Ninžáá. Stín. Pravidla. Povolání systém expů a postupových questů..

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ninžáá. Stín. Pravidla. Povolání systém expů a postupových questů.."

Transkript

1 Pravidla Povolání systém expů a postupových questů.. Na začátku si nic, máš s sebou ledatak dýku-na cestách si už měsíce,to, co se dalo prodat, si s radostí střelil za pár korbelů piva, teplou polívku a postel... Jsou tu dvě základní zaměření: Magické Válečnické..a speciální zlodějské Je jen na tobě, jak s expy ve hře naložíš, budeš je dostávat za splněné questy apod.. (tj.- příklad: V osadě sem začínal jako každej druhej, jako obyčejnej vidlák, obdělával sem si to svoje, a najednou přišel lovec, že by potřeboval píchnout s prasetem v lese, prej i moje políčko, že by mohl rozrejt, tak sme vyrazili...za čas sem se od lovce naučil nějaký lovecký fígle.byl sem šikovnej a protonetrvalo dlouho a byl ze mě lovec...a pak zase jednou-přiběhne knihovník, že nutně potřebuje pomoct, že mu dovezli nový knihy a on že je už na starý kolena do těch vysokejch regálů sám nedá...a tak sem se od něj, protože mě to začalo zajímat, naučil pár divnejch zaříkávaček...po čase sem se stal čarodějovým učněm... ) Následující pravidla tak jak je sepsal Williem, zvaný Veliký: Strom povolání: černá magický sloup, z mága e dělí na arcimága(ten poté na stín), mnicha, alchymistu(ten na démonologa), šamana a druida Rudá je barva krve-barva válečníků-začínáš na lovci, z hraničáře můžeš být druidem, z bojovníka ochráncem či válečným veteránem..) Osadník (Každej Vydlák s dýkou, kterej došel jako hráč do záhvozdí) Čarodějný učeň Zloděj Lovec Mág Vrah Hraničář Bojovník Ninžáá Arcimág, Mnich, Alchymista, Šaman, Druid Stín Démonolog Ochránce Válečný veterán Mistr arény Leg. válečník Další postavy, : Mistři: Astrolog, Obchodník, Mistr Kovkop...,

2 Všimni si,že každá postava(povolání)smí používat jen určitý druh zbraní..proto si vyber strom a připrav si jednotlivé zbraně pro jednotlivé levly! Magie : Každý kouzelník si samozřejmě, nebude-li řečeno výhradně jinak, může a měl by, ke kouzlům, formulím a rituálům vymyslet své vlastní EPICKÉ zaříkávání... Mana neexistuje, kouzla jsou omezena časově(hodina, jednou za boj..) Čarodějný učeň Dovede číst v kouzelných knihách.(zde jsou mag. Formule pro všechny mágy a kouzelníky..) Dokáže se bránit tesákem -Kouzla: Oslepující záblesk Po recitaci zaříkávadla si Č.učeň vybere protivníka který si začne zběsile zakrývat oči po dobu 5 sec., Čarodějný učeň by po dobu 15.sec neměl dělat nic kromě sesílání samotného kouzla. Štítem se dá vykrýt. Proměna vody ve víno (třeba k tomu provést malý rituál) Temný šíp Před bojem očaruje jeden šíp- po zasažení tímto konkr.šípem si 1x nepřítel odečte 1x život a je navíc,,odstřelen 3metry zpět... Magická stěna Po zakouzlení Č.učeň natáhne mezi stromy 3m lano toť magická barikádu která na 5 min činí ze sebe nepřekonatelnou obranu proti sečným, magickým i střelným zbraním.

3 2, Kouzla pro Mágy Mág dokáže čarovat jednoduchá kouzla každé ze tří základních magií ( živly, temnota a příroda) se nacházejí užitečná ale i smrtící kouzla. -dokáže se bránit se svou čarodějnou holí, má tesák.. Mágové dovedou za další ex. vylepšovat většinu kouzel z předchozího lvl na vyšší stupně (fantazii se meze nekladou), Zároveň se mohou naučit za ex. Nová kouzla z Magie živlů : Ohnivá koule 1x za boj sebere 1 život (lze použít jednou za boj) Ohnivý štít Po zakouzlení si přičte Mág 1 stínový život (lze použít jednou za hodinu) Ledová bouře Mág po dobu 30 vteřin sesílá kouzlo, po tu dobu každý kdo stojí proti mágovi(tam kam míří jeho ruce) je vystaven silnému vichru. Protivníci se k Mágovi mohou dostat jen na kolenou. (lze použít jednou za hodinu) Mrazivé ostří Po rituálu se 1x drtivá zbraň vylepší na celý herní den,a přítomní a aktivně účastní rituálu mají Bonus +1 do útoku drtivým zbraním na 1x zásah (lze použít jednou za hodinu) Větrný úprk Jakmile Mág vyřkne zaříkadlo může se rozeběhnout, pokud je na útěku a rychle běží je nezasažitelný chladnými zbraněmi.trvá dokuď se nezastaví, nebo přejde pouze do klusu.. (lze použít jednou za hodinu) Hrom Po zakouzlení Mág udeří do země, všichni v okruhu 3 m. spadnou na zadek a 1x Mágem vybraný protivník si odečte 1 život. (lze použít jednou za hodinu)

4 3, Kouzla pro Mistra Magie Arcimág Arcimág si zvolí svůj nejoblíbenější živel (oheň,voda nebo vzduch) a v tom se může zdokonalovat-a to 1kouzlo za exp... Pravý Mistr Magie dokáže sám kombinovat kouzla či vytvářet zcelá nová po dohodě s orgy... (dobrý RP,kostým a férový nadhled) -Již nepoužívá žádné zbraně-nejsou ho hodny...max. Se brání svou holí, ale to ho příliš netěší..bývá pak mrzutý, neb je se svou holí mag. Propojen...proto ho bolí každá rána do ní.. Arcimágova nová kouzla(za dva expy.): Teleport-lze použít 1za hodinu, po vyřčení formule zmizíš a objevíš se na místě vzdáleném max. 100Metrů, k tomuto místu jdeš nejkratší cestou.. Zrcadlo- Zruší nepřátelské zaříkávání, jakéhokoliv kouzla či rituálu(2 za boj) 2, Kouzla pro Šamany, Kněze a Druidy Šaman může od začátku používat Léčbu slabých jedů, díky samostatným rituálům a naslouchání zemi se dokáže učit nová kouzla sám bez pomoci kouzelných knih. Ovšem zapřísahal se zemi, že již nikdy neublíží živému tvorovi..mezi Kouzla přírody patří : Kořeny: Nepřítel stojící u stromu je chycen za nohy a po dobu 30s nemůže utíkat-máli čím přesekávat, zkracuje se doba na 15 s.(tj.-sekera, popř. Ohnivé kouzlo)(jednou za boj) Může používat malé sekery, vrhací zbraně(malé).. Sršáň: pošle na nepřítele roj sršáňů z nejbližšího stromu, trvá minutu..(jednou za boj) Ovládá rituály(1exp-jedno nepřátelské kouzlo zruší../odvolá) na zastavení temných, kouzel... (smlouva se smrtí..

5 Mnich dokáže od začátku sesílat kouzlo Léčba lehkých zranění(1krát při boji,1krát po boji, vylepšení za exp.) a umí vylepšit ochranná kouzla proti temné magii za minimum ex. Může používat v boji obalenou hůl, avšak často se mu stává, že se nad nepřítelem slituje a nechá ho jít, však On ho sám potrestá... Ochranná kouzla: ochranna proti 1.zásahu (1krát před bojem..) ochrana proti Stínům(zpomalí působení kouzla Smlouva se smrtí-1život ubere za 10min..) Vstaň ze stínu!(stojí dva expy) 1za hodinu oživí padlého, motlitba trvá poměrně dlouho-dle závažnosti zranění a počtu lidí účastnících se vzívání boha... Druid (hraničář může rovnou navázat na druidský výcvik-nemusí být učeň pak mág..) se od začátku dokáže vylepšovat v proměnách ve zvířata za minimum ex. (záleží na kostýmu a RP)ovšem ke všem proměnám,kouzlům atd. je naprosto nutné být ve hvozdě, kořeny a síla stromů dávají druidům sílu k jejich zaříkávánía mocným rituálům.. -jako zbraň používá srp.. Léčba lehkých zranění (1 život, kouzlo lze použít jednou za hodinu) Léčba těžkých zranění (3 životy, lze použít jednou za hodinu) Léčba slabých jedů (lze použít jednou za hodinu) Léčba silných jedů (lze použít jednou za hodinu) Léčba stínových kouzel (ruší kouzla temné magie, lze použít jednou za hodinu) Přeměny a proměny ve zvířata (fantazii se meze nekladou, kostým a RP je nejdůležitější) Medvěd při rituálu se promění (+4 životy, může bojovat s drápy-pařáty za 2 ž, odolný proti chladným kouzlům). Orel smí létat, ale pozor na šípy-(trefí ho každý 2.vystřelený šíp, který tě z min. Vzdálenosti 5metrů zasáhne) -Jednotlivá kouzla magie přírody a světla se učí za ex.

6 3, Kouzla pro Stíny STÍN Stín (bytost která pronikla do tajů nejmocnějších kouzel, ale svou laťku překročila a je ovládáná démonickou touhou poznat vše, to se jí projevu na časem na rozumu...) Specialitou Stínů jsou kletby a uhranutí. Kouzla jež dlouhodobě zraňují tělo či duši. -Může používat obouruční kosy. -Žádný zloděj ho neokrade. -Nemá rád přímé světlo. -Pokud je minutu ve stínu stává se neviditelným dokud se nepohne. -Dokáže nahlížet do Necromantských knih a svitků Kouzla: Smlouva se Smrtí po seslání kouzla si protivník musí odečítat každých 5 min 1 život dokud nezemře! (Zachránit takového nešťastníka není snadné ale je to možné ) Šiška krále Smrtihlava po seslání může hodit Stín na protivníka okouzlenou šišku která způsobí že Stín získá +1ž (životy nelze navyšovat přes max, lze použít 5x za hodinu. Noční můry Stín předá zprávu(-nikoliv co má dotyčný spáchat-to není hypnóza..) komukoli, zpráva začíná : Stín ti šeptá.. Taková zpráva jednomu rozhodí den. Stín takto může sdělovat jakékoli informace-jeho hlas je zkrátka slyšet v hlavách.. Alchymista -každý recept je však třeba někde získat..ať už formou písemnou či mluvenou... může vytvářet lektvary (RP,kostým,doplňky, laborka..) -bojovat malým řemdihem Vyjmenované recepty níže jsou spíše pro inspiraci, hráč má hlavní slovo co by chtěl míchat -dle síly lektvaru je ale těžší najít recept..(s recepty se dá obchodovat, dají se krást,dají se najít v ruinách opuštěných hradů.. je potřeba ho mít na papírku, když lektvar vaříš a poté zkumavky-či nádoby, kde bude umístěn přidat popisek lektvarunemusí se stát, že vždy budeš u konzumace...) Lektvary: Slabí lektvar života ( +1ž) Silný lektvar života (+3ž Slabí lektvar obrany (první zásah chladnou zbraní neplatí) Silný lektvar obrany (první a druhý zásah chladnou zbraní neplatí) Jed (substance z které se dají tvořit specifické jedy) Jed na šípy (1xšíp bere cíly při prvním použití za +1) Jed na sečné zbraně (1rána bere za +1) Smrtící jed (po konzumaci 30 kapek tohoto jedu cíl ztrácí 1ž. každých 10min, cíl trpí křečemi či bolestmi)

7 Lektvar magické obrany (jakýkoli první magický zásah je neplatný) Lektvar posilující magii (první seslané kouzlo je silnější než bývá obvykle (o chloupek)) Lektvar neviditelnosti (po dobu 15 sec.) Lektvar ohnivzdoru (na 10 min. se bytost stává imunní proti ohnivým kouzlům) Lektvar mrazubolu (na 10 min. se bytost stává imunní proti vodním kouzlům) Lektvar vzduchulibosti (na 10 min. se bytost stává imunní proti větrným kouzlům) Nestabilní lektvar (1 min. po výroba lahvička exploduje, všechny postavy v okruhu 2 m. ztrácí 1 ž.) Lektvar Temnoty (úkolový recept) Kámen mudrců (úkolový recept) Elixír mládí (úkolový recept) Démonolog může vytvořit golemy či vyvolat jiné bytosti. (Alchymista jehož laboratoř má nejmodernější vymoženosti dokáže vzkřísit golemy či jiné bytosti..např. Elementály..) Schopnosti jsou závislé na kostýmech, RP a vybavením + kamaráda.. Astrolog může nahlédnout do budoucnosti, může vytvářet noční rituály ( večerní přednášky jsou plné zkušeností, z nichž účastníci vyjdou posíleni do dalších bitev..) Má schopnost číst ve hvězdách,a tím odhalovat budoucnost! Vyrábí horoskopy(papírek s věštbou)- Horoskopy: vždy platí jen na nadcházející den..horoskop pravé nohy:-dnes vstaneš pravou nohou a pocelý den nebudeš okraden.. Horoskop štěstí: dnes tě zázračně bude minout ve vřavě 1šíp.. Horoskop Smlůly: dnes okradeš hospodského, přesně ve dvanáct k němu přijdeš..:)

8 VÁLEČNICTVÍ Bojový strom povolání je přímo ovlivněn kvalitou, vzhledem a obaleností zbraní. Nebezpečné zbraně nechte doma a u krásných zbraní se připravte na vylepšení! Zloděj Dokáže odemknout nemagické zámky. Jestliže není viděn může se schovat a stane se tak neviditelným do doby pokud se nepohne. -okrádání a karban -používá dýky či tesáky.. Vrah Může používat základní vrahcí a střelné zbraně -bonusy do útoku s dýkou, může se naučit -používat alchymistické jedy (učí se jedy tím že je zkouší na ostatních kolem sebe, pamatuje si účinky jednotlivých složek a dokáže je kombinovat) Nindžáá /Assasin -Odolný proti jedům - šípem nezasažitelný -Dokáže se učinit neviditelným-a to tak, že je neviditelný dokud má ruce na hlavě a nesmí samozřejmě ani špitnout-žádný herně neherně... -používá meče a dlouhé řemdihy, často kuše či vrhací zbraně.. Lovec dokáže používat luk a jednoruč. Sekeru, popř. tesák -zná něco o lese a zvěři v ní, tyto schopnosti může prohlubovat celou hru..zná Znamená, že se dozví, kam ulovit kance a kdy, kde že sou močály a kde spí jeskynní medvěd... -Dokáže zpracovat ulovenou zvěř, do podoby poživatelného fláku masa-většinou platí, že jedno zvíře dá 1 maso... -lovec také umí pokácet strom a udělat z něj použitelné dřevo..-platí, že náruč dřeva donešená k hlavnímu ohni je 1dřevo.. Hraničář dokáže používat meče a luky.. -zná léčivé byliny a umí se s nimi léčit lehká zranění a lehké jedy.. -z jednoho zvířete udělá 2masa.. -může mít zvířecího druha se zvláštními schopnostmi. -Dalším levelem je po zaplacení příslušného počtu expů povolání DRUID...

9 Bojovník dokáže používat všechny jednoruční zbraně stejně tak jako malé a střední štíty - navíc má bonus na boj se sekerou a drtivými zbraněmi (podle vzhledu zbraně) svým nepřátelům nahání strach základním bojovým pokřikem, který ho stojí jeden exp. Pokřik bojovníka: 1 za boj zařve a odhodí tak jednoho soupeře vzad.. Ochránce dokáže dobře používat drtivě zbraně, může používat i větší a velké štíty, také má bonusy za brnění a umí trochu léčit.(léčení lehkých zranění-1 za boj a 1 po boji plus jeden ž.) Válečný veterán dokáže používat obouruční zbraně, zná všechny bojové pokřiky a má bonusy k brnění (podle typu) Pokřik Drť- zbraň po dopadu na štít nepřítele odhodí neuvěřitelnou silou vzad o 10 metrů...1 za boj.. Pokřik zemětřas- zařveš a skočíš a dupneš do země ta se otřese a všechny kolem tebe(tj. Ti kteří tě můžou trefit zbraní) to posadi na prdel.. Pokřik Krve- Zařveš, potřeš zbraň krví, a ta příštím zásahem dá o jedna víc.. Mistr arény možnost bojovat se 2x jednoruč. Zbraněmi ( dual ),věhlas v širém okolí..respekt.. bonusy do boje s obouručnímy zbraněmi, velká výdrž, speciální schopnosti k palicím, cepům, naginatám atd. (podle chuti zákazníka ). Nutnost splnit úkol: Král gladiátorů. -spc.pokřik Král gladiátorů: po splnění questu.. Legendární válečník - bonusy do boje s obouručnímy zbraněmi, velká výdrž, speciální schopnosti k palicím, cepům, naginatám, kyjům, sudlicím.. atd. (podle chuti zákazníka ). -možnost vytvořit si duchovní spojení se zbraní (zvláštní bonusy a schopnosti spojené s vyvolenou zbraní), bonusy do zbroje. Legendární pokřik: 1boj může mocně zařvat/řvát(a dokuď řve je každý kdo je u něj na 5 metrů v okruhu-včetně spojenců, sražen na zem..) Obchodník Při přepadení zlodějem se vždy úspěšně brání (nedá se okrást lstí). Dokáže usmlouvat lepší ceny. Každý den vydělává náhodný obnos financí pasivně. Mistr kovkop- Zná cesty ke všem dolům, ví jak správně a efektivně provozovat těžbu..je vrchním dodavatelem pro kováře... ovládá bojový pokřik- trpasličí hrom: při zásahu nepřítele je nepřítel na 1min omráčen( při zásahu se probouzí)..1za boj.. Umí vyrábět různé technologické finesy, zlepšováky, stroje apod...

Pravidla Tábor Kharm 2014 v1.1

Pravidla Tábor Kharm 2014 v1.1 Pravidla Tábor Kharm 2014 v1.1 Zde je výpis pravidel pro všechna základní povolání, která se budou vyskytovat v etapových částech tábora a za která půjde hrát. Jedná se o přehledová pravidla. Na začátku

Více

Pravidla magie Soumrak 2017

Pravidla magie Soumrak 2017 Pravidla magie Soumrak 2017 Základní vybavení Dovezete si: Černokněžnický/mágský úbor, hůl+dýka/meč (dle specializace viz níže), kouzelnická kniha (kam si nalepíte kouzla), další hráč v případném kostýmu

Více

Obrázek Cena Požadavky Vysvětlivky 10 Znalosti 3 Inteligence 2. 10 Síla 2 Inteligence 3. 20 Síla 3 Obratnost 3. 10 Síla 2 Obratnost 2

Obrázek Cena Požadavky Vysvětlivky 10 Znalosti 3 Inteligence 2. 10 Síla 2 Inteligence 3. 20 Síla 3 Obratnost 3. 10 Síla 2 Obratnost 2 Hlava 10 Inteligence 2 Učedníkova kápě zvyšuje znalosti o 1 10 Síla 2 Helma bystrosti zvyšuje inteligenci o 1 20 Síla 3 Helma vůdce zvyšuje výdrž o 2 10 Síla 2 Obratnost 2 Rytířská helma zvyšuje výdrž

Více

ZBROJ LUK PARALÝZA ŠERM OHNIVÁ KOULE LĚČENÍ INSPIRACE BLESK

ZBROJ LUK PARALÝZA ŠERM OHNIVÁ KOULE LĚČENÍ INSPIRACE BLESK Pravidla Toto jsou pravidla společenské hry na hrdiny, která je navržená zejména pro mladé hráče a pro ty kteří se chtějí zaměřit na akci a zábavu. Je zde hodně házení kostkou, trochu strategie a několik

Více

ZAŘÍKÁVAČ. Životový strop 5 pouze krátké a jednoruční zbraně; nesmí používat střelné zbraně žádné zbroje ani štíty

ZAŘÍKÁVAČ. Životový strop 5 pouze krátké a jednoruční zbraně; nesmí používat střelné zbraně žádné zbroje ani štíty ZAŘÍKÁVAČ Životový strop 5 Zbraně pouze krátké a jednoruční zbraně; nesmí používat střelné zbraně Zbroje žádné zbroje ani štíty ZBRANĚ A ZBROJE Následující řádky představují pouze krátké shrnutí k rozdělení

Více

SNADNÉ RECEPTY PRO ALCHYMII LZE SE JE NAUČIT OD I. STUPNĚ ALCHYMIE

SNADNÉ RECEPTY PRO ALCHYMII LZE SE JE NAUČIT OD I. STUPNĚ ALCHYMIE SNADNÉ RECEPTY PRO ALCHYMII LZE SE JE NAUČIT OD I. STUPNĚ ALCHYMIE ALCHYMISTICKÝ ZÁKLAD Naučení se jej nestojí žádné expy. Základ pro lektvary. Může to být mouka, olej, nebo líh. Pokud je v receptu uveden

Více

Zbraň: Výbušnina. Před bojem: Odhozením této karty. Kostěný luk. Zbraň: Luk. ke všem svým bojovým hodům v boji na dálku.

Zbraň: Výbušnina. Před bojem: Odhozením této karty. Kostěný luk. Zbraň: Luk. ke všem svým bojovým hodům v boji na dálku. Alchymistická oslepující bomba Alchymistická oslepující bomba 2 Černá dýka ALCHEMIST S FLASH BOMB Před bojem: Odhozením této karty způsobí hrdina svému protivníkovi 3.2 ALCHEMIST S FLASH BOMB Před bojem:

Více

Bojov ník. Když udělá brtníka, je nezranitelný * Vydrží v brtníkovi 30 sec * Naučí se latinské názvy seků * Absolvuje soukromou hodinu s mistrem

Bojov ník. Když udělá brtníka, je nezranitelný * Vydrží v brtníkovi 30 sec * Naučí se latinské názvy seků * Absolvuje soukromou hodinu s mistrem dexter Bojov ník +1 D, +1ž * Udělá 8 kliků * Udělá 20 sedlehů do 1mimuty * Splní 2 body z stezky * Naučí se házet míčem Finta Když udělá brtníka, je nezranitelný * Vydrží v brtníkovi 30 sec * Naučí se

Více

Blesk Spotřebuje 1 mag.

Blesk Spotřebuje 1 mag. Blesk Spotřebuje 1 mag. Papírová koule s fialovým fáborkem Kouzlo odebírá 1 život zasaženému cíli Umbajkví! Je nutné hlasitě vykřiknout formuli a trefit cíl papírovou koulí s fialovým Ohnivý plivanec Spotřebuje

Více

Okultismus a principy magie v larpu Arkanum

Okultismus a principy magie v larpu Arkanum Okultismus a principy magie v larpu Arkanum Dovednost Okultismus Dovednost okultismu zastřešuje několik schopností, všechny jsou soustředěny na schopnost manipulovat s manou. Naučením se okultismu se postava

Více

Znalost magických předmětů (I) Očarování předmětů (I)

Znalost magických předmětů (I) Očarování předmětů (I) Theurg Je mnoho předmětů, co zdají se být prostého a bezvýznamného charakteru, však v rukou theurga se může i obyčejný předmět, jako je prsten, nůž nebo jehla na šití, stát věcí zásadního významu, který

Více

CAPCOM CO., LTD. 2013, 2014 ALL RIGHTS RESERVED. Nintendo 2DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo Nintendo.

CAPCOM CO., LTD. 2013, 2014 ALL RIGHTS RESERVED. Nintendo 2DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo Nintendo. CAPCOM CO., LTD. 2013, 2014 ALL RIGHTS RESERVED. Nintendo 2DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo. 2015 Nintendo. V SÉRII AKČNÍCH RPG MONSTER HUNTER SE STANETE LOVCEM. VAŠÍM ÚKOLEM BUDE VYSTOPOVAT

Více

Meditace (I) dva body many za minutu I - 5 bodů, II - 10 bodů, III - 20 bodů, IV - 30 bodů Živelná meditace (III) Energetická magie (I)

Meditace (I) dva body many za minutu I - 5 bodů, II - 10 bodů, III - 20 bodů, IV - 30 bodů Živelná meditace (III) Energetická magie (I) Čaroděj Povídá se o nich mnoho, měně je již pravdou, ale mnohem více je neznámou. Mnoho skřetů vzpomíná, jak jim tajemná postava v plášti usmažila kamaráda do řádně podařené pečínky... Ale jsou i tací,

Více

Znalost magických předmětů (I) Očarování předmětů (I)

Znalost magických předmětů (I) Očarování předmětů (I) Theurg Je mnoho předmětů, co zdají se být prostého a bezvýznamného charakteru, však v rukou theurga se může i obyčejný předmět, jako je prsten, nůž nebo jehla na šití, stát věcí zásadního významu, který

Více

Rozšířené vědomí (II) Meditace (I) dva body many za minutu I - 5 bodů, II - 10 bodů, III - 20 bodů, IV - 30 bodů Energetická magie (I)

Rozšířené vědomí (II) Meditace (I) dva body many za minutu I - 5 bodů, II - 10 bodů, III - 20 bodů, IV - 30 bodů Energetická magie (I) Mág Tito tajemní mužové jsou schopni silou mysli ovládnout nejen věci ale i mysli jiných. Už nejeden mizerný se divil když se pokusil vyloupit mágův dům a ke svému zjištění, že tento muž sedí pohodlně

Více

Druidi aplikace pravidel DrD 1.6

Druidi aplikace pravidel DrD 1.6 Druidi aplikace pravidel DrD 1.6 Tento článek navazuje na pojednání o druidech z minulého čísla Dechu draka a popisuje schopnosti druidů jednotlivých ekosystémů v rámci pravidel Dračího doupěte. Stejně

Více

Obyvatelé - Rozpoznávání vidlák, jen košile nebo tunika a kalhoty nebo sukně nemá zbraň

Obyvatelé - Rozpoznávání vidlák, jen košile nebo tunika a kalhoty nebo sukně nemá zbraň Království - Rozpoznávání člověk ve varkoči (ne v zeleném) spec. jednotky elf (špičaté uši, přírodní barvy a materiály) trpaslík (vousatý, ve zdroji) horal (ala skot) stopař (ala hraničář) - Kostým varkoč

Více

MK Sorcery přináší do vaší hry nové magické síly. Pro MK Sorcery platí všechna MK pravidla, kromě výjimek uvedených v těchto pravidlech.

MK Sorcery přináší do vaší hry nové magické síly. Pro MK Sorcery platí všechna MK pravidla, kromě výjimek uvedených v těchto pravidlech. MK Sorcery přináší do vaší hry nové magické síly. Pro MK Sorcery platí všechna MK pravidla, kromě výjimek uvedených v těchto pravidlech. Kouzelná Kniha a kouzla Kouzelná Kniha je předmět, který svému uživateli

Více

Obsah. Souhrn...2 Dárky...3 Výstroj...4 Vojenský vrcholek...4 Úkolové předměty...6 Bossové...7 Démon hněvu...7 Démon touhy...7 Archievementy...

Obsah. Souhrn...2 Dárky...3 Výstroj...4 Vojenský vrcholek...4 Úkolové předměty...6 Bossové...7 Démon hněvu...7 Démon touhy...7 Archievementy... Obsah Souhrn...2 Dárky...3 Výstroj...4...4 Úkolové předměty...6 Bossové...7 Démon hněvu...7 Démon touhy...7 Archievementy...8 Souhrn - nabizí řadu velice hodnotných kusů výstroje a výzbroje. - Oproti Kamennému

Více

Poznámky. I. Přidáná nová národnost Peršané. Národ dostane jako bonus:

Poznámky. I. Přidáná nová národnost Peršané. Národ dostane jako bonus: Poznámky I. Přidáná nová národnost Peršané - +10% těžba železa - 10% levnější lukostřelci; - o 10% rychlejší trénink Obléhacích strojů - o 20% více pochodů; - o 20% více poškození oproti Zdi; - Speciální

Více

Čím bojovali husité. základní vzdělávání lehké mentální postižení > Člověk a společnost > Dějepis >čtenářská gramotnost

Čím bojovali husité. základní vzdělávání lehké mentální postižení > Člověk a společnost > Dějepis >čtenářská gramotnost Čím bojovali husité základní vzdělávání lehké mentální postižení > Člověk a společnost > Dějepis >čtenářská gramotnost Anotace: Autor: Jazyk: Očekávaný výstup: Pracovní list s křížovkou. Žáci doplňují

Více

Lone Wolf - Dovednosti verze 3.3

Lone Wolf - Dovednosti verze 3.3 Lone Wolf - Dovednosti verze 3.3 Dovednosti Bylinkářství a Jedy budou konkrétněji popsány až na místě! Boj se zbraní Umět se ohánět zbraní není tak snadné, jak se může na první pohled zdát. Často nestačí

Více

Zápisník alchymisty Ignaze str. 1 Vzhledem k mým dlouhodobým pokusům s alchymií, jsem se rozhodl své poznatky zaznamenávat do deníku. Za ta léta jsem

Zápisník alchymisty Ignaze str. 1 Vzhledem k mým dlouhodobým pokusům s alchymií, jsem se rozhodl své poznatky zaznamenávat do deníku. Za ta léta jsem Zápisník alchymisty Ignaze str. 1 Vzhledem k mým dlouhodobým pokusům s alchymií, jsem se rozhodl své poznatky zaznamenávat do deníku. Za ta léta jsem načerpal spousty vědomostí, ale vím, že velká část

Více

Chánové 7: Krev a Sláva

Chánové 7: Krev a Sláva Chánové 7: Krev a Sláva Poznámky k verzi Předělaní možnosti Všechna menu a funkce v menu "Nastavení" jsou přesunuty do pop-up, vyzdoben novém vzhledem a popis. Bitevní simulátor Bitevní simulátor je představení

Více

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce Nabídka titulů vhodných pro školní projekce V případě zájmu o projekci či o jakýkoli jiný titul nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu avelzo@mymail.cz Těšíme se na vaši návštěvu! BOHEMIAN RHAPSODY

Více

Co je to LARP - základní pojmy

Co je to LARP - základní pojmy Co je to LARP - základní pojmy V larpu hráč představuje hranou postavu a hráčovo jednání tedy přímo reprezentuje jednání postavy. To je zásadní rozdíl oproti klasické stolní hře na hrdiny, kde je jednání

Více

POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ BALTÍKŮ - 9.ročník - 17.10. a 18.10. 2014

POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ BALTÍKŮ - 9.ročník - 17.10. a 18.10. 2014 POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ BALTÍKŮ - 9.ročník - 17.10. a 18.10. 2014 1. Úloha výcvik samuraje (24 bodů) a. Každý samuraj se musí učit. V této úlozu probíhá jeho výcvik. Na ploše se najednou objeví nápis stejný

Více

PODROBNÉ DOVEDNOSTI ARKÁNA

PODROBNÉ DOVEDNOSTI ARKÁNA PODROBNÉ DOVEDNOSTI ARKÁNA 1.0 2014 Daniel Khelben Bohovic Okultismus Naučil jsi se, jak manipulovat s magií v sobě a ve svém okolí. Okultismus zahrnuje veškeré praktiky označované jako čarodějnictví,

Více

Dobré gangy do Saikoro-da 1.8

Dobré gangy do Saikoro-da 1.8 Dobré gangy do Saikoro-da 1.8 Dobré gangy do Saikoro-da 1.8... 1 Dobré gangy... 1 Vesničané pod velením bojovníků kobudo... 1 Samurajové... 4 Bojoví mniši... 7 Ochranka chrámu... 10 Bílé lišky poslové

Více

- Karty energie safírové (3-7), smaragdové (5-10), diamantové (8-12), rubínové (13-17)

- Karty energie safírové (3-7), smaragdové (5-10), diamantové (8-12), rubínové (13-17) ŽEZLO ZE ZAVADORU I. Obsah hry - Herní deska obsahující stupnice Znalostí a stupnici vítězných bodů - Žetony v barvách jednotlivých hráčů - Desky hráčů obsahující stupnici limitu karet v ruce, pole pro

Více

V této části pravidel vysvětlíme několik základních pojmů, na které se budeme často v pravidlech odkazovat a nebo se s nimi setkáš ve hře samotné.

V této části pravidel vysvětlíme několik základních pojmů, na které se budeme často v pravidlech odkazovat a nebo se s nimi setkáš ve hře samotné. V této části pravidel vysvětlíme několik základních pojmů, na které se budeme často v pravidlech odkazovat a nebo se s nimi setkáš ve hře samotné. Dále v této části vysvětlíme některé složitější společné

Více

d20 karty Listopad 2006 Vyrobeno pro d20 systém d20 v kostce, http://www.d20.cz

d20 karty Listopad 2006 Vyrobeno pro d20 systém d20 v kostce, http://www.d20.cz d20 karty Listopad 2006 Vyrobeno pro d20 systém d20 v kostce, http://www.d20.cz Návod k použití d20 karty jsou určeny hráčům Dnd a d20 systému. Obsahují popis jednotlivých stavů, do kterých se postavy

Více

Zbraně jsou předměty určené ke způsobení poškození ostatním

Zbraně jsou předměty určené ke způsobení poškození ostatním ZÁKLADNÍ ZBRANĚ Zbraně jsou předměty určené ke způsobení poškození ostatním hráčům, monstrům nebo k obraně před jejich útoky. Existuje několik základních zbraní, které by měl mít každý správný bojovník

Více

Husitské vojenství. OČEKÁVANÝ VÝSTUP Objasní taktiku husitských bojovníků a popíše využití jednotlivých husitských zbraní, práce s textem

Husitské vojenství. OČEKÁVANÝ VÝSTUP Objasní taktiku husitských bojovníků a popíše využití jednotlivých husitských zbraní, práce s textem Husitské vojenství AUTOR Mgr. Jana Hrubá OČEKÁVANÝ VÝSTUP Objasní taktiku husitských bojovníků a popíše využití jednotlivých husitských zbraní, práce s textem FORMA VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU pracovní list

Více

Dovednosti. Hrubá síla: vyrážení dveří, zdvihání břemen, tlačení, tažení a držení silou

Dovednosti. Hrubá síla: vyrážení dveří, zdvihání břemen, tlačení, tažení a držení silou Základní povolání Bojovník Dovednosti Pěší boj zblízka proti lidem a zvířatům (Tělo) Boj zblízka: útok, obrana, finty Používání a využívání zbraní a zbrojí: krytí se štítem před šípy, proražení dveří zbraní,

Více

STAVÍME HRAD DOBÝVÁME HRAD HERNÍ KARTY PRO DOBYVATELE HRADU

STAVÍME HRAD DOBÝVÁME HRAD HERNÍ KARTY PRO DOBYVATELE HRADU HERNÍ KARTY PRO DOBYVATELE HRADU Na následujících stránkách najdete jednotlivé karty vyobrazující zbraně či bojovníky, které si družstvo DOBYVATELÉ volí během hry. Na každé kartě je napsáno PŘEDNÍ STRANA

Více

Habermaaß-hra 4935. Magie stínů

Habermaaß-hra 4935. Magie stínů CZ Habermaaß-hra 4935 Magie stínů Magie stínů Magická stínová hra pro 2 až 4 hráče ve věku od 4 do 99 let. Autor: Kai Haferkamp Ilustrace: Marc Robitzky Délka hry: cca. 15 až 20 minut Obsah: 4 malé kouzelné

Více

A.1 Kněz Šin Vlastnost: Inteligence 14-19 Typ: C Náměty ke hře : Šinův kněz se zřejmě nejvíce uplatní při dobrodruţství, kde hrají zásadní roli

A.1 Kněz Šin Vlastnost: Inteligence 14-19 Typ: C Náměty ke hře : Šinův kněz se zřejmě nejvíce uplatní při dobrodruţství, kde hrají zásadní roli A.1 Kněz Šin Vlastnost: Inteligence 14-19 Typ: C Náměty ke hře : Šinův kněz se zřejmě nejvíce uplatní při dobrodruţství, kde hrají zásadní roli vědomosti a informace. Stejně tak určitě neopomene moţnost

Více

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OFICIÁLNÍ

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OFICIÁLNÍ ÚVOD VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OFICIÁLNÍ MINECRAFT BOJOVÉ PŘÍRUČKY, ZÁKLADNÍ ČETBY PRO VŠECHNY SKUTEČNÉ BOJOVNÍKY! Tato příručka je napěchována radami expertů Minecraftu, jako jsou mistři stavitelé z týmu FyreUK,

Více

pečlivě svoji čarodějnou podobu. A s rozmyslem! Tuto podobu budeš v každou příští filipojakubskou noc přijímat.

pečlivě svoji čarodějnou podobu. A s rozmyslem! Tuto podobu budeš v každou příští filipojakubskou noc přijímat. 1 Před započetím celého rituálu - najděte každý jeden hezký kámen, poskládejte je do kruhu kolem nás. Tady naši hru začneme a tady se všichni nakonec sejdeme. Je to magický kruh našeho přátelství. 2 Dokresli

Více

Pravidla a parametry zbraní

Pravidla a parametry zbraní Pravidla a parametry zbraní (v. 2015.1) S pomocí starších pravidel sepsal Mara Úvod Před začátkem hry musí každá zbraň projít kontrolou pověřeného organizátora. Všechny schválené zbraně budou označeny.

Více

1. Základní organizační pravidla Podmínky akce Tvorba postavy Rozšířená organizační pravidla... 9

1. Základní organizační pravidla Podmínky akce Tvorba postavy Rozšířená organizační pravidla... 9 Obsah 1. Základní organizační pravidla... 2 1.1. Organizátoři... 2 1.2. Porušení pravidel a neslušné chování... 2 1.3. Bezpečnost... 3 1.4. Pravidla pro boj... 3 1.5. Herní bloky... 4 1.6. Smrt postavy...

Více

O hře. Herní a neherní. Organizátoři. Herní efekty. Bellum Ligneum 2015

O hře. Herní a neherní. Organizátoři. Herní efekty. Bellum Ligneum 2015 O hře Hraje se 24 hodiny denně, během kterých získávají hráči zkušenosti. Za tyto zkušenosti si pak kupují jednotlivé dovednosti (viz Obecné Dovednosti). Nechceme, aby hra byla soubojem pravidel, ale měla

Více

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO SETUP karty: každý hráč si náhodně vylosuje 6 karet, zvolí jednu a současně s ostatními hráči ji odkryje. města: každý hráč si zvolí barvu jednotek a umístí hlavní město. Při hře dvou, tří a čtyř hráčů

Více

Boj je nedílnou součástí naší hry. V této kapitole se nejen dozvíš, jak se boj vyhodnocuje s ohledem na pravidla, ale také jak bojovat, aby se nikomu

Boj je nedílnou součástí naší hry. V této kapitole se nejen dozvíš, jak se boj vyhodnocuje s ohledem na pravidla, ale také jak bojovat, aby se nikomu Boj je nedílnou součástí naší hry. V této kapitole se nejen dozvíš, jak se boj vyhodnocuje s ohledem na pravidla, ale také jak bojovat, aby se nikomu nic nestalo. CO JE TO BOJ? BOJ Kromě herčasu je trvání

Více

válečník smí jednou za den sebe či jinou postavu oživit 2x během boje a může jednou za den seslat kouzlo "ZAŽEŇ PŘÍZRAK" Schopnosti

válečník smí jednou za den sebe či jinou postavu oživit 2x během boje a může jednou za den seslat kouzlo ZAŽEŇ PŘÍZRAK Schopnosti Pravidla hry Povolání Válečník Popis: válečníci jsou nejsilnější a nejobratnější členové družiny. Jejich hlavním cílem je bojovat s nepřáteli a chránit slabší členy družiny jako mágy, hobity a kleriky.

Více

Nezovo kladivo. Pokud myš útočí s tímto kladivem na stejné pole, jako stojí, pak získá k hodnotě boje bonus pouze +1 (místo +2). NEZ.

Nezovo kladivo. Pokud myš útočí s tímto kladivem na stejné pole, jako stojí, pak získá k hodnotě boje bonus pouze +1 (místo +2). NEZ. Collinův meč Nezovo kladivo +2 Bojovník Tyldin palcát Pokud myš útočí s tímto kladivem na stejné pole, jako stojí, pak získá k hodnotě boje bonus pouze (místo +2). TILDA Lilyin luk Mystik Dýka Dýka Pokud

Více

Program, pravidla a podmínky víkendové hry Dračí město

Program, pravidla a podmínky víkendové hry Dračí město Program, pravidla a podmínky víkendové hry Dračí město Ohněm a mečem Dračí město je víkendová hra pořádaná na naší táborové základně v Čermné ve Slezsku. Letos se uskuteční již po čtvrté. Hlavním herním

Více

Úvod. Rasy a terény. Registrace. Rasy. Terény. \ rasa lidé vznešení elfové trpaslíci terén \ magická energie. úrodnost

Úvod. Rasy a terény. Registrace. Rasy. Terény. \ rasa lidé vznešení elfové trpaslíci terén \ magická energie. úrodnost - 1 - Úvod Vítejte v nápovědě hry Vojevůdci a čarodějové Vojevůdci a čarodějové jsou on-line fantasy hra. Máte k dispozici zemi, které vládnete, a o kterou se staráte. Každý den vám přibude určitý počet

Více

A.1 Temná kápě Vlastnost: dle volby kněze (síla 12-17, obratnost 13-18, odolnost 12-17, inteligence 13-18); stupně všech vlastností se navíc

A.1 Temná kápě Vlastnost: dle volby kněze (síla 12-17, obratnost 13-18, odolnost 12-17, inteligence 13-18); stupně všech vlastností se navíc A.1 Temná kápě Vlastnost: dle volby kněze (síla 12-17, obratnost 13-18, odolnost 12-17, inteligence 13-18); stupně všech vlastností se navíc modifikují o 2 nahoru kvůli přeměně ve skřeta (viz AP- PP 15).

Více

A.1.1 Mauril. 1. Tma 2. Odhadni nemrtvého 3. Orientace v podzemí 4. Cit krmě 5. Zpomalení 6. Posel 7. Hromadné požehnání do obrany 8.

A.1.1 Mauril. 1. Tma 2. Odhadni nemrtvého 3. Orientace v podzemí 4. Cit krmě 5. Zpomalení 6. Posel 7. Hromadné požehnání do obrany 8. A.1.1 Mauril Vlastnost: Inteligence 12-17 Typ: A Náměty ke hře: Dobrodružství není typickým životním údělem Maurilina kněze, jeho úkolem je spíše služba lidem ve věcech života a smrti. Snad jen hrozba

Více

Ekonomická pravidla. Přenos postav do dalšího dílu. Přežití v průběhu hry. Nuzáci a chudina. Střední třída. Boháči. Spánek. Jídlo

Ekonomická pravidla. Přenos postav do dalšího dílu. Přežití v průběhu hry. Nuzáci a chudina. Střední třída. Boháči. Spánek. Jídlo Ekonomická pravidla Přenos postav do dalšího dílu Aby si mohl hráč přenést postavu do dalšího dílu, musí nahromadit během hry dostatečné bohatství. Čím bohatší je na začátku, tím bohatší musí být i na

Více

Rituál. Potřebné vybavení. Terén. Rozestavení. Speciální pravidla. Zahájení hry. Ukončení hry

Rituál. Potřebné vybavení. Terén. Rozestavení. Speciální pravidla. Zahájení hry. Ukončení hry Rituál Někdo se pokouší vyvolat odporného démona. Takže je potřeba mu to zatrhnout, ať už proto, že je to zlo, nebo proto, že je to konkurence Potřebné vybavení Přírodní terén Terén Uprostřed bojiště je

Více

FRAGMASTER ORIGINS. Vítejte u základní návrhové verze hry Fragmaster Origins, která dodává jednoduchá pravidla pro Deathmatch sci-fi arény.

FRAGMASTER ORIGINS. Vítejte u základní návrhové verze hry Fragmaster Origins, která dodává jednoduchá pravidla pro Deathmatch sci-fi arény. FRAGMASTER ORIGINS Vítejte u základní návrhové verze hry Fragmaster Origins, která dodává jednoduchá pravidla pro Deathmatch sci-fi arény. Hra je volně inspirovaná Fraghammerem, českým fan-módem pro Warhammer

Více

JSI NOVÁČKEM V DUELECH? 1. To, co potřebuješ pro správný začátek je tento začátečnický balíček

JSI NOVÁČKEM V DUELECH? 1. To, co potřebuješ pro správný začátek je tento začátečnický balíček PRAVIDLA HRY 1 JSI NOVÁČKEM V DUELECH? 1. To, co potřebuješ pro správný začátek je tento začátečnický balíček a příručka! Poté stačí vyzvat kamaráda s vlastním balíčkem na duel! 2. Na začátku každého duelu

Více

Aplikace pravidel Dračího doupěte Plus verze 1.0

Aplikace pravidel Dračího doupěte Plus verze 1.0 Asterion Vzestup temných bohů Aplikace pravidel Dračího doupěte Plus verze 1.0 ALTAR 2006 OBSAH Tvorba postavy 3 Postup na vyšší úroveň 3 Povolání 3 Kněz 3 Exorcismus 4 Přízeň 5 Svěcení osob 5 Myšlenkové

Více

Program, pravidla a podmínky víkendové hry Dračí město

Program, pravidla a podmínky víkendové hry Dračí město Program, pravidla a podmínky víkendové hry Dračí město verze 7 Program 23. 10. 2009 pátek Sraz 16:00 nádraží Svinov Odjezd vlaku 16,30 Hod 18:10 příjezd do Čermné 19:00 příchod na tábořiště 19:00 20:00

Více

Vikingská domovina. Vikingská domovina

Vikingská domovina. Vikingská domovina Vikingové. pocházeli ze Severní Evropy. Žili na území dnešního Dánska, Norska a Švédska. Podnebí v této oblasti bylo nehostinné, zimy dlouhé a obživy nedostatek. Vikingská domovina Vikingové pocházeli

Více

Trpaslíci. Trpaslíky není nijak složité představovat, přesto si ale pár základních informací řekneme:

Trpaslíci. Trpaslíky není nijak složité představovat, přesto si ale pár základních informací řekneme: Trpaslíci Trpaslíky není nijak složité představovat, přesto si ale pár základních informací řekneme: Trpaslíci jsou malé, ale svalnaté bytosti. Vzhledem ke své velikosti mají ohromnou sílu Jsou převážně

Více

strategická desková hra pro dva hráče

strategická desková hra pro dva hráče strategická desková hra pro dva hráče Hrací potřeby: Sada 10 hracích kamenů pro každého hráče: 2 Pěšáci, 2 Rytíři, 1 Věž, 1 Zvěd, 1 Generál, 1 Katapult, 1 Lučištník, 1 Král 1 kámen se symbolem vlajky 4

Více

Výsledek hodu DC ZH Vůle cíle Do 4 5 5-14 10 15-24 15 25-34 20 35+ 25

Výsledek hodu DC ZH Vůle cíle Do 4 5 5-14 10 15-24 15 25-34 20 35+ 25 Silové dovednosti Ovlivnění Mysli vyžaduje Silovou vlastnost Změna Síly využívá Sílu k ovlivnění názoru a úsudku jiné osoby hráč provede hod a stanoví se dle toho to poté musí bránící se překonat, aby

Více

4.5. Kovář Mechanik. Specializace: Mechanik, Zbrojíř

4.5. Kovář Mechanik. Specializace: Mechanik, Zbrojíř 4.5. Kovář Specializace: Mechanik, Zbrojíř Pravidla základního povolání - Kovář si může vytvořit formu ze sádry a do té pak opakovaně vylévat díly, může je vypékat. Práce s formami 1. úr. Kovář může mít

Více

Lone Wolf pravidla (verze 6.2) Pravidla

Lone Wolf pravidla (verze 6.2) Pravidla Pravidla Obsah: 1 ÚVOD - SVĚT LONE WOLFA... 1 2 SOUBOJOVÝ SYSTÉM... 1 2.1 ZBRANĚ A ZBROJE... 1 3 HERNÍ MECHANISMY... 2 3.1.1 Stuhy... 2 3.1.2 Černé zbraně... 2 3.1.3 Nemoci... 2 3.1.4 Jedy... 2 3.1.5 Lokace...

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

Obchod. Volný obchod. Specializovaný obchod

Obchod. Volný obchod. Specializovaný obchod Obchod Jakékoli vyrobené, vypěstované či jinak vytvořené zboží se mezi lidi dostává prodejem, naopak nepotřebné zboží se od lidí může vykupovat, to vše je práce obchodníků. Celý systém obchodu je v současném

Více

Zápasy. Jdoucí na smrt Tě zdraví. Pravidla. Zásahy vrhacíma zbraněma

Zápasy. Jdoucí na smrt Tě zdraví. Pravidla. Zásahy vrhacíma zbraněma Zápasy Přímý přenos zápasů v Hrdlořezově útulku komentuje Judd Jensen A tak se ptám, proč nosí všichni zápasníci řemdih a rukavici s hřeby, co? A co ten ubožák udělal, že se dostal do pracek zápasnických

Více

CAPCOM CO., LTD ALL RIGHTS RESERVED. Nintendo 2DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo Nintendo. 1

CAPCOM CO., LTD ALL RIGHTS RESERVED. Nintendo 2DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo Nintendo. 1 PŘÍRUČKA PRO ZAČÍNAJÍCÍ LOVCE CAPCOM CO., LTD. 2015 ALL RIGHTS RESERVED. Nintendo 2DS and Nintendo 3DS are trademarks of Nintendo. 2016 Nintendo. 1 VÍTEJTE VE SVĚTĚ HRY MONSTER HUNTER LOVCI VŠECH GENERACÍ,

Více

Domus. dracorumverze 5.0. verze 5.0

Domus. dracorumverze 5.0. verze 5.0 Tomáš Hrabě a kolektiv Domus dracorumverze 5.0 verze 5.0 000 Obsah Pravidla...................................... 6 Základní pravidla ke hře.............................. 6 Role........................................

Více

DRUID. Obecná pravidla. 1. stupeň (Záchrana 1)

DRUID. Obecná pravidla. 1. stupeň (Záchrana 1) třetí edice, verze 6 Adam Slabecký & Murphy 2017 Druid uctívá přírodu jako mlčenlivou a mocnou sílu. Proniká do jejího vědomí a využívá její síly na ovlivnění těl živých tvorů a vyvolání přírodních jevů.

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

Úpravy a doplnění pravidel DrDII pro akci KDrD 2015

Úpravy a doplnění pravidel DrDII pro akci KDrD 2015 Úpravy a doplnění pravidel DrDII pro akci KDrD 2015 Akce je postavena na nejaktuálnější verzi pravidel DrDII (Revize), doplněnými o některé úpravy navíc z důvodu světa či typu akce. Nicméně zde uvedeme

Více

Rozdmýchání plamenů. Očarování Aura

Rozdmýchání plamenů. Očarování Aura Chandřina zuřivost Rozdmýchání plamenů Síla ohně Očarovaný Chodec získá +1, dokud není vázán. Rozdmýchání plamenů může očarovat pouze tvého Chodce. Všechny tvé figurky ve vzdálenosti až 4 pole čistého

Více

ANERA S ARENA. Hra Richarda de Rijka

ANERA S ARENA. Hra Richarda de Rijka Pravidla Překlad: Michal Kohoutek ANERA S ARENA Hra Richarda de Rijka Zvláštní poděkování jdou Jeroenovi de Grebber, Henkovi de Rijn, Dave Higgsovi a Marku Veldhuisenovi za jejich úsilí, které učinilo

Více

Lehké zranění O lehké zranění se jedná v případě zásahu do ruky, nohy, nebo při škrábanci do trupu či břicha.

Lehké zranění O lehké zranění se jedná v případě zásahu do ruky, nohy, nebo při škrábanci do trupu či břicha. Vítej hráčko/hráči, u pravidel hry FT 2015. Pravidla mají dvě části, v první se vysvětluje, jak probíhá v našem světě boj, druhá pak popisuje dovednosti a schopnosti, které mohou postavy rozvíjet. Pravidla

Více

PODROBNÉ DOVEDNOSTI ARKÁNA 1.3

PODROBNÉ DOVEDNOSTI ARKÁNA 1.3 PODROBNÉ DOVEDNOSTI ARKÁNA 1.3 Okultismus Naučil ses, jak manipulovat s magií v sobě a ve svém okolí. Okultismus zahrnuje veškeré praktiky označované jako čarodějnictví, kouzlení, zaklínání atd., které

Více

Dreadfleet Přízračné koráby Český překlad velkých karet

Dreadfleet Přízračné koráby Český překlad velkých karet Dreadfleet Přízračné koráby Český překlad velkých karet Překlad: Tangram 1) Kompletní velké karty ) Komprimováno pro účely Zatrolených her ) Chcete-li lepší rozlišení, napište mi soukromou zprávu na Zatrolených

Více

Dungeon World Nemagicka vý bava. Sage LaTorra & Adam Koebel Přeložil: Miroslav Arten Beran originál, strany: verze 0.001

Dungeon World Nemagicka vý bava. Sage LaTorra & Adam Koebel Přeložil: Miroslav Arten Beran originál, strany: verze 0.001 Dungeon World Nemagicka vý bava Sage LaTorra & Adam Koebel Přeložil: Miroslav Arten Beran originál, strany: 323-331 verze 0.001 Výbava Zatuchlé hrobky a zapomenuté pokladnice světa jsou plné užitečných

Více

Baldur s Gate II. Throne of Bhaal. Obsah. Slovenský návod Úvod 37. Úvod 2. Co je Throne of Bhaal 3. Jak začít 4. Jak hrát Throne of Bhaal 4

Baldur s Gate II. Throne of Bhaal. Obsah. Slovenský návod Úvod 37. Úvod 2. Co je Throne of Bhaal 3. Jak začít 4. Jak hrát Throne of Bhaal 4 ô Baldur s Gate II Throne of Bhaal ô Obsah Úvod 2 Co je Throne of Bhaal 3 Jak začít 4 Jak hrát Throne of Bhaal 4 Změny v Baldur's Gate II po instalaci Throne of Bhaal 5 Nové druhy předmětů 7 Zkušenosti

Více

Pravidla Řád 2009 (v.1.3)

Pravidla Řád 2009 (v.1.3) Pravidla Řád 2009 (v.1.3) 1. Co je Echtré? Echtré je herní systém vycházející z oblíbeného, avšak obecně nepříliš známého Šatrhu. Je to systém určený pro hráče kteří čekají od fantasy něco víc než jen

Více

Obchod. Povolení - Volný obchod

Obchod. Povolení - Volný obchod Obchod Jeden z nejdůležitějších prvků města Khorinis je obchod. Jakékoli vyrobené zboží musí být následně prodáno a to je práce obchodníků. Ve městě Khorinis se však obchod začíná teprve rozmáhat. Až v

Více

Lucidní sny. Naučte se vědomě snít

Lucidní sny. Naučte se vědomě snít 1 Lucidní sny Naučte se vědomě snít 2 Copyright Autor: Gareth Vydalo nakladatelství: Martin Koláček - E-knihy jedou Rok vydání: 2013 Vydání první ISBN: 978-80-87856-00-0 (epub) 978-80-87856-01-7 (mobi)

Více

Příručka aplikace Granatier. Mathias Kraus

Příručka aplikace Granatier. Mathias Kraus Mathias Kraus Překlad: Lukáš Vlček 2 Obsah 1 Úvod 5 2 Jak hrát 6 3 Herní pravidla, strategie a tipy 7 3.1 Předměty........................................... 7 3.1.1 Aréna.........................................

Více

Neoficiální Dračí doupě pravidla pro začátečníky průvodce hrou

Neoficiální Dračí doupě pravidla pro začátečníky průvodce hrou Neoficiální Dračí doupě pravidla pro začátečníky průvodce hrou v 1.9 lite Autor: Michal Světlý Lite verze 1.9.0.114 z 25. 7. 2013 (alfa2) 1 Tato příručka obsahuje části textu z titulu Dračí Doupě PPZ PH

Více

Návody a postupy. efekt barva chuť. na 1 bitvu (účinkuje 3 min) +1 do poškození (není kumulativní) Negativní efekt 3s silné křeče do celého těla

Návody a postupy. efekt barva chuť. na 1 bitvu (účinkuje 3 min) +1 do poškození (není kumulativní) Negativní efekt 3s silné křeče do celého těla Návody a postupy Základní obecně známé lektvary Veškeré lektvary jsou opatřeny etiketou popisem, který je možné po vypití lektvaru přečíst a zjistit tak jaký má lektvar účinek. Základní 4 lektvary je možné

Více

CP Já jako alchymistka

CP Já jako alchymistka CP Já jako alchymistka Můj alchymistický životopis Vedoucí práce: Prof. Teóma Tejedor Autor práce: Cleo Torres Školní rok: Léto 2016 Třída: 2Aa Datum odevzdání: 22. 5. 2016 Obsah Cíl práce:... 2 Rodina...

Více

Saikorodo:Východní pobřeží oddílová mordheimová variace s japonizujícím nádechem 1.8

Saikorodo:Východní pobřeží oddílová mordheimová variace s japonizujícím nádechem 1.8 Saikorodo:Východní pobřeží oddílová mordheimová variace s japonizujícím nádechem 1.8 Na jihovýchod od japonských ostrovů v místě, kde se moře stýká s oblohou, leží skupina ostrovů. K pevnině nejbližší

Více

Země přátelských kanibalů

Země přátelských kanibalů okno do světa FIDŽI Text a foto: Michael Fokt Země přátelských kanibalů Ještě před dvěma sty lety by si vás klidně mohli dát k večeři. Dnes patří Fidžijci mezi nejpřátelštější domorodce, s jakými jsem

Více

Přehled hry. Cíl hry ... BARBAR ČARODĚJ BARBAR RYTÍŘ ČARODĚJ ZLODĚJKA POČET ŽIVO ŽIVOTY 4 ŽIVO POČET ŽIVOTŮ + 5. zabíjí nestvůry se silou 3 a méně.

Přehled hry. Cíl hry ... BARBAR ČARODĚJ BARBAR RYTÍŘ ČARODĚJ ZLODĚJKA POČET ŽIVO ŽIVOTY 4 ŽIVO POČET ŽIVOTŮ + 5. zabíjí nestvůry se silou 3 a méně. pravidla hry Přehled hry V průběhu každého kola hry se hráči postupně rozhodují, jestli zůstanou ve hře a pokusí se vstoupit s vybraným hrdinou do podzemí, nebo zda v daném kole ze hry odstoupí. Ve svém

Více

Rady pro pokročilou duši

Rady pro pokročilou duši Rady pro pokročilou duši Richard Bach Příručka Mesiáše Rady pro pokročilou duši Nejlepší způsob, jak se vyhnout odpovědnosti, je říct: Mám odpovědnost. Tví přátelé tě během první minuty vašeho setkání

Více

Pravidla. Po ukončení hráčova celého tahu hraje vždy hráč po jeho levici (po směru hodinových ručiček).

Pravidla. Po ukončení hráčova celého tahu hraje vždy hráč po jeho levici (po směru hodinových ručiček). Pravidla Během hry si každý hráč buduje opevnění své tvrze, brání ji bojovníky ze svých karet a dalšími podniká útoky na tvrze svých protihráčů. Vítězí ten, kdo porazí své protihráče. Hráči si rozdají

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví

Ukázka knihy z internetového knihkupectví Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Neznámá V mé době Pohled na nebe Na farmě své V přírodě živé V mé době farmářské Hvězdy na obloze nebeské V horách zářivé V přírodě hravé V mé době

Více

ZÁZRAČNÁ KNĚŽKA KNIHA PRVNÍ JIŘÍ MIKULÍK. Ukázka knihy z internetového knihkupectví

ZÁZRAČNÁ KNĚŽKA KNIHA PRVNÍ JIŘÍ MIKULÍK. Ukázka knihy z internetového knihkupectví ZÁZRAČNÁ KNĚŽKA KNIHA PRVNÍ JIŘÍ MIKULÍK Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Copyright Text: Jiří Mikulík Ilustrace: Jan Kordina, Jiří Mikulík Obálka: Alena Kubíková Mapa: Jiří Mikulík

Více

naposled upraveno: 22. prosince 2014 (korektury by Kubiq)

naposled upraveno: 22. prosince 2014 (korektury by Kubiq) naposled upraveno: 22. prosince 2014 (korektury by Kubiq) Mitgard Úvod... 2 Orgové, bestie a CP... 2 Informační obláček a otázka co vidím?... 2 Neherní zastavení času - time-stop!... 2 Zlaté valounky...

Více

Herní /neherní. Pravidlo č. 0: Jsi-li blbec, zůstaň doma. Herní doba je období od 09:00 do 24:00 hodin

Herní /neherní. Pravidlo č. 0: Jsi-li blbec, zůstaň doma. Herní doba je období od 09:00 do 24:00 hodin Pravidla pro larp Pravidla pro larp Spící les 2014... v tom roce pitomém 15.-20. července 2014 15.-20. července 2014 www.spiciles.cz www.spiciles.cz Obsah Obecná pravidla... 3 Herní/neherní... 3 Pravidla

Více

1.3. Zloděj. Otevírání zámků

1.3. Zloděj. Otevírání zámků 1.1. Obsah 1.3. Zloděj... 2 1.4. Kejklíř... 3 1.5. Bard... 4 1.6. Průzkumník... 5 1.7. Kartograf... 6 1.8. Bojovník... 7 1.9. Střelec... 8 1.10. Lodník... 9 1.11. Okultista... 10 1.12. Druid... 11 1.13.

Více

Léčitel. vyléčí jí pět životů fyzického zranění

Léčitel. vyléčí jí pět životů fyzického zranění Léčitel Zvláštní to chlapík, když jsem si utnul prst při sekání dřeva nechal mi ho dorůst. Smál se a dal mi napít vína. Pak však došla řeč na placení a jeho tvář dostala zcela jiný výraz. Úsměv se rozplynul

Více

MONSTRA & MÝTY. (Monster & Mythen)

MONSTRA & MÝTY. (Monster & Mythen) MONSTRA & MÝTY (Monster & Mythen) Alan R. Moor Richard Borg 1.0 Úvod V jednom fantastickém světě spolu bojují mocní čarodějové, trpaslíci, trollové, skřeti a nemrtví. Hráči velí jejich armádám (pěchotě,

Více

Pravidla pro MethanCity LARP

Pravidla pro MethanCity LARP Pravidla pro MethanCity LARP 1. Obecná pravidla pro všechny účastníky LARPu 2. Zásahové body a boj, zbraně 3. Agonie 4. Ozáření 5. Fetování 6. Závislost 7. Očipování 8. Zajímání 9. Odemykání zámků a léčení

Více

- Postranní čáry musí být 15 metrů dlouhé 7,5 metru na straně každého týmu.

- Postranní čáry musí být 15 metrů dlouhé 7,5 metru na straně každého týmu. PRAVIDLA JOKGU (CZ) HŘIŠTĚ: 1. Herní hřiště musí být ploché a bez jakýchkoliv překážek. Kolem kurtu musí být prostor pro výběh hráčů velký minimálně 5 metrů od všech postranních čar. Pokud je to možné,

Více

Autor hry: Gary Kim. Ilustrace: Stephane Gantiz. Grafika: Ian Parovel. Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere

Autor hry: Gary Kim. Ilustrace: Stephane Gantiz. Grafika: Ian Parovel. Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere Autor hry: Gary Kim Ilustrace: Stephane Gantiz Grafika: Ian Parovel Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere Překlad do češtiny: Tomáš Endymion Hubka Choson je hra pro 2 až 4 hráče ve věku 14 a výše.

Více