Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee"

Transkript

1 Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: , od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Martin Dzurov, předseda klubu Pod-O-Lee Jakub Fišer, správce bezpečnosti a news (příchod 20:23) Lucie Žáčková, správce prezentace a propagace klubu Robert Vojčík, správce kont a mailu (příchod 20:18) Libor Hrbek, správce sportoviště Michal Novák, správce autority Michal Sivák, správce bloku B Dušan Hrušťák, zástupce správce bloku C Vojtěch Zehnálek, správce bloku D Radek Pupák, správce bloku E Martin Franěk, správce bloku F Hosté: Michal Klabník, správce PC učebny Michal Šnajdar, zástupce správce bloku E David Holý Gabriela Kocourková Martin Půlpitel Petr Voldán Martin Záveský Omluveni: Pavel Lysák, místopředseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková, správce IP konektivity Jiří Wiesenberg, správce bloku A Jan Šupka, správce bloku C - počet lidí s hlasovacím právem: 9 Program jednání: 1. Zahájení

2 2. Činnost správců bloků a služeb 3. Schválení zápisů z minulých schůzí a z Odměny 5. Návrhy do dalšího rozpočtu 6. Povolení Natu pro V. Zehnálka 7. Dořešení odchodu z funkce SKAM R. Vojčíka 8. Ostatní 9. Závěr 1. Zahájení M. Dzurov krátce po dvacáté hodině přivítal přítomné a zahájil schůzi. 2. Činnost správců bloků a služeb M. Dzurov předal slovo správcům, aby hovořili o své činnosti pro klub od minulé schůze: M. Sivák (blok B) - komunikoval s novým správcem fotbálku R. Pupák (blok E) - dokončil výroční zprávu za blok E. Dotazoval se, jestli se má provést inventura na bloku. M. Dzurov mu odpověděl, že je to nerozběhnutý projekt, ale nic nebrání správci inventuru udělat. D. Hrušťák (blok C) - je hotova výroční zpráva za blok C, umístěna na home. V. Zehnálek (blok D) - výroční zprávu má z větší části hotovou M. Dzurov (předseda) - poslal dokončené výroční zprávy do mail. konference a požádal někoho, aby provedl gramatickou korekturu. M. Franěk si to vezme na starost. Objednaná tiskárna Minoret přijde později, protože požadovaný typ se již nevyrábí, tak M. Dzurov přehodil objednávku. 20:18 přišel R. Vojčík - počet lidí s hlasovacím právem: 10 L. Žáčková (SPAPK) - výroční zprávu ještě nezačala - sešla se s G. Kocourkovou, domluva na akci Mezi bloky, kvůli požadavku do rozpočtu - řekla, že by byla potřeba nová skříň ve společenské místnosti. Skříňka by sloužila na uložení her klubu STOH, měla by být bytelnější, než ta stávající.

3 M. Franěk (blok F) - začíná stěhování lidí z bloku F lidé jsou ubytováváni přednostně na podolské koleje doplnění volných míst. 20:23 přišel J. Fišer - počet lidí s hlasovacím právem: 11 M. Novák (SA) - řešil s M. Hůlou podolský web, ještě je potřeba udělat nějaké úpravy spojené s grafikou. Web je nejblíže v historii před dotažením do finální verze, pravděpodobně bude vše hotovo na začátku dubna. R. Vojčík (SKAM) - nebyl delší dobu na schůzi, během minulého měsíce řešil s P. Ivančíkem přechod na DNS systém - má naplánováno upgrade některých serverů 3. Schválení zápisů z minulých schůzí a z M. Dzurov začal procházet zápis ze schůzí a Ptal se přítomných, zda mají nějaké pozměňovací připomínky. Nikdo žádnou neměl. M. Dzurov dal proto hlasovat o schválení zápisu z a : PRO: 10 hlasů, PROTI: 0 hlasů, ZDRŽEL SE: 1 hlasů a : PRO: 9 hlasů, PROTI: 1 hlasů, ZDRŽEL SE: 1 hlasů Zápisy byly schváleny. Zjistilo se, že není schválen zápis z M. Dzurov se zeptal, zda má někdo nějakou pozměňovací připomínku. Nikdo žádnou neměl. M. Dzurov dal proto hlasovat o schválení zápisu z : PRO: 9 hlasů, PROTI: 0 hlasů, ZDRŽEL SE: 2 hlasů Zápis byl schválen. Zápisy budou vyvěšeny na webu.

4 4. Odměny M. Dzurov poslal do mail. konference finální soubor s odměnami, které si navrhlo představenstvo. Tento soubor otevřel i na schůzi a následovaly pozměňovací návrhy. M. Dzurov s přítomnými začal tento dokument postupně procházet. M. Novák upozornil na to, že je zde uveden dvakrát T. Líbenek. Opraveno. 20:23 přišel M. Záveský - počet lidí s hlasovacím právem: 11 Odměny pod správci bloků zůstaly po kontrole stejné, žádné změny se neprováděly. U správců služeb se představenstvo zabývalo především položkou u správce sportoviště L. Hrbka. L. Hrbek si navrhnul odměnu ve výši 10 tis. Kč. Tuto částku obhajoval výčtem prací, které jako správce během svého působení ve funkci vykonal (akce jak cvičit, podolský benchpress, masérna atd. ). Setkal se ale zamítavým stanoviskem většiny členů představenstva a to hlavně z důvodu výše rozpočtu, kterým klub Pod-O-Lee disponuje. L. Žáčková řekla, že pokud by si dal odměnu v takové výši každý, tak rozpočet by byl z velké části rozdělen na odměny, proto by měly být odměny spíše symbolické. L. Hrbek argumentoval, že je potřeba lidi více motivovat k práci pro klub a viděl jako jedno z východisek právě zvýšení odměn pro lidi, co pracují. M. Dzurov řekl, že je lepší motivovat lidi spíše tak, že se jim zaplatí kurz, který bude pro člověka ve funkci správce vhodný investice se vrátí zpět do klubu díky větším vědomostem nabitých právě specializovaným kurzem (jako př. trenérský kurz a pak byl využit na akci jak cvičit ). R. Pupák si také myslí, že zvyšování odměn by nebylo dobrým krokem, bylo by to přiblížení komerční sféře. D.Holý dal za pravdu L. Hrbkovi, že výše odměn nyní nejsou motivační. M. Dzurov hovořil o lidech, kteří jsou rádi třeba i za odpuštění členského příspěvku za síť, nebo sportoviště a považují to za adekvátní náhradu za práci, kterou pro klub vykonali. M. Novák řekl, že lidi, kteří klub POD zakládali (především zprovoznění a udržování síťových částí), tak cítili jeho udržování v chodu jako duševní vlastnictví a tudíž odměny pro ně nebyly tak důležité. M. Novák je také do jisté míry pro zvyšování odměn, ale spíše myslel prostřednictvím zaplacení kurzů klubem POD, jak zmínil M. Dzurov. M. Sivák vidí další přínos funkce správce v tom, že si lze pak napsat zkušenosti do životopisu. L. Hrbek dále hájil zvýšení odměn. Dále D. Holý mluvil o systému nějaké fixní částky pro každého správce a z té by se odčítalo po nesplnění povinností správce. M. Dzurov přerušil diskuzi, po dokončení procházení dokumentu se bude o schválení odměn hlasovat. Novou funkci správce hřišť zastává Jaroslav Tík byl vznesen dotaz na jeho funkci v klubu. Bude mu odpuštěno sportoviště. Dále bylo odejmuto R. Malotovi odpuštění příspěvku za síť, odměnu za grafickou úpravu nového webu dostal již dva semestry po sobě. Byla ještě provedena úprava u D. Holého, byl uveden v dokumentu dvakrát.

5 M. Dzurov rozdělil hlasování do dvou skupin, nejdříve se hlasovalo o odpuštění příspěvků za síť a sportoviště. Druhé hlasování náleželo peněžním odměnám (ve formě kupónů). M. Dzurov dal hlasovat o schválení odpuštění příspěvků za síť a sportoviště viz. dokument odměny na platební období I. /2008: PRO: 11 hlasů, PROTI: 0 hlasů, ZDRŽEL SE: 0 hlasů Schváleno. M. Dzurov dal hlasovat o schválení navržených odměn ve formě peněžní části viz. dokument odměny na platební období I. /2008 : PRO: 1 hlasů, PROTI: 8 hlasů, ZDRŽEL SE: 2 hlasů Peněžní odměny nebyly schváleny. M. Dzurov doporučil do příští schůze některé položky přehodnotit, aby mohl být dokument schválen i s rozpočtem. 5. Návrhy do dalšího rozpočtu M. Dzurov chtěl vědět předběžně od přítomných správců představu o požadavcích do rozpočtu: M.Klabník (PC učebna) - zatím ještě nemá přesně rozmyšleno do příští schůze bude vědět R. Pupák (blok E) - zeptal se, zda se může zrealizovat projekt Wifi do celého areálu POD - bylo mu odpovězeno, že toto je finančně náročný projekt, který potřebuje propracovat, tudíž nejspíše v tomto rozpočtu neprojde L. Hrbek (sportoviště) - měl připravený seznam věcí, které jsou potřeba dokoupit na provoz sportoviště (provoz masérny, nové tatami, sklápěcí lavice, posilovací stroj atd. ) podrobněji s odhadem cen pošle do mail. konference predstavenstvo. L. Žáčková (SPAPK) - měla též připraven seznam s požadavky pro PR (zahrnoval především akce Senátorky, Mezi bloky, nákup nových triček, stolních her, provoz PR atd.), odhad částky je 75 tis. Kč - byl vznesen návrh na zakoupení pípy a kamery (L. Žáčková zahrne do požadavků na rozpočet) M. Novák (SA) - bude potřeba dokoupit nový hardware, některé prvky už jsou staré a přetížené

6 R. Vojčík (SKAM) - potřeba nové IPv6 a pak nové RAM disky, požadavky pro síťovou část bude mít připravené M. Tkačiková M. Dzurov poté požádal přítomné, aby své požadavky poslali do mail. konference predstavenstvo do příští schůze, tj Povolení Natu pro V. Zehnálka - navržení bodu: V. Zehnálek V. Zehnálek požádal představenstvo o povolení Natu a zdůvodnil jeho používání. Při té příležitosti zažádal o povolení Natu i M. Franěk, správce bl. F. M. Dzurov dal hlasovat o povolení Natu pro V. Zehnálka: PRO: 11 hlasů, PROTI: 0 hlasů, ZDRŽEL SE: 0 hlasů M. Dzurov dal hlasovat o povolení Natu pro M. Fraňka: PRO: 11 hlasů, PROTI: 0 hlasů, ZDRŽEL SE: 0 hlasů Naty pro V. Zehnálka a M. Fraňka byly povoleny. 21:38 odešel D. Holý - počet lidí s hlasovacím právem: Dořešení odchodu z funkce SKAM R. Vojčíka - navržení bodu: R. Vojčík R. Vojčík před měsícem napsal do mail. konference, že se vzdává funkce Správce kont a mailu a začal si za sebe hledat náhradníka. Za tu dobu si to ale rozmyslel a z funkce odstupovat nebude. Našel si náhradníka, kterého zaučuje jako svého nástupce. 8. Akce klubu POD M. Dzurov oznámil přítomným, že klub POD právě oslavil 10 let od svého založení (klub byl založen ). Navrhnul proto konání nějaké akce na oslavu, kde by byli pozváni stávající členové klubu POD (představenstva) a lidé, kteří klub založili anebo v něm dále působili. Akce se pravděpodobně bude konat příští měsíc, datum bude předem oznámeno. Dále M. Dzurov oznámil naplánované konání výjezdního zasedání. Požádal přítomné, aby se přihlásili do changelogu do a vybrali nejvhodnější termín konání.

7 9. Závěr Schůze byla ukončena ve 21:48. Zapsala: Lenka Zuská V Praze Schválil: Martin Dzurov Předseda klubu

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 13. 1. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 30.5. 2012, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 6. 4. 2005, od 20:00 Místo konání: Místnost nad vrátnicí koleje Podolí Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Hawelka,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 24.10. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Dzurov,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 24. 11. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 14. 4. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 12. 11. 2008, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 22. 4. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 18. 3. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 3.10. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Dzurov,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 4.10. 2006, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Peter Ivančík,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 6.12. 2006, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 23.2.2011, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: ; Vlastimil Černý, místopředseda klubu POD ; Martin

Více

List1. Stránka 1. Sport? Hud? Síť? ID Příjmení Jméno Za co? others

List1. Stránka 1. Sport? Hud? Síť? ID Příjmení Jméno Za co? others Síť? Sport? Hud? List1 ID Příjmení Jméno Za co? others Blok A 1939 Wiesenberg Jiří správce bloku, technik hudebny A A A Flash disk 2576 Körber Karel síťový správce bloku, server hudebny A A A 1888 Šandala

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 23. 6. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Richard Kuchár, správce IP konektivity (hlas.

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 5. 10. 2005, od 20:00 Místo konání: Klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Jan Kubový,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 29.10. 2008, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 12. 1. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 7.11. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Dzurov,

Více

Zápis z řádného jednání zastupitelstva obce Spojil ze dne 23. listopadu 2010

Zápis z řádného jednání zastupitelstva obce Spojil ze dne 23. listopadu 2010 Zápis z řádného jednání zastupitelstva obce Spojil ze dne 23. listopadu 2010 Přítomni: Jan Křivka, Miluše Telecká, Libor Kment, Ing. Boris Fukátko, MVDr. Svatopluk Rozsypal, Ing. Tomáš Kučera, Ing. Jan

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 7.2. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martin Půlpitel,

Více

Zápis ze schůze představenstva. klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva. klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva Datum konání: 13. březen, 2013 Místo konání: Zasedací místnost klubu Pod-O-Lee Prezenční listina klubu Pod-O-Lee Přítomní: Vlastimil Černý předseda klubu Martin Černý místopředseda

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 10. 3. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 27. 10. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 23. 9. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Zápis z mimořádné schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis z mimořádné schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis z mimořádné schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 3.3.2011, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 1. 4. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee (příchod

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009

Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009 Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, p. Ing. Kraus, pí. Vyletová, p. Krisman, p. Štaif, PhDr. Koubová, pí. Boudová,

Více

Zápis z 239. zasedání Akademického senátu Slezské univerzity konaného dne 14. 10. 2014 v Opavě

Zápis z 239. zasedání Akademického senátu Slezské univerzity konaného dne 14. 10. 2014 v Opavě Zápis z 239. zasedání Akademického senátu Slezské univerzity konaného dne 14. 10. 2014 v Opavě Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: Slováček, Sedlář, Vojtal, Bernatík, Kolibová, Curylo, Höflerová, Holzäpfl,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 28.3. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 3.2.2011, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 29. 9. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Michal

Více

PROGRAM ZASEDÁNÍ. Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Martin Frei Neomluveni : -

PROGRAM ZASEDÁNÍ. Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Martin Frei Neomluveni : - Z Á P I S z 33. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 13. dubna 2011 v 16:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : viz presenční listina Omluveni

Více

Činěves 250 tel., fax: 325 635 113 289 01 Dymokury e-mail: ou@cineves.cz. Zápis č. 14/2011 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 27.

Činěves 250 tel., fax: 325 635 113 289 01 Dymokury e-mail: ou@cineves.cz. Zápis č. 14/2011 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 27. OBEC ČINĚVES Činěves 250 tel., fax: 325 635 113 289 01 Dymokury e-mail: ou@cineves.cz Zápis č. 14/2011 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 27. prosince 2011 1) ZASEDÁNÍ ZAHÁJILA V 19,00 HODIN STAROSTKA

Více

Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz

Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 4. června 2014 od 18,00 hodin v místní knihovně. Přivítání všech přítomných s žádostí, aby své náměty a připomínky ponechali do diskuze.

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 9.5. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 25. 11. 2009, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 23.5. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 6. května 2009 Místo konání: klubovna klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák, místopředseda klubu

Více

Zápis ze zasedání Kolejní rady Hvězda ze dne 10. 12. 2015

Zápis ze zasedání Kolejní rady Hvězda ze dne 10. 12. 2015 Zápis ze zasedání Kolejní rady Hvězda ze dne 10. 12. 2015 Přítomní členové KR: David Frič (předseda), Karel Světnička (místopředseda), Karolína Janků, Lukáš Blažej Omluvení členové KR: Štefan Tóth Hosté:

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 28. 1. 2009, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p. Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.kubíček Rada začala jednat v 10:06 h v kanceláři SPKFree.NET 1. Volba

Více

5 Výsledky a diskuze. Tabulka 3 Zkušenost s první cigaretou

5 Výsledky a diskuze. Tabulka 3 Zkušenost s první cigaretou 5 Výsledky a diskuze Výsledky dotazníkového šetření byly zpracovány a jednotlivé položky byly seřazeny do tabulek a graficky znázorněny. Dotazník obsahoval 21 položek (Příloha 4). Zda již mají respondenti

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 6.3. 2007, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Pavel Lysák, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele Ověřovatelé zápisu: Ing. Lenka Šípková, Jaroslav Bartizal Zapisovatel: Radka Šímová

2. Určení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele Ověřovatelé zápisu: Ing. Lenka Šípková, Jaroslav Bartizal Zapisovatel: Radka Šímová Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva města Velešín konaného dne 18. 4. 2011 Přítomen: Jaroslav Bartizal, Mgr. Danuše Grillová, Bořivoj Havlíček, Ing. Vladimír Jantač, Mgr. Josef Klíma, Zuzana

Více

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod.

Zápis a usnesení č. 3/2014 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 30. června 2014 v zasedací místnosti OÚ od 18:00 hod. Bod č. 1 Starosta Zdeněk Číţek zahájil zasedání č. 3/2014 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 18:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, ţe informace o konání zasedání

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 28. 9. 2011, od 20 h Místo konání: zasedací místnost kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov Obec Břehy Zastupitelstvo obce Břehy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov Zahájení ustavujícího zasedání zastupitelstva Všichni

Více

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, (viz prezenční listina), pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková Omluven: 1 člen Program: 1. Zahájení (určení zapisovatelky, schválení

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 18. 8. 2010, od 20:00 hod Místo konání: venkovní terasa Menzy Podolí Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pod-O-Lee Vlastimil Černý,

Více

KANCELÁŘ STAROSTY A TAJEMNÍKA

KANCELÁŘ STAROSTY A TAJEMNÍKA nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 15201/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 5 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 7. května 2014 Zápis

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012 Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, JUDr. Bórik, p. Suchý, p. Choc, p.

Více

Z Á P I S z 8. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP

Z Á P I S z 8. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP Z Á P I S z 8. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP konaného dne 13. 10. 2011 Přítomni: Členové výboru: Ing. Gabriela Kloudová, MBA (předsedkyně) JUDr. Helena

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva města Zbiroh, konaného dne 25. března 2015

Zápis. ze zasedání zastupitelstva města Zbiroh, konaného dne 25. března 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Zbiroh, konaného dne 25. března 2015 Přítomni: Čížek, Fišer, Ing. Hobl, Horák, Marková, Muravecký, Bc. Netíková, Ing.Rusek, Seidlová, Mgr. Šístková, Uhlíř, Vinš,

Více

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro dům Jablonecká 698-711, Praha 9 - Prosek konaného dne 3. 10. 2012 ve velkém sále Hotelu DUO, Teplická 492, 190 00 Praha 9 1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 15.10. 2008, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: Program: Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 02. 2015 od 18.00 hod.

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: Program: Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 02. 2015 od 18.00 hod. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 02. 2015 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: Hasičský dům Veltrusy Ing. Marta Baránková, Tomáš Čapek, Ing.

Více

Veřejné zasedání Výboru Spolku studentů historie FF UK 5.2., studentský klub K4, 18:00

Veřejné zasedání Výboru Spolku studentů historie FF UK 5.2., studentský klub K4, 18:00 Veřejné zasedání Výboru Spolku studentů historie FF UK 5.2., studentský klub K4, 18:00 Z Výboru přítomni: Maroš Lauer, Matúš Guziar, Daniel Ort; Karel Kolros omluven pro nemoc a Kuba Raška pro výjezd do

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 26. 11. 2008, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal

Více

Bytový dům Podlesí č.p. 4939 až4945 Zápis ze schůze vchodových důvěrníků konané dne 30.8.2010 v 19:00 hodin

Bytový dům Podlesí č.p. 4939 až4945 Zápis ze schůze vchodových důvěrníků konané dne 30.8.2010 v 19:00 hodin Bytový dům Podlesí č.p. 4939 až4945 Zápis ze schůze vchodových důvěrníků konané dne 30.8.2010 v 19:00 hodin Prezenční listina: vchod 4939 Schmidtová Katka omluvena vchod 4940 Bernát Pavel nepřítomen Nesrsta

Více

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ:

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ: Městská část Praha-Dolní Chabry Zastupitelstvo městské části Zápis č. 13/08/ ZMČ ze dne 14.05. 2008 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: - MUDr. Dvořák, PhDr. Doušová, p. Malina Neomluveni: 0 Hosté:

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 26.3. 2008, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Martin Dzurov, předseda klubu Pod-O-Lee Martina Tkačiková,

Více

ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009

ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009 ZÁPIS ze 18. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 29.ledna 2009 Přítomni: p. Kučera, p. Šlenc, p. Mgr. Hokr, p. Mgr. Jarolímek, p. Albert, Mgr. Pospíšilová, p. Sýkora, p. Vicány,

Více

Program 11. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 15. 12. 2015 v 18.15 hod.

Program 11. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 15. 12. 2015 v 18.15 hod. Program 11. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 15. 12. 2015 v 18.15 hod. 1 / 11 Zahájení zasedání zastupitelstva MČ Suché Lazce. 2 / 11 Volba ověřovatelů a zapisovatelky. 3 / 11

Více

Zápis 6. zasedání ZO Kobylnice dne 13.12.2011

Zápis 6. zasedání ZO Kobylnice dne 13.12.2011 Zápis 6. zasedání ZO Kobylnice dne 13.12.2011 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, 1 člen omluven, viz prezenční listina pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková, Marie Ustohalová Program: 1. Zahájení, schválení

Více

Z á p i s. Přítomni: dle prezenční listiny. Omluveni: MUDr. Tichý, MUDr. Veselý

Z á p i s. Přítomni: dle prezenční listiny. Omluveni: MUDr. Tichý, MUDr. Veselý Z á p i s ze 17. jednání výboru zdravotního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. 3. 2015 od 14.00 hod., v zasedací místnosti Karla Čapka N2.903 RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva obce Lodín dne 11. února 2015 od 17,30 hodin

Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva obce Lodín dne 11. února 2015 od 17,30 hodin Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva obce Lodín dne 11. února 2015 od 17,30 hodin Zasedání byli přítomni členové zastupitelstva obce viz prezenční listina. Jednání přítomna účetní OÚ Lodín p. Dana Fučíková.

Více

Z á p i s ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Z á p i s ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Z á p i s z jednání 22. valné hromady akcionářů UNIKOM, a.s. se sídlem Kutná Hora, Karlov, Hrnčířská 193, IČ: 46355821, konané dne 20.6.2014 od 13.00 hod. v hotelu U Kata (kongresové centrum), Uhelná 596,

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 11. 1. 2011 Doba konání: od 18.15 hod do 19.35 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, Volba orgánů

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030

Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 Bytové družstvo SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis z členské schůze Bytového družstva SEZEMÍNSKÁ 2030 konané dne 17.6. 2015 od 18:30 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027,

Více

Zápis ze zasedání SOCIÁLNÍ komise AS UK ze dne 29. září 2014 (2014/3)

Zápis ze zasedání SOCIÁLNÍ komise AS UK ze dne 29. září 2014 (2014/3) Zápis ze zasedání SOCIÁLNÍ komise AS UK ze dne 29. září 2014 (2014/3) Přítomni: Mgr. David Hurný (PřF), MUDr. Barbora Fišárková, Ph.D. (2. LF), Bc. Markéta Havelková (FF), Bc. Martin Holý (HTF), Dana Humlová

Více

Z Á P I S. z 12. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 4. 12. 2012 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 12. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 4. 12. 2012 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 12. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 4. 12. 2012 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezentační listiny 15 členů. Program: 1) Zahájení

Více

Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014

Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014 Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014 Přítomni: p. Vladislav Beran, p. Zbyněk Blaheta, p. Ladislav Bohuslav, JUDr. Antonín Bórik, pí. Lenka Boudová,

Více

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Obec Černíč Zastupitelstvo obce Černíč Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Černíč (dále též

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 30.8.2012

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 30.8.2012 Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 30.8.2012 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, JUDr. Bórik, p. Choc, p. Blaheta,

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 24. 3. 2010, od 20:30 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Radek Pupák, předseda klubu Pod-O-Lee Michal Sivák,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz. USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz USNESENÍ č.01/09 Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ve Vysokém konaného dne 23.1.2009

Více

Zápis ze zasedání parlamentu 27. 1. 2009, 19:00 Restaurace Petřín, Salónek

Zápis ze zasedání parlamentu 27. 1. 2009, 19:00 Restaurace Petřín, Salónek Zápis provedli: Nina Vejsadová Prezenční listina Delegáti: Zdeněk Horák Prezident J. Andr Silicon Hill R. Pupák Pod-O-Lee V. Sedlmajerová BION Z. Čech HIC A. M. Černá Chaos Bridge N. Vejsadová Klub Čajovna,

Více

Zápis z 3.zasedání obecního zastupitelstva Holín ze dne 30.1. 2007

Zápis z 3.zasedání obecního zastupitelstva Holín ze dne 30.1. 2007 Zápis z 3.zasedání obecního zastupitelstva Holín ze dne 30.1. 2007 Přítomni: Drahoňovský Karel,Čížková Marta,Hakenová Jaroslava,ing.Malá Dana,Koťátková Markéta,ing.Macounová Alena,Haken Roman,Erban Lubomír,Mašek

Více

Zápis z jednání Akademického senátu PřF OU 22. října 2012

Zápis z jednání Akademického senátu PřF OU 22. října 2012 Zápis z jednání Akademického senátu PřF OU 22. října 2012 Přítomni: Adamec, Červeň, Dolný, Dušek, Fojtík, Koníček, Peter, Ševčík, Václavíková, Bujok, Ferdiánová, Havelková, Novotný, Sikora, Soustružník

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 2.10. 2012, od 20:00 hod Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina:? Vlastimil Černý, předseda klubu Pod-O-Lee? Martin

Více

Zápis ze 73. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 24. 6. 2003 v zasedací místnosti obecního úřadu v 19 hodin

Zápis ze 73. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 24. 6. 2003 v zasedací místnosti obecního úřadu v 19 hodin Stránka č. 1 z 10 Zápis ze 73. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 24. 6. 2003 v zasedací místnosti obecního úřadu v 19 hodin Přítomno: 14 členů Omluveno: František Šebesta nemocnice

Více

ZÁPIS ZE 7. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 23. 9. 2014 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210

ZÁPIS ZE 7. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 23. 9. 2014 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210 ZÁPIS ZE 7. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 23. 9. 2014 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Č. 210 Ověřovatelé: Mgr. Jiří Šolc Ing. Jiří Rutkovský K bodu č. 1 Zahájení Paní primátorka zahájila 7. mimořádnou

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 7/2011 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 14.11.2011 v 17.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

Zápis č. 3/2015 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení

Zápis č. 3/2015 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení Zápis č. 3/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Dublovice, konaného dne 17. 03. 2015 od 18.00 hodin v obřadní místnosti radnice v Dublovicích č.p. 33. Přítomni : Ing. Otakar Jeřicha, Zdeněk Kopka,

Více

Program schůze: Začátek: 18:15 Konec: 19:50. 1. Registrace příchozích, kontrola usnášeníschopnosti. 2. Volba ověřovatelů zápisu. 3.

Program schůze: Začátek: 18:15 Konec: 19:50. 1. Registrace příchozích, kontrola usnášeníschopnosti. 2. Volba ověřovatelů zápisu. 3. Občanské sdružení UnArt, Okružní 594, 76321, IČ: 71251626, www.unart.cz a www.slfree.net Zápis z Valné hromady O. s. UnArt konané dne 6.6. 2009 Začátek: 18:15 Konec: 19:50 Program schůze: 1. Registrace

Více

ZÁPIS Z 13. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 30.10.2015 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU V BAŘICÍCH

ZÁPIS Z 13. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 30.10.2015 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU V BAŘICÍCH ZÁPIS Z 13. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 30.10.2015 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU V BAŘICÍCH Zasedání zastupitelstva obce bylo svoláno v souladu s 103 odst. 5 zákona 128/2000

Více

zasedání Zastupitelstva obce Ohaře č. 6/2015 konaného dne 20. 8. 2015 od 19.00 hodin

zasedání Zastupitelstva obce Ohaře č. 6/2015 konaného dne 20. 8. 2015 od 19.00 hodin Průběh zasedání Zastupitelstva obce Ohaře č. 6/2015 konaného dne 20. 8. 2015 od 19.00 hodin Přítomni: I. Suchánková, P. Mazura, R. Steklý, T. Suchánek, V. Louman, V. Obešlová, F. Obešlo Program: 1. Zahájení

Více

Zápis. z 18. zasedání zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 31. března 2016 v 18:00 hodin

Zápis. z 18. zasedání zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 31. března 2016 v 18:00 hodin Zápis z 18. zasedání zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 31. března 2016 v 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva provedl v 18:00 hodin starosta městyse Antonín Novák. Počet

Více

Místo jednání: Restaurace Koupaliště Lanškroun, Lanškrounské rybníky (od 18:30 hodin)

Místo jednání: Restaurace Koupaliště Lanškroun, Lanškrounské rybníky (od 18:30 hodin) nám. J. M. Marků 12, Lanškroun Vnitřní Město, 563 16 Lanškroun, www.lanskroun.eu Kancelář starosty a tajemníka Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Číslo jednací: MULA 20146/2011 Zápis z jednání

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 20.2.2015 19.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu 3. Využití

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 12. 11. 2014 od 18:00 hodin. Omluveni:

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 12. 11. 2014 od 18:00 hodin. Omluveni: Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 12. 11. 2014 od 18:00 hodin. Přítomni: Vendula Musilová René Neufuss Iveta Nyčová Jana Rajmová Bob Šviha Lubomír Tichý Bohumil Zach Omluveni:

Více

Rozpočet klubu Pod-O-Lee na 2.pololetí roku 2011

Rozpočet klubu Pod-O-Lee na 2.pololetí roku 2011 Rozpočet klubu Pod-O-Lee na 2.pololetí roku 2011 Akce Jak cvičit Sportoviště Občerstvení návštěvníky akce (voda, kelímky, energetické tyčky) 500 Akce Benchpress Tisk plakátů pro akci 0 Exhibice - honorar

Více

Zápis z 3. zasedání ZO Kozly konaného 16.02.2015

Zápis z 3. zasedání ZO Kozly konaného 16.02.2015 Obec KOZLY, okr. Louny, Ústecký kraj Zápis z 3. zasedání ZO Kozly konaného 16.02.2015 Hlavní program jednání: 1. Zahájení zasedání, seznámení s programem, určení ověřovatelů 2. Kontrola plnění úkolů z

Více

Usnesení č. 1: VH SOP schvaluje program v uvedeném znění. Hlasování: pro 10, proti 0, zdržel se 0

Usnesení č. 1: VH SOP schvaluje program v uvedeném znění. Hlasování: pro 10, proti 0, zdržel se 0 ZÁPIS z 5. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 14. 11. 2014, Kocbeře Přítomni: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, R. Cermanová, E. Rezková, L. Grega, E. Havrdová, M. Linková, P. Červený, M. Klapka,

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více