Profil Viktora Szabó na ewrc-results.com

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Profil Viktora Szabó na ewrc-results.com"

Transkript

1 Profil: Viktor Sabó Autor: Vlastimil esl, :04 Pleňský soutěžák Viktor Sabó ( ) má a sebou velmi pestrou sportovní minulost. Pilotoval také speciály elitní kategorie W, ale největších úspěchů dosáhl s voy načky Mitsubishi. Jeho kariéru však přerušila těžká havárie na loňské allye Šumava, ale milovník cestování, lyžování a sportu obecně pevně věří, že ještě napíše její další kapitolu. Profil Viktora Sabó na -resultsom allyové ačátky Viktor: K motorismu měl vřelý vtah už můj dědeček. Také táta k soutěžím lehce přičichl účastí na několika boaskách (pon.red.:někdejší branně orientační automobilové soutěže). V prostředí ávodů se často pohyboval a mei tehdejšími soutěžáky měl mnoho kamarádů, například Slávu Horu, Pecha staršího, Ivana ipru, Peška a další. Já pro měnu od malička kamarádím s jejich syny. Většina nich přiroeně také poději usedla do ávoďáků. U nás doma je však rallye tabu.

2 První soutěže jsem navštěvoval již jako malý kluk a od té doby jsem se snažil téměř žádnou nevynechat. Ihned po obdržení řidičského průkau jsem v roce 1997 neodolal a navdory velkému odporu rodiny akoupil Škodu 1000 MB pro rallye pravidelnosti. Mým prvním spolujedcem byl Míša Hora, s nímž jsme se ve snech proávodili pubertou. Opravdovou premiéru jsme si poději odbyli na ally Úslava Blovice. Tehdy jsem již připravené auto vykutálel týden před startem přes střechu při koušení ostré jídy. obité auto jsem si pak během dvou dní a tří nocí sám vyklepal a nastříkal, byť hroně. Další soutěží byly o rok poději opět Blovice se stejným voem. Michal však byl tou dobou na vojně a tak ho vystřídal dobrý kamarád David Srp. Pravidelnost byla velká ábava, ale samořejmě jsme to tenkrát brali naprosto vážně.

3 Po Michalově návratu vojny se role otočily, když a pomoci rodiny pořídil nového ostrého favorita ve třídě N1. Neodolal jsem a vedle usedl tentokrát já. Těšil jsem se, protože Michalovo talent byl nesporný. Dvě soutěže mi však stačily ke jištění, že patřím spíše a volant. Pomohla tomu rána o strom. Další rok jsem již seděl a volantem enkové felicie 1,6 opět s osvědčeným Davidem Srpem. Program jsme rošířili již na tři sprinty v seóně. Na více jsem krátka svýma rukama při studiu vydělat nedokáal. Následující seónu mě už v áčkové felicii navigoval Michal Ježek, se kterým nám spolupráce nejen seděla, ale také vydržela, a tak jsme ačali sbírat první poháry. Jeli jsme opět tři nebo čtyři sprinty. Se stejnou felicií od stejného týmu tehdy ačínal také Martin Prokop dostával hroně :-))

4 Léta v týmu OTO Viktor: Velmi krásné roky jsem strávil s nissany pleňského týmu OTO. Vpomínám na ně opravdu rád. Nejdříve šlo o almeru ve třídě N3, s níž jsme absolvovali téměř kompletní sprinty a nějaké velké. S ní jsem se také dočkal prvního vítěství v Tatrách po obrovském boji, kdy jsem měl po hruba dvou stech kilometrech k dobru šest vteřin. Další seónu už nás čekal velký mistrák s áčkem. Byl to neuvěřitelně brutální ávoďák a pro soutěžáka opravdová radost. Na sedadle spolujedce se vedle mě v té době už ačal objevovat Vláďa Tichý.

5 Nejdražší víkend v životě Viktor: V roce 2004 jsem udělal další výnamný krok v kariéře a přestoupil na auta s pohonem čtyř kol. Přivedl mě k tomu Hona Kubíček, manažer týmu harou acing System. Původně jsem od nich chtěl odkoupit Ford Escort Maxi Kit ar, s nímž předtím ávodili například Jan Trajbold, Jaroslav Starý či Jaromír Malý, jenže ten putoval na vrchy a Hona mě přesvědčil, že bych si mohl roumět s wéercéčkem. Čekal mě jeden nejfantastičtějších ážitků v životě. Posadili mě do focusu a já několik týdnů téměř nespal. První testy proběhly na letišti v Hořovicích a k údivu všech mi to při rojedu ani jednou nechcíplo. Takového tam ještě neměli :-) Měl jsem neuvěřitelný respekt. Při samotném ávodě, sprintu v Okříškách, jsem proto byl velmi překvapen, že jsem se v tehdejší konkurenci netratil a ajížděl šesté, sedmé časy. Má nekušenost mě však stála uražené adní kolo. Najel jsem na vytažené bláto a sežral to Dvě seóny s W Viktor: Spolupráce s týmem Antonína haroue byla ovšem podmíněna starty Tomáše Engeho se stejným autem v MMČ. Jeho manažer ho však nasměroval jinam a focus šel do trhu. htěl jsem s voem elitní kategorie pokračovat a tak jsem se dohodl na pronájmu oktávie od týmu Profiko. Znamenalo to však dvě protrápené seóny s poruchovou technikou. Neustále jsem také střídal tři růná auta a nikdy si na žádné pořádně nevykl. Přesto i na tato léta vpomínám heky, protože tým byl jinak rohodně fajn a kluci se opravdu snažili dělat pro úspěchy maximum. Jída s wéercéčky byla vždy neuvěřitelným ážitkem a každá minuta a volantem obrovským svátkem. Do mého soutěžáckého života rovněž vstoupil ohromný kamarád a velká opora ve všech směrech Milan Skočovský.

6 Sáka na spolehlivost Viktor: Pro seónu 2006 jsem se rohodl vsadit na spolehlivost a volil přechod na Mitsubishi Lancer EVO VIII M. Původně si jí chystal pro mistrovství světa Martin Prokop, ale nakonec se rohodl jí prodat. htěl jsem jí koupit, ovšem v té době mi v ávodění pomáhal Michal Mládek a nakonec ji koupil on a já si jí pronajímal. Tohle auto se stalo mojí srdeční áležitostí, protože jsme si ohromně porouměli. První seónu jsme sice odstupovali na růné dětské nemoci, ale další rok již dokáal kušený tým vše vládnout na výbornou a projevilo se to i na výsledcích. Ani jsem netušil, v jaké pohodě se dá ávodit. Perfektně připravené a spolehlivé auto, vynikající spolujedec a skvělá parta lidí v týmu i fandů okolo. Byl to vážně splněný sen.

7 Po většinu seóny jsme dokonce absolutně vedli a sváděli neskutečné bitvy s Lumírem Firlou, Honou Jelínkem, Petrem Hoákem, Milanem Pantálkem a dalšími. Nic nebylo dopředu rodáno a dle mého náoru se jelo dost na hraně. Našimi nepatrnými handicapy byla jída na pneumatikách Matador a jako jediný, jsem měl auto vypůjčené, tedy komerční. Velký mistrák s ním jeli jiní piloti a před poslední soutěží jsme přišli o převody. Musel jsem se rohodnout, da se spokojit se sériovou převodovkou, nebo kusit jiné auto. Pomocnou ruku mi opět podal tým e Žebráku. Šlo o hodně a jiné rohodnutí než nabídku přijmout by bylo fatální. Stál jsem před úkolem vítěit a tak se také stalo. Tahle devítka však uměla vyhrávat sama. Naučil jí to oman Kresta a můj úkol tak byl velmi jednodušen. Jeseníky byly naše :-) a tím ároveň tituly vicemistrů v absolutním pořadí (před námi byl jen Trněný s W) i v produkčních voech. Třešinkou na dortu bylo vítěství v Matador upu.

8 Moji milovanou osmičku po seóně pohřbil na Pražském rallysprintu Michal Fiala a já opět řešil problém, s čím vyrait do seóny. Volba dopadla nešťastně a následkem byl všem již dobře námý několikanásobný kotrmelec na loňské Šumavě. Učitelé a rádci Viktor: Žádného klasického učitele jsem nikdy neměl. Nikdy jsem nechtěl být profík a bral jsem tento sport jako srdeční áležitost a velkého koníčka. Začínal jsem s již míněnou partou kamarádů,

9 Oblíbená soutěž ale ani dobrou radou například od Vaška Pecha nebo třeba Michala Mládka či dalších jsem nikdy nepohrdl. Hodně velká škola byla Bohemka s kamarádem Milošem Hůlkou. V mých očích je to velký borec a opravdový profík. Své idoly jsem měl spíše v mistrovství světa, ale každý soutěžák, který v ávodním autě někdy seděl, je pro mě obrovskou osobností. A je jedno, jestli jedil třeba v trabantu. Viktor: Paradoxně to je asi nejvíce Šumava, i když se mi de nikdy moc nedařilo a naposledy jsem de spatřil cíl v roce 2004 s pátou evolucí mitsubishi. To auto bylo tenkrát pronajato jednoráově poue na tuto soutěž, abych právě tady nevynechal. Na Šumavě jsem trávil a dodnes trávím hodně svého volného času, nejvíce na chalupě, kterou máme přímo na jedné bývalých rychlostních koušek e Špičáku do Hamrů. Staré žigulíky nám jedily přímo kolem oken. Velmi líto mi je rušení blovických soutěží, protože tam jsem s nadšením ačínal a bylo tam vždy super.

10 Čas a finance Viktor: Čas byl pro mě vždy velkým úskalím. Dělám práci, kterou mám rád a také jí opravdu hodně obětuji. Jedině tak asi ale může přinášet své ovoce a proto se člověk může ocitnout na rychlostce v ávodním autě. Nikdy jsem nedokáal pokrýt své ávodění sponory, protože ani na jejich shánění jsem si čas nedokáal pořádně udělat. Hodně času si také žádá má velká áliba v cestování. Často mě to láká někam vyrait a jsem si jist, že tyto vpomínky cest mi nikdy nikdo neveme. Viděl jsem už slony a žirafy v Africe, mrakodrapy na Manhattanu, ale také například Marcuse Grönholma na asfaltu či Sebastiana Loeba na šotolině. Nejčastěji mě to však táhne do hor a fakt si jich umím užít. Na lyžích jsem opravdu šílenej :-)

11 allyová budoucnost Viktor: allye je plné neuvěřitelných ážitků a když člověk v tom autě někdy seděl, asi těžko na to jen tak apomene. Přinávám, že stále přemýšlím, kterou cestou vyrait pět na tratě a s čím by to mělo být. Každopádně mě soutěže daly velikou spoustu dobrých přátel a kamarádů, se kterými je radost posedět a popovídat. Téma je vždy předem dáno.

Vzpomínka na Jana Trajbolda sen.

Vzpomínka na Jana Trajbolda sen. Vpomínka na Jana Trajbolda sen. Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 27. 10. 2016 18:23 Před pár dny, přesně 22.10.2016, to bylo 15 let, co se na svou poslední rallye vydal soutěžák Jan Trajbold sen. - jeho profil

Více

Velké finále Mogul driving cupu

Velké finále Mogul driving cupu Velké finále Mogul driving cupu Autor: Global Assistance acing Aréna Sosnová, 1. 4. 2014 20:38 Více fotografií najdete ZDE MOGUL driving cup už druhým rokem baví automobilové nadšence, kteří mají možnost

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vozy 1, 2 a 3

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vozy 1, 2 a 3 Historie voů Škoda Fabia W - voy 1, 2 a 3 Autor: Standa standak Komínek, 14. 2. 2008 22:01 Dnes se po minulém úvodu podíváme na první tři exempláře vou Škoda Fabia W. Historie voů Škoda Fabia W - úvod

Více

Obojživelník pojede v roce 2016 svoji čtyřstou soutěž

Obojživelník pojede v roce 2016 svoji čtyřstou soutěž Obojživelník pojede v roce 2016 svoji čtyřstou soutěž Autor: Pavel Vydra, 25. 12. 2015 11:32 V příští seóně odstartuje do své čtyřsté soutěže v rally. Je to soutěžní obojživelník seděl mnohokrát a volantem,

Více

Joose Kojo: Start v Kostelci ideální dovolená

Joose Kojo: Start v Kostelci ideální dovolená Joose Kojo: Start v Kostelci ideální dovolená Autor: Vlastimil esl, 6. 8. 2012 21:26 Nejexotičtějšími účastníky Matrix M. V. ally Kostelec byli Joose Kojo a Sami Taskinen. Sympatičtí Finové absolvovali

Více

Jiří Trojan od motokrosu až po Clio R3!

Jiří Trojan od motokrosu až po Clio R3! Jiří Trojan od motokrosu až po lio 3! Autor: allyfans Katovice, 15. 1. 2009 11:47 Dnešní mládež už těžko asi ví, co je to fichtl, fekál nebo jednoduše pionýr. Jiří Trojan patří mei ty, kteří měli možnost,

Více

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 11. 8. 2015 22:03 Josef Peták s Alenou Benešovou ačali svou náročnou letní tour už při ally Bohemia na počátku července,

Více

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Pražský pilot Robert Čonka (27.8.1968) zahájil svoji soutěžáckou kariéru už v polovině devadesátých let s kadettem, aby se po téměř desetileté

Více

Pohled do autokrosu: Jiří Bret

Pohled do autokrosu: Jiří Bret Pohled do autokrosu: Jiří Bret Autor: Vlastimil esl, 12. 8. 2008 08:27 Nedávno jste se nás v otákách ptali, da nechceme psát články i oblasti autokrosu a rallykrosu. I když jsme hlavně server o rally,

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 7

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 7 Historie voů Škoda Fabia W - vů č. 7 Autor: Standa standak Komínek, 14. 3. 2008 17:35 Dalším nasaeným voem Škoda Fabia W byl vů s onačením 07 a registrační načkou 3S3 1946. Prvním jeho nasaením v roce

Více

S Martinem Prokopem před sezónou 2009

S Martinem Prokopem před sezónou 2009 S Martinem Prokopem před seónou 2009 Autor: Petr Sabotage Medřík, 28. 1. 2009 20:42Jen hodiny nás dělí od ahájení dalšího ročníku světového šampionátu. Do bojů v jeho nižších kategoriích JW a PW - letos

Více

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Autor: Martin Rasghan Raška, 27. 6. 2007 00:00 V okolí Slušovic se v sobotu odehrají další souboje o body do našlapaného sprintového mistrovství. Jak se stalo pomalu

Více

Janota s Opelem při jarním trojboji - video

Janota s Opelem při jarním trojboji - video Janota s Opelem při jarním trojboji - video Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 15. 4. 2012 22:28 Miroslav Janota, jedec Hájek Historic ech National ally Teamu ještě letos v průběhu ledna nevěděl,

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 5. 11. 2011 13:24 Jelikož doba a pokrok jdou nezadržitelně kupředu, což obzvláště v motorsportu platí dvojnásob, tak sezóna 2004 se

Více

Profil Jiřího Kašpara na ewrc-results.com

Profil Jiřího Kašpara na ewrc-results.com Profil: Jiří Kašpar Autor: Vlastimil esl, 27. 11. 2013 21:05 Jiří Kašpar (12. 6. 1976) loni aářil jako kometa v Poháru Č a nyní je již podruhé jeho šampiónem. Pilot pražského Smíchova letos sváděl strhující

Více

Nejlepší losos je od Kohouta

Nejlepší losos je od Kohouta Nejlepší losos je od Kohouta Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 13. 12. 2016 08:39 Pavel Kohout byl dlouhá léta neodmyslitelně spojený se jménem Jan Černý, s nímž tvořili velmi úspěšnou dvojici mladých soutěžních

Více

Profil posádky: Roman Štefan Jiří Grimmer

Profil posádky: Roman Štefan Jiří Grimmer Profil posádky: oman Štefan Jiří Grimmer Autor: Vlastimil esl, 22. 8. 2008 21:05 Pražští vynavači růnorodých, především adrenalinových, ájmů - oman Štefan (30. 1. 1966) a Jiří Grimmer (4. 4. 1961) - se

Více

Portugalská studená sprcha - zpověď Honzy Černého

Portugalská studená sprcha - zpověď Honzy Černého Portugalská studená sprcha - pověď Hony Černého Autor: wwwernyracingom, 10. 4. 2014 18:03 Posádka se vydala do mistrovství světa s itroënem DS3 3T, který je v letošním roce určený jako jediné voidlo pro

Více

ewrc.cz Foto: Petr Frýba

ewrc.cz Foto: Petr Frýba Profil nejen spolujezdce: Rudolf Kouřil Autor: Vlastimil Resl, 18. 7. 2007 00:00 Rudolf Kouřil patří k našim nejzkušenějším spolujezdcům. V posledních letech je také ředitelem nádherné a velmi ambiciózní

Více

Velký rozhovor se Štěpánem Vojtěchem 1. díl

Velký rozhovor se Štěpánem Vojtěchem 1. díl Velký rohovor se Štěpánem Vojtěchem 1. díl Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 8. 6. 2016 20:00 Štěpán Vojtěch pocháí e námé ávodnické rodiny a společně se svým bratrem Tomášem patřili k těm, kdo takvaně udělali

Více

Profil: Zdeněk Pokorný

Profil: Zdeněk Pokorný Profil: Zdeněk Pokorný Autor: Vlastimil esl, 13. 1. 2012 15:41 Vypracovaná postava by Zdeňka Pokorného předurčovala k roli v akčních filmech. Však také posilovna a dravá výživa jsou jeho koníčkem či spíše

Více

Průvodce Setkáním mistrů+soutěž o vstupenky+rozhovor

Průvodce Setkáním mistrů+soutěž o vstupenky+rozhovor Průvodce Setkáním mistrů+soutěž o vstupenky+ohovor Autor: Jaromír "kilometr" Antoš, 23. 10. 2010 21:16 Devátý ročník Setkání mistrů, po sedmé píšu průvodce a po páté jdu na rohovor s Janem Mochanem. Včera

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48 Fotky žloutnou, vzpomínky ne... - 8. díl Autor: Jiří Seliger, 31. 3. 2014 19:48 Nedávno přibyly na ewrc-results.com výsledky Rallye Toužim 1979 a já jsem si vzpomněl, že jsme tuto rallye také jeli. Začal

Více

Velikonoční rally aneb z historie Safari Rally - 2. díl

Velikonoční rally aneb z historie Safari Rally - 2. díl Velikonoční rally aneb historie Safari ally - 2. díl Autor: Jiří Fryje, 2. 6. 2009 09:58 Velikonoční rally aneb historie Safari ally - 1. díl Úvodní ročník, v němž byly voy roděleny do čtyř kategorií,

Více

Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem.

Martin Čenda Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Čendova RZtka Autor: Jakub Malina, 4. 9. 2016 10:24 Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Jako

Více

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Autor: Petr Sabotage Medřík, 22. 11. 2009 17:01 Přestože je Ostravsko jen něco málo přes 100 kilometrů vzdáleno mecce rallysportu Zlínu, posádek z této oblasti startujících

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ 2 PROJEKT MČR 2015 Po několika letech s vozy s předním pohonem bychom rádi opět usedli do čtyřkolky. Volba padla na vůz Škoda Fabia S2000, se kterou jsme v roce 2013 absolvovali

Více

Sedm let Kramolínské rallye

Sedm let Kramolínské rallye Sedm let Kramolínské rallye Autor: Přemysl maevad Budín, 27. 8. 2008 23:27 Pomalu se blíží podimní termín 10. - 11. října 2008. Je to termín, ve kterém se pojede I WEST Historic Nostalgie allye 2008 -

Více

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři Martin Hudec ze dvou kol na čtyři 1. Kdy a jak jste se dostal od motocyklových soutěží k automobilovým? K autům jsem se dostal díky kamarádovi od motorek, který si zkusil jet sprint na Hondě a když jsem

Více

Michalík poprvé v první desítce i za volantem

Michalík poprvé v první desítce i za volantem Michalík poprvé v první desítce i za volantem Autor: Miroslav Vebr, 19. 1. 2009 12:36 Romana Michalíka si motoristická veřejnost spojuje hlavně s úzkými řidítky. S motorkami v terénu dosáhl Palič mnoha

Více

Výlet do historie za tovární Škodou Favorit

Výlet do historie za tovární Škodou Favorit Výlet do historie a tovární Škodou Favorit Autor: Ladislav Kopelent, 2. 12. 2010 11:49 Čas neúprosně běží a je to již více než dvacet let, kdy Škoda Mladá Boleslav poprvé nasadila na soutěži jako sportovní

Více

Rozhovor s Václavem Pechem jun. a Jiřím Jirovcem - 1/3

Rozhovor s Václavem Pechem jun. a Jiřím Jirovcem - 1/3 ohovor s Václavem Pechem jun. a Jiřím Jirovcem - 1/3 Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 9. 3. 2016 11:15 Václav Pech jun. v roce 2011 spojil své síly s Jiřím Jirovcem, majitelem společnosti invelt, která je

Více

Václav Kopáček jun.: Vlastní auto je prioritou

Václav Kopáček jun.: Vlastní auto je prioritou Václav Kopáček jun.: Vlastní auto je prioritou Autor: Vlastimil esl, 5. 11. 2009 16:04 Po více než roční absenci na tratích rychlostních koušek se blovický mladík Václav Kopáček vrátil až na předposledním

Více

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 r a c i n g t e a m AGROTEC racing team se v roce 2005 zúčastnil seriálu: Mistrovství ČR ve Sprintrally dle následujícího kalendáře. TERMÍN KONÁNÍ NÁZEV PODNIKU 11.-12.

Více

SETKÁNÍ S MARTINOU SÁBLÍKOVOU A JEJÍM TRENÉREM LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA

SETKÁNÍ S MARTINOU SÁBLÍKOVOU A JEJÍM TRENÉREM LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA SETKÁNÍ S MARTINOU SÁBLÍKOVOU A JEJÍM TRENÉREM 13. 2. 2017 LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA Již roky jsem snila o tom, setkat se s neuvěřitelnou hvězdou českého sportu Martinou Sáblíkovou, (která se nejspíš s rychlobruslařskými

Více

Máš Colu? Autor: Milan Hauer, :10

Máš Colu? Autor: Milan Hauer, :10 Máš olu? Autor: Milan Hauer, 27. 6. 2008 00:10 Přesně tuhle otáku nadpisu jsem slýchal přes deset let, kdekoli se Pavla objevila na dohled, nebo aspoň na doslech. Základ dánlivě nelogického podravu se

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992.

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, 7. 9. 2010 10:21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Před mnoha roky k nám na rallye jezdili soutěžáci ze Švédska a já

Více

Život za volantem v pruhovaném triku

Život za volantem v pruhovaném triku Život a volantem v pruhovaném triku Autor: Jiří Fryje, 28. 1. 2013 00:23 Narodil se v roce 1933 a výhybku mu na ačátku jeho životní dráhy přehodil Vítěný únor. V patnácti letech se místo leteckým mechanikem

Více

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE 25. 28. 9.2017 Ač moje léto každoročně není naplněno, až na výjimku žádným programem, srpen 2017 byl, dá se říci plný. Alespoň jeho víkendy. Známý z parku Hvězda Tomáš Š., kterého

Více

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2 Autor: Martin Agnus Bobek, 17. 10. 2005 00:00 Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 1. díl Mistrovství světa v rally jsme od roku 1999 absolvovali

Více

Zkusil jsem to podržet a bylo to moc

Zkusil jsem to podržet a bylo to moc Zkusil jsem to podržet a bylo to moc Autor: Vlastimil Resl, 9. 9. 2008 20:57 Přestože posádka PCD Racing Josef Čermák Anna Maťková vstoupila do pačejovské soutěže velmi dobře a usadila se v čele třídy

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 4. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 4. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 4. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 14. 10. 2011 09:38 Sezóna 2002 znamenala pro Škodu Motorsport první kompletní sezónu ve světovém šampionátu. Do ní vstupovala s druhou

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 20

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 20 Historie voů Škoda Fabia W - vů č. 20 Autor: Standa standak Komínek, 5. 11. 2008 08:55 Prvním voem Škoda Fabia W, který nikdy nestartoval v továrních barvách, byl vů s pořadovým číslem 20. Byla mu přidělena

Více

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou Bleskovka s... Inessou Tushkanovou (Text: Marek Felt, foto: archiv jezdce) Dnes jsme vyzpovídali čtyřiadvacetiletou Inessu Tushkanovou. Tato ukrajinská závodnice, žijící však v Moskvě, se účastní rallyového

Více

Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3

Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3 Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3 Autor: Martin Agnus Bobek, 5. 4. 2006 00:00Filip Schovánek před odjezdem do dějiště Rally Korzika odpověděl na všechny dotazy návštěvníků ewrc.cz. Jelikož měl Filip

Více

10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu

10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu 10. Lausitz Rally poslední kolo Lausitz Cupu Autor: Kamil Nechvilka, 29. 11. 2009 14:49 Třetí kolo Lausitz Cupu, které bylo součástí jubilejní, tedy 10. Lausitz Rally je minulostí. Připomeňme si tedy boje

Více

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz Sata Rali dos Acores komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 9. 7. 2008 15:52 4. podnik portugalského mistrovství, 3. - 5. července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ Portugalský šampionát se přesunul k dalšímu

Více

Výsledková listina O Putovní Pohár JČMK 2017

Výsledková listina O Putovní Pohár JČMK 2017 Výsledková listina O Putovní Pohár JČMK 2017 Skupina A 1 Richard Kříž Trabant 601 12 20 20 10* 10* 17 20 109 2 Daniel Voneš Fiat Panda 17 17 17 8,5* 8,5* 12 17 97 3 Jiří Webinger Trabant 601 20 20 40 4

Více

Bard amatérů letos i v Rallye Cupu 2008!

Bard amatérů letos i v Rallye Cupu 2008! Bard amatérů letos i v Rallye Cupu 2008! Autor: Přemysl maevad Budín, 14. 4. 2008 20:32 Váša Rally Team je týmem otce a syna Kopáčkových, kterým vypomáhají jejich přátelé. Tento tým má v motorsportu své

Více

Rally Legend ne, San Marino před 15-ti lety ano

Rally Legend ne, San Marino před 15-ti lety ano ally Legend ne, San Marino před 15-ti lety ano Autor: Ivan Škaloud, 28. 10. 2009 20:28 Zdravím všechny fanoušky rally. Shlédl jsem několikeré foto ALLY LEGEND de na ewrc a přečetl velmi pěkné popsání "ZEH

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Autor: Standa standak Komínek, 15. 7. 2008 13:34 Druhým vozem Škoda Fabia WRC, který si svoji premiéru odbyl na Německé rally 2005, byl vůz s pořadovým číslem

Více

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč Speciální vydání časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč 1 Když jsem před lety přišla do zelenečské školy, dlouho jsem předtím nebyla třídní učitelkou. Ačkoli někteří kantoři tvrdí, že třídnictví je práce navíc,

Více

Manažerem talentů. 1. kapitola

Manažerem talentů. 1. kapitola 1. kapitola Manažerem talentů Mám neodbytný pocit, že se v Čechách snad nenajde člověk, který by se domníval, že na výchově automobilových talentů se dá něco vydělat, neřku-li zbohatnout. Leda, že by z

Více

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel.

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel. PROSINEC Neděle Když vám někdo vypravuje o své dovolené, nejhorší je, že se musíte tvářit, jako byste měli radost S NÍM. Nikdo totiž nestojí o to, poslouchat vyprávění o zábavě, kterou sám NEZAŽIL. ZíV

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Subaru na sněhu jako doma -test-

Subaru na sněhu jako doma -test- Subaru na sněhu jako doma -test- Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 3. 2. 2009 14:46 Jako blesk čistého nebe přišla nedávno práva o tom, že se načka Subaru stahuje e světového šampionátu rally. Při vyslovení

Více

Věra Pečenková: Za největší úspěch...

Věra Pečenková: Za největší úspěch... Věra Pečenková: Za největší úspěch... Autor: Pavel Vydra, 10. 11. 2015 19:22 Do konce devadesátých let nebylo v české rally vůbec obvyklé, aby za volanty soutěžních vozů seděly ženy pár se jich našlo,

Více

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze ( https://www.lf2.cuni.cz) Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil seriál rozhovorů s našimi úspěšnými sportovci Vracíme se s dalším pokračováním

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. RC Rallye Český Krumlov 2013 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

Fotoblog: Fotíme Škodateam kalendář 2015

Fotoblog: Fotíme Škodateam kalendář 2015 Fotoblog: Fotíme Škodateam kalendář 2015 Autor: oman "eman" Schavel, 28. 8. 2014 17:16 O víkendu 15. až 17. srpna jsme pro Vás nafotili již 9. kalendář ŠKODA tentokrát na rok 2015 Již loni jsme se předběžně

Více

S Rallye Příbram pod kůží - díl 2. devadesátá léta

S Rallye Příbram pod kůží - díl 2. devadesátá léta S allye Příbram pod kůží - díl 2. devadesátá léta Autor: Daniel Folprecht, 30. 9. 2015 08:39 Nabytá svoboda a nové ekonomické podmínky vnesly do naší vlasti spoustu prostoru pro seberealiaci a každý se

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

2015 Mistrovství ČR v závodech do vrchu - Absolutní pořadí

2015 Mistrovství ČR v závodech do vrchu - Absolutní pořadí 2015 Mistrovství ČR v závodech do vrchu - Absolutní pořadí 1. KOMÁREK David CZ Liqui Moly racing team Norma M20FC Evo E2-SC-3000 20 20 20 K 15 75 2. RYBNÍČEK Marek CZ Liqui Moly racing team Mitsubishi

Více

Trocha statistiky o Safari Rally

Trocha statistiky o Safari Rally Trocha statistiky o Safari ally Autor: Karel "karbil" Bílek, 11. 1. 2008 11:27 Nedávno veřejněný skvělý článek o Safari ally mě inspiroval k tomu, abych naváal a doplnil některé statistické údaje o této

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce Premiérové snažení společnosti Opel C&S, českého zastoupení automobilky Opel, a promotéra XTG motorsport při debutu XTG Opel ADAM Cup 2015 výrazně

Více

automobily Jméno: Datum: 8.2 2013

automobily Jméno: Datum: 8.2 2013 automobily Jméno: Tomáš Smejkal Datum: 8.2 2013 Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný osobní automobil na světě. Je pojmenován podle automobilového závodníka Pierra Veyrona, který v roce 1939

Více

FORD FOKUS WRC Pražský sprint 2002 Kopecký-Červenka FORD FOKUS WRC Švédsko 2005 Kresta-Tománek

FORD FOKUS WRC Pražský sprint 2002 Kopecký-Červenka FORD FOKUS WRC Švédsko 2005 Kresta-Tománek CITROEN C2 R2 Lužické Hory 2009 Plíhal-Stross CITROEN C2 S1600 Barum 2008 Tkusťák- Škalout CITROEN C2 S1600 Sardinie 2009 Prokop Tománek CITROEN DS3 R3T Bohemia 2013 Smékal-Hybnerová CITROEN DS3 R3T Lužické

Více

linka pomoci Čekáte nečekaně dítě? Poradna (nejen) pro ženy v tísni Celostátní linka pomoci: 800 108 000 www.linkapomoci.cz

linka pomoci Čekáte nečekaně dítě? Poradna (nejen) pro ženy v tísni Celostátní linka pomoci: 800 108 000 www.linkapomoci.cz Bylo mi teprve 17, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Hlavou mi svištělo, že chci studovat, užívat si života, a že mě naši zabijou. Ti nám ale nakonec pomohli ze všech nejvíc. S prckem to dnes už skvěle

Více

Projekt Sportem a vzděláním k hlubšímu poznání byl finančně podpořen Nadačním fondem Albert v rámci grantového programu Nadační fond Albert dětem.

Projekt Sportem a vzděláním k hlubšímu poznání byl finančně podpořen Nadačním fondem Albert v rámci grantového programu Nadační fond Albert dětem. Projekt Sportem a vzděláním k hlubšímu poznání byl finančně podpořen Nadačním fondem Albert v rámci grantového programu Nadační fond Albert dětem. Dětský domov Cheb a Horní Slavkov již třetím rokem získal

Více

Čochtan vypravuje aneb silvestrovský profil Pepy Krále

Čochtan vypravuje aneb silvestrovský profil Pepy Krále Čochtan vypravuje aneb silvestrovský profil Pepy Krále Autor: Vlastimil esl, 31. 12. 2009 15:29 V automobilových soutěžích v České republice se poněkud nenápadně, ale ato dost dlouho, pohybuje liberecký

Více

Fotoarchiv Bořka Chaloupky - Rallye Tatry

Fotoarchiv Bořka Chaloupky - Rallye Tatry Fotoarchiv Bořka haloupky - allye Tatry Autor: Bořivoj haloupka, 16. 5. 2011 16:32Na Slovensku se o nadcháejícím víkendu uskuteční novuobjevená ally Tríbeč, která má hodně dlouhou a hlavně silnou tradici

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 7. RC Rallye Český Krumlov 2017 13. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo

Více

Kontakt: Miloslav Regner mobil:

Kontakt: Miloslav Regner mobil: Rally Camp POŘADATEL Pořadatelem Rally campu je Středisko automobilového sportu Zlín (SAS Zlín) při Rallye AK v AČR s více než 20ti letou tradicí navazující na 45. letou činnost v automobilovém sportu,

Více

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most

Úspěchy Soutěž Dance Cup Markvartice Taneční skupina roku region Most Úspěchy 2018 1. Soutěž Dance Cup Markvartice 11.3. 2018 První krok do taneční sezóny 2018 završen úspěšně. Děti A Aliens 1.místo choreografie: Alena Karlovská JVK B Vibes of Africa 3.misto choreografie:

Více

Patrik Štipák: Ze studentské formule až do světového RX

Patrik Štipák: Ze studentské formule až do světového RX Patrik Štipák: Ze studentské formule až do světového X Autor: Jakub "kuře" Kura, 18. 12. 2016 20:00 Když je člověk na vysoké škole, má růné možnosti, jak studium pojmout. Jestli jím v rámci možností proplout

Více

V. Rallye Praha Revival seznam přihlášených

V. Rallye Praha Revival seznam přihlášených V. allye Praha evival 2015 - senam přihlášených Autor: Jarda Malík, 24. 12. 2014 15:34 Již tradičně na Štědrý den naděluje promotér E. Patera všem revivalovým přínivcům senam přihlášených na nadcháející

Více

Školní výlet do Norska

Školní výlet do Norska Školní výlet do Norska 16.5. 2017 Jsem nemusel jít do školy. Odlétali jsme do Norska. Na letišti v Praze si nás převzaly paní učitelky. Rozloučili jsme se s rodiči a šli se připravit na nástup do letadla.

Více

Mistrovství České republiky ZAV SA. Ústecká 21. Absolutní hodnocení/absolute Results

Mistrovství České republiky ZAV SA. Ústecká 21. Absolutní hodnocení/absolute Results pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Mistrovství České republiky ZAV SA Ústecká 21 Ústí nad Orlicí (), 29.5.216 Absolutní hodnocení/absolute

Více

ewrc.cz V cíli Corona Rallye Mexico Autor: Jiří Hejčl, :00

ewrc.cz V cíli Corona Rallye Mexico Autor: Jiří Hejčl, :00 V cíli Corona Rallye Mexico Autor: Jiří Hejčl, 19. 3. 2004 00:00 Trať, Diváci: Chválou Mexické rallye se nešetří. Její organizátoři, jako vyjádření skvěle odvedené práce, obdrželi Inmarsatovu trofej, pro

Více

Antonína Panenku. kandidáta hnutí NEZÁVISLÍ PRO PRAHU 10 do Senátu. Dejte Antonínu Panenkovi hlas v 1. kole senátních voleb. 19. a 20.

Antonína Panenku. kandidáta hnutí NEZÁVISLÍ PRO PRAHU 10 do Senátu. Dejte Antonínu Panenkovi hlas v 1. kole senátních voleb. 19. a 20. VOLTE ČÍSLO 8 Antonína Panenku kandidáta hnutí NEZÁVISLÍ PRO PRAHU 10 do Senátu Dejte Antonínu Panenkovi hlas v 1. kole senátních voleb 19. a 20. září 2014 Dovolte mi představit Vám mé oblasti zájmu, pro

Více

Máme únor, a tak. Orgie.

Máme únor, a tak. Orgie. 50 FOTOVIDEO ÚNOR 2015 PRAXE / Máme únor, a tak Orgie. PETR JAN JURAČKA www.juracka.eu juracka@natur.cuni.cz www.facebook.com/petrjanjuracka Ne, nebudu se na ty fotky koukat. Zaplatit si zájezd do Afriky,

Více

Paramo slaví 125 let od založení společnosti

Paramo slaví 125 let od založení společnosti Paramo slaví 125 let od aložení společnosti Autor: Mogul - P, 12. 8. 2014 21:10 Značka MOGUL je s rallysportem v České republice spjata jako málokterá jiná. Jen namátkou můžeme v historii rallysportu nalét

Více

2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Skupina N

2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Skupina N 2010 Mistrovství ČR v závodech do vrchu Skupina N 1. LOS Jiří ml. CZ Czech National Team Subaru Impreza WRX STI N>2000 10 10 10 0 0 10 10 7,5 57,5 2. JERMAN Martin CZ Mičánek Motorsport PZ Inntal Mitsubishi

Více

Vzdělávací materiál. vytvořený v projektu OP VK CZ.1.07/1.5.00/34.0211. Anotace. Nakládání s penězi VY_62_INOVACE_FG0105.

Vzdělávací materiál. vytvořený v projektu OP VK CZ.1.07/1.5.00/34.0211. Anotace. Nakládání s penězi VY_62_INOVACE_FG0105. Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy: Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu: Název projektu: Číslo a název klíčové aktivity: CZ.1.07/1.5.00/34.0211 Zlepšení podmínek

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce Dvakrát v závěru loňské sezony se na českých tratích představil pohárový speciál Opel ADAM. Starty dokladovaly společnou snahu společnosti Opel C&S, českého zastoupení

Více

MAPA NA CESTU ROKEM 2019

MAPA NA CESTU ROKEM 2019 MAPA NA CESTU ROKEM 2019 PRACOVNÍ LISTY PRO UZAVŘENÍ ROKU 2018 A SKVĚLÝ START ROKU 2019 Než se vydám na cestu k novým obzorům, musím se nejdříve zorientovat v mapě. Kde se právě teď nacházím? Jakou cestu

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

Rallyarchiv Bořka Chaloupky VI. Rally Příbram

Rallyarchiv Bořka Chaloupky VI. Rally Příbram allyarchiv Bořka haloupky VI. ally Příbram Autor: Bořivoj haloupka, 22. 9. 2010 13:10 I na ally Příbram avpomínal Bořech haloupka, který vám de dává pravidelně možnost nahlédnout do svého archivu vpomínek

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016 ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 30. O4. 2016 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Jaro 2016 Jen co děti zakončily jarní prázdniny karnevalem, čekalo je

Více

II. Rally Vyškov 2010

II. Rally Vyškov 2010 Celkové pořadí závodu II. Rally Vyškov 2010 Jezdec Team Karoserie Celkový čas Ztráta na 1. Ztráta na př. Pavlát Petr 02. 84 Havlík Petr 03. 5 Oppitz Michal 04. 77 Mudřík Martin 05. 6 Horák Aleš 06. 12

Více

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín ZPRAVODAJ AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín 1 VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ VSETÍN VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Zatímco letos zařadili sestavovatelé motoristického kalendáře Valašskou rally na druhé místo harmonogramu

Více

Mistrovství České republiky ZAV SA. Libínské sedlo. Absolutní hodnocení/absolute Results

Mistrovství České republiky ZAV SA. Libínské sedlo. Absolutní hodnocení/absolute Results Pošumavský auto moto klub Klatovy v AČR, Dobrovského 154, 339 1 Klatovy II pořádá MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ TROFEJ v závodech současných a historických automobilů do vrchu Mistrovství České republiky

Více

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková 4 Březen / duben 2009 Naši milí čtenáři! Po delší odmlce vás znovu všechny vítám na stránkách školního časopisu Školáček. Je vidět, že se vám časopis zalíbil, neboť si jej chodíte stále víc a víc půjčovat.

Více

Profil: Václav Fejfar

Profil: Václav Fejfar Profil: Václav Fejfar Autor: Vlastimil esl, 1. 12. 2008 20:35 Český autokros se může od letoška pochlubit ajímavým primátem. Má pilota, který dosud jako jediný v historii dokáal vyhrát podnik evropského

Více

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz

NÁVOD JAK NA TO. autor: Josef Cvrček. www.vydelavej-focenim.cz NÁVOD JAK NA TO autor: Josef Cvrček www.vydelavej-focenim.cz Důležité upozornění Pokud chcete z tohoto návodu dostat, co nejvíce, doporučuji se NEJPRVE podívat na video, které tento návod doprovází. Ve

Více

22. základní škola Plzeň

22. základní škola Plzeň 22. základní škola Plzeň Třída: 7. A Jméno: Lenka Hirmanová Datum:29. 11. 2008 1 Skoro každý měl ve školce stejný sen, co by chtěl dělat Jako malá jsem měla různé zájmy, i když některé se moc nezměnily.

Více

ewrc.cz Profil: Josef Mandaus Autor: Vlastimil Resl, :24

ewrc.cz Profil: Josef Mandaus Autor: Vlastimil Resl, :24 Profil: Josef Mandaus Autor: Vlastimil Resl, 3. 2. 2012 10:24 Jedním ze zástupců Karlovarského kraje na tratích našich rychlostních zkoušek je žlutický Josef Mandaus (7. 11. 1975). Syn bývalého účastníka

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

II. RC RALLY TÁBOR 08-26.4.2008

II. RC RALLY TÁBOR 08-26.4.2008 vůz penalty 1 272,0 m po 1 272,0 m 1. 11 Tomáš Evžen Lovčík 1:19,78 0:00,00 1. 1. 11 Tomáš Evžen Lovčík 01:19,78 00:00,00 Nissan Primera / XRAT T1 Rally 0:00,00 0:00,00 Nissan Primera / XRAT T1 Rally 00:00,00

Více