ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE -------------------------------------------------------------"

Transkript

1 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ZA ROK I. Úvod Bilance příjmů a výdajů za rok II. Plnění rozpočtu příjmů II. 1. Daňové příjmy II. 2. Nedaňové příjmy II. 3. Kapitálové příjmy II. 4. Přijaté dotace III. Plnění rozpočtu výdajů III. 1. Běžné výdaje III. 2. Kapitálové výdaje IV. Přehled provedených rozpočtových opatření V. Bankovní účty VI. Finanční vypořádání VII.Účetní závěrka, výsledek hospodaření VIII. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

2 PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMU Příjmy Obce Přísnotice v roce 2005 vzhledem k upravenému rozpočtu celkově naplněny na 99,32 %. V roce 2005 získala obec Přísnotice následující příjmy: II. 1. Daňové příjmy Z daňových příjmů získala obec Přísnotice za rok 2005 celkem ,-- Kč Obec Přísnotice dostala tyto daně: pol Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti ,-- Kč pol Daň z příjmů fyz. osob ze sam.výděl. činnosti ,-- Kč pol Daň z příjmů fyz. osob z kapit. výnosů ,-- Kč pol Daň z příjmů právnických osob ,-- Kč pol Daň z přidané hodnoty ,-- Kč pol Správní poplatky ,-- Kč pol Poplatek za likvidaci komunálního odpadu ,-- Kč pol Poplatek za provozovaný výherní hrací příst ,-- Kč pol Poplatek ze psů ,-- Kč pol Odvod výtěžku z provozování loterií ,-- Kč pol Poplatek za užívání veřejného prostranství ,-- Kč pol Daň z nemovitosti ,-- Kč II. 2. Nedaňové příjmy Z nedaňových příjmů získala obec Přísnotice za rok 2005 celkem ,45 Kč. Týkalo se to těchto příjmů. Příjmy z poskytování služeb pol Jedná se o služby obecního úřadu - kopírování zasílání faxu a inzerci ve zpravodaji, poplatky za hroby, poplatky za knihovnu, Domovinka-důchodci-obědy v částce 116 tis. Kč. Příjmy z úroků bankovních účtů pol činily 18 tis. Kč.

3 Příjmy z úhrad dobývacího prostoru a z vydobytých nerostů pol Jedná se o poplatek za provedené zkušební vrty ve výši 23 tis. Kč. Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady pol Jedná se o příspěvek na třídění odpadu ve výši 42 tis. Kč Příjmy z pronájmu - pol. 2131, 2132, - Jedná se o pronájem obchodu, kulturního domu a pronájem pozemků a to v celkové výši 114 tis. Kč. Příjmy z prodeje neinvestičního majetku - pol Jedná se o výtěžek za tříděný odpad - železo a to v celkové výši 15 tis. Kč. Příjaté neinvestiční dary - pol Jedná se o dar na tělovýchovnou činnost (oprava kabin) ve výši 3 tis. Kč. Příjaté sankční platby - pol Jedná se o penále za pozdní placení příspěvku na ŠD - 0,1 tis. Kč. Přijatá platba - pol Jedná se o finační vypořádání za ZŠ Přísnotice ve výši 10 tis. Kč. II. 3. Kapitálové příjmy Kapitálové příjmy Obce Přísnotice v roce 2005 v celkové výši ,-- Kč. Příjmy z prodeje pozemků - pol a to ve výši 0,-- Kč. Přijaté dary na pořízení dlohodobého majetku - pol Jedná se o dary na výstavbu elektrické sítě k novým rodinným domkům ve výši 63 tis. Kč. II. 4. Přijaté dotace Neinvestiční přijaté dotace ze státního rozpočtu v rámci souhrn. dotač. vztahu pol Jedná se o takzv. globální dotaci na správu obce, příspěvky na žáky naší základní školy a na provoz knihovny v celkové výši 115 tis. Kč. Neinvestiční přijaté dotace od krajů pol ÚZ Jedná se o dotaci z Obnovy venkova na úroky z úvěru II. etapy kanalizace a to ve výši 164 tis. Kč.

4 PLNĚNÍ ROZPOČTU VÝDAJE Výdaje Obce Přísnotice v roce 2005 byly vzhledem k upravenému rozpočtu celkově čerpány na 76,33 %. III. 1. Oddíl 22 - DOPRAVA Výdaje Obce Přísnotice v roce 2005 v oblasti pozemních komunikací se týkaly financování značek na místní komunikace, opravy komunikací v částce 26 tis. Kč. III. 1. Oddíl 23 - VODNÍ HOSPODÁŘSTVÍ Výdaje Obce Přísnotice v roce 2005 v oblasti vodního hospodářství se týkaly nákladů na kanalizaci doplatky za uložení odpadu a to v celkové výši 62 tis. Kč. Dále se týkaly pol investiční transfery obcím v celkové výši 542 tis. Kč. Výdaje se týkaly splácení půjčky na ČOV Žabčice, Fondu životního prostředí ČR. III. 1. Oddíl 31 - VZDĚLÁNÍ Výdaje Obce Přísnotice v roce 2005 v oblasti vzdělání se týkaly nákladů na příspěvkovou organizaci Základní školu (mateřská škola, školní jídelna a školní družina). Základní škola měla provozní náklady ve výši 599 tis. Kč. Dále náklady na opravy a udržování, služby v částce 29 tis. Kč. ZŠ v roce 2005 skončila přebytkem hospodaření v částce 83 tis. Kč. Dále se týkaly neinvestičních nákladů na provoz základních škol v jiných obcích na naše žáky pol v celkové částce 19 tis. Kč. III. 1. Oddíl 33 - KULTURA, CÍRKVE A SDĚLOVACÍ PROSTŘEDKY Výdaje Obce Přísnotice v oblasti kultury se týkaly knihovnické činnosti a to v částce 16 tis. Kč, kulturního domu v částce 48 tis. Kč, místního rozhlasu v částce 2 tis. Kč a darů pro občany k životním jubileům v částce 4 tis. Kč, DVD o obci Přísnotice v částce 6 tis. Kč a kroniky obce v částce 2 tis. Kč.

5 III. 1. Oddíl 34 - TĚLOVÝCHOVA A ZÁJMOVÁ ČINNOST Výdaje Obce Přísnotice v oblasti tělovýchovy se týkaly příspěvku na činnost TJ Sokolu Přísnotice a to v částce 20 tis. Kč a dále zaměření stávajícího stavu kabin a pozemků hřiště v částce 35 tis. Kč. Dále využití volného času mládeže a to na dětské hřiště, MDD v částce 8 tis. Kč. III. 1. Oddíl 35 - Zdravotnictví Výdaje Obce Přísnotice v oblasti zdravotnictví se týkaly příspěvku na Lékařskou službu první pomoci a to v částce 7 tis. Kč. III. 1. Oddíl 36 - BYDLENÍ, KOMUNÁLNÍ SLUŽBY A ÚZEMNÍ ROZVOJ Výdaje Obce Přísnotice v oblasti komunálních služeb a územního rozvoje se týkaly veřejného osvětlení v částce 57 tis. Kč, změna územního plánu 17 tis. Kč, a projektu GIS v částce 10 tis. Kč. U veřejného osvětlení byly náklady hlavně v položce elektrické energie a oprav. III. 1. Oddíl 37 - OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Výdaje Obce Přísnotice v oblasti ochrany životního prostředí se týkaly sběru a svozu komunálního odpadu v částce 459 tis. Kč a péči o vzhled obce a veřejnou zeleň a to v celkové výši 44 tis. Kč. Z toho byla pořízena nová sekačka v částce 22 tis. Kč. III. 1. Oddíl 43 - SOC. PÉČE A POMOC STARÝM A ZDRAV. POSTIŽ. OBČANUM. Výdaje Obce Přísnotice v oblasti sociální péče se týkaly pouze obědů pro důchodce a to v celkové výši 140 tis. Kč. III. 1. Oddíl 55 - POŽÁRNÍ OCHRANA A INTEGROVANÝ ZACHRANNÝ SYSTÉM Výdaje Obce Přísnotice v oblasti požární ochrany se týkaly pouze Sboru dobrovolných hasičů Přísnotice a to v celkové částce 87 tis. Kč.

6 III. 1. Oddíl 61 - STÁTNÍ MOC, STÁTNÍ SPRÁVA, ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVA A POLITICKÉ STRANY Běžné výdaje na zastupitelstvo obce. Rozpočet běžných ( tj. neinvestičních) výdajů na Zastupitelstvo obce Přísnotice byl v roce 2005 vyčerpán na 86,17 %. Podseskupení položek platy zaměstnanců a ostatní platby za provedenou práci Zahrnuje odměny členům zastupitelstva obce Přísnotice, platové refundace jiným organizacím za účast jejich zaměstnanců (neuvolněných členů) zastupitelstva obce v celkové výši 279 tis. Kč. Položka zahrnuje služby školení a vzdělávání v celkové výši 0,5 tis. Kč. Položka zahrnuje cestovní náhrady a to v celkové výši 5 tis. Kč. Běžné výdaje na obecní úřad Rozpočet běžných (tj. neinvestičních) výdajů na činnost obecního úřadu byl v roce 2005 vyčerpán na 98,38 %. Podseskupení položek platy zaměstnaců a ostatní platby za provedenou práci v celkové výši 592 tis. Kč. Podseskupení položek povinné pojistné placené zaměstnavatelem Zahrnuje povinné pojistné na sociální zabezpečení a příspěvek na politiku zaměstnanosti v celkové výši 161 tis. Kč, povinné pojistné na zdravotní pojištění v celkové výši 59 tis. Kč, ostatní povinné pojistné 3 tis. Kč. Podseskupení položek nákup materiálu Zahrnuje nákup publikací a tiskových periodik v celkové výši 18 tis. Kč, nákup DHIM (počítač) v celkové výši 9 tis.kč a převážně materiál kancelářský, drogistické zboží, materiál pro výpočetní techniku a materiál nutný pro údržbu a opravy apod. v celkové výši 24 tis. Kč. Položka zahrnuje elektrickou energii - v celkové výši 49 tis. Kč. Podseskupení položek nákup služeb Zahrnuje úhradu za služby pošt v celkové výši 5 tis. Kč, používání telefonní stanice včetně úhrady za telefonní hovory a používání mobilního telefonu v celkové výši 47 tis. Kč, služby konzultační, poradenské a právní v celkové výši 2 tis.a ostatní služby jako údržba a opravy výpočetní techniky v celkové výši 48 tis. Kč.

7 Podseskupení položek ostatní nákupy Zahrnuje výdaje na opravy a udržování v celkové výši 2 tis. Kč, cestovní náhrady v celkové výši 2 tis. Kč, pohoštění v celkové výši 2 tis. Kč, programové vybavení v celkové výši 12 tis. Kč. Položka a zahrnuje neinvestiční příspěvky neziskovým a jiným organizacím a to v celkové výši 0,5 tis. Kč. Týká se to příspěvků Energetické sdružení JM. Položka zahrnuje neinvestiční příspěvek za provedenou přestupkovou agendu v r Městským úřadem Židlochovice v celkové výši 2 tis. Kč. Podseskupení položek ostatní neinvestiční transfery jiným veřejným rozpočtům Zahrnuje úhradu za nákup kolků a platby daní a poplatků v celkové výši 2 tis. Kč. III. 1. Oddíl 63 - FINANČNÍ OPERACE Výdaje obce Přísnotice se v této oblasti týkaly pol úroků z úvěru v celkové výši 272 tis. Kč. Dále se týkaly pol pojištění obce funkčně nespecifikované v celkové výši 19 tis. Kč a pol poplatku za služby peněžních ústavů v celkové výši 17 tis. Kč. III. 1. Oddíl 64 - OSTATNÍ ČINNOSTI Výdaje obce Přísnotice se v této oblasti týkaly pol ostatní neinvestiční dotace neziskovým a podobným organizacím - příspěvek Svazu měst a obcí ve výši 2,4 tis. Kč a pol příspěvek DSO Region Židlochovicko ve výši 8,8 tis. Kč.. III. KAPITÁLOVÉ VÝDAJE Paragraf 3632 Pohřebnictví pol.6121 celkem činila 446 tis. Kč. Týkalo se to výstavby hřbitovní zdi. Paragraf 3633 Výstavba a údržba místních inženýrských sítí pol celkem činila 538 tis. Kč. Týkalo se to plynofikace Mateřské školy a kulturního domu a zajištění elektrické energie k výstavbě nových rodinných domků.

8 V. PŘEHLED PROVEDENÝCH ROZPOČTOVÝCH OPATŘENÍ Úpravy rozpočtu v roce 2005 formou rozpočtových opatření byly prováděny Zastupitelstvem obce Přísnotice. Celkem bylo provedeno 8 rozpočtových opatření. Přehled rozpočtových opatření provedených zastupitelstvem obce Přísnotice v roce 2005 je uveden v tabulce č. 1. V. BANKOVNÍ ÚČTY Obec Přísnotice měla v roce 2005 vedeny bankovní účty pro běžné rozpočtové hospodaření u České spořitelny, a.s Brno a dále účty u Komerční banky. Jednalo se o tyto účty: Základní běžný účet u České spořitelny - číslo účtu /0800 zůstatek účtu k činil ,10 Kč. Běžný účet u České spořitelny - na plynofikaci MŠ - číslo účtu /0800 zůstatek účtu k činil ,65 Kč. Základní běžný účet u Komerční banky - číslo účtu /0100 zůstatek účtu k činil ,49 Kč, VI. FINANČNÍ VYPOŘÁDÁNÍ Obec Přísnotice po finančním vypořádání za rok 2005 nevracela žádnou nevyčerpanou dotaci a ani nedostala doplatek dotace za rok VII. ÚČETNÍ UZÁVĚRKA, VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ V souladu se zákonem č. 563/1991 o účetnictví, v platném znění a dalšími souvisejícími právními předpisy byla provedena roční účetní závěrka obce Přísnotice k Ve stanovených termínech byly zpracovány veškeré požadované účetní a finanční výkazy. Hospodaření obce Přísnotice bylo k datu uzavřeno schodkem ve výši ,36 Kč. Tento schodek nastal z důvodu výstavby I. a II. etapy kanalizace Přísnotice a byl kryt úvěry od Komerční banky a.s. a České spořitelny a.s. Hospodaření ZŠ a MŠ Přísnotice bylo uzavřeno k přebytkem hospodaření ve výši ,98 Kč.

9 Roční účetní závěrky a rozdělení hospodařského výlesledku zřízené příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Přísnotice bylo schváleno v zastupitelstvu obce s tím, že přebytek hospodaření bude rozdělen do fondu rezerv a 20 % do fondu odměn. Obec provedla veřejnosprávní kontroly u ZŠ a MŠ s výsledkem, že nebyly shledány žádné závažné nedostatky. Roční účetní závěrky ZŠ a MŠ Přísnotice včetně všech zákonem předepsaných výkazů jsou založeny na obecním úřadě. Úvěr od České spořitelny a.s. na I. etapu výstavby kanalizace má k zůstatek 0,-- Kč. Úvěr od Komerční banky a.s. na II. etapu výstavby kanalizace má k zůstatek ,-- Kč. VIII. ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ Přezkoumání bylo provedeno v souladu se zákonem číslo 420/2004 Sb. o přezkoumání hospodaření na základě písemné žádosti Obce Přísnotice ze dne bylo provedeno přezkoumání hospodaření za rok Přezkoumání provedl Krajský úřad Jihomoravského kraje, který o výsledku hospodaření vypracoval následující zprávu. vypracovala: Langová V Přísnoticích 10. května 2006 Příloha: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přísnotice za rok 2005 Výkaz plnění rozpočtu FIN 2-12 M Rozvaha obce Úč. OÚPO 3-02 Výkazy hospodaření za příspěvkovou organizaci ZŠ a MŠ Přísnotice vyvěšeno: svěšeno:

10

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZA ROK 2003 ---------------------

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZA ROK 2003 --------------------- ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZA ROK 2003 --------------------- I. Úvod Bilance příjmů a výdajů za rok 2003. II. Plnění rozpočtu příjmů II.

Více

R O Z P O Č E T O B C E P Ř Í S N O T I C E -------------------------------------------------------------- N A R O K 2004 --------------------------

R O Z P O Č E T O B C E P Ř Í S N O T I C E -------------------------------------------------------------- N A R O K 2004 -------------------------- R O Z P O Č E T O B C E P Ř Í S N O T I C E -------------------------------------------------------------- PŘÍJMY OBCE -------------------- Daňové příjmy : N A R O K 2004 -------------------------- Daň

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 11 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování 4. Údaje o hospodaření s majetkem 5. Tvorba a použití

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 08 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování. Hospodářská činnost města. Tvorba a použití fondu

Více

PŘÍJMY CELKEM v Kč NÁVRH ROZPOČTU OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2014

PŘÍJMY CELKEM v Kč NÁVRH ROZPOČTU OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2014 NÁVRH ROZPOČTU OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2014 PLÁNOVANÉ PŘÍJMY ROZPOČTU OBCE DRŽKOVÁ V ROCE 2014 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 650000 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 30000 Daň z příjmu fyzických

Více

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015

Obec Grygov Schválený rozpočet obce pro rok 2015 Rozpočet obce pro rok 2015 schválen zastupitelstvem obce na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 25.3.2015. Příjmová část (třída 1+2+3+4) 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 2014 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů 2. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování 4. Údaje o hospodaření s majetkem 5. Tvorba a

Více

ROZPOČET NA ROK 2014

ROZPOČET NA ROK 2014 Obec Šelešovice ROZPOČET NA ROK 2014 A/ ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Druh příjmu Objem příjmů TŘÍDA 1 - Daňové příjmy 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 520 000,00 1112 Daň z příjmů

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT UZ CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

PŘÍJMY CELKEM v Kč ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013

PŘÍJMY CELKEM v Kč ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013 ROZPOČET OBCE DRŽKOVÁ NA ROK 2013 PŘÍJMY ROZPOČTU OBCE DRŽKOVÁ V ROCE 2013 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 550000 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 30000 Daň z příjmu fyzických osob z

Více

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 Zveřejněn na elektronické úřední desce a úřední desce obce: Vyvěšen: 14. 1. 2014 Sejmut: 4. 2. 2014 Projednáno v zastupitelstvu dne 7. 1. 2014 Schváleno v zastupitelstvu

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné

Více

ROZPOČET OBCE VÁŽANY NAD LITAVOU NA ROK 2006

ROZPOČET OBCE VÁŽANY NAD LITAVOU NA ROK 2006 Stránka č. 1 z 7 ROZPOČET OBCE VÁŽANY NAD LITAVOU NA ROK 2006 PŘÍJMY: v Kč třída 1. - daňové příjmy (sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb., - % podíl 0,003664) koeficient velikosti kategorie

Více

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč Obec Hrušky Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013 Příjmová část: Paragraf Položka Org. ÚZ 1111 1112 1113 1121 1211 1337 1341 1343 1345 1351 1355 1361 1511 1012 2119 3117 3314 3341 4121 735 MD D

Více

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč)

ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) ROZPOČET MĚSTA KUNOVICE NA ROK 2014 - PŘÍJMY (v tis. Kč) Paragraf Položka Název položky Návrh rozpočtu 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 10 800,00 1112 Daň z příjmů

Více

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1

Rozpočet města Toužim na rok příjmy Název 1 Paragraf Položka Rozpočet města Toužim na rok 2016 - příjmy Název 1 1111 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 8 100 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze samostatné

Více

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Příjmy v Kč: OD PA POL: Návrh rozpočtu 2016: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 1111 2 650 000 Daň z příjmů fyzických

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 11 970 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

NÁVRH ROZPOČTU OBCE BĚLOTÍN NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU OBCE BĚLOTÍN NA ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU OBCE BĚLOTÍN NA ROK 2015 Část A - PŘÍJMY v tis. Kč PAR POL TEXT tisíc Kč 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 3 809 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 160 1113 Daň z

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOLNÍ ŽANDOV za rok 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOLNÍ ŽANDOV za rok 2015 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DOLNÍ ŽANDOV za rok 2015 1. Hospodaření Obce Dolní Žandov (dále jen Obec) v roce 2015 Rozpočtové hospodaření Obce v roce 2015 bylo zahájeno rozpočtovým provizoriem (schváleno usnesením

Více

oddíl pol. druh příjmu rozpočet

oddíl pol. druh příjmu rozpočet ROZPOČET 2008 - Příjmy oddíl pol. druh příjmu rozpočet 0 1111 daň z příjmů fyzických osob ze záv. činnosti 3 200 000,00 Kč 0 1112 daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 1 500 000,00 Kč 0 1113 daň z příjmů

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET 2013 (v Kč)

SCHVÁLENÝ ROZPOČET 2013 (v Kč) SCHVÁLENÝ ROZPOČET 2013 (v Kč) Příjmy v Kč: OD PA POL: Rozpočet 2013: Daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1111 2 400 000 Daň z příjmu FO ze samostatné výděleč.činnosti 1112 150 000 Daň z příjmu FO z kapitálových

Více

Návrh rozpočtu obce Těchlovice na rok 2017

Návrh rozpočtu obce Těchlovice na rok 2017 Návrh rozpočtu obce Těchlovice na rok 2017 Rozpočtové příjmy Daňové příjmy Paragraf Položka Text Návrh rozpočtu Kč 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv. čin. 600.000,-- 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam.

Více

Rozpočet obce Střílky na rok 2016

Rozpočet obce Střílky na rok 2016 Rozpočet obce Střílky na rok 2016 Příjmy Pragraf Položka Text Kč Třída 1 daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze závislé činnosti 1 400,0 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze samostatné výdělečné činnosti

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2017 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) V závěrečném účtu obce jsou obsaženy údaje plnění rozpočtu

Více

Obec Poteč. Rozpočet na rok 2015 /tis.kč/ NÁVRH

Obec Poteč. Rozpočet na rok 2015 /tis.kč/ NÁVRH Rozpočet na rok 2015 /tis.kč/ NÁVRH OdPa Položka Příjmy Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Rozpočet 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1111 Daň z příjmů FO ze ZČ 1084 970 1120 1155 1260 1453

Více

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~

org Paragraf Položka Popis Rozpočet na rok 2012 ~.,.;<.,f.'~ ~ ~... - ~- ---- - - '" --. ~~.- - I - - Město Kouřim, IČ 00235482, DIČ CZ00235482 Rozpočet je vytvořen jako přebytkový rozpočet. Vyšší příjmy budou použity na úhradu splátek úvěrů z minulých let. org

Více

Rozpočet města Šluknov na rok 2017

Rozpočet města Šluknov na rok 2017 Rozpočet města Šluknov na rok 2017 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Paragraf Položka Text Návrh rozpočtu Kč. 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv. čin. 570.000,-- 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam. výd. čin. 50.

Paragraf Položka Text Návrh rozpočtu Kč. 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv. čin. 570.000,-- 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam. výd. čin. 50. Návrh rozpočtu obce Těchlovice na rok 2015 Rozpočtové příjmy Daňové příjmy Paragraf Položka Text Návrh rozpočtu Kč 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv. čin. 570.000,-- 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam.

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 17 PŘÍJMY Daňové příjmy 11 Daň z příjmů právnických osob za obce 9 1341 Poplatek ze psů 43 134 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 38 1343 Poplatek

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

ROZPOČET 2016 OBCE DĚPOLTOVICE

ROZPOČET 2016 OBCE DĚPOLTOVICE ROZPOČET 2016 OBCE DĚPOLTOVICE I.Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Schválený Rozpočet po rozpočet změnách a b 1 2 1 Daňové příjmy 0000 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze záv. činnosti 93 0000 1112

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2018 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2018 PŘÍJMY ODPA POL ÚZ ORG POPIS ČÁSTKA v tis. Kč Daňové příjmy 1122 Daň z příjmů právnických osob za obce 69 1341 Poplatek ze psů 43 1342 Poplatek za

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 září Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13 230 000,00

Více

ROZPOČET OBCE NA ROK 2010 schválený 24.2.2010 na zasedání ZO 29/2010

ROZPOČET OBCE NA ROK 2010 schválený 24.2.2010 na zasedání ZO 29/2010 ROZPOČET OBCE NA ROK 2010 schválený 24.2.2010 na zasedání ZO 29/2010 PŘÍJMY Vážany nad Litavou třída 1. - daňové příjmy (sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb. - % podíl 0,003840) koeficient

Více

. Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel

. Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel . Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13

Více

Obec Lichoceves Rozpočtové opatření č. 3 - PŘÍJMY

Obec Lichoceves Rozpočtové opatření č. 3 - PŘÍJMY Rozpočtové opatření č. 3 - PŘÍJMY (+) přebývá Kč (-) chybí Kč 0000 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti 377 453,09 325 000,00 116,14 52 453,09 94 000,00 419 000,00 dle bank. výpisu 12/2010 0000

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2018 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 4 650,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 100,000

Více

Rozpočet Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Rozpočet Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Rozpočet Obce Malé Svatoňovice na rok 2017 - příjmy Schváleno zastupitelstvem obce usnesením č.3/5-16 dne 12. 12. 2016 Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti

Více

Rozpočet obce Těchlovice na rok 2019

Rozpočet obce Těchlovice na rok 2019 Rozpočet obce Těchlovice na rok 2019 Rozpočtové příjmy Daňové příjmy Paragraf Položka Text Schválený rozpočet 2018 Upr. rozpočet 2018 Skutečnost 2018 Rozpočet 2019 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv. čin.

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 18. zasedání Zastupitelstva města Šluknov ve čtvrtek, dne 14.12.2017 BOD OE Návrh rozpočtu města Šluknova na rok 2018 Důvodová zpráva pro členy ZM ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance

Více

Návrh rozpočtu obce Dříteň pro rok 2015

Návrh rozpočtu obce Dříteň pro rok 2015 Návrh rozpočtu obce Dříteň pro rok 2015 Příjmy: Položka Kč Třída 1 Daňové příjmy celkem 20.731.400,- - daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1111 3.400.000,- - daň z příjmu FO ze samostatné výdělečné činnosti

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Nedaňové příjmy 2131 Pronájem pozemků Prodej pozemků * Zeměděl.a potrav.činnost a rozvoj

Nedaňové příjmy 2131 Pronájem pozemků Prodej pozemků * Zeměděl.a potrav.činnost a rozvoj Rozpočet na rok 2018 Příjmy Daňové příjmy Návrh rozpočtu 2017 2018 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkč.požitků 3 000 000 3 200 000 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.výděl.činnosti 75 000

Více

Návrh rozpočtu příjmy z pronájmu pozemků nákup služeb příjmy z poskytování služeb a výrobků 1400

Návrh rozpočtu příjmy z pronájmu pozemků nákup služeb příjmy z poskytování služeb a výrobků 1400 Návrh rozpočtu 2015 v tis. Kč PŘÍJMY VÝDAJE 1 ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNÍ HOSPODÁŘSTVÍ 1012 Podnikání v zemědělství a potravinářství 2131 příjmy z pronájmu pozemků 57 1014 Ozdravování hosp.zvířat... 5169 nákup

Více

NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010

NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010 NÁVRH Závěrečný účet obce za rok 2010 Rozpočet Obce Srní na rok 2010 byl sestaven v souladu s platnými právními předpisy upravujícími financování obcí. Sestaven byl jako schodkový. V průběhu roku bylo

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE SENICE ZA ROK 2014 Rozpočet obce Senice na rok 2014 byl schválen zastupitelstvem obce dne jako vyrovnaný. Příjmy a výda

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE SENICE ZA ROK 2014 Rozpočet obce Senice na rok 2014 byl schválen zastupitelstvem obce dne jako vyrovnaný. Příjmy a výda ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE SENICE ZA ROK 2014 Rozpočet obce Senice na rok 2014 byl schválen zastupitelstvem obce dne 18.12.2013 jako vyrovnaný. Příjmy a výdaje v celkové výši 2 800 000,00 Kč. Během roku byl rozpočet

Více

Položka číslo. rozpočet 2015

Položka číslo. rozpočet 2015 Rozpočet 216 schválený vyvěsit org. ZJ UZ rozpočet 215 příloha 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 7 15 74, 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze samostatné výdělečné činnosti 98 18, 1113

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2019 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního fondu 5. Rozpočet ekologického fondu 6. Závazné ukazatele

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2017 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 3 900,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 80,000

Více

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO:

Rozpočet 2016 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, , CZ, IČO: Rozpočet 216 Obec Tachlovice, Jakubská náves 8, Tachlovice, 252 17, CZ, IČO: 233871 I. Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Text Rozpočet a b - - 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. 1 685 1112 Daň z příjmu

Více

ROZPOČET OBCE NA ROK 2015 Schválený rozpočet na 2/2015 ZZO, dne

ROZPOČET OBCE NA ROK 2015 Schválený rozpočet na 2/2015 ZZO, dne PŘÍJMY 1. strana ze 2 třída 1. - daňové příjmy sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb.) koeficient velikosti kategorie obce 1,064 v Kč návrh rozpočtu 2015 1111 daň z příj.fyz. osob ze závislé

Více

OBEC ROKYTNO Rozpočet na rok 2017

OBEC ROKYTNO Rozpočet na rok 2017 OBEC ROKYTNO Rozpočet na rok 2017 Závazné ukazatele Celkové příjmy Celkové výdaje Saldo hospodaření financování Rozpis financování splátky půjček zapojení přebytku 11 069 512 Kč 14 976 380 Kč -3 906 868

Více

Organizace Název položky Kč

Organizace Název položky Kč Město Bechyně Rozpočet na rok 2015 Paragraf PŘÍJMY Položk a Organizace Název položky Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 12 510 000,00 1112 Daň z příjmů fyzických

Více

Závěrečný účet obce za rok 2008

Závěrečný účet obce za rok 2008 , Závěrečný účet obce za rok 2008 Rozpočet obce Sojovice na rok 2008 byl schválen zastupitelstvem obce dne 10.l2.2007, Č. usn. 109/07 v celkové výši 5.276.300,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako schodkový

Více

Rozpočet na rok 2013 - příjmy

Rozpočet na rok 2013 - příjmy Rozpočet na rok 2013 - příjmy paragraf položka text v tis. Kč Daňové příjmy 48 672,50 1111 Daň z přijmů FO ze závislé činnosi a funkčních požitků 10 900,00 1112 Daň z přijmů FO ze SVČ 1 500,00 1113 Daň

Více

Návrh rozpočtových příjmů Obce Hněvotína na rok 2017

Návrh rozpočtových příjmů Obce Hněvotína na rok 2017 Návrh rozpočtových příjmů Obce Hněvotína na rok 2017 členění SKUPINA TŘÍDA DRUH PŘÍJMU V tis. Kč Třída 1 Daňové příjmy 20 070 Seskupení 11 Daně z příjmů, zisku a kap. výnosů 17 100-1111 Daň z příjmů fyzických

Více

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2

Rozbor hospodaření za rok 2017 v plném rozsahu Příloha č. 2 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Název Schválený rozpočet a b text 1 Rozpočet po změnách 2 Výsledek od poč. roku 3 1111 Daň z příjmů fyz. osob placená plátci 18 630 000,00 18 630 000,00 19 713 332,66

Více

Návrh rozpočtu obce Šarovy na rok 2017

Návrh rozpočtu obce Šarovy na rok 2017 Návrh rozpočtu obce Šarovy na rok 2017 PŘÍJMY 2017 Popis OdPa Položka Rozpočet Daň z příjmů fyzických osob 1111 545000 Dań z příjmů fyzických osob SVČ 1112 20000 Daň z příjmů fyzických osob z kapit. výnosů

Více

Rozpočet Městyse Batelova na rok 2012

Rozpočet Městyse Batelova na rok 2012 Rozpočet Městyse Batelova na rok 2012 Rozhodující příjmy městyse Batelova tvoří daňové příjmy, které jsou predikovány na rok 2012 v celkové výši cca 19,424 mil. Kč. Neinvestiční přijaté dotace ze státního

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. sociálního fondu 5. ekologického fondu 6. Závazné ukazatele rozpočtu Zpracovala:

Více

Příjmy obce Velký Ořechov pro rok 2014

Příjmy obce Velký Ořechov pro rok 2014 Příjmy obce Velký Ořechov pro rok 2014 2014 0000 1111 Daň z příjmu fyz.osob ze záv.činností 1 574 000 0000 1112 Daň z příjmu fyz.osob ze sam.činností 121 000 0000 1113 Daň z příjmu fyz. osob z kapit. výnosů

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2006

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2006 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2006 Obec Jíloviště hospodařila od 1. 1. 2006 do 30. 3. 2006 podle rozpočtového provizoria schváleného zastupitelstvem obce dne 14. 12. 2005 a následně podle rozpočtu schváleného

Více

Rozpočet na rok celkem Celospolečenské funkce lesů SU-AU Org. Par. Položka UZ Popis Kč

Rozpočet na rok celkem Celospolečenské funkce lesů SU-AU Org. Par. Položka UZ Popis Kč Rozpočet na rok 2015 I.Příjmy 681 1111 daň z příjmů fyz. osob ze zav. činnosti 770 000,00 681 1112 daň z příjmů fyz. osob ze sam. činnosti 140 000,00 681 1113 daň z příjmů fyz. osob z kapitálových výnosů

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2008 MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU. Zákon č.250/2000 Sb. 17. Obsah:

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2008 MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU. Zákon č.250/2000 Sb. 17. Obsah: ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU ZA ROK 2008 Zákon č.250/2000 Sb. 17 Obsah: 1. Rozpočtová opatření a výsledek finančního hospodaření města 2. Plnění rozpočtu příjmů a výdajů 3. Přehled o poskytnutých

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2012 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2011 Návrh 2012 0000 1332 Poplatek za znečištění 0 0 600 0 0000 1341 Poplatek ze psů 300 000 300

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2006

Rozpočet Obce Studenec na rok 2006 Číslo řádku Obce Studenec na rok 2006 Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Skutečnost na rok 2006 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 450 2 506 2 580 2 Daň z příjmů FO - podnikání 1 920 1 799 1 850 3 Daň

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2008

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2008 Licence: D9TV XCRGBZUC / ZU2 (24012008 / 01012008) Obec Přerov nad Labem ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2008 (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2008 Údaje o organizaci identifikační číslo 00239682 název Obec Přerov

Více

Materiál pro závěrečný účet obce za rok 2008

Materiál pro závěrečný účet obce za rok 2008 Materiál pro závěrečný účet obce za rok 2008 Příjmy obce za rok 2008 Rozpočet Skutečnost ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Daň

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob placená plátci 13 530 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob placená poplatníky

Více

Návrh rozpočtu Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2019 v tis. Kč

Návrh rozpočtu Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2019 v tis. Kč Města Suchdol nad Lužnicí na rok Města Suchdol nad Lužnicí na rok v tis. Kč Úplné znění návrhu rozpočtu na rok je také zveřejněno v elektronické podobě na úřední desce městského úřadu www.suchdol.cz. V

Více

Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013

Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013 PŘÍJMY Rozpočet obce České Libchavy na rok 2013 Daňové příjmy : 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti 900 000,00 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze SVČ 27 000,00 1113 Daň z příjmů fyz.osob z kapitál.výnosů

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2007

Rozpočet Obce Studenec na rok 2007 Rozpočet Obce Studenec na rok 2007 Číslo řádku Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Rozpočet Skutečnost roku 2006 roku 2006 Rozpočet na rok 2007 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 580 2 592 2 580 2 Daň

Více

Hospodaření obce ke dni

Hospodaření obce ke dni Hospodaření obce ke dni 31.12.2015 PŘÍJMY Schválený Skutečnost Plnění Tř. 1 - Daňové příjmy: popř. upravený čerpání v % rozpočet Daň z příjmů fyz.osob ze závislé čin. 1 600 000,00 Kč 1 721 840,92 Kč 107,62

Více

Rozpočet obce Velichov pro rok podrobné členění Příloha zápisu č. 1

Rozpočet obce Velichov pro rok podrobné členění Příloha zápisu č. 1 Rozpočet obce Velichov pro rok 2015 - podrobné členění Příloha zápisu č. 1 Obec Velichov, Velichov 13, IČ 00255122 Text SU AU Položka Paragraf Uz Org Návrh 2015 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti

Více

Druhové třídění (číslo položky)

Druhové třídění (číslo položky) Schválený rozpočet města Opočna na rok 2012 Odvětvové třídění (číslo paragrafu) Druhové třídění (číslo položky) Text Částka v Kč Druhové třídění - seskupení položek: 1111 Příjmy DPFO závislá činnost 4

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN Rozpočet obce na rok 2015 RO 2015/1 RO 2015/2 RO 2015/3 RO 2015/4 Změna

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2008

Rozpočet Obce Studenec na rok 2008 Číslo řádku Rozpočet Obce Studenec na rok 2008 Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Rozpočet roku 2007 Skutečnost roku 2007 Rozpočet na rok 2008 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 580 2 893 2 700 2 Daň

Více

Obec Poteč. Rozpočet na rok 2018 /tis.kč/ - NÁVRH OdPa Polož Příjmy Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Rozpočet ka

Obec Poteč. Rozpočet na rok 2018 /tis.kč/ - NÁVRH OdPa Polož Příjmy Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Rozpočet ka Rozpočet na rok 2018 /tis.kč/ - NÁVRH OdPa Polož Příjmy Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Rozpočet ka 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 1111 Daň z příjmů FO ze ZČ 1155 1260 1453 1498 1750

Více

Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis

Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY v tis.kč název položky ORJ OdPa položka RS 2017 RS 2017 položky celkem poplatek ze psů 900 0000 1341 90 poplatek za užívání veřejného

Více

Rozpočtový výhled A Třída 1 Třída 2

Rozpočtový výhled A Třída 1 Třída 2 Tok peněžní hotovosti žadatele - Cash Flow (v tis.kč) včetně projektu Rozpočtový výhled 213-217 213 214 215 216 217 A Třída 1 Třída 2 Poč.stav peněžních prostř. k 1.1. 6 6 5 34 6 22 6 57 Daňové příjmy

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2019 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 5 500,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 100,000

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknova schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Příjmy Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Paragraf Položka 0 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze záv.čin. 0 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 0 1113 Daň z příjmů fyzických osob z kapit. výnosů

Více

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 sestavený dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Název: Město Nepomuk Adresa: Náměstí Augustina

Více

Závěrečný účet obce za rok 2008

Závěrečný účet obce za rok 2008 Závěrečný účet obce za rok 2008 Dne 11.4.2008 byl zastupitelstvem obce schválen rozpočet Městyse Březno na rok 2008 ve výši 13.009.000,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako vyrovnaný. V průběhu roku nastaly

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel Daňové příjmy celkem

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel Daňové příjmy celkem Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové příjmy celkem z toho: 66 275 000,00 66 275 000,00 1111 DPFOZČ

Více

Schválený rozpočet roku 2014

Schválený rozpočet roku 2014 strana: 1 /10 pří J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 1111 0 Daň z příjmů fyz.osob ze závislé čin. A funkčních požitků 230,00 1112 0 Daň z příjmů fyz.osob ze samo Výděl.činnosti 3,00 1113 0 Daň

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13 230 000,00

Více

I. Rozpočtové příjmy VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU. Městys Čachrov (IČ: ) Období: Od 1 do 12 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa)

I. Rozpočtové příjmy VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU. Městys Čachrov (IČ: ) Období: Od 1 do 12 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, DSO a regionálních rad Období: Od 1 do 12 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Podmínka: -- není -- ; -- není -- ; -- není -- I. Rozpočtové

Více

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n.

8115 přebytek hospodaření z minulého roku Kč VÝDAJE: položka: 5021 ostatní osobní výdaje Kč 5139 nákup materiálu j. n. PŘÍJMY: položka: 1111 daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1 050 000 Kč 1112 daň z příjmu FO z podnikání 25 000 Kč 1113 daň z příjmu FO z kapit. výnosů 100 000 Kč 1121 daň z příjmu PO 1 500 000 Kč 1122

Více

Obec Poteč. Rozpočet na rok 2017 /tis.kč/ NÁVRH

Obec Poteč. Rozpočet na rok 2017 /tis.kč/ NÁVRH Rozpočet na rok 2017 /tis.kč/ NÁVRH OdPa Položk Příjmy Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Rozpočet 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 1111 Daň z příjmů FO ze ZČ 1120 1155 1260 1453 1498 1750

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRCHOSLAVICE ZA ROK návrh

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRCHOSLAVICE ZA ROK návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRCHOSLAVICE ZA ROK 2010 - návrh Údaje o obci: Adresa: Obec Vrchoslavice Vrchoslavice 100 798 27 Němčice nad Hanou Telefonické spojení: Obecní úřad 582 386 081 FAX 582 386 836 e-mailová

Více

Návrh rozpočtu obce Sedlec na rok 2008 - příjmová část IČO 00283576. SÚ AÚ Paragraf Položka ÚZ Org. v tis. Kč Popis Součet v tis.

Návrh rozpočtu obce Sedlec na rok 2008 - příjmová část IČO 00283576. SÚ AÚ Paragraf Položka ÚZ Org. v tis. Kč Popis Součet v tis. Návrh rozpočtu obce Sedlec na rok 2008 - příjmová část 231 20 1111 1250Daň z příjmu fyz. osob ze záv.činosti a funk.pož. 231 20 1112 155Daň z příjmu fyz. osob ze sam.výděl.činnosti 231 20 1113 90 Daň z

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-KNÍNIČKY NA ROK 219 PŘÍJMY Daňové příjmy 1122 Daň z příjmů právnických osob za obce 144 1341 Poplatek ze psů 43 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 4 1343 Poplatek

Více

Rozpočet obce Habřina pro rok 2017

Rozpočet obce Habřina pro rok 2017 Rozpočet obce Habřina pro rok 2017 Závazný ukazatel je paragraf Příjmy Daňové příjmy ODPA POL Text Částka 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti 720 000,00 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze

Více

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018

MĚSTO NÝŘANY. Benešova třída 295, Nýřany IČ: R O Z P O Č E T. na rok 2018 MĚSTO NÝŘANY Benešova třída 295, 330 23 Nýřany IČ: 00258199 R O Z P O Č E T na rok 2018 Rozpočet schválen zastupitelstvem města Nýřany dne 20. 12. 2017 Město Nýřany, Benešova třída 295, 330 23 Nýřany Celková

Více

I. Rozpočtové příjmy VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU. Kunějovice (IČ: ) Období: Od 1 do 10 / 2018 (v Kč na dvě desetinná místa)

I. Rozpočtové příjmy VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU. Kunějovice (IČ: ) Období: Od 1 do 10 / 2018 (v Kč na dvě desetinná místa) Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, DSO a regionálních rad Období: Od 1 do 10 / 2018 (v Kč na dvě desetinná místa) Podmínka: -- není -- ; -- není -- ; -- není -- Fin 2-12m I.

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/3 schválené v rámci programu 6. zasedání zastupitelstva obce dne 17. března 2015 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/3 schválené v rámci programu 6. zasedání zastupitelstva obce dne 17. března 2015 SOUHRN Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/3 schválené v rámci programu 6. zasedání zastupitelstva obce dne 17. března 2015 SOUHRN Rozpočet obce na rok 2015 RO 2015/1 RO 2015/2 Změna Příjmy 4 294 600,00

Více