MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor správy majetku V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Jan Tůma, MPA vedoucí odboru Lenka Sitterová, vedoucí oddělení pozemků

2 a) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu pozemku parc.č. 798/8 a parc.č. 798/19 vše k.ú. Písek na nového nájemce (zahrádka v lokalitě u Václava) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 1. ukončení nájemní smlouvy na pronájem pozemků parc.č. 798/8 o výměře 324 m 2 a parc.č. 798/19 o výměře 211 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem užívání jako zahrada, dohodou ke dni , pro žadatele, bytem Písek, za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. pronájem pozemku parc.č. 798/8 o výměře 324 m 2 a parc.č. 798/19 o výměře 211 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem užívání jako zahrada, na dobu neurčitou od s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za nájemné ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro nového nájemce, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Žadatel má uzavřenou nájemní smlouvu na pronájem pozemků parc.č. 798/8 a parc.č. 798/19 vše k.ú. Písek. Jedná se o zahrádku v lokalitě u Václava. Smlouva je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok. Žadatel žádá, z důvodu prodeje bytu v této lokalitě, o ukončení nájemní smlouvy dohodou ke dni a o převedení pronájmu výše uvedených pozemků na nového nájemce. Nájemné pro zahrádky je uplatňováno ve výši 10 Kč/m 2 /rok, tj Kč ročně. Výpovědní lhůta u zahrádek v této lokalitě u nových smluv je 3 měsíční. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Nový nájemce nemá dluh vůči Městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení 1a, 2a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně. Způsob určení ceny: Na základě usnesení č. 70/03 ze dne Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením pozemků stránka 2 (celkem 26)

3 stránka 3 (celkem 26)

4 b) Žádost o prominutí poměrné části nájemného Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje prominutí poměrné části nájemného za pronájem části pozemku parc.č. 1757/3 o výměře 2 m 2 ve výši 633 Kč za období až , pro žadatelku, bytem Písek. Důvodová zpráva: Žadatelka má uzavřenou smlouvu na pronájem části pozemku parc.č. 1757/3 k.ú. Písek o výměře 2 m 2 za účelem umístění 2 ks nádob na směsný komunální odpad. V únoru letošního roku se odstěhovala z nemovitosti, před kterou jsou sběrné nádoby umístěny. Platbu za svoz komunálního odpadu ukončila a řádně uhradila poměrnou část. Opomněla ovšem vypovědět smlouvu na pronájem části pozemku pro umístění sběrných nádob. Smlouvu nyní vypověděla, ukončena bude k datu Žadatelka žádá o prominutí poměrné části nájemného za období od ve výši 633 Kč z důvodu, že v předmětné nemovitosti již nebydlela a pozemek k umístění sběrných nádob nevyužívala. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadatelce (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Způsob určení ceny: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: stránka 4 (celkem 26)

5 c) GASTROCENTRUM-PÍSEK s.r.o. žádost o prodloužení pronájmu pozemku parc.č.st k.ú. Písek (pozemek pod stánkem s občerstvením) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem pozemku parc.č.st o výměře 22 m 2 v k.ú. Písek, za účelem užívání jako pozemek pod stánkem s občerstvením, na další 2 roky, tj. do , za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro společnost GASTROCENTRUM-PÍSEK s.r.o., IČ , se sídlem Praha 4 Michle, Jaurisova 515/4. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Společnost GASTROCENTRUM-PÍSEK s.r.o., zastoupená jednatelem panem Jaroslavem Zelenkou má uzavřenou nájemní smlouvu na pronájem pozemku pod stánkem s občerstvením parc.č.st k.ú. Písek o výměře 22 m 2 na nábřeží 1. máje v Písku. Jedná se o stánek vedle objektu Skleník. Smlouva byla uzavřena na dobu určitou do s možností dalšího prodloužení při plnění všech podmínek stanovených smlouvou včetně včasného a řádného placení nájemného. K neprodloužení nájemní smlouvy není ze strany odboru SM žádný důvod. Dle pravidel pro pronájem městských pozemků pod stánky je nájemní smlouva uzavírána vždy na dobu určitou 2 roky. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. GASTROCENTRUM-PÍSEK s.r.o. nemá dluh vůči Městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně. Způsob určení ceny: Na základě usnesení č. 641/02 ze dne tržní nájemné navyšované každoročně o míru inflace. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením pozemku stránka 5 (celkem 26)

6 stránka 6 (celkem 26)

7 d) Žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č. 2090/22 k.ú. Písek (pozemek pod novinovým stánkem) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem části pozemku parc.č. 2090/22 o výměře 5 m 2 v k.ú. Písek, za účelem užívání jako pozemek pod novinovým stánkem, na další 2 roky, tj. do , za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro žadatelku, bytem Písek - Smrkovice. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Žadatelka má uzavřenou nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č. 2090/22 k.ú. Písek o výměře 5 m 2 pod novinovým stánkem. Jedná se o stánek na Velkém náměstí vedle budovy Okresního soudu. Smlouva je uzavřena na dobu určitou do s možností dalšího prodloužení při plnění všech podmínek stanovených smlouvou včetně včasného a řádného placení nájemného. K neprodloužení nájemní smlouvy není ze strany odboru SM žádný důvod. Dle pravidel pro pronájem městských pozemků pod stánky je nájemní smlouva uzavírána vždy na dobu určitou 2 roky. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Žadatelka nemá dluh vůči Městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadatelce (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně. Způsob určení ceny: Na základě usnesení č. 641/02 ze dne tržní nájemné navyšované každoročně o míru inflace. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením pozemku stránka 7 (celkem 26)

8 stránka 8 (celkem 26)

9 e) Žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č. 2090/12 k.ú. Písek (pozemek pod novinovým stánkem) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem části pozemku parc.č. 2090/12 o výměře 7 m 2 v k.ú. Písek, za účelem užívání jako pozemek pod novinovým stánkem, na další 2 roky, tj. do , za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka, pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Žadatel má uzavřenou nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č. 2090/12 k.ú. Písek o výměře 7 m 2 pod novinovým stánkem. Jedná se o stánek na Bakalářích. Smlouva je uzavřena na dobu určitou do s možností dalšího prodloužení při plnění všech podmínek stanovených smlouvou včetně včasného a řádného placení nájemného. K neprodloužení nájemní smlouvy není ze strany odboru SM žádný důvod. Dle pravidel pro pronájem městských pozemků pod stánky je nájemní smlouva uzavírána vždy na dobu určitou 2 roky. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Žadatel nemá dluh vůči Městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně. Způsob určení ceny: Na základě usnesení č. 641/02 ze dne tržní nájemné navyšované každoročně o míru inflace. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením pozemku stránka 9 (celkem 26)

10 f) Návrh na odepsání pohledávek za pronájem pozemků pro předzahrádky Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje odepsání pohledávky za pronájem části pozemku parc.č. 2090/35 k.ú. Písek za období od do ve výši Kč a odepsání pohledávky za pronájem části pozemků parc.č. 1 a parc.č. 2090/4 k.ú. Písek za období do ve výši Kč. Důvodová zpráva: Odbor správy majetku eviduje pohledávky za pronájem pozemků pro předzahrádky ve výši Kč. Jedná se o pohledávky z roku 2012, kdy byly vypovězeny smlouvy o nájmu pozemku: - předzahrádka V Koutě (část pozemku parc.č. 1 a část pozemku parc.č. 2090/4 vše k.ú. Písek) nájemce paní.. dlužné nájemné za rok 2012 ve výši Kč, nájemkyně byla upomínána opakovaně, některé pokusy o doručení musely být za pomoci Městské policie Písek, poslední zaslaná upomínka z února 2013 již nebyla doručena z důvodu odstěhování a nebylo možné dohledat nové bydliště - předzahrádka hotel City (část pozemku parc.č. 2090/35 k.ú. Písek) nájemce společnost CITY PARTNER s.r.o. dlužné nájemné za rok 2012 ve výši Kč, nájemce byl rovněž opakovaně upomínán, společnost v roce 2012 zanikla Oba nájemci v témže roce ukončili svoji činnost a zprvu přebírali upomínky na úhradu dlužného nájemného. V roce 2013 nebylo možné dohledat jejich sídlo a veškerá pošta se vracela. Vzhledem ke stáří pohledávek navrhuje odbor správy majetku tyto odepsat. Dle NOZ jsou pohledávky již promlčené. Doporučení zpracovatele: Doporučuje odepsání pohledávek (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Odpis pohledávky z kapitoly Kč. Způsob určení ceny: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: stránka 10 (celkem 26)

11 g) SDS EXMOST s.r.o. žádost o pronájem části pozemků parc.č. 297/18 a 297/24 vše k.ú. Písek Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem části pozemku parc.č. 297/18 o výměře 18 m 2 a pronájem části pozemku parc.č. 297/24 o výměře 60 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem dočasného uložení zeminy a stavebního materiálu pro stavbu I/20 Písek, most ev.č , na dobu určitou od do , za nájemné ve výši 30 Kč/m 2 /rok, pro společnost SDS EXMOST s.r.o., IČ , sídlem Brno, Údolní 413/66. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Společnost SDS EXMOST s.r.o. provádí opravu mostu ev.č , přeložka I/20 (Šrámkův most). V rámci této stavby žádá společnost o pronájem části pozemků parc.č. 297/18 o výměře 18 m 2 a parc.č. 297/24 o výměře 60 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem dočasného uložení zeminy a stavebního materiálu. Pronájem požadují na dobu určitou od do Částku nájemného navrhuje odbor SM ve výši 30 Kč/m 2 /rok, stejně jako v případě pronájmu dalších pozemků využívaných pro tuto stavbu Ředitelstvím silnic a dálnic ČR. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. SDS EXMOST s.r.o. nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč za dobu nájmu. Způsob určení ceny: Dohodou. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu. Přílohy: Situace s vyznačením částí pozemků stránka 11 (celkem 26)

12 stránka 12 (celkem 26)

13 h) Ředitelství silnic a dálnic ČR žádost o prodloužení pronájmu pozemků v k.ú. Písek dotčených opravou mostu ev.č (Šrámkův most) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení prodloužení pronájmu části pozemků parc.č. 297/9 o výměře 53 m 2, parc.č. 297/17 o výměře 75 m 2, parc.č. 297/18 o výměře 128 m 2, parc.č. 297/20 o výměře 74 m 2, parc.č.297/24 o výměře 105 m 2, parc.č. 927/8 o výměře 210 m 2, parc.č. 927/9 o výměře 488 m 2, parc.č. 927/11 o výměře 179 m 2, parc.č. 927/13 o výměře 351 m 2, parc.č. 928/3 o výměře 348 m 2, parc.č. 928/6 o výměře 55 m 2 a dále pozemků parc.č. 297/16 o výměře 245 m 2, parc.č. 297/19 o výměře 563 m 2, parc.č. 297/23 o výměře 12 m 2, parc.č. 927/7 o výměře 151 m 2, parc.č. 928/5 o výměře 400 m 2 a parc.č. 928/7 o výměře 166 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem přístupové cesty v rámci opravy mostu ev.č , na dobu určitou do , za úplatu ve výši 30 Kč/m 2 /rok, pro Ředitelství silnic a dálnic ČR, státní příspěvkovou organizaci, IČ , se sídlem Na Pankráci 546/56, Praha 4 Nusle a pověřuje starostku města podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku dle přílohy. Důvodová zpráva: Ředitelství silnic a dálnic ČR má uzavřenou smlouvu o pronájmu pozemků v bezprostřední blízkosti mostu ev.č Šrámkův most, za účelem zajištění přístupové cesty v rámci opravy mostu. Jedná se o následující pozemky: část parc.č. 297/9 o výměře 53 m 2, část parc.č. 297/17 o výměře 75 m 2, část parc.č. 297/18 o výměře 128 m 2, část parc.č. 297/20 o výměře 74 m 2, část parc.č.297/24 o výměře 105 m 2, část parc.č. 927/8 o výměře 210 m 2, část parc.č. 927/9 o výměře 488 m 2, část parc.č. 927/11 o výměře 179 m 2, část parc.č. 927/13 o výměře 351 m 2, část parc.č. 928/3 o výměře 348 m 2, část parc.č. 928/6 o výměře 55 m 2 a dále pozemek parc.č. 297/16 o výměře 245 m 2, parc.č. 297/19 o výměře 563 m 2, parc.č. 297/23 o výměře 12 m 2, parc.č. 927/7 o výměře 151 m 2, parc.č. 928/5 o výměře 400 m 2 a parc.č. 928/7 o výměře 166 m 2 vše k.ú. Písek. Smlouva byla uzavřena na dobu určitou do Nyní ŘSD ČR žádá o prodloužení pronájmu do Cena za nájem je stanovena dle platných předpisů (Cenový věstník Výměr MF č. 1/2015) a to ve výši 30 Kč/m 2 /rok, tj. roční nájem ve výši Kč. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Ředitelství silnic a dálnic ČR nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně. Způsob určení ceny: Dle Cenového věstníku Výměr MF č. 1/2015. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu stránka 13 (celkem 26)

14 Přílohy: Situace s vyznačením pozemků Návrh dodatku č. 1 k nájemní smlouvě stránka 14 (celkem 26)

15 Návrh dodatku č. 1 Dodatek č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku ze dne na kterém se dohodli Město Písek, Velké náměstí 114, Písek, IČ , DIČ CZ zastoupené starostkou Mgr. Evou Vanžurovou, (dále také jako pronajímatel) a Ředitelství silnic a dálnic ČR, státní příspěvková organizace, se sídlem: Na Pankráci 546/56, Praha 4 - Nusle zastoupena Ing. Janem Kudrlem, pověřeným řízením Správy České Budějovice IČ: , DIČ: CZ (dále také jako nájemce) I. Tímto dodatkem se v souladu s usnesením rady města č. /15 ze dne upravuje smlouva o nájmu pozemku. Nájemní smlouva se prodlužuje na dobu určitou a to do II. Smluvní strany se dohodly nahradit text článku VI. smlouvy o nájmu pozemku následujícím textem: Nájemné se stanovuje dle cenového výměru MF ČR č. 01/2014 ze dne 22. listopadu 2013, kterým se vydává seznam zboží s regulovanými cenami, dle části I, oddílu A, položka 2, odst. 1 a 5 ve výši 30 Kč/m 2 /rok. Nájemné bude hrazeno pozadu a to jednou platbou ročně vždy k na účet pronajímatele vedený u KB Písek č.ú /0100 VS KS Nájemné pro rok 2016 bude uhrazeno nejpozději k datu ukončení nájemní smlouvy. Zaplacením se rozumí odepsání částky z účtu nájemce. Smluvní strany souhlasí se zveřejněním tohoto dodatku. Ostatní ustanovení smlouvy o nájmu pozemku zůstávají v platnosti. III. IV. V. Dodatek ke smlouvě je vyhotoven ve třech výtiscích, z nichž každý má platnost originálu. Nájemce obdrží po dvou vyhotoveních, pronajímatel po jednom vyhotovení. V Písku dne. V Č.Budějovicích dne. Město Písek Mgr. Eva Vanžurová starostka Ředitelství silnic a dálnic ČR Ing. Jan Kudrle pověřen řízením Správy Č. Budějovice stránka 15 (celkem 26)

16 i) Návrh na poskytnutí slevy na nájemném pronájem pozemků pro umístění sběrných nádob Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje poskytnutí slevy na nájemném za pronájem části pozemků v ulicích Šafaříkova a Dobrovského pro umístění nádob na směsný komunální odpad za období, kdy nebylo možné pozemky využívat k danému účelu. Sleva na nájemném bude poskytnuta pouze na základě podané písemné žádosti nájemcem a vypočtená poměrná část bude odečtena při úhradě nájemného pro rok Důvodová zpráva: V průběhu letošního roku probíhá v ulicích Šafaříkova a Dobrovského rekonstrukce a modernizace. V rámci této stavby došlo k situaci, že nájemci části pozemků v těchto ulicích, si stěžovali, že není možné je využívat k umístění nádob na směsný komunální odpad tak, jak měli uvedeno v nájemní smlouvě. Na základě těchto stížností předkládá odbor správy majetku návrh na poskytnutí slevy na nájemném v roce 2016 v částce odpovídající poměrné části, kdy nebylo možné pozemek využívat. Slevu navrhujeme poskytnout pouze v případě, že o ni nájemce písemně požádá před úhradou nájemného pro rok Stavba probíhala v následujícím období: Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského I. etapa v Písku (mezi ulicemi Kollárova x Na Houpačkách) 9/2014 až Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku II. etapa (mezi ulicemi Na Houpačkách x Jiráskovo nábřeží) od až Odbor SM uvádí, že v tomto případě se jedná o precedent. U jiných rekonstrukcí komunikací takto postupováno nebylo, vzhledem k tomu, že nebyly zaznamenány žádné stížnosti. Doporučení zpracovatele: Doporučuje poskytnutí slevy poměrné části nájemného na základě písemné žádosti (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Snížení příjmu kapitoly 739. Způsob určení ceny: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: stránka 16 (celkem 26)

17 j) Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu Písek, ZO U Honzíčka žádost o prodloužení pronájmu části pozemků parc.č. 1690/1 a parc.č. 1691/1 vše k.ú. Písek Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1690/1 o výměře 20 m 2 a části pozemku parc.č. 1691/1 o výměře 192 m 2 vše v k.ú. Písek, za účelem využívání jako přístupová cesta k zahrádkářské osadě a uložení sacích košů, na dobu určitou 10 let, za nájemné dle vyhlášky MZe č. 298/2014 Sb. ve výši Kč/m 2 /rok, pro Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu Písek, ZO U Honzíčka, IČ , sídlem Písek Leoše Janáčka 41/5. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu, ZO U Honzíčka mělo s městem Písek uzavřenou nájemní smlouvu na pronájem části pozemků parc.č. 1690/1 o výměře 20 m 2 (přístupová cesta) a parc.č. 1691/1 o výměře 192 m 2 (sací koše umístěné na částech rybníka) vše k.ú. Písek. Smlouva byla uzavřena na dobu určitou 15 let a její platnost skončila ke dni Nájemné bylo hrazeno dohodou na základě vyhlášky MZe o stanovení seznamu katastrálních území s přiřazenými průměrnými základními cenami zemědělských pozemků. Český zahrádkářský svaz žádá o prodloužení pronájmu části výše uvedených pozemků minimálně na dalších 10 let. Nájemné podle vyhlášky MZe č. 298/2014 Sb. o stanovení seznamu katastrálních území s přiřazenými průměrnými základními cenami zemědělských pozemků ve výši 10% z průměrné ceny činí pro rok ,555 Kč/m 2 /rok. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu Písek nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně. Způsob určení ceny: Dohodou podle vyhlášky MZe č. 298/2014 Sb. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením části pozemků stránka 17 (celkem 26)

18 stránka 18 (celkem 26)

19 k) Teplárna Písek a.s. žádost o pronájem části pozemku parc.č. 927/1 k.ú. Písek Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem části pozemku parc.č. 927/1 o výměře 679 m 2 k.ú. Písek, za účelem výstavby parovodní přípojky, na dobu určitou 10 let, s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /rok, pro Teplárnu Písek, a.s., IČ , sídlem Písek, U Smrkovické silnice Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Zastupitelstvo města na svém jednání dne přijalo následující U s n e s e n í č. 193/15 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 927/1 o výměře cca 700 m 2 k. ú. Písek, společnosti Teplárna Písek, a. s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, PSČ za cenu 250 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Teplárna Písek a.s. od záměru prodeje pozemku odstoupila a žádá o dlouhodobý pronájem části pozemku parc.č. 927/1 o výměře 679 m 2 k.ú. Písek. Požadovaný pozemek bude využit pro výstavbu nové parovodní přípojky umožňující propojení teplovodní stanice Hradiště s páteřním parovodem soustavy zásobování teplem společnosti Teplárna Písek, a.s. Parovodní přípojka je nezbytná pro zajištění zásobování obyvatelstva a ostatních odběratelů lokality Hradiště dálkovým teplem od společnosti Teplárna Písek, a.s. a její zhotovení je ve veřejném zájmu, neboť stávající potrubní trasa vedoucí areálem společnosti JITEX Písek, a.s. v současnosti neumožňuje bezproblémový průběh dodávek. Cenu nájemného navrhuje odbor správy majetku ve výši 20 Kč/m 2 /rok. Tato částka je uplatňována v případě pronájmů k nepodnikatelským účelům. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Teplárna Písek, a.s. nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně. Způsob určení ceny: Dohodou. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením části pozemku stránka 19 (celkem 26)

20 stránka 20 (celkem 26)

21 l) Pronájem části pozemku 812/1 k.ú. Písek pro vybudování sběrného dvora u Sv. Václava Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem části pozemku parc.č. 812/1 o výměře cca 800 m 2 k.ú. Písek, na dobu určitou 10 let, s nájemným ve výši Kč ročně, za účelem výstavby sběrného dvora pro město Písek od společnosti Risunia Transport s.r.o., IČ , sídlem Praha 2 - Nusle, Slavojova 579/9. Rada města si vyhrazuje právo konečného schválení nájemní smlouvy. Důvodová zpráva: Město Písek dlouhodobě plánuje v lokalitě u Sv. Václava výstavbu sběrného dvora. Tato plánovaná výstavba je uvedena ve výhledu investičních akcí, který byl předložen ke schválení ZM dne a také bude předložena v návrhu rozpočtu na rok Jedná se o obdobnou akci, která byla realizována v roce 2014 odborem IR na sídlišti Portyč. Na tuto akci bude možno čerpat dotaci v předpokládané výši až 85 %, celkové realizační náklady jsou propočtově odhadnuty na cca 7,5 mil Kč. Vzhledem ke skutečnosti, že město Písek nedisponuje pozemkem vhodným pro výstavbu tohoto záměru, bylo jednáno se společností Risunia Transport s.r.o., IČ , Praha, novým vlastníkem areálu bývalého tanko-parku, která požaduje za pronájem plochy cca 800 m 2 částku Kč ročně. Společnost je ochotna pronajmout část pozemku parc.č. 812/1 k.ú. Písek dlouhodobě, resp. na dobu určitou deseti let, s případnou opcí o dalších 5 let. Doba udržitelnosti dotace činí 5 let. Přesná poloha včetně usazení budov bude určena projektovou dokumentací Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru životního prostředí: doporučuje pronájem části pozemku Doporučení zpracovatele: Doporučuje pronájem části pozemku (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Výdej kapitoly Kč ročně. Způsob určení ceny: Na základě dohody s pronajímatelem, jeho požadavek činí min 62,50 Kč/m 2 /rok. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu. Přílohy: Situace s vyznačením části pozemku stránka 21 (celkem 26)

22 stránka 22 (celkem 26)

23 m) Návrh na aktualizaci Pravidel pro umísťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje aktualizaci Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku, konkrétně čl. 5 Pronájem městských pozemků pro umisťování předzahrádek, s účinností od Důvodová zpráva: Rada města na svém jednání dne přijala na základě žádosti společnosti Horsecity s.r.o. následující U s n e s e n í č. 627/15 Rada města Písku po projednání neschvaluje umístění dřevěného pódia pro předzahrádku na části pozemku parc.č. 2090/35 o výměře 28 m 2 k.ú. Písek v období od do běžného roku pro Horsecity s.r.o., IČ , sídlem Praha 5, Nádražní 344/23. Rada města ukládá odboru správy majetku připravit aktualizaci Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku, ve kterých bude uvedena doba pronájmu, podmínky zimní údržby na náklady provozovatele a provozování v zimním období, dodržení stanovisek městského architekta a orgánu státní památkové péče. Vzhledem k výše uvedenému předkládáme návrh na úpravu čl. 5 Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku, která se týká možnosti zachování umístění dřevěných pódií i v zimním období. Víceméně se vracíme k dříve aplikovaným pravidlům, která byla v roce 2012 zrušena. - navrhujeme dodatek uzavírat pouze v případě, že provozovatel předzahrádky sám požádá o možnost zimního provozu (o této možnosti bude informován) - provozovatel, který o zimní provoz předzahrádky požádá, nebude muset odstranit mobiliář do pouze v případě, že další den zahrádka bude provozována, tzn., že na ní budou poskytovány služby - jednotlivé dodatky budou předkládány ke schválení radě města a obsahově budou upraveny dle předložených poznatků Městských služeb Písek s.r.o. (vyjádření viz. níže) - do smlouvy je potřeba doplnit případná rizika nájemce, pokud bude mobiliář trvale umístěn na veřejném prostranství a dále nutnost úklidu jak předzahrádky, tak jejího bezprostředního okolí - předzahrádky se nebudou v zimním období dodatečně konstrukčně doplňovat zateplovat, zastřešovat, obestavovat atd., tzn., že zůstane ponechána konstrukce a vzhled z letní sezóny (v opačném případě se již jedná o stavbu a musela by být posuzována odborem výstavby podle stavebního zákona územní umístění, stavební povolení apod.) Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru dopravy: z dopravního hlediska nemáme k celoročnímu provozu předzahrádek výhrady Vyjádření městského architekta: Nedoporučuje. Ponechané dřevěné konstrukce palub budou v první řadě v zimním období pro své majitele spíše,,levně uskladněné (na úkor veřejného prostoru - parteru města). V druhé řadě je možný vznik tlaku na jejich dodatečné stavební úpravy (zateplování, zastřešování apod.). I proto jsme pro umožnění fungování stránka 23 (celkem 26)

24 předzahrádek pouze v rámci prvků mobiliáře tzn. židle, stoly, slunečníky, tepelné zářiče apod. (tzn. to, co může provozovatel ve stejný den instalovat i odklidit). Vyjádření odboru výstavby a ÚP, odd. památkové péče: Z hlediska památkové péče je možno obecně považovat umisťování konstrukcí typu pevných předzahrádek za jev nežádoucí, obhajitelný ve výjimečných případech (např. výrazný sklon terénu apod.) a v místech, kde takové zařízení nebude tvořit výraznou překážku nejen v komunikačních osách, ale též v pohledových souvislostech v rámci památkově chráněného sídla a kde jiné, památkově přijatelnější řešení (mobiliář na zádlažbě), není možné. Při svém souhlasu s jednotlivými předzahrádkami se památková péče opírala také o argument, že se jedná o záležitosti sezónního charakteru. Stávající řešení, kdy konstrukce předzahrádek jsou na zimu demontovány, proto považuje památková péče za správné řešení, neboť v zimním období nejsou předzahrádky využívány, či jejich využití by bylo pouze sporadické a tyto konstrukce by tak pouze zbytečně zatěžovaly prostor historického centra města. Z uvedeného důvodu se proto památková péče jednoznačně vyslovuje pro ponechání stávající stavu. Vyjádření Městských služeb Písek s.r.o.: K předzahrádkám bychom měli několik poznatků: V podstatě nejsme proti zachování v zimním období. Nicméně doporučujeme individuálně posoudit každé konkrétní místo. Bude důležité, aby tato stavba nebránila průjezdu vozidel provádějících údržbu komunikací. Zachovat dostatečný prostor pro manipulaci a odstranění, uložení sněhu. Při mytí a čištění komunikací, hlavně blokovém v jarních měsících hrozí poškození a znečištění této stavby, případně jejího vybavení. Jedná se hlavně o případy, kdy nečistoty z komunikace kropící vůz hrne před sebou. V těchto případech je logické, že budeme muset případné škody napravit, odstranit a uhradit. Dále doporučujeme zakotvit do povinností majitele předzahrádky úklid v jejím bezprostředním okolí. Již dnes se v tomto prostoru hromadí odpad, nedopalky atd. Navíc dochází k prorůstání trávy v případě dlážděných povrchů. Doporučení zpracovatele: Na základě stanovisek městského architekta a oddělení památkové péče nedoporučuje aktualizaci Pravidel ve smyslu umožnění ponechání dřevěných pódií i v zimním období (usnesení c). Vztah k rozpočtu: Způsob určení ceny: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1 a 2, 102 odst. 2 písm. m). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Navržená úprava čl. 5 Pravidel pro umísťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku stránka 24 (celkem 26)

25 Čl. 5 Pronájem městských pozemků pro umisťování předzahrádek 1) Podmínkou pro umístění předzahrádky na jakémkoliv městském pozemku je uzavření nájemní smlouvy mezi městem Písek jako vlastníkem pozemku jako pronajímatelem a zřizovatelem předzahrádky jako nájemcem. 2) Město Písek jako vlastník místních komunikací vydá předchozí souhlas1) ke zvláštnímu užívání místní komunikace k umístění předzahrádky výhradně na základě smlouvy o nájmu dotčeného městského pozemku nebo pozemků, popřípadě jejich částí, k danému účelu. 3) Návrhy smluv o nájmu městských pozemků k umístění předzahrádek zpracovává odbor rozvoje, investic a majetku města. 4) V návrhu smlouvy o nájmu městského pozemku nebo pozemků, popřípadě jejich částí, k umístění předzahrádky budou specifikovány veškeré podmínky a náležitosti užívání předmětného pozemku k danému účelu, zejména pak: a) identifikační údaje nájemce a pronajímatele, b) přesná identifikace předmětu nájmu (pozemku nebo pozemků, popřípadě jejich částí, určených k umístění zařízení), c) rozsah (výměra) pronajímaných pozemků, popř. jejich částí, d) způsob vymezení nebo vyznačení pronajímané plochy v terénu, popřípadě způsob a podmínky jeho oplocení, ohrazení atp., e) přesný účel, ke kterému bude předmět pronájmu užíván, f) v jakém období a v jaké době bude k tomuto účelu předmět pronájmu užíván, g) obecné podmínky uvedené v článku 3 a v článku 4 a další podmínky obsažené ve vyjádřeních podle bodu 5 tohoto článku, h) případné další podmínky pronájmu (např. co a v jakém množství bude, resp. smí či nesmí být na pronajímaném pozemku umístěno (zejm. podmínky pro případné umístění pódia, slunečníků, markýzy, prodejního pultu nebo jiného vybavení předzahrádky, ohrazení prostoru předzahrádky, jejich rozměry a provedení atp.), popřípadě jaké činnosti smí či nesmí být na pronajímaném pozemku vykonávány), i) sankce za neplnění smluvních ustanovení. 5) Cena za nájem městského pozemku k umístění předzahrádky bude stanovována podle ceníku, který je přílohou těchto pravidel. 6) K návrhům smluv o nájmu městských pozemků k umístění předzahrádky se v rámci výkonu samostatné působnosti města vyjadřují: a) městský architekt z hlediska urbanizmu a územního plánování, b) odbor živnostenský úřad z hlediska Tržního řádu, c) správce městských komunikací z hlediska správy a údržby dotčených komunikací. Umístění předzahrádek v historickém centru města (městská památková zóna a její ochranné pásmo), jejich vzhled a typ použitého mobiliáře včetně umístění dřevěných pódií a markýz podléhá (v případě, že se nejedná o denně sklízený mobiliář) povinnosti vyžádat si závazné stanovisko orgánu státní památkové péče (odboru výstavby a územního plánování, oddělení územního plánování a památkové péče), jehož obligatorním podkladem je vyjádření Národního památkového ústavu, územního odborného pracoviště v ČB. Bez vydaného souhlasného Závazného stanoviska nelze dřevěná pódia a markýzy v historickém centru města umisťovat. Povolená dřevěná pódia a markýzy budou montována nejdříve a odklizeny budou vždy k běžného roku. mohou být na na základě písemné žádosti provozovatele a uděleného souhlasu radou města umístěny celoročně, za následujících podmínek: - veškerý mobiliář předzahrádek (tj. i dřevěná pódia) nemusí být sklizeny do pouze v případě, že další den předzahrádka bude provozována, tzn., že na ní budou poskytovány služby stránka 25 (celkem 26)

26 - provozovatel předzahrádky zajistí na své náklady odklízení sněhu v prostoru samotné předzahrádky a v její bezprostřední vzdálenosti, tj. 1,5 m, zároveň provozovatel bere na vědomí, že v případě případného poškození předzahrádky v rámci blokového čištění, není možné požadovat náhradu škody po pronajímateli - předzahrádky se nebudou v zimním období dodatečně konstrukčně doplňovat zateplovat, zastřešovat, obestavovat atd., tzn., že zůstane ponechána konstrukce a vzhled z letní sezóny Na základě písemné žádosti lze požádat o umístění dřevěných podest pro předzahrádky v období již od do běžného roku za podmínky, že provozovatel předzahrádky zajistí na své náklady odklízení sněhu v prostoru samotné předzahrádky a v její bezprostřední vzdálenosti, tj. 1,5 m. 7) Návrhy smluv o nájmu městských pozemků k umístění předzahrádek schvaluje rada města. stránka 26 (celkem 26)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 31.05.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.11.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 11.04.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.04.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 09.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 27.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 10.08.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Smlouvy o úhradě hodnoty ekologické újmy mezi Městem Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 30.03.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na obsazení bytu ve školském areálu Křesťanská mateřská škola, Dobrovského

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na stanovení výše pachtovného za pozemky ve vlastnictví

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 13.07.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 02.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 89

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 89 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 89 DNE: 3.5.2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1548/2018/ORÚP NÁZEV: Smlouva s Ředitelstvím silnic a dálnic - křižovatka Neumannova x Novoměstská ANOTACE: K povolení úprav křižovatky Neumannova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 16.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 26.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření smlouvy o poskytování právních služeb NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 20.7.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.9.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatků č. 1 ke smlouvám, jejichž předmětem je provoz veřejných WC ve městě

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.10.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 14.03.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

Zásady pro pronajímání zahrádek v Sadu bojovníků za svobodu

Zásady pro pronajímání zahrádek v Sadu bojovníků za svobodu nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškroun, www.mesto-lanskroun.cz Kancelář starosty a tajemníka Čj.: MULA 29994/2012 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 4 Spisový znak: 53 2 Zásady pro pronajímání

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 56. jednání rady města Velká Bystřice dne 2.9.2013 ve 14:00 hod. V zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/56/1/2013 program jednání 1. s c h v a l u j e program 56.jednání

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 25. srpna 2010 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 25. srpna 2010 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 25. srpna 2010 (upravená verze) č. 277 v působnosti valné hromady 1. p r o j e d n a l a předložený materiál a 2. b e r e n a v ě d o m í rozbor hospodaření

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. V Písku dne 21.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 15.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek NÁVRH

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 1. Pacht nemovitostí v majetku města Ústí nad Labem pozemku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Usnesení č. 231 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 5. 03. 2007. Usnesení č. 232 Rada města souhlasí s umístěním zmrzlinového stánku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 23.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o prodloužení nájmu bytu v areálu ZŠ J. K. Tyla, Tylova 2391, Písek NÁVRH

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 11. 10. 2012 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 09.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 710 ze dne 17.10.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 3961/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 3961/6 v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY holešovského zámku Článek 1 Úvodní informace Tento dokument upravuje závazná pravidla pro uzavírání nájemních

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne č.j.: 64/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 61 ze dne 03.02.2016 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 08.03.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 11 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 31.08.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 6

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 6 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 6 DNE: 14. 1. 2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 73/2019/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města schvaluje majetkoprávní jednání dle předloženého

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 03.12.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Chodník obchodní zóna železniční přejezd Hradiště Písek - dodatek ke smlouvě

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 11. zasedání zastupitelstva města dne: 17. 12. 2015 Bod pořadu jednání: Euroregion Nisa - žádost o úpravu smluvních podmínek Stručný obsah: Euroregion Nisa má

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. dubna 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. dubna 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 16. dubna 2014 č. 105 u p r a v e n á v e r z e vyřazení zmařené investice Multifunkční centrum XXX. č. 106 změnu přílohy č. 1 - přehled investičních

Více