Ing. Čermák podal návrh, aby se jednání mimořádného shromáždění řídilo programem uvedeným v pozvánce, tedy:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ing. Čermák podal návrh, aby se jednání mimořádného shromáždění řídilo programem uvedeným v pozvánce, tedy:"

Transkript

1 Z Á P I S z mimořádného shromáždění Společenství vlastníků domu Roškotova 1737/6 Praha 4, IČ (dále také SVD ) konaného dne v salonku Sporthotelu OAZA, Jeremenkova 106, Praha 4 Přítomni: viz presenční listina SVD, notář Mgr. Erik Mrzena a jako host advokát Mgr. Lukáš Pospíšil z advokátní kanceláře AK Majer & Partners. Mimořádné shromáždění zahájil člen výboru SVD Ing. Jan Čermák, který v úvodu přivítal všechny přítomné. Dále konstatoval, že mimořádné shromáždění bylo svoláno vyvěšením pozvánky na nástěnce společenství a v obou výtazích, vyvěšením na webových stránkách SVD a zasláním na známé ové adresy vlastníků. Proti způsobu svolání a dodržení lhůty dané stanovami nebyly ze strany vlastníků vzneseny žádné námitky. Ing. Čermák konstatoval, že dle prezenční listiny jsou přítomni vlastníci jednotek, kteří mají počet hlasů , což je 67,69 % spoluvlastnických podílů. Shromáždění je tedy usnášení schopné. V průběhu schůze přicházeli další vlastníci a někteří vlastníci ke konci odcházeli a tím se měnil % spoluvlastnických podílů (uvedeno u jednotlivých usnesení). Všechny uvedené spoluvlastnické podíly v procentech jsou zaokrouhleny na dvě desetinná místa. Ing. Čermák podal za výbor návrh, aby zapisovatelkou byla paní Jana Macešková, ověřovatelem zápisu paní Pavlu Pecharovou, jako skrutátory navrhuje pana Jana Háčka a paní Ivanu Vlnovou, předsedajícím schůze Ing. Jana Čermáka. Návrh byl schválen všemi hlasy přítomných vlastníků jednotek tj Všemi hlasy přítomných vlastníků bylo přijato toto usnesení: Zapisovatelkou dnešní schůze shromáždění vlastníků jednotek byla zvolena paní Jana Macešková, ověřovatelem zápisu z dnešní schůze shromáždění vlastníků jednotek byla zvolena paní Pavla Pecharová, skrutátory byli zvoleni pan Jan Háček a paní Ivana Vlnová a předsedajícím schůze Ing. Jan Čermák. Ing. Čermák podal návrh, aby se jednání mimořádného shromáždění řídilo programem uvedeným v pozvánce, tedy: Program shromáždění: 1. Prezence a odsouhlasení programu schůze 2. Schválení nových stanov za přítomnosti notáře 3. Volba členů výboru a volba kontrolora/ komise (4 členové výboru - konec funkčního období) 4. Způsob stanovení příspěvků na správu domu a stanovení způsobu rozúčtování záloh na jednotlivé služby 5. Zpráva o činnosti výboru a aktuální doplnění plánu oprav (nové info ohledně vzduchotechniky a výmalby v našem domě) O programu jednání nebylo na radu Mgr. Mrzeny hlasováno, neboť program byl předem znám z pozvánky, nikdo z přítomných nenavrhnul žádnou změnu programu a schválení jakékoliv změny programu by nebylo možné s ohledem na skutečnost, že na shromáždění nebylo přítomno 100% všech vlastníků.

2 K bodu 2 Ing. Čermák přednesl úvodní slovo k tomuto bodu s tím, že výbor projednal a připravil návrh nových stanov, který řádně vyvěsil a vyzval opakovaně všechny vlastníky jednotek k připomínkám. Po projednání došlých připomínek na výboru byla navržena schůzka s Mgr. Lukášem Pospíšilem z advokátní kanceláře AK Majer&Partners, na kterou byli pozvání všichni vlastníci jednotek. Vlastní schůzky s Mgr. Pospíšilem se zúčastnili členové výboru a 2 vlastníci jednotek. Výsledkem schůzky byl upravený návrh stanov, který byl vyvěšen na nástěnce SVD a na webových stránkách SVD. Ing. Čermák předal slovo Mgr. Pospíšilovi, který seznámil přítomné s filozofií tvorby stanov z důvodu nutnosti harmonizace vnitřních poměrů SVD s právní úpravou bytového spoluvlastnictví v tzv. novém občanském zákoníku, tedy v zákoně č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen NOZ ). Návrh Stanov byl promítnut na plátno. K takto navrženému textu stanov podal Ing. Čermák za výbor pozměňující návrh, aby v Čl. V Orgány společenství, bod 4 bylo funkční období členů výboru prodlouženo ze 3 let na 5 let. V okamžiku hlasování byli přítomni vlastníci s celkovým podílem 68,43% tj hlasů. Pro schválení (odmítnutí) je třeba 75% přítomných hlasů, což je 44,65%. O tomto pozměňovacím návrhu bylo hlasováno s následujícím výsledkem: Všemi hlasy přítomných vlastníků bylo přijato toto usnesení: Shromáždění souhlasí se změnou v čl.v, bod 4) ve znění: Funkční období členů výboru činí 5 let.. Mgr. Šesták podal návrh, aby v Čl. VI Shromáždění, v bodě 10), bylo pro písmeno (a) a (b) kvórum změněno z kvalifikované nadpoloviční většina hlasů všech vlastníků na 75 % souhlasu všech vlastníků. Písmena by byla přesunuta do dalšího bodu s potřebným přečíslováním bodů. K problematice se vyjádřil Mgr. Pospíšil. O tomto pozměňovacím návrhu bylo hlasováno s následujícím výsledkem: pro: 25,17 % tj hlasů proti: 41,06 % tj hlasů zdrželo se: 2,20 % tj hlasů V okamžiku hlasování byli přítomni vlastníci s celkovým podílem 68,43% tj hlasů. Pro schválení je třeba 75% přítomných hlasů, což je hlasů. Pozměňovací návrh Mgr.Šestáka nebyl přijat. Ani na opakovaný výslovný dotaz již přítomní vlastníci nevznesli žádné další návrhy na změnu jakéhokoliv ustanovení navrženého textu stanov SVD. Následovalo tedy hlasování o usnesení: Shromáždění SVD Roškotova 1737/6 Praha 4 schvaluje návrh stanov v navrhovaném znění ze dne se změnou v čl. V, bod 4. ve znění Funkční období členů výboru činí 5 let. přijatou v rámci prvního pozměňovacího návrhu. s následujícím výsledkem: pro: 69,03 % tj hlasů V okamžiku hlasování byli přítomni vlastníci s celkovým podílem 69,03 % spoluvlastnických podílů tj hlasů. Pro schválení je třeba 75% přítomných hlasů, což je hlasů. Navrhované usnesení, a tedy navrhovaná změna stanov, byly přijaty.

3 Po krátké přestávce pokračovalo jednání dalším bodem programu. K bodu 3. Ing. Čermák oznámil, že jako kandidáti do výboru se přihlásili: paní Vlasta Tichá a rovněž bývalí členové výboru pan Jan Háček, Mgr. Zdeněk Šesták, paní Jana Macešková a paní Ivana Vlnová. Jako kandidát do funkce kontrolora se přihlásila paní Pavla Pecharová. Po krátkém představení jednotlivých kandidátů do výboru členům SVD, následovalo hlasování o jednotlivých kandidátech s tímto výsledkem: pí. Tichá pro: 95,76 % tj hlasů proti: 0,88 % tj hlasů zdržel se: 3,36 % tj hlasů Bylo přijato usnesení: Paní Vlasta Tichá je s účinky ke dni zvolena do p. Jan Háček pro: 93,17 % tj hlasů zdrželo se: 6,83 % tj hlasů Bylo přijato usnesení: Pan Jan Háček je s účinky ke dni zvolen do funkce člena výboru SVD. Po tomto hlasování odešel vlastník bytu 111 a další hlasování proběhlo v celkovém počtu vlastnických podílů 68,43 % tj hlasů. p. Mgr. Zdeněk Šesták pro: 16,86 % tj hlasů proti: 73,07 % tj hlasů zdrželo se: 10,07 % tj hlasů Navrhované usnesení o volbě kandidáta Mgr. Zdeňka Šestáka členem výboru SVD nebylo přijato. pí. Macešková pro: 90,52 % tj hlasů zdrželo se: 9,48 % tj hlasů Bylo přijato usnesení: Paní Jana Macešková je s účinky ke dni zvolena do pí. Vlnová pro: 88,53 % tj hlasů proti: 2,95 % tj zdrželo se: 8,52 % tj hlasů Bylo přijato usnesení: Paní Ivana Vlnová je s účinky ke dni zvolena do

4 Po krátkém představení kandidáta na funkci kontrolora paní Pavly Pecharové následovalo hlasování s tímto výsledkem: pro: 91,85 % tj hlasů proti: 0,89 % tj hlasů zdrželo se: 7,27 % tj hlasů Bylo přijato usnesení: Paní Pavla Pecharová je s účinky ke dni zvolena do funkce kontrolora SVD. K bodu 4. Ing. Čermák uvedl, že důvodová zpráva k tomuto bodu byla uvedena v podkladech programu mimořádného shromáždění v tomto znění: Teplo, TUV a voda náklady se rozúčtují stejně jako dosud dle měřidel Náklad na správu (dříve správa) spadá sem odměna správci a náklady na vlastní správní činnost) rozúčtování podle jednotek Odměna (rozumí se odměna výboru) rozúčtování podle jednotek Výtah paušál, Pojistka a Zeleň- sníh rozúčtování podle spoluvlastnického podílu na společných částech domu Úklid, Odpad, Elektřina a Výtah (od 2.NP) rozúčtování podle počtu osob Správa domu FO (dříve fond oprav) podle velikosti spoluvlastnického podílu na společných částech domu V případě rozúčtování nákladů na služby podle počtu osob platí minimálně 1 osoba. V rozpravě bylo ze strany předsedajícího uvedeno, že výše poplatku do FO, která se určuje podle spoluvlastnických podílů uvedených ve výpisu z katastru, bude ve výši 18,- Kč/m2. Dále Ing. Čermák vyzval přítomné k vyjádření o způsobu stanovení a rozúčtování nákladů. Pan Šesták navrhnul, aby se náklady za zeleň-sníh počítaly nikoliv podle podílů, ale podle jednotek. Následovalo hlasování o této změně. Byli přítomni vlastníci s celkovým počtem vlastnických podílů ve výši 62,42 % tj hlasů. Pro změnu je třeba nadpoloviční většiny přítomných. pro: 22,94 % tj hlasů proti: 60,72 % tj hlasů zdrželo se: 16,35 % tj hlasů Navrhované usnesení nebylo přijato. V další rozpravě zazněl z pléna návrh, aby výši poplatků stanovil správce na základě předpokládaných nákladů z letošního roku (2014). V důvodové zprávě bylo uvedeno z uplynulého roku. Následovalo hlasování o usnesení: Usnesení: Shromáždění vlastníku SVD souhlasí se způsobem stanovení příspěvků na správu domu a pozemku a se stanovením způsobu rozúčtování záloh na jednotlivé služby a stanovení jejich výše podle předpokládaných nákladů z letošního roku a ukládá výboru, aby zajistil vypracování změnových listů a jejich distribuci u správce. pro: 93,21 % tj hlasů proti: 1,28 % tj hlasů zdrželo se: 5,51 % tj hlasů V okamžiku hlasování byli přítomni vlastníci s celkovým podílem 57,57 % spoluvlastnických podílů tj hlasů. Pro schválení (odmítnutí) je třeba nadpoloviční většiny přítomných hlasů, což je alespoň hlasů.

5 Navrhované usnesení bylo schváleno 93,21 % (tj hlasů) přítomných vlastníků. K bodu 5. Zprávu o činnosti výboru za období od dubna 2014 do října 2014 přednesla pí. Macešková (viz příloha zápisu) Zprávu o aktuálním doplnění plánu oprav 2014/15 přednesla pí. Macešková. Rekonstrukce vzduchotechniky, schválená Shromážděním dne , s variantou samoodtahem hlavicemi, se při podrobnějším prozkoumání ukázala jako nevhodná, neboť by vyžadovala zásadní zásahy v bytech vlastníků (koupelny či WC). Náklady na tyto úpravy by pro vlastníky převyšovaly dřívější odhady, přednesené na posledním shromáždění. Po vyhodnocení daných skutečností výbor oslovil projektanta, aby navrhnul variantu odstranění aktuálních problémů (tj. oprava nefunkčních stoupaček) a zachovat stávající systém. Výbor bude nadále hledat takové řešení, které vyřeší do budoucna nedostatky stávajícího systému a prověří možnosti inovace současné techniky. Shromáždění vlastníků SVD Roškotova 1737/6 bere na vědomí uvedené informace bez připomínek. 2) Výmalba vnitřních prostor domu. Byly předloženy 3 nabídky: 1. nabídka. Oprava všech prasklin, oprav kolem vyměněných oken a další malířské práce při ceně 29,- Kč za m2, použitý materiál Primalex Plus. Celková cena ,- Kč. 2. nabídka. Použití stejného materiálu, včetně škrábání cena 32,- Kč/m2. 3. nabídka. Zatím pouze v u stejný materiál celkem za 150tis, zde je třeba prověřit rozsah prací. Výmalba by proběhla během listopadu a nepřesáhne částku ,- Kč. Usnesení: Shromáždění vlastníků SVD Roškotova 1737/6 schvaluje výmalbu společných prostor do výše ,- Kč včetně oprav prasklin, otluků, naražených rohů. Hlasování proběhlo při celkovém počtu spoluvlastnických podílů ve výši 56,96 % tj hlasů. pro: 94,43% tj hlasů zdrželo se: 5,57 % tj hlasů Navrhované usnesení bylo přijato 94,43% hlasů přítomných vlastníků. Zapsala: Jana Macešková Ověřila: Pavla Pecharová

Společenství č.p Kadaň Zápis ze 7. shromáždění. Zápis. ze 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č.p Kadaň, konaného

Společenství č.p Kadaň Zápis ze 7. shromáždění. Zápis. ze 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č.p Kadaň, konaného Zápis ze 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č.p. 1270 1273 Kadaň, konaného 15. února 2012 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č. p. 1270 1273 Kadaň bylo řádně svoláno pozvánkami

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 konaného dne 24. 3. 2015 ve 14. ZŠ, Zábělská 25, Plzeň ÚČAST: Členové společenství vlastníků jednotek pro

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 1. 12. 2015 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Usnesení č. 2: Usnesení č. 3:

Usnesení č. 2: Usnesení č. 3: Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 3. 11. 2011 od 18.00 hod v sále Domova důchodců Praha 8, Na Hranicích 974/17 Výbor Společenství

Více

S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S

S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S S T E J N O P I S N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S NZ 947/2012 strana prvá sepsaný dnes, dne třicátého srpna roku dva tisíce dvanáct (30.08.2012) Mgr. Pavlem Vavříčkem, notářem v Brně, v jeho notářské kanceláři

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 15. 4. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 21.00 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v hodin Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I Podkovářská čp. 933 Sídlo: Praha 9, Podkovářská 933, PSČ 190 00 IČ: 283 82 986 Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne 23.1.2013

Více

Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov

Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 22.4.2014 od 17:30 hodin ve Vítkově v kulturním domě. S ohledem

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Mračnická 1053 a 1054, SV 564, konaného dne

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Mračnická 1053 a 1054, SV 564, konaného dne Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Mračnická 1053 a 1054, SV 564, konaného dne 21. 11. 2011 Adresa: Mračnická 1053-1054, 102 00 Praha 10 Spoluvlastnických podílů celkem: 38 847 Přítomno: viz prezenční

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s.

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 13.5.2015 od 16:30 hodin ve Vítkově v jídelně základní školy. Valná hromada

Více

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu).

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu). Z Á P I S o průběhu ustavujícího (prvního) veřejného zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice konaného dne 6. listopadu 2014 v pohostinství Nová Husarůvka Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice:

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK domu č.p. 497, 498, 499, 500, 501, ul. J.A.Komenského, v Mostě konané dne 18. 9. 2006 od 17. 00 hod. Program shromáždění: 1. Zahájení 2. Kontrola usnášení

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608

ZÁPIS ze shromáždění Společenství vlastníků domu Zakšínská č.p. 608 ZÁPIS ze shromáždění Datum a místo konání: 14. 10. 2014, Poliklinika Prosek, Lovosická 440/40, Praha 9 Předsedající: Ing. Pavel Rejchrt Zapsal: JUDr. Jitka Mokrá Program zasedání: 1) Zahájení (schválení

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze )

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Z á p i s ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Přítomni: Celkový počet členů členské samosprávy: dle prezenční listiny: přítomno.. členů členské samosprávy nepřítomno

Více

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné.

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné. Zápis z 8. schůze shromáždění Společenství pro dům Habartická 496-503, Praha 9, konané dne 20. 11. 2014 od 18:00 v jídelně Gymnázia Litoměřická 726, Praha 9. Program : 1. Zahájení, zpráva o účasti na Shromáždění

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.02.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin Společenství vlastníků jednotek domu Křivoklátská čp. 302, 199 00 Praha Letňany IČO: 26718499, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 2623

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků Sulova 1356 Sulova 1356 156 00 Praha 5 Datum konání: 8. června 2006, 18:00 20:00 hodin Místo konání: Základní škola, ulice Nad parkem č.p. 1180, 156 00

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek

Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek Zápis z členské schůze bytového družstva a shromáždění vlastníků bytových jednotek Datum: 13.6.2013 Doba konání: Od 18:00 hod. do 20:00 hod. Místo: malý sál KD Krakov, Praha 8, Těšínská 600 Přítomno dle

Více

Zápis z ustavující schůze

Zápis z ustavující schůze Zápis z ustavující schůze Společenství vlastníků V Olšinách 3138 3140, Praha 10 - Strašnice konané dne 21. 2. 2018 od 18:00 na adrese Praha 10, Přetlucká 130 Ůčastníci: vlastníci bytových, nebytových jednotek,

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s NZ 80/2005 N 84/2005 strana první N o t á ř s k ý z á p i s sepsaný dne devatenáctého září roku dva tisíce pět (19.9.2005) mnou JUDr. Lenkou Leszay, Ph.D., LL.M., notářkou v Praze, se sídlem notářské kanceláře

Více

K bodu 2. programu Shromáždění

K bodu 2. programu Shromáždění Zápis z jednání shromáždění S (dále též pouze Shromáždění nebo S ), konaného v náhradním termínu dne 8. 6. 2016 od 18:00 hod. v KD KRAKOV, Praha 8, Bohnice, Těšínská 600/4 Shromáždění S bylo svoláno pověřeným

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 4.2. 2019 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 10 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 1 / Ing. Rybín Petr /

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

ze shromáždění Společenství Poděbradská ze dne

ze shromáždění Společenství Poděbradská ze dne ZÁPIS ze shromáždění Společenství Poděbradská 540 547 ze dne 16. 5. 2019 Shromáždění Společenství Poděbradská 540 547 (dále též společenství ) se konalo ve školní jídelně Základní školy Tolerance, v ulici

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ )

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ ) Společenství vlastníků jednotek Ortenovo nám. 928/30, 929/31, 930/32, 931/33 se sídlem Praha 7, Holešovice, Ortenovo nám. 929/31 IČO: 289 11 458 Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 5. září 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 nebo jejich

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014 Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014 Schůze byla zahájena v 18:15 předsedou výboru Davidem Vlčkem. Před zahájením byla provedena evidence přítomných vlastníků a jejich podílů na objektu na základě

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC DOLNÍ SLIVNO IČ : Dolní Slivno, č.p. 40 Tel , ID : 3amatz6

OBEC DOLNÍ SLIVNO IČ : Dolní Slivno, č.p. 40 Tel ,   ID : 3amatz6 OBEC DOLNÍ SLIVNO IČ : 00237701 294 78 Dolní Slivno, č.p. 40 Tel. 326 393 225, e-mail: starosta@dolnislivno.cz, ID : 3amatz6 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Dolní Slivno Datum konání:

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Identifikační číslo: 271 93 110 Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne..

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. 1) Shromáždění zahájil/a v hod předseda výboru/pověřený vlastník společenství pan/paní. Ten/ta konstatoval/a,

Více

Zápis ze schůze bytového družstva Michelská 956/76 konané dne 23.6.2014

Zápis ze schůze bytového družstva Michelská 956/76 konané dne 23.6.2014 Zápis ze schůze bytového družstva Michelská 956/76 konané dne 23.6.2014 Přítomní: Š. Vítko, T.Jehlička, M.Bürgerová, Žikavský, Vojta, Walch, Štěrba, Pospíšilová, Tomková, p.malá (na základě plné moci zástupce

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1.11.2018 Přítomni: Ing. Miroslav Čížek, p. Jiří Hanč, p. Josef Havelka, p. Luboš Holman, Mgr. Vladimír Knížek, Ing.

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Podhradí Zastupitelstvo obce Podhradí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 05. 11. 2014, od 18:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 114

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 114 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo Blansko, Pražská 66, konaného dne 17. května 2016 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne 17. 3. 2016 Datum 17. 3. 2016 Místo Toulcův dvůr, Kubátova, P10 Účastníci Členové SVJ pro dům Rižská 1580

Více

Počet bytů: 26 NS: 5621

Počet bytů: 26 NS: 5621 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků bytů Kubíkova 18, 20, Brno, se sídlem Kubíkova č. pop. 2294/18, PSČ 628 00 konané dne 9. 11. 2016 v sušárně domu Kubíkova 20 Počet bytů: 26 NS: 5621 Na Shromáždění

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 22. 3. 2011 Doba konání: od 18.15 hod do 19.40 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod.

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod. Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 konaného dne 12.12.2016 od 19:30 hod. Program shromáždění : 1) Prezence a kontrola usnášení schopnosti

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7 Z á p i s Z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce OSTRUŽNO, konaného dne 31. října 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ostružně. Přítomni: 7 členů OZ: Bittnerová Zdeňka,

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 2. 12. 2014 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015 Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 20.5.2015 Schůze byla zahájena v 18:15 předsedou výboru Davidem Vlčkem. Před zahájením byla provedena evidence přítomných vlastníků a jejich podílů na objektu na základě

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva Datum a místo konání: 29. října 2018 od 18 hodin, Kulturní dům Všelibice. Ustavujícího zasedání se

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 které se konalo dne 24. června 2014 od 18 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027, 155 00 Praha 5. Bod 1) programu Prezence členů a kontrola

Více

N o t á ř s k ý z á p i s

N o t á ř s k ý z á p i s Stejnopis notářského zápisu strana první NZ 138/2013 N 167/2013 N o t á ř s k ý z á p i s sepsaný v notářské kanceláři na adrese Kladno, Tyršova 1020, dne 19. 3. 2013 devatenáctého března roku dvoutisícího

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek SVJ Hráského

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek SVJ Hráského Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek SVJ Hráského 1908-1910 konaného dne 29.3. 2007 od 19.00 hodin v tělocvičně ve vchodu 1908 Za SBD POKROK byl zplnomocněn představenstvem družstva hlasovat

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hrutov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hrutov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrutov Zastupitelstvo obce Hrutov Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hrutov, konaného dne 8.11.2010, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrutov

Více

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu).

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu). Z Á P I S o průběhu ustavujícího (prvního) veřejného zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice konaného dne 10. listopadu 2010 v pohostinství Nová Husarůvka Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice:

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: , Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, konaného dne 29.10.2018 v místnosti RC bývalé základní školy, Bukovany č. p. 57, od 18:00 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek konaného dne v hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek konaného dne v hodin Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I dkovářská čp. 933 Sídlo: Praha 9, dkovářská 933, PSČ 190 00 IČ: 283 82 986, zapsaná v rejstříku společenství, vedeném MS v Praze, spis. Zn. S 8860 Zápis z jednání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu Rižská 1580, Praha 15, konaného dne 17.10.2016 V 17.30 hod. byla zahájena prezence účastníků za účelem součtu hlasů. Přizvaní účastníci: Veronika Šmejkalová

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

2. Volba předsedy valné hromady, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedy valné hromady, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů ZÁPIS z jednání valné hromady obchodní společnosti Společnost pro zemědělskou výrobu Ostře dek, a.s., IČ 46355871, se sídlem Ostředek, pošta Chocerady, PSČ 257 24 konané dne 23.6.2014 od 16.00 hodin v

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Počítky, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Počítky, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Počítky, konaného dne 5.11.2018 Přítomni: všichni členové nově zvoleného OZ M.Machová, J.Padalíková, R.Ptáček, L.Sláma, M.Slámová, D.Slavíček, F.Šustr

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne

USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/ konaném dne USNESENÍ, přijatá na jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svit. č.17/2006-2010 konaném dne 16.12.2009 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce v 18,00 hod. Přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání

Více

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Místo konání: Fakultní nemocnice v Motole, Interní klinika, uzel D, 4. poschodí,

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p. 930-938, Praha 9 Datum a místo konání: 9. 9. 2014, Galerie Praha 14 Předsedající: Ing. Václav Toman Zapsala: Adéla Pieschová Účastníci:

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

Zápis č. 3/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne

Zápis č. 3/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů -8- HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín Zápis č. 3/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne 30. 3.

Více

Oznámený program shromáždění a členské schůze samosprávy č.222:

Oznámený program shromáždění a členské schůze samosprávy č.222: ZÁPIS ze shromáždění vlastníků jednotek E. Beneše 1531-1534 a členské schůze samosprávy č.222 konaném dne 21. května 2015 od 18:00 hodin v jídelně Harmonie I, Tř. E. Beneše 1747, HK 12. Oznámený program

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Asociace pro využití tepelných čerpadel

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Asociace pro využití tepelných čerpadel ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Asociace pro využití tepelných čerpadel konané dne 13. 12. 2016 od 10:30 hod. v konferenčním centru VŠCHT Kunratice, Praha 4 - Kunratice, Chemická 952, 14800 Na začátku valné hromady

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více