VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA VOLNÉHO ČASU DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE SYMFONIE, PODĚBRADY, ZA NÁDRAŽÍM 56 ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA VOLNÉHO ČASU DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE SYMFONIE, PODĚBRADY, ZA NÁDRAŽÍM 56 ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015"

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI STŘEDISKA VOLNÉHO ČASU DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE SYMFONIE, PODĚBRADY, ZA NÁDRAŽÍM 56 ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/ Základní údaje o středisku volného času Název organizace: Dům dětí a mládeže Symfonie, Poděbrady, Za Nádražím 56 IČO organizace: Zřizovatel: Středočeský kraj Kontakty: Telefon: Fax: info@ddmpodebrady.cz www stránky: ředitelka SVČ: Ing. Pavlína Špeldová tel.: Strana 1 (celkem 39)

2 statutární zástupce: Ing. Pavlína Špeldová Datum poslední změny zařazení do rejstříku škol a školských zařízení: Zápis: místo poskytování školských služeb - Za Sokolovnou 885, Sadská, Výmaz: místa poskytování školských služeb - Bezručova 723, Městec Králové, Na Valech 45, Poděbrady, Budiměřice 28, Nymburk, Charakteristika střediska volného času Středisko volného času Dům dětí a mládeže Symfonie, Poděbrady, Za Nádražím 56 je příspěvková organizace Středočeského kraje. DDM Symfonie Poděbrady je střediskem volného času, které uskutečňuje zájmové vzdělávání podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), vyhlášky MŠMT č. 4/2005 Sb., o zájmovém vzdělávání a vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování soutěží a přehlídek v zájmovém vzdělávání, dalších právních předpisů v platném znění a v souladu se zřizovací listinou příspěvkové organizace. Misí DDM Symfonie Poděbrady je poskytovat zájmové vzdělávání účastníkům bez diskriminace na profesionální úrovni. Středisko volného času poskytuje tedy nejen prostor pro trávení volného času pro účastníky zájmového vzdělávání, ale různými způsoby pedagogického působení formuje jejich osobnosti tak, aby uměli volný čas smysluplně využívat a v jeho rámci si budovat klíčové kompetence. Tím se, mimo jiné, velmi výrazně zapojuje do prevence rizikového chování dětí a mládeže. Zásady a principy vzdělávacího procesu DDM jsou zakotveny ve Školním vzdělávacím programu (ŠVP). Dům dětí a mládeže Symfonie Poděbrady nabízí a realizuje všechny formy zájmového vzdělávání ve smyslu vyhlášky MŠMT č.74/2005 Sb., o zájmovém vzdělávání a dalších právních předpisů v platném znění. Nabídka aktivit je celoroční a vždy vypisována pro ten který příslušný školní rok, včetně dnů pracovního volna a prázdnin. Při nabídce činností se DDM Symfonie Poděbrady snaží respektovat tradice, společenskou poptávku a nové trendy v zájmovém vzdělávání. Účastníky zájmového vzdělávání poskytovaného DDM Symfonie Poděbrady jsou děti, žáci a studenti, pedagogičtí pracovníci, zákonní zástupci nezletilých účastníků a další fyzické osoby. Strana 2 (celkem 39)

3 DDM Symfonie poskytuje zájmové vzdělávání nejen v Poděbradech v budově Symfonie, ale také na devíti dalších místech okresu Nymburk. DDM Symfonie Poděbrady spolupracuje se zřizovatelem Středočeským krajem, městem Poděbrady, s rodiči nezletilých účastníků zájmového vzdělávání a dalšími neziskovými, příspěvkovými (Sdružení přátel domu dětí,o.s., DofE, Centrum pro všechny, o.s., Junák, AŠSK ČR, MŠ, ZŠ a SŠ okresu Nymburk, atd.) i ziskovými organizacemi a fyzickými osobami. DDM Symfonie Poděbrady je členem Sdružení pracovníků DDM České republiky. Organizační struktura školy a personální obsazení Organizační struktura splňuje požadavky DDM na jasné určení kompetencí jednotlivých pracovníků ve svých pozicích a komunikačních kanálů mezi nimi. Organizační struktura je poměrně plochá, to umožňuje flexibilní řešení situací a rychlou komunikaci v rámci organizace. Chod DDM Symfonie Poděbrady zajišťuje tým zaměstnanců, jejichž pracovní poměr je založen pracovní smlouvou pedagogové volného času vykonávající komplexní přímou pedagogickou činnost a zaměstnanci, jejichž pracovní poměr je založen dohodou o provedení práce nebo dohodou o pracovní činnosti pedagogové volného času vykonávající dílčí přímou pedagogickou činnost. Tým je složen nejen z pedagogů volného času, ale i z technickohospodářských pracovníků. Tým pedagogů volného času vykonávající dílčí přímou pedagogickou činnost je poměrně dost stabilní a vyrovnaný. Personální obsazení ve školním roce 2014/2015: Ředitelka: Zástupkyně ředitelky: Mgr. Eva Píšová, Bc. Ing. Pavlína Špeldová, Bc. Jitka Karbulková, DiS. Pedagogové volného času vykonávající komplexní přímou pedagogickou činnost: Adéla Sobotová, Dana Müllerová, Iva Synková, Mgr. Yvona Dočkalová, Bc. Jan Mýto, Miroslava Havlová Ekonomka: Ing. Hana Matolínová Správce: Martin Kafka Uklízečka: Ludmila Suchánková Řídící a kontrolní činnost Strana 3 (celkem 39)

4 Řídící a kontrolní činnost probíhala ve školním roce 2014/2015 podle příslušných zákonných norem a zásad managementu, směrnic organizace, organizační struktury, vnitřního řádu, vnitřního kontrolního systému a ostatních souvisejících předpisů. Ve školním roce 2014/2015 proběhla veřejnoprávní kontrola ve smyslu 13 odst. 1 zákona č.320/2001 Sb. O finanční kontrole ve veřejné správě. Dále byla provedena kontrola plnění povinností v nemocenském pojištění, v důchodovém pojištění a při odvodu pojistného na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti Okresní správou sociálního zabezpečení. Poskytování zájmového vzdělávání se řídí Školním vzdělávacím programem, jehož hlavním kontrolním nástrojem je hospitační činnost. Vymezení hlavní a doplňkové činnosti SVČ Hlavní i doplňková činnost je zapsána v dodatku č. 13 ke Zřizovací listině příspěvkové organizace, schváleným usnesením Zastupitelstva Středočeského kraje č. 69-9/2013/ZK ze dne Doplňková činnost se realizuje v hostinské činnosti a velkoobchodě a maloobchodě. Hlavní účel (Dodatek č. 6) a předmět činnosti PO je vymezen zákonem č. 561/2004 Sb., kdy PO sdružuje Dům dětí a mládeže, jehož hlavní účel je vymezen 118 zákona č. 561/2004 Sb., a prováděcími předpisy. Doplňková činnost (Dodatek č. 12) doplňuje služby pro účastníky zájmového vzdělávání, kterým je v budově Symfonie poskytováno drobné občerstvení. Materiálně technické podmínky DDM Symfonie Poděbrady poskytuje zájmové vzdělávání v samostatné budově na Žižkově předměstí v Poděbradech. Budova je dobře dostupná ze všech částí města. Budova i okolní pozemky jsou ve vlastnictví Středočeského kraje. DDM Symfonie poskytuje zájmové vzdělávání i na dalších místech v okrese Nymburk, která jsou zapsána ve školském rejstříku. Prostorové zabezpečení volnočasových aktivit a materiální vybavení je na velmi dobré úrovni. Doplňková činnost SVČ Doplňková činnost SVČ (k ) Název doplňkové činnosti Počet uživatelů doplňkové činnosti Počet zaměstnanců zajišťujících doplňkovou činnost Stručné vyhodnocení doplňkové činnosti Poznámka Strana 4 (celkem 39)

5 Hostinská činnost, velkoobchod a maloobchod 100/týdně 6 Činnost je vykonávána pedagogickými pracovníky v rámci dohledu ve vstupní hale. Hospodářský výsledek k byl a k byl 3. Činnost střediska volného času Pravidelná zájmová činnost je hlavní činností DDM Symfonie Poděbrady. Zájemci se zapisují pravidelně v druhém zářijovém týdnu a ve školním roce 2014/2015 kroužky zahájily svojí činnost 13. září. Během školního roku se ve 135 kroužcích účastnilo celkem 1540 účastníků. Největší zájem byl o keramicky zaměřené kroužky. Překvapením byl malý zájem o počítačové kroužky. Ani v letošním roce k zvýšení zájmu o přírodovědné kroužky nedošlo. Pravidelná zájmová činnost I. Pravidelná zájmová činnost (k ) Název zájmového útvaru Počet dětí, žáků, studentů účastníků zájmového útvaru Vedení zájmového útvaru (kroužku) - Interní pracovník Vedení zájmového útvaru (kroužku) - Externí pracovník Aerobic 15 2 Anglicky hravě 10 1 Anglicky hravě 9 1 Anglický jazyk 7 1 Anglický jazyk 4 1 Anglický jazyk 16 1 Anglický jazyk II 5 1 Anglický jazyk II 12 1 Anglický jazyk III 4 1 Angličtina - konverzační kurz 7 1 Angličtina - pokročilí začátečníci 5 1 Angličtina - středně pokročilí 6 1 Atletická příprava a sportovní hry 12 2 Atletická příprava a sportovní hry 16 2 Bowling Bowling Bowling Bowling Cestou kolem světa 8 1 Cvičení pro ženy 15 1 Cvičení s hudbou 10 1 Cyklistika 11 1 Divadelní kroužek Divadelní kroužek 12 1 Strana 5 (celkem 39)

6 DofE 8 1 Dovedné ruce 11 1 Filmový kroužek Florbal 27 1 Florbal Eagles 15 1 Florbal začátečníci 15 1 Florbal - začátečníci Fotbal 14 1 Fotografický kroužek 9 1 Golfová školička 6 1 Golfová školička 9 1 Hrajeme si s počítačem 5 1 Hudební hrátky 5 1 Informatika pro dospělé 4 1 Jóga 11 1 Jóga Jóga pro děti 10 1 Keramické hrátky Keramické hrátky Keramické hrátky Keramika 14 1 Keramika 8 1 Keramika 13 1 Keramika 5 1 Keramika 11 1 Keramika Keramika od 15 let 11 1 Kickbox 10 1 Kickbox Konverzace v anglickém jazyce 7 1 Korálkování 11 1 Kytara - pokročilí 6 1 Kytara - pokročilí 5 1 Kytara - začátečníci 8 1 Kytara - začátečníci 9 1 Kytara - začátečníci II 5 1 Lezení na umělé stěně - pokročilí Lezení na umělé stěně - začátečníci Lezení pro děti 9 1 Myslivecký kroužek 6 1 Novinařina 3 1 Ochránci přírody 11 1 Pečení 9 1 Strana 6 (celkem 39)

7 Plastikové modelářství 13 1 Plavání - pokročilí 15 1 Plavání - začátečníci 13 1 Počítače A Pohyb Počítače pro děti 8 1 Počítače pro děti Počítačový kroužek 7 1 Pohybové hrátky Pohybové hrátky Pohybové hry 18 1 Předškoláček 11 2 Příprava k přijímacím zkouškám na gymnázium - ČJ 13 1 Příprava k přijímacím zkouškám na gymnázium - ČJ 12 1 Příprava k přijímacím zkouškám na gymnázium - Ma 12 1 Příprava k přijímacím zkouškám na gymnázium - Ma 12 1 Přípravná taneční výuka 16 1 Přírodovědný kroužek 7 1 Ruční práce 10 1 Ruský jazyk pro děti 5 1 Rybáři 12 1 Rybáři 17 2 Rybáři Rybářský kroužek 21 1 Rybářský kroužek 12 1 Řečová výchova 11 1 S animací je legrace 7 1 Sborový zpěv 25 1 Společenský tanec pro děti 0 1 Sportovní hry 22 1 Sportovní hry 14 1 Sportovní kroužek 8 1 S-TEAM Stolní tenis - dospělí 8 1 Stolní tenis Stolní tenis Street dance Street dance Střelecký kroužek 12 2 Šachy - pokročilí 14 1 Šachy - začátečníci a mírně pokročilí 12 1 Šikula 6 1 Španělština pro děti - začátečníci 6 1 Tanečky 3x jinak - pokročilí 12 1 Strana 7 (celkem 39)

8 Tanečky 3x jinak - začátečníci 15 1 Tanečně-pohybový kroužek 20 1 Taneční průprava - pokročilí 12 1 Taneční průprava - začátečníci 16 1 Turistický kroužek 15 1 Tvoření s Danou Učíme se správně mluvit 12 1 Učíme se správně mluvit 5 1 Učíme se správně mluvit 13 1 Vaření 10 1 Vaření 10 1 Vaření a pečení 9 1 Volejbal 9 1 Vybíjená 3x jinak 16 2 Výtvarka trochu jinak 7 1 Výtvarná výchova 14 1 Výtvarné hrátky 8 2 Zdravotní cvičení 26 1 Zdravotní cvičení Zdravotní cvičení Zdravotní cvičení pro ženy 22 1 Zdravotní cvičení pro ženy a muže 16 1 Zdravotní cvičení pro ženy a muže 37 1 Zobcová flétna 5 1 Zobcová flétna - pokročilí 4 1 Celkem Pozn.: Uveďte kolik vedoucích zájmových útvarů je z řad pedagogů škol Externí pracovník používejte zkratku EP, interní pracovník používejte zkratku IP Prezentace úspěchů zájmových útvarů SVČ Úspěchy zájmových útvarů shrnuje jejich přehled uvedený níže. K nejúspěšnějším patří členové šachového kroužku. Úplně největším úspěchem bylo 1. místo Kamily Němečkové na Mistrovství republiky do 8 let. Dalším velkým úspěchem bylo 5. místo Natálie Kurkové v soutěži ČT Author Cup 2014 v kategorii juniorů. Vedle již tradičního zasílání výtvarných prací do vyhlášených výtvarných soutěží, se účastní soutěží účastníci bowlingového kroužku, florbalového kroužku a tanečních kroužků Bowling ČBA Juniorská Liga Sk.A Veronika Kavánová účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Veronika Kavánová účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Veronika Kavánová účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Veronika Kavánová účast Strana 8 (celkem 39)

9 ČBA Juniorská Liga Sk.A Lucie Makovská účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Karolína Těšínská účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Karolína Těšínská účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Karolína Těšínská účast Bowling ČBA Juniorská Liga Sk.A Daniel Bárta účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Ladislav Svoboda účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Jáchym Karbulka účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Jakub Karbulka účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Jakub Karbulka účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Jakub Karbulka účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Jakub Karbulka účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Jakub Karbulka účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Daniel Bárta účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Daniel Bárta účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Daniel Bárta účast Bowling ČBA Juniorská Liga Sk.A Iva Nováková účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Tereza Strejcová účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Iva Nováková účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Iva Nováková účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Iva Nováková účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Iva Nováková účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Tereza Strejcová účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Tereza Strejcová účast ČBA Juniorská Liga Sk.A Tereza Strejcová účast Rybářský kroužek Zlatá udice - krajské kolo Michal Král 2. místo Zlatá udice - krajské kolo Václav Vrba 4. místo Zlatá udice - krajské kolo Michal Jecha 3. místo Aerobic MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Tereza Beránková 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Karolína Kadlecová 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Silvie Chrudimská 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Eliška Harapesová 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Kristýna Novotná 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Sára Černá 2. místo Strana 9 (celkem 39)

10 Open Dance Mission Mladá Boleslav Tereza Beránková 1. místo Poupata 2015 Veronika Veselá 2. místo Poupata 2015 Patricia Sztancsik 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Leila Felkrová 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Sára Prekopová 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Veronika Veselá 2. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Sára Černá 1. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Leila Felkrová 1. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Eliška Harapesová 1. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Silvie Chrudimská 1. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Karolína Kadlecová 1. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Veronika Kavánová 1. místo Poupata 2015 Sára Prekopová 2. místo Dancefonie Karolína Kadlecová 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Patricia Sztancsik 2. místo Dancefonie Patricia Sztancsik 2. místo Dancefonie Tereza Beránková 2. místo Dancefonie Sára Černá 2. místo Dancefonie Leila Felkrová 2. místo Dancefonie Eliška Harapesová 2. místo Dancefonie Silvie Chrudimská 2. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Natálie Novotná 2. místo Dancefonie Veronika Kavánová 2. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Kristýna Novotná 1. místo Dancefonie Kristýna Novotná 2. místo Dancefonie Sára Prekopová 2. místo Poupata 2015 Natálie Novotná 2. místo Dancefonie Veronika Veselá 2. místo Poupata 2015 Tereza Beránková 2. místo Poupata 2015 Sára Černá 2. místo Poupata 2015 Leila Felkrová 2. místo Poupata 2015 Eliška Harapesová 2. místo Poupata 2015 Silvie Chrudimská 2. místo Poupata 2015 Karolína Kadlecová 2. místo Poupata 2015 Veronika Kavánová 2. místo Poupata 2015 Kristýna Novotná 2. místo Dancefonie Natálie Novotná 2. místo Strana 10 (celkem 39)

11 Open Dance Mission Mladá Boleslav Natálie Novotná 1. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Sára Prekopová 1. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Patricia Sztancsik 1. místo Open Dance Mission Mladá Boleslav Veronika Veselá 1. místo MIA FESTIVAL - International CHAMPINSHIP Veronika Kavánová 2. místo Cyklistika ČT Author Cup 2014 Jan Petr 22. místo ČT Author Cup 2014 Matěj Kukla 18. místo ČT Author Cup 2014 Natálie Kurková 5. místo Florbal - Eagles Župní turnaj Pečky Filip Hampl 1. místo Župní turnaj Pečky Adam Holan 1. místo Župní turnaj Pečky Jan Markes 1. místo Župní turnaj Pečky David Albert Slauka 1. místo Župní turnaj Pečky Tomáš Elliot Sojka 1. místo Župní turnaj Pečky Jonáš Futera 1. místo Župní turnaj Pečky Martin Vocásek 1. místo Župní turnaj Pečky Ondřej Türke 1. místo Župní turnaj Pečky Jan Stanislav Stejskal 1. místo Turnaj Nymburk Adam Holan 3. místo Župní turnaj Pečky Marian Wilkes 1. místo Župní turnaj Pečky Adam Eger 1. místo Turnaj Nymburk Filip Hampl 3. místo Turnaj Nymburk Jonáš Futera 3. místo Turnaj Nymburk Jan Markes 3. místo Turnaj Nymburk Adam Eger 3. místo Turnaj Nymburk David Albert Slauka 3. místo Turnaj Nymburk Tomáš Elliot Sojka 3. místo Turnaj Nymburk Jan Stanislav Stejskal 3. místo Turnaj Nymburk Ondřej Türke 3. místo Turnaj Nymburk Martin Vocásek 3. místo Turnaj Nymburk Marian Wilkes 3. místo Střelecký kroužek Mistrovství Střed. Kraje Lukáš Fadrhonc 3. místo Šachy - pokročilí Turnaj mládeže v Úvalech Martin Novotný 2. místo Podzimní rošáda v Mladé Boleslavi Bořivoj Kronowetter 3. místo Strana 11 (celkem 39)

12 Podzimní rošáda v Mladé Boleslavi Lukáš Němeček 1. místo Podzimní rošáda v Mladé Boleslavi Pavel Němeček 2. místo Podzimní rošáda v Mladé Boleslavi Matěj Škrabánek 1. místo Podzimní rošáda v Mladé Boleslavi Martin Novotný 2. místo Podzimní rošáda v Mladé Boleslavi Aleš Kronowetter 4. místo Podzimní rošáda v Mladé Boleslavi Tereza Novotná 5. místo O vánočního kapra v Mladé Boleslavi Lukáš Němeček 2. místo O vánočního kapra v Mladé Boleslavi Martin Novotný 3. místo Turnaj Kouřim Martin Novotný 1. místo Turnaj mládeže v Úvalech Lukáš Němeček 1. místo Středočeský krajský přebor v rapid šachu v Neratovicích Martin Novotný 1. místo Středočeský krajský přebor v rapid šachu v Neratovicích Pavel Němeček 2. místo Středočeský krajský přebor v rapid šachu v Neratovicích Matěj Škrabánek 3. místo Velká cena Buštěhradu mládeže Lukáš Němeček 1. místo O krále a královnu Symfonie Martin Novotný 1. místo Turnaj Kouřim Pavel Němeček 1. místo O krále a královnu Symfonie Lukáš Němeček 2. místo Šachový turnaj Milovice - Junioři Jan Šafránek 3. místo Šachový turnaj Milovice - turnaj starších Matěj Škrabánek 5. místo Šachový turnaj Milovice - turnaj starších Martin Novotný 2. místo Šachový turnaj Milovice - turnaj mladších Pavel Němeček 2. místo Šachový turnaj Milovice - turnaj mladších Lukáš Němeček 1. místo turnaj v pražském PORGu Lukáš Němeček 2. místo Mistrovství Čech v Harrachově Lukáš Němeček 24. místo Mistrovství Čech v Harrachově Pavel Němeček 53. místo Mistrovství Čech v Harrachově Martin Novotný 15. místo Mistrovství Čech v Harrachově Matěj Škrabánek 10. místo O krále a královnu Symfonie Pavel Němeček 1. místo Velká cena Buštěhradu mládeže Kamila Němečková 3. místo turnaj v pražském PORGu Martin Novotný 2. místo turnaj v pražském PORGu Lukáš Němeček 4. místo turnaj v pražském PORGu Pavel Němeček 6. místo Mistrovství Čech do 8 let Kamila Němečková 1. místo O krále a královnu Symfonie Matěj Škrabánek 2. místo S animací je legrace Strana 12 (celkem 39)

13 Šikula Cestou kolem světa Divadelní Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Zuzana Laluchová účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Jana Pokorná účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Ester Spěváčková účast Požární ochrana očima dětí pro rok HZS Nymburk Tereza Vacková účast Požární ochrana očima dětí pro rok HZS Nymburk Zafar Paikar účast Požární ochrana očima dětí pro rok HZS Nymburk Ester Spěváčková účast Požární ochrana očima dětí pro rok HZS Nymburk Markéta Kubínová účast Požární ochrana očima dětí pro rok HZS Nymburk Michaela Kavánová účast Požární ochrana očima dětí pro rok HZS Nymburk Adéla Kavánová účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Michaela Kavánová účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Adéla Kavánová účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Tereza Vacková účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Zafar Paikar účast Nejhezčí chvíle s kamarádem - CSZS Poděbrady o.p.s. Filip Hampl účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Matouš Kubín účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Libuše Pátová účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Markéta Kubínová účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Antonie Somrová účast Nejhezčí chvíle s kamarádem - CSZS Poděbrady o.p.s. Jakub Pinkas účast Slunce svítí na všechny - CSZS Poděbrady o.p.s. Matouš Pinkas účast Strana 13 (celkem 39)

14 kroužek Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Annabel Nicholls 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Adéla Knitlová 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Adam Karbulka 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Magdaléna Káninská 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Erika Fenclová 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Tereza Strejcová 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Timofey Golev 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Laura Budková 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Adéla Bilá 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Patricia Sztancsik 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Šárka Pohořálková 1. místo Divadelní přehlídka Poděbrady 2015 Ester Spěváčková 1. místo Příležitostná zájmová činnost Na celkem 77 připravených akcí přišlo 5550 účastníků. Vedle oblíbených výtvarných dílen, které svou nabídkou pokrývají téměř celé spektrum rukodělných aktivit a kurzů veřejného lezení na vnitřní lezecké stěně a kurzu stolního tenisu. Probíhala celoroční akce FOTÍŠ? FOTÍM!, v jejím rámci proběhla na půdě DDM řada různých akcí od Celoroční soutěže amatérských fotografů po možnost vystavit fotografie ve výstavním prostoru Symfonie otevřenou pro amatérské fotografy z Polabí. Uspořádány byly kurzy fotografování a zpracování fotografií, přednáška celosvětově známého fotografa Jana Šibíka a další doplňující aktivity spojené s fotografováním. Nově vyzkoušenou akci Medobraní plánujeme vzhledem k pozitivnímu ohlasu zařadit do pravidelných velkých akcí našeho DDM. Nově jsme také vyzkoušeli Putovní výstavu IQ Park Liberec, kde jsme doplnily pronajaté exponáty řadou experimentů a pokusů. II. Příležitostná zájmová činnost (k ) Datum Počet účastníků celkem Název akce FOTÍŠ? FOTÍM! - fotografická soutěž K - Sportovní kurz - Stolní tenis VD - Keramika - volné tvoření Lezení na vnitřní stěně FOTÍŠ? FOTÍM! - kurz zpracování fotografie, Mgr. Lenka Říhová 3 FOTÍŠ? FOTÍM! - workshop - fotografování ve městě, procházka po Poděbradech, MgA. Čestmír Církva K - Cvičení dle L. Mojžíšové Lezení na vnitřní stěně FOTÍŠ? FOTÍM! - výstava fotografií Maxy Píšová Lezení na vnitřní stěně Lezení na vnitřní stěně K - Základy digitální fotografie 7 Strana 14 (celkem 39)

15 VD - Veselé gumičkování VD - Vinuté perle na kahanu s kartuší VD - Tiffany VD - Fusing Lezení na vnitřní stěně VD - Encaustic VD - Veselí dráčci VD - Kumihimo - plochý přívěsek K - Cvičení dle L. Mojžíšové Světýlková cesta VD - Encaustic VD - Hrátky s polymery - fimo, cernit Šachový turnaj O krále a královnu Symfonie VD - Patchwork pro začátečníky i pokročilé VD - Veselé gumičkování VD - Pletení z papíru VD - Tea bag folding - vánoční tvoření K - Cvičení dle L. Mojžíšové VD - Drátování pro začátečníky i pokročilé - Zvonek VD - Kurz zimního košíkaření Vánoční Symfonie VD - Quilling - vločky VD - Smalt na vařiči VD - Pletení z papíru VD - Korálkování pro děti VD - Veselé gumičkování VD - Encaustic VD - Velikonoční věnec K - Cvičení dle L. Mojžíšové Velikonoční Symfonie VD - při Velikonoční Symfonii VD - Drátování pro začátečníky i pokročilé - velikonoční téma VD - Vinuté perle na kahanu s kartuší VD - Fusing VD - Tiffany Jarní rodinná sobota K - Kurz vaření - Sushi Střelecké závody v Symfonii "O srdce Symfonie" VD - Encaustic VD - Tepaný šperk Středočeský tanenční pohár - okresní kolo Dancefonie Strana 15 (celkem 39)

16 VD - Smalt na vařiči K - Tvoření s éterickými oleji VD - Hrátky s polymery - fimo, cernit FOTÍŠ? FOTÍM! - výstava fotografií, které postoupily do finále 100 FOTÍŠ? FOTÍM! - výstava vybraných fotografií zaslaných do soutěže FOTÍŠ? FOTÍM! - vernisáž nejlepších fotografií soutěže Den Země VD - Modrotisk Čarodějnice VD - Keramika pro dospělé VD - Cínovaný šperk - brož K - Kurz vaření - Sushi VD - Encaustic Krajský šachový přebor VD - Malba na hedvábí VD - Linecké pečení pro děti Divadelní přehlídka - soutěž pro divadelní kroužky a zájmové útvary Den dětí - Ostrov Putovní výstava IQ park Liberec v DDM Symfonie Putovní výstava IQ park Liberec v DDM Symfonie Putovní výstava IQ park Liberec v DDM Symfonie Medobraní pro MŠ - výukové programy Medobraní Kurz lezení na vnitřní lezecké stěně - VP pro SZeŠ 74 Celkem 5550 Pobytové akce Ve školním roce 2014/2015 se uskutečnily dvě pobytové akce, stejně jako v minulém roce. Soustředění kroužku street dance a expedice v rámci plnění úkolů programu Ceny Vévody z Edinburgu DofE. III. Pobytové akce (k ) Datum Název akce Počet účastníků Osobodny Taneční soustředění street dance Expedice DofE Český ráj Prachovské skály 5 10 Celkem Prázdninová činnost Strana 16 (celkem 39)

17 Prázdninovou činnost řešíme příměstskými i pobytovými tábory, kterých DDM Symfonie uspořádal celkem 19 a zúčastnilo se jich celkem 518 dětí. Během hlavních prázdnin DDM Symfonie zrealizoval 3 pobytové tábory a 1 vodácký tábor a 13 táborů příměstských. Během jarních prázdnin proběhl příměstský tábor a naplnil se i příměstský tábor vyhlášený na velikonoční volno. IV. Prázdninová činnost (k ) Datum Název akce Počet účastníků ZLATÁ RYBKA Hrátky z pohádky do pohádky Vltava Vendelínovy záhady Sportovně-výtvarný Velikonoční příměstský tábor Dva dny s přírodou Prázdniny s Pendolinem Upeč, vytvoř, vyzkoušej Pevnost Boyard S pohádkou kolem světa Kouzelné tvoření Knížka - můj kamarád Animáček Výprava za bobříky Běžím "sem" běžím "tam" Kresba a malba v plenéru Léto s tancem Kdo jsem já 20 Osobodny Počet pracovníků Celkem Pozn.: Do počtu účastníků se nezahrnují pracovníci střediska ani pracovníci táborů. Další činnosti zájmového vzdělávání DDM Symfonie nabízí prostory ostatním organizacím k uspořádání veřejných akcí, k tradiční patří spolupráce s Městem Poděbrady při poskytnutí prostor na volební místnosti. V. Další činnosti zájmového vzdělávání (k ) Název akce Počet akcí Počet účastníkůdětí, žáků, studentů Volby do místních zastupitelstev a Senátu, 1. kolo 1 Strana 17 (celkem 39)

18 Volby do místních zastupitelstev a Senátu, 2. kolo 1 Výroční schůze SPCCH Celkem Osvětová a informační činnost Do osvětové a informační činnosti řadíme výstavy, přednášky, kurzy a výukové programy. K informování našich návštěvníků a účastníků našich aktivit využíváme vstupní dveře a tento prostor nabízíme i k propagaci dalších akcí, které v našem městě probíhají. VI. Osvětová a informační činnost (k ) Datum Název akce Počet účastníků FOTÍŠ? FOTÍM! - výstava fotografií Maxa Píšová FOTÍŠ? FOTÍM! - přednáška Jan Šibík VP - keramika - MŠ Karla Čapka - 2 skupiny VP - keramika - MŠ Karla Čapka - 2 skupiny FOTÍŠ? FOTÍM! - kurz fotografování Mgr. Vojtěch Nehyba Kurz rodičovství I Kurz rodičovství II FOTÍŠ? FOTÍM! - kurz fotografování Michal Vinecký FOTÍŠ? FOTÍM! - výstava fotografií Kašpar Kurz rodičovství - rodiče dnešní doby - přednáška Lidmily Pekařové 59 FOTÍŠ? FOTÍM! - kurz fotografování Mgr. Vojtěch Nehyba II. 6 Kurz rodičovství, respektovat a být respektován v kostce, Jana Nováčková Intenzivní kurz rodičovství, Pavel Rampas FOTÍŠ? FOTÍM! - výstava fotografií Iva Synková FOTÍŠ? FOTÍM! - výstava fotografií Jan Pánek VP - keramika MŠ a ZŠ Radim VP - keramika - MŠ Karla Čapka - 2 skupiny VP Keramika pro MŠ VP - keramika - MŠ Karla Čapka - 2 skupiny FOTÍŠ? FOTÍM! - výstava fotografií Stanislav Podolák VP Keramika pro MŠ Vystoupení kroužků Lidmila Pekařová - Důslednost nebo bezpodmínečná láska Pietní akce k 40. výročí ukončení 2. světové války 1 Celkem 1608 Strana 18 (celkem 39)

19 Organizace soutěží a přehlídek První tabulka přehledně uvádí seznam 41 sportovních soutěží, které DDM přímo organizoval, nebo se podílel na jejich organizování ve spolupráci s Asociací školních sportovních klubů ČR. Těchto soutěží se zúčastnilo sportovních talentů. Druhá, následující tabulka představuje soutěže vědomostí, kterých jsme ve školním roce 2014/2015 zorganizovali celkem 11 a zúčastnilo se jich celkem talentů. VII. Práce s talenty 1 (k ) Datum Název akce Počet účastníků Corny Atletická soutěž základních škol Přespolní běh Minifotbal IV. SLZŠ Basketbal 3X3 - otevřené okresní kolo Minifotbal SLZŠ Fotbal VI. A - krajské kolo Stolní tenis SŠ Florbal základních škol Středočeského kraje Stolní tenis ZŠ Florbal Cup - CH SLZŠ Basketbal VI.B Basketbal VI.B D Florbal Cup - D SLZŠ Florbal Cup CH Basketbal SLZŠ D Basketbal SLZŠ CH Házená Florbal SLZŠ Basketbal VI. B kvalifikace an republikové finále Volejbal SŠ Šplh SŠ Volejbal SLZŠ CH Volejbal SLZŠ D Basketbal AND1 CUP - okresní kolo ch Pohár Josefa Masopusta - kvalifikace na republikové finále Basketbal AND1 CUP - okresní kolo d Aerobik Basketbal AND1 CUP - krajské kolo d Basketbal SLZŠ - D - krajské kolo Vybíjená ZŠ Strana 19 (celkem 39)

20 Minivolejbal Štafetový běh ZŠ Pohár Josefa Masopusta - krajské kolo Mc Donald Cup okreskové kolo- Křinec Mc Donald Cup okrskové kolo Lysá nad Labem Mc Donald Cup okrskové kolo Nymburk Mc Donald Cup okrskové kolo Dymokury Mc Donald Cup okresní kolo Lysá nad Labem Pohár Josefa Masopusta - kvalifikace na republikové finále Pohár rozhlasu - mladší žáci Pohár rozhlasu - starší žáci 257 Celkem 3622 VII. Práce s talenty 2 (k ) Datum Název akce Počet účastníků Matematická olympiáda pro 5. a 9. ročník ZŠ Soutěž v anglickém jazyce Chemická olympiáda Matematický klokan Biologická olympiáda D Fyzikální olympiáda Biologická olympiáda C Matematická olympiáda Z 6,7, Pythagoriáda pro 5. ročník Pythagoriáda pro 6., 7., 8. Ročník Archimediáda 16 Celkem 2418 Odborná, metodická činnost Pro školní rok 2014/2015 je v níže uvedené tabulce zařazen i seznam účastníků odborných praxí, které v tomto školním roce v DDM proběhly. VIII. Metodická a odborná činnost (k ) Datum Název akce Počet účastníků Workshop preventivních programů na školách Odbornostní setkání mistrů tance 92 Celkem 93 Strana 20 (celkem 39)

21 Spontánní činnost K spontánní činnosti jsou využívány nejen vnitřní, ale i venkovní prostory DDM Symfonie. Zahradu s lavičkami využívají nejen rodiče, kteří čekají na své děti umístěné v probíhajících zájmových útvarech, ale i obyvatelé přilehlých domů. Následující výčet představuje spíš přehled spontánních aktivit, které se v našem DDM dějí. IX. Spontánní činnost (k ) Datum Název akce Počet účastníků - dětí, žáků, studentů Petanque Vymalovávání obrázků a skládání pastelek do různých tvarů Stolní hry Skládání puzzle Hraní karet Vymalovávání dětských omalovánek Petanque Skládání puzzle Skládání puzzle Hraní karet Petanque Petanque Boulder Hraní karet Malování obrázků dle předlohy Boulder Vymalovávání obrázků Počítačové hry Malování čertů Malování obrázků s mikulášskou tematikou Vystřihování masek čertů Vybarvování masek čertů Karetní hry Kreslení obrázku na téma zima Kreslení obrázků Vystřihování vloček Kreslení vánočních stromků Počítačové hry Karetní hry Volné malování Volné malování Karetní hry Vystřihování a barvení vloček 6 Strana 21 (celkem 39)

22 Vybarvování omalovánek Vybarvování omalovánek Pexesa Karetní hry Vybarvování obrázků Nácvik nástupu na maturitní ples GJP 8.V Labyrinty v zimě Skládání a házení vlaštovkami Nácvik nástupu na maturitní ples GJP 4.A Nácvik nástupu na maturitní ples GJP 4.A Malování obrázků Malování obrázků Počítačové hry Omalovánky Vybarvování obrázků Petanque Boulder Boulder Vystřihování obrázků Petanque Boulder Hry s teblety Kreslení ke čteným pohádkám Boulder Kreslení vtipů Tablety Petanque Sbírání čtyřlístků a lepení na čtvrtku Boulder Omalovánky Petnque + malování Karetní hry Kreslení a Petanque Kreslení na volné téma Boulder Omalovánky Kreslení podle předlohy Kreslení + Petanque Labyrinty Boulder Puzzle Vybarvování obrázků Boulder 3 Strana 22 (celkem 39)

23 Petanque 10 Celkem 473 Pozn.: Do počtu účastníků se nezahrnují pracovníci střediska. 4. Informace o žácích a studentech se speciálními vzdělávacími potřebami a žácích a studentech nadaných využívajících služeb střediska volného času Ve školním roce 2014/2015 se pravidelné činnosti DDM Symfonie Poděbrady účastnily děti se speciálními vzdělávacími potřebami. Do kroužku Výtvarka trochu jinak a do kroužku Keramika byly přijaty děti, k jejichž plnému zapojení do činnosti jsme kromě zkušenosti vedoucích těchto kroužků využili také studentek, které u nás vykonávaly svou odbornou praxi. Na příměstské tábory během letních prázdnin byli již tradičně přihlášeni účastníci s autismem a ADHD. Úspěšné fungování žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami zajišťují bez problémů pedagogové volného času. 5. Údaje o dalších aktivitách SVČ a prezentaci školy na veřejnosti Programy a projekty Vyhlašovatel programu (projektu) Název a stručná charakteristika podaného (schváleného) projektu Schválená finanční podpora, finanční spoluúčast kraje, vlastní či jiné finanční zdroje Průběh realizace, čerpané finanční prostředky Zhodnocení přínosu projektu a jeho výsledky (pokud byl ukončen) Město Poděbrady Den dětí 2015 proběhlo bez problémů akce proběhla s pozitivním ohlasem veřejnosti Zahraniční spolupráce Ve školním roce 2014/2015 nedošlo k žádné velké zahraniční spolupráci. Pouze v rámci ročního studijního pobytu americké studentky A W, která se aktivně zapojila do činnosti v rámci keramického kroužku. Prevence rizikového chování dětí a mládeže DDM Symfonie Poděbrady celou svojí činností předchází sociálně patologickým jevům a rizikovému chování dětí a mladých lidí. Především do pravidelné, příležitostné a táborové činnosti jsou zařazovány aktivity (např. dramatizace, hry), které podporují prevenci těchto jevů. Ve školním roce 2014/2015 se neřešil žádný projev šikany nebo diskriminace. Strana 23 (celkem 39)

24 Multikulturní a environmentální výchova Ve školním roce 2014/2015 multikulturní a environmentální výchova prolínala všemi formami činnosti DDM Symfonie Poděbrady. Multikulturně se děti i dospělí vzdělávali např. v rámci pravidelné činnosti, kde v jazykově zaměřených kroužcích se nevyučuje pouze jazyk, ale účastníkům je přiblížena kultura a život v jiné zemi. Multikulturně byly zaměřeny i např. kurzy sushi, kde v rámci přípravy sushi byly účastníci seznámeni s kulturou Japonska, a to vše s důrazem na toleranci a respekt k odlišnostem. Ve školním roce 2014/2015 proběhla mimo jiné i beseda absolventky programu DofE o jejím pobytu v Koreji. Mladí lidé byli očima své vrstevnice velmi vhodně seznámeni s kulturou Jižní Korey. V rámci environmentální výchovy se DDM Symfonie již tradičně aktivně zapojil do realizace oslav Dne Země interaktivním stanovištěm na poděbradské kolonádě. Environmentální výchovou se přímo také zabývaly přírodovědně orientované kroužky (např. Přírodovědný kroužek, Rybáři). Vnější partneři střediska DDM Symfonie Poděbrady dlouhodobě buduje dobré partnerské vztahy a uvědomuje si význam těchto vztahů. Usiluje proto o jasnou komunikaci a dodržování domluvených pravidel, závazků a slibů. Dobrým příkladem spolupráce je organizace společného Dne dětí, kdy spolu s neziskovými, ziskovými organizacemi a institucemi pořádá oslavu Dne dětí pro celé město. DDM Symfonie Poděbrady spolupracuje velmi dobře se svým zřizovatelem a jeho krajským úřadem (porady ředitelů, organizace soutěží), městem Poděbrady (organizace společných akcí, podávání projektů), středními a základními školami okresu Nymburk (organizace soutěží), SP DDM ČR, občanským sdružením Sdružení přátel domu dětí a dalšími dále uvedenými organizacemi. Spolupracující organizace: MKC Poděbrady, ÚP Nymburk, Speciální škola Poděbrady, ZŠ a ŠS okresu Nymburk, Handicap centrum Srdce Poděbrady a Chotěšice, PPP v Nymburce, Střediska volného času Středočeského kraje (porady ředitelů, vzájemná pomoc) DDM Liberec, DofE, Hasiči - profesionální i dobrovolný sbor, ČČK, Centrum zdravotních a sociálních služeb Poděbrady, o.p.s., Církev bratrská, Přístav, o.s., Centrum pro všechny, o.s., Junák - střediska Poděbrady a Nymburk, Policie ČR, Městská policie Poděbrady, Mateřské centrum Skřítek, Poděbradské mažoretky, Polabské ekocentrum ČSOP, TOM Robinsoni Poděbrady, TJ Sokol Poděbrady a další.v rámci DVPP se DDM Symfonie Poděbrady snaží především spolupracovat s VISK. Strana 24 (celkem 39)

25 Ediční a propagační činnost Propagační činnost ve školním roce 2014/2015 probíhala ve znamení tvorby nových webových stránek, kterou se podařilo dokončit. Nově vzniklé webové stránky odpovídají moderním trendům a požadavkům. Propagace dále zahrnovala letáky, plakáty, facebook, newsletter. V tisku - Poděbradské noviny a Deníky Bohemia - Nymburský deník a Mladá fronta Dnes vyšlo přibližně 42 článků nebo pozvánek. Pozvánky potom vychází opakovaně 6-7 x do týdne. Uvedené články a oznámení z tisku archivujeme. Svojí činnost také DDM Symfonie propaguje v kulturním čtvrtletním přehledu vydávaném TIC Poděbrady. Ediční činnost DDM Symfonie Poděbrady ve školním roce 2014/2015 zastupují 3 vydání časopisu Sympopress časopisu zájmového útvaru Novinařina, který mapuje činnost našeho DDM. Další akce nebo činnost DDM Symfonie Poděbrady ve školním roce 2014/2015 využíval ve spolupráci s Probační a mediační službou ČR se sídlem v Nymburce k provádění pomocných prací v budově a na zahradě jednu osobu ve výkonu trestu na výkon veřejně prospěšných prací. 6. Údaje o pracovnících SVČ I. Základní údaje o pracovnících SVČ (k ) Počet pracovníků celkem fyzický/přepočtený pedagogických fyzický/přepočtený nepedagogických fyzický/přepočtený pedagogických s odbornou kvalifikací 1 Počet účastníků prav. činností na přep. počet pedagog. prac. 12/10,999 9/7,999 3/ ,524 1 ve smyslu zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů II. Další údaje o pedagogických pracovnících (k ) Pedagog. pracovník Pracovní zařazení, Funkce Eva Píšová ředitelka 1 Pavlína Špeldová Jitka Karbulková Adéla Sobotová Miroslava Havlová zástupce ředitele/pedagog volného času zástupce ředitele/pedagog volného času pedagog volného času pedagog volného času 1 Úvazek Kvalifikace dosažený stupeň vzdělání, obor Titul Délka ped. praxe FF UK Praha pedagogika ošetřovatelství, PF Mgr. UK Praha školský management Bc. 29 VŠZ Praha fytotechnický obor, PF UK Praha 1 doplňující pedagogické studium pro učitele na Ing. 7 ZŠ a SŠ 1 Vyšší pedagogická škola a střední pedagogická Bc. škola a gymnázium - sociální pedagogika, PF UK Dis. Praha Školský management 7 Střední pedagogická škola Litoměřice výchova 1 a humanitární činnost 10 Praga, závod Příbram soustružník kovů, maturitní zkouška SOŠ informatiky a podnikání Praha 25 Strana 25 (celkem 39)

26 Dana Müllerová Jan Mýto Yvona Dočkalová Iva Synková pedagog volného času 0,8 SOU Místního hospodářství Lysá nad Labem výuční list krejčová Střední škola Grafického a oděvního designu Lysá nad Labem Studium pedagogiky JABOK Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická Technická univerzita Liberec obor pedagog volného času pedagog volného času 1 Bc. 2 pedagog volného času 1 Pedagogická fakulta Ústí nad Labem Mgr. 29 pedagog volného času 1 Střední ekonomická škola Studium pedagogiky JABOK Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická Pozn.: Uveďte pedagogické pracovníky jmenovitě nebo pod čísly, u externích pedagogických pracovníků vyznačte vedle pořadového čísla (jména) značku EX. osobní číslo Pracovní zařazení, funkce Kvalifikace - dosažený Úvazek stupeň vzdělání, obor Titul Délka pedagogické praxe 778 EX lektor DPP SŠ x 1 NE 210 EX lektor DPP Aplikovaná filologie - RJ+NJ učitelství NJ pro ZŠ a SŠ, instruktor aerobiku Mgr. 15 ANO 622 EX lektor DPP střední pedagogická škola - maturita x 24 ANO 396 EX lektor DPP student gymnázium x 1 NE 258 EX lektor DPP střední dopravní průmyslovka x 1 NE 544 EX lektor DPP cvičitel turistiky II. třídy, trenér ve sportovním odvětví - kanoistika, zdravotní tělesná výchova - ústřední škola české obce sokolské x 40 NE 606 EX lektor DPP učitelství TEV Mgr. 7 ANO 507 EX lektor DPP SO x 4 roky trenér kopané 3 trenér sokolské všestr. 4 trenér stolní tenis ANO 607 EX lektor DPP Gymnázium s maturitou x 4 ANO 653 EX lektor DPP střední odborné - ekonomika x 3 NE 209 EX lektor DPP studen střední odborná škola x 3 NE 654 EX lektor DPP střední s maturitou - ekonomika, všeobecné x 30 NE 372 EX lektor DPP VŠ Mgr.. 16 ANO 265 EX lektor DPP Vyšší pedagogická škola Mgr. 48 ANO 759 EX lektor DPP student gymnázium x 3 NE 545 EX lektor DPP VŠ Bc. 5 ANO 4 1 Pedagogické vzdělání Strana 26 (celkem 39)

27 437 EX lektor DPP VŠ Bc. 6 ANO 695 EX lektor DPP VŠ Mgr. 3 ANO 205 EX lektor DPP ZŠ x 1 NE 213 EX lektor DPP trenér III. třídy, rozhodčí II. tř. sportovní střelba x 12 NE 375 EX lektor DPP SOŠ - SZŠ Nymburk s maturitou, student VŠ x 5 ANO 766 EX lektor DPP VOŠ Manegment TV Dis. 4 NE 239 EX lektor DPČ střední škola x 30 NE 300 EX lektor DPP střední odborné s maturitou x 10 ANO 249 EX lektor DPP Taneční konzervatoř x 16 ANO 253 EX lektor DPP SŠ x 1 NE 602 EX lektor DPP SŠ X 4 ANO 264 EX lektor DPP střední s maturitou x 31 NE 269 EX lektor DPP trenér II. třídy sportovní střelba Ing. 12 NE 457 EX lektor DPP učitelství SŠ TEV/ZEM Mgr. 31 ANO 713 EX lektor DPP Konzervatoř Duncan Centre x 12 ANO 696 EX lektor DPP Fyzioterapeutka, trenér plavání II. a III. Třída (FTVS), rozhodčí plavání x 17 ANO 438 EX lektor DPP SPŠ Keramická v Bechyni x 40 let praxe v oboru, 14 let učitel v ZUŠ Poděbrady, 5 roky lektor DDM Symfonie NE 620 EX lektor DPP středoškolské s maturitou x 2 ANO 246 EX lektor DPP SPŠ strojní 26 let pedag. praxe ANO 265 EX lektor DPP Vyšší pedagogická škola x 46 ANO 318 EX lektor DPP Univerzita Jana Amose Komenského Praha obor Pedagogika - vzdělávání dospělých Pedagogika volného času - Klíče pro život Mgr. 12 ANO 374 EX lektor DPP Střední umělecko průmyslová škola - obor Propagační výtvarnictví 34 let pedagogická praxe, 35 let - odborná praxe ANO x SOŠ management v elektrotechnice - reklamní grafik x 1 NE 476 EX lektor DPP 701 EX lektor DPP ZŠ, student gymnázia 2 NE 206 EX lektor DPP VŠ FAMU MgA. 26 let ped. praxe ANO 211 EX lektor DPP SPŠ vychovatelství 28 let jako vychovatel ANO gymnázium, student VŠ 568 EX lektor DPP pedag. 4 ANO 219 EX lektor DPP VŠ Pedagogická I. st. Mgr. 33 let pedagogická praxe, ANO Strana 27 (celkem 39)

28 505 EX lektor DPP SŠ 1 NE EX lektor DPP bakalářské, MatFyz Bc. 2 roky ped. praxe NE 224 EX lektor DPP VŠ pedagogická II. st. Mgr. 59 let ped. praxe ANO 509 EX lektor DPP PF UK, Čj-Ov Mgr. 28 let ped. praxe ANO 304 EX lektor DPP student gymnázium 1 NE 770 EX lektor DPP SHŠ, 4 semestry PF HK, konzervatoř 13 let ped. praxe NE 261 EX lektor DPP VŠ pedagogická Mgr. 38 let praxe ANO 349 EX lektor DPP Gymnázium 2 NE 771 EX lektor DPP VŠ architek. Arch. 3 NE 202 EX lektor DPP VŠ pro 1. st. + spec. pedagog Mgr. 30 ANO 203 EX lektor DPP VŠ pro 2. st. Mgr. 30 ANO 352 EX lektor DPP VŠ předškolní výchova Mgr. 31 ANO 702 EX lektor DPP VŠ učitelství pro 1. stupeň Mgr. 2 ANO 366 EX lektor DPP SOŠ x 5 NE 550 EX lektor DPP VŠ pro 2. st. Mgr. 8 ANO 627 EX lektor DPP SŠ jazyková (studuje PF) x 7 ANO 552 EX lektor DPP VŠ pro 1. st. Mgr. 4 ANO 368 EX lektor DPP SPgŠ mateřinkla x 32 ANO 389 EX lektor DPP VŠ pro 2. st. Mgr. 5 ANO 785 EX lektor DPP SŠ- Gymnázium x 0 ANO 325 EX lektor DPP VŠ pro 2. st. Mgr. 20 ANO 237 EX lektor DPP VŠ pro 2. st. Mgr. 23 ANO 299 EX lektor DPP VŠ pro 2. st. Mgr. 45 ANO 252 EX lektor DPP PF Ústí nad Labem Mgr. 26 ANO 251 EX lektor DPP Gymnázium + SPgŠ x 26 ANO 703 EX lektor DPP SPgŠ vychovatelství x 30 ANO 704 EX lektor DPP VŠ + spec. Pedagog Bc. 7 ANO 255 EX lektor DPP VŠ Mgr. 27 ANO 446 EX lektor DPP SPgŠ x 30 ANO 263 EX lektor DPP VŠ PF Mgr. 18 ANO 447 EX lektor DPP SPgŠ vychovatelství x 9 ANO 303 EX lektor DPP SOŠ x 21 ANO 448 EX lektor DPP SPgŠ x 13 ANO 774 EX lektor DPP SHŠ x 21 ANO 275 EX lektor DPP SPgŠ x 32 ANO 670 EX lektor DPP VŠ pro 1. st. Mgr. 29 ANO 724 EX lektor DPP VŠ Speciální pedagogika Mgr. 39 ANO 725 EX lektor DPP Gymnázium x 3 NE 726 EX lektor DPP Gymnázium x 17 NE Strana 28 (celkem 39)

29 III. Další údaje o nepedagogických pracovnících (k ) Nepedagog. pracovník Hana Matolínová Pracovní zařazení, Funkce účetní 1 Martin Kafka správce 1 Ludmila Suchánková uklízečka 1 Úvazek Kvalifikace dosažený stupeň vzdělání, obor Titul VŠE Praha, obor ekonomika průmyslu, státní závěrečná zkouška SZŠ Poděbrady, Pěstitelsko - chovatelský obor, státní maturitní zkouška UZ ČKD Praha, obor technickoadministrativní pracovní, výuční list Délka neped. praxe Ing IV. Věková struktura pedagogických pracovníků (k ) Počet pedag. do 30 let let let let nad 60 let pracovníků Z toho důchodci Průměrný věk Celkem ,2 z toho žen ,5 Personální změny ve školním roce: Iva Synková nastoupila ve školním roce 2014/2015 jako pedagogický pracovník. Iva Synková si během tohoto roku doplnila pedagogické vzdělání. Ve školním roce 2014/2015 k odešla dohodou ředitelka DDM. K byla jmenována ředitelka zastupující a Středočeským krajem bylo vyhlášeno výběrové řízení. Organizačními změnami přešla Iva Synková z interních zaměstnanců do externích k Údaje o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků Studium ke splnění kvalifikačních předpokladů Ve školním roce 2014/2015 neprobíhalo žádné studium ke splnění kvalifikačních předpokladů. Studium ke splnění dalších kvalifikačních předpokladů Ve školním roce 2014/2015 probíhalo studium ke splnění dalších kvalifikačních předpokladů, Iva Synková a Dana Müllerová, dvě pedagožky volného času dokončily studium pedagogiky volného času na JABOK Vyšší odborné škole sociálně pedagogické a teologické a získaly osvědčení. Studium k prohlubování odborné kvalifikace (průběžné studium) kurzy, semináře, školení, samostudium Následující tabulka představuje přehled školení, kterých se pedagogičtí pracovníci DDM Symfonie zúčastnili. Z celkového počtu 31 školení bylo 24 jednodenních, 2 dvoudenní a 5 vícedenních akcí Komiks Eva Píšová Repetitorium školské legislativy Jitka Karbuková Strana 29 (celkem 39)

Plán činnosti 2015/2016. Střediska volného času Kroužky pro děti střední Čechy. na školní rok

Plán činnosti 2015/2016. Střediska volného času Kroužky pro děti střední Čechy. na školní rok Plán činnosti Střediska volného času Kroužky pro děti střední Čechy na školní rok 2015/2016 V Praze dne 15. 9. 2015 Předkládá: PhDr. Mgr. Marek Vraný Projednáno na pedagogické poradě pracovníků SVČ Kroužky

Více

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Zpráva o činnosti příspěvkové organizace Mgr. Markéta Šmídová I. Identifikace školského zařízení Dům dětí a mládeže Pod střechou, Rokytnice nad Jizerou, okres

Více

Strana 1 (celkem 31)

Strana 1 (celkem 31) Strana 1 (celkem 31) Úvodní slovo Milí rodiče a další příznivci mělnického Domečku, rok se s rokem sešel, a tak je znovu naší milou povinností pochlubit se vám, co vše se ve školním roce 2014 2015 událo.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2004/2005. Sídlo zřizovatele: Komenského náměstí 125 532 11 Pardubice

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2004/2005. Sídlo zřizovatele: Komenského náměstí 125 532 11 Pardubice VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2004/2005 Základní charakteristika školy Název zřizovatele: Pardubický kraj Sídlo zřizovatele: Komenského náměstí 125 532 11 Pardubice Zřizovací listina ze dne 17. 4. 2003. Č.j.

Více

Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05

Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 Dům dětí a mládeže Osek Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 IČO: 70825645 tel.č.: 417837205, 417 579 713 email: ddmosek@volny.cz webové stránky: www.ddmosek.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009 Lenka

Více

Hodnotící zpráva. DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE Hradec Králové. školní rok 2014-15

Hodnotící zpráva. DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE Hradec Králové. školní rok 2014-15 Hodnotící zpráva DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE Hradec Králové školní rok 2014-15 Hodnotící zprávu předkládá SVČ: Příspěvková organizace Dům dětí a mládeže, Hradec Králové, Rautenkrancova 1241/1 500 03 IČ: 61222275

Více

SVČ KROUŽKY PRO DĚTI STŘEDNÍ ČECHY

SVČ KROUŽKY PRO DĚTI STŘEDNÍ ČECHY SVČ KROUŽKY PRO DĚTI STŘEDNÍ ČECHY KONCEPCE ROZVOJE ŠKOLSKÉHO ZAŘÍZENÍ pro období školních roku 2015/2016 až 2020/2021 V Praze dne 15. 9. 2015 Předkládá: PhDr. Mgr. Marek Vraný Projednáno na pedagogické

Více

Výroční zpráva o činnosti Základní školy a mateřské školy Ostřetín,okres Pardubice za školní rok 2012/2013

Výroční zpráva o činnosti Základní školy a mateřské školy Ostřetín,okres Pardubice za školní rok 2012/2013 Výroční zpráva o činnosti Základní školy a mateřské školy Ostřetín,okres Pardubice za školní rok 2012/2013 Charakteristika školy: škola s právním subjektem od 1. 1. 2000 Zřizovatel: obec Ostřetín Škola

Více

1. Charakteristika školy

1. Charakteristika školy 2 Obsah 1. Charakteristika školy str. 3 2. Vzdělávací programy školy str. 4 3. Údaje o zaměstnancích školy str. 5 6 4. Přijímání žáků do ZUŠ str. 7 5. Údaje o zařazování žáků str. 8 9 6. Příspěvek na provoz

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-927/13-S

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-927/13-S Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-927/13-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Střední škola oděvního a grafického designu, Lysá nad Labem, Stržiště

Více

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav sekretariát tel.: 778 022 279 ředitelství tel.: 778 002 243 skolakosmonosy@seznam.cz www.zskosmonosy.cz Rámcový plán úkolů Školní rok 2014/2015

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-267/14-H

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-267/14-H INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIH-267/14-H Název právnické osoby vykonávající činnost školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Dům dětí a mládeže, Třebechovice pod Orebem Flesarova 49, 503 46 Třebechovice

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠLAPANICE, OKRES BRNO-VENKOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE. Výroční zpráva 2004/2005

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠLAPANICE, OKRES BRNO-VENKOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE. Výroční zpráva 2004/2005 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠLAPANICE, OKRES BRNO-VENKOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Výroční zpráva 2004/2005 ŠLAPANICE 2005 Část I. Základní charakteristika školy A. Název, sídlo, zřizovatel název školy: Základní škola,

Více

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Část I. Základní charakteristika školy a) Název školy: Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková

Více

Dům dětí a mládeže Osek Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 IČO: 70825645 tel.č.: 417837205, 417 579 713 email: ddmosek@volny.cz, webové stránky:

Dům dětí a mládeže Osek Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 IČO: 70825645 tel.č.: 417837205, 417 579 713 email: ddmosek@volny.cz, webové stránky: Dům dětí a mládeže Osek Dolnonádražní 269, OSEK, 417 05 IČO: 70825645 tel.č.: 417837205, 417 579 713 email: ddmosek@volny.cz, webové stránky: www.ddmosek.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Obsah

Více

Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání v DDM Klatovy

Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání v DDM Klatovy Dům dětí a mládeže Klatovy Směrnice č. 3 Školní vzdělávací program pro zájmové vzdělávání v DDM Klatovy Vypracoval : Mgr. Tomáš Kovanda ředitel Platnost ode dne: 1. 9. 2015 Účinnost ode dne: 1. 9. 2015

Více

1. Charakteristika školy

1. Charakteristika školy 2 Obsah 1. Charakteristika školy str. 3 2. Vzdělávací programy školy str. 4-5 3. Údaje o zaměstnancích školy str. 6-12 4. Přijímání žáků do ZUŠ str. 13 5. Údaje o zařazování žáků str. 14-15 6. Výsledky

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Středisko volného času, Most, Albrechtická 414, příspěvková organizace Adresa: Albrechtická 414, 434 01 Most Telefon: 603 707 310 e-mail: program@svc-most.cz

Více

Výroční zpráva o činnosti střediska volného času DDM Kolín za školní rok 2014-2015

Výroční zpráva o činnosti střediska volného času DDM Kolín za školní rok 2014-2015 DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE, KOLÍN, PRAŽSKÁ 161 Výroční zpráva o činnosti střediska volného času DDM Kolín za školní rok 2014-2015 Obsah: 1. Základní údaje o SVČ 2. Charakteristika SVČ 3. Řídící a kontrolní činnost

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007-2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007-2008 Základní škola praktická a základní škola speciální Chodov,okres Sokolov, příspěvková organizace Nejdecká 254, 357 35 Chodov VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007-2008 V Chodově dne 30. 9. 2008 zpracovala Mgr.

Více

Dům dětí a mládeţe BLUDIŠTĚ 357 35 Chodov okres Sokolov, IČO : 70976350

Dům dětí a mládeţe BLUDIŠTĚ 357 35 Chodov okres Sokolov, IČO : 70976350 Dům dětí a mládeţe BLUDIŠTĚ 357 35 Chodov okres Sokolov, IČO : 70976350 Zřizovatel : Město Chodov Komenského 1077, Chodov, Okres Sokolov IČ : 00259349 ředitelka DDM Bludiště : Mgr. Renáta Dočkalová Hodnotící

Více

Plán práce. na školní rok 2015/2016. Příloha ŠVP

Plán práce. na školní rok 2015/2016. Příloha ŠVP Příloha ŠVP Dům dětí a mládeže Na Výstavišti, Mladá Boleslav, Husova 201 Husova 201, 293 01 Mladá Boleslav Telefon 326 323 281 e-mail : ddm-mb@ddm-mb.cz www.ddm-mb.cz Plán práce na školní rok 2015/2016

Více

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-570/14-M. Dům dětí a mládeže Kojetín. reditelka@ddm.kojetin.

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-570/14-M. Dům dětí a mládeže Kojetín. reditelka@ddm.kojetin. INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIM-570/14-M Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Dům dětí a mládeže Kojetín Sídlo Svatopluka Čecha 586 752 01 Kojetín, Kojetín I - Město E-mail právnické

Více

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 1. Charakteristika školy: Základní škola v Dubenci je úplná základní škola vyučující ve šk.

Více

DDM hl. m. Prahy - Stadion mládeže. HODNOTÍCÍ ZPRÁVA za školní rok 2014 / 2015. Stadion mládeže

DDM hl. m. Prahy - Stadion mládeže. HODNOTÍCÍ ZPRÁVA za školní rok 2014 / 2015. Stadion mládeže DDM hl. m. Prahy - Stadion mládeže HODNOTÍCÍ ZPRÁVA za školní rok 2014 / 2015 Stadion mládeže V Praze dne 26.10.2015 Předkládá: Mgr. Žaneta Václavková PŘEHLED ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ zaměření ZÚ členů hudební

Více

Minimální preventivní program školní rok 2011/2012

Minimální preventivní program školní rok 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Tasovice, příspěvková organizace, okres Znojmo Minimální preventivní program školní rok 2011/2012 Garant programu (metodik) Mgr. Kamila Reischlová, učitelka ZŠ Tasovice

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010/2011 Mateřská škola a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 4

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010/2011 Mateřská škola a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 4 VÝROČNÍ ZPRÁVA 200/20 Mateřská škola a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 4 V Zápolí 250/2, Praha 4, 4 00 e-mail: specialniskola@volny.cz www.tvojeskolicka.cz V ničem se nedejte ovládat ctižádostí

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638

Česká republika Česká školní inspekce. Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638 Česká republika Česká školní inspekce Oblastní inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Dům dětí a mládeže, Žatec, Obránců míru 638 Obránců míru 638, 438 01 Žatec Identifikátor školy: 600 029

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A. o č i n n o s t i. Základní školy Benešov, Dukelská 1818. ve školním roce 2006/2007

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A. o č i n n o s t i. Základní školy Benešov, Dukelská 1818. ve školním roce 2006/2007 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o č i n n o s t i Základní školy Benešov, Dukelská 1818 ve školním roce 2006/2007 Projednáno v pedagogické radě : dne 28.8. 2007 ve Školské radě : dne 9. 10.2007 1 Obsah: A) Charakteristika

Více

Část I. Základní charakteristika školy

Část I. Základní charakteristika školy Výroční zpráva ZŠ BUKOVINA školní rok 2009 / 2010 A/ Zpráva o školním roku 2009 / 2010 Část I. Základní charakteristika školy Část II. Výsledky výchovy a vzdělávání Část III. Údaje o výsledcích ČŠI Část

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, 400 04 Trmice IČO: 44226250 Tel.: 475 620 397 E-mail: reditel@zstrmice.cz

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, 400 04 Trmice IČO: 44226250 Tel.: 475 620 397 E-mail: reditel@zstrmice.cz ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE Tyršova 482, 400 04 Trmice IČO: 44226250 Tel.: 475 620 397 E-mail: reditel@zstrmice.cz CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní škola v Trmicích byla postavena v letech 1925-1926, v provozu

Více

Výroční zpráva o činnosti školy 2010/11

Výroční zpráva o činnosti školy 2010/11 ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřicha Pravečka, VÝPRACHTICE, okres Ústí nad Orlicí Výroční zpráva o činnosti školy 2010/11 Struktura podle 7 vyhlášky č. 15/2005, v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním,

Více

Plán školy školní rok 2010/2011

Plán školy školní rok 2010/2011 Základní škola speciální, Základní škola praktická a Praktická škola Most, Jana Palacha 1534, příspěvková organizace. Plán školy školní rok 2010/2011 Organizace práce školy vychází z těchto bodů: I. Zvyšovat

Více

Výroční zpráva. školní rok 2008/09

Výroční zpráva. školní rok 2008/09 Základní škola Kralupy nad Vltavou, Komenského náměstí 198 okres Mělník, příspěvková organizace Výroční zpráva školní rok 2008/09 O B S A H: I. Základní údaje II. III. IV. Rámcový popis personálního zabezpečení

Více

Základní škola Jablůnka, okres Vsetín

Základní škola Jablůnka, okres Vsetín Základní škola Jablůnka, okres setín ýroční zpráva o činnosti školy za šk.rok /8 ýroční zpráva o činnosti Základní školy Jablůnka, okres setín za školní rok /8. Základní údaje o škole. škola název školy

Více

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva

Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm. Výroční. zpráva Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Výroční zpráva 2007-2008 1 Charakteristika školy Základní umělecká škola Rožnov pod Radhoštěm Pionýrská 20, 756 61

Více

Základní údaje o škole

Základní údaje o škole Výroční zpráva o činnosti školy 2006 2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LIBEREC - VRATISLAVICE NAD NISOU, příspěvková organizace Nad Školou 278, 463 11 Liberec 30 Předkládá: Mgr. Jana Neubauerová ředitelka školy Obsah

Více

Výroční zpráva. šk.rok 2010/2011. Základní umělecká škola Sokolov, Staré náměstí 37 356 01 Sokolov. Výroční zpráva ZUŠ Sokolov šk.

Výroční zpráva. šk.rok 2010/2011. Základní umělecká škola Sokolov, Staré náměstí 37 356 01 Sokolov. Výroční zpráva ZUŠ Sokolov šk. Výroční zpráva šk.rok 2010/2011 Základní umělecká škola Sokolov, Staré náměstí 37 356 01 Sokolov 1 Výroční zpráva ZUŠ Sokolov, Staré náměstí 37, 356 01 Sokolov školní rok 2010/2011 Obsah: 1. Charakteristika

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Městský dům dětí a mládeže Krupka, Sídliště 605. Sídliště 605, 417 41 Krupka. Identifikátor školy: 600 084 957

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Městský dům dětí a mládeže Krupka, Sídliště 605. Sídliště 605, 417 41 Krupka. Identifikátor školy: 600 084 957 Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Městský dům dětí a mládeže Krupka, Sídliště 605 Sídliště 605, 417 41 Krupka Identifikátor školy: 600 084 957 Termín konání inspekce: 1. - 4. prosinec

Více

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Svitávka 3. září 2010 Vypracoval: Mgr. Aleš Antl ředitel školy Obsah: 1) Základní charakteristika školy 2) Školská

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/2014 Vypracovala: PaedDr.

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2007/08

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2007/08 Základní škola a Mateřská škola Kobeřice u Brna, okres Vyškov, příspěvková organizace, Beneška 181, 684 01 IČO: 70983640, tel: 544 222 525 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2007/08 Zpracovala:

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Uudělení Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová

Více

1. Charakteristika školy

1. Charakteristika školy 2 Obsah 1. Charakteristika školy str. 3 2. Vzdělávací programy školy str. 4 3. Zaměstnanci školy str. 5-6 4. Přijímání žáků do ZUŠ str. 7 5. Zařazování žáků str. 8-9 6. Příspěvek na provoz školy str. 10

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Základní škola a mateřská škola, Hlušice VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007/2008 Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Vypracoval : Ing.Vladimír Kožíšek Obsah: 1. Základní

Více

3.1. Výsledky soutěží a olympiád 7 3.2 Přehled aktivit 11

3.1. Výsledky soutěží a olympiád 7 3.2 Přehled aktivit 11 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY NOVÉ VESELÍ ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1 Výroční zpráva Základní školy Nové Veselí byla zpracována na základě vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY WALDORFSKÉ A MATEŘSKÉ ŠKOLY ČESKÉ BUDĚJOVICE O.P.S. ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY WALDORFSKÉ A MATEŘSKÉ ŠKOLY ČESKÉ BUDĚJOVICE O.P.S. ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY WALDORFSKÉ A MATEŘSKÉ ŠKOLY ČESKÉ BUDĚJOVICE O.P.S. ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Zpracováno podle Vyhlášky č. 15/2005 Sb., ve znění Vyhlášky č. 225/2009 Sb., kterou

Více

Výroční zpráva DDM školní rok 2013/2014

Výroční zpráva DDM školní rok 2013/2014 Dům dětí a mládeže Uherský Ostroh, příspěvková organizace, Nám. Sv. Ondřeje 47, 687 24 Uherský Ostroh tel.: 572 591 123, mob.: 602 732 734 e-mail: reditelka@ddmpastelka.cz, www.ddmpastelka.cz Výroční zpráva

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČESKÝ BROD, Tyršova 68, okres Kolín Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Zpracoval: Mgr. Martin Dušek, ředitel školy Dne: 30. 9. 2015...... razítko podpis Obsah výroční

Více

KONCEPČNÍ ZÁMĚR ROZVOJE SVČ 2014 DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE SYMFONIE, PODĚBRADY, ZA NÁDRAŽÍM 56

KONCEPČNÍ ZÁMĚR ROZVOJE SVČ 2014 DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE SYMFONIE, PODĚBRADY, ZA NÁDRAŽÍM 56 KONCEPČNÍ ZÁMĚR ROZVOJE SVČ 2014 DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE SYMFONIE, PODĚBRADY, ZA NÁDRAŽÍM 56 Název organizace: Dům dětí a mládeže Symfonie, Poděbrady, Za Nádražím 56 IČ organizace: 62 44 40 69 IZO organizace:

Více

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva

ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE. Inspekční zpráva ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Ústí nad Labem Inspekční zpráva Dům dětí a mládeže Rumburk, U stadionu 1133 Adresa U stadionu 1133, 408 01 Rumburk Identifikátor: 600 028 941 Zřizovatel: Školský

Více

školní rok 2014-2015

školní rok 2014-2015 Základní umělecká škola F.X. Richtera Holešov Bezručova 675, 769 01 Holešov, tel. : 573 395 283 E-mail: zusholesov@tiscali.cz www : zusholesov.cz V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y školní

Více

Minimální preventivní program školní rok 2012/2013

Minimální preventivní program školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Tasovice, příspěvková organizace, okres Znojmo Minimální preventivní program školní rok 2012/2013 Garant programu (metodik) Mgr. Kamila Reischlová, učitelka ZŠ Tasovice

Více

Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013

Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013 Základní škola, Hradec Králové, třída SNP 694 INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 1 / XIX. ročník červen 2013 Vážení rodiče! Je za námi další školní rok a před námi další dlouhé letní prázdniny a i Vás čekají dny

Více

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012 Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012 Svitávka 3. září 2012 Vypracoval: Mgr. Aleš Antl ředitel školy Obsah: 1) Základní charakteristika školy 2) Školská

Více

Všechny součásti zařízení: Hlavní budova, tělocvična, budova-vila, rekreační středisko v Hutisku

Všechny součásti zařízení: Hlavní budova, tělocvična, budova-vila, rekreační středisko v Hutisku se sídlem: Husova 370., 697 01 Kyjov Dům dtí a mládeže Kyjov, příspvková organizace msta Kyjova 518 612 139 email: ddm@domecekkyjov.cz web: domecekkyjov.cz CELOROČNÍ PLÁN ČINNOSTI DDM NA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015 Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015 Základní údaje o škole: Název školy: Základní škola Šestajovice, okres Praha - východ Sídlo: Šestajovice, Komenského 158 (ZŠ) Právní forma: právnická

Více

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za rok 2011/2012

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za rok 2011/2012 Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za rok 2011/2012 1 Základní údaje o škole 1.1 Název (podle zřizovací listiny): Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského 126, Šťáhlavy, 332 03 IČO: 60611278 zřizovatel

Více

Základní škola a mateřská škola Brtnice

Základní škola a mateřská škola Brtnice Základní škola a mateřská škola Brtnice Program práce ZŠ na školní rok 2013 2014 Program práce školy schválen na pedagogické radě 26. 8. 2013 Mgr. Blanka Čerklová ředitelka školy VIZE 1. Komunitní škola

Více

Prezentace práce studentů gymnázia z předmětů umělecké profilace

Prezentace práce studentů gymnázia z předmětů umělecké profilace Prezentace práce studentů gymnázia z předmětů umělecké profilace VÝTVARNÝ OBOR (v rámci hodin výtvarné výchovy a výtvarných ateliérů) 8.00-10.45 výtvarná výchova tercie + kvarta MgA. David Baránek č. 8

Více

Dům dětí a mládeže Teplice, příspěvková organizace

Dům dětí a mládeže Teplice, příspěvková organizace Dům dětí a mládeže Teplice, příspěvková organizace Masarykova 70, 415 01 Teplice Tel. 417 538 840, Výroční zpráva 2005/6 Dům dětí a mládeže,teplice,příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školského

Více

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 ŠKOLA KAVČÍ HORY Mateřská škola, Základní škola, Střední odborná škola služeb, Praha 4, K Sídlišti 840 FAKULTNÍ ŠKOLA PEDAGOGICKÉ FAKULTY UK PRAHA IČO : 48134023 TEL.: +420241090230

Více

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 P L Á N P R Á C E. pro rok 2013/2014

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 P L Á N P R Á C E. pro rok 2013/2014 Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 P L Á N P R Á C E pro rok 2013/2014 O B S A H: 1. Výchovně vzdělávací činnost 2. Metodická a hospitační činnost 3. Vzdělávací, odborná

Více

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za rok 2012

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za rok 2012 Výroční zpráva společnosti Kroužky ops za rok 2012 Obsah 1 Základní data společnosti 2 Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení společnosti 3 Informace o lidských

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Název školy : Základní škola náměstí Svobody 3 Šternberk, příspěvková organizace Ředitel školy: Mgr. Pavel Konečný Způsob hospodaření školy : příspěvková organizace Školní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/2015)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/2015) Základní škola a Mateřská škola Bílý Potok, okres Liberec, příspěvková organizace Bílý Potok 220, 43 2 Hejnice Tel.: 482 322 10 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/201) Zprávu předkládá: Mgr.

Více

viz příloha učební obory z toho speciálních počet tříd 16+5 4 22 + 9 22 5 1+5 58

viz příloha učební obory z toho speciálních počet tříd 16+5 4 22 + 9 22 5 1+5 58 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Školní rok: 2015/2016 ŠKOLA: Střední škola prof. Zdeňka Matějčka, 17. listopadu 1123, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Odloučené pracoviště: K. Pokorného 1742, 708 00

Více

Střední odborná škola,stříbro, Benešova 508 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2005/2006-1 -

Střední odborná škola,stříbro, Benešova 508 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2005/2006-1 - Střední odborná škola,stříbro, Benešova 508 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2005/2006-1 - str. OBSAH: 1. Základní údaje o škole 3 2. Přehled oborů vzdělání 3 3. Přehled pracovníků školy,

Více

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2008/2009

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2008/2009 Základní škola Zeleneč Školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy právní forma IČO 71004637 IZO 102438269 identifikátor školy 600052222 vedení školy kontakt Základní

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Charakteristika školského zařízení Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské

Více

Výroční zpráva Základní školy Mikulovice

Výroční zpráva Základní školy Mikulovice Výroční zpráva Základní školy Mikulovice za šk. rok 2014/2015 Část I. Základní charakteristika školy a. Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Mikulovice u Znojma, příspěvková organizace Adresa:

Více

Výsledky žáků v soutěžích a olympiádách ve školním roce 2005/2006

Výsledky žáků v soutěžích a olympiádách ve školním roce 2005/2006 Výsledky žáků v soutěžích a olympiádách ve školním roce 2005/2006 20. 10. OK botanické soutěže - podzimní kolo: II. kategorie: 1. místo: Monika Procházková 2. místo: David Chvojka 3. místo: Veronika Michálková

Více

Základní škola Kopřivnice Lubina okres Nový Jičín, příspěvková organizace

Základní škola Kopřivnice Lubina okres Nový Jičín, příspěvková organizace Základní škola Kopřivnice Lubina okres Nový Jičín, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2012 / 2013 Obsah 1. Charakteristika školy... 2 2. Přehled učebních plánů... 10

Více

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Základní škola Vidlatá Seč 1. Charakteristika školy Základní škola Vidlatá Seč Příspěvková organizace Zřizovatel: Obecní úřad Vidlatá Seč Ředitelka školy: Mgr.Věra Rejsová E-mail:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Z á k l a d n í š k o l a V l a d i s l a v a V a n č u r y, P r a h a Z b r a s l a v VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Š K O L N Í R O K 2 0 1 4 / 2 0 1 5 Z p r a c o v á n o v z á ř í 2 0 1 5 IZO 102385351

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2008 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2008 2009 1 Základní škola Sokolov, Švabinského 1702 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2008 2009 6. září 2009 předkládá: Mgr. Ivo Záleský, ředitel školy 2 Základní škola Sokolov, Švabinského 1702 Výroční

Více

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2007/2008

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2007/2008 Základní škola Zeleneč Školní rok 2007/2008 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy právní forma IČO 71004637 IZO 102438269 identifikátor školy 600052222 vedení školy kontakt Základní

Více

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Mateřská škola Beruška, Liberec, Na Pískovně 76/3, příspěvková organizace Na Pískovně 76/3, Liberec 4 46 4 tel. 485 3 e-mail: ms4.lbc@volny.cz Výroční zpráva za školní rok / zpracovala: Ladislava Sehnoutková

Více

Základní škola a mateřská škola Praha Běchovice Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna)

Základní škola a mateřská škola Praha Běchovice Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) Základní škola a mateřská škola Praha Běchovice Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) Výroční zpráva Základní škola Praha - Běchovice za školní rok 2007/2008

Více

Výroční zpráva. školní rok 2010/11

Výroční zpráva. školní rok 2010/11 Základní škola Kralupy nad Vltavou, Komenského náměstí 198 okres Mělník, příspěvková organizace Výroční zpráva školní rok 2010/11 O B S A H: I. Základní údaje II. III. IV. Rámcový popis personálního zabezpečení

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2009/2010 1. Základní údaje o škole Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2009/2010 Název školy: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Horšovský Týn, Littrowa 122 Školská rada Adresa: Littrowa

Více

DDM hl. m. Prahy - Karlínské Spektrum název organizace HODNOTÍCÍ ZPRÁVA. za školní rok 2013 / 2014

DDM hl. m. Prahy - Karlínské Spektrum název organizace HODNOTÍCÍ ZPRÁVA. za školní rok 2013 / 2014 DDM hl. m. Prahy - Karlínské Spektrum název organizace HODNOTÍCÍ ZPRÁVA za školní rok 2013 / 2014 V Praze dne 29.8.2014 Předkládá: Mgr. Jana Šimánková DDM hl. m. Prahy - Karlínské Spektrum HODNOTÍCÍ ZPRÁVA

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003 ZÁKLADNÍ ŠKOLA SOKOLOV, Pionýrů 1614 356 01 Sokolov skola@1zs-sokolov.cz 352 623 616 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003 1. Charakteristika školy Základní škola Sokolov, Pionýrů 1614

Více

Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí

Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí Výroční zpráva ZUŠ Jablonné nad Orlicí školní rok 2012/2013 1. Základní údaje Název školy: Základní umělecká škola Jablonné nad Orlicí Sídlo: Jablonné nad Orlicí, Aloise Hanuše 384, PSČ 561 64 Kontakty:

Více

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE STATISTIKA K 1. 1. 2010 TJ Sokol Kolín byla založena v roce 1862, tedy před 148 lety. Současná TJ se dělí na 6 oddílů s celkovým počtem 565 aktivních členů. muži ženy dorost žactvo celkem ROČENKA TĚLOCVIČNÉ

Více

Prioritní oblasti rozvoje území MAS Lanškrounsko

Prioritní oblasti rozvoje území MAS Lanškrounsko www.survio.com 3. 0. 204 4:2:39 Základní údaje Název výzkumu Prioritní oblasti rozvoje území MAS Lanškrounsko Autor Antonín Fiala Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/t0i4q3a2v4p3v7h4a

Více

Základní škola a Praktická škola Velké Meziříčí VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

Základní škola a Praktická škola Velké Meziříčí VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a Praktická škola Velké Meziříčí VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 2011-2012 Obsah 1. Základní údaje o škole 3 2. Přehled oborů vzdělání, vzdělávací programy 9 3. Přehled pracovníků

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Výroční zpráva o činnosti školy Část I. Základní charakteristika školy Vyšší odborná škola a Střední pedagogická škola 794 01 Krnov, Jiráskova 1a právní forma: příspěvková organizace IČO: 00 60 12 92 IZO

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ KALENDÁŘ MĚSTA NA ROK 2011

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ KALENDÁŘ MĚSTA NA ROK 2011 MĚSTO HORNÍ SLAVKOV KULTURNÍ A SPORTOVNÍ KALENDÁŘ MĚSTA NA ROK 2011 Váţení občané, návštěvníci, v tomto kulturním a sportovním kalendáři přinášíme plánované informace o kulturních akcích pořádaných jak

Více

I. Výroční zpráva o činnosti školy

I. Výroční zpráva o činnosti školy I. Výroční zpráva o činnosti školy 1.Charakteristika školy 1.1.Název školy, adresa Střední zemědělská škola, Klatovy, Nár. mučedníků 141 právní forma, zřizovatel příspěvková organizace dle zákona č. 250/2000

Více

736 01 Havířov, Haškova 1 tel: 596 810 145 www.donboskohavirov.cz

736 01 Havířov, Haškova 1 tel: 596 810 145 www.donboskohavirov.cz Školská právnická osoba zřizovatel: Biskupství ostravsko-opavské 736 01 Havířov, Haškova 1 tel: 596 810 145 www.donboskohavirov.cz POSLÁNÍ STŘEDISKA Pomáháme dětem a mladým lidem zdravě rozvíjet jejich

Více

Speciální základní škola Skuteč

Speciální základní škola Skuteč Speciální základní škola Skuteč Rubešova 531, 539 73 Skuteč IČO: 72048905 tel: 469 350 116 web: www.spzs-skutec.cz Autoevaluace školy, č.j. SZŠ/236/2010 (podle Vyhlášky č. 15/2005 ve znění pozdějších předpisů,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace. Školní rok 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace. Školní rok 2009/2010 Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2009/2010 ( zpracováno dle vyhlášky č. 225/2009 Sb. ) Září 2010 Obsah: 1. Základní

Více

MĚSTO JIČÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD JIČÍN odbor sociálních věcí a zdravotnictví

MĚSTO JIČÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD JIČÍN odbor sociálních věcí a zdravotnictví MĚSTO JIČÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD JIČÍN odbor sociálních věcí a zdravotnictví POPIS A ANALÝZA POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍM ÚZEMÍ PO3 JIČÍN BŘEZEN 2014 POPIS A ANALÝZA POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

Více

Základní škola a Mateřská škola Brandýsek Výroční zpráva

Základní škola a Mateřská škola Brandýsek Výroční zpráva Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 Obsah: 1) Základní údaje o škole 2) Přehled oborů vzdělání 3) Přehled pracovníků školy 4) Údaje o zápisu k povinné školní docházce 5) Údaje o výsledcích vzdělávání

Více

Masarykova základní škola Velká nad Veličkou, příspěvková organizace. 696 74 Velká nad Veličkou 461

Masarykova základní škola Velká nad Veličkou, příspěvková organizace. 696 74 Velká nad Veličkou 461 Masarykova základní škola Velká nad Veličkou, příspěvková organizace 696 74 Velká nad Veličkou 461 Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk. roce 2013/2014 Část I. Základní charakteristika školy

Více

Základní škola a Mateřská škola Vejprty

Základní škola a Mateřská škola Vejprty MěÚ Vejprty Tylova 6, 431 91 Vejprty Věc: Zahajovací zpráva 2015/16 Termínová organizace školního roku: Zahájení školního roku v pondělí 1. září 2015. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno ve čtvrtek

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J BŘEZEN 2007 ČÍSLO 3 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-435/14-U

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-435/14-U INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIU-435/14-U Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Základní škola a Střední škola, Most, Jana Palacha 1534, příspěvková

Více

Hodnotící zpráva za školní rok 2014/2015

Hodnotící zpráva za školní rok 2014/2015 Hodnotící zpráva za školní rok 2014/2015 Hodnotící zprávu předkládá DDM Dům dětí a mládeže IČO: 00857751 Školní 95 IZO: 102730105 Jaroměř-Josefov 551 02 Zřizovatel: Ředitel: Město Jaroměř Nám.ČSA 16 Jaroměř

Více