Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného v 16 hodin v Domě kultury Komárov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného v 16 hodin v Domě kultury Komárov"

Transkript

1 Přítomni: Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného v 16 hodin v Domě kultury Komárov Členové ZM: Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Jaroslav Klekner, Ing. Jan Křikava, Antonín Merhaut, Jindřich Pacák, DiS., Jana Popelková, Ing. Vítězslav Srp, Radim Šíma, Karel Vajner, Mgr. Josef Zeman Omluven: Ing. Pavel Houdek, Jaroslav Klekner se dostaví později Přítomní občané: 7, ale nejsou zapsáni v prezenční listině Pan starosta Antonín Merhaut přivítal přítomné členy zastupitelstva městyse i přítomné občany. Uvedl, že dle prezenční listiny a podle 87 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích, je zastupitelstvo městyse usnášení schopné (přítomno 13 členů zastupitelstva z 15) a zahájil zasedání. Dále pan starosta Antonín Merhaut uvedl, že průběh zasedání bude nahráván a zeptal se, jestli někdo z přítomných má k nahrávání jednání připomínky. Nikdo se nepřihlásil. Program: Zapisovatelkou jednání jmenoval p. Evu Vokáčovou. 1. Zahájení 2. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 3. Projednání návrhu Závěrečného účtu za rok 2016 včetně zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Komárov 4. Projednání návrhu Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 5. Projednání vícenákladů spojených s výstavbou PZ Komárov 6. Diskuse 7. Závěr Doplnění programu: Bc. Bublová žádá doplnění bodu Podněty občanů jeden podnět, který byl na podatelnu úřadu městyse zaslán em dne , nebyl na minulém jednání předložen k projednání. p. Šíma žádá zahrnout bod Volba předsedy Redakční rady Program po úpravách: 1. Zahájení 2. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 3. Projednání návrhu Závěrečného účtu za rok 2016 včetně zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Komárov 4. Projednání návrhu Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 5. Podněty občanů 6. Volba předsedy výboru ZM - Redakční rady 7. Projednání vícenákladů spojených s výstavbou PZ Komárov 8. Diskuse

2 9. Závěr Hlasování o návrhu programu po úpravách: pro: 13 proti - zdržel se - Usnesení č. 6/2017 bod č. 1: ZM Komárov schvaluje návrh programu po úpravách všemi hlasy. 2. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu a) návrhová komise: p. Šíma navrhuje: Mgr. Josef Zeman, Ing. Vítězslav Srp Hlasování: Pro 13 proti - zdržel se - Usnesení č. 6/2017 bod č. 2 a): ZM Komárov volí návrhovou komisi ve složení Mgr. Josef Zeman a Ing. Vítězslav Srp všemi hlasy. b) Ověřovatelé zápisu: p. Šíma navrhuje: Ing. Eva Királyová, Bc. Ondřej Holman Hlasování: Pro 12 proti - zdržel se 1 Usnesení č. 6/2017 bod č. 2 b): ZM Komárov volí jako ověřovatele zápisu Ing. Evu Királyovou a Bc. Ondřeje Holmana většinou hlasů. 3. Projednání návrhu Závěrečného účtu za rok 2016 včetně zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Komárov Správný návrh Závěrečného účtu byl zveřejněn ve dnech p. Havlík požádal o vysvětlení některých paragrafů p. Hirschová : uskupení 53 neinvestiční transfery daň z příjmů za obce, dopravní obslužnost, příspěvky naším příspěvkovým organizacím (MŠ, ZŠ), převod finančních prostředků na úhradu úvěru p. Havlík- poděkoval paní účetní za spolupráci Na jednání ZM se dostavil p. Jaroslav Klekner.

3 p. Šíma návrh Závěrečného účtu je potřeba schválit včetně zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Komárov. Dne proběhl audit,který neshledal žádné závady, pouze pří dílčí kontrole byla zjištěna špatná formulace usnesení, což bylo opraveno, jinak je vše v pořádku. Hlasování: Pro 14 proti - zdržel se - Usnesení č. 6/2017 bod č. 3: ZM Komárov schvaluje Závěreční účet za rok 2016 včetně zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Komárov, a to bez výhrad, všemi hlasy. 4. Projednání návrhu Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Do návrhu směrnice byly zapracovány úpravy a připomínky vznesené na předminulém jednání ZM kategorie veřejných zakázek do výše předpokládané hodnoty a předmětu plnění II. kat. Kč ,00 Kč ,00. Úprava čl. 6 zadávání malých zakázek Úprava čl. 7 kompetence k ustanovení komise pro otevírání obálek a jejich hodnocení kompetenci bude mít rada městyse, zastupitelstvo poté bude projednávat nabídku, kterou komise vybere a předloží k případnému schválení. Úprava čl. 9, odst. 4 evidence veřejných zakázek bude uloženo ve spisovně Úřadu městyse Komárov. Účinnost směrnice od Hlasování: Pro 14 proti - zdržel se - Usnesení č. 6/2017 bod č. 4: ZM Komárov schvaluje Směrnici k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu s účinností od všemi hlasy. 5. Podněty občanů Bc. Bublová hovořila s občanem Komárova, který zasílal svůj podnět em dne do podatelny úřadu k projednání na minulém jednání ZM (dne ). Bc. Bublová nemá v úmyslu nyní zdlouhavě řešit, kde se stala chyba nebo kdo ji udělal. Žádá, aby dnes byl podnět občana projednán, a aby bylo žadateli odpovězeno a zaznamenáno do zápisu z dnešního jednání. Podnět se týkal havarijního stavu v ul. Záskalská. Dle schváleného plánu akcí byla rekonstrukce ul. Záskálská (II. etapa) naplánována na srpen r bude uskutečněna? A pokud ne, jak chce rada a zastupitelstvo tento kritický stav ul. Záskálská řešit. p. Šíma Ing. Křižák zpracoval projekt, problém je likvidace dešťových vod, je připraveno vytýčení sítí. Je tam také problém ochranného pásma IS. Na popud Ing. Křižáka bylo v této lokalitě poptáváno,

4 jak kdo likviduje povrchovou vodu, což ještě není dokončeno. Poté bude předáno Ing. Křižákovi k vyhodnocení a návrhu dalšího řešení. Ing. Křikava - pak bude doplněno do projektu řešení odvodnění? p. Šíma ano, po zjištění likvidace povrchové a dešťové vody bude podán návrh řešení. Ing. Sojka obec je účastna při každém kolaudačním řízení, všechny domy v této lokalitě jsou stavěny a kolaudovány po roce 2006, likvidace dešťové vody na vlastním pozemku již byla povinností, tudíž by se nemělo v ulici projevit větší množství vody dle jeho názoru je tato anketa zbytečná. Obec měla řešit již při kolaudacích. p. Merhaut majitelé odpovídají, že mají na svém pozemku vsakovací jímky, ale zřejmě ty jímky nestačí vodu pojmout. Ing. Houra důvodem může být voda z Chaloupek a to nejen dešťová, tento problém by se měl řešit ve spolupráci s obcí Chaloupky. Ing. Sojka ano, obec Chaloupky by měla tento stav řešit. p. Hůrková Zárubová týká se to chatové oblasti obce Chaloupky, při osobním jednání ale nebyla šance se domluvit, městys by mohl vyvinout větší nátlak na spolupráci s obcí Chaloupky. Ing. Sojka doporučoval by zahájit jednání s obcí Chaloupky, v druhé řadě - Ing. Křižák musí i variantě tento problém vyřešit projektem možná i přeložením IS, aby mohl být zbudován nějaký odvodňovací příkop. Ing. Houra v jakém horizontu by se mělo odpovědět žadateli. A je termín pro zpracování projektu? p. Šíma je provedeno vytýčení sítí, nyní se čeká na zprávy od obyvatel, na základě kterých se bude navrhovat řešení situace. Ing. Houra je smluvní termín dokončení zpracování projektu? p. Šíma Ing. Křižák bude vyzván k předložení projektového návrhu řešení do konce srpna Bc. Bublová přečetla zastupitelům kopii dopisu, který obdržel Finanční výbor dne od Komárovských občanů. Dopis byl zaslán také MěÚ Hořovice a krajskému úřadu. Jedná se o prověření stavebních prací na výstavbě požární zbrojnice. p. Merhaut takže je to vlastně anonym. Ing. Sojka souhlasí. Usnesení č. 6/2017 bod č. 5: ZM Komárov bere na vědomí podnět občana ve věci krizové situace v ul. Záskalská a informaci o zaslání dopisu Komárovských občanů na MěÚ Hořovice a Krajský úřad Středočeského kraje ve věci prověření stavebních prací na výstavbě požární zbrojnice.

5 6. Volba předsedy výboru ZM - Redakční rady p. Šíma žádal zastupitele o návrhy na předsedu redakční rady. Obdržel návrh jediný, Bc. Ondřej Holman navrhl Ing. Evu Királyovou. Ing. Királyová souhlasí. Z jednací místnosti se vzdálil p. starosta. Ing. Křikava ptá se, jak bude nyní probíhat činnost Redakční rady. Ing. Királyová na příští jednání ZM připraví svoji koncepci. Hlasování: Pro 12 proti - zdržel se 1 Starosta p. Merhaut, z důvodu nepřítomnosti v jednací místnosti, nehlasoval. Usnesení č. 6/2017 bod č. 6: ZM Komárov volí Ing. Evu Királyovou předsedkyní výboru ZM Redakční rady většinou hlasů. 7. Projednání vícenákladů spojených s výstavbou PZ Komárov Do jednací místnosti se vrátil se p. starosta. Informace podal p. Šíma: Vícenáklady - vápenná stabilizace, odvoz zeminy. Z minulého jednání ZM vyplynulo, že zastupitelé, kteří hlasovali pro výstavbu nové požární zbrojnice, mají projednat se stavební firmou a projektantem Ing. Šrailem snížení vícenákladů. Schůzka se uskutečnila dne , zúčastnili se i Ing. Křikava, p.havlík, Ing. Houra, Ing. Sojka za Výbor ZM pro investice. Bylo sjednáno: bude provedena jedna vápenná stabilizace, nebude vybudováno parkoviště nad požární zbrojnicí pro 7 vozidel včetně stání pro invalidní občany. Bude jeden záliv - úspora cca Kč 120 tis. Další vícenáklady vytěžená zemina, jejíž hmotnostní nárůst je kvůli zbudování záporové stěny. Zemina je v současné době v mezi deponii zbylo zde, oproti rozpočtu, 2000 m³ zeminy. Ing. Sojka - firma Staveko, s.r.o. Kč 550/m³ naložení, odvoz, skládkovné je nutné přepočítat kubaturu (t/m³). p. Šíma nejnižší nabídka, kterou městys získal, je Kč 220/m³ včetně naložení, převozu, skládkování. S fa. Staveko, s.r.o. bylo projednáváno, aby i těch 800 m³, které jsou uvedeny v rozpočtu, firma neodvážela, a tato zemina by byla odvezena také za nižší cenu úspora cca Kč 160 tis. Konečný výsledek nám zatím není znám p. Karpíšek, ředitel firmy, je na dovolené. p. Havlík rozpočet zemních prací je zbytečně složitý rozpočtář p. Tůma předá nový rozpočet víceprací. Firma původní rozpočet vzala a celý odečetla a začala tvořit nový rozpočet. My ale chceme, aby do původního rozpočtu doplnili skutečné množství to tedy zatím na úřad nepřišlo.

6 Ing. Sojka v systému rozpočtu má firma neuvěřitelný nepořádek. Nevěří tomu, že by se v tom někdo někdy vyznal. Je potřeba vyjasnit kubatury odvozu zeminy. Kubatury budou narůstat, komunikace, retenční nádrž atd. p. Merhaut 2000 m³ odveze obec za Kč 220/m³, jinak je ohrožen termín stavby parkoviště. Ing. Sojka je potřeba toto dát firmě na vědomí. p. Havlík od bude v platnosti nová Směrnice pro zadávání zakázek malého rozsahu. Upozorňuje na to, že odvoz zeminy bude spadat do kategorie III. - výběrové řízení. Ing. Houra kdo rozhodl o tom, že ta zemina bude uložena na tomto místě, když už se vědělo, že zde bude parkoviště. p. Havlík vzpomíná na slib Ing. Jonáka, že se něco rozhrne a něco se použije na zásyp, a něco se odveze. Ing. Sojka z retenční nádrže se bude odčerpávat voda na nějaké účely? To potom ale zničí cisterna parkoviště, protože bude dělané pro osobní auta. Dle jeho názoru voda přeteče a nateče do Červeného potoka. p. Havlík připravil přehled plateb: Celá investice výstavby nové požární zbrojnice s parkovištěm Kč ,00 platby: r Kč ,00 r Kč ,00 Prostředky městyse + dotace + úvěr: Kč ,00 Městys bude muset čerpat z let minulých cca Kč ,00 Dle jeho předpokladu - stav účtu k Kč ,00 Upozornil na to, že se čerpá z prostředků naspořených v letech minulých, předchozím volebním období. p. Šíma snažíme se hlídat a kontrolovat vše přímo na stavbě, aby došlo k úspoře nákladů. Bohužel méněnáklady nejsou v milionech. Ing. Houra upozornil, že je potřeba získat potvrzení od projektanta a stavby na pouze jednu vápennou stabilizaci a zrušení parkoviště nad zbrojnicí. Umístění světel, obklady a dlažby, místo stropních omítek podhledový panel. Ing. Houra vyjádření projektanta ke stabilizaci i k dalším změnám znovu opakuje, že je potřeba, aby to projektant uznal a podepsal. p. Merhaut stavbyvedoucí se bojí, že se svah bez druhé vápenné stabilizace bude více propadat. Ing. Sojka nedomnívá se, že by to dvě vápenné stabilizace úplně vyřešily, bude tam určitě jistý pohyb, je potřeba vysázet porost, aby se půda zpevnila. Ing. Houra je tristní, že teprve nyní projektant zjišťuje, jaká je výška terénu.

7 Ing. Sojka bude-li, nebude-li parkoviště, to je první bod, od kterého se to musí vyvíjet. Bc. Baumann a je vhodné o tomto hlasovat? Můžeme si to přát, ale je projektant schopný to změnit? Ing. Křikava dle projektanta to není problém. Ing. Sojka ani z hlediska normy to není problém. Bc. Baumann tedy odsouhlasíme změnu projektu? p. Havlík parkoviště je projektované, ale není zahrnuto v rozpočtu. Ze schůzky s projektantem vyplynuly tři varianty: 1. ponechat parkoviště nad budovou zbrojnice 2. zbudovat pouze záliv 3. místo osázet zelení Ing. Sojka když se zruší parkoviště, měl by být chodník, je v projektu? p. Merhaut ano. Návrh pro hlasování: ZM ukládá místostarostovi prověřit s projektantem možnost zrušení navrhovaných parkovacích státní nad budovou nové požární zbrojnice a chodníku v ul. Pod Chlumem. Hlasování: Pro 12 proti - zdržel se 2 Usnesení č. 6/2017 bod č. 7a): ZM Komárov ukládá místostarostovi prověřit s projektantem možnost zrušení navrhovaných parkovacích státní nad budovou nové požární zbrojnice a chodníku v ul. Pod Chlumem většinou hlasů. Ing. Srp jaká je důvěra ke svahu? Ing. Sojka to je geometrie, měl to zaměřit geometr. p. Šíma je to zaměřeno. Ing. Sojka vše by mělo být řádně přeměřeno a doloženo, že to tady neplatí, je věc druhá. Bc. Baumann cena odvozu není jisté, zda je to cena s DPH nebo bez DPH, mělo by to být v usnesení ošetřeno. p. Havlík navyšuje se cena stavby, žádá o jmenovité hlasování. Návrh pro hlasování k odvozu zeminy. ZM schvaluje odvoz zeminy za cenu Kč 220/m³ bez DPH, včetně odvozu a skládkovného, celkem cca m³.

8 p. Havlík jedná se o 2000 m³ ze záporové stěny. Městys dostal rozpočet za celou záporovou stěnu. Domnívá se, že městys má za to, že záporová stěna je včetně odvozu zeminy - zemní práce byli první položkou v rozpočtu nebylo ještě předloženo vyúčtování. Opět rozhodujeme o něčem, co už proběhlo. Ing. Křikava jsou to vícenáklady k vícenákladům! p. Havlík zmínil, že Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo se projednával na třech jednáních ZM. Ing. Jonák tehdy říkal, že to je cena konečná a nyní budou náklady na odvoz 2000 m³ zeminy. Ing. Sojka takovouto nekvalitní zeminu nemůže nikdo dát ani pod parkoviště, ani pod chodník. Hlasování: p. Merhaut pro p. Šíma pro Bc. Baumann Ing. Křikava pro proti p. Havlík proti Bc. Bublová proti Ing. Királyová pro p. Popelková pro Bc. Holman pro p. Pacák, Dis. pro Mgr. Zeman Ing. Srp pro pro p. Vajner pro p. Klekner pro pro 11 proti 3 zdržel se - Usnesení č. 6/2017 bod č. 7b): ZM Komárov schvaluje odvoz přebytečné zeminy z výkopku po výstavbě nové požární zbrojnice Komárov za cenu Kč 220/m³ bez DPH, včetně odvozu a skládkovného, celkem cca m³ většinou hlasů a pověřuje starostu uzavřením smlouvy s fa. EKOTECH s.r.o.

9 8. Diskuse Ing. Sojka na dnešním jednání je přítomno 6 občanů z Hor, kteří často chodí a používají tzv. draha a upozorňuje na špatný výsek mezi stromy. V nejlepším stavu to bylo, když sekal p. Löw, letos je to hrozné! p. Merhaut bude dosekáno po Ing. Houra díval se na stránky městyse je potřeba aktualizovat uvedené informace členové RM, ZM atd. Programové prohlášení hospodaření obce rozpočet vyrovnaný? Parkoviště na nám. Otty z Losu, Dům kultury, nám. J. Husa parkoviště, informovanost občanů klesá místo narůstá (např. 2 etapa ul. Záskalské) zastupitele by se nad tímto měli zamyslet. p. Hůrková Zárubová souhlasí s Ing. Hourou, úprava seznamu zastupitelů a radních na webových stránkách by byla na místě. Dále zmínila Redakční radu. Bude se Ing. Királyová zapojovat do přípravy příštího vydání časopisu Komárovák? Uzávěrka je Budou v Komárováku uvedeny nějaké zprávy z radnice? Dle slov p. Prokopové členové Redakční rady seřazují pouze články, které obdrží a vždycky někoho žádají, aby je zaslal. p. Šíma dejme Ing. Királyové nějaký čas, aby se zapracovala a domluvila se s ostatními, je to pro ni nové. p. Hůrková Zárubová - p. Prokopová říkala, že zprávy z radnice nepřišly. Bc. Holman také nabídl jistou pomoc ve věci informací z rady atd.. p. Šíma Ing. Krosová přišla s nabídkou zjištění bližších informací a přípravou dotace pro školu. Aktivní účast žáků děti namalovaly své názory, co by chtěly nového ve škole. Je to jistý úkol pro Výbor pro investice multifunkční sportoviště u ZŠ. Budeme se vůbec snažit o dotaci na sportovní hřiště? Žádosti musí být podány do Ukončení akce do konce r Rád by od zastupitelů slyšel buď ano, budeme ve spolupráci s Výborem pro investice na tom pracovat, nebo budeme dělat na projektu, ale nebudeme podávat žádost o dotaci v letošním srpnu. Mgr. Veverka jde to přes Ministerstvo pro místní rozvoj ale jistě budou vyhlašovat další výzvy. Ing. Sojka zastupitelé si musí také uvědomit, že nás čeká rozhodnutí o koupi DK je potřeba to dobře zvážit úvěr na zbrojnici, splátka kanalizace, nebude to jen stavba sportoviště, ale další související akce např. kanalizace z odpadu z umyvadel. Musí se to vše řádně naplánovat. p. Havlík jaká je výše dotace? p. Šíma max. do výše Kč 5 mil. p. Havlík odhadovaná cena sportoviště? p. Šíma cca Kč 5 mil. p. Šíma podal informace o tom, že v tomto týdnu hasiči obdrželi soupravu na vyprošťování pro zásahy při dopravních nehodách, je to jisté vyznamenání pro hasiče.

10 Vzhledem k tomu, že nebyly vzneseny další diskusní příspěvky, pan starosta Merhaut poděkoval přítomným zastupitelům i občanům a v hod. jednání Zastupitelstva městyse Komárov ukončil.... Antonín Merhaut Radim Šíma starosta Místostarosta Ověřovatelé zápisu: Ing. Eva Királyová. Bc. Ondřej Holman..

11 Výpis usnesení č. 6/2017 ze zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne v DK Komárov Zastupitelstvo městyse Komárov: 1. schvaluje návrh programu po úpravách, 2. a) volí návrhovou komisi ve složení Mgr. Josef Zeman a Ing. Vítězslav Srp, b) volí jako ověřovatele zápisu Ing. Evu Királyovou a Bc. Ondřeje Holmana, 3. schvaluje Závěreční účet za rok 2016 včetně zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Komárov, a to bez výhrad, 4. schvaluje Směrnici k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu s účinností od , 5. bere na vědomí podnět občana ve věci krizové situace v ul. Záskalská a informaci o zaslání dopisu Komárovských občanů na MěÚ Hořovice a Krajský úřad Středočeského kraje ve věci prověření stavebních prací na výstavbě požární zbrojnice, 6. volí Ing. Evu Királyovou předsedkyní výboru ZM Redakční rady, 7. a) ukládá místostarostovi prověřit s projektantem možnost zrušení navrhovaných parkovacích státní nad budovou nové požární zbrojnice a chodníku v ul. Pod Chlumem, b) schvaluje odvoz přebytečné zeminy z výkopku po výstavbě nové požární zbrojnice Komárov za cenu Kč 220/m³ bez DPH, včetně odvozu a skládkovného, celkem cca m³ pověřuje starostu uzavřením smlouvy s fa. EKOTECH s.r.o.... Antonín Merhaut Radim Šíma starosta Místostarosta Ověřovatelé zápisu: Ing. Eva Királyová. Bc. Ondřej Holman..

12

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 14.5.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.3.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Petr Dobrý, Ing. František Sojka

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Host RM - účetní městyse, p. Hirschová

Více

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 28.11.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne 8.4.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Host RM: Ing. Dobrý Program: 1. Host

Více

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Hosté rady p. Hirschová

Více

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Omluven: Bohuslav Ernest Program: 1. Návštěva hasičské zbrojnice 2.

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Jaroslav Jonák, za firmu Living in green:

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.11.2018 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Určení oddávajících a stanovení

Více

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1.Zápis z jednání KRVŽP 2.Pronájem pozemku pč. 268 k. ú.

Více

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava, p. Hirschová účetní Program: 1. Host RM p.

Více

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.9.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Úkoly pro radu městyse uložené zastupitelstvem

Více

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů z předešlých jednání

Více

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24.4.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola úkolů 2. Úkoly z jednání

Více

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.9.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.12.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Host RM: p. Kubovčiak starosta obce Osek

Více

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených úkolů 2. Projednání

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Petra Pelikánová účetní městyse Program jednání:

Více

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: 1. Jednací řád Rady městyse Komárov

Více

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program jednání: 1. Kontrola usnesení zápisů a

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.8.2016 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut (úřední jednání) Hosté: Ing. Sojka,

Více

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Hosté : Ing. František Sojka, zástupci JSDHO Komárov

Více

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Veverka (předseda redakční rady),

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 7.1.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 22.7.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík,Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté : Mgr. Koppová, p. Vondal zástupci zřizovatele

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.10.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut, Program: 1. Hosté RM zástupci T-Mobile

Více

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Pan starosta Merhaut navrhl, že průběh zasedání bude nahráván a zeptal se, jestli někdo z přítomných má k tomu připomínky. Nikdo se nepřihlásil.

Pan starosta Merhaut navrhl, že průběh zasedání bude nahráván a zeptal se, jestli někdo z přítomných má k tomu připomínky. Nikdo se nepřihlásil. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 18.12.2014 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM : Bc. Zdeňka Bublová, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Bc. Ondřej

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Josef Chvátal, Eva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Ing. Jaroslav

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: - Úprava rozpočtu č. 6. - Příspěvek

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 11. března 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 11. března 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 11. března 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Marcel Filip, Václav Hošek, Ing. Pavel Houdek, Mgr.

Více

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Zástupci zřizovatele ve školské

Více

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: účetní městyse sl. Pelikánová a p. Hirschová

Více

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Omluveni: Ing. Eva Királyová, Jaroslav Klekner. Přítomní občané - 4

Omluveni: Ing. Eva Királyová, Jaroslav Klekner. Přítomní občané - 4 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 23.6.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zapisovatelkou jednání jmenoval p. Evu Vokáčovou.

Zapisovatelkou jednání jmenoval p. Evu Vokáčovou. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 5.3.2015 a 12.3.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman,

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 29. ledna 2014 v 19 hodin v Domě kultury Komárov

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 29. ledna 2014 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 29. ledna 2014 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Věra Faitová, Ing. Pavel Houdek, Mgr.

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.1.2018 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman. Ing. Jan Křikava Host: Ing. Petr Dobrý Program: 1. Host Ing. Dobrý

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Hosté: Ing. Jiří Fencl, Tomáš Macálka technický dozor

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne v 19 hodin v Domě kultury Komárov

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 26.11.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel Houdek,

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne 19. 6. 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 9 členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 25. 10. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky A. Štechová a V.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis z 34. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2013

Zápis z 34. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2013 Zápis z 34. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2013 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny pp., Smejkal, Ing. Jiroušek, Kozel Jiří

Více

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne

Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne OBEC JENČICE Z Á P I S ze zasedání ZO Jenčice 5/2017 ze dne 18.12.2017 Zasedání se konalo na sále KD v Jenčicích od 17.00 hod. Přítomno: 7 členů ZO - Josef Jalovecký, Hana Háková, Ing. Jiří Beneš, Jiří

Více

Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014

Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014 Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014 Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 23.6.2014 Přítomno: 13 členů zastupitelstva obce 2 omluveni

Více

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod.

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Přítomni: K. Baka, Ing. J. Bednář, V. Černý, Ing. E. Klašková, V. Mátl,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 22.5.2014

Zápis z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 22.5.2014 Zápis z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 22.5.2014 Přítomni: p. Vladislav Beran, p. Zbyněk Blaheta, p. Ladislav Bohuslav, JUDr. Antonín Bórik, pí. Lenka Boudová,

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

Omluveni: Jana Popelková. 7 občanů

Omluveni: Jana Popelková. 7 občanů Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 22.1.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Bc. Ondřej

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014 ze dne 23.6.2014

Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014 ze dne 23.6.2014 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 3/2014 ze dne 23.6.2014 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, Ing. L. Mohsová, V. Otřísal, L. Bareš, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M.

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání:

Z Á P I S. Hlasování o předneseném programu, včetně navrženého doplnění programu a ověřovatelů zápisu dnešního zasedání: Z Á P I S ze 40. řádného zasedání zastupitelstva obce Archlebov konaného ve čtvrtek 28.6.2018 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obřadní síně na hasičce s tímto programem: ad 1) Zahájení: Zastupitelstvo

Více

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 24.9.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 24.9.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 24.9.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne 01. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice

Více

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Z Á P I S z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Přítomni: Zapisovatelka: Skrutátor hlasů: Ověřovatelé zápisu: Veřejná účast: Čas

Více

Z Á P I S č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne

Z Á P I S č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne Z Á P I S č. 2/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 6. 03. 2016 Přítomni: M. Bláha, V. Kuchta, Z. Jestřábová, M. Zíka, G. Šafaříková Omluveni: Přítomno 5 členů z 5 členů zastupitelstva obce,

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 12. 7. 2016 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: Omluveni: L. Kodešová, M. Kadeřávková,

Více

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 1.11. 2018 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Hana Kailová, Ivan Ouřadník, Ing. František Kubásek, Bc. Daniel

Více

Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne od 19 hodin a od 18 hod. v Domě kultury Komárov

Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne od 19 hodin a od 18 hod. v Domě kultury Komárov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 11.5.2017 od 19 hodin a 17.5.2017 od 18 hod. v Domě kultury Komárov 11.5.2017 Přítomni: Členové ZM: Bc. Jaroslav Baumann, Jiří Havlík,

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zasedání Zastupitelstva obce Břasy (dále jen zastupitelstvo nebo ZO ) bylo zahájeno v

Více

Zápis z 21. Veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 27. prosince 2013 v hod. v zelené budově úřadu městyse.

Zápis z 21. Veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 27. prosince 2013 v hod. v zelené budově úřadu městyse. 1 Zápis z 21. Veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 27. prosince 2013 v 18.00 hod. v zelené budově úřadu městyse. Přítomni: Omluveni: Jaroslav Eva Košut Marek Jan Sládek

Více

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne v 19 hodin v Domě kultury Komárov

Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 16.7.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * *

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * * Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 8.12.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rýdlová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 17.6.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Marta Kesnerová, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Ing. Tomáš

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 29.4.2015 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: Do 18.10 hod 9 členů Zastupitelstva MČ Od 18.10 hod 10 členů Zastupitelstva MČ dle

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů

Více