KS WORKSESSION 2018 KONZULTAČNÍ TÝM JANA TIBOR JIŘÍ PETR ŠTĚPÁN PETR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KS WORKSESSION 2018 KONZULTAČNÍ TÝM JANA TIBOR JIŘÍ PETR ŠTĚPÁN PETR"

Transkript

1

2 KS WORKSESSION 2018 KONZULTAČNÍ TÝM JANA TIBOR JIŘÍ PETR ŠTĚPÁN PETR V konzultační místnosti je připraven takřka kompletní tým konzultantů k projednání Vašich námětů, návrhů a požadavků.

3 KS WORKSESSION 2018 OBCHODNÍ TÝM JIŘÍ ADAM DAVID MAGDA MONIKA Vaše požadavky na rozšíření licencí, dokoupení funkcionality nebo jiné požadavky uzavřené převodem financí na účet KS-program rádi vyřeší kolegové z obchodního týmu.

4 KS WORKSESSION 2018 PROGRAMÁTORSKÝ TÝM ADAM TOMÁŠ Vaše odborné dotazy na technologie, zálohování, aktualizace, nastavení nebo správu aplikací rádi vyřeší kolegové z programátorského týmu.

5 KS WORKSESSION 2018 PROGRAM 10:00 11:30 KS NEWS 11:30 12:00 Přestávka - coffee break 12:00 12:30 Kiosek, GDPR ready 12:30 12:45 Předpokládaný a budoucí rozvoj 12:45 13:30 Killer Shark - play off / Plánování mzdových prostředků 14:00 17:00 Raut, společenské aktivity

6 KS WORKSESSION 2018 ODPOLEDNÍ AKTIVITY Potápění se žraloky (Wellness) Zbojnická přestřelka (Laser game) K prameni Bečvy přes valašské kotáry (Nordic walking) Valašský trojboj (Jak sa dělá slivovica, Poznání Valašska, Dojení valašské kozy) Mávání valašskými holemi (Golf)

7 KS WORKSESSION 2018 KONZULTACE

8 KS WORKSESSION 2018 ORGANIZAČNÍ POKYNY

9 KS WORKSESSION 2018 ROK V KS-PROGRAM 24 IMPLEMENTACÍ

10 KS WORKSESSION 2018 REIMPLEMENTACE uživatelé nejsou proškoleni; chybí základní znalosti; částečné využívání systému; předávání neúplných informací mezi uživateli při výměně na pozici; pravidelně aktualizujeme naše online příručky, díváte se na změny ve verzích? Odpověď: Jaké příručky? Využití aplikace celý systém pouze mzdy pouze část

11 KS WORKSESSION 2018 REIMPLEMENTACE Absolvovaných kontaktů Započtena do celkového výsledku jsou telefonické kontakty i osobní setkání v sídle zákazníka nebo v KS-program. Zaslaných nabídek Byla vytvořena variantní cenová nabídka obsahující školení u zákazníka i v sídle KS-program. Uskutečněných školení Školení uskutečněná v sídle zákazníka nebo v KS-program.

12 KS WORKSESSION 2018 HELPDESK ,10 požadavku na řešitele/rok ,99 % Vady x všechny požadavky ,89 % Vyřešeno po termínu ,09 % Vady x všechny požadavky ,29 % Vyřešeno po termínu Vada aplikace Dotaz Objednávka-úprava Úprava-neplacena Rozvoj aplikace Vada prostředí Chyba v datech

13 NOVINKY V APLIKACÍCH DROBNÁ ROZŠÍŘENÍ SK - Legislativní změny v Zákoníku práce od 5/2018 Ve slovenském legislativním prostředí došlo k významným legislativním změnám v Zákoníku práce platném od Omezení přístupu na vystoupivší zaměstnance Do rozšiřujících parametrů, byl přidán parametr "PravaOmezVystupu. Umožní nastavit počet měsíců, po které budou mít uživatelé "řádková" práva přístupu na zaměstnance ještě i po jejich výstupu. Pokud bude výstup zaměstnance v minulosti od aktuálního dne zpět více než zadaný počet měsíců, bude uživatelům na ně zamezen přístup stejně jakoby jim bylo odebráno "řádkové" právo. Rozšíření informací v evidenci poměrů - záložce: "Prac. místo" Do záložky: "Prac. místo" v evidenci pracovních poměrů byla přidána informace o nadřízeném pracovním místě ze systemizace a také o osobě nadřízeného. Nový výběr zaměstnanců ve Vyúčtování zaměstnanců Přidána další varianta výběru zaměstnanců pro zpracování či tvorbu výplatních lístků. Nová varianta je pod přepínačem "Z filtru Zapamatovat zaměstnance". Po jejím výběru se v seznamu objeví zaměstnanci, kteří byli zapamatováni pomocí funkcionality standardní filtrace a volby "Zapamatovat zaměstnance".

14 NOVINKY V APLIKACÍCH DROBNÁ ROZŠÍŘENÍ Pořadí vlastností pracovních míst/pozic/profesí v sestavě popisů Do číselníků vlastností pro popis pracovních míst/pozic/profesí byl přidán nový údaj evidující pořadí dané vlastnosti v sestavě popisů (PP 005) a souhrnu (PP 004) v rámci skupiny vlastností. Hodnocení zaměstnanců podrobné hodnocení účinnosti Při hodnocení účinnosti absolvování vzdělávacích aktivit u zaměstnance, je možné využít plně uživatelsky definovaný formulář. Lze zadat jakékoliv otázky a stupnice vyhodnocení. Nové evidenční údaje v hlavičce školících akcí Evidence školících akcí byla rozšířena o nové evidenční položky, k možnému využití při realizaci daných akcí (např. zodpovědná osoba, či datum objednávky). V evidenci školících akcí byla dále přidána možnost zobrazení akcí, nejen za rok, ale také za vybraná období od-do. Propojení číselníku vzdělávacích aktivit s obsahem akce V číselníku vzdělávacích aktivit přibyl nový údaj pro preferovanou osnovu v číselníku osnov. Pokud bude tato vyplněna, tak při založení školící akce, či změně vzdělávací aktivity u školící akce, bude uživateli zobrazen dotaz na vložení osnovy z číselníku.

15 NOVINKY V APLIKACÍCH DROBNÁ ROZŠÍŘENÍ Úprava formuláře v modulu Lékařská péče a zrušení drobných poranění Byl upraven formulář Žádost o posouzení zdravotní způsobilosti k práci podle nové legislativy. Z modulu lékařská péče byl odstraněn agenda drobná poranění. Tato agenda neodpovídá platné legislativě. Byla doplněna agenda evidence úrazů. Adaptační plán - poznámka a spolupracující osoby Bylo přidáno zatrhávací pole "zobrazit poznámku". Nadřízenému a garantovi byla přidána možnost editovat spolupracující osoby u požadavků. Modul "Pracovní pomůcky" Hromadné vydání pomůcky více zaměstnancům prostřednictvím tlačítka "Vydat označeným" nebo tlačítka "Vydat všem se stejným PM". Nyní se při hromadném vydání pomůcky, u které se evidují velikosti, vydají pomůcky ve velikostech zadaných u jednotlivých zaměstnanců. Zůstatek dovolené v KS portálu Do menu Dovolená na zotavenou byl přidán přehled čerpání dovolené dle vybraného období.

16 NOVINKY V APLIKACÍCH DROBNÁ ROZŠÍŘENÍ Docházka - měsíční sumace Byl vytvořen parametr "Měs_Sumace_Kod_Nazev". Nastavení jeho hodnoty na "a" umožní zobrazení názvu docházkového kódu v měsíční sumaci, dosud pouze zkratka. Rolování a vyhledávání Rolování kolečkem myši ve formuláři pro tisk bylo zjemněno (ze 3 na 1). Nově se lépe a plynuleji posunuje tiskový výstup ve všech agendách. SQL prompt - našeptávač V SQL promptu se nyní při psaní příkazu automaticky zobrazuje našeptávač názvů tabulek a sloupců (aktivovat našeptávač lze také kombinací kláves Ctrl + mezerník). TREXIMA - nevykazování otcovské Do zpracování dat pro TREXIMU bylo zapracováno čerpání otcovské dovolené viz následujíc popis: Jelikož osoby (zaměstnankyně a zaměstnanci) na rodičovské dovolené do evidenčního počtu zaměstnanců nepatří, zaměstnavatel by neměl zaměstnance čerpající otcovskou dovolenou po těchto sedm dní započítávat do evidenčního počtu.

17 NOVINKY V APLIKACÍCH KONČÍCÍ POMĚR Automaticky při ukončení poměru, při výstupu nebo "Tisk rekapitulace-výstup" informace o plánovaných školeních a pracovních pomůckách. Automatické kontroly: zůstatky dovolené pohledávky evidence penz. připojištění evidence živ. pojištění existence závazků neukončené nepřítomnosti Automatické ukončování odpočtů na děti, studenty a ukončena platnost daň prohlášení od následujícího období.

18 NOVINKY V APLIKACÍCH PLATBY Automatické generování IBAN kódu po zadání/změně čísla účtu v agendě Platby zaměstnance. K dispozici také kalkulátor IBAN kódu, který se vyvolá stiskem tlačítka IBAN v části "Bankovní převod". Nahrazen popis položky "Měsíční částka" tlačítkem se stejným textem. Po jeho stisknutí se doplní do položky částka V agendě Požadavky (KS portál) přibyla možnost žádat o změnu bankovního účtu.

19 NOVINKY V APLIKACÍCH PLATBY Automatické generování IBAN kódu po zadání/změně čísla účtu v agendě Platby zaměstnance. K dispozici také kalkulátor IBAN kódu, který se vyvolá stiskem tlačítka IBAN v části "Bankovní převod". Nahrazen popis položky "Měsíční částka" tlačítkem se stejným textem. Po jeho stisknutí se doplní do položky částka V agendě Požadavky (KS portál) přibyla možnost žádat o změnu bankovního účtu.

20 NOVINKY V APLIKACÍCH BENEFITNÍ VOLNA umožňuje práci s různými doplňkovými volny zaměstnance (indispoziční volno, doplňkové volno, sickdays atd.) Funkcionality: generování nároků převádění do dalšího období kontrola čerpání hromadné zadávání specifické funkcionality dle firmy

21 NOVINKY V APLIKACÍCH EVIDENCE VOZIDEL nahrazuje číselník vozidel rozlišuje manažerská a referentská vozidla evidence leasingů, splátek, ceny vazba na mzdy

22 NOVINKY V APLIKACÍCH MODUL UCHAZEČI Doplněna funkcionalita pro snazší administraci výběrových řízení: Nové funkcionality: šablony inzerátů publikování inzerce v KS portálu publikování inzerce v jiném SW sdílení inzerce na sociálních sítích šablony ové komunikace hromadná komunikace s uchazeči responzivní formulář pro uchazeče plánování pohovorů???

23 NOVINKY V APLIKACÍCH KS portál V NOVÉM Provedena zásadní úprava menu aplikace KS portál. K dispozici jako volitelné rozšíření. Nově pouze menu: Zaměstnanec Manažer Controlling Docházka Po cca dvou měsících bude dostupné již pouze toto nové menu.

24 NOVINKY V APLIKACÍCH SYSTEMIZAČNÍ SCHÉMA V menu manažer přibyla nová položka Systemizační schéma. Umožnuje správci konfigurovat vzhled ve smyslu: název výběr položek práva a role Ve schématu je možné vyhledávat podle Příjmení, os. čísla, pracovního místa.

25 NOVINKY V APLIKACÍCH KALENDÁŘ Nově je možné v osobním kalendáři každého zaměstnance vkládat i své vlastní aktivity včetně propojení na ostatní zaměstnance. Funguje jako jakýkoliv jiný webový kalendář, tj. je možné zadávat upozornění, opakování, texty, atd.

26 NOVINKY V APLIKACÍCH ŠABLONOVACÍ SYSTÉM Doplňková součást aplikačního serveru. Umožňuje uživatelské nastavení notifikací na důležité události v aplikaci KS mzdy PROFi / KS portál.

27 KS WORKSESSION 2018 CENÍK DOPLŇKŮ platnost od ceny doplňkových služeb ceny doplňkových funkcí doplnění nových funkcionalit snížení cen doplňkových funkcí pro menší organizace definice podmínek dodání specifické funkcionality

28 NOVINKY V APLIKACÍCH ROZŠÍŘENÍ APLIKACE Nabízí přehled všech dostupných rozšíření aplikací. Umožňuje jejich testování v testovací databázi bez časového omezení. Usnadňuje objednání: rozšiřujících funkcionalit modulů licencí

29 KS WORKSESSION 2018 ZDARMA PRO VÁS DROBNÁ ROZŠÍŘENÍ SESTAVA UKONČENÍ POMĚRU EVIDENCE VOZIDEL NOVÝ KS PORTÁL BENEFITNÍ VOLNA ROZŠÍŘENÍ MODULU UCHAZEČI

30 KS WORKSESSION 2018 PŘESTÁVKA Pro posílení Vaší pozornosti a sil jsme nechali připravit malé občerstvení. Přijměte proto pozvání na něco k zakousnutí. Za 30 minut se opět setkáme zde.

31 KS WORKSESSION 2018 KIOSEK jakékoliv barevné provedení více velikostí 19, 21, 27 přihlášení přes kartu, QR, otisk, atd. možnost tiskárny běh více aplikací s jedním rozcestníkem (KS portál, strava, docházka, atd.) dostupný servis více informací ZDE

32 NOVINKY V APLIKACÍCH MODUL GDPR Modul GDPR nezajišťuje soulad s legislativou. Ten je daný. Modul pouze usnadňuje plnění povinností správce a zpracovatele. Funkcionality: kategorizace dat úplný výpis dat k zaměstnanci export dat k zaměstnanci pro přenositelnost podpora odpovědnosti uživatelů

33 KS WORKSESSION 2018 PLÁNOVANÝ ROZVOJ APLIKACÍ Daně Prohlášení poplatníka daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti Žádost o roční zúčtování záloh a daňového zvýhodnění

34 KS WORKSESSION 2018 PLÁNOVANÝ ROZVOJ APLIKACÍ Výplatní lístek Kalendář Dovolená Notifikace Docházka Dokumenty

35 NOVINKY V APLIKACÍCH PROPOJENÍ EXCEL Modul Propojení s Excelem umožňuje vytvářet uživatelské sestavy v aplikaci Microsoft Excel pomocí funkcí z aplikace KS mzdy PROFi. Vytvořené sestavy respektují řádková práva. Je tak možné sestavy vytvořit pro všechny liniové manažery.

36 KS WORKSESSION 2018 GAME KS WORKSESSION 2018 WORK SHOP Uvidíte play off a velké finále ligy mistrů ve Žralokovi. Pohodlně se usaďte a sledujte nejlepší bijce nepřátel personalistů a mzdových účetních. Po ukončení prosím vyčkejte příchodu účastníků workshopu a oficiálního ukončení semináře KS WorkSession Všichni kteří se přihlásili na workshop Plánování mzdových prostředků se nyní přesunou do vedlejší konferenční místnosti. Po ukončení workshopu se prosím bez prodlení vraťte do tohoto sálu k oficiálnímu ukončení semináře KS WorkSession 2018.

37 KS WORKSESSION 2018 ODPOLEDNÍ BRÍFING ČAS 13:30 ZDE

38 DĚKUJEME

Ing. Pavel Kowalski. Moravskoslezský kraj. David Řezníček. KS - program, spol. s r.o.

Ing. Pavel Kowalski. Moravskoslezský kraj. David Řezníček. KS - program, spol. s r.o. Projekt IT podpora řízení lidských zdrojů na Krajském úřadu Moravskoslezského kraje Prezentují Ing. Pavel Kowalski Odbor kancelář ředitelky krajského úřadu, vedoucí personálního oddělení Moravskoslezský

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

KS mzdy PROFi a KS portál

KS mzdy PROFi a KS portál Personální a mzdové informační systémy KS mzdy PROFi a KS portál mzdy, personalistika, řízení lidských zdrojů www.ksprogram.cz Vytvořeno: 1.3.2016 KS - PROGRAM TÝM 29 15 programátorů a analytiků 9 odborných

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT

RON PORTÁL, RON KLIENT RON PORTÁL, RON KLIENT PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní telefony

Více

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK

MZDY 7 PROFI - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM CENÍK JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY RON PORTÁL JÍDELNA PŘÍSTUPY DOCHÁZKA DOCHÁZKA MINI PERSONALISTIKA MZDY SKLAD MAJETEK ZAKÁZKY MZDY 7 - MZDOVÝ A PERSONÁLNÍ SYSTÉM Mzdový

Více

Verso minulost, současnost a budoucnost

Verso minulost, současnost a budoucnost Verso minulost, současnost a budoucnost Aleš Drábek Ing. Petr Štěpánovský 25.4.2012 Třešť Odbor informačních systémů OIS 1 Obsah prezentace Včasné rozpočtové varování Úpravy ve verzi 3.9 a 4.0 CP, Workflow

Více

Mimořádný informační bulletin Provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2011

Mimořádný informační bulletin Provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2011 Mimořádný informační bulletin Provedení roční účetní uzávěrky systému MZDY za rok 2011 Vážení uživatelé, předkládám Vám mimořádnéčíslo informačního zpravodaje, které obsahuje podrobnější informace o provedení

Více

Tým KS 25. 13 programátorů a analytiků 7 odborných konzultantů 3 obchodníci 1 asistentka 1 ředitel

Tým KS 25. 13 programátorů a analytiků 7 odborných konzultantů 3 obchodníci 1 asistentka 1 ředitel 13:26 Tým KS 25 13 programátorů a analytiků 7 odborných konzultantů 3 obchodníci 1 asistentka 1 ředitel 22 let péče o zákazníky 3 562 společností v Čechách i na Slovensku 253.354 zpracovávaných mezd měsíčně

Více

10:49. Moderní řízení lidských zdrojů s podporou informačních technologií

10:49. Moderní řízení lidských zdrojů s podporou informačních technologií Moderní řízení lidských zdrojů s podporou informačních technologií Tým KS 25 13 programátorů a analytiků 6 odborných konzultantů 3 obchodníci 1 asistentka KS mzdy PROFi Jeden software, komplexní HR Mzdy

Více

INFORMACE MZDY

INFORMACE MZDY INFORMACE MZDY 10-11.2018 1. ŠKOLENÍ MZDY PRO ZAČÁTEČNÍKY... 1 2. ZMĚNY VE VÝKAZU TREXIMA... 1 2.1. Řešení v IMES:... 1 3. NOVÁ KONTROLA PO VÝPOČTU ČM... 3 4. SESTAVY_MH/5PN9_úprava filtru sestav nemocenských...

Více

POPIS APLIKACE. KS portál. 1. března 2016

POPIS APLIKACE. KS portál. 1. března 2016 1. března 2016 POPIS APLIKACE jako nadstavby mzdového a personálního informačního systému KS mzdy/ KS personalistika/ KS mzdy PROFi, zaměstnanecké a manažerské aplikace KS portál KS mzdy PROFi se jako

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Nastavení základní konfigurace Údaje o firmě záložka Finanční úřad změny v souvislosti se změnou číselníku Finančních úřadů, proveďte

Více

RON Portál je konfigurovatelný dle vašich potřeb. Můžete si vybrat z agend jednotlivých produktů (DOCHÁZKA, MZDY, PERSONALISTIKA, JÍDELNA) a jejich

RON Portál je konfigurovatelný dle vašich potřeb. Můžete si vybrat z agend jednotlivých produktů (DOCHÁZKA, MZDY, PERSONALISTIKA, JÍDELNA) a jejich RON PORTáL Moderní prostředí internetového prohlížeče zjednodušuje práci uživatelů HR systémů. V jednom prostředí může uživatel pracovat s různými agendami docházkou, personalistikou, mzdovým a stravovacím

Více

Tým KS 25. 13 programátorů a analytiků 7 odborných konzultantů 3 obchodníci 1 asistentka 1 ředitel

Tým KS 25. 13 programátorů a analytiků 7 odborných konzultantů 3 obchodníci 1 asistentka 1 ředitel 11:38 Tým KS 25 13 programátorů a analytiků 7 odborných konzultantů 3 obchodníci 1 asistentka 1 ředitel 20 let péče o zákazníky 6 562 společností v Čechách i na Slovensku 253.354 zpracovávaných mezd měsíčně

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL nastavení a práce v ESO9 PAM

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL nastavení a práce v ESO9 PAM ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL nastavení a práce v ESO9 PAM Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová

Více

Add-on modul Microsoft Dynamics NAV. Doprava - základ. manuál

Add-on modul Microsoft Dynamics NAV. Doprava - základ. manuál Add-on modul Microsoft Dynamics NAV Doprava - základ manuál 2010 AutoCont CZ a.s. dokument obsahuje informace důvěrného charakteru a informace v něm obsažené jsou vlastnictvím AutoCont CZ a.s. Žádná část

Více

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

Allegro release 2.59 ( )

Allegro release 2.59 ( ) Allegro release 2.59 (28. 3. 2019 18. 4. 2019) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví - Výpočet DPH z částky včetně daně probíhá nově dle změny v zákoně o DPH (tzn. ne dle zaokrouhlovaného koeficientu

Více

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek Uživatelský manuál Obsah První spuštění, přihlašování... 3 První spuštění... 3 Přihlášení... 5 Agenda Osoby... 6 Vytvoření nové osoby... 6 Tabletová aplikace...

Více

3. Software Bakaláři Kompletní školení

3. Software Bakaláři Kompletní školení 1. Software Bakaláři Aplikace spisová služba a Kniha úrazů 1. Jak nainstalovat aplikace 2. Spisová služba Legislativní východiska (zákon o archivnictví a příslušné vyhlášky) Karta spisové služby popis

Více

DAŇOVKA. KS mzdy PROFi. KS portál ORDINACE MZDOVÉ ÚČETNÍ

DAŇOVKA. KS mzdy PROFi. KS portál ORDINACE MZDOVÉ ÚČETNÍ Prohlášení poplatníka daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti Žádost o roční zúčtování záloh a daňového zvýhodnění v aplikaci KS mzdy PROFi a KS portál ORDINACE MZDOVÉ ÚČETNÍ 19. října 2017 Sdělení

Více

Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM

Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM Zaměstnanecký portál nastavení a práce v ESO9 PAM Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00 Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová

Více

Povinnosti zaměstnavatele při skončení PP zaměstnance. Přednášející: Iveta Lišková

Povinnosti zaměstnavatele při skončení PP zaměstnance. Přednášející: Iveta Lišková Povinnosti zaměstnavatele při skončení PP zaměstnance Přednášející: Iveta Lišková I. Ukončení PP na kartě zaměstnance II. Přeplatek/dluh zaměstnance rekapitulace mimořádných srážek II. Přeplatek/dluh zaměstnance

Více

Použití informačního systému Helios Orange Automatická kontrola spolehlivosti plátce DPH a registrovaného bankovního účtu

Použití informačního systému Helios Orange Automatická kontrola spolehlivosti plátce DPH a registrovaného bankovního účtu Použití informačního systému Helios Orange Automatická kontrola spolehlivosti plátce DPH a registrovaného bankovního účtu 2013 BüroKomplet, s.r.o. Obsah 1 Kontakty... 3 2 Obecné... 4 3 Nespolehliví plátci,

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření 502M012.N00 11/11/2011 www.dobry-foto.cz www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní

Více

Důležité změny ve verzi vydané po Poradna (CZ)

Důležité změny ve verzi vydané po Poradna (CZ) Důležité změny ve verzi vydané po 8.10.2017 - Poradna (CZ) 1 Důležité změny ve verzi vydané po 8.10.2017 - Poradna (CZ) lcs,,lcseditor,,partner(ro),,translator(ro),,customer(ro),,anonymous(ro),,

Více

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí

SW Aktion verze 5.1. Seznam změn a nových funkcí SW Aktion verze 5.1 Seznam změn a nových funkcí Přidán nový typ adresového bodu pro terminál AXT-3xx/5xx Doplněna nová agenda Monitor událostí - sledování on-line průchodů na vybraných zařízeních přímo

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY

RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY RON PORTÁL, RON KLIENT, KIOSKY PROGRAM PREZENTACE Představení společnosti Obecně o RON portálu Seznámení s vlastnostmi jednotlivých agend Přínosy nasazení portálu ve vaší společnosti Řešení pro mobilní

Více

Příloha č. 1 Verze IS esyco business

Příloha č. 1 Verze IS esyco business Příloha č. 1 Verze IS esyco business 1.10.1.1. Nasazení nové verze IS esyco business 1.10.1.1. proběhne u zákazníků postupně od 23. 4. 2018. V rámci nasazování verze budete kontaktováni konzultantem společnosti

Více

3. Mzdy / Číselníky mezd / Hodnoty mzdových složek

3. Mzdy / Číselníky mezd / Hodnoty mzdových složek WAK INTRA Změny a novinky v modulu zaměstnanci pro rok 2018 Strana 1 1. Mzdy / Číselníky mezd / Zákl. nemoc. dávek Číselník byl rozšířen o nové hranice redukující vyměřovací základ při výpočtu dočasné

Více

Řízení lidských zdrojů

Řízení lidských zdrojů Řízení lidských zdrojů Nový pohled na pracovní pozici, školení, lékařskou péči, pracovní výkazy, odměny Jana Forejtová Řízení lidských zdrojů seznamte se prosím Jde o novou skupinu úloh zaměřenou na problematiku

Více

Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014)

Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014) Novinky ve verzi 1.14 (datum vydání 2. 4. 2014) Zpracování docházky jako automatizovaná služba Největší novinkou v této verzi aktualizace je zajisté automatizovaná služba zpracování docházky zaměstnanců.

Více

ELEKTRONICKÝ PRACOVNÍ VÝKAZ příručka pro uživatele verze: listopad 2009

ELEKTRONICKÝ PRACOVNÍ VÝKAZ příručka pro uživatele verze: listopad 2009 ELEKTRONICKÝ PRACOVNÍ VÝKAZ příručka pro uživatele verze: listopad 2009 Aplikace slouží pro časovou evidenci práce na projektech formou vykazování měsíčního souhrnu odpracovaných hodin (timesheet). Elektronická

Více

Funkcionalita sledování a kontrolování limitů CPV

Funkcionalita sledování a kontrolování limitů CPV Obsah Funkcionalita sledování a kontrolování limitů CPV... 2 Nastavení systému... 2 Úloha Klasifikace CPV... 3 Úloha Limity CPV... 3 Postup vytvoření limitu CPV... 3 Karta Seznam CPV... 4 Funkce úlohy

Více

SB KOMPLET novinky roku 2012 v modulu MZDY

SB KOMPLET novinky roku 2012 v modulu MZDY SB KOMPLET novinky roku 2012 v modulu MZDY Co udělat, aneb krok po kroku k pokroku: Spočítat prosincové mzdy a průměry k 12.2011. Provést upgrade na verzi 12.1.50 ze dne 25.1.2012 (jméno souboru je upgrade

Více

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015)

Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Novinky ve verzi 2.10 (datum vydání 5. 5. 2015) Upraven nástroj pro přípravu dat k podání výkazu o poskytovaných sociálních službách na MPSV. Data o klientech a zaměstnancích připravíte v několika jednoduchých

Více

1398 společností v Čechách i na Slovensku

1398 společností v Čechách i na Slovensku 15:41 KS -PROGRAM 25 LET PÉČE O ZÁKAZNÍKY 1398 společností v Čechách i na Slovensku 336.093 zpracovávaných mezd měsíčně 9.141.729.600,- Kč měsíčně 1280 zam. 7000 uch. 480 zam. 1600 zam. 250 zam. 600 zam.

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

CO JE NOVÉHO V SYSTÉMECH DUNA DENTA 2015.1.

CO JE NOVÉHO V SYSTÉMECH DUNA DENTA 2015.1. CO JE NOVÉHO V SYSTÉMECH DUNA DENTA 2015.1. KARTA PACIENTA Karta pacienta byla vizuálně změněna z důvodu přidávání dalších polí. Záložky I.část, II, část byly nahrazeny záložkami Osobní údaje, Anamnéza,

Více

Prosper Basic Upgrade 2007. Příručka uživatele. verze 7Xpa01. RKA SW Systems s.r.o. Email: info@sw4people.cz www.sw4people.cz

Prosper Basic Upgrade 2007. Příručka uživatele. verze 7Xpa01. RKA SW Systems s.r.o. Email: info@sw4people.cz www.sw4people.cz Prosper Basic Upgrade 2007 Příručka uživatele verze 7Xpa01 1 Obsah 1.OBECNÉ...3 1.1.Export tiskových sestav...3 1.2.E-mailování tiskových sestav...4 2.MODUL ÚČETNICTVÍ...5 2.1.Dynamické součty hlavní knihy...5

Více

Obratová předvaha. Platby. Pohledávky. Účty. Upomínky. Otevřené pozice. >TimeLine finanční účetnictví Mini Účetní evidence//

Obratová předvaha. Platby. Pohledávky. Účty. Upomínky. Otevřené pozice. >TimeLine finanční účetnictví Mini Účetní evidence// Platby Obratová předvaha Pohledávky Upomínky Účty Otevřené pozice >TimeLine finanční účetnictví Mini Účetní evidence// www.tlfi.de >Ergonomie// TimeLine Mini- finanční účetnictví je vhodný pro nákladově

Více

V E R Z E EGJE e201009 Personalistika

V E R Z E EGJE e201009 Personalistika V E R Z E EGJE e201009 Personalistika Výdej 20.9.2010 Důle ležit ité změny formou patch od verze 201004 Adm01, Adm01p, Adm10, Adm12 rozšíření nabídky osob bez ohledu na status (dříve se nabízely pouze

Více

DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD

DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD V Přerově 22. prosince 2015 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2016.1.16 Upozornění: Následující text je jen stručným výčtem změn, podrobnější popis k jednotlivým novinkám najdete

Více

Tento dokument je určen oprávněným uživatelům programového vybavení Avensio Software za těchto podmínek:

Tento dokument je určen oprávněným uživatelům programového vybavení Avensio Software za těchto podmínek: FKSP (sociální fond) 1 Tento dokument je určen oprávněným uživatelům programového vybavení Avensio Software za těchto podmínek: 1. Celý text musí být ponechán v původním znění bez úprav a se zahrnutím

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55 V Přerově 15. února 2011 Nastavení základní konfigurace Základní parametry a sazby přidán parametr pro zamykání evidenčních dokladů v

Více

06/2008 Novinková dokumentace

06/2008 Novinková dokumentace 06/2008 Novinková dokumentace N E W S 0 6 / 2 0 0 8 KONFIGURACE PŘECHODU NA EUR...2 ZBOŽÍ A CENY...3 CENÍKOVÉ KARTY UMOŽŇUJÍ PŘIPOJIT VÍCERO OBRÁZKŮ... 3 HROMADNÉ NAPLNĚNÍ SMLUVNÍCH CEN PŘES MARK. VÝBĚR...

Více

Ad-on modul Microsoft Dynamics NAV. Pokladna. manuál

Ad-on modul Microsoft Dynamics NAV. Pokladna. manuál Ad-on modul Microsoft Dynamics NAV Pokladna manuál 2007 AutoCont CZ a.s. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument obsahuje informace důvěrného charakteru a informace v něm obsažené jsou vlastnictvím AutoCont

Více

Aktion.NEXT. Novinky a opravy ve verzi 3.4

Aktion.NEXT. Novinky a opravy ve verzi 3.4 Aktion.NEXT Novinky a opravy ve verzi 3.4 Dashboard windows aplikace Získejte přehled o všech důležitých informacích ze systému Aktion na jednom místě. V nových dlaždicích na pracovní ploše jsme pro vás

Více

Mzdy/číselníky mezd/mzdové složky

Mzdy/číselníky mezd/mzdové složky WAK INTRA Změny a novinky v modulu zaměstnanci pro rok 2008 Strana 1 Mzdy/číselníky mezd/mzdové složky Byly přidány následující nové mzdové složky MZS 2624 - Zdr. poj. - úhrn VZ mimo PP - Mzs slouží k

Více

Allegro release ( do )

Allegro release ( do ) Allegro release 2.02 + 2.03 (7.10.2016 do 12.11.2016) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Finance / interní doklady Zadání řádků různé s DPH pokud nezadáte celkovou částku, ale jen základ, dopočte

Více

KS mzdy PROFi a KS portál

KS mzdy PROFi a KS portál Personální a mzdové informační systémy KS mzdy PROFi a KS portál mzdy, personalistika, řízení lidských zdrojů www.ksprogram.cz Vytvořeno: 1.3.2016 IMPLEMENTACE PERSONÁLNÍHO IS IMPLEMENTAČNÍ TÝM Jiří Zajíček

Více

Allegro release 2.00 ( do )

Allegro release 2.00 ( do ) Allegro release 2.00 (19.8.2016 do 16.9.2016) Účetnictví Tisk účetních reportů Do tisku účetních reportů (sestava dle uživatelské definice) byla doplněna možnost místo sloupce předchozího období tisknout

Více

EVI 8 - Autovraky Přehled plnění cílů opětovného použití

EVI 8 - Autovraky Přehled plnění cílů opětovného použití EVI 8 - Autovraky Přehled plnění cílů opětovného použití 18. 10. 2016 V tomto dokumentu představujeme novou tiskovou sestavu a doprovodné funkce v programu EVI 8 (modul Autovraky) pro možnost sledování

Více

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz

OBSAH. 48 Příručka ON-LINE KUPEG úvěrová pojišťovna, a.s. www.kupeg.cz DODATEK č. 1 20.1.2012 OBSAH OBSAH... 48 C. PRÁCE SE SYSTÉMEM... 49 C.1 ÚVODNÍ OBRAZOVKA PO PŘIHLÁŠENÍ... 49 C.2 NASTAVENÍ VLASTNÍCH ÚDAJŮ... 50 a. Nastavení Uživatele... 50 b. Nastavení Systému... 51

Více

ANETE, spol. s r.o. MobilKredit

ANETE, spol. s r.o.   MobilKredit ANETE, spol. s r.o. www.anete.com MobilKredit 2016 Obsah 1 Přístup do stravovacího systému pomocí chytrého telefonu... 3 2 Instalace aplikace... 3 3 Uživatel a heslo... 4 3.1 Identifikace uživatele...

Více

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+

UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ UKÁZKA PORTÁLU IS KP14+ INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE 1. Jak vypadá a funguje IS KP14+ 2. Založení a vyplnění žádosti KDE HLEDAT INFORMACE Příručky OPZ Pokyny k vyplnění žádosti v IS KP14+: http://www.esfcr.cz/file/9143/

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký Program Uživatelská příručka Milan Hradecký 2 ÚVOD : Program skladové evidence "SKLAD500" zahrnuje v sobě možnost zápisu příjmu a výdeje až do 99 druhů skladů (Sklady materiálů, zboží, potovarů, vlastních

Více

KREDITCUS. centrální úhradový systém

KREDITCUS. centrální úhradový systém centrální úhradový KREDITCUS návrh řešení centralizovaného informačního a identifikačního u pro zajištění úhrad za služby poskytované univerzitou... požadované cíle projektu Základním cílem projektu je

Více

Novinky verze ze dne

Novinky verze ze dne Novinky verze 12.0.0 ze dne 3. 7. 2017 Vážení uživatelé, v informačním systému Insolvenční správce jsme pro usnadnění vaší práce připravili několik vylepšení. Díky centrálnímu nastavení plátcovství DPH

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů Zásady zpracování a ochrany osobních údajů Tyto zásady zpracování a ochrany osobních údajů ( Zásady ) představují základní zásady, kterými se Company Shifting s.r.o., IČO: 06119646, sídlem Březina 9, PSČ

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

Použití informačního systému Helios Orange Personalistika

Použití informačního systému Helios Orange Personalistika Použití informačního systému Helios Orange Personalistika 2014 BüroKomplet, s.r.o. Obsah 1 Kontakty... 3 2 Obecné... 4 3 Školení, lékařské prohlídky... 5 3.1 1. krok kategorie školení, lékařských prohlídek...

Více

NEWSLETTER systému PRACANT - říjen 2010

NEWSLETTER systému PRACANT - říjen 2010 NEWSLETTER systému PRACANT - říjen 2010 Na rok 2010 jsme si pro Vás opět připravili novou verzi. Nová verze systému 3.9 obsahuje tyto důležité novinky: - zdokonalený monitoring strojů - podpora čtečky

Více

Workshop DSP 2013. Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o.

Workshop DSP 2013. Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o. Workshop DSP 2013 Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o. Co je to imos? Aplikace umožňující snadnou a efektivní práci s výsledky zpracovaných dat Datové sběrné pošty. Online Pro všechna zařízení

Více

Setkání s Daňovkou MIBCON - ERP HCM: zlepšení , Praha, Pavel Janoušek

Setkání s Daňovkou MIBCON - ERP HCM: zlepšení , Praha, Pavel Janoušek Setkání s Daňovkou MIBCON - ERP HCM: 100+1 zlepšení 21.5.2019, Praha, Pavel Janoušek Agenda 1. Představení společnosti 2. Daňovka celkový přehled 3. Živá ukázka 4. Otázky a odpovědi 20 + 20 + 20 minut

Více

Novinky a změny v systému DUNA MZDY verze 2014.1.01

Novinky a změny v systému DUNA MZDY verze 2014.1.01 Novinky a změny v systému DUNA MZDY verze 2014.1.01 PERSONALISTIKA Evidence pracovníků V ovládacím panelu přibyla možnost kontroly rodných čísel na insolvenci s následnou tiskovou sestavou pracovníků v

Více

Dokumentace. k modulu. podnikový informační systém (ERP)

Dokumentace. k modulu. podnikový informační systém (ERP) Dokumentace k modulu podnikový informační systém (ERP) Aktivní saldo Představení modulu je samostatně prodávaná nadstavba modulu Účetnictví. Podává přehled o stavu a pohybech saldokontních účtů a slouží

Více

Důchodové spoření II. pilíř

Důchodové spoření II. pilíř Důchodové spoření II. pilíř E S O 9 i n t r a n e t, a. s. U M l ý n a 2 2 1 4 1 0 0, P r a h a Strana 1 (celkem 8) Důchodové spoření II. pilíř... 3 Kdy zadáváme do systému k osobě a na základě jakého

Více

ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU...

ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU... NOVINKY VERZE 13.2.0 ze dne 14. 3. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V rámci aktualizace

Více

Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy.

Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Docházkový systém slouží k evidenci docházky, sledování pohybu zaměstnanců v průběhu pracovní doby, k přípravě podkladů pro zpracování mzdové agendy. Používáním docházkového systému dosáhnete omezení chybovosti

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Verze Express

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Připravované novinky v systému EDS/SMVS, propojení systémů EDS/SMVS a MS Martin Pejša a kolektiv pracovníků SSW

Připravované novinky v systému EDS/SMVS, propojení systémů EDS/SMVS a MS Martin Pejša a kolektiv pracovníků SSW Připravované novinky v systému EDS/SMVS, propojení systémů EDS/SMVS a MS 2014+ 13. 01. 2016 Martin Pejša a kolektiv pracovníků SSW Obsah prezentace I. Nové grafické prostředí (VPF) Nový vzhled řídících

Více

NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS

NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS NOVINKY v PROGRAMU DOCHÁZKA ADS 4 1.2.2010 Uživatelské prostředí nové grafické prostředí programu rychlé menu ve dvou režimech - pouze ikony, ikony s popisem implementace Drag & Drop při přiřazování kalendáře,

Více

Žádný stres, při zpracování mezd pouze s KS!

Žádný stres, při zpracování mezd pouze s KS! POPIS APV Popis produktu, jako nadstavby mzdového a personálního informačního systému KS mzdy/ KS personalistika/ks mzdy PROFi, zaměstnanecké a manažerské aplikace KS portál Tento dokument obsahuje informace

Více

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu:

3. Docházka. Nadřízený pracovník. Možnosti programu. Mzdový pracovník. Kapitoly k modulu: 3. Docházka Kapitoly k modulu: Program pro evidenci docházky je nadstavbou pro mzdy PREMIER. Všechny údaje jako pracovníci, pracovní doby, směny a svátky se nastavují ve mzdách. Výhodou je, že v docházce

Více

Informační bulletin - přenesení daňové povinnosti

Informační bulletin - přenesení daňové povinnosti Informační bulletin - přenesení daňové povinnosti Vážení uživatelé, předkládám Vám informační zpravodaj obsahující popis zařazených funkcí do šířeného programového vybavení pro zaúčtování jednotlivých

Více

VARIANTNÍ SKLADOVÉ KARTY. Katalogový doplněk ABRA Gen

VARIANTNÍ SKLADOVÉ KARTY. Katalogový doplněk ABRA Gen VARIANTNÍ SKLADOVÉ KARTY Katalogový doplněk ABRA Gen Dokumentace k doplňku ABRA Gen Datum: 20.04.2017 Obsah 1 Instalace a aktivace... 3 1.1 Instalace... 3 1.2 Aktivace... 5 2 Funkce... 5 3 Obecný popis...

Více

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký

Program. Uživatelská příručka. Milan Hradecký Program Uživatelská příručka Milan Hradecký ÚVOD : Program skladové evidence "SKLAD503" zahrnuje v sobě možnost zápisu příjmu převodů a výdeje až do 99 druhů skladů. Sortiment materiálu je ve všech skladech

Více

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE ICZ a.s. Správa a řízení dokumentů Na hřebenech II 1718/10 147 00 Praha 4 Tel.: +420-222 271 111 Fax: +420-222 271 112 Internet: www.i.cz Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE Vypracoval

Více

Změny v DUNA/MZDY, verze 2009.1.01

Změny v DUNA/MZDY, verze 2009.1.01 Změny v DUNA/MZDY, verze 2009.1.01 V Přerově 26.1.2009 PERZONALISTIKA Evidence personalistiky na 3.záložce OÚ-další byla odstraněna zkratka u důchodů. Sestavy - odstraněna nabídka Předstihové řízení pro

Více

1 Doklady... 1. 2 Finance... 9. 2.1 Vyřazení majetku při účtování na účet 641...9 2.2 Vyhledání a označení nepoužívaných účtů...9. 3 Mzdy...

1 Doklady... 1. 2 Finance... 9. 2.1 Vyřazení majetku při účtování na účet 641...9 2.2 Vyhledání a označení nepoužívaných účtů...9. 3 Mzdy... Obsah 1 Doklady... 1 1.1 Změna sazeb DPH v roce 2012...1 1.1.1 Číselník sazby DPH...1 1.1.2 Číselník typů sazeb DPH...2 1.1.3 Zadání dokladu z hlediska sazeb DPH...3 1.1.4 Změna sazby DPH ve skladu...4

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing.

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. Tomáš Petránek tomas@petranek.eu Karviná, 21. 10. 2011 Obsah prezentace 1. Okolnosti

Více

Z verze 10.1g na verzi 11.1d. 1 Nové: Formulář DPH pro rok 2011 2 Nové: Kopírování A a B v přiznání k DPH. Z verze 10.1e na verzi 10.

Z verze 10.1g na verzi 11.1d. 1 Nové: Formulář DPH pro rok 2011 2 Nové: Kopírování A a B v přiznání k DPH. Z verze 10.1e na verzi 10. Z verze 10.1g na verzi 11.1d 1 Nové: Formulář DPH pro rok 2011 2 Nové: Kopírování A a B v přiznání k DPH Z verze 10.1e na verzi 10.1g 1. Oprava: Výkazy v závěrce Z verze 10.1c na verzi 10.1e 1. Oprava:

Více

Výpis z evidence pro daňové účely podle 92a, platný od Exact Globe

Výpis z evidence pro daňové účely podle 92a, platný od Exact Globe Výpis z evidence pro daňové účely podle 92a, platný od 1.1.2012 Exact Globe Obsah Úvod... 4 Základní nastavení... 5 Kódy DPH... 5 Instalace... 7 Product Update 403 a vyšší... 7 Product Update 402 a nižší...

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název projektu: Číslo projektu: Tradice rodinné firmy je závazkem, ale i výzvou ke zvýšení konkurenceschopnosti BIERHANZL GROUP, a. s. CZ.04.1.03/4.1.02.3/0006 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název

Více

SAP SuccessFactors. Employee Central

SAP SuccessFactors. Employee Central SAP SuccessFactors Employee Central Employee Central - agenda Employee central základní info Klíčové vlastnosti Základní pojmy SF EC homepage SF EC karta zaměstnance SF EC org chart SF EC ESS / MSS SF

Více

OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky

OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky OrtoProtet program pro evidenci zakázek, fakturace, evidenci pacientů, evidenci pracovníků a dalších níže uvedených operací pro ortopedické protetiky Představení programu pro tvorbu zakázek,kalkulací,

Více

Projekt: DARUJME.CZ 2.0

Projekt: DARUJME.CZ 2.0 Projekt: DARUJME.CZ 2.0 Představení novinek, plán rozvoje Projekt je realizován za podpory: Současný stav Darujme.cz registrováno více než 110 NNO více než 1,5 roku úspěšného fungování celkový objem darů

Více

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje

Docházka INTRAWEB. Osobní údaje Docházka INTRAWEB Ve docházkovém systému je možno používat také tenkého klienta. Přes internetový prohlížeč je možno sledovat docházku zaměstnanců, žádat o dovolenou, schvalovat docházku, atd. Zákazníci,

Více

Verze 1.x 2.x 3.x 4.x 5.x. X X X X uživatelům (správcům) systému Řazení dat v přehledech podle jednotlivých sloupců

Verze 1.x 2.x 3.x 4.x 5.x. X X X X uživatelům (správcům) systému Řazení dat v přehledech podle jednotlivých sloupců Verze 1.x 2.x 3.x 4.x 5.x 6.x P@wouk Termín vydání 09/2004 01/2005 10/2005 10/2006 02/2007 10/2007 A D M I N I S T R Á T O R S K É W E B O V É R O Z H R A N Í Nastavení různé úrovně přístupových práv do

Více

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1 Faktury Verze 2. Faktury Ve snaze inovovat a zlepšovat zkušenosti našich zákazníků společnost CEMEX vytvořila integrované digitální řešení, které vám umožní správu vaší obchodní činnosti v reálném čase.

Více

Add-on modul Microsoft Dynamics NAV. Factoring. manuál

Add-on modul Microsoft Dynamics NAV. Factoring. manuál Add-on modul Microsoft Dynamics NAV Factoring manuál 2007 AutoCont CZ a.s. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument obsahuje informace důvěrného charakteru a informace v něm obsažené jsou vlastnictvím AutoCont

Více

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP HELPDESK GEOVAP verze 1.2 11.11.2008 OBSAH 1 REGISTRACE DO HELPDESK...1 2 PŘIHLÁŠENÍ A ODHLÁŠENÍ...1 3 ZÁKLADNÍ OBRAZOVKA HELPDESK...2 4 PŘEHLED HLÁŠENÍ...2 5 ZALOŽENÍ NOVÉHO HLÁŠENÍ...3 6 ZOBRAZENÍ/EDITACE

Více

V tabulce je zpracován přehledný výčet oblastí a funkcí, které oba systémy umí řešit. OBLAST FUNKCE POHODA PAMICA

V tabulce je zpracován přehledný výčet oblastí a funkcí, které oba systémy umí řešit. OBLAST FUNKCE POHODA PAMICA V tabulce je zpracován přehledný výčet oblastí a funkcí, které oba systémy umí řešit. OBLST FUKCE POHOD PMIC rozvrh pracovní doby rovnoměrný nerovnoměrný turnusový počet pracovních poměrů více pracovních

Více

Prezentace Docházkový systém www.list7.cz

Prezentace Docházkový systém www.list7.cz DOCHÁZKOVÝ SYSTÉM NEJJEDNODUŠŠÍ VERZE Modul Docházkový systém je velmi úzce spjat s personalistikou, proto základní verzi modulu Personalistika dodáváme zdarma spolu s ním. Docházkový systém řeší jednoduchým

Více