TVP. Inventář dopravně relevantních charakteristik osobnosti (zkrácená verze) HTS Report. Gabriela Milská ID Datum administrace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TVP. Inventář dopravně relevantních charakteristik osobnosti (zkrácená verze) HTS Report. Gabriela Milská ID Datum administrace"

Transkript

1 TVP Inventář dopravně relevantních charakteristik osobnosti (zkrácená verze) HTS Report ID Datum administrace Standard 1. vydání

2 PŘEHLED VÝSLEDKŮ TVP 2/16 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení škál Skórování položek Statistika odpovědí Výsledky testování může interpretovat pouze osoba s psychologickým a psychodiagnostickým vzděláním, v souladu se Standardy pro pedagogické a psychologické testování (Hogrefe-Testcentrum,Praha,2001).

3 TESTOVÝ PROFIL TVP 3/16 Testový profil Inventář dopravně relevantních charakteristik osobnosti (zkrácená verze) Standard 17 6 Extraverze 14 7 Extraverze - dopravně specifická 20 8 Emocionální labilita 13 7 Emocionální labilita - dopravně specifická 17 1 Svědomitost 10 1 Svědomitost - dopravně specifická 18 6 Otevřenost ke zkušenosti 9 4 Otevřenost ke zkušenosti - dopravně specifická 17 4 Přívětivost 11 4 Přívětivost - dopravně specifická 25 7 Bagatelizace 11 2 Bagatelizace - dopravně specifická 18 9 Reaktance

4 VYHODNOCENÍ ŠKÁL TVP 4/16 Vyhodnocení škál Inventář dopravně relevantních charakteristik osobnosti (zkrácená verze) Standard Parametr Hrubý skór Standardní skór Extraverze 17 6 Extraverze - dopravně specifická 14 7 Emocionální labilita 20 8 Emocionální labilita - dopravně specifická 13 7 Svědomitost 17 1 Svědomitost - dopravně specifická 10 1 Otevřenost ke zkušenosti 18 6 Otevřenost ke zkušenosti - dopravně specifická 9 4 Přívětivost 17 4 Přívětivost - dopravně specifická 11 4 Bagatelizace 25 7 Bagatelizace - dopravně specifická 11 2 Reaktance 18 9

5 GRAFICKÉ ZOBRAZENÍ ŠKÁL TVP 5/16 Grafické zobrazení škál Extraverze Hrubý skór 17 Standardní skór 6 Konfidenční interval [4-8] Osoby s vysokým skórem popisují samy sebe jako aktivní, nenucené, bezstarostné, družné a vyhledávající riziko. Jsou rády středem pozornosti a milují, když jsou obklopeny lidmi. Vystoupení před větším počtem lidí není pro ně námahou. Osoby s nízkými hodnotami popisují samy sebe jako zdrženlivé, pasivní, ostýchavé, přemýšlivé, rezervované, uzavřené, rozvážné, opatrné a mající jen málo kontaktů. Extraverze - dopravně specifická Hrubý skór 14 Standardní skór 7 Konfidenční interval [5-9] Při nízkých hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 1-3): Zvýšené hodnoty této škály mohou být znakem pro rizikové dopravní chování (36% vs. 22%). Zvýšená extraverze znamená zvýšenou ochotu k riziku, nerozvážnost, bezstarostnost. Při zvýšených hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 7-9): Výsledek není vhodný k odlišení rizikových řidičů.

6 GRAFICKÉ ZOBRAZENÍ ŠKÁL TVP 6/16 Emocionální labilita Hrubý skór 20 Standardní skór 8 Konfidenční interval [7-9] Osoby s vysokými hodnotami se charakterizují jako úzkostné, zranitelné, citlivé. Rychle znejistí, dělají si starosti, pochybují o sobě a necítí se kompetentní pro zvládání četných situací. Uvádějí, že když se urazí nebo se kvůli někomu nebo něčemu rozčílí, pak se jen pomalu uklidňují. Mají potíže, když musí věci zařizovat jinak, než jsou zvyklé. Osoby s nízkým skórem se popisují jako klidné, vyrovnané a sebevědomé. Dobře se kontrolují a zvládají stres. Jen tak něco je neurazí. Z míry je vyvedou jen velmi silné důvody. Emocionální labilita - dopravně specifická Hrubý skór 13 Standardní skór 7 Konfidenční interval [5-9] Při nízkých hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 1-3): Snížený výsledek škály může nasvědčovat pro problematické dopravní chování (tento výsledek vykazuje 41% rizikových řidičů). Je možné, že proband neadekvátně reprezentuje okolní svět (nebezpečí není hodnoceno jako nebezpečné). Při zvýšených hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 7-9): Zvýšené hodnoty této škály mohou ukazovat na bezproblematické dopravní chování. 16% řidičů, kteří nevykazují rizikové dopravní chování, dosahuje stanin vyšší než 6, pouze 6% rizikových řidičů spadá do této kategorie s vyšší hodnotou bagatelizace.

7 GRAFICKÉ ZOBRAZENÍ ŠKÁL TVP 7/16 Svědomitost Hrubý skór 17 Standardní skór 1 Konfidenční interval [1-3] Osoby s vysokou hodnotou o sobě říkají, že jsou opatrné při plánování a jednání. Usilují o dokonalost. Pečlivě zvažují, než něco podniknou. Jednou určené cíle dosáhnou tvrdou a systematickou prací, jsou ochotné podstoupit námahu. Neradi nechávají nedokončenou práci. Samy sebe popisují jako korektní, šikovné a důkladné ve vystupování i v práci. Osoby s nízkou hodnotou jsou spíše nedbalé, nesystematické a lhostejné. Nemají jasně určený cíl. Mají sklony k překračování pravidel. Popisují samy sebe jako spontánní a pružné. Svědomitost - dopravně specifická Hrubý skór 10 Standardní skór 1 Konfidenční interval [1-3] Při nízkých hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 1-3): Výsledek není vhodný k odlišení rizikových řidičů. Při zvýšených hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 7-9): Zvýšené hodnoty mohou nasvědčovat problematickému chování v dopravě. Zjevně rizikoví řidiči se snaží výrazně bagatelizovat. Také tato škála se má interpretovat se zohledněním anamnézy probanda.

8 GRAFICKÉ ZOBRAZENÍ ŠKÁL TVP 8/16 Otevřenost ke zkušenosti Hrubý skór 18 Standardní skór 6 Konfidenční interval [4-8] Osoby s vysokou hodnotou škály okouzlí a nadchne pozorování přírody, četba knihy nebo umění. Jsou zvídavé, oceňují nové zkušenosti, umí zjišťovat informace. Často spekulují nad filozofickými tématy, hrají si s oblibou s abstraktními nápady a touží po vzdělání. Vnímají atmosféru, kterou vyvolává měnící se prostředí. Osoby s nízkým skórem nechávají knihy, umění nebo příroda chladnými. Dávají přednost jednostranné argumentaci a netouží po vzdělání. Dávají přednost přesně zadaným úkolům, kdy se nemohou dopustit chyby. Projevují malou ochotu učit se. Otevřenost ke zkušenosti - dopravně specifická Hrubý skór 9 Standardní skór 4 Konfidenční interval [2-6] Při nízkých hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 1-3): Nižší hodnoty této škály můžeme považovat za znak dopravního chování, které vykazuje tendence k rizikovosti. Fixace na dopravní prostředek může vést k tomu, že jsou například odžívány potřeby, které v kontextu silniční dopravy vedou k problematickému chování (např. vnímání "svobody", auto jako známka statutu). Ostatně se podobný výsledek ukazuje také u dobrých řidičů, zpravidla profesionálních. Interpretace škály (podobně jako u dalších škál) musí proběhnout při zohlednění kontextu. Při zvýšených hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 7-9): Zvýšené hodnoty této škály můžeme považovat za znak dopravního chování, které nevykazuje tendence k rizikovosti (45% vs. 26%). Jak je patrné z interkorelace škál, je tato škála málo náchylná ke zkreslování. Probandi zjevně fixaci na auto nevnímají jako "sociálně nežádoucí".

9 GRAFICKÉ ZOBRAZENÍ ŠKÁL TVP 9/16 Přívětivost Hrubý skór 17 Standardní skór 4 Konfidenční interval [2-6] Osoby s vysokými hodnotami samy sebe popisují jako tolerantní, kooperativní a připravené důvěřovat druhým. Nechávají si radit a dávat doporučení a podnikají rády různé věci ve skupině s dalšími lidmi, udržují intenzivní sociální vztahy. Osoby s nízkými hodnotami dávaji přednost samostatné práci. Reagují přecitlivěle na rady, doporučení, vzory a předpisy. Závazky vůči přátelům nebo zájmovým spolkům je děsí. Raději si zařídí vše podle vlastních představ, jsou nedůvěřivé, málo kooperativní. Zábava je pro ně důležitější než dodržování etikety. Přívětivost - dopravně specifická Hrubý skór 11 Standardní skór 4 Konfidenční interval [2-6] Při nízkých hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 1-3): Nízké výsledky můžeme chápat jako znak dopravního chování, které vykazuje tendence k rizikovosti (36% vs. 22%). Ohleduplné a defensivní řízení spolu se sociální přizpůsobivostí se nevyskytuje současně s nízkým výsledkem této škály. Osoby samy sebe popisují jako nepřizpůsobivé, individualistické, mající výhrady k bezpečnostním opatřením. Při zvýšených hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 7-9): Výsledek není vhodný k odlišení rizikových řidičů.

10 GRAFICKÉ ZOBRAZENÍ ŠKÁL TVP 10/16 Bagatelizace Hrubý skór 25 Standardní skór 7 Konfidenční interval [5-9] Škála "Bagatelizace" zachycuje tendenci představit se sociálně žádoucím způsobem. Osoby s nízkými hodnotami nevyjadřují tendenci představit se sociálně žádoucím způsobem. Vysoké hodnoty nasvědčují zkreslení ve smyslu bagatelizace, tedy nesouhlasu s velmi pravděpodobnými negativními skutečnostmi a souhlasu s nepravděpodobnými pozitivními skutečnostmi. Bagatelizace - dopravně specifická Hrubý skór 11 Standardní skór 2 Konfidenční interval [1-4] Osoby s nízkými hodnotami nevyjadřují tendenci představit se sociálně žádoucím způsobem ohledně svého řidičského chování. Vysoké hodnoty nasvědčují zkreslení ve smyslu bagatelizace, tedy nesouhlasu s velmi pravděpodobnými negativními skutečnostmi a souhlasu s nepravděpodobnými pozitivními skutečnostmi u položek týkajících se dopravy.

11 GRAFICKÉ ZOBRAZENÍ ŠKÁL TVP 11/16 Reaktance Hrubý skór 18 Standardní skór 9 Konfidenční interval [7-9] Při nízkých hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 1-3): Zvýšené hodnoty nasvědčují problematickému dopravnímu chování (46% rizikových řidičů vs. 19%). Proband odmítá předpisy a pravidla a popisuje sám sebe jako osobu, která usiluje o svobodu. Při zvýšených hodnotách dopravně specifické bagatelizace (stanin 7-9): Výsledek není vhodný k odlišení rizikových řidičů Osoby s nízkými výsledky škály se řídí předpisy, dodržují normy a pravidla, vítají zavedení nových metod pro zvýšení dopravni bezpečnosti. Jsou pro zvýšení trestů při přestupcích pod vlivem alkoholu a uvádějí, že dodržují dopravní předpisy. Osoby s nízkými výsledky škály se řídí předpisy, dodržují normy a pravidla, vítají zavedení nových metod pro zvýšení dopravní bezpečnosti. Jsou pro zvýšení trestů při přestupcích pod vlivem alkoholu a uvádějí, že dodržují dopravní předpisy.

12 SKÓROVÁNÍ POLOŽEK TVP 12/16 Skórování položek Číslo Položka (zkrácený text) Odpověď Čas (vteřiny) 1 Než se rozhodnu, pečlivě vše promyslím. (4) Umělecká díla mě dokážou nadchnout. (2) V divadlení hře bych nejraději hrál/a hlavní roli. (3) Snažím se dávat auto do servisu včas. (2) Rád/a si zkouším výkon auta na maximum. (2) Se všemi lidmi vycházím dobře. (3) Při plánování i jednání jsem opatrný/-á. (2) Občas bývám trochu škodolibý/-á. (1) Knihy mě málo ovlivňují. (3) Nejraději mám přesně stanovené úkoly. (3) Přemýšlím o přírodě, vesmíru a situaci lidstva. (4) Když nemám přednost v jízdě, podívám se, než se rozjedu. (2) Bezpečnost je pro mne na prvním místě. (1) Na zákazy reaguji způsobem "to zrovna". (3) Mám obavy z vývoje dopravní situace. (2) Před jízdou kontroluji brzdy. (4) Občas jedu v obci rychleji než 50 km/hod. (3) Často se cítím jako málo zkušený/-á. (2) Na volné silnici šlápnu na plyn. (1) Rád/a vystupuji na veřejnosti. (3) Byl/a bych nerad/a, kdyby se jiní dozvěděli o mých myšlenkách. (4) Nechci být svým přátelům zavázán/a. (3) Dosažené úspěchy mě vedou k podstoupení vyššího rizika. (2) Řídím auto, jak chci já. (1) Rady a doporučení mě snadno svedou k opaku. (3) Když někdo zapne pravou směrovku, věřím, že odbočí. (1) Snažím se být ve všem perfektní. (3) Před cestami autem kontroluji vodu a olej. (1) Někdy varuji před měřením rychlosti. (2) Vadí mi, když mi někdo předepisuje, co mám dělat. (3) Ještě nikdy jsem neodložil/a nepříjemnou práci. (4) Znervózním, když je poblíž policejní auto. (3) Jsem proti zavádění nových způsobů kontrol bezpečnosti vozidel. (1) Vyvede mě z míry napadání nebo kritika. (2) Na volné silnici rád/a vyzkouším řízení. (1) Jsem velmi aktivní člověk. (3) Semafory se snažím stihnout projet na zelenou. (4) Řídím auto, i když se cítím unaven/a. (2) Čím je situace složitější, tím více mě baví řízení. (3) Člověk je zmaten, když panují různé názory. (1) Kladu důraz na vhodné a přiměřené oblečení. (3) 3 0

13 SKÓROVÁNÍ POLOŽEK TVP 13/16 Číslo Položka (zkrácený text) Odpověď Čas (vteřiny) 42 Mám rád/a kolem sebe mnoho lidí. (2) V některých dnech stěží stačím na nároky provozu. (3) Obvykle upřednostňuji, abych mohl/a věci dělat sám/sama. (1) Mám rád/a, když "stoupá hladina adrenalinu". (4) Dívám se na pořady zabývající se auty a motorismem. (3) Zajímám se o vědění a poznávání. (1) Znepokojuje mne, že by se mohlo stát něco hrozného. (3) Jsem ochoten/ochotná podstoupit nebezpečí. (2) Všechny úkoly se snažím plnit svědomitě. (1) Sednu si do auta jen když se jedná o dobrého řidiče. (3) Muselo by toho být hodně, abych se cítil/a uražený/-á. (2) Baví mne zabývat se teoriemi a abstraktními problémy. (4) Vadí mi dělat věci jinak, než jak jsem zvyklý/-á. (2) Občas se mi stane, že zalžu. (1) Jsem rád/a v centru dění. (4) Poplatky platím, jak je stanoveno. (4) Představa, že jsem na jiných závislý/-á, je mi nepříjemná. (3) Filosofické diskuse mě nudí. (1) Už jsem přišel/přišla pozdě na schůzku. (3) Už jsem jel/a na dálnici rychleji, než je dovoleno. (4) Když vezu dítě, dodržuji pravidla silničního provozu. (1) Často mám pocit, že překypuji energií. (4) Bez auta se cítím nesvůj/nesvá. (2) Zůstávám raději v pozadí. (4) Když někdo nesouhlasí, mívám pocit, jako bych řekl/a něco hloupého. (3) Rád/a bych jezdil/a motokros. (2) Ještě jsem nepřišel/nepřišla do práce pozdě. (4) Při opatrné jízdě nejsou nutné bezpečnostní pásy. (3) Auto řídím opravdu rád/a. (4) Když mám nepříjemnosti, jsem při řízení nejistý/-á. (2) Některých řidičských manévrů později lituji. (1) V podstatě mi 2 až 3 sklenky piva při řízení nevadí. (4) Pravidelně dávám své auto k servisní prohlídce. (3) Někdy mám pocit, že sotva stačím na nároky městské dopravy. (4) Necítím se dotčen/a, když se věci nedějí podle mých představ. (4) Jízda úzkými horskými serpentinami je nepříjemná. (1) S autem se cítím svobodnější a nezávislejší. (4) Když mě něco vyvede z rovnováhy, rychle se uklidním. (4) Jsou lidé, kteří mě snadno rozčílí. (3) Dělám si starosti, že by se mně něco nepodařilo. (1) Při krátkých jízdách nepoužívám bezpečnostní pásy. (3) Tvrdě pracuji, abych dosáhl/a svých cílů. (4) Krása přírody mě dokáže nadchnout. (3) Někdy mě nepříjemná událost rozruší na celý den. (4) Vždy dbám na přesné dodržování zásad a pravidel hry. (1) 1 0

14 SKÓROVÁNÍ POLOŽEK TVP 14/16 Číslo Položka (zkrácený text) Odpověď Čas (vteřiny) 87 Jsem pro zavedení tvrdších trestů při deliktech pod vlivem alkoholu. (3) Překročení rychlosti o 5-10 km/hod je v pořádku. (4) Ukazuji jiným řidičům, co si o nich myslím. (1) Auto mi slouží jako dopravní prostředek. (2) Jsem řádný člověk, vždy zvládnu svoji práci. (2) Když mi pohrozí, znejistím, i když jsem v právu. (4) Když na sebe vezmu závazek, splním ho. (2) Nerad/a nechávám věci nevyřízené. (3) Měly by být nové metody, aby méně lidí řídilo pod vlivem alkoholu. (4) Pro zábavu podnikám odvážné, bláznivé věci. (2) Některé věci mě tak rozčílí, že ztrácím kontrolu. (4) Někdy mluvím o věcech, o kterých nic nevím. (1) Málokdy si povšimnu, že se změnila nálada. (3) Láká mne jezdit rychleji než ostatní. (2) Překvapující situace v silničním provozu mi nevadí. (4) Jiní řidiči jezdí tak mizerně, až mě to rozčiluje. (3) Výkonu svého vozidla využívám v maximální míře. (2) Řízení je pro mne prostředek proti nudě. (1) Před jízdou autem se seznámím s trasou. (2) Mám cíle a pracuji na jejich plnění. (1) Rozčiluje mě, když je mi někdo dáván za vzor. (2) Představa, že bych měl/a vystoupit, mne zneklidní. (3) I při špatném počasí jedu raději autem. (3) Už jsem jel/a rychleji, než je dovoleno. (4) Nechci být průměrný/-á řidič/ka. (2) Před cestou si důkladně rozmyslím trasu. (4) Čtu motoristické časopisy nebo internetové stránky o autech. (3) I když spěchám, nejezdím rychleji než obvykle. (4) Řídím auto jen tehdy, když jsem fit. (1) Již jsem řídil/a auto po požití alkoholu. (3) Moje chování je bezproblémové a jednoznačné. (2) Občas se vychloubám. (4) I ve složitých dopravních situacích se cítím jistě. (3) Na obtížných trasách rád/a ukazuji, jak se jezdí. (4) Auto je pro mne nutné zlo. (2) Každou práci pečlivě plánuji. (3) Když mě zavolá nadřízený, rozbuší se mi srdce. (4) Když musím brzdit, rozbuší se mi srdce. (3) Nesnáším hromadné výlety spolků. (2) Používám bezpečnostní pásy jen proto, že je to předepsáno. (4) Postihy za dopravní přestupky by neměly být tvrdší. (3) Rád/a bych všechno vyřizoval/a podle svých představ. (2) Zábava a potěšení je důležitější než pravidla chování. (1) 1 0

15 SKÓROVÁNÍ POLOŽEK TVP 15/16 Počet nezodpovězených položek 0 Celkový čas 00:00

16 STATISTIKA ODPOVĚDÍ TVP 16/16 Statistika odpovědí Rozložení odpovědí Stupeň Percent 1 19 % 2 24 % 3 30 % 4 26 % Chování během administrace K tomuto testování nejsou k dispozici žádné doplňující informace. Tyto informace se objeví, pokud proband během administrace testu otevře na svém počítači jiné okno, než ve kterém probíhá testování. Více podrobností lze získat v příručce pro HTS 5.

HTS Report NEO-PI-R. NEO osobnostní inventář. Renata Hájková ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report NEO-PI-R. NEO osobnostní inventář. Renata Hájková ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report NEO-PI-R NEO osobnostní inventář ID 8389-54 Datum administrace 11.07.2017 Standard 1. vydání NEO-PI-R Přehled výsledků 2 / 25 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Souhrn výsledků N Neuroticismus E Extraverze O

Více

HTS Report NEO-PI-3. NEO osobnostní inventář. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report NEO-PI-3. NEO osobnostní inventář. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report NEO-PI-3 NEO osobnostní inventář ID 8389-226 Datum administrace 28.02.2019 Standard 1. vydání NEO-PI-3 Přehled výsledků 2 / 19 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Kontrola validity odpovědí, doporučujeme metodu

Více

SVF Standard. Strategie zvládání stresu - SVF Vydání. Stefan Bergmann

SVF Standard. Strategie zvládání stresu - SVF Vydání. Stefan Bergmann SVF Standard Strategie zvládání stresu - SVF 78 1. Vydání Stefan Bergmann ID 32768 Datum administrace 10.08.2014 SVF Přehled výsledků 2 / 15 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické

Více

HTS Report. Test pozornosti d2. Jana Králíková ID Datum administrace Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report. Test pozornosti d2. Jana Králíková ID Datum administrace Hogrefe Testcentrum, Praha d2 Test pozornosti d2 HTS Report ID 8389-71 Datum administrace 15.08.2017 d2 Přehled výsledků 2 / 13 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení škál Statistika odpovědí Vyhodnocení

Více

NEO-FFI. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1.

NEO-FFI. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. NEO-FFI NEO pětifaktorový osobnostní inventář HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 28.02.2019 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ NEO-FFI 2/10 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál

Více

NEO-FFI. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. HTS Report. Martin Povýšil ID Datum administrace Standard 1.

NEO-FFI. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. HTS Report. Martin Povýšil ID Datum administrace Standard 1. NEO-FFI NEO pětifaktorový osobnostní inventář HTS Report ID 8389-75 Datum administrace 11.07.2017 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ NEO-FFI 2/12 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál

Více

HTS Report LMI. Dotazník motivace k výkonu. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report LMI. Dotazník motivace k výkonu. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report LMI Dotazník motivace k výkonu ID 8389-226 Datum administrace 28.02.2019 Standard 1. vydání LMI Přehled výsledků 2 / 15 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení

Více

NEO-FFI Standard. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. Příklad. 1. Vydání

NEO-FFI Standard. NEO pětifaktorový osobnostní inventář. Příklad. 1. Vydání NEO-FFI Standard NEO pětifaktorový osobnostní inventář 1. Vydání ID 5074-2 Datum administrace 30.06.2014 NEO-FFI Přehled výsledků 2 / 12 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické

Více

CompACT-Vi. CompACT-Vi. HTS Report. Gabriela Milská ID Datum administrace Dlouhodobá pozornost - Screening 1.

CompACT-Vi. CompACT-Vi. HTS Report. Gabriela Milská ID Datum administrace Dlouhodobá pozornost - Screening 1. CompACT-Vi CompACT-Vi HTS Report ID 8389-72 Datum administrace 14.02.2018 Dlouhodobá pozornost - Screening 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ CompACT-Vi 2/9 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál

Více

ASK. Test deduktivního a kreativního myšlení. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání

ASK. Test deduktivního a kreativního myšlení. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání ASK Test deduktivního a kreativního myšlení HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 04.12.2018 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ ASK 2/8 Přehled výsledků Analýza deduktivního a kreativního myšlení

Více

HTS Report ISK. Inventář sociálních kompetencí. Jan Ukázka ID Datum administrace Plná verze 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report ISK. Inventář sociálních kompetencí. Jan Ukázka ID Datum administrace Plná verze 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha ISK Inventář sociálních kompetencí HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 18.12.2018 Plná verze 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ ISK 2/17 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení

Více

HTS Report. d2-r. d2-r. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. Vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report. d2-r. d2-r. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. Vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report d2-r d2-r ID 8389-30 Datum administrace 13.06.2016 Standard 1. Vydání d2-r Přehled výsledků 2 / 16 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Zpráva Obecné informace Jak rozumět výsledkům Výsledky Testový profil

Více

Test pozornosti d2. Příklad. ID Datum administrace

Test pozornosti d2. Příklad. ID Datum administrace d2 Test pozornosti d2 ID 5087-2 Datum administrace 01.07.2014 d2 Přehled výsledků 2 / 12 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení škál Vyhodnocení Výsledky testování může

Více

BOMAT- SHORT. Bochumský maticový test - krátká verze. HTS Report. Jan Novák ID Datum administrace Forma A 1.

BOMAT- SHORT. Bochumský maticový test - krátká verze. HTS Report. Jan Novák ID Datum administrace Forma A 1. HTS Report BOMAT- SHORT Bochumský maticový test - krátká verze ID 889-0 Datum administrace.0.0 Forma A. Vydání BOMAT-SHORT Přehled výsledků / PŘEHLED VÝSLEDKŮ Věk probanda a věkové rozmezí normy nekorespondují

Více

HTS Report ISK. Inventář sociálních kompetencí. Karel Novák ID Datum administrace Plná verze 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report ISK. Inventář sociálních kompetencí. Karel Novák ID Datum administrace Plná verze 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha ISK Inventář sociálních kompetencí HTS Report ID 8389-84 Datum administrace 23.08.2017 Plná verze 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ ISK 2/21 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení

Více

HTS Report GPOP. Dotazník typologie osobnosti - GPOP. Jan Ukázka ID Datum administrace vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report GPOP. Dotazník typologie osobnosti - GPOP. Jan Ukázka ID Datum administrace vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha GPOP Dotazník typologie osobnosti - GPOP HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 08.11.2018 1. vydání GPOP Přehled výsledků 2 / 10 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Souhrn výsledků Percentily Extraverze (E) Introverze

Více

P R O F E S N Í R O Z V O J

P R O F E S N Í R O Z V O J S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P P R O F E S N Í R O Z V O J ROZVOJOVÁ DOPORUČENÍ PRO ŘÍZENÍ KARIÉRY Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HB351652 Datum: 07. března 2013 2 0 0 9 H o

Více

B E Z P E Č N O S T H O G A NR E P O R T S BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI. Jméno a příjmení: Sam Poole ID: HE Datum: 08.

B E Z P E Č N O S T H O G A NR E P O R T S BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI. Jméno a příjmení: Sam Poole ID: HE Datum: 08. S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A NR E P O R T S B E Z P E Č N O S T BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI Jméno a příjmení: Sam Poole ID: HE764696 Datum: 08. listopad 2017 2 0 0 9 H O G A N A S S E S

Více

SVF. Strategie zvládání stresu - SVF 78. HTS Report. Jana Šedová ID Datum administrace Standard 1. vydání

SVF. Strategie zvládání stresu - SVF 78. HTS Report. Jana Šedová ID Datum administrace Standard 1. vydání SVF Strategie zvládání stresu - SVF 78 HTS Report ID 8389-124 Datum administrace 1.8.217 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ SVF 2/17 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické zobrazení

Více

TEST CTIŽÁDOSTI. Využitelný pro měření kompetence: podnikavost, výkonnost, vedení lidí, flexibilita

TEST CTIŽÁDOSTI. Využitelný pro měření kompetence: podnikavost, výkonnost, vedení lidí, flexibilita TEST CTIŽÁDOSTI Využitelný pro měření kompetence: podnikavost, výkonnost, vedení lidí, flexibilita Forma: papír - tužka Čas na administraci: max. 10 min. Časový limit: ne Vyhodnocení: ručně cca 10 minut

Více

NEO-FFI - NEO pětifaktorový osobnostní inventář - (Standardní - myš) Celý soubor - percentily

NEO-FFI - NEO pětifaktorový osobnostní inventář - (Standardní - myš) Celý soubor - percentily Strana 1 z 10 Hrubý skór St. Skór NEO-FFI - NEO pětifaktorový osobnostní inventář - (Standardní - myš) 0,5 2 5 10 20 30 40 50 60 70 80 90 95 98 99,5 17 28 Neuroticismus Zjišťuje míru přizpůsobení nebo

Více

SVF. Strategie zvládání stresu - SVF 78. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání

SVF. Strategie zvládání stresu - SVF 78. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard 1. vydání SVF Strategie zvládání stresu - SVF 78 HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 30.08.2019 Standard 1. vydání PŘEHLED VÝSLEDKŮ SVF 2/14 Přehled výsledků Obsah Testový profil Vyhodnocení škál Grafické

Více

TEST FRUSTRAČNÍ TOLERANCE

TEST FRUSTRAČNÍ TOLERANCE TEST FRUSTRAČNÍ TOLERANCE Využitelný pro měření kompetence: komunikace, týmová práce, vedení lidí Forma: papír tužka Čas na administraci: max. 20 min. Časový limit: ne Vyhodnocení: ručně cca 15 minut jeden

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

I-S-T 2000 R. Test struktury inteligence IST R. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard A 1.

I-S-T 2000 R. Test struktury inteligence IST R. HTS Report. Jan Ukázka ID Datum administrace Standard A 1. I-S-T 2000 R Test struktury inteligence IST - 2000 R HTS Report ID 8389-226 Datum administrace 01.11.2018 Standard A 1. vydání I-S-T 2000 R Přehled výsledků 2 / 14 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Souhrn výsledků Verbální

Více

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU Projekt MOTIVALUE Jméno: Třida: Pokyny Prosím vyplňte vaše celé jméno. Vaše jméno bude vytištěno na informačním listu s výsledky. U každé ze 44 otázek vyberte a nebo

Více

I. JAK SI MYSLÍM, ŽE MOHU BÝT PRO TÝM PROSPĚŠNÝ:

I. JAK SI MYSLÍM, ŽE MOHU BÝT PRO TÝM PROSPĚŠNÝ: Test týmových rolí Pokyny: U každé otázky (I - VII), rozdělte 10 bodů mezi jednotlivé věty podle toho, do jaké míry vystihují vaše chování. V krajním případě můžete rozdělit těchto 10 bodů mezi všechny

Více

NEO-FFI - NEO pětifaktorový osobnostní inventář - (Standardní - myš) Celý soubor - percentily

NEO-FFI - NEO pětifaktorový osobnostní inventář - (Standardní - myš) Celý soubor - percentily Strana 1 z 9 Hrubý skór St. Skór NEO-FFI - NEO pětifaktorový osobnostní inventář - (Standardní - myš) 0,5 2 5 10 20 30 40 50 60 70 80 90 95 98 99,5 17 28 Neuroticismus Zjišťuje míru přizpůsobení nebo emocionální

Více

ELEKTRICKÝ SKÚTR CITY 306 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

ELEKTRICKÝ SKÚTR CITY 306 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ELEKTRICKÝ SKÚTR CITY 306 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Děkujeme za nákup našeho elektrického skútru. Před použitím pečlivě čtěte tuto uživatelskou příručku. OBSAH I. PRO UŽIVATELE II. POPIS HLAVNÍCH ČÁSTÍ III.

Více

HOGANŮV OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK

HOGANŮV OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK HOGANŮV OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK S T R U Č N Ý P Ř E H L E D ÚVOD Hoganův osobnostní dotazník () je metoda měření normální osobnosti určená pro predikci pracovního výkonu. Je ideálním nástrojem, který vám může

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

B E Z P E Č N O S T H O G A NR E P O R T S BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI. Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HA Datum: 01. srpna 2012 S E L E C T

B E Z P E Č N O S T H O G A NR E P O R T S BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI. Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HA Datum: 01. srpna 2012 S E L E C T S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A NR E P O R T S B E Z P E Č N O S T BEZPEČNÉ CHOVÁNÍ NA PRACOVIŠTI Jméno a příjmení: Jane Doe ID: HA154779 Datum: 01. srpna 2012 2 0 0 9 H O G A N A S S E S S M

Více

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba

TÝMOVÝ VÝSTUP. Týmový výstup 360 zpětné vazby. 360 zpětná vazba TÝMOVÝ VÝSTUP Týmový výstup 360 zpětné vazby 360 zpětná vazba ÚVOD Týmový výstup nabízí přehled výsledky napříč zvolenou skupinou. Výstup odpovídá strukturou individuálním výstupním zprávám a pracuje s

Více

www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Dotazník komunikačního stylu

www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Dotazník komunikačního stylu www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Dotazník komunikačního stylu Jaroslav Ukázkový jaroslav.ukazkovy@tcconline.cz 17. června 2015 Dostává se Vám do rukou Dotazník komunikačního stylu asertivity, který mapuje

Více

PSSI - PPSI Inventář stylů osobnosti a poruch osobnosti - (Standard) Český standardizační soubor studenti VŠ - T-hodnoty (50+10z) (původně

PSSI - PPSI Inventář stylů osobnosti a poruch osobnosti - (Standard) Český standardizační soubor studenti VŠ - T-hodnoty (50+10z) (původně Strana 1 z 13 Hrubý skór St. Skór PSSI - PPSI Inventář stylů osobnosti a poruch osobnosti - (Standard) Český standardizační soubor studenti VŠ - T-hodnoty (50+10z) (původně percentily) Šedý pruh: PSSI:

Více

Firma XYZ, a.s. Týmová zpráva

Firma XYZ, a.s. Týmová zpráva Firma XYZ, a.s. Týmová zpráva DŮVĚRNÉ Zpracováno na základě Hogan Personality Inventory. Copyright 2002, HOGAN Assessment Systems Inc. Všechna práva vyhrazena. Firma XYZ, a.s. Stránka 1 březen 2003 Úvod

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 06 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností TCC

Více

Úvod... 2. Teorie Bridge... 3. Způsob vyplnění dotazníku Bridge...4. Celkový přehled výsledků dotazníku Bridge... 5

Úvod... 2. Teorie Bridge... 3. Způsob vyplnění dotazníku Bridge...4. Celkový přehled výsledků dotazníku Bridge... 5 Anna Vzorná Obsah Úvod... 2 Teorie Bridge... 3 Způsob vyplnění dotazníku Bridge...4 Celkový přehled výsledků dotazníku Bridge... 5 Přehled dimenzí dotazníku Bridge - Řízení...6 Přehled dimenzí dotazníku

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové, v následující zprávě se Vám dostávají do rukou výsledky šetření klimatu Vašeho učitelského sboru. Můžete se tedy dozvědět, jak jsou u Vás ve

Více

1. DOTAZNÍK SVF 78 Wilhelm Janke, Gisela Erdmannová

1. DOTAZNÍK SVF 78 Wilhelm Janke, Gisela Erdmannová I. PŘÍLOHA 1. DOTAZNÍK SVF 78 Wilhelm Janke, Gisela Erdmannová Pokyny ke zpracování dotazníku: Dotazník obsahuje řadu výroků způsobů, jak člověk může reagovat v situacích, kdy je něčím nebo někým poškozen,

Více

V E D E N Í H O G A N D E V E L O P TECHNIKY PRO VEDENÍ ZAMĚSTNANCŮ. Jméno a příjmení testované osoby: Jane Doe ID: HA154779. Datum: 01.

V E D E N Í H O G A N D E V E L O P TECHNIKY PRO VEDENÍ ZAMĚSTNANCŮ. Jméno a příjmení testované osoby: Jane Doe ID: HA154779. Datum: 01. S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P V E D E N Í TECHNIKY PRO VEDENÍ ZAMĚSTNANCŮ Jméno a příjmení testované osoby: Jane Doe ID: HA154779 Datum: 01. srpna 2012 2 0 0 9 H O G A N A S

Více

HTS Report NEO-PI-3. NEO osobnostní inventář. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report NEO-PI-3. NEO osobnostní inventář. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report NEO-PI-3 NEO osobnostní inventář ID 8389-30 Datum administrace 16.02.2017 Standard 1. vydání NEO-PI-3 Přehled výsledků 2 / 37 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Zpráva řešení problémů a rozhodování plánování,

Více

Jací jsme? PaedDr. Mgr. Hana Čechová

Jací jsme? PaedDr. Mgr. Hana Čechová Jací jsme? PaedDr. Mgr. Hana Čechová Něco o sobě víme, něco ne (nebo to vědět nechceme). Něco na sobě máme rádi a něco nesnášíme. A mylně se domníváme, že to, co nám vadí, nemůžeme odstranit. Že jsme zkrátka

Více

Manažerský koučink Raport a navázání vztahů s klientem Mgr.Petr Pražák.

Manažerský koučink Raport a navázání vztahů s klientem Mgr.Petr Pražák. Manažerský koučink 2. 3. 2009 Raport a navázání vztahů s klientem Mgr.Petr Pražák www.koucink.eu Navázání vztahu s klientem Raport - navázání vztahu důvěry Pacing - naladění na klienta Congruence - shoda

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

Dotazník pro urèení typu magické osobnosti

Dotazník pro urèení typu magické osobnosti 4 Dotazník pro urèení typu magické osobnosti D oporučuji, abyste dotazník vyplnili ještě předtím, než si přečtete charakteristiky jednotlivých typů, aby odpovědi nebyly ovlivněné. Rozhodněte se, zda s

Více

Informace. o stavu bodového systému v České republice PŘESTUPKY I. Q 2010 A TRESTNÉ ČINY

Informace. o stavu bodového systému v České republice PŘESTUPKY I. Q 2010 A TRESTNÉ ČINY Informace o stavu bodového systému v České republice PŘESTUPKY I. Q 2010 A TRESTNÉ ČINY Obsah Návod Ministerstva dopravy Jak nedostat body...2 Bodované přestupky a trestné činy podle jednotlivých zákonů...3

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 360 zpětné vazby www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Ukázka nové 60 zpětné vazby Monika Ukázková monikaukazkova@tcconline.cz. listopadu 206 ÚVOD Tato zpráva je výstupem 60 zpětné vazby, která byla realizována společností

Více

CELKOVÝ VÝSLEDEK - STRUČNÝ PŘEHLED. Zaměstnanecký průzkum - ukázka

CELKOVÝ VÝSLEDEK - STRUČNÝ PŘEHLED. Zaměstnanecký průzkum - ukázka CELKOVÝ VÝSLEDEK - STRUČNÝ PŘEHLED Zaměstnanecký průzkum - ukázka SOUHRN SPOKOJENOST NÁVRATNOST 1022 respondentů VÝSLEDEK ZA JEDNOTLIVÉ KATEGORIE IDENTIFIKACE 13% 26% 61% ANGAŽOVANOST 11% 27% 62% SPOKOJENOST

Více

HTS Report LMI. Dotazník motivace k výkonu. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha

HTS Report LMI. Dotazník motivace k výkonu. Jan Novák ID Datum administrace Standard 1. vydání. Hogrefe Testcentrum, Praha HTS Report LMI Dotazník motivace k výkonu ID 8389-30 Datum administrace 11.07.2017 Standard 1. vydání LMI Přehled výsledků 2 / 29 PŘEHLED VÝSLEDKŮ Obsah Zpráva Testový profil Vyhodnocení škál Grafické

Více

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování

2. lekce. Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky. pracovní listy. Individuální plánování 2. lekce Individuální plánování: jednoduše, srozumitelně, prakticky pracovní listy Osobní profil Osobní profil: co je pro mě důležité Popis potřebné podpory: jakou pomoc potřebuji Plán (cíle a kroky):

Více

Klima školy - Dotazník pro rodiče žáků

Klima školy - Dotazník pro rodiče žáků 27. 07. 2014 19:47:43 Statistika respondentů 448 442 2 4 Počet návštěv Počet dokončených Počet nedokončených Pouze zobrazení 98,66% Celková úspěšnost Historie návštěv (21. 05. 2014-01. 07. 2014) Počet

Více

KLIMA ŠKOLY. Zpráva z evaluačního nástroje Klima školy. Škola Testovací škola - vyzkoušení EN, Praha. Termín

KLIMA ŠKOLY. Zpráva z evaluačního nástroje Klima školy. Škola Testovací škola - vyzkoušení EN, Praha. Termín KLIMA ŠKOLY Zpráva z evaluačního nástroje Klima školy Škola Testovací škola - vyzkoušení EN, Praha Termín 29.9.2011-27.10.2011-1 - Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové! Dovolte, abychom

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Jan Hodnocený 360 zpětná vazba

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA. Jan Hodnocený 360 zpětná vazba VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Jan Hodnocený tcconline@203.5149.cz.49766 360 zpětná vazba KAPITOLY Úvod Jak s výstupem pracovat Hodnocené kompetence Škála hodnocení Hodnotitelé Hodnocení dílčích kompetencí Hodnocení

Více

G RAF Č. 1 SPOKOJENOST VE ŠKOLE

G RAF Č. 1 SPOKOJENOST VE ŠKOLE Dotazníky PEDAGOGOVÉ Dotazníkové šetření probíhalo dne 23. 9. 2015 během porady učitelů. Dotazníkového šetření se zúčastnilo 16 pedagogů, z toho 3 učitelé nastoupili do pracovního procesu začátkem září

Více

Příloha 1: Baterie on-line administrovaných dotazníků

Příloha 1: Baterie on-line administrovaných dotazníků Příloha 1: Baterie on-line administrovaných dotazníků MBTI - OSOBNOSTNÍ DOTAZNÍK COPE - STRATEGIE ZVLÁDÁNÍ Vítejte na stránkách, jež jsou součástí bakalářské práce na téma "Strategie zvládání ve vztahu

Více

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 %

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 % Vyhodnocení dotazníků: rozdáno 100% dotazníků, vráceno 95% dotazníků na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče Je atmosféra školy, když ji navštívíte, podle vás pozitivní? a) určitě ano

Více

Dotazník Prožívaní blízkých vztahů zkrácená verze Experiences in Close Relationships - Revised (ECR-R16)

Dotazník Prožívaní blízkých vztahů zkrácená verze Experiences in Close Relationships - Revised (ECR-R16) Dotazník Prožívaní blízkých vztahů zkrácená verze Experiences in Close Relationships - Revised (ECR-R16) Výroky uvedené níže popisují, jak se cítíte v citově blízkých vztazích. Zajímá nás, jak prožíváte

Více

V E D E N Í H O G A N D E V E L O P TECHNIKY PRO VEDENÍ ZAMĚSTNANCŮ. Jméno a příjmení testované osoby: Jan Novák ID: DF178402. Datum: 18.

V E D E N Í H O G A N D E V E L O P TECHNIKY PRO VEDENÍ ZAMĚSTNANCŮ. Jméno a příjmení testované osoby: Jan Novák ID: DF178402. Datum: 18. S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P V E D E N Í TECHNIKY PRO VEDENÍ ZAMĚSTNANCŮ Jméno a příjmení testované osoby: Jan Novák ID: DF178402 Datum: 18. června 2010 2 0 0 9 H O G A N A

Více

Dotazník Prožívaní blízkých vztahů ECR-R

Dotazník Prožívaní blízkých vztahů ECR-R Dotazník Prožívaní blízkých vztahů ECR-R (Experiences in Close Relationships-Revised) Výroky uvedené níže popisují, jak se cítíte v citově blízkých vztazích. Zajímá nás, jak prožíváte blízké/partnerské

Více

Následující otázky se týkají elektronických médií a přístrojů, jako jsou stolní počítače, přenosné počítače, elektronické diáře, chytré telefony,

Následující otázky se týkají elektronických médií a přístrojů, jako jsou stolní počítače, přenosné počítače, elektronické diáře, chytré telefony, Následující otázky se týkají elektronických médií a přístrojů, jako jsou stolní počítače, přenosné počítače, elektronické diáře, chytré telefony, dotykové tablety, mobilní telefony bez připojení k internetu,

Více

Základy asertivity 1. NÁRODNÍ SEMINÁŘ WILD. Lukáš Dastlík. Hluboká nad Vltavou

Základy asertivity 1. NÁRODNÍ SEMINÁŘ WILD. Lukáš Dastlík. Hluboká nad Vltavou Základy asertivity Lukáš Dastlík 1. NÁRODNÍ SEMINÁŘ WILD Hluboká nad Vltavou červenec 2011 1 Kořeny asertivity Principy asertivity (umění přiměřeně se prosadit či bránit v situaci, ve které se právě nacházíte)

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ. Dotazník. Řízení pod vlivem návykových látek

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ. Dotazník. Řízení pod vlivem návykových látek ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ V PRAZE FAKULTA DOPRAVNÍ Dotazník Řízení pod vlivem návykových látek Magdaléna Čaňová 2 79 1 2015/2016 Úvod Zapojte se do studie zkoumající vztah k technologiím budoucnosti samořídícím

Více

shine. light of change.

shine. light of change. shine. light of change. Jak rozpoznat, je-li člověk vhodný jako projektový manažer? Michael Motal Záměr Ukázat Iniciovat Jak podpořit rozhodování Jak zvážit smysluplnost investice do člověka Výměnu názorů

Více

Dopravně psychologické vyšetření

Dopravně psychologické vyšetření Dopravně psychologické vyšetření Voláková D. 14.9.2013, 17.9.2013 Congress centre PRIMAVERA Plzeň Klinika pracovního lékařství LF UK a FN v Plzni Projekt Pracovní lékařství pro lékaře všech odborností

Více

BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY Vyhodnocení dotazníkového šetření

BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY Vyhodnocení dotazníkového šetření BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 20 Vyhodnocení dotazníkového šetření V roce 20 proběhly školní projekty programu Bezpečné cesty do školy na těchto školách: ZŠ Školní, Praha Braník ZŠ Na Beránku, Praha 2 Modřany

Více

OSOBNOSTNÍ FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ PROCESY UČENÍ. Psychologie výchovy a vzdělávání

OSOBNOSTNÍ FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ PROCESY UČENÍ. Psychologie výchovy a vzdělávání OSOBNOSTNÍ FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ PROCESY UČENÍ Psychologie výchovy a vzdělávání Úkoly pedagogické psychologie vysvětlovat, ovlivňovat, projektovat. Hlavním poslání oboru tedy není objevovat věci jaké jsou,

Více

Terapie dospělých osob s AS a VFA Poradenství pro blízké osoby dětí s AS a VFA

Terapie dospělých osob s AS a VFA Poradenství pro blízké osoby dětí s AS a VFA Terapie dospělých osob s AS a VFA Poradenství pro blízké osoby dětí s AS a VFA Roman Pešek Asociace pomáhající lidem s autismem, APLA Praha, Střední Čechy Terapeutické a sociálně rehabilitační středisko

Více

ČEŠI A REKLAMA V ROCE 2010

ČEŠI A REKLAMA V ROCE 2010 ČEŠI A REKLAMA V ROCE 2010 Stala se reklama součástí našeho života nebo nás žene do záhuby podporou zbytečného konzumu a zbavuje nás naší vůle? Část výzkumu, jejíž výsledky předkládá ČMS ČESKÁ MARKETINGOVÁ

Více

I N T E R P R E T A C E

I N T E R P R E T A C E S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P I N T E R P R E T A C E Profesní škály Hoganova osobnostního dotazníku Jméno a příjmení: Jan Novák ID: DF178402 Datum: 27. března 2014 2 0 0 9

Více

K O M P A S H O G A N D E V E L O P VÝZNAM KLÍČOVÝCH HODNOT V PRACOVNÍ OBLASTI. Jméno a příjmení: Jan Novák ID: DF178402. Datum: 18.

K O M P A S H O G A N D E V E L O P VÝZNAM KLÍČOVÝCH HODNOT V PRACOVNÍ OBLASTI. Jméno a příjmení: Jan Novák ID: DF178402. Datum: 18. S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P K O M P A S VÝZNAM KLÍČOVÝCH HODNOT V PRACOVNÍ OBLASTI Jméno a příjmení: Jan Novák ID: DF178402 Datum: 18. června 2010 2 0 0 9 H O G A N A S S

Více

www.zlinskedumy.cz Anotace Mgr. Magdaléna Nevařilová Speciální vzdělávací potřeby - žádné -

www.zlinskedumy.cz Anotace Mgr. Magdaléna Nevařilová Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Anotace Práce s pracovním listem umožňuje žákům posoudit sama sebe v souvislosti s nároky na osobnostní vlastnosti zdravotnického pracovníka Autor Jazyk Mgr. Magdaléna Nevařilová Čeština Očekávaný výstup

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM

ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM www.tcconline.cz ZAMĚSTNANECKÝ PRŮZKUM VÝSTUPNÍ ZPRÁVA - IT - 1-5 LET Zaměstnanecký průzkum - ukázka SHRN UTÍ SPOKOJENOST NÁVRATNOST 9 respondentů NEJLÉPE HODNOCENÉ OTÁZKY Členy top managementu vnímám

Více

Následující otázky se týkají elektronických médií a přístrojů, jako jsou stolní počítače, přenosné počítače, elektronické diáře, chytré telefony,

Následující otázky se týkají elektronických médií a přístrojů, jako jsou stolní počítače, přenosné počítače, elektronické diáře, chytré telefony, Následující otázky se týkají elektronických médií a přístrojů, jako jsou stolní počítače, přenosné počítače, elektronické diáře, chytré telefony, dotykové tablety, mobilní telefony bez připojení k internetu,

Více

Jan Neuman, Soňa Hermochová, Portál, s. r. o., Praha 2004 Illustrations Jan Smolík, 2004 ISBN

Jan Neuman, Soňa Hermochová, Portál, s. r. o., Praha 2004 Illustrations Jan Smolík, 2004 ISBN KATALOGIZACE V KNIZE - NÁRODNÍ KNIHOVNA ČR Hermochová, Soňa Hry do kapsy V : sociálně psychologické, motorické a kreativní hry / Soňa Hermochová, Jan Neuman ; ilustrace Jan Smolík. -- Vyd. 1. -- Praha

Více

WORKTEST PROFIL OSOBNOSTI - DÍTĚ, STUDENT GRAFICKÁ ČÁST JMÉNO A PŘÍJMENÍ: STUDENT DEMO DATUM VYHOTOVENÍ TESTU:

WORKTEST PROFIL OSOBNOSTI - DÍTĚ, STUDENT GRAFICKÁ ČÁST JMÉNO A PŘÍJMENÍ: STUDENT DEMO DATUM VYHOTOVENÍ TESTU: WORKTEST PROFIL OSOBNOSTI - DÍTĚ, STUDENT GRAFICKÁ ČÁST JMÉNO A PŘÍJMENÍ: STUDENT DEMO DATUM VYHOTOVENÍ TESTU: 22.06.2015 Assessment s.r.o., Štěrboholská 102a, budova B, 102 00 Praha 10 Společnost byla

Více

Školní zralost. Vážení rodiče,

Školní zralost. Vážení rodiče, Školní zralost Vážení rodiče, dítě vstupující do prvního ročníku základní školy by mělo být pro školu zralé a připravené, aby bez velkých potíží a trápení zvládlo její nároky a zátěž. Posouzení školní

Více

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback

VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA TCC online 360 feedback Adéla Líná adela.lina@tcconline.cz 10. listopadu 2015 KAPITOLY Úvod Jak s výstupem pracovat Hodnocené kompetence Škála hodnocení Hodnotitelé Hodnocení

Více

Bezpečná a střízlivá doprava Alcohol Interlock 2012 ŘÍZENÍ POD VLIVEM ALKOHOLU V ČR. Jindřich Frič, Josef Mikulík

Bezpečná a střízlivá doprava Alcohol Interlock 2012 ŘÍZENÍ POD VLIVEM ALKOHOLU V ČR. Jindřich Frič, Josef Mikulík Bezpečná a střízlivá doprava Alcohol Interlock 2012 ŘÍZENÍ POD VLIVEM ALKOHOLU V ČR Jindřich Frič, Josef Mikulík Již v roce 1872 byl v Anglii přijat zákon, který uváděl uvěznění jako možný trest pro toho,

Více

ČEŠI A REKLAMA 2015. Na jaké otázky výzkum odpovídá

ČEŠI A REKLAMA 2015. Na jaké otázky výzkum odpovídá ČEŠI A REKLAMA 2015 Tisková informace obsahuje výsledky z pravidelného výzkumu Postoje české veřejnos. k reklamě. Výzkum navazuje na šetření, které od roku 1993 prováděla agentura Marktest, a.s. a ve kterém

Více

KOMBINACE - IT - DO 1 ROKU VE SPOLEČNOSTI. Zaměstnanecký průzkum - ukázka

KOMBINACE - IT - DO 1 ROKU VE SPOLEČNOSTI. Zaměstnanecký průzkum - ukázka KOMBINACE - IT - DO 1 ROKU VE SPOLEČNOSTI Zaměstnanecký průzkum - ukázka SOUHRN SPOKOJENOST NÁVRATNOST 18 respondentů VÝSLEDEK ZA JEDNOTLIVÉ KATEGORIE IDENTIFIKACE 16% 31% 53% ANGAŽOVANOST 9% 1% 71% SPOKOJENOST

Více

10 zásad bezpečné jízdy v autě

10 zásad bezpečné jízdy v autě 10 zásad bezpečné jízdy v autě Automobily nám usnadňují život. Zvládneme se díky nim přemístit na větší i menší vzdálenosti, usnadňují nám transport velkých rodinných nákupů, dávají nám pocit svobody a

Více

II. znalostní test zaměřený na dopravní výchovu a bezpečnost v dopravě

II. znalostní test zaměřený na dopravní výchovu a bezpečnost v dopravě II. znalostní test zaměřený na dopravní výchovu a bezpečnost v dopravě SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ 1) Na koloběžce a bruslích a) jsem cyklista, můžu jezdit jedině po silnici, na chodník nesmím, b) jsem chodec, můžu

Více

www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Týmový profil

www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Týmový profil www.tcconline.cz VÝSTUPNÍ ZPRÁVA Týmový profil Jaroslav Ukázkový jaroslav.ukazkovy@tcconline.cz 21. února 2015 Dostává se Vám do rukou výstup z dotazníku Týmový profil. Tento dotazník mapuje, které z týmových

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Základní škola Prostějov, Dr. Horáka MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Zpracovala : Kamila Sedláčková preventista školy Ú V O D Sociálně patologické jevy a problémy s nimi spojené se vyskytují všude kolem

Více

Život s inzulínem. Výsledky pacientského průzkumu. Červenec, Copyright 2017 QuintilesIMS. All rights reserved.

Život s inzulínem. Výsledky pacientského průzkumu. Červenec, Copyright 2017 QuintilesIMS. All rights reserved. Život s inzulínem Výsledky pacientského průzkumu Červenec, 2017 Copyright 2017 QuintilesIMS. All rights reserved. Charakteristika projektu ZADAVATEL: NÁZEV STUDIE: Život s inzulínem CÍL PRŮZKUMU: Hlavním

Více

Učební osnovy pracovní

Učební osnovy pracovní ZV Základní vzdělávání 0 týdně, povinný Vztahy v kolektivu Žák: udržuje kamarádské vztahy se spolužáky - spolužáci, kamarádi Poznávání lidí Mezilidské vztahy Komunikace MULTIKULTURNÍ Lidské vztahy Etnický

Více

Mapa školy PRO STŘEDNÍ ŠKOLY

Mapa školy PRO STŘEDNÍ ŠKOLY Mapa školy PRO STŘEDNÍ ŠKOLY INDIVIDUALIZOVANÁ ZPRÁVA Mapy školy pro střední školy Analýza I - SWOT Škola: Gymnázium, ul. Školská 20 Typ školy: Kód školy: OBSAH INDIVIDUALIZOVANÉ ZPRÁVY ÚVOD... 3 VLASTNÍ

Více

Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup

Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup Kód: Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup Název vzdělávacího materiálu Temperamentové typy, osobnost Anotace Pracovní listy a test k procvičování učiva Autor Mgr. Michaela Matějková

Více

Dopravní výchova v učivu základní školy praktické Ročník: 6. Učivo Mezipředmětové vztahy Praktický výstup

Dopravní výchova v učivu základní školy praktické Ročník: 6. Učivo Mezipředmětové vztahy Praktický výstup Dopravní výchova v učivu základní školy praktické Ročník: 6. Učivo Mezipředmětové vztahy Praktický výstup ZÁŘÍ LISTOPAD Povinnosti účastníka silničního provozu. Uvědomělé respektování pravidel silničního

Více

CLIL - DOTAZNÍK PRO RODIČE

CLIL - DOTAZNÍK PRO RODIČE CLIL - DOTAZNÍK PRO RODIČE Jméno žáka: 1. Má vaše dítě další sourozence? Kolik jim je let? 2. Jakou školku vaše dítě navštěvuje? 3. Jak se vaše dítě projevuje ve skupině vrstevníků (např. drží se spíše

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola Doubrava, okres Karviná, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Dotazník pro rodiče Datum: 28. 04. 2016 Graf 1: Celkový

Více

K O M P A S H O G A N D E V E L O P VÝZNAM KLÍČOVÝCH HODNOT V PRACOVNÍ OBLASTI. Jméno a příjmení: Sam Poole ID: HC Datum: 23.

K O M P A S H O G A N D E V E L O P VÝZNAM KLÍČOVÝCH HODNOT V PRACOVNÍ OBLASTI. Jméno a příjmení: Sam Poole ID: HC Datum: 23. S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P K O M P A S VÝZNAM KLÍČOVÝCH HODNOT V PRACOVNÍ OBLASTI Jméno a příjmení: Sam Poole ID: HC560419 Datum: 23. únor 2017 2 0 0 9 H O G A N A S S E

Více

P R O F E S N Í R O Z V O J

P R O F E S N Í R O Z V O J S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P P R O F E S N Í R O Z V O J ROZVOJOVÁ DOPORUČENÍ PRO ŘÍZENÍ KARIÉRY Jméno a příjmení: Jan Novák ID: DF178402 Datum: 18. června 2010 2 0 0 9 H o

Více

Střední škola AGC a.s. Teplice. Etický a morální kodex žáka

Střední škola AGC a.s. Teplice. Etický a morální kodex žáka Střední škola AGC a.s. Teplice Etický a morální kodex žáka Preambule Střední škola AGC a.s. si za více než 70 let své existence vybudovala silnou pozici a dobré jméno v ústeckém kraji, zejména pak v regionu

Více

Číslo projektu: Číslo materiálu: Název materiálu: Název školy: Autor: Tematický celek: Ročník: Datum vytvoření: 12. 9. 2013.

Číslo projektu: Číslo materiálu: Název materiálu: Název školy: Autor: Tematický celek: Ročník: Datum vytvoření: 12. 9. 2013. Číslo projektu: Číslo materiálu: Název materiálu: Název školy: Autor: Tematický celek: Ročník: CZ.1.07/1.5.00/34.0690 VY_32_INOVACE_GFP_32_01_1.04 Význam pedagogické praxe pro úspěšné zvládnutí profese

Více

Střeštěnov a jeho obyvatelé

Střeštěnov a jeho obyvatelé Střeštěnov a jeho obyvatelé Město Střěštěnov Střeštěnov je malé městečko ležící na severu Čech. Město je to plnohodnotné. Vše co potřebujete k žití a bytí tu naleznete. Uprostřed města je náměstí s historickou

Více

Základní škola Litultovice, příspěvková organizace DOPRAVNÍ VÝCHOVA. Projednáno a schváleno na pedagogické radě dne 1. září 2014. Schválila rada školy

Základní škola Litultovice, příspěvková organizace DOPRAVNÍ VÝCHOVA. Projednáno a schváleno na pedagogické radě dne 1. září 2014. Schválila rada školy DOPRAVNÍ VÝCHOVA Projednáno a schváleno na pedagogické radě dne 1. září 2014. Schválila rada školy PLÁN DOPRAVNÍ VÝCHOVY PRO ZŠ LITULTOVICE. Cílem výuky dopravní výchovy na naší škole je naučit žáky bezpečně

Více

PREVENCE RIZIKOVÉHO CHOVÁNÍ DĚTÍ

PREVENCE RIZIKOVÉHO CHOVÁNÍ DĚTÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA RADVANICE, okres KUTNÁ HORA Radvanice 49, 285 06 Sázava, tel: 327 321 303, e-mail: Materska_skola_Radvanice@seznam.cz PREVENCE RIZIKOVÉHO CHOVÁNÍ DĚTÍ Zpracovala: Mgr. Helena Soustružníková,

Více

Základní principy psychologické diagnostiky

Základní principy psychologické diagnostiky Základní principy psychologické diagnostiky Psychodiagnostika dětí a mládeže Psychodiagnostika dětí a mládeže, PSY 403 Přednáška 1 Prof. PhDr. I. Čermák,CSc. Obsah přednášky 1. Psychologická diagnostika

Více