Vyhodnocení dotazníku spokojenosti se sociální službou Domov pro seniory, Domov se zvláštním režimem a Odlehčovací služba Vila Vančurova o.p.s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyhodnocení dotazníku spokojenosti se sociální službou Domov pro seniory, Domov se zvláštním režimem a Odlehčovací služba Vila Vančurova o.p.s."

Transkript

1 Vyhodnocení dotazníku spokojenosti se sociální službou Domov pro seniory, Domov se zvláštním režimem a Odlehčovací služba Vila Vančurova o.p.s. Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření bylo zjistit spokojenost uživatelů se sociální službou Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem a Odlehčovací služba, kterou poskytuje Vila Vančurova, Opava. Uživatelé a rodinní příslušníci měli možnost vyjádřit svůj názor na způsob poskytování sociální služby. Cílová skupina respondenti Dotazník byl dán k vyplnění uživatelům, kteří pobývají ve Vile Vančurově na základě smlouvy o poskytování sociální služby. Počet respondentů Domova pro seniory činil 40, Domova se zvláštním režimem činil 8 a Odlehčovací služba 2 respondenti. Metoda šetření Šetření proběhlo prostřednictvím dotazníku. V dotaznících byly použity dva druhy otázek, polootevřené a uzavřené. Dotazníky byly vyplňovány anonymně bylo předáno 50 dotazníků, zúčastnilo se 28 respondentů. U uživatelů, kteří mají snížené mentální schopnosti nebo neovládají čtení byl dotazník vyplněn pomocí rodinného příslušníka, sociální pracovnice a studentů sociální práce na praxi, kteří zaznamenali jednotlivé odpovědi do dotazníkového formuláře. Zjednodušená forma dotazníku byla použita u 25 uživatelů. Průběh dotazníkového šetření Dotazníkové šetření probíhalo v období od Dotazníky byly rozdány 50 uživatelům, vráceno bylo 28 vyplněných dotazníků. Návratnost činila 56% Vypracovala: Bc. Radka Podobová, DiS.

2 Otázka č. 1 Jak jste spokojen/a s ubytováním a s prostředím zařízení (vnitřní a venkovní areál, zahrada, bezbariérovost, vybavení nábytkem, místa k posezení)? 7% 26 93% 2 7% krásný park, ale s vozíčkem nelze jezdit po trávě lepší by byl jednolůžkový pokoj zlepšit možnost bezbariérového výjezdu invalidním vozíkem mimo objekt a zpět v parku bylo v minulém roce vybudováno bezbariérové posezení pod stromy se zahradním nábytkem a další údržba a zkvalitnění prostředí bude nadále probíhat změna pokoje za jednolůžkový je možná, ale k datu vyplňování dotazníků jsme neobdrželi žádný požadavek na výměnu pokoje 93% Otázka č. 2 Jak jste spokojen/a se stravováním ve vašem zařízení (druhy diety, velikost porce, čas stravování, jídelníček, teplota stravy, pestrost a chuť jídla)? 18% 23 82% 5 18% 82% zmenšit porce alespoň o čtvrtinu opakující se jídla, bez chuti změna jídla nakonec je to jiné maso apod. pestřejší strava, přidat více zeleniny, ovoce u večeře například výběr ze dvou možností na základě podnětů z vyhodnocení dotazníků v roce 2016 jsme změnili dodavatele obědů a 82% spokojenost je dostatečná, abychom stávajícího dodavatele ponechali

3 Otázka č. 3 Jak jste spokojen/a s podáváním nápojů, tekutin (můžete se kdykoliv napít)? 7% 26 93% 2 7% schází teplé nápoje, odpoledne už je pití studené více čaje 93% klienti mají možnost si říci o teplé nápoje i odpoledne pečovatelům na denní směně Otázka č. 4 Jak jste spokojen/a s praním a žehlením prádla ve vašem zařízení / osobního i ložního? 26 92,9% 1 3,6% Neodpověděl/a 1 3,6% pereme většinou doma z důvodu ztráty prádla a hlavně z hygienických důvodů 3,6% 3,6% Neodpověděl/ a 92,9%

4 Otázka č. 5 Ohodnoťte četnost koupání / sprchování 26 92,9% 1 3,6% Neodpověděl/a 1 3,6% 3,6% 3,6% Neodpověděl/ a Mohlo by být častěji 92,9% vzhledem k nastavenému provozu jsme schopni zajistit koupání/sprchování klientů 1x až 2x týdně, u inkontinentních klientů se navíc provádí denně hygiena při výměně inkontinenčních pomůcek Otázka č. 6 Jak jste spokojen/a s nabídkou volnočasových aktivit a kulturních akcí? 23 82,1% 1 3,6% Neodpověděl/a 4 14,3% paní Šamarová je skvělá, bez aktivit je těžké období nezúčastňuji se, nechodím, abych nerušila mohlo by jich být trochu více, i o víkendu 14,3% 3,6% Neodpověděl/a 82,1% víkendy slouží k návštěvě rodin, které mohou příbuzného potěšit a zpříjemnit mu tak den svou návštěvou v budově nebo procházkou po okolí.

5 Otázka č. 7 Jste spokojen/a s dopomocí, která je Vám poskytována? 21 75% 1 3,6% 21,4% 3,6% Neodpověděl/a Neodpověděl/a 6 21,4% 75,0% nevím co je dopomoc, nemohu hodnotit bylo by lepší více personálu doposud nepotřebuji moc pomoci celkem spokojená velmi spokojená dopomoc znamená pomáhat Vám v činnostech, které již sami nezvládnete jako je pomoc při péči o vlastní osobu, pomoc se zajištěním stravy, úklidu, oblékání, pohybu, hygieně, společenském kontaktu, doprovodu, vyřizování osobních záležitostí apod. počet personálu odpovídá současným možnostem poskytovatele, nadále hledáme nové zaměstnance pro zajištění kvalitnějšího provozu Otázka č. 8 Jste spokojen/a s pracovníkem, který s Vámi sestavuje individuální plán péče? 21 75% 0 0% Neodpověděl/a 7 25% 25% Neodpověděl/a nemohu hodnotit ještě jsem plán nesestavovala nepotřebuji individuální plán/pracovníka 75% Dle zákona č.108/2006 Sb. o sociální službě jsme povinni s každým klientem soc. službu individuálně plánovat a sestavovat s ním individuální plán. V našem zařízení má každý klient přiděleného pečovatele, který je tzv. klíčový pracovník a na půl roku sestavuje s klientem individuální plán. V plánu se s klientem domlouvá jakou konkrétní péči potřebuje poskytovat, s čím již potřebuje pomáhat a jaká jsou jeho reálná přání v naší službě tzv. cíle, se kterými mu můžeme pomoci. S novým klientem je individuální plán sestaven sociální pracovnicí při sepisování smlouvy a další měsíc upřesněn s klíčovým pracovníkem na období půl roku. Pokud neznáte svého klíčového pracovníka, obraťte se s dotazem na sociální pracovnici.

6 Otázka č. 9 Jste spokojen/a s úklidem v pokoji? % 0 0% 100% spokojená, ale společně s mou denní návštěvou úklid doplňujeme Otázka č. 10 Jak jste spokojen/a s vystupováním a chováním zaměstnanců zařízení? 3,6% 27 96,4% 1 3,6% 96,4% stálí zaměstnanci jsou milí, ale né všichni jsou na jedničku, ti mladí z praxe nemají zkušenost a nejsou grifní personál (pečovatelka a sestra) informace roznáší mimo areál bylo by potřeba více personálu, zaměstnanci jsou přetíženi a není v jejich silách a možnostech poskytnout dostačující péči a pozornost pro jednotlivé klienty pouze jeden klient nebyl spokojen z 50 klientů domova, což je pro nás velmi pozitivní a lichotivá informace personál je opakovaně seznamován s Etickým kodexem zaměstnanců Vily Vančurovy ke dni vyplňování dotazníku zajišťuje provoz Vily Vančurovy denně 21 zaměstnanců, tzn. na 1 klienta připadá 2,4 zaměstnance ke dni vyplňování dotazníku zajišťuje provoz Vily Vančurovy na denní směně 6 pečovatelů 2 zdravotní sestry, 1 aktivizační pracovnice, celkem 9 zaměstnanců v přímé péči pro 50 klientů, tzn. na 1 zaměstnance přímé péče připadá 5,5 klientů (jsou domovy, kde se o klienty stará podstatně méně personálu) Vila Vančurova poskytuje pobytovou soc. službu s dopomocí při úkonech, které klient již nezvládá sám a to během 24 hodin (což není osobní asistence: 1 asistent na 1 klienta) v našem zařízení probíhají praxe na pozici pečovatel/ka, zdravotní asistent, zdravotní sestra, sociální pracovník vždy pod dohledem jednoho ze zaměstnanců Vily Vančurovy

7 Otázka č. 11 Se svou stížností se můžete obrátit ke kterémukoliv zaměstnanci nebo ji vložit do schránky důvěry. Pokud jste si stěžoval/a, byla Vaše stížnost řešena? 10,7% Nestěžoval/a jsem si Celkem % 25 89,3% Ano, byla řešena 3 10,7% Ne, nebyla řešena 0 0,0% Nestěžoval/a jsem si Ano, byla řešena Ne, nebyla řešena 89,3% Otázka č. 12 Doporučil/a byste naše zařízení svým známým? Celkem % Ano 26 92,6% Ne 0 0,0% Neodpověděl/a 2 7,1% nevím, doma je doma 7,1% Ano Ne Neodpověděl/a 92,9% Otázka č. 13 Nyní můžete uvést Vaše další náměty, připomínky, vzkazy a pochvaly. Požadovala jsem v minulém dotazníku mírné úpravy na chodbách (špinavá malba, ochranu na rohy atd.) Každý rok probíhá údržba jednotlivých prostor budovy včetně výmalby, výměny podlahových krytin, lišt, výzdoby apod. V letošním roce proběhla již údržba jídelny, ve které byla opravena podlahová krytina včetně výměny okrajových lišt a výmalba, také některé pokoje musely být vymalovány.

8 Delší dobu čekám na přidělení lepšího invalidního vozíku po námi objednání invalidního vozíku je již vše v režii lékaře. Paní si stěžuje na svoji spolubydlící, prý dělá naschvály. Klienti mají možnost požádat o výměnu pokoje v případě, že si opakovaně nerozumí se svým spolubydlícím. Jestliže se jedná o konflikty, které nelze urovnat, obraťte se na sociální pracovnici. Neznám pracovníky, rád bych, aby se nám představili, protože nevím, kdo je kdo a jakou funkci zastávají. Zaměstnanci jsou opakovaně seznamování s Etickým kodexem zaměstnanců Vily Vančurovy. Za klienty do pokojů dochází pečovatelé oblečeni v erárním fialovém ošacení, dále zdravotní sestry, sociální pracovnice, aktivizační pracovnice, a pracovnice úklidu případně údržby. Všichni zaměstnanci jsou povinni být označeni štítkem s uvedením jména a funkce. Pokud nevíte, kdo je u Vás na pokoji, nemá na viditelném místě připnutou vizitku, požádejte ho, aby se Vám představil a jeho jméno si zapište. Ve 3. patře před jídelnou je Schránka důvěry, do které můžete napsat i anonymně, co se Vám nelíbí, na co nás chcete upozornit. Vymezení odpoledních návštěv ve zvláštním režimu v rozmezí hodin je nedostačující, z důvodu zaměstnání není možné využít tuto dobu a vzít klienta například na procházku. K vymezení návštěvních hodin na oddělení Zvláštního režimu ve 4. patře jsme přistoupily s ohledem na klienty, u kterých se projevuje středně těžká až těžká demence a tito klienti potřebují mít stálý denní režim. Jakákoliv změna prostředí, změna denního rozvržení dne (absence svačinky, večeře v jídelně, přespání v jiném prostředí apod.) se u nich projeví neklidem, potížemi se spánkem, vulgárními výrazy, agresivními projevy. Abychom zabránili těmto negativním projevům vůči personálu a ostatním klientům, přistoupili jsme k návštěvním hodinám od hod. a od hod. V 17 hod. jsou klientům již podávány večeře a po večeři probíhá večerní hygiena. Děkujeme za pochopení. Vše je super a v pořádku. Sestřičky jsou zlatíčka. Jsem se vším spokojená, vždy mi každý vyjde vstříc, pomůže a poradí. Zatím se vším spokojená. Když je nějaký problém, všichni se snaží a jsou ochotní ho řešit, opravdu se to tady zlepšuje podle přání- pochvala! Velice spokojen se vším. Děkujeme za pozitivní ohlasy, jsme tomu velmi rádi. Podněty můžete nadále vkládat do schránky důvěry umístěné ve 3. patře, rádi je s vámi budeme řešit. Děkuji za vaši spolupráci Miroslav Glos, MBA ředitel Vila Vančurova o.p.s.

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA VILA VANČUROVA O.P.S. Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření bylo

Více

SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro obyvatele Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2017 Vážení obyvatelé našeho Domova! Velmi pěkně

Více

Máte podle Vás v našem zařízení vše, co ke svému životu a spokojenosti potřebujete?

Máte podle Vás v našem zařízení vše, co ke svému životu a spokojenosti potřebujete? Dotazníkové šetření V průběhu měsíce dubna 2018 proběhlo v našem středisku dotazníkové šetření týkající se všech služeb, a to Domova pro osoby se zdravotním postižením, Chráněného bydlení a Centra denních

Více

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro obyvatele Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2016 Vážení obyvatelé našeho Domova! Velmi pěkně

Více

Mají podle Vás uživatelé v našem zařízení vše, co ke svému žiotu a spokojenosti potřebují?

Mají podle Vás uživatelé v našem zařízení vše, co ke svému žiotu a spokojenosti potřebují? Dotazníkové šetření V průběhu měsíce dubna 2018 proběhlo v našem středisku dotazníkové šetření týkající se všech služeb, a to Domova pro osoby se zdravotním postižením, Chráněného bydlení a Centra denních

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

Domov pro seniory Horní Stropnice Horní Stropnice 54 Tel ,

Domov pro seniory Horní Stropnice Horní Stropnice 54 Tel , Domov pro seniory Horní Stropnice 373 35 Horní Stropnice 54 Tel. 386 327 130, e-mail: dd.stropnice@post.cz www.domovstropnice.cz Dotazník spokojenosti za rok 2015 Vyhodnocení Vážení klienti, rodinní příslušníci

Více

Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda Horní Stropnice Tel ,

Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda Horní Stropnice Tel , Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda 54 374 01 Horní Stropnice Tel. 386 327 130, e-mail: dd.stropnice@post.cz www.domovstropnice.cz Dotazník spokojenosti za rok 2017 Vyhodnocení Vážení uživatelé,

Více

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB v Domově pro seniory Lidická 189, Strakonice. za rok 2016

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB v Domově pro seniory Lidická 189, Strakonice. za rok 2016 HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB v Domově pro seniory Lidická 89, Strakonice za rok 6 Hodnocení kvality poskytovaných služeb za rok 6 proběhlo formou dotazníkového šetření v období měsíce listopad.

Více

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DOMU POKOJNÉHO STÁŘÍ

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DOMU POKOJNÉHO STÁŘÍ NADĚJE, POBOČKA ZLÍN DŮM POKOJNÉHO STÁŘÍ DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY KLIENTŮ DOMU POKOJNÉHO STÁŘÍ Vážení rodinní příslušníci našich klientů, obracím se na Vás s prosbou o vyplnění dotazníku.

Více

Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda Horní Stropnice Tel ,

Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda Horní Stropnice Tel , Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda 54 374 01 Horní Stropnice Tel. 386 327 130, e-mail: dd.stropnice@post.cz www.domovstropnice.cz Dotazník spokojenosti za rok 2018 Vyhodnocení Vážení uživatelé,

Více

Vyhodnocení dotazníků spokojenosti od klientů DpS Bechyně

Vyhodnocení dotazníků spokojenosti od klientů DpS Bechyně Vyhodnocení dotazníků spokojenosti od klientů DpS Bechyně Vyplněný dotazník spokojenosti vrátilo k vyhodnocení z celkem 51 klientů pohlaví počet muž 14 žena 37 73% 27% muž žena INFORMACE 1. Měl/a jste

Více

Domov pro seniory Chvalkov Chvalkov 41, Trhové Sviny Tel Úvodní slovo

Domov pro seniory Chvalkov Chvalkov 41, Trhové Sviny Tel Úvodní slovo 1 Úvodní slovo Vážení čtenáři, začátkem roku 2017 proběhlo v Domově pro seniory Chvalkov dotazníkové šetření s cílem zjistit opětovně spokojenost uživatelů a jejich rodinných příslušníků (popř. přátel)

Více

Bylo rozdáno celkem 7 dotazníků pro rodinné příslušníky, opatrovníky a blízké osoby uživatelů služeb chráněného bydlení, 2 se vrátily vyplněné.

Bylo rozdáno celkem 7 dotazníků pro rodinné příslušníky, opatrovníky a blízké osoby uživatelů služeb chráněného bydlení, 2 se vrátily vyplněné. Dotazníkové šetření V průběhu měsíce dubna 2018 proběhlo v našem středisku dotazníkové šetření týkající se všech služeb, a to Domova pro osoby se zdravotním postižením, Chráněného bydlení a Centra denních

Více

Domov pro seniory Chvalkov 41, Trhové Sviny. tel: , fax: ,

Domov pro seniory Chvalkov 41, Trhové Sviny. tel: , fax: , Domov pro seniory Chvalkov 41, 374 01 Trhové Sviny tel: 386 323 137, fax:386 322 250, e-mail: chvalkov.senior@seznam.cz www.domovchvalkov.cz Vyhodnocení - Dotazník spokojenosti 2012 - Vážení čtenáři, v

Více

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Sociální standard Veřejný závazek Místo realizace: Účel standardu: Cíl standardu: SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Domov se zvláštním režimem Vejprty Krakonoš Jasně definovaná pravidla fungování

Více

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro rodinné příslušníky Domova důchodců Horní Planá (dále jen Domov) Dotazník pro rodinné příslušníky

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o.

Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o. Vyhodnocení dotazníkového šetření z listopadu 2014 V listopadu 2014 jsme uskutečnili dotazníkové šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o. a mezi jejich rodinnými příslušníky. Cílem

Více

Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda Horní Stropnice Tel ,

Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda Horní Stropnice Tel , Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda 54 374 01 Horní Stropnice Tel. 386 327 130, e-mail: dd.stropnice@post.cz www.domovstropnice.cz Dotazník spokojenosti za rok 2016 Vyhodnocení Vážení uživatelé,

Více

Domov pro seniory Chvalkov Chvalkov 41, Trhové Sviny Tel Úvodní slovo

Domov pro seniory Chvalkov Chvalkov 41, Trhové Sviny Tel Úvodní slovo 1 Úvodní slovo Vážení čtenáři, v průběhu měsíce března 2014 proběhla jako každoročně v Domově pro seniory Chvalkov dotazníkové šetření s cílem zjistit spokojenost uživatelů a jejich rodinných příslušníků

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově I. Metoda zjišťování a zpracování získaných údajů Pro zjišťování spokojenosti klientů s naší pečovatelskou službou jsme zvolili metodu

Více

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2015

Dotazník pro rodinné příslušníky obyvatel Domova důchodců Horní Planá - VÝSLEDKY r.2015 DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ POBYTOVOU SLUŽBOU DOMOVA DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ Dotazník pro rodinné příslušníky Domova důchodců Horní Planá (dále jen Domov) Dotazník pro rodinné příslušníky

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 ANIMA VIVA o. s. 1/14 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2012 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového

Více

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ Šluknov

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ Šluknov Domov bez hranic Rumburk U Stadionu 1425/3, Rumburk, 408 01 příspěvková organizace Tel.: 412 338 345, IČ: 47274549 www.domovrumburk.cz Domácí řád CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ Šluknov Rumburská 557 407 77 Šluknov Můj

Více

Dotazníkové šetření bylo anonymní.

Dotazníkové šetření bylo anonymní. 1 Úvodní slovo Vážení čtenáři, začátkem roku 2016 proběhlo v Domově pro seniory Chvalkov dotazníkové šetření s cílem zjistit opětovně spokojenost uživatelů a jejich rodinných příslušníků (popř. přátel)

Více

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně.

- fakultativní služby, tedy služby, které si uživatelé hradí sami za úhradu, - služby poskytované bezplatně. V Domově Na zámku poskytujeme dvě pobytové sociální služby: Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem. Poskytujeme základní služby: - poskytnutí ubytování za úhradu, - poskytnutí stravy za úhradu,

Více

Domov pro seniory Chvalkov Chvalkov 41, Trhové Sviny Tel Úvodní slovo

Domov pro seniory Chvalkov Chvalkov 41, Trhové Sviny Tel Úvodní slovo 1 Úvodní slovo Vážení čtenáři, opět po roce (letos v průběhu měsíce dubna 2015) proběhlo v Domově pro seniory Chvalkov dotazníkové šetření s cílem zjistit opětovně spokojenost uživatelů a jejich rodinných

Více

Výroční zpráva pečovatelská služba.

Výroční zpráva pečovatelská služba. Obec Dětmarovice Dětmarovice čp. 27, 735 71 Dětmarovice e-mail: obec@detmarovice.cz, tel.: 596 540 140 ------------------------------------------------------------------------------------ pečovatelská

Více

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ DSH, STŘEDISKA LUNA

DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ DSH, STŘEDISKA LUNA DOTAZNÍK SPOKOJENOSTI PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ DSH, STŘEDISKA LUNA Vážení rodinní příslušníci, dovolujeme si vás oslovit a požádat o vyplnění tohoto dotazníku, který je zcela anonymní. Vaše odpovědi

Více

Dotazníkové šetření 2017 KLIENTI Téma: OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE PODZIM 2017 Služba: Domov pro seniory

Dotazníkové šetření 2017 KLIENTI Téma: OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE PODZIM 2017 Služba: Domov pro seniory 1 Husova 2119, 580 01 Havlíčkův Brod Dotazníkové šetření 2017 KLIENTI Téma: OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE PODZIM 2017 Služba: Domov pro seniory Dotazníkové šetření k hodnocení vybraných otázek k ošetřovatelské péči

Více

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY LIDICKÁ 189

HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY LIDICKÁ 189 HODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY LIDICKÁ 189 Vážená paní / vážený pane, dovolujeme si Vás požádat o vyplnění tohoto dotazníku, který se týká kvality poskytovaných služeb v našem

Více

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Účinnost od: 1. 1. 2016 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DS Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem)

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Druh služby: domov se zvláštním režimem dle 50 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita:

Více

Průzkum spokojenosti. Stravovací centrum Křejpského

Průzkum spokojenosti. Stravovací centrum Křejpského Průzkum spokojenosti Stravovací centrum Křejpského Zjišťování spokojenosti uživatelů pečovatelské služby probíhalo formou anonymního dotazování prostřednictvím papírového dotazníku rozdávaného uživatelům,

Více

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Pečovatelská služba Terénní, ambulantní Charitní

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením

Domov pro osoby se zdravotním postižením Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DOZP Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006 Sb.,

Více

DOMOV DŮCHODCŮ Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, 787 01 Šumperk DOMÁCÍ ŘÁD ALTERNATIVNÍ FORMA PRO DOMOV PRO SENIORY.

DOMOV DŮCHODCŮ Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, 787 01 Šumperk DOMÁCÍ ŘÁD ALTERNATIVNÍ FORMA PRO DOMOV PRO SENIORY. DOMOV DŮCHODCŮ Šumperk, příspěvková organizace U sanatoria 25, 787 01 Šumperk DOMÁCÍ ŘÁD ALTERNATIVNÍ FORMA PRO DOMOV PRO SENIORY Obsah Článek 1 Základní ustanovení 2 Článek 2 Ubytování 2 Článek 3 Doba

Více

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby CENTRUM SEŇORINA, z. s. Na Poříčí 1933/36, 110 00 Praha 1 Nové Město Email: socialni.pracovnice@centrum-senorina.cz Tel.: 245 008 409 nebo 604 708 111 Služba Centrum Seňorina, z.s. - odlehčovací služba

Více

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014

Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativa Centrin CZ s.r.o. Poskytovatel sociálních služeb Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem IČ 27656535 č.ú. 434893379/0800 Sazebník fakultativních služeb s platností od 1.1.2014 Administrativní

Více

Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, Soběslav

Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, Soběslav Domov pro seniory Budislav příspěvková organizace, Budislav č. 1, 392 01 Soběslav a) obecná ustanovení Popis realizace poskytování sociálních služeb Domov pro seniory Budislav / dále jen Domov / je příspěvkovou

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ORLOVÁ příspěvková organizace Adamusova 1269, 735 14 Orlová-Lutyně. Ceník služeb SSMO

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ORLOVÁ příspěvková organizace Adamusova 1269, 735 14 Orlová-Lutyně. Ceník služeb SSMO SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ORLOVÁ příspěvková organizace Adamusova 1269, 735 14 Orlová-Lutyně Směrnice ředitele č. 1/2014 Ceník služeb SSMO Účinnost od: 1.1.2014 Platnost do: doba neurčitá Schválil: Bc. Jitka

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou dotazníková akce proběhla v lednu 2018

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou dotazníková akce proběhla v lednu 2018 Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou dotazníková akce proběhla v lednu 2018 I. Cíle a cílová skupina Cíl dotazníkového šetření: - zjistit spokojenost klientů s pečovatelskou službou kvalitou

Více

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, Šumperk D O M Á C Í Ř Á D D O M O V P R O S E N I O R Y.

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, Šumperk D O M Á C Í Ř Á D D O M O V P R O S E N I O R Y. Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace U sanatoria 25, 787 01 Šumperk D O M Á C Í Ř Á D A L T E R N A T I V N Í F O R M A P R O D O M O V P R O S E N I O R Y Obsah Článek 1 Základní

Více

Zpráva o kvalitě poskytované služby S-centra Hodonín, p. o. rok 2016

Zpráva o kvalitě poskytované služby S-centra Hodonín, p. o. rok 2016 Zpráva o kvalitě poskytované služby S-centra Hodonín, p. o. rok 2016 V průběhu roku 2016 sbírali pracovníci S-centra Hodonín, p. o. (dále jen S-centrum) data ke zjištění kvality poskytované služby. Data

Více

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 2 2019 UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj Služba ubytování

Více

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB

SAZEBNÍKY. Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK FAKULTATIVNÍCH SLUŽEB Předmět: Zpracoval: Schválil: SAZEBNÍKY Fakultativní služby a úkony Tým sociálních pracovnic DS / DZR Centrin Mgr. et Bc. Helena Franclová, DiS. Datum vydání: 1. října 2014 Vydání: 6 Počet stran: 5 SAZEBNÍK

Více

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory)

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Druh služby: domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita: Místo: pobytová

Více

Vnitřní pravidla č. 7/2013 pro zjišťování spokojenosti osob se způsobem poskytování sociálních služeb

Vnitřní pravidla č. 7/2013 pro zjišťování spokojenosti osob se způsobem poskytování sociálních služeb Vnitřní pravidla č. 7/2013 pro zjišťování spokojenosti osob se způsobem poskytování sociálních služeb (ke standardu 15) I. Příprava zjišťování spokojenosti uživatelů se sociálními službami 1. Před zahájením

Více

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby ( dále jen POS )

Ceník za poskytování pobytové odlehčovací služby ( dále jen POS ) CENTRUM SEŇORINA, z. s. Na Poříčí 1933/36, 110 00 Praha 1 Nové Město Email: socialni.pracovnice@centrum-senorina.cz Tel.: 245 008 409 nebo 604 708 111 Služba Centrum Seňorina, z.s. - odlehčovací služba

Více

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.)

Nabídka služby CHB. - podpora při úklidu společných prostor (vysávání, stírání prachu, mytí nádobí aj.) Nabídka služby CHB 1. Poskytnutí ubytování a) ubytování - podpora při úpravě bytu, pokoje podle představ klienta - plánování změn prostředí- zakázka klienta b) v případě potřeby praní a drobné opravy ložního

Více

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721 Popis realizace služby Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Pečovatelská služba terénní Pečovatelská služba Bánov 687 54 Bánov 721

Více

Domov se zvláštním režimem

Domov se zvláštním režimem Účinnost od: 1. 7.2018 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Vedoucí služby DZR Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice DOMÁCÍ ŘÁD Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, 671 71 Hostěradice Telefon: 515 339 157 e-mail : info@domovskalice.cz webové stránky: www.domovskalice. Cz Úvodní ustanovení Domácí

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o.

Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o. Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o. V prosinci 2016 se naše organizace zabývala dotazníkovým šetřením mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p.

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2013

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2013 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI UŽIVATELŮ SE SLUŽBOU SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2013 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření bylo

Více

SHRNUTÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ SLUŽEB ÚTVARU SLUŽEB SOCIÁLNÍ PÉČE A ÚTVARU HOSPICOVÝCH A

SHRNUTÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ SLUŽEB ÚTVARU SLUŽEB SOCIÁLNÍ PÉČE A ÚTVARU HOSPICOVÝCH A CHARITA OSTRAVA Kořenského 17 703 00 Ostrava-Vítkovice SHRNUTÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ PRO RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY UŽIVATELŮ SLUŽEB ÚTVARU SLUŽEB SOCIÁLNÍ PÉČE A ÚTVARU HOSPICOVÝCH A PEČOVATELSKÝCH SLUŽEB CHARITY

Více

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poskytovatel: Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poslání služby Našim posláním při zajištění odlehčovací pobytové služby

Více

Příloha č. 1 Rozsah poskytování sociální služby. v Domově se zvláštním režimem Bílsko o. p. s.

Příloha č. 1 Rozsah poskytování sociální služby. v Domově se zvláštním režimem Bílsko o. p. s. Příloha č. 1 Rozsah poskytování sociální služby v Domově se zvláštním režimem Bílsko o. p. s. Rozsah poskytování sociální služby pro pana. Domov se zvláštním režimem Bílsko o. p. s. Poskytnutí ubytování

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření na kvalitu poskytované odlehčovací služby budova C za rok 2015

Vyhodnocení dotazníkového šetření na kvalitu poskytované odlehčovací služby budova C za rok 2015 Vyhodnocení dotazníkového šetření na kvalitu poskytované odlehčovací služby budova C za rok 2015 Posláním pobytové odlehčovací služby je zabezpečit potřebnou péči seniorům, kterým je jinak péče zajišťována

Více

Vyhodnocení dotazníku - Dodržování ochrany práv seniorů. Domov Kytín, poskytovatel sociálních služeb

Vyhodnocení dotazníku - Dodržování ochrany práv seniorů. Domov Kytín, poskytovatel sociálních služeb Vyhodnocení dotazníku - Dodržování ochrany práv seniorů Domov Kytín, poskytovatel sociálních služeb Metoda dotazovaného šetření 1. Cíl šetření Cílem dotazovaného šetření bylo zjistit, zda v Domově Kytín,

Více

DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM

DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM DOMÁCÍ ŘÁD DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM Závazné pro: Zpracovala: Datum: 1. 1. 2015 Schválil: Termín aktualizace: leden 2016 všechny zaměstnance Centra Rožmitál pod Třemšínem, poskytovatele sociálních služeb

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI RODIČŮ A PEČOVATELŮ UŽIVATELŮ SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI RODIČŮ A PEČOVATELŮ UŽIVATELŮ SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI RODIČŮ A PEČOVATELŮ UŽIVATELŮ SOCIÁLNÍ REHABILITACE CENTRA ANIMA OPAVA ZA ROK 2015 1. METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Dotazníkové šetření bylo

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsících únor a březen letošního roku 2013 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odborem

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016 Statutární město Ostrava Úřad městského obvodu Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření 216 V roce 216 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

Dodatek k Žádosti o poskytování služby odlehčovací péče V Ošetřovatelském domově Praha 3 Pod Lipami 44 Habrová 2

Dodatek k Žádosti o poskytování služby odlehčovací péče V Ošetřovatelském domově Praha 3 Pod Lipami 44 Habrová 2 Příloha ke ST 3 Dodatek k Žádosti o poskytování služby odlehčovací péče V Ošetřovatelském domově Praha 3 Pod Lipami 44 Habrová 2 Příjmení a jméno žadatele Datum a místo narození Vyberte si prosím z nabízených

Více

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, Žlutice Tel.: IČ

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, Žlutice Tel.: IČ DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, 364 52 Žlutice Tel.: 353 393 269 e-mail: dpszlutice@seznam.cz IČ 70891079 Průzkum spokojenosti s kvalitou poskytovaných služeb DPS Žlutice, p.o. 2015 Zpracovala: Veronika

Více

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Podrobný informační materiál o poskytované službě: Pečovatelská služba NADĚJE Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Forma služby: Místo: terénní Arménská 4, 625 00 Brno Kontaktní

Více

INFORMAČNÍ BROŽURA zjednodušená forma Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ v Nejdku, příspěvková organizace

INFORMAČNÍ BROŽURA zjednodušená forma Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ v Nejdku, příspěvková organizace INFORMAČNÍ BROŽURA zjednodušená forma Domov se zvláštním režimem MATYÁŠ v Nejdku, příspěvková organizace Obyvatelé areálu Domova Naším posláním je poskytování komplexních celodenních sociálních služeb

Více

Nabídka poskytovaných úkonů odlehčovací služby

Nabídka poskytovaných úkonů odlehčovací služby Nabídka poskytovaných úkonů odlehčovací služby Tato nabídka je pouze rámcová, s každým uživatelem bude jednáno dle jeho individuálních potřeb, kterým bude přizpůsoben druh a četnost poskytování jednotlivých

Více

Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni

Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni Dotazník ke zjištění spokojenosti rodinných příslušníků s péčí SENIORu, p.o. o jejich blízké budova B, domov pro seniory /DPS ke dni..07 Na dotazník odpovědělo celkem rodinných příslušníků /RP/ ze 70 oslovených.

Více

Dotazník spokojenosti klientů Vyhodnocení -

Dotazník spokojenosti klientů Vyhodnocení - Domov pro seniory Chvalkov 41, 374 01 Trhové Sviny tel: 386 323 137, fax:386 322 250, e-mail: chvalkov.senior@seznam.cz www.domovchvalkov.cz Dotazník spokojenosti klientů 2011 - Vyhodnocení - Hlavním úsilím

Více

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Sociální služby města Havlíčkova Brodu SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Počet stran: 7 SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Správce: Zpracovatel:, Milan Žák, DiS., Jana Hloušková, Mgr. Miloslav Kozlík, Bc. Petra Moravcová,

Více

Organizační řád pečovatelské služby

Organizační řád pečovatelské služby Město Šenov Radniční náměstí 300, 739 34 Šenov pečovatelská služba Organizační řád pečovatelské služby I. Základní ustanovení veřejný závazek I.1 Úvod Poskytovatelem pečovatelské služby je Město Šenov,

Více

NABÍDKA. poskytovaných úkonů. odlehc ovacı sluz ba

NABÍDKA. poskytovaných úkonů. odlehc ovacı sluz ba NABÍDKA poskytovaných úkonů odlehc ovacı sluz ba Sídlo: Nádražní 110/970, Moravská Ostrava, přízemí (tramvajová zastávka Křižíkova) Zde si můžete u sociální pracovnice rezervovat požadovaný termín a následně

Více

Záznam ze sociálního šetření

Záznam ze sociálního šetření Záznam ze sociálního šetření Jméno a příjmení žadatele o službu:.... Datum narození: Trvalé bydliště (případně místo pobytu v době šetření):..... Svéprávnost/zástupce:..... Žadatel o sociální službu: Domov

Více

Dotazník pro žadatele a jejich blízké

Dotazník pro žadatele a jejich blízké Určeno pro: Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem Dotazník pro žadatele a jejich blízké Cílem tohoto dotazníku je získání informací o důležitých denních zvyklostech klienta, které budou využity

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 6. 2018 UBYTOVÁNÍ: 190,- Kč za 1 den/1 lůžkový pokoj 175,- Kč za 1 den/2 lůžkový pokoj zahrnuje: ubytování, inventář

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ORLOVÁ příspěvková organizace Adamusova 1269, 735 14 Orlová-Lutyně. Ceník služeb SSMO

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ORLOVÁ příspěvková organizace Adamusova 1269, 735 14 Orlová-Lutyně. Ceník služeb SSMO SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA ORLOVÁ příspěvková organizace Adamusova 1269, 735 14 Orlová-Lutyně Směrnice ředitele č. 1/2013 Ceník služeb SSMO Účinnost od: 1.2. 2013 Platnost do: doba neurčitá Schválil: Bc. Jitka

Více

DOMÁCÍ ŘÁD 5. KOMUNITY

DOMÁCÍ ŘÁD 5. KOMUNITY DOMÁCÍ ŘÁD 5. KOMUNITY Naše komunita je zřízená od ledna 2007. Na 5. komunitě bydlí 8 obyvatel ve čtyřech dvoulůžkových pokojích. Všichni naši obyvatelé jsou zcela závislí na pomoci personálu. Tato pravidla

Více

Informace o poskytovaných službách v Domově pro seniory Vrbno 793 26 Vrbno pod Pradědem, Mnichov 262 Základní činnosti našich služeb

Informace o poskytovaných službách v Domově pro seniory Vrbno 793 26 Vrbno pod Pradědem, Mnichov 262 Základní činnosti našich služeb Informace o poskytovaných službách v Domově pro seniory Vrbno 793 26 Vrbno pod Pradědem, Mnichov 262 Základní činnosti našich služeb 1. Poskytnutí ubytování, úklid, praní a drobné opravy ložního a osobního

Více

ZÁZNAM ZE SOCIÁLNÍHO ŠETŘENÍ

ZÁZNAM ZE SOCIÁLNÍHO ŠETŘENÍ ZÁZNAM ZE SOCIÁLNÍHO ŠETŘENÍ ÚDAJE O ZÁJEMCI O SLUŽBU Jméno a příjmení: datum nar.: Trvalé bydliště: Skutečné bydliště: číslo telefonu: rodinný stav: BYTOVÉ PODMÍNKY ZÁJEMCE Dosud bydlel/a: v bytě v rodinném

Více

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory Určeno zájemcům o pobytovou sociální službu AMICA CENTRUM s.r.o, domov

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci březnu roku 2012 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

Tyto informace můžete sdělit již při podání žádosti, nebo budou zjišťovány při případném sociálním šetření. VÝŠE PŘÍJMŮ

Tyto informace můžete sdělit již při podání žádosti, nebo budou zjišťovány při případném sociálním šetření. VÝŠE PŘÍJMŮ Tyto informace můžete sdělit již při podání žádosti, nebo budou zjišťovány při případném sociálním šetření. VÝŠE PŘÍJMŮ Sdělení výše příjmů žadatele je dobrovolný údaj. Příjem žadatele může být složen

Více

Zjišťování potřeb uživatelů v oblasti poskytování sociálních služeb na území Jihomoravského kraje ČÍSLO DOTAZNÍKU..

Zjišťování potřeb uživatelů v oblasti poskytování sociálních služeb na území Jihomoravského kraje ČÍSLO DOTAZNÍKU.. Individuální projekt Jihomoravského kraje reg. číslo CZ.1.04/3.1.00/05.00027 s názvem Podpora plánování rozvoje sociálních sluţeb v Jihomoravském kraji Zjišťování potřeb uživatelů v oblasti poskytování

Více

Výsledky průzkumu spokojenosti PS CSOP Praha 15

Výsledky průzkumu spokojenosti PS CSOP Praha 15 Výsledky průzkumu spokojenosti PS CSOP Praha 15 V rámci průzkumu spokojenosti našich klientů CSOP Praha 15 bylo celkově na začátku září 2015 distribuováno 100 dotazníků v DPS, v terénu 40 dotazníků. Z

Více

NABÍDKA ZÁKLADNÍCH A FAKULTATIVNÍCH ČINNOSTÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY GERIATRICKÉ CENTRUM TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ OD 1. 1. 2014

NABÍDKA ZÁKLADNÍCH A FAKULTATIVNÍCH ČINNOSTÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY GERIATRICKÉ CENTRUM TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ OD 1. 1. 2014 NABÍDKA ZÁKLADNÍCH A FAKULTATIVNÍCH ČINNOSTÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY GERIATRICKÉ CENTRUM TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ OD 1. 1. 2014 Základní činnosti pečovatelské služby POMOC PŘI ZVLÁDÁNÍ BĚŽNÝCH ÚKONŮ PÉČE O VLASTNÍ

Více

Vnitřní pravidla pro poskytování sociální sluţby - ODLEHČOVACÍCH SLUŢEB Aktualizace od

Vnitřní pravidla pro poskytování sociální sluţby - ODLEHČOVACÍCH SLUŢEB Aktualizace od Příloha ke Smlouvě o poskytování sociální sluţby Vnitřní pravidla pro poskytování sociální sluţby - ODLEHČOVACÍCH SLUŢEB Aktualizace od 1. 9. 2014 Odlehčovací služby jsou určeny rodinám, které pečují o

Více

Veřejné informace o službě

Veřejné informace o službě Odlehčovací služba Místo poskytování služby: Urxova 297/4, Třebeš, 500 06 Hradec Králové 6 Veřejné informace o službě Právní forma: fyzická osoba IČO: 48162485 Statutární zástupce: Adresa sídla poskytovatele:,

Více

Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb

Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Poslání: V rámci pobytové služby je našim posláním komplexní péče o osoby se sníženou soběstačností, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické

Více

Žádost o uzavření smlouvy o poskytování sociálních - pečovatelských služeb

Žádost o uzavření smlouvy o poskytování sociálních - pečovatelských služeb Pečovatelská služba Dolní Dobrouč Žádost o uzavření smlouvy o poskytování sociálních - pečovatelských služeb jméno a příjmení... datum narození... bydliště... PSČ... rodinný stav... st. příslušnost...

Více

Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1

Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1 Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1 1. Jméno, příjmení a titul žadatele:... 2. Bydliště: 3. Telefon:... 4. Kontaktní osoba:.. Bydliště: Telefon: 5. Žádám o poskytnutí pobytové odlehčovací

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI V DOMOVĚ SENIORŮ BUDÍŠKOVICE

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI V DOMOVĚ SENIORŮ BUDÍŠKOVICE Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec Česká 1175, 377 01 Jindřichův Hradec II Domov seniorů Budíškovice 378 91 Budíškovice 1 VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ SPOKOJENOSTI V DOMOVĚ SENIORŮ BUDÍŠKOVICE V únoru

Více

Předpis pro úhradu za činnosti a úkony pečovatelské služby platný od 1. července 2015

Předpis pro úhradu za činnosti a úkony pečovatelské služby platný od 1. července 2015 Předpis pro úhradu za činnosti a úkony pečovatelské služby platný od 1. července 2015 Předpis pro úhradu je stanoven v souladu s vyhláškou č. 389/2013 Sb., kterou se mění vyhláška č. 505/2006 Sb., kterou

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014 Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2014 Sociální služby Lanškroun Pečovatelská služba NÁZEV ORGANIZACE: SÍDLO ORGANIZACE: Sociální služby Lanškroun pečovatelská služba Janáčkova 1003, 563 01

Více