MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý starosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Milena Hladíková vedoucí odboru Bc. Václav Filip vedoucí oddělení správy majetku

2 a) Žádost o ukončení pronájmu části pozemku parc.č.st. 2521/2 k.ú. Písek dohodou a převedení pronájmu na nového nájemce (pozemek pod garáží ve vnitrobloku Dvořákova ulice) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : 1. a) souhlasí b) nesouhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č.st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro žadatelku, bytem Písek, za podmínky převedení pronájmu na nového nájemce. 2. a) souhlasí b) nesouhlasí s pronájmem části pozemku parc.č.st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k.ú. Písek, od , na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 100 Kč/m 2 /rok, pro nového nájemce, bytem Písek. Důvodová zpráva: Žadatelka má s městem uzavřenou nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č.st. 2521/2 o výměře 16 m 2 k.ú. Písek. Jedná se o pozemek pod plechovou garáží ve vnitrobloku Dvořákovy ulice v Písku. Žadatelka se odstěhovala a žádá o ukončení nájemní smlouvy dohodou ke dni s tím, že od by byla smlouva uzavřena s novým nájemcem, který od žadatelky garáž odkoupil. Nájemné za pozemky pod stavbami garáží bylo stanoveno ve výši 100 Kč/m 2 /rok, roční nájemné činí Kč. Nájemné pro letošní rok bylo uhrazeno. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Nový nájemce nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení 1a, 2a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením části pozemku stránka 2 (celkem 31)

3 stránka 3 (celkem 31)

4 b) Žádost o výpůjčku části pozemku parc.č. 663/2 k.ú. Vrcovice Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí b) nesouhlasí s výpůjčkou části pozemku parc.č. 663/2 k.ú. Vrcovice o výměře 50 m 2, za účelem umístění 20 ks včelích úlů, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, pro žadatele, bytem Písek. Důvodová zpráva: Žadatel žádá o výpůjčku části pozemku parc.č. 663/2 o výměře 50 m 2 k.ú. Vrcovice za účelem umístění cca dvaceti včelích úlů. Úly budou umístěny na kovových stojanech tak, aby nepoškozovaly stávající vegetaci. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením pozemku stránka 4 (celkem 31)

5 stránka 5 (celkem 31)

6 c) Monroe Café s.r.o. informace o výši nájemného za pronájem pozemku pro umístění předzahrádky Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání bere na vědomí informaci o výši nájemného za pronájem části pozemku parc.č. 2090/3 o výměře 17 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před kavárnou Monroe Caffé v Heydukově ulici čp. 146 v Písku. Nájemné za pronájem městského pozemku pro umístění předzahrádky v této lokalitě činí 200 Kč/m 2 /rok dle Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku. Důvodová zpráva: Rada města na svém jednání dne odsouhlasila pronájem části pozemku parc.č. 2090/3 o výměře 17 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před kavárnou Monroe Caffé v Heydukově ulici čp. 146 v Písku. V textu materiálu bylo chybně uvedeno, že nájemné za pronájem městského pozemku pro umístění předzahrádky v této lokalitě činí 150 Kč/m 2 /rok dle Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku. Správně měla být uvedena cena ve výši 200 Kč/m 2 /rok V textu samotného usnesení cena již zmíněna nebyla, proto není potřeba jeho oprava. Odbor RIMM předkládá tuto informaci s tím, že cena je doplněna nyní v návrhu na usnesení. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vzít informaci na vědomí Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: d) 2M INVEST PRO s.r.o. informace o změně sídla společnosti Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání bere na vědomí informaci o změně sídla společnosti 2M INVEST PRO s.r.o., Chudenická 1059/30, Praha 10 Hostivař Důvodová zpráva: Rada města na svém jednání dne přijala následující U s n e s e n í č. 334/13 Rada města Písku po projednání souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 951/28 o výměře 18 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před provozovnou Tipsportbar na pozemku parc.č.st k.ú. Písek (lokalita sídliště Jih) tak, jak je uvedeno v příloze materiálu, pro společnost 2M INVEST PRO s.r.o., IČ , se sídlem Plzeň 6, Budilovo náměstí 551/6, za dodržení podmínek odboru výstavby a ÚP, odboru RIMM, živnostenského úřadu, DI Policie ČR a Městských služeb Písek s.r.o., uvedených ve stanovisku k návrhu tohoto usnesení. stránka 6 (celkem 31)

7 Společnost 2M INVEST PRO s.r.o. při podpisu nájemní smlouvy nahlásila změnu sídla společnosti, která nyní sídlí v Praze 10 Hostivaři, Chudenická 1059/30. Odbor RIMM předkládá informaci o změně sídla. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vzít informaci na vědomí Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: e) TJ Sokol Písek žádost o výpůjčku pozemku parc.č. 106/16 a části pozemku parc.č. 106/15 k.ú. Smrkovice Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí b) nesouhlasí s výpůjčkou pozemku parc.č. 106/16 o výměře 7738 m 2 a části pozemku parc.č. 106/15 o výměře 486 m 2 vše k.ú. Smrkovice, za účelem tréninku oddílu frisbee 2x týdně (středa, pátek), na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, pro TJ Sokol Písek, IČ , se sídlem Písek, Tylova ulice sportovní hala Písek, za podmínky údržby výše uvedených pozemků. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření osadního výboru Smrkovice: Tým frisbee ze Sokola Písek má zájem trénovat 2x týdně (středa, pátek) na fotbalovém hřišti ve Smrkovicích a starat se o údržbu hřiště (sečení trávy). Osadní výbor tuto možnost vítá a souhlasí. Tým ragby tréninky na hřišti ve Smrkovicích ukončil. Vyjádření Městských služeb Písek s.r.o.: bez vyjádření - fotbalové hřiště MSP ve správě nemají. Několikrát ho sekali na objednávku osadního výboru. Důvodová zpráva: Tělocvičná jednota Sokol Písek žádá o výpůjčku hřiště ve Smrkovicích za účelem tréninku oddílu frisbee. Jedná se o pozemek parc.č. 106/16 o výměře 7738 m 2 a část pozemku parc.č. 106/15 o výměře 486 m 2 vše k.ú. Smrkovice. TJ Sokol nabízí za bezplatnou výpůjčku údržbu hřiště. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. TJ Sokol Písek nemá dluh vůči Městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a) Vztah k rozpočtu: stránka 7 (celkem 31)

8 Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění Nemá p.p. vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením pozemků stránka 8 (celkem 31)

9 f) Prácheňské muzeum v Písku žádost o udělení souhlasu s osazením memoriální desky na městské hradby Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí b) nesouhlasí s osazením memoriální desky dle varianty A, uvedené v příloze materiálu, na hradby pod tzv. Rytířským sálem ulice Podskalí při příležitosti výročí 770 let města Písku za podmínky vydání souhlasného závazného stanoviska oddělení památkové péče. Náklady s pořízením desky a její instalací bude hradit Prácheňské muzeum v Písku. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření městského architekta: souhlasí s umístěním mramorové desky na vyznačení A dle zákresu do fotografie. Doporučuje uvést za jména panovníků i data pobytu. Důvodová zpráva: Prácheňské muzeum v Písku žádá o souhlas s osazením memoriální desky na hradby pod tzv. Rytířským sálem ulice Podskalí při příležitosti výročí 770 let města Písku. Text v jazyce latinském a českém by měl připomínat pobyty českých středověkých panovníků na píseckém hradě (viz. příloha 1). Pro umístění desky navrhují dva úseky hradeb (viz. příloha 2), přičemž upřednostňují variantu A. Nápis by měl být vytesán do desky z carrarského mramoru o rozměrech 160 x 65 cm, orámované božanovským pískovcem. Text desky byl projednán v letopisecké komisi dne a schválen všemi přítomnými. Umístění desky bylo konzultováno se zástupcem památkové péče PhDr. Zemanem. Náklady s pořízením desky a její instalací bude hradit Prácheňské muzeum v Písku z příspěvku v rámci grantového programu města Písku na podporu cestovnícho ruchu v roce Desku by Prácheňské muzeum chtělo odhalit při příležitosti Dne otevřených dveří památek v sobotu dne 7. září Deska by navíc měla ozvláštnit cestu od Kamenného mostu k Městské elektrárně. Momentálně je zažádáno na oddělení památkové péče o vydání závazného stanoviska k umístění výše uvedené desky. Doporučení zpracovatele: Doporučuje umístění desky dle varianty A (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Příloha č. 1 text desky Příloha č. 2 varianty umístění desky stránka 9 (celkem 31)

10 stránka 10 (celkem 31)

11 g) Žádosti o udělení výjimky z Tržního řádu prodloužení provozní doby restauračních předzahrádek Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání žádostí o udělení výjimky z Nařízení č. 02/2009, kterým se vydává tržní řád, jak vyplývá ze změn provedených nařízením č. 03/2011, č. 07/2011 a č. 01/2012 dle přílohy č. 1 pro následující provozovny poskytující služby na restauračních předzahrádkách: 1) Kavárna Pontes, Fügnerovo náměstí 2428, Písek, žadatel PONTES Písek s.r.o., Fügnerovo náměstí 2428, Písek, v rozsahu od do hod a) souhlasí s udělením výjimky bez připomínek b) souhlasí s udělením výjimky s připomínkami c) nesouhlasí s udělením výjimky 2) Restaurace U dobré pohody, Bakaláře 147, Písek, žadatel BOHEMIA FOODS s.r.o., Bakaláře 147, Písek, v rozsahu od do hod a) souhlasí s udělením výjimky bez připomínek b) souhlasí s udělením výjimky s připomínkami c) nesouhlasí s udělením výjimky 3) Bar MONIKA, Heydukova 97, Písek, žadatel Helena Oroszová, Heydukova 97, Písek, v rozsahu od do hod a) souhlasí s udělením výjimky bez připomínek b) souhlasí s udělením výjimky s připomínkami c) nesouhlasí s udělením výjimky 4) Pizzeria San Marco, Velké náměstí 118, Písek, žadatel Pizzeria San Marco s.r.o., Velké náměstí 118, Písek, v rozsahu od do hod a) souhlasí s udělením výjimky bez připomínek b) souhlasí s udělením výjimky s připomínkami c) nesouhlasí s udělením výjimky 5) Restaurace U Reinerů, Heydukova 98, Písek, žadatel Jiří Marek, Heydukova 98, Písek, v rozsahu od do hod a) souhlasí s udělením výjimky bez připomínek b) souhlasí s udělením výjimky s připomínkami c) nesouhlasí s udělením výjimky 6) Café Restaurant u Kamenného mostu, Karlova 110, Písek, žadatel Tomáš Pokorný, Sovova 358, Vodňany, v rozsahu od do hod a) souhlasí s udělením výjimky bez připomínek b) souhlasí s udělením výjimky s připomínkami c) nesouhlasí s udělením výjimky 7) Cafe Spago, Čechova 499, Písek, žadatel Vojtěch Chládek, Otakara Jeremiáše 2239, Písek, v rozsahu od do hod a) souhlasí s udělením výjimky bez připomínek b) souhlasí s udělením výjimky s připomínkami c) nesouhlasí s udělením výjimky stránka 11 (celkem 31)

12 Důvodová zpráva: V souladu s článkem 6 Doba prodeje a poskytování služeb na místech pro prodej zboží a poskytování služeb Nařízení č. 02/2009, kterým se vydává tržní řád, jak vyplývá ze změn provedených nařízením č. 03/2011, č. 07/2011 a č. 01/2012 předkládá odbor rozvoje, investic a majetku města seznam žadatelů o povolení výjimky provozní doba restauračních předzahrádek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje udělení výjimky (usnesení 1a, 2a, 3a, 4a, 5a, 6a, 7a) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Příloha č. 1 seznam žadatelů P.č. Žadatel Provozovna Žádaný rozsah výjimky 1. PONTES Písek s.r.o. Fügnerovo nám. 2428, Písek Kavárna Pontes Fügnerovo nám. 2428, Písek do hod 2. BOHEMIA FOODS s.r.o. Bakaláře 147, Písek Restaurace U dobré pohody Bakaláře 147, Písek do hod 3. Helena Oroszová Heydukova 97, Písek Bar MONIKA Heydukova 97, Písek do hod 4. Pizzeria San Marco s.r.o. Velké náměstí 118, Písek Pizzeria San Marco Velké náměstí 118, Písek do hod 5. Jiří Marek Heydukova 98, Písek Restaurace U Reinerů Heydukova 98, Písek do hod 6. Tomáš Pokorný Sovova 358, Vodňany Café Restaurant U Kamenného mostu Karlova 110, Písek do hod 7. Vojtěch Chládek Otakara Jeremiáše 2239, Písek Cafe Spago Čechova 499, Písek do hod stránka 12 (celkem 31)

13 h) WIP Reklama s.r.o. nabídka na zřízení systému drobného výlepu na území města Písek Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí na základě stanoviska oddělení památkové péče a městského architekta s pronájmem části pozemku parc.č. 599/4 o výměře 1 m 2 k.ú. Hradiště u Písku a části pozemku parc.č o výměře 1 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění rovných plakátovacích ploch, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za nájemné ve výši Kč/rok za jednu plakátovací plochu, pro WIP Reklama s.r.o., IČ , se sídlem České Budějovice, Školní 3. b) souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 599/4 k.ú. Hradiště u Písku, pronájem části pozemků parc.č. 2691/1, parc.č. 948/17, parc.č. 2167/38, parc.č.951/33, parc.č. 951/28, parc.č. 1547, parc.č. 1549/12, parc.č. 1561/32, parc.č. 2675, parc.č. 2676, parc.č. 1724/2, parc.č. 156/1, parc.č.st. 451/1, parc.č. 2563, parc.č. 237/1 a parc.č. 2145/5 vše k.ú. Písek a všechny části o výměře 1m 2, za účelem umístění plakátovacích ploch, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, za nájemné ve výši Kč/rok za jednu plakátovací plochu, pro WIP Reklama s.r.o., IČ , se sídlem České Budějovice, Školní 3. Rada města ukládá odboru RIMM požádat o vydání závazného stanoviska Státní památkové péče v těch případech, kde je to potřeba. c) nesouhlasí na základě stanoviska oddělení památkové péče a městského architekta se zřízením systému drobného výlepu na území města Písek pro WIP Reklama s.r.o., IČ , se sídlem České Budějovice, Školní 3. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření oddělení památkové péče: Obecně prvně je nutno vůbec zvážit otázku vhodnosti a potřebnosti tolika plakátovacích ploch. Je třeba také uvážit možná rizika, která s sebou tyto prvky bezpochyby přinesou černé výlepy, vandalské útoky, zanedbaná údržba. Snadno se totiž může stát, že za nějaký čas zde zbydou pouze jakási nehezká strašidla a město bude muset opětovně řešit otázku, co s nimi dále. Stačí pouze, že kovové konstrukce budou korodovat déšť, sníh, psi!!! Takový orezlý kruhový stojan, byť z počátku vypadal pěkně, bude opravdu úžasnou vizitkou města (estetický problém). Lze doporučit o tom uvažovat v případě, kdy by se jednalo o náhradu za stávající dožívající plakátovací plochy kus za kus, nebo o doplnění tam, kde chybí, ale jsou zde také opravdu potřebné. Vyvarujme se zbytečného zaplevelení města. Obecně ale z hlediska zájmů státní památkové péče se jedná většinou o lokality nekonfliktní, tj. mimo památkově chráněné území, vyjma tří případů, kdy se jedná o území OP MPZ (Zeyerova pozice 3, Kollárova pozice 12, Dvořákova pozice 13), kde bude třeba požádat si o naše závazné stanovisko. Důvodová zpráva: Společnost WIP Reklama s.r.o. se obrátila na Město Písek s nabídkou na zřízení systému drobného výlepu plakátů na území města. Jednalo by se o 15 vytipovaných lokalit, ve většině případů v sousedství autobusových zastávek. Rada města na svém jednání dne přijala následující U s n e s e n í č. 426/13 Rada města Písku po projednání souhlasí předběžně se zřízením systému drobného výlepu na území města Písek dle nabídky společnosti WIP Reklama s.r.o., IČ , se sídlem České Budějovice, Školní 3 a ukládá odboru RIMM záměr pronájmu dotčených pozemků na zákonem předepsanou dobu zveřejnit. Záměr na pronájem pozemků byl zveřejněn bez připomínek. Odbor rozvoje, investic a majetku města předkládá navrhované lokality ke konečnému schválení společně se stanoviskem městského architekta. Vyjádření oddělení památkové péče viz. výše. stránka 13 (celkem 31)

14 Doporučení zpracovatele: Doporučuje respektovat stanovisko památkové péče a městského architekta a doporučuje pronájem pouze dvou lokalit (pozice 1 a 7) s kladným stanoviskem (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Fotodokumentace jednotlivých lokalit společně s vyjádřením městského architekta Pozice č / 4 k.ú. Hradiště u Písku V travnatém páse nalevo od zastávky MHD. Poblíž fotbalového hřiště, ulice Na Rozhledně Typ plochy : Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Souhlasí stránka 14 (celkem 31)

15 Pozice č /1 k.ú. Písek V travnatém páse nalevo od telefonní budky naproti budově nádraží ČD Typ plochy : Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí přebytečný prvek mobiliáře stránka 15 (celkem 31)

16 Pozice č.3 948/17 k.ú. Písek V travnatém páse u zastávky MHD. Poblíž mateřské školky v ulici Zeyerova Typ plochy : Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí nadbytečný prvek mobiliáře stránka 16 (celkem 31)

17 Pozice č /38 k.ú. Písek Autobusové nádraží kdekoli na chodníku v okolí zastávky MHD směrem k Lipové aleji Typ plochy: válec Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí nekoncepčně usazeno do pěší komunikace stránka 17 (celkem 31)

18 Pozice č k.ú. Písek V travnatém pásu vpravo od vchodu do nádražní budovy v Táborské ulici Typ plochy : Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí nadbytečný prvek mobiliáře (v sousedství je již stávající výlepová plocha) stránka 18 (celkem 31)

19 Pozice č /28 k.ú. Písek Zpevněná dlážděná plocha - kdekoli v okolí zastávky MHD (prostranství vedle prodejny Coop na Jihu směrem do Nádražní ulice)) Typ plochy: válec Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí na tuto lokalitu je již zpracován projekt revitalizace s tímto prvkem se nepočítá stránka 19 (celkem 31)

20 Pozice č k.ú. Písek Kdekoli v travnatém páse, vpravo od zastávky MHD v Budějovické ulici Typ plochy : Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Souhlasí bez připomínek stránka 20 (celkem 31)

21 Pozice č /12 k.ú. Písek V travnatém páse u zastávky MHD. Poblíž Nemocnice, ulice Karla Čapka Typ plochy : Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí v této lokalitě nadbytečný prvek mobiliáře stránka 21 (celkem 31)

22 Pozice č /32 k.ú. Písek V travnatém páse u zastávky MHD. Před restaurací Olympie, ulice Harantova Typ plochy : Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí v této lokalitě nadbytečný prvek mobiliáře (kontra parková plocha) stránka 22 (celkem 31)

23 Pozice č. 10 Varianta a) 2675 k.ú. Písek Zpevněná plocha naproti nákupnímu středisku, sídliště Dr. M. Horákové, ulice Rašínova Typ plochy: Válec Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí v této lokalitě nadbytečný prvek mobiliáře, v sousedství je již stávající plakátovací plocha stránka 23 (celkem 31)

24 Varianta b) 2676 k.ú. Písek travnatá plocha naproti nákupnímu středisku, vlevo od stánku trafiky, sídliště Dr. M. Horákové, ulice Rašínova Typ plochy: Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí v této lokalitě nadbytečný prvek mobiliáře, v sousedství je již stávající plakátovací plocha stránka 24 (celkem 31)

25 Pozice č /2 k.ú. Písek V travnatém páse, vlevo od zastávky MHD za lavičkou, ulice Otakara Jeremiáše - Logry Typ plochy : Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí v této lokalitě nadbytečný prvek mobiliáře, v sousedství je již stávající plakátovací plocha stránka 25 (celkem 31)

26 Pozice č /1 k.ú. Písek V travnatém páse u zastávky MHD. Poblíž Kulturního domu, ulice Kollárova Typ plochy : Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí v této lokalitě nadbytečný prvek mobiliáře stránka 26 (celkem 31)

27 Pozice č /1 k.ú. Písek Travnatá plocha vlevo od zastávky MHD, směr do centra, ulice Dvořákova Typ plochy: Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí v této lokalitě nadbytečný prvek mobiliáře stránka 27 (celkem 31)

28 Pozice č /1 k.ú. Písek Zpevněná plocha u zastávky MHD, směr z centra, ulice Dvořákova Typ plochy: Válec Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí nekoncepčně vloženo do plochy pěší komunikace stránka 28 (celkem 31)

29 Pozice č /5 k.ú. Písek Travnatý pás u zastávky MHD, naproti Lesnické škole, ulice Burketova Typ plochy: Rovná plocha na nohách zabetonovaných do země Stanovisko městského architekta: Nesouhlasí vhodnější by bylo na tomto místě umístit jednoduchou krytou čekárnu (zastávku) stránka 29 (celkem 31)

30 i) Žádost o pronájem části pozemku parc.č.st. 2475/2 k.ú. Písek (vnitroblok Kollárova ulice) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí b) nesouhlasí s pronájmem části pozemku parc.č.st. 2475/2 o výměře 20 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění plechové garáže pro osobní automobil, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, pro žadatele, bytem Písek. Důvodová zpráva: Žadatel žádá o pronájem části pozemku parc.č.st. 2475/2 o výměře 20 m 2 k.ú. Písek za účelem umístění plechové garáže pro parkování osobního automobilu. Jedná se o vnitroblok v Kollárově ulici (průchod k Tylově škole), kde jsou již plechové garáže umístěny. Nájemné za pozemky pod garážemi bylo stanoveno ve výši 100 Kč/m 2 /rok, roční nájemné činí Kč. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Žadatel nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Fotodokumentace (jedná se o plochu, kde stojí bílá dodávka) Situace s vyznačením pozemku stránka 30 (celkem 31)

31 stránka 31 (celkem 31)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 09.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 11.04.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.04.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 31.05.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na stanovení výše pachtovného za pozemky ve vlastnictví

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb. Odbor správy majetku Písek 08.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb. NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 29.07.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.11.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 07.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 09.11.2012 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 04.04.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 23.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o prodloužení nájmu bytu v areálu ZŠ J. K. Tyla, Tylova 2391, Písek NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 24.04.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.05.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

Ing. Miroslav Sládek starosta. 34 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, v platném znění zákon č. 200/1990Sb., o přestupcích, v platném znění

Ing. Miroslav Sládek starosta. 34 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, v platném znění zákon č. 200/1990Sb., o přestupcích, v platném znění Město Písek Obecně závazná vyhláška města Písek č. 6/2009 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku spočívajících v omezení konzumace alkoholu na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Písek

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 04.05.2012 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 09.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Usnesení č. 231 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 5. 03. 2007. Usnesení č. 232 Rada města souhlasí s umístěním zmrzlinového stánku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 26.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nová vlaková zastávka NÁVRH USNESENÍ Rada města podání žádosti o zřízení železniční zastávky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 16.01.2013 Přítomni Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne 15.01.2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Karel Vodička,

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 20.7.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.9.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatků č. 1 ke smlouvám, jejichž předmětem je provoz veřejných WC ve městě

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 1. Pacht nemovitostí v majetku města Ústí nad Labem pozemku

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Městská policie Písek V Písku dne: 27.5.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.6.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna příloh č.2 a č.5 Obecně závazné vyhláška města Písek č. 6/2009 k zabezpečení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. V Písku dne 21.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Smlouvy o úhradě hodnoty ekologické újmy mezi Městem Písek

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 31.05.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání Á I I f6ár NAO SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 DNE: 15. 1. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých bodů.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 26.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.02.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 147. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 8.10.2018 2971/147/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o výpůjčce mezi Městem Písek, ZŠ T. G. Masaryka a Fotbalovým klubem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 09.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Rekonstrukce Švantlovy ulice - investice do majetku města NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 04.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 12.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ I. Rozšíření pěší zóny u Putimské brány II. Žádost o výjimku k vydání rezidentní parkovací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor kultury a cestovního ruchu V Písku dne: 01.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.02.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 27.05.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytu z majetku města, bytové záležitosti. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více