MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor správy majetku Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Návrh zpracoval Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Lenka Sitterová, zastupující vedoucího odboru

2 z1) záměr prodeje pozemku parc. č. 957/23, části pozemku parc. č. 959/34 a části pozemku parc. č. 2167/45 vše k. ú. Písek společnost Lidl Česká republika, v. o. s. - lokalita Písek, u autobusového nádraží NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 957/23 o výměře 495 m 2, části pozemku parc. č. 959/34 o výměře cca 40 m 2 a části pozemku parc. č. 2167/45 o výměře cca 67 m 2 vše k. ú. Písek společnosti Lidl Česká republika, v. o. s., IČO , se sídlem Praha 5, Nárožní 1359/11, PSČ za cenu 250,- Kč/m 2 u pozemků parc. č. 957/23 a č. 959/34 vše k. ú. Písek, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. a za cenu 1.300,- Kč/m 2 u pozemku parc. č. 2167/45 k. ú. Písek, cena dle zásad stanovení kupních pozemků, které prodává město Písek čl. III. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Důvodová zpráva: Společnost Lidl Česká republika, v. o. s. zamýšlí stávající prodejnu Lidlu nahradit novou prodejnou městského typu o větší rozloze a proto žádá o prodej pozemků ve vlastnictví města a to : - parc. č. 957/23 o výměře 495 m 2, - části parc. č. 959/34 o výměře cca 40 m 2, - část parc. č. 2167/45 o výměře cca 67 m 2 vše k. ú. Písek žádost tvoří přílohu č. 1. Požadované pozemky by žadatel využil pro účely výstavby prodejny Lidl, která bude novou moderní prodejnou městského typu, která bude svou rozlohou větší, než je stávající prodejna Lidlu a dále pro rozšíření stávajícího parkoviště. Zákres pozemků a vlastnických vztahů tvoří přílohu č. 2. Prodej pozemků by se uskutečnil až poté, co žadatel předloží územní rozhodnutí s nabytím právní moci o umístění nové prodejny Lidl na předmětných pozemcích. Podmínkou prodeje pozemků ze strany města Písek je spolupodílení se na financování projektu a výstavby rozšíření parkovišť na pozemcích ve vlastnictví města parc. č. 951/33, č. 1077/4, č. 1077/6 a č. 1077/7 vše k. ú. Písek (parkoviště vedle Družby viz mapa v příloze č. 3). Žadatel souhlasí, že se bude finančně spolupodílet na výstavbě rozšíření parkovišť na výše uvedených městských pozemcích, a to do maximální výše Kč. Tato spoluúčast bude mít výlučně charakter poskytnutí finanční podpory a nikoliv účasti nebo spolupráce na inženýrských činnostech či samotné výstavbě rozšíření parkoviště. Cena za prodej pozemků dle znaleckého posudku vyhotoveným Ing. Petrem Hůdou činí celkem ,- Kč. Cena v souladu se zásadami pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek činí v tomto případě 250,- Kč/m 2 u pozemků parc. č. 957/23 a č. 959/34 vše k. ú. Písek (pozemky pod komunikacemi okrajová část). U pozemku parc. č. 2167/45 činí kupní cena 1.300,- Kč/m 2 (pozemek nacházející se pod celou plochou stavby jiného vlastníka okrajová část). Celková kupní cena by v tomto případě tedy činila cca ,- Kč. stránka 2 (celkem 108)

3 Pozemek parc. č. 957/23 o celkové výměře 495 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha manipulační plocha. Pozemek parc. č. 959/34 o celkové výměře 69 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha ostatní komunikace. Pozemek parc. č. 2167/45 o celkové výměře 138 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha - zeleň. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise doporučuje prodej. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru ŽP: Souhlasí za podmínky adekvátní náhrady zeleně, která bude výstavbou zničena. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Pozemky p.č. 2167/45 a 957/23 jsou dle územního plánu (dále jen ÚP ) Písek zahrnuty do stávajících ploch zeleně ochranné a izolační (ZO). Jedná se o nezastavitelné území s povinností zachování a rozvoje funkce zeleně s funkcí izolační a ochrannou. Po západní hranici těchto pozemků prochází část prvku ÚSES - lokální biokoridor LBK 250 Mehelnický potok. Pozemek p.č. 959/34 je dle ÚP Písek částečně zahrnut v plochách veřejných prostranství (PV) a částečně v plochách občanského vybavení komerční zařízení malá a střední (OV-KM). Z přípustného, popř. podmíněně přípustného využití uvedených ploch vymezených v ÚP Písek vyplývá, že uvažovaný záměr rozšíření prodejny Lidl Česká republika v.o.s. na pozemky p.č. 2167/45 a 957/23 je v rozporu s ÚP Písek. Z toho důvodu společnost Lidl Česká republika v.o.s. podala dne návrh na pořízení změny ÚP Písek. Zastupitelstvo města dne usnesením č. 160/16 rozhodlo o zahrnutí tohoto návrhu do procesu pořízení změny č. 1 ÚP Písek. Vyjádření odboru dopravy: Souhlasíme s výjimkou pozemku pod veřejným chodníkem tento pozemek požadujeme neprodávat, ale zřídit žadateli k tomuto pozemku právo stavby. Dále požadujeme, aby součástí transakce byl i závazek budoucího převodu pozemků pod veřejnými chodníky po dokončení stavby z vlastnictví žadatele do vlastnictví města (pěší propojení z Nádražní ulice, od budovy ČSAD, směrem do Lipové aleje a směrem k Mehelnickému potoku viz příloha). stránka 3 (celkem 108)

4 Pozn. zpracovatele: Z pozemku parc. č. 959/34 k. ú. Písek by byla prodána pouze ta část pozemku, na kterém bude vybudováno parkoviště část na které bude chodník by si město ponechalo ve svém vlastnictví. Následně by se smluvně dořešily i převody pozemků pod veřejnými chodníky. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Doporučují prodej pozemků společnosti Lidl. (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemků je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena je stanovena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemků č. 2 katastrální mapa se zákresem požadovaných pozemků + situační plán č. 3 katastrální mapa se zákresem pozemků pro rozšíření parkoviště č. 4 celková situace se zákresem pozemků č. 5 foto stránka 4 (celkem 108)

5 Příloha č. 1 žádost o prodej pozemků stránka 5 (celkem 108)

6 stránka 6 (celkem 108)

7 stránka 7 (celkem 108)

8 Příloha č. 2 katastrální mapa se zákresem požadovaných pozemků + situační plán stránka 8 (celkem 108)

9 stránka 9 (celkem 108)

10 stránka 10 (celkem 108)

11 Příloha č. 3 katastrální mapa se zákresem pozemků pro rozšíření parkoviště stránka 11 (celkem 108)

12 Příloha č. 4 celková situace se zákresem pozemků stránka 12 (celkem 108)

13 Příloha č. 5 foto stránka 13 (celkem 108)

14 stránka 14 (celkem 108)

15 stránka 15 (celkem 108)

16 z2) záměr prodeje pozemku parc. č. 589/1 k. ú. Nový Dvůr u Písku společnost Holan, s. r. o. - lokalita Nový Dvůr, Topolová ulice NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 1. záměr prodeje pozemku parc. č. 589/1 o výměře m 2 k. ú. Nový Dvůr u Písku společnosti Holan, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Smetanovo nám. 2561, PSČ za cenu 400 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. I. 2. záměr prodeje pozemku parc. č. 589/1 o výměře m 2 k. ú. Nový Dvůr u Písku formou výběrového řízení obálkovou metodou za vyvolávací cenu 400,- Kč/m 2. Otevírání obálek a hodnocení nabídek provede majetkoprávní komise. Kauce je stanovena ve výši ,- Kč. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupujícího. Důvodová zpráva: Společnost Holan, s. r. o. žádá o prodej pozemku parc. č. 589/1 k. ú. Nový Dvůr u Písku žádost tvoří přílohu č. 1. Ve své žádosti žadatel uvádí, že je vlastníkem bytového domu čp. 41 v Novém Dvoře Topolová ulice, který bezprostředně navazuje na požadovaný pozemek a tvoří jeden funkční celek. Žadatel by pozemek parc. č. 589/1 k. ú. Nový Dvůr u Písku zastavěl v souladu s územním plánem Písek jedná se o plochu smíšených obytných venkovských (lze postavit bytový dům i rodinné domy). Pozemek je v současné době pronajatý 5 nájemcům a to na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok. Nájemci zaslali dopisy, ve kterých žádají, aby pozemek zůstal ve vlastnictví města a jim zůstal zachován nájem pozemku pozemek užívají jako zahrádky (dopisy nájemců jsou uvedeny v příloze č. 2). Dopravní inspektorát Policie ČR vydal stanovisko, že pozemek je připojitelný na komunikaci konkrétní řešení připojení bude řešeno samostatnou PD, která bude plnit příslušné zákonné normy (viz. příloha č. 3). Přístupové komunikace k pozemku parc. č. 589/1 k. ú. Nový Dvůr u Písku nejsou ve vlastnictví města. Zákres pozemků a vlastnických vztahů tvoří přílohu č. 4. Cena dle zásad pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek činí v tomto případě 400 Kč/m 2 (pozemky určené územním plánem k zastavění rodinnými a bytovými domy na jejichž hranici vedou inženýrské sítě a jsou přístupné přímo z veřejné komunikace, jedná se o pozemky připravené pro výstavbu Nový Dvůr). Celková cena by činila Kč. Pozemek parc. č. 589/1 o celkové výměře m 2 je veden v katastru nemovitostí jako trvalý travní porost. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise doporučuje prodej formou výběrového řízení obálkovou metodou za vyvolávací cenu 400,- Kč/m 2. stránka 16 (celkem 108)

17 Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření Osadního výboru Nový Dvůr: Osadní výbor souhlasí s prodejem pozemku za předpokladu, že na pozemku budou stavěny rodinné domy, nikoli bytové domy. Vyjádření odboru ŽP: Bez připomínek. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Z hlediska územního plánování bez připomínek. Předmětný pozemek je dle územního plánu Písek součástí návrhových ploch smíšených obytných venkovských (SM-V). V případě, že bude pozemek využit pro stavbu rodinných domů, je pro tento pozemek územním plánem stanovena maximální kapacita ve výši 6 rodinných domů. Dle textové části územního plánu Písek jsou podmínky pro využití ploch SM-V následující: a) převažující účel využití - bydlení v rodinných domech venkovského charakteru, tj. tradiční usedlosti s dvorem a hospodářsky užívanou zahradou s chovatelským a pěstitelským zázemím pro samozásobení včetně umístění ostatních zařízení, která svým provozem, vyvolanou dopravní obsluhou ani vzhledem nenaruší funkci obytnou b) přípustné - bydlení v rodinných domech s hospodářskými stavbami, užitkovými zahradami a případným chovem hospodářského zvířectva pro vlastní potřebu přičemž negativní vlivy nesmí omezit hlavní funkci, tj. bydlení - bytové domy - obchodní zařízení do 200 m2 odbytových ploch, veřejné stravování a ubytování - administrativa a veřejná správa - kulturní, sociální, zdravotní a sportovní zařízení - zařízení na zpracování a výkup individuální zemědělské produkce, zahradnictví - nezbytná dopravní a technická infrastruktura, veřejná prostranství - odstavná a parkovací stání c) podmíněně přípustné - zařízení drobné řemeslné výroby a služeb nesnižující kvalitu prostředí a pohodu bydlení ve vymezené ploše, které jsou slučitelné s bydlením (tj. provozů, jejichž negativní vlivy na životní a obytné prostředí nepřekročí hranice vlast. pozemku) d) podmínky prostorového uspořádání - minimální výměra nově oddělovaných pozemků m2, zastavitelnost pozemku max. 30%, do které se vedle staveb hlavních započítávají doplňkové stavby, zpevněné nezasakující plochy a komunikace - výška hlavního objektu nepřekročí 1,5 NP, tj. přízemí s využitelným podkrovím při respektování okolní výškové hladiny a charakteru přiléhající zástavby - připouští se pouze takové stavby a zařízení, které svým provozováním a technickým zařízením nenarušují užívání staveb a zařízení ve svém okolí a nesnižují kvalitu prostředí souvisejícího území e) nepřípustné - všechny ostatní výše neuvedené funkce a činnosti Vyjádření odboru dopravy: Bez připomínek. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Doporučují prodej formou výběrového řízení obálkovou metodou. (usnesení 1c+2a) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemku je příjmovou stránkou rozpočtu města. stránka 17 (celkem 108)

18 Způsob určení ceny: Cena je stanovena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemku č. 2 vyjádření nájemců pozemku neveřejná příloha č. 3 vyjádření dopravního inspektorátu Policie ČR č. 4 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadovaného pozemku č. 5 foto stránka 18 (celkem 108)

19 Příloha č. 1 žádost o prodej pozemku stránka 19 (celkem 108)

20 Příloha č. 2 vyjádření nájemců pozemku neveřejná příloha Příloha č. 3 vyjádření dopravního inspektorátu Policie ČR stránka 20 (celkem 108)

21 Příloha č. 4 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadovaného pozemku stránka 21 (celkem 108)

22 stránka 22 (celkem 108)

23 Příloha č. 5 foto stránka 23 (celkem 108)

24 stránka 24 (celkem 108)

25 z3) záměr prodeje části pozemku parc. č. 643/1 k. ú. Hradiště u Písku žadatelé - lokalita Hradiště, U Kaple NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 643/1 o výměře cca m 2 k. ú. Hradiště u Písku žadatelům za cenu 900 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. V. Celá lokalita nechť je řešena komplexně. Důvodová zpráva: Žadatelé žádají o prodej části pozemku parc. č. 643/1 o výměře cca m 2 k. ú. Hradiště u Písku žádost tvoří přílohu č. 1. Ve své žádosti žadatelé uvádí, že by na předmětném pozemku chtěli vybudovat stavbu rodinného domu. Jedná se o pozemek v lokalitě U Kaple. Dle územního plánu Písek se jedná o plochu bydlení v rodinných domech. Zákres pozemků a vlastnických vztahů tvoří přílohu č. 2. Jedná se o lokalitu, na kterou se vztahuje platné územní rozhodnutí ze dne , č.j. výst/ 1401/0/2006/Kl.URUS-Rozh, kterým byly umístěny objekty inženýrských sítí a komunikací viz. vyjádření odboru výstavby níže. Zákres komunikací a inženýrských sítí je uveden v příloze č. 3. Pozemek je v současné době pronajatý SZeŠ. Cena dle zásad pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek činí v tomto případě 900,- Kč/m 2 (pozemky určené územním plánem k zastavění rodinnými a bytovými domy, bez napojení na inženýrské sítě a bez vybudované veřejné přístupové komunikace, jedná se o pozemky stavebně nepřipravené, nyní využívané např. k zemědělským účelům Hradiště u Písku). Celková cena by činila cca Kč. Žadatelé ve své žádosti žádají o případnou slevu z kupní ceny, kterou zdůvodňují: - nutností odstranit stávající sloupy elektrického vedení na pozemku (na vlastní náklady) - nutností vybudovat cca 25 m příjezdové komunikace (na vlastní náklady) - zvýšenou hlučností pozemku, způsobenou nedalekým autodromem se kterou ale počítají a jsou srozuměni. Odbor nedoporučuje slevu a to vzhledem k tomu, že si žadatelé tento pozemek vytipovali sami a musí tedy počítat s těmito souvisejícími náklady. Odchylka od ceny v čase a místě obvyklé musí být řádně zdůvodněna veřejným zájmem. Pozemek parc. č. 643/1 o celkové výměře m 2 je veden v katastru nemovitostí jako orná půda. Žadatelé nemají dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise nedoporučuje prodej části pozemku, doporučuje řešit celou lokalitu komplexně. stránka 25 (celkem 108)

26 Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření Osadního výboru Hradiště: Nedoporučuje prodej řešit komplexně. Vyjádření odboru ŽP: Bez připomínek, pouze upozorňujeme, že dojde k dalšímu úbytku zemědělské půdy, kterou obhospodařuje SZeŠ školní statek. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: - vyjádření územního plánu: Pozemek p.č. 643/1 v k.ú. Hradiště u Písku je dle územního plánu Písek částečně zahrnut do návrhových ploch bydlení v rodinných domech (BI2) a částečně do stávajících ploch zemědělských orná půda (Z-O). Předmětná část pozemku je v ÚP Písek vymezena jako součást zastavitelné plochy (Z2-2) na návrhové ploše bydlení v rodinných domech (BI2). - vyjádření stavebního úřadu: Na předmětný pozemek se vztahuje platné územní rozhodnutí ze dne , č.j. výst/ 1401/0/2006/Kl.URUS-Rozh, kterým byly umístěny objekty inženýrských sítí a komunikací. Část komunikací byla již zrealizována, tudíž je územní rozhodnutí stále platné. Navrhovaná část pozemku je situována do trasy umístěných komunikací. Bez vybudování příslušné komunikace a páteřových sítí nelze stavbu RD bezprostředně napojit na dopravní a technickou infrastrukturu a tudíž ani povolit. Stavební úřad doporučuje řešit celou tuto lokalitu komplexně. Nejprve vyřešit napojení na dopravní a technickou infrastrukturu a poté až přistoupit k rozprodávání pouze těch pozemků, na kterých nebude tato infrastruktura umístěna. Vyjádření odboru dopravy: S odprodejem pozemku souhlasíme s podmínkou, že ve vlastnictví města zůstanou pozemky (části pozemků) tvořící územní rezervu pro vybudování veřejné komunikace podle dříve zpracovaného zastavovacího plánu celé lokality. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Nedoporučují prodej části pozemku. (usnesení c) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemku je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena je stanovena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemku neveřejná příloha č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadované části pozemku + výřez z územního plánu č. 3 projekt komunikace a inženýrských sítí na lokalitu Písek, Hradiště - Mlaka č. 4 foto Příloha č. 1 žádost o prodej pozemku neveřejná příloha stránka 26 (celkem 108)

27 Příloha č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadované části pozemku stránka 27 (celkem 108)

28 stránka 28 (celkem 108)

29 stránka 29 (celkem 108)

30 Příloha č. 3 projekt komunikace a inženýrských sítí na lokalitu Písek, Hradiště - Mlaka stránka 30 (celkem 108)

31 stránka 31 (celkem 108)

32 Příloha č. 4 foto stránka 32 (celkem 108)

33 stránka 33 (celkem 108)

34 z4) záměr prodeje pozemku parc. č. 1779/1 k. ú. Písek společnost SANTERRA N. V. - lokalita Písek, Za Pazdernou NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 1779/1 o výměře m 2 k. ú. Písek do vlastnictví společnosti SANTERRA N. V., IČO , se sídlem Fabrieksweg 13, B-3190 Boortmeerbeek, Belgie za cenu 300,- Kč/m 2, cena dle zásad prodeje městských pozemků určených územním plánem k podnikatelské činnosti částečně zasíťovaný pozemek. Důvodová zpráva: Belgická společnost SANTERRA N. V. žádá o prodej pozemku parc. č. 1779/1 o celkové výměře m 2 k. ú. Písek. Žádost tvoří přílohu č. 1. Jedná se o pozemek v lokalitě Za Pazdernou, na kterém se v přední části na výměře cca 800 m 2 nachází tzv. kalová pole (možná kontaminace pozemku) a zbývající část pozemku užívají Městské služby Písek, s. r. o. jako venkovní sklady vyjádření Městských služeb k prodeji je uvedeno v příloze č. 3. Ve vyjádření se mimo jiné uvádí: V zájmovém území společnosti SANTERRA, zakresleném v situačním plánku se nenachází pouze venkovní skladové prostory. Jsou zde objekty a inženýrské sítě. K zásadním budovám patří provozovna neutralizace. Likvidace tohoto objektu, zásadního pro celý provoz galvanovny nastartuje zásadní ekonomické škody jak pro společnost samu, tak pro Městské služby Písek, s. r. o., resp. město Písek. V dalším objektu, který se nachází v zájmovém území je zaměstnáváno 40 osob tělesně postižených. Dále se zde nachází společnost pana Vakoče, který do objektu investoval nemalé finanční prostředky a počítá s dlouhodobým nájmem. Venkovní prostory jsou dlouhodobě, ale i krátkodobě pronajímány k parkování vozidel a skládkování materiálu. Mobilní skládkování zde využívají společnosti, které provádějí stavby a rekonstrukce inženýrských sítí ve městě. Tento záměr prodeje by se dotknul minimálně 19 dlouhodobě uzavřených smluvních vztahů. Na pozemcích jsou uloženy inženýrské sítě. Konkrétně se jedná o parovod ve vlastnictví Teplárny Písek, a. s., který propojuje tepelné rozvody s výtopnou Samoty. Dále se zde nachází přípojky vodovodního řadu pro jednotlivé objekty. Závěrem připomínáme, že tento areál generuje příjmy pro město Písek ve výši cca 4 mil. Kč ročně. Tato částka je městu odváděna na základě smlouvy o nájmu s Městskými službami Písek, s. r. o. Mimo to je areál absolutně provozně soběstačný. V případě prodeje by provozovatel přišel o tržby ve výši cca ,- Kč. Jsme přesvědčeni, že zásah tímto a podobným způsobem do funkčního celku, bez znalosti koncepce řešení zájmového území, je začátkem konce prvku, který je schopen samostatně fungovat a vytvářet zisk. Žadatel ve své žádosti uvádí, že jeho záměrem je provést sanaci brownfieldu a jeho přeměnu k využití pro rezidenční účely, lehký průmysl, případně jejich kombinaci. Společnost SANTERRA N. V. dále uvádí, že přebírá 100 % všech právních závazků týkajících se environmentální zátěže, jakož i všech povinností při sanaci pozemku. Pozn: Pojmem brownfield se označují nemovitosti (pozemek, objekt, areál), které jsou nedostatečně využívané, jsou zanedbané a případně i kontaminované, nelze je vhodně a efektivně využívat, aniž by proběhl proces jejich regenerace, vzniká jako pozůstatek průmyslové, zemědělské, rezidenční, vojenské či jiné aktivity. stránka 34 (celkem 108)

35 V tomto konkrétním případě se nejedná o typický brownfield protože větší část pozemku využívají Městské služby Písek, s. r. o. jako venkovní sklady a jsou zde pronajaté objekty. Pozemek parc. č. 1779/1 k. ú. Písek je díky kontaminaci v přední části pozemku veden v databázi Ministerstva průmyslu a obchodu jako brownfield. Zákres požadovaného pozemku a vlastnických vztahů tvoří přílohu č. 2. Cena dle zásad prodeje městských pozemků určených územním plánem k podnikatelské činnosti činí v tomto případě 300,- Kč/m 2 (částečně zasíťovaný pozemek). Celková cena by činila ,- Kč. Pozemek parc. č. 1779/1 o celkové výměře m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha manipulační plocha. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise nedoporučuje prodej celého pozemku. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru ŽP: Nesouhlasíme s prodejem celého pozemku, ale pouze s prodeje kalových polí a to z důvodu: 1. plocha je využívána pro skladování materiálu Městských služeb Písek, s. r. o. 2. předmětný pozemek sousedí s prostorem zeleného svahu a pruhu zeleně včetně stromů jako dělící plocha mezi průmyslovou a bytovou zástavbou. Vyjádření odboru dopravy: K prodeji pozemků kalových polí jako takových se nevyjadřujeme nemáme na nich žádné dopravní zájmy. Upozorňujeme však, že tyto pozemky nemají žádné dopravní napojení odpovídající deklarovanému záměru jejich budoucího využití! Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Z hlediska územního plánování bez připomínek. Pozemek p.č. 1779/1 v kat. území Písek je dle územního plánu Písek součástí stávajících ploch výroby a skladování (VP), které jsou určeny pro umístění a rozvoj výroby a skladových areálů. Ze žádosti vyplývá, že zájemce má v úmyslu odkoupit pozemek pro rezidenční účely, lehký průmysl, popř. jejich kombinaci. Dle ÚP Písek je umisťování zařízení průmyslové výroby a služeb v plochách VP přípustné. V případě rezidenčního využití pozemku není zcela zřejmé, k jakému účelu by měl pozemek vlastně sloužit. Jelikož je pojem rezidenční účely velice obecný a nekonkrétní, upozorňujeme, že v plochách VP není možné umisťovat stavby pro bydlení. V plochách VP jsou podmíněně připuštěny pouze ubytovny a byty pohotovostní, majitelů zařízení a ostatní ubytovací zařízení, ale pouze pokud je z hlediska hygienického jejich umístění slučitelné s hlavní funkcí území. V severní části předmětného pozemku se nachází kontaminované místo Kalová pole, ID ( Na uvedených webových stránkách je mimo jiné k tomuto kontaminovanému místu uváděno: V celém prostoru kalových polí je svrchní část horninového prostředí (nesaturovaná zóna) kontaminována těžkými kovy, jedná se především o měď, nikl a zinek. Obsahy těchto kovů se v zájmovém prostoru vyskytují v úrovni tisíců až desetitisíců mg/kg, tj. vysoce překračují kritéria C met. pokynu MŽP. V zeminách saturované zóny ani v podzemní vodě nebyly prokázány koncentrace těžkých kovů překračující kritéria C. Předpokládá se, že v oblasti kalových polí v zeminách nesaturované zóny a stavebních konstrukcích je vázáno přibližně 50 kg kadmia, kg stránka 35 (celkem 108)

36 mědi, 2200 kg niklu a kg zinku. Celkově tedy cca 36 t těžkých kovů v území s plochou cca 850 m2. Celkový plošný rozsah znečištění zemin nesaturované zóny je cca m2 o průměrné mocnosti 0,6 m, tj. cca 510 m3. Kalová pole jsou nezakryta a může zde docházet k významnému uvolňování těžkých kovů do podzemních vod srážkovými vodami, případně sezónním zvýšením hladiny podzemní vody. Z hlediska současného využití území jsou nejvíce ohroženou skupinou obyvatelé okolní zástavby, především děti. Vyjádření Městských služeb Písek, s. r. o.: Viz samostatná příloha č. 3. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Nedoporučují prodej celého pozemku. (usnesení c) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemku je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena je stanovena dle zásad prodeje městských pozemků určených územním plánem k podnikatelské činnosti. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemku č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadovaného pozemku č. 3 vyjádření Městských služeb Písek, s. r. o. č. 4 foto stránka 36 (celkem 108)

37 Příloha č. 1 žádost o prodej pozemku stránka 37 (celkem 108)

38 Příloha č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadovaného pozemku stránka 38 (celkem 108)

39 stránka 39 (celkem 108)

40 Příloha č. 3 vyjádření Městských služeb Písek, s. r. o. stránka 40 (celkem 108)

41 Příloha č. 4 foto stránka 41 (celkem 108)

42 stránka 42 (celkem 108)

43 stránka 43 (celkem 108)

44 stránka 44 (celkem 108)

45 stránka 45 (celkem 108)

46 z5) záměr prodeje části pozemku parc. č. 2668/3 k. ú. Písek společnost CSS invest, s. r. o. vjezd do areálu, průmyslová zóna Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 2668/3 o výměře cca 66 m 2 k. ú. Písek společnosti CSS invest, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Stanislava Maliny 464, PSČ za cenu 250,- Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Důvodová zpráva: Společnost CSS invest, s. r. o. žádá o prodej části pozemku parc. č. 2668/3 k. ú. Písek o výměře cca 66 m 2 žádost tvoří přílohu č. 1. Pozemek parc. č. 2668/3 tvoří pruh zeleně mezi komunikací ve vlastnictví města Písek a areálem společnosti. Požadovaná část pozemku parc. č. 2668/3 k. ú. Písek tvoří vjezd do areálu společnosti v průmyslové zóně viz. zákres v příloze č. 2. Jedná se o standardní řešení komunikačního napojení areálu v průmyslové zóně vjezdy jsou ve vlastnictví jednotlivých společností, které mají vybudovány v průmyslové zóně svoje průmyslové závody. Vzhledem k výše uvedenému je kupní cena v souladu se zásadami pro stanovení kupních cen pozemků čl. VII. navržena ve výši 250,- Kč/m 2 (pozemky pod komunikacemi okrajová část). Celková cena by v tomto případě tedy činila Kč ,--. Pozemek parc. č. 2668/3 k. ú. nemovitostí jako orná půda. Písek o celkové výměře m 2 je veden v katastru Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise doporučuje prodej. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru ŽP: Bez připomínek. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Z hlediska územního plánování bez připomínek. Jedná se pouze o vypořádání majetkoprávního stavu u stávajícího vjezdu do areálu společnosti. Předmětná část pozemku je dle územního plánu Písek součástí stávajících ploch veřejných prostranství (PV). Upozorňujeme, že se jedná o plochy přístupné bez omezení, a to bez ohledu na vlastnictví k tomuto veřejnému prostoru. Vyjádření odboru dopravy: Doporučujeme, záměr je v souladu se zákonem o pozemních komunikacích. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Doporučují prodej části pozemku. (usnesení a) Vztah k rozpočtu: stránka 46 (celkem 108)

47 Částka za prodej pozemku je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena je stanovena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemku včetně zákresu č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadované části pozemku č. 3 foto stránka 47 (celkem 108)

48 Příloha č. 1 žádost o prodej pozemku včetně zákresu stránka 48 (celkem 108)

49 stránka 49 (celkem 108)

50 Příloha č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadované části pozemku stránka 50 (celkem 108)

51 stránka 51 (celkem 108)

52 Příloha č. 3 foto stránka 52 (celkem 108)

53 z6) záměr prodeje pozemků parc. č. 798/8 a č. 798/19 vše k. ú. Písek žadatelka zahrádky u Václava, Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje záměr prodeje pozemků parc. č. 798/8 o výměře 324 m 2 a parc. č. 798/19 o výměře 211 m 2 vše k. ú. Písek žadatelce za cenu 900,- Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. V. Důvodová zpráva: Žadatelka žádá o prodej pozemků parc. č. 798/8 a parc. č. 798/19 vše k. ú. Písek žádost tvoří přílohu č. 1. Jedná se o pozemky v lokalitě u Václava, které má žadatelka v současně době pronajaté a užívá je jako zahradu. Zákres pozemků a vlastnických vztahů je uveden v příloze č. 2. Cena dle zásad pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek činí v tomto případě 900,- Kč/m 2 (pozemky určené územním plánem k zastavění rodinnými a bytovými domy, bez napojení na inž. sítě a bez vybudované veřejné přístupové komunikace, jedná se o pozemky stavebně nepřipravené, nyní využívané např. k zemědělským účelům k. ú. Písek okrajové části). Celková cena by činila ,- Kč. Pozemek parc. č. 798/8 k. ú. Písek o celkové výměře 324 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako orná půda. Pozemek parc. č. 798/19 k. ú. Písek o celkové výměře 211 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha - jiná plocha. Žadatelka nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise doporučuje neprodávat, doporučuje zachovat zatím pronájem pozemků. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření Osadního výboru Svatý Václav: OV byl seznámen se záměrem žádosti paní Počtové o prodej pozemků parc.č. 798/8 a parc.č. 798/19 k.ú. Písek. Jedná se o pozemky v zahrádkářské kolonii u Sv. Václava. OV konstatoval, že se k záměru nebude vyjadřovat do doby, než bude jasné, jaký je přesný záměr města s touto lokalitou do budoucna. Vyjádření odboru ŽP: Bez připomínek. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Dle ÚP Písek jsou předmětné pozemky zahrnuty jako součást návrhových ploch bydlení v rodinných domech (BI2). S ohledem na širší poměry vyplývající z ÚP Písek doporučujeme z hlediska urbanistického zvážit, zda je vhodné rozprodávat pozemky v této lokalitě. Považujeme za vhodnější, aby byla celá lokalita posouzena uceleně, tzn. nejdříve projekčně prověřit inženýrské sítě a komunikace a teprve poté rozprodávat pozemky. Vyjádření odboru dopravy: Nedotýká se zájmů odboru dopravy. Doporučení zpracovatele a předkladatele: stránka 53 (celkem 108)

54 Nedoporučují prodej pozemků, zachovat pronájem pozemků. (usnesení c) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemků je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena je stanovena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemků - neveřejná příloha č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadovaných pozemků č. 3 foto Příloha č. 1 žádost o prodej pozemku včetně zákresu neveřejná příloha stránka 54 (celkem 108)

55 Příloha č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadovaných pozemků stránka 55 (celkem 108)

56 stránka 56 (celkem 108)

57 Příloha č. 3 foto stránka 57 (celkem 108)

58 z7) záměr prodeje části pozemku parc. č. 2691/1 k. ú. Písek žadatelé u hlavního vlakového nádraží, Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 2691/1 o výměře cca 200 m 2 k. ú. Písek žadatelům za cenu 250,- Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. Ukládá odboru správy majetku předložit radě města zřízení služebnosti na vodovodní přípojku na části pozemku parc. č. 2691/1 k. ú. Písek ve prospěch žadatelů. Důvodová zpráva: Žadatelé žádají o prodej části pozemku parc. č. 2691/1 o výměře cca 200 m 2 vše k. ú. Písek žádost tvoří přílohu č. 1. Žadatelé jsou vlastníky sousedního pozemku parc. č. 1067/6 a pozemku st. parc. č vše k. ú. Písek. Na pozemku st. parc. č se nachází budova, pro kterou by žadatelé chtěli vybudovat vodovodní přípojku. Po konzultaci s provozovatelem vodovodní sítě bylo žadatelům doporučeno realizovat tuto vodovodní přípojku ze stávajícího starého vodovodního řadu. Místo vhodné pro umístění vodovodní přípojky se nachází na požadovaném pozemku parc. č. 2691/1 k. ú. Písek jedná se o pás zeleně s chodníkem vedle hlavního vlakového nádraží. Pokud by nebyl žadatelům schválen prodej části pozemku, tak by bylo radě města předloženo zřízení služebnosti na budovanou vodovodní přípojku. Zákres pozemků a vlastnických vztahů je uveden v příloze č. 2. Cena dle zásad pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek činí v tomto případě 250,- Kč/m 2 (pozemky pod již existujícími respektive budoucími veřejnými chodníky a komunikacemi k. ú. Písek - okrajové části). Celková cena by činila ,- Kč. Pozemek parc. č. 2691/1 k. ú. Písek o celkové výměře 2600 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha ostatní komunikace. Žadatelé nemají dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise doporučuje neprodávat, ale zřídit věcné břemeno. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru ŽP: Nesouhlasí s prodejem zřídit věcné břemeno. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Předmětná část pozemku p.č. 2691/1 je dle územního plánu Písek součástí stávajících ploch veřejných prostranství (PV). Upozorňujeme na skutečnost, že plochy veřejných prostranství jsou plochy a prostory přístupné bez omezení, a to bez ohledu na vlastnictví k tomuto prostoru. To znamená, že pokud by vlastníci pozemku měli v budoucnu záměr realizovat oplocení, nebude toto možné, jelikož se záměr dostane do rozporu s územním plánem. Vyjádření odboru dopravy: Zásadně nesouhlasíme s prodejem do doby, než bude rozhodnuto o způsobu revitalizace přednádražního prostoru! Uvedené prostranství je jednou z alternativ pro umístění buď autobusové zastávky, nebo parkoviště. stránka 58 (celkem 108)

59 Vyjádření Městských služeb Písek, s. r. o.: Bez připomínek. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Nedoporučují prodej části pozemku, zřídit žadatelům služebnost na vodovodní přípojku. (usnesení c) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemku je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena je stanovena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemku neveřejná příloha č. 2 ortofotomapa se zákresem požadované části pozemků č. 3 foto Příloha č. 1 žádost o prodej pozemku neveřejná příloha stránka 59 (celkem 108)

60 Příloha č. 2 ortofotomapa se zákresem požadované části pozemku stránka 60 (celkem 108)

61 Příloha č. 3 foto stránka 61 (celkem 108)

62 z8) záměr prodeje pozemků parc. č. 391/1, č. 391/2, č. 391/3, č. 391/4, č. 391/5, č. 399/1 a části pozemku parc. č. 399/2 vše k. ú. Dědovice společnost LÁZNĚ HOTEL VRÁŽ, s. r. o. rašeliniště Jezero, přírodní léčivý zdroj NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje záměr prodeje pozemků parc. č. 391/1 o výměře 2559 m 2, parc. č. 391/2 o výměře 2894 m 2, parc. č. 391/3 o výměře 791 m 2, parc. č. 391/4 o výměře 4243 m 2, parc. č. 391/5 o výměře m 2, parc. č. 399/1 o výměře 3717 m 2 a části pozemku parc. č. 399/2 o výměře cca m 2 vše k. ú. Dědovice společnosti LÁZNĚ HOTEL VRÁŽ, s. r. o., IČO , se sídlem Praha 2, Vinohrady, Anglická 140/20, PSČ za cenu dle znaleckého posudku ve výši ,- Kč. Důvodová zpráva: Společnost LÁZNĚ HOTEL VRÁŽ, s. r. o. žádá o prodej pozemků parc. č. 391/1, č. 391/2, č. 391/3, č. 391/4, č. 391/5, č. 399/1 a části pozemku parc. č. 399/2 vše k. ú. Dědovice žádost tvoří přílohu č. 1. Pozemky parc. č. 391/1, č. 391/2, č. 391/3, č. 391/4, č. 391/5 a č. 399/1 vše k. ú. Dědovice má žadatel v současné době pronajaté z důvodu ložiska peloidu, které je z rozhodnutí ministerstva zdravotnictví od prohlášeno za přírodní léčivý zdroj, část pozemku parc. č. 399/2 k. ú. Dědovice tvoří ochranné pásmo léčivého zdroje. Pozemky má žadatel pronajaté od roku 2008 na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok za nájemné ve výši ,- Kč. Svoji žádost žadatel odůvodňuje také tím, že jako nájemce pozemků, nemůže provést novou pasportizaci léčivého zdroje (vydatnost, nový hydrogeologický průzkum, stanovení hranice ložiska a ochranných pásem), což jim bylo uloženo ministerstvem zdravotnictví po kontrole léčivého zdroje. Město, jako vlastník pozemků, nemůže bez souhlasu ministerstva zdravotnictví s těmito pozemky hospodářsky nakládat, protože by to bylo v rozporu s vydaným rozhodnutím ministerstva zdravotnictví. Naopak žadatel by mohl jako vlastník právo přírodního léčivého zdroje využívat, ale zase nevlastní pozemky. Proto se žadatel obrací na město se žádostí o možnost prodeje uvedeného ložiska peloidu. Na rašeliniště je vázán i lázeňský statut a tím i provoz lázní ve Vráži. V případě zamítnutí prodeje pozemků hrozí odebrání lázeňského statutu a tím i zánik přírodních léčebných lázní s tradicí již od roku Zákres pozemků a vlastnických vztahů je uveden v příloze č. 2. Vzhledem k tomu, že zásady pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek nezahrnují prodej takovýchto pozemků byl na stanovení kupní ceny vyhotoven znalecký posudek posudek vyhotovil znalec Ing. Petr Hůda. Dle tohoto posudku byla stanovena cena obvyklá ve výši ,- Kč (výňatek ze znaleckého posudku je uveden v příloze č. 3). Pozemek parc. č. 399/2 k. ú. Dědovice mají pronajatý Lesy města Písku, s. r. o. Pozemek parc. č. 391/1 k. ú. Dědovice o celkové výměře 2559 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako vodní plocha zamokřená plocha. Pozemek parc. č. 391/2 k. ú. Dědovice o celkové výměře 2894 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako vodní plocha zamokřená plocha. stránka 62 (celkem 108)

63 Pozemek parc. č. 391/3 k. ú. Dědovice o celkové výměře 791 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako vodní plocha zamokřená plocha. Pozemek parc. č. 391/4 k. ú. Dědovice o celkové výměře 4243 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako vodní plocha zamokřená plocha. Pozemek parc. č. 391/5 k. ú. Dědovice o celkové výměře m 2 je veden v katastru nemovitostí jako vodní plocha zamokřená plocha. Pozemek parc. č. 399/1 k. ú. Dědovice o celkové výměře 3717 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako lesní pozemek. Pozemek parc. č. 399/2 k. ú. Dědovice o celkové výměře m 2 je veden v katastru nemovitostí jako lesní pozemek. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise doporučuje neprodávat. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru ŽP: Zásadně nesouhlasíme s prodejem pozemků. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Z hlediska územního plánování uvádíme: Ve vydaném územním plánu Ostrovec (nabytí účinnosti ) jsou předmětné pozemky zahrnuty takto: Č.parc. 391/1,391/2,391/3,391/4 a 391/5 k.ú. Dědovice - zahrnuty jako součást stávající plochy smíšené nezastavěného území Č.parc. 399/1 a 399/2(část) k.ú. Dědovice - zahrnuty jako součást stávající plochy lesní. Limity využití území týkající se předmětných pozemků: nadregionální biocentrum Dědovické stráně, vzdálenost 50m od okraje lesa, chráněné ložiskové území, ochranné pásmo nadzemního komunikačního vedení včetně radioreleových tras. Vyjádření Lesů města Písku, s. r. o.: Lesy města Písku nesouhlasí s prodejem pozemků v k. ú. Dědovice společnosti LÁZNĚ HOTEL VRÁŽ, s. r. o. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Nedoporučují prodej pozemků, zachovat pronájem pozemků. (usnesení c) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemků je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena je stanovena dle znaleckého posudku. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemků včetně rozhodnutí ministerstva zdravotnictví o přírodním léčivém zdroji č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadovaných pozemků č. 3 vyhotovený znalecký posudek č. 02/2016 ze dne č. 4 foto stránka 63 (celkem 108)

64 Příloha č. 1 žádost o prodej pozemků stránka 64 (celkem 108)

65 stránka 65 (celkem 108)

66 stránka 66 (celkem 108)

67 stránka 67 (celkem 108)

68 Příloha č. 2 katastrální mapa a ortofotomapa se zákresem požadovaných pozemků stránka 68 (celkem 108)

69 Příloha č. 3 vyhotovený znalecký posudek č. 02/2016 ze dne stránka 69 (celkem 108)

70 stránka 70 (celkem 108)

71 stránka 71 (celkem 108)

72 stránka 72 (celkem 108)

73 stránka 73 (celkem 108)

74 Příloha č. 4 foto stránka 74 (celkem 108)

75 stránka 75 (celkem 108)

76 z9) záměr prodeje částí pozemků parc. č. 296/2, č. 297/2 a č. 297/26 vše k. ú. Písek Sbor Církve bratrské v Písku Elim - Písek, Výstaviště u Elimu NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje záměr prodeje částí pozemků parc. č. 296/2 o výměře cca 395 m 2, parc. č. 297/2 o výměře cca 120 m 2 a parc. č. 297/26 o výměře cca 150 m 2 vše k. ú. Písek Sboru Církve bratrské v Písku Elim, IČO , se sídlem Písek, U Výstaviště 463, PSČ za účelem přístavby školy CESTA za cenu Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. III. a IV. Kupující si na svoje náklady zajistí změnu územního plánu. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Důvodová zpráva: Sbor církve bratrské v Písku Elim žádá o prodej částí pozemků parc. č. 296/2, č. 297/2 a č. 297/26 vše k. ú. Písek žádost včetně doplnění žádosti tvoří přílohu č. 1. Na těchto pozemcích má žadatel v úmyslu vybudovat přístavbu školy ke stávajícímu objektu č. p. 463, za účelem rozšíření na plnohodnotnou základní devítiletou školu. Zákres pozemků tvoří přílohu č. 2. Žadatel uvažuje přístavbou rozšířit stávající kapacitu školy Cesta, kterou provozuje ve stávajícím objektu č. p. 463 na Výstavišti v Písku. Jedná se o rozšíření základní školy a její zvětšení na kapacitu celkem 180 žáků, rozdělenou do 9 tříd. Přístavbou a napojením na stávající provoz v budově č. p. 463 získá tak ucelenou základní školu, včetně družiny a výdejny obědů. Ve stávající budově zajistí družinu, tělocvičnu a výdejnu jídla. V nově navrhované přístavbě by byl umístěny učebny a související plochy WC a umýváren, taktéž je zde navržena sborovna, zázemí pro učitele a vedení školy. Financování stavby uvažuje žadatel jako sdružené z více zdrojů, českých i zahraničních, v souladu i s programy EU a podporou ministerstva školství. Základní koncepce objektu přístavby vychází z úvahy, že stávající budovu č. p. 463 je nutné ponechat samostatnou a novou přístavbu hmotově odsadit a pouze provozně spojit spojovacími krčky, záměrně materiálově odlišit přístavbu od stávajícího objektu č. p. 463, hlavní vstup do objektu přístavby je navržen z centrální otevřené plochy Výstaviště. Vlivem výstavby dojde k dalšímu požadavku na zřízení odstavných a parkovacích stání. Zároveň dojde k úbytku stávajících parkovacích ploch vlivem toho, že stavba se nachází na ploše stávajícího parkoviště. Umístění parkovacích míst bude řešit žadatel na odboru dopravy po odevzdání materiálů. Výsledek jednání bude sdělen žadatelem přímo na zasedání zastupitelstva města. Vizualizace přístavby tvoří přílohu č. 3. Výkresy z architektonické studie jsou uvedeny v příloze č. 4. Záměr výstavby školy na požadovaných pozemcích je v současné době dle vyjádření odboru výstavby a územního plánování v rozporu s územním plánem. Záměr přístavby na pozemku parc.č. 296/2 k. ú. Písek by nebyl v rozporu s ÚP Písek, pokud by přístavba plnila tělovýchovnou nebo sportovní funkci. Pro realizaci záměru je v předkládané podobě je nutná změna územního plánu. Dle informací z posledního jednání bude investor uplatňovat připomínku k návrhu zadání změny č. 1 ÚP Písek. stránka 76 (celkem 108)

77 Dne bylo na odbor správy majetku doručeno doplnění žádosti, ve kterém žadatel mimo jiné uvádí: - že si je vědom, že v současné době není pozemek parc. č. 297/26 k. ú. Písek zcela zastavitelný vzhledem k současnému územnímu plánu - bude žádat během měsíce září o změnu funkce tohoto pozemku - přístavba školy bude etapizována a rozdělena do dvou na sebe navazujících etap, I. etapa předpokládaný termín realizace v letech a II. etapa s předpokládaným termínem realizace v roce vzhledem k možnosti čerpání dotace z fondu EU na částečné financování záměru, žádají o prodej všech požadovaných pozemků najednou, aby mohly být zahájeny přípravné a projektové práce směřující k vydání stavebního povolení. Cena dle zásad pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek činí v tomto případě 1.600,- Kč/m 2 (pozemky nacházející se pod celou plochou stavby jiného vlastníka a parkovací a manipulační plochy k. ú. Písek širší centrum). Celková cena by činila cca Kč. Pozemek parc. č. 296/2 k. ú. Písek o celkové výměře 414 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha sportoviště a rekreační plocha. Pozemek parc. č. 297/2 k. ú. Písek o celkové výměře 170 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha ostatní komunikace. Pozemek parc. č. 297/26 k. ú. Písek o celkové výměře 253 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako ostatní plocha ostatní komunikace. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise nepřijala žádné doporučení. Pro: 3 Proti: 3 Zdržel se: 1 Vyjádření komise pro urbanismus a architekturu: Komise souhlasila s předloženým návrhem a konceptem. Doporučila investoru této akce vejít v jednání s Městem Písek ohledně zakomponování přilehlého městského pozemku (parc.č.297/1 k.ú. Písek) do projektu a to jako nezbytného pobytového prostoru školy. Tento záměr komise doporučila koordinovat s předpokládanou akcí realizace dopravní stavby - průchodu z prostoru Výstaviště do sportovního areálu Spartaku. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru ŽP: Bez připomínek. Vyjádření odboru dopravy: Souhlasíme s odprodejem za následujících podmínek : 1. ve vlastnictví města zůstane část pozemku 297/2 pod veřejným chodníkem, 2. ve vlastnictví města zůstane pruh v šířce 0,50 m od okraje vozovky. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Podle územního plánu Písek jsou pozemky p.č. 297/2 a 297/26 zahrnuty jako součást stávajících ploch veřejných prostranství (PV), což jsou plochy a prostory přístupné bez omezení, a to bez ohledu na vlastnictví k tomuto prostoru. To znamená, že v těchto plochách není přípustné ani oplocení pozemků. Záměr umístit část přístavby na pozemek p.č. 297/26 je v rozporu s územním plánem Písek. Další z předmětných pozemků, p.č. 296/2, je zahrnut jako součást ploch občanského vybavení tělovýchovná a sportovní zařízení (OV-S), což jsou plochy pro umístění tělovýchovných a sportovních zařízení. V této ploše je záměr přístavby školského zařízení, tak jak je o záměru nyní uvažováno, též v rozporu s ÚP Písek, jelikož v plochách OV-S není stránka 77 (celkem 108)

78 umisťování školských zařízení přípustné. Záměr přístavby by nebyl v rozporu s ÚP Písek pokud by přístavba plnila tělovýchovnou nebo sportovní funkci. Pro realizaci záměru je v předkládané podobě nutná změna územního plánu. Dle informací z posledního jednání bude investor uplatňovat připomínku k návrhu zadání změny č. 1 ÚP Písek. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Doporučují prodej pozemků, žadatel si zajistí na svoje náklady změnu územního plánu. (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemků je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena dle zásad pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemků včetně doplnění žádosti ze dne č. 2 - zákres požadovaných pozemků do katastrální mapy a ortofotomapa č. 3 vizualizace přístavby školy CESTA č. 4 výkresy přístavby z architektonické studie č. 5 výřez z platného Územního plánu Písek č. 6 foto stránka 78 (celkem 108)

79 Příloha č. 1 žádost o prodej pozemků včetně doplnění žádosti ze dne stránka 79 (celkem 108)

80 stránka 80 (celkem 108)

81 stránka 81 (celkem 108)

82 Příloha č. 2 - zákres požadovaných pozemků do katastrální mapy a ortofotomapa stránka 82 (celkem 108)

83 stránka 83 (celkem 108)

84 Příloha č. 3 vizualizace přístavby školy CESTA stránka 84 (celkem 108)

85 Příloha č. 4 výkresy přístavby z architektonické studie stránka 85 (celkem 108)

86 stránka 86 (celkem 108)

87 Příloha č. 5 výřez z platného Územního plánu Písek stránka 87 (celkem 108)

88 Příloha č. 6 foto stránka 88 (celkem 108)

89 stránka 89 (celkem 108)

90 stránka 90 (celkem 108)

91 z10) záměr prodeje pozemku parc. č. 773/2 k. ú. Semice u Písku žadatelky - Písek, Semice NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 1. záměr prodeje části pozemku parc. č. 773/2 o výměře cca 100 m 2 k. ú. Semice u Písku žadatelce za cenu 400,- Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VI. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatelek. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. 2. záměr prodeje části pozemku parc. č. 773/2 o výměře cca 190 m 2 k. ú. Semice u Písku žadatelce za cenu 400,- Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VI. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatelek. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Důvodová zpráva: Žadatelky žádají o prodej pozemku parc. č. 773/2 k. ú. Semice - žádost tvoří přílohu č. 1. Jedná se o pozemek, který je evidován v katastru nemovitostí jako vodní plocha koryto vodního toku umělé, přestože již dlouhá léta k tomuto účelu neslouží. Požadovaný pozemek přímo sousedí s pozemky ve vlastnictví žadatelek, každá by tedy koupila tu část pozemku, která navazuje na jejich nemovitosti. 1. žadatelka již pozemek užívá a udržuje a nyní zjistila, že jde o pozemek ve vlastnictví města, chtěla by tedy za účelem narovnání vlastnických vztahů pozemek od města odkoupit. 2. Žadatelka v současné době rekonstruuje svůj rodinný dům a o požadovaný pozemek by rozšířila svoji zahradu. Zákres pozemků a vlastnických vztahů je uveden v příloze č. 2. Cena dle zásad pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek činí v tomto případě 400,- Kč/m 2 (pozemky užívané jako zahrady nepřístupné z veřejné komunikace a neumožňující jejich zastavění k. ú. Semice u Písku). Celková cena by činila Kč. Pozemek parc. č. 773/2 k. ú. Semice u Písku o celkové výměře 290 m 2 je veden v katastru nemovitostí jako vodní plocha koryto vodního toku umělé. Žadatelky nemají dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise doporučuje prodej. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření Osadního výboru Semice: Bude sděleno na zasedání zastupitelstva města. Vyjádření odboru ŽP: Bez připomínek. Vyjádření odboru dopravy: Nedotýká se zájmů odboru dopravy. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Z hlediska územního plánování bez připomínek. Předmětný pozemek je dle ÚP Písek vymezen jako součást stávajících ploch bydlení v rodinných domech venkovských (BV). stránka 91 (celkem 108)

92 Doporučení zpracovatele a předkladatele: Doporučují prodej pozemku žadatelkám. (usnesení 1a+2a) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemku je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena dle zásad pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádosti o prodej pozemku - neveřejná příloha č. 2 ortofotomapa se zákresem požadovaného pozemku č. 3 foto Příloha č. 1 žádosti o prodej pozemku neveřejná příloha stránka 92 (celkem 108)

93 Příloha č. 2 ortofotomapa se zákresem požadovaného pozemku stránka 93 (celkem 108)

94 Příloha č. 3 foto stránka 94 (celkem 108)

95 z11) záměr prodeje části pozemku parc. č. 652/1 k. ú. Hradiště u Písku žadatelka Písek, Hradiště NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 652/1 o výměře cca m 2 k. ú. Hradiště u Písku žadatelce za cenu 100,- Kč/m 2, cena v čase a místě obvyklá. Žadatelka si na svoje náklady zajistí změnu územního plánu. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatelky. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Důvodová zpráva: Žadatelka žádá o prodej části pozemku parc. č. 652/1 o výměře cca m 2 k. ú. Hradiště u Písku - žádost tvoří přílohu č. 1. Jedná se o lesní pozemek, který bezprostředně sousedí s pozemkem žadatelky. Důvodem žádosti je potřeba vybudovat plot kolem zahrady žadatelky, v místě, kde spolu pozemky sousedí je poměrně vysoké převýšení krátká mez a v případě výstavby plotu v současné hranici pozemků by došlo k situaci, kdy vrchol plotu by v některých místech dosahoval maximálně úrovně vrcholu meze na pozemku města a plot by tedy neplnil svůj účel. Z tohoto důvodu tedy žadatelka žádá o prodej požadované části pozemku, aby nestavěla plot pod mezí, kde by neplnil svou funkci, ale na hraně vrcholu meze. Jednalo by se pouze o skutečně nezbytné posunutí hranice pozemků o celkové ploše cca m 2. Zákres pozemků a vlastnických vztahů je uveden v příloze č. 2. Žadatelka si je vědoma, že dle platného územního plánu nelze v současné době na požadovaném pozemku vybudovat stavbu plotu a je nutná změna územního plánu, kterou si žadatelka zajistí na svoje náklady - bude uplatňovat připomínku k návrhu zadání změny č. 1 ÚP Písek. Nyní by žadatelka vybudovala pouze provizorní plot v souladu s územním plánem dřevěné kůly s pletivem (oplocenku). Prodej lesního pozemku není v zásadách pro stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek obsažen vzhledem k tomu, že se jedná o pozemek, který nelze zastavět stavbou a žadatelka si na vlastní náklady zajistí změnu územního plánu je v tomto případě navržena cena ve výši 100,- Kč/m 2. Celková cena by činila , ,- Kč. Pozemek parc. č. 652/1 k. ú. Hradiště u Písku mají pronajatý Lesy města Písku, s. r. o. souhlasí s prodejem požadované části pozemku. Pozemek parc. č. 652/1 k. ú. Hradiště u Písku o celkové výměře m 2 je veden v katastru nemovitostí jako lesní pozemek. Žadatelka nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise doporučuje prodej. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru ŽP: Souhlasí s prodejem. Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Předmětná část pozemku p.č. 652/1 je dle územního plánu Písek součástí stávajících ploch lesních (PUPFL), ve kterých jsou zahrnuty pozemky stránka 95 (celkem 108)

96 určené k plnění funkce lesa. Upozorňujeme na skutečnost, že v plochách PUPFL nejsou přípustné stavby oplocení. Vyjádření Lesů města Písku, s. r. o.: Jak je vidět ze snímku, byly na zájmovém území vytěžen všechny vzrostlé stromy, které představovaly hrozbu pro vlastníka sousední nemovitosti. S výsadbou nových se nepočítá. Upozorňujeme na omezení z pozice Lesního zákona. Vždy jsme preferovali směnu, ale i prodej je možný. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Doporučují prodej části pozemku, s tím, že si žadatelka na svoje náklady zajistí změnu územního plánu. (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Částka za prodej pozemku je příjmovou stránkou rozpočtu města. Způsob určení ceny: Cena v čase a místě obvyklá. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 žádost o prodej pozemku neveřejná příloha č. 2 ortofotomapa se zákresem požadované části pozemku č. 3 foto Příloha č. 1 žádost o prodej pozemku neveřejná příloha stránka 96 (celkem 108)

97 Příloha č. 2 ortofotomapa se zákresem požadované části pozemku stránka 97 (celkem 108)

98 Příloha č. 3 foto stránka 98 (celkem 108)

99 z12) záměr směny pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem a konečné znění směnné smlouvy rekonstrukce tř. Národní svobody NÁVRH USNESENÍ: Zastupitelstvo města: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 1. záměr směny pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem v rámci akce: rekonstrukce tř. Národní svobody - pozemky ve vlastnictví Jihočeského kraje, které přejdou do vlastnictví města Písek parc. č. 2145/12 o výměře 2 m 2, díl b o výměře 56 m 2, díl c o výměře 11 m 2 vše oddělené z pozemku parc. č. 2145/1, parc. č. 2099/5 o výměře 4 m 2, parc. č. 2099/6 o výměře 6 m 2 a parc. č. 2099/22 o výměře 42 m 2 vše oddělené z pozemku parc. č. 2099/1 k. ú. Písek, pozemky města Písek, které přejdou do vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice - díl e o výměře 0,29 m 2 oddělený z pozemku parc. č. 316/4 k. ú. Písek. Pozemky byly odděleny na základě geometrického plánu č /2014 ze dne Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení směnné smlouvy. 2. konečné znění směnné smlouvy dle přílohy směna pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem v rámci akce: rekonstrukce tř. Národní svobody - pozemky ve vlastnictví Jihočeského kraje, které přejdou do vlastnictví města Písek parc. č. 2145/12 o výměře 2 m 2, díl b o výměře 56 m 2, díl c o výměře 11 m 2 vše oddělené z pozemku parc. č. 2145/1, parc. č. 2099/5 o výměře 4 m 2, parc. č. 2099/6 o výměře 6 m 2 a parc. č. 2099/22 o výměře 42 m 2 vše oddělené z pozemku parc. č. 2099/1 k. ú. Písek, pozemky města Písek, které přejdou do vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice - díl e o výměře 0,29 m 2 oddělený z pozemku parc. č. 316/4 k. ú. Písek. Pozemky byly odděleny na základě geometrického plánu č /2014 ze dne Důvodová zpráva: Zastupitelstva města Písek dne přijalo usnesení č. 222/10 Zastupitelstvo města schvaluje budoucí darování části pozemků parc.č. 2145/1 o výměře cca 75 m 2 a parc.č. 2099/1 o výměře cca 27 m 2 vše k.ú. Písek z vlastnictví Jihočeského kraje - Správa a údržba silnic, Nemanická 2133/10, České Budějovice do vlastnictví města Písek v rámci rekonstrukce ulice třída Národní svobody v Písku. Zastupitelstvo města pověřuje starostu podpisem smlouvy Pro potřeby stavebního povolení byla s Jihočeským krajem uzavřena smlouva o budoucí darovací smlouvě č. 010/10/244/03/00 ze dne na převod částí pozemků parc. č. 2145/1 a parc.č. 2099/1 vše k. ú. Písek z vlastnictví Jihočeského kraje do vlastnictví města Písek. Po dokončení stavby byl zaměřen skutečný stav a vyhotoven geometrický plán č /2014 ze dne , byl vydán kolaudační souhlas. Na základě těchto dokumentů předkládáme k projednání vzájemné majetkoprávní vypořádání pozemků mezi městem Písek a Jihočeským krajem. Převod na město Písek: k. ú. Písek par. č. 2099/5 o výměře 4 m 2, ostatní plocha jiná plocha, par. č. 2099/6 o výměře 6 m 2, ostatní plocha jiná plocha, par. č. 2099/22 o výměře 42 m 2, ostatní plocha ostatní komunikace, par. č. 2145/12 o výměře 2 m 2, ostatní plocha ostatní komunikace, stránka 99 (celkem 108)

100 díl b z pozemku parc. č. 2145/1 o výměře 56 m 2, ostatní plocha ostatní komunikace, díl c z pozemku parc. č. 2145/1 o výměře 11 m 2, ostatní plocha ostatní komunikace, celkem: 121 m 2 Převod na Jihočeský kraj: k. ú. Písek díl e o výměře 0,29 m 2 z pozemku parc. č. 316/4, ostatní plocha ostatní komunikace, celkem: 0,29 m 2 Záměr dispozice s majetkem města byl zveřejněn na úřední desce před zasedáním zastupitelstva města od do Současně Jihočeský kraj zaslal návrh směnné smlouvy, který předkládáme ke schválení (viz. příloha č. 1). Vyjádření majetkoprávní komise: Majetkoprávní komise doporučuje směnu pozemků. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru dopravy: Bez připomínek Vyjádření odboru výstavby a ÚP: Z hlediska územního plánování nemáme ke směně pozemků připomínek. Vyjádření MSP, s. r.o.: Bez připomínek. Doporučení zpracovatele a předkladatele: Doporučují schválit směnu pozemků a konečné znění smlouvy. (usnesení 1a+2a). Vztah k rozpočtu: --- Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. 85 písm. a), o obcích ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: --- Přílohy: č. 1 - návrh směnné smlouvy č. 2 - část GP č /2014 ze dne č. 3 - ortofoto Příloha č. 1 návrh směnné smlouvy NÁVRH SMLOUVY PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA DNE Číslo smlouvy 010/016/057/03/00 SMĚNNÁ SMLOUVA stránka 100 (celkem 108)

101 kterou uzavřeli podle 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci: Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích, U Zimního stadionu 1952/2, PSČ zastoupený Mgr. Bc. Antonínem Krákem, uvolněným členem Rady Jihočeského kraje na základě plné moci udělené dne Mgr. Jiřím Zimolou, hejtmanem Jihočeského kraje v souladu s ustanovením 31 občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., ve znění pozdějších předpisů IČ DIČ CZ , plátce DPH a Město Písek se sídlem Písek, Vnitřní Město, Velké náměstí 114/3, PSČ zastoupené starostkou města Mgr. Evou Vanžurovou IČO: DIČ: CZ , plátce DPH /dále jen smluvní strany/ I. PŘEDMĚT SMLOUVY Jihočeský kraj je dle stavu zápisů v katastru nemovitostí výlučným vlastníkem pozemků evidovaných v katastru nemovitostí jako pozemková parcela číslo 2099/1 o výměře m 2, ostatní plocha, ostatní komunikace a pozemková parcela číslo 2145/1 o výměře 1552 m 2, ostatní plocha, ostatní komunikace, které jsou zapsány na Katastrálním úřadě pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Písek na listu vlastnictví číslo 496 pro obec Písek a k. ú. Písek. Správě a údržbě silnic Jihočeského kraje byly výše popsané nemovitosti předány k hospodaření jako svěřený majetek na základě zřizovací listiny v platném znění schválené usnesením Zastupitelstva Jihočeského kraje pod č. j. 183/2002/ZK. Geometrickým plánem číslo /2014 ze dne byly odděleny z pozemkové parcely číslo 2099/1, k. ú. Písek pozemková parcela číslo 2099/5 o výměře 4 m 2, ostatní plocha, jiná plocha, pozemková parcela číslo 2099/6 o výměře 6 m 2, ostatní plocha, jiná plocha a pozemková parcela číslo 2099/22 o výměře 42 m 2, ostatní plocha, ostatní komunikace, všechny v k. ú. Písek. Geometrickým plánem číslo /2014 ze dne byly dále odděleny z pozemkové parcely číslo 2145/1, k. ú. Písek díl b o výměře 56 m 2, díl c o výměře 11 m 2 a pozemková parcela číslo 2145/12 o výměře 2 m 2, ostatní plocha, ostatní komunikace, všechny v k. ú. Písek. Město Písek je dle stavu zápisů v katastru nemovitostí výlučným vlastníkem pozemku evidovaného v katastru nemovitostí jako pozemková parcela číslo 316/4 o výměře 248 m 2, ostatní plocha, ostatní komunikace, který je stránka 101 (celkem 108)

102 zapsán na Katastrálním úřadě pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Písek na listu vlastnictví číslo 1 pro obec Písek a k. ú. Písek. Geometrickým plánem číslo /2014 ze dne byl oddělen z pozemkové parcely číslo 316/4, k. ú. Písek díl e o výměře 0, 29 m 2. Pozemky výše popsané jako díl b o výměře 56 m 2 a díl c o výměře 11 m 2, oddělené z pozemkové parcely číslo 2145/1, k. ú. Písek a pozemková parcela číslo 2145/12 o výměře 2 m 2, ostatní plocha, ostatní komunikace, pozemková parcela číslo 2099/5 o výměře 4 m 2, ostatní plocha, jiná plocha, pozemková parcela číslo 2099/6 o výměře 6 m 2, ostatní plocha, jiná plocha a pozemková parcela číslo 2099/22 o výměře 42 m 2, ostatní plocha, ostatní komunikace, všechny v k. ú. Písek v dosavadním vlastnictví Jihočeského kraje jsou touto smlouvou směňovány za pozemek výše popsaný jako díl e o výměře 0, 29 m 2, oddělený z pozemkové parcely číslo 316/4, k. ú. Písek v dosavadním vlastnictví města Písek. Správě a údržbě silnic Jihočeského kraje, se sídlem České Budějovice, Nemanická 2133/10, IČ je majetek, který je předmětem směny jako pozemek v dosavadním vlastnictví města Písek předáván k hospodaření jako svěřený majetek dle ustanovení čl. VI. odst. 1 zřizovací listiny. II. SMĚNA NEMOVITOSTÍ Smluvní strany navzájem směňují, předávají a přejímají předmět směny popsaný v odstavci I. této smlouvy se všemi právy a požitky, s nimiž tyto nemovitosti držely a užívaly nebo byly oprávněny držet a užívat. III. CENA SMĚŇOVANÝCH NEMOVITOSTÍ Účetní hodnota pozemků nabývaných touto smlouvou Jihočeským krajem je 171,- Kč. Účetní hodnota pozemků nabývaných touto smlouvou městem Písek je ,20 Kč. Smluvní strany se po vzájemné úmluvě dohodly, že směna se uskuteční bez doplatku ceny. Dodání pozemku je osvobozeno od daně z přidané hodnoty ve smyslu ust. 56 zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty ve znění pozdějších předpisů. IV. ZÁRUKA Smluvní strany navzájem prohlašují, že předmět směny, který touto smlouvou přejímají do svého vlastnictví, znají a byly seznámeny druhou stranou s jeho stavem. Smluvní strany navzájem ručí za to, že směňované nemovitosti přejdou do vlastnictví druhé strany smlouvy prosty jakýchkoliv práv třetích osob a jakýchkoliv zatížení, kromě práv ke dni přechodu vlastnictví evidovaných v katastru nemovitostí. Pro případ, že by se nějaké další dluhy či závazky vyskytly, se předávající strana vždy zavazuje, že je sama uspokojí. stránka 102 (celkem 108)

103 V. PŘEVZETÍ Strany si odevzdají věci v tom stavu, v jakém byly v okamžiku uzavření smlouvy. Smluvní strany nastupují tímto dnem do skutečného držení předmětu směny a přechází na ně nebezpečí škod, nahodilé zkázy a nahodilého zhoršení předmětu směny. VI. NABYTÍ VLASTNICKÉHO PRÁVA Vlastnické právo k převáděným nemovitostem podle této smlouvy přejde na účastníky smlouvy zápisem vkladu vlastnictví do katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj a příslušného katastrálního pracoviště. Právní účinky vkladu vznikají na základě pravomocného rozhodnutí o jeho povolení ke dni doručení návrhu na vklad práv z této smlouvy katastrálnímu úřadu. Účastníci této smlouvy se zavazují učinit nebo podat všechny potřebné a účelné úkony nebo prohlášení tak, aby vklad mohl být neprodleně proveden. VII. NÁKLADY A POPLATKY Poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí budou účastníci smlouvy vždy ohledně majetku, který touto smlouvou nabývají do svého vlastnictví. Poplatky spojené s vkladem vlastnického práva do katastru nemovitostí zaplatí účastníci smlouvy solidárně, tak, že každá ze stran vylepí na návrh na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí kolek o nominální hodnotě 500, --Kč. Náklady spojené s vyhotovením geometrického plánu jako podkladu této smlouvy zaplatilo město Písek v rámci své investiční akce. VIII. ZÁPIS NA KATASTRÁLNÍM ÚŘADĚ Smluvní strany žádají, aby na základě této smlouvy směnné byl na Katastrálním úřadě pro Jihočeský kraj a příslušném katastrálním pracovišti proveden na příslušném listu vlastnictví v katastru nemovitostí zápis o změně vlastníka. IX. Platnost této smlouvy je podmíněna připojením doložky potvrzující splnění podmínek uložených ustanovením 23 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích v platném znění. Platnost této smlouvy je podmíněna připojením doložky potvrzující splnění podmínek uložených ustanovením 41 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění. X. V neupravených částech se tato směnná smlouva řídí 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Účastníci smlouvy prohlašují, že tato smlouva neobsahuje údaje, které tvoří předmět obchodního tajemství podle 504 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a souhlasí se zveřejněním smlouvy. stránka 103 (celkem 108)

104 Účastníci smlouvy souhlasí se zveřejněním této smlouvy na oficiálních webových stránkách Jihočeského kraje a města Písku v souladu se zákonem č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, oba ve znění pozdějších předpisů. Účastníci smlouvy po jejím přečtení výslovně prohlásili, že tato smlouva byla sepsána podle jejich pravé a svobodné vůle, nikoliv tísni a za nápadně nevýhodných podmínek a že je prosta omylu. Na důkaz toho připojují své podpisy. Tato smlouva směnná nabývá platnosti dnem podpisu této smlouvy oběma jejími účastníky. Tato směnná smlouva byla sepsána v pěti stejnopisech s platností originálu, z nichž každá ze zúčastněných stran obdrží po dvou vyhotoveních, jedno vyhotovení je určeno pro potřeby katastrálního úřadu. V Českých Budějovicích, dne V Písku, dne Mgr. Bc. Antonín Krák Mgr. Eva Vanžurová uvolněný člen Rady Jihočeského kraje starostka města Písek stránka 104 (celkem 108)

105 Příloha č. 2 část GP č /2014 ze dne stránka 105 (celkem 108)

106 stránka 106 (celkem 108)

107 stránka 107 (celkem 108)

108 Příloha č. 3 ortofoto stránka 108 (celkem 108)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 11.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy na pořízení změny územního plánu Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 27.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 10.08.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy na pořízení změny územního plánu Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 12.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 07.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy na pořízení změny územního plánu Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Základní identifikační údaje Název akce: Mutěnice L9-B Místo: k.ú. Mutěnice u Strakonic Zadavatel: Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY PRO VYUŽITÍ PLOCH DLE PLATNÉ ÚPP D/ PODMÍNKY PRO VYMEZENÍ A VYUŽITÍ POZEMKŮ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje výměníkové stanice Otavská ul. - parcely č. st. 3520/1 o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 02.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje výměníkové stanice Gregorova ul. parcely č.st. 4904 o výměře

Více

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US Zadání územní studie Štěkeň - Z2.1/US Základní identifikační údaje Název akce: Štěkeň - Z.2.1/US Místo: k.ú. Štěkeň Zadavatel: Městys Štěkeň Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměr na prodej pozemku parc.č. 1174/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměr na prodej pozemku parc.č. 1174/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 17. 3. 2016 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Příloha č. 1 Důvodové zprávy

Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 2 Důvodové zprávy Příloha č. 3 Důvodové zprávy Dle Územního plánu Ústí nad Labem kapitola f) se p. p. č. 896/15 v k.ú. Skorotice u Ústí nad Labem nachází v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO Ú Z E M N Í P L Á N O B C E O B R A T A Ň Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO ČERVENEC 2007 AUTORISACE Pořizovatel:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 12.11.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodeje a směny NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH P3, P4 a Z5 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměr na prodej pozemku parc. č. 550/50 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměr na prodej pozemku parc. č. 550/50 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 23. 6. 2016 Bod programu: 27 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 31 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice září 2014 Název

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměr na prodej pozemku parc. č. 1395/5 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměr na prodej pozemku parc. č. 1395/5 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 11. 2016 Bod programu: 7 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ ÚZEMNÍ STUDIE č.4 DUBIČNÉ LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ zhotovitel: Ing.arch.Karel Paluš Ing.arch. Václav Čada září 2011 schváleno pořizovatelem Obecní úřad Dubičné Dubičné 15, 373 71 Rudolfov Pavel Brůžek starosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 01.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podnět ke zrušení regulačního plánu Písek Putimská Vysoká

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDE PLOCH P8, Z9 a Z12 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Název Návrh směny částí pozemků p.č. 436/1,2375/2 za část pozemku p.č. 436/27, vše v k.ú. Holásky. Obsah:

Název Návrh směny částí pozemků p.č. 436/1,2375/2 za část pozemku p.č. 436/27, vše v k.ú. Holásky. Obsah: Rada města Brna MMB2015000000395 ZM7/ o35~6 Z7/06. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 19.5. 2015 Název Návrh směny částí pozemků p.č. 436/1,2375/2 za část pozemku p.č. 436/27, vše v k.ú. Holásky.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Pozemek parc. č. 2873/28 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Pozemek parc. č. 2873/28 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 8. 9. 2016 Bod programu: 24 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Obecní úřad Přišimasy, (na základě spolupráce s osobou splňující kvalifikační předpoklady pro výkon územně plánovací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování Územní studie ploch Z a P OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z a P Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování Ing. Petr Laube,. října 909, 77

Více

Zastupitelstvo města projednalo návrh na prodej části pozemku v k. ú. Boletice nad Labem a nezveřejňuje

Zastupitelstvo města projednalo návrh na prodej části pozemku v k. ú. Boletice nad Labem a nezveřejňuje MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM Konané dne: 26. 1. 2017 ZM 17 01 04 04 Název: Prodej části pozemku p. č. 113 k. ú. Boletice nad Labem - záměr Mimořádný materiál: Návrh usnesení: Zastupitelstvo města projednalo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.č. 5718 včetně stavby vodojemu bez č.p., pozemku

Více

Stanovisko rady města k žádostem o odkup či prodej pozemků. Podklad pro jednání Zastupitelstva města Proseč č. 2/2013

Stanovisko rady města k žádostem o odkup či prodej pozemků. Podklad pro jednání Zastupitelstva města Proseč č. 2/2013 Stanovisko rady města k žádostem o odkup či prodej pozemků Podklad pro jednání Zastupitelstva města Proseč č. 2/2013 Schváleno Radou města Proseč dne 21. 5. 2013 1. MĚSTO PROSEČ je vlastníkem pozemku označeného

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 MIŘETICE NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 854/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej části pozemku parc. č. 854/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 3. 2019 Bod programu: 19 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodeje NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM Příloha č. 2 Odbor rozvoje města Vyřizuje: Mgr. Adamčík / tel.:475271624 ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Územní studie Nová Ves Z19-3, Z19-106

Více

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA TEXTOVÁ ČÁST A Brno 9 / 2015 Strana 2 POŘIZOVATEL Úřad architektury a územního plánování Magistrát města Kladna Náměstí starosty Pavla 44 272 52

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ROVENSKO POD TROSKAMI Zastupitelstvo města Rovensko pod Troskami, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMÍ STUDIE

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMÍ STUDIE NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMÍ STUDIE Lokalita Z.BO.21, ÚP Struhařov, k. ú. Bořeňovice (podle 30 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů, dále jen stavební zákon )

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 34 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 11. 2012. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 11. 2012. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 11. 2012 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 20.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje objektů bývalých Otavských kasáren společnosti Seniorský

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměr na prodej pozemků v k. ú. Slavíč

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměr na prodej pozemků v k. ú. Slavíč MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 33 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Záznam o účinnosti :

Záznam o účinnosti : STUDIO KAPA ARCHITEKTURA, URBANISMUS, INTERIER, DESIGN -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Příloha č. 2 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM Odbor rozvoje města Vyřizuje: Mgr. Adamčík / tel.:475271624 ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Územní studie Mojžíř P15-3, PD15-2 Dle

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměry na prodeje pozemků v k. ú. Velká u Hranic - žadatel

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Záměry na prodeje pozemků v k. ú. Velká u Hranic - žadatel MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 35 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů a směny NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky

Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m2 v k.ú. Jablonecké Paseky Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 946/2 o výměře 16 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy veřejné zeleně podalo podnět k vypořádání p.p.č. 946/2 v k.ú. Jablonecké Paseky, která je oplocena a užívána

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 6. 2018 Bod programu: 28 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P.

Důvodová zpráva. Předmět výkupu vlastní M. P. Důvodová zpráva A) 1. výkup části st.p.č. 222/11 a části p.p.č. 814/17, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 814/20 o výměře 52 m 2 v k.ú. Jablonecké Paseky Oddělení správy komunikací podalo podnět

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 11 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM. Konané dne: ZM Název: Prodej pozemků p.č. 3466/25, 3466/16 v k.ú. Podmokly Mimořádný materiál:

MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM. Konané dne: ZM Název: Prodej pozemků p.č. 3466/25, 3466/16 v k.ú. Podmokly Mimořádný materiál: MATERIÁL DO JEDNÁNÍ ZM Konané dne: 15. 12. 2016 ZM 16 10 05 08 Název: Prodej pozemků p.č. 3466/25, 3466/16 v k.ú. Podmokly Mimořádný materiál: Návrh usnesení: Zastupitelstvo města projednalo návrh na prodej

Více

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29 Návrh zadání územní studie Dražejov D29 Základní identifikační údaje Místo: k.ú. Dražejov u Strakonic Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního plánování Zhotovitel: Datum: prosinec

Více

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I Č Á S T A / I. 1 NÁVRH ZMĚ N Y Č. 2 P ř íloha č. 3 Příloha č. 1 strana 1 z 5 Návrh změny č. 2 Územního plánu Rožnov pod Radhoštěm, kterou se mění Územní plán Rožnov pod Radhoštěm ve znění změny č. 1. Územní

Více

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.2/2004 obce VĚDOMICE o vymezení závazné části Změny č. 2 územního plánu sídelního útvaru Vědomice Zastupitelstvo obce Vědomice vyhlašuje v souladu s ustanovením 29 odst. 2 a 3

Více

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 16

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 16 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 16 DNE: 8.9.2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 16/2016/ORÚP/7 NÁZEV: Žádosti o změnu č. 4 ÚP města Žďár nad Sázavou za období 1 8/2016 ANOTACE: V souladu

Více

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování Určený zastupitel: Ing. Marie Ježková ZPRACOVATEL: Svatopluka Čecha 513,

Více

MMB2015000000277. Název: Návrh směny části pozemku p.č. 3465/41 v ul. Karásek za pozemek p.č. 2988/4 v ul. Gromešova, vše v k.ú. Rečkovice.

MMB2015000000277. Název: Návrh směny části pozemku p.č. 3465/41 v ul. Karásek za pozemek p.č. 2988/4 v ul. Gromešova, vše v k.ú. Rečkovice. Rada města Brna MMB2015000000277 ZM7/ OM% Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna 0 konané dne 14. 4. 2015 Název: Návrh směny části pozemku p.č. 3465/41 v ul. Karásek za pozemek p.č. 2988/4 v ul. Gromešova,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 11. 2. 2016 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice Změna č. 1 územního plánu Střítež Změna č. 1 ÚP Střítež Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Střítež ČJ: ze dne:. Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU Ú Z E M N Í S T U D I E LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBRAM ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD A ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ ZPRACOVATEL: IVAN PLICKA STUDIO s.r.o. ČERVEN

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RYNHOLEC POŘIZOVATEL: Obecní úřad Rynholec PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO RYNHOLEC 1 Název územně plánovací dokumentace: Změna

Více

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod Zpracovatel : Ing. arch. Milič Maryška, Letohradská 3/369, 170 00 Praha 7 datum : leden 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Zpracovatel : PTICE - ÚZEMNÍ STUDIE

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

KATALOG PRODEJŮ schváleno RM č. 434/09 dne 9.6.2009

KATALOG PRODEJŮ schváleno RM č. 434/09 dne 9.6.2009 KATALOG PRODEJŮ schváleno RM č. 434/09 dne 9.6.2009 List.č.1 Část p.p.č. 50/2 o výměře 790 m 2 v k.ú. Květnová prodej pozemků ve vlastnictví Města Ostrov bude probíhat na základě výběrového řízení pozemky

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013 Bod programu: 8 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více