ZADÁVACÍ A KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE (DÁLE JEN ZD ) FORENZNÍ AUDIT

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ A KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE (DÁLE JEN ZD ) FORENZNÍ AUDIT"

Transkript

1 ZADÁVACÍ A KVALIFIKANÍ DOKUMENTACE (DÁLE JEN ZD ) nadlimitní veejné zakázky zadávané v jednacím ízení s uveejnním ve smyslu ust. 29 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen ZVZ ) FORENZNÍ AUDIT Evidenní íslo:... Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. Praha 9, Sokolovská 217/42, PS

2 1. Zadavatel 1.1 Základní údaje o zadavateli Název: Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. Sídlo: Praha 9, Sokolovská 217/42, PS IO: Zapsaná: v obchodním rejstíku vedeným Mstským soudem v Praze, oddíl B, vložka 847 Jednající: Ing. Milanem Kístkem, pedsedou pedstavenstva, a Bc. Magdalénou eškovou místopedsedkyni pedstavenstva 1.2 Osoba zastupující zadavatele pi výkonu práv a povinností souvisejících se zadávacím ízením Osobou zastupující zadavatele pi výkonu práv a povinností souvisejících s tímto zadávacím ízením je BRODEC & PARTNERS s.r.o., advokátní kancelá, se sídlem Praha - Vinohrady, Balbínova 223/5, PS , I: , brodec@akbrodec.cz, tel.: (11:00 15:00). Veškeré dotazy týkající se veejné zakázky je teba smovat na osobu zastupující zadavatele, uvedenou v pedchozím odstavci, která zajistí poskytnutí kvalifikovaných odpovdí od píslušných odborných osob, a to dle povahy dotazu. 2. Specifikace veejné zakázky 2.1 Vymezení pedmtu veejné zakázky Úelem této veejné zakázky s názvem Forenzní audit (dále jen veejná zakázka ) je zajištní komplexního forenzního auditu a kontroly veejných zakázek a smluvních vztah zadavatele z let v rozsahu dle pílohy. 1 a pílohy. 2 této ZD. Pedmtem forenzního auditu bude konkrétn: - provení vybraných nadlimitních veejných zakázek realizovaných jednotkou zadavatele Zásobování v období od do , které jsou uvedeny v píloze. 2 této zadávací dokumentace; - provení procesu zasmluvnní investic realizovaných obchodních pípad zadavatelem v období od do ; - provení postup pi správ hmotného majetku zadavatele nemovitostí v období od do Forenzní audit bude spoívat v innostech blíže specifikovaných v píloze. 1 této ZD. Seznam provovaných zakázek tvoí pílohu 2 této ZD seznam provovaných zakázek. Strana 2 (celkem 29)

3 Výsledkem forenzního auditu bude zpráva obsahující informace a závry blíže specifikované v píloze. 1 této ZD. Kódy CPV: Poradenské služby Hodnocení kvality ízení správy spoleností Provádní interních audit Revize pi zpronevrách Kontrola úetnictví Obchodní a podnikové poradenství Všeobecné podnikové poradenství Poradenství v oblasti finanního ízení 2.2 Pedpokládána hodnota veejné zakázky Veejná zakázka spadá do kategorie nadlimitních veejných zakázek ve smyslu ust. 12 odst. 1 ZVZ. Celková pedpokládaná hodnota veejné zakázky iní ,- K bez DPH. 2.3 Závaznost požadavk zadavatele Informace a údaje uvedené v jednotlivých ástech této zadávací dokumentace a v pílohách zadávací dokumentace vymezují závazné požadavky zadavatele na plnní veejné zakázky. Tyto požadavky je uchaze povinen pln a bezvýhradn respektovat pi zpracování své nabídky. Neakceptování požadavk zadavatele uvedených v této zadávací dokumentaci i zmny obchodních podmínek budou považovány za nesplnní zadávacích podmínek s následkem vylouení uchazee z další úasti v zadávacím ízení. V pípad, že zadávací podmínky obsahují odkazy na specifická oznaení výrobk a služeb, která platí pro uritého podnikatele (osobu) za píznaná, umožuje zadavatel použití i jiných, kvalitativn a technicky obdobných ešení, které naplní zadavatelem požadovanou funkcionalitu (by jiným zpsobem). 3. Doba a místo plnní veejné zakázky 3.1 Doba plnní veejné zakázky Pedpokládaný termín zahájení plnní pedmtu veejné zakázky je a pedpokládaný termín ukonení plnní pedmtu veejné zakázky je Místo plnní veejné zakázky, prohlídka místa plnní Místem plnní veejné zakázky je území eské republiky. Zadavatel s ohledem na pedmt veejné zakázky prohlídku místa plnní nepepokládá. Strana 3 (celkem 29)

4 4. Požadavky zadavatele na kvalifikaci Zadávací a kvalifikaní dokumentace Forenzní audit Kvalifikaci splní zájemce, který prokáže splnní níže uvedených kvalifikaních pedpoklad stanovených zadavatelem v souladu s ustanovením 63 a násl. ZVZ s tím, že tam, kde zadavatel uvádí odkaz na ust. 50 a násl. ZVZ upravující požadavky veejného zadavatele na kvalifikaci, užije se takové ustanovení obdobn. 4.1 Vymezení kvalifikaních pedpoklad Základní kvalifikaní pedpoklady Základní kvalifikaní pedpoklady dle 53 odst. 1 ZVZ spluje zájemce: a) který nebyl pravomocn odsouzen pro trestný in spáchaný ve prospch organizované zloinecké skupiny, trestný in úasti na organizované zloinecké skupin, legalizace výnos z trestné innosti, podílnictví, pijetí úplatku, podplacení, nepímého úplatkáství, podvodu, úvrového podvodu, vetn pípad, kdy jde o pípravu nebo pokus nebo úastenství na takovém trestném inu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného inu; jde-li o právnickou osobu, musí tento pedpoklad splovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý len statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem zájemce i lenem statutárního orgánu zájemce právnická osoba, musí tento pedpoklad splovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý len statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku i žádost o úast zahraniní právnická osoba prostednictvím své organizaní složky, musí pedpoklad podle tohoto písmene splovat vedle uvedených osob rovnž vedoucí této organizaní složky; tento základní kvalifikaní pedpoklad musí zájemce splovat jak ve vztahu k území eské republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání i bydlišt. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením prosté kopie výpisu z evidence Rejstíku trest; b) který nebyl pravomocn odsouzen pro trestný in, jehož skutková podstata souvisí s pedmtem podnikání zájemce podle zvláštních právních pedpis nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného inu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý len statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem zájemce i lenem statutárního orgánu zájemce právnická osoba, musí tento pedpoklad splovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý len statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku i žádost o úast zahraniní právnická osoba prostednictvím své organizaní složky, musí pedpoklad podle tohoto písmene splovat vedle uvedených osob rovnž vedoucí této organizaní složky; tento základní kvalifikaní pedpoklad musí zájemce splovat jak ve vztahu k území eské republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání i bydlišt. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením prosté kopie výpisu z evidence Rejstíku trest; Strana 4 (celkem 29)

5 c) který v posledních 3 letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutže formou podplácení podle zvláštního právního pedpisu. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením estného prohlášení podepsaného osobou oprávnnou jednat jménem i za zájemce. Z obsahu estného prohlášení musí být zejmé, že zájemce spluje píslušný základní kvalifikaní pedpoklad požadovaný zadavatelem; d) vi jehož majetku neprobíhá nebo v posledních 3 letech neprobhlo insolvenní ízení, v nmž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenní návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostauje k úhrad náklad insolvenního ízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostaující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních pedpis. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením estného prohlášení podepsaného osobou oprávnnou jednat jménem i za zájemce. Z obsahu estného prohlášení musí být zejmé, že zájemce spluje píslušný základní kvalifikaní pedpoklad požadovaný zadavatelem; e) který není v likvidaci. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením estného prohlášení podepsaného osobou oprávnnou jednat jménem i za zájemce. Z obsahu estného prohlášení musí být zejmé, že zájemce spluje píslušný základní kvalifikaní pedpoklad požadovaný zadavatelem; f) který nemá v evidenci daní zachyceny daové nedoplatky, a to jak v eské republice, tak v zemi sídla, místa podnikání i bydlišt zájemce. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením: 1. prosté kopie potvrzení píslušného finanního úadu a zárove 2. estného prohlášení o bezdlužnosti ve vztahu ke spotební dani podepsaného osobou oprávnnou jednat jménem i za zájemce; g) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veejné zdravotní pojištní, a to jak v eské republice, tak v zemi sídla, místa podnikání i bydlišt zájemce. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením estného prohlášení podepsaného osobou oprávnnou jednat jménem i za zájemce. Z obsahu estného prohlášení musí být zejmé, že zájemce spluje píslušný základní kvalifikaní pedpoklad požadovaný zadavatelem. Potvrzení o skutenosti, že zájemce nemá nedoplatek ve výše uvedeném rozsahu vydané konkrétní zdravotní pojišovnou, nenahrazuje v plném rozsahu zadavatelem požadované estné prohlášení; h) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociální zabezpeení a píspvku na státní politiku zamstnanosti, a to jak v eské republice, tak v zemi sídla, místa podnikání i bydlišt zájemce. Strana 5 (celkem 29)

6 Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením prosté kopie potvrzení píslušného orgánu nebo instituce; i) který nebyl v posledních 3 letech pravomocn disciplinárn potrestán i mu nebylo pravomocn uloženo kárné opatení podle zvláštních právních pedpis, je-li podle 54 písm. d) požadováno prokázání odborné zpsobilosti podle zvláštních právních pedpis; pokud zájemce vykonává tuto innost prostednictvím odpovdného zástupce nebo jiné osoby odpovídající za innost zájemce, vztahuje se tento pedpoklad na tyto osoby. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením estného prohlášení podepsaného osobou oprávnnou jednat jménem i za zájemce. Z obsahu estného prohlášení musí být zejmé, že zájemce spluje píslušný základní kvalifikaní pedpoklad požadovaný zadavatelem; j) který není veden v rejstíku osob se zákazem plnní veejných zakázek. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením estného prohlášení podepsaného osobou oprávnnou jednat jménem i za zájemce. Z obsahu estného prohlášení musí být zejmé, že zájemce spluje píslušný základní kvalifikaní pedpoklad požadovaný zadavatelem; k) kterému nebyla v posledních 3 letech pravomocn uložena pokuta za umožnní výkonu nelegální práce podle zvláštního právního pedpisu. Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením estného prohlášení podepsaného osobou oprávnnou jednat jménem i za zájemce. Z obsahu estného prohlášení musí být zejmé, že zájemce spluje píslušný základní kvalifikaní pedpoklad požadovaný zadavatelem Profesní kvalifikaní pedpoklady Splnní profesních kvalifikaních pedpoklad dle ust. 54 ZVZ prokáže zájemce, který pedloží: a) Výpis z obchodního rejstíku, pokud je v nm zapsán, i výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán. b) Doklad o oprávnní k podnikání podle zvláštních právních pedpis v rozsahu odpovídajícím pedmtu veejné zakázky, zejména doklad prokazující píslušné živnostenské oprávnní i licenci Ekonomická a finanní zpsobilost Zájemce v souladu s 50 odst. 1 písm. c) ZVZ pedloží estné prohlášení o své ekonomické a finanní zpsobilosti splnit veejnou zakázku. estné prohlášení bude podepsáno osobou oprávnnou jednat jménem i za zájemce a z jeho obsahu musí vyplývat, že zájemce spluje požadavek zadavatele. Pokud za dodavatele jedná osoba odlišná od osoby oprávnné jednat jménem i za zájemce, musí být v nabídce pedložena plná moc v originále nebo v úedn ovené kopii Technické kvalifikaní pedpoklady Strana 6 (celkem 29)

7 Požadavek na pedložení doklad prokazujících zkušenost zájemce se zakázkami obdobného charakteru a) Zájemce pedloží seznam významných služeb realizovaných zájemcem v posledních 3 letech. Pílohou tohoto seznamu bude: - osvdení vydané i podepsané veejným zadavatelem, pokud byly služby poskytnuty veejnému zadavateli, - osvdení vydané jinou osobou, pokud byly služby poskytnuty jiné osob než veejnému zadavateli, nebo - smlouva s jinou osobou a doklad o uskutenní plnní zájemce, není-li souasn možné osvdení od této osoby získat z dvod spoívajících na její stran. Zpsob prokázání splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu dle 56 odst. 5 písm. b) ZVZ: Zájemce prokáže splnní tohoto kvalifikaního pedpokladu pedložením seznamu ve form estného prohlášení vetn píslušných píloh, z nichž bude patrné splnní níže vymezené úrovn kvalifikaního pedpokladu. Obsahem seznamu i osvdení budou: - identifikaní údaj objednatele, - specifikace a nápl poskytnutých služeb, - rozsah a cena poskytnutých služeb (je teba uvést zejména údaje, z nichž bude patrné, zda je naplnna minimální úrove kvalifikaního požadavku), - doba poskytování služeb, - prohlášení objednatele (resp. uchazee v pípad estného prohlášení) o ádném provedení služeb. Zájemce spluje tento kvalifikaní požadavek, pokud v posledních tech letech realizoval alespo 3 významné služby s obdobným pedmtem plnní jako je pedmt veejné zakázky. Významnou službou s obdobným pedmtem plnní se rozumí služby spoívající ve zpracování forenzního auditu smluvních vztah klienta ve finanním rozsahu (tj. výši odmny zájemce) minimáln ,- K. b) Zájemce pedloží formou estného prohlášení seznam osob odpovdných za poskytování píslušných služeb (len realizaního týmu). Pílohou tohoto seznamu budou osvdení o vzdlání a odborné kvalifikaci a profesní životopisy tchto osob prokazující odbornou zpsobilost tchto osob. Zájemce spluje tento kvalifikaní požadavek, pokud z pedloženého seznamu a jeho píloh bude zejmé, že disponuje alespo: - 1 auditorem, držitelem mezinárodn uznávané certifikace v oblasti forenzního auditu (nap. Certified Fraud Examiner i obdobné) s alespo 3 letou zkušeností s provádním forenzních audit a alespo 3 letou zkušeností se zadáváním veejných zakázek i kontrolou procesu zadávání veejných zakázek zadávaných podle zákona. 137/2006 Sb., Strana 7 (celkem 29)

8 o veejných zakázkách, v platném znní, i zákona. 40/2004 Sb. o veejných zakázkách, v platném znní, který hovoí plynn eským jazykem, a - 3 auditory s alespo 3 letou zkušeností s provádním forenzních audit, a - 3 auditory, s alespo 3 letou zkušeností se zadáváním veejných zakázek i kontrolou procesu zadávání veejných zakázek zadávaných podle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, v platném znní, i zákona. 40/2004 Sb. o veejných zakázkách, v platném znní. c) Zájemce pedloží formou estného prohlášení pehled prmrného roního potu svých zamstnanc i jiných osob podílejících se na plnní zakázek podobného charakteru za poslední 3 roky. Zájemce spluje tento kvalifikaní požadavek, pokud z pedloženého pehledu bude zejmé, že zájemce disponoval v každém z posledních 3 let prmrn alespo 15 zamstnanci, kteí se bhem své praxe podíleli na poskytování služeb forenzního auditu. 4.2 Spolená ustanovení k prokazování splnní kvalifikace Pravost a stáí doklad prokazujících splnní kvalifikace Nestanoví-li ZVZ jinak, pedkládá zájemce kopie doklad prokazujících splnní kvalifikace. Bude-li zadavatel ped uzavením smlouvy na plnní pedmtu veejné zakázky požadovat pedložení originál i úedn ovených kopií doklad prokazujících splnní kvalifikace, je uchaze, se kterým má být uzavena smlouva ve smyslu 82 ZVZ, povinen je zadavateli pedložit. Doklady prokazující splnní základních kvalifikaních pedpoklad a výpis z obchodního rejstíku nesmjí být ke dni podání žádosti o úast starší 90 kalendáních dn Prokázání kvalifikace prostednictvím subdodavatele Pokud není dodavatel schopen prokázat splnní urité ásti kvalifikace požadované zadavatelem podle 50 odst. 1 písm. b) a d) ZVZ v plném rozsahu, je oprávnn splnní kvalifikace v chybjícím rozsahu prokázat prostednictvím subdodavatele. Dodavatel je v takovém pípad povinen zadavateli pedložit a) doklady prokazující splnní základního kvalifikaního pedpokladu podle 53 odst. 1 písm. j) ZVZ a profesního kvalifikaního pedpokladu podle 54 písm. a) ZVZ subdodavatelem a b) smlouvu uzavenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnní ureného k plnní veejné zakázky dodavatelem i k poskytnutí vcí i práv, s nimiž bude dodavatel oprávnn disponovat v rámci plnní veejné zakázky, a to alespo v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnní kvalifikace podle 50 odst. 1 písm. b) až d) ZVZ. Dodavatel není oprávnn prostednictvím subdodavatele prokázat splnní kvalifikace podle 54 písm. a) ZVZ. Strana 8 (celkem 29)

9 4.2.3 Prokázání kvalifikace v pípad podání spolené nabídky Má-li být pedmt veejné zakázky plnn nkolika zájemci spolen a za tímto úelem podávají i hodlají podat spolenou žádost o úast a nabídku, je každý ze zájemc povinen prokázat splnní kvalifikace v plném rozsahu; to se netýká technické zpsobilosti a oprávnní k podnikání, u kterých postauje, aby splnní této kvalifikace prokázali všichni zájemci spolen. V pípad prokazování splnní kvalifikace v chybjícím rozsahu prostednictvím subdodavatele se odst této ZD použije obdobn. V pípad, že má být pedmt veejné zakázky plnn spolen nkolika zájemci, kteí za tímto úelem hodlají podat spolenou nabídku, jsou tito zájemci povinni zadavateli pedložit souasn s doklady prokazujícími splnní kvalifikaních pedpoklad smlouvu, ve které je obsažen závazek, že všichni tito zájemci budou vi zadavateli a tetím osobám z jakýchkoliv právních vztah vzniklých v souvislosti s veejnou zakázkou, zavázáni spolen a nerozdíln, a to po celou dobu plnní veejné zakázky i po dobu trvání jiných závazk vyplývajících z veejné zakázky. Požadavek na závazek podle vty první, aby zájemci byli zavázáni spolen a nerozdíln, platí, pokud zvláštní právní pedpis nestanoví jinak Dodavatel zapsaný v seznamu kvalifikovaných dodavatel Je-li zájemce zapsán v seznamu kvalifikovaných dodavatel ve smyslu 125 a násl. ZVZ, mže prokázat splnní kvalifikace výpisem ze seznamu kvalifikovaných dodavatel. Výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatel nahrazuje prokázání splnní požadavk zadavatele v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnní tchto kvalifikaních pedpoklad pokrývají požadavky zadavatele na prokázání splnní kvalifikaních pedpoklad uvedené v této ZD Zadavatel pijme výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatel, pokud k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnní kvalifikace, není tento výpis starší než 3 msíce Certifikovaný dodavatel Pedloží-li zájemce zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatel, který obsahuje náležitosti stanovené v 139 ZVZ, ve lht pro prokázání splnní kvalifikace a údaje v certifikátu jsou platné nejmén k poslednímu dni lhty pro prokázání splnní kvalifikace, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v nm uvedených údaj prokázání splnní kvalifikace dodavatelem Prokázání kvalifikace u zahraniního dodavatele Nevyplývá-li ze zvláštního právního pedpisu jinak, prokazuje dle 51 odst. 7 ZVZ zahraniní dodavatel splnní kvalifikace zpsobem podle právního ádu platného v zemi jeho sídla, místa podnikání nebo bydlišt, a to v rozsahu požadovaném zákonem a zadavatelem. Pokud se podle právního ádu platného v zemi sídla, místa podnikání nebo bydlišt zahraniního dodavatele uritý doklad nevydává, je zahraniní dodavatel povinen prokázat splnní takové ásti kvalifikace estným prohlášením. Není-li povinnost, jejíž Strana 9 (celkem 29)

10 splnní má být v rámci kvalifikace prokázáno, v zemi sídla, místa podnikání nebo bydlišt zahraniního dodavatele stanovena, uiní o této skutenosti estné prohlášení. Doklady prokazující splnní kvalifikace pedkládá zahraniní dodavatel v pvodním jazyce s pipojením jejich úedn oveného pekladu do eského jazyka, pokud mezinárodní smlouva, kterou je eská republika vázána, nestanoví jinak; to platí i v pípad, prokazuje-li splnní kvalifikace doklady v jiném než eském jazyce zájemce se sídlem, místem podnikání nebo místem trvalého pobytu na území eské republiky. Povinnost pipojit k dokladm úedn ovený peklad do eského jazyka se nevztahuje na doklady ve slovenském jazyce Zmny v kvalifikaci Dojde-li do doby rozhodnutí o výbru nejvhodnjší nabídky k jakékoliv zmn v kvalifikaci zájemce, která by jinak znamenala nesplnní kvalifikace podle 60 ZVZ, je zájemce povinen nejpozdji do 7 pracovních dn tuto skutenost zadavateli písemn oznámit. Do 10 pracovních dn od tohoto oznámení je zájemce povinen pedložit potebné dokumenty prokazující splnní kvalifikace v plném rozsahu. Zadavatel má možnost, nikoliv však povinnost, tuto lhtu prodloužit, i její zmeškání prominout. Tato povinnost se vztahuje obdobn na zájemce, se kterým je v souladu s rozhodnutím zadavatele podle 81 ZVZ možné uzavít smlouvu, a to až do doby uzavení smlouvy. V takovém pípad musí zájemce, s nímž zadavatel uzavírá smlouvu, pedložit potebné dokumenty prokazující splnní kvalifikace v plném rozsahu nejpozdji pi uzavení smlouvy Dsledek nesplnní kvalifikace Pokud zájemce neprokáže splnní kvalifikace v plném rozsahu, bude podle ustanovení 60 odst. 1 ZVZ vylouen ze zadávacího ízení. Zadavatel bezodkladn písemn oznámí zájemci své rozhodnutí o jeho vylouení z úasti v zadávacím ízení. 5. Zpsob zpracování nabídkové ceny 5.1 Nabídková cena Uchaze uvede ve své písemné nabídce cenu za 1 hodinu poskytování služeb pedmtu veejné zakázky v K. Uchaze uvede cenu za 1 hodinu poskytování služeb v K, v lenní: (i) bez DPH, (ii) samostatn DPH v K a (iii) s DPH. Zadavatel pro pedstavu uchaze a pro úely nacenní nabídkové ceny uvádí, že pedpokládaná pracnost iní hodin. Cena za plnní veejné zakázky však bude vybraným uchazeem útována dle skuten poskytnutého rozsahu služeb, tj. dle skuten spotebovaných hodin. 5.2 Podmínky pekroení ceny Strana 10 (celkem 29)

11 Jednotková nabídková cena za 1 hodinu poskytování služeb je stanovena jako cena konená, tj. zahrnující všechny pípadné dodatené náklady dodavatele související s poskytováním smluvených služeb, nepekroitelná a cena smluvní. Nabídková cena je stanovena jako nejvýše pípustná, nepekroitelná a aktuální pro realizaci zakázky v daném míst a ase. Tato cena bude pekroitelná pouze v pípad, dojdeli v prbhu realizace ke zmn daových pedpis s dopadem na nabídkovou cenu. Zadavatel vyluuje, aby uchazei nad rámec uvedený v této ZD stanovili a uvádli množstevní slevy nebo jiné podmínné úpravy nabídkové ceny. Uchazei tyto pípadné množstevní slevy nebo jiné úpravy zahrnou do jednotkové nabídkové ceny odmny. 6. Zpsob hodnocení nabídek 6.1 Hodnotící kritéria Hodnocení nabídek bude provádno dle 78 a 79 ZVZ podle základního hodnotícího kritéria ekonomická výhodnost nabídky, a to bodovací metodou uvedenou v Píloze. 2 této ZD, v souladu s následujícími dílími hodnotícími kritérii: a) výše nabídkové ceny s váhou 60 % b) kvalita poskytovaných služeb s váhou 40 % Uchaze je povinen uvést ve své nabídce pro úely hodnocení nabídek maximáln podrobné údaje ke každému parametru, který má být pedmtem hodnocení. Uchaze není oprávnn podmínit jím navrhované hodnoty dílích hodnotících kritérií další podmínkou. Podmínní nebo uvedení nkolika rozdílných hodnot, které jsou pedmtem hodnocení, na rzných místech v nabídce, bude dvodem pro vyazení nabídky z dalšího posouzení a hodnocení a vylouení uchazee; obdobn bude zadavatel postupovat v pípad, že dojde k uvedení údaje i hodnoty, která je pedmtem hodnocení, v jiné veliin i form než zadavatel požaduje. Ad a) výše nabídkové ceny Hodnocena bude výše nabídkové ceny zpracovaná dle odst. 5.1 této ZD. Jako vhodnjší bude zadavatelem hodnocena nabídka toho uchazee, jehož nabídková cena za poskytování služeb bez DPH dle odst. 5.1 této TD výše bude nižší oproti cenám nabízeným ostatními uchazei. Ad b) kvalita poskytovaných služeb V rámci hodnocení kvality poskytovaných služeb bude hodnocen Návrh postupu a harmonogramu plnní pedmtu veejné zakázky (dále jen Návrh postupu ) zpracovaný uchazeem. Návrh postupu bude pedložen v nabídce a bude podrobn popisovat: metodologii zpracování forenzního auditu: o návrh podrobné struktury metodologie, která co nejpehlednji a nejkomplexnji obsáhne problematiku forenzního auditu a kontroly Strana 11 (celkem 29)

12 Zadávací a kvalifikaní dokumentace Forenzní audit veejných zakázek a smluvních vztah zadavatele, obecné zásady forenzního auditu a kontroly veejných zakázek a smluvních vztah zadavatele, dobré a špatné postupy, specifické postupy a doporuení zadavateli, popis systému kooperace, koordinace a komunikace uchazee a zadavatele: o pehlednost, efektivita, relevantnost a jednoznanost definování nastavení proces pi ízení, realizaci a koordinaci veejné zakázky na všech úrovních; o zpsob vymezení kompetencí a odpovdností jednotlivých len realizaního týmu; o zpsob vzájemné komunikace, koordinace, efektivitu a jednoznané nastavení komunikaních a informaních tok mezi uchazeem a zadavatelem a mezi uchazeem a jednotlivými ídícími orgány operaních program/zprostedkujícími subjekty; o pehlednost a jednoznanost nastavení komunikaních a informaních tok mezi jednotlivými subjekty zapojenými do realizace veejné zakázky (tj. informaní toky mezi leny realizaního týmu; o zajištní dostupnosti informací a rychlost penosu informací mezi výše uvedenými zúastnnými subjekty pedpokládaný výstup forenzního auditu, vetn obsahu a struktury závrené zprávy: o systematinost, pehlednost, jednoznanost, úplnost, relevantnost a využitelnost informací uvedených v pedpokládaných výstupech forenzního auditu; o identifikace možných rizik spojených s realizací projektu, jejich popis, návrh na ešení a jejich eliminaci. Jako vhodnjší bude zadavatel hodnotit takový Návrh postupu uchazee, který: - bude obsahovat logické a co nejkomplexnjší provázání celé struktury metodologie; - co nejjasnji a nejvhodnji definuje procesy, které budou pi realizaci veejné zakázky probíhat, a kompetenci a odpovdnost s tím související; - bude uplatovat co nejkomplexnjší a nejvhodnjší postupy a metody, jež jsou v souladu s platnou legislativou; - co nejlépe a nejúinnji zajistí komunikaci mezi uchazeem a zadavatelem, a to pedevším s ohledem na pípravu a realizaci forenzního auditu a závrené zprávy; - zajistí co nejkvalitnjší distribuci relevantních informací píslušným subjektm zapojeným do realizace veejné zakázky s cílem co nejefektivnji a asov mén náron realizovat celý pedmt plnní této veejné zakázky; Strana 12 (celkem 29)

13 - co nejlépe a nejefektivnji odhalí protiprávní a nestandardní transakce a vztahy pi hospodaení s majetkem zadavatele ve vymezeném asovém období, - zajistí zpracování dostaten pehledné a jednoznané, zárove však dostaten podrobné závrené zprávy, - nabídne nejpropracovanjší systém identifikace nejzávažnjších rizik spojených s realizací zakázky vetn nejefektivnjšího zpsobu, jak jim pedcházet, pípadn je ešit, nastanou-li. 7. Obchodní a platební podmínky Uchaze je povinen podat pouze jediný návrh smlouvy na plnní této veejné zakázky. Závazné požadavky zadavatele na obsah smlouvy jsou obsaženy v píloze. 3 této ZD. Návrh smlouvy musí být ze strany uchazee podepsán statutárním orgánem nebo osobou prokazateln oprávnnou jednat za uchazee; v takovém pípad doloží uchaze toto oprávnní v originálu i v úedn ovené kopii v nabídce. Pedložení nepodepsaného návrhu smlouvy není pedložením ádného návrhu požadované smlouvy. Podává- li nabídku více uchaze spolen (jako sdružení uchaze), návrh smlouvy musí být podepsán statutárními orgány nebo osobami prokazateln oprávnnými jednat za všechny uchazee, kteí tvoí sdružení nebo uchazeem, který byl ostatními leny takového sdružení k tomuto úkonu výslovn zmocnn. Pedložení nepodepsaného návrhu smlouvy není pedložením ádného návrhu požadované smlouvy. Podává-li nabídku více uchaze spolen (jako sdružení uchaze), návrh smlouvy musí být podepsán statutárními orgány všech uchaze nebo osobami prokazateln oprávnnými za tyto uchazee, kteí tvoí sdružení, jednat, nebo uchazeem, který byl ostatními leny takového sdružení k tomuto úkonu výslovn zmocnn. Vybraný uchaze bude uskuteovat svou innost po podpisu smlouvy podle pokyn zadavatele a v souladu s jeho zájmy, pokud tyto nebudou v rozporu s obecn platnými právními pedpisy. V pípad nejasností v obsahu obchodních a platebních podmínek má uchaze možnost si pípadné nejasnosti vyjasnit zpsobem stanoveným v ustanovení 49 ZVZ. Uchazeem pedložený návrh smlouvy na plnní veejné zakázky musí po obsahové i formální stránce bezvýhradn odpovídat veškerým požadavkm uvedeným v této ZD. Veškeré obchodní a platební podmínky uvedené zadavatelem v ZD jsou zadavatelem stanoveny jako minimální a uchazei tak mohou nabídnout zadavateli podmínky výhodnjší. Zadavatel nepipouští, aby uchaze ve své nabídce pedložil smlouvu na plnní veejné zakázky, ve kte ré obchodní a platební podmínky jsou pro zadavatele mén výhodné, než jak je stanoveno v této ZD. Návrh smlouvy na plnní veejné zakázky musí obsahovat alespo následující ustanovení: identifikaci smluvních stran dle ustanovení 17 písm. d) ZVZ, tj. vetn uvedení I a DI, pokud jsou pidleny, vymezení pedmtu plnní v souladu s ustanoveními této ZD vetn její píloh, Strana 13 (celkem 29)

14 Zadávací a kvalifikaní dokumentace Forenzní audit urení ceny v souladu s touto ZD, která je nabídkovou cenou uchazee, fakturaní a platební podmínky, dobu a místo plnní zakázky, a to zcela v souladu se ZD. V návrhu smlouvy musí uchaze dále nad rámec jiných náležitostí uvedených v této zadávací dokumentaci uvést alespo práva a povinnosti smluvních stran uvedená v píloze. 3 této ZD. 8. Požadavek na identifikaci subdodavatel Zadavatel v souladu s 44 odst. 6 ZVZ požaduje, aby uchaze ve své nabídce specifikoval ásti veejné zakázky, které má v úmyslu zadat jednomu i více subdodavatelm, a aby uvedl identifikaní údaje každého subdodavatele dle 17 psím. d) ZVZ. Zadavatel požaduje, aby uchaze zapracoval do obchodních a platebních podmínek této veejné zakázky (návrhu smlouvy) závazek, aby zmna subdodavatele uvedeného v nabídce byla možná pouze se souhlasem zadavatele, a to i tehdy, pokud uchaze pomocí tohoto subdodavatele neprokazoval splnní kvalifikace. Zadavatel se ve smlouv na plnní veejné zakázky zaváže odmítnout zmnu subdodavatele pouze z vážných dvod. Uchaze nebude oprávnn zadat realizaci tchto ástí jinému subdodavateli než takovému, který byl uveden v nabídce, pípadn, který bude schválen zadavatelem. 9. Požadavek na poskytnutí jistoty Zadavatel v souladu s 67 ZVZ požaduje, aby uchazei k zajištní plnní svých povinností vyplývajících z úasti v zadávacím ízení, poskytli jistotu ve výši ,- K. Jistotu poskytne uchaze formou složení penžní ástky na úet zadavatele nebo formou bankovní záruky nebo pojištní záruky. Jistota poskytnutá formou složení penžní ástky V pípad poskytnutí jistoty formou složení penžní ástky platí níže uvedené údaje: bankovní spojení: eská spoitelna, a.s. íslo útu: /0800 variabilní symbol: I uchazee a jako zprávu pro píjemce uchaze uvede název veejné zakázky. Jistota poskytnutá formou penžní ástky musí být na úet zadavatele pipsána nejpozdji v pracovní den pedcházející dni, ve kterém uplyne lhta pro podání nabídek. Uchaze poskytne spolu s nabídkou doklad o odepsání píslušné penžní ástky z jeho útu ve prospch útu zadavatele a v nabídce uvede íslo útu, na který mu má být jistota v ZVZ stanovených pípadech vrácena. Jistota poskytnutá formou bankovní záruky Strana 14 (celkem 29)

15 V pípad poskytnutí jistoty formou bankovní záruky pedloží uchaze zadavateli spolen s nabídkou výhradn originál píslušné záruní listiny. Z obsahu záruní listiny musí být nepochybné, že banka poskytne zadavateli plnní až do výše zaruené ástky bez odkladu a bez námitek po obdržení první výzvy zadavatele v souladu s ustanovením 67 ZVZ, a to na základ sdlení zadavatele, že uchaze: v rozporu se zákonem nebo zadávacími podmínkami zrušil nebo zmnil nabídku; nebo odmítl uzavít se zadavatelem smlouvu na plnní veejné zakázky podle 82 odst. 2 a 4 ZVZ; nebo neposkytl zadavateli ádnou souinnost k uzavení smlouvy podle 82 odst. 4 ZVZ. Platnost bankovní záruky musí zaínat nejpozdji posledním dnem lhty pro podání nabídky a trvat po celou dobu zadávací lhty. Originál bankovní záruky bude vložen do nabídky tak, aby jej zadavatel mohl oddlit od ostatních dokument a vrátit uchazei. Souasn s originálem bankovní záruky uchaze vloží do nabídky rovnž i jeho kopii, která bude pevn spojena s nabídkou. Jistota poskytnutá formou pojištní záruky V pípad poskytnutí jistoty formou pojištní záruky musí být pojistná smlouva uzavena tak, že pojištným je uchaze a oprávnnou osobou, která má právo na pojistné plnní, je zadavatel. Pojistitel vydá pojištnému písemné prohlášení obsahující závazek vyplatit zadavateli za podmínek stanovených v 67 odst. 7 ZVZ pojistné plnní. Z obsahu záruní listiny musí být nepochybné, že pojišovna poskytne zadavateli plnní až do výše požadované ástky bez odkladu a bez námitek po obdržení první výzvy zadavatele v souladu s ustanovením 67 ZVZ, a to na základ sdlení zadavatele, že uchaze: v rozporu se ZVZ nebo zadávacími podmínkami zrušil nebo zmnil nabídku; nebo odmítl uzavít se zadavatelem smlouvu na plnní veejné zakázky podle 82 odst. 2 a 4 ZVZ; nebo neposkytl zadavateli ádnou souinnost k uzavení smlouvy podle 82 odst. 4 ZVZ. Platnost záruní listiny musí zaínat nejpozdji posledním dnem lhty pro podání nabídek a trvat po celou dobu zadávací lhty. Originál záruní listiny bude vložen do nabídky tak, aby jej zadavatel mohl oddlit od ostatních dokument a vrátit uchazei. Souasn s originálem záruní listiny uchaze vloží do nabídky rovnž i její kopii, která bude pevn spojena s nabídkou. Strana 15 (celkem 29)

16 10. Požadavky a podmínky pro zpracování žádosti o úast 10.1 Dodavatel mže podat pouze jednu žádost o úast. Spolená žádost o úast, kterou podalo více dodavatel spolen, se považuje za žádost o úast jednoho dodavatele Žádost o úast musí být vyhotovena v eském jazyce, dobe itelná a údaje v ní nesmjí být pepisovány i jinak upravovány. Všechny listy žádosti o úast musejí být oíslovány vzestupnou kontinuální adou, svázány i sešity tak, aby byla znemožnna manipulace s jejich jednotlivými listy, vetn píloh, na titulní stran bude uveden seznam dokument, posledním listem žádosti o úast bude prohlášení dodavatele o potu list v jeho žádosti o úast Žádosti o úast se podávají písemn v listinné podob, podepsané osobou oprávnnou jednat jménem i za dodavatele, a souasn na nosii CD nebo DVD. Žádost o úast na CD musí být totožná s nabídkou v listinné podob. V pípad odlišnosti listinné verze a verze ve formátu CD má pednost originál listinné verze. V pípad zastoupení dodavatele musí být existence oprávnní podepisující osoby jednat za dodavatele doložena, nap. piložením plné moci Žádost o úast musí být v ádn uzavené obálce, která musí být výrazn oznaena nápisem NEOTEVÍRAT - VEEJNÁ ZAKÁZKA FORENZNÍ AUDIT a musí být na ni uvedena adresa, na niž je možné zaslat oznámení podle ust. 71 odst. 6 ZVZ V žádosti o úast musejí být na krycím listu uvedeny identifikaní údaje dodavatele podle ust. 17 písm. d) ZVZ, tj. obchodní firma nebo název, sídlo, právní forma, identifikaní íslo osoby, bylo-li jí pidleno, pokud jde o právnickou osobu, a jméno a píjmení, místo podnikání, popípad místo trvalého pobytu, identifikaní íslo, bylo-li pidleno, pokud jde o fyzickou osobu Dokumenty prokazující splnní kvalifikace se podávají spolu s žádostí o úast v jednacím ízení s uveejnním písemn v uzavené obálce opatené na uzaveních razítkem i podpisem zájemce, je-li fyzickou osobou, statutárního orgánu zájemce (nebo jiné oprávnné osoby), je-li právnickou osobou, oznaené názvem veejné zakázky a adresou zájemce Žádosti o úast musejí být podány na adresu osoby zastupující zadavatele pi výkonu práv a povinností souvisejících s tímto zadávacím ízením - BRODEC & PARTNERS s.r.o., advokátní kancelá, se sídlem Praha - Vinohrady, Balbínova 223/5, PS , I: Lhta pro podání žádostí o úast koní v 15:00 hod. Žádost o úast lze na uvedené adrese podávat osobn v pracovních dnech od 10:00 15:00 hodin Zadavatel doporuuje azení žádosti o úast v níže uvedené struktue: Strana 16 (celkem 29)

17 Krycí list žádosti o úast obsahující identifikaní údaje zájemce; Obsah žádosti o úast; Doklady k prokázání kvalifikace dle l. 4 této ZD; Originál nebo úedn ovená kopie smlouvy o solidární odpovdnosti podle 51 odst. 6 ZVZ, pokud pedkládá žádost o úast více zájemc spolen, anebo smlouvy uzavené se subdodavatelem podle 51 odst. 4 ZVZ, pokud zájemce prokazuje kvalifikaci prostednictvím subdodavatele; Prohlášení dodavatele o celkovém potu všech list v žádosti o úast. 11. Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Nabídky se podávají písemn v listinné podob. Nabídka v listinné podob bude podána v uzavené obálce opatené na uzaveních razítkem i podpisem uchazee, je-li fyzickou osobou, nebo statutárního orgánu uchazee (nebo jiné oprávnné osoby), je-li uchaze právnickou osobou, a oznaené názvem veejné zakázky s uvedením výzvy Neotevírat, na které musí být uvedena adresa, na niž je možné dle 71 odst. 6 ZVZ vyrozumt uchazee o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhty. Nabídka musí obsahovat v souladu s 68 ZVZ návrh smlouvy podepsaný osobou oprávnnou jednat jménem i za uchazee. Nabídku v listinné podob pedloží uchaze ve dvou výtiscích, z nichž jeden bude oznaen na krycím list názvem Originál a jeden Kopie, piemž jak originál, tak i kopie musí být v jedné obálce. Pro vylouení jakýchkoliv pochybností zadavatel uvádí, že výtisk s oznaením Kopie bude obsahovat prosté kopie dokument, obsažených ve výtisku s oznaením Originál. Všechny listy nabídky budou navzájem pevn spojeny i sešity tak, aby byly dostaten zabezpeeny ped jejich vyjmutím z nabídky. Všechny výtisky budou ádn itelné, bez škrt a pepis. Krycí list musí obsahovat, vedle ísla výtisku a oznaení, zda jde o originál i kopii, též identifikaní údaje uchazee. Všechny stránky nabídky, resp. jednotlivých výtisk, budou oíslovány vzestupnou kontinuální adou; není teba íslovat originály i úedn ovené kopie požadovaných dokument. Uvedené jednotlivé souásti nabídky uchaze ve své nabídce zeteln oddlí barevnými pedlovými listy. V nabídce musejí být na krycím listu uvedeny identifikaní údaje uchazee v rozsahu uvedeném v 17 písm. d) ZVZ. Nabídka musí být zpracována ve všech ástech v eském jazyce (výjimku tvoí odborné názvy a údaje) a podepsána (na krycím listu) oprávnnou osobou. Uchaze je povinen uinit souástí své nabídky dále: seznam statutárních orgán nebo len statutárních orgán, kteí v posledních 3 letech od konce lhty pro podání nabídek byli v pracovnprávním, funkním i obdobném pomru u zadavatele; Strana 17 (celkem 29)

18 Zadávací a kvalifikaní dokumentace Forenzní audit má-li dodavatel formu akciové spolenosti, seznam vlastník akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota pesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lht pro podání nabídek; prohlášení uchazee o tom, že neuzavel a neuzave zakázanou dohodu podle zvláštního právního pedpisu v souvislosti se zadávanou veejnou zakázkou. Zadávací lhta iní 120 dn a zaíná bžet v souladu s 43 ZVZ okamžikem skonení lhty pro podání nabídek. Ustanovením 43 ZVZ se rovnž ídí stavní zadávací lhty. Uchaze v nabídce výslovn uvede jednu kontaktní adresu pro písemný styk mezi uchazeem a zadavatelem. Uchaze pedloží nabídku vedle listinné formy též v elektronické podob na CD; tato povinnost se netýká doklad prokazujících splnní kvalifikace uchazee. Informace na CD mají pouze informativní povahu. Každý uchaze je povinen pedložit návrh smlouvy v elektronické podob ve formátu Word (.doc) nebo PDF. Nabídka bude pedložena v následující struktue: Krycí list; Obsah nabídky s uvedením ísel stran kapitol nabídky, vetn seznamu píloh; Smlouva o sdružení ve smyslu 51 odst. 6 ZVZ (pokud bude uchazeem sdružení); Nabídková cena (v požadovaném lenní; Doklad o složení jistoty; Návrh smlouvy na plnní veejné zakázky. Požadavky na lenní nabídky uvedené výše v této ZD mají doporuující charakter. 12. Místo a lhta pro podání nabídky, otevírání obálek s nabídkami Nabídky budou uchazei podávat zpsobem a ve lht stanovené ve výzv k podání nabídek, a to s ohledem na prbh zadávacího ízení. Termín a místo otevírání obálek budou stanoveny v rámci výzvy k podání nabídek, a to s ohledem na prbh zadávacího ízení. Otevírání obálek budou oprávnni se úastnit uchazei, kteí podají nabídku ve lht pro podání nabídek. Otevírání obálek jsou oprávnni se úastnit všichni uchazei (maximáln jedna osoba za uchazee, která se prokáže plnou mocí, nejde-li o statutární orgán uchazee nebo jeho lena), kteí podali nabídku ve lht pro podání nabídek. 13. Poskytování dodatených informací Dodavatelé jsou oprávnni písemn požádat kontaktní osobu zastupující zadavatele uvedenou v odst. 1.2 této ZD o dodatené informace, vztahující se k zadávacím podmínkám; Strana 18 (celkem 29)

19 zadavatel je vyídí v souladu s ustanovením 49 ZVZ. 14. Jednání o nabídkách Po posouzení a pedbžném hodnocení nabídek zadavatel uchazem, kteí nebyli ze zadávacího ízení vyloueni, oznámí pedbžný výsledek hodnocení a pozve každého z uchaze k prvnímu jednání, které bude probíhat s každým uchazeem oddlen. Zadavatel nebude v jednotlivých fázích jednání s uchazei omezovat jejich poet. Pedmtem jednání budou zejména obchodní a platební podmínky (vetn nabídkové ceny za pedmt plnní) uvedené uchazei v jejich nabídkách. Jednání o nabídkách v jednacím ízení s uveejnním probhne v souladu s podmínkami uvedenými v 31 ZVZ. 15. Další podmínky a práva vyhrazená zadavatelem Zájemce nemá nárok na náhradu náklad spojených s úastí v zadávacím ízení. Žádosti o úast a nabídky dodavatel se stávají souástí dokumentace o veejné zakázce a zadavatel je dodavatelm nevrací. Zadavatel si vyhrazuje právo ovit informace poskytnuté dodavatelem v žádosti o úast i nabídce u tetích osob a dodavatel je povinen mu v tomto ohledu poskytnout veškerou potebnou souinnost. Zadavatel si vyhrazuje právo v souladu se ZVZ dodaten zmnit i doplnit zadávací podmínky. Zadavatel si vyhrazuje v souladu s ustanovením 84 odst. 5 ZVZ právo zadávací ízení až do uzavení smlouvy s vybraným uchazeem zrušit, a to i bez udání dvodu. Zadavatel si v souladu s ustanovením 29 odst. 2 ZVZ vyhrazuje právo omezit poet zájemc pro úast v jednacím ízení s uveejnním, na poet ti, tj. zadavatel vyzve k podání nabídek maximáln ti zájemce. Pokud se umístí na každém z prvních tí míst více uchaze, vyzve zadavatel všechny tyto uchazee. Budou-li sektorovému zadavateli podány mén než ti žádosti o úast v jednacím ízení s uveejnním, vyzve k podání nabídky všechny zájemce, kteí podali žádost o úast a prokázali splnní kvalifikace v požadovaném rozsahu. Zadavatel v návaznosti na 66 ZVZ provede výbr ze zájemc, kteí prokázali splnní kvalifikace, a to dle následujících kritérií: výbr bude proveden dle míry naplnní technických kvalifikaních pedpoklad dle 56 odst. 2 písm. a) ZVZ, a to tak, že zadavatel sete finanní rozsah zájemcem prokázaných významných služeb (jen tch splujících požadavky na finanní rozsah, tj. výši odmny zájemce, minimáln ,- K) a stanoví poadí zájemc dle tohoto soutu. Nejlépe tedy budou hodnoceni zájemci, kteí prokáží poskytnutí významných služeb splujících požadavky zadavatele na finanní rozsah, jejichž celkový finanní Strana 19 (celkem 29)

20 rozsah (tj. výše odmny zájemce) bude v soutu nejvyšší. Zadavatel podle míry naplnní výše uvedeného kvalifikaního kritéria žádosti vyhodnotí a stanoví poadí zájemc. Následn budou osloveni k podání nabídky pouze ti zájemci, kteí se umístí na prvních tech místech. V pípad, že splnní kvalifikace prokázali mén než ti zájemci, zadavatel vyzve všechny tyto zájemce. 16. Pílohy ZD Nedílnou souást této ZD tvoí následující pílohy: Píloha. 1 Specifikace pedmtu plnní veejné zakázky Píloha. 2 Seznam provovaných zakázek Píloha. 3 Závazné požadavky na obchodní a platební podmínky Píloha. 4 Zpsob hodnocení bodovací metoda V Praze dne Ing. Milan Kístek pedseda pedstavenstva.. Bc. Magdaléna ešková místopedsedkyn pedstavenstva Strana 20 (celkem 29)

21 Píloha. 1 Specifikace pedmtu plnní veejné zakázky Úelem této veejné zakázky je zajištní komplexního forenzního auditu a kontroly veejných zakázek a smluvních vztah zadavatele z let v rozsahu uvedeném níže a dle pílohy. 2 této zadávací dokumentace. Pedmtem forenzního auditu bude posouzení hospodaení a nakládání s majetkem zadavatele s ohledem na platné právní a interní pedpisy, zejména s ohledem na zákon. 137/2006 Sb., o zadávání veejných zakázek, v platném znní, zákon. 40/2009 Sb., trestní zákoník, v platném znní, zákon. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znní, a další právní a interní pedpisy. Pedmtem forenzního auditu bude konkrétn: - provení vybraných nadlimitních veejných zakázek realizovaných jednotkou zadavatele Zásobování v období od do , které jsou uvedeny v píloze. 2 této zadávací dokumentace; - provení procesu zasmluvnní investic obchodních pípad realizovaných zadavatelem v období od do ; - provení postup pi správ hmotného majetku zadavatele nemovitostí v období od do Forenzní audit bude spoívat v následujících innostech, které dodavatel provede ve vztahu k výše vymezenému pedmtu forenzního auditu: zhodnocení úrovn a vývoje vnitního kontrolního systému ve spolenosti v daném období a analýza vynaložených náklad s využitím forenzních metod pro indikaci nestandardních pípad; forenzní provení zadávacích (výbrových) ízení zahrnující zejména kontrolu postupu zadavatele pi zadávání veejných zakázek, kontrolu postupu zadavatele v prbhu plnní smluv uzavených na základ zadávacích (výbrových) ízení a kontrolu výstup plnní z tchto smluv; forenzní provení dalších uzavených smluv vetn kontroly postupu zadavatele pi uzavírání tchto smluv, kontroly postupu zadavatele pi jejich plnní a kontroly výstup plnní z tchto smluv a úetní dokumentace; forenzní provení smluvní a úetní dokumentace vztahující se k nakládání se sveným majetkem; zjištní obchodních a dalších informací o osobách, které se potenciáln podílely na nestandardních jednáních a transakcích a rozkrytí pípadných vztah nebo vazeb na zamstnance a leny orgán zadavatele; zjištní uskutenných a potenciálních stet zájm; forenzní analýzu dostupných dat s cílem odhalit transakce, které by ukazovaly na zneužívání majetku nebo práv zadavatele; a Strana 21 (celkem 29)

22 identifikaci nestandardních transakcí, jednání osob a jiných zjištných skuteností, které vyžadují detailní provení a provedení tohoto provení. Výsledkem forenzního auditu bude zpráva obsahující alespo: upozornní na nestandardní transakce, odhalení pípadných podvodných jednání, vetn identifikace klíového rizika, pokud jde o slabiny kontrolního mechanismu, doporuení nápravných opatení, doporuení smující k zamezení vzniku (popípad navýšení) finanních i materiálových škod, odhalení slabin kontrolního systému, návrh postupu pro management spolenosti pi vytvoení, resp. optimalizaci strategií DPP ve vci pedcházení podvodného jednání. Strana 22 (celkem 29)

23 Píloha. 2 Seznam provovaných zakázek Název (pedmt) veejné zakázky Protipožár. Opatení v objektech metra depo Kaerov, depo Hostiva, depo Zliín Úklidy areál ve správ jednotky správy nemovitého majetku DPP Údržba a rozvoj informaního systému SAP ERP Výroba kolejových konstrukcí a jejich souástí zajištní údržby a úklidu na sociálních zaízeních a dispeerských stanovištích na území Prahy a stedoeského kraje v síti MHD/PID Ultrazvukové mení kolejnic Nákup autojeábu pro zvedání TRAM 14T a 15T Zajištní ištní a mazání výmn a úklid v prostoru DP Malíské práce pro jednotku správa nemovitého majetku DPP Výkon inženýrských inností Dodávky ocelových trakních stožár Stavební a terch. údržba, opravy a montáže rámových konstrukcí a píslušenství zastávkových oznaník Zpracování projektové dokumentace - výstavba trasy metra I.D Opravy hídelí toivých stroj Dodávky barev lak a píslušenství Dodávka pražc pro tramvajové trat Servis sklenáských a záme. prací na zastávkách MHD/PID Strana 23 (celkem 29)

24 Inženýrská innost pro trasu metra D Geodetické a konstrukní práce pro jednotku dopravní cest metro a jednotka dopravní cesta tramvaje Zajištní dlaždických a afaltérských prací v. plentování Opravy pedních náprav autobus MHD servis a oprava tlakových uzávr dle harmonogramu plnní dodávky hutního materiálu Dodávky kabel a vodi Multifunkní tiskové služby Outsourcing. údržby stroj a zaízení Monobloky a obrue Provádní ekologického servisu Dodávky výkonových transformátor Podúrovový soustruh pro obnovu jízdního profilu kola TRAM Dodávky olejových kapalin Dodávka midi BUS Dodávka autobus s elektrickým pohonem 5 ks (délka 6m) Dodávky trakního materiálu Dodavatel vnitropodnikové dopravy Údržba EOV Dodávky FAME Dodávka starších midi BUS Dodávka autobus s elektrickým pohonem II (délka nad 6 m) Podúrovový soustruh pro obnovu jízdního profilu kola TRAM Strana 24 (celkem 29)

25 Úpravy kolejových konstrukcí Revize, údržba, kontrola a opravy elektrických zaízení (Servis a opravy elektroinstalací v budovách DP (UTZ,VTZ) Píprava, výroba a distribuce provozních informací o zmnách v doprav Podúrovový soustruh pro obnovu jízdního profilu kola TRAM Píprava, výroba a distribuce interního firemního asopisu DP kontakt Provozní údržba a opravy veejného osvtlení v areálech DP Nákup midibus do roku 2015 (45 ks, délka do 9 m) Úklid zastávek vetn zimního Malíské a lakýrnické práce pro jednotku dopravní cesta metro Dodávky transformátor Technické plyny Dodávky stejnokroj pro hasie Dodávky ochranných pracovních pomcek Posypové soli Opravy kabel 22 kv Dodávky kolejnic Opravy traové mechanizace pro Metro Kanceláské poteby Dodávka elektrod a svaovacích drát Opravy rozvod vody v objektech DPP Opravy trakních kabel ve stanicích metra Zajištní dodávky a instalace pohyblivých schod ve st. MS/A a NR Údržba zelen Zajištní provizor.adefinit.dopr.znaení pi opravách zaízení na území hl.m.prahy Strana 25 (celkem 29)

26 Zajištní ostrahy v objektech DP Úklidy tramvajových voz zadavatele Úklid areál DPP Likvidace odpad DPP Zajišování realizace autobusové dopravy dle poteby zadavatele Úklid voz MHD Provozování pepravy osob na lince PID. 790, HN - Ruzyn Servisní služby na zaízeních a technologiích sloužících pro dálkové ovládání mníren Obstaravatelská innost v oblasti polygrafie Rekonstrukce ídícího systému dálkového ovládání mníren a souvisejících technologických zaízení Komplexní služby provozování, servis a údržba OV Instalace invertoru ve stanici metra.kobylisy Dodávky zobrazovacích panel instalovaných v dopravních prostedcích Agregáty VOITH Agregáty ZF Dodávka kanceláských poteb 2009 Dodávka kanceláských poteb 2011 Údržba zelen Oprava 5 ks dieselmotor ZTC3 O+Ú kolejového svršku Kooperace pi opravách bus P+R parkovišt Opravy elektrických zaízení v DPP Zajištní veškerých marketingových výzkum veejného mínní Spolupráce pi píprav a pedložení žádosti o podporu projektu "Informaní systém Strana 26 (celkem 29)

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Plynový sporák s

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Odborná praxe osob do 30 let vku v eské správ sociálního zabezpeení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky OSSZ Klatovy Energetické

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT STEDNÍ ECHY, NÁMSTÍ REPUBLIKY 3, 110 00 PRAHA 1 ODBOR HOSPODÁSKO SPRÁVNÍ #37904/S/2012-HSPH@A 37904/S/2012-HSPH

Více

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Mstská nemocnice Hoice, Riegrova 655, 508 01 Hoice, I 00190217, Vyzývá k podání nabídky na veejnou zakázku s názvem: Malování nemocnice

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Vzdělávání

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Zakázka je zadávána v souladu s 21 odst. 1 písm. f)

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ Osvětlení tělocvičny ZŠ Šlapanice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Propagace a prezentace důchodové reformy zadávanou v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná podle ustanovení 6, 12 odstavec (3) a 18 odstavec (5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) Pravidelná revize,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení dle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis Název veejné zakázky Nákup scanner pro skenování

Více

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále ZVZ )

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále ZVZ ) KVALIFIKANÍ DOKUMENTACE podle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále ZVZ ) Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplikaního programového vybavení pro oblast Správy údajové

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veejné zakázce na dodávky s názvem Pronájem osobních automobil pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) zadávané dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - stavební úpravy chodník sídlišt Nádražní, Šternberk Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchaze v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona.137/2006 Sb. o veejných zakázkách (dále jen zákon). Textová ást zadávací dokumentace

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím subdodavatele...

Více

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: ,

Ing. Ivana Pešková, zást. řed. odboru informatiky Telefon, mobil: , Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Výpočetní technika 2015 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Příloha č. 2 Zadávací dokumentace - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: ANALÝZA BILATERÁLNÍCH VZTAHŮ MEZI SUBJEKTY Z ČESKÉ REPUBLIKY A SUBJEKTY

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veejné zakázce na dodávky s názvem Pronájem osobních automobil pro Ministerstvo financí (Auditní orgán) zadávané dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce

Zadávací dokumentace k podlimitní veejné zakázce na stavební práce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 EDITELSTVÍ editel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IO: 652 697 05, DI: CZ65269705

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Dodavatel prokáže splnění kvalifikace ve lhůtě pro podání nabídek. V případě, kdy zadavatel v rámci prokázání kvalifikace požaduje předložení čestného prohlášení dodavatele o splnění

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 ZD - Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Zajištění odborných školení pro pracovníky projektové kanceláře MPSV Část 2 - Školení se zaměřením na IT zadávanou

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace Výzva k podání nabídky a prokázání splnní kvalifikace pro veejnou zakázku malého rozsahu na dodávky pro projekt Zadavatel: Huslenky 494, 756 02 Huslenky, I: 003 03 828 Osoba zastupující Zadavatele v ízení:

Více

Výběr zhotovitele a poskytovatele služeb v oblasti montáží, oprav a odečtů bytových vodoměrů SV a TV, RTN KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Výběr zhotovitele a poskytovatele služeb v oblasti montáží, oprav a odečtů bytových vodoměrů SV a TV, RTN KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (1), 15, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále rovněž jen Zákon

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: ŘEŠENÍ DATOVÉHO SKLADU A APLIKACÍ BUSINESS INTELLIGENCE PRO POTŘEBY ČTÚ Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle 21 odst. 1 písm. f) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon): Zařízení pro Výzkumné centrum JAMU ve vztahu k zákonu se jedná

Více

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO Poptávkové ízení k plnní podlimitní veejné zakázky pro eské ddictví UNESCO Zadavatel: eské ddictví UNESCO, Bí Šastných 1000, 570 01 Litomyšl IO: 70963452, DI: CZ70963452 Zastoupený: Ing. Michaelou Severovou,

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce prostor Odboru živnostenského ÚMČ Praha 10 v rámci projektu OPPK Úřad přátelský podnikatelům Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu Tato veřejná zakázka malého rozsahu není v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon) zadávána

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Energetický audit areálu VFU Brno zadávané v souladu s ustanovením 18

Více

1/7. Supervize projektu Plzeňský vědecko technologický park II

1/7. Supervize projektu Plzeňský vědecko technologický park II Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Supervize

Více

marketingu a komunikace, tisková mluvčí

marketingu a komunikace, tisková mluvčí Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v podlimitním otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veejná zakázka Název zakázky: [_Operativní leasing užitkového vozu_] Registraní íslo projektu: [_CZ.1.04/3.4.04/26.00348_] Název projektu: [Flexibiln pro odlehovací

Více

(uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti o proplacení)

(uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti o proplacení) PEHLED DUMENTACE ZE ZADÁVACÍH ÍZENÍ NEVEEJNÉ ZAÁZY, PR ZADÁVACÍ ÍZENÍ zapoatá v dob od 1. 5. 2004 do zmny Pravidel k 9. 8. 2006 PR PDPATENÍ 2.1.4. (uvedenou dokumentaci pikládá píjemce pomoci k žádosti

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - KVALIFIKAČNÍ ČÁST k veřejné zakázce na dodávky dle 8, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon) zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona ve

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO Ú

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU OBECNÍHO Ú Příloha č. 7 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R

DOMOV MAXOV Horní Maxov 181, Luany nad Nisou, PS , R ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ Zadávací podmínky jsou souástí kompletní zadávací dokumentace a jsou pro dodavatele závazné. Zadávací podmínky obsahují krom informativních a organizaních údaj podmínky

Více

Zadavatel: Obec Určice

Zadavatel: Obec Určice Zadavatel: Obec Určice KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM NADLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 27 ZÁKONA č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele:

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle pravidel Programu rozvoje venkova a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon ) NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Poskytování nových metrologických služeb formou analýz a měření za pomocí RCT v návaznosti na úsporu času a materiálu při náběhu výroby plastových dílů - 3D multisenzorový měřicí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

*)+,-.. '/0- &.' 1-2&.3).-2& $4 #!-2351-/

*)+,-.. '/0- &.' 1-2&.3).-2& $4 #!-2351-/ !" #$%&%'&#'()! *)+,-.. '/0- &.' 1-2&.3).-2& $4 #!-2351-/ 67)-1-2351-8-2351-9:89;&> #-?&.3+2-3* -" 3.-#& *1%?5&. 1. PREAMBULE svazek 1 zadávací dokumentace - Podmínky a požadavky pro zpracování

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE NA VEEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: I: Zlínský kraj Tída Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín Jií unek, hejtman 70891320 píloha. 1160-17-P01 VŠEM DODAVATELM Ve Zlín dne 21.12.2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ

Více

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny

Žádost o p ísp vek na áste nou úhradu provozních náklad chrán né pracovní dílny ne_10zadprispchpdp.pdf Registraní íslo ÚP: CHPD-provoz Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na ástenou úhradu provozních náklad chránné pracovní dílny 76 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve znní pozdjších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění. Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Název projektu: Registrační číslo projektu:

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace Kvalifikační dokumentace Výběrové řízení na stavební práce s názvem: vyhlášené v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Podnikání a inovace Zadavatele: Holzindustrie Chanovice

Více

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) :

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) : ne_10zadprispchpm.pdf Registraní íslo ÚP: CHPM Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na vytvoení hránného pracovního místa pro osobu se zdravotním postižením 75 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve

Více

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E. Učebny pro integrovanou výuku přírodovědných předmětů na ZŠ Chrjukinova

K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E. Učebny pro integrovanou výuku přírodovědných předmětů na ZŠ Chrjukinova Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Horní 791/3, 700 30 Ostrava-Hrabůvka K V A L I F I K A Č N Í D O K U M E N T A C E v rámci Programu Regionálního operačního programu Moravskoslezsko

Více

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Zadávací řízení je zadáváno dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor V Táboe dne 24.2. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor v rámci

Více

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.

Rozvoj ICT ve spolenosti SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o. Zadávací dokumentace pro podlimitní veejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním ízení dle zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní pozdjších pedpis (dále jen zákon ) Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní úklidových služeb pro poteby R - eské správy sociálního zabezpeení Otevené ízení podle ustanovení 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných

Více

Praha 6, Na Ořechovce 580/4, PSČ: 162 00

Praha 6, Na Ořechovce 580/4, PSČ: 162 00 Příloha 3 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA SLUŽBY ZADANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA NADLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Zajištní stravovacích poukázek pro poteby R eské správy sociálního zabezpeení Otevené ízení podle 27 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Výbr dodavatele dle Metodického pokynu pro zadávání zakázek Operaního programu Lidské zdroje a zamstnanost Název zakázky: Vzdlávání zamstnanc spoleností KASKO a KASKO - Formy Identifikace:

Více

Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti MŠ na území m.č. Praha 10-4 objekty II.

Veřejná zakázka: Snížení energetické náročnosti MŠ na území m.č. Praha 10-4 objekty II. Kvalifikační dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná

Více

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele

1/8. Příloha č. 5. Název veřejné zakázky: Identifikační údaje zadavatele Příloha č. 5 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: Poskytnutí kontokorentního úvěru vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006

Více

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád

REKLAMANÍ ÁD. ATLANTIK finanní trhy, a.s _Reklamaní ád REKLAMANÍ ÁD ATLANTIK finanní trhy, a.s. 1 Obsah I. II. III. IV. V. ÚVODNÍ USTANOVENÍ PODÁNÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI! " PIJETÍ A VYÍZENÍ REKLAMACE A STÍŽNOSTI # $ % EVIDENCE SPOJENÁ S REKLAMACEMI A STÍŽNOSTMI

Více

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově Kvalifikační dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 50 A NÁSLEDUJÍCÍMI ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Dodávka obalovaných směsí I. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ ZADÁVACÍHO

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva )

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) Tato výzva je zároveň zadávací dokumentací a obsahuje veškeré údaje

Více

Česká republika Český statistický úřad (ČSÚ) Na padesátém 81, , Praha 10 - Strašnice

Česká republika Český statistický úřad (ČSÚ) Na padesátém 81, , Praha 10 - Strašnice Na padesátém 81 100 82 Praha 10 Příloha č. 3 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

Zpracovatel Programu rozvoje města Hrádek nad Nisou

Zpracovatel Programu rozvoje města Hrádek nad Nisou Příloha č. 1 TITULNÍ (KRYCÍ) LIST NABÍDKY podaný v zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu: - Uchazeč: (název uchazeče) IČ: (u FO rovněž RČ: ) Sídlo uchazeče: (místo podnikání nebo bydliště)

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění na služby pro projekt: Projektová a inženýrská činnost k akci: Novostavba tělocvičny

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1.

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1. KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu v.1.7 Textová část kvalifikační dokumentace zadávací řízení dle zákona

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V souladu s citovaným ustanovením dodavatel prokazuje zadavatelem požadovanou kvalifikaci čestným prohlášením,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: Siroky.Karel@fnbrno.cz

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Servis automatizovaných archivaních systém Rotomat Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách, ve znní

Více

Modernizace a obnova přístrojového vybavení části komplexního onkologického centra FN Brno

Modernizace a obnova přístrojového vybavení části komplexního onkologického centra FN Brno Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 27 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.137/2006 Sb., podlimitní veřejná zakázka Šternberk - Výstavba mateřské školy v lokalitě Světlov - zvýšení kapacity vzdělávací infrastruktury

Více

OBNOVA SÍŤOVÝCH PRVKŮ. https://ezak-czso.cz/ 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

OBNOVA SÍŤOVÝCH PRVKŮ. https://ezak-czso.cz/ 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Na padesátém 81 100 82 Praha 10 Příloha č. 3 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení

ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení ŠANCE PRO SPOLENOST, obanské sdružení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PODLIMITNÍ VEEJNOU ZAKÁZKU TVORBA TELEVIZNÍHO CYKLU ZAMENÉHO NA PROPAGACI ROVNOSTI ŠANCÍ ŽEN A MUŽ DATUM: 20.PROSINEC 2005 ZADAVATEL Šance

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU CEITEC - Elektroporátor část název poznámka 1. Úvodní ustanovení strana 2 2. Požadavky zadavatele

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce vyhlášené ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU: ZŠ ALŠOVA ŠKOLA 21. STOLETÍ, ZKVALITNĚNÍ INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ REKONSTRUKCE ELEKTROINSTALACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU: ZŠ ALŠOVA ŠKOLA 21. STOLETÍ, ZKVALITNĚNÍ INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ REKONSTRUKCE ELEKTROINSTALACE Příloha č. 5 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU: ZŠ ALŠOVA ŠKOLA 21. STOLETÍ, ZKVALITNĚNÍ INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ REKONSTRUKCE ELEKTROINSTALACE Projekt je spolufinancován ERDF prostřednictvím

Více

Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol

Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol VÝZVA ZAJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol VZ/2010/01 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY podle 38 k veřejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.6

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.6 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu v.6 Textová část kvalifikační dokumentace zadávací řízení dle zákona o

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK oblast Jihovýchod Zadavatel: sídlo: zástupce:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY "Přírodní hřiště MŠ ve Vatíně" VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: OBEC VATÍN Sídlem: Vatín 82, 591 01 Vatín IČ: 00842362 Veřejná zakázka v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce na služby a dodávky malého

Více

ve smyslu 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách

ve smyslu 38 zákona. 137/2006 Sb., o veejných zakázkách ZADAVATEL Msto Lomnice nad Popelkou Husovo námstí 6,512 51 Lomnice nad Popelkou tel.: 481 671 020, fax.: 481 629 026 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNNÍ KVALIFIKACE ve smyslu 38 zákona. 137/2006

Více

TISKOVÉ SLUŽBY PRO ČESKOU TELEVIZI. Zadavatel. Kavčí hory, Praha 4. Petr Dvořák,generální ředitel. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

TISKOVÉ SLUŽBY PRO ČESKOU TELEVIZI. Zadavatel. Kavčí hory, Praha 4. Petr Dvořák,generální ředitel. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: TISKOVÉ

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel

STAVEBNÍ ÚPRAVY Č.P. 141, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ETAPA I.:STAVEBNÍ ÚPRAVY 1.NP, KUCHYNĚ. Zadavatel KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 k Zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané v otevřeném podlimitním zadávacím řízením na stavební práce podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka VOŠ a SŠ technická Česká Třebová výstavba tělocvičny Zadávací dokumentace v rámci otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

V Praze dne 11.10.2013. Čj. 404-79/2013/DP ÚVN. Rekonstrukce 4 bytů v areálu ÚVN Praha

V Praze dne 11.10.2013. Čj. 404-79/2013/DP ÚVN. Rekonstrukce 4 bytů v areálu ÚVN Praha Čj. 404-79/2013/DP ÚVN V Praze dne 11.10.2013 Rekonstrukce 4 bytů v areálu ÚVN Praha Ústřední vojenská nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, vyhlašuje výběrové řízení na stavební práce, veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBROVÉHO ÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBROVÉHO ÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBROVÉHO ÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Vzdlávání zamstnanc ve spolenosti CN Resources International (CZ) a.s. soft skills 1. Identifikaní údaje zadavatele Název zadavatele

Více

REALIZÁTOR PROJEKTU ZPĚT DO PRÁCE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

REALIZÁTOR PROJEKTU ZPĚT DO PRÁCE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (1), 15, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více