Celolampový kytarový zesilovač. Uživatelský manuál. Nejprve si prosím pečlivě přečtěte tento manuál! 2012 Audio Partner s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Celolampový kytarový zesilovač. Uživatelský manuál. Nejprve si prosím pečlivě přečtěte tento manuál! 2012 Audio Partner s.r.o."

Transkript

1 Celolampový kytarový zesilovač Uživatelský manuál Nejprve si prosím pečlivě přečtěte tento manuál!

2 Přední panel 1 Input (Vstup) Nesymetrický vstup jack 6,3 mm. Sem zapojte kabel z kytary. 2 Gain (Zesílení) Tento knoflík určuje vstupní citlivost, jinými slovy vstupní hlasitost, předzesilovače. V režimu Normal Gain se jím nastavuje základní hlasitost a úroveň saturace předzesilovače. Tip od výrobce: Míra rozostření zavisí na typu snímačů, které máte na kytaře. Snímače s velkou výstupní úrovní začnou zkreslovat zvuk kytary při nastavení knoflíku Gain okolo dvanácté hodiny v režimu Normal Gain. To znamená, že nastavení od dvanácti do pěti hodin pak přidávají další úroveň zkreslení signálu. Pokud jste příliš vytočili knoflík gain, můžete k čistému zvuku dojít zeslabením kytary jejím potenciometrem hlasitosti. UPOZORNĚNÍ: Příliš vysoké hlasitosti v režimu Ultra Gain mohou vyústit ve zpětnou vazbu. Vyvarujte se tomuto pískání, může dojít k poškození vašeho sluchu a k poškození reproduktorů! Nekontrolovatelné zpětné vazbě při vyšších hlasitostech zabráníte snížením hladiny knoflíků Gain, Treble a Presence. 3 Bright (Jas) Mění ekvalizaci posílením výškových frekvencí, efektivita se snižuje při vyšším nastavení zesílení. Funkce Bright ovlivňuje oba režimy. Tip od výrobce: Pokud chcete mít jiskřivý a hladký zvuk, zapněte funkci Bright. 4 Depth (Hloubka) Mění ekvalizaci posílení basovách frekvencí, ovlivňuje oba režimy. Tip od výrobce: Pokud používáte kytaru vybavenou snímači se silnými basy, doporučujeme tuto funkci ponechat vypnutou. Zejména při větším zesílení tak zabráníte přílišnému zahlcení tónu. 5 Bass (Basy) Nastavení basových frekvencí v pasivní ekvalizaci předzesilovače. 6 Middle (Středy) Nastavení středových frekvencí v pasivní ekvalizaci předzesilovače. 7 Treble (Výšky) Nastavení výškových frekvencí v pasivní ekvalizaci předzesilovače.

3 8 Presence (Prezence) Tento knoflík určuje výškovou odezvu výkonového zesilovače. Tip od výrobce: Doporučuji pro začátek nastavit všechny tónové knoflíky do středových pozic, lépe se pak sžijete se zvukem zesilovače. Potom postupně měňte nastavení podle vašich požadavků. 9 Ultra Gain (Extrémní zesílení) Tímto tlačítkem aktivujete režim Ultra Gain, který dělá vstupní část zesilovače velice citlivou. V tomto režimu je předzesilovač nasycen při nízké hlasitosti a vytváří zvuk vhodný pro sólování nebo hraní power akordů. Tuto funkci lze také aktivovat pomocí nožního přepínače připojeného do zdířky č. 18. Jakmile je nožní přepínač zapojen, tlačítko na panelu zesilovače je deaktivováno. Červená dioda značí, že je režim Ultra Gain aktivní. 10 Master A Normal Gain (Celková hlasitost A režim Normal Gain) Tento knoflík určuje celkovou hlasitost výkonového zesilovače v režimu Normal Gain. Je umístěn v signálové cestě za efektovou smyčkou. Tento knoflík je pevně přiřazen k režimu Normal Gain. Pokud ale zapojíte do zdířky č. 18 nožní přepínač, knoflík již není přiřazen pouze režimu Normal Gain. Nyní můžete vybrat hlavní hlasitost A nebo B pomocí nožního přepínače a aktivat tak dva různé ovladače hlasitosti pro každý režim. Více o výběru režimů a celkových hlasitostech v sekci 18. Pokud knoflík ovládá celkovou hlasitost, svítí u něho červená dioda. 11 Master B Ultra Gain (Celková hlasitost B režim Ultra Gain) Tento knoflík určuje celkovou hlasitost výkonového zesilovače v režimu Ultra Gain. Je umístěn v signálové cestě za efektovou smyčkou. Tento knoflík je pevně přiřazen k režimu Ultra Gain. Pokud ale zapojíte do zdířky č. 18 nožní přepínač, knoflík již není přiřazen pouze režimu Ultra Gain. Nyní můžete vybrat hlavní hlasitost A nebo B pomocí nožního přepínače a aktivat tak dva různé ovladače hlasitosti pro každý režim. Více o výběru režimů a celkových hlasitostech v sekci 18. Pokud knoflík ovládá celkovou hlasitost, svítí u něho zelená dioda. Tip od výrobce: Možnost výběru knoflíku celkové hlasitosti pomocí nožního přepínače vám přidává další možnosti přepínání: můžete si nastavit dvě rlzné hlasitostní hladiny a aktivovat je v kombinaci s dvěma operačními režimy zesilovače. Máte tedy k dispozici čtyři základní zvukové variace, z nichž každou lze použít pro jinou techniku hry. Můžete tedy mít např. čistý (nebo lehce zkreslený) zvuk a zvuk pro rytmickou kytaru v normálním režimu a v dva zvuky v extrémním režimu pro power akordy a pro sólování. 12 Power Tube Monitor V1 (Kontrola elektronky V1) Tato dioda se rozsvítí, pokud je proud procházející skrze elektronku V1 v zesilovači příliš silný a monitorovací systém elektronku vyřadil z provozu. 13 Power Tube Monitor V2 (Kontrola elektronky V2) Tato dioda se rozsvítí, pokud je proud procházející skrze elektronku V1 v zesilovači příliš silný a monitorovací systém elektronku vyřadil z provozu.

4 Důležitá poznámka o monitorovacím systému elektronek (P.T.M.): Tento elektronický systém neustále kontroluje proud procházející každou elektronkou. Pokud je proud příliš silný, systém elektronku vyřadí z provozu. K tomu může dojít při nesprávném použití aparátu (pokud je např. špatná impedance kvůli špatnému zapojení reproduktorů nebo je elektronka vadná). 14 Stand By (Pohotovostní režim) Tlačítko pro zapnutí a vypnutí pohotovostního režimu. 15. Power (Zapnutí/vypnutí) Tlačítko pro zapnutí a vypnutí přístroje. Zadní panel 16 Zdířka pro napájecí kabel Sem připojte dodaný napájecí kabel. 17 Schránka na pojistky Obsahuje pojistku (zadní schránka) a záložní pojistku (přední schránka). 18 Footswitch (Nožní přepínač) Zdířka se stereofonním konektorem pro připojení dvoucestného nožního přepínače pro ovládání těchto funkcí: 1. Přepínání mezi režimy Normal a Ultra Gain (monofonní terminál). 2. Přepínání mezi hlasitostmi Master A a B (stereofonní terminál). Pokud do této zdířky připojíte nožní přepínač, přepínací funkce celkové hlasitosti A/B je přiřazena nožnímu přepínači. 19 F.X. Loop Send (Efektová smyčka odeslání) Výstup signálové cesty do efektové smyčky. Tento výstup propojte s vstupem do externího efektového procesoru pomocí stíněného kabelu s konektory jack 6,3 mm. 20 F.X. Loop Return (Efektová smyčka návrat) Vstup signálové cesty z efektové smyčky. Tento vstup propojte s výstupem z externího efektového procesoru pomocí stíněného kabelu s konektory jack 6,3 mm. 21 Balance (Poměr) Nastavení poměru mezi čistým nezfektovaným signálem a signálem přicházejícím z efektové smyčky. UPOZORNĚNÍ: Pokud do efektové smyčky není nic připojeno, nechte knoflík v pozici Dry!

5 22, 23 Poweramp Output 8 Ohms parallel (Paralelní výstup 8 Ohm) Paralelní 8 Ohm reproduktorové výstupy zapojené uvnitř paralelně pro zapojení jednoho 8 Ohm reproboxu nebo dvou 16 Ohm reproboxů. 24 Poweramp Output 16 Ohms serial (Sériový výstup 16 Ohm) 16 Ohm reproduktorý výstup zapojený uvnitř do série se zdířkou č. 25. Sem zapojte reprobox s 16 Ohm odporem. Dva 8 Ohm reproduktory by měly být zapojeny do zdířek č. 24 a 25. UPOZORNĚNÍ: Pokud chcete použít pouze 16 Ohm reprobox, nezapojujte ho jinam, než do zdířky č. 24. Zdířka 25 je aktivní pouze, pokud je aktivní také zdířka Poweramp Output 16 Ohm serial (Sériový výstup 16 Ohm) 16 Ohm sériový výstup. Jedná se o doplňkový výstup zapojený sériově s výstupem 24. Tato zdířky slouží pouze pro jeden účel zapojení dvou 8 Ohm reproduktorů. Tento výstup může být využit pouze v kombinaci s výstupem 24. POZNÁMKA: Špatné zapojení reproduktorů může vést k jejich zničení. Před zapojením se vždy ujistěte, že příslušný reproduktor lze k tomuto zesilovači připojit. Možné kombinace reproduktorů: 1x 8 Ohm nebo 2x 16 Ohm (zdířky 22 a 23) nebo 1x 16 Ohm (zdířka 24!) nebo 2x 8 Ohm (zdířky 24 a 25). Doporučené reproboxy (v nabídce jsou verze Standard a Vintage): 1x 112 : ENGL 112, 8 Ohm, zapojený do zdířky 22 nebo 23. 1x 210 : ENGL 210, 16 Ohm, zapojený do zdířky 24. 1x 212 : ENGL 212, 16 Ohm, zapojený do zdířky 24. 1x 412 : ENGL 412, rovný nebo zkosený, 8 Ohm, zapojený do zdířky 22 nebo 23. 2x 112 : ENGL 112, 8 Ohm (16 Ohm v sérii) zapojené do zdířek 24 a 25. 2x 210 : ENGL 210, 16 Ohm (8 Ohm paralelně), zapojené do zdířek 22 a 23. 2x 212 : ENGL 212, 16 Ohm (8 Ohm paralelně) zapojené do zdířek 22 a 23. 2x 412 : ENGL 412 rovné nebo zkosené, 8 Ohm (16 Ohm v sérii) zapojené do zdířek 24 a 25 Technická data, typ 625 (Fireball) Výkon: cca 60 W při 8 nebo 16 Ohm Elektronky: Výkonový zesilovač: V1, V2: 6L6GC, spárované Předzesilovač: V3 (vstupní elektronka): ECC 83/12AX7 V4, V5: ECC 83/12AX7 V6: ECC 83/12AX7 Pojistky: externí: 1 AT (pomalá) interní: 1,25 AT (pomalá) Důležité: Pojistky měňte jen za stejný typ a označení! Spotřeba: 160 W Rozměry: cca 71 x 27 x 27 cm Hmotnost: cca 19 kg

6 Údržba a péče - Chraňte aparát před otřesy (elektronky!). - Před dopravou nechte aparát zhruba 10 minut vychladnout. - Elektronky potřebují zhruba 20 vteřin na zahřátí poté, co stisknete tlačítko Power, a dalších několik minut k dosažení plného výkonu. - Neskladujte aparát ve vlhkém nebo prašném prostředí, poškozuje konektory, přepínače a potenciometry. - Za aparátem vždy nechte volné místo kvůli chlazení (prodloužíte tak životnost součástek). - Elektronky vyměňujte výhradně za značkové elektronky ENGL. Pozor! Čtěte následující upozornění! - Tento kytarový zesilovač může vytvářet vysoké hlasitosti. Vystavení se vysokým hlasitostem může vést k poškození sluchu! - Výměnu elektronek nechte na kvalifikovaných profesionálech. Před výměnou se ujistěte, že je aparát vypnutý a odpojený z elektrické sítě! - Pozor! Elektronky mohou být velmi teplé a mohou způsobit popáleniny. - Vždy používejte vysoce kvalitní kabely. - Nikdy nepoužívejte aparát v obvodu, který není uzemněn. - Vadné pojistky vyměňujte pouze za stejné typy! - Před výměnou pojistek vypojte napájecí kabel! - Nikdy nerozebírejte šasi a nesnažte se přístroj sami rozebírat. Poraďte se s kvaifikovaným profesionálem! - Před použitím přístroje si přečtěte uživatelský manuál! - Používejte zesilovač pouze na účely, pro které je určen a dbejte těchto pokynů! ENGL Gerätebau GmbH, Německo Internet: amps.com Vyhrazujeme si právo na neohlášená technická vylepšení!

Thunder 50. Kytarový zesilovač/kombo Uživatelský manuál. 2011 Audio Partner s.r.o.

Thunder 50. Kytarový zesilovač/kombo Uživatelský manuál. 2011 Audio Partner s.r.o. Thunder 50 Kytarový zesilovač/kombo Uživatelský manuál Přední panel: Thunder 50, Typ E322 a E325 Přední panel: Thunder 50 Reverb, Typ E320 1. Input (Vstup): Nesymetrický vstupní jack 6,3 mm. 2. Gain (Zesílení):

Více

!!!! UŽIVATELSKÝ MANUÁL! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o.

!!!! UŽIVATELSKÝ MANUÁL! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. UŽIVATELSKÝ MANUÁL Blahopřejeme vám ke koupi nového aparátu RANDALL SATAN z kolekce aparátů Oly Eglunda My ve společnosti Randall máme radost, že jste se rozhodli pro náš výrobek a přejeme vám tuny gainu,

Více

VAROVÁNÍ: Snížení rizika požáru nebo úrazu dosáhnete, nebudete-li tento produkt vystavovat dešti a vlhkosti.

VAROVÁNÍ: Snížení rizika požáru nebo úrazu dosáhnete, nebudete-li tento produkt vystavovat dešti a vlhkosti. Uživatelský manuál DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si instrukce. Řiďte se těmito instrukcemi. Dbejte všech varování. Sledujte veškeré instrukce. Nepoužívejte přístroj tam, kde hrozí kontakt s vodou.

Více

Uživatelský manuál pro Hartke Kilo 1000

Uživatelský manuál pro Hartke Kilo 1000 Uživatelský manuál pro Hartke Kilo 1000 Popis zesilovače-přední panel: 1 3 5 8 11 13 15 17 19 20 22 24 26 2 4 6 7 9 10 12 14 16 18 21 23 25 1. INPUT: Zde připojte Vaši basovou kytaru. K propojení použijte

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Uživatelský manuál DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si instrukce. Řiďte se těmito instrukcemi. Dbejte všech varování. Sledujte veškeré instrukce. Nepoužívejte přístroj tam, kde hrozí kontakt s vodou.

Více

celolampový kytarový zesilovač a kombo

celolampový kytarový zesilovač a kombo celolampový kytarový zesilovač a kombo Představujeme celolampový zesilovač Leadman JH 100, který se vyrábí ve třech variantách: hlava kombo basový aparát Splňuje nejvyšší nároky při nahrávání ve studiu

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY UŽIVATELSKÝ MANUÁL DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si instrukce. Řiďte se těmito instrukcemi. Dbejte všech varování. Sledujte veškeré instrukce. Nepoužívejte přístroj tam, kde hrozí kontakt s vodou.

Více

Time Machine. Delay pedál. Uživatelská příručka

Time Machine. Delay pedál. Uživatelská příručka Time Machine Delay pedál Uživatelská příručka Obecné zásady Výrobek neumísťujte na: Přímé sluneční světlo Příliš prašná či vlhká místa Příliš znečištěná místa Místa, vystavená přílišným vibracím Blízko

Více

AKTIVNÍ REPRODUKTOROVÁ SOUSTAVA ES 120A - NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY

AKTIVNÍ REPRODUKTOROVÁ SOUSTAVA ES 120A - NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY AKTIVNÍ REPRODUKTOROVÁ SOUSTAVA ES 120A - NÁVOD K OBSLUZE Verze 2.0 Září 2004 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY Symbol blesku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na přítomnost neodizolovaného

Více

! Uživatelský manuál"

! Uživatelský manuál Celolampový" kytarový zesilovač" Uživatelský manuál" Prosím, čtěte tento manuál pozorně Dovolte, abychom vám představili kytarový zesilovač ENGL Ironball. Tento kompaktní elektronkový zesilovač v neuvěřitelně

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Party System 100W

NÁVOD K POUŽITÍ Party System 100W NÁVOD K POUŽITÍ Party System 100W Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno SK170717 Skytec Party System 100W 1 / 7 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte přístroj před vodou a vlhkostí Odpojte přístroj

Více

Návod pro kytarová komba Laney LV300 a LV300Twin

Návod pro kytarová komba Laney LV300 a LV300Twin Návod pro kytarová komba Laney LV300 a LV300Twin Přední panel LV300: Popis ovladacích prvků přední panel : 1/INPUT: Zásuvka pro připojení nástroje. Používejte pouze kvalitní stíněné kabely. 2/VOLUME: Nastavení

Více

MALÉ KYTAROVÉ KOMBO - MANUÁL

MALÉ KYTAROVÉ KOMBO - MANUÁL TECHNICKÉ ÚDAJE Napájení Napájecí napětí : 230 V +5% / -10%, střídavé 50 Hz Příkon : max. 100 VA Jištění : tavná trubičková pojistka T 1A / 250 V Kytarový vstup Jmenovité vstupní napětí : 80~400 mv RMS

Více

Profesionální mixážní pult KAIFAT série ME

Profesionální mixážní pult KAIFAT série ME Profesionální mixážní pult KAIFAT série ME ME502/ME502FP/ME602/ME802/ME1002/ME1202 Uživatelský manuál 1. Ovládací prvky a konektory Tato kapitola popisuje různé ovládací elementy mixážního pultu. Funkce

Více

KAIFAT SÉRIE M! UŽIVATELSKÝ MANUÁL#!!! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o.

KAIFAT SÉRIE M! UŽIVATELSKÝ MANUÁL#!!! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. KAIFAT SÉRIE M UŽIVATELSKÝ MANUÁL# DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ VÝSTRAHA: Neodstraňujte vrchní nebo zadní kryt přístroje, zabráníte tak riziku elektrického šoku. Uvnitř se nenacházejí žádné součásti

Více

PMS 206 výkonový mix. pult

PMS 206 výkonový mix. pult PMS 206 výkonový mix. pult Stránka č. 1 Úvodem: Výkonový mixážní pult PMS 206 je elektronické zařízení, které umožňuje směšovat 2 monofonní signály a 2 stereofonní signály. Z toho monofonní signály můžete

Více

PMS 410 výkonový mix. pult

PMS 410 výkonový mix. pult PMS 410 výkonový mix. pult Stránka č. 1 Úvodem: Výkonový mixážní pult PMS 410 je elektronické zařízení, které umožňuje směšovat 4 monofonní signály a 2 stereofonní signály. Z toho monofonní signály můžete

Více

PROFESIONÁLNÍ AKTIVNÍ REPROBOXY ŘADY ART 7

PROFESIONÁLNÍ AKTIVNÍ REPROBOXY ŘADY ART 7 PROFESIONÁLNÍ AKTIVNÍ REPROBOXY ŘADY ART 7 STRUČNÝ NÁVOD K POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 1. Přečtěte si tyto pokyny. 2. Uschovejte si tyto pokyny. 3 Dbejte všech varování. 4 Dodržujte všechny pokyny. 5.

Více

VÝKONOVÉ ZESILOVAČE HQ SERIES SMPS POWER AMPLIFIERS

VÝKONOVÉ ZESILOVAČE HQ SERIES SMPS POWER AMPLIFIERS VÝKONOVÉ ZESILOVAČE HQ SERIES SMPS POWER AMPLIFIERS 2 Verze 1.1 leden 2008 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY Symbol blesku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na přítomnost neodizolovaného nebezpečného

Více

Ovládání přední panel.

Ovládání přední panel. V-01 Plus DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ Zesilovač chraňte před vlhkostí. Je-li poškozen napájecí kabel, zesilovač nepoužívejte. Zapojujete-li zesilovač do systému, nejprve jej vypněte. Zesilovač nerozebírejte. Zesilovač

Více

Tříkanálový kytarový zesilovač s digitálním signálovým procesorem a funkcí Channel Tracking. Uživatelský manuál. 2011 Audio Partner s.r.o.

Tříkanálový kytarový zesilovač s digitálním signálovým procesorem a funkcí Channel Tracking. Uživatelský manuál. 2011 Audio Partner s.r.o. Tříkanálový kytarový zesilovač s digitálním signálovým procesorem a funkcí Channel Tracking Uživatelský manuál Shrnutí některých funkcí zesilovače FlexWave 65: - 65 W zesilovač - jeden 12 reproduktor -

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka 2 Bezpečnostní opatření Umístění Použití přístroje v následujících místech může způsobit poškození a nefunkčnost. Na přímém slunečním světle Na místech s extrémními teplotami a vlhkostí

Více

Koncový zesilovač. Obj. č.: 37 35 14. Obj. č.: 37 35 15

Koncový zesilovač. Obj. č.: 37 35 14. Obj. č.: 37 35 15 Účel použití Koncový zesilovač Raveland je určen pro zesílení nízko úrovňových audio signálů ve vozidlech. Tento výrobek se smí provozovat, jen když je připojen k napájení 12 V DC v automobilu a záporný

Více

Návod k použití ČEŠTINA

Návod k použití ČEŠTINA Návod k použití ČEŠTINA Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku. Přečtěte si prosím pečlivě tento návod a výrobek používejte správně. Před použitím výrobku si prosím přečtěte kapitolu Důležité bezpečnostní

Více

NÁVOD OBSLUZE. Obj.č.: 30 08 32

NÁVOD OBSLUZE. Obj.č.: 30 08 32 NÁVOD OBSLUZE Obj.č.: 30 08 32 2 ÚVOD Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení tohoto kytarového komba. Získáváte tak výrobek, který byl vyroben na základně nejnovějších technologií. Přístroj odpovídá

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Profesionální ozvučovací. Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Profesionální ozvučovací. Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Profesionální ozvučovací systém KAIFAT Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15 Prosím čtěte tento manuál pečlivě a uložte jej na bezpečném místě. 1. Pasivní

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO KOMBA RB2 a RB3. Richter Bass

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO KOMBA RB2 a RB3. Richter Bass UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO KOMBA RB a RB Richter Bass Děkujeme Vám, že jste se rozhodli zakoupit výrobek britské firmy Laney. Jedná se o výrobce s dlouholetou tradicí a bohatou historií, jejíž kořeny spadají

Více

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač NGTA602/NGTA704 Automobilový zesilovač Uživatelská příručka Jako příklad jsou v této příručce znázorněny obrázky modelu NGTA704. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Seznam příslušenství... 2 Funkce

Více

Switchblade TSC Head 100, Combo 100, Combo 50. Manual 1.1

Switchblade TSC Head 100, Combo 100, Combo 50. Manual 1.1 Switchblade TSC Head 100, Combo 100, Combo 50 Manual 1.1 Předmluva... poprvé v historii kytarových zesilovačů došlo ke spojení světů, o němž kytaristé dlouhou dobu snili - celolampového zesilovače klasické

Více

LEEM CS 1204/N, 1604/N mixážní pulty

LEEM CS 1204/N, 1604/N mixážní pulty LEEM CS 1204/N, 1604/N mixážní pulty Úvodem : Mixážní pulty LEEM CS-1604/N a 1204/N jsou elektronická zařízení, která umožňují směšovat 8 (4) monofonních a 4 (4) stereofonní vstupy. Z toho monofonní signály

Více

Undigital. Total recall.

Undigital. Total recall. Undigital. Total recall. Návod Důležité bezpečnostní pokyny! Přečtěte si před připojením zesilovače! Tento výrobek byl postaven výrobcem v souladu s normou IEC60065 a opustil výrobní závod v bezpečném

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 05 51

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 05 51 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 35 05 51 Systém prostorového zvuku (5.1-kanálový) mivoc HXA 5000 pro domácí kino s aktivním superhloubkovým reproduktorem (anglicky subwooferem ) - sice s malými kompaktními rozměry,

Více

Uživatelský manuál XF 300

Uživatelský manuál XF 300 Uživatelský manuál XF 300 Přenosný reproduktor s KARAOKE, BLUETOOTH FUNKCE Připojení a obsluha BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho použití v následujících

Více

! Prosím, nejprve čtěte pozorně tento manuál!

! Prosím, nejprve čtěte pozorně tento manuál! Celolampový kytarový zesilovač# Uživatelský manuál# Prosím, nejprve čtěte pozorně tento manuál 1 2 Blahopřejeme a děkujeme vám, že jste si vybrali zesilovač ENGL Retro Tube Název hovoří za vše: Série Retro

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Mobilní zvukový systém s USB a čtečkou SD karet

NÁVOD K POUŽITÍ. Mobilní zvukový systém s USB a čtečkou SD karet NÁVOD K POUŽITÍ Mobilní zvukový systém s USB a čtečkou SD karet Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno SK170122 Skytec PA-200, aktivní zvukový systém pro USB/SD 1 / 8 Návod k obsluze VAROVÁNÍ!

Více

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius P10. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne Vám veškeré

Více

KAIFAT S610A, S815A, S1018A

KAIFAT S610A, S815A, S1018A KAIFAT S610A, S815A, S1018A Manuál k ozvučovací sestavě 1 2015 AUDIO PARTNER s.r.o. OBSAH 1) Vlastnosti a parametry 2) Zapojení a ovládací prvky 3) Technická data 4) Příslušenství 5) Řešení problémů 1)

Více

KS-40A Aktivní 2pásmové monitory 2 x 10 W RMS Uživatelská příručka AUDIO PARTNER s.r.o. 1

KS-40A Aktivní 2pásmové monitory 2 x 10 W RMS Uživatelská příručka AUDIO PARTNER s.r.o. 1 KS-40A Aktivní 2pásmové monitory 2 x 10 W RMS Uživatelská příručka AUDIO PARTNER s.r.o. 1 Cílem návodu je seznámit uživatele s funkcemi nástroje a proto všechny běžné termíny nemusí být dopodrobna vysvětleny.

Více

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 9100 INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius 9100. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne

Více

Mixážní pult Xenyx 1002B. Obj. č. 30 41 17

Mixážní pult Xenyx 1002B. Obj. č. 30 41 17 Vlastnosti Pult je vybaven mnoha funkcemi jako například ultra nízkou hladinou hlučnosti u mikrofonu předzesilovače, neo-classic Britský 3-pásmový ekvalizér a stereo kanály, které umožňují současné použití

Více

Dvouletá záruka Záruční podmínky POZNÁMKA:

Dvouletá záruka Záruční podmínky POZNÁMKA: Dvouletá záruka Na tento výrobek se poskytuje záruka na vady materiálu a vady vzniklé při výrobě po dobu dvou let od data zakoupení původním vlastníkem. Aby byly zaručeny špičkové parametry a provozní

Více

DB-1A / DB-1P. Aktivní a Pasivní Direct box Návod k použití. Vlastnosti:

DB-1A / DB-1P. Aktivní a Pasivní Direct box Návod k použití. Vlastnosti: DB-1A / DB-1P Aktivní a Pasivní Direct box Návod k použití Vlastnosti: Převádí nesymetrický linkový signál na symetrický výstupní signál mikrofonní úrovně. Umožňuje přímé připojení hudebních nástrojů do

Více

ÚVOD ZAČÍNÁME. Blahopřejeme Vám ke koupi zesilovače pro baskytaru EBS HD350!

ÚVOD ZAČÍNÁME. Blahopřejeme Vám ke koupi zesilovače pro baskytaru EBS HD350! NÁVOD K OBSLUZE ÚVOD ZAČÍNÁME Blahopřejeme Vám ke koupi zesilovače pro baskytaru EBS HD350! EBS HD650 patří mezi nejvýkonnější všestranné profesionální zesilovače, které kdy byly vyrobeny. Díky vestavěnému

Více

možnost připojení k tabletu ipad (pomocí sady pro připojení kamery) nebo chytrému telefonu (s kabelem OTG) podporujícími formát USB audio

možnost připojení k tabletu ipad (pomocí sady pro připojení kamery) nebo chytrému telefonu (s kabelem OTG) podporujícími formát USB audio Obsah 1. Představení produktu Klíčové vlastnosti produktu 2. Specifikace 3. Obsah balení 4. Popis jednotlivých částí přístroje Přední panel Zadní panel 5. Připojení přístroje k počítači a nastavení Windows

Více

KORU PHONO PŘEDZESILOVAČ - MANUÁL

KORU PHONO PŘEDZESILOVAČ - MANUÁL KORU PHONO PŘEDZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem phono předzesilovače Plinius Koru. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho předzesilovače a poskytne

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE Obj. č.: 37 08 41 Obj. č.: 37 08 42 Stereofonní režim provozu... 4 Připojení 4-kanálového zesilovače...4 Připojení 2-kanálového zesilovače...5 Režim s přemostěnými reproduktory

Více

Uživatelský manuál Výpis bicích sad... 2 Uživatelský manuál... 3

Uživatelský manuál Výpis bicích sad... 2 Uživatelský manuál... 3 Uživatelský manuál Výpis bicích sad... 2 Uživatelský manuál... 3 Upozornění... 3 Části a jejich funkce... 4 Instalace baterií... 6 Zapojení... 6 Za/vypnutí přístroje... 7 Hraní... 7 Specifikace... 8 Výpis

Více

Uživatelská příručka. Joe Satriani & VOX

Uživatelská příručka. Joe Satriani & VOX Uživatelská příručka Joe Satriani & VOX Obecné zásady Výrobek neumísťujte na: Přímé sluneční světlo Příliš prašná či vlhká místa Příliš znečištěná místa Místa, vystavená přílišným vibracím Blízko magnetických

Více

Zesilovače řady KLR KLR 2000, KLR 3200, KLR 4000, KLR 5000. Návod k obsluze

Zesilovače řady KLR KLR 2000, KLR 3200, KLR 4000, KLR 5000. Návod k obsluze Zesilovače řady KLR KLR 2000, KLR 3200, KLR 4000, KLR 5000 Návod k obsluze Všechny ochranné známky uvedené v tomto dokumentu, jsou majetkem příslušných vlastníků. Všechna práva vyhrazena Obsah Úvod...

Více

MB COMBO UŽIVATELSKÝ MANUÁL

MB COMBO UŽIVATELSKÝ MANUÁL MB COMBO UŽIVATELSKÝ MANUÁL Gratulujeme! Zakoupení nového Gallien-Krueger zesilovače je zajisté výsledkem vašeho velmi pečlivého promyšlení. Z naší strany, Gallien-Krueger, jsme potěšeni, že jste si nás

Více

Zvukový systém pro domácí kino SX-ST1 NÁVOD K POUŽITÍ

Zvukový systém pro domácí kino SX-ST1 NÁVOD K POUŽITÍ Zvukový systém pro domácí kino SX-ST1 NÁVOD K POUŽITÍ Bezpečnostní upozornění POZOR!!! Před sejmutím krytu nutno vyjmout vidlici síťového přívodu ze zásuvky. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona

Více

ipod Hi-Fi Uživatelská příručka

ipod Hi-Fi Uživatelská příručka ipod Hi-Fi Uživatelská příručka Obsah 3 Kapitola 1: Začínáme 4 ipod Hi-Fi čelní pohled 5 ipod Hi-Fi zadní pohled 6 Kapitola 2: Zapojení ipod Hi-Fi 6 Krok 1: Připojení ipod Hi-Fi k síti něbo vložení baterií

Více

Uživatelský Manuál FET AC DC AC & BATTERY POWERED

Uživatelský Manuál FET AC DC AC & BATTERY POWERED Uživatelský Manuál AC DC AC & BATTERY POWERED FET Děkujeme a blahopřejeme za váš výběr přístroje BOSS AC-3 Acoustic Simulator. Než přistoupíte k práci, pečlivě si přečtěte sekce nazvané: BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ

Více

Stereo zesilovač Amplificador

Stereo zesilovač Amplificador 3-215-703-11 (1) Stereo zesilovač Amplificador Návod k obsluze Před připojením a použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tento návod k obsluze. XM-ZR602 2007 Sony Corporation Vytištěno v České

Více

Výkonový zesilovač KS-AX4700 KS-AX4500 NÁVOD K POUŽITÍ

Výkonový zesilovač KS-AX4700 KS-AX4500 NÁVOD K POUŽITÍ Výkonový zesilovač NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona o technických

Více

DJ Mixážní pult Mc Crypt DJ-40. Obj. č.: 30 36 37. Účel použití. Popis přístroje. Vysvětlení symbolů

DJ Mixážní pult Mc Crypt DJ-40. Obj. č.: 30 36 37. Účel použití. Popis přístroje. Vysvětlení symbolů Účel použití DJ Mixážní pult Mc Crypt DJ-40 Mixážní pult Mc Crypt SA 100/2 je určen ve spojení se stereo zařízením jak pro domácí, tak i poloprofesionální použití. Slouží pro míchání a regulaci nízko úrovňových

Více

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 9200 INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius 9200. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ ÚSTAV RADIOELEKTRONIKY FACULTY OF ELECTRICAL ENGINEERING AND COMMUNICATION DEPARTMENT OF

Více

Fademaster 16. Objednací číslo 50406

Fademaster 16. Objednací číslo 50406 Fademaster 16 Objednací číslo 50406 Gratulujeme! Koupili jste si skvělý a inovativní výrobek značky Showtec. Showtec Fademaster 16rozvášní každou akci. Ať chcete jednoduchou akci stylu "plug&play" nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE

BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE 1 BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE 1. Přečtěte si tyto instrukce. 2. Dodržujte tyto instrukce. 3. Dbejte na všechna varování. 4. Řiďte se instrukcemi. 5. Nepoužívejte zařízení blízko vody. 6. Čistěte pouze čistou

Více

Kytarové lampové kombo VOX AC30CC2

Kytarové lampové kombo VOX AC30CC2 Kytarové lampové kombo VOX AC30CC2 Model: VOX AC30CC2 Autor(ři): Richard Roučka Vyšlo: 7 / 06 Když máte testovat legendu s velkým L jakou je kytarové kombo AC30, původně anglické firmy VOX, moc možností

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. PM-222 DJ Mixer

NÁVOD K POUŽITÍ. PM-222 DJ Mixer NÁVOD K POUŽITÍ PM-222 DJ Mixer Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 10006819 Omnitronic PM-222, 2-kanálový DJ mixpult 1 / 8 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte tento přístroj před deštěm a vlhkem!

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Uživatelský manuál DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si instrukce. Řiďte se těmito instrukcemi. Dbejte všech varování. Sledujte veškeré instrukce. Nepoužívejte přístroj tam, kde hrozí kontakt s vodou.

Více

SB-301 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ

SB-301 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ SB-301 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem výkonového zesilovače Plinius SB-301. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne Vám veškeré

Více

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U Bezpečnostní pokyny V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U VÝSTRAHA 1. Ke snížení rizika úrazu elektrickým proudem neodstraňujte kryt výrobku ani jeho zadní část.

Více

Plena Výkonové zesilovače

Plena Výkonové zesilovače Plena Výkonové zesilovače Návod k instalaci a obsluze LBB 1930 LBB 1935 LBB 1938 Pravidla bezpečnosti 1. Přečtěte si návod - Před uvedením přístroje do provozu si přečtěte všechna bezpečnostní upozornění

Více

Připojovací a obslužné prvky viz obrázek na výklopné straně

Připojovací a obslužné prvky viz obrázek na výklopné straně Mobilní mixážní pult MC CRYPT MCB-1002 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 17 52 Připojovací a obslužné prvky viz obrázek na výklopné straně Mono sekce (kanál 1 a 2) (1) MIC- vstup K tomuto souměrnému XLR- vstupu

Více

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna Sluchátkový přijímač 1. Sluchátka levé/pravé 2. Ovládání hlasitosti 3. Indikace napájení 4. Tlačítko mikrofonu 5. Spínač zapnuto/vypnuto 6. Mikrofon 7. Vyvážení úrovně zvuku ve sluchátkách 8. Baterie Vysílací

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Obecné zásady Výrobek neumísťujte na: Přímé sluneční světlo Příliš prašná či vlhká místa Příliš znečištěná místa Místa, vystavená přílišným vibracím Blízko magnetických polí Napájení

Více

PMS 106, 310 výkonové mix. pulty

PMS 106, 310 výkonové mix. pulty PMS 106, 310 výkonové mix. pulty Stránka č. 1 Úvodem: Výkonový mixážní pult PMS 106 a 310 jsou elektronická zařízení, která umožňují směšovat 3(4) monofonní signály a 1(2) stereofonní signály. Z toho monofonní

Více

Bezdrátová chůvička s 2,4'' dotekovým displejem. Uživatelská příručka 87250

Bezdrátová chůvička s 2,4'' dotekovým displejem. Uživatelská příručka 87250 Bezdrátová chůvička s 2,4'' dotekovým displejem Uživatelská příručka 87250 Parametry a stručný návod Přehled výrobku Kamera Obr. 1 Rodičovská jednotka Obr. 2 i Instalace 1 Instalace kamery 1.1 Napájení

Více

Upozornění ohledně bezpečného používání a údržby zařízení.

Upozornění ohledně bezpečného používání a údržby zařízení. Popis Digitální TV sluchátka Geemarc jsou zesilovacím systémem speciálně vyvinutým a určeným pro osoby s poruchou sluchu. Můžete je používat se všemi druhy audio systémů včetně napojení na televizi. S

Více

MIDI kontrolér (speciálně pro ovládání nahrávacího SW Ableton Live )

MIDI kontrolér (speciálně pro ovládání nahrávacího SW Ableton Live ) MIDI kontrolér (speciálně pro ovládání nahrávacího SW Ableton Live ) Stručný návod k okamžitému použití přístroje Tento návod v českém jazyce je majetkem společnosti K-AUDIO Impex s.r.o. Kardašovská 626,

Více

FA 500 FT 45 výkonový zesilovač pro Nouzové zvukové systémy návod k použití

FA 500 FT 45 výkonový zesilovač pro Nouzové zvukové systémy návod k použití www.hornetaudio.com FA 500 FT 45 výkonový zesilovač pro Nouzové zvukové systémy návod k použití DŮLEŽITÉ BEZPEČNOST NÍ POKYNY 1. Přečtěte si návod - Před uvedením přístroje do provozu si přečtěte všechna

Více

HC-UT 204. Digitální klešťový multimetr

HC-UT 204. Digitální klešťový multimetr HC-UT 204 Digitální klešťový multimetr Souhrn Manuál zahrnuje informace o bezpečnosti a výstrahy. Čtěte pozorně relevantní informace a věnujte velkou pozornost upozorněním a poznámkám.! Upozornění: Abyste

Více

Uživatelský manuál FET AC DC AC & BATTERY POWERED

Uživatelský manuál FET AC DC AC & BATTERY POWERED Uživatelský manuál AC DC AC & BATTERY POWERED FET Děkujeme a blahopřejeme za váš výběr přístroje BOSS FBM-1 Bassman. Než přistoupíte k práci, pečlivě si přečtěte sekce nazvané: BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE

Více

PROFESIONALNÍ MIXÁŽNÍ PULT. Uživatelská příručka pro rychlé spuštění

PROFESIONALNÍ MIXÁŽNÍ PULT. Uživatelská příručka pro rychlé spuštění PROFESIONALNÍ MIXÁŽNÍ PULT Uživatelská příručka pro rychlé spuštění Balení obsahuje: Mixážní pult Napájecí kabel Diagram propojení Rychlé nastavení mixážního pultu 1. Zkontrolujte, zda balení obsahuje

Více

Uživatelská příručka 1

Uživatelská příručka 1 Uživatelská příručka 1 OBSAH OBSAH...2 DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ...2 ČELNÍ PANEL...3 ZADNÍ PANEL (V1000plus)...3 ZADNÍ PANEL (V2000plus)...4 ZADNÍ PANEL (V3000plus)...5 ZAPOJENÍ...6 PRACOVNÍ REŽIMY...8 TECHNICKÉ

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK HH ELECtrONiCs

MALOOBCHODNÍ CENÍK HH ELECtrONiCs MLOOBCHODNÍ CENÍK HH ELECtrONiCs Výhradní zástupce pro ČR a SR: Music Trade Pivoňka Sokolská 32, 120 00 Praha 2 tel./fax: 296 180 023, mobil: 777840172 e-mail: musictrad@volny.cz Reproboxy pasivní SERIE

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno. SK151232 BeamZ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX 1 / 7

NÁVOD K POUŽITÍ. LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno. SK151232 BeamZ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX 1 / 7 NÁVOD K POUŽITÍ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno SK151232 BeamZ LED PAR-64 QCL 12x 10W IR, DMX 1 / 7 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte přístroj před vodou

Více

PC5936 v1.0 Instalační manuál

PC5936 v1.0 Instalační manuál PC5936 v1.0 Instalační manuál DSC-8099-1 Obsah Sekce 1: Úvod 1 1.1 Technická specifikace...1 1.2 Rozšiřující moduly...2 Sekce 2: Instalace 3 2.1 Postup instalace...3 2.2 Sběrnice Combus...4 2.3 Připojení

Více

K-AUDIO Impex s.r.o. DT 50 Kytarové kombo DT Kytarové kombo DT Kytarová hlava DT50 HEAD Reprobox DT cab Uživatelská příručka

K-AUDIO Impex s.r.o. DT 50 Kytarové kombo DT Kytarové kombo DT Kytarová hlava DT50 HEAD Reprobox DT cab Uživatelská příručka DT 50 Kytarové kombo DT50 112 Kytarové kombo DT50 212 Kytarová hlava DT50 HEAD Reprobox DT50 412 cab Uživatelská příručka 1 Tento návod v českém jazyce je majetkem společnosti K-AUDIO Impex, s.r.o. Kardašovská

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Sada bezdrátových mikrofonů s UHF přijímačem

NÁVOD K POUŽITÍ. Sada bezdrátových mikrofonů s UHF přijímačem NÁVOD K POUŽITÍ Sada bezdrátových mikrofonů s UHF přijímačem Uchovejte pro další použiti! 13063216 Omnitronic UHF-204 bezdrátový mikr. 4 kanálový 863.01 až 864.99MHz Kopírování zakázáno 1 / 8 Návod k obsluze

Více

Toto je symbol, který Vás upozorní, že je důležité seznámit se důležitými informacemi o provozu a pokynech údržby v manuálu.

Toto je symbol, který Vás upozorní, že je důležité seznámit se důležitými informacemi o provozu a pokynech údržby v manuálu. 1 Český návod Důležité bezpečnostní pokyny! Přečtěte si před připojením zesilovače! Tento výrobek byl postaven výrobcem v souladu s normou IEC60065 a opustil výrobní závod v bezpečném provozuschopném stavu.

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. UŽIVATELSKÝ MANUÁL DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY VÝSTRAHA NEBEZPEČÍ ELEKTRICKÉHO ŠOKU, NEOTVÍREJTE SYMBOL BLESKU SE ŠIPKOU V ROVNOSTRANNÉM TROJÚHELNÍKU SLOUŽÍ K UPOZORNĚNÍ UŽIVATELE NA PŘÍTOMNOST NEIZOLOVANÉHO

Více

PROVOZNÍ INSTRUKCE. Osvětlení pro kameru. Barevná kamera s čelní čočkou. CCIR CCIR (EIA-volitelný) 1,5 0,2 1 ± 0,15 FUNKCE

PROVOZNÍ INSTRUKCE. Osvětlení pro kameru. Barevná kamera s čelní čočkou. CCIR CCIR (EIA-volitelný) 1,5 0,2 1 ± 0,15 FUNKCE PROVOZNÍ INSTRUKCE BVD-07x Vchodová stanice BVD-07x je určena k provozu s domovními videotelefony VIZIT řady 00. K dispozici jsou následující přístroje BVD-07x: Název přístroje BVD-07RVB BVD-07RСB BVD-07TVB

Více

Dvou kanálové zesilovače Axton C208 a C 408 připojovací a ovládací prvky.

Dvou kanálové zesilovače Axton C208 a C 408 připojovací a ovládací prvky. Dvou kanálové zesilovače Axton C208 a C 408 připojovací a ovládací prvky. 1. RCA konektory pro připojení signálu z autorádia. 2. Nastavení vstupní citlivosti. 3. Nastavení dělící frekvence dolní pásmové

Více

Antiradar Evolve Shield. Návod k použití

Antiradar Evolve Shield. Návod k použití Antiradar Evolve Shield Návod k použití Základní vlastnosti 1. Zapnutí: Přidržte na dobu jedné sekundy stisknuté tlačítko Power, čímž přístroj zapnete. Pokud provedete změny v nastavení radarových pásem,

Více

Celolampová kytarová hlava

Celolampová kytarová hlava Celolampová kytarová hlava Hughes&Kettner TubeMeister18 NA PRVNÍ POHLED NENÁPADNÁ HLAVA TUBEMEISTER 18 Z DÍLEN NĚMECKÉHO VÝROBCE HUGHES&KETTNER NASTAVUJE NOVOU LAŤKU MEZI NÍZKOWATTÁŽNÍMI LAMPOVÝMI ZESILOVAČI.

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

MK 20 Přenosné klávesy

MK 20 Přenosné klávesy MK 20 Přenosné klávesy Uživatelský manuál 2015 AUDIO PARTNER s.r.o. 1 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A POKYNY POZOR! RIZIKO ELEKTRICKÉHO ŠOKU! NEOTVÍREJTE! VAROVÁNÍ: NEODSTRAŇUJTE ŠROUBY, ZABRÁNÍTE TAK VZNIKU POŽÁRU

Více

CLASSE 100 Standard (V12E) Video telefon

CLASSE 100 Standard (V12E) Video telefon P N POZOR: Přístroje je zakázáno rozebírat a jsou určeny pouze pro zapojení odborníkem. V opačném případě hrozí ztráta záruky a/nebo nebezpečí úrazu elektrickým proudem. CLASSE 00 Standard (VE) Video telefon

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny

NÁVOD K POUŽITÍ. Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny NÁVOD K POUŽITÍ Aktivní monitor Medeli AP50 pro elektronické bubny Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 25900405 Medeli AP50 1 / 6 Návod k obsluze ÚVOD Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. QTX PAV-8 Stereo Portable PA Set. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 1 / 10

NÁVOD K POUŽITÍ. QTX PAV-8 Stereo Portable PA Set. Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 1 / 10 NÁVOD K POUŽITÍ QTX PAV-8 Stereo Portable PA Set Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 1 / 10 SA178858 QTX PAV-8 přenosný zvukový systém 100W Návod k obsluze Upozornění: Přečtěte si prosím pozorně

Více

ZESILOVAČ DO AUTOMOBILU MODEL: DF5890

ZESILOVAČ DO AUTOMOBILU MODEL: DF5890 ZESILOVAČ DO AUTOMOBILU MODEL: DF5890 www.ddtechnik.cz DD TECHNIK velkoobchod*maloobchod*zásilková služba* J.V. Kamarýta 49, 382 32 VELEŠÍN - zásilkový prodej Tel : 380 331 830 Fax : 380 331 091 : ddtechnik@ddtechnik.cz

Více

Uživatelský manuál. 2013 AUDIO PARTNER s.r.o.

Uživatelský manuál. 2013 AUDIO PARTNER s.r.o. Uživatelský manuál 2013 AUDIO PARTNER s.r.o. 1. NEŽ ZAČNETE# Obsah balení:# - Intimidator Spot Duo - napájecí kabel - záruční list - uživatelský manuál - hák na zavěšení s příslušenství Instrukce k rozbalování#

Více

Masážní přístroj krku a ramen JKW-821. Návod k použití

Masážní přístroj krku a ramen JKW-821. Návod k použití Masážní přístroj krku a ramen JKW-821 Návod k použití Obsah Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Kde masážní přístroj používat... 3 Bezpečnostní opatření... 4 Případy, kdy by Masážní přístroj krku

Více

XM-6D mixážní pult. Stránka č. 1

XM-6D mixážní pult. Stránka č. 1 XM-6D mixážní pult Stránka č. 1 Úvodem: Dostává se vám do rukou mixážní pult XM-6D. Obsahuje 2 mono a 2 stereo vstupy. Mono vstupy jsou jak nesymetrické tak i symetrické přes konektory Jack 6,3 a XLR.

Více

DAC xxxx koncové zesilovače

DAC xxxx koncové zesilovače DAC xxxx koncové zesilovače Stránka č. 1 Úvodem: Firma DEXON Vám děkuje za projevený zájem o naše výrobky a pevně věříme, že s tímto modelem budete plně spokojeni. Všeobecně Nová řada zesilovačů DAC je

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 13 99

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 13 99 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 13 99 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim odevzdali

Více