Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 Znalecký posudek číslo /2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 21, Chlístov u Benešova Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec: Chlístov, Chlístov 21, Katastrální údaje: 0201 okres Benešov, obec Chlístov, k.ú. Chlístov u Benešova, LV 330 VLASTNÍK: Láska Jiří, Chlístov 21, Benešov u Prahy, r.č /0552 ÚČEL OCENĚNÍ: Exekuční řízení OBJEDNATEL OCENĚNÍ: Exekutorský úřad Brno - venkov, JUDr. Petr Kocián, soudní exekutor; Objednávka č. 137Ex22403/09-79 ze dne Adresa objednatele: Brno, Veveří 125, IČ DIČ telefon Fax info@exekutorbrno.cz ZHOTOVITEL OCENĚNÍ: Ing. Ivan Rut Adresa zhotovitele: Úvaly u Prahy, Atlasová 1462, IČ DIČ telefon Fax CZ ivan.rut@seznam.cz Datum místního šetření: Datum zpracování : Počet stran: 15 Počet příloh: 4 Počet vyhotovení: 3 Vyhotovení číslo:

2 2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce NEMOVITOSTI: 1910 Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neudržovaná Počet podlaží celkem: 2 / 0 z toho podzemní: 1 z toho nadzemní: 1 Počet bytů: 1 Rodinný dům, domek Typ PP RD Garáž Zahrada Obestavěný Zastavěná prostor plocha m 2 počet m 2 m 3 m 2 Podkroví NE Konstrukce: zděné betonové montované kovové dřevěné jiné Využití: bydlení pronájem podnikání bydl. a podnik. část.obsazen volný objekt Poloha: centrum kraj obce bytová zóna průmysl. zóna nákup. zóna mimo obec Přípojky: voda kanalizace plyn elektro telefon zpev. příjezd Dostupnost: MHD železnice autobus dálnice/i. tř. silnice II./III. tř. Negat vlivy: dál./i.tř. železn. tr. podnik/trafo letiště zápl. oblast jiné Požadavky objednatele Zjistit současnou hodnotu - obecnou cenu - nemovitosti. Rizika nemovitosti: K nemovitosti se vážou omezení vlastnického práva: Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti, nařízení exekuce, předkupní právo smluvní pro FAST HYPO a.s. Praha a zástavní právo smluvní pro Shefinor co limited, Kypr. Při stanovení obvyklé hodnoty nemovitosti na uvedená omezení vlastnických práv není brán zřetel. PRODEJNOST NEMOVITOSTI: velmi dobrá průměrná obtížná do 6 měsíců od 6 12 měs. nad 1 rok SOUHRN OCENĚNÍ POSUZOVANÉ NEMOVITOSTI Současný stav Porovnávací hodnota Výnosová hodnota Věcná hodnota / nákladová Cena podle cen. předpisu č. Sb. Obecná cena z toho hodnota pozemku Budoucí stav Komentář ke stanovení hodnoty posuzované nemovitosti: Koncový řadový rodinný dům, byt 2 + 1, zděná smíšená konstrukce, 1 PP a 1 NP, sklonitá střecha bez podkroví s půdou, zcela podsklepený, standardní vybavení, nepravidelná údržba. Situovaný v obytné zóně vesnické zástavby v centru zastavěného území obce. Stísněný pozemek s přístupem z veřejné zpevněné komunikace. Inž. sítě - elektro. Voda ze studny od sousedů, kanalizace do jímky u sousedů. Plyn není. Vstupní veranda stojí na cizím pozemku. Objekt užíván pro trvalé bydlení. Obvyklá cena byla stanovena na základě výpočtu věcné hodnoty a porovnávací hodnoty nemovitosti. Výnosově nebyla nemovitost hodnocena - není pronajata. V Úvalech dne Ing. Ivan Rut Posudek byl vytvořen v programu Delta-NEM firmy Diotima, s.r.o., tel.: ,

3 3 A. Nález 1. Znalecký úkol Předmětem ocenění je nemovitost - rodinný dům č.p. 21 s příslušenstvím a pozemky st.p.č. 5/5 - zast. plocha a nádvoří, o výměře 190 m 2, k.ú. Chlístov u Benešova, obec Chlístov, okres Benešov - je vedena u KÚ pro Středočeský kraj, KP Benešov na listu vlastnictví LV č Pro stanovení obecné ceny nemovitosti jsou vypočteny následující pomocné hodnoty - Věcná hodnota nemovitosti + pozemky porovnávacím způsobem - Srovnávací hodnota nemovitosti 2. Informace o nemovitosti Nemovitost - rodinný dům (dále jen RD), je koncový řadový, zcela podsklepený, s jedním NP, se sklonitou sedlovou střechou bez podkroví, s půdou. Konstrukce zděná ze smíšeného zdiva. Stáří stavby se nepodařilo zjistit. Podle stavebně konstrukčního uspořádání - klenby suterénu, smíšené zdivo - je stáří odhadováno na min. 100 roků. Jedná se o přístavbu u stávající původní venkovské zemědělské usedlosti. Během užívání byla prováděna průměrná nepravidelná stavební údržba. V domě je jeden byt a žádné nebytové prostory. Budova se nachází prakticky v centru obce, v zastavěném území, ve vesnické zástavbě rodinných domů a usedlostí, k.ú. Chlístov u Benešova, obec Chlístov, na terénně upraveném mírně svažitém pozemku, přístup ze zpevněné veřejné komunikace. Přístavba vstupní verandy je na cizím pozemku. V suterénu dva klenuté sklepy - jeden s přístupem z předzahrádky průchodem z přístřešku, druhý přístupný ze dvora od sousedů! Vzhledem k účelu užití je nemovitost vhodně umístěna s rychlým dosahem okresního města Benešova. Ke dni ocenění je nemovitost běžně užívána k trvalému bydlení, není pronajata. Pozemky - st.p.č. 5/5 - zastavěná plocha a nádvoří, s domem č.p. 21, o výměře 190 m 2. Pozemek nepravidelného tvaru zastavěný RD s přilehlým dvorkem s přístřeškem a předzahrádkou. Celková výměra pozemků = 190 m 2. Pozemek je rohový, mírně svažitý k jihu, oplocený, terénně upravený, v předzahrádce zatravněný s několika trvalými porosty, z ulice krytý živým plotem z thují, ve dvorku s přístřeškem vstupů do suterénu. Pozemek je přístupný od severu a východu ze zpevněné veřejné komunikace. V místě je napojení na veřejný rozvod el. energie. Voda ze studny od souseda. Kanalizace do jímky u sousedů. Plynovod v místě není. Klidná obytná vesnická lokalita zástavby rodinnými domy a usedlostmi v centru obce, zastavěné území, k.ú. Chlístov u Benešova, okres Benešov. Pro obec není zpracována cenová mapy pozemků.

4 4 Obec - Obec Chlístov má podle Lexikonu obcí ČR 2010 cca 309 obyvatel a má statut obce. Obec sestává ze 3 částí (Chlístov, Žabovřesky, Racek) a 1 kat. území. Obec se rozkládá cca 2 km na SZ od Benešova na okresní silnici č. 106 mezi Benešovem a Týncem nad Sázavou, ve zvlněné středočeské krajině, s výhledem na zámek Konopiště, JV od Prahy. V místě prakticky žádná občanská vybavenost a infrastruktura: obecní úřad, hasiči, hospoda, sportoviště, obchod, pension, parkur. Občanská vybavenost v nedalekém Benešově. Inženýrské sítě - elektro. Doprava : veřejný autobus, okresní silnice. Výhledově se plánuje mezi Chlístovem a Žabovřesky napojení k navrhované Budějovické dálnici. Dostupnost Benešova cca 5 minut, Prahy cca 25 minut autem. Nabídka pracovních možnost v místě omezená, hlavně ve větších obcích v okolí, v Benešově a v Praze. Příznivé životní prostředí, klidná oblast, rekreační oblast, lesy, Sázava nedaleko. Ekologické zatížení - Ekologicky závadné okolí budovy není. Stavby s přímým negativním vlivem na budovu v okolí nejsou. Radonové riziko - z předložených podkladů a dostupných informací nebylo možné zjistit. Územní plán - nemovitost je situována v centru obce v zóně bydlení. Ochranná pásma - v místě nebyla zjištěna. Přírodní katastrofy - V podmínkách ČR a této lokality lze uvažovat zejména s možností silného větru, krupobití, sněhu, úderu blesku. Výhled do 10 let - Nepředpokládá se žádná změna v okolní zástavbě. Objekt bude využíván pro trvalé bydlení. Omezení vlastnického práva - Dle části C listu vlastnictví - Exekuční příkaz k prodeji nemovitosti, nařízení exekuce, předkupní a zástavní právo smluvní. Věcné břemeno nezjištěno Při stanovení obvyklé hodnoty nemovitosti na uvedená omezení vlastnických práv není brán zřetel. 3. Prohlídka a zaměření nemovitosti Místní šetření bylo provedeno dne za přítomnosti znalce, asistenta znalce a manželky vlastníka. 4. Podklady pro vypracování posudku a) Výpis z katastru nemovitostí KP Benešov LV č. 330 ze dne b) Kopie kat. mapy k.ú. Chlístov u Benešova, ze dne c) Usnesení Exekutorského úřadu Brno - venkov, Veveří 125, Brno, soudního exekutora JUDr. Petra Kociána č.j. 137Ex 22403/09-79 ze dne d) Výsledky místního šetření včetně zhotovení skic a poznámek a informace poskytnuté objednatelem a manželkou vlastníka nemovitosti. e) Informace získané z realitního trhu. f) Fotodokumentace. g) Územní plán sídelního útvaru Chlístov, schválený zastupitelstvem obce dne vyhláškou obce č. 3/1998. Změna č. 3 územního plánu schváleno ZO dne h) Literatura : Metodika oceňování nemovitostí v ČS a.s.. Teorie oceňování nemovitostí - Prof. A. Bradáč, Cerm Brno. Oceňování nemovitostí na tržních principech - Z. Zazvonil, Ceduk, Praha.

5 5 5. Vlastnické a evidenční údaje St.p.č. 5/5 - zast. plocha a nádvoří, RD č.p. 21, o výměře m 2 - v k.ú. Chlístov u Benešova, obec Benešov, jsou vedeny u KP Benešov na LV č Vlastníkem je : Láska Jiří, Chlístov 21, Benešov u Prahy, r.č / Dokumentace a skutečnost Situační umístění stavby RD č.p. 21 zcela nesouhlasí se zakreslením v katastrální mapě, neboť přístavba vstupní verandy z ulice stojí na cizím pozemku p.č silnice, ve vlastnictví obce Chlístov. Dokumentace skutečného stavu domu č.p. 21 nebyla předložena k dispozici. Při ocenění se vychází ze skutečných výměr zjištěných při místním šetření. Stáří stavby ke dni ocenění je odhadováno na 100 roků. Jedná se o původní součást venkovské zemědělské usedlosti, která byla v minulosti rozdělena na samostatné obytné domy. Během užívání byla prováděna průměrná nepravidelná stavební údržba. Celkově je nemovitost v průměrném technickém stavu. 7. Celkový popis nemovitosti RD č.p. 21 je koncový řadový, zcela podsklepený, s 1 NP, se sklonitou sedlovou střechou bez podkroví s půdou. Svislé konstrukce jsou zděné ze smíšeného zdiva. RD je situován na mírně svažitém pozemku k jihu, terénně upraveném, v centrální části obce, ve vesnické zástavbě RD a chalup, v zastavěném území obce, u místní veřejné zpevněné komunikace, k.ú. Chlístov u Benešova, obec Chlístov, okres Benešov. K nemovitosti se váží omezení vlastnického práva - dle části C listu vlastnictví. Příslušenství nemovitosti - zděný přístřešek u vstupu do sklepů (jednoduchá stavba ze smíšeného zdiva, pultová střecha, tašková krytina, špatný stav), venkovní úpravy (přípojka elektro, přípojka vody ze studny od sousedů, přípojka kanalizace do jímky u sousedů, oplocení předzahrádky, plotová vrátka, zpevněné plochy, venkovní schody), trvalé porosty - je zahrnuto v ocenění obvyklé ceny. Ke dni ocenění je nemovitost běžně užívána k trvalému bydlení, není pronajata. 8. Obsah posudku a) Objekty 1) RD č.p. 21 b) Pozemky 1) Pozemky c) Ocenění porovnávací metodou

6 6 B. Posudek Popis a umístění objektů, výměry, hodnocení a ocenění Popisy objektů a) Objekty 1) RD č.p. 21 RD č.p. 21 je koncový řadový, zcela podsklepený dům, s jedním NP, se sklonitou sedlovou střechou bez podkroví s půdou. Svislé konstrukce jsou zděné ze smíšeného zdiva. Popis konstrukcí a vybavení : Základy tvoří základové pasy bez izolací. Svislé konstrukce jsou zděné ze smíšeného zdiva - kámen, cihly v tl. nad 45 cm. Stropy sklepů klenbové cihelné, 1. NP dřevěné trámové s podhledem. Střecha je sklonitá, sedlový krov dřevěný. Krytina je tašková, pálená, na latě. Klempířské konstrukce z pozink. plechu, žlaby, svody. Vnitřní omítky vápenné štukové. Fasáda dvouvrstvá, břízolit. Vstupní přístavba zděná ze šamotových cihel, spárovaná. Vnitřní obklady keramické v kuchyni a koupelně. Dveře dřevěné rámové, ocel. zárubně a shrnovací. Okna dřevěná dvojitá, dovnitř a ven otvíravá. Podlahy textilní, betonové, PVC, keramické dlažby. Vytápění lokální na tuhá paliva. El. instalace světelná i motorová. Bleskosvod není. Rozvod vody studené i teplé. Zdroj TUV el. boiler. V kuchyni sporák el., linka. Hygienické vybavení vana, umyvadlo. Záchod splachovací. Dispoziční uspořádání : RD řešen jako zcela podsklepený, přízemní, se sklonitou střechou bez podkroví s půdou. Půdorys obdélníkový. Byt s úplným hygienickým příslušenstvím. Soupis místností : 1. PP = 2 sklepy 1. NP = vstup, předsíň, kuchyně, koupelna + WC, 2 pokoje V domě jsou obytné prostory v 1. NP a žádné nebytové prostory. V domě je jeden byt s hyg. příslušenstvím. Více než polovina podlahové plochy místností a prostorů v domě je určena k bydlení : je to rodinný dům. Technický stav: odpovídá stáří a průměrné stavební údržbě. Prvky dlouhodobé životnosti (základy, zdivo, stropy, krov) jsou zachovalé. Ostatní konstrukce a vybavení standardní. Objekt užíván k trvalému bydlení. Závady: - zhoršený stav fasády - místy odpadává - zhoršený stav střešní krytiny - zatéká do střechy - přívod vody ze studny od souseda, kanalizace do jímky k sousedům

7 7 Ocenění a) Objekty a.1) Věcná hodnota podle vyhlášky 460/2009 Sb. a.1.1) RD č.p Zatřídění pro potřeby ocenění Rodinný dům: typ C Konstrukce: zděná Podsklepení: podsklepená Typ střechy: se sklonitou střechou Podkroví: nemá podkroví Podlaží: s jedním nadzemním podlažím Polohový koeficient: 0,850 Kód klasifikace CZ-CC: 111 Budovy jednobytové Kód standardní klasifikace produkce: Koeficient změny ceny stavby: 2,173 domy rodinné jednobytové Podlaží: Název Výška Zastavěná plocha 1.PP 2,50 m 9,31 9,66 = 89,93 m 2 1. NP 2,75 m 9,66 9,31 + 3,71 1,32 = 94,83 m 2 Součet: 5,25 m 184,76 m 2 Obestavěný prostor (OP): 1.PP 2,50 9,31 9,66 = 224,84 m 3 1. NP 2,75 (9,66 9,31 + 3,71 1,32) = 260,79 m 3 Střecha 3,00/2 (9,66 9,31) = 134,90 m 3 Obestavěný prostor celkem: = 620,53 m 3 Vybavení: Název, popis Obj. podíl Hodnocení Podíl 1. Základy základové pasy neúplně izolované 5,40 % Podstandardní 2. Zdivo smíšené zdivo v tl. nad 45 cm 23,40 % Standardní 3. Stropy klenby 9,10 % Podstandardní 50 % dřevěné s rovným podhledem Standardní 50 % 4. Střecha dřev. krov sedlový 5,40 % Standardní 5. Krytina pálené tašky 3,30 % Standardní 6. Klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu - žlaby, svody 0,80 % Podstandardní 7. Vnitřní omítky vápenné štukové 6,10 % Standardní 8. Fasádní omítky dvouvrstvé omítky, břízolit, spárované zdivo 2,80 % Standardní 9. Vnější obklady není 0,50 % Nevyskytuje se 10. Vnitřní obklady keramické 2,20 % Standardní 11. Schody nejsou 2,30 % Nevyskytuje se 12. Dveře dřevěné 3,20 % Standardní

8 8 Název, popis Obj. podíl Hodnocení Podíl 13. Okna dřevěná dvojitá dovnitř a ven otvíravá 5,10 % Podstandardní 14. Podlahy obytných místností textilní, PVC apod. 2,10 % Standardní 15. Podlahy ostatních místností keramické dlažby, beton 1,30 % Standardní 16. Vytápění lokální na tuhá paliva 5,30 % Podstandardní 17. Elektroinstalace světelná i motorová 4,20 % Standardní 18. Bleskosvod není 0,60 % Nevyskytuje se 19. Rozvod vody teplé i studené 2,90 % Standardní 20. Zdroj teplé vody el. boiler 1,70 % Standardní 21. Instalace plynu není 0,50 % Nevyskytuje se 22. Kanalizace od všech hyg. zařízení do jímky 2,70 % Standardní 23. Vybavení kuchyně sporák, linka 0,50 % Standardní 24. Vnitřní vybavení vana, umyvadlo 4,30 % Standardní 25. Záchod standardní splachovací 0,30 % Standardní 26. Ostatní odvětrání 4,00 % Podstandardní Výpočet koeficientu vybavení stavby K 4 : Základní koeficient K 4 : 1,0000 Úprava koeficientu K 4 : 1. Základy 0,54 5,40 % 0, Stropy 0,54 9,10 % 50 % 0, Klempířské konstrukce 0,54 0,80 % 0, Vnější obklady 0,54 1,852 0,50 % 0, Schody 0,54 1,852 2,30 % 0, Okna 0,54 5,10 % 0, Vytápění 0,54 5,30 % 0, Bleskosvod 0,54 1,852 0,60 % 0, Instalace plynu 0,54 1,852 0,50 % 0, Ostatní 0,54 4,00 % 0,0216 Hodnota koeficientu vybavení stavby K 4 : = 0,8252 Ocenění: Základní jednotková cena: 2 130, Kč/m 3 Koeficient vybavení stavby K 4 : 0,8252 Polohový koeficient K 5 : 0,8500 Koeficient změny cen staveb K i : 2,1730 Základní jednotková cena upravená: = 3 246,52 Kč/m 3 Základní cena upravená: 620,53 m ,52 Kč/m 3 = ,06 Kč Výpočet opotřebení lineární metodou: Stáří: 100 roků Předpokládaná další životnost: 50 roků Opotřebení: / ( ) = 66,667 % Odpočet opotřebení: ,06 Kč 66,667 % ,76 Kč Cena objektu po odečtení opotřebení: = ,30 Kč RD č.p. 21 zjištěná cena: ,30 Kč

9 9 b) Pozemky b.1) Porovnávací hodnota b.1.1) Pozemky Popis porovnávacích pozemků: Porovnávací pozemky byly převzaty z databáze cen pozemků a z realitních internetových stránek a seznamreality.cz. Pro lokalitu obce Chlístov u Benešova bylo nalezeno ke dni ocenění 9 nabídek k prodeji stavebních pozemků určených pro výstavbu objektů pro bydlení, s nabídkovými cenami od cca 700,-- Kč/m 2 až do 1.250,-- Kč/m 2, ve stávající zástavbě obce i nových lokalitách k zastavění RD v Chlístově - Žabovřeskách. Nižší ceny u pozemků v okrajových lokalitách a menších obcích s neúplným zainvestováním inž. sítěmi, vyšší ceny u zainvestovaných pozemků s přístup. komunikacemi blíže k lukrativním lokalitám. Většina hodnocených pozemků má v dosahu napojení na některé inženýrské sítě a jsou přístupné z místních komunikací. Inzerované - nabídkové ceny jsou upraveny koeficientem zdroje informace ve výši 0,80 až 0,90 (nejedná se o prodejní ceny). Hodnocený pozemek - st.p.č. 5/5 - zast. plocha, o výměře 190 m 2, IS - přípojka elektro, voda ze studny, kanalizace do jímky, zpevněné komunikace, možnost parkování u domu, situování v centrální části zastavěného území obce. Klidná lokalita, rychlý dosah spádových měst - Benešov 2 km, Praha cca 30 km. Ve výpočtu je použita průměrná jednotková cena z vybraných porovnávacích cen pozemků. Porovnávací pozemky: Chlístov - stavební pozemek, 1161 m 2, rovinatý, nová lokalita zástavby rodinnými domy, cca 2km od Benešova. Elektřina na pozemku, dešťová kanalizace + ostatní inženýrské sítě na hranici pozemku. Nabídková cena. Nabídková cena: , Kč Výměra: 1 161,00 m 2 Jednotková cena: 1 162,79 Kč/m 2 Koeficient prodejnosti K p : 0,850 Upravená jednotková cena: 988,37 Kč/m 2 Váha: 1,00 Chlístov - Žabovřesky, stavební pozemek 900 m 2, zasíťovaný, celkem 49 kompletně zasíťovaných pozemků. II. etapa v obci Žabovřesky, v těsné blízkosti zámeckého parku Konopiště a s dobrou dostupností do 2km vzdáleného Benešova. Ideální poloha pro klidné bydlení v krásné přírodě. Zpevněná komunikace. Nabídková cena. Nabídková cena: , Kč Výměra: 900,00 m 2 Jednotková cena: 1 090, Kč/m 2 Koeficient prodejnosti K p : 0,850 Upravená jednotková cena: 926,50 Kč/m 2 Váha: 1,00

10 10 Chlístov - Žabovřesky, stavební pozemek, 1085 m 2, k zástavbě RD, 2km od okresního města Benešov, 10km Týnec nad Sázavou. Umístěný po levé straně při výjezdu z Benešova na Týnec nad Sázavou. Veškerá občanská vybavenost ve městě Benešov. Nabídková cena. Nabídková cena: , Kč Výměra: 1 085,00 m 2 Jednotková cena: 700, Kč/m 2 Koeficient prodejnosti K p : 0,950 Upravená jednotková cena: 665, Kč/m 2 Váha: 1,00 Chlístov - Žabovřesky - stavební pozemek 1194 m 2, pěkný rovinatý pozemek, inženýrské sítě na pozemku, voda - studna, elektřina 380 V, kanalizace - nutno vybudovat septik, plyn - v obci není, nádherná lokalita v okolí zámku Konopiště, lze ihned stavět. Nabídková cena Nabídková cena: , Kč Výměra: 1 194,00 m 2 Jednotková cena: 1 250, Kč/m 2 Koeficient prodejnosti K p : 0,850 Upravená jednotková cena: 1 062,50 Kč/m 2 Váha: 1,00 Minimální jednotková cena: 665, Kč/m 2 Průměrná jednotková cena: 910,59 Kč/m 2 Maximální jednotková cena: 1 062,50 Kč/m 2 Stanovená jednotková cena (SJC): 910, Kč/m 2 Oceňovaný pozemek: Název: Zastavěná plocha, dům č.p.21 Parcelní číslo: 5/5 Výměra (V): 190,00 m 2 Cena pozemku (V SJC): 190,00 m 2 910, Kč/m 2 = , Kč Pozemky zjištěná cena: , Kč c) Ocenění porovnávací metodou Pro porovnání byly vybrány nemovitosti nacházející se v nejbližším okolí od hodnocené nemovitosti. Porovnávací nemovitosti jsou nabízeny k prodeji na realitním serveru reality.cz a seznamreality.cz v současné době. V obci Chlístov byly nalezeny 3 nabídky k prodeji rodinných domů s cenami od ,-- Kč (Chlístov-Žabovřesky, nedokončená novostavba RD 4+1, 1 NP, podkroví, vest. garáž, zast. pl. 124 m 2, pozemek 965 m 2, už. plocha 184 m 2, ÚT ele.) až do ,-- Kč (nabídka novostavby RD 4+KK, Žabovřesky, 1 NP, cihla, pozemek 954 m 2, zast. plocha 156 m 2, už. plocha116 m 2 ).

11 11 V okolí do 10 km bylo nalezeno cca 49 nabídek k prodeji rodinných domů, s nabídkovými cenami od ,-- Kč (Poličany okr. Benešov, chalupa, 1 NP, půda, kolny, pozemek 1449 m 2 ) až do ,-- Kč (Benešov, stylová vila 5 + 2, z roku1930, po kompletní rekonstrukci, 2 NP, sklepy, pozemek 623 m 2, zast. plocha 228 m 2, už. plocha 220 m 2, upravená zahrada, bazén). Nabídkové ceny nemovitostí na realitním trhu je mnohdy třeba brát s rezervou. Některé nemovitosti se sice zobchodují za nabídkové ceny, ale většina skutečně realizovaných prodejních cen nemovitostí je o 10 až 30 % nižší než nabídková cena. Pro porovnání byly vybrány nemovitosti nacházející se co nejblíže od hodnocené nemovitosti. Parametry srovnávacích nemovitostí jsou porovnány s hodnocenou nemovitostí a upraveny níže uvedenými koeficienty. Hodnocená nemovitost - Chlístov, okr.benešov, vesnická lokalita zástavby RD. Starý dům, průměrná údržba, koncový řadový dům, sedlová střecha, 1 NP, zcela podsklepeno, půda, byt 2+1, klenuté sklepy, účelné vybavení, standardní materiály. Pozemek stísněný celkem 190 m 2, užitná plocha domu cca 130 m 2 (70% zast. plochy podlaží), situování prakticky v centru obce, pozemek mírně svažitý, terénně upravený, oplocený, průměrně udržovaný, IS - pouze elektro, voda ze studny, kanalizace do žumpy. Celkově průměrný technický stav. Objekt v současnosti běžně užíván k trvalému bydlení. Benešov 2 km. Ve výpočtu porovnávací ceny je použita vypočtená průměrná jednotková cena porovnatelných nemovitostí. Seznam porovnávaných objektů: Chlístov - RD 5 + 2kk, zděný, samostatný, 1. NP, půda, novostavba 2001, pozemek 761 m 2, zast. plocha 175 m 2, už. plocha 280 m 2, prostorný rodinný dům, ve velmi dobrém stavu. Dům je možné užívat jako celek i rozdělit až na tři jednotky. V přízemí se nachází velmi prostorný a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem a funkčním krbem, 2 pokoje, koupelna a chodba, ze které se po pěti schodech dá sejít do druhé části přízemí které je tvořeno předsíní, koupelnou a velkým pokojem s kuchyňským koutem. Půda s možností vestavby - byla přivedena voda a elektřina. Přístřešek pro dvě auta a altán, od ulice je částečně oddělena thujemi. Ze zahrady je výhled na známý zámek Konopiště. Z Chlístova je velmi dobré dopravní spojení do Prahy (autem 25 minut na kraj Prahy, pravidelné autobusové spojení přes Benešov - každých 30 minut. Nabídková cena. Výchozí cena (VC): , Kč Množství (M): 280,00 m 2 už. plochy K místa : 0,95 K časový : 1,00 K vybav. : 0,82 K pozemek : 0,75 K zdroj info : 0,85 K garáž : 0,95 K prodejnost : 1,00 Jednotková cena (JC): 7 076,73 Kč Váha (V): 1,0

12 12 Pecerady - okr. Benešov, RD 3+1, zděný, samostatný, vesnická chalupa, 1. NP, půda, pozemek 620 m 2, zast. plocha 105 m 2, už. plocha 97 m 2, v klidné části obce, v zástavbě rodinných domů nedaleko od obchodu a restaurace. Postaven je na pozemku, který je ve dvou úrovních. V horní části je postaven dům, asi o 3 m níže je zbylá část pozemku, který slouží jako zahrada. Dům je v dobrém technickém stavu, je možné okamžité nastěhování. Má jedno obytné nadzemní podlaží v kterém je veranda spojená se zimní zahradou, ložnice, koupelna s WC, průchozí kuchyň do obývacího pokoje, z kterého je vstup do zimní zahrady. Kuchyňská linka na míru. Vytápění je ústředním topením na tuhá paliva., voda z vlastní studny, odpad je do kanalizace. Dopravní spojení autobusovou dopravou. Občanská vybavenost v Týnci nad Sázavou, středisko dolního Posázaví, turistika, vodáci. Dostupnost do Prahy cca 35 km, Benešov 10km. Nabídková cena. Výchozí cena (VC): , Kč Množství (M): 97,00 m 2 už. plochy K místa : 0,95 K časový : 1,00 K vybav. : 0,90 K pozemek : 0,82 K zdroj info : 0,85 K garáž : 1,00 K prodejnost : 1,00 Jednotková cena (JC): ,87 Kč Váha (V): 1,0 Jírovice - okr. Benešov, RD 4+1, zděný, samostatný, 1. NP, podkroví, rekonstrukce 2003, pozemek 307 m 2, zast. plocha 98 m 2, už. plocha 171 m 2, IS - el., voda studna, kanalizace do ČOV, Výborná dostupnost 3km od Benešova v klidném prostředí poblíž rybníčku, 3km od golfového konopišťského resortu (dvě mistrovská osmnáctijamková hřiště a devítijamkovým veřejným hřištěm). Zámek Konopiště 1,5km.. Přízemní nepodsklepený dům po celkové rekonstrukci s vestavbou podkroví. Přízemí veranda, předsíň+schodiště, obývací pokoj s krbem, ložnice, kuchyně, koupelna s WC. Podkroví 2 ložnice, loggie, terasa. Nabídková cena. Výchozí cena (VC): , Kč Množství (M): 98,00 m 2 už. plochy K místa : 0,95 K časový : 1,00 K vybav. : 0,85 K pozemek : 0,95 K zdroj info : 0,85 K garáž : 1,00 K prodejnost : 1,00 Jednotková cena (JC): ,91 Kč Váha (V): 1,0 kde JC = (VC / M) (K místa K časový K vybav. K pozemek K zdroj info K garáž K prodejnost ) Minimální jednotková cena za m 2 už. plochy: Průměrná jednotková cena za m 2 už. plochy ( (JC V) / V): Maximální jednotková cena za m 2 už. plochy: 7 076,73 Kč ,50 Kč ,91 Kč

13 13 Stanovení porovnávací hodnoty: Stanovená jednotková cena za m 2 už. plochy: , Kč Množství: 130,00 m 2 už. plochy Porovnávací hodnota: = , Kč

14 14 C. Rekapitulace Obvyklá cena byla stanovena na základě výpočtu výše uvedených hodnot - věcné hodnoty a porovnávací hodnoty nemovitosti. Výnosová hodnota nebyla stanovena, neboť nemovitost není pronajata. Vzhledem k výše uvedeným zjištěním a propočtům je výsledná obvyklá - obecná cena stanovena ve výši porovnávací hodnoty nemovitosti, která se nejobjektivněji blíží obvyklé ceně. Při stanovení obvyklé hodnoty nemovitosti na uvedená omezení vlastnických práv není brán zřetel. Věcná hodnota objektů podle vyhlášky Cena pozemků určená porovnávací metodou Stanovená věcná hodnota celkem Cena zjištěná porovnávacím způsobem , Kč , Kč , Kč , Kč Obvyklá cena nemovitosti Rod. domu č.p. 21 s přísl., k.ú. Chlístov u Benešova, okres Benešov podle odborného odhadu ke dni ocenění činí , Kč Cena slovy: jedenmilionšestsetdevadesáttisíc Kč V Úvalech dne Ing. Ivan Rut Atlasová Úvaly V Úvalech dne Přílohy: 1. Výpis z katastru nemovitostí 2. Kopie katastrální mapy 3. Situační mapa 4. Fotodokumentace

15 15 Fotodokumentace: RD č.p. 21, k.ú. Chlístov u Benešova, okres Benešov Pokoj Kuchyně Koupelna

2 Poloha: centrum kraj obce bytová zóna průmysl. zóna nákup. zóna mimo obec Přípojky: voda kanalizace plyn elektro telefon zpev. příjezd Dostupnost: M

2 Poloha: centrum kraj obce bytová zóna průmysl. zóna nákup. zóna mimo obec Přípojky: voda kanalizace plyn elektro telefon zpev. příjezd Dostupnost: M Znalecký posudek číslo 1994-08/2011 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Pozemky st.p.č. 97/14, p.č. 281/25, 281/29 a 396/8, Zvoleněves, okr. Kladno Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský,

Více

Znalecký posudek číslo 1955-41/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Pozemek p.p.č. 115/121 a p.č. 115/151 orná půda Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec: Tmaň, 267 21 Katastrální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku:

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 8868-117/11 o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8441-94/10 o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr.

Více

Znalecký posudek číslo 1980-66/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Stavba rodinného domu č.p. 8, k.ú. Netřeba, obec Úžice, okres Mělník Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec:

Více

Znalecký posudek č. 2828/101/2013

Znalecký posudek č. 2828/101/2013 Znalecký posudek č. 2828/101/2013 O ceně obvyklé rodinného domu č.p.126 s příslušenstvím a pozemky parc.č. 566, 568 a 1416 v k.ú. Bystřany, obec Bystřany, okres Teplice. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

Znalecký posudek číslo 155/12 6783 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem. Pod rybníčkem 431, 691 42 Valtice

Znalecký posudek číslo 155/12 6783 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem. Pod rybníčkem 431, 691 42 Valtice Znalecký posudek číslo 155/12 6783 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem Pod rybníčkem 431, 691 42 Valtice Katastrální údaje: Kraj Jihomoravský, okres

Více

Znalecký posudek OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY

Znalecký posudek OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY Znalecký posudek číslo 1946-32/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Stavba pro individuální rekreaci - zahrádkářská chata Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec: Kladno, 272 03

Více

Znalecký posudek číslo 1919-05/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Rodinný dům s přísl. a pozemkem kraj: Středočeský, obec: Podlešín, 273 25 Zvoleněves Katastrální

Více

Znalecký posudek č. 2562/17/2012-A

Znalecký posudek č. 2562/17/2012-A Znalecký posudek č. 2562/17/2012-A O ceně bytové jednotky č. 493/3 s podílem na společných částech domu č.p.493 a pozemku parc.č. st. 642/1 v k.ú. Horní Rokytnice nad Jizerou, obec Rokytnice nad Jizerou,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2019

ZNALECKÝ POSUDEK č /2019 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4906-28/2019 o ceně obvyklé - nemovitosti rodinného domu č.p. 66 na pozemku p.č. 433 včetně příslušenství a pozemků p.č. 433 a p.č, 434 zapsaných na LV č. 8 kú Oblekovice, v obci Znojmo,

Více

2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce NEMOVITOSTI: 1925 Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neudržovaná Po

2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce NEMOVITOSTI: 1925 Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neudržovaná Po Znalecký posudek číslo 1975-61/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 100, Nádražní ulice, Dolní Bousov, okr. Mladá Boleslav Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5954-89/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Ostrava-město, obec Ostrava, k.ú. Muglinov Adresa nemovitosti: Podvojná 120/10,

Více

Znalecký posudek č. 3541-32/07

Znalecký posudek č. 3541-32/07 Znalecký posudek č. 3541-32/07 o ceně 1/4 rodinného domku čp.15 a pozemků parc.č.st.9 a parc.č.21 v kat.území Nedrahovické Podhájí, obec Nedrahovice, okres Příbram. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8639-292/10 o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno -

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8435-88/10/d. JUDr. Petr Kocián Veveří 125 616 45 Brno

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8435-88/10/d. JUDr. Petr Kocián Veveří 125 616 45 Brno ZNALECKÝ POSUDEK č. 8435-88/10/d o ceně bytu č. 23/4 v domě č.p. 23, k.ú. Merklín u Karlových Var, obec Merklín, okres Karlovy Vary. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr.

Více

Znalecký posudek č. 2129-08/2014

Znalecký posudek č. 2129-08/2014 Znalecký posudek č. 2129-08/2014 O obvyklé ceně nemovitosti: spoluvlastnického podílu ve výši id. 2/3 (SJM) a podíl id. 1/3 domu č.p. 41 s příslušenstvím a pozemky st.p.č.48/2, p.č. 449/1 a 449/2, dle

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 Rodinný dům, Rodinný dům Účel ocenění: Pro stanovení obvyklé ceny (ocenění stávajícího stavu) Objednavatel : Radek Zahradník žerotinovo náměstí 15, 75002 Přerov

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail:

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ; č. obj.:, 12.3.2014 Adresa objednatele: U Pískovny 890 / 1, 182 00 Praha 8 IČ: 25023217 telefon: e-mail: Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/9 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 242/6 Adresa nemovitosti: Revoluční 242, Žandov Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, obec Žandov,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/16

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/16 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1568/038/2014/16 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, RD. č.p. 1454 Adresa nemovitosti: Občanská 1454, 468 51 Smržovka Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Jablonec

Více

Znalecký posudek. číslo 173/11-6604 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Usedlost č.p. 21 a 38 s příslušenstvím a pozemky Honice, 273 03 Stochov

Znalecký posudek. číslo 173/11-6604 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Usedlost č.p. 21 a 38 s příslušenstvím a pozemky Honice, 273 03 Stochov Znalecký posudek číslo 173/11-6604 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Usedlost č.p. 21 a 38 s příslušenstvím a pozemky Honice, 273 03 Stochov Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/10

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/10 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/10 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 503/2 Adresa nemovitosti: Náměstí 17. listopadu 503, 294 71 Benátky nad Jizerou Katastrální údaje : Kraj Středočeský,

Více

Znalecký posudek č. 2875/148/2013

Znalecký posudek č. 2875/148/2013 Znalecký posudek č. 2875/148/2013 O ceně provozních jednotek č.669//302 a 669/303 s podílem na domě č.p.669 a pozemku parc.č. 81 v k.ú.děčín, obec Děčín, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1631/101/2014

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1631/101/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1631/101/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 105 Adresa nemovitosti: Potoční 105, 471 54 Cvikov Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Česká Lípa, obec

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/6

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/6 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1250/110/2012/6 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 339/4 Adresa nemovitosti: Dukelská 339, 293 01 Mladá Boleslav Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mladá Boleslav,

Více

Case study : Tržní ocenění rodinný dům

Case study : Tržní ocenění rodinný dům Case study : Tržní ocenění rodinný dům Pro vypracování ocenění byly použity následující podklady : informace o pozemcích č.parc.st. x a č.parc. y z katastru nemovitostí, k.ú. Horoměřice, www.cuzk.cz, Vyhláška

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/12

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/12 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1780/055/2015/12 NEMOVITOST: Garáž bez č.p. na p.č. 678/22 Adresa nemovitosti: Bezručova, 256 01 Benešov Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Č.j. EX 335/07. Zjištění ceny k prodeji nemovitosti v dražbě

ZNALECKÝ POSUDEK. Č.j. EX 335/07. Zjištění ceny k prodeji nemovitosti v dražbě ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 11281-161/08 o ceně rodinného domu čp.43 na parc.č.st.27, katastrální území a obec Černíkov, okres Klatovy, včetně pozemků a příslušenství. (LV č.377) Objednavatel posudku: Soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 628-16/12 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu (id1/5) rodinného domu čp. 74 s příslušenstvím a pozemkem, vše uvedeno na LV č. 683 pro kat. území a obci Polní Voděrady, okres Kolín.

Více

Příloha č. 2. Výpočet hodnoty nemovitostí nákladovým způsobem

Příloha č. 2. Výpočet hodnoty nemovitostí nákladovým způsobem Příloha č. 2 Výpočet hodnoty nemovitostí nákladovým způsobem Příloha č. 3 - Výpočet věcné hodnoty nemovitostí Příloha č. 3 Výpočet věcné hodnoty nemovitostí RD č.p. 501 RD č.p. 501 - viz příloha výpočtu

Více

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18

Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1746/021/2015/18 NEMOVITOST: ½ bytové jednotky, č. 944/3 Adresa nemovitosti: Haškova 944, 460 01 Liberec Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres

Více

Znalecký posudek. číslo 164/12-6792 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem. Stavba s pozemkem, č.p. 119, p.č.

Znalecký posudek. číslo 164/12-6792 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem. Stavba s pozemkem, č.p. 119, p.č. NEMOVITOST: Znalecký posudek číslo 164/12-6792 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI Rodinný dům s příslušenstvím a pozemkem Adresa nemovitosti: 783 72 Velký Týnec 119 Katastrální údaje: Kraj Olomoucký, okres Olomouc, kú

Více

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1

Vlastník pozemku: SJM Jindřich Šindelář, Jižní 350, 471 27 Stráž pod Ralskem, spoluvlastnický podíl: 1 / 1 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/3 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, Bytová jednotka č. 350/2 Adresa nemovitosti: Jižní 350, Stráž pod Ralskem Katastrální údaje: Kraj

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3284 / 2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3284 / 2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3284 / 2012 O obvyklé ceně nemovitostí - rodinného domu č.p. 13 na pozemku p.č. st. 62 - zastavěná plocha, včetně tohoto pozemku, dále pozemku p.č. 174/1 - zahrada v obci Jaroměřice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1431-52/2012 o ceně nemovitostí - obvyklé (obecné) ceně rodinného domu č.p. 731 na pozemku p.č. 1199, ul. Malá č.or. 7, příslušenství, vedlejší stavby dílny, pozemků p.č. 1199, 1200,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6914-229/2016 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 556 Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Opava, obec Vítkov, k.ú. Vítkov Adresa nemovité věci: Stará 556, 749

Více

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3748/2012 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 474 na pozemku parc.č. st. 444 a pozemek parc.č. st. 444 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemek k datu 21.1.2013 zapsány v katastru

Více

Znalecký posudek č. 2803/76/2013

Znalecký posudek č. 2803/76/2013 Znalecký posudek č. 2803/76/2013 O ceně rodinného domu č.p.110 s pozemkem zastavěné plcohy č. St.50/1 a pozemkem zahrady parc.č. 10 v k.ú.točník u Klatov, obec Klatovy, okres Klatovy Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13902-342/13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13902-342/13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13902-342/13 o ceně rodinného domu č.p.52 na parc.č.st.63/3, katastrální území a obec Velké Albrechtice, okres Nový Jičín, včetně příslušenství, pozemků parc.č.st.63/3, 279/1 a

Více

strana 1 Popis č. 3773/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3773/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3773/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 246 na pozemku parc.č. st. 14/1 a pozemky parc.č. st. 14/1, 3044/6 a 3044/8 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 24.1.2013

Více

NÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST:

NÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: 1 Znalecký posudek číslo 036/05/10 VH C OCENĚNÍ NEMOVITOSTI NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 1673 Adresa nemovitosti: kraj: Ústecký, obec: Ústí nad Labem, Fibichova 1673, 400 01 Exekuce Čj. : 025 Ex 1032/05-44

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 1863-2012

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 1863-2012 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1863-2012 NEMOVITOST: Rodinný dům čp. 59, pozemky parcelní číslo 121,122, Rodinný dům čp. 59, pozemky parcelní číslo 121,122 Katastrální údaje : Kraj Moravskoslezský, okres Nový

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1950/045/2016 6 NEMOVITOST: Pozemek p.č. 1401/76 s rozestavěným rodinným domem Adresa nemovitosti: Sportovní, Milovice Katastrální údaje: Kraj Středočeský,

Více

Znalecký posudek č. 4087/2013

Znalecký posudek č. 4087/2013 Znalecký posudek č. 4087/2013 O ceně nemovitosti - rodinný dům čp.2014 ve Varnsdorfu stanovení obvyklé ceny ( Špičková) Objednatel posudku: Účel posudku: Ing. Aleš Klaudy Masarykovo nám. 191/18 405 02

Více

Znalecký posudek číslo /07

Znalecký posudek číslo /07 Znalecký posudek číslo 3571 241/07 O ceně nemovitosti: Rodinný dům č.p. 1111 Frýdlant nad Ostravicí katastrální území: Frýdlant nad Ostravicí bývalý okres: Frýdek-Místek O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 504-21/2015 NEMOVITÁ VĚC: Katastrální údaje : Adresa nemovité věci: Vlastník stavby: Bytová jednotka, Bytová jednotka č. 1340/17 Kraj Královéhradecký, okres Náchod,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/11

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/11 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/11 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 102 Adresa nemovitosti: Hrušov 102, 294 73 Hrušov Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mladá Boleslav,

Více

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 447 na pozemku parc.č. st. 562 a pozemky parc.č. st. 562 a 331/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky zapsány v katastru nemovitostí pro

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12

ZNALECKÝ POSUDEK. č /12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3854-311/12 O ceně rodinného domu č.p.252 na pozemku parc.č.401/2 v kat.úz.přítluky Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-město Minská 54 616

Více

Znalecký posudek číslo 1960-46/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Stavba pro individuální rekreaci - rekr. domek č.e. 13 s přísl. a pozemky Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 193-2013 o obvyklé ceně budovy bez č.p., k.ú. Bruntál

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 193-2013 o obvyklé ceně budovy bez č.p., k.ú. Bruntál ZNALECKÝ POSUDEK číslo 193-2013 o obvyklé ceně budovy bez č.p., k.ú. Bruntál NEMOVITOST: Nebytový prostor, Budova bez č.p. Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Bruntál, obec Bruntál, k.ú. Bruntál-město

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 5625-275/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 5625-275/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 5625-275/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Ostrava-město, obec Ostrava, k.ú. Petřkovice u Ostravy Adresa nemovitosti: Šilheřovická 638/1,

Více

Č.j. 322/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele: ÚČEL OCENĚNÍ: Účel úvěru: koupě výstavba změna stavby rekonstrukce leasing jiné

Č.j. 322/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele: ÚČEL OCENĚNÍ: Účel úvěru: koupě výstavba změna stavby rekonstrukce leasing jiné Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/2 6 NEMOVITOST: Rodinný dům, č.p. 136 Adresa nemovitosti: Na Kopečku 136, Chleby Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres Nymburk,

Více

Znalecký posudek č /2012

Znalecký posudek č /2012 Znalecký posudek č. 5351-065/2012 o obvyklé ceně nemovitosti Označení nemovitosti: Rodinný dům č.p. 1288 v Břeclavi včetně pozemku Adresa nemovitosti: Lanžhotská 1288/33, Břeclav Katastrální údaje: Kraj

Více

strana 1 Popis č. 3924/2013

strana 1 Popis č. 3924/2013 strana 1 Popis č. 3924/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 119 na pozemku parc.č. st. 208 a pozemky parc.č. st. 208, 124/18 a 134/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.8.2013

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6445-150/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 16 Katastrální údaje: Kraj Jihomoravský, okres Brno-město, obec Brno, k.ú. Kohoutovice Adresa nemovité věci: Žebětinská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3658-481/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3658-481/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3658-481/2013 O ceně rodinného domu v obci Rychnov na Moravě č.p.196, včetně příslušenství a pozemku p.č.st.290/2, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 817 m 2, vše zapsáno na LV

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1661/131/2014

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1661/131/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1661/131/2014 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 643 Adresa nemovitosti: Na Průhoně 643, 276 01 Mělník Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mělník, obec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3 860-26/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3 860-26/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3 860-26/2013 O ceně rekreační chaty č.e. 149 s pozemky stp.č. 131 a zahradou p.č. 78/35 včetně příslušenství zapsané u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště

Více

Znalecký posudek č. 2365/27/2017

Znalecký posudek č. 2365/27/2017 Znalecký posudek č. 2365/27/2017 o ceně nemovitých věcí: pozemkové parcely st.č.: 25 se stavbou č.p. 135 a st.č. 506, to vše zapsané na LV č. 161 v katastrálním území Verneřice, obec Verneřice, okres Děčín.

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2499/135/2010 6 NEMOVITOST: Rodinný dům s příslušenstvím a pozemky Adresa nemovitosti: Dolní Nětčice 20 Katastrální údaje : Kraj Olomoucký, okres Přerov, obec Dolní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8720-373/10. o ceně rodinného domu - ul. J. Kodeše č.p. 214, k.ú. Frýdlant, obec Frýdlant, okres Liberec.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8720-373/10. o ceně rodinného domu - ul. J. Kodeše č.p. 214, k.ú. Frýdlant, obec Frýdlant, okres Liberec. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8720-373/10 o ceně rodinného domu - ul. J. Kodeše č.p. 214, k.ú. Frýdlant, obec Frýdlant, okres Liberec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0125-005-18 NEMOVITÁ VĚC: Stavba č.p. 31 s příslušenstvím, součást p.p.č.64 a další parcely v k.ú. Horní Police Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Česká Lípa,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2017

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2017 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 7236-231/2017 NEMOVITÁ VĚC: Katastrální údaje: Adresa nemovité věci: OBJEDNAVATEL: Adresa objednavatele: ZHOTOVITEL: Adresa zhotovitele: ÚČEL OCENĚNÍ: Rodinný dům

Více

250 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

250 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 15 Na

Více

strana 1 Popis č. 3796/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3796/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3796/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 103 na pozemku parc.č. st. 117/1 a pozemky parc.č. st. 117/1, 14/3 a 214/12 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 19.2.2013

Více

Objednatel posudku: Stanislav Pazderka, soudní exekutor Prokopova 339/14 397 01 Písek

Objednatel posudku: Stanislav Pazderka, soudní exekutor Prokopova 339/14 397 01 Písek 117 EX 1081/09-29 Znalecký posudek č. 3185/54/12 Š O ceně obvyklé rodinného domu č.p. 484, parc.č. 1110, 1111,ul. 1. května v k.ú Komárov u Hořovic, obec Komárov, o. Beroun Postup při zpracování posudku

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 940/170/2010/3

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 940/170/2010/3 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 940/170/2010/3 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 124/3 Adresa nemovitosti: Dobšice 124, 289 05 Dobšice Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Nymburk, obec Dobšice,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 954/184/2010/4

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 954/184/2010/4 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 954/184/2010/4 NEMOVITOST: Bytová jednotka, bytová jednotka č. 2172/1 Adresa nemovitosti: Holečkova 2172, 147 00 Praha 4 Katastrální údaje : Kraj Hl.m. Praha, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3943/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3943/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3943/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 50, Rodinný dům č.p. 50 s pozemky Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Liberec, obec Hrádek nad Nisou, k.ú. Oldřichov na Hranicích Adresa

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2013 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0489-178/2013 NEMOVITOST: Podíl ½ z celku garáže na pozemku parc.č. 1823/3 včetně pozemku Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Ústí nad Labem, obec Ústí nad Labem,

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 2761/299/2011

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 2761/299/2011 Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 2761/299/2011 6 NEMOVITOST: Rodinný dům čp. 288 s příslušenstvím na pozemku p.č. st. 407 a pozemky p.č. st. 407 a p.č. 302/22, vše v k.ú. Velká Ves u Broumova

Více

Znalecký posudek číslo 3789 129/08

Znalecký posudek číslo 3789 129/08 Znalecký posudek číslo 3789 129/08 O ceně nemovitosti: Rodinný dům čp. 180 J A N O V katastrální území: Janov bývalý okres: Bruntál O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 1187-48/16 O ceně objektu občanské vybavenosti č.p. 1 Staré Hobzí Objednatel posudku: Účel posudku: RESIDENT 2000 o.p.s. Svobodova 106, 380 01 Dačice IČ 280 66 782 Stanovení ceny Dle

Více

Znalecký posudek č. 3629/250/13

Znalecký posudek č. 3629/250/13 Znalecký posudek č. 3629/250/13 088EX 2843/08-63 O ceně ½ podílu bytového domu č.p. 67 Husova ul. a ½ podílu parc.č. St.25 v k.ú a obci Třebívlice, o. Litoměřice Postup při zpracování posudku : Dne 7.

Více

IČ: 25023217 telefon: 800 900 490 e-mail: Datum místního šetření: 29.7.2015 Datum zpracování : 29.7.2015

IČ: 25023217 telefon: 800 900 490 e-mail: Datum místního šetření: 29.7.2015 Datum zpracování : 29.7.2015 Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1822/097/2015/8 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 745/302 Adresa nemovitosti: Sadová 745, Nový Bor Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres Česká

Více

Znalecký posudek č.2907/2013 o ceně nemovitého majetku k případu 97EX 9420/10

Znalecký posudek č.2907/2013 o ceně nemovitého majetku k případu 97EX 9420/10 Znalecký posudek č.2907/2013 o ceně nemovitého majetku k případu 97EX 9420/10 odhadu obvyklé ceny rodinného domu čp.101 na pozemku č.parc.st.88, včetně zemědělské stavby bez čp/če na pozemku č.parc.st.335,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8809-58/11 o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce v r. NEMOVITOSTI: Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neud

2 STAV POSUZOVANÉ stavba dokončena v r. změna stavby rekonstrukce v r. NEMOVITOSTI: Stavebně technický stav stavby novostavba udržovaná neud Znalecký posudek číslo 1956-42/2010 OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOST: Stavba rodinného domu č.p. 26 Adresa nemovitosti: kraj: Středočeský, obec: Kosova Hora, 26291 Katastrální údaje: 020B

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6938-253/2016 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 43 Katastrální údaje: Kraj Plzeňský, okres Plzeň-jih, obec Spálené Poříčí, k.ú. Číčov Adresa nemovité věci: Číčov 43, 335

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6703-18/2016 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům čp. 1574 Katastrální údaje: Kraj Zlínský, okres Vsetín, obec Vsetín, k.ú. Vsetín Adresa nemovité věci: Horská 1574, 755 01 Vsetín

Více

Znalecký posudek č. 2839/112/2013

Znalecký posudek č. 2839/112/2013 Znalecký posudek č. 2839/112/2013 O ceně obvyklé domu č.p.61 s příslušenstvím a pozemkem parc.č. 2657 v k.ú.plzeň, obec Plzeň, okres Plzeň - město. Objednatel posudku: CZ Dražby a.s. Mírové náměstí 3097/37

Více

DRS IMMO a.s.; č. obj.:, Lazy VII 5583, 760 01 Zlín IČ: 26285011 telefon: e-mail: Datum místního šetření: 16.10.2015 Datum zpracování : 16.10.

DRS IMMO a.s.; č. obj.:, Lazy VII 5583, 760 01 Zlín IČ: 26285011 telefon: e-mail: Datum místního šetření: 16.10.2015 Datum zpracování : 16.10. Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1863/138/2015 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 1668/3 Adresa nemovitosti: Jáchymovská 2907, Česká Lípa Katastrální údaje: Kraj Liberecký, okres

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2658/3/2012 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č. p. 409 Adresa nemovitosti: Mlýnská 409, Zlaté Hory Katastrální údaje : Kraj Olomoucký, okres Jeseník, obec Zlaté Hory, k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ číslo /2013

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ číslo /2013 ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ číslo 3393-97/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům č.p. 13 s pozemkem č. st. 26/2 a příslušenstvím v katastrálním území Milý. Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Rakovník,

Více

č. 1098/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9

č. 1098/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 1098/15 o ceně bytové jednotky č. 993/6 v budově č.p.993, 994 na pozemku par.č.232/119, 232/120 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech budovy, jejího příslušenství

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4852-16/2018 o ceně obvyklé - nemovitosti rodinného domu č.p. 194 na pozemku p.č. 201 včetně příslušenství a pozemků p.č. 201 a p.č, 183 zapsaných na LV č. 852 kú Oblekovice, v obci

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

Znalecký posudek č. 2827/100/2013

Znalecký posudek č. 2827/100/2013 Znalecký posudek č. 2827/100/2013 O ceně rodinného domu č.p.65 s příslušenstvím a pozemkem parc.č. st. 25/1 v k.ú.bečov u Mostu, obec Bečov, okres Most. Objednatel posudku: Účel posudku: CZ Dražby a.s.

Více

Znalecký posudek č /2015

Znalecký posudek č /2015 Znalecký posudek č. 5667-031/2015 o obvyklé ceně nemovité věci Označení nemovitosti: Rodinný dům č.p. 1034 v Lanžhotě včetně pozemků Adresa nemovitosti: Lanžhot, Smetanova 1034/7 Katastrální údaje: Kraj

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 5728-378/2013 NEMOVITOST: Rodinný dům Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Ostrava-město, obec Ostrava, k.ú. Hrabová Adresa nemovitosti: Krašická 130/2,

Více

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti

Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti Znalecký posudek obvyklé ceny nemovitosti číslo 3250/116/2013 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 1082/3 vč. příslušenství a podílu na společných částech bytového domu čp. 1081, 1082 a na pozemcích p.č. st.

Více

Znalecký posudek číslo 3043/4/13

Znalecký posudek číslo 3043/4/13 Kraj : Liberecký Sp.zn. 070 Ex 70/10-44 Oblast : Liberec Obec : Hrádek nad Nisou Katastr. území : Hrádek nad Nisou Znalecký posudek číslo 3043/4/13 Věc: Ocenění nemovitosti sestávající z rodinného domu

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 214/2009

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 214/2009 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 214/2009 NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Katastrální údaje : Ostatní stavby: Vlastník stavby: Bytová jednotka - č. 04 v domě čp. 1054 Jablonského 1054, 50801 Hořice

Více

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3772/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3772/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 50 na pozemku parc.č. 499 a pozemky parc.č. 63, 495, 496/2, 499 a 500 včetně věcného břemene, součástí a příslušenství; budova a pozemky

Více

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ a.s.; č. obj.:, Adresa objednatele: Čimická 780 / 61, 181 00 Praha 8. Č.j. 713/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele:

OBJEDNATEL : EURODRAŽBY.CZ a.s.; č. obj.:, Adresa objednatele: Čimická 780 / 61, 181 00 Praha 8. Č.j. 713/2015-A. ZHOTOVITEL : Adresa zhotovitele: Znalecký posudek - Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1854/129/2015/1 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 51/3 Adresa nemovitosti: Střednice 51, Vysoká - Střednice Katastrální údaje: Kraj Středočeský,

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1222-306/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1222-306/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1222-306/2013 o odhadu ceny obvyklé rodinného domu č.p. 50 na pozemku parc.č. 2067, včetně pozemků p.č. 2067 a 2068 a příslušenství, v k.ú. Staré Město u Frýdku-Místku, v obci

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 122/18322/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 122/18322/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 122/18322/2011 O ceně nemovitostí - domu čp. 20 spolu s příslušenstvím a pozemkem st.p.č. 11, k. ú. Bezděkov u Prachomet, obec Toužim, okres Karlovy Vary Objednatel posudku: JUDr. Petr

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 6048-183/2014 NEMOVITÁ VĚC: Bytová jednotka č. 1933/6 Katastrální údaje: Kraj Hl.m. Praha, okres Hl.m. Praha, obec Praha, k.ú. Libeň Adresa nemovité věci: Matějková

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1008-92/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1008-92/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1008-92/2013 o odhadu ceny obvyklé spoluvlastnický podíl ve výši 1/3 - rodinného domu č.p. 526 na pozemku parc.č. st. 564, včetně pozemků a příslušenství, v k.ú. Kozlovice, obci

Více