VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ ŘEŠENÍ ZMĚNY NA ZPF A POZEMKY URČENÉ K PLNĚNÍ FUKCE LESA. Úvod

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ ŘEŠENÍ ZMĚNY NA ZPF A POZEMKY URČENÉ K PLNĚNÍ FUKCE LESA. Úvod"

Transkript

1 VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ ŘEŠENÍ ZMĚNY NA ZPF A POZEMKY URČENÉ K PLNĚNÍ FUKCE LESA Úvod Celkové vyhodnocení předpokládaných důsledků změny č.4 ÚPnSÚ Nové Hutě na zemědělský půdní fond je zpracováno v souladu s metodikou zákonů současné legislativy, kterou vymezuje zákon č. 334/1992 Sb. o ochraně ZPF ve znění zák. č.10/1993 Sb., zák. č. 98/1999 Sb., zák. č. 132/2000 Sb. Charakteristika území a vyhodnocení návrhu: Řešená území všech lokalit změny č.4 ÚPnSÚ se nachází v k.ú. Nové Hutě. Kromě lokality 4ch leží všechna ostatní řešená území mimo současně zastavěné uzemí obce. Cílem návrhu rozvoje řešeného území je stanovení funkčního využití území, odpovídající aktuálním potřebám obce, veřejnosti a předpokládaným novým investičním záměrům. Součástí návrhu řešení urbanistické koncepce je začlenění do stávající dopravní kostry sídla a napojení na technickou infrastrukturu, včetně vymezení zastavitelných ploch, ploch přestavby a systému sídelní zeleně. Celkový zábor ze ZPF tak změnou č.4 ÚPNSÚ Nové Hutě vzrůstá o 6,353 ha. Lokalita 4a Nové Hutě Řešené území se nachází v jihovýchodní části obce a leží mimo současně zastavěné území obce (intravilán). Řešené území takto vymezené ke změně zaujímá svou rozlohou 2,34 ha. Z toho 1,60 ha tvoří specifickým využitím, plochy dopravní infrastruktury silniční a plochy specifické systému sídelní zeleně. Území je v současné době charakterizováno pozemky trvalého travního porostu. Dle platné ÚPD byly původní rozvojové plochy určené k funkci veřejné zeleně a sportovním a rekreačním aktivitám. Půdní fond navýšený k uvolnění ze ZPF v řešeném území - tj. 1,60 ha je zahrnut do 1 záboru ze ZPF a tvoří ho pozemky s kulturou trvalého travního porostu III. třída ochrany stupeň střední ochrany - ve vztahu k ochraně ZPF jde o půdy s průměrnou produkční schopností. Předpokládaný zábor řešené lokality v této bonitní půdě činí 1,60 ha.

2 24 - mírný sklon 3-7, expozice jih (JZ - JV), středně skeletovité, hluboká až středně hluboká Lokalita 4b Nové Hutě Řešené území se nachází v severovýchodní části obce a svojí jižní stranou sousedí se silnicí III. třídy ve směru Bokova Huť (III/1681) a leží mimo současně zastavěné území obce (intravilán). Řešené území takto vymezené ke změně zaujímá svou rozlohou 3,27 ha. Z toho 0,86 ha záboru č.1 a 1,32 ha záboru č.2 tvoří specifickým využitím a plochy specifické systému sídelní zeleně. Území je v současné době charakterizováno pozemkem trvalého travního porostu a pozemkem s neplodnou půdou. Půdní fond navýšený k uvolnění ze ZPF v řešeném území je zahrnut do 2 záborů velikosti 0,86 ha a 1,32 ha, které tvoří pozemek s kulturou trvalého travního porostu III. třída ochrany stupeň střední ochrany - ve vztahu k ochraně ZPF jde o půdy s průměrnou produkční schopností. Předpokládaný zábor řešené lokality v této bonitní půdě činí 2,18 ha mírný sklon 3-7, expozice jih (JZ - JV), středně skeletovité, hluboká až středně hluboká

3 Lokalita 4e Pláně Řešené území se nachází v severní části k.ú. Nové Hutě v lokalitě zvané Pláně po levé straně silnice III. třídy směrem ke křižovatce se silnicí II. třídy. Řešené území takto vymezené ke změně zaujímá svou rozlohou 1,86 ha. Z toho 0,72 ha tvoří Řešené území je navrženo částečně jako zastavitelné území, členěné na plochy pro bydlení se specifickým využitím a plochy specifické systému sídelní zeleně a částečně jako plochy smíšené nezastavěného území. Území je v současné době charakterizováno pozemkem trvalého travního porostu. Půdní fond navýšený k uvolnění ze ZPF v řešeném území - tj. 0,72 ha je zahrnut do 1 záboru ze ZPF a tvoří ho pozemek s kulturou trvalého travního porostu III. třída ochrany stupeň střední ochrany - ve vztahu k ochraně ZPF jde o půdy s průměrnou produkční schopností. Předpokládaný zábor řešené lokality v této bonitní půdě činí 0,72 ha mírný sklon 3-7, expozice jih (JZ - JV), středně skeletovité, hluboká až středně hluboká Lokalita 4g Studený potok Řešené území se nachází v jižní části k.ú. Nové Hutě, pod obcí Nové Hutě a leží po pravé straně silnice III. třídy ve směru Šindlov - Nové Hutě (III/1681).

4 Řešené území takto vymezené ke změně zaujímá svou rozlohou 0,31 ha. Z toho 0,26 ha tvoří specifickým využitím a plochy specifické systému sídelní zeleně. Území je v současné době charakterizováno pozemky trvalého travního porostu. Půdní fond navýšený k uvolnění ze ZPF v řešeném území - tj. 0,26 ha je zahrnut do 1 záboru ze ZPF a tvoří ho pozemky s kulturou trvalého travního porostu I. třída ochrany stupeň nejvyšší ochrany - ve vztahu k ochraně ZPF jde o půdy bonitně cenné s vysokou produkční schopností. Předpokládaný zábor řešené lokality v této bonitní půdě činí 0,26 ha mírný sklon 3-7, expozice jih (JZ - JV), bezskeletovité, hluboká až středně hluboká Lokalita 4h Studený potok Řešené území se nachází v jižní části k.ú. Nové Hutě, pod obcí Nové Hutě a leží po pravé straně silnice III. třídy ve směru Šindlov - Nové Hutě (III/1681). Řešené území takto vymezené ke změně zaujímá svou rozlohou 0,14 ha. Z toho 0,10 ha tvoří specifickým využitím a plochy specifické systému sídelní zeleně. Území je v současné době charakterizováno pozemkem trvalého travního porostu a pozemkem s neplodnou půdou. Půdní fond navýšený k uvolnění ze ZPF v řešeném území - tj. 0,10 ha je zahrnut do 1 záboru ze ZPF a tvoří ho pozemek s kulturou trvalého travního porostu.

5 I. třída ochrany stupeň nejvyšší ochrany - ve vztahu k ochraně ZPF jde o půdy bonitně cenné s vysokou produkční schopností. Předpokládaný zábor řešené lokality v této bonitní půdě činí 0,10 ha mírný sklon 3-7, expozice jih (JZ - JV), bezskeletovité, hluboká až středně hluboká Území určené pro zábor ZPF sousedí na severozápadní straně se stávajícím potokem. Lokalita 4ch Bokova Huť Řešené území se nachází severovýchodně od obce Nové Hutě v části Bokova Huť a leží pod silnicí III. třídy ve směru od Nových Hutí (III/1681). Uzemí částečně zasahuje do současně zastavěného území obce (intravilánu). Řešené území takto vymezené ke změně zaujímá svou rozlohou 0,32 ha. Z toho 0,003 ha tvoří specifickým využitím a plochy technické infrastruktury. Území je v současné době charakterizováno pozemkem trvalého travního porostu a pozemky s neplodnou půdou. Dle platné ÚPD byly původní plochy v části řešeného území určené k funkci ubytovací zařízení cestovního ruchu. Půdní fond navýšený k uvolnění ze ZPF v řešeném území - tj. 0,003 ha je zahrnut do 1 záboru ze ZPF a tvoří ho pozemek s kulturou trvalého travního porostu II. třída ochrany stupeň vysoké ochrany - ve vztahu k ochraně ZPF jde o půdy s nadprůměrnou produkční schopností.

6 Předpokládaný zábor řešené lokality v této bonitní půdě činí 0,003 ha.. HPJ 50 - půdy oglejené a oglejené půdy na žulách, rulách a jiných horninách, krystalinika, zpravidla středně těžké, slabě až středně štěrkovité až kamenité, se sklonem k dočasnému převlhčení mírný sklon 3-7, všesměrná expozice, bez skeletu až slabě skeletovité, hluboká až středně hluboká Lokalita 4i Bokova Huť Řešené území se nachází severovýchodně od obce Nové Hutě v části Bokova Huť a leží nad silnicí III. třídy ve směru od Nových Hutí (III/1681) a leží mimo současně zastavěné území obce (intravilán). Řešené území takto vymezené ke změně zaujímá svou rozlohou 1,14 ha. Z toho 0,95 ha tvoří specifickým využitím, plochy dopravní infrastruktury silniční a plochy specifické systému sídelní zeleně. Území je v současné době charakterizováno pozemky trvalého travního porostu a pozemkem s kulturou ostatní plochy. Půdní fond navýšený k uvolnění ze ZPF v řešeném území - tj. 0,95 ha je zahrnut do 1 záboru ze ZPF a tvoří ho pozemky s kulturou trvalého travního porostu I. třída ochrany stupeň nejvyšší ochrany - ve vztahu k ochraně ZPF jde o půdy bonitně cenné s vysokou produkční schopností. Předpokládaný zábor řešené lokality v této bonitní půdě činí 0,95 ha.

7 21 - mírný sklon 3-7, expozice jih (JZ - JV), bezskeletovité, hluboká až středně hluboká Lokalita 4j Nové Hutě Řešené území se nachází ve východní části obce a leží mimo současně zastavěné území obce (intravilán). Řešené území takto vymezené ke změně zaujímá svou rozlohou 0,64 ha. Z toho 0,54 ha tvoří specifickým využitím a plochy specifické systému sídelní zeleně. Území je v současné době charakterizováno pozemkem trvalého travního porostu a pozemkem s kulturou ostatní plochy. Dle platné ÚPD byly původní rozvojové plochy určené k funkci ubytovací zařízení cestovního ruchu. Půdní fond navýšený k uvolnění ze ZPF v řešeném území - tj. 0,54 ha je zahrnut do 1 záboru ze ZPF a tvoří ho pozemek s kulturou trvalého travního porostu III. třída ochrany stupeň střední ochrany - ve vztahu k ochraně ZPF jde o půdy s průměrnou produkční schopností. Předpokládaný zábor řešené lokality v této bonitní půdě činí 0,54 ha mírný sklon 3-7, expozice jih (JZ - JV), středně skeletovité, hluboká až středně hluboká

8 Klimatické poměry: Řešené území svou geografickou polohou a geomorfologickou stavbou určuje charakteristiku klimatického kódem 9 - území patří do chladné a vlhké oblasti. Základní rysy klimatu určuje následující přehled: Symbol : CH Průměrná roční teplota: < 5 C Roční srážkový úhrn: > 800 mm/rok Suché vegetační období: 0 dní Vláhová jistota: > 10 Suma teplot 10 : pod 2000 Vyhodnocení záboru ZPF: Celkový zábor bonitních půd v řešených územích změny č.4 ÚPnSÚ Nové Hutě zahrnuje plochu 6,353 ha v I., II., a III. třídě ochrany. z toho BPEJ : I. třída ochrany - 1,310 ha II. třída ochrany - 0,003 ha III. třída ochrany - 5,040 ha Důsledky navrhovaného řešení na ZPF: Pozemky ZPF nejsou v současnosti intenzivně zemědělsky obdělávané a pedologické podmínky jsou přijatelné. Organizace ZPF, obhospodařování okolních pozemků astruktura zemědělsky účelových cest nebude návrhem narušena. Z hlediska ochrany ZPF lze půdní fond hodnotit jako postradatelný. Stanovení finančního odvodu: Stanovení finančních odvodů za odnětí půdy ze ZPF není předmětem změny ÚPnSÚ a bude provedeno ve stupni dokumentace pro územní rozhodnutí jednotlivých lokalit. Závěr: Zábor lesního půdního fondu není v řešeném území uvažován. Předložené řešení změny č. 4 ÚPnSÚ Nové Hutě zachovává podmínky a obecné zásady ochrany ZPF. V Českých Budějovicích, Jiří Píša

B.12. Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení ÚPD na ZPF a pozemky určené k plnění funkcí lesa ( PUKPFL ) Zemědělský půdní fond

B.12. Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení ÚPD na ZPF a pozemky určené k plnění funkcí lesa ( PUKPFL ) Zemědělský půdní fond B.12. Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení ÚPD na ZPF a pozemky určené k plnění funkcí lesa ( PUKPFL ) B.12.1. Zemědělský půdní fond Vyhodnocení důsledků rozvoje řešeného území na zemědělském

Více

Obec SULICE Změna číslo 2 územního plánu obce SULICE PŘÍLOHA ZPF

Obec SULICE Změna číslo 2 územního plánu obce SULICE PŘÍLOHA ZPF Obec SULICE Změna číslo 2 územního plánu obce SULICE PŘÍLOHA ZPF návrh červenec 2006 Pořizovatel dokumentace Obec SULICE Zpracovatel: Ing. arch. Ivan Kaplan, AGORA STUDIO Vinohradská 156 130 00 Praha

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZHOŘ OBSAH

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZHOŘ OBSAH 1 ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZHOŘ OBSAH a) Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území, včetně souladu s územně plánovací dokumentací vydanou krajem... 2 b)

Více

POŘIZOVATEL: OBEC PRASKLICE: PROJEKTANT: Městský úřad Kroměříž. Stavební úřad. Oddělení územního plánování a státní památkové péče

POŘIZOVATEL: OBEC PRASKLICE: PROJEKTANT: Městský úřad Kroměříž. Stavební úřad. Oddělení územního plánování a státní památkové péče 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Kroměříž Stavební úřad Oddělení územního plánování a státní památkové péče OBEC PRASKLICE: určený zastupitel Bc. Jaroslav Kupka, starosta obce PROJEKTANT: S-projekt plus, a.s.

Více

.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PETROVICE

.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PETROVICE ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PETROVICE ODŮVODNĚNÍ POŘIZOVATEL: Obecní úřad Petrovice PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 Název územně plánovací dokumentace: Změna č.1 územního

Více

SP Studio, s.r.o., architektonická kancelář, Budějovická 58, 381 01Český Krumlov Tel. : 380 711 315, fax : 380 712 671 E-mail : rampas@spstudio.

SP Studio, s.r.o., architektonická kancelář, Budějovická 58, 381 01Český Krumlov Tel. : 380 711 315, fax : 380 712 671 E-mail : rampas@spstudio. - 1 - SP Studio, s.r.o., architektonická kancelář, Budějovická 58, 381 01Český Krumlov Tel. : 380 711 315, fax : 380 712 671 E-mail : rampas@spstudio.cz ÚZEMNÍ PLÁN obce PĚČNOV ODŮVODNĚNÍ - TEXTOVÁ ČÁST

Více

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ODŮVODNĚNÍ Vyhodnocení důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkce lesa KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice

Více

ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND

ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND Část ZPF byla zpracována pro potřeby ÚPO Svojanov v souladu se zákonem č. 334/1992 o ochraně ZPF a vyhláškou Ministerstva životního prostředí č. 13/1994, kterou se upravují některé

Více

MLEČICE PARÉ 5 NÁVRH ZMĚNY Č. 2. Textová část odůvodnění ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU

MLEČICE PARÉ 5 NÁVRH ZMĚNY Č. 2. Textová část odůvodnění ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU MLEČICE ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU NÁVRH ZMĚNY Č. 2 Textová část odůvodnění ZPRACOVATEL: ing.arch.j.mejsnarová, autorizovaný architekt POŘIZOVATEL: ÚÚP ORP Rokycany DATUM ZPRACOVÁNÍ: říjen 2009 PARÉ

Více

I.1. Úvod... I.2. Přehled řešených lokalit... I.3. Vazba na územně plánovací dokumentaci...

I.1. Úvod... I.2. Přehled řešených lokalit... I.3. Vazba na územně plánovací dokumentaci... Obsah : I. PRŮVODNÍ ZPRÁVA I.1. Úvod... I.2. Přehled řešených lokalit... I.3. Vazba na územně plánovací dokumentaci... I.4. Vyhodnocení dopadu umístění záměru na ZPF. I.4.1. Struktura půdního fondu.. I.4.2.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE HONĚTICE

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE HONĚTICE projekce a zajištění staveb, geodetické práce Riegrovo náměstí 138 767 01 Kroměříž ÚZEMNÍ PLÁN OBCE HONĚTICE C. VYHODNOCENÍ DŮSLEDKŮ ŘEŠENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NA ZPF Kroměříž 11/2002 OBSAH Vyhodnocení předpokládaných

Více

Ú Z E M N Í P L Á N O B C E KOTENČICE Z M Ě N A Č. 2 N Á V R H POŘIZOVATEL: OBEC KOTENČICE. ZPRACOVATEL: IVAN PLICKA STUDIO s.r.o.

Ú Z E M N Í P L Á N O B C E KOTENČICE Z M Ě N A Č. 2 N Á V R H POŘIZOVATEL: OBEC KOTENČICE. ZPRACOVATEL: IVAN PLICKA STUDIO s.r.o. Ú Z E M N Í P L Á N O B C E KOTENČICE Z M Ě N A Č. 2 N Á V R H POŘIZOVATEL: OBEC KOTENČICE ZPRACOVATEL: IVAN PLICKA STUDIO s.r.o. ČERVENEC 2012 AUTORISACE Pořizovatel: Obec Kotenčice Zpracovatel: IVAN

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A 5.02 změna využití území z plochy dopravy a občanské vybavení na plochu pro občanské vybavení v lokalitě u nádraží 5.04 změna využití území z plochy bydlení a dopravy

Více

Změna č. 2 územního plánu Hromnice

Změna č. 2 územního plánu Hromnice Návrh zadání Změna č. 2 územního plánu Hromnice Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Hromnice květen 2014 OBSAH: A. Požadavky na základní koncepci

Více

Změna č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SUCHÁ LOZ Lokality č. 1 5

Změna č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SUCHÁ LOZ Lokality č. 1 5 Změna č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SUCHÁ LOZ Lokality č. 1 5 ODŮVODNĚNÍ 1. TEXTOVÁ ČÁST (podle přílohy č.7 k vyhlášce č.500/2006 Sb.-Textová část) označení kapitola strana 1.a. Vyhodnocení koordinace využívání

Více

Změna č.1 územního plánu obce Zálesí. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZÁLESÍ TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ

Změna č.1 územního plánu obce Zálesí. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZÁLESÍ TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZÁLESÍ TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ listopad 2009 1 Schvalující správní orgán: Číslo jednací: Datum vydání: Datum nabytí účinnosti změny č.1: Zastupitelstvo obce Zálesí Razítko

Více

Výroková část změny: A. základní údaje

Výroková část změny: A. základní údaje Výroková část změny: Z 1383 / 06 A. základní údaje Číslo změny: Z 1383 / 06 Městská část: Katastrální území: Parcelní číslo: Praha Čakovice, Praha Ďáblice, Praha Březiněves, Praha Vinoř, Praha Satalice,

Více

ZMĚNA Č. 02 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BOBNICE

ZMĚNA Č. 02 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BOBNICE ZMĚNA Č. 02 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BOBNICE (týká se k.ú. Bobnice - okres Nymburk) TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ PAFF - architekti LISTOPAD 2009 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nymburk adresa: MěÚ Nymburk - odbor výstavby

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ŽÁKY

NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ŽÁKY NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ŽÁKY Pořizovatel: Městský úřad Čáslav Odbor výstavby a regionálního rozvoje Žižkovo náměstí 1, 286 01 Čáslav DATUM : LISTOPAD 2012 1 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Územně plánovací

Více

I.Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond (ZPF) v územním plánu

I.Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond (ZPF) v územním plánu I.Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond (ZPF) v územním plánu 1. Úvod Územní plán Nezbavětice Vyhodnocení důsledků záboru ZPF je zpracována podle zák.č.334/1992

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LANČOV

ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LANČOV 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LANČOV 2 Schvalující správní orgán: Zastupitelstvo obce Lančov Razítko Číslo jednací: Datum vydání: Datum nabytí účinnosti změny č.1: Určený zastupitel obce: Jméno a příjmení: Funkce:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ÚDRNICE NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ÚP ÚDRNICE. Pořizovatel: Městský úřad Jičín

ÚZEMNÍ PLÁN ÚDRNICE NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ÚP ÚDRNICE. Pořizovatel: Městský úřad Jičín ÚZEMNÍ PLÁN ÚDRNICE NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ÚP ÚDRNICE Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Údrnice Městský úřad Jičín Ing.arch.Karel Novotný Brožíkova 1684, 50012 Hradec Králové Tel.: 604566916,

Více

Změna č. 3 ÚPSÚ Ohnišov

Změna č. 3 ÚPSÚ Ohnišov řeší změny ÚPSÚ na k. ú. Ohnišov a na k. ú. Zákraví TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 3 ÚPSÚ obsahuje změnu závazné části ÚPSÚ Ohnišov Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Ohnišov Městský úřad Dobruška Ing. arch.

Více

Objednatel: Obec Postřelmůvek (okres Šumperk) Pořizovatel: Městský úřad Zábřeh, Oddělení rozvoje a územního plánování

Objednatel: Obec Postřelmůvek (okres Šumperk) Pořizovatel: Městský úřad Zábřeh, Oddělení rozvoje a územního plánování Objednatel: Obec Postřelmůvek (okres Šumperk) Pořizovatel: Městský úřad Zábřeh, Oddělení rozvoje a územního plánování Schvalovací orgán: Zastupitelstvo obce Postřelmůvek Zpracovatel: Atelier AVM, s.r.o.

Více

Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY

Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY Změna č. 2 územního plánu Trhové Sviny NÁVRH ZADÁNÍ Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY Pořizovatel: Městský úřad Trhové Sviny, odbor výstavby, kulturních památek a územního plánování Datum: leden 2013

Více

KRASÍKOVICE. k. ú. Krasíkovice ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST

KRASÍKOVICE. k. ú. Krasíkovice ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST KRASÍKOVICE k. ú. Krasíkovice ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : Ing. arch. Milič Maryška Městský úřad Letohradská 3/369 PELHŘIMOV 170 00 Praha 7 Odbor výstavby, oddělení

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Stavba: Druh stavby: Přesun areálu f. INTEGRA, Machnín u Liberce novostavba Číslo zakázky: 14-044 Investor: Umístění: INTEGRA stavby, a.s. adresa: Hrádecká 158, Liberec - Machnín

Více

Agroekologie. Ing. Ondřej Jakšík. Katedra pedologie a ochrany půd. FAPPZ, A027A (suterén)

Agroekologie. Ing. Ondřej Jakšík. Katedra pedologie a ochrany půd.   FAPPZ, A027A (suterén) Agroekologie oceňování zemědělské půdy Katedra pedologie a ochrany půd Ing. Ondřej Jakšík email: jaksik@af.czu.cz FAPPZ, A027A (suterén) Obsah cvičení Podmínky zápočtu Definice půdy a její vývoj Klasifikace

Více

ÚZEMNÍ PLÁN KŘELOV-BŘUCHOTÍN

ÚZEMNÍ PLÁN KŘELOV-BŘUCHOTÍN ÚZEMNÍ PLÁN KŘELOV-BŘUCHOTÍN PŘEHLED ÚPRAV DOKUMENTACE PŘED OPAKOVANÝM VEŘEJNÝM PROJEDNÁNÍM architektonický ateliér Šumavská 416/15 602 00 Brno srpen 2017 OBSAH: 1. ÚVOD... 5 2. SCHÉMA LOKALIT PROJEDNÁVANÝCH

Více

ZMĚNA č.1 REGULAČNÍHO PLÁNU Sulice

ZMĚNA č.1 REGULAČNÍHO PLÁNU Sulice ZMĚNA č.1 REGULAČNÍHO PLÁNU Sulice Ing. arch. Ivan Kaplan Agora studio Vinohradská 156, 130 00 Praha 3 Březen 2012 2 Pořizovatel: Výkonný pořizovatel: Obecní úřad Sulice Želivec 150, Sulice 251 68 Kamenice

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE NEUMĚTELY

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE NEUMĚTELY ÚZEMNÍ PLÁN OBCE NEUMĚTELY Upravený návrh územního plánu (čistopis) Ochrana zemědělského půdního fondu a pozemků určených k plnění funkcí lesa Pořizovatel: Obec Neumětely starosta: Josef Paul Zpracovatel:

Více

I. ZMĚNA Č.4 ÚPnSÚ Nové Hutě (dále jen změna č.4 ÚPnSÚ)

I. ZMĚNA Č.4 ÚPnSÚ Nové Hutě (dále jen změna č.4 ÚPnSÚ) I. ZMĚNA Č.4 ÚPnSÚ Nové Hutě (dále jen změna č.4 ÚPnSÚ) a) Vymezení zastavěného území Zastavěné území vychází z aktuální pozemkové mapy katastrálního území Nové Hutě a Územního plánu sídelního útvaru Nové

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADOŠOVICE. ODŮVODNĚNÍ Textová část

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADOŠOVICE. ODŮVODNĚNÍ Textová část ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RADOŠOVICE katastrální území Radošovice, Tupesy ODŮVODNĚNÍ Textová část Projektant: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice Pořizovatel: Magistrát města

Více

ODŮVODNĚNÍ SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY

ODŮVODNĚNÍ SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY pro společné jednání dle zákona č.183/2006 Sb. pořizovatel: M Ú O d o l e n a V o d a BŘEZEN

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUŠNÍKY ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.2 ÚP POŘIZOVATEL: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor majetku a rozvoje města, úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU MIKULČICE ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU Změna č.2 II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

Více

N Á V R H Ú Z E M N Í H O P L Á N U O B C E M Ě R O T Í N

N Á V R H Ú Z E M N Í H O P L Á N U O B C E M Ě R O T Í N N Á V R H Ú Z E M N Í H O P L Á N U O B C E M Ě R O T Í N C. VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ NA ZPF a PUPFL N Á V R H Ú Z E M N Í H O P L Á N U O B C E M Ě R O T Í N Objednavatel:

Více

změna č. 1 OBSAH ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU strana 1. TEXTOVÁ ČÁST

změna č. 1 OBSAH ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU strana 1. TEXTOVÁ ČÁST II. OBSAH ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU 1. TEXTOVÁ ČÁST strana a) Postup při pořízení změny územního plánu 2 b) Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území 2 c) Vyhodnocení splnění

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOSTĚRADICE

ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOSTĚRADICE 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOSTĚRADICE 2 Schvalující správní orgán: Zastupitelstvo obce Hostěradice Razítko Číslo jednací: Datum vydání: Datum nabytí účinnosti změny č.4: Určený zastupitel obce: Jméno a příjmení:

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ONDŘEJOV

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ONDŘEJOV ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ONDŘEJOV pořizovatel: O Ú O n d ř e j o v ÚNOR 2012 II.Obsah odůvodnění návrhu územního plánu: II.A) Textová část a) postup při pořízení územního plánu,... 3 b)

Více

TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚPO SLATINA NAD ZDOBNICÍ Odůvodnění Změny č. 1 Územního plánu obce ( dále jen ÚPO ) Slatina nad Zdobicí obsahuje te

TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚPO SLATINA NAD ZDOBNICÍ Odůvodnění Změny č. 1 Územního plánu obce ( dále jen ÚPO ) Slatina nad Zdobicí obsahuje te TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚPO SLATINA NAD ZDOBNICÍ ZPRACOVATEL: Generální projektant: Ing.arch. Pavel Kramář Pod Zahrady 1305, 50346 Třebechovice pod Orebem IČO 162 45 423 Závazná část Územního plánu obce

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č. 3 územního plánu sídelního útvaru VELKÉ NĚMČICE

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č. 3 územního plánu sídelního útvaru VELKÉ NĚMČICE NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změny č. 3 územního plánu sídelního útvaru VELKÉ NĚMČICE Červen 2008 I. ÚVOD Obec Velké Němčice leží v okrese Břeclav, kde sousedí s katastrálními územími Nosislav, Nikolčice,

Více

číslo jednací... datum vydání.. datum nabytí účinnosti... Oprávněná úřední osoba pořizovatele.. podpis oprávněné úřední osoby pořizovatele

číslo jednací... datum vydání.. datum nabytí účinnosti... Oprávněná úřední osoba pořizovatele.. podpis oprávněné úřední osoby pořizovatele ČESKÁ REPUBLIKA STŘEDOČESKÝ KRAJ OBEC DOBŠÍN ZAHRNUJÍCÍ KATASTR - DOBŠÍN ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DOBŠÍN TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel Obec Dobšín Správní orgán Zastupitelstvo obce Dobšín číslo

Více

DALOVICE ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ. Vyhodnocení důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkce lesa KA * KA

DALOVICE ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ. Vyhodnocení důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkce lesa KA * KA Zdroj: www.mapy.cz DALOVCE ÚZEMNÍ PLÁN ODŮVODNĚNÍ Vyhodnocení důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkce lesa KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32,

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NEZABUDICE. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Nezabudice PROJEKTANT:

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NEZABUDICE. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Nezabudice PROJEKTANT: ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NEZABUDICE POŘIZOVATEL: Obecní úřad Nezabudice PROJEKTANT: srpen 2011 Název územně plánovací dokumentace: Změna č.1 územního plánu Nezabudice Řešené území: části k.ú.

Více

Tabulka číslo 1 - "Vyhodnocení předpokládaných důslednů navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond"

Tabulka číslo 1 - Vyhodnocení předpokládaných důslednů navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond Tabulka číslo 1 - "Vyhodnocení předpokládaných důslednů navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond" Katastrální území : Česká Kubice Strana : 1 1 Plochy bydlení 0,0000 - - - - - - - - - - - - 2 Plochy

Více

ZMĚNA č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ODŮVODNĚNÍ

ZMĚNA č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TĚŠETICE ODŮVODNĚNÍ Obsah textové části odůvodnění změny č. 3 ÚPO Těšetice: 1) VYHODNOCENÍ KOORDINACE VYUŽÍVÁNÍ ÚZEMÍ Z HLEDISKA ŠIRŠÍCH VZTAHŮ V ÚZEMÍ, VČETNĚ SOULADU S

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel MěÚ Strakonice odbor rozvoje úřad územního plánování Oprávněná úřední osoba pořizovatele Mgr. Robert Flachs Srpen 2017 NÁVRH ZADÁNÍ

Více

MORAVEC II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE MORAVEC

MORAVEC II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE MORAVEC MORAVEC II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE MORAVEC - 1 - Akce ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE MORAVEC Evidenční číslo zhotovitele : 27 002 182 Pořizovatel : Městský úřad Velké Meziříčí odbor výstavby

Více

Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5)

Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5) Změna Z1 ÚPN SÚ Nýrov, odůvodnění Strana 1 (celkem 18) Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5) B. Odůvodnění Odůvodnění Změny Z1 ÚPN SÚ je zpracováno v souladu s 53, odst.4 a 5 zákona č.183/2006

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í

ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í Objednatel : Obec Vřeskovice, Vřeskovice 112, 334 01 Přeštice Pořizovatel : MěÚ Klatovy - odbor výstavby a územního plánování Datum : 2/2014 Obsah

Více

Změna územního plánu Dešenice č. 3

Změna územního plánu Dešenice č. 3 Obec Dešenice Změna územního plánu Dešenice č. 3 Záznam o účinnosti a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo Městyse Dešenice b) údaje o vydání: datum nabytí účinnosti c) údaje

Více

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH Závazná část Regulačního plánu Slatiňany jih se mění v souladu se Stavebním zákonem č. 183/2006 Sb., včetně jeho prováděcích předpisů takto: 1. Změny II.

Více

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany Návrh zadání ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU B O R O V A N Y Podle vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 500/2006 Sb o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně

Více

Příloha II/1 Koordinační výkres /lokalita č. 1, 2 M 1:2 880. Příloha II/2 Koordinační výkres /lokalita č. 3, 5, 7 M 1:2 880

Příloha II/1 Koordinační výkres /lokalita č. 1, 2 M 1:2 880. Příloha II/2 Koordinační výkres /lokalita č. 3, 5, 7 M 1:2 880 OBSAH DOKUMENTACE II. Odůvodnění Změny č. 4 územního plánu A/ Textová část kapitola-název strana 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE...2 1.1 Název úkolu, objednatel, projektant...2 1.2 Obsah změny územního plánu...2 2.

Více

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (stavební zákon), v souladu s vyhláškou č. 501/2006 Sb.,

Více

ÚZEMNÍ PLÁN DOLNÍ VILÍMEČ PŘÍLOHA C OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU

ÚZEMNÍ PLÁN DOLNÍ VILÍMEČ PŘÍLOHA C OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚZEMNÍ PLÁN DOLNÍ VILÍMEČ PŘÍLOHA C OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU OBSAH DOKUMENTACE ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU příloha C A) TEXTOVÁ ČÁST 1. Odůvodnění příloha D B) GRAFICKÁ ČÁST O/1 Koordinační

Více

T E X T O V Á Č Á S T O D Ů V O D N Ě N Í II. A

T E X T O V Á Č Á S T O D Ů V O D N Ě N Í II. A T E X T O V Á Č Á S T O D Ů V O D N Ě N Í II. A II.1 Vyhodnocení využití z hlediska širších vztahů a vyhodnocení souladu s územně plánovací dokumentací vydanou krajem Z hlediska širších vztahů nevyplývají

Více

VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ NA ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND V ÚZEMNÍM PLÁNU

VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ NA ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND V ÚZEMNÍM PLÁNU VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH DŮSLEDKŮ NAVRHOVANÉHO ŘEŠENÍ NA ZEMĚDĚLSKÝ PŮDNÍ FOND V ÚZEMNÍM PLÁNU společné metodické doporučení Odboru územního plánování MMR a Odboru ochrany horninového a půdního prostředí

Více

Změna č. 7/A. Územní plán sídelního útvaru Hory. k.ú. Hory plochy dopravy - cyklostezka. návrh

Změna č. 7/A. Územní plán sídelního útvaru Hory. k.ú. Hory plochy dopravy - cyklostezka. návrh Územní plán sídelního útvaru Hory Změna č. 7/A návrh k.ú. Hory plochy dopravy - cyklostezka Obec: Obec Hory, Hory 47, 362 11 Jenišov zastoupená p. starostou Jiřím Paterou IČ: 0049750500 Datum: červenec

Více

.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SVOJETÍN

.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SVOJETÍN ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SVOJETÍN ODŮVODNĚNÍ ETAPA: NÁVRH Pro společné jednání dle 50 zákona č.183/2006 Sb. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Svojetín PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova

Více

HORNÍ KRUTY NÁVRH ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXT ODŮVODNĚNÍ

HORNÍ KRUTY NÁVRH ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXT ODŮVODNĚNÍ HORNÍ KRUTY NÁVRH ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXT ODŮVODNĚNÍ NÁVRH PRO VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ VE ZMĚNĚ ZKRÁCENÝM ZPŮSOBEM Zpracovatel: Ing. arch. Martina Tunková, autorizovaný architekt Spolupráce: Ing. arch.

Více

Základy agroekologie oceňování zemědělské půdy

Základy agroekologie oceňování zemědělské půdy Základy agroekologie oceňování zemědělské půdy Katedra pedologie a ochrany půd Ing. Ondřej Jakšík email: jaksik@af.czu.cz FAPPZ, A227 Obsah cvičení Podmínky zápočtu Definice půdy a její vývoj Klasifikace

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 3. návrh TEXTOVÁ ČÁST. Zpracovatel : Pořizovatel :

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 3. návrh TEXTOVÁ ČÁST. Zpracovatel : Pořizovatel : ČERVENÝ ÚJEZD ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 3 návrh Podle zákona č.183 / 2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu a vyhlášky č. 500 / 2006 Sb. o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci

Více

ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VRANOVSKÁ VES

ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VRANOVSKÁ VES ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VRANOVSKÁ VES Zastupitelstvo obce Vranovská Ves příslušné podle 6 odst.5 písm.c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů

Více

Změna č. 1 ÚPO BEZDĚKOV NAD METUJÍ

Změna č. 1 ÚPO BEZDĚKOV NAD METUJÍ Změna č. 1 ÚPO BEZDĚKOV NAD METUJÍ NÁVRH ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚPO BEZDĚKOV NAD METUJÍ Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Bezděkov nad Metují Městský úřad Náchod Ing.arch.Karel Novotný Brožíkova

Více

ODŮVODNĚNÍ Změny č.2 územního plánu sídelního útvaru Buzice

ODŮVODNĚNÍ Změny č.2 územního plánu sídelního útvaru Buzice ODŮVODNĚNÍ Změny č.2 územního plánu sídelního útvaru Buzice Vypracoval: Hexaplan International s.r.o. Šámalova 72 615 00 Brno Datum: březen 2009 Odůvodnění Změny č. 2 ÚpnSÚ Buzice - obsah textové části

Více

Ú Z E M N Í P L Á N K L O P O T O V I C E. Z M Ě N A Č. 1.

Ú Z E M N Í P L Á N K L O P O T O V I C E. Z M Ě N A Č. 1. ÚZEMNÍ PLÁN KLOPOTOVICE. ZMĚNA Č.1 1 Ú Z E M N Í P L Á N K L O P O T O V I C E. Z M Ě N A Č. 1. P O Ř I Z O V A T E L : O B J E D N A T E L : STAVEBNÍ ÚŘAD MĚSTSKÉHO ÚŘADU PROSTĚJOV odd. územního plánování

Více

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice. Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám.

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice. Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice Pořizovatel: Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. 1, 682 01 Vyškov Datum: Srpen 2011 1 Obsah zadání: a) Požadavky

Více

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29 Návrh zadání územní studie Dražejov D29 Základní identifikační údaje Místo: k.ú. Dražejov u Strakonic Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního plánování Zhotovitel: Datum: prosinec

Více

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora Odůvodnění změny č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora a) Postup při pořízení a zpracování změny č. 1 územního plánu Změna č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora byla pořizována v souladu se zákonem č. 183/2006

Více

Ú Z E M N Í P L Á N O B C E Z M Ě N A Č. 3

Ú Z E M N Í P L Á N O B C E Z M Ě N A Č. 3 Ú Z E M N Í P L Á N O B C E Z M Ě N A Č. 3 NÁVRH POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: IVAN PLICKA STUDIO s.r.o. ČERVENEC 2011 AUTORISACE Pořizovatel: Městský úřad Pacov, Odbor výstavby

Více

Odhad tržní hodnoty č. 2186

Odhad tržní hodnoty č. 2186 Odhad tržní hodnoty č. 2186 Objednatel posudku: Exekutorský úřad Šumperk soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 647/2 787 01 Šumperk IČ: 47844582 DIČ: CZ460603459 č. obj.: č.j. USN 065 Ex 00935/06-053

Více

NÁVRH ZMĚNY č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBRASLAVICE

NÁVRH ZMĚNY č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBRASLAVICE 1 NÁVRH ZMĚNY č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBRASLAVICE Pořizovatel Městský úřad Kutná Hora odbor regionálního rozvoje a územního plánování DATUM: duben 2016 2 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Územně plánovací dokumentace Změna

Více

ÚZEMNÍ PLÁN Pěčín změna č.1

ÚZEMNÍ PLÁN Pěčín změna č.1 ÚZEMNÍ PLÁN Pěčín změna č.1 katastrální území : Pěčín u Rychnova nad Kněžnou A. TEXTOVÁ ČÁST B. GRAFICKÁ ČÁST ARCHTEAM, Weyrova 3, 547 01 Náchod Vedoucí projektant : Ing.arch. Milan Rak, Ph.D. Vypracoval

Více

Změna č.iii Územního plánu sídelního útvaru Miletín - Rohoznice

Změna č.iii Územního plánu sídelního útvaru Miletín - Rohoznice Změna č.iii Územního plánu sídelního útvaru Miletín - Rohoznice Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Návrh Změny č. III Územního plánu sídelního útvaru Miletín - Rohoznice - textová část

Více

Odbor stavební a rozvoje města Spisová značka: SZ_028092/2018/KUSK. Oddělení územního plánování Vyřizuje: Ing. Lucie Vrňatová / l.

Odbor stavební a rozvoje města Spisová značka: SZ_028092/2018/KUSK. Oddělení územního plánování Vyřizuje: Ing. Lucie Vrňatová / l. Praha: 15. 3. 2018 Magistrát města Mladá Boleslav Číslo jednací: 028092/2018/KUSK Odbor stavební a rozvoje města Spisová značka: SZ_028092/2018/KUSK Oddělení územního plánování Vyřizuje: Ing. Lucie Vrňatová

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU ŽÁKY

NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU ŽÁKY NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU ŽÁKY UPRAVENÝ NÁVRH DLE PROJEDNÁNÍ Pořizovatel: Městský úřad Čáslav Odbor výstavby a regionálního rozvoje Žižkovo náměstí 1, 286 01 Čáslav DATUM : květen 2013 1 ZÁZNAM O

Více

A. Změna č. 1 Územního plánu VELKÁ DOBRÁ. TEXTOVÁ ČÁST Návrh pro společné jednání. Záznam o účinnosti

A. Změna č. 1 Územního plánu VELKÁ DOBRÁ. TEXTOVÁ ČÁST Návrh pro společné jednání. Záznam o účinnosti A. Změna č. 1 Územního plánu VELKÁ DOBRÁ TEXTOVÁ ČÁST Návrh pro společné jednání Záznam o účinnosti Vydalo: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Obecní úřad Velká Dobrá Karlovarská 15 273 61 Velká Dobrá

Více

Rozloha ZPF dle kultur (ha) - září 2001

Rozloha ZPF dle kultur (ha) - září 2001 18. ZEMĚ DĚLSKÝ PŮDNÍ FOND 18.1. CHARAKTERISTIKA ZPF Charakteristika ZPF Zemědělská půda zaujímá 37,2 % rozlohy řešeného území. Louky tvoří 18,7 % rozlohy řešeného území (50,4 % ZPF), orné půdy 10,6 %

Více

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník Obec Hnačov Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Hnačov b) údaje o vydání: datum nabytí

Více

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů

zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů zpracovaný jako opatření obecné povahy v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (stavební zákon), v souladu s vyhláškou č. 501/2006 Sb.,

Více

Obsah Opatření obecné povahy č. 1/2013, kterým se vydává Územní plán Zlaté Hory. str.

Obsah Opatření obecné povahy č. 1/2013, kterým se vydává Územní plán Zlaté Hory. str. Obsah Opatření obecné povahy č. 1/2013, kterým se vydává Územní plán Zlaté Hory I.A TEXTOVÁ ČÁST 1 A. Vymezení zastavěného území 2 B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot 2 C. Urbanistická

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

ZÁZNAM O ÚČINNOSTI OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY - Jméno a příjmení, funkce a podpis oprávněné úřední osoby pořizovatele, otisk úředního razítka...

ZÁZNAM O ÚČINNOSTI OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY - Jméno a příjmení, funkce a podpis oprávněné úřední osoby pořizovatele, otisk úředního razítka... NÁVRH ZMĚNY č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PERNAREC A JEHO ODŮVODNĚNÍ Obec : Pořizovatel : Projektant : Pernarec Městský úřad Nýřany, pracoviště Plzeň odbor územního plánování Ing.arch. Petr Leitl UrbioProjekt Ateliér

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE CHVALEČ Z M Ě N A Č. 1

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE CHVALEČ Z M Ě N A Č. 1 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE CHVALEČ Z M Ě N A Č. 1 TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č..1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALEČ O B J E D N A T E L M Ě Ř Í T K O O B E C C H V A L E Č 1 : 5 0 0 0 C H V A L E Č 2 3 1 5 4 2 1 1

Více

Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU PASEKA

Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU PASEKA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í 4. ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKA Uničov, leden 2009 1 Zadání je zpracované na základě rozhodnutí zastupitelstva

Více

B.1. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST

B.1. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST B.1. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY - TEXTOVÁ ČÁST 1. Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území, včetně souladu s územně plánovací dokumentací vydanou krajem, 1.1. Vyhodnocení koordinace

Více

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA TEXTOVÁ ČÁST A Brno 9 / 2015 Strana 2 POŘIZOVATEL Úřad architektury a územního plánování Magistrát města Kladna Náměstí starosty Pavla 44 272 52

Více

HYNČINA ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA Č. 1. (k.ú. Hynčina, Křižanov u Zábřehu) TEXTOVÁ ČÁST KA * KA

HYNČINA ÚZEMNÍ PLÁN ZMĚNA Č. 1. (k.ú. Hynčina, Křižanov u Zábřehu) TEXTOVÁ ČÁST KA * KA HYNČINA ÚZEMNÍ PLÁN (k.ú. Hynčina, Křižanov u Zábřehu) ZMĚNA Č. 1 TEXTOVÁ ČÁST KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou HYNČINA ÚZEMNÍ PLÁN (k.ú. Hynčina, Křižanov u

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. I ÚPO ÚJEZD U ROSIC Dílčí změny Z1 Z5 Z1 - Z2 - Z3 - Z4 - Z5 - návrh plochy pro bydlení - dle ÚPO funkční využití návrh veřejné zeleně, návrh dopravní plochy návrh plochy individuální

Více

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu - Obsah

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu - Obsah I. ÚZEMNÍ PLÁN Textová část územního plánu - Obsah Textová část územního plánu - Obsah... 1 1. TEXTOVÁ ČÁST... 2 1.1 (a) Vymezení zastavěného území... 3 1.2 (b) Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁŠŤANY

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁŠŤANY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁŠŤANY katastrální území Chrášťany u Týna nad Vltavou a Pašovice NÁVRH ZADÁNÍ BŘEZEN 2012 Návrh na pořízení: Obec Chrášťany Pořizovatel: Městský úřad Týn nad Vltavou, nám.

Více

ZADÁNÍ ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHYŠKY

ZADÁNÍ ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHYŠKY ZADÁNÍ ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHYŠKY Obsah: a) požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje, územně plánovací dokumentace vydané krajem, popřípadě z dalších územních vztahů b) požadavky na

Více

Obec Petrovice. Změna č.6 územního plánu sídelního útvaru Petrovice. Opatření obecné povahy. změnu č.6 územního plánu sídelního útvaru Petrovice,

Obec Petrovice. Změna č.6 územního plánu sídelního útvaru Petrovice. Opatření obecné povahy. změnu č.6 územního plánu sídelního útvaru Petrovice, Obec Petrovice Petrovice 529, 403 37 PETROVICE Č.j. ÚP 01/09-326/Ve V Petrovicích 1. února 2009 Opatření obecné povahy Změna č.6 územního plánu sídelního útvaru Petrovice Zastupitelstvo obce Petrovice

Více

k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel :

k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : ŘIMOVICE k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : Ing. arch. Milič Maryška Městský úřad Vlašim Letohradská 3/369 Odbor výstavby 170 00 Praha 7 a územního plánování

Více

ARNEŠTOVICE. k. ú. Arneštovice II. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST

ARNEŠTOVICE. k. ú. Arneštovice II. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST ARNEŠTOVICE k. ú. Arneštovice II. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : Ing. arch. Milič Maryška Městský úřad Letohradská 3/369 PELHŘIMOV 170 00 Praha 7 Odbor výstavby, oddělení

Více

Opatření obecné povahy, kterým se vydává změna č.1 ÚP Krásná Hora. A1 Výkres základního členění území - oblast Broumova Lhota

Opatření obecné povahy, kterým se vydává změna č.1 ÚP Krásná Hora. A1 Výkres základního členění území - oblast Broumova Lhota Z M Ě N A Č. 1 Ú P K R Á S N Á H O R A : 00P Opatření obecné povahy, kterým se vydává změna č.1 ÚP Krásná Hora text A1 Výkres základního členění území - oblast Broumova Lhota A2 Výkres základního členění

Více

NÁVRH ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ČERVENÉ JANOVICE UPRAVENÝ NÁVRH

NÁVRH ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ČERVENÉ JANOVICE UPRAVENÝ NÁVRH NÁVRH ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ČERVENÉ JANOVICE UPRAVENÝ NÁVRH DATUM: SRPEN 2011 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Územně plánovací Změna č.1 územního plánu obce Červené dokumentace Janovice Vydaná zastupitelstvem

Více

VIII. VLIVY NA PŮDU A LESNÍ EKOSYSTÉMY

VIII. VLIVY NA PŮDU A LESNÍ EKOSYSTÉMY VIII. VLIVY NA PŮDU A LESNÍ EKOSYSTÉMY Realizace všech záměrů naplňujících hodnocenou koncepci je spojena s trvalým, nebo dočasným záborem zemědělského půdního fondu, případně pozemků určených k plnění

Více