Rally Legend ne, San Marino před 15-ti lety ano

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rally Legend ne, San Marino před 15-ti lety ano"

Transkript

1 ally Legend ne, San Marino před 15-ti lety ano Autor: Ivan Škaloud, :28 Zdravím všechny fanoušky rally. Shlédl jsem několikeré foto ALLY LEGEND de na ewrc a přečetl velmi pěkné popsání "ZEH FANS" výletu do San Marina při příležitosti ally LEGEND a deníček "fans OSEK". I já jsem viděl legendy na vlastní oči a v San Marinu byl několikrát, a tak mne deníček party fandů při mínce o immini, Seravale a dalších námých pojmů inspiroval. Dostal jsem nápad, připomenout, že v San Marinu se neapsali poue legendy, ale i naši - čeští soutěžáci, a to ještě dříve, než se ačalo ALLY LEGEND jedit. Dlouho jsem se romýšlel jestli mám dát dohromady něco podobného, jako de na ewrc popsal vpomínky na dobu minulou J. Vrátil, přiložit k tomu pár dnes skoro historických foto, abychom třeba jen na chvilku oživili vpomínky. omýšlel jsem se dlouho proto, protože bohužel existují dva druhy "ZEH FANS" - jedni tv. "přející" a druí naopak "nepřející" a je jedno jestli se článek týká ahraničních nebo českých posádek, ať předních, nebo i těch méně námých. Nepřejícím, co si vždy najdou nějakou výhradu vůči komukoliv a pak své negativní komentáře píší do diskue, sděluji, že jde poue o vpomínku na to, co se stalo právě před 15-ti lety, kdy jsme někteří končili se ávoděním. Logo soutěže Pro mnohé mladší, ale i starší bude možná překvapení, že na této "super šotolinové" soutěži ávodili v minulosti i čeští jedci. Od r to byli Milan Dolák, Jiří Pertlíček, Vlasta Hodaň, Ota Zenkl, Jan aichl, Václav Sedmidubský, Milan Vítek, Jindra Štolfa se svými spolujedci a možná i další, o kterých asi nevím. Nejen ávodili, ale přiveli domů i úspěchy. Jenže v té době nebyl internet tak dostupný jako dnes a výsledky se moc nepublikovali, a tak se ani mei veřejnost nedostali a věděli o nich poue lidé v úkém okruhu ávodních posádek, které v San Marinu startovali. Bohužel se mi ani v současné době nepodařilo netu ískat něco bližšího té doby a foto už vůbec ne. Tak Vám chci něco minulosti San Marina nabídnout..

2 Havlíček,Štolfa, aichl, Nečadová, Ota Zenkl úplně vpravo Musím důranit, že vlášť Ota Zenkl byl takovým "českým špiónem" a v San Marinu startoval asi jako první a potom tak možná 5x - 6x. Na 100% vím, že 1x vyhrál a 2x byl druhý, samořejmě ve své třídě. Po prvním průkumném startu v SM svým vyprávěním o krajině a prostředí, ale hlavně o nádherné soutěži přivedl i několik ostatních na myšlenku startovat na čisté šotolině. Startovní rampa

3 Na startu šotolinové soutěže evropského kalibru konanou října 1994 se domluvilo několik posádek. Z Mariánských Lání posádky Vlasty Hodaně a Oty Zenkla, který ale nakonec e dravotních důvodů odvolal start, ale šéfoval celému ájedu, Mladé Boleslavi tým Jana aichla a Děčína Václava Sedmidubského Asi tak s 10-ti denním předstihem se vyrailo po předchoí domluvě dříve a jak říkal s oblibou J. aichl, na vlastivědný výlet. Odjed dříve proto, abychom ponali po dobách socialismu také polátko kapitalismu, protože dřívější evropské ávody v ND, Bulharsku, Maďarsku a Polsku se jedili pod návem Pohár míru a přátelství a všechno bylo skoro stejné jako u nás. estou jsme ponali (někteří poprvé) Alpy, Brenner, Pádskou nížinu, pobřeží italského Jadranu (odtud mínka o immini), Serravale a cíl San Marino, kde bylo opravdu v té době všechno jinak. Za mínku o průběhu cesty stojí překonání Brenneru. Jedno voidlo byl náš napůl obytný autobus, v druhé půlce ávoďák a na ávěsu vlek s tréninkáčem. Druhé voidlo Avia 30 s vlekem a na vleku ávoďák, plus další 2 favority jeli po ose. Kluci Děčína odjížděli déle. Abychom ušetřili poplatky a mýtné po dálnici, absolvovali jsme přejed Brenneru po staré silnici, která je velmi úká a pověstná množstvím svých atáček, a proto ji vyhledávají vláště motorkáři. Byla však hlídaná policií, aby de nejedila bytečně voidla nad 3,5 t a nedocháelo ke karambolům. Protože aručená informace byla, že v noci italská policie nehlídá, tak jsme to riskli, jinak hroila pokuta. Vše proběhlo podle předpokladů, mýtné ušetřeno, pokuta nebyla, ale přišli jsme o řidiče Avie, protože po opětovném najetí na dálnici neudržel v ruce volant. Na rodíl od soupravy autobusu s vlekem neměla Avie posilovač a řidič, nevím kdo už tenkrát řídil, se prostě v těch atáčkách utavil. Vše cestou bylo nádherné, pravidelně jsme stavěli a vnímali prostředí a vstřebávali krásy krajiny. San Marino V SM jsme našli áemí pro naše týmy. Kdo to v SM ná, hned vedle fotbalového stadionu přímo pod skálou nad kterou je hrad, je malé parkoviště, a tak jsme ho ihned skoro celé abrali.

4 Parkoviště u fotbalového stadionu Zde bylo útočiště pro všechny naše následující činnosti. Zde jsme spali, připravovali auta na ávod, vyráželi na tréninky a a "kulturou" do nočního San Marina. Tým Jana aichla tvořili dva mechanici, Petr Kubín a Ladislav Masopust, posádka aichl-škaloud a opravdu "uřivý" kameraman Milan Vítek st.,který vše dokumentoval na videokameru a e všeho, co se událo a e ávodů vytvořil velmi pěkné dvouhodinové video. Vítek, Kubín, Masopust, Škaloud, aichl Závoďák byl připraven domova, a tak probíhaly poue kosmetické přípravy před ávodem.

5 Mechanik P. Kubín Posádky pilně trénovali, protože k našemu velkému překvapení de byli Z o délce i 35 km po šotolině, ale stačili jsme i tak sledovat okolí. M. Vítek s námi absolvoval v autě a s kamerou v ruce celou trať soutěže při tréninku. M.Vítek st., Škaloud I. pří tréninku Nutno také podotknout, že Vlasta Hodaň trénoval a poté absolvoval celou soutěž jedním autem. Ano jedním - a to ostrým ávodním N-kem. Be jediné poruchy a be defektu.

6 Trénink v okolí San Marina, Hodaňův vů vpravo Na formálce jsme jako v Itálii a San Marinu nic neříkající ciinci na škodovkách, dostali e 132 startujících čísla - aichl s bývalým továrním Á-čkem č.121, Hodaň s N-kem č.127. Václav Sedmidubský měl myslím s tehdejším Fordem Escort v N-ku číslo 25. Favorit sk A Na přejímce jsme potkali mladé a už tehdy nám námé borce, jako Paolo Andreucci nebo Andrea Navarra. Ze starších nebo našich vrstevníků to byli Grossi, Errani, Gono.

7 Andreucci - Fedelli Právě s Diegem Gonem jsme se v San Marinu spřátelili. Předával nám informace a pomohl s některými áležitostmi. Při jednom technickém problému, jelikož Italové neuměli nebo nechtěli mluvit německy, se překládalo italštiny do angličtiny, angličtiny do francouštiny a poté do ruského jayka a ten jsme my ovládali skvěle díky "osvoboditelům 68" a následné povinné výuce na školách, takže jsme vše vyřešili. Zcela určitě si mnoí vpomenete na ally Šumava 2006 a modrý Opel orsa. orsu pilotoval starší urostlejší pán s méně vlasy, který se super kloual po sněhu a vyhrál A6. V Klatovech mne hledal, protože ve startovce bylo jméno Škaloud. Když jistil, že spolujedec D. Tomka ve voe Felicia KITA 1,6 je Škaloud ml., ( nyní Tlusťák-Škaloud) měl toho nefalšovanou radost. Se spolujedcem Paolem Pissanim se s juniory ihned spřátelili také.

8 Tomek, Pissani, Gono, Škaloud ml. Šumava 2006 Aviovaná nádherná šotolinová soutěž se však měnila v den startu na šotolinovou hrůu v podobě mlhy s nádechem prádelny a obrovského nepřetržitého lijáku, kdy se "čistá, suchá, rovná a krásná" šotolina s vápencovým podkladem měnila na neuvěřitelné vápencové bahno, které jsme měli všude. Motorový prostor favoritu vypraný filtr po každé Z

9 Pro nás to však byla obrovská výhoda, protože během třídenní soutěže se tak trochu smaaly rodíly ve výkonu aut, a jelikož jsme byli dobře vybaveni obutím na šotolinu, tak jsme na dlouhých vložkách dojížděli i tři čtyři auta startující před námi a postupovali pořadím nepředvídaně vhůru. Mimo vypadlého kabelu na jednom válců hned na první Z nás nepostihl žádný defekt a neudělali jsme žádnou chybu, a tak se pro nás ačal rýsovat pěkný výsledek. Servis v prádelně V tehdejší době jsme neměli žádný stan, doprovodným voidlem pro servis byl tréninkový Favorit s vyndanými adními sedačkami, vybavený jedním heverem, 6 koly, bednou nářadí, dvěma kanystry s benínem a dvěma šikovnými a hlavně rychlými mechaniky, kteří servisovali a každou odjetou Z. Najeli tak 2x více km než my během soutěže. Za mínku také stojí mechanik Láďa Masopust (poději mechanik na ŠKODA Motorsport ), který v áří 1994 narukoval na vojnu a v říjnu, nevíme jak se mu to povedlo, dostal desetidenní mimořádnou dovolenou právě na termín ávodů a odjel s námi do San Marina. esta tam i pět proběhla be problémů, jenom při cestě pátky byl Láďa očividně i k vhledem k výsledkům hodně smutný.

10 Láďa Masopust, vojín mechanik ČSLA Nestěžoval si, a tak jsme nic neřešili. Po Vánocích jsme se však úplně náhodou dověděli, že Láďa se vrátil vojenské dovolené do kasáren o dva dny poději a vyfasoval 21 dní basy. Jak nám Láďa poději řekl: "San Marino stálo a 21 dní basy a to ještě nevíte, že jsem tenkrát neměl ani svůj pas ten ůstal odevdaný v kasárnách s občankou." Takže jako mechanika jsme měli v San Marinu vojína naší lidové armády. Na místní borce na velkých autech a hlavně nalých šotoliny a místní tratě, jsme však v žádném případě neměli. Posádku Grossi-Bori, která soutěž nakonec vyhrála, bych s místní popularitou v dané době přirovnal k našim Láďovi Křečkovi s Honou Krečmanem a navíc Grossiho podobu k V. Blahnovi, když končil aktivní kariéru. Další borci, kteří de startovali, byli Dallavilla-Fapari nebo Navarra-assaa. Soutěž jsme v té bahnité hrůe nakonec dotáhli do úspěšného konce všechny posádky.

11 Předání vítěných pohárů : aichl-škaloud ally San Marino 1994 Sedmidubský Braunstein 1. místo v N, 5. absolutně aichl Škaloud 1. místo v A5, 18. absolutně. Hodaň Sova 3. místo v N1,? absolutně aichl Škaloud r.1994 Bohužel se mi při nedávném stěhování stala nedopatřením neomluvitelná věc. Omylem se jedna krabice s mým archivem ocitla nechtěně v kontejneru a Technické služby našeho města vykonaly

12 odpovědně svoji práci a část archivu tohoto úspěšného startu, ale i ostatních let, je nenávratně fuč. Jinak bych přiložil více foto, startovní listinu a konečné oficiální výsledky ally San Marino Zdravím všechny "ZEH ALLY FANS" Ivan Škaloud - MB

Vzpomínka na Jana Trajbolda sen.

Vzpomínka na Jana Trajbolda sen. Vpomínka na Jana Trajbolda sen. Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 27. 10. 2016 18:23 Před pár dny, přesně 22.10.2016, to bylo 15 let, co se na svou poslední rallye vydal soutěžák Jan Trajbold sen. - jeho profil

Více

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 11. 8. 2015 22:03 Josef Peták s Alenou Benešovou ačali svou náročnou letní tour už při ally Bohemia na počátku července,

Více

Velikonoční rally aneb z historie Safari Rally - 2. díl

Velikonoční rally aneb z historie Safari Rally - 2. díl Velikonoční rally aneb historie Safari ally - 2. díl Autor: Jiří Fryje, 2. 6. 2009 09:58 Velikonoční rally aneb historie Safari ally - 1. díl Úvodní ročník, v němž byly voy roděleny do čtyř kategorií,

Více

Výlet do historie za tovární Škodou Favorit

Výlet do historie za tovární Škodou Favorit Výlet do historie a tovární Škodou Favorit Autor: Ladislav Kopelent, 2. 12. 2010 11:49 Čas neúprosně běží a je to již více než dvacet let, kdy Škoda Mladá Boleslav poprvé nasadila na soutěži jako sportovní

Více

Janota s Opelem při jarním trojboji - video

Janota s Opelem při jarním trojboji - video Janota s Opelem při jarním trojboji - video Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 15. 4. 2012 22:28 Miroslav Janota, jedec Hájek Historic ech National ally Teamu ještě letos v průběhu ledna nevěděl,

Více

Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem.

Martin Čenda Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Čendova RZtka Autor: Jakub Malina, 4. 9. 2016 10:24 Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Jako

Více

Portugalská studená sprcha - zpověď Honzy Černého

Portugalská studená sprcha - zpověď Honzy Černého Portugalská studená sprcha - pověď Hony Černého Autor: wwwernyracingom, 10. 4. 2014 18:03 Posádka se vydala do mistrovství světa s itroënem DS3 3T, který je v letošním roce určený jako jediné voidlo pro

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vozy 1, 2 a 3

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vozy 1, 2 a 3 Historie voů Škoda Fabia W - voy 1, 2 a 3 Autor: Standa standak Komínek, 14. 2. 2008 22:01 Dnes se po minulém úvodu podíváme na první tři exempláře vou Škoda Fabia W. Historie voů Škoda Fabia W - úvod

Více

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Pražský pilot Robert Čonka (27.8.1968) zahájil svoji soutěžáckou kariéru už v polovině devadesátých let s kadettem, aby se po téměř desetileté

Více

Obojživelník pojede v roce 2016 svoji čtyřstou soutěž

Obojživelník pojede v roce 2016 svoji čtyřstou soutěž Obojživelník pojede v roce 2016 svoji čtyřstou soutěž Autor: Pavel Vydra, 25. 12. 2015 11:32 V příští seóně odstartuje do své čtyřsté soutěže v rally. Je to soutěžní obojživelník seděl mnohokrát a volantem,

Více

Profil Viktora Szabó na ewrc-results.com

Profil Viktora Szabó na ewrc-results.com Profil: Viktor Sabó Autor: Vlastimil esl, 22. 3. 2009 07:04 Pleňský soutěžák Viktor Sabó (23.7.1978) má a sebou velmi pestrou sportovní minulost. Pilotoval také speciály elitní kategorie W, ale největších

Více

Z ČR a z paní konzulkou v Kamerunu jsme měli přehled o lécích, které by zabrali na Bořka, tedy na Filarii, jak se tato nemoc jmenuje.

Z ČR a z paní konzulkou v Kamerunu jsme měli přehled o lécích, které by zabrali na Bořka, tedy na Filarii, jak se tato nemoc jmenuje. Kameroon-2-15.12.2009 a zbytek cesty zápis 30. V Těchto dnech (17.10.2010) vrcholí přípravy na další cestu, proto nebyl dostatek času na doladění deníčku, ale alespoň v rychlosti doplní několik fotek s

Více

Rozhovor s Václavem Pechem jun. a Jiřím Jirovcem - 1/3

Rozhovor s Václavem Pechem jun. a Jiřím Jirovcem - 1/3 ohovor s Václavem Pechem jun. a Jiřím Jirovcem - 1/3 Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 9. 3. 2016 11:15 Václav Pech jun. v roce 2011 spojil své síly s Jiřím Jirovcem, majitelem společnosti invelt, která je

Více

Ve dnech září se uskutečnil další ročník Australasian Safari - poslední závod letošní sezóny Dakar Challenge.

Ve dnech září se uskutečnil další ročník Australasian Safari - poslední závod letošní sezóny Dakar Challenge. Australasian Safari Autor: obert Löwy, 16. 10. 2013 17:33 Ve dnech 19. - 27. áří se uskutečnil další ročník Australasian Safari - poslední ávod letošní seóny Dakar hallenge. Historie této dálkové australské

Více

Velké finále Mogul driving cupu

Velké finále Mogul driving cupu Velké finále Mogul driving cupu Autor: Global Assistance acing Aréna Sosnová, 1. 4. 2014 20:38 Více fotografií najdete ZDE MOGUL driving cup už druhým rokem baví automobilové nadšence, kteří mají možnost

Více

Joose Kojo: Start v Kostelci ideální dovolená

Joose Kojo: Start v Kostelci ideální dovolená Joose Kojo: Start v Kostelci ideální dovolená Autor: Vlastimil esl, 6. 8. 2012 21:26 Nejexotičtějšími účastníky Matrix M. V. ally Kostelec byli Joose Kojo a Sami Taskinen. Sympatičtí Finové absolvovali

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. RC Rallye Český Krumlov 2013 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

Subaru na sněhu jako doma -test-

Subaru na sněhu jako doma -test- Subaru na sněhu jako doma -test- Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 3. 2. 2009 14:46 Jako blesk čistého nebe přišla nedávno práva o tom, že se načka Subaru stahuje e světového šampionátu rally. Při vyslovení

Více

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2 Autor: Martin Agnus Bobek, 17. 10. 2005 00:00 Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 1. díl Mistrovství světa v rally jsme od roku 1999 absolvovali

Více

Comenius meeting Dánsko Svendborg. Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika

Comenius meeting Dánsko Svendborg. Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika Comenius meeting Dánsko Svendborg Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika Sobota 5. září 2009 Kodaň Svendborg Neděle 6. září 2009 Ostrov Strynø Pondělí 7. září 2009 Ostrov Strynø Svendborg Úterý

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 20

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 20 Historie voů Škoda Fabia W - vů č. 20 Autor: Standa standak Komínek, 5. 11. 2008 08:55 Prvním voem Škoda Fabia W, který nikdy nestartoval v továrních barvách, byl vů s pořadovým číslem 20. Byla mu přidělena

Více

Paměťnároda. Helena Medková

Paměťnároda. Helena Medková Paměťnároda Helena Medková 1946 Narodila se v roce 1946 v Praze. Její rodiče ji již od malička vedli k hudbě. Hrála na klavír a její sestra na housle. Studovala na konzervatoři a poté na Akademii múzických

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 7. RC Rallye Český Krumlov 2017 13. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo

Více

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC?

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC? Vyhodnocení dotazníku k etapovému závodu SPAC (Velká cena FORCE) Dotazník vyplnilo 53 závodníků, někteří neodpověděli na všechny otázky. Dotazníky vyplnili - podle kategorií: 16 11 9 6 4 3 2 2 A B C D

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48 Fotky žloutnou, vzpomínky ne... - 8. díl Autor: Jiří Seliger, 31. 3. 2014 19:48 Nedávno přibyly na ewrc-results.com výsledky Rallye Toužim 1979 a já jsem si vzpomněl, že jsme tuto rallye také jeli. Začal

Více

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH Stručná charakteristika soutěže: soutěž seriálu mistrovství ČR v automobilových rally centrum soutěže v Okříškách cca 10 km

Více

{jathumbnail off} Našim obyvatelům se šedé dny v přítomnosti dětí rozsvítí - Broumovsko. Napsal uživatel Jana Kovaříková Pondělí, 29 Říjen :12

{jathumbnail off} Našim obyvatelům se šedé dny v přítomnosti dětí rozsvítí - Broumovsko. Napsal uživatel Jana Kovaříková Pondělí, 29 Říjen :12 Ve středu 24. října 2018 se v domově pro seniory díky mladým broumovským fotbalistům uskutečnil turnaj v "Člověče, nezlob se". Zájem o akci byl veliký jak ze strany devíti mladých fotbalistů, tak ze strany

Více

Velký rozhovor se Štěpánem Vojtěchem 1. díl

Velký rozhovor se Štěpánem Vojtěchem 1. díl Velký rohovor se Štěpánem Vojtěchem 1. díl Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 8. 6. 2016 20:00 Štěpán Vojtěch pocháí e námé ávodnické rodiny a společně se svým bratrem Tomášem patřili k těm, kdo takvaně udělali

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ 2 PROJEKT MČR 2015 Po několika letech s vozy s předním pohonem bychom rádi opět usedli do čtyřkolky. Volba padla na vůz Škoda Fabia S2000, se kterou jsme v roce 2013 absolvovali

Více

SETKÁNÍ S MARTINOU SÁBLÍKOVOU A JEJÍM TRENÉREM LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA

SETKÁNÍ S MARTINOU SÁBLÍKOVOU A JEJÍM TRENÉREM LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA SETKÁNÍ S MARTINOU SÁBLÍKOVOU A JEJÍM TRENÉREM 13. 2. 2017 LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA Již roky jsem snila o tom, setkat se s neuvěřitelnou hvězdou českého sportu Martinou Sáblíkovou, (která se nejspíš s rychlobruslařskými

Více

Jiří Trojan od motokrosu až po Clio R3!

Jiří Trojan od motokrosu až po Clio R3! Jiří Trojan od motokrosu až po lio 3! Autor: allyfans Katovice, 15. 1. 2009 11:47 Dnešní mládež už těžko asi ví, co je to fichtl, fekál nebo jednoduše pionýr. Jiří Trojan patří mei ty, kteří měli možnost,

Více

V. Rallye Praha Revival seznam přihlášených

V. Rallye Praha Revival seznam přihlášených V. allye Praha evival 2015 - senam přihlášených Autor: Jarda Malík, 24. 12. 2014 15:34 Již tradičně na Štědrý den naděluje promotér E. Patera všem revivalovým přínivcům senam přihlášených na nadcháející

Více

Šumava z okna veteránů Škoda Felicia

Šumava z okna veteránů Škoda Felicia Šumava z okna veteránů Škoda Felicia Text a foto Dr. Georg W. Pollak, sc. Pro většinu nadšených automobilistů snad není nic krásnějšího, než se za slunečného počasí projíždět malebnou krajinou v kabrioletu.

Více

Zprávičky ze školní družiny

Zprávičky ze školní družiny 7.A POCHOĎÁK Pavel Mikliš Byl to krásný slunečný den (byla celkem zima :D ) všichni jsme spali a najednou jsme si uvědomili! My jdeme dneska na pochoďák!!! Některým se nechtělo, tak zůstali doma. Ale my

Více

Redakce 013. Zpravodaj Základní školy Brankovice. Vyšlo: 28. února dvouměsíčník číslo 1 /2013. V lednu mráz - těší nás; v lednu voda - věčná škoda.

Redakce 013. Zpravodaj Základní školy Brankovice. Vyšlo: 28. února dvouměsíčník číslo 1 /2013. V lednu mráz - těší nás; v lednu voda - věčná škoda. Redakce 013 Zpravodaj Základní školy Brankovice Vyšlo: 28. února dvouměsíčník číslo 1 /2013 Pranostiky Leden V lednu moc sněhu, v červnu moc sena. V lednu mráz - těší nás; v lednu voda - věčná škoda. Můžeš-li

Více

Rallyarchiv Bořka Chaloupky VI. Rally Příbram

Rallyarchiv Bořka Chaloupky VI. Rally Příbram allyarchiv Bořka haloupky VI. ally Příbram Autor: Bořivoj haloupka, 22. 9. 2010 13:10 I na ally Příbram avpomínal Bořech haloupka, který vám de dává pravidelně možnost nahlédnout do svého archivu vpomínek

Více

Lezení v Digne les Bains aneb jak se kempuje na sídlišti. (10.10.2008)

Lezení v Digne les Bains aneb jak se kempuje na sídlišti. (10.10.2008) Lezení v Digne les Bains aneb jak se kempuje na sídlišti. (10.10.2008) Tento článek není jen lezecký, lezení bude spíše okrajovou záležitostí, ale protože prodloužený víkend začal lezecky, představíme

Více

Paramo slaví 125 let od založení společnosti

Paramo slaví 125 let od založení společnosti Paramo slaví 125 let od aložení společnosti Autor: Mogul - P, 12. 8. 2014 21:10 Značka MOGUL je s rallysportem v České republice spjata jako málokterá jiná. Jen namátkou můžeme v historii rallysportu nalét

Více

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel.

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 3.6. Vyhráli jsme :-)) Jako odměnu jsme dostali nanukové dorty :-))) 1.červen Dnešek byl dnem, kdy

Více

Oldtimer Bohemia Rally 2016 FIVA Int.

Oldtimer Bohemia Rally 2016 FIVA Int. Organizace a pravida MLADÁ BOLESLAV 26.5. - 28.5. 2016 1. ORGANIZACE A POPIS 1.1 Jméno pořadatele 1.2 Adresa a spojení 1.3 Organizační výbor 1.4 Hlavní činovníci 1.5 Umístění sekretariátu 1.6 Oficiální

Více

Fotoblog: Fotíme Škodateam kalendář 2015

Fotoblog: Fotíme Škodateam kalendář 2015 Fotoblog: Fotíme Škodateam kalendář 2015 Autor: oman "eman" Schavel, 28. 8. 2014 17:16 O víkendu 15. až 17. srpna jsme pro Vás nafotili již 9. kalendář ŠKODA tentokrát na rok 2015 Již loni jsme se předběžně

Více

Profil posádky: Roman Štefan Jiří Grimmer

Profil posádky: Roman Štefan Jiří Grimmer Profil posádky: oman Štefan Jiří Grimmer Autor: Vlastimil esl, 22. 8. 2008 21:05 Pražští vynavači růnorodých, především adrenalinových, ájmů - oman Štefan (30. 1. 1966) a Jiří Grimmer (4. 4. 1961) - se

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 5. 11. 2011 13:24 Jelikož doba a pokrok jdou nezadržitelně kupředu, což obzvláště v motorsportu platí dvojnásob, tak sezóna 2004 se

Více

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel.

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel. PROSINEC Neděle Když vám někdo vypravuje o své dovolené, nejhorší je, že se musíte tvářit, jako byste měli radost S NÍM. Nikdo totiž nestojí o to, poslouchat vyprávění o zábavě, kterou sám NEZAŽIL. ZíV

Více

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou pořádají XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 11. dubna 2015 od 14 00 hod. Název

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992.

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, 7. 9. 2010 10:21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Před mnoha roky k nám na rallye jezdili soutěžáci ze Švédska a já

Více

Pohárové překvapení na Bohemii vítězem Kamenec

Pohárové překvapení na Bohemii vítězem Kamenec Pohárové překvapení na Bohemii vítězem Kamenec První den Rally Bohemia se stal druhým letošním podnikem XTG Opel ADAM Cupu 2015. Na sedmi náročných rychlostních zkouškách nakonec dojel vítězně do cíle

Více

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Dne 6.9.2018 se uskutečnil II. ročník soutěže Trojboj dětských družstev o putovní pohár Mikroregionu Vlachovo Březí. Opět čtvrtek prvního

Více

ewrc.cz Jak jsme byli na F1... Autor: Vlastimil Resl, :00

ewrc.cz Jak jsme byli na F1... Autor: Vlastimil Resl, :00 Jak jsme byli na F1... Autor: Vlastimil Resl, 5. 6. 2007 00:00 Přeštičtí soutěžáci Robert Vodička a Pavel Dobiš jsou tak velkými fanoušky motoristického sportu, že bez něj nevydrželi ani v přestávce mezi

Více

ewrc.cz Václav Blahna s Pavlem Schovánkem na trati Rallye Teplice 1984

ewrc.cz Václav Blahna s Pavlem Schovánkem na trati Rallye Teplice 1984 Seznamte se: Toto byl Bastard Autor: Daniel Porazil, 5. 8. 2008 10:11 Abychom správně pochopili prazvláštní název vozu, který mu byl dějinami přisouzen, musíme se v čase posunout o dobrých pětadvacet let

Více

Historie organizované sportovní činnosti a fotbalu v Křenovicích

Historie organizované sportovní činnosti a fotbalu v Křenovicích Historie organizované sportovní činnosti a fotbalu v Křenovicích 3.12.1919 byl v Křenovicích založen Sokol. Bylo přihlášeno 15 členů, kteří zatím chodili cvičit do Kojetína. Cvičení bylo pro členy povinné.

Více

PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2012

PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2012 PROPOZICE POHÁR PIRELLI 2012 1. Subjekty - Promotérem Poháru Pirelli 2012 je firma Motorsport, spol.s r.o. odpovědná za dodávky pneumatik pro účastníky Poháru Pirelli 2012 a vyplácení cen pro vítěze, -

Více

Polské Krkonoše

Polské Krkonoše Diderot: Volný čas tvoří nejdůležitější část našeho života. Polské Krkonoše 15.11.2010 Szklarská Poroba Jakuszyce Orle Před několika týdny bylo s přispěním EU obnoveno vlakové spojení mezi Harrachovem

Více

Samuel van Tongel. Nevinnosti I

Samuel van Tongel. Nevinnosti I Samuel van Tongel Nevinnosti I Studený vítr ochlazoval jinak teplý večer při svitu zapadajícího slunce, jehož barva se měnila při každém mraku, který se na překrásném oranžovo-modrém nebi ocitl. Na stromech

Více

Historie. Jan Kopecký. Petr Fulín. Erik Janiš. Adam Lacko. Michal Matějovský. Štefan Rosina. Mateusz Lisowski. Jiří Janák

Historie. Jan Kopecký. Petr Fulín. Erik Janiš. Adam Lacko. Michal Matějovský. Štefan Rosina. Mateusz Lisowski. Jiří Janák INFORMACE 3 2015 Historie Adam Lacko Petr Fulín Erik Janiš Jan Kopecký Historie pohárových závodů má v ČR velmi silné kořeny a zvláště pak seriál Česká pojišťovna Škoda Octavia CUP se zařadil mezi nejúspěšnější

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006. Mistrovství ČR historických automobilů 2006. Brněnský drak 2006

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006. Mistrovství ČR historických automobilů 2006. Brněnský drak 2006 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu 2006 Mistrovství ČR historických automobilů 2006 Brněnský drak 2006 Automotodrom Brno 2. dubna 2006 Kapitola I Všeobecný program

Více

B Ě H S Í D L I Š T Ě M SILNIČNÍ A TERÉNNÍ BĚHY POŘÁDANÉ POLICKÝMI LYŽAŘI A JEJICH PŘÁTELI 2 0 0 8. TJ SPARTAK Police nad Metují, o.s.

B Ě H S Í D L I Š T Ě M SILNIČNÍ A TERÉNNÍ BĚHY POŘÁDANÉ POLICKÝMI LYŽAŘI A JEJICH PŘÁTELI 2 0 0 8. TJ SPARTAK Police nad Metují, o.s. TJ SPARTAK Police nad Metují, o.s. lyžařský oddíl SILNIČNÍ A TERÉNNÍ BĚHY POŘÁDANÉ POLICKÝMI LYŽAŘI A JEJICH PŘÁTELI 2 0 0 8 Město P o l i c e nad Metují hlavní sponzor TJ SPARTAK Sponzoři LO: KERAMIKA

Více

Kymco Like 125, retro z Tchajwanu

Kymco Like 125, retro z Tchajwanu http://skutrmania.cz/clanek/708-kymco-like-125-retro-z-tchajwa.html Kymco Like 125, retro z Tchajwanu vydáno: 4.12.2014 autor: Marek Hrodek, foto Tomáš Matějovský --> Kymco Like 125 sází hlavně na vzhled

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

Jak Ježíšek naděloval radost také v tištěné verzi

Jak Ježíšek naděloval radost také v tištěné verzi Jak Ježíšek naděloval radost také v tištěné verzi Objednat můžete na www.fragment.cz František Ber Jak Ježíšek naděloval radost e-kniha Copyright Fragment, 2014 Všechna práva vyhrazena. Žádná část této

Více

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA HOKEJOVÉ KLUBY HC LEDEČ N.S. A HC SVĚTLÁ N.S. pořádají 1. ročník dvoudenního hokejového turnaje mladších a starších žáků HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA Získal Stanley Cup, vyhrál mistrovství světa dospělých

Více

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 r a c i n g t e a m AGROTEC racing team se v roce 2005 zúčastnil seriálu: Mistrovství ČR ve Sprintrally dle následujícího kalendáře. TERMÍN KONÁNÍ NÁZEV PODNIKU 11.-12.

Více

Školní výlet do Norska

Školní výlet do Norska Školní výlet do Norska 16.5. 2017 Jsem nemusel jít do školy. Odlétali jsme do Norska. Na letišti v Praze si nás převzaly paní učitelky. Rozloučili jsme se s rodiči a šli se připravit na nástup do letadla.

Více

Profil Jiřího Kašpara na ewrc-results.com

Profil Jiřího Kašpara na ewrc-results.com Profil: Jiří Kašpar Autor: Vlastimil esl, 27. 11. 2013 21:05 Jiří Kašpar (12. 6. 1976) loni aářil jako kometa v Poháru Č a nyní je již podruhé jeho šampiónem. Pilot pražského Smíchova letos sváděl strhující

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 2. RC Rallye Český Krumlov Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 2. RC Rallye Český Krumlov Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 2. RC Rallye Český Krumlov 2012 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

Nejlepší losos je od Kohouta

Nejlepší losos je od Kohouta Nejlepší losos je od Kohouta Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 13. 12. 2016 08:39 Pavel Kohout byl dlouhá léta neodmyslitelně spojený se jménem Jan Černý, s nímž tvořili velmi úspěšnou dvojici mladých soutěžních

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce Premiérové snažení společnosti Opel C&S, českého zastoupení automobilky Opel, a promotéra XTG motorsport při debutu XTG Opel ADAM Cup 2015 výrazně

Více

N O N - S T O P A s i s t e n c e

N O N - S T O P A s i s t e n c e N O N - S T O P A s i s t e n c e P r o f e s i o n á l n í p o m o c p r o n á k l a d n í a u ž i t k o v á v o z i d l a o d 3, 5 t k d e k o l i v v E v r o p ě P r o k l i e n t y A X I G O N z a

Více

Úspěchy CZECH DANCE TOUR regionální kolo Spořice !! Děti A 3.místo, JVK B 6.místo, HVK B 4.místo, JVK A 1.místo.

Úspěchy CZECH DANCE TOUR regionální kolo Spořice !! Děti A 3.místo, JVK B 6.místo, HVK B 4.místo, JVK A 1.místo. Úspěchy 2017 1. Soutěž Markvartice 12.3. 2017!! Děti A 1.místo, JVK B 3.místo, HVK B 1.místo, JVK A 1.místo a ABSOLUTNÍ VÍTĚZ O NEJLEPŠÍ CHOREO JVKA!!!! Loupež Markvartice mise dokončena! 2. CZECH DANCE

Více

Vápencové lezení za humny

Vápencové lezení za humny Vápencové lezení za humny Volných dní využíváme i tak, že prozkoumáváme místní lezecké terény. Zatím se nám podařilo prozkoumat čtyři oblasti, které se nacházejí nedaleko od nás. Tři jsou na břehu řeky

Více

Pravidla seriálu MISTR VĚTRNÍK 2012

Pravidla seriálu MISTR VĚTRNÍK 2012 Pravidla seriálu MISTR VĚTRNÍK 2012 1. Všechny závody tohoto seriálu organizuje a pořádá Dům dětí a mládeže Větrník, příspěvková organizace, Riegrova 16, 460 01 Liberec 1 na autodráze, která je jeho majetkem.

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

Motokárový podnik v Sosnové naznačil renesanci českého kartingu

Motokárový podnik v Sosnové naznačil renesanci českého kartingu Motokárový podnik v Sosnové naznačil renesanci českého kartingu Na okruhu v Sosnové pokračoval první červnový víkend domácí motokárový šampionát. Touto větou by mohl začít klasický report a následoval

Více

Zvláštní ustanovení. Násedlovice Karlín Mistrovství České Republiky.

Zvláštní ustanovení. Násedlovice Karlín Mistrovství České Republiky. Zvláštní ustanovení Násedlovice 12. 8. 2017 Karlín 13. 8. 2017 Mistrovství České Republiky www.csautslalom.cz I. PROGRAM A) Časový harmonogram Uzávěrka online přihlášek: 11. 8. 2017 Časový harmonogram

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

1. CENÍK SLUŽEB PRO ZÁKAZNÍKY BEZ SMLOUVY SE SERVIS 24 2

1. CENÍK SLUŽEB PRO ZÁKAZNÍKY BEZ SMLOUVY SE SERVIS 24 2 1. CENÍK SLUŽEB PRO ZÁKAZNÍKY BEZ SMLOUVY SE SERVIS 24 2 1.1. POPLATKY ZA ORGANIZACI ZÁSAHU 2 1.1.1. FLEET ASSIST PLUS 2 1.2. ČESKÁ REPUBLIKA PEVNÝ CENÍK ORGANIZOVANÝCH SLUŽEB 3 1.2.1. ČR TECHNICKÁ POMOC

Více

Zvláštní ustanovení. Násedlovice 22. 8. 2015. Mistrovství České Republiky Československý autoslalom. www.csautoslalom.cz

Zvláštní ustanovení. Násedlovice 22. 8. 2015. Mistrovství České Republiky Československý autoslalom. www.csautoslalom.cz Zvláštní ustanovení Násedlovice 22. 8. 2015 Mistrovství České Republiky Československý autoslalom www.csautoslalom.cz I. PROGRAM A) Časový harmonogram Uzávěrka písemných přihlášek: 20. 8. 2015 Sobota -

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 7

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 7 Historie voů Škoda Fabia W - vů č. 7 Autor: Standa standak Komínek, 14. 3. 2008 17:35 Dalším nasaeným voem Škoda Fabia W byl vů s onačením 07 a registrační načkou 3S3 1946. Prvním jeho nasaením v roce

Více

ZPRAVODAJ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ. Březen 2015

ZPRAVODAJ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ. Březen 2015 ZPRAVODAJ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ Valentýnská diskotéka Šestadvacátého února jsme byli my, uživatelé chráněného bydlení v Mnichově Hradišti, pozváni do Kurovodic na valentýnskou diskotéku. Konala se poprvé.

Více

RNDr. Antonín Zelenka

RNDr. Antonín Zelenka RNDr. Antonín Zelenka Z archivních materiálu sestavil Vladimír Bláha 2016 Tonda [19.5.1948 - únor 2015] pro nás byl taková stálice a je těžké uvěřit, že už se, v charakteristické maskáčové bundě, nevynoří

Více

ŘÍJEN. strana: 1 E_O-N

ŘÍJEN. strana: 1 E_O-N strana: 1 E_O-N V pátek 26.9. se šestka zúčastnila akce pořádané společností EON. Anička nám popsala, jak celá akce probíhala. V pátek jsme měli akci EON-trak. Chvíli jsme se učili a pak šli do EON-trucku.

Více

Mistrovství Evropy Pohár UEM-FIM Europe Zvláštní ustanovení

Mistrovství Evropy Pohár UEM-FIM Europe Zvláštní ustanovení Mistrovství Evropy Pohár UEM-FIM Europe Zvláštní ustanovení Název závodu: Mistrovství Evropy enduro - 3. Kolo Místo: Uhlířské Janovice 49 52'45.798"N, 15 3'8.052" EMN: 30/3 Třídy: E1 Junior, U20 Junior,

Více

Dlouhý Milan Dragoun Milan

Dlouhý Milan Dragoun Milan Dlouhý Milan Na letošní výstavu jsem připravil ukázkové tisky z nástěnného kalendáře Tajemné Petrovicko 2015. Tento kalendář byl vydán ve spolupráci s obcí Petrovice. Celý kalendář byl koncipován tak,

Více

barum czech rally zlín

barum czech rally zlín 1 barum rally 6/2014 Trochu jiný magazín o motoristickém sportu barum czech rally zlín SPECIÁL Miloslav Regner Tipy na zajímavá místa přímo od ředitele Dunění monster vzbuzovalo respekt 2 Úvodník Barum

Více

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Je to už hodně let, co padlo rozhodnutí jet alespoň jednou za rok podívat se na světovou rally. Už od prvního Německa jsme se bavili,

Více

tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa

tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Mapa Běžky 83,217 km Střední 405 m tripsforaday.com Itinerář Výlety Šumava, Česká Republika tripsforaday.com

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

ZPRAVODAJ SOKOL OPATOVICE SOKOL JEŽKOVICE. 20,- Kč SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ III. TŘÍDA SK. A 16. KOLO 4. DUBNA 2010 V 15:30 VS. SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ

ZPRAVODAJ SOKOL OPATOVICE SOKOL JEŽKOVICE. 20,- Kč SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ III. TŘÍDA SK. A 16. KOLO 4. DUBNA 2010 V 15:30 VS. SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ ZPRAVODAJ 1920 2010 www.tjsokolopatovice.cz SOUTĚŽNÍ UTKÁNÍ III. TŘÍDA SK. A 16. KOLO SOKOL OPATOVICE VS. SOKOL JEŽKOVICE 4. DUBNA 2010 V 15:30 SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA UTKÁNÍ 20,- Kč tj-opatovice.unas.cz@sendme.cz

Více

Máš Colu? Autor: Milan Hauer, :10

Máš Colu? Autor: Milan Hauer, :10 Máš olu? Autor: Milan Hauer, 27. 6. 2008 00:10 Přesně tuhle otáku nadpisu jsem slýchal přes deset let, kdekoli se Pavla objevila na dohled, nebo aspoň na doslech. Základ dánlivě nelogického podravu se

Více

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY 17. - 18.5. 2019 www.podorlickarally.cz Poupravené věci z 1. průvodce soutěží Po delší době přinášíme druhou část průvodce soutěží Podorlická rally. Změnili

Více

Předepsaná zimní výbava kamionů a autobusů v evropských státech.

Předepsaná zimní výbava kamionů a autobusů v evropských státech. Metodický zpravodaj autoškol č. 86/2015 mezinárodní silniční doprava Mezinárodní silniční doprava aktuality. Předepsaná zimní výbava kamionů a autobusů v evropských státech. Zdroj: Tým silniční bezpečnosti.

Více

CLASSIC Adrenalin - oil Mezinárodní mistrovství České republiky a Přebor České republiky v endurosprintu ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ

CLASSIC Adrenalin - oil Mezinárodní mistrovství České republiky a Přebor České republiky v endurosprintu ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ CLASSIC Adrenalin - oil Mezinárodní mistrovství České republiky a Přebor České republiky v endurosprintu ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ Název podniku: CLASSIC Adrenalin - oil MMČR a PČR endurosprint 2019 Číslo podniku:

Více

VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM. Vybraná data z výzkumu pro Jihomoravský kraj

VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM. Vybraná data z výzkumu pro Jihomoravský kraj VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM Vybraná data z výzkumu pro Jihomoravský kraj Péče bez překážek, z. s. Praha 2019 JIHOMORAVSKÝ KRAJ 3483 2 příjemců příspěvku

Více

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqw ertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty Terezín uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui setkaní s pamětnicí 28.4.2011 opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiop

Více

Ráno jsme se probudili a venku byla opravdu veliká nadílka sněhu. Napadalo asi 20cm přes noc a tak jsme měli docela problém, dostat se k tělocvičně.

Ráno jsme se probudili a venku byla opravdu veliká nadílka sněhu. Napadalo asi 20cm přes noc a tak jsme měli docela problém, dostat se k tělocvičně. Ráno jsme se probudili a venku byla opravdu veliká nadílka sněhu. Napadalo asi 20cm přes noc a tak jsme měli docela problém, dostat se k tělocvičně. Také jsme měli strach, že dorazí málo lidí, protože

Více

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE Media Monitoring TÉMA 1. Helicopter emergency medical service, Letecká záchranná služba 2. Rafťáci VYHOTOVENO 1.6.2010 MONITOROVANÉ ZDROJE Tištěná média Televize a rozhlas Agenturní zpravodajství OBDOBÍ

Více

Místní organizace Českého rybářského svazu v Poděbradech pořádá ve spolupráci s firmou AQUA TRUCK AQUA TRUCK

Místní organizace Českého rybářského svazu v Poděbradech pořádá ve spolupráci s firmou AQUA TRUCK AQUA TRUCK Místní organizace Českého rybářského svazu v Poděbradech pořádá ve spolupráci s firmou AQUA TRUCK AQUA TRUCK ZÁVODY JEDNOTLIVCŮ V LOVU RYB UDICÍ NA PLAVANOU Vážení sportovní přátelé, je nám ctí, že můžeme

Více

TM Racing Moto Coufal Mezinárodní mistrovství České republiky enduro a Přebor České republiky enduro

TM Racing Moto Coufal Mezinárodní mistrovství České republiky enduro a Přebor České republiky enduro TM Racing Moto Coufal Mezinárodní mistrovství České republiky enduro a Přebor České republiky enduro Název podniku: ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ TM RACING MOTO COUFAL - MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ENDURO

Více

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace dětí do 9:00

Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace dětí do 9:00 BMC Transbrody 2018 - propozice děti Datum konání: neděle 16 záři 2018 Místo konání: Zvole u Prahy - prezentace dětí do 9:00 Příjezd na parkoviště 1 / 8 Mapa areálu pro dětské závody Trasy a ročníky narození

Více