Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 I. série

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 I. série"

Transkript

1 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí o Kč na příspěvek pro Správu bytových objektů Praha Modřany na provozování sběrného dvora v ulici Generála Šišky. V následující rozpočtové skladbě: 3727 (prevence vzniku odpadů), pol (neinvestiční transfery zřízeným PO) ORG 518, ÚZ Kč Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/19/2015 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00081, protože podléhají RZ č. 2 Snížení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o Kč - účelová neinvestiční dotace na výkon pěstounské péče v následující rozpočtové skladbě: 4339 ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství pol ostatní neinvestiční transfery obyvatelstvu ÚZ Kč Státní příspěvek na výkon pěstounské péče se poskytuje na pokrytí nákladů na zajišťování pomoci osobám pečujícím, osobám v evidenci a svěřeným dětem, jakož i na provádění dohledu nad výkonem pěstounské péče. Rozhodnutím Úřadu práce České republiky krajská pobočka pro hlavní město Prahu č.j /15/AB ze dne byl státní příspěvek za kalendářní rok 2014 snížen o částku Kč a příjemce je povinen státní příspěvek vrátit. Zdroj krytí: Snížení rozpočtu ORJ Strana 1 (celkem 14)

2 RZ č. 3 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč na úhradu výdajů vzniklých v souvislosti s výkonem pěstounské péče v následující rozpočtové skladbě: a) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (platy zaměst. v prac. poměru) b) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (ostatní osobní výdaje) c) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (pov. poj. na soc. zabezpečení a příspěvek na st. politiku zam.) d) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (povinné pojistné na veřejné zdravotní pojištění) e) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (povinné pojistné na veřejné zdravotní pojištění) f) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (knihy, učební pomůcky a tisk) Kč Kč Kč Kč Kč Kč Finanční prostředky budou použity na nákup odborné literatury pro pracovníky OSV, podílející se na výkonu pěstounské péče. g) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (nákup materiálu jinde nezař.) Kč Finanční prostředky budou použity na nákup kancelářských potřeb pro pracovníky OSV, podílející se na výkonu pěstounské péče. h) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (služby telekom. a radiokom.) Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu telefonních poplatků zaměstnanců OSV, kteří se podílejí na výkonu pěstounské péče. ch) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (služby školení a vzdělávání) Kč Finanční prostředky budou použity na školení a další vzdělávání zaměstnanců OSV, kteří se podílejí na výkonu pěstounské péče. i) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (cestovné tuzemské i zahraniční) Kč Finanční prostředky budou použity na cestovné pro zaměstnance OSV, kteří se podílejí na výkonu pěstounské péče. j) 4339 (ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství), pol (náhrady mezd v době nemoci) Kč Strana 2 (celkem 14)

3 Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP/ROZ2/41/2015 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ÚZ RZ č. 4 Posílení rozpočtu ORJ Práce a sociální věci o Kč - účelová neinvestiční dotace na výkon pěstounské péče v následující rozpočtové skladbě: 4339 ostatní sociální péče a pomoc rodině a manželství pol nákup ostatních služeb pol pohoštění ÚZ Kč Kč Státní příspěvek na výkon pěstounské péče se poskytuje na pokrytí nákladů na zajišťování pomoci osobám pečujícím, osobám v evidenci a svěřeným dětem, jakož i na provádění dohledu nad výkonem pěstounské péče. Finanční prostředky budou použity na nákup ostatních služeb a na pohoštění. Zdroj krytí: Státní rozpočet viz dopis č.j. MHMP/ROZ2/41/2015 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit UZ RZ č. 5 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč v následující rozpočtové skladbě: 6171 (činnost místní správy), pol (opravy a udržování) Kč Finanční prostředky budou použity na havarijní opravy rozvodů ÚT, klimatizace a odpadních rozvodů v objektu MČ Zárubova 971/15 (Sociálně ošetřovatelské centrum). Zdroj krytí: Příjmy roku ostatní nedaňové příjmy (příjmová položka 2322 přijaté pojistné náhrady) pojistné plnění Kooperativa pojišťovna, a.s., ze dne z pojistné události č Strana 3 (celkem 14)

4 RZ č. 6 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč na úhradu výdajů vzniklých v souvislosti s realizací projektu Kreativní partnerství pro rovné příležitosti v následující rozpočtové skladbě: a) 3119 (ostatní záležitosti základního vzdělávání) pol (ostatní osobní výdaje) b) 3119 (ostatní záležitosti základního vzdělávání) pol (nákup materiálu jinde nezařazený) c) 3119 (ostatní záležitosti základního vzdělávání) pol (nákup ostatních služeb) d) 3119 (ostatní záležitosti základního vzdělávání) pol (pohoštění) Kč Kč Kč Kč Zdroj krytí: Ostatní nedaňové příjmy - Nadace partnerství Operační program Praha Adaptabilita, ( 3119 ostatní záležitosti předškolní výchovy a základního vzdělávání, pol přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady v částce Kč). Poznámka: Výdaje v částce Kč je nutno označit ORG RZ č. 7 Snížení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč 3322 (zachování a obnova kulturních památek), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0613, ÚZ 0610, ORG Rekonst. areálu Modřanské vinice: I. etapa - Viniční domek, II. etapa vinice Kč Finanční prostředky ve výši Kč budou převedeny z ORJ 0013 do rozpočtu ORJ 0019 a budou použity na dovybavení Viničního domku, částka 150 tis. Kč (zejména zázemí pro úředníky, šatna a expozice v 2. NP) a na celkové dovybavení repliky stodoly pro možnost využití ke gastronomickému provozu a setkávání občanů, v částce 350 tis. Kč. Poznámka: Finanční prostředky budou na základě rozpočtové změny č. 8 zařazeny na ORJ Zdroj krytí: ORJ Fond obnovy. Strana 4 (celkem 14)

5 RZ č. 8 Posílení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní správa o Kč v následující rozpočtové skladbě: a) 6171 (činnost místní správy), pol (drob. hmot. dlouh. majetek) Kč b) 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu j. n.) Kč Finanční prostředky budou použity na dovybavení Viničního domku, částka 150 tis. Kč (zejména zázemí pro úředníky, šatna a expozice v 2. NP) a na celkové dovybavení repliky stodoly pro možnost využití ke gastronomickému provozu a setkávání občanů, v částce 350 tis. Kč. Poznámka: Finanční prostředky budou uvolněny z ORJ 0013 na základě rozpočtové změny č. 7 a zařazeny na ORJ Zdroj krytí: Rozpočet ORJ RZ č. 9 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč na investiční akci - Vestavba nových odd. mateřské školy do objektu základní školy ZŠ a MŠ Smolkova v Praze (mateřské školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0084, ORG , Vestavba nových odd. mateřské školy do objektu základní školy ZŠ a MŠ Smolkova v Praze Kč Zastupitelstvo hl.m. Prahy schválilo usnesením č. 5/12 ze dne městské části Praha 12 účelovou investiční dotaci na stavbu Vestavba nových odd. mateřské školy do objektu základní školy ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12 ve výši Kč. O tuto částku se navyšuje rozpočet městské části Praha 12 na rok Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/67/2015 ze dne Finanční prostředky byly poskytnuty z rozpočtové rezervy HMP. Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00084, protože podléhají Strana 5 (celkem 14)

6 RZ č. 10 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč na investiční projekt - Areál Na Zvonici 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ , ORG projekt Areál Na Zvonici Kč 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (opravy a udržování), ORJ 0213, ÚZ , ORG projekt Areál Na Zvonici Kč 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ , ORG projekt Areál Na Zvonici Kč 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (opravy a udržování), ORJ 0213, ÚZ , ORG projekt Areál Na Zvonici Kč Na základě usnesení Zastupitelstva hl.m. Prahy č. 5/8, ze dne o poskytnutí účelových investičních a neinvestičních dotací spolupodílů z EU a HMP byla městské části Praha 12 uvolněna částka Kč na projekt Areál Na Zvonici. O tuto částku bude navýšen rozpočet městské části Praha 12 na rok Zdroj krytí: a) Strukturální fondy EU Operační program Praha - Konkurenceschopnost ve výši Kč b) HMP ve výši Kč Viz dopis čj. MHMP ROZ 2/69/2015 ze dne Poznámka: Výdaje v uvedeném rozdělení nutno označit výše uvedenými ÚZ a ORG. Dotace podléhá finančnímu vypořádání podle pokynů odboru FON MHMP. RZ č. 11 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství o Kč pro předškolní zařízení a základní školy a to na integraci žáků (mzdové prostředky asistentů pedagoga) na období od do (předškolní zařízení), pol (neinvest. dotace zřízeným PO) Kč Mateřská škola Oáza v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Pohádka v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Srdíčko v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Hvězdička v Praze 12, č. org Kč Mateřská škola Větrníček v Praze 12, č. org Kč Strana 6 (celkem 14)

7 3113 (základní školy), pol (neinvest. příspěvky zřízeným PO) Kč Základní škola a mateřská škola Angel v Praze 12, č. org Kč Základní škola a mateřská škola K Dolům v Praze 12, č. org Kč Základní škola T. G. Masaryka v Praze 12, č. org Kč Základní škola profesora Švejcara v Praze 12, č. org Kč Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, č. org Kč Základní škola Písnická v Praze 12, č. org Kč Základní škola Rakovského v Praze 12, č. org Kč Základní škola Zárubova v Praze 12, č. org Kč Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/77/2015 ze dne Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00091, protože podléhají RZ č. 12 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč na investiční akci - Rekonstrukce a zateplení střechy MŠ Palmetová (mateřské školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG Rekonstrukce a zateplení střechy MŠ Palmetová Kč Zastupitelstvo hl.m. Prahy schválilo usnesením č. 5/10 ze dne městské části Praha 12 účelovou investiční dotaci z nevyčerpaných účelových prostředků v předchozích letech na stavbu Rekonstrukce a zateplení střechy MŠ Palmetová ve výši Kč. Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/76/2015 ze dne ponecháno v rámci finančního vypořádání s HMP za rok Finanční prostředky jsou na zvláštním účtu Energetická opatření ZŠ a MŠ Na Beránku. Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00090, protože podléhají Strana 7 (celkem 14)

8 RZ č. 13 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o Kč na neinvestiční akci - Výměna oken v hlavní budově ZŠ T.G. Masaryka 3113 (základní školy), pol (opravy a udržování), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG Výměna oken v hlavní budově ZŠ T.G. Masaryka Kč Zastupitelstvo hl.m. Prahy schválilo usnesením č. 5/10 ze dne městské části Praha 12 účelovou neinvestiční dotaci z nevyčerpaných účelových prostředků v předchozích letech na stavbu Výměna oken v hlavní budově ZŠ T.G. Masaryka ve výši Kč. Zdroj krytí: Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/76/2015 ze dne ponecháno v rámci finančního vypořádání s HMP za rok Finanční prostředky jsou na zvláštním účtu Energetická opatření ZŠ a MŠ Na Beránku. Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00090, protože podléhají Rozpočtové úpravy RÚ č. 1 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč v následující rozpočtové skladbě: z 6171 (činnost místní správy), pol (nákup ostatních služeb) na 6171 (činnost místní správy), pol (dary obyvatelstvu) Kč Kč Jedná se o přesun příslušné částky na poskytnutí finančního daru nejbližším pozůstalým zaměstnance MČ Praha 12, za účelem úhrady nákladů spojených s pohřbem. Tento dar bude poskytnut na základě usnesení rady č. R ze dne Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Strana 8 (celkem 14)

9 RÚ č. 2 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0019 Vnitřní správa v částce Kč v následující rozpočtové skladbě: z 6171 (činnost místní správy), pol (nákup materiálu jinde nezař.) na 6171 (činnost místní správy), pol (ochranné pomůcky) Kč Kč Finanční částka bude použita na nákup ochranných pomůcek dle Nařízení tajemníka č. 14/2014 včetně dodatků č. 1 a 2. Poskytování osobních ochranných pracovních prostředků (OOPP) a mycích, čisticích prostředků. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ RÚ č. 3 v částce Kč - Revitalizace areálu Čechtická Praha 12 - Kamýk z 3111 (mateřské školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0000, ORG Revitalizace areálu Čechtická Praha 12 - Kamýk Kč na 3111 (mateřské školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG Revitalizace areálu Čechtická Praha 12 - Kamýk Kč Úprava je prováděna z důvodu přidělení účelového znaku z HMP (ÚZ 00090). Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0013 Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/76/2015 ze dne Investiční dotace HMP - podíl spoluúčasti finan. projektu ze Strukturálních fondů EU Operační program Životní prostředí Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00090, protože podléhají Strana 9 (celkem 14)

10 RÚ č. 4 v částce Kč - Revitalizace objektu Základní školy prof. Švejcara v Praze 12 z 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0000, ORG , - Revitalizace objektu Základní školy prof. Švejcara v Praze Kč na 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG , - Revitalizace objektu Základní školy prof. Švejcara v Praze Kč Úprava je prováděna z důvodu přidělení účelového znaku z HMP (ÚZ 00090). Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0013 Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/76/2015 ze dne Investiční dotace HMP - podíl spoluúčasti finan. projektu ze Strukturálních fondů EU Operační program Životní prostředí Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00090, protože podléhají RÚ č. 5 v částce Kč na investiční akci Energetická opatření na objektu základní školy v rámci ZŠ a MŠ Na Beránku v Praze (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0000, ORG Energetická opatření na objektu základní školy v rámci ZŠ a MŠ Na Beránku v Praze Kč 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG Energetická opatření na objektu základní školy v rámci ZŠ a MŠ Na Beránku v Praze Kč Úprava je prováděna z důvodu přidělení účelového znaku z HMP (ÚZ 00090). Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0013 Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/76/2015 ze dne Investiční dotace HMP - podíl spoluúčasti finan. projektu ze Strukturálních fondů EU Operační program Životní prostředí Strana 10 (celkem 14)

11 Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00090, protože podléhají RÚ č. 6 v částce Kč Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze 12 z 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0000, ORG Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze Kč na 3113 (základní školy), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0413, ÚZ 0090, ORG Revitalizace objektu Základní školy Rakovského v Praze Kč. Úprava je prováděna z důvodu přidělení účelového znaku z HMP (ÚZ 00090). Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ 0013 Hl. m. Praha viz dopis č.j. MHMP/ROZ 2/76/2015 ze dne Investiční dotace HMP - podíl spoluúčasti finan. projektu ze Strukturálních fondů EU Operační program Životní prostředí Poznámka: Výdaje v částce Kč nutno označit ÚZ 00090, protože podléhají RÚ č. 7 v částce Kč z 2229 (ostatní záležitosti v silniční dopravě), pol (opravy a udržování), ORJ 0313, ÚZ 0000, ORG Údržba vodorovného a svislého dopravního značení Kč na 2229 (ostatní záležitosti v silniční dopravě), pol (nákup ostatních služeb), ORJ 0313, ÚZ 0000, ORG Údržba vodorovného a svislého dopravního značení Kč Strana 11 (celkem 14)

12 Jedná se o rozpočtovou úpravu položek v rámci schváleného rozpočtu akce Údržba vodorovného a svislého dopravního značení. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Fond obnovy MČ Praha 12. RÚ č. 8 v částce Kč z 3421 (využití volného času dětí a mládeže), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0613, ÚZ 0610, ORG stavba Sportoviště v ul. Jordana Jovkova Kč na 3421 (využití volného času dětí a mládeže), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0613, ÚZ 0610, ORG stavba Sportoviště v ul. Jordana Jovkova Kč Ve schváleném rozpočtu 2015 byl chybně uveden ORG u stavby Sportoviště v ul. Jordana Jovkova. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Fond obnovy MČ Praha 12. RÚ č. 9 v částce Kč z 2212 (silnice), pol (opravy a udržování), ORJ 0313, ÚZ 0610, ORG Běžná údržba a odstraňování havárií na pozemních komunikacích Kč na 2219 (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG Přechod ulice a doplnění chodníku Do Koutů Kč Jedná se o rozpočet na úhradu autorského dozoru na stavbě Přechod ulice a doplnění chodníku Do Koutů. Tato částka nebyla zahrnuta do rozpočtu Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Fond obnovy MČ Praha 12. Strana 12 (celkem 14)

13 RÚ č. 10 v částce Kč z 2212 (silnice), pol (opravy a udržování), ORJ 0313, ÚZ 0610, ORG Běžná údržba a odstraňování havárií na pozemních komunikacích Kč na 2219 (ostatní záležitosti pozemních komunikací), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG Rozšíření části chodníku v ulici K Otočce v Praze Kč Jedná se o rozpočet na úhradu autorského dozoru na stavbě Rozšíření části chodníku v ulici K Otočce v Praze 12. Tato částka nebyla zahrnuta do rozpočtu Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Fond obnovy MČ Praha 12. RÚ č. 11 v částce Kč 1) z 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG projekt Areál Na Zvonici Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ , ORG projekt Areál Na Zvonici Kč 2) z 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG projekt Areál Na Zvonici Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (opravy a udržování), ORJ 0213, ÚZ , ORG projekt Areál Na Zvonici Kč Částka Kč představuje výši spoluúčasti MČ Praha 12 na financování projektu Areál Na Zvonici, na který byla přidělena dotace ze Strukturálních fondů EU Operační program Praha Konkurenceschopnost. Na základě smlouvy o spolufinancování je MČ Praha 12 povinna zajistit financování projektu do výše 7,5% z celkových uznatelných nákladů projektu. Úprava spočívá ve změně účelových znaků z ÚZ 0610 (Fond obnovy) na ÚZ (HMP). Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Fond obnovy MČ Praha 12. Strana 13 (celkem 14)

14 RÚ č. 12 v částce Kč 1) z 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG projekt Areál Ráček Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ , ORG projekt Areál Ráček Kč 2) z 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (budovy, haly a stavby), ORJ 0213, ÚZ 0610, ORG projekt Areál Ráček Kč na 3745 (péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň), pol (opravy a udržování), ORJ 0213, ÚZ , ORG projekt Areál Ráček Kč Částka Kč představuje výši spoluúčasti MČ Praha 12 na financování projektu Areál Ráček, na který byla přidělena dotace ze Strukturálních fondů EU Operační program Praha Konkurenceschopnost. Na základě smlouvy o spolufinancování je MČ Praha 12 povinna zajistit financování projektu do výše 7,5% z celkových uznatelných nákladů projektu. Úprava spočívá ve změně účelových znaků z ÚZ 0610 (Fond obnovy) na ÚZ (HMP). Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ Fond obnovy MČ Praha 12. RÚ č. 13 Přesun finančních prostředků v rámci ORJ 0012 Životní prostředí v částce Kč v následující rozpočtové skladbě: z 2310 (pitná voda), pol (opravy a udržování) na 2310 (pitná voda), pol (studená voda) Kč Kč Finanční prostředky budou použity na úhradu vodného a stočného za odběrné místo Sofijské náměstí č. parc. 4400/451. Zdroj krytí: Vlastní v rámci ORJ PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky Strana 14 (celkem 14)

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VIII. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VIII. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 102.24.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 94 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-142-019-13. Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 VIII.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-142-019-13. Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 VIII. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-142-019-13 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 VIII. série Rozpočtové změny RZ č. 57 Posílení rozpočtu ORJ 0018 -

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 V. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 V. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 80.01.12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 V. série Rozpočtové změny RZ č. 32 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

OBEC SVOJETICE Rozpočet pro rok 2015

OBEC SVOJETICE Rozpočet pro rok 2015 Rozpočet 2015 0000 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv.čin 1 500 000,00 0000 1112 Daň z příjmů FO ze sam.výd.čin. 0000 1113 Daň z příjmů FO z kap.výnosů 170 000,00 0000 1121 Daň z příjmů PO 1 600 000,00 0000

Více

Městská část Praha - Ďáblice rozpočet 2016 Schválený Schválený

Městská část Praha - Ďáblice rozpočet 2016 Schválený Schválený 4 BILANCE PŘÍJMŮ 5 1. Neinvestiční dotace ze SR 6 0,00 7 6330 4137 na výkon státní správy ZJ 900 88 000,00 91 000,00 8 4116 na činnost SDH 0,00 0,00 9 Celkem 88 000,00 91 000,00 10 11 2. Neinvestiční dotace

Více

Městská část Brno- Vinohrady rozpis rozpočtu na rok 2014

Městská část Brno- Vinohrady rozpis rozpočtu na rok 2014 Městská část Brno- Vinohrady rozpis rozpočtu na rok 2014 Vysvětlivky : SR - schválený rozpočet r.2013 OS - očekávaná skutečnost r.2013 R - rozpočet r. 2014 PŘÍJMY(tis. Kč) Třída 1 - Daňové příjmy 1 155,0

Více

0000 1014 1341 000000000 Poplatek ze psů 2014 12 400,00 Org: 1014 Psi 2014 12 400,00

0000 1014 1341 000000000 Poplatek ze psů 2014 12 400,00 Org: 1014 Psi 2014 12 400,00 roku 2015 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 980 000,00 0000 0000 1112 000000000 Daň

Více

Rozpočet - rok 2016 - PŘÍJMY Obce Nová Ves

Rozpočet - rok 2016 - PŘÍJMY Obce Nová Ves Rozpočet - rok 2016 - PŘÍJMY Obce Nová Ves Paragraf Položka tis. Kč Třída 1 1111 Daň z příjmu fyz.osob ze závislé činnosti 1 200 1112 Daň z příjmu fyz.osob ze samost. výděl.činnosti 18 1113 Daň z příjmu

Více

Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ SR 2012 SR 2013 2014

Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ SR 2012 SR 2013 2014 Příloha č. 1 Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ SR 2012 SR 2013 2014 1341 Poplatek ze psů 67 67 70 1343 Poplatky za užívání veřejného prostranství 3 3 3 1347 Poplatky za provozovaný výh.

Více

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Rozpočet Obce Mikulov na rok 2008 byl sestaven na základě Metodiky tvorby a projednání rozpočtu obce na rok 2008. Byl vytvořen v souladu se zákonem č.128/2000 o

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 USNESENÍ č. 16/3-12 Z 1. Rozpočtové opatření č. 5/2012 pol.4116 ostatní neinvestiční přijaté transfery ze státního rozpočtu

Více

Rozpočet na rok 2016

Rozpočet na rok 2016 Rozpočet na rok 2016 Příjmy: OBEC STUDENÁ Nám. sv. J. Nepomuckého 18, 378 56 STUDENÁ Rozpočet schválen zastupitelstvem dne: Starosta obce (podpis,razítko): OdPa ÚZ NZD ORG Položka Text Rozpočet 2016 DAŇOVÉ

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Svazek obcí Mikroregionu Zábřežsko Masarykovo nám. 510/6, 789 01 Zábřeh IČO : 484 28 311 Při hospodaření s finančními prostředky Svazku obcí

Více

Závěrečný účet za rok 2013

Závěrečný účet za rok 2013 Závěrečný účet za rok 2013 DSO Blanicko-Otavského regionu Masarykovo nám. 128, 398 11 Protivín IČ: 69535086 V roce 2013 DSO Blanicko-Otavského regionu zajišťovalo svoji běžnou činnost prostřednictvím jak

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní finanční výdaje (nespecifikované rezervy) o Kč Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-004-005-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 XI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0000 Ostatní

Více

Závěrečný účet za rok 2014

Závěrečný účet za rok 2014 Obec Čakov Údaje o organizaci Závěrečný účet za rok 2014 Sestavený ke dni 11.2.2015 Název Adresa IČ Právní forma Obec Čakov Čakov 37384 Čakov 00581216 Zatím neurčeno Kontaktní údaje Telefon E-mail Web

Více

Schválený rozpočet roku 2013

Schválený rozpočet roku 2013 Obec Žeraviny KEO-W 1.7.58 / Uc19s strana: 1 /7 pří J MY - dle paragrafů, organizací a položek Par Org Pol N+Z+Uz Popis Schválený rozpočet 0000 0000 0000 1111 00000000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 0000

Více

Zasedání obecního zastupitelstva obce Soběslavice dne 27.1.2012

Zasedání obecního zastupitelstva obce Soběslavice dne 27.1.2012 Zasedání obecního zastupitelstva obce Soběslavice dne 27.1.2012 1. Schválení programu zasedání: Ing. Radko Rys předložil ke schválení program zasedání: 1. Schválení programu zasedání 2. Plnění rozpočtu

Více

Orsoft-u0iatk11 040 - VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, REG.RAD A DSO - Fin 2-12 M LIST : 5 (v Kč na dvě desetinná místa) (ufsata ) OBDOBÍ :

Orsoft-u0iatk11 040 - VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, REG.RAD A DSO - Fin 2-12 M LIST : 5 (v Kč na dvě desetinná místa) (ufsata ) OBDOBÍ : Orsoft-u0iatk11 040 - VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, REG.RAD A DSO - Fin 2-12 M LIST : 1 (v Kč na dvě desetinná místa) (ufsata ) OBDOBÍ : 31.12.2012 DATUM:14.05.2013 IČO ORGANIZACE : 00255513

Více

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2012 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis.

Rozpočet příjmů a financování podle položek rozpočtové skladby na rok 2012 Statutárního města Ostravy - městského obvodu Petřkovice (v tis. Paragraf Název paragrafu Položka Název položky UZ SR 2010 SR 2011 SR 2012 1341 Poplatek ze psů 67 67 67 1343 Poplatky za užívání veřejného prostranství 3 3 3 1347 Poplatky za provozovaný výh. hrací přístr.

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 72.03.12 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní prostředí

Více

Obec Radonice, 00262111, 431 55 Radonice Rozpočet na rok 2015

Obec Radonice, 00262111, 431 55 Radonice Rozpočet na rok 2015 Obec Radonice, 00262111, 431 55 Radonice Rozpočet na rok 2015 A/. PŘÍJMY 2015 Paragraf Položka Text Kč 1111 Daň z příjmů FO záv.č. 2.450.000 1112 Daň z příjmů OSVČ 55.000 1113 Dan z př. z kap. majetku

Více

Seniorcentrum OASA s.r.o Domov pro seniory

Seniorcentrum OASA s.r.o Domov pro seniory Seniorcentrum OASA s.r.o Domov pro seniory OBDOBÍ: 1.1.2011 31.12.2011 Název a sídlo účetní jednotky: Seniorcentrum OASA s.r.o. Sídlo: Petřvaldík 68, 742 60 Petřvald 2 IČ: 27857018 Datum vzniku: 17. 09.

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-022-006-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 III. série Rozpočtové změny RZ č. 15 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

OBEC JESENÍK NAD ODROU R O Z P O Č E T P Ř Í J M Ů N A R O K 2 0 1 6 V TISÍCÍCH KČ

OBEC JESENÍK NAD ODROU R O Z P O Č E T P Ř Í J M Ů N A R O K 2 0 1 6 V TISÍCÍCH KČ R O Z P O Č E T P Ř Í J M Ů N A R O K 2 0 1 6 Daň z příjmu f.o. ze ZČ Daň z příjmu f.o. ze SVČ Daň z příjmu f.o. vybíraná srážkou Daň z příjmu právnických osob Daň z přidané hodnoty Poplatek za likvidaci

Více

Obec Vendryně SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2016. PŘÍJMY SCHVÁLENÝ ROZP. Text na rok 2016 v Kč

Obec Vendryně SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2016. PŘÍJMY SCHVÁLENÝ ROZP. Text na rok 2016 v Kč SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2016 Obec Vendryně PŘÍJMY SCHVÁLENÝ ROZP. Text na rok 2016 v Kč Bez ODPA/seskupení položek /11 Daně z příjmů: 39 550 000 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činností 8 970

Více

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA PRO DĚTI, ŽÁKY A STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V SOUKROMÝCH A CÍRKEVNÍCH ŠKOLÁCH NA ROK 2010 Č. j.: 24 525/2009-61 V Praze dne 17. prosince

Více

** 0000 0633 1511 000000000 Daň z nemovitostí 165 000,00 Org: 0633 165 000,00

** 0000 0633 1511 000000000 Daň z nemovitostí 165 000,00 Org: 0633 165 000,00 strana: 1 / 13 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1122 000000000 Daň z příjmů práv.osob za obce 450 000,00 0000 0000 1340 000000000 Poplatek za provoz systému shr 286 000,00

Více

OBEC DLOUHOMILOV IČ 00302490

OBEC DLOUHOMILOV IČ 00302490 OBEC DLOUHOMILOV IČ 00302490 Rozpočet obce schválen ZO dne: Usnesení č. Projednáno ve FV dne: N á v r h Vyvěšeno na úřední desce dne: 24.02.2016 Sejmuto z úřední desky dne: 12.03.2016 P Ř Í J M Y ROZPOČTOVÝCH

Více

poměrná část energie administrativního odd. oprava kopírky, kamerového systému aj. semináře, jednání, asistence, supervizor,

poměrná část energie administrativního odd. oprava kopírky, kamerového systému aj. semináře, jednání, asistence, supervizor, Rozpočet projektu (neinvestiční náklady) na rok 2007 podle nákladových položek Jihočeské substituční centrum A B Nákladová položka Náklady na rok Poznámka - slovní komentář 2007 (nutno vyplnit) 1. Provozní

Více

Závěrečný účet za rok 2015

Závěrečný účet za rok 2015 Obec Hosty Údaje o organizaci Závěrečný účet za rok 2015 Sestavený ke dni 5.5.2016 Název Adresa IČ Právní forma Obec Hosty Hosty 37501 Hosty 00581348 Obec nebo městská část hlavního města Prahy Kontaktní

Více

P Ř Í J M Y. Upravený rozpočet Obce Dolany na rok 2010 dle rozpočtových opatření č. 1/2010. 400 000,00 Kč. z toho: vodné.

P Ř Í J M Y. Upravený rozpočet Obce Dolany na rok 2010 dle rozpočtových opatření č. 1/2010. 400 000,00 Kč. z toho: vodné. P Ř Í J M Y vodní hospodářství 400 000,00 Kč z toho: vodné 400 000,00 Kč odpadové hospodářství z toho: poplatek za komunální odpad cena za využívání systému obce podnikateli příspěvek za třídění odpadu

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 114.31.10 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2010 II. série Rozpočtové změny RZ č. 16 Snížení rozpočtu ORJ 0019 Vnitřní

Více

A/ Běžné výdaje k 31.12.2008 = 2 947 808,17 Kč Paragraf Položka Text Schválený rozpočet. % plnění UR. Skutečnost k 31.12.2008.

A/ Běžné výdaje k 31.12.2008 = 2 947 808,17 Kč Paragraf Položka Text Schválený rozpočet. % plnění UR. Skutečnost k 31.12.2008. II. Výdaje Oblast výdajů rozpočtového hospodaření obce v r. 2008 zahrnuje: A/ běžné výdaje, kterými obec zajišťovala veřejnou správu a samosprávu B/ kapitálové výdaje, kterými obec financovala pořízení

Více

Schválený rozpočet města Oloví na rok 2015

Schválený rozpočet města Oloví na rok 2015 Město Oloví, Hory 42, 357 07 IČO: 00259535 Příjmy Schválený rozpočet města Oloví na rok 2015 Paragraf Daň z příjmů FO ze záv. činnosti 3 800 000,00 Daň z příjmů FO ze sam výd. činnosti 80 000,00 Daň z

Více

Orsoft-u0iatk11 040 - VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, REG.RAD A DSO - Fin 2-12 M LIST : 1 (v Kč na dvě desetinná místa) (ufsata ) OBDOBÍ :

Orsoft-u0iatk11 040 - VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, REG.RAD A DSO - Fin 2-12 M LIST : 1 (v Kč na dvě desetinná místa) (ufsata ) OBDOBÍ : Orsoft-u0iatk11 040 - VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚSC, REG.RAD A DSO - Fin 2-12 M LIST : 1 (v Kč na dvě desetinná místa) (ufsata ) OBDOBÍ : 31.12.2011 DATUM:01.06.2012 IČO ORGANIZACE : 00255513

Více

5. Vybrané ekonomické údaje

5. Vybrané ekonomické údaje 5. Vybrané ekonomické údaje 5.1. Finanční vypořádání s městskými částmi hl. m. Prahy za rok 2014 Projednání návrhů finančních vypořádání s představiteli jednotlivých městských částí hl. m. Prahy proběhlo

Více

Příloha č. 1. Rozpočet příjmů celkové zdroje (218.654 tis. Kč) a výdajů (218.654 tis. Kč) je sestaven jako vyrovnaný.

Příloha č. 1. Rozpočet příjmů celkové zdroje (218.654 tis. Kč) a výdajů (218.654 tis. Kč) je sestaven jako vyrovnaný. Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu Příloha č. 1 Rozpočet městského obvodu Slezská Ostrava pro rok 2015 Rozpočet byl sestaven v souladu s obecně závaznou vyhláškou

Více

MĚSTO TŘEMOŠNICE IČO 00271071

MĚSTO TŘEMOŠNICE IČO 00271071 MĚSTO TŘEMOŠNICE IČO 00271071 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 BĚŽNÝ ROZPOČET 2014 v tis.kč třída rozpočet schval rozpočet upravený skutečnost % UR PŘÍJMY 39 762,64 47 653,93 56 731,87 119,00 VÝDAJE 41 508,42

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 13.28.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 - Práce a

Více

P Ř Í J M Y. Upravený rozpočet Obce Dolany na rok 2010 dle rozpočtových opatření č. 4/2010. 400 000,00 Kč. z toho: vodné. 124 125,00 Kč.

P Ř Í J M Y. Upravený rozpočet Obce Dolany na rok 2010 dle rozpočtových opatření č. 4/2010. 400 000,00 Kč. z toho: vodné. 124 125,00 Kč. P Ř Í J M Y vodní hospodářství 424 100,00 Kč z toho: vodné 400 000,00 Kč 24 100,00 Kč vratka přepl.popl.za odběr podzemních vod r.2009 odpadové hospodářství z toho: poplatek za komunální odpad cena za

Více

Závěrečný účet DSO Mikulovsko de dni 31. 12. 2013 - příjmy a výdaje včetně financování (v Kč)

Závěrečný účet DSO Mikulovsko de dni 31. 12. 2013 - příjmy a výdaje včetně financování (v Kč) Závěrečný účet DSO Mikulovsko de dni 31. 12. 2013 - příjmy a výdaje včetně financování (v Kč) upravený Skutečnost k 31. 12. 2013 Příjmy celkem 666 900,00 18 694 400,00 18 692 486,06 Výdaje celkem *) 2

Více

MĚSTO ČESKÝ BROD ROZPOČET 2014 V TIS. rozpočtové opatření č.4

MĚSTO ČESKÝ BROD ROZPOČET 2014 V TIS. rozpočtové opatření č.4 PŘÍJMY skutečnost Popis 2014 ropč.1 ropč.2 31.7.2014 rop č.3 rop č.4 1 Daň z přidané hodnoty 30 000,00 33 000,00 33 000,00 19 183,87 34 000,00 34 000,00 2 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funkč. požitků

Více

Příloha č. 1. Rozpočet městského obvodu Slezská Ostrava pro rok 2016

Příloha č. 1. Rozpočet městského obvodu Slezská Ostrava pro rok 2016 Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu Příloha č. 1 Rozpočet městského obvodu Slezská Ostrava pro rok 2016 Rozpočet byl sestaven v souladu s obecně závaznou vyhláškou

Více

Období: 2011 dosud Název školy: Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem, Pedagogická fakulta Obor: Specializace v pedagogice Školský management

Období: 2011 dosud Název školy: Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem, Pedagogická fakulta Obor: Specializace v pedagogice Školský management Příloha A Životopisy ředitelů školy Mgr. Jan Smrž V letech 1972 1973 působil jako učitel na ZŠ Vodňany. Ve školním roce 1973 1974 působil jako učitel v ZŠ Strakonice, načež přestoupil v následujícím roce

Více

USNESENÍ 3. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 25. 1. 2016

USNESENÍ 3. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 25. 1. 2016 USNESENÍ 3. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 25. 1. 2016 Usnesení 54/2016 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: 1. Kontrola usnesení (tajemník) 2. Rozpočtová opatření (Ing. Rambousková)

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-029-013-15 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2015 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 36 Snížení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

Závěrečný účet za rok 2015

Závěrečný účet za rok 2015 Obec Kravaře Údaje o organizaci Závěrečný účet za rok 2015 Sestavený ke dni 30.5.2016 Název Adresa IČ Právní forma Obec Kravaře náměstí 166 47103 Kravaře 00260657 Obec nebo městská část hlavního města

Více

Závěrečný účet Města Kostelec nad Orlicí za rok 2015

Závěrečný účet Města Kostelec nad Orlicí za rok 2015 Příloha č. 1 Závěrečný účet Města Kostelec nad Orlicí za rok 2015 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů

Více

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč USNESENÍ č. 25/2014 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp Kontrola usnesení

Více

Závěrečný účet za rok 2010

Závěrečný účet za rok 2010 Statutární město Ostrava Městský obvod Poruba Závěrečný účet za rok 2010 Dne 4.6.2011 byl schválen usnesením č. 56/ZMOb1014/4 na 4. zasedání Zastupitelstva městského obvodu závěrečný účet statutárního

Více

R o z h o d n u t í p r i m á t o r k y v působnosti RM

R o z h o d n u t í p r i m á t o r k y v působnosti RM Magistrát města Ústí nad Labem Kancelář tajemníka MmÚ R o z h o d n u t í p r i m á t o r k y v působnosti RM ze dne 8. 6. 2016 238/16 263/16 ==================================================================

Více

Závěrečný účet obce Kyselka za rok 2015

Závěrečný účet obce Kyselka za rok 2015 Závěrečný účet obce Kyselka za rok 2015 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaj o plnění příjmů a výdajů za rok 2015 (údaje v Kč) Rozpočet

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 75.13.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0018 Práce a sociální

Více

Komentář k hospodaření organizace v roce 2013

Komentář k hospodaření organizace v roce 2013 Komentář k hospodaření organizace v roce 2013 Příspěvková organizace Základní škola Klatovy, Čapkova ul. 126 byla zřízena 1.7.2000. Postupně se rozšířila o školní sportovní halu (11/2003) a školní jídelnu

Více

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě:

RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice základní infrastruktury o ,- Kč v následující rozpočtové skladbě: Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 95.43.09 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2009 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 75 Posílení rozpočtu ORJ 0013 Investice

Více

2.2 Vzdělávací infrastruktura IROP 4 9d 4.1 14 736,84 14 000,00 0,00 736,84 0,00

2.2 Vzdělávací infrastruktura IROP 4 9d 4.1 14 736,84 14 000,00 0,00 736,84 0,00 Program Prioritní osa/ Priorita Unie Investiční priorita/ Prioritní oblast Specifický cíl programu/ Opatření PRV Financování podle specifických cílů a opatření SCLLD v jednotlivých letech Tabulka č. 1:

Více

Financování dopravní infrastruktury v České republice. Ing. Zbyněk Hořelica ředitel SFDI

Financování dopravní infrastruktury v České republice. Ing. Zbyněk Hořelica ředitel SFDI Financování dopravní infrastruktury v České republice Ing. Zbyněk Hořelica ředitel SFDI Čerpání rozpočtu SFDI v roce 2015 Schválený rozpočet 94,4 mld. Kč Celkové čerpání 91,5 mld. Kč / cca 97 % (Ve srovnání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 12. schůze, konané dne 15. 6. 2011 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Obec Střížov Závěrečný účet za rok 2014

Obec Střížov Závěrečný účet za rok 2014 Obec Střížov Údaje o organizaci Závěrečný účet za rok 2014 Sestavený ke dni 8.6.2015 Název Adresa IČ Právní forma Obec Střížov Střížov 37401 Střížov 00581895 Obec nebo městská část hlavního města Prahy

Více

(č. usnesení 227/10 243/10) XXX

(č. usnesení 227/10 243/10) XXX Usnesení z 28. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 28. jednání zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 23. června 2010 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Zákupy (č. usnesení 227/10 243/10) usnesení

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I.

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. č. R-113-009-13 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2013 I. série Rozpočtové změny RZ č. 1 Posílení rozpočtu ORJ 0012 Životní

Více

Rozpočet městské části Praha 12. na rok 2012

Rozpočet městské části Praha 12. na rok 2012 Příloha č. 1 k důvodové zprávě Rozpočet městské části Praha 12 na rok 2012 Zpracovatelé: Odpovídá: Ing. Milan Nový vedoucí ekonomického odboru Ing.Milan Nový Ing. Eva Šmídová ved. odd. rozpočtu vedoucí

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Úvěrový rámec na předfinancování a spolufinancování projektů zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

~---------------------~--~

~---------------------~--~ tl Žádost o dotaci městské č.. sti Praha 8 v sociální oblasti no rok 2016 MĚSTSKA ČÁST PRAHA 8 ltřad městské části (1) První den zveřejněni: 02 ft' i:j (,;zo/ť Poslední den zveřejněni: ~---------------------~--~

Více

Závěrečný účet Obce Osíčko za rok 2012

Závěrečný účet Obce Osíčko za rok 2012 OBEC OSÍČKO ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2012 Závěrečný účet Obce Osíčko za rok 2012 Obec Osíčko, IČO 00287563, podle 17, odst. 6, zák. č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-098-010-12 ze dne 11.12.2012 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2012 - IX. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte Žádost o dofinancování sociální služby pro r. 2016 v rámci Podmínek dotačního Programu na podporu poskytování sociálních služeb a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

Licence: D0FZ XCRGBA1A / B1A (07012015 / 28012013) Obec Želeč Želeč 26 391 74 Želeč

Licence: D0FZ XCRGBA1A / B1A (07012015 / 28012013) Obec Želeč Želeč 26 391 74 Želeč Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a regionálních rad sestavený k 13 / 2015 (v Kč na dvě desetinná místa) Rok Měsíc IČO 2015

Více

Schválený rozpočet na rok 2012

Schválený rozpočet na rok 2012 Městys Častolovice Schválený rozpočet na rok 2012 Rozpočtové příjmy 0000 1111 Daň z příj.fyz.osob ze závis.činnosti v tis. Kč 2.140 0000 1112 Daň z příj.fyz.os.ze sam.výd.činnosti 300 0000 1113 Daň z příj.fyz.osob

Více

18.12.2015. Rozpočtové hospodaření obcí

18.12.2015. Rozpočtové hospodaření obcí Rozpočtové hospodaření obcí Rozpočtové hospodaření územních samosprávných celků rozpočtový výhled rozpočtové provizorium rozpočet rozpočtové změny závěrečný účet Rozpočtový výhled Sestavuje se na 2 až

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok I. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-062-009-16 ze dne 21.3.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - I. série Rada městské části 1. s c h v a l

Více

Zpráva o činnosti příspěvkové organizace za rok 2010 4. 4. 2011

Zpráva o činnosti příspěvkové organizace za rok 2010 4. 4. 2011 Zpráva o činnosti příspěvkové organizace za rok 2010 4. 4. 2011 Ekonomika organizace Celkový rozpočet roku 2010 25 078 257 Kč (23 209 549) Z toho mzdové náklady 16 737 967 (16 033 743) (v závorce rok 2009)

Více

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T M Ě S T A Ž L U T I C E

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T M Ě S T A Ž L U T I C E Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T M Ě S T A Ž L U T I C E 2 0 1 0 Přehled bankovních účtů Města Žlutice k 31. 12. 2010 Základní běžný účet - ZBÚ ČS Základní běžný účet - ZBÚ ČSOB Sociální fond SF ČS Spořící účet

Více

Mikroregion Kutnohorsko

Mikroregion Kutnohorsko MIKROREGION KUTNOHORSKO Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T Z A R O K 2 0 0 7 Komentář k plnění rozpočtu za rok 2007 Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a regionálních rad sestavený k 12 / 2015 (v Kč na dvě desetinná místa) Rok Měsíc IČO 2015

Více

Město Jablonné nad Orlicí Náměstí 5.května 4 561 64 Jablonné nad Orlicí IČO : 00 27 89 63

Město Jablonné nad Orlicí Náměstí 5.května 4 561 64 Jablonné nad Orlicí IČO : 00 27 89 63 Město Jablonné nad Orlicí vzniklo jako samostatný právní subjekt na základě zákona č.367/1990 Sb. o obcích, ve znění pozdějších změn a doplň Identifikační údaje : Město Jablonné nad Orlicí Náměstí 5.května

Více

Sada 1 - Ekonomika 3. ročník

Sada 1 - Ekonomika 3. ročník S třední škola stavební Jihlava Sada 1 - Ekonomika 3. ročník 04. Srážky ze mzdy, sociální, zdravotní pojištění Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284

Více

Rozpočet obce Vavřinec na rok 2006

Rozpočet obce Vavřinec na rok 2006 obce Vavřinec na rok 2006 PŘÍJMOVÁ ČÁST 0000 Daňové příjmy a poplatky 1111 Daň FO ze záv. činnosti 1 000,00 1112 Daň FO ze sam. činnosti 360,00 1113 Daň FO vybíraná zvl. sazbou 55,00 1121 Daň z příjmů

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STŘÍBRA NA ROK 2 0 1 1 V Č E T N Ě F O N D Ů

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STŘÍBRA NA ROK 2 0 1 1 V Č E T N Ě F O N D Ů SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STŘÍBRA NA ROK 2 0 1 1 V Č E T N Ě F O N D Ů v tis. Kč 2011 I.PŘÍJMY CELKEM 156 573,12 z toho daňové 79 721,00 nedaňové 18 989,00 kapitálové 900,00 dotace neinvestiční 56 963,12

Více

P Ř Í J M Y 800 000,00 Kč 800 000,00 Kč

P Ř Í J M Y 800 000,00 Kč 800 000,00 Kč 1031 lesní hospodářství Upravený rozpočet Obce Dolany na rok 2013 dle rozpočtových opatření č. 13/2013 P Ř Í J M Y 800 000,00 Kč 800 000,00 Kč 2119 úhrada z dobývacího prostoru 40 000,00 Kč 40 000,00 Kč

Více

Obsah. Úvod... 8. Používané zkratky... 9

Obsah. Úvod... 8. Používané zkratky... 9 Obsah Úvod... 8 Používané zkratky... 9 1. Právní předpisy a hlavní změny pro rok 2011... 10 1.1 Právní předpisy... 10 1.2 Popis hlavních změn pro rok 2011... 10 1.2.1 Nejvýznamnější změny z let 2007 a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-178-004-14 ze dne 29.10.2014 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2014 - VIII. série Rada městské části 1. schvaluje

Více

Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136,

Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTYSE VRCHOTOVY JANOVICE ZA ROK 2015 podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. ve

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 Sdruzeni obci mikroregionu Hlinecko @S=700. 15 @U=531. ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 (v Kč) sestavený ke dni 04.02.2016 Údaje o organizaci identifikační číslo 70151156 název Sdruzeni obci mikroregionu Hlinecko

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-087-003-16 ze dne 5.9.2016 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu Městské části Praha 12 pro rok 2016 - rozpočtová opatření VI. série Rada městské části

Více

Příloha ZÁKLADNÍ. Základní škola Nedakonice, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace, 687 38 Nedakonice 142 předmět činnosti :, IČ : 75022982

Příloha ZÁKLADNÍ. Základní škola Nedakonice, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace, 687 38 Nedakonice 142 předmět činnosti :, IČ : 75022982 sestavená k 312014 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Učetní jednotka nemá informaci o sloučení nebo ukončení v roce 2015. Bude pokračovat ve své činnosti. A. Informace podle 7 odst. 4 zákona (TEXT)

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 Obec Blíževedly ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) sestavený ke dni 26.02.2014 Údaje o organizaci identifikační číslo 00524743 název Obec Blíževedly ulice, č.p. č.p. 10 obec Blíževedly PSČ, pošta 47104

Více

Vzor formuláře č. 2/1 PŘÍJMY

Vzor formuláře č. 2/1 PŘÍJMY Příloha č. 2 k vyhlášce č.../2008 Sb. Státní fond PŘÍJMY položka rozpočtové název skladby 1221 Spotřební daň z minerálních olejů 1227 Příplatek k ceně vstupného na veřejnou produkci 1321 Daň silniční 1322

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hlavního města Prahy pro rok 2013 - program B - sociální služby. A) Obecná část - souhrnná informace o organizaci

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hlavního města Prahy pro rok 2013 - program B - sociální služby. A) Obecná část - souhrnná informace o organizaci HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor zdravotnictví, sociální péče a prevence PID ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hlavního města Prahy pro rok 2013 - program B - sociální služby A) ná část

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 382 ze dne 10.06.2013 Schválení pravidel mobilní telefonie Městské části Praha 3

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 382 ze dne 10.06.2013 Schválení pravidel mobilní telefonie Městské části Praha 3 č.j.: 413/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 382 ze dne 10.06.2013 Schválení pravidel mobilní telefonie Městské části Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1.

Více

Závěrečný účet Města Suchdol nad Lužnicí za rok 2011

Závěrečný účet Města Suchdol nad Lužnicí za rok 2011 Závěrečný účet Města Suchdol nad Lužnicí za rok 2011 Mgr. Pavel Mráček, starosta města Sumář závěrečného účtu za rok 2011 Schválený rozpočet na rok 2011 Plnění rozpočtu za rok 2011 Třída 1 - Daňové příjmy

Více

Usnesení schůze rady obce Lužice č. 32 ze dne 11. 1. 2016. Usnesení č. 32/1 32/26

Usnesení schůze rady obce Lužice č. 32 ze dne 11. 1. 2016. Usnesení č. 32/1 32/26 Usnesení schůze rady obce Lužice č. 32 ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Členové rady: Tajemník OÚ: Ing. Jaroslav Kreml, Mgr. Jana Ambrožová Marie Gutová, Mgr. Jana Líčeníková, Ing. Jakub Buchta, Dis. Mgr.

Více

Závěrečný účet za rok 2015

Závěrečný účet za rok 2015 Obec Tvarožná Lhota Závěrečný účet za rok 2015 Údaje o organizaci Název Obec Tvarožná Lhota Adresa Tvarožná Lhota 69662 Tvarožná Lhota IČ 00285412 Právní forma Obec nebo městská část hlavního města Prahy

Více

U S N E S E N Í Z 32. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 8.10.2014. Hilmarová Petra. Hýža Ivan

U S N E S E N Í Z 32. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 8.10.2014. Hilmarová Petra. Hýža Ivan U S N E S E N Í Z 32. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 8.10.2014 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele Ing.Vrba Jaroslav Vraný Jiří Hilmarová

Více

MIKROREGION POJIZEŘÍ Závěrečný účet za rok 2015

MIKROREGION POJIZEŘÍ Závěrečný účet za rok 2015 MIKROREGION POJIZEŘÍ Závěrečný účet za rok 2015 Sestavený ke dni 23.5.2016 Údaje o organizaci Název MIKROREGION POJIZEŘÍ Adresa 51206 Semily IČ Právní forma 69861285 Svazek obcí Kontaktní údaje Telefon

Více

Rozpočet na rok 2014

Rozpočet na rok 2014 Rozpočet na rok 2014 P Ř Í J M Y v tis. Kč Org. OdPa Pol Název Rozpočet Daňové příjmy 9 600,00 1111 Daň z příjmů fyzic.osob (ZČ) 2 300,00 1112 Daň z příjmů fyzic.(osvč) 75,00 1121 Daň z příjmů právnických

Více

PŘÍJ. v tis. Kč neplní své plní své

PŘÍJ. v tis. Kč neplní své plní své Rozpočet Města Turnov 2003 po RZ č. 3 ZM RZ č. 3 R O Z P O Č E T 2 0 0 3 Nadace Nadace PŘÍJ. v tis. Kč neplní své plní své fun. t. druh. tř. org. DAŇOVÉ PŘÍJMY závazky závazky 111X Daň fyzické osoby 42700

Více

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série

Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 22.42.11 Rozpočtové změny a úpravy v rozpočtu městské části Praha 12 pro rok 2011 VI. série Rozpočtové změny RZ č. 53 Posílení rozpočtu ORJ 0014 Školství

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 986 ze dne 14.12.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 986 ze dne 14.12.2015 č.j.: 1052/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 986 ze dne 14.12.2015 Úprava rozpočtu roku 2015 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více