ROZPOČET hospodaření Družstva Běluňská na rok 2017 var. k

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROZPOČET hospodaření Družstva Běluňská na rok 2017 var. k"

Transkript

1 Družstvo Běluňská Praha 9-Horní Počernice ROZPOČET hospodaření Družstva Běluňská na rok 2017 var. k Správa SVJ: v.1 pro rok 2017 Zálohové náklady v tis. Kč: administrativa - DPČ správa mzdy funkcionářská smlouva DPP- nárazové práce -157 funkcionářské odměny představenstvo -19 soc. + zdrav. Pojištění -126 DPP - úklid -6 celkem -703 pojištění majetku -20 nájem kancelář -15 spotřeba elektřiny -6 vytápění -6 telefon, internet, poštovné -4 školení, právní a ekonomické publikace -8 kancelářské potřeby, spotřební materiál -20 opravy, revize el.nářadí, servis kancel.stroje -5 pojišťovna Kooperativa -3 bankovní poplatky -15 poplatky různé - výpisy z OR, Katastru apod. -4 právní porady -15 odečet nákladů mimo mezd na provoz kotelny 50 celkem -774 Výnosy na SD od vlastníků 580 x 120 x Zisk k vyúčtování s vlastníky 61 Daňové náklady: DPP - údržba pozemků a parkoviště, administrativa + úd -85 Funkcionářská smlouva -6 sociální pojjištění -2 pojištění majetku a daň z nemovitostí -1 školení, literatura, poštovné telefon,bank.popl. 0 materiálové náklady a oprávky DDHM -6 celkem -100 Daňové výnosy: členové á 47 Kč x 120 x nájem pozemky "Tabák" 15 nájem parkoviště 100 x 32 x poplatky VAKUs, zápisné, přestavby, nájem byty 2 přijaté úroky celkem 123 zisk ke zdanění 23 Celkem náklady -874 Celkem výnosy 958 ZISK 84 Zpracovala: A.Kožíšková

2 Družstvo Běluňská Běluňská 1840, Praha 20 Příloha k příkazní smlouvě správní náklady Správní poplatek 580,- Kč/měsíc/byt Administrativní činnosti: a) zpracování celé agendy za oblast služeb - uzavírání smluv na dodávky energií (plyn, voda, elektřina ve společných částech domů a kotelny) - uzavírání smluv na odvoz odpadů - uzavírání smluv na servis výtahů - uzavírání smluv na běžnou údržbu a případné běžné revize režie domů - uzavírání smluv na poskytování internetu - vystavení předpisu měsíčních úhrad za plnění poskytovaná s užíváním bytu až na jednotlivce - zúčtování veškerých dodavatelských faktur - rozúčtování nákladů na jednotlivé služby proti zálohám až na jednotlivce - roční zúčtování záloh včetně finančního vypořádání a vystavení dokladů jednotlivcům b) administrativní činnost v oblasti členské základny vlastníků - změna ve vlastnictví evidence, zápisy v katastru - ověřování právních vztahů - rekolaudace pronajatých nebytových prostor - poplatky za právní porady c) kontrola technického stavu nemovitostí a technického zařízení (výtahy, el. instalace, rozvody vody a tepla, technický stav stoupaček v bytech, společných prostor) a na základě výsledku návrhy výborům SVJ k rozhodnutí o odstranění závad a zlepšení technického stavu včetně vyhledávání dodavatelů a uzavírání smluv d) zajišťování pravidelných povinných revizí spravovaných nemovitostí (elektro, hromosvody apod.) e) zajišťování požární ochrany objektů, pravidelných kontrol, revizí hasicích přístrojů a požárních vodovodů a hydrantů a zajišťování BOZP pracovníků a jejich proškolování f) zajišťování výměny měřičů vody a případně tepla v souladu s platnými právními předpisy a jejich odečty g) zajišťování bezporuchových televizních a internetových přenosů včetně odstranění závad h) - sledování všech právních předpisů týkajících se správy, evidence a účetních operací na úseku správy majetku a zajišťování služeb - vypracování vnitřních organizačních směrnic v souladu s platnými právními předpisy a jejich pravidelná aktualizace i) vedení mzdové a pracovně právní agendy - uzavírání pracovních smluv, DPČ a DPP - zajišťování nárazových a nepravidelných činností - styk se správními orgány, PSSZ, zdravotními pojišťovnami, FÚ ch) zajišťování potřebné kancelářské techniky, vytváření softwaru vlastní činností nebo jeho nákup, jejich údržbu, opravy a obnovu j) zajišťování kancelářských potřeb a spotřebního materiálu k) zajišťování drobného materiálu pro údržbu (žárovky, klíče k hlavním vchodům apod.)

3 l) zajišťování pravidelného školení pracovníků v oblasti ekonomické a právní včetně ekonomické a právní literatury m) uzavírání pojištění majetku (společných částí domů) a jejich technického zařízení, pojištění odpovědnosti n) ekonomické rozbory hospodaření jednotlivých SVJ a poskytovaných služeb a na základě jejich výsledků navržení financování (návrh rozpočtu výborů SVJ a rozpočtu za služby) jednotlivých činností ke schválení a případným změnám úhrad a jejich schválení vlastníky o) zpracování celého účetnictví týkajícího se správní činnosti včetně zajišťování služeb - běžné vedení účetnictví - vedení bankovních účtů a pokladny DB - provádění úhrad plateb všech faktur příkazem bance - spravování finančních prostředků všech SVJ odděleným účtováním a oddělenou evidencí na svém účtu v běžném účetním období - provádění ročních inventur majetku DB a dokladových inventur vedených rozvahových účtů - provádění roční závěrky, daňového přiznání a jejich vypořádání se státní správou p) předložení výsledků hospodaření za celé účetní období jednotlivým výborům SVJ ke schválení a na jejich základě návrh na případné úpravy pro změnu nebo vypracování rozpočtu na další období q) provádění účetního odpisu (oprávek) používaných hmotných movitých věcí do nákladů běžného roku r) písemný styk s jednotlivými vlastníky ve věci správních činností včetně finančních nákladů, poštovné, telefon, internet, správní výdaje (např. kolky, poplatky úřadům), příp. cestovní náhrady s) nájemné za kancelářské prostory, příspěvek SČMBD t) aktualizovaní změn uživatelů bytů (zvonky, poštovní schránky) u) archivace všech dokladů včetně zajištění bezpečné skartace Veškeré shora uvedené činnosti a materiálové náklady vzniklé při jejich zajišťování jsou hrazeny z vybíraného správního poplatku a nejsou účtovány SVJ samostatně.

4 Družstvo Běluňská Běluňská 1840, Praha 20 POSTUP PRACÍ A TERMÍNY PŘI VYÚČTOVÁNÍ ZÁLOH ke zkrácení termínů pro vyúčtování musím jen konstatovat, že režim vrácení přeplatků má svá určitá pravidla, která v rámci našich pravidelných měsíčních setkaní můžete jako členové výboru SVJ přímo kontrolovat a ovlivňovat, což také činíte. Pro vysvětlení proč a jak jsou jednotlivé termíny stanoveny: 1. Je nutno provést účetní závěrku DB a SVJ, tedy čtyř právnických osob. Ta je následně předložena v rámci schválení hospodářského výsledku (HV) jednotlivým SVJ a následně i vlastníkům. Za DB je termín vč. rozpočítání nákladů na výrobu tepla a teplé vody do konce února br. (běžného roku). Termín, kdy dostanou výbory svou účetní závěrku, je plně v kompetenci jednotlivých výborů SVJ. Nicméně faktem zůstává, že DB nutí účetní jednotlivých SVJ k rychlému postupu, aby mohla být provedena vzájemná kontrola. Výrazně se projevuje do tohoto termínu fakt, že některé účetní doklady, které se týkají účetní závěrky a rozpočítání nákladů na výrobu tepla a teplé vody, docházejí i na začátku následujícího roku. Pro sestavení HV je důležitá i dodávka dat z firmy VIPA. Rád bych Vás upozornil, že DB je schopno zapracovat podklady VIPA do svého systému užívaného pro vyúčtování nákladů během jednoho maximálně dvou dnů (promítá se výrazné zkrácení zavedením výpočetní techniky). V budoucích letech bude používán nový systém evidencí, který DB připravuje pro zavedení do provozu od roku Ze zákona pro všechny zmíněné subjekty platí, že jako právnické osoby, a to bez možnosti užití daňového poradce, mají povinnost takto učinit do konce března! (minus jeden měsíc!) Konec února. 2. HV je jako součást materiálů předkládán 30 dní před shromážděním vlastníkům všech našich SVJ. Podaří-li se schválit nově navrhované znění stanov ve všech našich SVJ, ve kterém je navrženo zkrácení lhůty pro předkládání materiálů vlastníkům pro schválení shromážděním, což umožní výboru SVJ svolat shromáždění dříve než v prvním týdnu dubna br. tak, jak zvykem v našich domech v posledních letech. A to bereme v tomto vysvětlení v úvahu akorát fakt, že jedním z mnoha probíraných bodů na shromáždění je schválení HV za minulý rok. Konec března, začátek dubna 3. Po schválení HV je potřeba finalizovat a hlavně rozdat všechna vyúčtování jednotlivým vlastníkům, což v posledních letech bývá poněkud problematické vzhledem k faktu, že některé vlastníky výbor musí vyzívat k převzetí opakovaně, přestože o faktu předávání vyúčtování jsou tito řádně informovaní. Ale to víte určitě nejlépe sám. Zákonem daný termín konec dubna br. je proto stanoven reálně, a to jen v případě ideálního průběhu. Připouštím, že takto vyúčtování v období DB jako správce našich SVJ probíhá. Konec dubna dnů od předání vyúčtování vlastníkům běží zákonem určená možnost toto vyúčtovaní reklamovat. Výrazně se v tomto bodě projevuje fakt, že kotelnu vlastní členové Vašeho SVJ s dalšími cca 90 vlastníky ze zbylých dvou SVJ Běluňská.

5 Konec května 5. Proto začátek června br. je termín, kdy je možno vlastníkům přeplatky reálně vrátit. Tak také DB pravidelně (po roce 2010, kdy se stalo správcem pro naše SVJ) i činí, jelikož nemá žádný důvod přeplatky jednotlivým vlastníkům, kteří jsou navíc ve většině případů i členové DB, poslat. DB odesílá úhrad bankou, které se několikrát kontrolují (především kvůli tomu, že vlastníci neupozorňují své výbory SVJ na změny bankovních účtů, ze kterých hradí předepsané zálohy, nebo se některé přeplatky posílají na jiné účty). Proto termín první polovina června br. je reálně nejrychlejší termín pro vrácení přeplatků vlastníkům. První polovina června, podle podání do banky. Proto princip 4 a 4 měsíců, který určuje legislativa, reálně reflektuje potřeby běžného života. Na straně druhé se zkrácením termínu pro vrácení přeplatku zkracuje i možnost řady vlastníků rozložit si úhradu nedoplatku do více splátek. V rámci SVJ Běluňská jsou i vlastníci, kteří doplácí 10 a více tis. Kč. Tento fakt je dán výrazným meziročním nárůstem individuálních spotřeb v bytech nebo tím, že počet osob žijících v bytě není v souladu s počtem osob uvedených vlastníkem v evidenci nutných pro výpočet záloh na služby spojené s užíváním bytu. Situace, která reálně v posledních letech v rámci našich SVJ nastává, tj. fakt, že 90 % vlastníkům se vrací přeplatky, nemusí být reálná i v následujících letech. Přeplatky představuji řádově procenta z uhrazených záloh a DB jako správce všechna uvedená fakta schvaluje a zveřejňuje pro všechny vlastníky. Navíc po dlouholetých zkušenostech je třeba konstatovat, že předkládané rozpočty jsou víc než dobře sestaveny, a od vzniku vztahu SVJ - DB jako jejich správce (tedy posledních cca 6 let) nedošlo k zásadnímu plošnému zvýšení předepisovaných záloh, a to nehledě na skutečnost, že objem práce DB jako správce výrazně narostl. Doufám, že jsem Vám, a tím i výboru SVJ Běluňská 1840, dostatečně vysvětlil reálný průběh vyúčtování a ozřejmil i termíny potřebné k jednotlivým úkonům, které je nutno pro zdárné provedení vyúčtování provést. Nerad bych se opakoval, ale faktem zůstává, že o průběhu probíhajícího vyúčtování jsou členové výborů SVJ zpravováni, ale mají i možnost reálně jednáním s DB jako jejich správcem jednotlivé kroky ovlivňovat. Na základě takto daných faktů byly navrženy a schváleny (duben 2015) principy ve vnitřní směrnici SVJ k postupům pro vyúčtování (Pravidla rozúčtování), které byly následně promítnuty i do návrhu změn ve stanovách dílčích SVJ Běluňská. Za Představenstvo DB Ing. Michal Fišer předseda představenstva

6

R O Z B O R hospodaření Družstva Běluňská za r. 2018

R O Z B O R hospodaření Družstva Běluňská za r. 2018 R O Z B O R hospodaření Družstva Běluňská za r. 2018 Družstvo Běluňská je od 1. 1. 2011 správcovským družstvem na základě účinnosti zákona č. 72/94 Sb. Všichni vlastníci však po zaplacení ZČV ve výši 500

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5. Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014 Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.2015 V roce 2014 byla do fondu oprav předepisována částka ve

Více

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ ZA ROK 2016 ( materiál pro jednání 24. schůze shromáždění vlastníků jednotek, konané

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje:

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje: Nabídka služeb NABÍDKA SLUŽEB Informace o firmě Společnost Sia Consulting, s.r.o. podniká v oboru vedení účetnictví, daňové evidence a správy nemovitostí. Zajišťujeme ekonomické činnosti spojené se správou

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 1. INFORMACE DLE OBCHODNÍHO REJSTŘÍKU Obchodní název: Bytové družstvo Mezírka 16 Sídlo: Petruškova 2764/16, 700 30 Ostrava Zábřeh Právní forma: družstvo Datum zápisu: 17.

Více

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb 1. Základní údaje o společnosti: Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem Olšanská 2666/7,

Více

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ ZA ROK 2017 ( materiál pro jednání 25. schůze shromáždění vlastníků jednotek, konané

Více

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Společenství VJ Běluňská 1841, Běluňská 1841, Praha 9, IČ.: 247 46 151 P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Datum konání: středa 23. listopadu 2016 v 18.30 hod. Místo

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 1. INFORMACE DLE OBCHODNÍHO REJSTŘÍKU Obchodní název: Bytové družstvo Mezírka 16 Sídlo: Petruškova 2764/16, 700 30 Ostrava Zábřeh Právní forma: družstvo Datum zápisu: 17.

Více

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů Založení základní evidence evidence objektů bytů a nebytových prostor evidence pasportů bytů a nebytových prostor evidence ploch místností nebo celkových ploch objektů evidence ploch pro vytápění TUV nastavení

Více

Platební řád Společenství vlastníků. Chabařovická , Praha 8

Platební řád Společenství vlastníků. Chabařovická , Praha 8 Platební řád Společenství vlastníků Chabařovická 1327 1333, Praha 8 Společenství vlastníků Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen společenství ) podle Stanov Společenství vlastníků Chabařovická 1327

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2017 jsou

Více

Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce

Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce Nabídka na komplexní správu nemovitosti Společenství pro dům K Botiči 409/2 Praha 10 - Vršovice kontakt: Lenka Skalická Kancelář: Bystrá 761, Praha

Více

Platební řád Společenství vlastníků

Platební řád Společenství vlastníků Platební řád Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 podle Stanov Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8, přijímá a

Více

Nabídka ceny na vedení účetnictví a správu nemovitosti

Nabídka ceny na vedení účetnictví a správu nemovitosti Nabídka ceny na vedení účetnictví a správu nemovitosti zpracovaná pro paní Janu Putnovou předseda výboru Společenství vlastníků pro dům Jugoslávská 32, Brno IČ: 03621804 Stránka 1 z 5 Na základě Vaší poptávky

Více

Zpráva o hospodaření za rok 2014

Zpráva o hospodaření za rok 2014 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2014 Vypracovala: 3.4.2015 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Strana 1 (celkem 6) STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Na shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Strakonice, konané ve čtvrtek

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Příloha k účetní závěrce Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 I. Obecné údaje Název: Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154 1160 Sídlo: Vondroušova 1154-1160, 163 00 Praha

Více

Platební řád Společenství vlastníků Slancova , Praha 8

Platební řád Společenství vlastníků Slancova , Praha 8 Platební řád Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8 Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8 podle Stanov Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8, přijímá a schvaluje tato

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek domu čp. 1701, Štúrova 55, Praha 4 Štúrova 1701/55, 142 00 Praha 4 IČ: 26762579 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ za ROK 2006 Zpracoval: Správní firma Předkládá: Výbor společenství BUSSMARK,

Více

NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám

NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám TOMMI holding, spol. s r.o. NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám 1 Vážení, dovolte, abychom Vám

Více

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU.

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. Podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku, zejména ustanovení 566 a 575 a ve smyslu zákona č.72/1994sb. v platném znění, kterým se upravují některé

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, , tel.: POZVÁNKA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, , tel.: POZVÁNKA Strana 1 (celkem 6) STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Na shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Strakonice, konané ve čtvrtek

Více

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015 Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období 01-12 / 2015 polyfunkčního domu na adrese Kurta Konráda č.p. 2457/6,2457/8 a Ocelářská 2457/7 Praha 9 -

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek domu Starobylá 1006, 1007, 1008, Praha 11 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim příspěvků správu domu a služeb spojených s užíváním jednotek a jejich vyúčtování

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim záloh a příspěvků na správu domu a na služby spojené s užíváním bytových jednotek a jejich vyúčtování dále jen Pravidla Dům: Bytové domy na adrese

Více

a) Roční účetní závěrka za rok 2014.

a) Roční účetní závěrka za rok 2014. 3. Projednání a schválení Roční účetní závěrky za rok 2014 a návrhu Rozpočtu SVJ na rok 2015. a) Roční účetní závěrka za rok 2014. Účetní závěrka za rok 2014 byla předána pověřenému vlastníkovi správcem

Více

Vnitřní směrnice pro vedení účetnictví SVJ Sídliště 738, Hostinné

Vnitřní směrnice pro vedení účetnictví SVJ Sídliště 738, Hostinné Vnitřní směrnice pro vedení účetnictví SVJ Sídliště 738, Hostinné Verze vnitřních směrnic: č. 1 Vypracovala: Bc. Michaela Hartlová DiS. Schválili: Ing. Miroslav Balatka, předseda výboru SVJ Petr Soukup,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ BYTOVÉHO DRUŽSTVA VÍTKOV ŠVERMOVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ BYTOVÉHO DRUŽSTVA VÍTKOV ŠVERMOVA ZA ROK 2015 Strana 1 z 6 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ BYTOVÉHO DRUŽSTVA VÍTKOV ŠVERMOVA ZA ROK 2015 Zpracoval: Ing. Tomáš GLOSS Strana 2 z 6 Obsah 1.Činnost statutárních orgánů...3 a)představenstvo a kontrolní komise...3

Více

Zpráva o hospodaření za rok 2013

Zpráva o hospodaření za rok 2013 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2013 Vypracovala: 14.3.2014 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

Zpráva o činnosti správce při správě společných částí domu a pozemků za období 1.1.2012-29.4.2013

Zpráva o činnosti správce při správě společných částí domu a pozemků za období 1.1.2012-29.4.2013 Zpráva o činnosti správce při správě společných částí domu a pozemků za období 1.1.2012-29.4.2013 SBD Praha, SVJ 815 - Kostomlatská - Terezínská 684, Praha 9 - Letňany V Praze dne 29.4.2013 Předkládá:

Více

ZÁSADY HOSPODAŘENÍ. Čl. 1 Předmět úpravy

ZÁSADY HOSPODAŘENÍ. Čl. 1 Předmět úpravy ZÁSADY HOSPODAŘENÍ Vymezení pojmů a vysvětlení zkratek V dalším textu jsou použity zkrácené názvy: družstvo - družstvo HGZP HGZP - Hromadné garáže Zelený pruh stanovy - Stanovy HGZP správce - organizace,

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2014 jsou

Více

Platební řád SVJ Chabařovická , Praha 8

Platební řád SVJ Chabařovická , Praha 8 Platební řád SVJ Chabařovická 1321 1326, Praha 8 Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 (dále jen společenství) podle Stanov Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326 přijímá a schvaluje

Více

NABÍDKA SPRÁVY NEMOVITOSTI

NABÍDKA SPRÁVY NEMOVITOSTI 1 Sídlo : Mezibranská3, 110 00 Praha 1 Tel/fax : +420 296 22 00 52 E-mail : kancelar@eloca.cz NABÍDKA SPRÁVY NEMOVITOSTI Adresa a popis nemovitosti : Adresa : Praha 13, Trávníčkova 1767-1771 Typ nemovitosti

Více

podrobněji upravujícími

podrobněji upravujícími ÚČETNÍ SMĚRNICE PRO SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM PKH 950 A 951 podrobněji upravujícími Pravidla pro přispívání vlastníků jednotek na náklady opravy a udržování společných částí domu a na úhradu služeb (Pravidla

Více

Platební řád. Článek 1.

Platební řád. Článek 1. Platební řád Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Frýdlantská 1296 1307, Praha 8 podle článku 19. Stanov Společenství vlastníků jednotek Frýdlantská 1296 1307, Praha 8 (dále jen stanovy ) přijímá

Více

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI SPRÁVCE: CONTEXT CONSULT s.r.o. Sídlo: PRAHA 9, ul. Bobkova 747 Kanceláře: IČ: 283 888 52 PRAHA 9, ul. Bobkova 747 Tel: 281 916 626 PRAHA 5, ul. Radlická 1305/69 e-mail: 100sprava@100sprava.cz

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce. Společenství jednotek Zelenečská Zelenečská 518/42, Praha 9 - Hloubětín ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce. Společenství jednotek Zelenečská Zelenečská 518/42, Praha 9 - Hloubětín ZA ROK 2017 V Praze dne 18. 9. 2018 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce Společenství jednotek Zelenečská 516-520 Zelenečská 518/42, 198 00 Praha 9 Hloubětín ZA ROK 2017 Zpracoval: předkládá: Správce nemovitosti

Více

Směrnice č. 27. Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ)

Směrnice č. 27. Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ) Účetní jednotka: Stavební bytové družstvo Letohrad, Požárníků 791, Letohrad 561 51 Směrnice č. 27 Zásady pro stanovení nájemného a pro tvorbu Fondu oprav a údržby (FOÚ) Příloha č.1 Tiskopis: Plán oprav

Více

Rozsah služeb zahrnutých v paušální částce

Rozsah služeb zahrnutých v paušální částce Příloha č. 1 k příkazní smlouvě Rozsah služeb zahrnutých v paušální částce S odkazem na článek II. příkazní smlouvy o obstarání správy domu a výkonu některých práv a povinností plynoucích ze vztahu ke

Více

Platební řád BD Chabařovická , Praha 8

Platební řád BD Chabařovická , Praha 8 Platební řád BD Chabařovická 1327 1333, Praha 8 Bytové družstvo Chabařovická 1327 1333 Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1327 1333 přijímá a schvaluje tato pravidla

Více

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Bytové družstvo Rotavská, družstvo Jaroslava Foglara 1332, 155 00 Praha IČ: 26432722 Zápis v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl Dr,

Více

Zpráva o hospodaření za rok 2011

Zpráva o hospodaření za rok 2011 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2011 Vypracovala: 12.3.2012 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI SPRÁVCE: CONTEXT CONSULT s.r.o. Sídlo: PRAHA 9, ul. Bobkova 747 Kanceláře: IČ: 283 888 52 PRAHA 9, ul. Bobkova 747 Tel: 281 916 626 PRAHA 5, ul. Radlická 1305/69 E-mail: 100sprava@100sprava.cz

Více

Z p r á v a o hospodaření přehled o příjmech a výdajích : od 1. ledna do. 31.12. 2013. AKTIVA:.. 20 984 661,74 z toho:

Z p r á v a o hospodaření přehled o příjmech a výdajích : od 1. ledna do. 31.12. 2013. AKTIVA:.. 20 984 661,74 z toho: * Bytové družstvo U Soutoku: Praha 4 - Modřany, U zastávky 1544/7 IČO : 63 08 17 50 * Z p r á v a o hospodaření přehled o příjmech a výdajích : od 1. ledna do. 31.12. 2013 AKTIVA:.. 20 984 661,74 z toho:

Více

Smlouva o zajišťování správy společných částí domu

Smlouva o zajišťování správy společných částí domu Smlouva o zajišťování správy společných částí domu uzavřená podle příslušných ustanovení občanského zákoníku, zejména 2430 až 2444 (příkazní smlouva): Stavební bytové družstvo Olomouc se sídlem v Olomouci,

Více

1. Oběh účetních dokladů

1. Oběh účetních dokladů ÚČETNÍ SMĚRNICE PRO, SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ MOCHOVSKÁ 521-525. podrobněji upravujícími Pravidla pro přispívání vlastníků jednotek na náklady na opravy a udržování společných částí domu a na úhradu služeb

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 00/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zjednodušeném

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva Záhorského. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO ZÁHORSKÉHO PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva Záhorského 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA ZÁHORSKÉHO Stránka 1 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4.

Více

ROZBORY HOSPODAŘENÍ HOSPODÁŘSKÁ ČINNOST MĚSTA SPRAVOVÁNÍ MAJETKU MĚSTA. za I. pololetí 2014

ROZBORY HOSPODAŘENÍ HOSPODÁŘSKÁ ČINNOST MĚSTA SPRAVOVÁNÍ MAJETKU MĚSTA. za I. pololetí 2014 ROZBORY HOSPODAŘENÍ HOSPODÁŘSKÁ ČINNOST MĚSTA SPRAVOVÁNÍ MAJETKU MĚSTA za I. pololetí 2014 Správu provádí: Správa nemovitostí Klatovy s.r.o. Adresa: Dobrovského 148/II, Klatovy IČ: 26383161 Tel. a fax

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2010 Vypracovala: 13.3.2011 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

Zpráva o hospodaření za rok 2012

Zpráva o hospodaření za rok 2012 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2012 Vypracovala: 12.3.2013 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

Zásady. pro stanovení nájemného a rozúčtování cen služeb v bytech a nebytových prostorách v majetku družstva aktualizované znění.

Zásady. pro stanovení nájemného a rozúčtování cen služeb v bytech a nebytových prostorách v majetku družstva aktualizované znění. Zásady pro stanovení nájemného a rozúčtování cen služeb v bytech a nebytových prostorách v majetku družstva aktualizované znění Základní pojmy 1. Nájemným se rozumí cena za užívání pronajatého družstevního

Více

Rozsah služeb. 1. Základní balíček. 2. Rozšířený balíček

Rozsah služeb. 1. Základní balíček. 2. Rozšířený balíček O společnosti Naše společnost byla založena v roce 2009 a její hlavní podnikatelskou činností je správa nemovitostí, především pak bytových domů. Aktuálně spravujeme více než 1 500 jednotek v Plzni a jeho

Více

Platební řád BD Slancova, Praha 8

Platební řád BD Slancova, Praha 8 Platební řád BD Slancova, Praha 8 Bytové družstvo Slancova, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Slancova přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu nájmů družstevních bytů (příspěvků

Více

Nabídka služeb Stavebního bytového družstva POKROK pro Bytové družstvo SEDLČANSKÁ, IČO:

Nabídka služeb Stavebního bytového družstva POKROK pro Bytové družstvo SEDLČANSKÁ, IČO: SBD POKROK, Kollárova 157/18, 186 00, Praha 8 IČO 00034398, DIČ CZ00034398 zapsáno v ORMS, oddíl Dr XCVIII, vložka 53 Tel. : 225339246, e-mail: pravni@pokrok.cz, www.pokrok.cz Nabídka služeb Stavebního

Více

Čl. 1. Předmět úpravy

Čl. 1. Předmět úpravy Směrnice Okresního stavebního bytového družstva o nájemném z bytů pořízených v družstevní bytové výstavbě a úhradách za plnění poskytovaná s užíváním těchto bytů Čl. 1 Předmět úpravy 1. Tyto směrnice upravují

Více

ÚČTOVÁNÍ HOSPODÁŘSKÉ ČINNOSTI SM 03

ÚČTOVÁNÍ HOSPODÁŘSKÉ ČINNOSTI SM 03 Strana 1 / 5 ÚČTOVÁNÍ HOSPODÁŘSKÉ ČINNOSTI Číslo dle rozdělovníku: Funkce : Jméno : Datum : Podpis : Zpracoval : Místostarostka, PVK Bc. Jana Čermáková 2.3.2009 Kontroloval: ekonomka Anna Hnízdilová 3.3.2009

Více

SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK BĚLUŇSKÁ 1840

SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK BĚLUŇSKÁ 1840 SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK BĚLUŇSKÁ 1840 Běluňská 1840/6, 193 00 Praha 9, Ič. 247 57 454 P R A V I D L A o poskytování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů v domě Část 1 I. 1) Pravidla

Více

Rámcová nabídka na správu objektu a činnost profesionálního předsedy společenství

Rámcová nabídka na správu objektu a činnost profesionálního předsedy společenství Stavební bytové družstvo SEVERNÍ MĚSTO Lodžská 568/14, 181 00 Praha 8 zapsané v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl Dr.XCVIII. vložka 541, IČ:00034720, DIČ: CZ00034720 Rámcová nabídka

Více

Kapitola 1 - Základy účetnictví Výsledky testů

Kapitola 1 - Základy účetnictví Výsledky testů Kapitola 1 Základy účetnictví Výsledky testů 1 B, C, D 2 C, D 3 B, D 4 D 5 A, C 6 C, D 7 D 8 B, D 9 B 10 B, C 11 C, D 12 C, D 70 Úloha 1. 1 Určení aktiv a pasiv Zařaďte níže uvedené položky do tabulky,

Více

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA OMLENICKÁ 436 KAPLICE IČO: 00583782 ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, OMLENICKÁ 436, KAPLICE 1. Úvod Základní škola, Omlenická 436, Kaplice je právním subjektem od roku 1994.

Více

Příkazní smlouva. uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ), zejména ustanoveními 2430 a násl.

Příkazní smlouva. uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ), zejména ustanoveními 2430 a násl. Příkazní smlouva uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ), zejména ustanoveními 2430 a násl. I. Účastníci smlouvy Společenství vlastníků Chabařovická

Více

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava 553 780 700 epodatelna@rozvojsbd.cz www.rozvojsbd.cz Obsah: ZPRAVODAJ 1. Úvodní slovo předsedy

Více

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI SPRÁVCE: CONTEXT CONSULT s.r.o. Sídlo: PRAHA 9, ul. Bobkova 747 Kanceláře: IČ: 283 888 52 PRAHA 9, ul. Bobkova 747 Tel: 281 916 626 PRAHA 5, ul. Radlická 1305/69 E-mail: 100sprava@100sprava.cz

Více

S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Trávníky, bytové družstvo se sídlem na adrese Příčná 1541, 765 02 Otrokovice IČO: 00048852 zapsané v rejstříku u Krajského

Více

Zprávu o hospodaření společenství, stavu finančních prostředků a činnosti správce za rok 2011

Zprávu o hospodaření společenství, stavu finančních prostředků a činnosti správce za rok 2011 SBD POKROK, Kollárova 157/18, 186, Praha 8 IČ 34398, DIČ CZ34398, zapsáno v OR MS, odd. Dr XCVIII, vl. 53 Tel.: 225 339 268, fax: 225 339 78, e-mail: brezinav@pokrok.cz Společenství Bukolská 86 Sídlo:

Více

Podklady ve čtvrtek, 17.záři 2015 v 17:30 hod v restauraci U vodárny

Podklady ve čtvrtek, 17.záři 2015 v 17:30 hod v restauraci U vodárny Podklady pro jednání 7. shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro dům Řipská 6/1445, které se uskuteční ve čtvrtek, 17.záři 2015 v 17:30 hod v restauraci U vodárny (Praha 3, Korunní 75, velký salonek)

Více

Platební řád BD Chabařovická

Platební řád BD Chabařovická Platební řád BD Chabařovická 1327-1333 Bytové družstvo Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1327 1333 přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu

Více

Číslo řádku. C.IV. Jiná aktiva celkem Náklady příštích období (381) Číslo řádku. B. Cizí zdroje celkem

Číslo řádku. C.IV. Jiná aktiva celkem Náklady příštích období (381) Číslo řádku. B. Cizí zdroje celkem ROZVAHA (BILANCE) Zpracováno v souladu s Společenství vlastníků jednotek Nad Přehradou 619, Praha 10 017 74 956 Nad Přehradou 619, Horní Měcholupy Praha 10 PSČ: 109 00 A K T I VA Stav k poslednímu dni

Více

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Sestavená dne 20. 1. 2012 Forma hospodaření: Zřizovatel: Příspěvková organizace Město

Více

Vzorová smlouva o správě nemovitostí

Vzorová smlouva o správě nemovitostí SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY DOMU A POZEMKU (SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTÍ) organizace: Aval Rent s.r.o. se sídlem: K Linhartu 200/27, Doubí, 360 07 Karlovy Vary IČ: 29064619 zapsáno ve veřejném rejstříku

Více

Mandátní smlouva o obstarání správy společných částí domu s jednotkami ve vlastnictví

Mandátní smlouva o obstarání správy společných částí domu s jednotkami ve vlastnictví Mandátní smlouva o obstarání správy společných částí domu s jednotkami ve vlastnictví uzavřená podle 566 až 576 obchodního zákoníku a zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění, kterým se upravují některé spoluvlastnické

Více

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008:

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: Příloha č.1 Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: údaje v Kč hospodářský výsledek 199 ZOBF 1 586 271 příjmy z

Více

Výše nájemného. IV. Lhůty placení nájemného. 1 Nájemné je pravidelným měsíčním příspěvkem.

Výše nájemného. IV. Lhůty placení nájemného. 1 Nájemné je pravidelným měsíčním příspěvkem. SMĚRNICE NA TVORBU NÁJEMNÉHO Tato směrnice je vyhotovena v souladu se stanovami družstva a zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích a družstvech I. Předmět směrnice Tato směrnice vymezuje pravidla,

Více

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 ZÁKLADNÍ ŠKOLA OMLENICKÁ 436 KAPLICE IČO: 00583782 ROZBOR HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, OMLENICKÁ 436, KAPLICE 1. Úvod Základní škola, Omlenická 436, Kaplice je právním subjektem od roku 1994.

Více

ZPRÁVA. o hospodaření SVJ za období ROKU 2011

ZPRÁVA. o hospodaření SVJ za období ROKU 2011 ZPRÁVA o hospodaření SVJ za období ROKU 2011 V tomto roce bylo hospodaření SVJ, tak jako v roce minulém orientováno především na minimalizaci výdajů z běžného účtu SVJ a tvorbu rezervy finančních prostředků

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1

BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD. Bytového družstva JW. PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 BYTOVÉ DRUŽSTVO JW PLATEBNÍ ŘÁD Bytového družstva JW 2014 PLATEBNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA JW, IČ 021 21 590 Stránka 1 OBSAH 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Základní pojmy... 3 3. Základní úhrady... 3 4. Platby

Více

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit:

Platební řád. Článek 1. A/ Členové družstva, kteří jsou nájemci družstevního bytu, jsou povinni hradit: Platební řád Bytové družstvo Lucemburská 2136/16 podle článku 26 a násl. Stanov Bytového družstva přijímá a schvaluje tato pravidla pro platby členů družstva (dále jen Platební řád ): Článek 1. A/ Členové

Více

INFORMACE SPRÁVCE O HOSPODAŘENÍ ZA OBDOBÍ 1-12/2014 a stavu ke dni 30.4.2015 SUBJEKT : SVJ Ladova 5/2043 ZÁKLADNÍ ÚDAJE

INFORMACE SPRÁVCE O HOSPODAŘENÍ ZA OBDOBÍ 1-12/2014 a stavu ke dni 30.4.2015 SUBJEKT : SVJ Ladova 5/2043 ZÁKLADNÍ ÚDAJE INFORMACE SPRÁVCE O HOSPODAŘENÍ ZA OBDOBÍ 1-12/2014 a stavu ke dni 30.4.2015 SUBJEKT : SVJ Ladova 5/2043 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Správce : Green Lions a.s., Vocelova 1, Praha 2, tel. 224 217 069 Facility Manager

Více

Zúčtování se zaměstnanci a institucemi sociálního a zdravotního pojištění

Zúčtování se zaměstnanci a institucemi sociálního a zdravotního pojištění Finanční účetnictví Přednáška 28.3. Zúčtování se zaměstnanci a institucemi sociálního a zdravotního pojištění 33. skupina účtů. i zúčtovací vztahy k institucím sociálního a zdravotního pojištění zúčtovací

Více

Rozpočet SVJ na rok 2018

Rozpočet SVJ na rok 2018 Společenství vlastníků Ruská 1239, 1238, 1237, Praha 10 IČ: 720 20 750 Zápis v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeného Městským soudem v Praze oddíl S, vložka 9988 Rozpočet SVJ na rok 2018

Více

tuto smlouvu o zajišťování správy společných částí domu

tuto smlouvu o zajišťování správy společných částí domu Smlouva o zajišťování správy společných částí domu Podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku, zejména ustanovení 566 až 575 a ve smyslu zák.č.72/1994 Sb. ve znění pozdějších předpisů, kterým se

Více

Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty

Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty A) V oblasti neinvestičních dotací. Program IV. Údržba a provoz sportovních zařízení. - zpracování metodiky předkládání

Více

Komplexní předvaha - účty

Komplexní předvaha - účty Strana: 1 021100 Budovy 61 783 66 61 783 66 61 783 66 Celkem syntetika 021 : 61 783 66 61 783 66 61 783 66 029100 Ostatní dlouhodobý hmotný majetek 3 711 792,12 3 711 792,12 3 711 792,12 Celkem syntetika

Více

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan Děkujeme, že jste přišli 1. Zahájení jednání shromáždění 2. Zpráva o činnosti výboru SVJ 3. Zpráva o činnosti správce 4. Zpráva

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů Základní účtování nákladů a výnosů 6 6.8 Základní účtování nákladů a výnosů 6.8.1 Vymezení pojmu náklady a výnosy Náklady Při podnikatelské činnosti dochází ke spotřebě majetkových složek (například spotřeba

Více

Příloha stanov č. 1 Pravidla pro rozúčtování nákladů, stanovení záloh a jejich vyúčtování

Příloha stanov č. 1 Pravidla pro rozúčtování nákladů, stanovení záloh a jejich vyúčtování Příloha stanov č. 1 Pravidla pro rozúčtování nákladů, stanovení záloh a jejich vyúčtování - Pravidla rozúčtování nákladů vzniklých při užívání jednotek v domě, správě domu a pozemku - Pravidla pro stanovení

Více

Bytové družstvo E. Destinové 44 Emy Destinové 1023/44, České Budějovice. Zápis z členské schůze Bytového družstva E.

Bytové družstvo E. Destinové 44 Emy Destinové 1023/44, České Budějovice. Zápis z členské schůze Bytového družstva E. Zápis z členské schůze Bytového družstva E.Destinové 44 která se konala 22. března 2018 1. Zahájení členské schůze Předsedkyně družstva zahájila schůzi. Přítomno bylo 20 členů, schůze tedy byla usnášeníschopná.

Více

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 1) zahájení, informace o činnosti Výboru SVJ 2) projednání návrhu nových stanov

Více

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky ke dni... 31.12.2015 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560 (v tisících Kč)

Více

Bytové družstvo Kamenice Sídliště II 26, Kamenice, PSČ je zapsané v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl DR, vložka 2943

Bytové družstvo Kamenice Sídliště II 26, Kamenice, PSČ je zapsané v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl DR, vložka 2943 Bytové družstvo Kamenice Sídliště II 26, Kamenice, PSČ 251 68 je zapsané v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl DR, vložka 2943 Směrnice o nájemném z družstevních bytů a družstevních nebytových

Více

Komentář k vyúčtování zálohových plateb hrazených Společenstvím vlastníků jednotek domu čp.1701/55 v období od 1.1.2004 do 31.12.

Komentář k vyúčtování zálohových plateb hrazených Společenstvím vlastníků jednotek domu čp.1701/55 v období od 1.1.2004 do 31.12. Komentář k vyúčtování zálohových plateb hrazených Společenstvím vlastníků jednotek domu čp.1701/55 v období od 1.1.2004 do 31.12.2004 Skutečné náklady na provoz celé budovy činily v roce 2004 celkem 13

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ:

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ: ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK 2017 Česká rada dětí a mládeže Senovážné náměstí 977/24 110 00 Praha 1 IČ: 68379439 1. Popis struktury výnosů a nákladů za rok 2017 Struktura výnosů V roce 2017 dosáhly

Více

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava

Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu. U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, Opava Rozvoj, stavební bytové družstvo správce a vlastník bytového fondu U Cukrovaru 1282/9, Kateřinky, 747 05 Opava 553 780 700 epodatelna@rozvojsbd.cz www.rozvojsbd.cz Obsah: ZPRAVODAJ 1. Vyúčtování služeb

Více

Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018

Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018 Základní škola Jiříkov, okres Děčín, Moskevská 740, příspěvková organizace,407 53 Jiříkov IČO:70698490 Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018 Zpracovala:

Více

Bytové družstvo Na Malovance 14 Na Malovance 530/14, Praha 6 - Střešovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o hospodaření družstva v roce 2014

Bytové družstvo Na Malovance 14 Na Malovance 530/14, Praha 6 - Střešovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o hospodaření družstva v roce 2014 Bytové družstvo Na Malovance 14 Na Malovance 530/14, Praha 6 - Střešovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o hospodaření družstva v roce 2014 Praha březen 2015 Vypracoval: Ing. Tomáš CHALUPECKÝ předseda družstva Obchodní

Více

Čerpání k 31. 12. 2013: Kč 3 768 978,00

Čerpání k 31. 12. 2013: Kč 3 768 978,00 Městská knihovna Klatovy Balbínova 59, 339 01 Klatovy 376 347 461, ekonom@knih-kt.cz KOMENTÁŘ K ROZBORU HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2013 V roce 2013 knihovna hospodařila s těmito prostředky: 1/ Příspěvek na činnost

Více