Letní. AFM News - podzim Dobrý den,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Letní. AFM News - podzim Dobrý den,"

Transkript

1 Podzimní AFM News

2 AFM News - podzim 2011 Dobrý den, rádi bychom Vám představili několik posledních novinek v naší společnosti. V tomto vydání si budete moci ve stručnosti přečíst o inovacích systému AFM, nových implementacích u klientů stávajících, představíme Vám i naše klienty nové. Nebudou chybět ani akce, kterých jsme se zúčastnili a náš plánovaný seminář SOFTWAROVÁ PODPORA SPRÁVY BUDOV A MAJETKU A JEJÍ INTEGRACE DO INTERNÍCH SYSTÉMŮ. Příjemné čtení Vám přejí. Letní Aleš Choutka a Stanislav Štědrý jednatelé společnosti

3 REALIZUJEME SPOLEČNÝ PROJEKT S PARTNEREM COLSYS AUTOMATIK, A.S. Pro významného klienta realizujeme společný projekt v oblasti energií. Cílem projektu je využití know how partnera v oblasti úspor energií a energetického managementu. V partnerské aplikaci tak dojde k realizaci krokůčinností, které povedou k efektivnějšímu využívání energií, včetně jejich optimálního nákupu, dokupu atd. Realizované kroky činnosti v partnerské aplikaci budou přenášeny do aplikace AFM, která bude kromě přehledu, plánů odečtů a jejich vyhodnocení sloužit rovněž k přehlednému reportu proběhlých krokůtěchto činností. Součástí řešení je rovněž přenos incidentních požadavků z partnerské aplikace do modulu Helpdesk AFM. Výsledkem je pak energetický management v závislosti na aktuálním stavu odběrů a odečtů měřidel, popřípadě v kombinaci s možnými incidentními stavy, které mohou v rámci provozu nastat. ALSTANET BYL PARTNEREM XI. ROČNÍKU TÝDNE FACILITY MANAGEMENTU Alstanet se stal již popáté partnerem Týdne Facility managementu, který se uskutečnil ve dnech , tradičně v Hotelu Olympik-Artemis. Letošní motto znělo: Facility management - příležitost pro integraci. Pořadatelem TFM 2011 byla česká pobočka asociace facility managerů IFMA CZ. Více informací naleznete na FOTO

4 ENGINE AMC NOVĚ PODPORUJE GOOGLE CHROME A MOZZILU FIREFOX Svět internetových prohlížečů se dynamicky vyvíjí. Kdysi neotřesitelná pozice Internet Exploreru je již minulostí. Aktuální jednička (podle statistik toplist.cz) českého internetu s 35% podílem je Mozzila Firefox. Dvojkou se potom během června tohoto roku po raketovém nástupu stal Google Chrome s aktuálním 25% podílem. Internet Explorer 8 vystřídal na druhé pozici nejen proto, že je 4-10x rychlejší, ale také proto že na trh pomalu nastupuje Internet Explorer 9 spojený s Windows 7. Dobrou zprávou pro uživatele AFM je, že již od příští verze našeho enginu AMC budou oba tyto nejoblíbenější prohlížeče podporovány. Bude to znamenat nejen podstatné zrychlení práce, ale také zvýšenou kompatibilitu s jinými operačními systémy, na kterých jak Google Chrome, tak Mozzila Firefox fungují.

5 ENGINE AMC FEATURE PACK II. Po zásadních změnách spojených s upgradem AMC enginu feature pack I., který přinesl například možnost například jednoduše vytvářet kontingenční tabulky přímo v prostředí aplikace AFM, přechází další sada vylepšení: 1. Jednoduché vytváření různých typů grafů z gridu i z kontingenčních tabulek 2. Plně nastavitelný dashboad V nové verzi AMC si jednoduše nastavíte cokoliv, co chcete vidět jako první, po přihlášení do aplikace. V seznamu možných modulů, které lze umístit na dashboard se ukazují kromě všech starých i nově všechna veřejná a moje privátní nastaveni gridu. Na dashboard se podle nastavení může nově přidávat grid i s připojeným grafem. A v případě potřeby se může zobrazit jen grid nebo jen graf. Nejen to, nově si můžete přímo na dashboard umístit třeba prohlížečku CAD dokumentace nebo vaše oblíbené internetové zpravodajské stránky.

6 3. Universální vylepšení přidávaní značek do šablon ů: Vytváření ových šablon se stalo podstatně jednodušší, protože máte vždy k dispozici stromečkový seznam značek, které můžete do šablony přidat. 4. Universální hromadná změna v gridu i v aplikačních objektech: Nyní je možné změnit většinu vybraných položek nad gridem. Položky pro změnu jsou na formulář změny vygenerovány automaticky. S tím je spojeno to, že je možné provést hromadnou úpravu nad aplikačními objekty tj. přidělit práva, přidělit skupiny, uživatele atd. Neboli na objekt se nemusí přidávat jeden uživatel po druhém, ale nastavení práv se může provést hromadně. Nejen to, nastavení práv se může provést na více aplikačních objektech najednou. V připravovaném feature pack III. je pak možné se těšit na možnost libovolného ostylování záznamů v girdu s podobným uživatelským komfortem jak v běžných kancelářských tabulkových procesorech. PROCHÁZÍME REDESIGNEM PROPAGAČNÍCH MATERIÁLŮ V létě tohoto roku jsme zmodernizovali grafickou podobu našich propagačních materiálů. Nový design byl navržen tak, aby byl lehký, jednoduchý, přehledný. Rozhodli jsme se zachovat naše korporátní barvy a ponechat stávající logo. Hlavní prvky nového designu naleznete také na úvodní straně AFM News.

7 VYDANÉ ČLÁNKY Jak zkvalitnit služby property a facility managementu? Statistiky jednoznačně dokládají, že pomyslné odražení ode dna v odvětví developmentu je stále více zbožným přáním developerů narovnat cenovou hladinu než realitou. Autor: Aleš Choutka Dewelopmnet News 09/2011 Má nová evropská norma facility managementu tendenci ho někam posunout? Facility management jako obor si za celou dobu své existence stojí mimo nějakou významnější legislativní regulaci. Dosud neexistoval ucelený návod jak ho používat, měřit a vyhodnotit. Ani terminologie nebyla ustálená a tak docházelo k celé řadě nejasností a omylů. Změnit tento stav si před čtyřmi roky dala za úkol první část normy ČSN EN [1]. Ačkoliv není norma stále dokončená (schválených je šest dílů ze sedmi), dává jasně najevo, kam se bude facility management (FM) ubírat. Dosud vydané a známé části dávají srozumitelný návod, jak pracovat zejména v oblasti určování kvality a ceny prováděných FM služeb. Ruku v ruce s vhodnou softwarovou podporu tak vzniká skvělá příležitost pro prokazatelné hodnocení kvality služeb se silnou vazbou na jejich cenu. Autor: Aleš Choutka Časopis Společnosti pro techniku prostředí Vytápění, větrání, instalace

8 SEMINÁŘ SOFTWAROVÁ PODPORA SPRÁVY BUDOV A MAJETKU A JEJÍ INTEGRACE DO INTERNÍCH SYSTÉMŮ Na přelomu ledna a února 2012 uskuteční naše společnost seminář s názvem: SOFTWAROVÁ PODPORA SPRÁVY BUDOV A MAJETKU A JEJÍ INTEGRACE DO INTERNÍCH SYSTÉMŮ Ve spolupráci se společností Microsoft s.r.o. se bude konat v prostorách této společnosti: BB Centrum, budova Alpha Vyskočilova 1461/2a, Praha 4 Program semináře: Akreditace Zahájení semináře úvodní slovo, představení společnosti Alstanet, s.r.o Představení produktu AFM Možnosti integrace se systémy typu HR, REM, ERP, CRM, DMS, GIS, ale i PHM (sdílení dat o zaměstnancích, objektech, fakturách, objednávkách, základních číselníků, pracovních kalendářů, dokumentů, výkresů a map, ale i systémů platebních karet PHM) Coffee break Ukázka implementace z praxe ve společnosti Unireality Ukázka implementace z praxe ve společnosti T-Mobile Diskuze Oběd V případě zájmu o účast na semináři nám prosím zašlete jména účastníků na kristyna.svobodova@alstanet.cz. Vstup je zdarma. Kapacita sálu je omezena.

9 NOVÉ PROJEKTY Byli jsme úspěšní ve výběrovém řízení klienta EvoBus Bohemia s.r.o. Aktuálně probíhají analytické práce na realizaci implementace komplexního CAFM řešení. Součástí řešení jsou zejména údržbové moduly, evidence a práce s CAD dokumentací budov a plánovací moduly. Projekt bude probíhat po dobu 6 měsíců. Pro klienta AB Facility, a.s. jsme realizovali implementaci integračního modulu Cílem projektu bylo propojení modulu Helpdesk aplikace AFM s helpdeskem CA Service desk Manager na straně klienta, kterým je Česká spořitelna, a.s.. Propojení bylo na základě požadavku klienta realizováno prostřednictvím xml komunikace. Pro klienta AB Facility, a.s. jsme realizovali implementaci integračního modulu Cílem projektu bylo propojení modulu Helpdesk aplikace AFM s helpdeskem CA Service desk Manager na straně klienta, kterým je RWE Interní služby, s.r.o. Propojení bylo na základě požadavku klienta realizováno prostřednictvím xml komunikace.

10 NOVÉ PROJEKTY U klienta AB Facility, a.s. jsme dokončili projekt upgrade aplikace a licenčního rozšíření Došlo k realizaci upgrade celého portfolia aktuálně využívaných modulů na nejnovější verze. Součástí projektu bylo rozšíření licenčního omezení pro Slovenskou republiku, kde klient otevřel novou pobočku. U zákazníka T-Mobile a.s. jsme dokončili projekt evidence inventur hotovostí a cenin Cílem tohoto projektu byla realizace inventur pokladen, jejich stavů a porovnání výsledků inventur na prodejnách zákazníka. U klienta VGP - industriální stavby, s.r.o. provádíme rozsáhlé změny aplikace Na základě požadavků klienta provádíme zásadní změny aktuální aplikace. Změny se dotýkají upgrade engine AMC a realizace reportů, dále pak upgrade stávajících ekonomických modulů (Objednávky, Faktury), úpravy stávajících WorkFlow a modulu Údržba, realizace veřejné klientské části a nasazení modulů DMS a Controlling.

11 NOVÉ PROJEKTY U zákazníka Komerční banka, a.s. jsme realizovali úpravy a rozšíření modulu Autopark Došlo k realizaci propojení na nového poskytovatele GPS společnost PRINCIP a.s. Cílem propojení je primárně sdílení knih jízd jako podklad pro vyúčtování a dále vzájemná aktualizace vozidel a řidičů. Součástí projektu byly i úpravy modulu Autopark (pro provoz vozidel ve Slovenské republice). Klientovi Vodafone Czech Republic a.s. jsme realizovali projekt Incident reporty Cílem projektu bylo propojení modulu Helpdesk aplikace AFM s helpdeskem CA Service desk Manager na straně klienta, kterým je Česká spořitelna, a.s.. Propojení bylo na základě požadavku klienta realizováno prostřednictvím xml komunikace. U klienta Vodafone Czech Republic a.s. jsme realizovali projekt FTE Cílem projektu je spravovat interní požadavky na nové zaměstnance z hlediska schvalování a současně zajišťování informovanosti ostatních oddělení o plánovaných přírůstcích pro účely zajištění souvisejících úkonů (například plánování pracovních míst nebo pracovních pomůcek).

12 NOVÉ PROJEKTY Pro klienta ISS Facility Services s.r.o. jsme realizovali implementaci integračního modulu Cílem projektu bylo propojení modulu Helpdesk aplikace AFM s helpdeskem CA Service desk Manager na straně klienta, kterým je RWE Interní služby, s.r.o.. Propojení bylo na základě požadavku klienta realizováno prostřednictvím xml komunikace. Pro klienta ŘÍZENÍ LETOVÉHO PROVOZU ČR, S.P. realizujeme změny ve stávající aplikaci AFM Klient požaduje realizaci změn v oblasti autoparku a incidentního helpdesku a interface na stávající aplikaci třetí strany. Pro klienta Nemocnice České Budějovice jsme provedli rozsáhlý import technologií Nemocnice České Budějovice provedla rozsáhlý import cca 9000 kusů zdravotnických technologií do své aplikace AFM. Cílem je umožnit lokalizovat technologii nejenom na budovy jako to bylo doposud, ale mít vazbu technologií na jednotlivé místnosti. Společně s CAD prohlížečkou potom bude možné jakoukoliv technologii lokalizovat přímo v plánech budovy. Kompletní pasportizace budov, kterou v Nemocnici České Budějovice pro společnost Alstanet s.r.o. subdodávala společnost Indess s.r.o. je průběžně aktualizována tak, aby odpovídala skutečnosti. Alstanet s.r.o., listopad 2011

Záøijové novinky. Podzimní AFM News. Øešení podle vašich pøedstav. Dobrý den,

Záøijové novinky. Podzimní AFM News. Øešení podle vašich pøedstav. Dobrý den, Záøijové novinky Dobrý den, rádi bychom vás touto cestou pozdravili u pøíležitosti desetiletého výroèí vzniku spoleènosti Alstanet s. r. o. a pøedstavili nìkolik posledních novinek, aktuální stavy nìkterých

Více

Letní. AFM News - Léto Dobrý den,

Letní. AFM News - Léto Dobrý den, AFM News Léto 2012 Dobrý den, rádi bychom Vám představili několik posledních novinek v naší společnosti. V tomto vydání si budete moci ve stručnosti přečíst o inovacích systému AFM, nových implementacích

Více

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 MIS Manažerský informační systém pro Ekonomický informační systém EIS JASU CS Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 Poslední aktualizace dne 5.8.2014 MÚZO Praha s.r.o. je certifikováno

Více

ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM

ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Případová studie ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Jak jsme společnosti ČSOB zefektivnili práci s firemními klienty ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Celý projekt začal v srpnu, přičemž

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem On-line vyjádření k existenci sítí" Technická dokumentace 1/5 Úvod Tento dokument je nedílnou součástí zadávacích podmínek

Více

Autodesk AutoCAD LT 2019

Autodesk AutoCAD LT 2019 Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2019. AutoCAD

Více

InBiz VŠECHNO, CO JE MOŽNÉ

InBiz VŠECHNO, CO JE MOŽNÉ InBiz VŠECHNO, CO JE MOŽNÉ NEJNOVĚJŠÍ GENERACE ELEKTRONICKÉHO BANKOVNICTVÍ InBiz je zcela nový systém, vytvořený a strukturovaný podle osvědčené e-bankingové platformy skupiny Intesa Sanpaolo pro firemní

Více

modul AMC ENGINE verze 5.7 Evidence a procesy ZÁKLADNÍ SHRNUTÍ www.alstanet.cz

modul AMC ENGINE verze 5.7 Evidence a procesy ZÁKLADNÍ SHRNUTÍ www.alstanet.cz AMC ENGINE verze 5.7 Bez nutnosti instalace Aplikační objekty a uživatelské role Sofistikované nastavení filtrů a kontingenčních tabulek Uživatelská nastavení Export a tisk Aplikace je postavena na třívrstvé

Více

CRM systém. CRM systém. webová aplikace. SKIL, spol. s r.o. Vítězství 27, Olomouc-Droždín Tel.:

CRM systém. CRM systém. webová aplikace. SKIL, spol. s r.o. Vítězství 27, Olomouc-Droždín  Tel.: CRM systém webová aplikace SKIL, spol. s r.o. Vítězství 27, Olomouc-Droždín www.skil.cz skil@skil.cz Tel.: +420 585 383 564-5 1 CRM SYSTÉM WEBOVÁ APLIKACE Popis systému CRM CRM ( řízení vztahů se zákazníky)

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

Inovace ve vaší společnosti

Inovace ve vaší společnosti Efektivní řízení meetingů hladce a jednoduše MeetingRoomApp je moderní digitální rezervační systém určený pro správu zasedacích a konferenčních místností. Chytrá technologie umožňuje efektivně řídit a

Více

myavis NG MOBILE SOLUTIONS CRM s podporou obchodních procesů v terénu

myavis NG MOBILE SOLUTIONS CRM s podporou obchodních procesů v terénu myavis NG MOBILE SOLUTIONS CRM s podporou obchodních procesů v terénu KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ CRM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ OBCHODNÍCH, MARKETINGOVÝCH A DISTRIBUČNÍCH ČINNOSTÍ, S PODPOROU PRÁCE V TERÉNU, PRO EFEKTIVNÍ

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

Novinky v rozhraních na externí systémy. Petr Havlíček, 8. listopadu 2016

Novinky v rozhraních na externí systémy. Petr Havlíček, 8. listopadu 2016 Novinky v rozhraních na externí systémy Petr Havlíček, 8. listopadu 2016 Cribis Cribis prověření organizace Rozhraní v pilotním provozu Systém Cribis Informace o firmách Provozuje společnost CRIF - Czech

Více

Projekt Nové SINPRO. Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50. www.czechtrade.cz

Projekt Nové SINPRO. Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50. www.czechtrade.cz Projekt Nové SINPRO Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50 www.czechtrade.cz Úvod Prezentace projetu nové SINPRO Cíle projektu Rozdělení projektu do realizačních

Více

Autodesk AutoCAD 2020

Autodesk AutoCAD 2020 Novinky Autodesk AutoCAD 2020 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD 2020. Obsah: Úvod... 3 1. Zjednodušené vkládání bloků...

Více

Informace k aktualizaci Poski REAL

Informace k aktualizaci Poski REAL Informace k aktualizaci Poski REAL verze 2.12, vydání 13.12.2013 Vážení zástupci realitních kanceláří, dovolujeme si Vás informovat o vydání nové verze programu Poski REAL, verze 2.12, která opět přichází

Více

Slovenská spořitelna:

Slovenská spořitelna: Případová studie Slovenská spořitelna: Microsoft Dynamics CRM pro správu klientů ze segmentu malých a středních podniků Jak jsme Slovenské spořitelně usnadnily a zefektivnily práci s klienty ze segmentu

Více

Facility management, SAP a moderní řízení v SČE

Facility management, SAP a moderní řízení v SČE Facility management, SAP a moderní řízení v SČE Facility management neznámý pojem, který se v průběhu posledních let stále více dostává do povědomí manažeru společností jako nezbytný prvek efektivního

Více

Autodesk AutoCAD 2018

Autodesk AutoCAD 2018 Novinky Autodesk AutoCAD 2018 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD 2018 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD 2018. AutoCAD 2018

Více

Objednávkový systém Beskyd Fryčovice a.s. objednavky.beskyd.cz. OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM BESKYD FRYČOVICE a.s.

Objednávkový systém Beskyd Fryčovice a.s. objednavky.beskyd.cz. OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM BESKYD FRYČOVICE a.s. OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM BESKYD FRYČOVICE a.s. Obsah Technické parametry... 3 Harmonogram objednávek... 3 Stála objednávka... 3 Objednávka na přelomu měsíce... 3 Vlastní zpracování objednávky... 3 1. Nová objednávka...

Více

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365 Microsoft Dynamics NAV 2015 Co je nového? Microsoft Dynamics NAV je systém pro řízení firmy, který se snadno implementuje a používá. Zároveň je dostatečnou oporou pro všechny vaše obchodní ambice. Rychlejší

Více

ABRA Gen. E-shop. Produktový list

ABRA Gen. E-shop. Produktový list ABRA Gen E-shop Produktový list Nástroj, který přináší peníze E-shop je moderním prostředkem prodeje, bez něhož se v dnešní době neobejde žádná firma vyžadující: prodej koncovým zákazníkům (B2C), velkoobchodní

Více

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA software pro správu veřejných zakázek 1 PAVEZA, PAVEZA LIGHT Efektivní elektronický nástroj pro podporu nákupních procesů a snadnou přípravu a administraci veřejných zakázek Intranetová aplikace PAVEZA

Více

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Microsoft SharePoint Portal Server 2003 Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Velkoobchod Profil zákazníka

Více

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul...

1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW Databázový server Webový server Stanice pro servisní modul... Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY / DOPORUČENÁ KONFIGURACE HW A SW... 1 1.1 Databázový server... 1 1.2 Webový server... 1 1.3 Stanice pro servisní modul... 1 1.4 Uživatelské stanice... 1 1.5 Monitorované počítače...

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

Portál úředníka. Lubomír Forejtek

Portál úředníka. Lubomír Forejtek Portál úředníka Lubomír Forejtek Portál úředníka aneb proč bych se měl o PÚ zajímat 2 Portál úředníka aneb proč bych se měl o PÚ zajímat Sdílení informací a možnosti spolupráce v jediném prostředí 2 Portál

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

Milníky CAFM v ČSOB. I. Fáze Realizace BASE SAP + SAP REM Archibus:

Milníky CAFM v ČSOB. I. Fáze Realizace BASE SAP + SAP REM Archibus: Rozvoj CAFM v ČSOB 24.11.2011 Milníky CAFM v ČSOB I. Fáze Realizace BASE 2005-2010 2005 SAP + SAP REM Archibus: 2006 1. etapa Dispečink interface na SAP, ACOM, HP dispečink, stěhování, CAD management plány

Více

Energetický management na Vašem objektu

Energetický management na Vašem objektu Energetický management na Vašem objektu Úkolem Energetického managementu je dosažení optimalizace provozu budov a areálu s dosažením co nejnižších nákladů na energie v souladu s platným energetickým zákonem

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář RosaData TM Realitní kancelář OBSAH Úvod... 3 Realitní kancelář... 4 Seznam realit... 4 Detail reality... 5 Foto... 8 Exporty... 10 Stavy reality... 10 Obchodní případ... 12 Realitní poptávky... 13 Export

Více

Firemní informační systém

Firemní informační systém Pracující data Firemní informační systém Data pracující v týmu FIS je aplikační řešení IBM Notes/Domino pro řízení procesů včetně oběhu dokumu- spojující klíčové požadavky na CRM, DMS, netů. Systém pracuje

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0527

CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Projekt: Příjemce: Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Husova 3, 371 60 České Budějovice

Více

Hlavní rysy produktu MapInfo Professional

Hlavní rysy produktu MapInfo Professional Michal Hrnčiřík MapInfo historie Hlavní rysy produktu MapInfo Professional Oblasti použití MapInfo MapInfo a webové služby Ostatní schopnosti produktu Vyvíjeno stejnojmennou firmou MapInfo (1986) MapInfo

Více

ve spolupráci s Zavádíme a provozujeme užitečné informační technologie v organizacích.

ve spolupráci s Zavádíme a provozujeme užitečné informační technologie v organizacích. ve spolupráci s 1 Portál úředníka Lubomír Forejtek Ing. lubomir.forejtek@autocont.cz Pavlinec Petr Ing. pavlinec.p@kr-vysocina.cz Portál úředníka aneb proč bych se měl o PÚ zajímat Sdílení informací a

Více

Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací

Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací P Ř Í P A D O V Á S T U D I E Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací MÚZO Praha s. r. o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 www.muzo.cz obchod@muzo.cz

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005

INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 INFORMAČNÍ SYSTÉMY (IS) Ing. Pavel Náplava Katedra počítačů K336, ČVUT FEL Praha 2004/2005 AGENDA definice IS, zavedení pojmů možnosti a rozdělení typická struktura technologie nasazení praktická ukázka

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT OBSAH Úvod... 4 Developerský projekt... 5 Seznam developerských projektů... 5 Základní údaje... 6 Popis... 7 Technické detaily... 8 Reality... 11 Foto... 13 Obchodní případ...

Více

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015 GOOGLE APPS FOR WORK TCL DigiTrade - 22.10.2015 Seminář 22.10.2015 9.00-9.25 Co jsou Google Apps for Work (Stanislav Marszalek - TCL DigiTrade) 9.30 9.55 Praktické příklady použití Google Apps ve firmě

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o.

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o. Digitalizace a oběh dokumentů Automatizace obchodních porcesů Likvidace odběratelských a dodávatelských faktur Efektivita firemních procesů je jedním ze základních pilířů fungování celé společnosti. Některé

Více

Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení

Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení Ukázkový přiklad mikroaplikace systému Formcrates 2010 Naucrates s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Vyskočilova 741/3, 140 00 Praha 4 Czech Republic tel.: +420

Více

Novinky AutoCAD LT 2017

Novinky AutoCAD LT 2017 Novinky AutoCAD LT 2017 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky AutoCAD LT 2017 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2017. Obsah: 1. Autodesk aplikace...

Více

Manuál pro uživatele aplikace FUEL 2000 Enterprise

Manuál pro uživatele aplikace FUEL 2000 Enterprise aplikace FUEL 2000 Enterprise Zpracoval: Ondřej Bejšovec JS Petrol s.r.o. Autor programu: UNICODE Systems, s.r.o. Ruská ul.14 674 01 Třebíč IČO: 26224992-1 - Úvod a přihlášení do systému 1) O systému Srdcem

Více

Novell Identity Management. Jaromír Látal Datron, a.s.

Novell Identity Management. Jaromír Látal Datron, a.s. Novell Identity Management Jaromír Látal Datron, a.s. 19.4.2012 1 Identity management základní vlastnosti Jednoduché a rychlé poskytování uživatelských účtů Samoobslužné funkce pro uživatele Snadný návrh

Více

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS ÚČINNÝ OD 1. ÚNORA 2015 OBSAH Technické požadavky 01 Bezpečnostní prvky 01 Povinnost zřízení a vedení účtu 01 Dostupnost 01 Limity aktivních

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

ZADAVATEL: ČR Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání, organizační složka státu Jeruzalémská 957/12 110 00 Praha 1 IČ: 75064421 DIČ: CZ75064421 Zastoupený ředitelem Pavlem Zeleným Registrační číslo

Více

Buďte Společně vždy vpřed na stopě vozidlům a pohonným hmotám. pilotní řešení O 2 Car Control pro TNT Post ČR

Buďte Společně vždy vpřed na stopě vozidlům a pohonným hmotám. pilotní řešení O 2 Car Control pro TNT Post ČR Buďte Společně vždy vpřed na stopě vozidlům a pohonným hmotám pilotní řešení O 2 Car Control pro TNT Post ČR Proč společný projekt 1. Výchozí podmínky: 2. Cíl: Telefónica O2 se stala poskytovatelem ucelených

Více

Představení e-learnignového projektu Českého červeného kříže Oblastní spolek Praha 9

Představení e-learnignového projektu Českého červeného kříže Oblastní spolek Praha 9 Aktualizace 1.7.2012 Představení e-learnignového projektu Českého červeného kříže Oblastní spolek Praha 9 Tento projekt financuje Operační program Praha - Adaptabilita Více zde: http://www.cckp9.cz/vzdelavani-zamestnancu/

Více

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu.

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Redakční systém JSR Systém pro správu obsahu webových stránek Řešení pro soukromé i firemní webové stránky Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Je plně

Více

AFM News léto Dobrý den, rádi bychom Vám představili několik posledních novinek v naší společnosti.

AFM News léto Dobrý den, rádi bychom Vám představili několik posledních novinek v naší společnosti. Letní AFM News Dobrý den, rádi bychom Vám představili několik posledních novinek v naší společnosti. Hlavními tématy letního AFM News jsou připravovaný partnerský seminář se společností Syconix, upgrade

Více

Ceník ekonomického software a služeb

Ceník ekonomického software a služeb 1. Dodací podmínky 6K spol. s r.o., Praha 9, Paříkova 7 Ceník ekonomického software a služeb od 15.06.2015 1.1. Předmětem dodávky ekonomického software je poskytnutí uživatelských práv k programovému vybavení,

Více

www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies

www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies it Highway Filozofie it Highway Integrované řešení vše v jednom Kompletní IT jako služba Pokrytí všech potřeb SME firem Od připojení

Více

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s.

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Mobilní aplikace ve světě ERP Michal Hanko Petr Kolda Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Skupina Asseco Solutions Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli informačních systémů

Více

Projektový informační systém. Projekty opravdu efek8vně!

Projektový informační systém. Projekty opravdu efek8vně! Projektový informační systém Projekty opravdu efek8vně! Časté problémy Jak budou vytíženi moji lidé v příštím měsíci? Jaká je aktuální finanční situace u projektů? Kolik nás vlastně stálo získání toho

Více

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Kvalitní a nepřetržitá globální podpora Flexibilní nástroj pro vývojáře Kentico

Více

Geoportál DMVS využití a další rozvoj

Geoportál DMVS využití a další rozvoj Geoportál DMVS využití a další rozvoj Ing. Michal Bílý OBSAH PREZENTACE Představení projektu DMVS Využití projektu a statistiky Plánovaný rozvoj Závěr PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU Digitální mapa veřejné správy

Více

Compatibility List. GORDIC spol. s r. o. Verze 3.60.5 8.4.2009

Compatibility List. GORDIC spol. s r. o. Verze 3.60.5 8.4.2009 Compatibility List Verze 3.60.5 8.4.2009 GORDIC spol. s r. o. Copyright 1993-2009 1 Obsah Obsah 1 2 3 4 5 6 7 8 9 3.1 3.2 Úvodní informace Podporované databázové systémy Klientské prostředí Tlustý klient...

Více

Aplikace na čipových kartách

Aplikace na čipových kartách Aplikace na čipových kartách Systémy dodávané pro veřejnou a státní zprávu ISSS 2007 Hradec Králové, 2. dubna 2007 Jiří Hrdina ISCRD Informační systém centrálního registru dopravců (ISCRD) Aplikace na

Více

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě.

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě. Bohemia Energy Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě Případová studie Únor 2015 Shrnutí Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií

Více

1.13 ACCESS popis programu

1.13 ACCESS popis programu Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Tematická oblast Předmět Druh učebního materiálu Anotace Vybavení, pomůcky Střední průmyslová škola strojnická Vsetín CZ.1.07/1.5.00/34.0483 Ing.

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz,

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz, Novinky Autodesk Vault 2017 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk Vault 2017 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu Autodesk Vault 2017. Obsah: 1.

Více

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz Instalace a první spuštění programu www.zoner.cz CZ Průvodce instalací Z nabídky instalačního CD vyberte Zoner Photo Studio 13 v požadované jazykové verzi * a klikněte na položku Instalace programu. Pokud

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla

SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla S námi dodáte teplo komukoli Autor & distributor systému Obchodní a servisní partner SQL Ekonom - vyúčtování dodávky tepla Informační systém SQL Ekonom vyúčtování dodávky tepla slouží pro komplexní, jednoduchou

Více

SA Služby IS DMVS LK

SA Služby IS DMVS LK Příloha A Směrnice IS DMVS LK Služby IS DMVS LK Verze 1.1 DMVS Libereckého kraje Zpracoval Datum 30. 10. 2015 Označení ŘD Popis Vydavatel URL Platnost Práva Liberecký kraj a aktivní partneři SA Služby

Více

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY VAFRO CMS MODUL REALITY Řešení pro Realitní kanceláře Vafro CMS s modulem Reality Vám umožní následující: Jednoduchou správu realit domů bytů pozemků komerčních objektů garáží Snadné zadávání položek vytvoření

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

Facility management pro všechny

Facility management pro všechny CAFM v ČSOB 14.11.2011 Facility management pro všechny 14.11.2011 CAFM FM AWARDS 2011 l 3 CAFM obsah prezentace Podmínky úspěchu Postup implementace v ČSOB Příklady CAFM řešení Přínosy a efekty CAFM l

Více

Reportingová platforma v České spořitelně

Reportingová platforma v České spořitelně Reportingová platforma v České spořitelně Agenda Implementované prostředí Cognos 8 v ČS Marek Varga, Česká spořitelna, a.s. Využití platformy Cognos z pohledu businessu Petr Kozák, Česká spořitelna, a.s.

Více

DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD

DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD V Přerově 22. prosince 2015 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2016.1.16 Upozornění: Následující text je jen stručným výčtem změn, podrobnější popis k jednotlivým novinkám najdete

Více

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě.

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě. Bohemia Energy Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě Případová studie Květen 2016 Shrnutí Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií

Více

Specifikace požadavků. POHODA Web Interface. Verze 1.0. Datum: Autor: Ondřej Šrámek

Specifikace požadavků. POHODA Web Interface. Verze 1.0. Datum: Autor: Ondřej Šrámek Specifikace požadavků POHODA Web Interface Verze 1.0 Datum: 29.12. 2008 Autor: Ondřej Šrámek Copyright 1999 by Karl E. Wiegers. Permission is granted to use, modify, and distribute this document. Strana

Více

Víte, co vše Storyous pokladní systém umí? Ne? Zde najdete informace k tomu, abyste se stali úspěšným insiderem

Víte, co vše Storyous pokladní systém umí? Ne? Zde najdete informace k tomu, abyste se stali úspěšným insiderem Víte, co vše Storyous pokladní systém umí? Ne? Zde najdete informace k tomu, abyste se stali úspěšným insiderem údaje o firmě V našem pokladním systému má klient možnost spravovat si údaje o své společnosti,

Více

Obsah čísla Úvodník 3 Cestovní náhrady 4 WEBDISPEČINK v chytrém telefonu 10

Obsah čísla Úvodník 3 Cestovní náhrady 4 WEBDISPEČINK v chytrém telefonu 10 1/2012 - LEDEN VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Cestovní náhrady 4 WEBDISPEČINK v chytrém telefonu 10 Redakce Adresa redakce: HI Software Development s.r.o. Legionářská 10 779 00 Olomouc Redakční email: hisoftware@hisoftware.cz

Více

Helpdesk Liberecké IS

Helpdesk Liberecké IS tel: +420 485 243 031 e-mail: lis@lis.liberec.cz IČO: 254 0131 Liberecká IS, a.s., Mrštíkova 3, 461 71 Liberec 3 DIČ: CZ25450131 Helpdesk Liberecké IS Dokumentace zákazník d.help Josef Fröhlich Liberecká

Více

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků Program Aktivity propojuje prvky softwarového a personálního auditu, které jsou zaměřeny na optimalizaci firemních nákladů. Slouží ke zjištění efektivity využívání softwarového a hardwarového vybavení

Více

IS Orsoft v roce 2009

IS Orsoft v roce 2009 IS Orsoft v roce 2009 Distribuce Novinky v podsystémech Workflow Elektronické faktury Datové schránky Ing. Vladislava Dejmková 20. uživatelská konference firmy ORTEX, 21. a 22.května 2009 1 IS Orsoft -

Více

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Obsah: Edu-learning pro firmy a organizace... 2 Varianty nasazení... 2 A. Systém umístěný v lokální síti zákazníka... 3 B. Systém umístěný

Více

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale

Tovek Server. Tovek Server nabízí následující základní a servisní funkce: Bezpečnost Statistiky Locale je serverová aplikace určená pro efektivní zpracování velkého objemu sdílených nestrukturovaných dat. Umožňuje automaticky indexovat data z různých informačních zdrojů, intuitivně vyhledávat informace,

Více

ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ

ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ ORACLE ŘÍZENÍ FINANCÍ Modul Oracle řízení financí je celopodnikové řešení pro správu likvidity a řízení peněžních prostředků. Tento modul je součástí Aplikací Oracle. To je integrovaná sada aplikací elektronického

Více

univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario.

univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario. Vario Web Service univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario. Autor: Ing. Přemysl Gütler, pgutler@4profit.cz, tel.: 608 044 042 Konektor Vario Web

Více

ELO for SAP. Na nejvyšší úrovni. Komplexní správa obsahu s ELO a SAP. Komplexní správa obsahu s ELO a SAP

ELO for SAP. Na nejvyšší úrovni. Komplexní správa obsahu s ELO a SAP. Komplexní správa obsahu s ELO a SAP Na nejvyšší úrovni Certifikované ECM zcela propojuje funkcionalitu SAP a pomocí SAP Archivelink. Plně integrované do světa podnikových řešení SAP, poskytuje vhodné řešení pro optimalizaci procesů založených

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

AutoCAD Plant 3D 2018

AutoCAD Plant 3D 2018 Novinky AutoCAD Plant 3D 2018 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky AutoCAD Plant 3D PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD Plant 3D 2018. Obsah: 1.

Více

Moje Cisco Nejčastější dotazy

Moje Cisco Nejčastější dotazy 1. Co je Moje Cisco? Moje Cisco umožňuje mobilní, přizpůsobitelné zobrazení vašich oblíbených informací na webu Cisco.com. 2. Jak otevřít stránku Moje Cisco? Moje Cisco lze otevřít dvěma způsoby: Rozbalovací

Více

Jana Forejtová. Setkání uživatelů 2010 1

Jana Forejtová. Setkání uživatelů 2010 1 Jana Forejtová Setkání uživatelů 2010 1 Podsystém Doprava bude poprvé distribuován ve verzi 9.4 IS Orsoft v polovině letošního roku Setkání uživatelů 2010 2 Jednoduchý integrovaný systém řízení dopravy

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

LOTUS SYMPOSIUM 2008. dokumenty. silnic Pardubického. kraje. Aleš Lichtenberg KAISER DATA s.r.o. 2008 IBM Corporation

LOTUS SYMPOSIUM 2008. dokumenty. silnic Pardubického. kraje. Aleš Lichtenberg KAISER DATA s.r.o. 2008 IBM Corporation LOTUS SYMPOSIUM 2008 Lotus Quickr - týmová práce s dokumenty Dokumenty pod kontrolou na cestách ch i v kanceláři ve společnosti: Správa a údržba silnic Pardubického kraje. Aleš Lichtenberg KAISER DATA

Více

OKsmart a správa karet v systému OKbase

OKsmart a správa karet v systému OKbase OKsmart a správa karet v systému OKbase Od personalizace a sledování životního cyklu karet až k bezkontaktní autentizaci a elektronickému podpisu Spojujeme software, technologie a služby Martin Primas

Více

Lékaři léčí, my se staráme

Lékaři léčí, my se staráme Lékaři léčí, my se staráme Informační technologie pro zdravotnictví Kdo jsme? Cílem společnosti MD Access a obchodního partnera vasepcambulance.czje nabídnout lékařům nejmodernější informační technologieaodbornoupomoc,

Více