Výroční zpráva. za rok 2008

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva. za rok 2008"

Transkript

1 Výroční zpráva Společenství vlastníků jednotek objektu U9 za rok 2008 Zpracovali: Ing. P. Pecherová a Ing. O. Marek Strana 1 (celkem 7)

2 1. Úvod Vážení vlastníci, předkládáme Vám výroční zprávu našeho Společenství vlastníků jednotek objektu U9 za rok 2008, která je tentokrát pro zvýšení přehlednosti zpracována do jednoho dokumentu s přílohami. Naleznete zde nejen všechny klíčové informace týkající se našeho domu v roce 2008 ale vzhledem k termínu konání shromáždění vlastníků jsou zde obsaženy i stěžejní informace k Pro úplnost uvádíme, že finanční data pro tuto zprávu byla převzata z účetnictví firmy Ikon. Rovněž Vám s potěšením sdělujeme, že v září 2009 byl dokončen nezávislý audit účetní závěrky SVJ U9 za rok 2008, kde auditor vydal výrok bez výhrad. Svěření vedení účetnictví firmě Ikon byl tedy krok správným směrem. 2. Zpráva o hospodaření SVJ U 9 za rok 2007 Společenství U9 používalo v roce 2008 tři bankovní účty. Z klasického běžného účtu v KB se prováděly úhrady faktur dodavatelům a jeho zůstatek k činil Kč. Dále je používán termínovaný účet v KB, na kterém se soustřeďují finanční prostředky na větší opravy dlouhodobého charakteru, jehož zůstatek činil k cca. 17,6 mil.kč. Kromě toho vede SVJ účet s označením Pozemky, na kterém byly deponovány finanční prostředky určené na odkup pozemků od Magistrátu hlavního města Prahy od vlastníků, kteří si chtěli pozemek zakoupit. K jeho zůstatek činil cca. 1,1 mil. Kč. V roce 2009 došlo k zaplacení požadované částky za pozemky ve prospěch Magistrátu hlavního města Prahy za všechny vlastníky, kteří byli zahrnuti do hromadných kupních smluv (další informace o odkupu jsou uvedeny v samostatné kapitole č.4 této zprávy). Ve snaze o zhodnocení finančních prostředků SVJ U9 a v rámci diverzifikace rizika byl v září 2009 zřízen jednorázový termínovaný vklad u GE Money Bank, kde bylo uloženo Kč na dobu 1 rok. Následující tabulka zachycuje informace o zůstatcích jednotlivých výše zmíněných účtů a stavu pokladny na drobné výdaje k 1.1 a a rovněž aktuální stavy k a Strana 2 (celkem 7)

3 Přehled stavů účtů společenství včetně pokladny stav k stav k stav k stav k Bežný účet v KB Kč Kč Kč Kč Termínovaný účet v KB Kč Kč Kč Kč Termínovaný účet v GE - Kč - Kč - Kč Kč Účet - POZEMKY Kč Kč Kč Kč Pokladní hotovost Kč Kč Kč Kč zdroj: údaje z účetnictví firmy Ikon z V měsíci květnu 2009 bylo provedeno správcovskou firmou Ikon vyúčtování záloh placených jednotlivými vlastníky za rok V následující tabulce je přehledně zpracováno porovnání nákladů a záloh za společenství U9 jako celek, individuální vyúčtování obdržel každý vlastník v písemné podobě. Vyúčtování za rok 2008 za Společenství U9 jako celek Název služby náklady zálohy saldo TEPLO ,65 Kč ,00 Kč ,65 Kč TUV ,15 Kč ,00 Kč ,85 Kč VODA ,76 Kč ,00 Kč ,24 Kč ÚKLID ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč VÝTAH ,28 Kč ,00 Kč ,28 Kč STA ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ELEKTŘINA ,26 Kč ,00 Kč ,74 Kč ODPAD ,60 Kč ,00 Kč ,40 Kč POJISTKA ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč SPRÁVA ,70 Kč ,00 Kč ,30 Kč OSTATNÍ SLUŽBY ,20 Kč ,00 Kč ,20 Kč POZEMEK ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Manipulační popl. upomínka 5 600,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Celkem ,60 Kč ,00 Kč ,60 Kč zdroj: údaje z účetnictví firmy Ikon z Vlastníci mající nedoplatky byli o této skutečnosti informováni dopisem. Případné přeplatky z vyúčtování byly vlastníkům vráceny do a to prostřednictvím České pošty poštovní poukázkou nebo převodem na bankovní účet. Pro rok 2009 jsme z důvodu přehlednějšího sledování nákladů na služby přistoupili k podrobnějšímu rozpisu předpisu za služby. Předpis pro rok 2009 nově obsahuje i položku Vandalismus a drobné opravy (zúčtovatelná záloha), ze které jsou placeny drobné opravy, které podle bodu 8.3. Stanov SVJ U9 nemohou být placeny z Fondu oprav (tj. Dlouhodobých záloh na větší opravy ). Zároveň bude mít vlastník větší přehled o tom, kolik Strana 3 (celkem 7)

4 náklady spojené s vandalismem přibližně stojí. Předpis plateb do Fondu oprav (tj. Dlouhodobých záloh na větší oprav ) zůstal na základě rozhodnutí Shromáždění vlastníků SVJ U9 v nezměněné výši. Čerpání fondu oprav (FO) tj. provedené opravy v roce 2008 a v 1. až 3. čtvrtletí jsou blíže specifikovány v samostatné kapitole č. 5 této zprávy. V příloze č.2 je uvedeno čerpání fondu oprav podle jednotlivých středisek hospodaření zpracovaných firmou Ikon za rok V příloze č.3 jsou uvedeny disponibilní fondy podle jednotlivých středisek hospodaření zpracovaných firmou Ikon k (tj. jsou zde odečteny dlužné částky nezaplacené dlužníky jednotlivých středisek a již zasmluvněné výdaje za provedené opravy (např. rekonstrukce rampy, oprava zatékání do ateliérů, kamerový systém, nové poštovní schránky, nástěnky atd.) Za rok 2008 bylo za Společenství vlastníků jednotek U9 zpracováno daňové přiznání k dani z příjmu právnických osob, které bylo v termínu doručeno místně příslušnému finančnímu úřadu. Za rok 2008 byla zaplacena daň z příjmu ve výši Kč. V příloze č.1 k této zprávě je uveden Výkaz zisku a ztráty a Rozvaha (bilance) společenství za období od 1.1. do Z uvedené tabulky vyplývá, že došlo k nárůstu Aktiv společenství z 32,55 mil. Kč na 36,48 mil. Kč. Obdobným způsobem se změnila i Pasiva. Účetní závěrka SVJ U9 za rok 2008 byla ověřena nezávislým auditorem firmou PKM Audit & Tax s.r.o.. Dle názoru auditora účetní závěrka podává věrný a poctivý obraz aktiv, pasiv a finanční situace společenství vlastníků jednotek objektu U9 k a nákladů, výnosů a výsledků jejího hospodaření za rok 2008 v souladu s českými účetními předpisy. 3. Dluhy a dlužníci Vzhledem k tomu, že nám zákon na ochranu osobních údajů neumožňuje zde uvést výčet největších dlužníků objektu SVJ U9 spolu s dlužnými částkami, budeme o nich informovat na shromáždění vlastníků. Pro úplnost zde uvádíme obecné informace k této problematice. Do doby zpracování této zprávy bylo žalováno 12 dlužníků, v žádné z kauz nebylo rozhodnuto v neprospěch SVJ U9. Ve dvou případech došlo k zaplacení dlužné částky, ostatní ještě probíhají. V případě největšího dlužníka fyzické osoby je v současné době vedeno Strana 4 (celkem 7)

5 exekuční řízení. Po vyznačení doložky právní moci na rozhodnutí o exekuci již bude moci exekutor činit úkony související s prodejem bytové jednotky. Velké problémy nám rovněž způsobují dluhy největšího dlužníka právnické osoby, která v našem objektu vlastní určité procento jednotek. Na tuto právnickou osobu byl po několikaměsíčním turbulentním vývoji usnesením Městského soudu v Praze prohlášen konkurs. Dne byla podána k Městskému soudu v Praze žaloba o určení pravosti pohledávky přihlášené do insolventního řízení. Chtěli bychom ujistit vlastníky, že SVJ U9 celou kauzu pečlivě sleduje a že využívá veškerých prostředků v mezích zákona, abychom se domohli svých práv a došlo k zaplacení dlužných částek a k zamezení dalšímu narůstání dluhů. V následující tabulce uvádíme vývoj dluhů této právnické osoby X v čase částky jsou uvedeny kumulativně za celé SVJ U9. k k k dluh právnické osoby X Kč Kč Kč 4. Převod pozemků Během roku 2008 advokátní kancelář - JUDr. Petr Balcar SPOLEČNÁ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ Balcar, Prokopec, Veselý a partneři - připravila tři hromadné kupní smlouvy na prodej pozemků pod objektem U9. Jedna smlouva byla určena pro právnické osoby a druhé dvě smlouvy pro fyzické osoby. Do hromadných kupních smluv advokátní kancelář zahrnula vlastníky, kteří měli řádně vyplněnou plnou moc a byli v době uzávěrky přípravy kupních smluv majiteli jednotky v objektu U9. V říjnu 2008 byly smlouvy podepsány a a byly v rámci Magistrátu hl.m. Prahy vyznačeny doložky platnosti právního úkonu. Platba za pozemky dle částek uvedených v hromadných kupních smlouvách se uskutečnila v únoru 2009 na základě výzvy magistrátu. Peníze byly převedeny z účtu, který byl pro tyto účely v SVJ U9 zřízen a na který v roce 2007 jednotliví vlastnici poslali příslušnou částku za svůj podíl na pozemku. Magistrát požádal o zápis vlastnického práva na katastrálním úřadě dne 1. června V době vzniku této zprávy jsou již všechny tři smlouvy na katastrálním úřadě zapsány a probíhá předávání kupních smluv vlastníkům. Firma Ikon jednotlivé vlastníky písemně Strana 5 (celkem 7)

6 vyzvala k osobnímu odběru smlouvy v úředních hodinách Ikonu v U9 nebo druhá možnost byla zaslání smlouvy doporučeně do vlastních rukou na náklady vlastníka. Hromadné kupní smlouvy s vyznačeným zápisem vlastnického práva pro vlastníky, jejichž příjmení začínají písmeny M Ž, obdrží SVJ U9 v nejbližších dnech. Po jejich obdržení budou i tito vlastníci vyzváni k vyzvednutí smluv. V případě, že po uzávěrce (cca srpen 2008) hromadné kupní smlouvy došlo ke změně vlastníka jednotky, byl pozemek převeden na původního vlastníka jednotky, který je uveden v hromadné kupní smlouvě. V tomto případě je nutné se obrátit na výše uvedenou advokátní kancelář a dořešit převod pozemků mezi starým a novým vlastníkem příslušné jednotky. Výše uvedená advokátní kancelář vyzývá vlastníky, kteří nebyli zařazeni do hromadných kupních smluv z důvodu nesprávné plné moci anebo vůbec plnou moc nevystavili, k uzavření individuální kupní smlouvy. Vlastníkům, kteří poslali peníze za převod pozemků na zvláštní účet SVJ U9 a nebyli zařazeni do hromadných kupních smluv, byly peníze vráceny. V případě jakýkoliv dotazů týkajících se převodu pozemků je nutné se obrátit na pí Karin Zachovou z firmy IKON, která podá vlastníkům informaci, zda jsou uvedeni v hromadné kupní smlouvě, zda jim byly vráceny peníze za převod v případě vyřazení z hromadné kupní smlouvy; anebo poskytne kontakt na pracovnici výše uvedené advokátní kanceláře. 5. Hlavní realizované opravy v roce 2008 a v 1. až 3. čtvrtletí 2009 Oprava prodloužení životnosti střechy (kromě vchodu č.p. 2153) Oprava havarijního stavu teras ateliérů a zatékání do bytů pod těmito terasami Oprava havarijního stavu rampy (konzole) u vchodů č.p až 2146 Výměna poštovních schránek a instalace nosičů na tiskoviny ve vchodech č.p. 2144, 2145, 2146, 2147, 2148 a 2151 Instalace nových nástěnek ve vchodech, které odpovídají požárně bezpečnostním předpisům Instalace kamerového systému ve vchodech č.p a 2148 Výměna dveří u některých jednotek občanské vybavenosti družstva Badem Výměna vstupních dveří ve vchodě č.p Strana 6 (celkem 7)

7 6. Přílohy příloha č.1 - Výkaz zisku a ztráty a Rozvaha (bilance) společenství za období od 1.1. do příloha č.2 - čerpání fondu oprav podle jednotlivých středisek hospodaření zpracovaných firmou Ikon k příloha č.3 disponibilní fondy podle jednotlivých středisek hospodaření zpracovaných firmou Ikon k (tj. jsou zde odečteny dlužné částky nezaplacené dlužníky jednotlivých středisek a již zasmluvněné výdaje za provedené opravy (např. rekonstrukce rampy, oprava zatékání do ateliérů, kamerový systém, nové poštovní schránky, nástěnky atd.) Strana 7 (celkem 7)

zdroj: daňové přiznání za rok 2008 zpracované firmou Ikon a předložené FÚ

zdroj: daňové přiznání za rok 2008 zpracované firmou Ikon a předložené FÚ Příloha č.1 ROZVAHA (Bilance) Společenství vlastníků jednotek objektu U9 období: 1.1.2008-31.12.2008 v celých tisících Kč výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. označení TEXT stav k 1.1.2008 stav

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2010 Vypracovala: 13.3.2011 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

Zpráva o hospodaření za rok 2011

Zpráva o hospodaření za rok 2011 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2011 Vypracovala: 12.3.2012 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

Zpráva o hospodaření za rok 2014

Zpráva o hospodaření za rok 2014 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2014 Vypracovala: 3.4.2015 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů Založení základní evidence evidence objektů bytů a nebytových prostor evidence pasportů bytů a nebytových prostor evidence ploch místností nebo celkových ploch objektů evidence ploch pro vytápění TUV nastavení

Více

Zpráva o hospodaření za rok 2013

Zpráva o hospodaření za rok 2013 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2013 Vypracovala: 14.3.2014 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5. Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014 Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.2015 V roce 2014 byla do fondu oprav předepisována částka ve

Více

NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám

NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám TOMMI holding, spol. s r.o. NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám 1 Vážení, dovolte, abychom Vám

Více

Číslo řádku. C.IV. Jiná aktiva celkem Náklady příštích období (381) Číslo řádku. B. Cizí zdroje celkem

Číslo řádku. C.IV. Jiná aktiva celkem Náklady příštích období (381) Číslo řádku. B. Cizí zdroje celkem ROZVAHA (BILANCE) Zpracováno v souladu s Společenství vlastníků jednotek Nad Přehradou 619, Praha 10 017 74 956 Nad Přehradou 619, Horní Měcholupy Praha 10 PSČ: 109 00 A K T I VA Stav k poslednímu dni

Více

Zpráva k účetní závěrce za rok 2010.

Zpráva k účetní závěrce za rok 2010. Zpráva k účetní závěrce za rok 2010. Společenství Archangelská 864,865,868 (dale jen společenství ) je právnickou osobou, je zapsáno v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu S, vložka

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce. Společenství jednotek Zelenečská Zelenečská 518/42, Praha 9 - Hloubětín ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce. Společenství jednotek Zelenečská Zelenečská 518/42, Praha 9 - Hloubětín ZA ROK 2017 V Praze dne 18. 9. 2018 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ zpráva o činnosti správce Společenství jednotek Zelenečská 516-520 Zelenečská 518/42, 198 00 Praha 9 Hloubětín ZA ROK 2017 Zpracoval: předkládá: Správce nemovitosti

Více

Zpráva o hospodaření za rok 2012

Zpráva o hospodaření za rok 2012 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2012 Vypracovala: 12.3.2013 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek domu čp. 1701, Štúrova 55, Praha 4 Štúrova 1701/55, 142 00 Praha 4 IČ: 26762579 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ za ROK 2006 Zpracoval: Správní firma Předkládá: Výbor společenství BUSSMARK,

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2014 jsou

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2017 jsou

Více

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 2.6.2010 Přítomni: Neomluveni: p. Milan Slavíček předseda p. Zdeněk Lážek místopředseda pí. Lenka Dúpalová

Více

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ ZA ROK 2016 ( materiál pro jednání 24. schůze shromáždění vlastníků jednotek, konané

Více

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

Stavební bytové družstvo Litoměřice, Novobranská 10

Stavební bytové družstvo Litoměřice, Novobranská 10 Stavební bytové družstvo Litoměřice, Novobranská 1 Výběr ekonomických ukazatelů 218 Shromáždění delegátů 11.5.219 v Roudnici n/l E-mail : sbdltm@sbdltm. cz http:// www.sbdltm.cz SBD Litoměřice Vybrané

Více

Informace z organizačně-právního úseku

Informace z organizačně-právního úseku V Tišnově dne 10.12.2009 Zpravodaj č. 2/2009 Informace z organizačně-právního úseku Informace o převodech bytů do osobního vlastnictví K 30.6.2009 požádalo 41 družstevníků o převod bytu do osobního vlastnictví,

Více

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015

Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období / 2015 Zpráva o činnosti správce a hospodaření při správě společných částí domu a pozemků za rok období 01-12 / 2015 polyfunkčního domu na adrese Kurta Konráda č.p. 2457/6,2457/8 a Ocelářská 2457/7 Praha 9 -

Více

Stavební bytové družstvo Litoměřice, Novobranská 10

Stavební bytové družstvo Litoměřice, Novobranská 10 Stavební bytové družstvo Litoměřice, Novobranská 10 Výběr ekonomických ukazatelů 2014 Shromáždění delegátů 23.5.2015 v Roudnici n/l E-mail : sbdltm @ sbdltm. cz http:// www. sbdltm. cz SBD Litoměřice Vybrané

Více

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008:

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: Příloha č.1 Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: údaje v Kč hospodářský výsledek 199 ZOBF 1 586 271 příjmy z

Více

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 10.5.2012 Přítomni: Začátek schůze: p. Milan Slavíček předseda p. Zdeněk Lážek místopředseda p. Richard Vavrda

Více

Analytické testy věcné správnosti

Analytické testy věcné správnosti Analytické testy věcné správnosti Procedura 3 ÚROKOVÉ VÝNOSY Na základě zůstatků bankovních účtů na počátku, v průběhu a na konci účetního období a na základě průměrné úrokové míry (z konfirmace či jiných

Více

Výroční zpráva o hospodaření družstva za rok 2014

Výroční zpráva o hospodaření družstva za rok 2014 Stavební bytové družstvo, Na Radouči 1221, Mladá Boleslav Výroční zpráva o hospodaření družstva za rok 2014 Předseda představenstva: Ing. Jaroslav Borovička Místopředseda: Miroslav Bartoníček Obsah : 1.

Více

Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce

Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce Nabídka na komplexní správu nemovitosti Společenství pro dům K Botiči 409/2 Praha 10 - Vršovice kontakt: Lenka Skalická Kancelář: Bystrá 761, Praha

Více

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

EKONOMIKA BEZPEČNOSTNÍ FIRMY

EKONOMIKA BEZPEČNOSTNÍ FIRMY EKONOMIKA BEZPEČNOSTNÍ FIRMY EKONOMICKÁ DATA ING. JANA VODÁKOVÁ, PH.D. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu (reg. č.: CZ.1.01/2.2.00/15.0070)

Více

8 ÚČETNÍ ZÁVĚRKA A ÚČETNÍ PŘÍKAZY

8 ÚČETNÍ ZÁVĚRKA A ÚČETNÍ PŘÍKAZY 8 ÚČETNÍ ZÁVĚRKA A ÚČETNÍ PŘÍKAZY Právní úprava... 1 Význam účetní závěrky a její druhy... 1 Přípravné práce před účetní závěrkou... 2 Uzávěrka účtů v hlavní knize... 4 Obsah a struktura účetních výkazů

Více

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2012 VII. Účetní závěrka Ústeckého kraje k

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2012 VII. Účetní závěrka Ústeckého kraje k Účetní uzávěrka Ústeckého kraje je sestavena k rozvahovému dni 31. 12. 2012 dle 18 a 19 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů. Účetní závěrka je zpracována v souladu s vyhláškou

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje:

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje: Nabídka služeb NABÍDKA SLUŽEB Informace o firmě Společnost Sia Consulting, s.r.o. podniká v oboru vedení účetnictví, daňové evidence a správy nemovitostí. Zajišťujeme ekonomické činnosti spojené se správou

Více

Pozvánka. na 8. schůzi shromáždění Společenství vlastníků Žárovická 1642

Pozvánka. na 8. schůzi shromáždění Společenství vlastníků Žárovická 1642 Společenství vlastníků Žárovická 1642 Žárovická 1642, 190 16 Praha Újezd nad Lesy IČ 28 97 66 22, mailto:svjarovicka1642@volny.cz Pozvánka na 8. schůzi shromáždění Společenství vlastníků Žárovická 1642

Více

odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 Obec Švábov se sídlem Švábov 37, 588 51 Batelov, IČO: 47367105 za rok 2014

odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 Obec Švábov se sídlem Švábov 37, 588 51 Batelov, IČO: 47367105 za rok 2014 Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 2001/2015 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Švábov se sídlem Švábov 37, 588 51 Batelov,

Více

Zpráva správce o hospodaření, finančním stavu objektu, o opravách a údržbě objektu Společenství vlastníků Barrandov IČ: k

Zpráva správce o hospodaření, finančním stavu objektu, o opravách a údržbě objektu Společenství vlastníků Barrandov IČ: k STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO REMOSTAV sídlem: Bazovského 1117, 163 00 Praha 6 Řepy IČO: 00407275 OR: Městský soud v Praze, oddíl Dr C I, vložka 2 Zpráva správce o hospodaření, finančním stavu objektu, o opravách

Více

Rozsah služeb zahrnutých v paušální částce

Rozsah služeb zahrnutých v paušální částce Příloha č. 1 k příkazní smlouvě Rozsah služeb zahrnutých v paušální částce S odkazem na článek II. příkazní smlouvy o obstarání správy domu a výkonu některých práv a povinností plynoucích ze vztahu ke

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Skřinářov

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Obec Skřinářov Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: Č. j.: KUJI 41221/2016 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Skřinářov se sídlem Skřinářov 28, 594 53 Osová

Více

TaxReal s.r.o. VVkurzy.cz - profesionální kurzy účetnictví, mezd a daní. Základy účetnictví

TaxReal s.r.o. VVkurzy.cz - profesionální kurzy účetnictví, mezd a daní. Základy účetnictví TaxReal s.r.o. 2018 Obsah 1. Úvod do účetnictví...3 1.1. Význam a funkce účetnictví...3 1.2. Právní úprava účetnictví...3 1.3. Účetní zásady...4 1.4. Účetní jednotky...4 1.5. Kategorie účetních jednotek...5

Více

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU.

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. Podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku, zejména ustanovení 566 a 575 a ve smyslu zákona č.72/1994sb. v platném znění, kterým se upravují některé

Více

Přehled hospodaření domu za rok 2015 pro Sezemínská 2030, Praha 5

Přehled hospodaření domu za rok 2015 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Přehled hospodaření domu za rok 2015 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Úvodem Společnost Vaše domy, s.r.o. vám předkládá dokument Přehled hospodaření domu za rok 2015. Dokument obsahuje ekonomické údaje, které

Více

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ ZA ROK 2017 ( materiál pro jednání 25. schůze shromáždění vlastníků jednotek, konané

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva RIVERSIDE

Zápis z členské schůze bytového družstva RIVERSIDE Zápis z členské schůze bytového družstva RIVERSIDE Schůze konaná dne: 29. 11. 2012 Začátek konání: 18:00 hod Skutečné zahájení: 18:00 hod Ukončení schůze: 20:00 hod Místo konání: ZŠ Křídlovická Počet zúčastněných

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KUOK/58561/2014/KR-K/7433 Č.j.

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KUOK/58561/2014/KR-K/7433 Č.j. Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KUOK/58561/2014/KR-K/7433 Č.j.: KUOK 66194/2014 Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: Zpráva o výsledku

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

1 27.8.2009 ÚČETNÍ METODIKA. C I H E L N A, družstvo

1 27.8.2009 ÚČETNÍ METODIKA. C I H E L N A, družstvo 1 27.8.2009 ÚČETNÍ METODIKA C I H E L N A, družstvo 2 27.8.2009 Účetní metodika slouží k popisu účtů a významu jejich použití ve společnosti CIHELNA družstvo. Jednotlivé účty nesou název a náplň, případně

Více

Zpráva č. 102/2014/KŘ. o výsledku přezkoumání hospodaření DSO Svazek obcí aglomerace Dolní Lhota, IČ: 75104181 za rok 2014

Zpráva č. 102/2014/KŘ. o výsledku přezkoumání hospodaření DSO Svazek obcí aglomerace Dolní Lhota, IČ: 75104181 za rok 2014 Odbor interního auditu a kontroly Oddělení kontrolní DSO Svazek obcí aglomerace Dolní Lhota Dolní Lhota 129 763 23 Dolní Lhota datum pověřená úřední osoba číslo jednací spisová značka 13. března 2015 Ing.

Více

Platební řád BD Chabařovická

Platební řád BD Chabařovická Platební řád BD Chabařovická 1327-1333 Bytové družstvo Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1327 1333 přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Identifikační číslo: 271 93 110 Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588,

Více

Přehled hospodaření domu za rok 2017 pro Sezemínská 2030, Praha 5

Přehled hospodaření domu za rok 2017 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Přehled hospodaření domu za rok 2017 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Úvodem Společnost Vaše domy, s.r.o. vám předkládá dokument Přehled hospodaření domu za rok 2017. Dokument obsahuje ekonomické údaje, které

Více

1. Oběh účetních dokladů

1. Oběh účetních dokladů ÚČETNÍ SMĚRNICE PRO, SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ MOCHOVSKÁ 521-525. podrobněji upravujícími Pravidla pro přispívání vlastníků jednotek na náklady na opravy a udržování společných částí domu a na úhradu služeb

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konané formou elektronické konference ve dnech až

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konané formou elektronické konference ve dnech až ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU 12.11.2014 konané formou elektronické konference ve dnech 14.11.2014 až 21.11.2014 PROGRAM: 1. Účast a schválení zápisu z minulé schůze schváleno 2. Kontrola úkolů Úkoly: a. Průběžně

Více

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 1) zahájení, informace o činnosti Výboru SVJ 2) projednání návrhu nových stanov

Více

Platební řád Bytového družstva Chabařovická

Platební řád Bytového družstva Chabařovická Platební řád Bytového družstva Chabařovická 1321 1326 Bytové družstvo Chabařovická 1321 1326, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1321 1326 přijímá a schvaluje tato

Více

Bytové družstvo Na Malovance 14 Na Malovance 530/14, Praha 6 - Střešovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o hospodaření družstva v roce 2014

Bytové družstvo Na Malovance 14 Na Malovance 530/14, Praha 6 - Střešovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o hospodaření družstva v roce 2014 Bytové družstvo Na Malovance 14 Na Malovance 530/14, Praha 6 - Střešovice VÝROČNÍ ZPRÁVA o hospodaření družstva v roce 2014 Praha březen 2015 Vypracoval: Ing. Tomáš CHALUPECKÝ předseda družstva Obchodní

Více

ZPRÁVA. o hospodaření SVJ za období ROKU 2011

ZPRÁVA. o hospodaření SVJ za období ROKU 2011 ZPRÁVA o hospodaření SVJ za období ROKU 2011 V tomto roce bylo hospodaření SVJ, tak jako v roce minulém orientováno především na minimalizaci výdajů z běžného účtu SVJ a tvorbu rezervy finančních prostředků

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Příloha k účetní závěrce Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 I. Obecné údaje Název: Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154 1160 Sídlo: Vondroušova 1154-1160, 163 00 Praha

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 27.03.2018 Ing. Václav Chroust, místostarosta města Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: 1. Závěrečný účet města

Více

a) Roční účetní závěrka za rok 2014.

a) Roční účetní závěrka za rok 2014. 3. Projednání a schválení Roční účetní závěrky za rok 2014 a návrhu Rozpočtu SVJ na rok 2015. a) Roční účetní závěrka za rok 2014. Účetní závěrka za rok 2014 byla předána pověřenému vlastníkovi správcem

Více

o hospodaření společnosti REAL FLAT spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, Bří Jaroňků 4079, PSČ 762 33 za rok 2008

o hospodaření společnosti REAL FLAT spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, Bří Jaroňků 4079, PSČ 762 33 za rok 2008 REAL FLAT spol. s r.o., Bří Jaroňků 4079, Zlín, PSČ 762 33 ------------------------------------------------------------------------------------------------ společnost zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 10986/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Platební řád Společenství vlastníků Slancova , Praha 8

Platební řád Společenství vlastníků Slancova , Praha 8 Platební řád Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8 Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8 podle Stanov Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8, přijímá a schvaluje tato

Více

Závěrečný účet Města Oloví za rok 2014

Závěrečný účet Města Oloví za rok 2014 Závěrečný účet Města Oloví za rok 2014 V souladu se zákonem č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů dle 17, předkládá Město Oloví k projednání závěrečný

Více

Zpráva auditora o ověření roční účetní závěrky za rok 2003

Zpráva auditora o ověření roční účetní závěrky za rok 2003 R - audit, s. r. o., 180 00 Praha 8, Na Hrázi 178/25, tel.:266 315 971, 604 824 760; fax, záznam: 266 315 972; e-mail: palmovka@r-audit.cz zapsána v obchodním rejstříku MS Praha oddíl C, vložka 20496,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Dolní Tošanovice, IČ 00576875 za rok 2014

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Dolní Tošanovice, IČ 00576875 za rok 2014 Elektronický podpis - 16.3.2015 KUMSX01GYKXT Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Alexandra Klajmonová Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 30.7.2015 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor

Více

Příloha ke Zprávě č. 151/2009/KŘ z přezkoumání hospodaření obce Prakšice za rok 2009

Příloha ke Zprávě č. 151/2009/KŘ z přezkoumání hospodaření obce Prakšice za rok 2009 Příloha ke Zprávě č. 151/2009/KŘ z přezkoumání hospodaření obce Prakšice za rok 2009 1. Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu k 31. 12. 2009 schválený upravený plnění k 31. 12. Daňové příjmy 8 340 000,00

Více

srn buya zaev~dována Dohoda o poskytnutí flnanční dotace

srn buya zaev~dována Dohoda o poskytnutí flnanční dotace srn buya zaev~dována pod Č.:. / Dohoda o poskytnutí flnanční dotace..- St~tĽdn1í m~st i Statutární město Jihlava, zveře1n~flo na eiektronick~ úřední desce Masarykovo náměstí 97/1, 586 28 Jihlava, IČO:

Více

Z p r á v a o hospodaření přehled o příjmech a výdajích : od 1. ledna do. 31.12. 2013. AKTIVA:.. 20 984 661,74 z toho:

Z p r á v a o hospodaření přehled o příjmech a výdajích : od 1. ledna do. 31.12. 2013. AKTIVA:.. 20 984 661,74 z toho: * Bytové družstvo U Soutoku: Praha 4 - Modřany, U zastávky 1544/7 IČO : 63 08 17 50 * Z p r á v a o hospodaření přehled o příjmech a výdajích : od 1. ledna do. 31.12. 2013 AKTIVA:.. 20 984 661,74 z toho:

Více

R O Z B O R hospodaření Družstva Běluňská za r. 2018

R O Z B O R hospodaření Družstva Běluňská za r. 2018 R O Z B O R hospodaření Družstva Běluňská za r. 2018 Družstvo Běluňská je od 1. 1. 2011 správcovským družstvem na základě účinnosti zákona č. 72/94 Sb. Všichni vlastníci však po zaplacení ZČV ve výši 500

Více

Závěrečný účet OBCE Smolnice za rok 2018

Závěrečný účet OBCE Smolnice za rok 2018 Závěrečný účet OBCE Smolnice za rok 2018 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o obci: IČO: 00556424 Název: OBEC SMOLNICE Adresa: Smolnice

Více

Zpráva kontrolní komise k účetní závěrce Společenství Kaštanová III čp. 683

Zpráva kontrolní komise k účetní závěrce Společenství Kaštanová III čp. 683 Zpráva kontrolní komise k účetní závěrce Společenství Kaštanová III čp. 683 za účetní období 2015 Členové kontrolní komise: Veronika Holá Ladislav Veselý Datum vyhotovení zprávy: 13. 04. 2016 1 S t r á

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 10.6.2015 bod programu: 47 věc: Schválení účetní závěrky a finančního vypořádání za rok 2014 příspěvkových organizací v gesci OŠKSS dopad na rozpočet: bez dopadu

Více

Platební řád Společenství vlastníků

Platební řád Společenství vlastníků Platební řád Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 podle Stanov Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8, přijímá a

Více

2 Rozvahové změny neovlivňující výsledek hospodaření

2 Rozvahové změny neovlivňující výsledek hospodaření 2 Rozvahové změny neovlivňující výsledek hospodaření Cíl kapitoly Cílem předkládané kapitoly je: pochopení podstaty základních účetních transakcí a jejich promítnutí do rozvahy; pochopení základních pravidel

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. za období od 1.1.2002 do 31.12.2002 Zpráva je určena pro zřizovatele a statutární

Více

Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189

Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 14934/2010 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje I Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/44207 /2013/KŘ-K/7 450 Č.j.: KUOK 9259/2014 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku

Více

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2015

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2015 Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2015 Bilance příjmů a výdajů za rok 2015 Z porovnání celkových skutečných příjmů a výdajů vyplývá, že hospodaření Ústeckého kraje za rok 2015 bylo přebytkové se saldem

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ , KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODD~LENi PŘEZKU MU A METODIKY HOSPODAŘENí OBcí č.j.: KUJCK 28284/2013 OEKO-PŘ stejnopis Č. 2 Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření za rok 2013 Obec Okrouhlá

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava Stejnopis č.:a Č. j.: KUJI 29706/2018 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota se sídlem Kamenná Lhota 52, 58292

Více

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (oprávnění KAČR č. 433).

Auditor odpovědný za přezkoumání: Ing. Jan Svoboda (oprávnění KAČR č. 433). Zpráva nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření obce Močovice za rok 2018 (podle zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí)

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY IČO: 47997265 Sídlo: Střeň čp. 19, 783 32 Střeň Název: Obec Střeň sestavená k 312018 Kontaktní osoba: Marta Podhorná, obec@stren.cz, 585386835 A. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka,

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele.

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele. Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele. Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/57992/2013/KŘ-K/7433 Č.j.: KUOK 1095/2014 Počet stejnopisů: 2 Počet stran:7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Závěrečný účet Obce Bystřec za rok 2017

Závěrečný účet Obce Bystřec za rok 2017 Závěrečný účet Obce Bystřec za rok 2017 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů 17, ve znění platných předpisů, zveřejňuje obec Bystřec závěrečný účet obce za rok

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 Sdružení obcí pro nakládání s odpady ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 (v Kč) sestavený ke dni 31. 12. 2017 Údaje o organizaci identifikační číslo 46772707 název Sdružení obcí pro nakládání s odpady ulice, č.p.

Více

podrobněji upravujícími

podrobněji upravujícími ÚČETNÍ SMĚRNICE PRO SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM PKH 950 A 951 podrobněji upravujícími Pravidla pro přispívání vlastníků jednotek na náklady opravy a udržování společných částí domu a na úhradu služeb (Pravidla

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Policka, IČ: 75017270 za rok 2018 Přezkoumání se

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 271 01. Spotřeba materiálu 03 516 02. Spotřeba energie 04 755

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 10237/2019 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Kamenná Lhota se sídlem Kamenná Lhota 52,

Více

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2016

Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok 2016 Závěrečný účet Ústeckého kraje za rok Bilance příjmů a výdajů za rok Z porovnání celkových skutečných příjmů a výdajů vyplývá, že hospodaření Ústeckého kraje za rok bylo přebytkové se saldem ve výši 884

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hos odaření obce Strachoňovice

Zpráva o výsledku přezkoumání hos odaření obce Strachoňovice Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57,58733 Jihlava Stejnopis č.:./ Č. j.: KUJI 36162/2018 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hos odaření obce Strachoňovice se sídlem Strachoňovice 19, 58856

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. k 31. prosinci 2003 Identifikační údaje: Název účetní jednotky: Člověk v tísni společnost

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Petrovice, IČ za rok 2014

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Petrovice, IČ za rok 2014 Elektronický podpis - 30.4.2015 KUMSX01HGAU7 Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Alexandra Klajmonová Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 30.7.2015 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor

Více

tuto smlouvu o zajišťování správy společných částí domu

tuto smlouvu o zajišťování správy společných částí domu Smlouva o zajišťování správy společných částí domu Podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku, zejména ustanovení 566 až 575 a ve smyslu zák.č.72/1994 Sb. ve znění pozdějších předpisů, kterým se

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bítovčice

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bítovčice / Krajský úřad Kraje Vysočina. odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: Č. j.: KUJI 20013/2017 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Bítovčice se sídlem Bítovčice 124, 588 22

Více

Obec Libavské Údolí čp. 110 L I B A V S K É Ú D O L Í

Obec Libavské Údolí čp. 110 L I B A V S K É Ú D O L Í Obec Libavské Údolí čp. 110 L I B A V S K É Ú D O L Í Bc. Marie Zoufalková účetní obce Ing. Petra Gajičová starostka Vyvěšeno dne: 28.04.2015 Sňato dne: 15.05.2015 1 Název Účet Kč Software 018 113 495,00

Více

JEDNODUCHÉ ÚČETNICTVÍ

JEDNODUCHÉ ÚČETNICTVÍ JEDNODUCHÉ ÚČETNICTVÍ k 1.1. 2016 pro spolky, odborové organizace, honební společenstva, církve, náboženské společnosti a církevní instituce 3. aktualizované vydání (únor 2016) 1. aktualizace k 1. 9. 2017

Více