U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) Omluveni Mgr. Vanžurová PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Čerpání finančních příspěvků na sportovní činnost v roce ) Návrh na poskytnutí příspěvků na sportovní činnost na rok ) Přehled čerpání příspěvků na volnočasové aktivity v roce ) Návrh na poskytnutí příspěvků na volnočasové aktivity na rok ) Informace o vyúčtování příspěvků na sociální účely za rok ) Návrh na poskytnutí příspěvků na sociální účely na rok ) Návrh na poskytnutí příspěvků z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT 9) Plavecký stadion Písek - opravy 10) Návrh řešení lokality Sv. Václav 11) Žižkova kasárna další záměr s pozemky a budovami ve vlastnictví města 12) Informace o prodeji psychiatrické léčebny U Honzíčka 13) Záměr prodeje majetku města 14) Jiné dispozice s majetkem města 15) Výkupy majetku do vlastnictví města 16) Konečné schválení majetkových smluv 17) Dodatek ke smlouvě o poskytnutí bezúročné půjčky pro sportovní klub IHC Písek občanské sdružení a schválení rozpočtové změny č. 6/13 18) Informace o provozování Sportovně komunitního centra a návrh dohody s IHC Písek 19) Změna pravidel pro prodej garáží včetně pozemků ve vnitroblocích 20) Návrh novely jednacího řádu zastupitelstva města

2 21) Schválení roční monitorovací zprávy Integrovaného plánu rozvoje města Písek zóna Portyč za rok ) Udržení procesů plánování sociálních služeb na území správního obvodu obce s rozšířenou působností Písek monitorovací zpráva 23) Informace z jednání výborů zastupitelstva města 24) Kontrola plnění usnesení 25) Různé, interpelace 26) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. k bodu 1)a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu U s n e s e n í č. 52/13 Zastupitelstvo města schvaluje jako ověřovatele zápisu p. Václava Reichla a Mgr. Milana Rambouse. k bodu 1)b) Schválení programu jednání U s n e s e n í č. 53/13 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání s tím, že bude stažen bod 17). k bodu 2) Čerpání finančních příspěvků na sportovní činnost v roce 2012 U s n e s e n í č. 54/13 Zastupitelstvo města projednalo informaci o čerpání finančních prostředků na sportovní činnost v roce 2012 bez připomínek. Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 3) Návrh na poskytnutí příspěvků na sportovní činnost na rok 2013 U s n e s e n í č. 55/13 Zastupitelstvo města 1. schvaluje bez připomínek vzorové smlouvy o poskytnutí příspěvku na sportovní činnost dle čl. III. a), III. b) a III. c) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle přílohy č. 1, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy 2. souhlasí bez připomínek s poskytnutím finančních příspěvků na sportovní činnost v roce 2013 dle čl. III. a), III. b) a III. c) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí důvodové zprávy Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 2 (celkem 13)

3 k bodu 4) Přehled čerpání příspěvků na volnočasové aktivity v roce 2012 U s n e s e n í č. 56/13 Zastupitelstvo města 1. projednalo informaci o čerpání finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže v roce 2012 bez připomínek 2. nesouhlasí s vrácením příspěvku na akci z roku 2012 ve výši Kč ,-- pro organizaci Český červený kříž Oblastní spolek Písek, Čechova 454/11, Písek, IČ dle čl. VIII. odst. 9 Pravidel pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 5) Návrh na poskytnutí příspěvků na volnočasové aktivity na rok 2013 U s n e s e n í č. 57/13 Zastupitelstvo města 1. schvaluje vzorové smlouvy o poskytnutí příspěvku na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle článku IV a) a IV. b) Pravidel pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže činnost dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy 2. souhlasí s poskytnutím finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže v roce 2013 dle čl. IV. a) činnost a čl. IV. b) akce Pravidel pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle příloh č. 2 a 3, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy Zodpovídá: Ing. Cibulková k bodu 6) Informace o vyúčtování příspěvků na sociální účely za rok 2012 U s n e s e n í č. 58/13 Zastupitelstvo města po projednání s informací o vyúčtování příspěvků na sociální účely za rok 2012 souhlasí. Zodpovídá: Mgr. Bečvářová k bodu 7) Návrh na poskytnutí příspěvků na sociální účely na rok 2013 U s n e s e n í č. 59/13 Zastupitelstvo města souhlasí s poskytnutím finančních prostředků na rok 2013 pro jednotlivé organizace, které poskytují služby v sociální oblasti dle Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely, a to dle přílohy č. 1, 2 a 3, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy. Zodpovídá: Mgr. Bečvářová k bodu 8) Návrh na poskytnutí příspěvků z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT stránka 3 (celkem 13)

4 U s n e s e n í č. 60/13 I. Zastupitelstvo města schvaluje vzorovou smlouvu o poskytnutí příspěvku z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT, která bude jednotlivě uzavírána s žadateli o příspěvek II. Zastupitelstvo města 1. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola T.G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 2. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Tělocvičná jednota Sokol Písek, o.s., Tylova ul., Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 3. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Školní sportovní klub při DDM Písek, Hradišťská 2394, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 4. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Dům dětí a mládeže, Písek, Švantlova 2394, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 5. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 6. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Sportovní klub policie Písek, Na Výstavišti 377, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 7. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 8. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové náměstí 1466, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 9. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce MC Kvítek, o.s., Sedláčkova 472, Písek, IČ: ve výši Kč 8.000,-- schvaluje 10. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Folklorní soubor Písečan, Budovatelská 1915, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 11. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Orientační sporty Písek, Harantova 1198, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 12. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Pečovatelská služba a jesle města Písku, nábřeží 1. máje 2142, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje stránka 4 (celkem 13)

5 13. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní umělecká škola Otakara Ševčíka, Písek, Fráni Šrámka 131, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 14. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Fotbalový klub FC Písek o.s., Burketova 303, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 15. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce W sdružení Písek, o.s., Dr. M. Horákové 1720, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 16. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Marie Krejčí, Třebízského 407, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 17. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce O.S. REMI, Na Pahorku 1875, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 18. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce AC Sole, o.s., Mírové náměstí 1623, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 19. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 20. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Junák - svaz skautů a skautek, středisko Oheň života Písek, Otakara Jeremiáše 1320, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 21. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce CENTRUM KULTURY PÍSEK o.p.s., Tylova 69, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 22. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Společnost pro dobré soužití česky a německy hovořících občanů, Fráni Šrámka 167, Písek, IČ: ve výši Kč 7 000,-- schvaluje 23. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Skateboardklub Písek, o.s., Fráni Šrámka 127, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 24. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce HC Švantlův Dvůr Písek, Přátelství 2378, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 25. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Mgr. Jana Sázavská, Roháčova 851/56, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje 26. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Sdružení Písecký komorní orchestr, Jeronýmova 410/30, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje stránka 5 (celkem 13)

6 27. příspěvek z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Český červený kříž Oblastní spolek Písek, Čechova ulice 454, Písek, IČ: ve výši Kč ,-- schvaluje III. Zastupitelstvo města schvaluje přesun finančních prostředků na položky rozpočtové skladby dle právní formy příjemce příspěvků rozdělených v bodu II. Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 9) Plavecký stadion Písek - opravy U s n e s e n í č. 61/13 Zastupitelstvo města 1. bere na vědomí materiál o navrhovaných opravách a návrhu opatření k zajištění bezpečného provozu plaveckého stadionu v Písku. 2. souhlasí s předložením částky do rozpočtové změny města týkající se roku 2013 ve výši 900 tisíc Kč vč. DPH, která by měla sloužit k zajištění přípravných prací spojených s vlastní realizací oprav a odstranění nejnutnějších závad a poruch. 3. pověřuje provozovatele zajištěním realizací oprav nutných pro zajištění provozu do 5let včetně oprav venkovních bazénů dle varianty I., II., a IV. předložené v tomto materiálu. Zodpovídá: p. Hrádek k bodu 10) Návrh řešení lokality Sv. Václav 1) Návrh na dořešení infrastruktury v lokalitě Sv. Václav, uzavření budoucích kupních smluv U s n e s e n í č. 62/13 Zastupitelstvo města I. souhlasí s navrhovaným řešením dokončení infrastruktury v lokalitě Sv. Václav II. etapa a s uzavřením budoucí kupní smlouvy, jejímž předmětem bude převod základní technické vybavenost (ZTV) II. etapy v lokalitě sv. Václav, a to inženýrských sítí a komunikace v rozsahu Souhlasu podle 120 odst. 2) stavebního zákona č.j. Výst./2378/0/2004/Sta.Dopis., ze dne , který vydal Městský úřad Písek, odbor výstavby za cenu ,-Kč z vlastnictví společnosti Lesostavby Třeboň a.s. se sídlem Novohradská 229/II, Třeboň do vlastnictví města Písek. V budoucí kupní smlouvě je uvedena sankce za nedodržení termínu úhrady kupní ceny a nedodržení termínu realizace stavby 1000,-Kč za každý započatý den prodlení. Zastupitelstvo města schvaluje návrh budoucí kupní smlouvy dle přílohy č. 2 a pověřuje starostu jejím podpisem. II. souhlasí s uzavřením Dodatku č. 3 ke smlouvě o budoucím uzavření smlouvy kupní ze dne uzavřené mezi městem Písek a Lesostavbami Třeboň a.s., Novohradská 229/II, Třeboň dle návrhu v příloze č. 3 a pověřuje starostu podpisem tohoto Dodatku č. 3. III. souhlasí s navrhovaným řešením dokončení infrastruktury v lokalitě Sv. Václav přípojná komunikace a s uzavřením budoucí kupní smlouvy, jejímž předmětem bude převod základní technické vybavenosti (ZTV) komunikace Propojení ulice Krátké s III. etapou výstavby sv. Václav, Písek a to inženýrských sítí a komunikace v rozsahu Stavebního povolení č.j. MUPI/2008/06687/St.-STRI/StPo, které nabylo právní moci dnem a které vydal Městský úřad Písek, odbor dopravy za cenu maximálně ,-Kč stránka 6 (celkem 13)

7 z vlastnictví společnosti Lesostavby Třeboň a.s. se sídlem Novohradská 229/II, Třeboň do vlastnictví města Písek. V budoucí kupní smlouvě je uvedena sankce za nedodržení termínu úhrady kupní ceny a nedodržení termínu realizace stavby 1000,-Kč za každý započatý den prodlení. Termín pro dokončení této komunikace je Pokud budou náklady na stavbu nižší, než je uvedený předpoklad 6 mil. Kč, bude uhrazena Lesostavbám Třeboň a.s. tato cena nižší. Město Písek si vyhrazuje buď přímou účast zadávání zakázky, nebo právo na veškeré potřebné podklady pro přepočet a kontrolu správnosti ceny po dokončení stavby. Toto se ukládá doplnit do návrhu budoucí kupní smlouvy dle přílohy č. 4. Zastupitelstvo města schvaluje návrh budoucí kupní smlouvy dle přílohy č. 4 z výše uvedeným doplněním a pověřuje starostu jejím podpisem. IV. souhlasí se záměrem směny části pozemku parc.č. 806/45 k.ú. Písek z vlastnictví společnosti Lesostavby Třeboň a.s. se sídlem Novohradská 229/II, Třeboň do vlastnictví města Písek za část pozemku parc.č. 820/5 z vlastnictví města Písek do vlastnictví společnosti Lesostavby Třeboň a.s. Směna pozemků přibližně o stejné výměře by byla bez cenového vyrovnání. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení směnné smlouvy. V. souhlasí s navrhovaným řešením dokončení infrastruktury v lokalitě Sv. Václav IV. etapa a s uzavřením budoucí kupní smlouvy, jejímž předmětem bude převod základní technické vybavenosti (ZTV) komunikace a inženýrských sítí ve IV. etapě v lokalitě Sv. Václav za cenu ,-Kč z vlastnictví společnosti Lesostavby Třeboň a.s. se sídlem Novohradská 229/II, Třeboň do vlastnictví města Písek. Termín dokončení infrastruktury je do 6 měsíců po oznámení městem Písek o splnění podmínky 70% zastavění pozemků RD. Termín úhrady by byl do konce roku 2014 nebo do 1 měsíce po předání základní technické infrastruktury městu Písek podle toho, která skutečnost nastane později. 2) Žádost o paušální náhradu škody formou dohody o narovnání. 3) Žádost o náhradu škody Zastupitelstvo města k žádostem o náhradu škody nepřijalo žádné usnesení k bodu 11) Žižkova kasárna další záměr s pozemky a budovami ve vlastnictví města U s n e s e n í č. 63/13 Zastupitelstvo města nesouhlasí se záměrem prodeje nemovitostí, které jsou předmětem smlouvy o nájmu a koupi najaté věci ze dne a jsou k dnešnímu dni v majetku města Písek a rozhodlo neprodávat tyto nemovitosti do doby kompletního vyřešení zástavby celé lokality včetně jasných záruk za uskutečnění dostavby v reálném časovém horizontu a jasné definice funkčního využití celého areálu. k bodu 12) Informace o prodeji psychiatrické léčebny U Honzíčka U s n e s e n í č. 64/13 Zastupitelstvo města bere na vědomí informaci týkající se zdůvodnění Písecké zdravotní a.s. o pozastavení záměru koupě areálu léčebny U Honzíčka. stránka 7 (celkem 13)

8 k bodu 13) Záměr prodeje majetku města z1) záměr prodeje ideální poloviny pozemku parc.č. 1232/1 kú Písek žadatelce opakovaná žádost U s n e s e n í č. 65/13 Zastupitelstvo města nesouhlasí se záměrem prodeje ideální poloviny pozemku parc. č. 1232/1 k. ú. Písek o celkové výměře m 2 žadatelce. k bodu 14) Jiné dispozice s majetkem města d1) Výkup vodovodního řadu od žadatelky lokalita Putimská Vysoká - podle zásad pro přejímání staveb veřejného zájmu a veřejné zeleně do vlastnictví města U s n e s e n í č. 66/13 Zastupitelstvo města souhlasí 1. s výkupem stavby vodovodního řadu DN 90 vybudovaného v rámci stavby Výstavba veřejné infrastruktury pro RD na parc. č. 1056/9 k. ú. Písek na pozemku parc. č. 1056/6 k. ú. Písek od žadatelky za celkovou kupní cenu Kč 1.000,-- včetně DPH do majetku města Písek. 2. s konečným zněním smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní dle přílohy budoucí odkoupení stavby vodovodního řadu DN 90 vybudovaného v rámci stavby Výstavba veřejné infrastruktury pro RD na parc. č. 1056/9 k. ú. Písek na pozemku parc. č. 1056/6 k. ú. Písek od žadatelky za celkovou kupní cenu Kč 1.000,-- včetně DPH do majetku města Písek. (sml. č INF bud) d2) zrušení usnesení záměr prodeje části pozemku parc. č. 691/5 k. ú. Hradiště u Písku žadatelům pozemek pro parkování osobních automobilů - Hradiště U s n e s e n í č. 67/13 Zastupitelstvo města souhlasí se zrušením usnesení č. 190/11 ze dne Hlasování č. 19: d3) Informace úprava v hlavičce schválené smlouvy o budoucí smlouvě směnné spolu se smlouvou o zřízení věcného břemene směna pozemků parc. č. 766 a části parc. č. 486/2 vše k. ú. Nový Dvůr u Písku ve vlastnictví města Písek a částí pozemků parc. č. 588/8 a parc. č. 588/16 vše k. ú. Nový Dvůr u Písku ve vlastnictví Zemského hřebčince Písek, st. p. lokalita Nový Dvůr U s n e s e n í č. 68/13 Zastupitelstvo města projednalo a souhlasí s předloženou informací ohledně schválené smlouvy o budoucí smlouvě směnné spolu se smlouvou o zřízení věcného břemene. (sml. č s) k bodu 15) Výkupy majetku do vlastnictví města stránka 8 (celkem 13)

9 k1) výkup pozemku ve vnitrobloku Erbenova ulice od společnosti E.ON Česká republika s.r.o. U s n e s e n í č. 69/13 Zastupitelstvo města souhlasí s výkupem pozemků st. parc.č. 2434/1 o výměře 945 m 2, st.parc.č. 3536/2 o výměře 17 m 2, st. parc.č o výměře 22 m 2, st. parc.č o výměře 20 m 2, st. parc.č o výměře 21 m 2 a parc.č. 1762/23 o výměře 272 m 2 od společnosti E.ON Česká republika s.r.o., se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, za kupní cenu ve výši 430 tis. Kč. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. k bodu 16) Konečné schválení majetkových smluv 1) Konečné znění dodatku č. 1 ke smlouvě o budoucím uzavření smlouvy kupní výkup veřejné účelové komunikace, úpravy stávající účelové komunikace, veřejného osvětlení, vodovodního řadu a kanalizačního řadu od společnosti STAREKO CZ Písek s. r. o. - lokalita Semice Přední Pecky - podle zásad pro přejímání staveb veřejného zájmu a veřejné zeleně do vlastnictví města U s n e s e n í č. 70/13 Zastupitelstvo města souhlasí s konečným zněním dodatku č. 1 ke smlouvě o budoucím uzavření smlouvy kupní ze dne dle přílohy budoucí odkoupení nově vybudovaných staveb SO 02 veřejné účelové komunikace, SO 101 úpravy stávající účelové komunikace, SO 03 kanalizace, SO 04 vodovodu a SO 05 veřejného osvětlení, vybudovaných v rámci připravované stavby Semice, Přední Pecky rodinné domy, komunikace a inženýrské sítě na pozemcích parc. č. 105/13, č. 105/15, č. 126/3, č. 728/2, č. 789/1 a č. 789/3 vše k. ú. Semice u Písku od společnosti STAREKO CZ Písek s. r. o., IČ , se sídlem Ražice č. p. 56, PSČ za celkovou kupní cenu Kč 1.000,-- včetně DPH do majetku města Písek. Dodatkem č. 1 bude do smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní ze dne doplněn pozemek parc. č. 772 k. ú. Semice u Písku. (sml. č INF budoucí dodatek č. 1) 2) Konečné znění smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní budoucí prodej části pozemku parc. č. 648/16 k. ú. Hradiště u Písku společnosti DENVER REALESTATE, s. r. o. lokalita Hradiště ul. Cihlářská U s n e s e n í č. 71/13 Zastupitelstvo města souhlasí s konečným zněním smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní dle přílohy budoucí prodej částí pozemku parc. č. 648/16, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře cca 120 m 2 k. ú. Hradiště u Písku do vlastnictví společnosti DENVER REALESTATE, s. r. o., IČ , se sídlem Praha 4, Jaurisova 515/4, PSČ za cenu 240,-- Kč/ m 2. (sml. č bud) 3) Konečné znění smluv vzájemné darování budovy Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Písek, Komenského 86 na pozemku parc. č. st. 297/1 k. ú. Písek a příslušného pozemku parc. č. st. 297/1 k. ú. Písek a pozemků v areálu statku Dobešice za pozemky v Purkraticích a okolí statku Dobešice převod nemovitostí stránka 9 (celkem 13)

10 mezi městem Písek a Jihočeským krajem a zřízení věcného břemene přístupu a příjezdu U s n e s e n í č. 72/13 Zastupitelstvo města souhlasí 1. s konečným zněním darovací smlouvy dle přílohy č. 1 převod pozemků parc. č. 606/1 o výměře m 2, parc. č. 602/1 o výměře m 2, parc. č. 602/3 o výměře m 2, parc. č. 613 o výměře 6034 m 2, parc. č. 2660/12 o výměře 392 m 2 a parc. č. 2660/13 o výměře 4805 m 2 vše k. ú. Písek z vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice do vlastnictví města Písek (sml. č a). 2. s konečným zněním darovací smlouvy a smluv o zřízení věcného břemene dle přílohy č. 2 převod budovy školy SOŠ a SOU, Písek, Komenského 86, na pozemku parc. č. st. 297/1 a pozemku parc. č. st. 297/1 o výměře 1848 m 2 a dále převod pozemků v areálu statku Dobešice - parc. č. 2627/2 o výměře 4387 m 2, parc. č o výměře m 2, parc. č o výměře 7343 m 2, parc. č. 2634/2 o výměře 340 m 2, parc. č. 2639/2 o výměře m 2, parc. č. 2639/4 o výměře 8583 m 2, parc. č. 2639/6 o výměře 431 m 2, parc. č. 2639/9 o výměře 6384 m 2, parc. č. 2641/2 o výměře 504 m 2 z vlastnictví města Písek do vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice a dále bezúplatné zřízení věcného břemene práva přístupu a příjezdu po pozemcích parc. č. 2639/6 a parc. č. 2639/4 vše k. ú. Písek ve prospěch pozemků parc. č. 2639/3, parc. č a parc. č. 2641/1 vše k. ú. Písek (sml. č b). 4) Konečné znění směnné smlouvy směna pozemků parc. č. 1562/2 a parc. č. 1562/3 vše k. ú. Písek ve vlastnictví města Písek za pozemek st. parc. č. 944/2 k. ú. Písek ve vlastnictví společnosti SILVA TRADING, s. r. o. lokalita ulice 17. listopadu - Dr. M. Horákové a Sedláčkova ulice U s n e s e n í č. 73/13 Zastupitelstvo města souhlasí s konečným zněním směnné smlouvy dle přílohy směna pozemků parc. č. 1562/2, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 70 m 2 a parc. č. 1562/3, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 133 m 2 vše k. ú. Písek (odděleného geometrickým plánem č /2012 ze dne z pozemku parc. č k. ú. Písek) ve vlastnictví města Písek za pozemek st. parc. č. 944/2, zastavěná plocha a nádvoří společný dvůr o výměře 203 m 2 k. ú. Písek ve vlastnictví společnosti SILVA TRADING, s. r. o., IČ , se sídlem Písek, Samoty 2124, PSČ bez cenového vyrovnání. (sml. č s) 5) Konečné znění směnné smlouvy směna pozemku parc. č. 722/21 k. ú. Hradiště u Písku ve vlastnictví města Písek za pozemek parc. č. 806/35 k. ú. Písek ve vlastnictví žadatele lokalita Hradiště V Oudolí a Písek, Sv. Václav U s n e s e n í č. 74/13 Zastupitelstvo města souhlasí s konečným zněním směnné smlouvy dle přílohy směna pozemku parc. č. 722/21, orná půda o výměře m 2 k. ú. Hradiště u Písku ve vlastnictví města Písek za pozemek parc. č. 806/35, orná půda o výměře 921 m 2 k. ú. Písek ve vlastnictví žadatele bez cenového vyrovnání. (sml. č. 13- s) stránka 10 (celkem 13)

11 6) Konečné znění smlouvy prodej budovy č. p Nádražní ulice včetně pozemku st. parc. č. 3996/1 k. ú. Písek žadatelům dům služeb Jih U s n e s e n í č. 75/13 Zastupitelstvo města 1. souhlasí s bezúplatným zřízením věcného břemene práva uložení teplovodního rozvodu a práva přístupu za účelem provádění oprav, údržby a odborné revize teplovodního rozvodu na části stavební parcely č. 3996/1 k. ú. Písek a to v koridoru vyznačeném geometrickým plánem č /2012 ze dne ve prospěch města Písku. 2. nesouhlasí s konečným zněním kupní smlouvy a smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy prodej budovy č. p. 2129, Budějovické Předměstí, postavené na stavební parcele č. 3996/1 a stavební parcely č. 3996/1 o výměře 632 m 2 vše k. ú. Písek do spoluvlastnictví žadatelům za kupní cenu ve výši Kč ,--, která bude uhrazena jednorázově do 60 dnů ode dne uzavření kupní smlouvy, dále bezúplatné zřízení věcného břemene práva uložení teplovodního rozvodu a práva přístupu za účelem provádění oprav, údržby a odborné revize teplovodního rozvodu na části stavební parcely č. 3996/1 k. ú. Písek a to v koridoru, jak byl vyznačen geometrickým plánem č /2012 ze dne ve prospěch města Písku. (sml. č P+VB) 3. souhlasí s konečným zněním kupní smlouvy a smlouvy o zřízení zástavního práva a smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy č. 2 prodej budovy č. p. 2129, Budějovické Předměstí, postavené na stavební parcele č. 3996/1 a stavební parcely č. 3996/1 o výměře 632 m 2 vše k. ú. Písek do spoluvlastnictví žadatelů za kupní cenu ve výši Kč ,-- (s tím, že kupní cena bude uhrazena následovně: částka Kč ,-- bude uhrazena do 60 dnů ode dne uzavření smlouvy a částka Kč ,-- bude splácena v měsíčních splátkách po dobu 3 let), dále zřízení zástavního práva k budově č. p. 2129, Budějovické Předměstí, postavené na stavební parcele č. 3996/1 a k pozemku st. parc. č. 3996/1 vše k. ú. Písek ve prospěch města Písek a bezúplatné zřízení věcného břemene práva uložení teplovodního rozvodu a práva přístupu za účelem provádění oprav, údržby a odborné revize teplovodního rozvodu na části stavební parcely č. 3996/1 k. ú. Písek a to v koridoru, jak byl vyznačen geometrickým plánem č /2012 ze dne ve prospěch města Písku. (sml. č P+ZP+VB) k bodu 17) Dodatek ke smlouvě o poskytnutí bezúročné půjčky pro sportovní klub IHC Písek občanské sdružení a schválení rozpočtové změny č. 6/13 bod byl stažen Zodpovídá: Ing. Svoboda k bodu 18) Informace o provozování Sportovně komunitního centra a návrh dohody s IHC Písek U s n e s e n í č. 76/13 Zastupitelstvo města bere na vědomí informaci o způsobu provozování Sportovně komunitního centra Písek a návrh Dohody mezi Městem Písek a IHC Písek o.s. stránka 11 (celkem 13)

12 k bodu 19) Změna pravidel pro prodej garáží včetně pozemků ve vnitroblocích U s n e s e n í č. 77/13 Zastupitelstvo města po projednání schvaluje změnu Pravidel pro prodej garáží ve vnitroblocích dle Přílohy č. 2 s platností od k bodu 20) Návrh novely jednacího řádu zastupitelstva města U s n e s e n í č. 78/13 Zastupitelstvo města schvaluje úpravy Jednacího řádu zastupitelstva města Písku. Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 21) Schválení roční monitorovací zprávy Integrovaného plánu rozvoje města Písek zóna Portyč za rok 2012 U s n e s e n í č. 79/13 Zastupitelstvo města po projednání souhlasí s roční monitorovací zprávou IPRM za rok k bodu 22) Udržení procesů plánování sociálních služeb na území správního obvodu obce s rozšířenou působností Písek monitorovací zpráva U s n e s e n í č. 80/13 Zastupitelstvo města po projednání s monitorovací zprávou projektu Udržení procesů plánování sociálních služeb na území správního obvodu obce s rozšířenou působností Písek souhlasí. Zodpovídá: Mgr. Bečvářová k bodu 23) Informace z jednání výborů zastupitelstva města U s n e s e n í č. 81/13 Zastupitelstvo města plán činnosti kontrolního výboru na rok 2013 dle zápisu č. 02/2013 schvaluje. Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 24) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 82/13 Zastupitelstvo města bere na vědomí kontrolu plnění usnesení a souhlasí s vyřazením následujícího úkolu: 194/12. Zodpovídá: Ing. Hofmanová stránka 12 (celkem 13)

13 k bodu 25) Různé, interpelace a) Návrh na pověření členů zastupitelstva města, kteří budou přijímat prohlášení o uzavření manželství U s n e s e n í č. 83/13 Zastupitelstvo města pověřuje členy zastupitelstva města Ing. Miroslava Sládka a MUDr. Karla Chytrého k přijímání prohlášení o uzavření manželství. Zodpovídá: Ing. Votýpka k bodu 26) Závěr V Písku stránka 13 (celkem 13)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.03.2012 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 25 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.03.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 17.09.2012 1) Program Program byl schválen 24 hlasy pro, 0 proti, 0 zdržení. 2) Návrhová komise USNESENÍ č. 361-16/2012/ZM ze dne 17.09.2012 Zastupitelstvo

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 02.03.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

41. zasedání Zastupitelstva města Jindřichův Hradec, dne 23.4.2014

41. zasedání Zastupitelstva města Jindřichův Hradec, dne 23.4.2014 41. zasedání Zastupitelstva města Jindřichův Hradec, dne 23.4.2014 Usnesení číslo: 750/41Z/2014 Schválení návrhové komise návrhovou komisi ve složení: - Mgr. Jiří Tříska - mluvčí - Mgr. Zdeněk Kasper -

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í Z 2.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 25. LEDNA 2007 Usnesení zastupitelstva města číslo: Hlasování: pro-proti-zdržel se 1/02/07

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Boskovice konaného dne v 16:00 hodin v zámeckém skleníku v Boskovicích

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Boskovice konaného dne v 16:00 hodin v zámeckém skleníku v Boskovicích U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Boskovice konaného dne 28.04.2014 v 16:00 hodin v zámeckém skleníku v Boskovicích Zastupitelstvo města bere na vědomí: předložené a projednané materiály

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2011 od 12:30 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 16.01.2013 Přítomni Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne 15.01.2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Karel Vodička,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Žádost o finanční spoluúčast - dluhové poradenství 14309

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Žádost o finanční spoluúčast - dluhové poradenství 14309 Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 3.3.2014 od 15:00:00 do 17:15:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

Návrh rozpočtu 2004 - úpravy po zveřejnění 2141. Zpráva kontrol. výboru k připomínce člena ZM 2182. Návštěva partnerského města Pfinztal 2185

Návrh rozpočtu 2004 - úpravy po zveřejnění 2141. Zpráva kontrol. výboru k připomínce člena ZM 2182. Návštěva partnerského města Pfinztal 2185 Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města číslo : 78 konaného dne: 20.1.2004 od 15:00:00 do 19:40:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 15. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

12. VÝPIS Z USNESENÍ

12. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 12. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 17.06.2008 336/2008 12. ZM V odvolává Ing. Petra Mrázka z funkce místostarosty,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

39. zasedání Zastupitelstva města Jindřichův Hradec, dne 26.2.2014. 1) Schválení návrhové komise

39. zasedání Zastupitelstva města Jindřichův Hradec, dne 26.2.2014. 1) Schválení návrhové komise 39. zasedání Zastupitelstva města Jindřichův, dne 26.2.2014 1) Schválení návrhové komise návrhovou komisi ve složení: - Mgr. Jiří Tříska - mluvčí - Ing. Vlastislav Pecka - Ing. Karel Matoušek. 2) Schválení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2013/ZM až /2013/ZM

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2013/ZM až /2013/ZM Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 08.04.2013 č. 446-20/2013/ZM až 477-20/2013/ZM USNESENÍ č. 446-20/2013/ZM ze dne 08.04.2013 schvaluje pí J. Babkovou, p. B. Bareše a MUDr. K. Navrátila

Více

USNESENÍ 5. zasedání Zastupitelstva města Třebíče konaného

USNESENÍ 5. zasedání Zastupitelstva města Třebíče konaného USNESENÍ 5. zasedání Zastupitelstva města Třebíče konaného 15.09.2016 1/5/ZM/2016 Zahájení a schválení programu zasedání Zastupitelstva města Třebíče č. 5/2016 a volba ověřovatelů zápisu program 5. zasedání

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.09.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE 27.02.2019 Usnesení číslo: 50/4Z/2019 Schválení návrhové komise a ověřovatelů zápisu V Jindřichově Hradci dne 28.2.2019 návrhovou

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 7. zasedání zastupitelstva města,

Více

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení . Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Tel. 371 430 521, e-mail: urad@muhorazdovice.cz Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě Obec Hořice na Šumavě IČ: 00245909, sídlo: Hořice na Šumavě 40, 382 22 Hořice na Šumavě Informace z 5. zasedání Zastupitelstva obce Hořice na Šumavě, konaného dne č. usnesení: 5/1/2015 1. Schválení programu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 8.3.2017 146/13/ZM/2017 Regulace provozování hazardních her - OZV I. Zastupitelstvo

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 28.05.2012 1)Zahájení, program Rozšířený program byl schválen 23 hlasy pro, 0 proti, 0 zdržení. 2) Návrhová komise USNESENÍ č. 309-14/2012/ZM ze dne

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 21.09.2016 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 26.11. 2018 53/4/RM/2018 Návrh plánu vedlejší hospodářské činnosti pro rok 2019 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne 12.09.2012 308 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 2 program zasedání ZM Šternberka dne 12.09.2012 309 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 3 bere na

Více

22. VÝPIS Z USNESENÍ

22. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 22. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 15.04.2010 685/2010 22. ZM V bere na vě d o m í informace o aktuálním stavu ve

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019

Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019 Výpis USNESENÍ Z II. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ze dne 26. února 2019 1. Kontrola usnesení z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lužice, ze dne 13.12.2018 USNESENÍ č. 2/1: ZO Lužice

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.7.2016 75/10/ZM/2016 Jednací řád zastupitelstva města jednací řád zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 04/2014 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 04/2014 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 04.06.2014 Přítomni Z Á P I S č. 04/2014 z jednání, které se konalo dne 03.06.2014 od 14:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Karel

Více

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 4.6.2018 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 17/3/352 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení

Více

USNESENÍ. z 24. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 24. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 10. 2017 Usnesení - ZM 24 ze dne 12. 10. 2017 Informace pro občany města o činnosti orgánů obce 1. bere na vědomí informace pro

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 25.06.2012 1) Program Byl schválen 17 hlasy pro, 0 proti, 0 zdržení 2) Návrhová komise USNESENÍ č. 335-15/2012/ZM ze dne 25.06.2012 Ing. P. Hálu, Ing.

Více

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z Usnesení z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 25. 4. 2019 od 18.00 hodin v malém sále kina SPEKTRUM, nám. T. Bati 701, Sezimovo Ústí Usnesením č. 11/2019/3 program 3.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 22.06.2009 Usnesení č. 603 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 604 Rada města bere na vědomí cenový rozsah projektové přípravy

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 17.3. 2016 (usnesení č. 79/7 91/7) 79/7 Zastupitelstvo městského obvodu

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.21/2010 z 21. zasedání

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.01.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.01.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 3. Předkládá: Jiří Kudláček

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 3. Předkládá: Jiří Kudláček MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 23. 2. 2017 Bod programu: 3 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu: Kontrola

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne :

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 9.3.2015 od 15:00:00 do 17:00:00 v budově TRIANA. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města zvolilo:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 01.12.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více