Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 Znalecký posudek číslo /2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Stavba rodinného domu č.p. 8, k.ú. Netřeba, obec Úžice, okres Mělník Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec: Úžice, Netřeba 8, Katastrální údaje: 0206 okres Mělník, obec Úžice, k.ú. Netřeba, LV 461 VLASTNÍK: Pretl Jiří, Netřeba 46, Úžice u Kralup nad Vltavou, r.č /0669 ÚČEL OCENĚNÍ: Exekuční řízení OBJEDNATEL OCENĚNÍ: Exekutorský úřad Brno - venkov, JUDr. Petr Kocián, soudní exekutor; Objednávka č. 137Ex 9620/09-32 ze dne Adresa objednatele: Brno, Veveří 125, IČ DIČ telefon Fax info@exekutorbrno.cz ZHOTOVITEL OCENĚNÍ: Ing. Ivan Rut Adresa zhotovitele: Úvaly u Prahy, Atlasová 1462, IČ DIČ telefon Fax CZ ivan.rut@seznam.cz Datum místního šetření: Datum zpracování : Počet stran: 12 Počet příloh: 5 Počet vyhotovení: 3 Vyhotovení číslo:

2 2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce NEMOVITOSTI: 1969 Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neudržovaná Počet podlaží celkem: 1 / 0 z toho podzemní: 0 z toho nadzemní: 1 Počet bytů: 1 Rodinný dům, domek Typ PP RD Garáž Zahrada Obestavěný Zastavěná prostor plocha m 2 počet m 2 m 3 m 2 Podkroví NE Konstrukce: zděné betonové montované kovové dřevěné jiné Využití: bydlení pronájem podnikání bydl. a podnik. část.obsazen volný objekt Poloha: centrum kraj obce bytová zóna průmysl. zóna nákup. zóna mimo obec Přípojky: voda kanalizace plyn elektro telefon zpev. příjezd Dostupnost: MHD železnice autobus dálnice/i. tř. silnice II./III. tř. Negat vlivy: dál./i.tř. železn. tr. podnik/trafo letiště zápl. oblast jiné Požadavky objednatele Zjistit současnou hodnotu - obecnou cenu - nemovitosti. Rizika nemovitosti: K nemovitosti se vážou omezení vlastnického práva: Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti, nařízení exekuce a zástavní práva exekutorská. Při stanovení obvyklé hodnoty nemovitosti na uvedená omezení vlastnických práv není brán zřetel. PRODEJNOST NEMOVITOSTI: velmi dobrá průměrná obtížná do 6 měsíců od 6 12 měs. nad 1 rok SOUHRN OCENĚNÍ POSUZOVANÉ NEMOVITOSTI Současný stav Porovnávací hodnota Výnosová hodnota Věcná hodnota / nákladová Cena podle cen. předpisu č. Sb. Obecná cena z toho hodnota pozemku 0 Budoucí stav Komentář ke stanovení hodnoty posuzované nemovitosti: Samostatný rodinný dům, 1 byt 2 + 1, už. plocha 70 m 2, montovaná konstrukce, 1 NP, sklonitá střecha bez podkroví, nepodsklepený, standardní vybavení, nepravidelná údržba, původní stav. RD situovaný v obytné zóně vesnické zástavby na východním okraji obce Úžice, v části Netřeba stavebně nesrostlé s obcí. Upravený rovinný pozemek st.p.č. 52, neoplocený, zatravněný, s přístupem od západu z veřejné zpevněné komunikace - je ve vlastnictví ČR - neoceňuje se! Inž. sítě - elektro, voda. Kanalizace do žumpy. Vedle domu kolna. Nutné investice do nemovitosti. Obvyklá cena byla stanovena na základě výpočtu věcné hodnoty a porovnávací hodnoty nemovitosti. Výnosově nebyla nemovitost hodnocena - není pronajata. V Úvalech dne Ing. Ivan Rut Posudek byl vytvořen v programu Delta-NEM firmy Diotima, s.r.o., tel.: ,

3 3 A. Nález 1. Znalecký úkol Předmětem ocenění je nemovitost - stavba rodinného domu č.p. 8 s příslušenstvím na cizím pozemku st.p.č zast. plocha a nádvoří, k.ú. Netřeba, obec Úžice, okres Mělník, kraj Středočeský - je vedena u KÚ pro Středočeský kraj, KP Mělník na listu vlastnictví LV č Pozemek st.p.č. 52 pod stavbou RD je ve vlastnictví státu ČR a neoceňuje se. Pro stanovení obecné ceny nemovitosti jsou vypočteny následující pomocné hodnoty - Věcná hodnota nemovitosti - Srovnávací hodnota nemovitosti 2. Informace o nemovitosti Nemovitost - stavba rodinného domu (dále jen RD), je samostatně stojící, nepodsklepený, s jedním NP, se sklonitou stanovou střechou bez podkroví. Konstrukce montovaná z dřevodílců (typu Okal), veranda zděná z cihelného zdiva. Stavba byla postavena v roce Stáří stavby ke dni ocenění je 41 roků. Během užívání byla prováděna nepravidelná podprůměrná stavební údržba. Stavba je prakticky v původním stavu. V domě je 1 byt s hyg. příslušenstvími a žádné nebytové prostory. Budova se nachází ve východní části obce Úžice, v k.ú. Netřeba stavebně nesrostlé části s obcí, mimo souvislou zástavbu obce Úžice, ve vesnické zástavbě rodinných domů, na východní straně veřejné zpevněné komunikace, na terénně upraveném rovinném pozemku cizího vlastníka. Vzhledem k účelu užití je nemovitost vhodně umístěna s rychlým dosahem okresního města Mělníku, nedaleko měst Neratovice a Kralupy nad Vltavou a dálnice D8 a Prahy. Ke dni ocenění je nemovitost běžně užívána k bydlení. Nutné investice. Pozemky - st.p.č zastavěná plocha a nádvoří, s domem č.p. 8, o výměře 98 m 2. Pozemek nepravidelného tvaru zastavěný stavbou RD. Pozemek je rovinný, neoplocený, terénně upravený, kolem domu zatravněný, přístupný od západu ze zpevněné veřejné komunikace. V místě je napojení na veřejný rozvod el. energie, vody. Kanalizace do jímky. Plynovod v místě není. Klidná obytná vesnická lokalita zástavby rodinnými domky mimo souvislou zástavbu obce, východní část obce, k.ú. Netřeba, obec Úžice, okres Mělník. Pozemek je ve vlastnictví státu ČR - neoceňuje se! Obec - Obec Úžice má podle Lexikonu obcí ČR 2010 cca 802 obyvatel a má statut obce. Obec sestává ze 3 částí a 3 kat. území. Obec se rozkládá cca 1 km východně od dálnice D 8 - exit 9, část Netřeba cca 3 km východně od hlavní části obce směr Neratovice, ve zvlněné krajině povodí Vltavy a Labe.

4 4 V místě rozvinutá občanská vybavenost a infrastruktura: obecní úřad, pošta, zdravotnické zařízení, škola, školka, knihovna, hasiči, restaurace, sportoviště (Rugby club, TJ SK a Sokol), obchody, drobní živnostníci, podnikatelé, zemědělské farmy. Další úřady, instituce a občanská vybavenost v nedalekém okresním městě Mělníku a Neratovicích nebo Kralupech nad Vltavou. Inženýrské sítě - vodovod, elektro, plynofikace, kanalizace částečně včetně ČOV, telefon. Doprava : veřejný autobus, PID, železnice, okresní silnice, dálnice D8 - exit 9 cca 1 km. Dostupnost Mělníku cca 15 minut autem, Neratovice a Kralupy cca 10 minut, Praha po D8 cca 10 minut autem. Nabídka pracovních možností v místě omezená, hlavně ve větších obcích a městech v okolí - Mělník, Neratovice, Kralupy, Praha. Příznivé životní prostředí, klidná zemědělská oblast Povltaví a Polabí. Ekologické zatížení - Ekologicky závadné okolí budovy není. Stavby s přímým negativním vlivem na budovu v okolí nejsou. Radonové riziko - z předložených podkladů a dostupných informací nebylo možné zjistit. Územní plán - obec má zpracovaný návrh územního plánu. Nemovitost je situována v zóně smíšené obytné plochy a sídelní zeleně. Ochranná pásma - v místě nebyla zjištěna. Přírodní katastrofy - V podmínkách ČR a této lokality lze uvažovat zejména s možností silného větru, krupobití, sněhu, úderu blesku. Výhled do 10 let - Nepředpokládá se žádná změna v okolní zástavbě. Objekt bude využíván pro trvalé bydlení. Omezení vlastnického práva - Dle části C listu vlastnictví - Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti, nařízení exekuce, zástavní práva. Věcné břemeno nezjištěno ani objednatelem doloženo. Při stanovení obvyklé hodnoty nemovitosti na uvedená omezení vlastnických práv není brán zřetel. 3. Prohlídka a zaměření nemovitosti Místní šetření bylo provedeno dne za přítomnosti znalce, asistentky znalce a uživatelů nemovitosti. 4. Podklady pro vypracování posudku a) Výpis z katastru nemovitostí KP Mělník, k.ú. Netřeba, LV č. 461 ze dne b) Kopie kat. mapy k.ú. Netřeba, ze dne c) Usnesení Exekutorského úřadu Brno - venkov, Veveří 125, Brno, soudního exekutora JUDr. Petra Kociána č.j. 137Ex 9620/09-32 ze dne d) Výsledky místního šetření včetně zhotovení skic a poznámek a informace poskytnuté objednatelem a uživatelem nemovitosti. e) Informace získané z realitního trhu, obecního úřadu Úžice. f) Fotodokumentace. g) Návrh územního plánu obce Úžice, vypracovala Ing. arch. Kateřina Sovinová s.r.o., Pod Karlovem 1670, Praha2, v září 2009.

5 5 h) Rozhodnutí o přípustnosti staveb dvou rodinných domků typu Okal v Netřebi na pozemku č.kat. 6/4, vydal Odbor výstavby a energetiky ONV v Mělníku č.j. Výst.-1847/69-Ka dne i) Přidělení čísla popisného novostavbě RD na st.p.č. 52, k.ú. Netřeba, vydal OÚ Úžice č.j. 052/99/58/čp dne j) Literatura : Metodika oceňování nemovitostí v ČS a.s.. Teorie oceňování nemovitostí - Prof. A. Bradáč, Cerm Brno. Oceňování nemovitostí na tržních principech - Z. Zazvonil, Ceduk, Praha. 5. Vlastnické a evidenční údaje Stavba domu č.p. 8, na st.p.č. 52, k.ú. Netřeba, obec Úžice - v k.ú. Netřeba, obec Úžice, je vedena u KP v Mělníku na LV č Vlastníkem stavby je : Pretl Jiří, Netřeba 46, Úžice u Kralup nad Vltavou, r.č /0669 St.p.č zast. plocha a nádvoří, RD č.p. 8, o výměře m 2 - v k.ú. Netřeba, obec Úžice, jsou vedeny u KP v Mělníku na LV č Vlastníkem pozemku je : Česká republika - ÚZSVM, Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 6. Dokumentace a skutečnost Situační umístění stavby RD č.p. 8 souhlasí se zakreslením v katastrální mapě. Dokumentace skutečného stavu domu č.p. 8 nebyla předložena k dispozici. V archivu obecního úřadu Úžice byla nalezna část původní projektové dokumentace stavby dvou montovaných RD v Netřebi z roku Při místním šetření bylo zjištěno, že skutečný stav prakticky odpovídá původnímu projektu. Oproti projektu nebylo provedeno podsklepení verandy. Objekt je usazen pouze na zvýšené podezdívce. Stáří stavby ke dni ocenění je 41 roků. Během užívání byla prováděna nepravidelná údržba. Stavba je prakticky v původním stavu z roku Celkově je nemovitost v podprůměrném technickém stavu. 7. Celkový popis nemovitosti RD č.p. 8 je samostatně stojící, nepodsklepený, s 1 NP, se sklonitou sedlovou střechou bez podkroví. Svislé konstrukce jsou montované z dřevodílců, veranda zděná. RD je situován na terénně upraveném rovinném pozemku, ve vesnické zástavbě RD, na východním okraji obce, mimo souvislou zástavbu obce, v části stavebně nesrostlé s obcí, na východní straně veřejné místní zpevněné komunikace, k.ú. Netřeba, obec Úžice, okres Mělník, kraj Středočeský. K nemovitosti se váží omezení vlastnického práva - dle části C listu vlastnictví.

6 6 Příslušenství nemovitosti - vedlejší stavba (zděná kolna se skladem paliva, ve dvorku, vlevo u domu, původní stavba, zděná, zhoršený stav), venkovní úpravy (přípojka elektro, přípojka vody, přípojka kanalizace do jímky, žumpa betonová, zpevněné plochy z betonové mazaniny) - je zahrnuto v ocenění obvyklé ceny. Ke dni ocenění je nemovitost běžně užívána, a dle dostupných údajů není pronajata. 8. Obsah posudku a) Objekty 1) Stavba RD č.p. 8 b) Ocenění porovnávací metodou

7 7 B. Posudek Popis a umístění objektů, výměra, hodnocení a ocenění Popisy objektů a) Objekty 1) Stavba RD č.p. 8 Stavba RD č.p. 8 - je samostatný, nepodsklepený dům, s jedním NP, se sklonitou sedlovou střechou bez podkroví. Svislé konstrukce jsou montované z dřevodílců. Popis konstrukcí a vybavení : Základy tvoří původní základové pasy s izolacemi. Svislé konstrukce jsou montované z dřevodílců (typ Okal), přistavěná veranda zděná z cihel v tl. 30 cm - nedostatečná tepelná izolace. Stropy dřevěné trámové, s rovným podhledem. Střecha je sklonitá, sedlový krov stanový, nad verandou plochá střecha. Krytina je tašková, pálená, na latě. Klempířské konstrukce z pozink. plechu. Vnitřní omítky vápenné štukové, nátěry, obklady. Fasáda verandy dvouvrstvá vápenná, osinkocementový plášť dřevopanelů (nedokončené). Dveře dřevěné typové rámové, ocel. zárubně. Okna dřevěná zdvojená. Podlahy betonové, PVC. Vytápění ústřední teplovodní, kotel na tuhá paliva, radiátory. El. instalace světelná i motorová. Bleskosvod není. Rozvod vody studené i teplé. Zdroj TUV el. boiler. Vnitřní kanalizace od hyg. zařízení do žumpy. V kuchyni sporák PB, linka. Hygienické vybavení - vana, umyvadlo. Záchod standardní splachovací. Dispoziční uspořádání : RD řešen jako nepodsklepený, přízemní, se sklonitou střechou bez podkroví. Půdorys čtvercový s přístavbou zděné vstupní verandy. Byt s úplným hyg. zařízením. Soupis místností : 1. NP = veranda, předsíň, koupelna, WC, spíž, kuchyně, 2 pokoje V domě jsou obytné prostory v 1.NP a žádné nebytové prostory. V domě je jeden byt s hyg. příslušenstvím. Více než polovina podlahové plochy místností a prostorů v domě je určena k bydlení : je to rodinný dům. Technický stav: odpovídá stáří a nedostatečné údržbě a je vcelku podprůměrný. Obvodové dřevopanely jsou místy poškozené - nedostatečné tepelná izolace, do objektu místy zatéká. Základy, stropy, krov jsou zachovalé. Ostatní konstrukce a vybavení jsou standardní, ale dožívají. Doporučuji nutné stavebně udržovací práce. Objekt je užíván k bydlení. Závady: - zhoršený stav obvodového pláště, střešní krytiny, klempířských konstrukcí, oken, instalací

8 8 Ocenění a) Objekty a.1) Věcná hodnota podle vyhlášky 460/2009 Sb. a.1.1) Stavba RD č.p. 8 5 Zatřídění pro potřeby ocenění Rodinný dům: typ L Konstrukce: dřevěná Podsklepení: nepodsklepená nebo podsklepená do poloviny 1.nadz. podlaží Typ střechy: se sklonitou střechou Podkroví: nemá podkroví Podlaží: s jedním nadzemním podlažím Polohový koeficient: 0,850 Kód klasifikace CZ-CC: 111 Budovy jednobytové Kód standardní klasifikace produkce: domy rodinné jednobytové Koeficient změny ceny stavby: 2,173 Podlaží: 1. NP Výška: 2,80 m Zastavěná plocha: 8,56 8,56 + 2,74 4,95 = 86,84 m 2 Obestavěný prostor (OP): 1. NP 2,80 (8,56 8,56 + 2,74 4,95) = 243,14 m 3 Střecha 1/3 3,3 (8,56 8,56) + 2,74 4,95 0,3 = 84,67 m 3 Podezdívka 0,50 (8,56 8,56 + 2,74 4,95) = 43,42 m 3 Obestavěný prostor celkem: = 371,23 m 3 Vybavení: Název, popis Obj. podíl Hodnocení 1. Základy základové pasy izolované 8,20 % Standardní 2. Zdivo montované z dřevodílců, nedostatečná tepelná izolace 21,20 % Podstandardní 3. Stropy dřevěné trámové s podhledem 7,90 % Standardní 4. Střecha dřev. krov stanový 7,30 % Standardní 5. Krytina pálené tašky 3,40 % Standardní 6. Klempířské konstrukce úplné z pozinkovaného plechu 0,90 % Standardní 7. Vnitřní omítky vápenné štukové, nátěry, malby 5,80 % Standardní 8. Fasádní omítky osinkocementový obklad dřevodílců 2,80 % Podstandardní 9. Vnější obklady není 0,50 % Nevyskytuje se 10. Vnitřní obklady nejsou 2,30 % Nevyskytuje se 11. Schody nejsou 1,00 % Nevyskytuje se 12. Dveře typové voštinové hladké, plné i prosklené, ocel. 3,20 % Standardní zárubně 13. Okna dřevěná, zdvojená 5,20 % Standardní 14. Podlahy obytných místností PVC, textilní 2,20 % Standardní 15. Podlahy ostatních místností beton, PVC 1,00 % Standardní

9 9 Název, popis Obj. podíl Hodnocení 16. Vytápění ústřední s kotlem na tuhá paliva, radiátory 5,20 % Standardní 17. Elektroinstalace světelná i motorová 4,30 % Standardní 18. Bleskosvod není 0,60 % Nevyskytuje se 19. Rozvod vody teplé i studené 3,20 % Standardní 20. Zdroj teplé vody el. boiler 1,90 % Standardní 21. Instalace plynu není 0,50 % Nevyskytuje se 22. Kanalizace od všech hyg. zařízení do jímky 3,10 % Standardní 23. Vybavení kuchyně sporák PB, linka 0,50 % Standardní 24. Vnitřní vybavení vana, umyvadlo 4,10 % Standardní 25. Záchod standardní splachovací 0,30 % Standardní 26. Ostatní odvětrání 3,40 % Podstandardní Výpočet koeficientu vybavení stavby K 4 : Základní koeficient K 4 : 1,0000 Úprava koeficientu K 4 : 2. Zdivo 0,54 21,20 % 0, Fasádní omítky 0,54 2,80 % 0, Vnější obklady 0,54 1,852 0,50 % 0, Vnitřní obklady 0,54 1,852 2,30 % 0, Schody 0,54 1,852 1,00 % 0, Bleskosvod 0,54 1,852 0,60 % 0, Instalace plynu 0,54 1,852 0,50 % 0, Ostatní 0,54 3,40 % 0,0184 Hodnota koeficientu vybavení stavby K 4 : = 0,8030 Ocenění: Základní jednotková cena: 2 080, Kč/m 3 Koeficient vybavení stavby K 4 : 0,8030 Polohový koeficient K 5 : 0,8500 Koeficient změny cen staveb K i : 2,1730 Základní jednotková cena upravená: = 3 085,02 Kč/m 3 Základní cena upravená: 371,23 m ,02 Kč/m 3 = ,97 Kč Výpočet opotřebení lineární metodou: Stáří: 41 roků Předpokládaná další životnost: 29 roků Opotřebení: / ( ) = 58,571 % Odpočet opotřebení: ,97 Kč 58,571 % ,53 Kč Cena objektu po odečtení opotřebení: = ,44 Kč Stavba RD č.p. 8 zjištěná cena: ,44 Kč

10 10 b) Ocenění porovnávací metodou Pro porovnání byly vybrány nemovitosti nacházející se v nejbližším okolí od hodnocené nemovitosti. Porovnávací nemovitosti jsou nabízeny k prodeji na realitním serveru reality.cz a seznamreality.cz v současné době. V obci Úžice bylo nalezeno ke dni ocenění 14 nabídek k prodeji rodinných domů s cenami od ,-- Kč (Úžice, Postřížská ul., RD 2 + 1, zděný, 1.NP, sklonitá střecha, pozemek 280 m 2, zast. plocha 100 m 2, už. plocha 90 m 2, IS v místě, studna) až do ,-- Kč (Úžice, atypická novostavba luxusně vybaveného domu 6 + KK masážní vana, parní lázeň, relaxační místnost, zimní zahrada, 2 garáže - zděný, 1NP, podkroví, podsklepený, pozemek 2125 m 2, zast. plocha 241 m 2, už. plocha 516 m 2, IS v místě kompletní ). Nabídkové ceny nemovitostí na realitním trhu je mnohdy třeba brát s rezervou. Některé nemovitosti se sice zobchodují za nabídkové ceny, ale většina skutečně realizovaných prodejních cen nemovitostí je o 10 až 30 % nižší než nabídková cena. Pro porovnání byly vybrány nemovitosti nacházející se co nejblíže od hodnocené nemovitosti. Parametry srovnávacích nemovitostí jsou porovnány s hodnocenou nemovitostí a upraveny níže uvedenými koeficienty. Hodnocená nemovitost - Úžice Netřeba, okr. Mělník, vesnická lokalita zástavby RD. Samostatný RD, montované konstrukce z dřevodílců, 1 NP, sklonitá střecha, bez podkroví, nepodsklepeno, byt 2+1, kolna, průměrné vybavení, standardní materiály. Pozemek pod stavbou je jiného vlastníka neoceňuje se! Užitná plocha domu cca 70 m 2 (80% ze zast. plochy obytného podlaží), situování ve východním okraji obce, v části stavebně nesrostlé s hlavní částí obce, asfaltová komunikace, pozemek rovinný, IS voda, elektro, žumpa. Celkově podprůměrný technický stav. Nutné stavebně udržovací práce. Objekt je v současnosti běžně užíván pro bydlení. Ve výpočtu porovnávací ceny je použita vypočtená průměrná jednotková cena porovnatelných nemovitostí. Seznam porovnávaných objektů: Úžice, Postřížská ulice RD 2+1, samostatný, zděný, 1 NP, sklonitá střecha, půda, sklep, pozemek 280 m 2, zast. plocha 100 m 2, už. plocha 90 m 2, IS elektro, voda, kanalizace, plyn, studna, Úžice u Kralup nad Vltavou. Klidná lokalita s výbornou dostupností do Prahy.Dálnice D8 exit 9. Nabídková cena. Výchozí cena (VC): , Kč Množství (M): 90,00 m 2 už. plochy K místa : 0,95 K časový : 1,00 K vybav. : 0,90 K pozemek : 0,90 K zdroj info : 0,80 K garáž : 1,00 K prodejnost : 0,85 K konstrukce : 0,90 Jednotková cena (JC): 8 215,18 Kč Váha (V): 1,0

11 11 Úžice - Netřeba - RD 2 + 1, samostatný, zděny, 1 NP, sklonitá střecha, půda, pozemek 1800 m 2, zast. plocha 296 m 2, už. plocha 75 m 2, IS - elektro, voda, žumpa. okr. Mělník. Objekt v dobrém stavu s velkou zahradou, který je vzdálen cca 20 km od Prahy směr Mělník. Jedná se o klidnou vesnici, bez občanské vybavenosti. Veškerá občanská vybavenost je ve vedlejší vesnici, vzdálené cca 4km. Topení na elektriku či pevná paliva, plyn zaveden není. Z Prahy - Kobylis dostupnost i busem. Nabídková cena. Výchozí cena (VC): , Kč Množství (M): 75,00 m 2 už. plochy K místa : 1,00 K časový : 1,00 K vybav. : 0,90 K pozemek : 0,70 K zdroj info : 0,70 K garáž : 1,00 K prodejnost : 0,85 K konstrukce : 0,90 Jednotková cena (JC): 8 951,42 Kč Váha (V): 1,0 Úžice - RD 1 + 1, krajní řadový, zděný, výstavba 1930, 1 NP, půda, pozemek 781 m 2, zast. plocha 220 m 2, už. plocha 80 m 2, IS - elektro, voda, kanalizace, plyn. Úžice u Kralup nad Vltavou. Starší samostatně stojící cihlový rodinný dům vhodný jako chalupa nebo po rekonstrukci k trvalému bydlení. Vlastní studna. Výborné dopravní spojení do Prahy a Kralup nad Vltavou. V obci je škola, školka, zdravotní středisko a další vybavenost. Nabídková cena. Výchozí cena (VC): , Kč Množství (M): 80,00 m 2 už. plochy K místa : 0,95 K časový : 1,00 K vybav. : 0,90 K pozemek : 0,78 K zdroj info : 0,80 K garáž : 1,00 K prodejnost : 0,85 K konstrukce : 0,90 Jednotková cena (JC): 8 673,03 Kč Váha (V): 1,0 kde JC = (VC / M) (K místa K časový K vybav. K pozemek K zdroj info K garáž K prodejnost K konstrukce ) Minimální jednotková cena za m 2 už. plochy: Průměrná jednotková cena za m 2 už. plochy ( (JC V) / V): Maximální jednotková cena za m 2 už. plochy: 8 215,18 Kč 8 613,21 Kč 8 951,42 Kč Stanovení porovnávací hodnoty: Stanovená jednotková cena za m 2 už. plochy: 8 600, Kč Množství: 70,00 m 2 už. plochy Porovnávací hodnota: = , Kč

12 12

13 13 C. Rekapitulace Obvyklá cena byla stanovena na základě výpočtu výše uvedených hodnot - věcné hodnoty a porovnávací hodnoty nemovitosti. Výnosová hodnota nebyla stanovena, neboť nemovitost není pronajata. Vzhledem k výše uvedeným zjištěním a propočtům je výsledná obvyklá - obecná cena stanovena ve výši porovnávací hodnoty nemovitosti, která se nejobjektivněji blíží obvyklé ceně. Při stanovení obvyklé hodnoty nemovitosti na uvedená omezení vlastnických práv není brán zřetel. Věcná hodnota objektů podle vyhlášky Cena zjištěná porovnávacím způsobem , Kč , Kč Obvyklá cena nemovitosti stavby RD č.p. 8 s přísl., k.ú. Netřeba, obec Úžice, okres Mělník podle odborného odhadu ke dni ocenění činí , Kč Cena slovy: šestsetdvatisíce Kč V Úvalech dne Ing. Ivan Rut Atlasová Úvaly V Úvalech dne Přílohy: 1. Výpis z katastru nemovitostí + 1 x INFO z KN 2. Kopie katastrální mapy 3. Situační mapa 2x

2 Poloha: centrum kraj obce bytová zóna průmysl. zóna nákup. zóna mimo obec Přípojky: voda kanalizace plyn elektro telefon zpev. příjezd Dostupnost: M

2 Poloha: centrum kraj obce bytová zóna průmysl. zóna nákup. zóna mimo obec Přípojky: voda kanalizace plyn elektro telefon zpev. příjezd Dostupnost: M Znalecký posudek číslo 1994-08/2011 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Pozemky st.p.č. 97/14, p.č. 281/25, 281/29 a 396/8, Zvoleněves, okr. Kladno Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský,

Více

Znalecký posudek číslo 1955-41/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Pozemek p.p.č. 115/121 a p.č. 115/151 orná půda Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec: Tmaň, 267 21 Katastrální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku:

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 8868-117/11 o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

Znalecký posudek č. 2828/101/2013

Znalecký posudek č. 2828/101/2013 Znalecký posudek č. 2828/101/2013 O ceně obvyklé rodinného domu č.p.126 s příslušenstvím a pozemky parc.č. 566, 568 a 1416 v k.ú. Bystřany, obec Bystřany, okres Teplice. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8441-94/10 o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr.

Více

Znalecký posudek OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY

Znalecký posudek OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY Znalecký posudek číslo 1946-32/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Stavba pro individuální rekreaci - zahrádkářská chata Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec: Kladno, 272 03

Více

Znalecký posudek číslo 155/12 6783 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem. Pod rybníčkem 431, 691 42 Valtice

Znalecký posudek číslo 155/12 6783 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem. Pod rybníčkem 431, 691 42 Valtice Znalecký posudek číslo 155/12 6783 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem Pod rybníčkem 431, 691 42 Valtice Katastrální údaje: Kraj Jihomoravský, okres

Více

Znalecký posudek číslo 1919-05/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Rodinný dům s přísl. a pozemkem kraj: Středočeský, obec: Podlešín, 273 25 Zvoleněves Katastrální

Více

Znalecký posudek č. 2129-08/2014

Znalecký posudek č. 2129-08/2014 Znalecký posudek č. 2129-08/2014 O obvyklé ceně nemovitosti: spoluvlastnického podílu ve výši id. 2/3 (SJM) a podíl id. 1/3 domu č.p. 41 s příslušenstvím a pozemky st.p.č.48/2, p.č. 449/1 a 449/2, dle

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1631/101/2014

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1631/101/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1631/101/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 105 Adresa nemovitosti: Potoční 105, 471 54 Cvikov Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, obec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 Rodinný dům, Rodinný dům Účel ocenění: Pro stanovení obvyklé ceny (ocenění stávajícího stavu) Objednavatel : Radek Zahradník žerotinovo náměstí 15, 75002 Přerov

Více

Znalecký posudek č. 2562/17/2012-A

Znalecký posudek č. 2562/17/2012-A Znalecký posudek č. 2562/17/2012-A O ceně bytové jednotky č. 493/3 s podílem na společných částech domu č.p.493 a pozemku parc.č. st. 642/1 v k.ú. Horní Rokytnice nad Jizerou, obec Rokytnice nad Jizerou,

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 NEMOVITOST: ½ bytové jednotky, č. 944/3 Adresa nemovitosti: Haškova 944, 460 01 Liberec Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/16

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/16 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/16 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, RD. č.p. 1454 Adresa nemovitosti: Občanská 1454, 468 51 Smržovka Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Jablonec

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1661/131/2014

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1661/131/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1661/131/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 643 Adresa nemovitosti: Na Průhoně 643, 276 01 Mělník Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mělník, obec

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail:

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail: Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/9 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 242/6 Adresa nemovitosti: Revoluční 242, Žandov Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, obec Žandov,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8435-88/10/d. JUDr. Petr Kocián Veveří 125 616 45 Brno

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8435-88/10/d. JUDr. Petr Kocián Veveří 125 616 45 Brno ZNALECKÝ POSUDEK č. 8435-88/10/d o ceně bytu č. 23/4 v domě č.p. 23, k.ú. Merklín u Karlových Var, obec Merklín, okres Karlovy Vary. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr.

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/10

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/10 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/10 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 503/2 Adresa nemovitosti: Náměstí 17. listopadu 503, 294 71 Benátky nad Jizerou Katastrální údaje : Kraj Středočeský,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/6

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/6 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/6 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 339/4 Adresa nemovitosti: Dukelská 339, 293 01 Mladá Boleslav Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mladá Boleslav,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 193-2013 o obvyklé ceně budovy bez č.p., k.ú. Bruntál

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 193-2013 o obvyklé ceně budovy bez č.p., k.ú. Bruntál ZNALECKÝ POSUDEK číslo 193-2013 o obvyklé ceně budovy bez č.p., k.ú. Bruntál NEMOVITOST: Nebytový prostor, Budova bez č.p. Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Bruntál, obec Bruntál, k.ú. Bruntál-město

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8639-292/10 o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno -

Více

Znalecký posudek č. 2875/148/2013

Znalecký posudek č. 2875/148/2013 Znalecký posudek č. 2875/148/2013 O ceně provozních jednotek č.669//302 a 669/303 s podílem na domě č.p.669 a pozemku parc.č. 81 v k.ú.děčín, obec Děčín, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

Znalecký posudek. číslo 173/11-6604 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Usedlost č.p. 21 a 38 s příslušenstvím a pozemky Honice, 273 03 Stochov

Znalecký posudek. číslo 173/11-6604 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Usedlost č.p. 21 a 38 s příslušenstvím a pozemky Honice, 273 03 Stochov Znalecký posudek číslo 173/11-6604 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Usedlost č.p. 21 a 38 s příslušenstvím a pozemky Honice, 273 03 Stochov Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/12

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/12 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/12 NEMOVITOST: Garáž bez č.p. na p.č. 678/22 Adresa nemovitosti: Bezručova, 256 01 Benešov Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1950/045/2016 6 NEMOVITOST: Pozemek p.č. 1401/76 s rozestavěným rodinným domem Adresa nemovitosti: Sportovní, Milovice Katastrální údaje: Kraj Středočeský,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2514-2009

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2514-2009 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2514-2009 o ceně rodinného domu č.p.321 se staveb.parc.č.322 a zahradou č.3364/2, 3364/5 v obci a k.ú.chodová Planá, okres Tachov (LV č.317) Objednatel posudku: Exekutorský úřad

Více

Znalecký posudek č. 2803/76/2013

Znalecký posudek č. 2803/76/2013 Znalecký posudek č. 2803/76/2013 O ceně rodinného domu č.p.110 s pozemkem zastavěné plcohy č. St.50/1 a pozemkem zahrady parc.č. 10 v k.ú.točník u Klatov, obec Klatovy, okres Klatovy Objednatel posudku:

Více

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/3 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, Bytová jednotka č. 350/2 Adresa nemovitosti: Jižní 350, Stráž pod Ralskem Katastrální údaje: Kraj

Více

Příloha č. 2. Výpočet hodnoty nemovitostí nákladovým způsobem

Příloha č. 2. Výpočet hodnoty nemovitostí nákladovým způsobem Příloha č. 2 Výpočet hodnoty nemovitostí nákladovým způsobem Příloha č. 3 - Výpočet věcné hodnoty nemovitostí Příloha č. 3 Výpočet věcné hodnoty nemovitostí RD č.p. 501 RD č.p. 501 - viz příloha výpočtu

Více

Znalecký posudek číslo 1963-49/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 21, Chlístov u Benešova Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec: Chlístov, Chlístov 21, 256 01

Více

Znalecký posudek. číslo 164/12-6792 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem. Stavba s pozemkem, č.p. 119, p.č.

Znalecký posudek. číslo 164/12-6792 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem. Stavba s pozemkem, č.p. 119, p.č. NEMOVITOST: Znalecký posudek číslo 164/12-6792 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem Adresa nemovitosti: 783 72 Velký Týnec 119 Katastrální údaje: Kraj Olomoucký, okres Olomouc, kú

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/11

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/11 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/11 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 102 Adresa nemovitosti: Hrušov 102, 294 73 Hrušov Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mladá Boleslav,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3854-311/12 O ceně rodinného domu č.p.252 na pozemku parc.č.401/2 v kat.úz.přítluky Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-město Minská 54 616

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13902-342/13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13902-342/13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13902-342/13 o ceně rodinného domu č.p.52 na parc.č.st.63/3, katastrální území a obec Velké Albrechtice, okres Nový Jičín, včetně příslušenství, pozemků parc.č.st.63/3, 279/1 a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Č.j. EX 335/07. Zjištění ceny k prodeji nemovitosti v dražbě

ZNALECKÝ POSUDEK. Č.j. EX 335/07. Zjištění ceny k prodeji nemovitosti v dražbě ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11281-161/08 o ceně rodinného domu čp.43 na parc.č.st.27, katastrální území a obec Černíkov, okres Klatovy, včetně pozemků a příslušenství. (LV č.377) Objednavatel posudku: Soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6914-229/2016 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 556 Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Opava, obec Vítkov, k.ú. Vítkov Adresa nemovité věci: Stará 556, 749

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ a.s.; č. obj.:, Adresa objednatele: Čimická 780 / 61, 181 00 Praha 8. Č.j. 713/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele:

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ a.s.; č. obj.:, Adresa objednatele: Čimická 780 / 61, 181 00 Praha 8. Č.j. 713/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele: Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1854/129/2015/1 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 51/3 Adresa nemovitosti: Střednice 51, Vysoká - Střednice Katastrální údaje: Kraj Středočeský,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 940/170/2010/3

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 940/170/2010/3 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 940/170/2010/3 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 124/3 Adresa nemovitosti: Dobšice 124, 289 05 Dobšice Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Nymburk, obec Dobšice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5954-89/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Ostrava-město, obec Ostrava, k.ú. Muglinov Adresa nemovitosti: Podvojná 120/10,

Více

2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce NEMOVITOSTI: 1925 Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neudržovaná Po

2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce NEMOVITOSTI: 1925 Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neudržovaná Po Znalecký posudek číslo 1975-61/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 100, Nádražní ulice, Dolní Bousov, okr. Mladá Boleslav Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3658-481/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3658-481/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3658-481/2013 O ceně rodinného domu v obci Rychnov na Moravě č.p.196, včetně příslušenství a pozemku p.č.st.290/2, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 817 m 2, vše zapsáno na LV

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1431-52/2012 o ceně nemovitostí - obvyklé (obecné) ceně rodinného domu č.p. 731 na pozemku p.č. 1199, ul. Malá č.or. 7, příslušenství, vedlejší stavby dílny, pozemků p.č. 1199, 1200,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1356/021/2013/7

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1356/021/2013/7 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1356/021/2013/7 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, RD č.p. 238 Adresa nemovitosti: Liběchov 238, 277 21 Liběchov Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mělník,

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/1

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/1 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/1 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 3415 Adresa nemovitosti: Strážnická 3415, 276 01 Mělník Katastrální údaje : Kraj Středočeský,

Více

Case study : Tržní ocenění rodinný dům

Case study : Tržní ocenění rodinný dům Case study : Tržní ocenění rodinný dům Pro vypracování ocenění byly použity následující podklady : informace o pozemcích č.parc.st. x a č.parc. y z katastru nemovitostí, k.ú. Horoměřice, www.cuzk.cz, Vyhláška

Více

Znalecký posudek č. 3541-32/07

Znalecký posudek č. 3541-32/07 Znalecký posudek č. 3541-32/07 o ceně 1/4 rodinného domku čp.15 a pozemků parc.č.st.9 a parc.č.21 v kat.území Nedrahovické Podhájí, obec Nedrahovice, okres Příbram. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr.

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 884/114/2010/7

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 884/114/2010/7 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 884/114/2010/7 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 368/5 Adresa nemovitosti: Polní 368, 354 91 Lázně Kynžvart Katastrální údaje : Kraj Karlovarský, okres Cheb, obec Lázně

Více

IČ: 25023217 telefon: 800 900 490 e-mail: Datum místního šetření: 29.7.2015 Datum zpracování : 29.7.2015

IČ: 25023217 telefon: 800 900 490 e-mail: Datum místního šetření: 29.7.2015 Datum zpracování : 29.7.2015 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/8 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 745/302 Adresa nemovitosti: Sadová 745, Nový Bor Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres Česká

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1805/080/2015/4

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1805/080/2015/4 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1805/080/2015/4 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 19 Adresa nemovitosti: Střednice 19, 277 24 Vysoká Katastrální údaje : Kraj Středočeský,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/4

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/4 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/4 NEMOVITOST: Bytová jednotka, bytová jednotka č. 2606/20 Adresa nemovitosti: Červeného kříže 2606, 47001 Česká Lípa Katastrální údaje : Kraj Liberecký,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 628-16/12 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu (id1/5) rodinného domu čp. 74 s příslušenstvím a pozemkem, vše uvedeno na LV č. 683 pro kat. území a obci Polní Voděrady, okres Kolín.

Více

1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU

1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU PŘÍLOHY 65 14 SEZNAM PŘÍLOH 1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU... 67 2 OCENĚNÍ NÁKLADOVOU METODOU... 91 3 POROVNÁVACÍ ZPŮSOB NEVYHLÁŠKOVÝ... 132 4 METODA PŘÍMÉHO POROVNÁNÍ... 148 5 OCENĚNÍ POZEMKŮ... 153

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2017

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2017 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 7236-231/2017 NEMOVITÁ VĚC: Katastrální údaje: Adresa nemovité věci: OBJEDNAVATEL: Adresa objednavatele: ZHOTOVITEL: Adresa zhotovitele: ÚČEL OCENĚNÍ: Rodinný dům

Více

Č.j. 322/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele: ÚČEL OCENĚNÍ: Účel úvěru: koupě výstavba změna stavby rekonstrukce leasing jiné

Č.j. 322/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele: ÚČEL OCENĚNÍ: Účel úvěru: koupě výstavba změna stavby rekonstrukce leasing jiné Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/2 6 NEMOVITOST: Rodinný dům, č.p. 136 Adresa nemovitosti: Na Kopečku 136, Chleby Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres Nymburk,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0489-178/2013 NEMOVITOST: Podíl ½ z celku garáže na pozemku parc.č. 1823/3 včetně pozemku Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Ústí nad Labem, obec Ústí nad Labem,

Více

Jiné (ocenění stávajícího stavu) Datum místního šetření: Datum zpracování :

Jiné (ocenění stávajícího stavu) Datum místního šetření: Datum zpracování : Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 2003/098/2016 6 NEMOVITOST: Pozemek p.č. st. 134 s rodinným domem č.p. 135 Adresa nemovitosti: Boženy Němcové 135, Byšice Katastrální údaje: Kraj

Více

strana 1 Popis č. 3773/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3773/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3773/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 246 na pozemku parc.č. st. 14/1 a pozemky parc.č. st. 14/1, 3044/6 a 3044/8 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 24.1.2013

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 1863-2012

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 1863-2012 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1863-2012 NEMOVITOST: Rodinný dům čp. 59, pozemky parcelní číslo 121,122, Rodinný dům čp. 59, pozemky parcelní číslo 121,122 Katastrální údaje : Kraj Moravskoslezský, okres Nový

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 954/184/2010/4

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 954/184/2010/4 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 954/184/2010/4 NEMOVITOST: Bytová jednotka, bytová jednotka č. 2172/1 Adresa nemovitosti: Holečkova 2172, 147 00 Praha 4 Katastrální údaje : Kraj Hl.m. Praha, okres

Více

NÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST:

NÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: 1 Znalecký posudek číslo 036/05/10 VH C OCENĚNÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 1673 Adresa nemovitosti: kraj: Ústecký, obec: Ústí nad Labem, Fibichova 1673, 400 01 Exekuce Čj. : 025 Ex 1032/05-44

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2019

ZNALECKÝ POSUDEK č /2019 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4906-28/2019 o ceně obvyklé - nemovitosti rodinného domu č.p. 66 na pozemku p.č. 433 včetně příslušenství a pozemků p.č. 433 a p.č, 434 zapsaných na LV č. 8 kú Oblekovice, v obci Znojmo,

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 1187-48/16 O ceně objektu občanské vybavenosti č.p. 1 Staré Hobzí Objednatel posudku: Účel posudku: RESIDENT 2000 o.p.s. Svobodova 106, 380 01 Dačice IČ 280 66 782 Stanovení ceny Dle

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1512/177/2013

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1512/177/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1512/177/2013 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 135/12 Adresa nemovitosti: Labská 135, 405 02 Děčín Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Děčín, obec Děčín, k.ú. Děčín,

Více

Znalecký posudek č. 5081-245/13

Znalecký posudek č. 5081-245/13 Znalecký posudek č. 5081-245/13 O obvyklé ceně nemovitosti - rodinného domu č.p. 649, v obci Mníšek pod Brdy, na pozemku parc. č. 392 - zastavěná plocha a nádvoří a pozemků parc. č. 224/4 - orná půda,

Více

2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce v r. NEMOVITOSTI: Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neud

2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce v r. NEMOVITOSTI: Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neud Znalecký posudek číslo 1956-42/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Stavba rodinného domu č.p. 26 Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec: Kosova Hora, 26291 Katastrální údaje: 020B

Více

DRS IMMO a.s.; č. obj.:, Lazy VII 5583, 760 01 Zlín IČ: 26285011 telefon: e-mail: Datum místního šetření: 16.10.2015 Datum zpracování : 16.10.

DRS IMMO a.s.; č. obj.:, Lazy VII 5583, 760 01 Zlín IČ: 26285011 telefon: e-mail: Datum místního šetření: 16.10.2015 Datum zpracování : 16.10. Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1863/138/2015 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 1668/3 Adresa nemovitosti: Jáchymovská 2907, Česká Lípa Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6047-182/2014 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka č. 183/13 Katastrální údaje: Kraj Ústecký, okres Litoměřice, obec Liběšice, k.ú. Liběšice u Litoměřic Adresa nemovité věci:

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1666/136/2014/9

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1666/136/2014/9 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1666/136/2014/9 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 609/1 Adresa nemovitosti: Ještědská 609, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou Katastrální údaje :

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8809-58/11 o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 447 na pozemku parc.č. st. 562 a pozemky parc.č. st. 562 a 331/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky zapsány v katastru nemovitostí pro

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1529/194/2013

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1529/194/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1529/194/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný č.p. 42 Adresa nemovitosti: Jestřebí 42, 471 61 Jestřebí Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, obec

Více

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3772/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 50 na pozemku parc.č. 499 a pozemky parc.č. 63, 495, 496/2, 499 a 500 včetně věcného břemene, součástí a příslušenství; budova a pozemky

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3284 / 2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3284 / 2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3284 / 2012 O obvyklé ceně nemovitostí - rodinného domu č.p. 13 na pozemku p.č. st. 62 - zastavěná plocha, včetně tohoto pozemku, dále pozemku p.č. 174/1 - zahrada v obci Jaroměřice

Více

Znalecký posudek č. 2827/100/2013

Znalecký posudek č. 2827/100/2013 Znalecký posudek č. 2827/100/2013 O ceně rodinného domu č.p.65 s příslušenstvím a pozemkem parc.č. st. 25/1 v k.ú.bečov u Mostu, obec Bečov, okres Most. Objednatel posudku: Účel posudku: CZ Dražby a.s.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8720-373/10. o ceně rodinného domu - ul. J. Kodeše č.p. 214, k.ú. Frýdlant, obec Frýdlant, okres Liberec.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8720-373/10. o ceně rodinného domu - ul. J. Kodeše č.p. 214, k.ú. Frýdlant, obec Frýdlant, okres Liberec. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8720-373/10 o ceně rodinného domu - ul. J. Kodeše č.p. 214, k.ú. Frýdlant, obec Frýdlant, okres Liberec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0509-198/2013 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 587/22 s příslušenstvím a pozemky Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Litoměřice, obec Štětí, k.ú. Štětí I Adresa

Více

Jiné (ocenění stávajícího stavu) Datum místního šetření: Datum zpracování :

Jiné (ocenění stávajícího stavu) Datum místního šetření: Datum zpracování : Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1999/094/2016 6 NEMOVITOST: Pozemek p.č. st. 100 s rodinným domem č.p. 69 Adresa nemovitosti: Chorušice 69 Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres

Více

č. 1093/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9

č. 1093/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 1093/15 o ceně bytové jednotky č. 625/4 v budově č.p.625, 626, 668, 669 na pozemku par.č.566/27, 566/28, 566/29, 566/30, 566/31 včetně spoluvlastnického podílu na společných

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/9

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/9 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/9 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 220 Adresa nemovitosti: Habartice 220, 463 73 Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/5

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/5 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/5 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, RD č.p. 579 Adresa nemovitosti: U Krematoria 579, 460 01 Liberec Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Liberec,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-2012

ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-2012 o ceně rodinného domu č.p. 677/3, k.ú. vč. příslušenství a pozemků Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 1294/2

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č / 49 / 2019

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č / 49 / 2019 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 3895 / 49 / 2019 Typ nemovitosti Byt ve vlastnictví bez garáže a bez garážového stání v současném stavu Účel ocenění exekuční řízení

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6048-183/2014 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka č. 1933/6 Katastrální údaje: Kraj Hl.m. Praha, okres Hl.m. Praha, obec Praha, k.ú. Libeň Adresa nemovité věci: Matějková

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/8

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/8 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/8 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, RD č.p. 18 Adresa nemovitosti: 1. máje 18, 277 06 Lužec nad Vltavou Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres

Více

Znalecký posudek č. 2365/27/2017

Znalecký posudek č. 2365/27/2017 Znalecký posudek č. 2365/27/2017 o ceně nemovitých věcí: pozemkové parcely st.č.: 25 se stavbou č.p. 135 a st.č. 506, to vše zapsané na LV č. 161 v katastrálním území Verneřice, obec Verneřice, okres Děčín.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 5625-275/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 5625-275/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 5625-275/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Ostrava-město, obec Ostrava, k.ú. Petřkovice u Ostravy Adresa nemovitosti: Šilheřovická 638/1,

Více

Příloha č. 2. Výpočet hodnoty nemovitostí nákladovým způsobem

Příloha č. 2. Výpočet hodnoty nemovitostí nákladovým způsobem Příloha č. 2 Výpočet hodnoty nemovitostí nákladovým způsobem Příloha č. 2 - Výpočet věcné hodnoty nemovitostí Příloha č. 2 Výpočet věcné hodnoty nemovitostí Odhadovaná nákladová hodnota staveb (dle přílohy)

Více

č. 1098/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9

č. 1098/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 1098/15 o ceně bytové jednotky č. 993/6 v budově č.p.993, 994 na pozemku par.č.232/119, 232/120 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech budovy, jejího příslušenství

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2658/3/2012 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č. p. 409 Adresa nemovitosti: Mlýnská 409, Zlaté Hory Katastrální údaje : Kraj Olomoucký, okres Jeseník, obec Zlaté Hory, k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6703-18/2016 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 1574 Katastrální údaje: Kraj Zlínský, okres Vsetín, obec Vsetín, k.ú. Vsetín Adresa nemovité věci: Horská 1574, 755 01 Vsetín

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6913-228/2016 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka, Byt č. 976/20 s příslušenstvím a podílem ve výši 197/10000 na společných částech domu čp. 679, čp. 976 a na pozemku parc.

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1537/007/2014

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1537/007/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1537/007/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 149 Adresa nemovitosti: Václavská 149, 463 34 Hrádek nad Nisou Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Liberec, obec Hrádek

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2499/135/2010 6 NEMOVITOST: Rodinný dům s příslušenstvím a pozemky Adresa nemovitosti: Dolní Nětčice 20 Katastrální údaje : Kraj Olomoucký, okres Přerov, obec Dolní

Více

strana 1 Popis č. 3924/2013

strana 1 Popis č. 3924/2013 strana 1 Popis č. 3924/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 119 na pozemku parc.č. st. 208 a pozemky parc.č. st. 208, 124/18 a 134/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.8.2013

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ a.s.; Adresa objednatele: Čimická 780 / 61, Praha 8. Č.j. 1023/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele:

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ a.s.; Adresa objednatele: Čimická 780 / 61, Praha 8. Č.j. 1023/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele: Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1920/015/2016 6 NEMOVITOST: Pozemek p.č. st. 63 s RD č.p. 55 a pozemek p.č. 69/8 Adresa nemovitosti: Rudé armády 55, Zvěřínek Katastrální údaje:

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/2

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/2 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/2 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 243 Adresa nemovitosti: Polní 243, 464 01 Frýdlant Katastrální údaje : Kraj Liberecký,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1192/052/2012/1

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1192/052/2012/1 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1192/052/2012/1 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, RD č.p. 412 Adresa nemovitosti: U Herty 412, 468 41 Tanvald Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Jablonec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ číslo /2013

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ číslo /2013 ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ číslo 3372-76/2013 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 2307/7 v Anglické ulici v Kladně. Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Kladno, obec Kladno, k.ú. Kročehlavy Adresa

Více

Znalecký posudek č. 4087/2013

Znalecký posudek č. 4087/2013 Znalecký posudek č. 4087/2013 O ceně nemovitosti - rodinný dům čp.2014 ve Varnsdorfu stanovení obvyklé ceny ( Špičková) Objednatel posudku: Účel posudku: Ing. Aleš Klaudy Masarykovo nám. 191/18 405 02

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 148502. Krakovská 1675/2 11000 Praha. pro účely daní a poplatků jako podklad pro převod nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 148502. Krakovská 1675/2 11000 Praha. pro účely daní a poplatků jako podklad pro převod nemovitosti ZNALECKÝ POSUDEK č. 148502 O ceně rodinného domu č.p. 137 trvalých porostů a pozemků v k.ú. Neuměřice, obec Neuměřice Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: M&M Reality holding, a.s. Krakovská

Více