Unified Communications. Customer Contact. Cisco Unified Contact Center Enterprise. Hlavní výhody. Způsoby nasazení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Unified Communications. Customer Contact. Cisco Unified Contact Center Enterprise. Hlavní výhody. Způsoby nasazení"

Transkript

1 Unified Communications Customer Contact Cisco Unified Contact Center Enterprise Cisco Unified Contact Center Enterprise přináší ucelené řešení poskytující inteligentní směrování a obsloužení hovorů. Jedná se o strategickou platformu, která umožňuje posun k další fázi kontaktů se zákazníkem od současných kontaktních center k síti zajišťující vzájemnou interakci se zákazníkem. Taková síť je realizována distribuovanou infrastrukturou založenou na IP komunikaci, která zahrnuje průběžně se rozvíjející sadu služeb a CRM aplikací. Cisco Unified Contact Center Enterprise rozděluje zákazníky, monitoruje dostupné prostředky a předává zákaznický kontakt příslušnému zdroji kdekoliv v podniku. Software vytváří profil každého zákaznického kontaktu s použitím relevantních dat, jako jsou číslo volajícího a volaného, číslice vložené do IVR systému, zaslaný webový formulář a informace získané o uživateli z databáze. Zároveň systém monitoruje zdroje v kontaktním centru zahrnující dostupnost operátorů s příslušnými znalostmi, stav IVR systému nebo velikosti front. Další možnost komunikace představuje webové rozhraní, přes které může agent v kontaktním centru komunikovat se zákazníkem v textové podobě pomocí sdílených webových stránek a formulářů. Systém rovněž poskytuje prostředí pro správu velkých objemů ů, které do společnosti přicházejí. Systém umožňuje jejich třídění, přidělení správnému agentovi, nabízí šablony odpovědí, a je-li třeba, i automatické odpovědi. Za zmínku stojí i modul pro podporu kampaní. Velká škálovatelnost od instalace v jedné lokalitě až po instalace distribuované Možnost integrace CRM třetích stran (Oracle, Microsoft, SAP, Remedy) Možnost používat mobilní agenty, kteří se nacházejí mimo budovu Rozsáhlá podpora supervizorských funkcí Aplikace je vhodná pro nasazení v callcentrech velkých společností.

2 Cisco Unified Contact Center Express Cisco Unified Contact Center Express splňuje nároky středních podniků nebo jejich poboček, které potřebují jednoduše nasaditelnou, lehce použitelnou a přitom bezpečnou a vysoce dostupnou správu kontaktu se zákazníky. Aplikace umožňuje sofistikovanou automatickou distribuci volání (ACD), IVR, integraci telefonu s počítačem (CTI) a služby pro agenty, a to vše na jednom serveru. Systém je schopný kategorizovat zákaznické kontakty, přidělovat jim prioritu a zajišťovat, aby byl každý kontakt zpracováván správným agentem na základě jeho schopností. Proces směrování hovorů může být podmíněn podle konkrétního dne či hodiny. Program dále dokáže pracovat s příchozími y, zpracovávat je a popř. navrhovat doporučenou odpověď. Supervizoři mají k dispozici prostředí, ve kterém mohou sledovat aktuální zátěž ve frontách, využití agentů a případně podle potřeby přeřazovat agenty k daným frontám. Redundance a vysoká dostupnost Možnost integrace s Microsoft CRM Rozsáhlá podpora supervizorských funkcí Produkt je vhodný pro nasazení v menších callcentrech, kde nejsou třeba funkce dostupné v produktu Cisco Unified Contact Center Enterprise.

3 Unified Communications Customer Contact Cisco Agent Desktop Cisco Agent Desktop je výkonná sada softwarových řešení pro Cisco Unified Contact Center. Přináší nástroje, jež umožňují agentům v centru zvyšovat produktivitu, zlepšovat spokojenost zákazníků a snižovat náklady. Balík obsahuje Cisco Supervisor desktop pro řízení týmu, Cisco Agent Desktop poskytující agentům prostředí pro jejich činnost a Cisco Desktop Administrator, který má na starosti konfiguraci agentských aplikací. Supervizorská aplikace řídí prostředí a procesy kontaktního centra, zobrazuje v reálném čase klíčové parametry provozu, informuje o kritických událostech, monitoruje a zaznamenává hovory agentů. Umí rovněž přeřazovat agenty podle aktuální zátěže v kontaktním centru. Agentská aplikace informuje o volajícím zákazníkovi, umožňuje integraci s aplikacemi poskytujícími data o zákaznících, zjednodušuje rutinní procesy. Aplikace je nedílnou součástí pracoviště agenta callcentra využívajícího produkty Cisco Unified Contact Center. Cisco Unified Interaction Manager Ačkoliv zákazníci většinou vyhledávají informace o produktech a službách na webových stránkách, určité procento z nich přistoupí ke komunikaci prostřednictvím u. S přibývajícím počtem takových zpráv může v kontaktním centru vzrůstat potřeba nástroje, který pomůže zprávy efektivně směrovat a zpracovávat. Pokud přijde od uživatele nebo vyplněný webový formulář, zašle Cisco Unified Interaction Manager automaticky potvrzení v závislosti na době, kdy byl dotaz obdržen, na předmětu zprávy a podle profilu zákazníka. Systém dále analyzuje obsah zprávy a připraví seznam doporučených odpovědí. Systém může být nakonfigurován buď tak, že pošle sám odpověď, pokud je charakter dotazu zřejmý, nebo předá zprávu k vyřízení příslušnému týmu nebo agentovi. Agent pak může při formulování odpovědi vycházet z navrhovaných vzorů. Sdílené prostředí s Cisco Unified Web Interaction Managerem Napomáhá při tvorbě konzistentních a kvalitních reakcí

4 Zajišťuje ové služby pro více klientů na jedné instalaci Součást prostředí Cisco Unified Contact Center Enterprise nebo Express Produkt je vhodný pro kontaktní centra, která umožňují kontakt se zákazníky pomocí u a chtějí mít nad tímto kanálem lepší správu. Cisco Unified Web Interaction Manager Agenti kontaktního centra mohou využívat díky tomuto produktu výkonný web-chat a další funkce podporující spolupráci v rámci webového prostředí. Cisco Unified Web Interaction Manager podporuje dvoucestnou webovou komunikaci typu následuj mne, která pomáhá agentům a jejich zákazníkům vzájemně se navádět na konkrétní web stránky, a vyřešit tak problém rychle a efektivně. Podpora samoobslužnosti ze strany zákazníků Web callback zákazník si může vyžádat pomocí formuláře zavolání a nemusí čekat ve frontě na volného agenta Sdílené prostředí s aplikací Cisco Unified Interaction Manager Produkt je vhodný pro kontaktní centra, která umožňují kontakt se zákazníky pomocí webového rozhraní a chtějí mít nad tímto kanálem lepší správu. Cisco Unified Web Workforce Optimization Cisco Unified Web Workforce je volitelným doplňkem k aplikaci Cisco Unified Contact Center Express. Může být použit spolu s aplikacemi Cisco Agent Desktop a Cisco Supervisor Desktop. Pomáhá supervizorům a ostatním řídicím pracovníkům sladit výkon kontaktního centra s pracovními cíli. Umožňuje manažerům kontaktních center zajistit plánování zdrojů pro různá pracoviště, řídit kritické indikátory výkonu a zachovávat soulad mezi plánem a reálným stavem. Produkt je vhodný pro společnosti používající produkt Cisco Unified Contact Center Express, které chtějí mít lepší možnosti řízení zdrojů v něm.

5 Unified Communications Customer Contact Cisco Unified Customer Voice Portal Cisco Unified Customer Voice Portal přináší organizacím inteligentní personalizovanou hlasovou samoobsluhu, která umožňuje zákazníkům efektivně získávat informace, jež potřebují. Pokud zákazník zjistí, že potřebuje asistenci agenta, Cisco Unified CVP je schopen předat informace získané od zákazníka příslušnému agentovi, což zajistí přívětivější způsob komunikace mezi zákazníkem a agentem. Podpora standardů SIP, VoiceXML. Produkt je vhodný pro společnosti, které využijí pro své zákazníky výhody hlasové samoobsluhy, jež může být integrována jako součást kontaktního centra. Cisco Unified IP Intercative Voice Response Cisco Unified IP IVR je prostředí pro tvorbu a provozování IVR skriptů, tedy jakéhosi systému nabídek, které jsou dostupné volajícímu a v nichž se lze pohybovat pomocí tónové volby telefonního přístroje. Produkt se skládá z několika částí: IP IVR Editor je grafické prostředí pro vývoj skriptů IP IVR Engine je proces, ve kterém se jednotlivé skripty pouštějí Step library je knihovna procedur a programovacích konstrukcí, jež se používají při vývoji skriptů Flow reposiotory je uložiště skriptů a konfiguračních dat využívající LDAP Reporing application je nástroj zpřístupňující aktuální a historické reporty Celá administrace systému je plně realizována přes webové rozhraní. IVR Engine podporuje debugovací režim, který umožňuje vývojářům lépe ladit programované skripty. Produkt je určený společnostem, které potřebují realizovat IVR systém, ať už samostatně nebo jako součást kontaktního centra.

6 Cisco Unified Customer Interaction Analyzer Cisco Unified Customer Interaction Analyzer je služba umožňující kontaktním centrům rychle vyhodnocovat, analyzovat a porozumět způsobu, jak komunikují zákazníci s agenty kontaktního centra, a průběžně tak zlepšovat dojem, který si zákazníci z takového kontaktu odnášejí. Cisco Unified Customer Interaction Analyzer zachycuje, ukládá a analyzuje komunikaci mezi zákazníkem a agentem. Výsledky hodnocení jsou dostupné ve formě reportů a ukazatelů prostřednictvím webového rozhraní. Jsou přitom nastaveny tak, aby vyhovovaly záměrům požadovaným vedoucími pracovníky centra.

Unified Communications. Client Applications. Cisco Unified Personal Communicator. Cisco Unified IP Communicator. Hlavní výhody.

Unified Communications. Client Applications. Cisco Unified Personal Communicator. Cisco Unified IP Communicator. Hlavní výhody. Client Applications Cisco Unified Personal Communicator Mnoho uživatelů je dnes přetěžováno nutností používat různé komunikační nástroje, z nichž každý funguje odlišně, používá jiná pravidla a adresáře.

Více

Komunikační řešení Avaya IP Office

Komunikační řešení Avaya IP Office Komunikační řešení Avaya IP Office Algotech tým 4. 3. 2014 Algotech Telefon: +420 225 006 555 Fax: +420 225 006 194 E-mail: info@algotech.cz Web: www.algotech.cz Adresa: FUTURAMA Business Park Sokolovská

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

Moderní telefonní ústředna

Moderní telefonní ústředna Moderní telefonní ústředna ATEUS Omega - Profesionální - Efektivní - Dostupné ATEUS Omega Business Komunikační řešení pro malé a střední firmy Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé připojení

Více

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446 SYSTÉMY PRO CALL CENTRA IP SERVER pro Sipcon VoIP SERVER pro call centra komplexní řešení VoIP telefonní ústředny a statistických, dohledových a operátorských aplikací pro call centra podpora mnoha typů

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Cisco Unified Communications Manager Express

Cisco Unified Communications Manager Express Unified Communications Unified Communications Applications Cisco Unified Communications Manager Cisco Unified Communications Manager (dříve známý jako Cisco Unified CallManager) je softwarová komponenta

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

Avaya IP Office Contact Center. Lednice 24.7.2014

Avaya IP Office Contact Center. Lednice 24.7.2014 Avaya IP Office Contact Center Lednice 24.7.2014 Avaya IP Office Contact Center Jednoduché Snadná instalace IntuiLvní k používání Výkonné Vícekanálové Nahrávání pro všechny agenty/supervisory Škálovatelné

Více

One Life, live it well

One Life, live it well One Life, live it well DATASYS UMS - UNIFIED MESSAGING SYSTEM with integrated it s possible! 1 Společnost DATASYS poskytuje specializované služby v oblasti implementace, vývoje a dodávek komunikačních

Více

Informace. OpenScape Contact Center Agile V8 Spokojenost zákazníků na dosah

Informace. OpenScape Contact Center Agile V8 Spokojenost zákazníků na dosah Informace OpenScape Contact Center Agile V8 Spokojenost zákazníků na dosah Pro mnoho malých a středních podniků představuje dokonalý zákaznický servis rozhodující konkurenční výhodu. OpenScape TM Contact

Více

OpenScape Contact Center Agile V8

OpenScape Contact Center Agile V8 OpenScape Contact Center Agile V8 Spokojenost zákazníků na dosah Pro mnoho malých a středních podniků představuje dokonalý zákaznický servis rozhodující konkurenční výhodu. OpenScape Contact Center Agile

Více

Infrastruktura jako služba

Infrastruktura jako služba Infrastruktura jako služba Pavel Řezníček #19198 Jiří Šolc ICZ a. s. 20.9.2011 1 Agenda Outsourcing infrastruktury IaaS projekty Společná diskuze 2 Pavel Řezníček OUTSOURCING INFRASTRUKTURY 3 ICZ Plný

Více

Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní

Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní SAS CI Roadshow 2014 24/09/2014 Vít Stinka Agenda Představení společnosti Unicorn Systems Aliance Unicorn Systems a SAS Celkový koncept Customer

Více

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6. Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.2008 VoIP Liberec Proč by se o telefony mělo starat IT? Případová studie

Více

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Microsoft.NET AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Přehled Země: Velká Británie Odvětví: Informační technologie Profil zákazníka Pantek Ltd.

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉMY. 03. 01. 2006, Ing. Jiří Mráz

INFORMAČNÍ SYSTÉMY. 03. 01. 2006, Ing. Jiří Mráz INFORMAČNÍ SYSTÉMY 03. 01. 2006, Ing. Jiří Mráz PŘEDNÁŠEJÍCÍ Jiří Mráz Production Coordinator UNICORN jiri.mraz@unicorn.cz AGENDA Informační a komunikační technologie (ICT) podniku Informační systémy Zakázkový

Více

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz

Vývoj moderních technologií při vyhledávání. Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz Vývoj moderních technologií při vyhledávání Patrik Plachý SEFIRA spol. s.r.o. plachy@sefira.cz INFORUM 2007: 13. konference o profesionálních informačních zdrojích Praha, 22. - 24.5. 2007 Abstrakt Vzhledem

Více

Informace OpenScape Office Contact Center Integrované kontaktní centrum pro malé a střední podniky

Informace OpenScape Office Contact Center Integrované kontaktní centrum pro malé a střední podniky Informace OpenScape Office Contact Center Integrované kontaktní centrum pro malé a střední podniky Zvýšení spokojenosti zákazníků, snížení počtu ztracených volání a větší efektivita prodeje s OpenScape

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Pavel Průša Pantek (CS) s.r.o. Strana 2 Úvod Wonderware Information Server je výrobní analytický a reportní informační portál pro publikaci výrobních dat

Více

Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management Enterprise Mobility Management Množství různých typů a celkové počty mobilních zařízení, pomocí kterých jsou dostupná firemní data, se neustále zvyšují. To na jedné straně zvyšuje efektivitu práce zaměstnanců,

Více

Novinky v ticketingu verze 4.2

Novinky v ticketingu verze 4.2 Novinky v ticketingu verze 4.2 Autor: Martina Juráková Aktualizováno: 7.9.2018 IPEX a.s., Roháčova 77, Praha Obsah Obsah... 2 Nové pohledy na požadavky s podporou skupin... 3 Konverzace v požadavku...

Více

ZÁKAZNICKÁ PÉČE PO TELEFONU. Praktické využití. Tipy & náměty. Případové studie

ZÁKAZNICKÁ PÉČE PO TELEFONU. Praktické využití. Tipy & náměty. Případové studie ZÁKAZNICKÁ PÉČE PO TELEFONU Praktické využití Tipy & náměty Případové studie Obsah 5 tipů jak zlepšit péči o zákazníka Jedno zákaznické číslo 2 Poznejte svého zákazníka 3 Mějte přehled, kdy a proč vám

Více

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace Polycom - produkty pro VOIP komunikaci přehled portfolia SIP telefonů objevte nové možnosti hlasové komunikace 1. PŘEHLED POLYCOM PRODUKTŮ PRO VOIP KOMUNIKACI 1.1. Stolní telefony standardu SIP SoundPoint

Více

Řešení ochrany databázových dat

Řešení ochrany databázových dat Řešení ochrany databázových dat Projekt Raiffeisenbank CZ Aleš Tumpach CISA April 25, 2016 Pokud dojde k bezpečnostnímu incidentu, informace v databázi jsou nejčastějším cílem útoku WHY? % of Records Breached

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více

HiPath ProCenter Agile. Zaručená spokojenost zákazníka

HiPath ProCenter Agile. Zaručená spokojenost zákazníka HiPath ProCenter Agile Zaručená spokojenost zákazníka Zvyšování míry zpracování prvního kontaktu díky jednotným nástrojům pro zjišťování přítomnosti a podporu spolupráce. Lepší produktivita s intuitivními

Více

Telefonování tak trochu jinak v Hospodářské komoře ČR

Telefonování tak trochu jinak v Hospodářské komoře ČR Serverová řešení Microsoft Telefonování tak trochu jinak v Hospodářské komoře ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Státní správa Profil zákazníka: Hlavním posláním Hospodářské komory České republiky

Více

VOIPEX Pavel Píštěk, strategie a nové Sdílet projek ts y práv, I né PEX inf a.s orm. ace se správnými lidmi ve správný čas WWW.IPEX.

VOIPEX Pavel Píštěk, strategie a nové Sdílet projek ts y práv, I né PEX inf a.s orm. ace se správnými lidmi ve správný čas WWW.IPEX. VOIPEX Pavel Píštěk, strategie a nové projekty, Sdílet správné IPEX a.s. informace se správnými lidmi ve správný čas Byznys začíná komunikací Agenda 1. Cesta do Cloud služeb. 2. Přínos pro nás a naše zákazníky.

Více

Business Intelligence

Business Intelligence Business Intelligence Josef Mlnařík ISSS Hradec Králové 7.4.2008 Obsah Co je Oracle Business Intelligence? Definice, Od dat k informacím, Nástroj pro operativní řízení, Integrace informací, Jednotná platforma

Více

Databáza znalostí pro Orange

Databáza znalostí pro Orange Případová studie Databáza znalostí pro Orange Jak jsme pomohli společnosti Orange zvýšit produktivitu prodeje vytvořením databáze znalostí. Databáza znalostí pro Orange Případová studie Koncový zákazník

Více

Business Suite for Notes

Business Suite for Notes Business Suite for Notes Systém BSFN byl vytvořen na základě zkušeností s podporou a řízením procesů v obchodní firmě. Během několika let existence na trhu se osvědčil u mnoha zákazníků. Z nejvýznamnějších

Více

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Kontext Dodavatelé Strategická Zákazníci ERP Taktická Operativní Kategorie ERP - zaměřeno na

Více

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jedním z řešení bezpečného vzdáleného přístupu mobilních uživatelů k firemnímu informačnímu systému je použití technologie

Více

2N OMEGA Series. 2N TELEKOMUNIKACE a.s.

2N OMEGA Series. 2N TELEKOMUNIKACE a.s. 2N OMEGA Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s. 2N OMEGA 48 PBX LCR Tarifikační sw. Internet CRM TAPI UMTS Sw. phone GSM VoIP Analog ISDN 2 IVR Digital Mobil VoIP Mobility Extension Analog/fax Assistant SMS Server

Více

VYUŽITÍ HELPDESKOVÉHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU PŘI ROZVOJI A ZÁKAZNICKÉ PODPOŘE KNIHOVNÍHO SYSTÉMU

VYUŽITÍ HELPDESKOVÉHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU PŘI ROZVOJI A ZÁKAZNICKÉ PODPOŘE KNIHOVNÍHO SYSTÉMU VYUŽITÍ HELPDESKOVÉHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU PŘI ROZVOJI A ZÁKAZNICKÉ PODPOŘE KNIHOVNÍHO SYSTÉMU Šárka Frantová, SEFIRA spol. s r. o. Úvod Zprovozněním systému a odjezdem dodavatele od zákazníka komunikace

Více

financnasprava.sk Portál Technologie Microsoft zjednodušují komunikaci občanů s Finanční správou SR a činí výběr daní transparentnějším.

financnasprava.sk Portál Technologie Microsoft zjednodušují komunikaci občanů s Finanční správou SR a činí výběr daní transparentnějším. Případová studie Portál financnasprava.sk Technologie Microsoft zjednodušují komunikaci občanů s Finanční správou SR a činí výběr daní transparentnějším. Portál financnasprava.sk Uvedení portálu do života

Více

Korporátní identita - nejcennější aktivum

Korporátní identita - nejcennější aktivum Korporátní identita - nejcennější aktivum Luděk Šafář Services Team Leader lsafar@novell.cz 03/13/2006 Standardní prostředí IT prostředí je diverzifikované a komplexní Administrativní činnosti jsou manuální

Více

Oracle Sales Cloud. moderní řízení obchodu

Oracle Sales Cloud. moderní řízení obchodu Oracle Sales Cloud moderní řízení obchodu Úvod Oracle Sales Cloud je nástroj moderního obchodování, který lze snadno nasadit a rychle užívat. Je to zcela mobilní řešení s analytickou výbavou, stavěné pro

Více

Cesta k moderním komunikacím

Cesta k moderním komunikacím Cesta k moderním komunikacím Chytrá komunikace pro firmy s řešením VOIPEX a integrací na CRM a ERP systém Marek Mikuš, vedoucí prodeje ISP, IPEX a.s. Kam Kráčí Telekomunikační Sítě, 15.9.2016 Chytrá komunikace

Více

Webové rozhraní TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ. Funkcionalita

Webové rozhraní TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ. Funkcionalita TELEFONNÍ STYK POD KONTROLOU NÁSTROJ PRO ŘÍZENÍ CHODU CALL CENTRA A ZPRACOVÁNÍ TELEFONNÍCH HOVORŮ Webové rozhraní Webové rozhraní je určeno k ovládání a konfiguraci komponent SEVIO a k ovládání a konfiguraci

Více

PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SEZNAM SLUŽEB A JEJICH CEN 1. Rozložení subjektů Počet počítačů Počet organizací % malé subjekty 100 6200 97 střední subjekty 1000 180 2.5 velké subjekty 10000 30 0.5 Úroveň

Více

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000

AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 AC-Win IP V1.0, Komfortní spojovatelská pracoviště pro HiPath 4000 Komfortní spojovatelské pracoviště AC-Win IP V1.0 pro IP systémy HiPath 4000 je realizováno jako aplikace Windows na osobním počítači.

Více

Tieto Future Office. Přehled. Země: Česká republika. Odvětví: Samospráva

Tieto Future Office. Přehled. Země: Česká republika. Odvětví: Samospráva Tieto Future Office Přehled Země: Česká republika Odvětví: Samospráva Profil zákazníka: Magistrát města Plzeň je orgánem města Plzně, který plní jeho úkoly v oblasti územní samosprávy i státní správy na

Více

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Kontext Dodavatelé Strategická Zákazníci ERP Taktická Operativní Kategorie ERP - zaměřeno na

Více

Nahrávací systém TriREC

Nahrávací systém TriREC \ 2011 Nahrávací systém TriREC 9.12.2011 OBSAH Nahrávací systém TriREC...2 Základní vlastnosti:...2 Škálovatelnost...2 Controller...3 Recorder...3 Storage...3 Integrátor...3 Vstupy...3 Nahrávání...3 Sledování...4

Více

1. Dostupné řešení CRM

1. Dostupné řešení CRM 1. Dostupné řešení CRM 1.1. Popis řešení Kompaktní CRM řešení s garantovaným časem zavedení! Komunikační systémy společnosti Siemens ve spojení se speciálním startovacím balíčkem osvědčeného evropského

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

Novinky ve FlowMon 6.x/FlowMon ADS 6.x

Novinky ve FlowMon 6.x/FlowMon ADS 6.x Novinky ve FlowMon 6.x/FlowMon ADS 6.x FlowMon je kompletní řešení pro monitorování a bezpečnost počítačových sítí, které je založeno na technologii sledování IP toků (NetFlow/IPFIX/sFlow) a analýze chování

Více

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant

QAD CRM. Vladimír Bartoš. konzultant QAD CRM Vladimír Bartoš konzultant Integrace QAD CRM QAD EA Artikly Adresy Nabídky Prodejní objednávky Instalovaná báze Servisní volání Servisní kontrakty Servisní nabídky Nabídky volání Měny Uživatelé

Více

Technologie Sharepoint

Technologie Sharepoint Jan Salajka 25. 3. 2010 ČVUT FEL Technologie Sharepoint Letem světem Sharepoint - Co to je??? Je to technologie Slouží především k řízené tvorbě a správě informací ve webovém prostředí Slouží jako podklad

Více

Alcatel-Lucent OmniTouch Contact Center Standard Edition. Spolehlivé škálovatelné kontaktní centrum pro zvýšení produktivity Vaší firmy

Alcatel-Lucent OmniTouch Contact Center Standard Edition. Spolehlivé škálovatelné kontaktní centrum pro zvýšení produktivity Vaší firmy Alcatel-Lucent OmniTouch Contact Center Standard Edition Spolehlivé škálovatelné kontaktní centrum pro zvýšení produktivity Vaší firmy Firemní řešení se strategickým významem Kontaktní centra představují

Více

ŠKOLENÍ PROGRAMOVACÍHO JAZYKA JAVA JAVA - ZÁKLADY

ŠKOLENÍ PROGRAMOVACÍHO JAZYKA JAVA JAVA - ZÁKLADY JAVA - ZÁKLADY PROGRAMOVACÍHO JAZYKA ZÁKLADY PROGRAMOVACÍHO JAZYKA Komplexní školení zaměřené na získání znalostí uplatnitelných při vývoji aplikací v programovacím jazyce JAVA. Účastník získá ucelené

Více

UDS for ELO. Univerzální datové rozhraní. >> UDS - Universal Data Source

UDS for ELO. Univerzální datové rozhraní. >> UDS - Universal Data Source Univerzální datové rozhraní UDS for ELO UDS pro ELO je univerzální datové rozhraní, schopné napojit systém pro archivaci a správu dokumentů ELO na libovolný datový zdroj a to bez nutnosti programování.

Více

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text.

Jednotlivé hovory lze ukládat nekomprimované ve formátu wav. Dále pak lze ukládat hovory ve formátu mp3 s libovolným bitrate a také jako text. 1.0 Nahrávání hovorů Aplikace Nahrávání hovorů ke svému chodu využívá technologii od společnosti Cisco, tzv. Built-in bridge, která snižuje nároky na síťovou infrastrukturu, snižuje náklady a zvyšuje efektivitu

Více

Tomáš Kantůrek. IT Evangelist, Microsoft

Tomáš Kantůrek. IT Evangelist, Microsoft Tomáš Kantůrek IT Evangelist, Microsoft Správa a zabezpečení PC kdekoliv Jednoduchá webová konzole pro správu Správa mobilních pracovníků To nejlepší z Windows Windows7 Enterprise a další nástroje Cena

Více

CRM systém pro Erste Private Banking. Jak jsme největší komerční bance pomohli zefektivnit obsluhu privátních klientů

CRM systém pro Erste Private Banking. Jak jsme největší komerční bance pomohli zefektivnit obsluhu privátních klientů CRM systém pro Erste Private Banking Jak jsme největší komerční bance pomohli zefektivnit obsluhu privátních klientů CRM systém pro Erste Private Banking Privátní bankovnictví, Erste Private Banking, řídí

Více

Č.j. PPR-15160-80/ČJ-2011-0099EC Praha 2.12.2011 Počet listů: 5 + email nebo fax

Č.j. PPR-15160-80/ČJ-2011-0099EC Praha 2.12.2011 Počet listů: 5 + email nebo fax POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-15160-80/ČJ-2011-0099EC Praha 2.12.2011 Počet listů: 5 + email nebo fax Dle seznamu uchazečů č.j. PPR-15160-15/ČJ-2011-0099EC, kteří

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Univerzitní informační systém

Univerzitní informační systém Univerzitní informační systém komplexní informační systém pro řízení studijního a vědecko-výzkumného procesu VŠ IS4U, s. r. o. info@is4u.cz Představení komplexní informační systém pro hlavní činnost univerzity

Více

Wonderware Historian 10.0

Wonderware Historian 10.0 Wonderware Historian 10.0 Příklady vícevrstvých architektur Jiří Nikl Pantek (CS) s.r.o. Strana 2 Wonderware Historian 10.0 využití vícevrstvé architektury Nová verze historizační databáze Wonderware Historian

Více

Cesta k moderním komunikacím

Cesta k moderním komunikacím Cesta k moderním komunikacím Nástroje pro týmovou spolupráci Marek Mikuš, vedoucí prodeje ISP, IPEX a.s., Kam Kráčí Telekomunikační sítě, Srní, 5.9.2014 22 let na českém telekomunikačním trhu IPEX je na

Více

Efektivita (nejen) veřejné správy

Efektivita (nejen) veřejné správy Efektivita (nejen) veřejné správy 09/04/2014 Jan Růžička Managed services Výchozí stav Neefektivní využívání pracovní doby Důvody: Nejednotnost příchozích kanálů pro práci (email, interní systémy, mobil,

Více

1. Integrační koncept

1. Integrační koncept Příloha č. 2: Technický popis integrace 1. Integrační koncept Z hlediska koncepčního budování Smart Administration na Magistrátu města Mostu je možno hovořit o potřebě integrace tří úrovní systémové architektury

Více

Load Balancer. RNDr. Václav Petříček. Lukáš Hlůže Václav Nidrle Přemysl Volf Stanislav Živný

Load Balancer. RNDr. Václav Petříček. Lukáš Hlůže Václav Nidrle Přemysl Volf Stanislav Živný Load Balancer RNDr. Václav Petříček Lukáš Hlůže Václav Nidrle Přemysl Volf Stanislav Živný 1.4.2005 Co je Load Balancer Nástroj pro zvýšení výkonnosti serverů Virtuální server skrývající farmu skutečných

Více

Voice portál. Pavel Cenek OptimSys, s.r.o.

Voice portál. Pavel Cenek OptimSys, s.r.o. Voice portál Pavel Cenek OptimSys, s.r.o. Vývoj software pro telekomunikace automatizace telefonní/hlasové komunikace integrace telefonie do firemních procesů (computer telephony integration, CTI) technologie

Více

SMS Marketing. Komunikace s potencionálními i stávajícími zákazníky pomocí zpráv SMS

SMS Marketing. Komunikace s potencionálními i stávajícími zákazníky pomocí zpráv SMS SMS Marketing Komunikace s potencionálními i stávajícími zákazníky pomocí zpráv SMS 31.5.2012 Úvod do SMS Marketingu SMS zprávy přinášejí ze všech nástrojů palety mobilního marketingu nejvyšší efektivitu.

Více

Replikace je proces kopírování a udržování databázových objektů, které tvoří distribuovaný databázový systém. Změny aplikované na jednu část jsou

Replikace je proces kopírování a udržování databázových objektů, které tvoří distribuovaný databázový systém. Změny aplikované na jednu část jsou Administrace Oracle Replikace je proces kopírování a udržování databázových objektů, které tvoří distribuovaný databázový systém. Změny aplikované na jednu část jsou zachyceny a uloženy lokálně před posláním

Více

ELO Analytics Vaše obchodní metriky na jednom místě. Vaše obchodní metriky na jednom místě. Enterprise Content Management

ELO Analytics Vaše obchodní metriky na jednom místě. Vaše obchodní metriky na jednom místě. Enterprise Content Management ELO Analytics ELO Analytics Enterprise Content Management www.elo.com ELO ECM Suite 10 ELO Analytics pro správu informací ELO Analytics vám umožňují zhodnotit a pochopit veškerá data vaší společnosti na

Více

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Microsoft SharePoint Portal Server 2003 Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Velkoobchod Profil zákazníka

Více

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena.

2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. 2015 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. GEOVAP, spol. s r. o. Čechovo nábřeží 1790 530 03 Pardubice Česká republika +420 466 024 618 http://www.geovap.cz V dokumentu použité názvy programových

Více

ČD Telematika a.s. Efektivní správa infrastruktury. 11. května 2010. Konference FÓRUM e-time, Kongresové centrum Praha. Ing.

ČD Telematika a.s. Efektivní správa infrastruktury. 11. května 2010. Konference FÓRUM e-time, Kongresové centrum Praha. Ing. ČD Telematika a.s. Efektivní správa infrastruktury 11. května 2010 Konference FÓRUM e-time, Kongresové centrum Praha Ing. František Nedvěd Agenda O společnosti ČD Telematika a.s. Efektivní správa konfigurací

Více

Ekonomické aspekty přechodu na. ochrana vašich investic

Ekonomické aspekty přechodu na. ochrana vašich investic Vodafone OneNet Product Management Ekonomické aspekty přechodu na VoIP aneb ochrana vašich investic Ronald Bayer 16th September 2010 1 Trendy a paradoxy v oblasti firemní telefonie Dle aktuálních výzkumů

Více

Jak efektivně řídit životní cyklus dokumentů

Jak efektivně řídit životní cyklus dokumentů Jak efektivně řídit životní cyklus dokumentů Václav Bahník, ECM Solution Consultant 2014 IBM Corporation Nestrukturovaná data Strukturovaná Nestrukturovaná 2 Document Management System Vyhledávání Sdílení

Více

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o.

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o. Digitalizace a oběh dokumentů Automatizace obchodních porcesů Likvidace odběratelských a dodávatelských faktur Efektivita firemních procesů je jedním ze základních pilířů fungování celé společnosti. Některé

Více

ELO ECM Suite 9 Just Better Business

ELO ECM Suite 9 Just Better Business ELO ECM Suite 9 - Ve zkratce ELO ECM Suite 9 Just Better Business ELO Enterprise Content Management www.elo.com ELO ECM Suite 9 - Ve zkratce ELO ECM Suite 9 Just Better Business Z inteligentní správy informací

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Případová studie O2 SVĚT. Microsoft Azure zefektivňuje řízení prodejní sítě v O2 Slovakia

Případová studie O2 SVĚT. Microsoft Azure zefektivňuje řízení prodejní sítě v O2 Slovakia Případová studie O2 SVĚT Microsoft Azure zefektivňuje řízení prodejní sítě v O2 Slovakia O2 SVĚT Spuštění portálu O2 Svět je pro nás novým začátkem ve způsobu spravování a publikování informací pro prodejní

Více

Mobilní trh vize Atos

Mobilní trh vize Atos 20-11-2014 Mobilní trh vize Atos Nabídka Smart Mobility: Dva způsoby reakce na požadavky na mobilitu Enterprise Mobilita pro zaměstnance Téma: Kvalitnější, rychlejší, levnější mobilní Ovlivňuje: Produktivitu

Více

IBM Cloud computing. Petr Leština Client IT Architect. Jak postavit enterprise cloud na klíč. 2011 IBM Corporation

IBM Cloud computing. Petr Leština Client IT Architect. Jak postavit enterprise cloud na klíč. 2011 IBM Corporation IBM Cloud computing Jak postavit enterprise cloud na klíč Petr Leština Client IT Architect Agenda Úvod Architektura privátního cloudu (IaaS a PaaS) Smart Cabinet pro provoz cloud infrastruktury Závěr Cloud

Více

ProjectWise V8 XM Edition

ProjectWise V8 XM Edition . ProjectWise V8 XM Edition ProjectWise V8 XM Edition Evoluční rozšíření, nikoliv revoluce Hlavní témata XM Edition projekty podpora projektového přístupu, šablony projektů workspaces podpora pracovních

Více

Axiom HelpDesk Ticketovací systém Hand Book

Axiom HelpDesk Ticketovací systém Hand Book Axiom HelpDesk Ticketovací systém Hand Book Vypracoval: Marek Sukup Verze dokumentu: 1.5 Datum: 23.1.2019 Obsah Úvod... - 3 - HELPDESK helpdesk.axiomtech.cz... - 3 - Popis funkčnosti... - 3 - Informace

Více

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC TELEFONNÍ SYSTÉM DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC, ZALOŽENÝ NA PROTOKOLU SIP Komunikační systémy, založené na protokolu SIP, přinesly

Více

Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack

Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack Yeastar S100, IP PBX, až 16 portů, 100 uživatelů, 30 hovorů, rack 100 uživatelů (klapek) a 30 souběžných hovorů (možnosti rozšíření na 200 klapek a 60 hovorů) Možnost rozšířit o S2/O2/SO/BRI nebo GSM/LTE

Více

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček

Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace. Jaroslav Žáček Aplikace IS, outsourcing, systémová integrace Jaroslav Žáček jaroslav.zacek@osu.cz http://www1.osu.cz/~zacek/ Kontext Dodavatelé Strategická Zákazníci Taktická Operativní Kategorie ERP - zaměřeno na řízení

Více

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha

Copyright 2001, COM PLUS CZ a.s., Praha Základní informace: CP Call je CTI (Computer Telephony Integration) aplikace. Jedná se tedy o vzájemné propojení osobního počítače a telefonního přístroje. Je vytvořena podle standardu CSTA (Computer Supported

Více

2N NetStar SW. Co je 2N NetStar SW? IP pobočková ústředna. Virtuální ústředna. Interkom server

2N NetStar SW. Co je 2N NetStar SW? IP pobočková ústředna. Virtuální ústředna. Interkom server 2N Netstar SW Co je 2N NetStar SW? IP pobočková ústředna Virtuální ústředna Interkom server Výhody: Snadná instalace a správa Levnější než tradiční HW ústředny Využití stávajících datových rozvodů Instalace

Více

Optimalizaci aplikací. Ing. Martin Pavlica

Optimalizaci aplikací. Ing. Martin Pavlica Optimalizaci aplikací Ing. Martin Pavlica Vize: Aplikace v dnešním světě IT Ze všech částí IT jsou aplikace nejblíže businessu V elektronizovaném světě významným způsobem podporují business, ten se na

Více

FrontStage. Intelligent Contact Centre. Copyright 2011, atlantis

FrontStage. Intelligent Contact Centre. Copyright 2011, atlantis FrontStage Intelligent Contact Centre Copyright 2011, atlantis 86% zákazníků ukončí spolupráci s organizací hned po první špatné zkušenosti s jejím zákaznickým servisem. Naopak dobrý zákaznický servis

Více

IBM Content Manager Collaboration Edition ECM služby pro IBM Lotus Quickr

IBM Content Manager Collaboration Edition ECM služby pro IBM Lotus Quickr IBM Content Manager Collaboration Edition ECM služby pro IBM Lotus Quickr 5/2010 IBM Content Manager Collaboration Edition O produktu IBM Content Manager Collaboration Edition IBM Content Manager Collaboration

Více

Wave IP Firemní komunikační systémy. Výkonné. Flexibilní. Spolehlivé.

Wave IP Firemní komunikační systémy. Výkonné. Flexibilní. Spolehlivé. Wave IP Firemní komunikační systémy Výkonné. Flexibilní. Spolehlivé. Vyšší produktivita. Nižší náklady. telefon Edge 700 Wave IP - Applications Inside TM Systémy Wave IP společnosti Vertical Communications

Více

Úvod do aplikace SMS/MMS Manager

Úvod do aplikace SMS/MMS Manager Úvod do aplikace SMS/MMS Manager Aplikace SMS/MMS Manager 1/5 Aplikace SMS/MMS Manager SMS/MMS Manager je sjednocené řešení pro příjem, zpracování a odesílání zpráv SMS, MMS a e-mailů. Aplikace je primárně

Více

Systémová administrace portálu Liferay

Systémová administrace portálu Liferay 02 Systémová administrace portálu Liferay 1 Agenda Administrace Instalace lokálního a serverového prostředí Základní práce s uživateli Role a oprávnění Konfigurace portálu 2014 IBA CZ, s. r. o. 2 Portálová

Více

Proces vývoje HRIS Vema (Human Resources Information System) Jaroslav Šmarda

Proces vývoje HRIS Vema (Human Resources Information System) Jaroslav Šmarda Proces vývoje HRIS Vema (Human Resources Information System) Jaroslav Šmarda Proces vývoje HRIS Vema Vlastnosti HRIS (Human Resources Information System) HRIS Vema Proces vývoje HRIS Vema Vema, a. s. Přední

Více

ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ A OBSLUHA CALL CENTRA VOIPEX TEAM

ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ A OBSLUHA CALL CENTRA VOIPEX TEAM ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ A OBSLUHA CALL CENTRA VOIPEX TEAM Autor: Lubomír Kaplan Vytvořeno: 14.12.2017 Verze: 1 IPEX a.s., Roháčova 77, Praha Obsah Komu návod pomůže?... 3 Co v návodu najdete... 3 Základní pojmy

Více

IT 3. Projekt centrálního zálohovacího systému v ČSOB Pojišťovně. Michal Mikulík. špička v každém směru

IT 3. Projekt centrálního zálohovacího systému v ČSOB Pojišťovně. Michal Mikulík. špička v každém směru Projekt centrálního zálohovacího systému v ČSOB Pojišťovně Michal Mikulík špička v každém směru Krátce o DELTAX Systems a.s. významný systémový integrátor technologická infrastruktura TOP 10 SI 2003, 2005,

Více

Wonderware InTouch 2012 R2 Co je nového

Wonderware InTouch 2012 R2 Co je nového Wonderware InTouch 2012 R2 Co je nového Ivan Picek Pantek (CS) s.r.o. Strana 2 Úvod Wonderware InTouch je oblíbený software pro vizualizaci, sběr dat a supervizní řízení technologických procesů kategorie

Více