POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova , Praha 4, 13. června

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4, 13. června 2011 ..."

Transkript

1 POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova , Praha 4, 13. června 2011 Podle Stanov svolává výbor Společenství výroční shromáždění 2010 do jídelny ZŠ Květnového vítězství 1554 na , prezence od 18.00, zahájení Nedílnou součástí pozvánky (a následně i zápisu) jsou přiložené PODKLADY SHROMÁŽDĚNÍ podle návrhu programu: 1. Zahájení, schválení programu. 2. Kontrola plnění usnesení Hospodaření a účetní závěrka Plán oprav, ZOBF Volba kontrolní komise. 6. Provozní záležitosti, závěr. Zveme všechny vlastníky členy Společenství; svou účastí zajistíte schopnost usnášení a tím i další hladké fungování Společenství. Pokud se z vážných důvodů účastnit nemůžete, zvažte zplnomocnění jiného vlastníka (nebo, souhlasíte-li s návrhy usnesení v Podkladech, místopředsedy výboru) na jednom z připojených formulářů Plné moci. Za výbor Společenství Ing. K. Bičovský V Praze PLNÁ MOC Já,...(spolu)vlastník bytu č...., zmocňuji k jednání a hlasování mým jménem na shromáždění Společenství Markušova , Praha 4, dne p.... (spolu)vlastníka bytu č.... (PM odevzdat při prezenci.) Podpis:... V Praze dne PLNÁ MOC Já,...(spolu)vlastník bytu č...., zmocňuji k jednání a hlasování mým jménem na shromáždění Společenství Markušova , Praha 4, dne Bc. Martina Šinského, místopředsedu výboru. (PM do schránky č. 18.) Podpis:... V Praze dne...

2 PODKLADY SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova , Praha 4 dne (součást Pozvánky a příloha Zápisu Shromáždění) Stručná pravidla Shromáždění zejména pro nové vlastníky Podle Stanov na vyžádání při prezenci nebo (spolu s Domovním řádem a dalšími dokumenty a informacemi výboru) na se hlasuje ve třech skupinách podle plochy bytu, rozlišených barvou hlasovacího lístku. Byty 1+1 mají jeden hlas, byty 3+kk 1,4 hlasu a byty 3+1 1,8 hlasu. Podle KÚ je k měsíci uzávěrky Podkladů 158 bytů v OV, vlastníkem 5 bytů družstevních a 3 bytů v ekonomickém pronájmu je SBD Nový Domov, naše smluvní správní firma. Shromáždění je schopno usnášení za přítomnosti vlastníků s alespoň 50% všech hlasů. Vlastníkům, kteří se Shromáždění zúčastnit nemohou proto doporučujeme, aby zplnomocnili jiného vlastníka nebo člena výboru. Pro usnesení se podle předmětu rozhodování vyžaduje polovina z přítomných (PP), tři čtvrtiny přítomných (TČP, např. změna Stanov), polovina ze všech (PV, volba orgánů Společenství), případně tři čtvrtiny ze všech (TČV rekonstrukce a modernizace). Způsob rozhodování je u návrhů usnesení uveden těmito zkratkami. Při nedostatečném počtu přítomných v posledním případě lze podle usnesení Shromáždění 2009 doplnit hlasování oběžníkem. Pro hladký průběh jednání a jeho přijatelné trvání doporučujeme formulovat příspěvky jako pozměňovací návrhy k projednávaným usnesením. K uzavřeným bodům jednání se nevracíme a projednávání problémů netýkajících se celého Společenství nebo více vlastníků ponecháváme na úřední hodiny každé pondělí Případné nejasnosti Podkladů vysvětlíme v úředních hodinách 6.6. tak, aby se tím neprotahovalo Shromáždění. k bodu 1. SCHVÁLENÍ PROGRAMU: 1. Zahájení, schválení programu. 2. Kontrola plnění usnesení 2010.

3 3. Hospodaření a účetní závěrka Plán oprav, ZOBF Volba kontrolní komise KK. 6. Provozní záležitosti, závěr. Při schvalování se zároveň ověří prezence a schopnost usnášení. Návrh usnesení 1: program shromáždění se schvaluje (PP). k bodu 2. KONTROLA PLNĚNÍ USNESENÍ a splněno, společné rozúčtování elektřiny na oba domy účtárna SBD od vyúčtování za rok 2010 zavedla. 4, 4a výměna lina se plní podle smlouvy (1630 hotovo, 1631 od září). Tu jsme operativně změnili tak, že se materiál pro oba domy koupil ještě za ceny roku 2010; vyhnuli jsme se tak zvýšení ceny o 53 tis. Kč vč. DPH. Podle výsledku ve vnitřních chodbách 11. a 10. p jsme původně projektovanou obyčejnou stěrku museli pro velkou nerovnost podlahových panelů nahradit specielním správkovým tmelem. Do schváleného limitu tis. Kč se ale vejdeme. Děkujeme uživatelům bytů za vyklizení a úpravy, umožňující výměnu lina a jeho další úklid. 4b, c zábradlí schodišť v limitu 220 tis. Kč, lakování dveří a kryty elektroměrů proti výtahům v limitu 240 tis. Kč a na Shromáždění dohodnutá úsporná varianta nátěrů zbylých technických zařízení bytových chodeb v limitu výboru (do 166 tis. Kč) byly do konce roku splněny. Při celkovém limitu 626 tis. Kč byly náklady 581 tis. Kč, a to pokrylo i rezervní madla a nezbytné zámečnické opravy a tmelení v rozsahu větším, než se předpokládalo. 6 výměna oken a 7 zřízení KK budou projednána v bodech 6 a 5. Návrh usnesení 2: plnění usnesení Shromáždění 2010 se schvaluje (PP). k bodu 3. HOSPODAŘENÍ, ÚČETNÍ ZÁVĚRKA 2010 Reálný hospodářský výsledek byl ztráta 2.859,- Kč, vzhledem k milionovým objemům zanedbatelná.

4 Provozní výsledek Kč Změna % Příjmy předepsané zálohy Výdaje pojištění a poplatky úklid odvoz odpadu elektřina + KTV ost. služby, materiál Celkem ,6 Výsledek (doplatek vyúčtování) Racionalizací v položce ostatní služby se celkové náklady podařilo meziročně snížit, a to i přes nárůst cen ostatních položek. Další úspory této položky by se měly projevit ještě letos. Očekáváme ale, že padnou na vyrovnání růstu cen ostatních položek. Proto jsme celý záporný provozní výsledek 2010 zohlednili v již loni avizovaném zvýšení provozních záloh (od dubna o 10%, tj. v průměru o 18,- Kč měsíčně). Cílem je dosáhnout za rok 2011 a 2012 vyrovnaného vyúčtování provozu bez doplatků. Fond oprav Kč Zdroje zůstatek výběr ZOBF celkem Výdaje opravy a údržba* Převod do *z toho běžná údržba trvale okolo 400 tis. Kč ročně. Dále byla provedena havarijní oprava střechy (kroupy) s nákladem 178 tis. Kč plně (bez spoluúčasti) hrazených pojišťovnou. Výnosy z pronájmu Kč (pro vlastníky zdanitelný příjem). Po několikaleté přestávce se opět podařilo pronajmout střechu k telekomunikačním účelům (T-Mobile). Od účetního období 2012 se tak na deset let zvýší roční příjmy z pronájmu o 120 tis. Kč ročně plus případný inflační příplatek. Instalace zařízení bude pod dozorem a s technickou pomocí firmy, zodpovídající v záruční době za střechu. Předpokládáme, že se s tím spojí i zjištění a odstranění příčin zatékání v posledních dvou místech. Dluhy úhrad za užívání bytu k (po srážkách při vyúčtování) činí 46 tis. Kč a jsou vymáhány podle směrnice SBD a obecných předpisů.

5 Návrh usnesení 3: hospodaření Společenství a účetní závěrka 2010 se schvalují (PP). k bodu 4. PLÁN OPRAV, ZOBF Po dokončení výměny podlahové krytiny musíme modernizace přerušit a věnovat se postupně revizím, opravám a výměnám stavebních a instalačních prvků podle jejich předpisové nebo technické životnosti. První na řadě jsou vodoměry s končící platností cejchování. Doporučujeme již instalovat vodoměry s radiovým odečtem (kromě jednoduššího odečtu bez nutnosti vstupu do bytu umožní i průběžně monitorovat náhlé zvýšení spotřeby protékání - a včas odstranit jeho příčinu). Volili bychom už systém umožňující odečítat zároveň i radiové měřiče spotřeby tepla, až by se v předepsaném termínu ty stávající za ně vyměnily. Celý systém odečtů by se tak sjednotil a racionalizoval. Měřiče s radiovým odečtem dnes zavádí většina SVJ s více než 20 vlastníky. Návrh usnesení 4a: výměna vodoměrů (428 ks) za typy s radiovým odečtem v ceně s DPH do Kč za kus včetně instalace a dálkového odečítacího systému použitelného i pro budoucí odečty měřičů tepla, v celkovém limitu do 650 tis. Kč se schvaluje (TČV). Další výměna po uplynutí platnosti cejchování (~ 5 let) by byla již levnější okolo 60% původní ceny (repase). Pokud usnesení neschválíme, instalovaly by se kvalitní vodoměry klasické o cca 45% levnější (bez hlasování, zákonná povinnost). Výměna by se provedla ve druhém až třetím čtvrtletí. Vyhneme se tak uzavírání vody v zimních měsících a doplníme fond oprav, který letos s ohledem na očekávané zvýšení DPH skončí výjimečně na nule. Můžeme dále rozhodnout o financování nebo spolufinancování výměny vodoměrů. Protože ZOBF se stanovují podle plochy bytu a ne počtu vodoměrů, navrhujeme: usnesení 4b: výměna vodoměrů bude u bytů 3+kk hrazena z fondu oprav plně, u bytů 1+1 ze 72,2% a u bytů 3+1 ze 64,1% (PP). Doplatek (u radiových do Kč celkem pro 1+1, do Kč celkem u 3+1) by se inkasoval v několika měsíčních splátkách v roce 2012, aby nezatížil jednorázově rozpočty domácností. Při neschválení můžeme ještě hlasovat o plném hrazení z fondu bez ohledu na poměr vodoměry : plocha bytu. Jinak hradí výměnu plně uživatelé bytů. Aby výměna vodoměrů proběhla plynule a bez komplikací, musí řádně fungovat všechny uzávěry. Již teď jich řada nefunguje dobře nebo vůbec a dá se očekávat, že do další výměny nevydrží další. Vyměníme proto všechny stoupačkové v suterénu a bytové s výjimkou nových a technicky vyhovujících, instalovaných při rekonstrukcích bytových jader. Navrhujeme: usnesení 4c: výměna uzávěrů na stoupačkách a v bytech v limitu do 420 tis. Kč se schvaluje (TČV).

6 Dodavatele vybereme podle vodoměrů s tím, že zároveň vymění uzávěry. Tam, kde se při rekonstrukci jádra nerespektovala podmínka zachování dostatečného přístupu k technickým zařízením v šachtě stoupačkám, uzávěrům a měřičům (viz vlastníkem podepsané PROHLÁŠENÍ STAVEBNÍKA), mohou nastat komplikace, v krajním případě i nutnost vybourání potřebného otvoru na náklady uživatele. Další revize a z nich vyplývající opravy (odpady, plášť budovy, lodžie) budou podle naléhavosti a prostředků na fondu oprav zadávány v pravomoci výboru, tj. do 166 tis. Kč na zakázku. Z minulého Shromáždění přechází poslední, rozsahem již menší modernizace interiéru domu, rekonstrukce osvětlení chodeb a schodišť. Cílem je nahradit původní již technicky a vzhledově nevyhovující svítidla a zachovat, případně zvýšit uživatelský komfort (stmívání, pohybová čidla). Úspora energie je při instalovaném příkonu 9,5 kw a průměrném provozu pár desítek minut denně druhotná. Rozumné návratnosti by se zatím při současných cenách funkčně vyhovujících alternativních úsporných zdrojů světla (LED 4 6 W) nedosáhlo. Protože na rekonstrukci budou ve fondu oprav prostředky až v prvém pololetí 2013 a nabídka se rozšiřuje, stačí definitivně rozhodnout až na příštím Shromáždění. Mezitím připravíme projekt a pro něj potřebujeme rozhodnout o: návrhu usnesení 4d: při modernizaci osvětlení projektovat čidla pohybu i na bytových chodbách (PP). Nebude-li přijato, připravíme projekt jen pro čidla před výtahy. Vývoj ZOBF. Při ustavení Společenství v r jsme si dali do konce funkčního období tři cíle: dokončit opravy, rekonstrukce a modernizace, vytvořit stálou rezervu fondu oprav 1 mil. Kč a snížit ZOBF pod 10,- Kč/m 2 /měs. Prvé dva jsou reálné. Protože ale celkový nárůst DPH během období dosáhne 12,5 procentních bodů, je rozumné ten třetí cíl korigovat na 11.-Kč. Současnou sazbu 13,72 Kč (15,36 v roce 2008) budeme moci snížit napřesrok na 13,31, v roce 2013 na 12,64. Návrh usnesení 4d: ZOBF v roce 2012 snížit o 3% (PP). k bodu 5. VOLBA KONTROLNÍ KOMISE. Loňské Shromáždění rozhodlo zřídit KK, její tři členy ale nezvolilo. Letos se již podařilo získat potvrzení kandidatur předem tak, aby mohly být oznámeny v Podkladech a vlastníci tak měli čas svou volbu uvážit. Jsou to pp.: Marcela Pauknerová, Alena Lísalová, Svatopluk Kubant, Ing. Tomáš Matucha, Petr Gürtler. Jako náhradník při nedostatku kandidátů se nabídl Pavel Tučný a oznámil zároveň kandidaturu paní Šafránkové. Ta ji však osobně nepotvrdila. O nich, případně i dalších, se bude v uvedeném pořadí potvrzení kandidatury hlasovat do zvolení tří členů (PV). Pokud se to nepodaří, navrhujeme druhé kolo (to Stanovy nevylučují), v němž by se hlasovalo v pořadí podle výsledků prvního kola. Věříme, že s touto pojistkou se letos KK již zvolit podaří.

7 Předpokládáme, že KK si zvolí předsedu/předsedkyni tak, aby to již mohlo být uvedeno v Zápisu. Doporučujeme dále, aby se pravomoci KK uplatnily zpětně od , aby na příštím Shromáždění mohla KK dát podle Stanov zprávu za celý rok. Návrh usnesení 5: kontrolní pravomoci KK se vztahují zpětně na období od (PP). K bodu 6. PROVOZNÍ ZÁLEŽITOSTI. Po poslední zimě je aktuální uvážit odklízení sněhu z chodníku podél západní fronty domů, tj. do parku. ÚMČ 11 ho mezi uklízené komunikace nezařadil a naší povinností to není. Proto, i když se jedná o menší částku, necháme o zadání úklidu hlasovat: návrh usnesení 6: zadání odklízení sněhu z cesty mezi východy z přízemí v limitu do 12 tis. Kč ročně se schvaluje (PP). Další provozní informace. Výtahy zvýšenou poruchovost a laxní údržbu v prvních měsících roku jsme s vedením fy Schindler několikrát projednávali s krajní eventualitou vypovězení servisní smlouvy. Dispečink vyměnil servisní techniky a zatím to vypadá lépe, jejich práci a výsledky budeme průběžně sledovat. Je třeba zdůraznit, že většina závad je působena nešetrným zacházením při rekonstrukcích, a že plnou hmotnou zodpovědnost za provádějící firmu nese stavebník. Výměna oken podle závazného požadavku energetického auditu jsme v roce 2006 přijali usnesení o výměně oken za plastová do roku Většina uživatelů to splnila, ať již individuálně, nebo s využitím množstevní slevy v akci zprostředkované výborem. Důvod, proč jsme se takto angažovali nad rámec svých povinností, je zřejmý. Při závazném způsobu rozúčtování topení se na ztrátách jednotlivého bytu podílejí ze 40% i ostatní. I po vypršení původního termínu se loni podle usnesení 6 rozhodla pro výměnu další skupina vlastníků a to většinou opět v hromadné akci. Původní dodavatel z údajně kapacitních důvodů zakázku odmítl. Nabídla se další z velkých firem s referencemi z panelových domů, firma Frital. S ní pak vlastníci uzavírali smlouvy s individuálními podmínkami a zálohami. Koncem roku se firma dostala do insolvence. Pro postižené uživatele bytů jsme zajistili základní právní pomoc v probíhajícím insolvenčním řízení. Za výbor Společenství Ing. K. Bičovský V Praze dne

26. listopadu 2015 (čtvrtek)

26. listopadu 2015 (čtvrtek) Společenství Plickova 571-572, Praha 4 Plickova 572/1, 149 00 Praha 4 Háje Identifikační číslo: 276 42 402 P O Z VÁ N K A na 10. výroční shromáždění Společenství Plickova 571-572, Praha 4 které se koná

Více

SMĚRNICE PRO ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA ENERGE A SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM JEDNOTEK V DOMĚ Platné pro bytové družstvo

SMĚRNICE PRO ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA ENERGE A SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM JEDNOTEK V DOMĚ Platné pro bytové družstvo SMĚRNICE PRO ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA ENERGE A SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM JEDNOTEK V DOMĚ Platné pro bytové družstvo I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Směrnice stanoví způsob rozúčtování cen služeb a energií mezi správcem

Více

POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4, 10. června 2013

POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4, 10. června 2013 POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4, 10. června 2013 Podle Stanov svolává výbor Společenství výroční shromáždění 2010 do jídelny ZŠ Květnového vítězství 1554 na 10.6.2013,

Více

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro dům Jablonecká 698-711, Praha 9 - Prosek konaného dne 3. 10. 2012 ve velkém sále Hotelu DUO, Teplická 492, 190 00 Praha 9 1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

Více

PODKLADY SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4 dne 11.6.2012 (součást Pozvánky a příloha Zápisu Shromáždění)

PODKLADY SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4 dne 11.6.2012 (součást Pozvánky a příloha Zápisu Shromáždění) PODKLADY SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4 dne 11.6.2012 (součást Pozvánky a příloha Zápisu Shromáždění) Stručná pravidla Shromáždění zejména pro nové vlastníky Podle Stanov na vyžádání

Více

POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4, 14.června 2010 ...

POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4, 14.června 2010 ... POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Markušova 1630 1631, Praha 4, 14.června 2010 Podle Stanov svolává výbor Společenství výroční shromáždění 2010 do jídelny ZŠ Květnového vítězství 1554 na 14.6.2010,

Více

Směrnice č. 27. Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ)

Směrnice č. 27. Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ) Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 27 Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ) Příloha č.1 Tiskopis: Plán oprav

Více

Na to bylo hlasováno zdvižením ruky takto: pro.. proti 0. Usnesení bylo přijato.

Na to bylo hlasováno zdvižením ruky takto: pro.. proti 0. Usnesení bylo přijato. Zápis o pokračování 1. schůze shromáždění Společenství pro dům Dřínovská č.p. 4742, Chomutov sídlem Chomutov, Dřínovská č.p. 4742, PSČ 430 01 konaná dne 8. 6. 2010 Po skončení první části schůze za přítomnosti

Více

Zpráva o činnosti společnosti Q-BYT Čelákovice spol. s r.o.

Zpráva o činnosti společnosti Q-BYT Čelákovice spol. s r.o. Zastupitelstvo města Čelákovice Tisk číslo: 9 Datum jednání ZM: 19. 6. 2014 Název tisku: Zpráva o činnosti společnosti Q-BYT Čelákovice spol. s r.o. Zpracovatel: Jaroslav Beneš Předkladatel: Paed.Dr. Luboš

Více

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 konaného ve Středisku ekologické výchovy Hl. m. Prahy Toulcův dvůr, Kubátova 1/32, Praha 10 dne 4.5.2016

Více

Usnesení výroční členské schůze 25. 4. 2016 str. 1 / 7. Bytové družstvo KA135, Káranská 376/5, Praha 108, konaná dne 25. 4. 2016.

Usnesení výroční členské schůze 25. 4. 2016 str. 1 / 7. Bytové družstvo KA135, Káranská 376/5, Praha 108, konaná dne 25. 4. 2016. Usnesení výroční členské schůze 25. 4. 2016 str. 1 / 7 V ý r o č n í č l e n s k á s c h ů z e Bytové družstvo KA135, Káranská 376/5, Praha 108, konaná dne 25. 4. 2016 Usnesení Výroční členská schůze bere

Více

Výsledek: Shromáždění schvaluje vyřezání starých dřevin (thují) před objektem a následnou úpravu plochy nízkým porostem.

Výsledek: Shromáždění schvaluje vyřezání starých dřevin (thují) před objektem a následnou úpravu plochy nízkým porostem. Zápis z jednání na schůzi shromáždění Společenství vlastníků jednotek Jablonecká 420 409, 713, 714 (dále jen SVJ ) se sídlem Praha 9, Jablonecká 412, a členů družstva, která se konala dne 3. prosince 2009

Více

ZPRAVODAJ. pro jihočeská města a obce Prosinec 2015

ZPRAVODAJ. pro jihočeská města a obce Prosinec 2015 ZPRAVODAJ 9 pro jihočeská města a obce Prosinec 2015 Vážená paní starostko, vážený pane starosto, vážení představitelé měst a obcí Jihočeského kraje, ačkoliv došlo v souvislosti se změnou legislativy k

Více

Příloha stanov č. 1 Pravidla pro rozúčtování nákladů, stanovení záloh a jejich vyúčtování

Příloha stanov č. 1 Pravidla pro rozúčtování nákladů, stanovení záloh a jejich vyúčtování Příloha stanov č. 1 Pravidla pro rozúčtování nákladů, stanovení záloh a jejich vyúčtování - Pravidla rozúčtování nákladů vzniklých při užívání jednotek v domě, správě domu a pozemku - Pravidla pro stanovení

Více

za rok 2009 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

za rok 2009 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem: Rajhrad, 9. května 484, 664 61, IČ: 283 35 864, zapsaném v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeného Krajským soudem v Brně,

Více

POZVÁNKA NA SCHŮZI SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ DOMU ČP. 1305, HURBANOVA UL., PRAHA 4

POZVÁNKA NA SCHŮZI SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ DOMU ČP. 1305, HURBANOVA UL., PRAHA 4 POZVÁNKA NA SCHŮZI SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ DOMU ČP. 1305, HURBANOVA UL., PRAHA 4 V souladu s ustanovením čl. VI, odst. 3 a 4 stanov svolává výbor společenství schůzi shromáždění na středu 1.12.2010

Více

Shromáždění vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9,

Shromáždění vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9 Prosek -------------------------------------------- Praha, 16. 4. 2012 Vážení spoluvlastníci, zveme vás vlastníky jednotek v domě č. p. 405,

Více

PÁR SLOV NA ÚVOD. vlastní údaje o odečtu vodoměrů a poměrových měřičů (to pouze v případě, že jste si je zaznamenali v době odečtů pracovníky VUSTE)

PÁR SLOV NA ÚVOD. vlastní údaje o odečtu vodoměrů a poměrových měřičů (to pouze v případě, že jste si je zaznamenali v době odečtů pracovníky VUSTE) Společenství vlastníků jednotek v budově Jilmová 2682, 2683, 2684, 2685 Praha 3 Jilmová 2682/4, 130 00 Praha 3, IČ: 27081478, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek Městského soudu v Praze

Více

1. Složení výboru společenství

1. Složení výboru společenství strana 1 (celkem 5) Z p r á v a o činnosti výboru Společenství vlastníků jednotek domu Sienkiewiczova 1,3,5,7,9,11,13 Olomouc za období od 6. shromáždění, které se konalo dne 26.05.2009. Činnost výboru

Více

2. Zajistit doplnění chybějících obkladů - realizace - splněno (pí. Nátrová)

2. Zajistit doplnění chybějících obkladů - realizace - splněno (pí. Nátrová) ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU 16.11.2009 konané formou elektronické konference ve dnech 16.11.2009 až 22.11.2009 PROGRAM: 1. Účast a schválení zápisu z minulé schůze Zúčastnili se všichni členové výboru Nebyly

Více

SPOLEČENSTVÍ PETRŽÍLKOVA 2486-2491 Petržílkova 2490, 158 00 Praha 5 IČ: 26759331 DIČ: CZ26759331

SPOLEČENSTVÍ PETRŽÍLKOVA 2486-2491 Petržílkova 2490, 158 00 Praha 5 IČ: 26759331 DIČ: CZ26759331 ZÁPIS Z VÝROČNÍ SCHŮZE SVJ PETRŽÍLKOVA 2486-2491 16. KVĚTNA 2011 ad 1. Výroční schůze - shromáždění Společenství Petržílkova 2486-2491 byla prohlášena za zahájenou v 19.00 hod. Zjištění usnášeníschopnosti

Více

Důvodová zpráva (DZ)

Důvodová zpráva (DZ) Důvodová zpráva (DZ) Smlouva o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem (určených veřejnému zadavateli) (dále jen Smlouva ) Verifikační zpráva a dodatky ke Smlouvě Zastupitelstvo statutárního

Více

Obsah : 11. Všeobecná ustanovení 5 12. Měsíční předpis příspěvku vlastníka 6 13. Stanovení podlahové plochy bytu nebo nebytového prostoru 6

Obsah : 11. Všeobecná ustanovení 5 12. Měsíční předpis příspěvku vlastníka 6 13. Stanovení podlahové plochy bytu nebo nebytového prostoru 6 Stavební bytové družstvo Vítkovice Daliborova 54,709 71,Ostrava - Mariánské Hory IČO 00 05 08 06, zapsáno u KS v Ostravě, OR oddíl Dr XXII, vložka 8 DIČ CZ00050806 Vnitrodružstevní směrnice č.2/2014 Všeobecné

Více

STANOVY. Společenství vlastníků Nevanova 1037-1042, Praha 6 Řepy. Část I. Základní ustanovení. Čl. 1 Název a sídlo

STANOVY. Společenství vlastníků Nevanova 1037-1042, Praha 6 Řepy. Část I. Základní ustanovení. Čl. 1 Název a sídlo STANOVY Společenství vlastníků Nevanova 1037-1042, Praha 6 Řepy Část I. Základní ustanovení Čl. 1 Název a sídlo 1) Název společenství: Společenství vlastníků Nevanova 1037-1042, Praha 6 Řepy 2) Sídlo:

Více

Hospodaření s fondy příspěvkových organizací. Bc. Alena Opatřilová, Ing. Martin Minář Oddělení ekonomické podpory neškolských PO, OE

Hospodaření s fondy příspěvkových organizací. Bc. Alena Opatřilová, Ing. Martin Minář Oddělení ekonomické podpory neškolských PO, OE Hospodaření s fondy příspěvkových organizací Bc. Alena Opatřilová, Ing. Martin Minář Oddělení ekonomické podpory neškolských PO, OE Finanční řízení PO Interní směrnice Zásady vztahů orgánů JMK k řízení

Více

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek

Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Pozvánka na shromáždění vlastníků jednotek Výbor společenství svolává shromáždění vlastníků jednotek domu Nad lesním divadlem 1114/16, Praha 4, IČ: 24135071 a současně Vás tímto jako vlastníka (spoluvlastníky)

Více

DOTAČNÍ PROGRAMY 2014

DOTAČNÍ PROGRAMY 2014 EUROREVIT TIMES DOTAČNÍ PROGRAMY 2014 Programy Státního fondu rozvoje bydlení jsou nově ve formě nízkoúročených úvěrů, jejich návratnost zajistí nikoliv pro stát zisk, ale možnost poskytování podpory dalším

Více

za výbor Společenství pro dům Molákova 577, Praha 8 EXPO Mgr. Lucie Kindlmannová, předsedkyně

za výbor Společenství pro dům Molákova 577, Praha 8 EXPO Mgr. Lucie Kindlmannová, předsedkyně Vážená paní, vážený pane, výbor společenství vlastníků jednotek Společenství pro dům Molákova 577, Praha 8 EXPO (dále jen SVJ) Vás zve s odvoláním na odst. 4 čl. VII stanov SVJ na SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ

Více

DOHODA O ZRUŠENÍ PODÍLOVÉHO SPOLUVLASTNICTVÍ A VYPOŘÁDÁNÍ SPOLUVLASTNÍKŮ

DOHODA O ZRUŠENÍ PODÍLOVÉHO SPOLUVLASTNICTVÍ A VYPOŘÁDÁNÍ SPOLUVLASTNÍKŮ Příloha č. 10 k bodu č. 49 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Svojsíkova č. o. 44, 46, 48 Ústí nad Labem

Společenství vlastníků jednotek domu Svojsíkova č. o. 44, 46, 48 Ústí nad Labem Společenství vlastníků jednotek domu Svojsíkova č. o. 44, 46, 48 Ústí nad Labem ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU konaného dne 15. 12. 2013 Program: 1. Kontrola plnění úkolů. 2. Hospodaření SVJ v roce 2013 stav na

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek Třída Edvarda Beneše 574 a 575 Hradec Králové

Stanovy společenství vlastníků jednotek Třída Edvarda Beneše 574 a 575 Hradec Králové Stanovy společenství vlastníků jednotek Třída Edvarda Beneše 574 a 575 Hradec Králové Článek 1 Název a sídlo Společenství vlastníků jednotek Třída Edvarda Beneše 574 a 575 Hradec Králové, se sídlem Hradec

Více

ZÁSADY PRODEJE BYTŮ ve vlastnictví města Kojetína

ZÁSADY PRODEJE BYTŮ ve vlastnictví města Kojetína Město Kojetín ZÁSADY PRODEJE BYTŮ ve vlastnictví města Kojetína Schváleno Zastupitelstvem města Kojetína dne 21.6.2011, usn. Z 75/06-11 a aktualizováno usn.z142/01-12, ze dne 31.1.2012 Vyvěšeno:1.2.2012

Více

S T A N O V Y Společenství vlastníků Píškova 1959-1962

S T A N O V Y Společenství vlastníků Píškova 1959-1962 S T A N O V Y Společenství vlastníků Píškova 1959-1962 Píškova 1961/42, 155 00 Praha 5 Stodůlky, IČ: 24289086 Čl. 1 - Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je

Více

Zápis ze zasedání výboru

Zápis ze zasedání výboru Zápis ze zasedání výboru Datum: 19.4.2007 19:00 Místo jednání: výměník Litoměřická 405/9 Přítomen: Nepřítomen: Robert Stránský Hana Marková Yveta Bravencová Martin Krejčí Markéta Krčová Přizván: pan a

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Část I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Čl. 1 Název a sídlo 1) Název společenství:.. 2) Sídlo:. 3) Společenství vlastníků je korporací, právnickou osobou založenou za účelem

Více

Pravidla pro užívání společných a přilehlých prostor domu a jejich vybavenosti. (Domovní řád)

Pravidla pro užívání společných a přilehlých prostor domu a jejich vybavenosti. (Domovní řád) Pravidla pro užívání společných a přilehlých prostor domu a jejich vybavenosti (Domovní řád) Společenství vlastníků pro dům Nad Smetankou 222, se sídlem Praha 9 Hrdlořezy, ul. Nad Smetankou 222/1, PSČ

Více

DOMOVNÍ ŘÁD STAVEBNÍHO BYTOVÉHO DRUŽSTVA DOBĚTICE

DOMOVNÍ ŘÁD STAVEBNÍHO BYTOVÉHO DRUŽSTVA DOBĚTICE DOMOVNÍ ŘÁD STAVEBNÍHO BYTOVÉHO DRUŽSTVA DOBĚTICE ČÁST. I čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Domovní řád (dále jen DŘ) upravuje podmínky a způsob užívání bytů, společných částí domu a nebytových prostorů v domech

Více

Zprávu o hospodaření společenství, stavu finančních prostředků a činnosti správce za rok 2013

Zprávu o hospodaření společenství, stavu finančních prostředků a činnosti správce za rok 2013 SBD POKROK, Kollárova 157/18, 186 00, Praha 8 IČ 00034398, DIČ CZ00034398, zapsáno v OR MS, odd. Dr XCVIII, vl. 53 Tel.: 225 339 268, fax: 225 339 780, e-mail: brezinav@pokrok.cz Společenství vlastníků

Více

Majitel firmy: Josef Coubal - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 9.5.2016, 11:11

Majitel firmy: Josef Coubal - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 9.5.2016, 11:11 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO INTERNETOVÝ PRODEJ WWW.FAMILY-NABYTEK.CZ FAMILY NÁBYTEK provozuje: Prodávajícím a provozovatelem FAMILY NÁBYTEK je Josef Coubal, IČ: 44680236 se sídlem a kontaktní adresou: Kolínská

Více

Usnesení Shromáždění Společenství vlastníků Arbesova 1-11, konaného dne 20. října 2015 v 17.00 hodin

Usnesení Shromáždění Společenství vlastníků Arbesova 1-11, konaného dne 20. října 2015 v 17.00 hodin Usnesení Shromáždění Společenství vlastníků Arbesova 1-11, konaného dne 20. října 2015 v 17.00 hodin Shromáždění bere na vědomí: Zprávu o činnosti výboru přednesenou předsedou Zprávu o činnosti kontrolní

Více

S T A N O V Y. společenství vlastníků bytových jednotek Milovice č.p.572 které vzniklo na základě zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění.

S T A N O V Y. společenství vlastníků bytových jednotek Milovice č.p.572 které vzniklo na základě zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění. S T A N O V Y společenství vlastníků bytových jednotek Milovice č.p.572 které vzniklo na základě zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění. I. Název a sídlo Název společenství: Společenství MILOVICE č.p. 572

Více

Stanovy pro Společenství vlastníků: STANOVY Společenství vlastníků

Stanovy pro Společenství vlastníků: STANOVY Společenství vlastníků Stanovy pro Společenství vlastníků: Společenství vlastníků.., se sídlem v domě č. p..,.., k. ú.., Praha 1 STANOVY Společenství vlastníků vypracované v souladu s částí III, hlavy II, oddílu 5 zákona č.

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek Přesličková 2676-9

Stanovy společenství vlastníků jednotek Přesličková 2676-9 Stanovy společenství vlastníků jednotek Přesličková 2676-9 Část I. Základní ustanovení Čl. 1 Společenství vlastníků jednotek pro domy čp. 2676, 2677, 2678, 2679, zapsaných v katastru nemovitostí na listu

Více

Přehled hospodaření domu za rok 2015 pro Sezemínská 2030, Praha 5

Přehled hospodaření domu za rok 2015 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Přehled hospodaření domu za rok 2015 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Úvodem Společnost Vaše domy, s.r.o. vám předkládá dokument Přehled hospodaření domu za rok 2015. Dokument obsahuje ekonomické údaje, které

Více

Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.3.2005 1.3.2005 1

Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 1.3.2005 1.3.2005 1 Směrnice k používání a provozu měřičů teplé užitkové vody, studené vody a tepla a k rozúčtování spotřeby a nákladů na tepelnou energii v souladu s vyhláškou č. 372/01 Sb. Datum platnosti: Datum účinnosti:

Více

SETKÁNÍ S ODBĚRATELI 31. 3. 2014 OTROKOVICE

SETKÁNÍ S ODBĚRATELI 31. 3. 2014 OTROKOVICE SETKÁNÍ S ODBĚRATELI 31. 3. 2014 OTROKOVICE TEHOS = TEPELNÉ HOSPODÁŘSTVÍ Oficiální názvy podniku 1936 1960 Ubytovací oddělení 1961 1975 Domovní správa 1976 1988 1989 1994 Organizace bytového hospodářství

Více

DOMOVNÍ ŘÁD. Čl. 2 Vymezení základních pojmů. Pro účely tohoto Domovního řádu se rozumí:

DOMOVNÍ ŘÁD. Čl. 2 Vymezení základních pojmů. Pro účely tohoto Domovního řádu se rozumí: DOMOVNÍ ŘÁD Čl. 1 Úvodní ustanovení 1) Domovní řád upravuje podmínky a způsob užívání bytového domu, zejména bytů a společných částí domu v péči Společenství vlastníků jednotek Mikulova č.p. 1571-1572-

Více

Bytového družstva Seidlova, IČ 61861421 sídlem v Praze 4, Seidlova 472/13, PSČ 142 00

Bytového družstva Seidlova, IČ 61861421 sídlem v Praze 4, Seidlova 472/13, PSČ 142 00 VZOROVÉ PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., zákon o vlastnictví bytů (dále jen Zákon ) (dále též jako Prohlášení ) přijaté dnešního dne vlastníkem: Bytového družstva Seidlova,

Více

ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS Z 11. SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK konaného dne 11. března 2011 Společenství pro dům čp. 684, Praha Letňany Na shromáždění bylo přítomno 56, 92% všech vlastníků jednotek. Shromáždění bylo usnášení

Více

Finanční plán SVJ pro rok 2010

Finanční plán SVJ pro rok 2010 Finanční plán SVJ pro rok 2010 části: 1- rozúčtovací klíč 2 - finanční plán SVJ 3 - položky č. 1 17 dle rozpisu Vážení vlastníci, správcovská společnost Prague Property Management, a.s. a výbor SVJ Vám

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Přehled hospodaření domu za rok 2017 pro Sezemínská 2030, Praha 5

Přehled hospodaření domu za rok 2017 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Přehled hospodaření domu za rok 2017 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Úvodem Společnost Vaše domy, s.r.o. vám předkládá dokument Přehled hospodaření domu za rok 2017. Dokument obsahuje ekonomické údaje, které

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání (uzavřená na základě ustanovení 2 302 a násl. odst. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) Smluvní strany Článek 1 Český hydrometeorologický ústav Se sídlem

Více

Revitalizace bytových domů www.svamberk.com

Revitalizace bytových domů www.svamberk.com Revitalizace bytových domů www.svamberk.com Ať chcete dělat jakoukoliv činnost, měla by mít předem daný a jasně definovaný cíl. CÍL : Vyšší komfort bydlení + snížení energetické + náročnosti = zafixovat

Více

Zápis č. 122 z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek v budově Jilmová 2682, 2683, 2684, 2685 ze dne 05. 02. 2013

Zápis č. 122 z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek v budově Jilmová 2682, 2683, 2684, 2685 ze dne 05. 02. 2013 Společenství vlastníků jednotek v budově Jilmová 2682, 2683, 2684, 2685 Praha 3 Jilmová 2682/4, 130 00 Praha 3, IČ: 27081478, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek Městského soudu v Praze

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek domu č.p.1130, Voskovcova ul. Praha 5

Stanovy společenství vlastníků jednotek domu č.p.1130, Voskovcova ul. Praha 5 Stanovy společenství vlastníků jednotek domu č.p.1130, Voskovcova ul. Praha 5 Část I Základní ustanovení Článek 1 Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 1130, č.orient. 26, 28, 30, 32, 34 na stavebním

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Dražebník, navrhovatel a vlastník předmětu dražby: Město Louny, IČ: 00265209, Mírové

Více

RODINNÉ DOMY v rámci 3. výzvy k podávání žádostí

RODINNÉ DOMY v rámci 3. výzvy k podávání žádostí z podprogramu Nová zelená úsporám RODINNÉ DOMY v rámci 3. výzvy k podávání žádostí Závazné pokyny pro žadatele a příjemce podpory z podprogramu Nová zelená úsporám RODINNÉ DOMY v rámci 3. výzvy k podávání

Více

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA POD JAROVEM 2034, 2035 a 2036

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA POD JAROVEM 2034, 2035 a 2036 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA POD JAROVEM 2034, 2035 a 2036 Část I. Základní ustanovení Obchodní firma a sídlo bytového družstva Článek 1. 1.1 Obchodní firma: Bytové družstvo Pod Jarovem 2034, 2035 a 2036

Více

SMLOUVA O ZARUČENÍ ENERGETICKÝCH ÚSPOR

SMLOUVA O ZARUČENÍ ENERGETICKÝCH ÚSPOR SMLOUVA O ZARUČENÍ ENERGETICKÝCH ÚSPOR mezi dále jen zákazník právně zastoupený zastoupený a dále jen dodavatel zastoupený Autor: Berliner Energieagentur GmbH / Strana 129 Obsah 1 PŘEDMĚT SMLOUVY A SMLUVNÍ

Více

Metodický pokyn. Ministerstva pro místní rozvoj

Metodický pokyn. Ministerstva pro místní rozvoj Metodický pokyn Ministerstva pro místní rozvoj k zákonu č. 67/2013 Sb., kterým se upravují některé otázky související s poskytováním plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů v domě s byty,

Více

PROSÍME MAJITELE BYTOVÝCH JEDNOTEK O PÍSEMNÉ PŘIPOMÍNKY DO 10.10.2014 Připomínky prosím vhodit do schránky SVJ,nebo zaslat na:info@nastezce6.

PROSÍME MAJITELE BYTOVÝCH JEDNOTEK O PÍSEMNÉ PŘIPOMÍNKY DO 10.10.2014 Připomínky prosím vhodit do schránky SVJ,nebo zaslat na:info@nastezce6. PROSÍME MAJITELE BYTOVÝCH JEDNOTEK O PÍSEMNÉ PŘIPOMÍNKY DO 10.10.2014 Připomínky prosím vhodit do schránky SVJ,nebo zaslat na:info@nastezce6.cz STANOVY Společenství vlastníků Na Stezce 489,Praha 10 Část

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích konaného dne 28. 4. 2009

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích konaného dne 28. 4. 2009 Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích konaného dne 28. 4. 2009 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny Předseda shromáždění: p. Milan Slavíček Začátek shromáždění: 19:00

Více

Zprávu o hospodaření společenství, stavu finančních prostředků a činnosti správce za rok 2011

Zprávu o hospodaření společenství, stavu finančních prostředků a činnosti správce za rok 2011 SBD POKROK, Kollárova 157/18, 186, Praha 8 IČ 34398, DIČ CZ34398, zapsáno v OR MS, odd. Dr XCVIII, vl. 53 Tel.: 225 339 268, fax: 225 339 78, e-mail: brezinav@pokrok.cz Společenství vlastníků jednotek

Více

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod.

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 se sídlem Praha 5, Jinonice, Bochovská 564/7 konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. v posluchárně č.

Více

3 0 20 A V Á R P Z NÍ Č O R VÝ..r.o s o artis + C : K isk sign & t e D

3 0 20 A V Á R P Z NÍ Č O R VÝ..r.o s o artis + C : K isk sign & t e D VÝROČNÍ ZPRÁVA 2003 1 Obsah Úvodní slovo jednatele společnosti 2 Základní identifikační údaje o společnosti 4 Orgány společnosti 5 Úplná rozvaha, výkaz zisku a ztrát, výkaz cash flow 6 Vybrané části z

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962 IČ: 24289086, Píškova 1961/42, 155 00 Praha 5 Datum konání: 10. 12. 2014 Místo konání: Fakultní základní škola Brdičkova 1878 Přítomni: prezenční

Více

STANOVY Společenství vlastníků jednotek Labská 970, 971, 972 Hradec Králové IČO: 27537102

STANOVY Společenství vlastníků jednotek Labská 970, 971, 972 Hradec Králové IČO: 27537102 STANOVY Společenství vlastníků jednotek Labská 970, 971, 972 Hradec Králové IČO: 27537102 Čl.1 NÁZEV Společenství vlastníků jednotek Labská 970, 971, 972 Hradec Králové (dále jen společenství) Čl.2 SÍDLO

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků jednotek (dále jen "společenství") je právnickou osobou podle 1194 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále

Více

2.. zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v., oddíl, vložka. se sídlem: jednající:

2.. zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v., oddíl, vložka. se sídlem: jednající: SMLOUVA O DÍLO Zajištění provozu veřejného osvětlení a světelného signalizačního zařízení na území města Petřvald, spočívající v jeho správě, údržbě a běžných opravách včetně instalace a demontáže vánoční

Více

Zápis ze shromáždění SVJ Ostružinová 1,3,5,7,9, Brno

Zápis ze shromáždění SVJ Ostružinová 1,3,5,7,9, Brno Zápis ze shromáždění SVJ Ostružinová 1,3,5,7,9, Brno Místo Termín Hotel Vista, Hudcova 72, Brno 22. 2. 2016 18:30 hodin ½ 1. Prezence, návrh předsedajícího, zapisovatele a ověřovatele zápisu Přítomné členy

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek domu nám. Osvoboditelů 1364, Praha 5 Radotín

Stanovy společenství vlastníků jednotek domu nám. Osvoboditelů 1364, Praha 5 Radotín Stanovy společenství vlastníků jednotek domu nám. Osvoboditelů 1364, Praha 5 Radotín Část I. Základní ustanovení Čl.1 Společenství vlastníků jednotek domu 1364, zapsaného v katastru nemovitostí na listu

Více

Cenová nabídka. Výměna bytových vodoměrů Knappe Michal, Praha 9

Cenová nabídka. Výměna bytových vodoměrů Knappe Michal, Praha 9 Cenová nabídka Výměna bytových vodoměrů Charakteristika firmy Firma INMES spol. s r.o., je soukromá firma dodávající a montující výrobky a technologie dle přání zákazníka. Firma vznikla v roce 1993 jako

Více

Proč jim platíte teplo? Návrh spravedlivého měření tepla v bytech

Proč jim platíte teplo? Návrh spravedlivého měření tepla v bytech Proč jim platíte teplo? Návrh spravedlivého měření tepla v bytech pro dům: SVJ Co získáte? 1. Konečně přestanete platit za teplo, které prošlo k vašim sousedům skrz zeď 2. Systém Maddeo všechna měřidla

Více

Vydává Stavební bytové družstvo Jindřichův Hradec _ 1/2015

Vydává Stavební bytové družstvo Jindřichův Hradec _ 1/2015 Vydává Stavební bytové družstvo Jindřichův Hradec _ 1/2015 SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ SBD J. HRADEC se uskutečnilo dne 26. 5. 2015, za účasti 21 delegátů (z 26 pozvaných delegátů), členů představenstva a kontrolní

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků jednotek (dále jen "společenství") je právnickou osobou podle 1194 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 Bytové družstvo SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 konané dne 17.6. 2015 od 18:30 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027,

Více

Výbor se mimo příprav souvisejícími s modernizací výtahů, věnoval následujícím činnostem, které souvisejí s naším domem.

Výbor se mimo příprav souvisejícími s modernizací výtahů, věnoval následujícím činnostem, které souvisejí s naším domem. Zpráva o činnosti výboru za období červen 2009 listopad 2009 Výbor SVJ fungoval v tomto období ve složení: M. Hybner, B. Zalek, S. Policar, L. Matkovský, P. Zeman, Z. Goldbergová. Ihned po Valné hromadě

Více

Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I- Podkovářská č.p. 933

Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I- Podkovářská č.p. 933 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 STANOVY Společenství vlastníků jednotek NOVÁ

Více

POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ. Program shromáždění:

POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ. Program shromáždění: - Spoluvlastníci V Praze dne 20. 3. 201$ 18,00 Výbor Společenství vlastníků jednotek Donovalská Čp. 1661, Praha 4 Chodov se sídlem Praha 4 Chodov, Donovalská 1661/36, PSC 149 00, IC: 02935406, tímto svolává

Více

Stanovy Společenství vlastníků domu U Kasáren čp. 1377 a čp.1378, Mladá Boleslav

Stanovy Společenství vlastníků domu U Kasáren čp. 1377 a čp.1378, Mladá Boleslav Stanovy Společenství vlastníků domu U Kasáren čp. 1377 a čp.1378, Mladá Boleslav ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je

Více

Notářský zápis. -strana první- N 331/2014

Notářský zápis. -strana první- N 331/2014 -strana první- NZ /2014 N 331/2014 Notářský zápis sepsaný dne 09.06.2014 (slovy: devátého června roku dva tisíce čtrnáct) jménem JUDr. Bohumily Račokové, notářky se sídlem v Kladně, v notářské kanceláři

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-161-015-14 ze dne 10.6.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-161-015-14 ze dne 10.6.2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-161-015-14 ze dne 10.6.2014 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem "Nájem výdejníků pramenité vody, včetně

Více

při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o

při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o Balkanbus s.r.o. Smlouva o obchodním zastoupení při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o Smluvní strany: CK STRAVA, Balkanbus s.r.o. (dále jen CK) Se sídlem: Havlíčkova 99, Blučina

Více

93. plenární zasedání 14. a 15. prosince 2011. STANOVISKO Výboru regionů ENERGETICKÁ ÚČINNOST

93. plenární zasedání 14. a 15. prosince 2011. STANOVISKO Výboru regionů ENERGETICKÁ ÚČINNOST 93. plenární zasedání 14. a 15. prosince 2011 ENVE-V-014 STANOVISKO Výboru regionů ENERGETICKÁ ÚČINNOST VÝBOR REGIONŮ připomíná, že při uplatňování opatření ke zvyšování energetické účinnosti je velice

Více

Směrnice S 107/16 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ

Směrnice S 107/16 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ Směrnice S 107/16 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA VYTÁPĚNÍ, SPOLEČNOU PŘÍPRAVU TEPLÉ VODY A NA POSKYTOVÁNÍ PITNÉ VODY V DOMECH VE VLASTNICTVÍ, I. ÚČEL: Zajištění jednotného postupu při rozúčtování nákladů

Více

SMLOUVA O DÍLO č.021/2010

SMLOUVA O DÍLO č.021/2010 SMLOUVA O DÍLO č.021/2010 (dále jen smlouva ) uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku mezi MIJO-STAV stavby s.r.o. se sídlem : Ostrava, Moravská Ostrava, Českobratrská 2227/7, PSČ 702 00 IČ: 27833551

Více

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ 289 23 Kancelář starosty tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ 289 23 Kancelář starosty tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ 289 23 Kancelář starosty tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz Zápis z jednání Rady města Milovice č. 6/2015 konaného dne 5. 3. 2015

Více

Nabídka indikátorů topných nákladů, vodoměrů a rozúčtovací služby

Nabídka indikátorů topných nákladů, vodoměrů a rozúčtovací služby Techem, spol. s r. o. Oblastní zastoupení Hradec Králové Bratří Štefanů 499 500 03 HRADEC KRÁLOVÉ Obch. zástupce: Pavel Sedláček Tel.: 495 406 325 Mobil: 602 173 686 E-mail: pavel.sedlacek@techem.cz Nabídka

Více

Tepelná čerpadla a solární systémy pro bytové domy

Tepelná čerpadla a solární systémy pro bytové domy Tepelná čerpadla a solární systémy pro bytové domy Technická a ekonomická analýza Ing. Tibor Hrušovský 20.1.2015 Luhačovice 1 Zadání Posouzení výhodnosti instalace TČ na dva bytové domy 44 a 48 bj. Posouzení

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek

Stanovy společenství vlastníků jednotek Stanovy společenství vlastníků jednotek Datum platnosti: Datum účinnosti: Změna: 0 Dne: 28.2.2005 Dne: 14.3.2005 1 / 10 Název společenství vlastníků : Adresa sídla : Společenství vlastníků jednotek (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pronájem multifunkčních kopírovacích zařízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 - Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j. ZSM-135-1/OVZ-2015 se servisními službami formou kliku na prozatímní období ZAŘÍZENÍ SLUŽEB

Více

S T A N O V Y SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ

S T A N O V Y SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků jednotek pro dům S T A N O V Y SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ Část I. Základní ustanovení Čl. 1 Obchodní jméno (název) : Společenství vlastníků domu Oblá 43,45,47,49 Sídlo Ulice : Oblá 472/43

Více

INFORMACE O POJIŠTĚNÍ

INFORMACE O POJIŠTĚNÍ INFORMACE O POJIŠTĚNÍ Rámcová pojistná smlouva - Kooperativa pojišťovna a.s. 1 Pojistná smlouva pojištění majetku SBD Praha nabízí již od roku 2007 možnost zajištění cenově výhodného pojištění nemovitostí

Více

PRACOVNÍ DOKUMENT ÚTVARŮ KOMISE SHRNUTÍ POSOUZENÍ DOPADŮ. Průvodní dokument k

PRACOVNÍ DOKUMENT ÚTVARŮ KOMISE SHRNUTÍ POSOUZENÍ DOPADŮ. Průvodní dokument k EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 6.7.2011 SEK(2011) 871 v konečném znění PRACOVNÍ DOKUMENT ÚTVARŮ KOMISE SHRNUTÍ POSOUZENÍ DOPADŮ Průvodní dokument k PŘEZKUMU KOMISE, KTERÝ SE TÝKÁ FUNGOVÁNÍ NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY UZAVÍRAJÍ: POSKYTOVATEL: Domov pro seniory, tř. T. G. Masaryka 272, 388 01Blatná, IČ:00668109 www.domovblatna.cz (v textu této smlouvy

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

* Solární energie je ekologicky nejčistší způsob k výrobě elektrické energie. Díky Vaší

* Solární energie je ekologicky nejčistší způsob k výrobě elektrické energie. Díky Vaší * Solární energie je ekologicky nejčistší způsob k výrobě elektrické energie. Díky Vaší fotovoltaické elektrárně bude v síti k dispozici více čisté elektrické energie a zároveň ušetříte na stálých nákladech

Více

KUPNÍ SMLOUVU. 2. xxxxxxxxxxxxxxxx, r.č. xxxxxxxxxxxxxxxxx trvale bytem U Stadionu xxx, 675 21 Okříšky dále jen jako kupující

KUPNÍ SMLOUVU. 2. xxxxxxxxxxxxxxxx, r.č. xxxxxxxxxxxxxxxxx trvale bytem U Stadionu xxx, 675 21 Okříšky dále jen jako kupující 1. MĚSTYS OKŘÍŠKY, IČO: 00290050 sídlo: Jihlavská 1, 675 21 Okříšky za společnost jedná starosta: Zdeněk Ryšavý dále jen jako prodávající 2. xxxxxxxxxxxxxxxx, r.č. xxxxxxxxxxxxxxxxx trvale bytem U Stadionu

Více