Celkem 1 KH 2 KŘ 3 KŘ 4 KŘ 5 OSR. Odbor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Celkem 1 KH 2 KŘ 3 KŘ 4 KŘ 5 OSR. Odbor"

Transkript

1 12. Zůstat 1. Zůstatek Zůstatek ban Finanční vyp Celkem Nevyčerpaný Vratky z úvě Celkem k po Odbor 1 KH 2 KŘ 3 KŘ 4 KŘ 5 OSR Strana 266 (celkem 484)

2 Odbor 6 OŽPZ 7 OŽPZ 8 OŽPZ 9 OŠMT 10 OŠMT 11 OŠMT 12 OŠMT Strana 267 (celkem 484)

3 Odbor 13 OŠMT 14 OŠMT 15 OŠMT 16 OSV 17 OSV 18 ODSH 19 ODSH 20 ODSH Strana 268 (celkem 484)

4 Odbor 21 OKPP 22 OKPP 23 OKPP 24 OKPP 25 OKPP 26 OZ 27 OZ 28 OZ 29 OZ Strana 269 (celkem 484)

5 Odbor 30 OZ 31 OTH 32 OTH 33 OTH 34 OE 35 OE 36 OE 37 OIEP Strana 270 (celkem 484)

6 Odbor Celkem náv Nerozdělen 2. Nevyčerp Zůstatek (jedná se o ne - SMN, a.s. - Celkem k po 3. Úvěrový Vratky v rám (jedná se o vr Celkem k po Strana 271 (celkem 484)

7 tek na bakovních účtech Olomouckého kraje k k bankovních účtů Olomouckého kraje k a finanční vypořádání nkovních účtů k pořádání s Olomouckým krajem - Příloha č. 11 ý rozpočet - nájemné Středomoravská nemocniční, a.s. ěrového rámce u Komerční banky oužití v rozpočtu roku 2013 Návrh na použití: Projekt "Minidigitalizace Olomouc region Card" Projekt "Minidigitalizace Olomouc region Card" je připravován společně se statutárním městem Olomouc. Cílem projektu je převést ruční evidenci turistických slevových karet do elektronické podoby s využitím technologie čárového kódu. Rekonstrukce a stavební úpravy v prostorách školy Rekonstrukce a stavební úpravy v prostorách školy Střední škola železniční a stavební, Bulharská 8, Šumperk je realizována v souvislosti s předstěhováním detašovaného pracoviště KÚOK v Šumperku. Stávající prostory mohou být využívány do a prodloužení nájmu není možné. Generální oprava výtahů v budově KÚOK V současné budově jsou v budově KÚOK tři výtahy. Vzhledem k jejich nepřetržitému provozu a používání (fungují již více jak 10 let) je možné očekávat časté a nepředvídatelné poruchy. Těmto poruchám lze účinně předejít generální opravou těchto výtahů. Dále je třeba opravit (repasovat) také interiéry těchto výtahů, které v současné době nevypadají dostatečně reprezentativně (zvlášť interiér největšího výtahu). Generální oprava byla shledána nutnou i servisní firmou Schindler CZ, a. s. Zrušení fontány Podle vyjádření autorů architektonického záměru na výstavbu fontány u budovy KÚOK, fontána v současné době již neplní svou původně zamýšlenou estetickou funkci. Dále se v ní hromadí odpad a další nečistoty. Její současná údržba je nákladná. Tryskáním vody znečišťuje okolní skleněné výplně budovy, na kterých je nanesen vodní kámen, který již nelze odstranit. Doporučujeme fontánu zrušit zasypáním s následnou úpravou terénu, která bude adekvátní okolí budovy KÚOK. Zpracování průkazů energeitcké náročnosti budov Strana 272 (celkem 484)

8 Návrh na použití: Zákonem č. 318/2012 Sb. pro vlastníky budov vstupují v platnost nové pivinnosti, týkající se energetické náročnosti budov, a sice povinnost zpracování průkazů energetické náročnosti budov (PENB). Jedná se cca o 188 budov s podlahovou plochou nad m 2 a o cca 100 budov s podlahovou plochou nad 500 m 2 Digitalizace Plánu rozvoje vodovodů a kanalizací na území Olomouckého kraje Kraje jsou dle zákona č. 274/2001 Sb., pořizovateli Plánů rozvoje vodovodů a kanalizací ve svém územních obdodu (PRVKOK). Plány jsou nástrojem pro územní plánování a rozhodování vodoprávních úřadů. Soulad navržené stavby kanalizace nebo vodovodu s tímto plánem musí být osvědčen při podání žádosti obce odotaci. Současné mapové poklady nejsou zpracovány v požadované digitální formě umožňující prosté převzetí a zpracování. Organizace semináře Lesní pedagogika pro zástupce krajů a zainteresované subjekty Lesní pedagogika je v posledních letech velice rychle se rozvíjející specifická část environementální výchovy, o kterou je mezi veřejností obrovský zájem. V rámci ČR patří Olomoucký kraj mezi subjekty, které se v oblasti lasní pedagogiky nejvíce angažují. Preventivní opatření proti kalamitnímu přemnožení komárů ROK svým usnesením ze dne souhlasila se zapojením Olomouckého kraje do realizace preventivních opatřební proti kalamitnímu přemnožení komárů. Na jednání dne požádali zástupci obcí o poskytnutí finančních prostředků. Sigmundova střední škola strojírenská, Lutín Při schvalování rozpočtu - příspěvku na provoz pro rok 2013 došlo ke snížení výše příspěvku v souvislosti s odkoupením budovy školních dílen. Výše rozpočtu pro rok 2013 je ve stávající výši nedostatečná. Zrušení příspěvkových organizací Ke dne byly zrušeny příspěvkové organizace Dům dětí a mládeže a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Vila Doris Šumperk a Základní umělecká škola Moravský Beroun. Tím přešly závazky z těchto zrušených příspěvkových organizací na Olomoucký kraj, jedná se o neproplacené faktury na provoz. Porušení rozpočtové kázně u Veslařského klubu Olomouc Zastupitelstvo Olomouckého kraje svým usnesením ze dne schválilo prominutí odvodu ve výši ,- Kč za porušení rozpočtové kázně u Veslařského klubu Olomouc. Organizace odvod uhradila v roce Smlouva o poskytování služeb v oblasti BOZP a PO Strana 273 (celkem 484)

9 Návrh na použití: Na základě bodu 5.3 smlouvy o poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany pro školské příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem, se změnou předpisů o DPH došlo k navýšení smluvní ceny, a to z důvodu zvýšení sazby DPH z 20 % na 21 %. Základní škola a Mateřská škola Mohelnice, Masarykova 4 Základní škola a Mateřská škola Mohelnice žádá v rámci dohodovacího řízení k rozpisu přímých výdajů na rok 2013 o zohlednění a navýšení stvu nepedagogických pracovníků pro zajištění průvodce a dozoru pro děti a žáky této školy s průkazem ZTP + P při svozu a rozvozu dětí a žáků. Tyto prostředky nelze uhradit z prostředků určených na přímé výdaje. Hry VI. Letní olympiády dětí a mládeže 2013 Dne Rada Olomouckéh kraje schválila účast mládežnické sportovní reprezentace na Hrách VI. letní olympiády dětí a mládeže 2013 ve Zlínském kraji. Jedná se o navýšení částky, převážná část je zabezpečena v rozpočtu na rok Z finančních prostředků bude hrazeno ubytování, stravování, doprava účastníků. Nadační fond Centra Bakalářských studií Šumperk Finanční prostředky jsou určeny na úhradu provozních nákladů detašovaného pracoviště ve SOŠ Šumperk. Dofinancování provozu příspěvkových organizací v sociální oblasti Jedná se o dofinancování příspěvkových organizací v sociální oblasti. Program "Podpora aktivit zaměřených an sociální začleňování pro rok 2013" Zastupitelstvo Olomouckéh kraje schválilo dne vyhlášení programu Podpora poskytování sociálních služeb a aktivit zaměřených na socální začleňování pro rok Jedná se o navýšení dotačního programu Olomouckého kraje. Pokrytí prokazatelné ztráty linkové dopravy Dohrazení zvýšených nákladů na pohonné hmoty, příslíbeno již při schvalování limitního rozpočtu, změna dopravní obslužnosti Zlaté Hory - Mikulovice, změna dopravní obslužnosti Štíty - Králíky, zdražení výjezdů na autobusové nádraží v Přerově a nárůst dopravní obslužnosti do technologického parku Hněvotín a prodloužení vedení linek přes Topolany. Pokrytí prokazatelné ztráty drážní dopravy Jedná se o zdražení železniční dopravní cesty. Od dojde ke zrušení slev na osobní a spěšné vklaky jednoucích po koridorové a celostátní drážze, dohrazení inflace pro ČD, úhrada za víkendovou železniční dopravu Dolní Lipka - Hanušovice. Provozní náklady Správy silnic Olomouckého kraje Zvýšené náklady na opravu komunikací po zimě. Strana 274 (celkem 484)

10 Návrh na použití: Koncerty k významných výročím Jedná se o pořádání koncertů ke státnímu svátku 28. října v bývalých okresním městech Olomouckého kraje na základě usnesení Rady Olomouckéh kraje ze dne Vlastivědné muzeum Olomouc - navýšení příspěvku na provoz Pokrytí rostoucích nákladů s provozem nových expozic Vlastivědné muzeum v Šumperku - navýšení příspěvku na provoz Pokrytí rostoucích nákladů v souvislosti s novou expozicí - Expozice archeologice v Mohelnici Muzeum Prostějovska Pokrytí zvýšených nákladů na realizaci reprezentativní výstavy Jakuba Schikenadra Vlastivědné muzeum Olomouc - grant Ministerstva kultury Závěsný systém na uložení koberců - spoluúčast příspěvkové organizace ve výši 25 %. Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje - navýšení příspěvku na provoz Vlivem legislativy od je zaveden 1 týden dodatkové dovolené pro zaměstnance ve výjezdové činnosti, doplnění povinného vybavení sanitních vozidel, zvýšené náklady u zdravotnického materiálu vlivem přeřazení ze snížené sazby do základní DPH, zvýšené náklady spojené s pracovně lékařskými prohlídkami zaměstnanců včetně pracovníků na dohody, rostoucí náklady na opravy sanitních vozidel, zvýšené náklady na PHM, zvýšené náklady na nájemné vlivem inflace. Odborný léčebný ústav Paseka - navýšení příspěvku na provoz Důvodem pro navýšení příspěvku na provoz je nižší obložnost na lůžkách rehabilitace vklivem zákona č. 458/2011 Sb., navýšení sazby DPH, výrazný nárůst spotřeby léků vlivem vyšších cen a preskripce, dopad nové úhradové vyhlášky. Odborný léčebný ústav neurologicko-geratrický Moravský beroun - navýšení příspěvku na provoz Důvodem pro navýšení příspěvku na provoz je neproplácení výkonů fyzioterapeutů za lůžkové pacienty, snížení sazby za ošetřovací den vlivem úhradové vyhlášky. Plnění od České pojišťovny za vodovodní škodu Česká pojišťovna zaslala v závěru roku 2012 pojistné plnění za vodovodní škodu ne nemovitostech Olomouckého kraje pronajatých Středomoravské nemocniční a.s. K proplacení faktur za opravu došlo až v průběhu roku Strana 275 (celkem 484)

11 Návrh na použití: Odborný léčebný ústav Paseka - investiční příspěvek Odborný léčebný ústav Paseka obdržel v rámci rozpočtu roku 2012 investiční příspěvek na nákup močového analyzátoru. Z důvodu odvolání v rámci veřejné zakázky se nepodařilo nákup realizovat do konce roku 2012 a finanční prostředky byly vráceny v rámci finančního vypořádání. K ukončení veřejné zakázky a následně k nákupu došlo až v průběhu roku Realizace auditu příspěvkových organizací zřizovaných Olomouckým krajem Jedná se o vyčlenění finančních prostředků na úhradu auditu příspěvkových organizací zřizovaných Olomouckým krajem dle Programového prohlášení Rady Olomouckého kraje. Akce Olomouckého kraje Finanční prostředky budou použity na úhradu akcí Olomouckého kraje dle harmonogramu. Koordinace činností neziskových organizací Finanční prostředky budou použity na koordinaci činností neziskových organizací a realizace KCR AKČR. Akce Čechy - Domaželice - dokrytí DPH Investiční akce Čechy - Domaželice byla původně zařazena v rámci čerpání z úvěru EIB mezi akce spolufinancované z fondů EU. Následně v průběhu akce byla akce přeřazena do akcí nekofinancovaných, kdy Olomoucký kraj je povinen ze svých prostředků uhradit DPH na tuto akci. Významné projekty Olomouckého kraje Navýšení finančních prostředků na Významné projekty Příspěvek na výstavbu okružní křižovatky Šantovka Rozpracované investiční akce a) Oblast dopravy - Šumperk - okružní křižovatka - Vypořádání staveb - Kozlovice - obchvat - Hněvotín - rekonstrukce silnice - Valšovský Žleb - Dlouhá Loučka - Lipník nad Bečvou - okružní křižovatka - Šternberk - Hvězdné údolí, I. Etapa b) Oblast sociální - Nový pavilon areálu Domov seniorů Pohoda, Olomouc - Chválkovice c) Krajský úřad Olomouckého kraje Strana 276 (celkem 484)

12 Návrh na použití: - Rekonstrukce nedzemního parkoviště za budovou KÚOK vrh Rady Olomouckého kraje ná rezerva paný rozpočet - nájemné Středomoravská nemocniční, a.s. evyčerpané rozpočtované výdaje v roce 2012) - o.z. Nemocnice Prostějov - vybudování dětské jednotky pro dlouhodobou péči oužití v roce 2013 ý rámec u Komerční banky mci finančního vypořádání ratky zaslané v roce 2013) oužití v roce 2013 Strana 277 (celkem 484)

13 0,00 Kč 0,00 0,00 Kč ,00 Kč , ,40 Kč Návrh ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Strana 278 (celkem 484)

14 Návrh ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Strana 279 (celkem 484)

15 Návrh ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Strana 280 (celkem 484)

16 Návrh ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Strana 281 (celkem 484)

17 Návrh ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,41 Kč ,41 Kč ,41 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Strana 282 (celkem 484)

18 Návrh ,00 Kč ,41 Kč ,81 Kč ,00 Kč ,00 Kč #NAME? ,40 Kč ,40 Kč Strana 283 (celkem 484)

Veolia, a.s. s 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP. Odbor

Veolia, a.s. s 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP. Odbor 18. Rozd 1. Přebyte Přebytek h Finanční v Veolia, a.s Zastupitelstv Veolia, a.s. s 2008). Dopo výdajů pro př Nevyčerpa Celkem k p Odbor 1 OSV 2 OZ 3 ODSH 4 OIT 5 KH 6 KH 7 OIEP Strana 454 (celkem 464)

Více

1 KH 2 KH 3 ODSH 4 OSR 5 OIEP. Odbor. z toho

1 KH 2 KH 3 ODSH 4 OSR 5 OIEP. Odbor. z toho 14. Přeby 1. Zůstate Zůstatek b Nevyčerpa Celkem zů Finanční v Celkem k p Odbor 1 KH 2 KH 3 ODSH 4 OSR 5 OIEP z toho a b Strana 274 (celkem 474) Odbor c d z toho e f g h z toho i j k l z toho m n o p q

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/24/44/2017 ze dne 2.10.2017 -Rozpočtová změna 442/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konané dne

Zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konané dne 5. Předkládá: Rada Olomouckého kraje Zpracoval: RNDr. Ivan Kosatík náměstek hejtmana Ing. Jiří Juřena vedoucí ekonomického odboru Zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konané dne 24.6.2004 Rozpočet

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Bod programu: 8.. 202 2 Věc: Rozdělení volných finančních prostředků z hospodaření Ústeckého kraje za rok 20 Důvod předložení: Dle zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/22/53/2017 ze dne 11.9.2017 -Rozpočtová změna 406/17 poskytovatel: Ministerstvo kultury důvod: neinvestiční dotace ze státního rozpočtu

Více

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu.

Projednáno schváleno v orgánech kraje Provedeno na základě žádosti odboru územního plánování a stavebního řádu. Rozpočtové opatření č. 21/2017 kromě změn stavů účtů státních finančních aktiv, které tvoří kapitolu OSFA 5 705,50 tis. Kč výdaje 3635 Územní plánování 5 705,50 tis. Kč Odbor územního plánování a stavebního

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/16/12/2017 ze dne 2.6.2017 -Rozpočtová změna 214/17 druh rozpočtové změny: zapojení nových prostředků do rozpočtu poskytovatel: Ministerstvo

Více

Rozpočtové opatření č. 1/2016

Rozpočtové opatření č. 1/2016 Rozpočtové opatření č. 1/2016 1. Úprava rozpočtu v návaznosti na schválený státní a v návaznosti na změny ve finančních vztazích k jiným rozpočtům povinná rozpočtová opatření: - příspěvek ze státního rozpočtu

Více

10. Projekt "Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky ( tis.kč)

10. Projekt Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky ( tis.kč) 10. Projekt "Modernizace silniční sítě v majetku Olomoucké Financováno z úvěru Evropské investiční banky (900 000 tis.kč) Oblast dopravy 1) akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělení přípravy a realizace

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Rady Olomouckého kraje UR/45/9/2018 ze dne 25.6.2018 -Rozpočtová změna 391/18 poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy důvod: neinvestiční dotace

Více

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2012

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2012 Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2012 Bilance příjmů a výdajů za rok 2012 Z porovnání celkových skutečných příjmů a výdajů vyplývá, že hospodaření Ústeckého kraje za rok 2012 bylo schodkové se saldem

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/4/6/2017 a UZ/4/7/2017 ze dne 24.4.2017 -Rozpočtová změna 99/17 důvod: odbor veřejných zakázek a investic požádal ekonomický

Více

ODBOR EKONOMICKÝ ,21 Daň z příjmů právnických osob ,88 Daň z příjmů Ústeckého kraje

ODBOR EKONOMICKÝ ,21 Daň z příjmů právnických osob ,88 Daň z příjmů Ústeckého kraje ODBOR EKONOMICKÝ Příjmy v tis. Kč v % Druhové třídění Návrh rozpočtu 2018 rozpočet rozpočtu na a schváleného 2017 rok 2018 Daň z příjmů placená plátci 1 053 000 1 195 848 113,57 Daň z příjmů placená poplatníky

Více

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2004 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2004 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů za rok 2004 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Výdaje Opravy komunikací a chodníků - dle potřeby 1 100,00 791,92 Oprava chodníku ulice Královehradecká

Více

10. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého (z vlastních zdrojů Olomouckého kraje)

10. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého (z vlastních zdrojů Olomouckého kraje) 1. Investice do majetku Olomouckého kraje a opravy majetku Olomouckého (z vlastních zdrojů Olomouckého kraje) oblast dopravy oblast školství oblast sociálních věcí oblast kultury oblast zdravotnictví Celkem

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 2 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2010 b) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem celkem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2010 b) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem celkem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2010 b) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem celkem Organizace SCHVÁLENÝ ROZPOČET 2009 UPRAVENÝ ROZPOČET k 30.9.09 )1 NÁVRH ROZPOČTU Z toho : Z toho : Z

Více

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 6. 2014 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5B) statutárního města Liberec na rok 2014 Zpracoval: odbor,

Více

poskytnuto k použito k Podpora koordinátorů romských poradců , ,09 0, ,91 použito k

poskytnuto k použito k Podpora koordinátorů romských poradců , ,09 0, ,91 použito k 16. Vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu za rok 2009 Finanční vypořádání s Úřadem vlády Podpora koordinátorů romských poradců 04001 400 00 384 039,09 15 960,91 Celkem 400 00 384 039,09 15

Více

NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011

NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011 NÁVRH ROZPOČTU ÚSTECKÉHO KRAJE NA ROK 2011 Návrh rozpočtu Ústeckého kraje na rok 2011 byl sestaven na základě platné legislativy ČR, v souladu s rozpočtovým výhledem na období 2011 2015, s Rozpočtovými

Více

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů za rok 2003 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Výdaje Skládka inertního materiálu v Dolním Houžovci 180,00 174,37 Rekonstrukce dopravní signalizace

Více

U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, telefon: ID DS: kdib3rr,

U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, telefon: ID DS: kdib3rr, M g r. J I Ř Í Z I M O L A H E J T M A N J I H O Č E S K É H O K R A J E Datum 3. 2. 2017 Stránka 1 Stránka 2 V souladu s 40 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, v platném znění s v o l á v á m M

Více

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Nový Jičín konané dne

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N. U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Nový Jičín konané dne Příloha č. 1 zápisu z jednání 3.schůze RM M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Nový Jičín konané dne 18.12.2018 45/R3/2018 Schválení programu a určení ověřovatele zápisu RM.

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

8. Přehled financování investičních akcí v roce 2014

8. Přehled financování investičních akcí v roce 2014 8. Přehled financování investičních akcí v roce 2014 schválený rozpočet upravený rozpočet skutečnost oblast školství 79 000,00 470 343 862,11 404 581 044,72 - rozpočet kraje 79 000,00 134 423 256,09 113

Více

RADA OBCE BORŠICE 687 09 Boršice, telefon: 572 501 121, e-mail: ou@borsice.cz. Zápis ze 17. zasedání rady obce ze dne 27. 10. 2015

RADA OBCE BORŠICE 687 09 Boršice, telefon: 572 501 121, e-mail: ou@borsice.cz. Zápis ze 17. zasedání rady obce ze dne 27. 10. 2015 Zápis ze 17. zasedání rady obce ze dne 27. 10. 2015 Přítomni: Mgr. Petra Dostálová, Petr Dula, Ing. Roman Jílek, Helena Veselá, Ing. Stanislav Volčík Omluveni: - Jednání řídil: starosta Kontrola zápisu

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

SVOLÁNÍ ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SVOLÁNÍ ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SVOLÁNÍ ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE k 18. zasedání, které se koná v budově sídla, Žerotínovo nám. 3, Brno, ve velké zasedací síni PROGRAM: 1. Zahájení Začátek jednání je ve čtvrtek 13. prosince

Více

Zápis č. 15 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 21. června 2011

Zápis č. 15 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 21. června 2011 Zápis č. 15 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 21. června 2011 Přítomni: předseda: Petr Wisinski, JUDr., Ing. Jan Jančí Jiří Kropáč, Ing. Milada Novotná Jiří Petřek,

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2012 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2007 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Uvolnění pozastávky PROFISTAV s.r.o. - 64 b.j. Štěpnice 222,00 0,00 Uvolnění pozastávky

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2006 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu - investiční dotace 30 000,00 30 000,00 Opravy komunikací

Více

Příjm y v tis. Kč. Schválený rozpočet , , , , ,00

Příjm y v tis. Kč. Schválený rozpočet , , , , ,00 ODBOR EKONOM IICKÝ Druhové zatřídění Daňové příjmy Název osob ze závislé činnosti osob ze samostatné činnosti osob z kapitálových výnosů Příjm y v tis. Kč Daň z příjmů právnických osob rozpočet Návrh rozpočtu

Více

Usnesení č.46/2017. Rada města Konice dne :

Usnesení č.46/2017. Rada města Konice dne : Rada města Konice dne 07.08.2017: Usnesení č.46/2017 1. Rada Města Konice bere na vědomí: a) Hodnocení plnění rozpočtu města Konice k 30.6. 2017, a to příjmové, výdajové části rozpočtu a financování rozpočtu.

Více

Návrh Rozpočtové opatření č. RZK/0010/2017

Návrh Rozpočtové opatření č. RZK/0010/2017 Návrh Rozpočtové opatření č. RZK/1/217 rozpočtový doklad č. KUZLPYK1JJ název RO: RZK/1/217 - Zapojení volných prostředků hospodaření z roku 216 do rozpočtu roku 217 - rozpočtové opatření stručný popis:

Více

(návrh ) 2. Schválení návrhové a volební komise ( není písemný podkladový materiál) 4. Schválení programu ( není písemný podkladový materiál)

(návrh ) 2. Schválení návrhové a volební komise ( není písemný podkladový materiál) 4. Schválení programu ( není písemný podkladový materiál) Program 29. zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje, IV. volební období 2012-2016 dne 25. 4. 2016 od 10.00 hodin - konferenční sál Krajského úřadu Ústeckého kraje (návrh ) 1. Zahájení, určení zapisovatelů

Více

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016

Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Hospodaření Ústeckého kraje v roce 2016 Rozpočet Ústeckého kraje na rok 2016 byl schválen jako přebytkový v celkovém objemu 13 646 484 tis. Kč, z toho kapitálové výdaje 636 130 tis. Kč. Přebytek rozpočtu

Více

Město Zdice Stránka 1. Město Zdice Rozpočet na rok 2015 Položka Rozpočet 2015

Město Zdice Stránka 1. Město Zdice Rozpočet na rok 2015 Položka Rozpočet 2015 Město Zdice Stránka 1 Město Zdice Rozpočet na rok 2015 Položka Rozpočet 2015 Příjmy 77 434 369,00 Kč Neinvestiční dotace ze SR - st. Správa 2 304 100,00 Kč Dotace SK - Mateřská škola 6 000 000,00 Kč Dotace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 3.6.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.6.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města s

Více

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2018

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2018 Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2018 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Předkládá: Pokorná Věra vedoucí

Více

USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 4. 2013

USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 4. 2013 USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 4. 2013 UR/11/1/2013 Program 11. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 11. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Finančního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 17. 4. 2018 Přítomni: Předsedkyně: Mazochová Hana, Ing. Cigánek Martin Horák Pavel, Ing. Konvičková Jana, Ing. Nepřítomni:

Více

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn.

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn. Město Sezemice HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k 31.03.2017 Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne 06.06.2017 usn. č Z/23/2/2017 Přijaté usnesení: Zastupitelstvo města Sezemice dle 15 zákona 250/2000

Více

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016

Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016 Oznámení o zveřejnění závěrečného účtu města Velká Bíteš za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Předkládá: Pokorná Věra vedoucí

Více

USNESENÍ z 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 20. 8. 2015 UR/75/1/2015 Program 75. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

7. Investice do majetku Olomouckého kraje - akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělením přípravy a realizace investic

7. Investice do majetku Olomouckého kraje - akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělením přípravy a realizace investic 7. Investice do majetku Olomouckého kraje - akce zajišťované odborem ekonomickým - oddělením přípravy a realizace investic Rekapitulace v tis.kč skutečnost % oblast dopravy 47 188 74 274 72 186 97,2 oblast

Více

ODBOR EKONOMICKÝ ,64 Daň z příjmů Ústeckého kraje

ODBOR EKONOMICKÝ ,64 Daň z příjmů Ústeckého kraje ODBOR EKONOMICKÝ Příjmy v tis. Kč v % Druhové třídění Název Návrh rozpočtu 2017 rozpočet rozpočtu na a schváleného rok 2017 Daň z příjmů ze závislé činnosti 963 510 1 053 000 109,29 Daň z příjmů ze samostatné

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 2. 2014 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 1B statutárního města Liberec na rok 2014 Zpracoval: odbor,

Více

Olomoucký kraj po schválení v Radě Olomouckého kraje dne usnesením UR/52/20/2014 stanoví tato. Pravidla

Olomoucký kraj po schválení v Radě Olomouckého kraje dne usnesením UR/52/20/2014 stanoví tato. Pravidla Olomoucký kraj po schválení v Radě Olomouckého kraje dne 6. 11. 2014 usnesením UR/52/20/2014 stanoví tato Pravidla pro přidělování finančních prostředků u dopravně inženýrských opatření vedoucích ke zvyšování

Více

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1. USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 9. 2018 UR/50/1/2018 Program 50. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 50. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

PŘEHLED OSTATNÍCH DLOUHODOBÝCH ZÁVAZKŮ KRAJE

PŘEHLED OSTATNÍCH DLOUHODOBÝCH ZÁVAZKŮ KRAJE Tabulka č. 5 PŘEHLED OSTATNÍCH DLOUHODOBÝCH ZÁVAZKŮ KRAJE v tis. Kč ODVĚTVÍ VLASTNÍ SPRÁVNÍ ČINNOST KRAJE A ČINNOST ZASTUPITELSTVA KRAJE: Operativní leasing automobilů Moravskoslezského kraje 3 360 1 680

Více

Město Pacov závěrečný účet za rok 2010 MĚSTO PACOV. Náměstí Svobody 320, 395 18 Pacov,

Město Pacov závěrečný účet za rok 2010 MĚSTO PACOV. Náměstí Svobody 320, 395 18 Pacov, MĚSTO PACOV Náměstí Svobody 320, 395 18 Pacov, ZM-03-2011 Počet stran: 6 ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA PACOVA ZA ROK 2010 (komentář k Výkazu pro hodnocení plnění rozpočtu města) (shrnuto v tabulce Závěrečný účet

Více

Informace pro žadatele a příjemce Podpora komunitního života na venkově pro rok 2019

Informace pro žadatele a příjemce Podpora komunitního života na venkově pro rok 2019 Informace pro žadatele a příjemce Podpora komunitního života na venkově pro rok 2019 1. Informace o podpoře projektů Podpora komunitního života na venkově pro území MAS Český sever je financována z Programu

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 9. 2013 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5 Statutárního města Liberec na rok 2013 Zpracoval: odbor,

Více

Dotační program Podpora aktivit v sociální oblasti v MČ Brno Královo Pole

Dotační program Podpora aktivit v sociální oblasti v MČ Brno Královo Pole Dotační program Podpora aktivit v sociální oblasti v MČ Brno Královo Pole Poskytovatelem dotací je MČ Brno-Královo Pole. Dotace z rozpočtu MČ Brno-Královo Pole jsou poskytovány na základě Zákona č. 250/2000

Více

Výdaje Olomouckého kraje na rok j) Financování rozpracovaných investičních akcí. Oblast školství. Oblast dopravy. Příl. č.

Výdaje Olomouckého kraje na rok j) Financování rozpracovaných investičních akcí. Oblast školství. Oblast dopravy. Příl. č. Výdaje Olomouckého kraje na rok 28 3j) Financování rozpracovaných investičních akcí Příl. č.: Oblast Název přílohy: Investiční fondy PO Oblast školství Rozpracovaná projektová dokumentace Rozpracované

Více

Výpis usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne

Výpis usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne Výpis usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 14. 12. 2015 117/2015 Schválení ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města schválilo ověřovatele zápisu. 118/2015 Schválení programu zastupitelstva Zastupitelstvo

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

Finanční výbor Zastupitelstva Olomouckého kraje

Finanční výbor Zastupitelstva Olomouckého kraje Finanční výbor Zastupitelstva Olomouckého kraje si Vás dovoluje pozvat na své zasedání, které se uskuteční v úterý 11. prosince 2018 v 13:00 hodin ve videokonferenční zasedací místnosti č. 223, 2. NP budovy

Více

4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne

4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne Krajský úřad Pardubického kraje 4 Zpráva pro 17. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje konané dne 16. 12. 2015 Předkládá: Martin Netolický hejtman Pardubického kraje Zpracoval: Oldřich Felgr

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 142) 6.- Rozpočet Olomouckého kraje 2009 návrh rozpočtu

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 142) 6.- Rozpočet Olomouckého kraje 2009 návrh rozpočtu Důvodová zpráva 1. Finanční hospodaření Olomouckého kraje se řídí ročním rozpočtem, který na základě ustanovení 35 odst. 2 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů schvaluje

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 464) 8. - Rozpočet Olomouckého kraje 2009 závěrečný účet Důvodová zpráva Na základě ustanovení 20 odst. 2 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů, se závěrečný účet Olomouckého kraje za rok 2009 předkládá k projednání na schůzi Rady Olomouckého

Více

Návrh rozpočtu na rok 2019

Návrh rozpočtu na rok 2019 SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVLÍČKOVA BRODU Naše značka: 644/2019/ssmhb Datum: 24.7.2019 Počet stran: 3 Počet příloh: 1 Návrh rozpočtu na rok 2019 (aktualizovaný dle skutečnosti k 30.6.2019) Zpracovali: Mgr.

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 118) 6. - Rozpočet Olomouckého kraje 2013 návrh rozpočtu

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 118) 6. - Rozpočet Olomouckého kraje 2013 návrh rozpočtu Důvodová zpráva 1. Finanční hospodaření Olomouckého kraje se řídí ročním rozpočtem, který na základě ustanovení 35 odst. 2 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů schvaluje

Více

Informace z 1. schůze Rady města Milevska

Informace z 1. schůze Rady města Milevska Informace z 1. schůze Rady města Milevska Místo a čas konání: 14. 01. 2015 v 16.00 hodin v kanceláři starosty města Účast: Ing. Ivan Radosta starosta města, Mgr. Martin Třeštík místostarosta, Mgr. Petr

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 225 ze dne č.j.: 237/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 225 ze dne 19.04.2017 Úprava rozpočtu roku 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

Usnesení č.66/ Navrhuje ZM neschválit prodej části pozemku p.č v k.ú. Konice manželům Š.

Usnesení č.66/ Navrhuje ZM neschválit prodej části pozemku p.č v k.ú. Konice manželům Š. Usnesení č.66/2014 Rada města Konice dne 8.9. 2014: 1. Doporučuje ZM schválit investiční akci na vypracování projektové dokumentace na akci Rekonstrukce objektu č.p. 690 Charita. 2. Navrhuje ZM neschválit

Více

2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2009

2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2009 2. PŘÍJMY OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2009 Odbor ekonomický Správce: vedoucí odboru Ing. Jiří Juřena a) Příjmy Olomouckého kraje položka UZ název položky schválený rozpočet 2008 1 2 3 4 1111 Daň z příjmů

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2018 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 2017 2018 Srovnání (nárůst ) Organizace UZ návrůst/snížení v Kč nárůst/snížení v % sl.2 sl.3 sl.4=sl.3-sl.2

Více

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 150) 6.- Rozpočet Olomouckého kraje 2010 návrh rozpočtu

Důvodová zpráva. Zastupitelstvo Olomouckého kraje Strana 1 (celkem 150) 6.- Rozpočet Olomouckého kraje 2010 návrh rozpočtu Důvodová zpráva 1. Finanční hospodaření Olomouckého kraje se řídí ročním rozpočtem, který na základě ustanovení 35 odst. 2 písm. i) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění pozdějších předpisů schvaluje

Více

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 291 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 291 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2019 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 291 ze dne 21.05.2019 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtová opatření městské části Praha 3

Více

Ekonomický odbor. 7. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec-Vratislavice n.n. dne:

Ekonomický odbor. 7. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec-Vratislavice n.n. dne: Ekonomický odbor 7. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec-Vratislavice n.n. dne: 27.9.2011 Bod pořadu jednání: 10. 4. ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ ROKU 2011 Věc: 10. Návrh na 4. rozpočtové opatření roku

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 ROZPOČET ZLÍNSKÉHO KRAJE NA ROK 2016 Úprava rozpočtu č. 1 Obsah: 1. Bilance rozpočtu Zlínského kraje na rok 2016 str. 3 2. Příjmy str. 4 3. Výdaje str. 5 4. Výdaje odborů a fondů str. 6 5. Fondy str. 7

Více

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2017 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem

3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2017 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem 3. Výdaje Olomouckého kraje na rok 2017 ORJ - 19 c) Příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem Organizace UZ 2015 2016 2017 Srovnání (nárůst ) SKUTEČNOST K 31.12.2015 UPRAVENÝ (k 31.8.2016) návrůst/snížení

Více

U S N E S E N Í. z 27. zasedání Komise pro kulturu a památkovou péči Rady Jihomoravského kraje konaného dne 24. dubna 2012 v budově KrÚ JMK v Brně

U S N E S E N Í. z 27. zasedání Komise pro kulturu a památkovou péči Rady Jihomoravského kraje konaného dne 24. dubna 2012 v budově KrÚ JMK v Brně U S N E S E N Í z 27. zasedání Komise pro kulturu a památkovou péči Rady Jihomoravského kraje konaného dne 24. dubna 2012 v budově KrÚ JMK v Brně Navržený program pro kulturu a památkovou péči Rady Jihomoravského

Více

10. a) Závazné ukazatele příspěvkových organizací v oblasti školství

10. a) Závazné ukazatele příspěvkových organizací v oblasti školství 10. a) příspěvkových organizací v oblasti školství v tis. Kč SOŠ a SOU strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Odborné učiliště a Praktická škola, Lipová - lázně 458 SŠ gastronomie a farmářství,

Více

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3

Srovnání návrhu rozpočtu 2013 se schváleným rozpočtem 2012. Příloha č. 3 Srovnání návrhu rozpočtu se schváleným rozpočtem Příloha č. 3 Samospráva - ORJ 91 9153 - grantová a dotační politika 3399 Ostatní záležitosti kultury, církví a sdělovacích prostředků (v tis. Kč) 522 Neinvestiční

Více

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016

Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Účelové znaky vyhlašované Olomouckým krajem pro rok 2016 Rezervy Olomouckého kraje 00001 Rezerva Olomouckého kraje 00002 Rezerva na neplnění daňových příjmů 00003 Rezerva na financování investičních akcí

Více

OLOMOUCKÝ KRAJ. Specifikace oblasti podpory POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. Jeremenkova 40 b, OLOMOUC sekretariát odboru tel.

OLOMOUCKÝ KRAJ. Specifikace oblasti podpory POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. Jeremenkova 40 b, OLOMOUC sekretariát odboru tel. OLOMOUCKÝ KRAJ Specifikace oblasti podpory POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Věcně příslušný odbor: Kontakt: Zpracoval: Schváleno: Rozsah působnosti: Odbor sociálních věcí Krajského úřadu Olomouckého kraje

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Důvodová zpráva Střednědobý výhled rozpočtu

Důvodová zpráva Střednědobý výhled rozpočtu Důvodová zpráva 1. Střednědobý výhled rozpočtu je nástrojem územního samosprávného celku sloužící pro střednědobé finanční plánování rozvoje jeho hospodářství. Sestavuje se na základě uzavřených smluvních

Více

III. Pravidla pro poskytnutí příspěvku

III. Pravidla pro poskytnutí příspěvku PRAVIDLA PRO ČERPÁNÍ NEINVESTIČNÍCH FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE HASIČŮM (FYZICKÝM OSOBÁM) A NA ČINNOST, AKCE A PROJEKTY SPOLKŮ A POBOČNÝCH SPOLKŮ HASIČŮ OLOMOUCKÉHO KRAJE PRO ROK

Více

VZOROVÁ ŽÁDOST NÁPOVĚDA K VYPLNĚNÍ

VZOROVÁ ŽÁDOST NÁPOVĚDA K VYPLNĚNÍ Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 Dotace na činnost, akce a projekty hasičů, spolků a pobočných spolků hasičů Olomouckého kraje Dotační program Dotační titul Sběr žádostí:

Více

PŘÍLOHA Č. 2 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PLATNÉ OD ) Dokumentace programu reprodukce majetku

PŘÍLOHA Č. 2 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PLATNÉ OD ) Dokumentace programu reprodukce majetku Dokumentace programu reprodukce majetku PŘÍLOHA Č. 2 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (PLATNÉ OD 19. 11. 2015) Vydání: 1 Aktualizace V Strana 1z 8 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE (Vyplní žadatel) Poskytovatel Dotační

Více

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k )

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k ) Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého e za rok (stav k 31. 12. ) 1 P.č. Název projektu, místo, vazba na 1 Marketingové aktivity Olomouckého e 2 Vybudování rezervačního

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2012/4 (schválené v rámci 16. zasedání zastupitelstva obce dne 28. prosince 2012) SOUHRN Rozpočet obce po RO

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2012/4 (schválené v rámci 16. zasedání zastupitelstva obce dne 28. prosince 2012) SOUHRN Rozpočet obce po RO Příjmy Výdaje Výsledek (+) přebytek, (-) schodek Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2012/4 (schválené v rámci 16. zasedání obce dne 28. prosince 2012) Rozpočet obce po RO 2012/03 3 681 163,00 4 860

Více

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ

BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ BILANCE PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ Věcný obsah Příjmy 279 335,6 280 318,9 15 464,8 295 783,7 Daňové příjmy 222 460,0 222 460,0 0,0 222 460,0 Nedaňové příjmy 5 325,0 5 335,7 76,8 5 412,5 Kapitálové příjmy 24 000,0

Více

s v o l á v á m 33. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje

s v o l á v á m 33. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje M G R. J IŘÍ ZIMOLA H E J T M A N datum: 12. 9. 2012 V souladu s 40 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, v platném znění s v o l á v á m 33. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje na úterý 25.

Více

Závěrečný účet Města Sušice

Závěrečný účet Města Sušice Závěrečný účet Města Sušice rok 2006 Zpracovala: ing. B. Šlajsová vedoucí finančního odboru 1 I. Plnění rozpočtu roku 2006 A/ Plnění rozpočtu města B/ Plnění rozpočtu příspěvkových organizací MŠ Tylova

Více

Obec Ústí Závěrečný účet za rok 2010

Obec Ústí Závěrečný účet za rok 2010 1) Základní údaje Obec Ústí Závěrečný účet za rok 2010 Rozpočet obce Ústí na rok 2010 byl schválen zastupitelstvem obce 16.12.2009. Schválený rozpočet 2010 předpokládal příjmy ve výši 10,65 mil. Kč a výdaje

Více

Rozpočtový výhled Olomouckého kraje na období

Rozpočtový výhled Olomouckého kraje na období Rozpočtový výhled Olomouckého kraje na období 2018 2019 Schválený usnesením Rady Olomouckého kraje UR/3/50/2016 ze dne 5. 12. 2016 Důvodová zpráva 1. Rozpočtový výhled je pomocným nástrojem územního samosprávného

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2010

Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2010 Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu za rok 1 Tvorba nových produktů cestovního ruchu, produktových balíčků a komunikační aktivity na podporu zvýšení návštěvnosti 2 Vybudování rezervačního

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne 18.9.2017 -Rozpočtová změna 333/17 druh rozpočtové změny: zapojení prostředků do rozpočtu důvod: odbor školství,

Více

Doporučení ke správnému čerpání a vyúčtování finančních prostředků čerpaných z dotačních programů vyhlášených městem Žďár nad Sázavou

Doporučení ke správnému čerpání a vyúčtování finančních prostředků čerpaných z dotačních programů vyhlášených městem Žďár nad Sázavou Doporučení ke správnému čerpání a vyúčtování finančních prostředků čerpaných z dotačních programů vyhlášených městem Žďár nad Sázavou Novelou zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více