FIRMA: REKOD. GSM: GSM: Tel: ICQ: Komenského 716 Zdiměřická 1447/16 Jemnice Praha 4,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FIRMA: REKOD. GSM: 607 860 338 GSM: 724 217 609 Tel: 568 450 256 ICQ: 341 591 832. Komenského 716 Zdiměřická 1447/16 Jemnice 675 31 Praha 4, 140 00"

Transkript

1 FIRMA: REKOD Ivan Křivánek Ing. Petr Křivánek GSM: GSM: Tel: ICQ: JIŢNÍ MORAVA: STŘEDNÍ ČECHY: Komenského 716 Zdiměřická 1447/16 Jemnice Praha 4,

2 Ing. Petr Křivánek - REKOD Komenského 716, Jemnice, ICQ: , GSM: krivanek@rekod.cz ZNALECKÉ POSUDKY PRODEJ NEMOVITOSTÍ VYPRACOVÁNÍ SMLUV ZNALECKÉ A REALITNÍ PORADENSTVÍ Prodáváte nebo kupujete byt, rodinný domek, pozemek či jinou nemovitost? Potřebujete vyřídit dědictví, přepis, darování? Máte jiné dotazy ohledně nemovitostí? Ano? pak neváhejte a obraťte se na firmu: Naše realitní a znalecká kancelář vám nabízí: Zpracování všech druhů znaleckých posudků (včetně odhadů pro Českou Spořitelnu) Vyhotovení prodejních, darovacích, směnných a jiných smluv vč. věcných břemen Zprostředkování prodeje nemovitostí Kontaktujte nás a my vám rádi pomůţeme. Na spolupráci se těší Ing. Petr Křivánek - Jednatel společnosti

3 Ing. Petr Křivánek - REKOD Komenského 716, Jemnice, ICQ: , GSM: krivanek@rekod.cz ZNALECKÉ POSUDKY PRODEJ NEMOVITOSTÍ VYPRACOVÁNÍ SMLUV ZNALECKÉ A REALITNÍ PORADENSTVÍ Realitní a znalecká kancelář REKOD nabízí: Z P R A C O V Á N Í Z N A L E C K Ý C H P O S U D K Ů N A O C E N Ě N Í V Š E C H D R U H Ů N E M O V I T O S T Í! Základní poskytované sluţby: * Oceňování nemovitostí podle cenového předpisu, t.j. stanovení vyhláškové ceny dle aktuálně platných oceňovacích předpisů k určenému datu ocenění: budov a hal rodinných domků bytů a nebytových prostor rekreačních staveb (chalupy, chaty, zahradní chaty apod.) vedlejších staveb venkovních úprav garáţí studní inţenýrských a speciálních staveb staveb nedokončených pozemků vodních ploch trvalých porostů (ovocné dřeviny, vinice, chmelnice, okrasné porosty) Oceňování nemovitostí podle oceňovacího předpisu se provádí například při zjištění ceny pro účely darování nemovitosti, pro účely vypořádání SJM, při dělení a vypořádání spoluvlastnictví, pro účely výpočtu daně z převodu nemovitosti, restituce atd.

4 * Oceňování nemovitostí pro účely České Spořitelny pouţívané například při zjištění ceny pro účely poskytnutí půjček, hypotečních úvěrů.. * Stanovení ceny obvyklé (neboli ceny trţní/obecné), pouţívané například při zjištění ceny pro účely výpočtu daně dědické, zjištění ceny nemovitostí určených k zástavě bankám či jiným subjektům atd. * Ocenění věcných břemen * Zaměření budov provedení zaměření a pasportizace stávajících budov, pořízení fotodokumentace atd. * Zajištění právních sluţeb jakými jsou například: sepsání smlouvy kupní sepsání smlouvy darovací sepsání smlouvy o věcném břemeni sepsání smlouvy nájemní sepsání návrhu zahájení řízení na Katastru nemovitostí (vklad vlastnického práva) a další prohlášení vlastníka Znalecké posudky jsou vypracovány pomocí programu pro oceňování nemovitostí OCEN. Ocenění pro účely České Spořitelny (ČS) jsou vypracovány pomocí programu NemExpres CS.

5 Podklady pro ocenění * Nemovitosti nekomerční (bez komerčního vyuţití), t.j. například rodinné domy, rekreační a zahrádkářské chaty a chalupy, garáţe, vedlejší stavby, studny,inţenýrské stavby liniové, pozemky včetně zemědělsky uţívaných, trvalé porosty: podklady nutné: výpis z katastru nemovitostí (ne starší 3 měsíců) kopie katastrální mapy, nebo snímek z pozemkové mapy (ne starší 1 roku) geometrický plán pro zaměření/oddělení pozemků (pokud jiţ nejsou pozemky zakresleny do katastrální mapy) nabývací tituly (kupní smlouva, darovací smlouva, doklady z dědického řízení, draţební protokol atd.) podklady další (pokud jsou k dispozici): projektová dokumentace (včetně případných přístaveb, nástaveb, rekonstrukcí apod.) územní rozhodnutí nebo rozhodnutí o umístění stavby stavební povolení a kolaudační rozhodnutí radonový průzkum místa stavby smlouvy omezující vlastnické právo (věcná břemena, zástavy aj.) dříve zpracované znalecké posudky nebo ocenění při ocenění nestavebních pozemků se doporučuje zjistit (Stavební úřad, Územní plán), zda se nejedná o pozemek určený k zastavění, event. o jako část pozemku se jedná další podklady a dokumentace včetně ústních informací, fotodokumentace apod. * Nemovitosti komerční (s komerčním vyuţitím), t.j. například rodinné domy s provozní částí - např. kancelář, dílna, ordinace, atd., bytové domy, administrativní budovy, provozní nebo výrobní objekty, penziony, hotely, sklady, atd.) a komerčně vyuţívané pozemky : podklady nutné: výpis z katastru nemovitostí (ne starší 3 měsíců)

6 kopie katastrální mapy, nebo snímek z pozemkové mapy (ne starší 1 roku) geometrický plán pro zaměření/oddělení pozemků (pokud jiţ nejsou pozemky zakresleny do katastrální mapy) nabývací tituly (kupní smlouva, darovací smlouva, doklady z dědického řízení, draţební protokol atd.) nájemní smlouvy k celé, nebo části nemovitosti (například i za umístění telekomunikačních stoţárů, reklamy apod.), smlouvy o budoucích nájemních smlouvách atd. údaje o pojistném (pojistná smlouva) doklad o výši daně z nemovitosti doklady/přehled nákladů za běţnou údrţbu (úklid, drobné opravy, plyn, elektřina, telefonní poplatky atd.) podklady další (pokud jsou k dispozici): projektová dokumentace (včetně případných přístaveb, nástaveb, rekonstrukcí apod.) územní rozhodnutí nebo rozhodnutí o umístění stavby stavební povolení a kolaudační rozhodnutí radonový průzkum místa stavby smlouvy omezující vlastnické právo (věcná břemena, zástavy aj.) dříve zpracované znalecké posudky nebo ocenění při ocenění nestavebních pozemků se doporučuje zjistit (Stavební úřad, Územní plán), zda se nejedná o pozemek určený k zastavění, event. o jako část pozemku se jedná odpisový plán přehled všech stavebních úprav a změn nemovitosti s uvedením data provedení - modernizace, rekonstrukce, přístavby, nástavby, vestavby atd. další podklady a dokumentace včetně ústních informací, fotodokumentace apod. * Bytové jednotky a nebytové prostory, dle zákona č.72/1994 Sb., včetně pozemků: podklady nutné: výpis z katastru nemovitostí (ne starší 3 měsíců) na bytovou jednotku, společné části domu, event. nebytové prostory!!! a pozemky kopie katastrální mapy, nebo snímek z pozemkové mapy (ne starší 1 roku)

7 geometrický plán pro zaměření/oddělení pozemků (pokud jiţ nejsou pozemky zakresleny do katastrální mapy) nabývací tituly (kupní smlouva, darovací smlouva, smlouva o převodu bytu z druţstevního vlastnictví, doklady z dědického řízení, draţební protokol atd.), vše včetně příloh doklad o stáří budovy (kolaudační rozhodnutí nebo jiný doklad, event. ústní informace) podklady další (pokud jsou k dispozici): projektová dokumentace (včetně případných přístaveb, nástaveb, rekonstrukcí apod.) územní rozhodnutí nebo rozhodnutí o umístění stavby stavební povolení a kolaudační rozhodnutí informace o provedených stavebních úpravách, modernizacích nebo rekonstrukcích bytové jednotky i celé budovy (výtah, střecha, výměna oken, stoupaček, zateplení fasády apod.) dříve zpracované znalecké posudky nebo ocenění smlouvy omezující vlastnické právo (věcná břemena, zástavy aj.) prohlášení vlastníka dle 5 zákona č. 72/1994 Sb., včetně příloh další podklady a dokumentace včetně ústních informací, fotodokumentace apod. * Stavební pozemky zastavěné nebo určené k zástavbě: podklady nutné: výpis z katastru nemovitostí (ne starší 3 měsíců) kopie katastrální mapy, nebo snímek z pozemkové mapy (ne starší 1 roku) geometrický plán pro zaměření/oddělení pozemků (pokud jiţ nejsou pozemky zakresleny do katastrální mapy) nabývací tituly (kupní smlouva, darovací smlouva, doklady z dědického řízení, draţební protokol atd.), vše včetně příloh územní rozhodnutí nebo rozhodnutí o umístění stavby stavební povolení radonový průzkum

8 podklady další (pokud jsou k dispozici): projektová dokumentace budoucí stavby) dříve zpracované znalecké posudky nebo ocenění smlouvy omezující vlastnické právo (věcná břemena, zástavy aj.) informace o stávajících inţenýrských sítích na pozemku nebo jeho okolí při ocenění nestavebních pozemků se doporučuje nejprve zjistit (Stavební úřad, Územní plán), zda se nejedná o pozemek stavební nebo určený k zastavění, event. o jakou část pozemku se jedná!!! další podklady a dokumentace včetně ústních informací, fotodokumentace apod. * Zemědělské pozemky (i v nájmu organizace) : podklady nutné: výpis z katastru nemovitostí (ne starší 3 měsíců) včetně údajů o BPEJ kopie katastrální mapy, nebo snímek z pozemkové mapy (ne starší 1 roku) geometrický plán pro zaměření/oddělení pozemků (pokud jiţ nejsou pozemky zakresleny do katastrální mapy) nabývací tituly (kupní smlouva, darovací smlouva, doklady z dědického řízení, draţební protokol atd.), vše včetně příloh srovnávací sestavení pro pozemky ve zjednodušené evidenci - Pozemkový katastr při ocenění nestavebních pozemků se doporučuje nejprve zjistit (Stavební úřad, Územní plán), zda se nejedná o pozemek stavební nebo určený k zastavění, event. o jakou část pozemku se jedná!!! podklady další (pokud jsou k dispozici): dříve zpracované znalecké posudky nebo ocenění smlouvy omezující vlastnické právo (věcná břemena, zástavy aj.) informace o stávajících inţenýrských sítích na pozemku nebo jeho okolí (stoţáry apod.), balvanitosti, atd. nájemní smlouvy k uţívání pozemku další podklady a dokumentace včetně ústních informací, fotodokumentace apod.

9 Vzdělání, praxe a oprávnění k činnosti Ing. Petr Křivánek Vysoké učení technické v Brně, materiálové inţenýrství, , zakončeno státní zkouškou Kurz oceňování nemovitostí při VŠE Praha , zakončeno ústní zkouškou Seminář právní předpisy ve výstavbě (1 akreditační bod) Ţivnostenský list inţenýrská činnost ve výstavbě (2000) Koncesovaná ţivnost oceňování majetku pro věci nemovité (2006) Smluvní znalec České Spořitelny (2008) Soudní znalec v oboru ekonomika, pro odvětví ceny a odhady se specializací pro odhady nemovitostí jmenovaný Krajským soudem v Brně dne , pod poř.č (2009) Certifikovaný odhadce pro oceňování nemovitostí, reg.c. 89/2010 (2009) Ivan Křivánek Střední průmyslová škola stavební v Jihlavě, , zakončeno maturitní zkouškou Soudní znalec v oboru ekonomika, pro odvětví ceny a odhady se specializací pro odhady nemovitostí jmenovaný Krajským soudem v Brně den , čj. 1627/81 (1981) Odměna za vypracování posudku * Vyúčtování znaleckého posudku vypracovaného na základě vyţádání soudu je upraveno zákonem č.36/1967 Sb. o znalcích a tlumočnících, 17, 18 a 19 Odměňování a náhrada nákladů. Odměna se stanoví hodinovou sazbou (běţná odměna akceptovaná soudem 300 Kč/hodinu) podle stupně odbornosti potřebného k provedení úkonu a podle mnoţství účelně vynaloţené práce. Znalec má právo na úhradu nákladů, které účelně vynaloţil v souvislosti se znaleckým posudkem. * Odměna znalce za vypracování znaleckých posudků pro občany a organizace je účtováno dle cen smluvních se započtením úhrady nákladů (dopravné, kopírovací práce, poštovné apod.).

10 Odměna se stanoví smluvní cenou. Základem pro stanovení dohodnuté odměny je ve většině případů zjištěná cena jednotlivých staveb před odpočtem opotřebení, odměna je poté vypočtena promilem z uvedené ceny podle pomocné tabulky pouţívané znalcem. Smluvní cena můţe být rovněţ vypočtena na základě dohodnuté hodinové sazby (například ocenění pozemků, věcných břemen atd.), nebo můţe být dohodnuta pevná cena za konkrétní posudek. Příklad výpočtu odměny: Ocenění rodinného domu - zjištěná cena RD bez opotřebení 1 mil.kč x odměna dle pomocné tabulky v promile... 1, ,- x 0,00195 = 1.950,- Kč + vyúčtování úhrady nákladů N E B O ( r a d ě j i ) D O H O D O U!!! Vyúčtování kaţdé zakázky je závislé na sloţitosti zhotovení posudku, na rozsahu předaných podkladů (například je-li k oceňované nemovitosti k dispozici projektová dokumentace apod.) a termínu vyhotovení znaleckého posudku. Například při zpracování aktualizace vlastního posudku můţe být uplatněna sleva do 30%, při poskytnutí projektové dokumentace odpovídající skutečnosti objednatelem posudku sleva do 20%, při poţadavku na vypracování posudku do 24 hodin příplatek cca. 50%, atd. Objednávka znaleckého posudku Pokud máte zájem o vypracování znaleckého posudku, nebo jinou sluţbu z výše uvedeného seznamu, zašlete mi, prosím, písemnou objednávku na ovou adresu: nebo zavolejte na pevnou linku číslo: či na mobilní telefon číslo: krivanek@rekod.cz (nejlépe mezi 9:00-16:00 hod) nebo (kdykoliv)

NABÍDKA ODBORNÝCH ČINNOSTÍ

NABÍDKA ODBORNÝCH ČINNOSTÍ Odhad nemovitostí JUDr. Jaroslav Kubát - reality - soudní znalec - odhadce cen nemovitosti - odhady ceník - posudky - smlouvy - právník - zajištění prodeje nemovitostí - kupní smlouvy - poradenství, konzultace

Více

Zadání cvičných znaleckých posudků pro posluchače 16. a starších běhů

Zadání cvičných znaleckých posudků pro posluchače 16. a starších běhů Vysoká škola ekonomická v Praze Institut oceňování majetku Zadání cvičných znaleckých posudků pro posluchače 16. a starších běhů Cvičný znalecký posudek Posudek je třeba vypracovat na počítači se všemi

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1066/1/16

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1066/1/16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1066/1/16 O obvyklé ceně : Podílu ve výši 1/4 na nemovitosti: Pozemku parc.č. 88/3 - zahrada v k.ú. Dubí-Bystřice v obci Dubí, okr. Teplice, Ústecký kraj Objednatel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č o obvyklé ceně nemovitých věcí:

ZNALECKÝ POSUDEK. č o obvyklé ceně nemovitých věcí: - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3238 06-17 o obvyklé ceně nemovitých věcí: poz. parc. čís. 108/49 orná půda, 108/68 orná půda, 448/13 orná půda, 448/14 orná půda, katastrální území Květov, obec Květov, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2151/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2151/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2151/2013 O ceně obvyklé pozemků č.par. 14/2 a 14/5 zahrady v obci Krsy, okres Plzeň - sever, kat. území Kejšovice, kraj Plzeňský. Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

Znalecký posudek číslo 3705 45/08

Znalecký posudek číslo 3705 45/08 Znalecký posudek číslo 3705 45/08 O ceně nemovitosti. Zemědělský pozemek D Ř Í N O V a T E T Ě T I C E katastrální území: Dřínov a Tetětice bývalý okres: Kroměříž O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5835-260 / 07

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 5835-260 / 07 Výtisk č. 1 ZNALECKÝ POSUDEK č. 5835-260 / 07 o ceně orné půdy 950/146 a orné půdy 950/238 v katastrálním území Dolní Třebonín, zapsaných na LV 525 pro obec Dolní Třebonín, okres Český Krumlov Objednatel

Více

Převody a oceňování nemovitostí

Převody a oceňování nemovitostí Prohloubení nabídky dalšího vzdělávání v oblasti zeměměřictví a katastru nemovitostí ve Středočeském kraji CZ.1.07/3.2.11/03.0115 Projekt je finančně podpořen Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2411 66/14. dodatek č. 1

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2411 66/14. dodatek č. 1 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2411 66/14 dodatek č. 1 o stanovení obvyklé

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2430 54-13

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2430 54-13 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2430 54-13 o obvyklé ceně nemovitostí poz. parc. čís. 56/21 orná půda, 167/3 orná půda, 304 ostatní plocha, 305 ostatní plocha, 360/5 trvalý travní porost, 360/8 trvalý travní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č

ZNALECKÝ POSUDEK č - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3332 100-17 o obvyklé ceně vlastnického podílu 1/3 na nemovitých věcech poz. parc. čís. 643 orná půda, 641/2 trvalý travní porost. 642/1 trvalý travní porost, 642/2 trvalý travní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2109/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2109/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2109/2013 O ceně obvyklé pozemků s podíly vedenými v katastru nemovitostí jako lesní pozemek č.par. 425 a pozemek č.par. 393, 426 a 427 orná půda PK v obci Řeřichy, okres Rakovník,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 5434 59/2010

ZNALECKÝ POSUDEK č. 5434 59/2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 5434 59/2010 o obvyklé ceně ideální 1/3 nemovitosti - pozemku parc. č. 924/4 zahrada zapsané na listu vlastnictví č. 541 v katastrálním území Horní Lipová, obec Lipová-lázně Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 768-55/2014 O stanovení ceny v místě a čase obvyklé - pozemku p.č.1315 - LV č. 375, vč. příslušenství v obci Bory, k.ú. Horní Bory. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno

Více

POSTUP PŘI OCEŇOVÁNÍ NEMOVITOSTÍ A STANOVENÍ NÁKLADOVÉ MEZERY

POSTUP PŘI OCEŇOVÁNÍ NEMOVITOSTÍ A STANOVENÍ NÁKLADOVÉ MEZERY PŘÍLOHA Č.9 POSTUP PŘI OCEŇOVÁNÍ NEMOVITOSTÍ A STANOVENÍ NÁKLADOVÉ MEZERY 1. Úvodní ustanovení 1.1. Účel postupu při oceňování nemovitostí V této příloze je definován postup při oceňování nemovitostí pro

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č

ZNALECKÝ POSUDEK č - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3522 54-18 o obvyklé ceně nemovitých věcí poz. parc. čís. 36/39 orná půda, 36/46 orná půda, 44 orná půda, 46/2 trvalý travní porost, 46/3 trvalý travní porost, 46/4 trvalý travní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4027/12. soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4027/12. soudní exekutor Novodvorská 1010 142 00 Praha 4 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4027/12 O ceně nemovitostí: Zapsaných na LV č. 372 pro katastrální území a obec Pravonín, okres Benešov. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová soudní exekutor Novodvorská

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6171-153/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 na pozemcích ve zjednodušené evidenci - parcely původ Pozemkový katastr (PK) parc. č. 283/1, parc.

Více

Ocenění nemovitostí č. 181-3605-2011

Ocenění nemovitostí č. 181-3605-2011 Ocenění nemovitostí č. 181-3605-2011 O ceně obvyklé rodinného domku č.p. 83 na pozemku p.č. st. 60 s příslušenstvím a pozemky v k.ú. a obci Hředle dle LV 148 Objednatel posudku: Účel posudku: Vydra Libor

Více

Převody a oceňování nemovitostí (1)

Převody a oceňování nemovitostí (1) (1) Prohloubení nabídky dalšího vzdělávání v oblasti zeměměřictví a katastru nemovitostí ve Středočeském kraji CZ.1.07/3.2.11/03.0115 Projekt je finančně podpořen Evropským sociálním fondem astátním rozpočtem

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2168-36/2014. pozemků p.č.1052/8, p.č.1055/11, p.č.1055/12, p.č.1055/13 v kat.území: Netvořice, obec: Netvořice, okres: Benešov.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2168-36/2014. pozemků p.č.1052/8, p.č.1055/11, p.č.1055/12, p.č.1055/13 v kat.území: Netvořice, obec: Netvořice, okres: Benešov. ZNALECKÝ POSUDEK č. 2168-36/2014 pozemků p.č.1052/8, p.č.1055/11, p.č.1055/12, p.č.1055/13 v kat.území: Netvořice, obec: Netvořice, okres: Benešov. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Kladno

Více

Dodatek č. 1 k ZNALECKÉMU POSUDKU č. 3489/2018

Dodatek č. 1 k ZNALECKÉMU POSUDKU č. 3489/2018 Dodatek č. 1 k ZNALECKÉMU POSUDKU č. 3489/2018 o ceně nemovitých věcí v katastrálním území Nové Hvězdlice, obec Nové Hvězdlice, okres Vyškov: pozemku parc. č. St. 84, parc. č. 2 a parc. č. 3294 Objednatel

Více

1. Identifikace nemovitosti

1. Identifikace nemovitosti ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI číslo odhadu 16 15 ExÚ BN objednávka odhadu ze dne 5.5.2015 místní šetření proběhlo dne 27.7.2015 za účasti pana Miroslava Kozojeda jméno a adresa objednatele odhadu JUDr.

Více

Znalecký posudek číslo /07

Znalecký posudek číslo /07 Znalecký posudek číslo 3518-188/07 O ceně nemovitosti: Pozemek p.č. 695/12, 1047 a 274 K R M E L Í N katastrální území: Krmelín bývalý okres: Frýdek-Místek O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo /2015

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo /2015 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 2660-014/2015 o ceně nemovitosti pozemku parc. č. 1301 v katastrálním území Podomí, v extravilánu obce Podomí, Jihomoravský kraj, který je veden v katastru nemovitostí na listu vlastnictví

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Zjištění obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. Zjištění obvyklé ceny nemovitosti ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 5433-13-1/18 o obvyklé ceně nemovitosti - podílu id.1/2 pozemku p.č.297/10 v obci Protivanov, k.ú.protivanov. Objednavatel posudku: Účel posudku: Oceňovací předpis: Dražební společnost

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1690/134/17. o ceně pozemků p.č.7774, p.č.7775, p.č.7776 v k.ú. Veselí-Předměstí, obec Veselí nad Moravou, okres Hodonín

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1690/134/17. o ceně pozemků p.č.7774, p.č.7775, p.č.7776 v k.ú. Veselí-Předměstí, obec Veselí nad Moravou, okres Hodonín ZNALECKÝ POSUDEK č. 1690/134/17 o ceně pozemků p.č.7774, p.č.7775, p.č.7776 v k.ú. Veselí-Předměstí, obec Veselí nad Moravou, okres Hodonín Objednavatel znaleckého posudku: JUDr. Ondřej Mareš, LL.M. Masarykova

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 o ceně nemovitostí - zemědělských pozemků v obci Křižanov a KÚ Křižanov, okr. Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 o ceně nemovitostí - zemědělských pozemků v obci Křižanov a KÚ Křižanov, okr. Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina ZNALECKÝ POSUDEK č.1210-10/2014 o ceně nemovitostí - zemědělských pozemků v obci Křižanov a KÚ Křižanov, okr. Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno-město,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Pod strání 983/ Bílovec

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: /13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Pod strání 983/ Bílovec ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13864-304/13 o ceně zemědělských pozemků zapsaných na LV č.544 pro katastrální území Březnice u Zlína, obec Březnice, okres Zlín. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Jiří

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Zjištění obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. Zjištění obvyklé ceny nemovitosti ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 5433-13-2/18 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemku p.č.263/2 v obci Prostějov, k.ú.krasice. Objednavatel posudku: Účel posudku: Oceňovací předpis: Dražební společnost MORAVA Dlouhá

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 1557-56/2013 o ceně nemovitostí obvyklé (tržní) ceně 1m 2 pozemků parc.č. 2301/3, parc.č. 2303/3 a ceně 1m 2 pozemku zastavěného chatkou, zahrádkářská osada U Cukrovaru, katastrální

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6424-405/16 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 4120/174, parc. č. 4120/198 a parc. č. 4120/201, v obci Bukovany, katastrální území Bukovany u Týnce nad Sázavou, zapsaných

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2479 09/15. / dodatek č. 1 - ocenění spoluvlastnického podílu /

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2479 09/15. / dodatek č. 1 - ocenění spoluvlastnického podílu / Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2479 09/15 / dodatek č. 1 - ocenění spoluvlastnického

Více

OCENĚNÍ NEMOVITÉ VĚCI

OCENĚNÍ NEMOVITÉ VĚCI ZNALECKÝ POSUDEK è. 5511 / 32 / 2017 Předmět posudku : OCENĚNÍ NEMOVITÉ VĚCI pozemků p.č. 1340/1, 1340/9, 1366, 1350 a 1375/1 v obci Milovice, katastrálním území Benátecká Vrutice, kraj Středočeský, okres

Více

ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI. 1. Identifikace nemovitosti. 2. Nález

ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI. 1. Identifikace nemovitosti. 2. Nález ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI číslo odhadu 015 08 ExÚ HB objednávka odhadu ze dne 10.5.2008 místní šetření proběhlo dne 21.11.2005 za účasti bez účasti povinné jméno a adresa objednatele odhadu Mgr. Stanislav

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4088-193/13 O ceně pozemků parc.č.4308/96,4308/184 ( LV 1730) a parc.č. 2928/65,6370/53 (LV 2859) v k.ú. Velké Bílovice ke dni 12.7.2013 Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10

ZNALECKÝ POSUDEK. č /10 ZNALECKÝ POSUDEK č. 190-2930/10 o obvyklé ceně nemovitostí, a to pozemků parc.č. St. 80 a 141/112, vše v katastrálním území Nová Ves u Ostravy, obec Ostrava, okres Ostrava-město. Objednatel posudku: Dražebník

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín ZNALECKÝ POSUDEK č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4065-365/2014

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4065-365/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4065-365/2014 O ceně podílu o velikosti 5/30 pozemku v Olomouci Slavoníně včetně příslušenství, p.č.533/19, orná půda, o velikosti 32292 m 2, vše zapsáno na LV č.684 pro k.ú.slavonín

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. Zjištění ceny nemovitostí pro účely exekučního řízení

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16. Zjištění ceny nemovitostí pro účely exekučního řízení ZNALECKÝ POSUDEK č. 4842-223/16 O ceně nemovitých věcí - 1/10 podílu pozemků p.č. 1282,1299,1367 a 1336 k.ú. Čejkovice u Znojma Objednavatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-město, JUDr. Vít Novozámský

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6361-342/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 37/100 na pozemku parc. č. 2155/6, obci Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, katastrální území Stará Boleslav,

Více

Zjištěná cena nemovité věci. (Administrativní cena) doc. Ing. Renáta Schneiderová Heralová, Ph.D.

Zjištěná cena nemovité věci. (Administrativní cena) doc. Ing. Renáta Schneiderová Heralová, Ph.D. Zjištěná cena nemovité věci (Administrativní cena) doc. Ing. Renáta Schneiderová Heralová, Ph.D. Zjištěná cena nemovité věci zákon č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, v aktuálním znění prováděcí vyhláška

Více

Znalecký posudek č /14

Znalecký posudek č /14 Znalecký posudek č. 5526-283/14 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/5 na pozemcích parc. č. 1210/1, parc. č. 1210/4, parc. č. 1269/63 a parc. č. 1269/69, v obci Prachatice,

Více

Znalecký posudek č. 047/2016

Znalecký posudek č. 047/2016 Znalecký posudek č. 047/2016 O ceně Zemědělské pozemkové parcely ppč. 1175, v k.ú. Blíževedly, obec Blíževedly Objednatel posudku: Účel posudku: Soudní exekutor JUDr. Vratislav Pospíšil Velká Hradební

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6423-404/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/3 na pozemku parc. č. 442/2 a parc. č. 1279/2, obci Horšovský Týn, katastrální území Semošice, zapsané

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 513/36/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 513/36/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 513/36/2014 O ceně spoluvlastnického podílu ve výši 1/8 celku nemovité věcí - pozemek parcelní číslo 1423 zapsaný na LV 457 pro katastrální území Kněžice u Městce Králové, obec Kněžice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. ev.č o obvyklé ceně rodinného domu Štědrá čp. 30, obec Štědrá, s pozemkem parc. č. 48 a dalšími, včetně příslušenství

ZNALECKÝ POSUDEK. ev.č o obvyklé ceně rodinného domu Štědrá čp. 30, obec Štědrá, s pozemkem parc. č. 48 a dalšími, včetně příslušenství Předmět posudku: ZNALECKÝ POSUDEK ev.č. 2-1978-12 o obvyklé ceně rodinného domu Štědrá čp. 30, obec Štědrá, s pozemkem parc. č. 48 a dalšími, včetně příslušenství Objednatel posudku: Exekutorský úřad Brno

Více

Znalecký posudek č. 5724-106/15

Znalecký posudek č. 5724-106/15 Znalecký posudek č. 5724-106/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 567, parc. č. 584/1, parc. č. 585/2 a parc. č. 607, v obci Choustník, katastrální území Předboř u Choustníku, zapsaných u

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1885/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1885/ - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1885/2012 O ceně pozemků č.par. 508/145 orná půda s podílem 6/792, č. par. 508/144 orná půda s podílem 44/3024 katastrální území Malá Hraštice a pozemků č. par. 473/6, 600, 601/1

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Přehradní 195 Dolní Ves, Fryšták. Hlavní třída 565/ Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. Přehradní 195 Dolní Ves, Fryšták. Hlavní třída 565/ Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13072-352/11 o ceně pozemku ve zjednodušené evidenci, parc.č.2449/2, katastrální území Svatobořice, obec Svatobořice - Mistřín, okres Hodonín. (LV č.1222) Objednavatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.j. 043 EX 313/08. Hlavní třída 565/ Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. č.j. 043 EX 313/08. Hlavní třída 565/ Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 12836-116/11 o ceně pozemků zapsaných na LV č.1039, katastrální území a obec Vlčnov, okres Uherské Hradiště. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1665/109/17

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1665/109/17 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1665/109/17 o ceně pozemků p.č.1638/252, p.č.3299/234, p.č.3299/235, p.č.3300/8, p.č.3301/96 v k.ú. Kunovice u Uherského Hradiště, obec Kunovice, okres Uherské Hradiště Objednavatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1027/80/15 O ceně objektu rodinného domu č.p. 471 vč. příslušenství a pozemků č. 1259/1, č. 1259/2 a č. 1260/3, který se nachází v katastrálním území Nový Bohumín v obci Bohumín v okrese

Více

Znalecký posudek č. 4240/2014

Znalecký posudek č. 4240/2014 Znalecký posudek č. 4240/2014 Stanovení obvyklé ceny zemědělských pozemků v Nové Vsi nad Nisou (pan Samek Václav) Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Zdeněk Pánek - soudní exekutor Prokopa Holého 15

Více

č /14 V Českém Krumlově dne

č /14 V Českém Krumlově dne Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 2.831 38/14 o obvyklé (tržní) ceně bytu č.j. 360/8, Plešivec, Český Krumlov, včetně podílu na společných částech domu a stavební parcele č. 2642, kat. úz. Český Krumlov.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 78/2010

ZNALECKÝ POSUDEK č. 78/2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 78/2010 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemku ve zjednodušené evidenci parcely původ Přídělový plán nebo jiný podklad (GP) p.č. 1605 zapsané na listu vlastnictví č. 142 v katastrálním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 148502. Krakovská 1675/2 11000 Praha. pro účely daní a poplatků jako podklad pro převod nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 148502. Krakovská 1675/2 11000 Praha. pro účely daní a poplatků jako podklad pro převod nemovitosti ZNALECKÝ POSUDEK č. 148502 O ceně rodinného domu č.p. 137 trvalých porostů a pozemků v k.ú. Neuměřice, obec Neuměřice Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: M&M Reality holding, a.s. Krakovská

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16

ZNALECKÝ POSUDEK. č /16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 685-34/16 O ceně nemovitosti pozemku parc. č. 472/1 zapsaného na LV 311 jako zahrada, k.ú. Vrbno nad Lesy, obec Vrbno nad Lesy, okres Louny Objednatel znaleckého posudku: Administrace

Více

Exekutorský úřad Český Krumlov Usnesením ze dne 26.2.2014 čj.: 125 EX 399/05-93. Pro pracovní potřebu objednatele.

Exekutorský úřad Český Krumlov Usnesením ze dne 26.2.2014 čj.: 125 EX 399/05-93. Pro pracovní potřebu objednatele. Znalecký posudek č. 007/5994/2014 Znalecký posudek č. 007/5994/2014 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 3394 druhu lesní pozemek o výměře 17 900 m² s lesním porostem v obci a kat. území Trnov, okres Rychnov

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6448-429/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/16 na pozemcích parc. č. 992/11, parc. č. 993/10, parc. č. 997/5 a parc. č. 1006/32, v obci Praha,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 598-63/2010 o ceně id. ½ nemovitostí: pozemku parc.č. 3726 včetně součástí v obci a k.ú. Nivnice, okres Uherské Hradiště, kraj Zlínský Objednatel posudku: Mgr. Pavla Fučíková, soudní

Více

DODATEK č.1 ke ZNALECKÉMU POSUDKU

DODATEK č.1 ke ZNALECKÉMU POSUDKU DODATEK č.1 ke ZNALECKÉMU POSUDKU číslo 1637-112/14 NEMOVITÁ VĚC: Pozemek parc.č. st. 92 jehož součástí je rodinný dům č.p. 61, parc.č. 23/26. Katastrální údaje : Kraj Plzeňský, okres Rokycany, obec Sirá,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 618-13/2015. O obvyklé ceně pozemků v k. ú. Skorkov. Stanovení obvyklé ceny pro účely exekučního řízení

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 618-13/2015. O obvyklé ceně pozemků v k. ú. Skorkov. Stanovení obvyklé ceny pro účely exekučního řízení ZNALECKÝ POSUDEK č. 618-13/2015 O obvyklé ceně pozemků v k. ú. Skorkov. Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Mgr. Jan Beneš, soudní exekutor, Exekutorský úřad Praha - západ Liborova

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č / 11 / 2019

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č / 11 / 2019 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 3857 / 11 / 2019 Typ nemovitosti Rekreační chata bez garáže v současném stavu Účel ocenění exekuční řízení Předmět ocenění Ideální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /17

ZNALECKÝ POSUDEK. č /17 ZNALECKÝ POSUDEK č. 754-42/17 O obvyklé ceně nemovitosti pozemkových parcel p. č. 376/2 a 379/4, včetně součástí, k.ú. Klenovice u Soběslavi, obec Klenovice, okres Tábor Objednatel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK Dodatek č.1

ZNALECKÝ POSUDEK Dodatek č.1 ZNALECKÝ POSUDEK Dodatek č.1 k číslu: 13071-351/11 o ceně bytových jednotek v domě na parc.č.3288/57, včetně podílu na společných částech domu a pozemku parc.č.3288/57 (LV č.11028,11029), rozestavěných

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4379/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4379/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4379/14 O ceně nemovitých věcí: Spoluvlastnického podílu o velikosti id. 2/8 na nemovitém majetku, zapsaném na LV č. 4749, včetně všech součástí a příslušenství, v katastrálním území

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 12854-134/11 o ceně pozemku parc.č.3186 zapsaného na LV č.214, katastrální území Runářov, obec Konice, okres Prostějov. Objednavatel posudku: Soudní exekutor Mgr.Jiří Král Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 321-02/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 321-02/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 321-02/2014 o ceně pozemků v k.ú. Lhenice pozemek 654/3 vodní plocha koryto umělé o výměře 1154 m2, podíl 1/6, k.ú. Vodice u Lhenic pozemek 710/51 ostatní plocha jiná plocha o výměře

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2047-56/2013. o ceně bytu č.797/9 v bytovém domě čp.797-798, ul. Jateční, v Kolíně IV.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2047-56/2013. o ceně bytu č.797/9 v bytovém domě čp.797-798, ul. Jateční, v Kolíně IV. ZNALECKÝ POSUDEK č. 2047-56/2013 o ceně bytu č.797/9 v bytovém domě čp.797-798, ul. Jateční, v ě IV. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Beroun - č.j.015 EX 1362/2011 Palackého 31/2 26601 Beroun

Více

031 EX 405/05-57 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ. číslo 1444/38

031 EX 405/05-57 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ. číslo 1444/38 031 EX 405/05-57 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1444/38 NEMOVITÁ VĚC: Pozemky parc.č. 827/1, 827/5 a 827/6 Katastrální údaje: Kraj Středočeský, okres Mělník, obec Obříství, k.ú. Obříství Adresa

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6/ O ceně id. 1/3 pozemků p.č. 1220/107 a 2363 v k.ú. Kněževes u Rakovníka, obec Kněževes, okr. Rakovník.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 6/ O ceně id. 1/3 pozemků p.č. 1220/107 a 2363 v k.ú. Kněževes u Rakovníka, obec Kněževes, okr. Rakovník. - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 6/2017 O ceně id. 1/3 pozemků p.č. 1220/107 a 2363 v k.ú. Kněževes u Rakovníka, obec Kněževes, okr. Rakovník. Objednavatel znaleckého posudku: Soudní exekutor JUDr. Ondřej Mareš,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2092-101/2013. bytu č.205/9 v bytovém domě čp.40,120,121,202,205 ; ul.plzeňská, v Praze 5, kat.území: Košíře.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2092-101/2013. bytu č.205/9 v bytovém domě čp.40,120,121,202,205 ; ul.plzeňská, v Praze 5, kat.území: Košíře. ZNALECKÝ POSUDEK č. 2092-101/2013 bytu č.205/9 v bytovém domě čp.40,120,121,202,205 ; ul.plzeňská, v Praze 5, kat.území: Košíře. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Kladno - č.j. 088 EX 3500/09

Více

Znalecký posudek č. 2343/2011

Znalecký posudek č. 2343/2011 Znalecký posudek č. 2343/2011 o ceně nemovitosti - 1/3 pozemku vedeného ve zjednodušené evidenci PK 222/19 v kat. úz. Jičíněves, obec Jičíněves, okres Jičín, ve vlastnictví Miroslava Hartla. Objednatel

Více

Mgr. Alan Havlice, soudní exekutor. Znalecký posudek Ocenění nemovitosti č. 229/2011

Mgr. Alan Havlice, soudní exekutor. Znalecký posudek Ocenění nemovitosti č. 229/2011 Znalecký posudek Ocenění nemovitosti č. 229/2011 O obvyklé ceně podílu 1/2 nemovitosti - pozemku parc.č. 2159/8 v katastrálním území Dětmarovice, obec Dětmarovice, okres Karviná, zapsáno na LV č. 2270.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 153/7883/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 153/7883/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 153/7883/2013 o stanovení obvyklé ceny domu čp. 555 s příslušenstvím a pozemkem v kat. území Kostelec nad Černými lesy, obec Kostelec nad Černými lesy, Středočeský kraj Objednatel znaleckého

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3488/2018

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3488/2018 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3488/2018 o ceně nemovitých věcí v katastrálním území Milešovice, obec Milešovice, okres Vyškov: pozemku parc. č. 1744/2 Objednatel posudku: Účel posudku: Soudní exekutor Mgr. Lucie

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 108/2015. O ceně pozemků parc. č. 517/8, 520/5 a 521/4 v k.ú. Svinařov u Kladna, obec Svinařov, okr. Kladno.

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 108/2015. O ceně pozemků parc. č. 517/8, 520/5 a 521/4 v k.ú. Svinařov u Kladna, obec Svinařov, okr. Kladno. - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 108/2015 O ceně pozemků parc. č. 517/8, 520/5 a 521/4 v k.ú. Svinařov u Kladna, obec Svinařov, okr. Kladno. Objednatel znaleckého posudku: Eurodražby.CZ a.s., Čimická 780/61,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 571/28/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 571/28/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 571/28/2015 O ceně spoluvlastnického podílu ve výši 1/4 celku nemovité věci - pozemky zapsané na LV 28 pro katastrální území Kunčina, obec Kunčina, okres Svitavy. Objednatel znaleckého

Více

Znalecký posudek číslo 3437 107/07

Znalecký posudek číslo 3437 107/07 Znalecký posudek číslo 3437 107/07 O ceně nemovitosti: Pozemek p.č. 2379/12 Z L A T É H O R Y katastrální území: Zlaté Hory bývalý okres: Jeseník O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého posudku:

Více

A. NÁLEZ. 1. Znalecký úkol. 2. Základní informace. 3. Prohlídka a zaměření. 4. Podklady pro vypracování znaleckého posudku

A. NÁLEZ. 1. Znalecký úkol. 2. Základní informace. 3. Prohlídka a zaměření. 4. Podklady pro vypracování znaleckého posudku A. NÁLEZ 1. Znalecký úkol Znalecký posudek o ceně lesních pozemků v Kojeticích - p.č. 365/3 a 366/1 - oba vedeny jako lesní pozemky a oba jsou zapsány na listu vlastnictví č. 328, pro obec Kojetice a k.ú.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03485-0117 A / 2015. o ceně nemovitostí - zemědělského pozemku p.č.958 (PZE), v k.ú. Čisovice, obec Čisovice, kraj Středočeský.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03485-0117 A / 2015. o ceně nemovitostí - zemědělského pozemku p.č.958 (PZE), v k.ú. Čisovice, obec Čisovice, kraj Středočeský. ZNALECKÝ POSUDEK č. 03485-0117 A / 2015 o ceně nemovitostí - zemědělského pozemku p.č.958 (PZE), v k.ú. Čisovice, obec Čisovice, kraj Středočeský. Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

Znalecký posudek č /17

Znalecký posudek č /17 Znalecký posudek č. 6576-116/17 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/3 na pozemcích parc. č. 73, parc. č. 74, parc. č. 75, parc. č. 77/1, parc. č. 78 a parc. č. 488/9,

Více

D o d a t e k čís.2944-195/2011. čís.1858-02/2008

D o d a t e k čís.2944-195/2011. čís.1858-02/2008 Okres: Český Krumlov Obec: Rožmberk nad Vltavou D o d a t e k čís.2944-195/2011 k Z N A L E C K É M U čís.1858-02/2008 k D o d a t k u čís.2812-63/2011 P O S U D E K zjištění obvyklé ceny nemovitosti budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 5655-65/2015. Stanovení ceny obecné pro prodej v dražbě 003EX 65/12-117

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 5655-65/2015. Stanovení ceny obecné pro prodej v dražbě 003EX 65/12-117 ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 5655-65/2015 o obvyklé ceně nájemního vztahu váznoucího k bytu č.001 v budově č.p.1309 realizované na pozemku p.č.638 v katastrálním území Libeň (kód:730891), obec Praha. Objednavatel

Více

Znalecký posudek č /15

Znalecký posudek č /15 Znalecký posudek č. 5787-169/15 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 11/24 na pozemcích parc. č. 1021/15 a parc. č. 1117, v obci Oleška, katastrální území Brník, zapsaných

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 368-10/15 O ceně pozemků p.č. 2349/9, 2349/10, 2349/11 a 2370/2 v k.ú.opava-předměstí, obec Opava, kraj Moravskoslezský Objednatel znaleckého posudku: Statutární město Opava Horní náměstí

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 59/4699/2017

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 59/4699/2017 ZNALECKÝ POSUDEK č. 59/4699/2017 o obvyklé ceně rodinného domu č.p. 101 se st. p.č. 131 zastavěná plocha a nádvoří a p.č. 163/2 zahrada včetně příslušenství v k.ú. Lískovec, obci Koryčany Objednatel znaleckého

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 717/187/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 2115/2, v budově č.p. 2113, 2114, 2115 na pozemku č. parc. 5908, č. parc. 5909, č. parc. 5910, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3382/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3382/2016 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3382/2016 o ceně nemovitých věcí v katastrálním území Židlochovice, obec Židlochovice, okres Brno-venkov: pozemků parc. č. 1829, 1830 Objednatel posudku: Účel posudku: Posudek vypracoval:

Více

Znalecký posudek č. 048/2016

Znalecký posudek č. 048/2016 Znalecký posudek č. 048/2016 O ceně Pozemkové parcely ppč. 202/7 v k.ú. Hvězda pod Vlhoštěm, obec Blíževedly Objednatel posudku: Účel posudku: Soudní exekutor JUDr. Vratislav Pospíšil Velká Hradební 2,

Více

Znalecký posudek číslo 3855 195/08

Znalecký posudek číslo 3855 195/08 Znalecký posudek číslo 3855 195/08 O ceně nemovitosti: Ostatní manipulační pozemek O S T R A V A katastrální území: Slezská Ostrava statutární město Ostrava O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /14. Mgr. Marcela Petrošová U Tržiště Břeclav. Zjištění ceny nemovitostí pro účely exekučního řízení

ZNALECKÝ POSUDEK. č /14. Mgr. Marcela Petrošová U Tržiště Břeclav. Zjištění ceny nemovitostí pro účely exekučního řízení ZNALECKÝ POSUDEK č. 4419-156/14 O ceně nemovitosti - pozemků parc.č. PK 1749/1,1749/4,1749/5,1851/1 kat.úz.šakvice a pozemku parc.č. KN 3085 kat.úz. Strachotín Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 3064-14. s odhadem obvyklé ceny podílu ve výši 776/5189 k pozemkové parcele - zahradě p. č. 345/2 v obci Strakonice, k. ú. Nové Strakonice. Objednavatel posudku: Účel posudku: Exekutorský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2016

ZNALECKÝ POSUDEK č /2016 Přemyslovka 3, 796 01 Prostějov stránka č. 1 č.j.: 018 EX 03841/15-048 ZNALECKÝ POSUDEK č. 11192-73/2016 o stanovení obvyklé ceny nemovitých věcí: pozemku p.č. 196/15 orná půda, k.ú. Drahany, obec Drahany,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1491/2011 - 1 -

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1491/2011 - 1 - - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1491/2011 O ceně obvyklé pozemků č.par. 4688/2 ostatní plocha a č.par. 5129/105 orná půda Černošice, okres Praha - západ, kat. území Černošice. v obci Objednatel posudku: Účel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo /11

ZNALECKÝ POSUDEK číslo /11 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1.014 45/11 o ceně v místě a čase obvyklé (tržní) pozemku p.č. 33/3 situovaného v k.ú. Dolní Čepí (773514), obci Ujčov (596914), okrese Žďár n/sáz. (CZ 0635) kraji Vysočina a je

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3420/140/2016. O ceně obvyklé zahrady č. parc. 411/11 v obci Hradec Králové, katastrální území Kluky.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3420/140/2016. O ceně obvyklé zahrady č. parc. 411/11 v obci Hradec Králové, katastrální území Kluky. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3420/140/2016 O ceně obvyklé zahrady č. parc. 411/11 v obci Hradec Králové, katastrální území Kluky. Objednatel znaleckého posudku: Dražby EU s.r.o. IČ: 28776836 Černilov 396 503 43

Více

Znalecký posudek: ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI

Znalecký posudek: ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI Znalecký posudek: ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI Evidenční číslo znaleckého posudku: 5078 / 2015 Zadání: Předmět ocenění: Objednatel: Odhad obvyklé ceny nemovitostí uvedených jako předmět ocenění - pozemek

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03422-0054 C / 2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03422-0054 C / 2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 03422-0054 C / 2015 o ceně nemovitostí - id. 1/2 zemědělský pozemků p.č.109/73 (PZE) a p.p.č.109/104 (PZE), v k.ú. Mutějovice, obec Mutějovice, kraj Středočeský. Objednavatel znaleckého

Více