ZNALECKÝ POSUDEK. č /08

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1428-144/08"

Transkript

1 ZNALECKÝ POSUDEK č /08 o stanovení obvyklé ceny pozemku st. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří v katastrálním území Malčice-Osek, v obci Přídolí evidovaný u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Český Krumlov Objednatel posudku : Účel posudku : Posudek vypracoval : Soudní exekutor JUDr. Marek Frank, usnesení č.j. 125 EX 335/08-24 Exekutorský úřad v Českém Krumlově se sídlem Radniční č.p. 28, Český Krumlov Zjištění ceny pro účel nedobrovolné dražby Ing. Michal Sirový, znalec bytem Kájovská 65, Český Krumlov Datum místního šetření : Datum, ke kterému je provedeno ocenění : Použitý oceňovací předpis : Vyhláška MF č. 3/2008 Sb., o provedení někte - rých ustanovení zákona č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů ( oceňovací vyhláška ) Zvláštní požadavky objednatele: ocenění provést též obvyklou cenou dle zákona č. 219/2000 Sb. v platném znění V Českém Krumlově dne Tento znalecký posudek obsahuje 13 stran včetně obálky, znalecké doložky a příloh a předává se ve třech vyhotoveních. Jedno vyhotovení archivuje znalec.

2 2 1. NÁLEZ 1.1 Podklady pro vypracování posudku Pro vypracování posudku byly použity následující podklady : Objednávka - písemné usnesení soudního exekutora JUDr. Marka Franka, Exekutorský úřad v Českém Krumlově se sídlem Radniční č.p. 28, Český Krumlov č. 125 EX 335/08-24 ze dne s předáním podkladů osobně Výpis z katastru nemovitostí vyhotovený dálkovým přístupem dne LV 130. Dále viz příloha č.2 Vlastník oceňovaných nemovitostí : SJM Zíka Ladislav a Zíková Věra, r-č /405 resp. r.č /047 trvale bytem Špičák 126, Český Krumlov resp. Šumavská 285, Větřní Pozemky evidované v katastru nemovitostí : - st. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 144 m2 v k.ú. Malčice-Osek a v obci Přídolí Kopie katastrální mapy zajištěná znalcem na internetovém katastru nemovitostí. Dále viz příloha č Místní šetření - proběhlo dne za účasti znalce na místě samém Konzultace - na Obecním úřadě v obci Přídolí u pana starosty Štěpánka, který znalci předložil platný územní plán obce Přídolí Konzultace u místních realitních kanceláří o stavu realitního trhu v krumlovském regionu / realitní kancelář Kolář Český Krumlov, realitní kancelář JIH Český Krumlov/, telefonická konzultace na Obecním úřadě v Brlohu Odborná publikace Teorie oceňování nemovitostí od Doc.Ing. Alberta Bradáče Csc vydaná v nakladatelství CERM Brno Fotodokumentace pořízená při místním šetření příloha č Metodika oceňování nemovitostí vypracoval VUT Brno Ústav soudního inženýrství Brno Vyhláška MF č. 3/2008 Sb., o provedení některých ustanovení zákona č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů ( oceňovací vyhláška ) 1.2 Popis oceňovaných nemovitostí Oceňovaný pozemek st. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 144 m 2 se nachází v katastrálním území Malčice-Osek v obci Přídolí na severním okraji zastavěné části obce Sedlice v lokalitě několika podobných rekreačních objektů a chalup. Část obce Sedlice leží cca 3 km východně od obce Přídolí. Příjezd k pozemku je možný po zpevněné komunikaci. Následně se ocenění provede dle obecně platných zásad v souladu s vyhláškou MF č. 3/2008 Sb., o provedení některých ustanovení zákona č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů (oceňovací vyhláška ). 1.3 Stavby : Na oceňovaném pozemku se nachází stavba rekreační chalupy, což je v souladu s platným územním plánem obce. Stavba je ve vlastnictví jiného subjektu, proto není předmětem ocenění.

3 3 2. POSUDEK - OCENĚNÍ NEMOVITOSTÍ 2.1 Cena administrativní Cena zjištěná dle vyhlášky MF č. 3/2008 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ( zákon o oceňování majetku ) Stavební pozemek neuvedený v cenové mapě stavebních pozemků ( 28 ) St. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří ( 28 odst. 1,2 ) Popis Oceňovaný pozemek st. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 144 m 2 se nachází v katastrálním území Malčice-Osek v obci Přídolí na severním okraji zastavěné části obce Sedlice v lokalitě několika podobných rekreačních objektů a chalup. Část obce Sedlice leží cca 3 km východně od obce Přídolí. Příjezd k pozemku je možný po zpevněné komunikaci. Pozemek tvoří zastavěnou plochu rekreační chalupy, která je ve vlastnictví jiného subjektu a není tudíž předmětem ocenění. Pozemek je rovinatý, v místě je možnost napojení na veřejný řad elektrické energie. Napojení na ostatní veřejné řady inženýrských sítí, není v místě možné. V katastru nemovitostí veden jako zastavěná plocha, což odpovídá skutečnému využití. Pozemek neleží v žádném ochranném pásmu a není zatížen hlukem, prachem či exhalacemi. Obec Přídolí nemá zpracovánu cenovou mapu stavebních pozemků Ocenění Základní cena stavebního pozemku je v obci Přídolí / obec se 595 obyvateli / dle 28 odstavce l) písm. h ) činí : ZC = Cp x 2,50 Cp = 35 + ( a 1000 ) x 0, kde a je počet obyvatel v obci viz výše : V případě, že je hodnota "a" menší než 1000, je ve výpočtu uplatněna konstanta rovna hodnotě Cp = 35 + ( ) x 0, = 35,00,- Kč/m 2 ZC = Cp x 2,50 = 35,00,- Kč/m 2 x 2,50 = 87,50,- Kč/m 2 Ocenění se provede dle 28 odst. 1,2 vyhlášky pozemek zastavěný stavbou rekreačního objektu Přirážky a srážky dle přílohy 18 : - v místě není možnost napojení na veřejný vodovod / pol.2.2 / - 5 % - v místě není možnost napojení na veřejnou kanalizaci / pol. 2.3 / - 7 % - nepříznivé docházkové vzdálenosti k zastávce veř. dopravy / pol. 2.5 / - 5 % Parcela číslo st. č.124 Druh parcely dle katastru zastavěná plocha a nádvoří Využití parcely dle skutečnosti zastavěná plocha Výměra m Základní cena ZC Kč/ m 2 87,50,- Srážky 1.úprava % +0

4 4 Základní cena po 1. úpravě ZC Kč/ m 2 87,50,- Srážky dále - viz výše % - 17 Přirážky dále viz výše % + 0 Základní cena po 2. úpravě ZC Kč/ m 2 72,63,- Koeficient prodejnosti Kp Sloupec 12 1,145 Koeficient přepočtu cen Ki SKP ,031 Základní cena upravená ZCU Kč/ m 2 168,89,- Administrativní cena pozemku st. parcela č. 124 ke dni odhadu Kč ,16,- 2.2 Oceňované pozemky cena obvyklá Metodika výpočtu Pro zjištění obvyklé ceny vycházel znalec ze znalosti místního trhu s nemovitostmi, z konzultace u místních realitních kanceláří / realitní kancelář Kolář Český Krumlov, realitní kancelář JIH Český Krumlov / a z konzultace na Obecním úřadě v Přídolí. Známé prodejní ceny stavebních pozemků v lokalitě a okolí byly znalcem porovnány a následně vyhodnoceny z hlediska jejich polohy, atraktivnosti, ekonomické návratnosti, dopravního propojení, vazby na zbudované inženýrské sítě, druh možné zástavby, přístupové cesty, rozvoje území apod. s oceňovaným pozemkem Rozbor ceny srovnávaných pozemků Samostatné stavební pozemky srovnatelných výměr určených k výstavbě rodinných či bytových domů nebo již rodinnými či bytovými domy zastavěné, byly v této lokalitě prodávány ve zvýšené míře, což znalci potvrdily i oslovené realitní kanceláře. Jedním z důvodů vyšší nabídky byla rozestavěná lokalita rodinných domů v části obce. Tato lokalita je dnes ji naplněna. Navíc jsou pozemky se stejným využitím prodávány mnohdy včetně stavby, kde však není tržní cena v drtivé většině případů specifikována zvlášť za pozemek a stavbu. Kromě toho jsou pozemky dále prodávány samostatně většinou státními institucemi či obcemi i pod stávajícími stavbami či jako různá dorovnávání parcel majitelům těchto staveb. Ceny pozemků v této části českokrumlovského okresu jsou především odvislé od vlastní polohy pozemku a způsobu využití či možnosti zastavění pozemku. Patrné jsou vyšší ceny podél bezprostřední návaznosti na hlavní komunikační tah ve směru Český Krumlov České Budějovice a samozřejmě v centrech sídelních útvarů. Z pohledu atraktivnosti lokality ( komerční využitelnost, rekreační oblast, infrastruktura apod. ) kde se oceňovaný pozemek nachází, jde o lokalitu s průměrným zájmem potenciálních kupců Výpočet ceny pozemku indexovou metodou Cena pozemku se zjistí tzv. indexovou metodou tzn. porovnáním srovnávacího ( pozemek o známé ceně a výměře ) a oceňovaného pozemku na základě indexů ( koeficientů ), které se mezi sebou pronásobí a výsledným indexem se násobí cena srovnávacího pozemku.

5 5 Výměra oceňovaného pozemku st. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří je 144 m 2. Srovnávací pozemek leží na okraji zastavěné části obce Přídolí, je určen pro výstavbu rodinného domu a byl prodán v prosinci letošního roku za cenu 250,- Kč/m2. srovnávací pozemek ( známá cena a výměra ) OCENĚNÍ POZEMKU INDEXOVOU POROVNÁVACÍ METODOU Poloha srovnávacího pozemku Klidná část obce Přídolí, okraj zastavěné části obce, vesnická zástavba Popis srovnávacího pozemku Svažitý pozemek, severní orientace, zpevněný příjezd, IS na pozemku kromě zemního plynu Výměra srovnávacího pozemku VS m2 707 Cena srovnávacího pozemku CS Kč ,00,- Jednotková cena srovnávacího pozemku JCS = CS/VS Kč/m2 250,00,- Koeficienty pro výpočet indexu A Územní struktura Okraj souvislé zástavby 1.00 B Typ stavebního pozemku Stavebně připravený kromě zemního plynu 1.40 C Třída velikosti obce 0 až 2 tisíc obyvatel 0.50 D Obchodní resp. průmysl. poloha lokalita s rodinnými domy a zemědělskými 1.10 usedlostmi E Územní připravenost, infrastr. Střední horší 0.70 F Speciální charakteristiky Nejsou 1.00 Celkový index srovnávacího pozemku Is = A x B x C x D x E x F B oceňovaný pozemek Poloha oceňovaného pozemku Popis oceňovaného pozemku samostatná část obce Sedlice cca 3 km od obce Přídolí, převažuje zástavba pro rekreaci Rovinatý pozemek, zpevněný příjezd, IS na pozemku částečně Výměra oceňovaného pozemku m2 144 Koeficienty pro výpočet indexu A Územní struktura samostatná část obce 0.90 B Typ stavebního pozemku Stavebně připravený částečně pouze elektrická 1.20 energie C Třída velikosti obce 0 až 2 tisíc obyvatel 0.50 D Obchodní resp. průmysl. poloha lokalita polosamoty 1.00 E Územní připravenost, infrastr. Celkově horší 0.60 F Speciální charakteristiky Nejsou 1.00 Celkový index srovnávacího pozemku Io = A x B x C x D x E x F Poměr indexů Pi = Io/Is Jednotková cena oceńovaného pozemku JCC = JCS x Pi Kč/m2 150,27 Cena oceňovaného pozemku Kč ,07,- Spoluvlastnický podíl oceňovaného pozemku - 1/1 Cena pozemku st. parcela č. 124 Kč ,00,-

6 Ocenění pozemků obvyklou cenou porovnáním Obec Přídolí nemá zpracovánu cenovou mapu stavebních pozemků. Pro úplnost lze konstatovat, že základní cena metru čtverečného stavebního pozemku v obci je, dle 28 vyhl. MF č. 3/2008 Sb, kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku a o změnách některých zákonů ve znění novel, 87,50,- Kč. Tato cena se upraví příslušnými koeficienty / koeficient prodejnosti a koeficient vlivu cen staveb / a dále dle tabulky přílohy č.21 vyhl. o další vlivy. Přirážka za možnost napojení na plynovod 10 % a přirážka za pozemek s urychlenou návratností investic až do 100 %. Oceňovaný pozemek má možnost napojení na veřejné inženýrské sítě pouze částečně a to na veřejný rozvod elektrické energie. Příjezd je možný po zpevněné komunikaci, z pohledu využitelnosti a atraktivnosti je pozemek situován v samostatné části obce Sedlice s výstavbou několika rekreačních objektů, z hlediska výnosnosti na neatraktivním, spíše klidovém místě mimo hlavní komunikační tah a turistické lokality. Oceňovaný pozemek je situován v sousedství převážně rekreačních chalup a je využíván jako zastavěná plocha rekreační chalupy, která je ve vlastnictví jiného subjektu a není tudíž předmětem ocenění. Navíc lze konstatovat, že cenu pozemků snižuje fakt, že pozemky jsou lokalizovány v již zastavěném územní s omezením potenciálních zájemců o jejich koupi, která se pravděpodobně omezí na spoluvlastníka stavby, která zastavuje pozemek. Dle sdělení zástupce Obecního úřadu v Přídolí prodávalo či prodává obec ze svého majetku pozemky především pro různé podnikatelské aktivity, pro potřeby bydlení a pro potřeby různých geometrických vyrovnání, pozemky pod stávajícími stavbami. Ceny jsou odvislé především dle účelu využití těchto pozemků či zájmu obce s prodejem pozemku spojeným ( např. investorská pobídka apod ). V katastrálním území Přídolí tj. převážně na území intravilánu obce a jeho bezprostředním okolí se prodejní cena pozemků prodávaných z majetku města pohybovala ve výši cca 200,- Kč/m 2 300,- Kč/m 2. V ostatních katastrálních územích a samostatných částech obce je cena nižší. V poslední době se cena zasíťovaných pozemků v okolí Českého Krumlova zvýšila, a to i v obcích, které byly dříve pro výstavbu opomíjeny ( např. Přídolí, Křenov ). Dle sdělení zástupců realitních kanceláří např. realitní kancelář JIH Český Krumlov se cena stavebního pozemku v obci Přídolí může dnes pohybovat v dané lokalitě části obce Sedlice v rozmezí 100,- až 200,- Kč/m 2 v závislosti na umístění pozemku a způsobu zástavby, dražší jsou parcely v blízkosti nově budované lokality nové zástavby. Přibližně stejnou cenu, ale s menším cenovým rozpětím, cca 150,- až 200,- Kč/m 2 uvedl i majitel realitní kanceláře Kolář Český Krumlov pan ing. Kolář. Oslovené kanceláře shodně uvedly, že prodej pozemků v této lokalitě je fakticky ukončen z důvodu menší nabídky. Častější je prodej pozemků v kompletu se stavbou bez jednoznačného stanovení ceny za pozemek. Dle srovnání obvyklé ceny pozemků ve vztahu k ceně administrativní ( cena dle cenového předpisu ) můžeme na základě zjištěných údajů říci, že cena obvyklá kopíruje cenu administrativní, což potvrzuje mimo jiné i skutečnost, že v posledních letech dochází ke zvyšování cen pozemků i v menších lokalitách, zvláště pak leží-li pozemek v místě s vyšší návratností investic. Dle výše citovaných důvodů se může obvyklá cena stavebního pozemku určeného k výstavba objektu pro bydlení či takto zastavěného pohybovat ve výši 100,- až 200,- Kč, což dokládá i použitá podpůrná metodika výpočtu obvyklé ceny tzv. indexová metoda, kde 1 m 2 pozemku je oceněn cenou 150,- Kč. S přihlédnutím k faktům, které uvažovanou cenu objektivně ovlivňují ( částečná existence inženýrských sítí, méně atraktivní poloha stávající zástavby, zpevněný příjezd ) lze konstatovat :

7 7 - že obvyklá cena st. parcely č zastavěná plocha a nádvoří může spíše oscilovat blíže ke střední hladině cenového rozpětí upravená koeficientem tj. 150,-Kč/m 2 Pozemek st. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří 150,-Kč/m 2 x 144 m 2 = ,- Kč 2.3 Rekapitulace Cena administrativní : St. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří ,16,- Kč Cena nemovitosti ke dni odhadu celkem ,16,- Kč Zaokrouhlení - 0,16,- Kč Administrativní cena oceňovaných nemovitostí celkem zaokrouhlená ,00,- Kč Spoluvlastnický podíl x id. ve výši 1/2 Administrativní cena spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 oceňovaných nemovitostí celkem zaokrouhlená ,00,- Kč Administrativní cena spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 výše oceňovaných nemovitostí, zjištěná podle vyhlášky č.3/2008 Sb., činí ke dni odhadu ,00,- Kč slovy : dvanácttisícjednostošedesátkorunčeských Cena obvyklá vyhodnocená znalcem : St. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří ,00,- Kč Cena nemovitosti ke dni odhadu celkem ,00,- Kč Zaokrouhlení - 0,00,- Kč Obvyklá cena oceňovaných nemovitostí celkem zaokrouhlená ,00,- Kč Spoluvlastnický podíl x id. ve výši 1/2 Obvyklá cena spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 oceňovaných nemovitostí celkem zaokrouhlená ,00,- Kč

8 8 Závěr : 1. Obvyklá cena spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 výše oceňovaného pozemku st. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří v katastrálním území Malčice-Osek, v obci Přídolí evidovaný u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Český Krumlov, zjištěná podle zákona č.151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ( zákon o oceňování majetku ) a dle 22 zákona č. 219/2000 Sb. může činit ke dni odhadu ,00,- Kč slovy : desettisícosmsetkorunčeských 2. Jednotlivá práva či závady nejsou znalci známa ani nebyly znalci sděleny, kromě omezení vlastnického práva evidovaného v KN ( viz příloha č.2 ). v Českém Krumlově dne Ing. Michal Sirový Příloha : 1x výpis z KN, LV 130 1x kopie katastrální mapy

9 9 ZNALECKÁ DOLOŽKA Znalecký posudek jsem podal jako znalec jmenovaný rozhodnutím Předsedy krajského soudu v Českých Budějovicích ze dne 2.června 1999 č.j. Spr. 823/99 pro základní obor ekonomika, odvětví ceny a odhady, zvláštní specializace oceňování nemovitostí. Znalecký úkon je zapsán pod pořadovým číslem /08 znaleckého deníku. Znalečné a náhradu nákladů účtuji podle přiložené likvidace na základě dokladu číslo 144/08. CERTIFIKÁT QEN Znalec je držitelem certifikátu QEN - expert v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí vydaný Certifikačním orgánem Ústavu soudního inženýrství v Brně dne pod č.95/24/qen/2004. Českém Krumlov 29. prosince 2008 Ing. Michal Sirový

10 10 FOTODOKUMENTACE pohled na pozemek

ZNALECKÝ POSUDEK. č /09

ZNALECKÝ POSUDEK. č /09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1448-19/09 - stanovení obvyklé ceny spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 pozemku parcela č. 1163/13 trvalý travní porost s příslušenstvím vedený na LV č. 1021 v katastrálním území

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1439 09/09

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1439 09/09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1439 09/09 o stanovení obvyklé ceny pozemku katastru nemovitostí parcela č. 501 orná půda v katastrálním území a v obci Libníč evidované u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2220 65/13 - o obvyklé ceně nemovitostí tj.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2479 09/15. / dodatek č. 1 - ocenění spoluvlastnického podílu /

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2479 09/15. / dodatek č. 1 - ocenění spoluvlastnického podílu / Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2479 09/15 / dodatek č. 1 - ocenění spoluvlastnického

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13308-168/12. Mgr.Pavel Ender Exekutorský úřad Ostrava Nádražní 477/184, 702 00 Ostrava. Hlavní 125 793 99 Osoblaha

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13308-168/12. Mgr.Pavel Ender Exekutorský úřad Ostrava Nádražní 477/184, 702 00 Ostrava. Hlavní 125 793 99 Osoblaha ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13308-168/12 o ceně pozemku parc.č.3254/13 zapsaného na LV č.472 pro katastrální území a obec Bílov, okres Nový Jičín. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Pavel Ender Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 14166-196/14

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 14166-196/14 ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14166-196/14 o ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/2 na komunikaci parc.č.426/2, katastrální území Radvanice, obec Ostrava, okres Ostrava - město. (LV č.2293) Objednavatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 10 174-84/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 10 174-84/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 10 174-84/15 o ceně spoluvlastnického podílu na pozemku - parcely č. 1537/2, 1537/3, 1537/4, k.ú. Chabařovice, obec Chabařovice, okres Ústí nad Labem. Objednavatel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. G.Klimenta 439/9 708 00 Ostrava-Poruba. Ing.Ivana Janečková. G.Klimenta 439/9 708 00 Ostrava-Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. G.Klimenta 439/9 708 00 Ostrava-Poruba. Ing.Ivana Janečková. G.Klimenta 439/9 708 00 Ostrava-Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14189-219/14 o ceně pozemku parc.č.525/110, katastrální území a obec Metylovice, okres Frýdek - Místek. (LV č.1430) Objednavatel posudku: Vlastník nemovité věci: Ing.Ivana Janečková

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1501 71/09

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1501 71/09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1501 71/09 o obvyklé ceně rozestavěného rodinného domu bez č.p. na st. parcele č. 671 zastavěná plocha a nádvoří včetně pozemku a pozemek parcela č. 1056/37 zahrada vše s příslušenstvím

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5835-260 / 07

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5835-260 / 07 Výtisk č. 1 ZNALECKÝ POSUDEK č. 5835-260 / 07 o ceně orné půdy 950/146 a orné půdy 950/238 v katastrálním území Dolní Třebonín, zapsaných na LV 525 pro obec Dolní Třebonín, okres Český Krumlov Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1665/109/17

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1665/109/17 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1665/109/17 o ceně pozemků p.č.1638/252, p.č.3299/234, p.č.3299/235, p.č.3300/8, p.č.3301/96 v k.ú. Kunovice u Uherského Hradiště, obec Kunovice, okres Uherské Hradiště Objednavatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1213-53/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1213-53/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1213-53/2013 O obvyklé ceně pozemků p.č. st. 209, st. 210, 281/1 a 282/1, které jsou zapsány na LV č. 447 v k.ú. Jáchymov, obec Jáchymov, okr. Karlovy Vary. Objednatel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /15. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Dvořákova1515/2. Víta Nejedlého 392/ Vyškov - Dědice

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /15. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Dvořákova1515/2. Víta Nejedlého 392/ Vyškov - Dědice ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14397-147/15 o ceně pozemku parc.č.812/22 zapsaného na LV č.180 pro katastrální území Vlčovice, obec Kopřivnice, okres Nový Jičín, včetně ceny obvyklé. Objednavatel posudku: Soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /12. JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty Pavla Kladno. Karla Čapka 1331/ Teplice.

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /12. JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty Pavla Kladno. Karla Čapka 1331/ Teplice. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13273-133/12 o ceně pozemku parc.č.92/3, katastrální území a obec Rtyně nad Bílinou, okres Teplice. (LV č.378) Objednavatel posudku: Soudní exekutor JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění ceny obvyklé pro exekuční řízení

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění ceny obvyklé pro exekuční řízení ZNALECKÝ POSUDEK č. 2626 187-1/2011 o ceně pozemku parc.č. 660/24 v k.ú. Mantov, obec Chotěšov, okr. Plzeň - jih Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Beroun Palackého 31/2 266 01 Beroun zjištění

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /16. o ceně pozemků pro výstavbu, zapsaných na LV č.687, katastrální území a obec Tísek, okres Nový Jičín.

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /16. o ceně pozemků pro výstavbu, zapsaných na LV č.687, katastrální území a obec Tísek, okres Nový Jičín. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14702-202/16 o ceně pozemků pro výstavbu, zapsaných na LV č.687, katastrální území a obec Tísek, okres Nový Jičín. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Jiří Král Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13975-005/14

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13975-005/14 ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13975-005/14 o ceně pozemku ve zjednodušené evidenci, parc.č.2999/1, katastrální území a obec Staříč, okres Frýdek - Místek. (LV č.1301) Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Pavel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 1606-105/2013 o ceně nemovitostí obvyklé (tržní) ceně pozemků parc.č. 510/5, 612/44, 2162/59, 2373/516, 2506/8, 2530/317, 2663/220, 2702/312 katastrální území Opava - Předměstí, parc.č.

Více

Znalecký posudek č. 2008/316

Znalecký posudek č. 2008/316 Znalecký posudek č. 2008/316 O ceně nemovitosti: Pozemek, parcela č. 538, v katastrálním území Vrahovice, obec, okres, kraj Olomoucký. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava JUDr. Milan Vlha, soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1491/2011 - 1 -

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1491/2011 - 1 - - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1491/2011 O ceně obvyklé pozemků č.par. 4688/2 ostatní plocha a č.par. 5129/105 orná půda Černošice, okres Praha - západ, kat. území Černošice. v obci Objednatel posudku: Účel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. ev.č o obvyklé ceně bytové jednotky č. 162/7 v obci Vintířov čp , včetně příslušenství a pozemků

ZNALECKÝ POSUDEK. ev.č o obvyklé ceně bytové jednotky č. 162/7 v obci Vintířov čp , včetně příslušenství a pozemků ZNALECKÝ POSUDEK ev.č. 06-2907-13 Předmět posudku: o obvyklé ceně bytové jednotky č. 162/7 v obci Vintířov čp. 162-163, včetně příslušenství a pozemků Objednatel posudku: Exekutorský úřad Brno-město Soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 o ceně nemovitostí - zemědělských pozemků v obci Křižanov a KÚ Křižanov, okr. Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 o ceně nemovitostí - zemědělských pozemků v obci Křižanov a KÚ Křižanov, okr. Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina ZNALECKÝ POSUDEK č.1210-10/2014 o ceně nemovitostí - zemědělských pozemků v obci Křižanov a KÚ Křižanov, okr. Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno-město,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 685-34/16 O ceně nemovitosti pozemku parc. č. 472/1 zapsaného na LV 311 jako zahrada, k.ú. Vrbno nad Lesy, obec Vrbno nad Lesy, okres Louny Objednatel znaleckého posudku: Administrace

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /14. JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty Pavla Kladno. Otěvěk Trhové Sviny

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /14. JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty Pavla Kladno. Otěvěk Trhové Sviny ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14148-178/14 o ceně pozemku parc.č.2248, katastrální území Otěvěk, obec Trhové Sviny, okres České Budějovice. (LV č.675) Objednavatel posudku: Soudní exekutor JUDr.Ing.Petr Kučera

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /13. o ceně pozemku parc.č.3896, katastrální území a obec Kamberk, okres Benešov. (LV č.423)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /13. o ceně pozemku parc.č.3896, katastrální území a obec Kamberk, okres Benešov. (LV č.423) ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13904-344/13 o ceně pozemku parc.č.3896, katastrální území a obec Kamberk, okres Benešov. (LV č.423) Objednavatel posudku: Soudní exekutor JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty Pavla

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3115-281/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemků par.č.1570/12, par.č.1575/11 a par.č.2106, v k.ú. Tečovice. Nemovitosti - pozemky jsou zapsány na LV č. 804 pro k.ú.

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2012

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2012 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 567-94/2012 o odhadu ceny obvyklé pozemku p.č. 1550/12 orná půda v k.ú. a obci Frenštát pod Radhoštěm, okresu Nový Jičín (LV 6781) Objednatel posudku: Účel posudku: Soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2329 174/13 o obvyklé ceně nemovitostí tj.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8469-122/10. o ceně garáže na parcele č. 1624/3, k.ú. Střekov, obec Ústí nad Labem.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8469-122/10. o ceně garáže na parcele č. 1624/3, k.ú. Střekov, obec Ústí nad Labem. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8469-122/10 o ceně garáže na parcele č. 1624/3, k.ú. Střekov, obec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní exekutor Veveří 125 615

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13763-203/13

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13763-203/13 ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13763-203/13 o ceně pozemku parc.č.246/4, katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha - západ, včetně ceny obvyklé. (LV č.1271) Objednavatel posudku: Vlastník nemovitosti:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 3064-14. s odhadem obvyklé ceny podílu ve výši 776/5189 k pozemkové parcele - zahradě p. č. 345/2 v obci Strakonice, k. ú. Nové Strakonice. Objednavatel posudku: Účel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /13. o ceně pozemků zapsaných na LV č.301, katastrální území a obec Vamberk, okres Rychnov nad Kněžnou. (LV č.

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /13. o ceně pozemků zapsaných na LV č.301, katastrální území a obec Vamberk, okres Rychnov nad Kněžnou. (LV č. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13842-282/13 o ceně pozemků zapsaných na LV č.301, katastrální území a obec Vamberk, okres Rychnov nad Kněžnou. (LV č.301) Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Jiří Král Exekutorský

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 568-95/2012

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 568-95/2012 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 568-95/2012 o ceně pozemků (spoluvlastnického podílu ve výši 1/2) p.č. 327, 328, 943 a 944/1 v k.ú. a obci Střítež, okresu Frýdek-Místek a o odhadu ceny obvyklé (LV 18) Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /15

ZNALECKÝ POSUDEK. č /15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4864-198/15 o ceně nemovitosti - pozemků parc.č. 358/3 a parc.č. 358/4 zapsaných na LV č. 157 v KU a obci Stařechovice, okres Prostějov Objednavatel znaleckého posudku: JUDr.Jana Škofová,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2151/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2151/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2151/2013 O ceně obvyklé pozemků č.par. 14/2 a 14/5 zahrady v obci Krsy, okres Plzeň - sever, kat. území Kejšovice, kraj Plzeňský. Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

Znalecký posudek - odhad tržní hodnoty

Znalecký posudek - odhad tržní hodnoty Znalecký posudek - odhad tržní hodnoty č. 24591-0391/2018 o ceně pozemků na p.č.520/163 a 520/164 v k.ú. Jeneč u Prahy, obci Jeneč, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 107-2012

ZNALECKÝ POSUDEK č. 107-2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 107-2012 o ceně rodinného domu č.p. 187, k.ú. Týnec vč. příslušenství a pozemku Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 743-270/2012

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 743-270/2012 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 743-270/2012 o ceně pozemku p.č. 4393/11 zahrada v k.ú. a obci Heřmanovice, okresu Bruntál a o odhadu ceny obvyklé (LV 289) Objednatel posudku: Účel posudku: Soudní exekutor Mgr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová-soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4

ZNALECKÝ POSUDEK. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová-soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6699-046/2012 o ceně obvyklé spoluvlastnického podílu na pozemcích vedených ve zjednodušené evidenci PK č.104/8, PK 104/10, v kat.území Cholupice, obec hl.město Praha. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 14113-143/14. Mgr.Pavel Ender Exekutorský úřad Ostrava Nádražní 477/184 702 00 Ostrava

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 14113-143/14. Mgr.Pavel Ender Exekutorský úřad Ostrava Nádražní 477/184 702 00 Ostrava ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14113-143/14 o ceně pozemků zapsaných na LV č.930 pro katastrální území Dolany u Stříbra, obec Pňovany, okres Plzeň - sever. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Pavel Ender

Více

Znalecký posudek č. 2011/191

Znalecký posudek č. 2011/191 Znalecký posudek č. 2011/191 O ceně nemovitosti: Spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na nemovitosti zapsané na LV č. 2104 pro katastrální území, parcele č. 2533/1 v katastrálním území Horní Suchá, obec,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 618-13/2015. O obvyklé ceně pozemků v k. ú. Skorkov. Stanovení obvyklé ceny pro účely exekučního řízení

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 618-13/2015. O obvyklé ceně pozemků v k. ú. Skorkov. Stanovení obvyklé ceny pro účely exekučního řízení ZNALECKÝ POSUDEK č. 618-13/2015 O obvyklé ceně pozemků v k. ú. Skorkov. Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Mgr. Jan Beneš, soudní exekutor, Exekutorský úřad Praha - západ Liborova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2608 09/16 - o odhadu obvyklé ceny nemovitých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č B /2014. o ceně nemovitosti - zemědělského pozemku p.č.505/6 v k.ú. Nečichy, obec Louny.

ZNALECKÝ POSUDEK. č B /2014. o ceně nemovitosti - zemědělského pozemku p.č.505/6 v k.ú. Nečichy, obec Louny. ZNALECKÝ POSUDEK č. 03250-0109 B /2014 o ceně nemovitosti - zemědělského pozemku p.č.505/6 v k.ú. Nečichy, obec Louny. Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: JUDr. Mgr. Martina Jinochová

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. o ceně nemovitosti pozemkové parcely čk. 1452/1 zapsané v LV č v k.ú. Milevsko, obec Milevsko, okres Písek

ZNALECKÝ POSUDEK. o ceně nemovitosti pozemkové parcely čk. 1452/1 zapsané v LV č v k.ú. Milevsko, obec Milevsko, okres Písek -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7251/18/B-2018 o ceně nemovitosti pozemkové parcely čk. 1452/1 zapsané v LV č. 1280 v k.ú. Milevsko, obec Milevsko, okres Písek Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice

Více

Znalecký posudek č. 2014/028

Znalecký posudek č. 2014/028 Znalecký posudek č. 2014/028 o ceně nemovitosti, parcely č. st.237 v katastrálním území Drnovice, obec Drnovice, okres Blansko, kraj Jihomoravský, zapsané na LV č. 779 pro katastrální území Drnovice. Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Zjištění ceny nemovitosti pro dobrovolnou dražbu. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. Zjištění ceny nemovitosti pro dobrovolnou dražbu. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14160-190/14 o ceně pozemku parc.č.36/3 na katastrálním území Dolní Lhota u Ostravy, obec Dolní Lhota, okres Ostrava - město. (LV č.611) Objednavatel posudku: Aukční síň Justitias

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10 ZNALECKÝ POSUDEK č. 190-2930/10 o obvyklé ceně nemovitostí, a to pozemků parc.č. St. 80 a 141/112, vše v katastrálním území Nová Ves u Ostravy, obec Ostrava, okres Ostrava-město. Objednatel posudku: Dražebník

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1664/108/17. o ceně pozemku p.č.621/1 v k.ú. Zlechov, obec Zlechov, okres Uherské Hradiště

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1664/108/17. o ceně pozemku p.č.621/1 v k.ú. Zlechov, obec Zlechov, okres Uherské Hradiště ZNALECKÝ POSUDEK č. 1664/108/17 o ceně pozemku p.č.621/1 v k.ú. Zlechov, obec Zlechov, okres Uherské Hradiště Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: H.Finance Group spol. s r.o. v likvidaci,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-2012

ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-2012 o ceně rodinného domu č.p. 677/3, k.ú. vč. příslušenství a pozemků Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 1294/2

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Pod strání 983/ Bílovec

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Pod strání 983/ Bílovec ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13864-304/13 o ceně zemědělských pozemků zapsaných na LV č.544 pro katastrální území Březnice u Zlína, obec Březnice, okres Zlín. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Jiří

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 1531-30/2013 o ceně nemovitostí obvyklé (tržní) ceně 1m 2 pozemku parc.č. 2575/1 orná půda, katastrální území Kylešovice, obec Opava, okres Opava, kraj Moravskoslezský. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 571/28/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 571/28/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 571/28/2015 O ceně spoluvlastnického podílu ve výši 1/4 celku nemovité věci - pozemky zapsané na LV 28 pro katastrální území Kunčina, obec Kunčina, okres Svitavy. Objednatel znaleckého

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /14. JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty Pavla Kladno. Smolotely č.p Smolotely

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /14. JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty Pavla Kladno. Smolotely č.p Smolotely ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 14035-065/14 o ceně pozemku parc.č.1100/1, katastrální území a obec Smolotely, okres Příbram. (LV č.103) Objednavatel posudku: Soudní exekutor JUDr.Ing.Petr Kučera nám.starosty

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 49/2011 O obvyklé ceně nemovitosti - pozemků parc.č. 1/1, 2, 7/2 vše v katastrálním území Dolní Marklovice, obec Petrovice u Karviné, okres Karviná, zapsáno na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 10 600-205/16 o ceně spoluvlastnického podílu na bytě č. 255/86 v domě č.p. 255, Pražské Předměstí, k.ú. Bílina, obec Bílina, okres Teplice. Objednavatel znaleckého posudku: Okresní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03409-0041 / 2015. o ceně nemovitosti - pozemkové parcely č.1333/1 v k.ú. Stráž nad Nisou, obec Stráž nad Nisou, kraj Liberecký.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03409-0041 / 2015. o ceně nemovitosti - pozemkové parcely č.1333/1 v k.ú. Stráž nad Nisou, obec Stráž nad Nisou, kraj Liberecký. ZNALECKÝ POSUDEK č. 03409-0041 / 2015 o ceně nemovitosti - pozemkové parcely č.1333/1 v k.ú. Stráž nad Nisou, obec Stráž nad Nisou, kraj Liberecký. Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 768-55/2014 O stanovení ceny v místě a čase obvyklé - pozemku p.č.1315 - LV č. 375, vč. příslušenství v obci Bory, k.ú. Horní Bory. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno

Více

OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. ev.č

OCENĚNÍ NEMOVITOSTI. ev.č OCENĚNÍ NEMOVITOSTI ev.č. 06-2890-13 Předmět posudku: bytová jednotka č. 610/9 v bytovém domě - Sídliště čp. 610, 611, 612, obec Rotava, včetně spoluvlastnického podílu na domě a pozemku Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6897/63-2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6897/63-2014 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 6897/63-2014 o ceně nemovitosti pozemkových parcel čk. 104/4 a 104/5, včetně součástí a příslušenství, v k.ú. Vendolí, obec Vendolí, okres Svitavy Objednavatel posudku: Exekutorský

Více

Znalecký posudek č. 2010/219

Znalecký posudek č. 2010/219 Znalecký posudek č. 2010/219 O ceně nemovitosti: Pozemek, parcela č. 1568, v katastrálním území Bezměrov, obec Bezměrov, okres Kroměříž, kraj Zlínský. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava JUDr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 o ceně nemovitostí

ZNALECKÝ POSUDEK. č /11 o ceně nemovitostí ZNALECKÝ POSUDEK č. 894-220/11 o ceně nemovitostí pozemků orné půdy parc.č. 426/26 ( dle PK parc.č. 416 ) a parc.č. 426/28 ( dle PK parc.č. 418/1 ) v obci Sobotka a k.ú. Spyšova, okr. Jičín Objednatel

Více

- str. 2 - A. Nález 1. Znalecký úkol Předmětem znaleckého posudku je stanovení obvyklé a administrativní ceny pozemků č. parc. st. 1769/1 (celá výměra) a č. parc. 984/57 (1 m2 příslušný geometrický plán

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 12854-134/11 o ceně pozemku parc.č.3186 zapsaného na LV č.214, katastrální území Runářov, obec Konice, okres Prostějov. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Jiří Král Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová-soudní exekutor Novodvorská 1010 140 00 Praha 4

ZNALECKÝ POSUDEK. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová-soudní exekutor Novodvorská 1010 140 00 Praha 4 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6717-064/2012 o ceně obvyklé zemědělského pozemku PK č.845/1 v kat.území a obci Velim, okres Kolín, kraj Středočeský. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová-soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3063-229/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. st.250 - zastavěná plocha a nádvoří a pozemku par.č. st.245/3 - zastavěná plocha a nádvoří, vše v k.ú. Tlumačov

Více

Znalecký posudek č. 2012/364

Znalecký posudek č. 2012/364 Znalecký posudek č. 2012/364 o ceně nemovitosti: Spoluvlastnický podíl ve výši 1/6 k nemovitostem zapsaným na LV č. 1903 pro katastrální území Krásné Pole, pozemkům, parcelám č. 754/1, 754/2, 754/3, v

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 235-98/2011

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 235-98/2011 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 235-98/2011 o ceně pozemku (spoluvlastnického podílu ve výši 1/2) p.č. 4708/1 orná půda v k.ú. Lískovec u Frýdku-Místku, obci Frýdek-Místek, okresu FrýdekMístek a o odhadu ceny

Více

Znalecký posudek č. 1620/10

Znalecký posudek č. 1620/10 Ing. Martina Schulmeisterová znalec jmenovaný rozhodnutím Krajského soudu v Ostravě dne 25.06.1999,č.j.: Spr 1946/99 pro základní obor ekonomika, stavebnictví, odvětví ceny a odhady nemovitostí, stavby

Více

Znalecký posudek č / 2017

Znalecký posudek č / 2017 Znalecký posudek č. 708 15 / 2017 Odhad obvyklé ceny nemovitých věcí zapsaných na LV.č.2448 v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Vysočinu, Katastrální pracoviště Velké Meziříčí, pro obec a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č o ceně rodinného domu č.p. 384, k.ú. Dolní Dlouhá Loučka vč. příslušenství a pozemků

ZNALECKÝ POSUDEK. č o ceně rodinného domu č.p. 384, k.ú. Dolní Dlouhá Loučka vč. příslušenství a pozemků ZNALECKÝ POSUDEK č. 172-2012 o ceně rodinného domu č.p. 384, k.ú. Dolní Loučka vč. příslušenství a pozemků Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2219 64/13 - o obvyklé ceně nemovitostí tj.

Více

Znalecký posudek č. 5004 204/2011

Znalecký posudek č. 5004 204/2011 Ing. Bc. Eva Hradilová, znalec 765 02 Otrokovice, Moravní 6224 mobil: +420 603 35 45 98 Znalecký posudek č. 5004 204/2011 o obvyklé ceně nemovitosti pozemku parcelní číslo st. 21 v katastrálním území Pavlínov,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Přehradní 195 Dolní Ves, Fryšták. Hlavní třída 565/ Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. Přehradní 195 Dolní Ves, Fryšták. Hlavní třída 565/ Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13072-352/11 o ceně pozemku ve zjednodušené evidenci, parc.č.2449/2, katastrální území Svatobořice, obec Svatobořice - Mistřín, okres Hodonín. (LV č.1222) Objednavatel posudku:

Více

Znalecký posudek č. 2014/027

Znalecký posudek č. 2014/027 Znalecký posudek č. 2014/027 o ceně nemovitosti, parcely č. 7201/35 v katastrálním území Staré Město u Frýdku-Místku, obec Staré Město, okres Frýdek-Místek, kraj Moravskoslezský, zapsané na LV č. 161 pro

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03375-0017 / 2015. o ceně nemovitosti - pozemkové parcely č.385/5 v k.ú. Pilínkov, obec Liberec, kraj Liberecký.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03375-0017 / 2015. o ceně nemovitosti - pozemkové parcely č.385/5 v k.ú. Pilínkov, obec Liberec, kraj Liberecký. ZNALECKÝ POSUDEK č. 03375-0017 / 2015 o ceně nemovitosti - pozemkové parcely č.385/5 v k.ú. Pilínkov, obec Liberec, kraj Liberecký. Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: JUDr. Mgr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 100-2012

ZNALECKÝ POSUDEK č. 100-2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 100-2012 o ceně zemědělského pozemku, k.ú. Jámy u Rychnova nad Kněžnou Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk, Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 1294/2

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 212-2013. Pozemek p.č. 2079/41, Pozemek Kraj Olomoucký, okres Jeseník, obec Jeseník, k.ú. Jeseník

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 212-2013. Pozemek p.č. 2079/41, Pozemek Kraj Olomoucký, okres Jeseník, obec Jeseník, k.ú. Jeseník ZNALECKÝ POSUDEK číslo 212-2013 NEMOVITOST: Katastrální údaje: Adresa nemovitosti: Jeseník, 790 01 Pozemek p.č. 2079/41, Pozemek Kraj Olomoucký, okres Jeseník, obec Jeseník, k.ú. Jeseník Vlastník pozemku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2411 66/14. dodatek č. 1

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2411 66/14. dodatek č. 1 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2411 66/14 dodatek č. 1 o stanovení obvyklé

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2015. Objednavatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Kladno - č.j.088 EX 5091/12 Petra Bezruče Kladno

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2015. Objednavatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Kladno - č.j.088 EX 5091/12 Petra Bezruče Kladno ZNALECKÝ POSUDEK č. 2320-59/2015 pozemků st.p.č.170, p.č.92/3, p.č.92/13 v kat.území: Hnidousy, ul.uhelná, v Kladně-Švermov. Objednavatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Kladno - č.j.088 EX 5091/12

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 685/29/2017

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 685/29/2017 ZNALECKÝ POSUDEK č. 685/29/2017 O ceně nemovité věci - 1.pozemky zapsané na LV 326 pro katastrální území Dobřenice, obec Dobřenice, okres Hradec Králové 2.spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 celku na pozemcích

Více

Znalecký posudek č. 66 2014

Znalecký posudek č. 66 2014 Znalecký posudek č. 66 2014 O ceně obvyklé - bytové jednotky č. 170/4 v budově čp. 170, na poz.č. parc. 219/136, dále podíl na společných částech domu a pozemků č.parc. 219/152-158 ve výši 536/16400, vše

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6741-088/2012. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová-soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6741-088/2012. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Praha 4 JUDr.Dagmar Kuželová-soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4 ZNALECKÝ POSUDEK č. 6741-088/2012 o ceně obvyklé zemědělských pozemků vedených ve zjednodušené evidenci ( PK) dle LV č.109, v kat.území Ouběnice u Dobříše, obec Ouběnice, okres Příbram, kraj Středočeský.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/2) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 9056/06-72

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/2) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 9056/06-72 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7251/18/D-2018 o ceně nemovitosti pozemků zapsaných v LV č. 117 v k.ú. Dvorce u Tučap, obec Tučapy, okres Tábor Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice Stachy, Zdíkov

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3154/41/2015 6 NEMOVITOST: Pozemky z LV č. 336 Katastrální údaje: Kraj Jihomoravský, okres Znojmo, obec Jevišovice, k.ú. Jevišovice, kód k.ú. 659355, LV 336 Vlastník

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03409-0041 D / 2015. o ceně nemovitosti - pozemkové parcely č.1361/5 v k.ú. Růžodol I., obec Liberec, kraj Liberecký.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03409-0041 D / 2015. o ceně nemovitosti - pozemkové parcely č.1361/5 v k.ú. Růžodol I., obec Liberec, kraj Liberecký. ZNALECKÝ POSUDEK č. 03409-0041 D / 2015 o ceně nemovitosti - pozemkové parcely č.1361/5 v k.ú. Růžodol I., obec Liberec, kraj Liberecký. Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: JUDr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/4) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 13925/07-28

ZNALECKÝ POSUDEK. zjištění obvyklé ceny nemovitosti (podílu ve výši 1/4) dle Usnesení ze dne pod čj. 040Ex 13925/07-28 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 7251/18/C-2018 o ceně nemovitosti pozemků zapsaných v LV č. 532 v k.ú. Blatec u Hodětína, obec Hodětín, okres Tábor Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Prachatice Stachy, Zdíkov

Více

Znalecký posudek č. 2010/224

Znalecký posudek č. 2010/224 Znalecký posudek č. 2010/224 O ceně nemovitosti: Pozemek, parcela č. 1539, v katastrálním území Bezměrov, obec Bezměrov, okres Kroměříž, kraj Zlínský. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava JUDr.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č o ceně rodinného domu č.p. 73/46, k.ú. Lověšice u Přerova vč. příslušenství a pozemku

ZNALECKÝ POSUDEK. č o ceně rodinného domu č.p. 73/46, k.ú. Lověšice u Přerova vč. příslušenství a pozemku ZNALECKÝ POSUDEK č. 173-2012 o ceně rodinného domu č.p. 73/46, k.ú. Lověšice u a vč. příslušenství a pozemku Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 166-2012. o ceně rodinného domu č.p. 113, k.ú. Nebory vč. příslušenství a pozemků

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 166-2012. o ceně rodinného domu č.p. 113, k.ú. Nebory vč. příslušenství a pozemků ZNALECKÝ POSUDEK č. 166-2012 o ceně rodinného domu č.p. 113, k.ú. vč. příslušenství a pozemků Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 1294/2

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2093-102/2013. o ceně bytu č.2723/16 v bytovém domě čp.2723-2724, ul.sportovní, v Mělníku. Petra Bezruče 1416 27201 Kladno

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2093-102/2013. o ceně bytu č.2723/16 v bytovém domě čp.2723-2724, ul.sportovní, v Mělníku. Petra Bezruče 1416 27201 Kladno ZNALECKÝ POSUDEK č. 2093-102/2013 o ceně bytu č.2723/16 v bytovém domě čp.2723-2724, ul.sportovní, v Mělníku. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Kladno - č.j. 088 EX 3683/10 Petra Bezruče

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 392-16/2013 o ceně nemovitostí - pozemku p.č. 6819/1, uvedeného na LV č. 1083, katastrální území Rychvald, obec Rychvald, okres Karviná. Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého

Více

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní

Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní Znalecký posudek - obvyklá cena, tržní č. 1670-170/2014 o ceně bytu jednotka č.1565/57, včetně garážového stání, č.p.1565/30, stavební plocha p.č.1352/2, 1353/2, 1353/5, v k.ú. Krč, obci Praha, okres Hlavní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 391/37/2012. Palackého 31/2 26601 Beroun

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 391/37/2012. Palackého 31/2 26601 Beroun ZNALECKÝ POSUDEK č. 391/37/2012 O ceně nemovitosti objekt bez č.p./č.e. na pozemku p.č. 465 včetně součástí a příslušenství zapsaný na LV 94, katastrální území Ploužnice pod Ralskem, obec Ralsko, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8809-58/11 o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 1557-56/2013 o ceně nemovitostí obvyklé (tržní) ceně 1m 2 pozemků parc.č. 2301/3, parc.č. 2303/3 a ceně 1m 2 pozemku zastavěného chatkou, zahrádkářská osada U Cukrovaru, katastrální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.j. 043 EX 313/08. Hlavní třída 565/ Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. č.j. 043 EX 313/08. Hlavní třída 565/ Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 12836-116/11 o ceně pozemků zapsaných na LV č.1039, katastrální území a obec Vlčnov, okres Uherské Hradiště. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad

Více

Pozemek, parcela č. GP 5128, vedená v katastru nemovitostí ve zjednodušené evidencí -

Pozemek, parcela č. GP 5128, vedená v katastru nemovitostí ve zjednodušené evidencí - Znalecký posudek č. 2007/238 Pozemek, parcela č. GP 5128, vedená v katastru nemovitostí ve zjednodušené evidencí - původ Přídělový plán nebo jiný doklad (GP), v katastrálním území Božice, obec Božice,

Více

Znalecký posudek číslo 192/20/2015

Znalecký posudek číslo 192/20/2015 Znalecký posudek číslo 192/20/2015 o ceně nemovité věci pozemek označený jako pozemková parcela č. 1086 v katastrálním území Pohřebačka, v obci Opatovice nad Labem. Objednatel : Exekutorský úřad Třebíč

Více

Znalecký posudek číslo 2120-93/2009

Znalecký posudek číslo 2120-93/2009 Znalecký posudek číslo 2120-93/2009 O ceně nemovitosti: Zemědělské pozemky katastrální území: Dražůvky katastrální území: Želetice okres: Hodonín Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-venkov

Více