U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P."

Transkript

1 U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. Trambová Omluveni Ing. V. Gavlasz, MUDr. R. Tyll PROGRAM 1) Návrh zadání veřejné zakázky Výstavba centrálních šaten ZŠ E. Beneše 1. etapa 2) Návrh zadání veřejné zakázky Povrchová oprava části místní komunikace nábřeží 1. máje 3) Návrh zadání veřejné zakázky Povrchová oprava části místní komunikace Nádražní 4) Návrh zadání veřejné zakázky Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu 5) Návrh zadání veřejné zakázky rekonstrukce ulic Šafaříkova Dobrovského 6) Návrh na zrušení a opětovné vypsání veřejné zakázky Oprava plaveckého stadionu v Písku vnitřní bazény 7) Návrh na schválení dodavatele Výměna oken na ZŠ J. Husa, Písek 8) Návrh na schválení dodavatele: Zateplení a výměna oken budovy 1. stupně na ZŠ E. Beneše Písek 9) Návrh na zrušení veřejné zakázky: Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek 10) Návrh na posouzení kvalifikace podaných nabídek v rámci zadávacího řízení na dodavatele Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví 6. etapa, Rekonstrukce sladovny 7. etapa galerie dětský svět 11) Návrh dodatku příkazní smlouvy s firmou Stavební poradna spol. s r.o. na akci Rekonstrukce technické památky sladovna na expozici sladovnictví 6. etapa a Rekonstrukce Sladovny 7. etapa galerie dětský svět 12) Schválení zavedení jistiny do výběrových řízení při prodeji bytových a nebytových jednotek 13) Návrh dodatku ke Smlouvě o dílo akce Rozšíření šaten a vestavba posilovny v Městském sportovním areálu v Písku se společností STAFIS-KT s.r.o.

2 14) Návrh dodatku ke smlouvě se společností LOYD GROUP s.r.o. na akci Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města Písek 15) Aktualizační dodatek č. 7 pojistné smlouvy s Českou pojišťovnou a.s. 16) Upgrade hlasovacího systému H.E.R. pro jednání zastupitelstva města a rady města 17) Pověření k projednání nominací členů do školských rad středních škol 18) Návrh na jmenování nového velitele Jednotky sboru dobrovolných hasičů Smrkovice 19) Pořízení dvou licencí softwaru RescueNavigator TM pro členy Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek 20) Informace o vydání Výroční zprávy Městského úřadu Písek za rok ) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 22) Různé JEDNÁNÍ K bodu 1) 1. etapa Návrh zadání veřejné zakázky Výstavba centrálních šaten ZŠ E. Beneše U s n e s e n í č. 259/14 1. Rada města schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Výstavba centrálních šaten ZŠ Edvarda Beneše Písek 1. etapa. Akce se bude realizovat pouze v případě, že zastupitelstvem města bude schválena příslušná rozpočtová změna. 2. Rada města schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Eva Vanžurová (ředitelka školy), Ing. Josef Kužel (technik), Ing. Miroslav Máška (inženýrská činnost) Náhradníci: Mgr. Jaroslava Šáchová (zástupce ředitelky), Vladimír Somr (školník), Ing. Michal Albrecht (projektant) K bodu 2) Návrh zadání veřejné zakázky Povrchová oprava části místní komunikace nábřeží 1. máje U s n e s e n í č. 260/14 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Povrchová oprava části místní komunikace nábřeží 1. máje 2. Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Josef Hrádek (MSP s.r.o.), Marek Václavík (MSP s.r.o.), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), člen JHK náhradníci: Josef Cvachovec (MSP s.r.o.), Petr Šejnoha (MSP s.r.o.), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), člen JHK K bodu 3) Návrh zadání veřejné zakázky Povrchová oprava části místní komunikace Nádražní stránka 2 (celkem 7)

3 U s n e s e n í č. 261/14 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Povrchová oprava části místní komunikace Nádražní 2. Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Josef Hrádek (MSP s.r.o.), Marek Václavík (MSP s.r.o.), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), člen JHK náhradníci: Josef Cvachovec (MSP s.r.o.), Petr Šejnoha (MSP s.r.o.), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), člen JHK K bodu 4) Návrh zadání veřejné zakázky Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu U s n e s e n í č. 262/14 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu 2. Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Josef Hrádek (MSP s.r.o.), Marek Václavík (MSP s.r.o.), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), člen JHK náhradníci: Josef Cvachovec (MSP s.r.o.), Petr Šejnoha (MSP s.r.o.), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), člen JHK K bodu 5) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce ulic Šafaříkova Dobrovského U s n e s e n í č. 263/14 Rada města po projednání: 1. schvaluje návrh na zadání veřejné zakázky pod názvem: Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa v Písku 2. schvaluje navrhovanou komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Ing. Roman Honzík (VSP s.r.o.), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Ing. Andrea Rebeková (odbor RIMM), zástupce JHK Náhradníci: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Pavel Čarek (VSP s.r.o.), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor RIMM), člen JHK, Bc. V. Filip K bodu 6) Návrh na zrušení a opětovné vypsání veřejné zakázky Oprava plaveckého stadionu v Písku vnitřní bazény U s n e s e n í č. 264/14 1. Rada města schvaluje zrušení zadávacího řízení vypsaného k podlimitní veřejné zakázce s názvem: Oprava plaveckého stadionu v Písku vnitřní bazény zadávané v stránka 3 (celkem 7)

4 otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů 2. Rada města schvaluje opětovné vypsání podlimitní veřejné zakázky s názvem: Oprava plaveckého stadionu v Písku vnitřní bazény formou otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za oproti původní zakázce změněných zadávacích podmínek dle zadávací dokumentace uvedené v materiálu 3. Rada města schvaluje komisi pro nové otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Josef Hrádek (MSP, s. r. o.), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor RIMM), člen JHK Náhradníci: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Ing. Roman Drnec (MSP, s. r. o.), Václav Sloup (odbor RIMM), Ing. Roman Koc (odbor FI), člen JHK Bc. V. Filip, K bodu 7) Návrh na schválení dodavatele Výměna oken na ZŠ J. Husa, Písek U s n e s e n í č. 265/14 Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Výměna oken na ZŠ J. Husa, Písek, firmu ŠVEC s.r.o., Stará Dobev 8, Písek, IČ: za cenu ,55 Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako výhodnější a pověřuje ředitele školy podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost KOČÍ a.s., K Lipám 132, Písek, IČ: za cenu Kč bez DPH. K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele Zateplení a výměna oken budovy 1. stupně na ZŠ E. Beneše Písek U s n e s e n í č. 266/14 1. Rada města vylučuje ze zadávacího řízení následující společnosti: REMONST Stavební spol. s r. o., Rudolfovská 460/93, České Budějovice, IČ ; JMZET, s. r. o., Obecnická 364, Příbram, IČ Rada města určuje dodavatelem veřejné zakázky Zateplení a výměna oken budovy 1. stupně na ZŠ E. Beneše Písek, firmu MIRAS stavitelství a sanace s. r. o., odštěpný závod Plzeň, V Úhlu 37/11, Plzeň Litice, IČ , za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídka byla v porovnání s nabídkami ostatních uchazečů, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje ředitelku Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám. 1466, podpisem smlouvy o dílo. Jako druhého v pořadí určuje společnost MANE STAVEBNÍ s. r. o., Okružní 2615, České Budějovice, IČ , za cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí určuje společnost KOČÍ a. s., K Lipám 132, Písek, IČ , za cenu Kč bez DPH. stránka 4 (celkem 7)

5 K bodu 9) Návrh na zrušení veřejné zakázky Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek U s n e s e n í č. 267/14 Rada města schvaluje zrušení zadávacího řízení vypsaného k podlimitní veřejné zakázce s názvem: Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a pověřuje ředitele Základní školy Svobodné a Mateřské školy Písek, Dr. M. Horákové 1720 zrušením zadávacího řízení. K bodu 10) Návrh na posouzení kvalifikace podaných nabídek v rámci zadávacího řízení na dodavatele Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví 6. etapa, Rekonstrukce Sladovny 7. etapa galerie dětský svět U s n e s e n í č. 268/14 Rada města schvaluje Protokol o posouzení kvalifikace v rámci zadávacího řízení na dodavatele stavebních prací v rámci veřejné zakázky pod názvem REKONSTRUKCE TECHNICKÉ PAMÁTKY SLADOVNA NA EXPOZICI SLADOVNICTVÍ - 6. ETAPA; REKONSTRUKCE SLADOVNY 7. ETAPA GALERIE DĚTSKÝ SVĚT a v jejím rámci stavební práce projektu Didaktika hrou pro děti do 6ti let schvaluje a pověřuje starostu města jeho podpisem. Bc. V. Filip K bodu 11) Návrh dodatku příkazní smlouvy s firmou Stavební poradna spol. s r.o. na akci Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví 6. etapa a Rekonstrukce Sladovny 7. etapa galerie dětský svět U s n e s e n í č. 269/14 Rada města schvaluje Dodatek č. 1/2014 příkazní smlouvy s firmou STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r.o., uzavřené dne ve věci zajištění zadání veřejné zakázky na akci REKONSTRUKCE TECHNICKÉ PAMÁTKY SLADOVNA NA EXPOZICI SLADOVNICTVÍ 6. etapa a REKONSTRUKCE SLADOVNY 7. etapa GALERIE DĚTSKÝ SVĚT a pověřuje starostu města k jeho podpisu. Bc. V. Filip K bodu 12) Schválení zavedení jistiny do výběrových řízení při prodeji bytových a nebytových jednotek U s n e s e n í č. 270/14 Rada města po projednání schvaluje zavedení jistiny při prodeji bytových a nebytových jednotek v majetku města Písku od hodnoty Kč dle znaleckého posudku (dále jen ZP). Jistina bude stanovena ve výši 5 % vyvolávací ceny (cena dle ZP). Jistina musí být složena každým účastníkem výběrového řízení na účet Domovní a bytové správy města Písku před podáním nabídky, nevybranému uchazeči se jistina vrátí, vítězi se započte do kupní ceny a v případě jeho odstoupení propadne ve prospěch města. Výše jistiny bude odsouhlasena vždy při předložení záměru prodeje nemovitosti ZM. Uchazečům na dalším pořadí bude jistina vrácena po schválení výsledku výběrového řízení ZM. stránka 5 (celkem 7)

6 Ing. Z. Šartnerová K bodu 13) Návrh dodatku ke Smlouvě o dílo akce Rozšíření šaten a vestavba posilovny v Městském sportovním areálu v Písku se společností STAFIS-KT s.r.o. U s n e s e n í č. 271/14 Rada města schvaluje Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo akce: Rozšíření šaten a vestavba posilovny v Městském sportovním areálu v Písku a zároveň pověřuje jednatele Městských služeb Písek s.r.o. podpisem Dodatku č. 1. K bodu 14) Návrh dodatku ke smlouvě se společností LOYD GROUP s.r.o. na akci Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města Písek U s n e s e n í č. 272/14 Rada města schvaluje Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 30_2013 se společností LOYD GROUP s.r.o., uzavřené dne ve věci zajištění analýzy vybraných objektů k realizaci energeticky úsporných opatření metodou EPC a organizaci zadávacího řízení veřejné zakázky na akci Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku Města Písek a pověřuje starostu města k jeho podpisu. Bc. V. Filip K bodu 15) Aktualizační dodatek č. 7 pojistné smlouvy s Českou pojišťovnou a.s. U s n e s e n í č. 273/14 Rada města schvaluje aktualizační dodatek č. 7 pojistné smlouvy č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ Ing. J. Votýpka K bodu 16) rady města Upgrade hlasovacího systému H.E.R. pro jednání zastupitelstva města a U s n e s e n í č. 274/14 Rada města 1. schvaluje výjimku z pravidel stanovující postup zadávání veřejných zakázek na upgrade hlasovacího systému H.E.R. od Zdeňka Němce, IČ: , Hloušecká 25/11, Kutná Hora - Hlouška 2. schvaluje upgrade hlasovacího systému H.E.R. od Zdeňka Němce, IČ: , Hloušecká 25/11, Kutná Hora Hlouška za cenu Kč ,- bez DPH Ing. J. Votýpka K bodu 17) Pověření k projednání nominací členů do školských rad středních škol stránka 6 (celkem 7)

7 U s n e s e n í č. 275/14 Rada města pověřuje místostarostku Mgr. Hanu Rambousovou projednat s řediteli píseckých středních škol nominaci členů do příslušné školské rady za zřizovatele Jihočeský kraj. K bodu 18) Návrh na jmenování nového velitele Jednotky sboru dobrovolných hasičů Smrkovice U s n e s e n í č. 276/14 Rada města schvaluje návrh na jmenování nového velitele Jednotky sboru dobrovolných hasičů Smrkovice. Ing. Z. Hofmanová K bodu 19) Pořízení dvou licencí softwaru RescueNavigator TM pro členy Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek U s n e s e n í č. 277/14 Rada města schvaluje návrh na pořízení dvou licencí softwaru RescueNavigator TM pro členy Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek. Ing. Z. Hofmanová K bodu 20) Informace o vydání Výroční zprávy Městského úřadu Písek za rok 2013 Rada města projednala materiál. K bodu 21) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 278/14 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro provozovnu: 1) ATLANTIC BAR, Harantova 454, Písek, žadatelka Věra Hanusová, Na Pěníku 428, Písek, v rozsahu po-ne do 03:00 h. K bodu 22) Různé V Písku dne stránka 7 (celkem 7)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.02.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku V Písku dne 03.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Oprava fasády šaten v Městském sportovním areálu v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Oprava fasády šaten v Městském sportovním areálu v Písku V Písku dne 28.04.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Oprava fasády šaten v Městském sportovním areálu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 20.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky včetně dohody o poskytnutí příspěvku na nákup u akce: Dodání stroje na úpravu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.05.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing.

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing. U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.06.2014 po jednání zastupitelstva města ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113, Písek Přítomni JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písek V Písku dne: 30.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.09.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na určení zhotovitele podlimitní veřejné zakázky v otevřeném

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.02.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám.1466 V Písku dne: 03.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení zhotovitele veřejné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 2.3.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.3.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení změnového listu stavby Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík Mgr. Marek Šlapal Ing. Karel Doležal Josef Červenka

Zápis. Mgr. Filip Leder Bc. Igor Fučík Mgr. Marek Šlapal Ing. Karel Doležal Josef Červenka Zápis 29. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného v pondělí 26. listopadu 2015 v 7:30 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: Omluven: Přítomna:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.01.2012 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.04.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva města, které se konalo v neděli 9. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 14. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 13. května 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Město Sezemice. Rada města Sezemice: Výpis usnesení rady města z mimořádné schůze Rady města Sezemice

Město Sezemice. Rada města Sezemice: Výpis usnesení rady města z mimořádné schůze Rady města Sezemice Město Sezemice Rada města Sezemice Výpis usnesení rady města z mimořádné schůze Rady města Sezemice Den konání jednání: 29.04.2015 Místo jednání Městský úřad Sezemice - zasedací místnost č. 205 Usnesení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 ZÁPIS z 6. schůze, konané dne 11.03.2013 od 16:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 6. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 6. schůze městské rady ze dne 07.01.2019 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ladislava Bártová, 1. místostarostka Mgr. Michal Jarolímek, 2. místostarosta

Více

38/04/2013- RO U Příloha k usnesení z 38. zasedání rady obce konané dne 29. 4. 2013 v 17 hodin v kanceláři starosty obce

38/04/2013- RO U Příloha k usnesení z 38. zasedání rady obce konané dne 29. 4. 2013 v 17 hodin v kanceláři starosty obce 38/04/2013- RO U Příloha k usnesení z 38. zasedání rady obce konané dne 29. 4. 2013 v 17 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: pan Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík pan Petr Vojkůvka,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/42/2016 Schválení programu 42. schůze Rady města Uničova

Více

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 1. 11. 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Usnesení přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 18. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ

Usnesení přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 18. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ Usnesení přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 18. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Omluveni: Bechová Ivana, Janderka Richard, Nováková Helena, Ing. Věra Palásková,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-93/2018 Datum jednání: 11.04.2018 2) Program jednání (USN-R3-2038/2018) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Prodej bytů v Nepomuku, U Sokolovny

Více

Výpis usnesení z 81. schůze Rady města Špindlerův Mlýn v roce 2018

Výpis usnesení z 81. schůze Rady města Špindlerův Mlýn v roce 2018 Výpis usnesení z 81. schůze Rady města Špindlerův Mlýn v roce 2018 která se konala v pondělí dne 24. 9. 2018 v 15:15 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu ve Špindlerově Mlýně 1/81/2018-RM Rada města

Více

Výpis usnesení z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 27. 1. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 15 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Vajdák, Zicha, Novotná,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. Trambová

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.06.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Přítomní zastupitelé schválili rozšíření

Více

Informace o přijatých usneseních z 6. schůze Rady města Šluknov konané dne 6. února 2019 v kanceláři starostky Program jednání: Odbor ekonomický

Informace o přijatých usneseních z 6. schůze Rady města Šluknov konané dne 6. února 2019 v kanceláři starostky Program jednání: Odbor ekonomický Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ (anonymizované) ze 4. zasedání Rady města, konaného dne 12. 02. 2014 od 14.00 hodin v zasedací místnosti starosty města na Městském úřadě v Horním

Více

Zápis č. 8/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 28. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 8/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 28. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 8/2017 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 28. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Tomáš Háp, Bc. Radek Šenkýř 8. zasedání

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 24. 9. 2012 Usnesení č. 1.: 1. Schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 3. Podání

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne 15. 9. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Financování rekonstrukce domů č.p. 1467, č.p. 1468, nábřeží 1. máje

Více

54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu Program 54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 27. 3. 2014: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Konkursní řízení na obsazení místa ředitele ZŠ

Více

Usnesení. z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 08.01.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3256/R/080118: předložený

Více

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 8. zasedání dne 11. února 2015 U s n e s e n í R M 1 / 8 / 1 5 : program zasedání Rady města Chropyně č. 8. 1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, DBS města Písku V Písku dne: 16.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě o dílo s firmou Kočí a.s. - Stavební úpravy

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Usnesení 8. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 27. února 2019

Usnesení 8. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 27. února 2019 Usnesení 8. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 27. února 2019 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 127/8/19 1) schvaluje program 8. schůze rady městského

Více

Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 25. 3. 2015 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 12 zastupitelů: Špendlík, Novotná, Vajdák, Balajka, Pištěk,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 28.7.2015

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 28.7.2015 Číslo jednání: JedNR3-19/2015 Datum jednání: 28.07.2015 Program jednání (USN-R3-450/2015) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání (501/NR3/2015) 4. Přidělení bytu na adrese Nepomuk

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 101. schůze Rady města Slavičín konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 101. schůze Rady města Slavičín konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 101. schůze Rady města Slavičín konané dne 3.6.2014 Usnesení č. 101/1766/14 Závěrečný účet hospodaření a schválení účetní závěrky města Slavičín k 31.12.2013 p ř e d k l á d

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

Dispozice s majetkem města výpůjčka části pozemku č. parcely 280/26 v k. ú. České Budějovice 6 o celkové výměře m 2

Dispozice s majetkem města výpůjčka části pozemku č. parcely 280/26 v k. ú. České Budějovice 6 o celkové výměře m 2 KP-RM/64/2019/Z/1 ZÁPIS z 1. schůze Rady města České Budějovice konané dne 7. 1. 2019 od 12:40 hodin v zasedací místnosti č. dv. 103 magistrátu města, nám. Přemysla Otakara II. 1/1 Přítomni: JUDr. Ing.

Více

Zápis č. 6/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 6/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 6/2017 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř, Tomáš Háp 6. zasedání

Více

Zápis č. 14/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 23. června 2015 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 14/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 23. června 2015 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 14/2015 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 23. června 2015 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Hosté: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp Mgr. Josef

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 Odbor ţivotního prostředí V Písku dne: 06.06.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadávacích podmínek výběrového řízení na akci Modernizace a rozšíření

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne 11.2.2014 Usnesení č. 93/1629/14 Návrh rozpočtu města Slavičín na rok 2014 d o p o r u č u j e Zastupitelstvu města Slavičína a) schválit

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů, záměry prodeje bytů, žádosti o udělení výjimky,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze 50. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis ze 50. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis ze 50. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 05. 09. 2018 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

OF 4. Název materiálu: Výsledek výběrového řízení na úvěr města 40 mil.kč

OF 4. Název materiálu: Výsledek výběrového řízení na úvěr města 40 mil.kč Podklady na zasedání ZM dne: 28.05.2015 OF 4. Název materiálu: Výsledek výběrového řízení na úvěr města 40 mil.kč Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Ing. Eva Krsková Bc. Jana Chodaničová Zúčastní

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený.

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatinice, které se konalo ve čtvrtek 26.7.2018 od 18,00 hod. Zasedací místnost Obecního úřadu Slatinice Přítomno: 10 zastupitelů (viz. prezenční listina).

Více

Městská část Praha 14 Rada městské části

Městská část Praha 14 Rada městské části č. 1/RMČ/2018 k návrhu na obnovu nájmu bytu o velikosti 2 + 1 v č. p. 740, ul. Bryksova, Praha 9 Praha I. s c h v a l u j e obnovu nájmu bytu o velikosti 2 + 1 v č. p. 740, ul. Bryksova, Praha 9 na dobu

Více

Č.j. KRPP /ČJ VZ-VZ Plzeň 18.února PROTOKOL č. 3 O JEDNÁNÍ HODNOTÍCÍ KOMISE

Č.j. KRPP /ČJ VZ-VZ Plzeň 18.února PROTOKOL č. 3 O JEDNÁNÍ HODNOTÍCÍ KOMISE POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-4563-15/ČJ-2014-0300VZ-VZ Plzeň 18.února 2014 PROTOKOL č. 3 O JEDNÁNÍ HODNOTÍCÍ KOMISE Počet listů:

Více

Zápis z 18. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 18. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 18. jednání Rady města Dobříše ze dne 22. 8. 2017 Přítomni: Omluveni: Mgr. Stanislav Vacek, MPA, Mgr. Petra Neubergerová, MUDr. Stanislav Holobrada, Ing. Markéta Čermáková, MBA, Ing. Tomáš Hadžega,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U S N E S E N Í. 24. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 3. července 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 24. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 3. července 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 24. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 3. července 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE z 32. zasedání konaném dne 31. května 2018 Zastupitelstvo obce projednalo tento program 1. Zahájení 1.1. Schválení návrhu programu zasedání ZO 1.2. Určení zapisovatele

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Mimořádná schůze Rady m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ

Mimořádná schůze Rady m.č. Brno- Vinohrady USNESENÍ Členům Rady m.č. Brno-Vinohrady Tajemnici ÚMČ Brno Vinohrady Vedoucím odborů m.č. Brno Vinohrady Předsedům komisí RMČ Brno Vinohrady Magistrátu města Brna USNESENÍ z mimořádné schůze Rady, konané dne 15.

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-18/2019 Datum jednání: 15.07.2019 2) Program jednání (USN-R4-358/2019) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Nepomucká pouť 2018 vs. 2019 5. Ukončení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019

Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019 Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 305/17/19 1) schvaluje program 17. schůze

Více

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0 1 Výpis usnesení z 16. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 28.06.2017 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 12 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák, Gargulák,

Více