Nyní každý měsíc zdarma pro Vás!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nyní každý měsíc zdarma pro Vás!"

Transkript

1 přírodní produkty Nyní každý měsíc zdarma pro Vás! tipy na zajímavé výrobky akční slevy a cenové akce novinky na trhu zajímavé informace únor Vychutnejte si domácí pohodu s čaji YOGI TEA z prodejen a eshopu BIOOBCHOD.CZ

2 Nyní v akci: Rýže Thaibonnet natural BIO BIONEBIO Sezamové tyčinky SUNITA 36,90 Kč od 9 90 Měsíčkový ochranný balzám WELEDA Síťovky z bio bavlny TIERRA ORGANICA 189 Kč 149,- 99,- *Akce platí do nebo do vyprodání zásob.

3 Novinky: Kokosový olej BIO Kvalitní, zastudena lisovaný, extra panenský kokosový olej, který nalezne své uplatnění jak v kuchyni, tak v péči o citlivou pokožku a vlasy Bezlepkové biopotraviny WERZ Firma Werz je průkopníkem na poli výroby bezlepkových biopotravin a přípravků na pečení. Od sladkostí, sušenek a pečiva až po sladké krémy s rýžovým sirupem, to vše z ekologických surovin. Nebojte se vyzkoušet něco nového výrobky Werz osloví jak běžné zákazníky, tak i ty s bezlepkovou, bezlaktózovou či veganskou stravou. Nové druhy parfémů FARFALLA Swan a Marala jsou nové dámské přírodní bioparfémy švýcarské Farfally, které Vás osloví svou nevtíravou, příjemnou vůní. 1298,- Halva BIO SUNITA Sezamové halvy slazené medem nebo hroznovou šťávou. Jsou měkké, šťavnaté, lahodné a jsou zdravou sladkostí a energetickou vzpruhou pro dlouhé únorové dny. Doporučujeme: Řecká biodynamická vína Papoutsanis Horké sluneční paprsky dávají v historické oblasti Théb růst vínům, z nichž rodina Papakonstantinou vyrábí několik druhů výborných vín, pěstovaných biodynamickým způsobem v režimu kontrolovaného ekologického zemědělství s certifikátem Demeter. Jsou tak unikátní nejen svou výbornou kvalitou a kvalitou zpracování, ale také chuťovými vlastnostmi, které každého příjemně překvapí. Vyzkoušet můžete nejoblíbenější řecké víno Retsina, zpracované tradičním způsobem za použití vonné pryskyřice z řeckých borovic, suché růžové Syrah Rosé a bílé Roditis. Z červených vín pak Merlot nebo lahodný Grenache Syrah.

4 Doporučujeme na měsíc únor: Bio z regionu je nová značka na českém trhu Bude přinášet výhradně tuzemské produkty, které byly vypěstovány a zpracovány ekologickým způsobem a suroviny pocházejí převážně z českých ekofarem či od drobných pěstitelů v režimu ekologického zemědělství. Mezi prvními výrobky Bio z regionunaleznete: Černíkovické okurky BIO, výborné nepálivé papričky Černíkovické beraní rohy BIO a Černíkovické papriky BIO. Cizrnka BIO Výborná bio obalovací směs z kvalitních ekologických a zdravých surovin. Zapomeňte na vejce či mléko, zapomeňte na moučnaté chuti jiných obalovacích směsí. Z Cizrnky BIO stačí jen jednoduše připravit těstíčko a smažit! Hodí se pro obalování plátků i kousků zeleniny, růžiček brokolice či květáku, pro obalování tofu, sójového masa, plátků hub, mořských řas či spousty dalších surovin, které máte rádi a jimž dodá Cizrnka BIO chutnou a křupavou krustičku. Obalovaná zelenina v Cizrnce BIO 1 balení Cizrnky BIO 300 ml vody omytá nakrájená zelenina /pro 4-5 osob/ Obsah sáčku důkladně smícháme s vodou a necháme 5-10 minut odležet. Na pánvi rozehřejeme olej, připravenou, nakrájenou a očištěnou zeleninu obalíme v těstíčku a vložíme do horkého oleje. Smažíme dozlatova.

5 Žaludovka lahodná alternativa k obilným kávám bio Žaludová káva byla již starými Slovany užívána jako posilující a regenerující nápoj pro zklidnění a posílení žaludku, jater a sleziny. Její dietetický účinek byl využíván při střevních těžkostech a poruchách zažívání, ale i pro celkové posílení organismu po nemoci a při oslabení. Obsahuje hodně bílkovin, škrobů a tříslovin a díky hutnému nálevu zasycuje. Dávno před příchodem kávy a čaje do Evropy byla žaludová káva populární hlavně u slovanských národů, o významu žaludů v lidské potravě ale psali již římští klasikové Ovidius a Vergilius. Žaludovka je překvapující alternativou k obilným i pravým kávám a spojuje v sobě léčivou sílu přírody s dávno zapomenutou moudrostí našich předků. Vychutnejte si Žaludovku horkou či vychlazenou, samotnou nebo s přídavkem mléka či medu, nefiltrovanou s jemnou usazeninou, která v dávných dobách sloužila po vypití nálevu i za potravu, nebo filtrovanou pro opravdový požitek z její chuti. Žaludy použité na výrobu Žaludovky pocházejí z kontrolovaného volného sběru ze zdravých dubů z divoké přírody ekologicky čistých oblastí střední Evropy. Stejně tak pochází z ekologické produkce i drobný podíl koření, které Žaludovce dodává zajímavou nasládlou chuť. Samozřejmě bez cukru, konzervantů či éček. Nechte se překvapit její chutí i Vy! Kávu Žaludovka můžete ochutnat a zakoupit ve všech prodejnách BIOOBCHOD.CZ nebo v našem e-shopu na:

6 Výhody Klubu BIOOBCHOD.CZ Jelikož si Vás, našich zákazníků, vážíme, připravili jsme pro Vás zákaznické slevové karty, které Vás opravňují k nákupu vybraných produktů v síti BIOOBCHOD.CZ za zvýhodněné ceny, ke slevám a dalším výhodám uvedeným na klubových stránkách a ke slevám či výhodám u našich partnerů. Členstvím v Klubu BIOOB- CHOD.CZ se k ničemu nezavazujete, nebudeme po Vás chtít žádné povinné nákupy ani nic jiného. Pravidelně pro Vás budeme připravovat výběr výrobků za zvýhodněné ceny a nabídku zvýhodněných výrobků a akčních cen pro naše zákazníky budeme dále rozšiřovat, spolu s rozšiřováním výhod pro členy Klubu u našich partnerů. Stačí, když vyplníte přihlášku se všemi povinnými údaji a odevzdáte ji v některé z našich prodejen nebo zašlete poštou na naši adresu. Nejpozději do 4 týdnů od obdržení přihlášky Vám zašleme klubovou slevovou kartu, na základě které budete moci čerpat uvedené výhody. Seznam aktuálních klubových výhod a akčních cen pro členy Klubu bude vždy uveden na webových stránkách. Výhody plynoucí z členství v Klubu nejsou nárokovatelné a odvíjejí se vždy od aktuálně platných výhod a slev pro členy Klubu, jejichž možné úpravy, změny či tiskové chyby jsou vyhrazeny. Sleva 10% na plný sortiment přírodní bio kosmetiky: Další slevy speciálně pro členy Klubu BIOOBCHOD.CZ: ren should sleva have 10% a chance na výrobky at happiness. ekologické ZERO ZEBRA drogerie is Sonett proud ort the Inca sleva Ball 10% and the na další fantastic uvedené work SOS výrobky children uvedené is doing na in stránce Klubu na families sleva for children na konkrétní in need. výrobky dle měsíční nabídky zasílané em členům Klubu slevy u našich partnerů uvedených na stránce Klubu wn small way we too are working to remove inequalities and the lives Slevy of v children e-shopu with food allergies by providing delicious Slevy v kamenných prodejnách: hich everyone poštovné can enjoy. zdarma nad 1490 Kč 3% sleva při nákupu nad 500 Kč 5% sleva při osobním vyzvednutí objednávky 5% sleva při nákupu nad 1000 Kč ZEBRA nad products are free from all 14 allergens recognized in 1000 Kč v některé z našich prodejen 8% sleva při nákupu nad 3000 Kč pean Union. We use no milk, soy, egg, (pea-)nuts or gluten in 3% sleva při objednávce nad 3000 Kč ur products. The ZeroZebra Rice Milk Bar is made with respect 8% sleva při objednávce nad 3000 Kč ans and nature. Organic and Fair Trade certified. a osobním vyzvednutí v některé z našich prodejen nebo v našem skladu ve Dvoře Králové For more information please visit our website. V NL - BIO - 01 EU / Non-EU Agric 100% i pro vegetariány Certifikované biopotraviny Certifikovaná biokosmetika Férové výrobky Ball Ad_V2.indd 1 NL - BIO - 01 EU / Non-EU Agric Ecological and Organic Cosmetic certified by ECOCERT SAS F L Isle Jourdain 10/25/10 8:05:29 PM

7 Přihláška do Klubu BIOOBCHOD.CZ Vyplňte prosím všechny údaje tiskacím písmem a podepište: Oslovení: Paní Pan Titul: Jméno: Příjmení: Datum narození: Ulice: D D M M R R R R Č. popisné: Město: PSČ Tel./mobil: (bez vyplněného u není možné přihlášku akceptovat, kvůli pravidelnému zasílání klubových informací em) Zvolte Vaši místní prodejnu BIOOBCHOD.CZ: Praha 1 - Jungmannova Praha 2 - Bělehradská Praha 4 - Háje Hradec Králové Trutnov Dvůr Králové Jaroměř Vyzvednu si zákaznickou kartu v této prodejně. Chci zaslat kartu poštou na uvedenou adresu. Datum a podpis: Prosíme, čtěte pozorně informace uvedené v přihlášce. Bez vyplněného u a ostatních údajů není možné přihlášku akceptovat. Přihlášku je možné odevzdat vyplněnou v jakékoliv prodejně BIOOBCHOD.CZ, zaslat poštou nebo naskenovanou em. Vyplněním a odevzdáním podepsané přihlášky do Klubu BIOOBCHOD.CZ uděluji společnosti BIOOBCHOD.CZ s.r.o. souhlas se zpracováním, používáním a uchováním mých osobních údajů. Tento souhlas platí po dobu od registrace do Klubu do případného ukončení členství. Vstup do Klubu, stejně jako ukončení členství, je bezplatné a nezavazuje k žádným povinným nákupům nebo jiným povinnostem.

8 Seznam prodejen BIOOBCHOD.CZ: Nová vzorková prodejna v PRAZE 1 Zveme Vás do naší nově otevřené specializované prodejny přírodní biokosmetiky v centru Prahy. Prodejna byla otevřena v Jungmannově ul. 25/13, Praha 1, a je snadno dostupná z Václavského náměstí, Národní třídy či Vodičkovy ulice. PRAHA 1 - Jungmannova 25 Jungmannova 25 PRAHA 2 PRAHA 4 - Metro C Hradec Králové Bělehradská 71 metro C Háje Chelčického 280 Trutnov Dvůr Králové Jaroměř Jihoslovanská 29 Švehlova 49 Náměstí ČSA 21 Ochutnávky v měsíci únoru v našich prodejnách: ochutnávka výrobků Bio z regionu ochutnávka kávy Žaludovka BIO ochutnávka čajových kompozic Yogi Tea BIO ochutnávka řeckých specialit Epikouros BIO Navštivte naše e-shopy:

přírodní produkty únor / březen 2014 BONUS: Slevové kupóny pro Vás! Kvalitní německé biopotraviny DENNREE v našich prodejnách!

přírodní produkty únor / březen 2014 BONUS: Slevové kupóny pro Vás! Kvalitní německé biopotraviny DENNREE v našich prodejnách! přírodní produkty BONUS: Slevové kupóny pro Vás! Kvalitní německé biopotraviny DENNREE v našich prodejnách! Již 8x v ČR! Prodejny biopotravin a zdravé výživy BIOOBCHOD.CZ východní Čechy Zveme Vás do našich

Více

sleva Platnost od pondělí 3. 9. do neděle 16. 9. 2012 www.billa.cz 20% Jogurt ovocný 200 g, více druhů Jablko Gala 600 g, Itálie 100 g = 8,95 Kč

sleva Platnost od pondělí 3. 9. do neděle 16. 9. 2012 www.billa.cz 20% Jogurt ovocný 200 g, více druhů Jablko Gala 600 g, Itálie 100 g = 8,95 Kč Platnost od pondělí 3. 9. do neděle 16. 9. 2012 www.billa.cz Na všechny výrobky z tohoto letáku 20% Jogurt ovocný 200 g, více druhů 17 90 100 g = 8,95 Kč Jablko Gala 600 g, Itálie 56 90 100 g = 9,48 Kč

Více

ALBIO. Albio www.albiostyl.cz

ALBIO. Albio www.albiostyl.cz ALBIO s.r.o. ALBIO vznik 2002 Síť bioprodejen (dnes 3x v Praze, na Andělu provozujeme největší bioprodejnu v ČR) Jediná komplexní biorestaurace v ČR První tradiční biopekárna v Praze Plnohodnotný bio catering

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Kombinace vlákniny psyllium a specifických kmenů živých kultur pro lepší zažívání a komfort střev. VLÁKNINY Tato řada výrobků je založena

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Kombinace vlákniny psyllium a specifických kmenů živých kultur pro lepší zažívání a komfort střev. VLÁKNINY Tato řada výrobků je založena

Více

Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska. www.milko.cz

Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska. www.milko.cz Mlékárna na rozhraní Lužických hor a Českosaského Švýcarska www.milko.cz úvodem Vážení přátelé a příznivci kvalitních potravin, Mlékárna ve Varnsdorfu byla založena v nelehké době roku 1943 a její život

Více

Zelená v dm usnadňuje zákazníkům orientaci

Zelená v dm usnadňuje zákazníkům orientaci Zelená v dm usnadňuje zákazníkům orientaci Obsah Trvalá udržitelnost v dm 1. Krok k zelené v komunikaci dodavatelé Bio, vegan, bez lepku 2. Krok k zelené v komunikaci Certifikáty Etikety Bio, vegan, bez

Více

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe

Follow the Nature. Katalog produktů. cítit se lépe Follow the Nature Katalog produktů cítit se lépe VLÁKNINA S PROBIOTIKY Lepicol Basic Lepicol ProActive Balení: 80 g prášek / 80 kapslí Balení: 80 g prášek 37000 prášek 37006 kapsle 37089 prášek Lepicol

Více

Českýtrh sbiopotravinami 2008 a předpokládanývývoj

Českýtrh sbiopotravinami 2008 a předpokládanývývoj Českýtrh sbiopotravinami 2008 a předpokládanývývoj Tom Václavík Základní data Českýtrh s biopotravinami 2008 Celková spotřeba: 1,8 mld. Kč Meziroční nárůst: 40 %(2007/2008) Podíl bio na celkovéspotřebě:

Více

Prezentace firmy Mediate, s. r. o.

Prezentace firmy Mediate, s. r. o. Prezentace firmy Mediate, s. r. o. 1 / 15 KDO jsme? založení společnosti MEDIATE v roce 1996 přední výrobce bylinných čajů a doplňků stravy více jak 60 interních zaměstnanců + externí spolupracovníci transparentní

Více

JÍDELNÍČEK BŘEZEN 2015

JÍDELNÍČEK BŘEZEN 2015 JÍDELNÍČEK BŘEZEN 2015 2.3.PO*Květáková polévka se zeleným hráškem/1,3,7 1. Smetanové fusilli s kuřecím na rozmarýnu a jarní zeleninou/brokolice, sladký hrášek a kukuřice/1,3,7 5. / GF, V/ Květáková polévka

Více

JÍDELNÍČEK DUBEN 2015

JÍDELNÍČEK DUBEN 2015 JÍDELNÍČEK DUBEN 2015 1.4. ST * Hrachová polévka s majoránkou 2. Smažený kuřecí řízek s plátkem citrónu podávaný s tymiánovou bramborovou kaší 5. / GF, DF, V/ hrachová s majoránkou Lečo s bramborem z páry*cibule*rajče*paprika*vejce*brambory*sůl*olivový

Více

Čerstvé závitky (rýžové nudle, čerstvá zelenina, veganská šunka, rýžový papír).

Čerstvé závitky (rýžové nudle, čerstvá zelenina, veganská šunka, rýžový papír). 01 Letní závitky (6) 75 Kč Čerstvé závitky (rýžové nudle, čerstvá zelenina, veganská šunka, rýžový papír). Podávané s lehce pikantní sladkokyselou omáčkou. 02 Jarní závitky (1, 6) 75 Kč Smažené závitky(rýžové

Více

Thajská kuchyně pro starší děti

Thajská kuchyně pro starší děti Thajská kuchyně pro starší děti JARNÍ ZÁVITKY THAJSKÁ KUŘECÍ POLÉVKA PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM BANÁN NA KARAMELU S KOKOSEM JARNÍ ZÁVITKY 5 listů kulatého rýžového papíru 1 x balení uzeného tofu 100

Více

PRODUKTOVÉ LISTY Sestaveno

PRODUKTOVÉ LISTY Sestaveno PRODUKTOVÉ LISTY Sestaveno 5. 1. 2017 BEZLEPKOVÝ CHLÉB LIŠKA KMÍNOVÝ SE LNĚNÝM A SLUNEČNICOVÝM SEMÍNKEM Svou lehce kmínovou chutí připomíná klasický chléb tzv. Šumavu, navíc se slunečnicovými a lněnými

Více

Italské výrobky COOP nyní i u nás! COOP v Itálii. Jaké jsou obecně italské výrobky COOP?

Italské výrobky COOP nyní i u nás! COOP v Itálii. Jaké jsou obecně italské výrobky COOP? Srpen 31., 2017 Italské výrobky COOP nyní i u nás! COOP v Itálii Coop je italský lídr na trhu s potravinami a má hluboce zakořeněnou působnost na území celé Itálie. Coop je ale více než maloobchodník.

Více

NABÍDKOVÝ LIST. SENDVIČE - Světlý chléb zadělávaný mlékem KÓD PRODUKT GRAMÁŽ / OBSAH CENA VČ DPH

NABÍDKOVÝ LIST. SENDVIČE - Světlý chléb zadělávaný mlékem KÓD PRODUKT GRAMÁŽ / OBSAH CENA VČ DPH NABÍDKOVÝ LIST Svacinari.cz s.r.o. S.K.Neumanna 1135/22 Praha 8 182 00 IČ: 02785064 DIČ: CZ02785064 SENDVIČE - Světlý chléb zadělávaný mlékem KÓD PRODUKT GRAMÁŽ / OBSAH CENA VČ DPH ITALSKÝ (bazalkové pesto,

Více

EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ VE VYBRANÝCH STÁTECH OBCHOD S BIOPRODUKCÍ V ČR. Ing. Karel Beneš, KZV ZF JU v ČB

EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ VE VYBRANÝCH STÁTECH OBCHOD S BIOPRODUKCÍ V ČR. Ing. Karel Beneš, KZV ZF JU v ČB EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ VE VYBRANÝCH STÁTECH OBCHOD S BIOPRODUKCÍ V ČR Ing. Karel Beneš, KZV ZF JU v ČB Pár faktů Pár faktů cca 120 zemí 31 000 000+ ha 634 000+ farem 1,6 mil. producentů (80 % rozvoj. země)

Více

Katalog surovin a zboží

Katalog surovin a zboží Katalog surovin a zboží Dodává: Bezlepík s.r.o., Gregorova 1484/20, 741 01 Nový Jičín IČ: 023 90 515, DIČ: CZ 023 90 515 Místo zpracování a expedice: Provozovna U Bezlepíka, 5. května 719/9, 741 01 Nový

Více

GRAN DELUXE CREME CLASSIC

GRAN DELUXE CREME CLASSIC MÄDER Mäder káva pražená podle tradičního bubnového způsobu, ve Švýcarsku je již 30 let na trhu. Jsou zpracovávaná výhradně kávová zrna původem z nejlepších pěstitelských oblastí světa. V nabídce najdete

Více

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka

Indická kuchyně I. Naan. Chana masala. Zeleninové Pakoras. Butter Chicken. Kuře tikka Indická kuchyně I. Naan Chana masala Zeleninové Pakoras Butter Chicken Kuře tikka Naan 1 kg hladké mouky voda olej česnek (podle chuti) sůl Smíchejte mouku s vodou v misce na těsto. Jemně osolte. Když

Více

Menu únor 2015. 2. Tradiční domácí kuchyně Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle

Menu únor 2015. 2. Tradiční domácí kuchyně Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle 2.2. PO *Zeleninová polévka s mořskou řasou a krupkami Přírodní kuřecí plátek přírodní na bylinkách s restovanou teplou zeleninou a brambůrky na másle 5. Fit / GF, V/ Zeleninová polévka s mořskou řasou

Více

Hempoint. HEMPOINT, s.r.o. Nová adresa: B. Smetany 1612/16, České Budějovice IČ: 24735001, DIČ: CZ24735001, CZ-BIO-001 www.hempoint.

Hempoint. HEMPOINT, s.r.o. Nová adresa: B. Smetany 1612/16, České Budějovice IČ: 24735001, DIČ: CZ24735001, CZ-BIO-001 www.hempoint. ceník Hempoint Platný od 24.2.2014. Změna cen a sortimentu vyhrazena. Dopravní náklady jsou hrazeny zákazníkem. HEMPOINT, s.r.o. Nová adresa: B. Smetany 1612/16, České Budějovice IČ: 24735001, DIČ: 24735001,

Více

Katalog sortimentu Vegan Foods

Katalog sortimentu Vegan Foods 21757 21852 Čokolády a čokoládové pochoutky SCHAKALODE Original - mléčná čokoláda se sójovou bílkovinou, 100 g 21809 21760 SCHAKALODE - čokoláda "Zimní kouzlo", 100 g 21764 SCHAKALODE Kokos - čokoláda

Více

Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l

Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Extra panenský olivový olej Benoit 500 ml, 750 ml, 5 l Extra panenský olivový olej Benoit s lehkou ovocnou chutí a jemným dotykem vůně květin je lisovaný za studena výlučně mechanickým

Více

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu: Kontakt:

Průvodce projektem. Breyers Delights. Blog projektu:   Kontakt: Průvodce projektem Breyers Delights Blog projektu: www.trnd.cz/breyers-delights Kontakt: pigeon@trnd.cz Vaše úkoly v projektu Breyers DElights! 1. Nakupte a ochutnejte! Kupte si zmrzlinu Breyers Delights,

Více

Prezentace značek a produktů

Prezentace značek a produktů Prezentace značek a produktů Kdo jsme Jsme společnost, která se specializuje na prodej a distribuci netoxické, přírodní ekodrogerie a biodrogerie, především v ČR a SR Jsme stabilní, kapitálově silná společnost

Více

Thajská kuchyně I. Tom Yom polévka. Jarní závitky. Pad Thai. Zelené kari

Thajská kuchyně I. Tom Yom polévka. Jarní závitky. Pad Thai. Zelené kari Thajská kuchyně I. Tom Yom polévka Jarní závitky Pad Thai Zelené kari Tom Yom polévka 200 g krevet 1 lžíce pasty Tom Yum 3 lžíce rostlinného oleje 1 l zeleninového vývaru 3 limetkové listy * 50 g galangalu

Více

KATALOG VÝROBKŮ. ... s radostí vyrábíme pro vás

KATALOG VÝROBKŮ. ... s radostí vyrábíme pro vás A VYSOKÉ KVALI K Č TY A ZN KATALOG VÝROBKŮ... s radostí vyrábíme pro vás VYSOKÉ KVAL ČKA IT Y A ZN Představení chráněné dílny PZP Merlin Vize a cíle chráněné dílny PZP Merlin PZP Merlin s r.o. byla založena

Více

KATALOG VÝROBKŮ. ... s radostí vyrábíme pro vás

KATALOG VÝROBKŮ. ... s radostí vyrábíme pro vás ZNAČKA VYSOKÉ KVALITY KATALOG VÝROBKŮ... s radostí vyrábíme pro vás ZNAČKA VYSOKÉ KVALITY Představení chráněné dílny PZP Merlin PZP Merlin s r.o. byla založena v roce 1991 a od svého počátku se zaměřuje

Více

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků.

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků. Per la grande gioia di un piccolo momento Pro velkou radost z malých okamžiků. Pro velkou radost z malých okamžiků Tchibo: kvalita, na kterou se můžete spolehnout Piacetto Espresso spojuje staletí italské

Více

Kuchařka zdravých svačinek

Kuchařka zdravých svačinek Kuchařka zdravých svačinek 250 g měkkého tvarohu 1 červená paprika (může být i nakládaná) 1 vejce 100 g eidamu sůl 1. Papriku omyjeme a nakrájíme nadrobno. Eidam nastrouháme. 2. Vejce uvaříme natvrdo,

Více

journal Přírodní kosmetika 30 let Alnatura Srpen 2014 Nový nákupní bonus světa výhod 15 % na všechny produkty přírodní kosmetiky

journal Přírodní kosmetika 30 let Alnatura Srpen 2014 Nový nákupní bonus světa výhod 15 % na všechny produkty přírodní kosmetiky journal Srpen 2014 Přírodní kosmetika 15 % na všechny produkty přírodní kosmetiky 30 let Nový nákupní bonus světa výhod Výtisk zdarma. Platí od 30. 07. 2014 do vyčerpání zásob. Moje léto v souladu s přírodou

Více

vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků.

vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků. Dobrý den, vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků. Přejeme Vám příjemný pobyt, výbornou zábavu, kvalitní služby

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

To nejlepší z Asie - festival asijských chutí

To nejlepší z Asie - festival asijských chutí To nejlepší z Asie - festival asijských chutí Napařované knedlíčky Dim sum plněné pekingskou kachnou s chilli omáčkou Vietnamská hovězí polévka Pho Bo Indonéská smažená rýže Nasi Goreng s kuřecím masem

Více

VŽDY ČERSTVÉ A VĚTŠÍ VÝBĚR NEŽ ČEKÁTE

VŽDY ČERSTVÉ A VĚTŠÍ VÝBĚR NEŽ ČEKÁTE Více informací naleznete uvnitř letáku. PLATNOST NABÍDKY 15. 5. 21. 5. 2019 Vepřová kýta bez kosti v celku chlazená 99 90 144,90-31% Řekněte si o 1 bod navíc při platbě kartou Visa od 200 Kč. Akce platí

Více

Světový Street Food. Burrito Grande. Bang Bang Chicken. Wasabi burger. Frutta de la Crema

Světový Street Food. Burrito Grande. Bang Bang Chicken. Wasabi burger. Frutta de la Crema Světový Street Food Burrito Grande Bang Bang Chicken Wasabi burger Frutta de la Crema Burrito Grande 400 g mletého hovězího 1 červená paprika 1 cibule 2 stroužky česneku 3 jalapeňos papričky 2 konzervy

Více

řada produktů PROTEIN

řada produktů PROTEIN Produktový katalog K řada produktů PROTEIN FIT-DAY PLANT BASED Protein Natural FIT-DAY PLANT BASED Protein Chocolate Fit-day plant based protein je přírodní zdroj bílkovin z hrachu a rýže. Fit-day protein

Více

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky

K nákupu nad 500,-Kč. v hodnotě 147,-Kč. Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky K nákupu nad 500,-Kč Zdarma poštovné a balíček cestovní kosmetiky v hodnotě 147,-Kč - Oliva med šampón 35ml - Oliva med kondicionér 35ml - Oliva pomeranč sprchový gel 35ml - Oliva pomeranč tělové mléko

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme WORLD FOOD 2014 - UKRAJINA, KYJEV Zahraniční zastoupení MPO v Kyjevě a CzechTrade připravují prezentaci českých firem na veletrhu WORLD FOOD http://www.worldfood.com.ua/

Více

Korunní nabídka ,69 363,63. Budvar 1 2 0,5l sklo

Korunní nabídka ,69 363,63. Budvar 1 2 0,5l sklo Korunní nabídka Po - Pá: 8:00-1 8:00 So: 8:00-1 3:00 Ne: 1 0:00-1 5:00 Budvar 1 2 0,5l sklo tel: 603 887 866 www.korunapb.cz fb.com/korunapb info@korunapb.cz Březnická 390 Příbram IV 261 01 1 1,99 č. 1

Více

DROBNÉ OBČERSTVENÍ A PŘÍSADY

DROBNÉ OBČERSTVENÍ A PŘÍSADY DROBNÉ OBČERSTVENÍ A PŘÍSADY 10 KUSŮ KULIČKY ŠTĚSTÍ Kuličky lze skladovat v lednici po dobu 5 dnů. Jsou výborné jako svačinka, když máme na něco chuť, anebo jako rychlé doplnění energie. Jsou vhodné zejména

Více

ZDRAVÉ FITNESS DOBROTY. Karla Pelikánová. 40 sladkých receptů nejen pro sportovce a vyznavače zdravé stravy

ZDRAVÉ FITNESS DOBROTY. Karla Pelikánová. 40 sladkých receptů nejen pro sportovce a vyznavače zdravé stravy 1 U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 2 5 4 1 6 8 Karla Pelikánová ZDRAVÉ FITNESS DOBROTY 40 sladkých receptů nejen pro sportovce

Více

SU HONG s.r.o. 818 RESTAURANT. Oběd. 11.00 14.00 hod. Večeře. 17.00 20.00 hod. NA PŘÁNÍ ZHOTOVÍME ČÍNSKÉ SPECIALITY

SU HONG s.r.o. 818 RESTAURANT. Oběd. 11.00 14.00 hod. Večeře. 17.00 20.00 hod. NA PŘÁNÍ ZHOTOVÍME ČÍNSKÉ SPECIALITY SU HONG s.r.o. 818 RESTAURANT Oběd 11.00 14.00 hod Oběd švédský stůl Děti do 8 let 159,--Kč/osoba 89,--Kč Večeře 17.00 20.00 hod. Večeře švédský stůl Děti do 8 let 199,--Kč/osoba 129,--Kč NA PŘÁNÍ ZHOTOVÍME

Více

mražené zeleniny a OVOC

mražené zeleniny a OVOC mražené zeleniny a OVOC OVOCe Získali jsme ocenění KLASA, Středočeská regionální potravina a IFS www.mrazirna.agro-jesenice.cz Tradiční výrobce kvalitní zeleniny a ovoce ze středních Čech Benefity zelenin

Více

Hempoint. HEMPOINT, s.r.o. Nová adresa: B. Smetany 1612/16, České Budějovice IČ: 24735001, DIČ: CZ24735001, CZ-BIO-001 www.hempoint.

Hempoint. HEMPOINT, s.r.o. Nová adresa: B. Smetany 1612/16, České Budějovice IČ: 24735001, DIČ: CZ24735001, CZ-BIO-001 www.hempoint. ceník Hempoint Platný od 15.10.2013. Změna cen a sortimentu vyhrazena. Dopravní náklady jsou hrazeny zákazníkem. HEMPOINT, s.r.o. Nová adresa: B. Smetany 1612/16, České Budějovice IČ: 24735001, DIČ: CZ24735001,

Více

Katalog surovin a zboží

Katalog surovin a zboží Katalog surovin a zboží Dodává: Bezlepík s.r.o., 5. května 719/9, 741 01 Nový Jičín IČ: 023 90 515, DIČ: CZ 023 90 515 Místo zpracování a expedice: Provozovna U Bezlepíka, 5. května 719/9, 741 01 Nový

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness Katalog dárků Svět wellness Infinit www.svet-wellness.cz FITNESS PRO JEDNU OSOBU časově neomezeno V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness centrum s posilovacími a kondičními stroji a

Více

DÁRKOVÝ KOŠ FIT. v hodnotě 300 500 Kč

DÁRKOVÝ KOŠ FIT. v hodnotě 300 500 Kč Dárková služba DÁRKOVÝ KOŠ FIT v hodnotě 300 500 Kč Cereální lupínky Ovesná kaše Müsli Müsli tyčinky Cereální nápoj Malva Rýžové chlebíčky Kukuřičné plátky Obilné polštářky Čaj DÁRKOVÝ KOŠ PRO BEZLEPKOVOU

Více

ROSTLINNÉ ALTERNATIVY

ROSTLINNÉ ALTERNATIVY ROSTLINNÉ ALTERNATIVY Průvodce veganskými alternativami. veganskaspolecnost.cz Budoucnost pro všechny. Zaznamenali jste ve vaší restauraci vyšší zájem o bezmasá jídla? Rostlinná strava se stala významným

Více

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Fairtrade Požitek s budoucností Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Tchibo prebírá zodpovednost! Fairtrade víc než jen trend Tchibo dodává nejkvalitnější produkty,

Více

Slaďte zdravě bez cukru! www.natusweet.cz

Slaďte zdravě bez cukru! www.natusweet.cz Slaďte zdravě bez cukru! www.natusweet.cz Natusweet - to nejlepší ze Stevie Vážení zákazníci, Máte před sebou informační brožuru s kompletní nabídkou špičkových sladidel přírodního původu Natusweet, které

Více

http://www.zlinskedumy.cz

http://www.zlinskedumy.cz Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0514 Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblast Výrobky studené kuchyně vy_32_inovace_ma_49_11 Autor

Více

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla Předkrmy a Chuťovky 100g Restovaná krůtí jatýrka na grilu, podávané na strouhané cuketové placičce s rozpečenou bagetou (1,3,7) 75,- Kč 400g Domácí bramborové lupínky z čerstvých brambor, s česnekovým

Více

do Pátek

do Pátek Pátek 1.3.2019 Ochucené mléko, Rohlík, Pomazánka z tofu, čerstvá zelenina Drůbková polévka s těstovinou, Kuskus se zeleninou, Džus obsahuje alergeny: 09 Chléb, máslo, džem Pondělí 4.3.2019 Úterý 5.3.2019

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření

Instrukce pro učitele k přípravě lekce vaření suroviny: salátová okurka Dovednosti, které se žáci naučí: loupání, jemné krájení, strouhání, míchání Pokrmy: Studená okurková polévka s koprem, šp.: špetka okurky salátové / 500 g - oloupejte - nastrouhejte

Více

Chia pudink s jahodami a bazalkou

Chia pudink s jahodami a bazalkou Chia pudink s jahodami a bazalkou 2 porce 10 min* Tato nenápadná semínka, která na první pohled připomínají mák, jsou úžasným zdrojem živin a energie. Chia jsem si oblíbila hlavně při pečení. Přidávám

Více

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem)

Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) PŘEDKRMY Banica se sýrem 60,- (bulharská domácí zapečená specialita z křupavého listového těsta, plněná ovčím sýrem a vejcem) Papriky Bjurek 110,- (grilované kapie plněné směsí bulharského bílého sýra,

Více

TECHNOLOGICKÝ LIST Č. 4. Selský chléb

TECHNOLOGICKÝ LIST Č. 4. Selský chléb TECHNOLOGICKÝ LIST Č. 4 Selský chléb SLOŽENÍ voda, droždí, cukr, hladká mouka, sůl a kmín výživové hodnoty na 100 g: 1,63 g tuky, 50,77 g sacharidy, bílkoviny 8,26 g, vláknina 4,288 g, vápník 97,172 mg,

Více

Lab Mu (Laos) Pikantní salát s vepřovým masem, čerstvým koriandrem, mátou, kafírovými listy, kořenem galangalu a červenou chilli papričkou

Lab Mu (Laos) Pikantní salát s vepřovým masem, čerstvým koriandrem, mátou, kafírovými listy, kořenem galangalu a červenou chilli papričkou Předkrmy MENU Předkrmy Pad Thai Seafood Tempura Thai seafood and lemon basil Předkrmy Thod man Kung (Thajsko) Smažené garnátové placičky s tamarindovým dipem 290 Po-Pia Thod Grob (Vietnam) Křupavé jarní

Více

Katalog produktu a dárkových balení

Katalog produktu a dárkových balení kvalita, chut, tradice Katalog produktu a dárkových balení Svatojánské orechy Vítěz v soutěži veletrhu Tato zapomenutá moravská delikatesa je vyrobena podle původní, 100 let staré receptury. Mladé vlašské

Více

Katalog čajů a doplňků stravy

Katalog čajů a doplňků stravy Katalog čajů a doplňků stravy Lékárenské Lékárenské bylinné Lékárenské Ověřená kvalita českého výrobce. Bylinné směsi Certifikovaní dodavatelé surovin. Bez chemických přísad a aromat. Originální receptury

Více

DÁRKOVÁ BALENÍ. Objednávky: Objevujte s námi nové tváře vína. společnosti Soare sekt a Vinařství Zaječí

DÁRKOVÁ BALENÍ. Objednávky: Objevujte s námi nové tváře vína. společnosti Soare sekt a Vinařství Zaječí Objevujte s námi nové tváře vína Společnost Soare sekt přináší na trh kolekci prestižních souprav s moravskými tichými víny a francouzskými sekty. Věříme, že si vyberete vhodnou kombinaci, která udělá

Více

Červen týden 2.6. až 8.6. pondělí Přesnídávka: celozrnné pečivo, máslo, ovoce

Červen týden 2.6. až 8.6. pondělí Přesnídávka: celozrnné pečivo, máslo, ovoce týden 2.6. až 8.6. pondělí 2.6.2014 Přesnídávka: celozrnné pečivo, máslo, ovoce polévka hrstková koprová omáčka, vejce, brambory, čaj chléb, medové máslo, kakao úterý 3.6.2014 Přesnídávka: chléb, vaječná

Více

ZHODNOCENÍ STÁVAJÍCÍHO JÍDELNÍČKU

ZHODNOCENÍ STÁVAJÍCÍHO JÍDELNÍČKU ZHODNOCENÍ STÁVAJÍCÍHO JÍDELNÍČKU Příjem - Potraviny jednotlivě 10.4.2011-16.4.2011 Datum Název Množství Energetický Sacharidy Jednoduché Vláknina (g) Bílkoviny Živočišné Rostlinné Tuky Živočišné Rostlinné

Více

Nabídka bezlepkových produktů

Nabídka bezlepkových produktů Nabídka bezlepkových produktů Karel Pavlíček karel@mlska.cz +420 777 808 571 3.12.2016 Pavlíčkovic bezlepková pekárna, s.r.o. IČO: 054 42 478 Nabídka bezlepkových produktů (I/II) Cupcaky a cookies Kategorie

Více

Lilkové karbanátky. Ingredience. Postup přípravy receptu. podle potřeby. Doba vaření: 30 minut Počet porcí: 2 Česká kuchyně Vegetariánský recept

Lilkové karbanátky. Ingredience. Postup přípravy receptu. podle potřeby. Doba vaření: 30 minut Počet porcí: 2 Česká kuchyně Vegetariánský recept Lilkové karbanátky Doba vaření: 30 minut Počet porcí: 2 Česká kuchyně Vegetariánský recept Ingredience vejce 1-2 kusy cibule 1 kus lilek 1 kus česnek 2 stroužky podle potřeby mletý pepř strouhanka kari

Více

PROTEIN. řada produktů. Protein Chocolate. Protein Natural 100% NATURAL ALERGEN FREE VEGAN NO SUGAR ADDED

PROTEIN. řada produktů. Protein Chocolate. Protein Natural 100% NATURAL ALERGEN FREE VEGAN NO SUGAR ADDED Produktový katalog Protein Natural Protein Chocolate Fit-day plant based protein je přírodní zdroj bílkovin z hrachu a rýže. Fit-day plant based protein je přírodní zdroj bílkovin z hrachu a rýže. PROTEIN

Více

Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ. Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další

Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ. Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další Gastro 21 Objednávky na telefonu: 725 857 682 Hot Drink HOT DRINK / ICE DRINK / MILK

Více

SEZNAM ALERGENŮ JE UVEDEN NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ŠKOLY,V JÍDELNÍM LÍSTKU JSOU ALERGENY UVEDENÉ ZA NÁZVEM JÍDLA ČÍSLEM.

SEZNAM ALERGENŮ JE UVEDEN NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ŠKOLY,V JÍDELNÍM LÍSTKU JSOU ALERGENY UVEDENÉ ZA NÁZVEM JÍDLA ČÍSLEM. Dne. prosince 204 nabývá účinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 69/20 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům. Podle něho se musí každý DATUM : 0 / 06 / 205 PONDĚLÍ POLÉVKA :

Více

VITARIÁNSTVÍ. Kamila Franková

VITARIÁNSTVÍ. Kamila Franková VITARIÁNSTVÍ Kamila Franková Raw vegan = Vitariánství Základem stravy je syrové ovoce, syrová zelenina, ořechoviny, semena a klíčky, příp. ještě panenský (za studena lisovaný) olivový olej. Ze stravy je

Více

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto

PRESTO ve Vaší kanceláři. OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto PRESTO ve Vaší kanceláři OFFICE CATERING zajišťují moderní kantýny Presto Florentinum The Park Chodov Na jaře roku 2015 přibyla v Praze druhá samoobslužná restaurace Presto v Business Centru - The Park

Více

SLEVA 16 % 35,90 19. 3. 25. 3. 2014. Nasbírejte všech 32! 6 KS. Máslo 250 g 100 g = 12 Kč vybraní dodavatelé 159,00-27% 13,90-28% 309,00 115,90-45%

SLEVA 16 % 35,90 19. 3. 25. 3. 2014. Nasbírejte všech 32! 6 KS. Máslo 250 g 100 g = 12 Kč vybraní dodavatelé 159,00-27% 13,90-28% 309,00 115,90-45% 19. 3. 25. 3. 2014 Máslo 250 g = 12 Kč vybraní dodavatelé Nakupte za 2 Kč a získejte zvířátko! Str. 4 Nasbírejte všech 32! 3 0 35,90 SLEVA 16 % Vepřová pečeně bez kosti vcelku chlazená 1 kg 115 159, -27%

Více

Karla Pelikánová BEZLEPKOVÉ LASKOMINY. 66 receptů na úžasné pečené i nepečené dezerty

Karla Pelikánová BEZLEPKOVÉ LASKOMINY. 66 receptů na úžasné pečené i nepečené dezerty 1 Karla Pelikánová BEZLEPKOVÉ LASKOMINY 66 receptů na úžasné pečené i nepečené dezerty 2 KŘEHKÝ TVAROHOVÝ KOLÁČ S OŘECHY Tvaroh je zdravou a lahodnou surovinou. Je lehký, dobře stravitelný, ale přitom

Více

Indonéská kuchyně. Salát Gado gado. Nasi goreng - smažená indonéská rýže. Kuřecí maso v arašídovém sambalu

Indonéská kuchyně. Salát Gado gado. Nasi goreng - smažená indonéská rýže. Kuřecí maso v arašídovém sambalu Indonéská kuchyně Salát Gado gado Nasi goreng - smažená indonéská rýže Kuřecí maso v arašídovém sambalu Kuřecí maso ve sladko-kyselém chilli sambalu Hovězí mleté maso dochucené chilli, koriandrem, zázvorem

Více

Název: Zdravý životní styl 2

Název: Zdravý životní styl 2 Název: Zdravý životní styl 2 Výukové materiály Autor: Mgr. Blanka Machová Název školy: Gymnázium Jana Nerudy, škola hl. města Prahy Předmět, mezipředmětové vztahy: Biologie Ročník: 4. a 5. (2. a 3. vyššího

Více

Po Kaše krupicová, Kompot s nálevem, Čaj B. Kaše rýžová A, Kompot s nálevem, Čaj B

Po Kaše krupicová, Kompot s nálevem, Čaj B. Kaše rýžová A, Kompot s nálevem, Čaj B K Biřičce 120 5000 Hradec Králové IČO: 00570 JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD 27. 2. 2017 DO 5.. 2017 Po 27.2. Džem porce 1 ks, Máslo 20 g, Chléb 1ks, houska 1ks, Čaj A, Džem porce 1 ks, Máslo 20 g, Chléb 1ks,

Více

Doporučení pro zdravé stravování v mateřských a základních školách, zřizovaných městem Liberec

Doporučení pro zdravé stravování v mateřských a základních školách, zřizovaných městem Liberec Doporučení pro zdravé stravování v mateřských a základních školách, zřizovaných městem Liberec Čerstvé suroviny a potraviny ve školních stravovacích zařízeních Obecné doporučení: Statutární město Liberec

Více

SMART BREAK. Recepty Světa zdraví.

SMART BREAK. Recepty Světa zdraví. Recepty Světa zdraví SMART BREAK Sušenky s vysokým obsahem vlákniny a bílkovin upečené z ovesné a amarantové mouky bez použití palmového tuku Kakaové, kokosové a skořicové sušenky SMART BREAK n jsou díky

Více

PROJEKT ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/ TECHNOLOGIE NÁZEV PŘEDMĚTU

PROJEKT ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/ TECHNOLOGIE NÁZEV PŘEDMĚTU PROJEKT ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/02.0010 TECHNOLOGIE NÁZEV PŘEDMĚTU Obor: Kuchař - číšník Ročník: třetí Zpracovala: Anna Kachtíková TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN

Více

Společnost Perník s.r.o. byla založena v roce 1999

Společnost Perník s.r.o. byla založena v roce 1999 Společnost Perník s.r.o. byla založena v roce 1999 Náš výrobní závod najdete v Těchlovicích u Hradce Králové. Jsme ryze českou firmou s českými majiteli. Jsme potravinářská firma s širokým sortimentem

Více

Asijské woky. Ostrokyselá polévka. Teriyaki omáčka. Rýžové nudle s krevetami. Skleněné nudle s kuřecím masem. Udon Teriyaki s hovězím masem

Asijské woky. Ostrokyselá polévka. Teriyaki omáčka. Rýžové nudle s krevetami. Skleněné nudle s kuřecím masem. Udon Teriyaki s hovězím masem Asijské woky Ostrokyselá polévka Teriyaki omáčka Rýžové nudle s krevetami Skleněné nudle s kuřecím masem Udon Teriyaki s hovězím masem Ostrokyselá polévka 200 g kuřecích prsou 2 ks chilli papričky 2 PL

Více

Katalog Gastro& lahůdkářských výrobků

Katalog Gastro& lahůdkářských výrobků Katalog Gastro& lahůdkářských výrobků Vyrábí & Dodává: Bezlepík s.r.o., Gregorova 1484/20, 741 01 Nový Jičín IČ: 023 90 515, DIČ: CZ 023 90 515 Místo výroby: Provozovna U Bezlepíka, Hřbitovní 1346/11,

Více

Klíčení semen. Téma čísla: zdarma. Žaludy v naší stravě Novinky z darů přírody Řecké speciality Epikouros

Klíčení semen. Téma čísla: zdarma. Žaludy v naší stravě Novinky z darů přírody Řecké speciality Epikouros magazín zdravého životního stylu / číslo 17 jaro 2013 zdarma Žaludy v naší stravě Novinky z darů přírody Řecké speciality Epikouros Téma čísla: Klíčení semen Novinky od Sonettu d ů s l e d n ě e k o l

Více

Žebra & křídla. Zapečené chilli nachos. Buffalo křidélka. Crudité s dipem z modrého sýra. Pečená vepřová žebra s domácí barbecue omáčkou

Žebra & křídla. Zapečené chilli nachos. Buffalo křidélka. Crudité s dipem z modrého sýra. Pečená vepřová žebra s domácí barbecue omáčkou Žebra & křídla Zapečené chilli nachos Buffalo křidélka Crudité s dipem z modrého sýra Pečená vepřová žebra s domácí barbecue omáčkou Grilovaná kukuřice Salát Coleslaw Česneková bageta Zapečené chilli nachos

Více

Celý den mají děti k dispozici neslazený dětský čaj (Roiboos, atp..) a vodu. JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ 4. - 8.8.

Celý den mají děti k dispozici neslazený dětský čaj (Roiboos, atp..) a vodu. JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ 4. - 8.8. Celý den mají děti k dispozici neslazený dětský čaj (Roiboos, atp..) a vodu. JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ 4. - 8.8. Pondělí / Monday Rýžový chléb s provensálskou pomazánkou, ovoce/zelenina krémová květáková

Více

SMART MASH. Recepty Světa zdraví.

SMART MASH. Recepty Světa zdraví. Recepty Světa zdraví SMART MASH Sypká směs na přípravu proteinové, bezlepkové kaše s vysokým obsahem vlákniny a bílkovin a pravou belgickou čokoládou Callebaut nebo mrazem sušenými jahodami. SMART MASH

Více

Speciální pedagog, masér a terapeut čínské medicíny Mgr. Zdeňka Stöhrová

Speciální pedagog, masér a terapeut čínské medicíny Mgr. Zdeňka Stöhrová KUŘECÍ MASO NA JEHLI ½ kg kuřecích prs Marináda: 1 cibule, 1 stroužek česneku, lžíce zázvoru, chilli paprika, šťáva z citrónu, 2 lžíce oleje, 2 lžičky papriky, pepř, kmín, 150g bílý jogurt - vše rozmixovat

Více

HR Pinck. PŮVOD Zacatecas. DRUH AGÁVE Weber. TYP 100% agáve. KATEGORIE Uleželý OBSAH ALKOHOLU 38% BALENÍ 750ml (12 v boxu)

HR Pinck. PŮVOD Zacatecas. DRUH AGÁVE Weber. TYP 100% agáve. KATEGORIE Uleželý OBSAH ALKOHOLU 38% BALENÍ 750ml (12 v boxu) Podstata Mexika Mexiko je národ s bohatou historií a tradicemi, mezi které patři také konzumace koňaku mezcal. Tento destilát je součástí historie, kultury a identity této nádherné země. Po staletí zůstával

Více

10 TIPŮ NA VÝROBU NEJZDRAVĚJŠÍHO SMOOTHIE

10 TIPŮ NA VÝROBU NEJZDRAVĚJŠÍHO SMOOTHIE 10 TIPŮ NA VÝROBU NEJZDRAVĚJŠÍHO SMOOTHIE Milujeme smoothie! Máte to stejně? Pak jistě toužíte po super kombinaci, která by byla nejen chutná, ale především zdravá! Jak na výrobu nejzdravějšího smoothie?

Více

Říjen týden až 9.10.

Říjen týden až 9.10. týden 3.10. až 9.10. pondělí 3.10.2016 polévka s cizrnou 9 Hlavní jídlo: koprová omáčka, vejce, brambory, čaj 3, 7 Svačina: chléb, máslo, džem, ovoce, sirup 1 úterý 4.10.2016 Přesnídávka: chléb, sýrová

Více

Nabídka bezlepkových produktů

Nabídka bezlepkových produktů Nabídka bezlepkových produktů Karel Pavlíček karel@mlska.cz +420 777 808 571 19.10.2016 Pavlíčkovic bezlepková pekárna, s.r.o. IČO: 054 42 478 Nabídka bezlepkových produktů (I/II) Cupcaky a cookies Kategorie

Více

Polévka risi bisi, Vepřové v mrkvi, Brambory, Čaj B. Polévka risi bisi, Vepřové v mrkvi, Brambory, Čaj B

Polévka risi bisi, Vepřové v mrkvi, Brambory, Čaj B. Polévka risi bisi, Vepřové v mrkvi, Brambory, Čaj B Domov U iřičky K iřičce 120 5000 Hradec Králové IČO: 00570 JÍDELNÍ LÍSTEK NA ODOÍ OD 1.. 2017 DO 1.. 2017 Po 1.. ZM Sýr trojúhelníček 2 ks, Máslo 20 g, Chléb 1ks, houska 1ks, Čaj A, Sýr trojúhelníček 2

Více