Odbor 1 ODSH 2 OKPP 3 OE. z toho

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odbor 1 ODSH 2 OKPP 3 OE. z toho"

Transkript

1 17. Použit 1. Přebyte Přebytek h Finanční v Nevyčerpa Celkem k p Odbor 1 ODSH 2 OKPP 3 OE z toho a b c d e f Strana 408 (celkem 414)

2 Odbor g h i j k l z toho m n o p q r Strana 409 (celkem 414)

3 Odbor s z toho t z toho u v z toho w y z 4 OŠMT 5 OŠMT Strana 410 (celkem 414)

4 Odbor 6 OSR 7 OSR 8 OSR 9 OSR 10 OSR 11 OSR 12 KH 13 KH Strana 411 (celkem 414)

5 Odbor 14 OSR 15 OSR 16 OSR 17 OSR 18 OŽPZ 19 KH 20 KH Strana 412 (celkem 414)

6 Odbor 21 OSR 22 KŘ 23 KH 24 ODSH a b c d e f g 25 ODSH 26 ODSH 27 ODSH 28 OE Strana 413 (celkem 414)

7 Odbor Celkem ná Nerozděle 2. Nevyče Zůstatek (jedná se o n Celkem k p 3.Finančn Zůstatek n (jedná se o č Usnesením Celkem k p Strana 414 (celkem 414)

8 telné finanční prostředky v rozpočtu roku 2008 a návrh na použití ek hospodaření Olomouckého kraje za rok 2007 a finanční vypořádání hospodaření za rok 2007 vypořádání s rozpočtem Olomouckého kraje za rok 2007 aná rezerva - nájemné Středomoravská nemocniční, a.s. použití Návrh na použití: Úhrada prokazatelní ztráty dopravcům Rada Olomouckého kraje svým usnesením č. UR/77/16/2008 ze dne souhlasila s na prostředků na úhradu prokazatelné ztráty dopravcům ve veřejné linkové dopravě ve výši dopravcům ve veřejné drážní dopravě ve výši 700 tis. Kč Muzeum umění Olomouc Zastupitelstvo Olomouckého kraje svým usnesením č. UZ/20/16/2007 ze dne sc příspěvek pro Muzeum umění Olomouc. Dle článku V, bodu 1 smlouvy se má příspěvek každo 6%, což činí částku tis. Kč. Investiční akce Olomouckého kraje přecházející z roku celkem oblast dopravy - celkem - III/04720 Přerov, most u elektráry - akce dokončena 10/2007, vůči dodavateli byla uplatněna díla vázaná na odstranění nedodělků - převedení těchto finančních prostředků je nutné k dokonč dofinancování akce - III/03551 Olomouc, most u plynárny - akce dokončena 10/2007, kolaudační řízení na někter proběhne až v 1. pol. 2008, doplatek technického dozoru bude hrazen až po nabytí právní moci k rozhodnutí - převedení těchto finančních prostředků je nutné k dokončení a dofinancování akce - II/435 MÚK R35 - Tovačov - stavební úpravy - stavba s dokončením 11/2008, vzhledem k op zahájení (03/2008 místo 11/2007) se nepodařilo vyčerpat plánované finanční prostředky - převe finančních prostředků je nutné k dokončení a dofinancování akce - II/367 Bedihošť - Kojetín - stavební úpravy - stavba s dokončením 11/2008, vzhledem k nep klimatickým podmínkám se nepodařilo vyčerpat plánované finanční prostředky - převedení těch prostředků je nutné k dokončení a dofinancování akce - II/446 Chomoutov - Pňovice - stavební úpravy - stavba s dokončením 11/2008, vzhledem k klimatickým podmínkám se nepodařilo vyčerpat plánované finanční prostředky - převedení těch prostředků je nutné k dokončení a dofinancování akce - II/150 a II/37762 Domamyslice - okružní křižovatka - stavba s dokončením 06/2008, vzhlede ve stavebním řízení se nepodařilo stavbu zahájit v plánu a vyčerpat plánované finanční prostřed těchto finančních prostředků je nutné k dokončení a dofinancování akce Strana 415 (celkem 414)

9 Návrh na použití: - II/150 Ohrozim - obchvat - vzhledem ke složitému řešení majetkoprávních vztahů se nepodař 2007 zajistit územní rozhodnutí stavby a tím i vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro pokra financování akce je převedení těchto prostředků nutné. - II/150 Dub nad Moravou - hranice okresu OL/ZL - vzhledem ke složitému řešení majetkoprá nutné přistoupit k přepracování projektu a tím i vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro pokr financování akce je převedení těchto prostředků nutné. - II/434 Sušice - přeložka silnice - vzhledem ke složitému řešení majetkoprávních vztahů se ne roku 2007 zajistit územní rozhodnutí stavby a tím i vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro p přípravy a financování akce je převedení těchto prostředků nutné. - II/436 Přerov - úprava křižovatky - v roce 2007 byla zpracována a uhrazena variantní studie rozhodnutí o vybrané variantě řešení bude známo až v průběhu 04/2008. Z tohoto důvodu se ne plánované finanční prostředky z roku 2007.Pro pokračování přípravy a financování akce je převe prostředků nutné. - II/446 Olomouc, místní část Chomoutov - průtah - s ohledem na složité prostorové řešení p majetkoprávních vztahů se nepodařilo do konce roku 2007 zajistit pravomocné územní rozhodnu vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro pokračování přípravy a financování akce je převede prostředků nutné. - vypořádání staveb po jejich dokončení - vzhledem k zdlouhavým procesům s výkupy pozem roku 2007 nepodařilo vykoupit plánované pozemky pod dokončenými silničními stavbami. Výkup pokračovat i v roce 2008, nejsou však finančně kryty. Pro pokračování výkupů jsou tyto finanční oblast školství - celkem - ZŚ a DD Litovel - rekonstrukce budovy Dětského domova - vzhledem ke zpoždění v zaháje nepodařilo vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro dokončení a dofinancování akce je přev finančních prostředků nutné. - ZŚ a DD Zábřeh - rekonstrukce budovy Dětského domova - vzhledem ke zpoždění v zaháj nepodařilo vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro dokončení a dofinancování akce je přev finančních prostředků nutné. - Švehlova střední škola Prostějov - elektrická přípojka - vzhledem ke zpoždění v zahájení s nepodařilo vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro dokončení a dofinancování akce je přev finančních prostředků nutné. - ZUŠ Iši Krejčího Olomouc - rekonstrukce pavilonu A - vzhledem ke zpoždění v zahájení sta vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro dokončení a dofinancování akce je převedení těchto prostředků nutné. - Dětský domov Olomouc - solární systém - akce dokončena 12/2007, vůči dodavateli byla u pozastávka z ceny díla vázaná na odstranění nedodělků - převedení těchto finančních prostředk dokončení a dofinancování akce - Gymnázium Uničov - fotovoltaický systém - vzhledem ke zpoždění v zahájení stavby se nep plánované finanční prostředky. Pro dokončení a dofinancování akce je převedení těchto finanční nutné. Strana 416 (celkem 414)

10 Návrh na použití: - SOŠ a SOU zemědělské Horní Heřmanice, Bernartice - rekonstrukce vytápění - s ohledem rozhodování o způsobu vytápění školy se do roku 2007 nepodařilo dokončit projektovou dokumn plánované finanční prostředky. Pro dokončení přípravy v roce 2008 je převedení těchto prostřed oblast kultury - celkem - Archeologické centrum v Olomouci - oprava budovy - vzhledem ke komplikacím ve staveb nepodařilo zahájit stavbu dle plánu a vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro dokončení a d je převedení těchto finančních prostředků nutné. oblast sociální - celkem - Ústav sociální péče Nové Zámky - rekonstrukce kuchyně - vzhledem ke zpoždění v zaháje nepodařilo vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro dokončení a dofinancování akce je přev finančních prostředků nutné. - Poradna pro rodinu Olomouckého kraje - bezbariérový přístup - vzhledem ke složitému ře majetkoprávních vztahů se nepodařilo v roce 2007 zajistit pravomocné stavební povolení a vyče finanční prostředky. Pro dokončení a dofinancování akce je převedení těchto finančních prostřed oblast zdravotnictví - celkem - Nemocnice Prostějov - oprava výtahu - realizace akce v průběhu roku 2007 nebyla možná z kapacity dodavatelů výtahů. Vzhledem k zahájení akce stavby v 12/2007 se nepodařilo vyčerpat finanční prostředky. Pro dokončení a dofinancování akce je převedení těchto finančních prostřed - Nemocnice Přerov - oprava výtahů - realizace akce v průběhu roku 2007 nebyla možná z dů kapacity dodavatelů výtahů. Vzhledem k zahájení akce stavby v 12/2007 se nepodařilo vyčerpat finanční prostředky. Pro dokončení a dofinancování akce je převedení těchto finančních prostřed - Odborný léčebný ústav Moravský Beroun - tepelné čerpadlo TUV - vzhledem k zahájení s průběhu 12/2007 se nepodařilo vyčerpat plánované finanční prostředky. Pro dokončení a dofina převedení těchto finančních prostředků nutné. Příspěvkové organizace v oblasti školství - Operační program Životní prostředí Zastupitelstvo Olomouckého kraje svým usnesením UZ/20/60/2007 schválilo přípravu 3 příspěvkových organizací k podání žádosti o poskytnutí podpory v rámci Operačního program podoblast Realizace úspor energie. Rada Olomouckého kraje svým usnesením č. UR/ uložila zajistit finanční krytí neuznatelných nákladů těchto projektů v celkové výši toho pro Gymnázium Šumperk částku ,- Kč, pro Gymnázium Šternberk částku 1 6 Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogickou školu Přerov částku ,- Kč. Příspěvkové organizace v oblasti školství - Smlouva o poskytování služeb v oblasti BOZP Rada Olomouckého kraje svým usnesením č.ur77/5/2008 ze dne schválila Dodatek poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany pro šk organizace zřizované Olomouckým krajem, který řeší rozšíření poskytovaných služeb. Částka 87 z krytí rozšíření služeb v dodatku č.2. Strana 417 (celkem 414)

11 Návrh na použití: Regionální agentura pro rozvoj střední Moravy Zastupitelstvo Olomouckého kraje schválilo svým usnesením č. UZ/21/31/2008 ze dne 22 Regionální agentuře pro rozvoj střední Moravy ve výši ,- Kč. Regionální agentura Moravy poskytuje poradenství a finanční podporu obcím Olomouckého kraje v oblasti přípravy ro a v oblasti možného využití dotačních programů ČR i EU. Územní studie lokalit rozvojových ploch pro podnikatelské aktivity Zastupitelstvo Olomouckého kraje schválilo svým usnesením č. UZ/21/32/2008 ze dne územního rozvoje Olomouckého kraje. Na základě tohoto usnesení je potřeba zajistit úz rozvojových ploch pro podnikatelské aktivity v RO2-RO5 (oblast Jeseník, Šumperk, Zábřeh, Litovel, Lipník n/b a Hranice) a RO7 (oblast Přerov). Budování regionálního letiště v Přerově Jedná se o zajištění poradenských služeb pro jednání se zástupci Ministerstva obrany ČR, se civilní letectví a se zástupci potencionálních investorů ve věci budování regionálního letiště v Pře Smlouvy o poskytování energetických služeb včetně dodávky souboru opatření a stavebních prací k realizaci energetických úspor Rada Olomouckého kraje svým usnesením č. UR/70/46/2007 ze dne schválila Siemens, s.r.o, divize Building Technologies PFC, Praha 6, týkajících se poskytování energetic souboru dodávky opatření a stavebních prací k realizaci energetických úspor v objektech ZŠ 396,- Kč), SOŠ Olomouc ( ,- Kč) a ÚSP Nové Zámky ( ,- Kč). V souladu s po harmonogramy postupu prací vzniká Olomouckému kraji povinnost splátek dle stanovených splá Výše splátek na rok 2008 činí ,- Kč Poskytnutí příspěvku Euroregionu Praděd a Euroregionu Glacensis Rada Olomouckého kraje svým usnesením č. UR/76/38/2008 ze dne schválila poskyt příspěvku na předfinancování administrace Fondu mikroprojektů Operačního programu přshrani , půjčky a zvýšení členského příspěvku ve výši 170 tis. Kč z toho pro Euroregion Prad Euroregion Glacensis 120 tis.kč. SROP - Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Olomouckém kraji - splátka Tranše I Vzhledem k tomu, že při vyúčtování projektu byla část vynaložených nákladů zařazena mezi ne bude refundace z EU nižší než se předpokládalo. Rozdíl mezi splatnou částkou a výší refund přebytku Olomouckého kraje za rok (splatná T1 = ,15, obdržená dotace = 1. úroky , které budou zapojené do rozpočtu = ,04, skutečný požadavek by měl b Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Zastupitelstvo Olomouckého kraje svým usnesením č. UZ/20/63/07 ze dne schválil přístrojů a diagnostického zařízení ve výši tis. Kč. Integrovaný plán rozvoje území Jesenicka a Šumperska Strana 418 (celkem 414)

12 Návrh na použití: Rada Olomouckého kraje svým usnesením č. UR/78/37/2008 ze dne schvá Integrovaných plánů rozvoje území Jesenicka a Šumperska ve výši 357 tis. Kč. Implementace a péče o územní soustavy Natura 2000 v Olomouckém kraji Rada Olomouckého kraje svým usnesením č. UR/73/46/2007 ze dne schválila p podání žádosti o poskytnutí podpory. Projekt se bude realizovat během let Celkov jsou vyčísleny na ,- Kč, z toho krajský podíl činí ,- Kč. Požadované finančn ,- Kč představují podíl kraje na rok INTERREG III.C - BRISE Olomoucký kraj realizoval v letech projekt BRISE, do kterého bylo zapjeno 10 partne partnerem bylo sdružení ERNACT. V roce 2006 se konala v rámci tohot projektu v Olomouci me konference. Olomoucký kraj nejprve uhradil výdaje spojené s konferencí a následně fakturoval je partnerům podíl na sdílených nákladech konference. Na účet projektu byla připsána částka ve vý úhrada faktur a částka ve výši ,10 Kč jako refundace bankovních poplatků a kurzových ro Tyto prostředky nebyly v roce 2007 nijak použity a přepadly tedy do přebytku hospodařní za rok 2 zapojení této částky na projekt BRISE na úhradu splátky Tranše I. Brána poznání otevřena Olomoucký kraj realizuje od roku 2007 projekt "Brána poznání otevřena", který je spolufinancová Finančního mechanismu EHP/Norsko.V rozpočtu kraje na rok 2007 byla určena částka ve výši 5 úhradu neuznatelných nákladů projektu. Vzhledem k tomu, že v roce 2007 bylo vyčerpáno pouze žádám o zapojení částky ,70 Kč do rozpočtu projektu na rok Účelová katastrální mapa Rada Olomouckého kraje svým rozhodnutím č. UR/70/45/2007 ze dne schválila "Hybridní katastrální mapa" (dále je používáno "Účelová katastrální mapa"). Dle podm výběrového řízení může být cena nejvýše 6 969,83 tis. Kč včetně DPH. Žádáme o zabezpečení přebytku rozpočtu Podpora včelařů na územní Olomouckého kraje Rada Olomouckého kraje svým rozhodnutím č. UR/76/33/2008 ze dne schválila včelařů na území Olomouckého kraje, jehož cílem je podporovat začínající i stávající vč prostředků na nákup základního vybavení a nákup nových včelstev. Na tento program je potře podporu ve výši 500 tis. Kč. Zhotovení znaků Olomouckého kraje pro příspěvkové organizace Jedná se o finanční prostředky na zhotovení znaků Olomouckého kraje pro označení bu organizací kraje. Budování kapacit místní správy, organizací občanské společnosti a soukromého sektoru v Autonomní oblasti Vojvodina, Srbsko Rada Olomouckého kraje svým rozhodnutím č. UR/73/64/2008 ze dne schválila kapacit místní správy, organizací občanské společnosti a soukromého sektoru v Autonomní Srbsko". Celkové náklady projektu činí 375 tis. Kč, z toho 60% by činila dotace od Ministerstva Příspěvek Olomouckého kraje tak činí 150 tis. Kč. Strana 419 (celkem 414)

13 Návrh Srbsko". na Celkové použití: náklady projektu činí 375 tis. Kč, z toho 60% by činila dotace od Ministerstva Příspěvek Olomouckého kraje tak činí 150 tis. Kč. Zastoupení Olomouckého kraje v Bruselu Jedná se o převod nevyčerpaných finančních prostředků z rozpočtu roku 2007 do rozpočtu ro vyhrazeny na úhradu akcí pro prezentaci Olomouckého kraje, realizovaných konsorciem firem z Olomouckého kraje v institucích EU nad rámec mandátní smlouvy. (pozn.: agenda bude předán Pronájem kanceláří v 16. a 17. patře budovy RCO Předpokládaná cena nájmu a služeb spojených s nájmem kanceláří v Regionálním centru Olom NP a části 7. NP, včetně úhrad za služby (elektrická energie, voda, otop, klimatizace apod.) Nákup kancelářského nábytku na vybavení nově pronajatých prostor činí 400 tis. Kč. Návrh zat Olomouckého kraje, připravuje se. Povodí Moravy, s.p. - Dálkový přístup Olomouckého kraje do systému monitorování stavu vody na tocích Olomouckého kraje Rada Olomouckého kraje svým usnesením č. UR/79/34/2008 ze dne schválila m projektu "Dálkový přístup Olomouckého kraje do systému monitorování stavu vody na tocích Olo Úhrada vícenákladů na akce z projektu Modernizace silnic II. a III. třídy Jedná se o úhradu vícenákladů u následujících projektů (kompenzačně) Slavětín - Runářov - most ev.č Prostějov - dofinancování most ev.č Moravská Huzová - dofinancování II/570, křižovatka s I/55 s II/435 Olomouc - cena z výběrového řízení, smlouva není ještě podepsaná most ev.č Určice - cena z výběrového řízení, smlouva zatím není podepsána most ev.č Litovel - skutečná cena z výběrového řízení zatím není známa, 13,2 mil. Kč kraj, 15 mil Kč SSOK most ev.č Mladeč - skutečná cena z výběrového řízení zatím není známa Opatření pro zvýšení bezpečnosti provozu na silnicích a železničních přejezdech Zastupitelstvo Olomouckého kraje schválilo svým usnesením č. UZ/20/12/2008 ze dne mil. Kč na realizaci opatření pro zvýšení bezpečnosti provozu na silnicích kraje a na železn Vzhledem k tomu, že na Krajský úřad byly podány žádosti ze stran obcí o poskytnutí příspěvku z žádáme o navýšení částky o dalších 6 mil. Kč. III/36916 Šumperk, ul. Temenická Jedná se finanční zajištění dokončení celého úseku silnice, na kterou Olomoucký kraj v roce mil. Kč a město Šumperk částkou 7 mil. Kč Nákup 1 ks sypače Jedná se o finanční příspěvek na nákup 1 ks sypače (podvozek, sypací nástavba, radlice) Významné projekty Strana 420 (celkem 414)

14 Návrh na použití: ávrh Rady Olomouckého kraje ená rezerva erpaná rezerva - nájemné Středomoravská nemocniční, a.s. nájemné hrazené za období 7-12/2007) použití v roce 2008 ní prostředky - půjčka z EIB na účtu EIB část nevyčerpaného úvěru z EIB) Rady Olomouckého kraje ze dne (RZ 64/08) zapojeno do rozpočtu 2008 použití v roce 2008 Strana 421 (celkem 414)

15 ,43 Kč ,23 Kč ,00 Kč ,66 Kč avýšením finančních tis. Kč a ,00 Kč chválilo neinvestiční oročně valorizovat o ,00 Kč ,00 Kč a pozastávka z ceny čení a ,00 Kč ,00 Kč ré stavební objekty kolaudačních ,00 Kč požděnému edení těchto ,00 Kč příznivým hto finančních ,00 Kč nepříznivým hto finančních ,00 Kč em ke komplikacím dky - převedení ,00 Kč Strana 422 (celkem 414)

16 řilo do konce roku ačování přípravy a ,00 Kč ávních vztahů bylo račování přípravy a ,00 Kč epodařilo do konce pokračování ,00 Kč řešení křižovatky, epdařilo vyčerpat edení těchto ,00 Kč průtahu a utí stavby a tím i ení těchto ,00 Kč mků se do konce py pozemků musí prostředky nutné ,00 Kč ení stavby se edení těchto ,00 Kč ,00 Kč ení stavby se edení těchto stavby se edení těchto avby se nepodařilo o finančních uplatněna ků je nutné k podařilo vyčerpat ích prostředků ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Strana 423 (celkem 414)

17 m na zdlouhavé netaci a vyčerpat dků nutné ,00 Kč bním řízení se dofinancování akce ,00 Kč ,00 Kč ení stavby se edení těchto ešení erpat plánované dků nutné ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč z důvodu naplněné t plánované dků nutné. ůvodu naplněné t plánované dků nutné. stavby až v ncování akce je ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč projektů školských mu Životní prostředí, 75/42/2008 ze dne ,- Kč z ,- Kč a pro ,00 Kč k č.2 ke Smlouvě o kolské příspěvkové ,- Kč vyplývá ,00 Kč Strana 424 (celkem 414)

18 příspěvek a pro rozvoj střední ozvojových projektů ,00 Kč 2008 vydání Zásad zemní studii lokalit Mohelnice, Uničov, ,00 Kč zástupci Úřadu pro erově ,00 Kč ,00 Kč uzavření smluv se ckých služeb včetně as DD Zábřeh (79 odmínkami smluv a átkových kalendářů. nutí finančního iční spolupráce děd 50 tis. Kč a pro ,00 Kč ,40 Kč euznatelné náklady, dace požadujeme z ,37, přijaté být = ,36) lo nákup dýchacích ,00 Kč ,00 Kč Strana 425 (celkem 414)

19 álila dofinancování projekt k přípravě k vé náklady projektu ní prostředky ve výši ,00 Kč rů a hlavním ezinárodní ednotlivým ýši ,33 jako ozdílů k fakturám Žádáme o ,43 Kč án v rámci tis. Kč na e ,30 Kč, ,70 Kč projektový záměr mínek vyhlášeného těchto prostředků z ,00 Kč a program Podpory čelaře poskytnutím eba zajistit finanční ,00 Kč udov příspěvkových ,00 Kč ,00 Kč a projekt "Budování í oblasti Vojvodina, a zahraničních věcí. Strana 426 (celkem 414)

20 a zahraničních věcí ,00 Kč ku 2008, které byly zastupujících zájmy na na OSR) mouc s.r.o, část 16. ) činí tis. Kč. tím neprošel Radou ,00 Kč ,00 Kč materiál týkající se omouckého kraje" ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč 07 částku ničních přejezdech. za cca 19 mil. Kč, ,00 Kč 07 přispěl částkou ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Strana 427 (celkem 414)

21 ,53 Kč ,13 Kč ,66 Kč ,66 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,63 Kč ,00 Kč 2 665,63 Kč Strana 428 (celkem 414)

22 žádosti o finanční prostředky z přebytku 200 Celkem odbor částka v tis. Kč schváleno 1. ODSH , ,00 2. OKPP , ,00 3. OKPP ,00 0,00 4. OKPP ,00 0,00 5. OE-OPRI , ,00 6. OŠMT , ,00 7. OŠMT , ,00 8. OSR , ,00 9. OSR , , OSR , , OSR , , OSR , , OSR , , KH ,00 0, KH , , KH ,00 0, KH , , OSR 19. OŽPZ 20. KH , , , , , , , , KH , , OE 149,00 149, KŘ , , KŘ , , OSV ,00 0, KH 27. ODSH , , , ,00

23 07 Prokazatelné ztráty dopravců Muzeum umění Olomouc Vědecká knihovna Olomouc Vlastivědné muzeum Jesenicka invesetiční akce OK OP Životní prostředí - školské PO Smlouva o poskytování služeb BOZP Regionální agentura pro rozvoj stř. Moravy Územní studie lokalit rozvojových ploch pro podnik. aktivity Regionální letiště Přerov Energetické služby pro PO Veletrhy, propagační akce, příspěvky pro euroregiony splátka Tranše I Rezerva na mimořádné události HZS OK - nákup vybavení + rezerva na mimořádné události HZS OK - nákup velitelsko-štábního automobilu Integrované plány rozvoje Jesenicka a Šumperska splátka Tranše I, ROP-financování projektů, neuznatelné náklady Podpora včelařů Zhotovení zanků OK pro PO Budování kapacit místní správy, organizací občanské společnosti a soukromého sektoru v Autonomní oblasti Vojvodina, Srbsko Pojistná událost - ZUŠ Žerotín Zastoupení OK v Bruselu pronájem nebytových prostor, nákup nábytku, kolárna atd zvýšení rezervy OSV pro PO na pokrytí nákladů, projekt Povodí Moravy, s.p. - Dálkový přístup OK do systému monotorování stavu vody na tocích OK

Výdaje Olomouckého kraje na rok j) Financování rozpracovaných investičních akcí. Oblast školství. Oblast dopravy. Příl. č.

Výdaje Olomouckého kraje na rok j) Financování rozpracovaných investičních akcí. Oblast školství. Oblast dopravy. Příl. č. Výdaje Olomouckého kraje na rok 28 3j) Financování rozpracovaných investičních akcí Příl. č.: Oblast Název přílohy: Investiční fondy PO Oblast školství Rozpracovaná projektová dokumentace Rozpracované

Více

Veolia, a.s. s 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP. Odbor

Veolia, a.s. s 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP. Odbor 18. Rozd 1. Přebyte Přebytek h Finanční v Veolia, a.s Zastupitelstv Veolia, a.s. s 2008). Dopo výdajů pro př Nevyčerpa Celkem k p Odbor 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP Strana 454 (celkem 464)

Více

10. Projekt "Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky ( tis.kč)

10. Projekt Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky ( tis.kč) 10. Projekt "Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky (900 000 tis.kč) Oblast dopravy 1) akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělení přípravy a realizace

Více

1 KH 2 KH 3 ODSH 4 OSR 5 OIEP. Odbor. z toho

1 KH 2 KH 3 ODSH 4 OSR 5 OIEP. Odbor. z toho 14. Přeby 1. Zůstate Zůstatek b Nevyčerpa Celkem zů Finanční v Celkem k p Odbor 1 KH 2 KH 3 ODSH 4 OSR 5 OIEP z toho a b Strana 274 (celkem 474) Odbor c d z toho e f g h z toho i j k l z toho m n o p q

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok g) Financování rozpracovaných investičních akcí

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok g) Financování rozpracovaných investičních akcí 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 29 g) Financování rozpracovaných investičních akcí Příl. č.: Název přílohy: Investiční fondy PO Ropracované projektové dokumentace Oblast školství Rozpracované investiční

Více

10. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého (z vlastních zdrojů Olomouckého kraje)

10. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého (z vlastních zdrojů Olomouckého kraje) 1. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého (z vlastních zdrojů Olomouckého kraje) oblast dopravy oblast školství oblast sociálních věcí oblast kultury oblast zdravotnictví Celkem

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne 2.10.2017 -Rozpočtová změna 442/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/21/69/2017 ze dne 28.8.2017 -Rozpočtová změna 386/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet Důvodová zpráva Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2009 předkládá k projednání na schůzi Rady Olomouckého

Více

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Rozpočet Ústeckého kraje na rok 2016 byl schválen jako přebytkový v celkovém objemu 13 646 484 tis. Kč, z toho kapitálové výdaje 636 130 tis. Kč. Přebytek rozpočtu

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne 25.6.2018 -Rozpočtová změna 391/18 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace

Více

7. Investice do majetku Olomouckého kraje - akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělením přípravy a realizace investic

7. Investice do majetku Olomouckého kraje - akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělením přípravy a realizace investic 7. Investice do majetku Olomouckého kraje - akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělením přípravy a realizace investic Rekapitulace v tis.kč skutečnost % oblast dopravy 47 188 74 274 72 186 97,2 oblast

Více

3. Financování investic - přehled akcí financovaných z rozpočtu Olomouckéh

3. Financování investic - přehled akcí financovaných z rozpočtu Olomouckéh 3. Financování investic - přehled akcí financovaných z rozpočtu Olomouckéh a) Oblast dopravy a silničního hospodářství Poř. číslo Název akce 1. II/449 Senice na H. - ostrůvek před obcí 2. III/44925 Třebčín

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Bod programu: 8.. 202 2 Věc: Rozdělení volných finančních prostředků z hospodaření Ústeckého kraje za rok 20 Důvod předložení: Dle zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011

NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011 NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2011 byl sestaven na základě platné legislativy ČR, v souladu s rozpočtovým výhledem na období 2011 2015, s Rozpočtovými

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

USNESENÍ ze 79. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ ze 79. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje USNESENÍ ze 79. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 13. 3. 2008 UR/79/1/2008 Program 79. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e program 79. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 13.

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne 2.6.2017 -Rozpočtová změna 214/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Zdrojová část rozpočtu LK 2017

Zdrojová část rozpočtu LK 2017 Zdrojová část rozpočtu LK 2017 ukazatel pol. UR 2017 I. ZR-RO č. UR 2017 II. v A/ Vlastní příjmy 1-3xxx 2 758 091,12 20 000,00 2 778 091,12 1. Daňové příjmy 1xxx 2 669 964,72 20 000,00 2 689 964,72 2.

Více

I. Hlavní město Praha celkem

I. Hlavní město Praha celkem I. Hlavní město Praha celkem 1. Úvod Hospodaření hlavního města Prahy jako celku (obce i kraje současně) skončilo k 31. 12. 2011 schodkem v celkové výši 1 970 372,78 tis. Kč. Na tomto výsledku se podílí

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 241) 6. Rozpočet Olomouckého kraje závěrečný účet

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 241) 6. Rozpočet Olomouckého kraje závěrečný účet Důvodová zpráva 1. Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2018 předkládá k projednání na zasedání Zastupitelstvu

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2017 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2017 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2017 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem Organizace UZ 2015 2016 2017 Srovnání (nárůst ) SKUTEČNOST K 31.12.2015 UPRAVENÝ (k 31.8.2016) návrůst/snížení

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne 11.9.2017 -Rozpočtová změna 406/17 poskytovatel: Ministerstvo kultury důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu

Více

Závěrečný účet města za rok 2011

Závěrečný účet města za rok 2011 Závěrečný účet města za rok 2011 Rozpočet pro rok 2011 byl schválen na 1. zasedání zastupitelstva města Rychvaldu dne 15.12.2010 v celkové výši 73 760 tis. Kč. Před projednáním byl rozpočet zveřejněn na

Více

II. Vlastní hlavní město Praha

II. Vlastní hlavní město Praha II. Vlastní hlavní město Praha 1. Úvod Rozpočet vlastního hl. m. Prahy na rok 2017 byl schválen s příjmy v objemu 48 2 752,90 tis. Kč a výdaji v objemu 65 193 281,00 tis. Kč. Během roku 2017 byly na základě

Více

2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2008

2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2008 2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2008 Odbor ekonomický Správce: vedoucí odboru (kanceláře) Ing. Jiří Juřena a) Příjmy Olomouckého kraje položka UZ název položky schválený rozpočet 2007 1 2 3 4 1111 Daň

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 19. 1. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 1/2018 - RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 1/18/a 6310 5144 1 Obecné příjmy a výdaje z finančních operací -

Více

3. Investice a opravy do majetku Olomouckého kraje

3. Investice a opravy do majetku Olomouckého kraje 3. Investice a opravy do majetku Olomouckého kraje Rekapitulace v tis.kč skutečnost % krajský úřad 0 12 612 12 550 oblast dopravy 55 000 59 854 59 346 99 oblast škoství 47 080 52 218 51 621 99 oblast sociálních

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2010 b) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem celkem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2010 b) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem celkem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2010 b) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem celkem Organizace SCHVÁLENÝ ROZPOČET 2009 UPRAVENÝ ROZPOČET k 30.9.09 )1 NÁVRH ROZPOČTU Z toho : Z toho : Z

Více

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017

Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 Postup sestavení návrhu rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 příloha č. 2 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2017 zpracuje ekonomický odbor na základě podkladů předložených jednotlivými příkazci operací

Více

USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 18. 4. 2002 UZ/9/1/2002 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení upraveného programu zasedání UZ/9/2/2002 Kontrola

Více

II. Vlastní hlavní město Praha

II. Vlastní hlavní město Praha II. Vlastní hlavní město Praha 1. Úvod Rozpočet vlastního hl. m. Prahy na rok 2016 byl schválen s v objemu 44 423 447,60 tis. Kč a výdaji v objemu 58 740 892,90 tis. Kč. Během roku 2016 byly na základě

Více

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 Položka Druhové třídění: p ř í j m y V ý d a j e Daně: 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 7 380,00 1112 Daň z příjmů FO z podnikání 1 206,00 1113 Daň z příjmů

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne 18.9.2017 -Rozpočtová změna 333/17 druh rozpočtové změny: zapojení prostředků do rozpočtu důvod: odbor školství,

Více

Schválený rozpočet na rok 2011 po 1. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2011 po 1. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2011 po 1. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně schválený po 1. RZ 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze

Více

Zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konané dne

Zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konané dne 5. Předkládá: Rada Olomouckého kraje Zpracoval: RNDr. Ivan Kosatík náměstek hejtmana Ing. Jiří Juřena vedoucí ekonomického odboru Zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konané dne 24.6.2004 Rozpočet

Více

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem 177 178 Srovnání bilance rozpočtu se SRV (v tis. Kč) Souhrnná bilance 2013 rozpočet 2013 Daňové příjmy 4 061 746,00 4 061 835,00 Nedaňové

Více

9. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého vlastních zdrojů Olomouckého kraje)

9. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého vlastních zdrojů Olomouckého kraje) 9. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého vlastních zdrojů Olomouckého kraje) oblast dopravy oblast školství oblast sociálních věcí oblast kultury oblast zdravotnictví oblast

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 142) 6.- Rozpočet Olomouckého kraje 2009 návrh rozpočtu

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 142) 6.- Rozpočet Olomouckého kraje 2009 návrh rozpočtu Důvodová zpráva 1. Finanční hospodaření Olomouckého kraje se řídí ročním rozpočtem, který na základě ustanovení 35 odst. 2 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů schvaluje

Více

Závěrečný účet Města Sušice

Závěrečný účet Města Sušice Závěrečný účet Města Sušice rok 2006 Zpracovala: ing. B. Šlajsová vedoucí finančního odboru 1 I. Plnění rozpočtu roku 2006 A/ Plnění rozpočtu města B/ Plnění rozpočtu příspěvkových organizací MŠ Tylova

Více

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem

VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem VII. Srovnání bilance rozpočtu se střednědobým rozpočtovým výhledem 195 196 kraje na rok zpracoval ekonomický odbor ve spolupráci se všemi ORJ, při které koordinoval průběžné upřesňování návrhů tak, aby

Více

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2017

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2017 Hospodaření Ústeckého kraje v roce 217 Rozpočet Ústeckého kraje na rok 217 byl schválen jako schodkový v absolutní výši 14 772 13 tis. Kč, z toho kapitálové výdaje činily 1 447 747 tis. Kč. Schodek rozpočtu

Více

Celkem 1 KH 2 KŘ 3 KŘ 4 KŘ 5 OSR. Odbor

Celkem 1 KH 2 KŘ 3 KŘ 4 KŘ 5 OSR. Odbor 12. Zůstat 1. Zůstatek Zůstatek ban Finanční vyp Celkem Nevyčerpaný Vratky z úvě Celkem k po Odbor 1 KH 2 KŘ 3 KŘ 4 KŘ 5 OSR Strana 266 (celkem 484) Odbor 6 OŽPZ 7 OŽPZ 8 OŽPZ 9 OŠMT 10 OŠMT 11 OŠMT 12

Více

Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst

Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Pardubický kraj Návrh rozpočtu Pk na rok 2011 a jeho vazby na rozpočty obcí a měst Ing. Roman LÍNEK náměstek hejtmana pověřený zastupováním

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 2017 2018 Srovnání (nárůst ) Organizace UZ návrůst/snížení v Kč nárůst/snížení v % sl.2 sl.3 sl.4=sl.3-sl.2

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2018 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst Závazná část rozpočtu Jihočeského kraje na rok 2012 9 kjdkshfjkd 10 I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst 11 kjedjksahdfjkhdfjhdx 12 Bilanční tabulka podle odpovědných míst (v tis. Kč) Souhrnná bilance

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2008 MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU. Zákon č.250/2000 Sb. 17. Obsah:

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2008 MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU. Zákon č.250/2000 Sb. 17. Obsah: ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU ZA ROK 2008 Zákon č.250/2000 Sb. 17 Obsah: 1. Rozpočtová opatření a výsledek finančního hospodaření města 2. Plnění rozpočtu příjmů a výdajů 3. Přehled o poskytnutých

Více

5.Finanční hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje - přecházející k

5.Finanční hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje - přecházející k 5.Finanční hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje - přecházející k 1.1.2003 a) Organizace v oblasti sociálních služeb b) Organizace v oblasti kultury c) Organizace v oblasti zdravotnictví

Více

1. Hlavní město Praha celkem

1. Hlavní město Praha celkem 1. Hlavní město Praha celkem 1. Úvod Hospodaření hlavního města Prahy jako celku (obce i kraje současně) skončilo k 31. 12. 2014 přebytkem hospodaření ve výši 1 926 716,03 tis. Kč, na kterém se podílí

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2018 ÚZ Název Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních

Více

2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2009

2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2009 2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2009 Odbor ekonomický Správce: vedoucí odboru Ing. Jiří Juřena a) Příjmy Olomouckého kraje položka UZ název položky schválený rozpočet 2008 1 2 3 4 1111 Daň z příjmů

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2007 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Uvolnění pozastávky PROFISTAV s.r.o. - 64 b.j. Štěpnice 222,00 0,00 Uvolnění pozastávky

Více

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1. USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 9. 2018 UR/50/1/2018 Program 50. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 50. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 22. 2. 2018 Odbor finanční - ORJ 1 47/18 8123 1 1226 8115 1 Oddělení investic - ORJ 4 Nahrazení revolvingového úvěru na akci: Chodník Rejvízská - podíl města k dotaci - vlastními

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více

Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí

Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Analýza venkova: nové otazníky a výzvy Partnerství LEADER 2011 20. října 2011 Arcidiecézní muzeu, Olomouc Obsah prezentace Program rozvoje územního obvodu

Více

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru sociálních věcí v souladu s Rozhodnutím o poskytnutí dotace.

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru sociálních věcí v souladu s Rozhodnutím o poskytnutí dotace. Rozpočtová opatření č. 341/2018 č. 365/2018 Schválena RJMK dne 27.08.2018 Zveřejněna od 28.08.2018 do 28.02.2019 Rozpočtové opatření č. 341/2018 1 316,2 tis. Kč výdaje 4399 Ostatní záležitosti sociálních

Více

USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 6. 11. 2012 UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3 Srovnání návrhu rozpočtu se schváleným rozpočtem Příloha č. 3 Samospráva - ORJ 91 9153 - grantová a dotační politika 3399 Ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků (v tis. Kč) 522 Neinvestiční

Více

Zpráva o plnění rozpočtu hl. m. Prahy za rok 2015 DŮVODOVÁ ZPRÁVA k tisku R ČÁST II

Zpráva o plnění rozpočtu hl. m. Prahy za rok 2015 DŮVODOVÁ ZPRÁVA k tisku R ČÁST II Zpráva o plnění rozpočtu hl. m. Prahy za rok 2015 DŮVODOVÁ ZPRÁVA k tisku R - 21233 ČÁST II (Vlastní hlavní město Praha) Obsah: Strana II. Vlastní hlavní město Praha 1. Úvod 2. Příjmy 3. Běžné výdaje Kapitálové

Více

Důvodová zpráva. Příjmová stránka střednědobého výhledu rozpočtu Pk je v jednotlivých letech tvořena:

Důvodová zpráva. Příjmová stránka střednědobého výhledu rozpočtu Pk je v jednotlivých letech tvořena: Důvodová zpráva I. Úvod Střednědobý výhled rozpočtu Pardubického kraje (dále jen Pk ) sestavený na roky 2019-2020 poskytuje základní informace o finančních možnostech a potřebách dlouhodobě a pravidelně

Více

4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne

4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne Krajský úřad Pardubického kraje 4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne 16. 12. 2015 Předkládá: Martin Netolický hejtman Pardubického kraje Zpracoval: Oldřich Felgr

Více

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2010

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2010 Plnění rozpočtu výdajů za rok 2010 Kapitola 1 - Investice, velké opravy a regionální rozvoj Upravený Skutečné Technická infrastruktura pro bytovou výstavbu "U Letiště" (FRB) 15 300,00 10 509,14 Kanalizační

Více

Oproti roku 2014 byly příjmy Olomouckého kraje vyšší o tis. Kč, navýšení souvisí především s nárůstem sdílených daní a přijatých dotací.

Oproti roku 2014 byly příjmy Olomouckého kraje vyšší o tis. Kč, navýšení souvisí především s nárůstem sdílených daní a přijatých dotací. Důvodová zpráva 1. Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2015 předkládá k projednání na zasedání Zastupitelstvu

Více

Součástí rozpočtu příjmů Olomouckého kraje jsou daňové příjmy. Ty zahrnují jak podíl na sdílených daních dle zákona č. 243/2000 Sb.

Součástí rozpočtu příjmů Olomouckého kraje jsou daňové příjmy. Ty zahrnují jak podíl na sdílených daních dle zákona č. 243/2000 Sb. Důvodová zpráva 1. Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2014 předkládá k projednání na zasedání Zastupitelstvu

Více

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU KRAJE VYSOČINA NA ROK 2019 (návrh rozpočtu v užším rozsahu pro úřední desku v souladu s ust. 11 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Porovnání návrhu aktualizace s platným SRV (v celkové struktuře v tis. Kč)

Porovnání návrhu aktualizace s platným SRV (v celkové struktuře v tis. Kč) Porovnání u s platným (v celkové struktuře v tis. Kč) Celková bilance Jihočeského kraje platný SVR Celkem příjmy 12 151 679,20 13 674 930,46 15 260 039,80 13 340 758,07 16 667 591,87 16 210 955,30 z toho:

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 17. 4. 2018 Přítomni: Předsedkyně: Mazochová Hana, Ing. Cigánek Martin Horák Pavel, Ing. Konvičková Jana, Ing. Nepřítomni:

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE VČELNÁ ZA ROK 2010

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE VČELNÁ ZA ROK 2010 Obec Včelná, Husova 212, PSČ 373 82 Boršov nad Vltavou NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE VČELNÁ ZA ROK 2010 1. Souhrnné výsledky finančního hospodaření, dosažené v příjmové a výdajové části rozpočtu obce v hodnoceném

Více

Kotlíkové dotace. v Olomouckém kraji v rámci OPŽP

Kotlíkové dotace. v Olomouckém kraji v rámci OPŽP Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji v rámci OPŽP 2014 2020 Ing. Stanislava Palová vedoucí oddělení administrace kotlíkových dotací Odbor strategického rozvoje kraje Krajského úřadu Olomouckého kraje Snížení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 30/1 Bezpečnostní situace v městské části Praha Dolní Měcholupy - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíc březen 2017 Číslo 30/2 Hospodaření za

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 06.06.2011 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

25.509,29 6.455,61 2.735,84 11.242,82 26.570,67 7.325,71 1.425,86 13.658,37 48.980,62 45.943,56 41.845,62 4.327,79 35.015,91 18.281,32 46.

25.509,29 6.455,61 2.735,84 11.242,82 26.570,67 7.325,71 1.425,86 13.658,37 48.980,62 45.943,56 41.845,62 4.327,79 35.015,91 18.281,32 46. Město Jevíčko dosáhlo: v tis. Kč Rok 2009 Rok 2010 daňové příjmy: nedaňové příjmy kapitálové příjmy: přijaté dotace: 25.509,29 6.455,61 2.735,84 11.242,82 26.570,67 7.325,71 1.425,86 13.658,37 celkové

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 08 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování. Hospodářská činnost města. Tvorba a použití fondu

Více

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu.

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu. Rozpočtové opatření č. 21/2017 kromě změn stavů účtů státních finančních aktiv, které tvoří kapitolu OSFA 5 705,50 tis. Kč výdaje 3635 Územní plánování 5 705,50 tis. Kč Odbor územního plánování a stavebního

Více

Rada města České Budějovice dne č. usnesení 660/2019

Rada města České Budějovice dne č. usnesení 660/2019 SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ČÍSLO 48 AŽ 59 V ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE NA ROK 2019 Rada města České Budějovice dne 20.05.2019 č. usnesení 660/2019 Rozpočtové opatření číslo 48 Zapojení

Více

Olomoucký kraj po schválení v Radě Olomouckého kraje dne usnesením UR/52/20/2014 stanoví tato. Pravidla

Olomoucký kraj po schválení v Radě Olomouckého kraje dne usnesením UR/52/20/2014 stanoví tato. Pravidla Olomoucký kraj po schválení v Radě Olomouckého kraje dne 6. 11. 2014 usnesením UR/52/20/2014 stanoví tato Pravidla pro přidělování finančních prostředků u dopravně inženýrských opatření vedoucích ke zvyšování

Více

Závěrečný účet Města Sušice. rok 2008. Zpracovala: ing. B. Šlajsová vedoucí finančního odboru

Závěrečný účet Města Sušice. rok 2008. Zpracovala: ing. B. Šlajsová vedoucí finančního odboru Závěrečný účet Města Sušice rok 2008 Zpracovala: ing. B. Šlajsová vedoucí finančního odboru 1 I. Plnění rozpočtu roku 2008 A/ Plnění rozpočtu města B/ Plnění rozpočtu příspěvkových organizací MŠ Tylova

Více

Závěrečný účet Města Sušice. rok 2009. Zpracovala: ing. B. Šlajsová vedoucí finančního odboru

Závěrečný účet Města Sušice. rok 2009. Zpracovala: ing. B. Šlajsová vedoucí finančního odboru Závěrečný účet Města Sušice rok 2009 Zpracovala: ing. B. Šlajsová vedoucí finančního odboru 1 I. Plnění rozpočtu roku 2009 A/ Plnění rozpočtu města B/ Plnění rozpočtu příspěvkových organizací MŠ Tylova

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 478) 5. Rozpočet Olomouckého kraje závěrečný účet

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 478) 5. Rozpočet Olomouckého kraje závěrečný účet Důvodová zpráva 1. Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2017 předkládá k projednání na zasedání Zastupitelstvu

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2012 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Výdaje Skládka inertního materiálu v Dolním Houžovci 180,00 174,37 Rekonstrukce dopravní signalizace

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2019

Rozpočtové opatření č. 1/2019 Č.j.: MěÚ/2770/2019/FO MĚSTO ČÁSLAV NÁMĚSTÍ JANA ŽIŽKY Z TROCNOVA 1 286 01 ČÁSLAV Rozpočtové opatření č. 1/2019 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních

Více

Usnesení. k k základní běžný účet

Usnesení. k k základní běžný účet Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 12.6.2006 od 15.00 hod. v zasedací místnosti Městského úřadu v Moravské Třebové na ul. Olomoucké

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2006 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu - investiční dotace 30 000,00 30 000,00 Opravy komunikací

Více

Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0019/2017

Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0019/2017 Návrh Rozpočtové opatření č. ZZK/0019/2017 rozpočtový doklad č. KUZLP00YJB6R Příloha č. 0950-17Z-P06 název RO: ZZK/0019/2017 - Úspory rozpočtu ZK v roce 2017 a převody do roku 2018 - rozpočtové opatření

Více

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016 Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Předkládá: Pokorná Věra vedoucí

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 11 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování 4. Údaje o hospodaření s majetkem 5. Tvorba a použití

Více

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Nový Jičín konané dne

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Nový Jičín konané dne Příloha č. 1 zápisu z jednání 3.schůze RM M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Nový Jičín konané dne 18.12.2018 45/R3/2018 Schválení programu a určení ověřovatele zápisu RM.

Více

Převod finančních prostředků z roku 2015 do rozpočtu roku 2016

Převod finančních prostředků z roku 2015 do rozpočtu roku 2016 Převod finančních prostředků z roku 2015 do rozpočtu roku 2016 1 2 20 00000 01 0000 3113 5622 Půjčka MAS Půjčka MAS Hranicko na předfinancování projektu MAP- Celkem 700 000 Usnesení ZM Hranicko 1 200 tis.

Více

ODBOR EKONOMICKÝ ,64 Daň z příjmů Ústeckého kraje

ODBOR EKONOMICKÝ ,64 Daň z příjmů Ústeckého kraje ODBOR EKONOMICKÝ Příjmy v tis. Kč v % Druhové třídění Název Návrh rozpočtu 2017 rozpočet rozpočtu na a schváleného rok 2017 Daň z příjmů ze závislé činnosti 963 510 1 053 000 109,29 Daň z příjmů ze samostatné

Více

I. Hlavní město Praha jako celek

I. Hlavní město Praha jako celek tis. Kč I. Hlavní město Praha jako celek 1. Úvod Hospodaření hlavního města Prahy jako celku (obce i kraje současně) skončilo k 31. 12. 2016 přebytkem ve výši 12 282 595,34 tis. Kč. Výsledek hospodaření

Více

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2004 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2004 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů za rok 2004 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Výdaje Opravy komunikací a chodníků - dle potřeby 1 100,00 791,92 Oprava chodníku ulice Královehradecká

Více

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí

I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí I. Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí 15 16 Bilanční tabulka podle odpovědných míst a oblastí (v tis. Kč) Souhrnná bilance rozpočet 2014 Daňové příjmy 4 096 590,00 Nedaňové příjmy 619 313,87

Více

Závěrečný účet Obce Nezdice za rok návrh

Závěrečný účet Obce Nezdice za rok návrh Obec Nezdice Nezdice 46 IČ: 00573370 Závěrečný účet Obce Nezdice za rok 2011 - návrh ( 17 zákona č.250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Datum: 6.6.2012

Více

5a) Financování rozpracovaných investičních akcí v roce 2016

5a) Financování rozpracovaných investičních akcí v roce 2016 5a) Financování rozpracovaných investičních akcí v roce 2016 Název přílohy Spolufinan. PO z IF: Předfinancování - revolving Návrh na rozpočet OK Oblast školství Rozpracované investice a opravy nad 500

Více

Příjmy celkem bez financování , , ,68 29% Třída 1 - daňové příjmy - celkem ,000 0, ,17 31%

Příjmy celkem bez financování , , ,68 29% Třída 1 - daňové příjmy - celkem ,000 0, ,17 31% Rozbor hospodaření města Moravský Beroun za období 1-3/2013 rozpočet RO č. 1 plnění v tis. Kč v tis. Kč v Kč % k R PŘÍJMY CELKEM 56 254,860 1 622,095 23 530 339,48 42% Příjmy celkem bez financování 46

Více

Schválený rozpočet na rok 2012 po 7. rozpočtové změně

Schválený rozpočet na rok 2012 po 7. rozpočtové změně Město Vrbno pod Pradědem Schválený rozpočet na rok 2012 po 7. rozpočtové změně Položka Druhové třídění R O Z P O Č E T - P Ř Í J M Y v tis. Kč Daně schválený po 1. RZ po 2.RZ po 3.RZ po 4. RZ po 5.RZ po

Více