PosouzenõÂ ochrany majetku - rodinnyâ duêm

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PosouzenõÂ ochrany majetku - rodinnyâ duêm"

Transkript

1 Posouzenõ ochrany majetku - rodinnyâ duêm (vlastnõâ bezpecïnostnõâ a pozïaâ rnõâ posouzenõâ) DotaznõÂk Projekt vznikl pod zaâsïtitou Asociace technickyâch bezpecïnostnõâch sluzïeb GreÂmium Alarm, odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra, MeÏstske policie hl. m. Prahy a generaâ lnõâho rïeditelstvõâ HasicÏskeÂho zaâ chranneâho sboru CÏR. Odbor prevence kriminality Ministerstva vnitra Praha

2 Posouzenõ ochrany majetku - rodinnyâ duêm (vlastnõâ bezpecïnostnõâ a pozïaâ rnõâ posouzenõâ) DotaznõÂk JisteÏ jsou jesïteï na sveïteï mõâsta, kde se nezamykaâ a kde se boty, kosï nebo lyzïe nechaâ vajõâ prïede dverïmi. NasÏe zemeï k nim vsïak nepatrïõâ. PrÏesto nenõâ veïtsïina domaâ cnostõâ v CÏeske republice dobrïe zajisïteïna proti kraâ dezïi vloupaâ nõâm a proti pozïaâ ru. Projekt ¹PosouzenõÂochrany majetkuªdaâvaâ kazïdeâmu zaâjemci mozïnost, aby si ohodnotil uârovenï bezpecïnosti sveâho domu, bytu, chaty jak z hlediska vloupaânõâ, tak z pohledu mozïnosti vzniku pozïaâru. MeÏli bychom si byât veïdomi toho, zïe prïi vloupaâ nõâcïi pozïaâ ru prïichaâ zõâme o hodnoty, ktereâ jsou nenahraditelneâ a peneïzi nevycïõâslitelneâ, a i kdyzï jsme dobrïe pojisïteïni, muê zïeme od pojisït'ovny dostat naâhradu jen v peneïzõâch. Pocit bezpecïõâ ani obraâ zek po babicïce Va m nikdo nevraâtõâ. Projekt vznikl pod zaâsïtitou Asociace technickyâch bezpecïnostnõâch sluzïeb GreÂmium Alarm, odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra CÏR, MeÏstske policie hl. m. Prahy a generaâlnõâho rïeditelstvõâhasicïskeâho zaâchranneâho sboru CÏR. 2

3 Vlastnõ bezpecïnostnõâ a pozïaârnõâ posouzenõâ ± rodinnyâ duê m VBPP-01 Oblast: Popis: Ano Ne Nelze odpoveïdeït OKOLI OBJEKTU KerÏe: Jsou nizïsïõâ nezï 1,2 m? Stromy: Jsou na pozemku stromy, jehlicïnany nizïsïõâ nezï 1,2 m? Pokud jsou vysïsïõâ, jsou spodnõâ veïtve do vyâsïe 1,2 m zastrïizïeny? 3 Detektory pohybu: Kamery: Ma te instalovaâ ny venkovnõâ detektory pohybu? PrÏed domem? Po stranaâ ch domu? Za domem? Ma te instalovaâ ny venkovnõâ kamery? PrÏed domem? Po stranaâ ch domu? Za domem?

4 4 Plot: Je nizïsïõâ nezï 1,2 m? Nenõ masivnõâ a nepruê hlednyâ? Je ostnatyâ ± zïiletkovyâ draât? ZÏivy plot je nizïsïõâ nezï 1,2 m? Branka v ploteï je uzamykatelnaâ? UmozÏnÏuje plot pohled na pozemek? Plot je zajisïteïn proti podlezenõâ? Vstupy na pozemek: Pozemek: Skryta mõâsta: NaÂstroje: Hlavnõ vrata jsou uzamykatelnaâ? Zamyka se prïes den hlavnõâ branka? Zamyka se prïes den zadnõâ branka? Je u branky funkcïnõâ zvonek? Je instalovaâ n videotelefon? Ma te na pozemku psa? PobõÂha volneï? Nejsou na pozemku skrytaâ mõâsta (za kuê lnami, kraâ lõâkaâ rnami, zahradnõâmi domky, stodolou)? Nejsou na pozemku dostupneâ jakeâkoliv naâ stroje nebo zarïõâzenõâ, ktereâ mohou byât pouzïity k dosazïenõâ oken v 1. patrïe nebo balkonuê? (zïebrïõâky, zahradnõâ stolky atd.)

5 PrÏedmeÏty: PouzÏite zaâmky: ParkovaÂnõ na pozemku: ZaÂsoby paliva: Nejsou na zahradeï (v zahradnõâm domku) veïci na grilovaâ nõâ, bicykly, sekacïky na traâ vu, rucïnõâ naâ rïadõâ, krumpaâcïe, sekery atd.? Ma te na zahradnõâm domku, stodole nebo kuê lneï kvalitnõâ zaâ mky? Ma te petlice, ktereâ nelze v zamcïeneâm stavu odmontovat? MõÂsto pro parkovaâ nõâ je prïehledneâ a trvale osveïtleneâ? Je osveïtlenõâ ovlaâ daneâ cïidlem? VidõÂte z domu na mõâsto pro parkovaânõâ? Nejsou na pozemku u objektu zaâ soby paliva (drïeva)? 5 MozÏnost hasïenõâ vznikleâho pozïaâru: Je na pozemku bazeân? Je na pozemku hydrant, nebo prïõâvod vody? Jsou v dosahu naâdoby na vodu? Je k dispozici hadice na vodu? Je mozïnyâ vjezd pozïaâ rnõâho vozu na pozemek?

6 6 GARAÂZÏ UmõÂsteÏnõ garaâzïe: DverÏe garaâzïe: Okna garaâzïe: MozÏnost hasïenõâ: vznikleâho pozïaâru: OvlaÂdaÂnõ otevõâraânõâ garaâzïovyâch vrat: Je osveïtlen prostor prïed garaâzïõâ? Je spõânaâ no osveïtlenõâ cïidlem? Jsou dverïe garaâzïe opatrïeny jednõâm nebo dveïma zaâ mky s cylindrickyâmi vlozïkami? GaraÂzÏõ nelze projõât do domu? Jsou pevnaâ (neotvõârajõâ se)? Jsou zamrïõâzïovanaâ? Je v garaâzïi umõâsteïno PPH (PrÏenosne hasõâcõâ zarïõâzenõâ)? Je v garaâzïi prïõâvod vody? Je v garaâzïi hadice na vodu? Jsou v garaâzïi trvale umõâsteïneâ horïlaveâ materiaâ ly? VypõÂna te sõât'oveâ napaâ jenõâ beïhem dlouhodobeâ neprïõâtomnosti? Jsou vrata garaâzïe zajisïteïna mechanicky beïhem vasïõâ neprïõâtomnosti? Odna sïõâte daâ lkovyâ ovladacï pro ovlaâ daâ nõâ garaâ zïovyâch vrat z vozidla?

7 7 Sklep: Okna: DverÏe do zahrady: DverÏe: SUTEREÂN Nenõ prïõâstupnyâ z venku i zevnitrï zaâ rovenï? Zamyka se? Panty nejdou vysadit, jsou pevneâ? Je pouzïito bezpecïnostnõâ võâcebodoveâ kovaânõâ? Jsou okna zamrïõâzïovanaâ a pevneï spojenaâ pomocõâ hrïebõâkuê nebo sïroubuê? OvlaÂda nõâ oken je uzamykatelneâ UmozÏnÏujõ okna pruê lez osoby? Jsou zajisïteïny proti vysazenõâ z pantuê? Jsou zajisïteïny zaâ vorou cïi jinou mechanickou zaâ branou? Jsou dverïe, nebo dverïe do garaâzïe opatrïeny jednõâm nebo dveïma zaâ mky s cylindrickyâmi vlozïkami? MaÂte zaâ mek krytyâ ocelovyâm plechem? Jsou panty umõâsteïny na vnitrïnõâ straneï dverïõâ? Jsou zajisïteïny proti vysazenõâ z pantuê?

8 8 MozÏnost hasïenõâ vznikleâho pozïaâru: Je v sutereânu umõâsteïn prïenosnyâ hasõâcõâ prïõâstroj? Je v sutereânu prïõâvod vody? Je v sutereânu hadice na vodu? Jsou k dispozici naâ doby na vodu? UÂnikova cesta: Je znaâma uânikovaâ cesta? Jsou vsïechna okna zamrïõâzïovanaâ? Jsou uzïivateleâ objektu seznaâ meni s uânikovou cestou? Okna: Vstupnõ dverïe: HLAVNI PODLAZÏI Majõ dvojiteâ panty? Je pouzïito bezpecïnostnõâ võâcebodoveâ kovaânõâ? ZajisÏt'ujõ se (mechanicky; sïroubem, zaâmkem atp.)? OvlaÂda nõâ oken je uzamykatelneâ? Jsou opatrïeny jednõâm nebo dveïma zaâ mky s cylindrickyâmi vlozïkami? MaÂte zaâ mek krytyâ ocelovyâm plechem? Jsou panty umõâsteïny na vnitrïnõâ straneï dverïõâ?

9 SkleneÏna vyâplnï ve dverïõâch nebo vedle dverïõâ je z bezpecïnostnõâho skla nebo je chraâneïnaâ mrïõâzïõâ? Je ve dverïõâch kukaâ tko? Zadnõ dverïe: DverÏe do zahrady: Jsou jedny? Jsou opatrïeny jednõâm nebo dveïma zaâ mky s cylindrickyâmi vlozïkami? MaÂte zaâ mek krytyâ ocelovyâm plechem? Jsou panty umõâsteïny na vnitrïnõâ straneï dverïõâ? SkleneÏna vyâplnï ve dverïõâch nebo vedle dverïõâ je z bezpecïnostnõâho skla nebo je chraâneïnaâ mrïõâzïõâ? Jsou opatrïeny jednõâm nebo dveïma zaâ mky s cylindrickyâmi vlozïkami? MaÂte zaâ mek krytyâ ocelovyâm plechem? Jsou panty umõâsteïny na vnitrïnõâ straneï dverïõâ? SkleneÏna vyâplnï ve dverïõâch nebo vedle dverïõâ je z bezpecïnostnõâho skla nebo je chraâneïnaâ mrïõâzïõâ? 9 Francouzske dverïe: Jsou uzamykatelneâ?

10 10 MozÏnost hasïenõâ vznikleâho pozïaâru: UÂnikova cesta: Je zde mozïnost vypnutõâ plynu? Je zde mozïnost vypnutõâ el. proudu? Je v hlavnõâm podlazïõâ umõâsteïn prïenosnyâ hasicõâ prïõâstroj? Je v hlavnõâm podlazïõâ prïõâvod vody? Je k pouzïitõâ hadice na vodu? Jsou k dispozici naâ doby na vodu? Je znaâma uânikovaâ cesta? Je mozïnyâ uânik okny? Jsou uzïivateleâ objektu seznaâ meni s uânikovou cestou? 1. PATRO Okna: Balkonove dverïe: Zasouvacõ balkonoveâ dverïe: Majõ dvojiteâ panty? Je pouzïito bezpecïnostnõâ võâcebodoveâ kovaânõâ? ZajisÏt'ujõ se (mechanicky; sïroubem, zaâmkem atp.)? OvlaÂda nõâ oken je uzamykatelneâ? Jsou uzamykatelneâ? Jsou uzamykatelneâ?

11 MozÏnost hasïenõâ vznikleâho pozïaâru: UÂnikova cesta: Je v 1. patrïe umõâsteïn prïenosnyâ hasicõâ prïõâstroj? Je v 1. patrïe prïõâvod vody? Je k pouzïitõâ hadice na vodu? Jsou k dispozici naâ doby na vodu? Je mozïneâ vyskocïit z okna/balkonu? Je znaâma uânikovaâ cesta? Je mozïnyâ bezpecïnyâ uânik okny? Jsou uzïivateleâ objektu seznaâ meni s uânikovou cestou? PUÊ DA Prostor puê dy: Je puêda beïzïneï prïõâstupnaâ? Nejsou na puêdeï uskladneïny horïlaveâ materiaâ ly? Je rozvod elektrickeâho proudu proveden dle prïedpisuê? 11 KomõÂn: Stav komõânoveâho teïlesa je neporusïenyâ? Je pravidelneï cïisïteïn? Ma vybõâracõâ dvõârïka? Je k neïmu prïõâstup?

12 12 Okna: Hromosvod: STRÏECHA Jsou ve strïesïe okna? Je mozïneâ vniknutõâ na puê du? Je instalovanyâ? Ma pravidelneâ revize? ZabezpecÏovacõ systeâm: (Poplachovy systeâm) PozÏaÂrnõ systeâm: Plyn v domeï: SpõÂnacÏe osveïtlenõâ: OBECNEÏ Je instalovaân? Je prïipojen na monitorovacõâ strïedisko (bezpecïnostnõâ sluzïbu)? VyuzÏõÂva lokaâ lnõâ signalizaci? Je sireâna umõâsteïna v bezpecïneâ vyâsïce? Napa jenõâ a vedenõâ je chraâ neïno? SysteÂm je schvaâ len ± certifikovaâ n? Je instalovaân? Ma te v lozïnici detektor pozïaâ ru? TopõÂte, nebo varïõâte na plynu? MaÂte v kotelneï, nebo v kuchyni instalovanyâ detektor uâniku plynu? PouzÏõÂva te pro sveïtla elektronickeâ cïasovacïe? CÏ asovacïe se zapõânajõâ a vypõânajõâ naâ hodneï?

13 13 Vstupnõ dverïe: NeprÏõÂtomnost: Stav nouze: Cennosti: Programy: PojisÏteÏnõÂ: ZavõÂra te a zamykaâ te vstupnõâ dverïe, pokud pobyâvaâ te v prostoru za domem? VybõÂrajõ vaâ m sousedeâ nebo prïõâbuznõâ posïtu, strïõâhajõâ vaâ m traâ vnõâk a odklõâzõâ snõâh beïhem delsïõâ neprïõâtomnosti? (delsïõâ neprïõâtomnost konzultujte se zaâ stupcem vasïõâ pojisït'ovny). VõÂte, koho a jak v prïõâpadech nouze kontaktovat (Policie, hasicïi, zaâ chranka)? Ma te v domeï trezor na cenneâ dokumenty a papõâry atp.? Je trezor ukotven ve zdi nebo v podlaze? Ma te u souseduê ulozïeny klõâcïe? Zna te Program ¹BezpecÏna lokalitaª nebo jineâ programy preventivnõâ Policie CÏ R nebo obecnõâch policiõâ? Ma te svoji pojisït'ovnu? Je VasÏe pojistka spraâ vneï uzavrïena? Jste v kontaktu se svyâm ¹pojisÏt'ovacõÂm agentemª? Ma te oveïrïeneâ kopie pojistnyâch smluv ulozïeneâ na bezpecïneâm mõâsteï?

14 14 DoplnÏkove mozïnosti: TelefonnõÂcÏõÂsla: EvakuacÏnõ plaân: V soucïasneâ dobeï je na trhu dostupnaâ speciaâ lnõâ foâlie, kteraâ z beïzïneâ tabule skla udeïlaâ v podstateï nepruê strïelnou ± maâte ji aplikovanou na oknech? Zna te Vy, i vasïi blõâzcõâ duê lezïitaâ telefonnõâ cïõâsla, kam volat v prïõâpadeï nouze? M aâ te pro prïõâpad nouze prïipraven evakuacïnõâ plaân?

15 ZAÂVEÏR PraÂveÏ jste si v projektu ¹Posouzenõ ochrany majetku - vlastnõâ bezpecïnostnõâ a pozïaâ rnõâposouzenõ⪠zhodnotili uârovenï bezpecïnosti vasïeho obydlõâ, jak z hlediska vloupaâ nõâ, tak pozïaâ ru nebo jineâ neocïekaâ vaneâ, havarijnõâ situace. Porovna te-li pocïet kladnyâch a zaâ pornyâch odpoveïdõâ a jejich pomeïr bude nizïsïõâ nezï 3:1, je velmi pravdeïpodobneâ, zïe VaÂsÏ duê m nenõâ dobrïe zabezpecïen proti kraâ dezïi vloupaâ nõâm (otaâ zky z oblasti pozïaâ rnõâ ochrany nevyhodnocujte). Kontaktujte naâ s, muê zïeme Va m pomoci. Kontaktnõ adresa: Asociace technickyâch bezpecïnostnõâch sluzïeb GreÂmium Alarm (Radka VanÏasova - tajemnice) Freyova 27/ Praha tel.: , GSM info@gremiumalarm.cz Pro zapamatovaânõâ: TõÂsnÏove volaâ nõâ - centraâ lnõâ cïõâslo (jednotneâ Evropske cïõâslo) 112 HasicÏi 150 Za chrannaâ sluzïba 155 ObecnõÂ, meïstskaâ policie 156 Policie CÏ R

16 Vypracovali: Ivo KolaÂrÏ, KveÏtusÏe PatocÏkovaÂ, InspekcÏnõ orgaâ n AGA a Ing. Miroslav Urban, CertifikacÏnõ institut Odbornõ lektorïi: JUDr. Pavel KocaÂbek, Ministerstvo vnitra JUDr. TomaÂsÏ KonõÂcÏek, Ministerstvo vnitra TomaÂsÏRÏeznõÂk, MeÏstska policie hl. m. Prahy Ing. Jan ChmelarÏ, MeÏstska policie hl. m. Prahy Ing. ZdeneÏk HosÏek, generaâ lnõâ rïeditelstvõâ HasicÏskeÂho zaâ chranneâho sboru CÏR Ing. Fredegar Former, SdruzÏenõ PozÏa rnõâho a bezpecïnostnõâho inzïenyârstvõâ prïi Technicke UniverziteÏ Vysoke sïkoly baânïskeâ Ostrava DalsÏõ informace k zabezpecïenõâ majetku zõâskaâte na:

17 PosouzenõÂ ochrany majetku ± rodinnyâ duêm (vlastnõâ bezpec Ï nostnõâ a pozïaârnõâ posouzenõâ) DotaznõÂk Odbor prevence kriminality Ministerstva vnitra

18 PosouzenõÂ ochrany majetku - rodinnyâ duêm (vlastnõâ bezpecïnostnõâ a pozïaâ rnõâ posouzenõâ) DotaznõÂk TISKÁRNA MINISTERSTVA VNITRA Tiskárna Ministerstva vnitra, p. o., Bart kova 4/ Praha 4 Tel.: , 348, 318, fax: zakazky@tmv.cz Pro odbor prevence kriminality Ministerstva vnitra Tisk a grafickaâ uâprava TiskaÂrna MV, p. o. BartuÊnÏkova 4, Praha 415 Tiskárna Ministerstva vnitra je vybavena ofsetovou a knihtiskovou technologií, která je především zaměřena na merkantilní výrobu hospodářsko-úředních tiskovin. Je schopna zajišťovat i výrobu časopisů a publikací ve vazbě šité drátem a ve vazbě lepené. Tuhé vazby zajišťujeme kooperačně s jinými tiskárnami. Strategie naší tiskárny je založena na kvalitní polygrafi cké výrobě a kromě toho i na operativnosti výroby, kterou vyžadují jak naši zákazníci, tak i tisk Sbírky zákonů a ostatních státních zakázek. Postupnou modernizací rozšiřujeme výrobní kapacity v oblasti barevného tisku. Tiskárna je vybavena vlastním reprografi ckým studiem a moderním DTP. Praha 2008

Bezpečný byt rady a informace

Bezpečný byt rady a informace Bezpečný byt rady a informace Materiál vznikl ve spolupráci Asociace technických bezpečnostních firem Grémium Alarm a odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra Odbor prevence kriminality Ministerstva

Více

NARÏ IÂZENIÂ VLAÂ DY ze dne 12. prosince 2007, kteryâm se stanovõâ podmõânky ochrany zdravõâ prïi praâci

NARÏ IÂZENIÂ VLAÂ DY ze dne 12. prosince 2007, kteryâm se stanovõâ podmõânky ochrany zdravõâ prïi praâci 361 NARÏ IÂZENIÂ VLAÂ DY ze dne 12. prosince 2007, kteryâm se stanovõâ podmõânky ochrany zdravõâ prïi praâci VlaÂda narïizuje podle 21 põâsm. a) zaâkona cï. 309/ /2006 Sb., kteryâm se upravujõâ dalsïõâ

Více

SBIÂRKA ZA KONUÊ. RocÏnõÂk 2006 CÏ ESKA REPUBLIKA. CÏ aâ stka 164 Rozesla na dne 29. listopadu 2006 Cena KcÏ 34,± OBSAH:

SBIÂRKA ZA KONUÊ. RocÏnõÂk 2006 CÏ ESKA REPUBLIKA. CÏ aâ stka 164 Rozesla na dne 29. listopadu 2006 Cena KcÏ 34,± OBSAH: RocÏnõÂk 2006 SBIÂRKA ZA KONUÊ CÏ ESKA REPUBLIKA CÏ aâ stka 164 Rozesla na d 29. listopadu 2006 Cena KcÏ 34,± OBSAH: 504. Vyhla sï ka, kterou se provaâdeïjõâ Ïktera ustanovenõâ zaâkona o pomoci v

Více

Výstupy z projektu prevence kriminality ONI, který byl realizován v roce 2008 ZABEZPEČENÍ BYTŮ A RODINNÝCH DOMŮ

Výstupy z projektu prevence kriminality ONI, který byl realizován v roce 2008 ZABEZPEČENÍ BYTŮ A RODINNÝCH DOMŮ Výstupy z projektu prevence kriminality ONI, který byl realizován v roce 2008 ZABEZPEČENÍ BYTŮ A RODINNÝCH DOMŮ Statutární město Brno Městská policie Brno Odbor prevence Zelný trh 13 602 00 Brno 1 PRIORITY

Více

POKYNY KE STANOVENÍ ÚROVNĚ ZABEZPEČENÍ ŠKOL

POKYNY KE STANOVENÍ ÚROVNĚ ZABEZPEČENÍ ŠKOL POKYNY KE STANOVENÍ ÚROVNĚ ZABEZPEČENÍ ŠKOL 1 Vypracování S využitím evropských norem z oblasti bezpečnosti zpracovala Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm z.s., Centrum technické normalizace

Více

květináče truhlíky obaly na květináče podmisky prostředky pro ochranu rostlin substráty, hnojiva ostatní

květináče truhlíky obaly na květináče podmisky prostředky pro ochranu rostlin substráty, hnojiva ostatní zahrada bazény k rostlinám rostliny skleníky a zahradní domky, foliovníky altány výsadba bazénová čerpadla bazénové bazény zapuštěné údržba bazénové vody bazény nadzemní bazénová filtrace bazénová chemie

Více

PASPORT DOMU REVIZE EKONOMIKA DOMU. odměna za správu náklady celkem nájemné celkem zisk NÁKLADY r. 2014 výnosy 2014. NÁKLADY r.

PASPORT DOMU REVIZE EKONOMIKA DOMU. odměna za správu náklady celkem nájemné celkem zisk NÁKLADY r. 2014 výnosy 2014. NÁKLADY r. PASPORT DOMU obec Česká Lípa číslo popisné 37 název ulice Škroupovo nám. okres Česká Lípa katastrální území Česká Lípa výměra parcely 90 kraj Liberecký kraj číslo parcely 95 číslo bloku číslo orientační

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1004-182/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rekreační objekt včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Karlovarský, okres Sokolov, obec Jindřichovice, k.ú. Hradecká

Více

funkcïnõâ zpuê sobilost po dobu prïedpoklaâdaneâ zïivotnosti,

funkcïnõâ zpuê sobilost po dobu prïedpoklaâdaneâ zïivotnosti, CÏ aâstka 110 SbõÂrka zaâkonuê cï. 291 /2001 Strana 6631 291 VYHLAÂ SÏ KA Ministerstva pruê myslu a obchodu ze dne 27. cïervence 2001, kterou se stanovõâ podrobnosti uâ cïinnosti uzï itõâ energie prïi

Více

Kód CZ-CPA. 16.23.11 systém 1a, 1b, 5 dle Pokynu ISO/IEC 67. 16.23.19 systém 1a, 1b, 5 dle Pokynu ISO/IEC 67 CP NBÚ verze 2010 CP NBÚ verze 2012

Kód CZ-CPA. 16.23.11 systém 1a, 1b, 5 dle Pokynu ISO/IEC 67. 16.23.19 systém 1a, 1b, 5 dle Pokynu ISO/IEC 67 CP NBÚ verze 2010 CP NBÚ verze 2012 List 1 z 6 orgán společnosti pro certifikaci výrobků 1 Okna, balkónové dveře a jejich rámy a zárubně, dveře a jejich rámy, zárubně a prahy, dřevěné 2 Dřevěné výrobky stavebního truhlářství a tesařství

Více

Znalecký posudek č. 2011/331

Znalecký posudek č. 2011/331 Znalecký posudek č. 2011/331 O ceně nemovitosti: Objekt rodinného domu č.p. 234 na parcele č. St.389 s příslušenstvím a pozemky, parcelami č. St.389, 806/1, 806/3, 806/4, v katastrálním území Uherský Ostroh,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 1301/2014 Ocenění nemovitých věcí: St. parcela č. 1539 o výměře 263 m2 zastavěná plocha a nádvoří na pozemku stojí stavba: Aš, č.p. 1415, rod.dům. Vše zapsané na LV č.

Více

PASPORT DOMU. 183 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1869 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 1 počet nebyt.

PASPORT DOMU. 183 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1869 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 1 počet nebyt. PASPORT DOMU obec Česká Lípa číslo popisné 35 název ulice Škroupovo nám. okres Česká Lípa katastrální území Česká Lípa výměra parcely 24 kraj Liberecký kraj číslo parcely 83 číslo bloku číslo orientační

Více

650 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6531/181 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

650 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6531/181 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6531/181 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 263 Na

Více

Speciální pojistné podmínky pro případ odcizení zabezpečení

Speciální pojistné podmínky pro případ odcizení zabezpečení Speciální pojistné podmínky pro případ odcizení SPZAB-2014 T019/14 Obsah Článek 1: Úvodní ustanovení 1 Článek 2: Krádež vloupáním z uzamčeného prostoru Oddíl 1. Předepsaný způsob a limity pojistného plnění

Více

Stavebník. Pozemek. Stavební záměr. Hrubá stavba. Katastrální území: Číslo katastrální: Druh pozemku:

Stavebník. Pozemek. Stavební záměr. Hrubá stavba. Katastrální území: Číslo katastrální: Druh pozemku: ZÁKLADNÍ POŽADAVKY Stavebník Jméno: Příjmení: Titul: Obec: Ulice: Číslo orientační: PSČ: Telefon: Mobil: Pozemek Katastrální území: Číslo katastrální: Druh pozemku: Obec: PSČ: Ulice: Číslo popisné: Číslo

Více

ZNALECKÝ POSUDEK . 776/246/2011

ZNALECKÝ POSUDEK . 776/246/2011 ZNALECKÝ POSUDEK. 776/246/2011 o cen obvyklé rodinného domu.p. 27 na pozemku. parc. St. 9. p íslušenství a pozemk. parc. St. 9,. parc. 16/3,. parc. 278, k.ú. Lh ta u Vysokého Mýta, obec Vysoké Mýto, zapsáno

Více

Adresa příslušného úřadu. Úřad: Městský úřad v Sezimově Ústí Ulice: Dr. E. Beneše 21 PSČ, obec: 391 01 Sezimovo Ústí

Adresa příslušného úřadu. Úřad: Městský úřad v Sezimově Ústí Ulice: Dr. E. Beneše 21 PSČ, obec: 391 01 Sezimovo Ústí Příloha č. 12 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Městský úřad v Sezimově Ústí Ulice: Dr. E. Beneše 21 PSČ, obec: 391 01 Sezimovo Ústí Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ KOLAUDAČNÍHO SOUHLASU podle

Více

PŘEHLED PLATNÝCH PRÁVNÍCH NOREM O ZAMĚSTNANOSTI

PŘEHLED PLATNÝCH PRÁVNÍCH NOREM O ZAMĚSTNANOSTI PŘEHLED PLATNÝCH PRÁVNÍCH NOREM O ZAMĚSTNANOSTI Zákon č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti Vyhláška č. 518/ 2004 Sb., kterou se provádí zákon o zaměstnanosti Zákon č. 65/ 1965 Sb. zákoník práce (od 1. 1. 2007

Více

Zápis ze 43. zasedání rady MČ Praha Čakovice, konaného dne 30. dubna 2008

Zápis ze 43. zasedání rady MČ Praha Čakovice, konaného dne 30. dubna 2008 Zápis ze 43. zasedání rady MČ Praha Čakovice, konaného dne 30. dubna 2008 Přítomni: Host: starostka Alena Samková zástupci starostky JUDr. Miroslav Krištof, ing. Jiří Vintiška radní Dana Bossanyiová, Jiří

Více

1 400 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6227/147 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s.

1 400 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6227/147 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6227/147 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel úvěrového řízení v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 113 Na pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3970-93/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3970-93/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3970-93/2014 O ceně nemovitých věcí, tj. pozemků p.č.st.18/2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 2126m 2 včetně součásti tohoto pozemku tj. stavby bydlení čp.41 a pozemku p.č.13 zahrada

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3765-12/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3765-12/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3765-12/2013 O ceně nemovitostí, tj.rodinného domku čp.87 včetně příslušenství a pozemků p.č.st.90 a p.č.49/7, vše v obci a k.ú.ždírec nad Doubravou, část obce Ždírec nad Doubravou

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0761-197/2014 NEMOVITÁ VĚC: Podíl 1/4 rodinného domu Mochov č.p. 202 včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Praha-východ, obec

Více

Kontakty na webové stránky s problematikou sociálně patologických jevů včetně odkazů na dotační programy pro děti a mládež rezortů a krajů

Kontakty na webové stránky s problematikou sociálně patologických jevů včetně odkazů na dotační programy pro děti a mládež rezortů a krajů MŠMT Ministerstvo školství, e a tělovýchovy (http://www.msmt.cz) Kontakty na webové stránky s problematikou sociálně patologických jevů včetně odkazů na dotační programy pro děti a rezortů a krajů Instituce

Více

ČÁST A. Adresa příslušného úřadu. Úřad: Obecní úřad Kněžmost, stavební úřad Ulice: Na Rynku 51 PSČ, obec: 294 02 Kněžmost, tel.

ČÁST A. Adresa příslušného úřadu. Úřad: Obecní úřad Kněžmost, stavební úřad Ulice: Na Rynku 51 PSČ, obec: 294 02 Kněžmost, tel. Příloha č. 13 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Obecní úřad Kněžmost, stavební úřad Ulice: Na Rynku 51 PSČ, obec: 294 02 Kněžmost, tel. 326 784 128 Věc: ŽÁDOST O POVOLENÍ PŘEDČASNÉHO

Více

250 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

250 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6473/123 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 15 Na

Více

530 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6039/219 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

530 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6039/219 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č. 6039/219 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 33 Na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1813/2012 - 1 -

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1813/2012 - 1 - - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1813/2012 O ceně obvyklé ( tržní) rodinného domu ( bývalého zemědělského statku) č.p. 18 s příslušenstvím a pozemky č.par. 4 a 122 zastavěná plocha a nádvoří a č.par. 76/2 zahrady

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2804/20/16

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2804/20/16 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2804/20/16 NEMOVITÁ VĚC: Nemovitost rekreační chaty, LV 1728 Katastrální údaje : Kraj Moravskoslezský, okres Frýdek-Místek, obec Kunčice pod Ondřejníkem, k.ú. Kunčice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1442-63/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1442-63/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1442-63/2012 o ceně nemovitostí obvyklé (tržní) ceně bytu č. 529/2 v bytovém domě č.p. 529 na pozemku parc.č. 528/5, 528/16, ul. Ryskova č.or. 4, katastrální území Vítkovice, obec Ostrava,

Více

Znalecký posudek č. 4791-076/11

Znalecký posudek č. 4791-076/11 Znalecký posudek č. 4791-076/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu ideální 1/4 nemovitosti rodinného domu Střížov č.p. 72, s pozemky parcelní číslo St. 171 - zastavěná plocha a nádvoří, 718/2 - zahrada

Více

Skladba oboru ( jedno z mnoha členění tz.v Bezpečnostního průmyslu )

Skladba oboru ( jedno z mnoha členění tz.v Bezpečnostního průmyslu ) Skladba oboru ( jedno z mnoha členění tz.v Bezpečnostního průmyslu ) Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy Firmy, lidé, instituce CCTV sledovací systémy pro použití v bezpečnostních aplikacích Legislativa

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4541-340/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4541-340/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4541-340/2015 O ceně pozemku p.č.486/3, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 16 m 2, jehož součástí je zahrádkářská chata č.e.333 v Jihlavě, včetně příslušenství a pozemku p.č.486/22,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0462-151/2013

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0462-151/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0462-151/2013 NEMOVITOST: Katastrální údaje : Adresa nemovitosti: Vlastníci stavby: Vlastníci pozemku: Rodinný dům Dolní Bezděkov č.p. 5 včetně příslušenství a pozemku Kraj Středočeský,

Více

TECHNiCKÁ ZPRÁVA. MEN E S.R.D. INDUSTRY Lobezská 53, 326 00 Plzeň OlG: CZ61171344 L. PORUBSKÝ ING. Z. NĚMEC. Arch. číslo 27/2010

TECHNiCKÁ ZPRÁVA. MEN E S.R.D. INDUSTRY Lobezská 53, 326 00 Plzeň OlG: CZ61171344 L. PORUBSKÝ ING. Z. NĚMEC. Arch. číslo 27/2010 Vedoucí projektant Vypracoval Vypracoval Kontroloval Okres: PLZEŇ - SEVER L. PORUBSKÝ ING. Z. NĚMEC MEN E S.R.D. INDUSTRY Lobezská 53, 326 00 Plzeň OlG: CZ61171344 Investor: OÚ KORYTA, KORYTA 24,331 51

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1813/2012 - 1 -

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1813/2012 - 1 - - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1813/2012 O ceně obvyklé ( tržní) rodinného domu č.p. 18 s příslušenstvím a pozemky č.par. 4 a 122 zastavěná plocha a nádvoří a č.par. 76/2 zahrady v obci Hořesedly, okres Rakovník,

Více

SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ. RocÏnõÂk 2006 CÏ ESKAÂ REPUBLIKA. CÏ aâstka 138 RozeslaÂna dne 31. srpna 2006 Cena KcÏ 13,± OBSAH:

SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ. RocÏnõÂk 2006 CÏ ESKAÂ REPUBLIKA. CÏ aâstka 138 RozeslaÂna dne 31. srpna 2006 Cena KcÏ 13,± OBSAH: RocÏnõÂk 2006 SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ CÏ ESKAÂ REPUBLIKA CÏ aâstka 138 RozeslaÂna dne 31. srpna 2006 Cena KcÏ 13,± OBSAH: 430. NarÏõÂzenõÂ vlaâ dy o stanovenõâ geodetickyâch referencïnõâch systeâmuê a staâtnõâch

Více

Znalecký posudek. 3506/2012

Znalecký posudek. 3506/2012 Znalecký posudek. 3506/2012 o cen nemovitosti - rodinného domu.p. 34 s píslušenstvím na pozemku. parc. 115 a pozemku tvoeného parcelami. 114 a 115 v kat. úz. Skuhrov u Mlníka, obec Velký Borek, okres Mlník,

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K čís.3511-66/2015

Z N A L E C K Ý P O S U D E K čís.3511-66/2015 Okres: Ústí nad Labem Obec: Chlumec Z N A L E C K Ý P O S U D E K čís.3511-66/2015 o obvyklé ceně nemovitosti pozemku p.č.47, jehož součástí je rodinný dům č.p.233, včetně příslušenství v katastrálním

Více

Pln%c4%9bn%c3%ad%202008[1].TXT

Pln%c4%9bn%c3%ad%202008[1].TXT Dne 02.06.2009 Město Sušice Plnění rozpočtu - rok 2008 Strana 1 účetnictví v tisících Kč ORG NÁZEV RS2008(01-12) RU2008(01-12) UC2008(01-12) RS-rozpočet schválený RU-rozpočet upravený UC-účetnictví -skutečné

Více

Exekutorský úřad Jeseník

Exekutorský úřad Jeseník Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 2385-285/2009 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 52, dílna na p.č. St.54/1, p.č. St.53, St.54/1, 7/12, 7/13 a 211/14 Adresa nemovitosti: Karolín 52, 679 02

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 25/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 25/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 25/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 149 Na

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 13 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O POVOLENÍ P ED ASNÉHO UŽÍVÁNÍ STAVBY podle ustanovení 123. 183/2006 Sb., o územním plánování a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1752-30/15. O ceně rodinného domu v Ivani

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1752-30/15. O ceně rodinného domu v Ivani ZNALECKÝ POSUDEK č. 1752-30/15 O ceně rodinného domu v Ivani Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Insolvency Project Dukelská 15 500 02 Hradec Králové Insolvenční řízení Dle zákona č.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0905-083/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům včetně příslušenství a pozemků Podíly 1/2 z celku rodinného domu včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Liberecký,

Více

Znalecký posudek číslo 3655 325/07

Znalecký posudek číslo 3655 325/07 Znalecký posudek číslo 3655 325/07 O ceně nemovitosti: Rodinný dům č.p. 48 Moravský Beroun katastrální území: Sedm Dvorů bývalý okres: Olomouc O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého posudku:

Více

Znalecký posudek č. 2013/411

Znalecký posudek č. 2013/411 Znalecký posudek č. 2013/411 o ceně nemovitostí: Rodinný dům číslo popisné 205 na parcele č. st. 233 s příslušenstvím a pozemkem, parcelou č. st. 233, v katastrálním území Michálkovice, obec Ostrava, v

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 289/17789/2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 289/17789/2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 289/17789/2010 O ceně nemovitosti - bytové jednotky č. 275/4 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu čp. 275, a dále na pozemku st.p.č. 223/1, a to vše ve výši 2780/71850,

Více

Znalecký posudek. č. 1320-44-2011

Znalecký posudek. č. 1320-44-2011 Znalecký posudek č. 1320-44-2011 Předmětem ocenění je: rekreační chalupa č.p. 117, s příslušenstvím a pozemky č. 9 a10 v katastrálním území Křesetice, obec Křesetice, okres Kutná Hora Objednatel posudku:

Více

SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ. RocÏnõÂk 2007 CÏ ESKAÂ REPUBLIKA. CÏ aâstka 53 RozeslaÂna dne 27. cïervna 2007 Cena KcÏ 55,± OBSAH:

SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ. RocÏnõÂk 2007 CÏ ESKAÂ REPUBLIKA. CÏ aâstka 53 RozeslaÂna dne 27. cïervna 2007 Cena KcÏ 55,± OBSAH: RocÏnõÂk 2007 SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ CÏ ESKAÂ REPUBLIKA CÏ aâstka 53 RozeslaÂna dne 27. cïervna 2007 Cena KcÏ 55,± OBSAH: 146. NarÏõÂzenõÂ vlaâ dy o emisnõâch limitech a dalsïõâch podmõânkaâch provozovaânõâ

Více

Znalecký posudek č. 2339/2011

Znalecký posudek č. 2339/2011 Znalecký posudek č. 2339/2011 o ceně nemovitosti - pozemku č. parc. 431 v kat. úz. Bílina - Újezd, obec Bílina, okres Teplice, ve vlastnictví Karla Friedricha. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Ondřej

Více

Znalecký posudek 052 EX 149/09. Pořadové číslo: 2986-057/14

Znalecký posudek 052 EX 149/09. Pořadové číslo: 2986-057/14 052 EX 149/09 Znalecký posudek Pořadové číslo: 2986-057/14 Předmět posudku: Znalecký posudek o obvyklé ceně bytu č. 1413/9, který je vymezen v bytovém domě č.p. 1412-1413 na třídě Edvarda Beše v Hradci

Více

Adresa příslušného úřadu. Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:...

Adresa příslušného úřadu. Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... Příloha č. 11 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... Věc: OZNÁMENÍ O UŽÍVÁNÍ STAVBY podle ustanovení 120 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.4028-328/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č.4028-328/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č.4028-328/2014 O ceně rodinného domu v obci Vídeň č.p.106, včetně příslušenství a pozemků p.č.st.154, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 144 m 2 a p.č.90/2, zahrada, o velikosti

Více

SBIÂRKA ZAÂ KONUÊ. RocÏnõÂk 2006 CÏ ESKAÂ REPUBLIKA. CÏ aâstka 132 RozeslaÂna dne 23. srpna 2006 Cena KcÏ 38,50 OBSAH:

SBIÂRKA ZA KONUÊ. RocÏnõÂk 2006 CÏ ESKA REPUBLIKA. CÏ aâstka 132 RozeslaÂna dne 23. srpna 2006 Cena KcÏ 38,50 OBSAH: RocÏnõÂk 2006 SBIÂRKA ZA KONUÊ CÏ ESKA REPUBLIKA CÏ aâstka 132 RozeslaÂna d 23. srpna 2006 Cena KcÏ 38,50 OBSAH: 410. Vyhla sï ka o ochraï civilnõâho letectvõâ prïed protipraâvnõâmi cïiny a o zmeïï

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3919-42/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3919-42/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3919-42/2014 O ceně nemovitostí, tj. pozemku p.č.st.156 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 273m2, včetně jeho součástí tj. stavby bydlení čp.142 stojící na pozemku p.č.st.156, a pozemku

Více

nejvyhledávan projekty prevence kriminality na JUDr. Tomáš

nejvyhledávan projekty prevence kriminality na JUDr. Tomáš Městské kamerové dohlížec ecí systémy nejvyhledávan vanější projekty prevence kriminality na místní úrovni JUDr. Tomáš Koníček seminář CEVRO, Praha 10. 12. 2007 1. ZákladnZ kladní principy provozu městskm

Více

Prezentace na jednání zastupitelstva. vypracoval: plk. JUDr. Miroslav Dvořák ředitel OŘ

Prezentace na jednání zastupitelstva. vypracoval: plk. JUDr. Miroslav Dvořák ředitel OŘ Okresníředitelstv editelstvíliberec Prezentace na jednání zastupitelstva. vypracoval: plk. JUDr. Miroslav Dvořák ředitel OŘ Program příspěvku Trestná činnost za rok 26 a vývojové trendy kriminality Projekt

Více

Poskytování dotací na projekty programového financování

Poskytování dotací na projekty programového financování Poskytování dotací na projekty programového financování (Investiční projekty) odbor bezpečnostní politiky a prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR Praha 2015 1 Stejná jako u ostatních projektů: -

Více

www.zachrannykruh.cz PŘEHLED O ČINNOSTI A PROJEKTECH ASOCIACE ZÁCHRANNÝ KRUH

www.zachrannykruh.cz PŘEHLED O ČINNOSTI A PROJEKTECH ASOCIACE ZÁCHRANNÝ KRUH www.zachrannykruh.cz PŘEHLED O ČINNOSTI A PROJEKTECH ASOCIACE ZÁCHRANNÝ KRUH Činnost a realizace IP ZK - od roku 2005 Záchranný kruh (pilotní řešení) = Integrovaný projekt Záchranný kruh + Asociace Záchranný

Více

Znalecký posudek. 2445/2011

Znalecký posudek. 2445/2011 Znalecký posudek. 2445/2011 o cen nemovitosti - domu.p. 42 na pozemku p.. St. 40 a pozemku p.. St. 40 v kat. úz. Po átky u Chot bo e, obec Chot bo, okres Havlí k v Brod, ve vlastnictví Ludmily Pleska ové.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0745-181/2014 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Rakovník, obec Nové Strašecí, k.ú. Nové Strašecí

Více

OZNÁMENÍ O UŽÍVÁNÍ STAVBY

OZNÁMENÍ O UŽÍVÁNÍ STAVBY 07OznUzivStav.pdf P íloha. 4 k vyhlášce. 526/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V... dne...... V c: OZNÁMENÍ O UŽÍVÁNÍ STAVBY podle ustanovení 120 zákona. 183/2006 Sb., o

Více

Tiché nebezpečí v našem okolí

Tiché nebezpečí v našem okolí Pořádají konferenci Česká asociace hasičských důstojníků, o. s. VŠB TU Ostrava, Fakulta bezpečnostního inženýrství Sdružení požárního a bezpečnostního inženýrství Česká technologická platforma bezpečnosti

Více

Plán projektových záměrů obce Obrnice, České Zlatníky a Chanov na období Příloha aktualizované verze programu rozvoje obec

Plán projektových záměrů obce Obrnice, České Zlatníky a Chanov na období Příloha aktualizované verze programu rozvoje obec Plán projektových záměrů obce, a Chanov na období 2019 2022 Příloha aktualizované verze programu rozvoje obec 2008 2013 1 Zastupitelstvo obce schvaluje aktualizaci dokumentu Program rozvoje Obce 2008-2013

Více

Garážová vrata a pohony Centrální vysavače Komplexní elektroinstalace

Garážová vrata a pohony Centrální vysavače Komplexní elektroinstalace » Zámecké náměstí 21/3, 79201 Bruntál / T: +420 554 777 292-3 / F: +420 554 777 294 / elikon@elikon.cz / www.elikon.cz Garážová vrata a pohony Centrální vysavače Komplexní elektroinstalace Garážová vrata

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0774-210/2014 NEMOVITÁ VĚC: Podíl 1/2 rodinného domu včetně příslušenství a pozemků Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Praha-východ, obec Kostelec nad Černými

Více

Znalecký posudek číslo 3188-78/06

Znalecký posudek číslo 3188-78/06 Znalecký posudek číslo 3188-78/06 O ceně nemovitosti: Rodinný dům č.p. 1595 s příslušenstvím Rychvald katastrální území: Rychvald okres: Karviná Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ ÚŘAD - Mgr. Pavla

Více

Znalecký posudek č. 859/12

Znalecký posudek č. 859/12 Znalecký posudek č. 859/12 O ceně nemovitostí - zjištění ceny obvyklé - rodinného domu č. p. 24 včetně příslušenství, budovy (zemědělské stavby) a pozemků parc. č. 14/3 - zastavěná plocha, parc. č. 14/4

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň Radobyčická 14, 306 04 Plzeň OZNÁMENÍ

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň Radobyčická 14, 306 04 Plzeň OZNÁMENÍ Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň Radobyčická 14, 306 04 Plzeň OZNÁMENÍ o výběrovém řízení Č. PKT/2/2006 na zjištění zájemce o koupi majetku státu Jedná se o majetek

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2197

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2197 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2197 O ceně - zemědělské usedlosti č.p.6, její obytné části, zemědělských staveb, studny, venkovních úprav a pozemků zapsaných na LV č.231 pro k.ú. Ratišovice, obec Běhařovice, okres

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2555-512/2015

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2555-512/2015 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2555-512/2015 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci a) pozemku parc.č. St. 59 jehož součástí je objekt k bydlení č.p. 69, pozemků parc.č. 258/44, parc.č. 393/2 a parc.č. 393/3,

Více

Znalecký posudek číslo 3856 196/08

Znalecký posudek číslo 3856 196/08 Znalecký posudek číslo 3856 196/08 O ceně nemovitosti: Rodinný dům čp. 116 O S T R A V A katastrální území: Zábřeh nad Odrou statutární město: Ostrava O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého

Více

Město Litoměřice. Bc. Miroslava Najmanová

Město Litoměřice. Bc. Miroslava Najmanová Město Litoměřice Bc. Miroslava Najmanová Co je prevence kriminality - veškerá opatření, která směřují ke snižování rizik výskytu trestných činů, jakož i jejich škodlivých důsledků pro jednotlivce a společnost,

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY VITTUS GROUP, s. r. o. : 180 00 Praha 8, Světova 1 * : 602 297 478 * IČ: 25690744 * DIČ: CZ-25690744, e-mail: jkdomus@seznam.cz POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY PRO ZMĚNU STAVBY:) STAVEBNÍ ÚPRAVY ROZŠÍŘENÍ

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/100/14 ze dne 13.8.2014

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/100/14 ze dne 13.8.2014 číslo 1/100/14 k návrhu na schválení programu 100. mimořádného jednání RMČ a) předložený program 100. jednání RMČ a) předložený program 100. jednání RMČ číslo 2/100/14 k návrhu Rozpočtového opatření č.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.6438/88 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

ZNALECKÝ POSUDEK č.6438/88 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6438/88 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 9 Na pozemku

Více

PASPORT DOMU. 117 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1850 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 4 počet nebyt.

PASPORT DOMU. 117 číslo bloku číslo orientační počet č.p. 1 rok výstavby 1850 rok rekonstrukce památková péče ANO počet bytů 4 počet nebyt. PASPORT DOMU obec Česká Lípa číslo popisné 97 název ulice Jindřicha z Lipé okres Česká Lípa katastrální území Česká Lípa výměra parcely 55 kraj Liberecký kraj číslo parcely 7 číslo bloku číslo orientační

Více

Vyvěšeno na úřední desku dne 13. března 2013 Návrh bude projednán Zastupitelstvem MČ Praha Kunratice dne 28.března 2013

Vyvěšeno na úřední desku dne 13. března 2013 Návrh bude projednán Zastupitelstvem MČ Praha Kunratice dne 28.března 2013 Městská část Praha KUNRATICE NÁVRH ROZPOČTU ROKU 2013 a PLNĚNÍ PŘÍJMU A ČERPÁNÍ VÝDAJU 2012 PLNĚNÍ PŘÍJMU 2012 NÁVRH PŘÍJMU 2013 Položka Paragraf Rozpočtové příjmy RS 2012 RU 2012 Skutečnost 2012 Návrh

Více

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6618/28. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s.

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6618/28. odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s. ZNALECKÝ POSUDEK č.6618/28 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 98 Na

Více

Zásady prevence majetkové kriminality

Zásady prevence majetkové kriminality Zásady prevence majetkové kriminality JUDr. Tomáš Koníček odbor prevence kriminality Ministerstva vnitra ČR Schválená Strategie prevence kriminality v ČR na léta 2012 až 2015 nově akcentuje zejména: Zvýšenou

Více

ST STANOVY. Cechu elektrické požární signalizace České republiky. Základní ustanovení

ST STANOVY. Cechu elektrické požární signalizace České republiky. Základní ustanovení ST STANOVY Cechu elektrické požární signalizace České republiky Základní ustanovení Cech elektrické požární signalizace České republiky (dále jen Cech EPS ČR) je dobrovolným zájmovým sdružením založeným

Více

Obecní úřad Dolní Břežany

Obecní úřad Dolní Břežany Obecní úřad Dolní Břežany STAVEBNÍ ÚŘAD 5. Května 78, 252 41 Dolní Břežany Spisová značka Číslo jednací 2776/12 SÚ/1931/12/DP/ZL Dolní Břežany 7.6. 2012 Vyřizuje Tintěrová tel.. : 241 910 396 e-mail: tinterova@dolnibrezany.cz

Více

1. Ocenění dle platných předpisů cena dle vyhlášky č. 441/2013 Sb. a) Pozemky parcelní číslo 176 a 177/1 v k.ú. Zdounky, okres Kroměříž

1. Ocenění dle platných předpisů cena dle vyhlášky č. 441/2013 Sb. a) Pozemky parcelní číslo 176 a 177/1 v k.ú. Zdounky, okres Kroměříž Ing. Bc. Ewa Hradil, znalec 765 02 Otrokovice, Moravní 6224 mobil: +420 603 35 45 98 1. Ocenění dle platných předpisů cena dle vyhlášky č. 441/2013 Sb. a) Pozemky parcelní číslo 176 a 177/1 v k.ú., okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 18-4834-2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 18-4834-2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 18-4834-2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, rozestavěný rodinný dům Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Beroun, obec Vysoký Újezd, k.ú. Vysoký Újezd u Berouna

Více

ŘÍZENÍ DOPRAVY. Světelná signalizace - 35 -

ŘÍZENÍ DOPRAVY. Světelná signalizace - 35 - 8. ŘÍZENÍ DOPRAVY Světelná signalizace Základem funkce světelně řízené křižovatky je řadič, pracující v dopravně závislém režimu, který získává informace o počtu projíždějících vozidel ze smyčkových detektorů.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK 4155-455/2014

ZNALECKÝ POSUDEK 4155-455/2014 ZNALECKÝ POSUDEK 4155-455/2014 O ceně podílu o velikosti 1/8 rekreační chaty č.e.195 v obci Křečovice, místní část Živohošť, stojící na pozemku jiného vlastníka, vše zapsáno na LV č.465 pro k.ú.živohošť

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13210-070/12. Na Kopci 1282, Lyžbice 739 61 Třinec 1. exekuční řízení č.j. 162 EX 179/11

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13210-070/12. Na Kopci 1282, Lyžbice 739 61 Třinec 1. exekuční řízení č.j. 162 EX 179/11 ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13210-070/12 o ceně rodinného domu č.p.1282 na parc.č.1481/8, katastrální území Lyžbice, obec Třinec, okres Frýdek - Místek, včetně pozemků, příslušenství a ceny obvyklé. (LV č.9811)

Více

Vûstník vlády. pro orgány krajû a orgány obcí OBSAH: USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 11. června 2003 č. 571

Vûstník vlády. pro orgány krajû a orgány obcí OBSAH: USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY ze dne 11. června 2003 č. 571 Vûstník vlády pro orgány krajû a orgány obcí Ročník 1 Vydán dne 10. července 2003 Částka 6 OBSAH: Usnesení vlády České republiky ze dne 11. června 2003 č. 571 ke Koncepci účinnější péče o tradiční lidovou

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 198/17698/2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 198/17698/2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 198/17698/2010 O ceně nemovitosti - domu čp. 1 spolu s příslušenstvím, porosty a pozemky st.p.č. 148 a p.p.č. 66/2, k. ú. a obec Přebuz, okres Sokolov Objednatel posudku: CZ Dražby

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ NEMOVITOSTI

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ NEMOVITOSTI ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ NEMOVITOSTI č. 703/2011 Ocenění nemovitostí: rodinného domu čp. 24 v obci Břasy, část Vranovice, na pozemku st. parc.č. 19 a pozemků st.parc.č. 19 o výměře 593m2 (zastavěná

Více

ZNALEKÝ POSUDEK č.5606/66. fax.: 777 747 703, 327 312 689, 327 390 235 327 314 331 286 01 Čáslav

ZNALEKÝ POSUDEK č.5606/66. fax.: 777 747 703, 327 312 689, 327 390 235 327 314 331 286 01 Čáslav ZNALEKÝ POSUDEK č.5606/66 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby podle metodiky v Hypoteční bance, a.s. Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 146 Na

Více

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 603/2013-N Bod 1.

vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 603/2013-N Bod 1. , Čimická 780/61, 18100 Praha 8 - Čimice IČ: 25023217, zapsaná: MS v Praze, oddíl B, vložka 11941 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA vyhotovená dle 43 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 603/2013-N Bod 1. Touto Dražební vyhláškou

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 166/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 166/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 166/2015 Rodinný dům, Rodinný dům Účel ocenění: Objednavatel : Pro stanovení obvyklé ceny (ocenění stávajícího stavu) Insolvenční správkyně dlužníka Zuzana Strašíková,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112/18312/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112/18312/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 112/18312/2011 O ceně nemovitosti - domu čp. 1 spolu s jinou stavbou bez čp./če., příslušenstvím, porosty a pozemky st.p.č. 59/1, st.p.č. 59/2 a p.p.č. 1/2, k. ú. Odolice, obec Bělušice,

Více

Znalecký posudek číslo 3802 142/08

Znalecký posudek číslo 3802 142/08 Znalecký posudek číslo 3802 142/08 O ceně nemovitosti: Rodinný dům čp. 419 Bystřice nad Olší katastrální území: Bystřice nad Olší bývalý okres: Frýdek-Místek O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel

Více

Znalecký posudek. č. 1323-1-2012

Znalecký posudek. č. 1323-1-2012 Znalecký posudek č. 1323-1-2012 Předmětem ocenění je: rodinný dům č.p. 446, s příslušenstvím a pozemky dle L.V. č. 581, v katastrálním území Bystré u Poličky, obec Bystré, okres Svitavy. Objednatel posudku:

Více