ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU...

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU..."

Transkript

1 NOVINKY VERZE ze dne Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V rámci aktualizace systému jsme se zejména zaměřili na zpřehlednění funkcí částečného a konečného rozvrhu. V záložkách Insolvenční případy, Oddlužení - splátky a Přihlášky pohledávek jsme pro vás dále připravili nové zobrazitelné sloupce. V neposlední řadě jsme na základě vašich uživatelských podnětů implementovali úpravy v záložkách Elektronické formuláře a Vygenerovaná korespondence. Obsah ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST... 2 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU... 7 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ: PŘEDNASTAVENÍ MĚSÍCŮ OD /DO... 8 INSOLVENČNÍ PŘÍPADY, ODDLUŽENÍ - SPLÁTKY - NOVÝ SLOUPEC: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJ... 8 PŘIHLÁŠKY POHLEDÁVEK - NOVÝ SLOUPEC: DATUM SPLATNOSTI... 9 VYGENEROVANÁ KORESPONDENCE: TAG MÍSTO KONÁNÍ PŘEZKUMU... 9 NOVÉ VIDEOMANÁLY: PRÁCE S DATOVOU SCHRÁNKOU... 10

2 ČÁSTEČNÝ A KONEČNÝ ROZVRH - UPRAVENÁ FUNKČNOST Doposud jste u insolvenčních případů, řešených formou Konkurz, Nepatrný konkurz či Oddlužení - prodej majetku mohli generovat částečný a konečný rozvrh v záložce Způsob řešení pomocí dvou samostatných záložek a to Rozvrh a Konečný rozvrh. Nově jsme funkčnost těchto záložek spojili pod jedinou a to pod záložku Rozvrh. V této záložce si v roletce Vytvořit rozvrh nejprve zvolíte, jaký rozvrh hodláte generovat. Na výběr máte několik variant. Částečný rozvrh V oddíle Základní údaje se identifikační údaje k dlužníkovi dotahují ze záložky Subjekty daného insolvenčního případu, údaje k osobě insolvenčního správce se do příslušného řádku dotahují ze záložky Nastavení > Licence. V případě potřeby je možné data v tomto oddíle editovat a přepisovat. V jednotlivých řádcích oddílu Přehled se tak jako doposud zobrazuje souhrn relevantních údajů, zadaných v záložkách Náklady, Přihlášky pohledávek a Majetek. Novinkou v tomto přehledu je řádek Zůstatek na účtu majetkové podstaty, který uvádí konečný stav na tomto účtu, založeném v záložce Majetek. Údaje v oddíle Přehled není možné editovat, mají pouze informativní charakter.

3 Po vepsání sumy, kterou chcete rozpočítat, do řádku Částka určená k rozdělení mezi zbývající nezajištěné věřitele systém automaticky propočte do sloupce Částka k uspokojení částky mezi jednotlivé věřitele s přesností zaokrouhlení na počet desetinných míst, zobrazených ve sloupci Podíl. Zobrazení počtu desetinných míst v tomto sloupci nastavíte v záložce Základní > karta Nastavení. Všechna pole kromě polí součtových jsou v tabulce rozvrhu editovatelná. Kliknutím na tlačítko můžete vložit další řádek, pomocí kterého můžete do rozvrhu přidat nového věřitele. Pomocí tlačítka na konci jednotlivých řádků můžete dané věřitele z příslušného rozvrhu odstranit. Po přidání čí odebrání věřitele se vám vždy automaticky přepočte podíl a částky k uspokojení tak, aby odpovídaly aktuálnímu stavu v tabulce. Vedle pole Komentář máte k dispozici prvky pro vyvolání rozhraní k vložení, resp. uložení obsahu pole do modulu Databáze textů. Kliknutím na toto tlačítko vyvoláte rozhraní pro vložení textu z databáze do pole Komentář, kliknutím na toto tlačítko vyvoláte rozhraní pro uložení textu z pole Komentář do databáze textů. Označením řádku Generovat sloupec Podíl uspokojení % bude tento sloupec zobrazen i v samotném vygenerovaném dokumentu. Po kontrole vstupních dat, případně nastavení hlavičky, patičky a podpisu můžete kliknout na tlačítko. Vygenerovaný dokument se zobrazí v záložce Dokumenty modré i oranžové lišty a dále v záložce Způsob řešení > Potvrzení rozvrhu a je možné jej otevřít ve formátu.pdf a.docx.

4 Rozvrh z Konečné zprávy V případě, že jste v daném insolvenčním případě vygenerovali v záložce Elektronické formuláře dokument Konečná zpráva, můžete v rámci vytváření rozvrhu zvolit v roletce variantu z Konečné zprávy. Pokud jste vygenerovali více verzí konečné zprávy, systém vám dále umožní volbu, ze které verze zprávy chcete rozvrh vytvářet. Při volbě varianty z Konečné zprávy systém v tabulce do sloupců Částka k uspokojení a Podíl doplní k jednotlivým věřitelům částky a podíly dle zvolené konečné zprávy. I pro tuto variantu však platí veškeré možnosti úprav rozvrhu, tedy jak vkládání či mazání jednotlivých řádků, úprava částek či využití databáze textů pro pole Komentář. Po kliknutí na tlačítko se vygenerovaný dokument zobrazí jak v záložce Dokumenty modré i oranžové lišty, tak v záložce Způsob řešení > Potvrzení rozvrhu a je možné jej otevřít ve formátu.pdf a.docx.

5 Rozvrh z Účtu majetkové podstaty Při volbě možnosti z Účtu majetkové podstaty vám systém umožní generovat rozvrh dle konečného stavu na Účtu majetkové podstaty, případně dle konečného stavu prostředků v hotovosti. Tyto majetky vytvoříte v záložce Majetek a pomocí nich můžete následně evidovat plusové a mínusové hodnoty, vzniklé zpeněžováním majetkové podstaty či uspokojováním vybraných pohledávek. V případě tohoto rozvrhu systém automaticky propočte do sloupce Částka k uspokojení částky mezi jednotlivé věřitele s přesností zaokrouhlení na počet desetinných míst, zobrazených ve sloupci Podíl. (Zobrazení počtu těchto desetinných míst nastavíte v záložce Základní > karta Nastavení.) I pro tuto variantu platí veškeré možnosti úprav rozvrhu, tedy například vkládání a mazání řádků, úprava částek, využití databáze textů pro pole Komentář či možnost vložení hlavičky, patičky a podpisu. Po vygenerování návrhu rozvrhu bude dokument opět k dispozici v záložce Dokumenty modré i oranžové lišty, tak v záložce Způsob řešení > Potvrzení rozvrhu a je možné jej otevřít ve formátu.pdf a.docx.

6 Vlastní rozvrh Pokud si majetek nezpeněžujete na Účet majetkové podstaty, zadaný v záložce Majetek, nebo chcete mezi věřitele rozdělit jinou částku, než máte evidovanou na tomto Účtu majetkové podstaty, případně nechcete vytvářet rozvrh z konečné zprávy, máte na výběr vytvořit si rozvrh Vlastní. Při této volbě bude v řádku Částka určená k rozdělení mezi zbývající nezajištěné věřitele zobrazena nulová hodnota. Po vepsání konkrétní sumy systém opět provede rozpočet do sloupce Částka k uspokojení. Částky mezi jednotlivé věřitele budou i v tomto případě propočteny s přesností zaokrouhlení na počet desetinných míst, zobrazených ve sloupci Podíl. Potvrzení rozvrhu V druhé úrovní záložky Způsob řešení je nadále k dispozici záložka Potvrzení rozvrhu. Funkčnost této záložky zůstává beze změny, tedy veškeré vygenerované návrhy ať už částečného, či konečného rozvrhu se nejprve zobrazí na kartě Nepotvrzené dané záložky. V tuto chvíli jsou jednotlivé částky dle návrhu rozvrhu uvedeny pouze v detailu jednotlivých uspokojovaných pohledávek věřitelů. Kliknutím na tlačítko dojde k potvrzení daného rozvrhu a jednotlivé částky budou následně zobrazeny i v záložce Přihlášky pohledávek ve sloupci Uspokojeno jednotlivých věřitelů. Z takto potvrzeného rozvrhu můžete následně generovat příkaz k úhradě.

7 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - KONEČNÁ ZPRÁVA: ZAOKROUHLENÍ ČÁSTEK PRO VĚŘITELE V ROZVRHU Součástí elektronického formuláře Konečná zpráva, který můžete generovat v záložce Elektronické formuláře, je oddíl D. Rozvrh. Pokud je v řádku Částka určená k rozdělení mezi zbývající nezajištěné věřitele uvedena plusová částka, je tato částka dle jednotlivých podílů rozpočtena mezi věřitele. Formulář konečné zprávy bohužel umožňuje zobrazit příslušný podíl zaokrouhlený pouze na 2 desetinná místa. Pro zvýšení přesnosti výpočtu jednotlivých částek k uspokojení systém nově automaticky propočte do sloupce Částka k uspokojení částky s přesností zaokrouhlení na počet desetinných míst, nastavených v záložce Základní > karta Nastavení.

8 ELEKTRONICKÝ FORMULÁŘ - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ: PŘEDNASTAVENÍ MĚSÍCŮ OD /DO Na základě vašich uživatelských ohlasů jsme v záložce Elektronické formuláře v rámci generování dokumentu Zpráva o plnění oddlužení upravili přednastavení období, za které budete dokument generovat. Nově je v roletce Od přednastaven měsíc, odpovídající počtu 6 měsíců zpětně s ohledem na aktuální kalendářní měsíc. V roletce Do se zobrazí aktuální kalendářní měsíc. Měsíce v roletkách Od, Do a Zprávu ZOPO, ze které bude systém čerpat údaje, si můžete i nadále variabilně nastavovat dle vašich potřeb. Práce se samotným formulářem zůstává stejná, tedy po nastavení časových parametrů a kontrole vstupních dat můžete kliknout na tlačítko. Vygenerovaný dokument se zobrazí jak v záložce Elektronické formuláře, tak v záložce Dokumenty modré i oranžové lišty. INSOLVENČNÍ PŘÍPADY, ODDLUŽENÍ - SPLÁTKY - NOVÝ SLOUPEC: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJ V modulech Insolvenční případy a Oddlužení splátky máte možnost si v tabulce dlužníků zobrazit pomocí tlačítka nový sloupec a to Identifikační údaj. V tomto sloupci bude uvedeno r.č., případně IČ dlužníka, které máte zadáno v záložce Subjekty. Pokud v daném insolvenčním řízení figurují 2 dlužníci, bude v tomto sloupci zobrazeno i r.č., případně IČ druhého dlužníka.

9 Pořadí zobrazení sloupce si můžete variabilně upravit uchopením záhlaví daného sloupce myší a přesunutím na požadované místo v tabulce. Zobrazení sloupce vám zůstane nastaveno i po odhlášení a opětovném přihlášení do systému. PŘIHLÁŠKY POHLEDÁVEK - NOVÝ SLOUPEC: DATUM SPLATNOSTI V záložce Přihlášky pohledávek modulu Insolvenční případy máte možnost si v tabulce věřitelů zobrazit pomocí tlačítka nový sloupec a to Datum platnosti. V tomto sloupci budou uvedeny všechny datumy splatností pohledávek daného věřitele, pokud bude tato informace zadána v detailu jeho dílčích pohledávek. I zde platí možnost uchopení záhlaví daného sloupce myší a jeho přesunutí na vámi požadované místo v tabulce věřitelů. Zobrazení sloupce vám zůstane nastaveno i po odhlášení a opětovném přihlášení do systému. VYGENEROVANÁ KORESPONDENCE: TAG MÍSTO KONÁNÍ PŘEZKUMU Pro usnadnění práce v rámci záložky Vygenerovaná korespondence modré lišty jsme upravili funkčnost tagu Místo konání přezkumu. Veškeré použitelné tagy v rámci dané korespondence se vám zobrazí buď při vytváření nové vlastní šablony, případně při editaci stávající šablony po kliknutí na tlačítko. Doposud tag Místo konání přezkumu dotahoval adresu pobočky daného insolvenčního případu, zadanou v záložce Základní - karta Nastavení. Nově tento tag prioritně dotáhne adresu ze záložky Základní - karta Další termíny a to konkrétně z řádků Ulice a Město.

10 Pokud nebudou tato pole vyplněna, dotáhne systém adresu pobočky přiřazené danému insolvenčnímu případu ze záložky Základní karta Nastavení. NOVÉ VIDEOMANÁLY: PRÁCE S DATOVOU SCHRÁNKOU K tématu práce s modulem Datová schránka v systému jsme pro vás připravili dva nové videomanuály, ve kterých se dozvíte o možnostech a způsobech efektivního využívání tohoto modulu. Ve videomanuálu Datová schránka - Základy představujeme základy práce s modulem spolu se způsobem, jakým je služba Datové schránky propojena se systémem Insolvenční správce. V navazujícím videomanuálu Datová schránka - Pokročilé funkce jsme se zaměřili na možnosti některých pokročilejších funkcí modulu, konkrétně na funkce "Automatického řazení příloh k případům" a "Náhled datové zprávy". Oba videomanuály najdete přímo v systému Insolvenční správce v sekci Nápověda > Videomanuály v kategorii Datová schránka, případně na našem YouTubovém kanále. Věříme, že pro vás budou nová vylepšení přínosem a zpříjemní vám práci se systémem Insolvenční správce. Děkujeme za podněty, které nám zasíláte. Pomáháte nám tak vylepšovat systém do co nejefektivnější podoby.

VÝPOČET ODDLUŽENÍ: REFAKTORIZACE ZÁLOŽKY... 1 DATOVÁ SCHRÁNKA FORMÁT ZFO... 3 DATOVÁ SCHRÁNKA ÚPRAVA FUNKČNOSTI TLAČÍTKA OZNAČIT JAKO PŘEČTENÉ...

VÝPOČET ODDLUŽENÍ: REFAKTORIZACE ZÁLOŽKY... 1 DATOVÁ SCHRÁNKA FORMÁT ZFO... 3 DATOVÁ SCHRÁNKA ÚPRAVA FUNKČNOSTI TLAČÍTKA OZNAČIT JAKO PŘEČTENÉ... NOVINKY VERZE 13.3.0 ze dne 11. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V rámci aktualizace

Více

USPOKOJENÍ ZAJIŠTĚNÉHO VĚŘITELE Z VÝTĚŽKU ZPENĚŽENÍ ZAJIŠTĚNÍ... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: ŘAZENÍ PŘÍLOH DO SLOŽEK... 7

USPOKOJENÍ ZAJIŠTĚNÉHO VĚŘITELE Z VÝTĚŽKU ZPENĚŽENÍ ZAJIŠTĚNÍ... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: ŘAZENÍ PŘÍLOH DO SLOŽEK... 7 NOVINKY VERZE 14.0.0 ze dne 16. 5. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro usnadnění práce v informačním systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Největší novinkou je, že

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.17.0 ze dne 24. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zpříjemnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik vylepšení. Soustředili

Více

NOVINKY VERZE ze dne

NOVINKY VERZE ze dne NOVINKY VERZE 12.11.0 ze dne 25. 10. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili několik novinek. V rámci rozšiřování funkcionalit systému

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.16.0 ze dne 10. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. Soustředili jsme

Více

AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 1 MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 3 ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ...

AUTOMATICKÉ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 1 MANUÁLNÍ NAČTENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU DO SYSTÉMU... 3 ZÁLOŽKA ZÁKLADNÍ... NOVINKY VERZE 13.0.0 ze dne 31. 1. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik vylepšení. V rámci aktualizace

Více

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.9.0 ze dne 29. 8. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Jako hlavní novinku jsme

Více

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.3.0 ze dne 27. 6. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Došlo ke kompletnímu přepracování

Více

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.8.0 ze dne 22. 8. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém období jsme pro zefektivnění vaší práce se systémem Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. První novinkou, která vám

Více

DOPIS ONLINE: OZNAČENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU, FILTRY, EXPORT... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: MANUÁLNÍ PŘIŘAZENÍ PŘÍLOH - ZOBRAZENÍ VLASTNÍ SPISOVÉ ZNAČKY...

DOPIS ONLINE: OZNAČENÍ INSOLVENČNÍHO PŘÍPADU, FILTRY, EXPORT... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA: MANUÁLNÍ PŘIŘAZENÍ PŘÍLOH - ZOBRAZENÍ VLASTNÍ SPISOVÉ ZNAČKY... NOVINKY VERZE 14.1.0 ze dne 30. 5. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce opět připravili několik novinek. Abyste si mohli přehledněji

Více

NOVINKY VERZE ze dne PŘEZKUMNÉ LISTY HROMADNÉ GENEROVÁNÍ. Vážení uživatelé,

NOVINKY VERZE ze dne PŘEZKUMNÉ LISTY HROMADNÉ GENEROVÁNÍ. Vážení uživatelé, NOVINKY VERZE 12.7.0 ze dne 6. 9. 2017 Vážení uživatelé, do informačního systému Insolvenční správce jsme pro vás v poslední době implementovali několik vylepšení. Přezkumné listy ve formě elektronických

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.10.0 ze dne 11. 10. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili několik novinek. V rámci rozšiřování funkcionalit systému

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.15.0 ze dne 6. 12. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik nových vylepšení. Soustředili jsme se zejména

Více

Novinky verze ze dne

Novinky verze ze dne Novinky verze 12.0.0 ze dne 3. 7. 2017 Vážení uživatelé, v informačním systému Insolvenční správce jsme pro usnadnění vaší práce připravili několik vylepšení. Díky centrálnímu nastavení plátcovství DPH

Více

Novinky verze ze dne

Novinky verze ze dne Novinky verze 11.5.0 ze dne 18. 1. 2017 Vážení uživatelé, v informačním systému Insolvenční správce jsme pro vás připravili několik nových vylepšení. V záložce Subjekty v modulech Insolvenční případy a

Více

ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ

ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE - ZPRÁVA O PLNĚNÍ ODDLUŽENÍ NOVINKY VERZE 12.6.0 ze dne 30. 8. 2017 Vážení uživatelé, do informačního systému Insolvenční správce jsme implementovali další plně funkční elektronický formulář, do kterého se automaticky doplňují data,

Více

SUBJEKTY - NOVÉ SLOUPCE: OVÉ ADRESY A TELEFONNÍ ČÍSLA... 1 NAČÍTÁNÍ VÝPISŮ: NOVÝ FORMÁT WSPK PRO ELEKTRONICKÉ VÝPISY (.GPC)...

SUBJEKTY - NOVÉ SLOUPCE:  OVÉ ADRESY A TELEFONNÍ ČÍSLA... 1 NAČÍTÁNÍ VÝPISŮ: NOVÝ FORMÁT WSPK PRO ELEKTRONICKÉ VÝPISY (.GPC)... NOVINKY VERZE 13.1.0 ze dne 14. 2. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro zefektivnění vaší práce v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik novinek. V záložce Subjekty

Více

V modulu Vygenerovaná korespondence jsme na vaši žádost přidali další šablonu tentokrát jsme připravili dokument Výzva na Finanční úřad.

V modulu Vygenerovaná korespondence jsme na vaši žádost přidali další šablonu tentokrát jsme připravili dokument Výzva na Finanční úřad. NOVINKY VERZE 13.5.0 ze dne 25. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás připravili v systému Insolvenční správce několik novinek. Tou největší změnou je, že jsme kompletně přepracovali

Více

NOVINKY VERZE ze dne Vážení uživatelé,

NOVINKY VERZE ze dne Vážení uživatelé, NOVINKY VERZE 12.9.0 ze dne 27. 9. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili několik novinek. V modulu Datová schránka byl implementován

Více

NOVÁ ZÁLOŽKA DOKUMENTY... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA - INFORMACE O ADRESÁTECH... 8 SUBJEKTY - OBECNÝ ZMOCNĚNEC... 9

NOVÁ ZÁLOŽKA DOKUMENTY... 2 DATOVÁ SCHRÁNKA - INFORMACE O ADRESÁTECH... 8 SUBJEKTY - OBECNÝ ZMOCNĚNEC... 9 NOVINKY VERZE 13.6.0 ze dne 9. 5. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v systému Insolvenční správce připravili několik novinek. Tou nejzásadnější z nich je, že došlo ke kompletnímu přepracování

Více

NOVINKY VERZE ze dne Obsah. Vážení uživatelé,

NOVINKY VERZE ze dne Obsah. Vážení uživatelé, NOVINKY VERZE 13.4.0 ze dne 18. 4. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro usnadnění práce nejen v informačním systému Insolvenční správce, ale také v rámci vaší kanceláře propojili se systémem

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.14.0 ze dne 22. 11. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili hned několik nových funkcí. Soustředili jsme se hlavně na

Více

Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015

Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015 Změ ny věrzě 9.0.33 zě dně 12.8.2015 Vážení uživatelé softwaru ISIS, rádi bychom Vás upozornili na novinky, které si již sami můžete vyzkoušet ve Vašich licencích. Jedná se o úpravu Nápovědy a to nejen

Více

v uplynulém období jsme pro zpříjemnění vaší práce se systémem Insolvenční správce připravili několik vylepšení.

v uplynulém období jsme pro zpříjemnění vaší práce se systémem Insolvenční správce připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.7.0 ze dne 15. 8. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulém období jsme pro zpříjemnění vaší práce se systémem Insolvenční správce připravili několik vylepšení. Největší novinkou, která vám může

Více

Postupy práce se šablonami IS MPP

Postupy práce se šablonami IS MPP Postupy práce se šablonami IS MPP Modul plánování a přezkoumávání, verze 1.20 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 27. 3. 2013, verze 1.01 Postupy práce se šablonami IS MPP Modul

Více

MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ

MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ NÁVOD PRO APLIKACI 1 Obsah: 1. Prvotní spuštění aplikace Část monitoring insolvenčního rejstříku 2. Hlavní okno 3. Monitorované subjekty 3.1 Skupiny monitorovaných subjektů

Více

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP

Příručka uživatele HELPDESK GEOVAP HELPDESK GEOVAP verze 1.2 11.11.2008 OBSAH 1 REGISTRACE DO HELPDESK...1 2 PŘIHLÁŠENÍ A ODHLÁŠENÍ...1 3 ZÁKLADNÍ OBRAZOVKA HELPDESK...2 4 PŘEHLED HLÁŠENÍ...2 5 ZALOŽENÍ NOVÉHO HLÁŠENÍ...3 6 ZOBRAZENÍ/EDITACE

Více

Elektronické propozice Manuál

Elektronické propozice Manuál Elektronické propozice Manuál 1 ver. 20180312 Elektronické propozice budou přiřazeny k vámi zaslaným závodům do kalendáře ČAS. V informaci o závodě prosím uveďte název závodu, místo konání, datum konání

Více

Příručka pro editaci kontaktů na eagri

Příručka pro editaci kontaktů na eagri Obsah Úvod... 1 Uživatel a subjekt... 1 Kontakty... 1 Validace hodnoty kontaktu... 2 GPS souřadnice... 3 Datová schránka... 3 Adresy... 3 Speciální PSČ... 4 Adresy s P.O. Box... 4 Klíč pro WS... 4 Uživatelé...

Více

Hromadné platby - inkaso

Hromadné platby - inkaso Hromadné platby - inkaso Modul Hromadné platby složí k výpočtu platby (přeplatku/nedoplatku), kterou má zaplatit a) strávník - ve formě inkasa / sporožira / složenky, b) jídelna - ve formě hromadného příkazu

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE

Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE ICZ a.s. Správa a řízení dokumentů Na hřebenech II 1718/10 147 00 Praha 4 Tel.: +420-222 271 111 Fax: +420-222 271 112 Internet: www.i.cz Novinky verze 2.3.0 systému Spisové služby (SpS) e-spis LITE Vypracoval

Více

Tisk vysvědčení - krok za krokem

Tisk vysvědčení - krok za krokem Tisk vysvědčení - krok za krokem (v. 3.0) Obsah školení: Nastavení nejnutnějších společných dat na vysvědčení 2 Nastavení hodnotícího období 2 Nastavení pořadí tisku předmětů na vysvědčení 3 Nastavení

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků.

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 1 Popis aplikace Pracovní výkazy návod k použití Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 2 Technické požadavky klienta Internetový

Více

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE

PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE PŘEDSTAVENÍ A NÁVOD K UŽÍVÁNÍ APLIKACE KALIBRACE-ONLINE CO JE APLIKACE KALIBRACE-ONLINE? KALIBRACE-ONLINE = Kompletní online správa a přehled potřebných údajů k měřidlům a vybavení měřicí techniky. HLAVNÍ

Více

Web-Exam. Průvodce lektora administrační částí

Web-Exam. Průvodce lektora administrační částí Web-Exam Průvodce lektora administrační částí Po přihlášení ke svému lektorskému účtu uvidíte rozcestník V sekci Moje předměty zakládáte své vyučované předměty. U předmětu zapíšete název a stisknete Přidat

Více

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ 1. ÚVOD...2 2. VLOŽENÍ NOVÉ AKCE PROJEKTU...3 3. EDITACE UVEŘEJNĚNÉ AKCE PROJEKTU...7 4. WORKFLOW...9 4.1 Notifikace... 11 4.2 Komunikace k akci projektu... 12

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu 28.5.2013 Obsah Interní web IS NSK tvorba standardu Obsah... 2 Návod

Více

ERP informační systém

ERP informační systém Vážení zákazníci, připravili jsem pro vás nový modul Zakázka, který Vám přináší nový vzhled a nové možnosti. Pro snadnější přechod na novou verzi zůstává ve WAK INTRA souběžně i stávající modul zakázek.

Více

Pracovní balíček 10 Nástroje pro optimalizaci výrobních a lidských zdrojů. Příloha 2 Dílčí výstup: Nástroj pro rozvrhování lidských zdrojů

Pracovní balíček 10 Nástroje pro optimalizaci výrobních a lidských zdrojů. Příloha 2 Dílčí výstup: Nástroj pro rozvrhování lidských zdrojů Pracovní balíček 10 Nástroje pro optimalizaci výrobních a lidských zdrojů Příloha 2 Dílčí výstup: Nástroj pro rozvrhování lidských zdrojů 1. Úvod Výpočetní techniku potkáváme dnes již na každém kroku,

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Příručka pro editaci kontaktů na eagri

Příručka pro editaci kontaktů na eagri Obsah Úvod... 1 Uživatel a subjekt... 1 Kontakty... 1 Validace hodnoty kontaktu... 2 GPS souřadnice... 3 Certifikát... 3 Datová schránka... 4 Adresy... 4 Změna PSČ v primární adrese a speciální PSČ...

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Tel.: 558 646 913 Fax: 558 6626 500 Webové stránky města Kolín Uživatelská příručka Vypracovala Kateřina Klichová 28. 4. 2011 Obsah 1 Přílohy... 1 1.1 Vložení přílohy... 1 1.2 Smazání přílohy... 2 1.3

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka B2B CENTRUM a.s. 3.2011 Obsah Začínáme... 3 Přihlášení a zapomenuté heslo... 3 Vytvoření uživatele... 3 Editace osobních údajů... 5 Vkládání souborů... 6 Elektronický podpis... 8 Stavební deník... 11 Identifikační

Více

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb Uživatelský manuál aplikace Dental MAXweb Obsah Obsah... 2 1. Základní operace... 3 1.1. Přihlášení do aplikace... 3 1.2. Odhlášení z aplikace... 3 1.3. Náhled aplikace v jiné úrovni... 3 1.4. Změna barevné

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Příručka pro používání portálu EOBCAN.CZ

Příručka pro používání portálu EOBCAN.CZ Příručka pro používání portálu EOBCAN.CZ verze 1.2 ze dne 26. 2. 2012 Obsah Přihlášení do portálu EOBCAN.CZ...2 Jednotlivé moduly aplikace...2 Evidence...2 Úplný import dat...2 Aktualizační import dat...2

Více

Průvodce aplikací FS Karta

Průvodce aplikací FS Karta Průvodce aplikací FS Karta Základní informace k Aplikaci Online aplikace FS Karta slouží k bezpečnému ukládání osobních údajů fyzických osob a k jejich zpracování. Osobní údaje jsou uloženy ve formě karty.

Více

Práce s administračním systémem internetových stránek Podaných rukou

Práce s administračním systémem internetových stránek Podaných rukou Práce s administračním systémem internetových stránek Podaných rukou 2011 Ing. Jakub Matas Přihlášení a uživatelský účet Přihlášení Přihlášení do aplikace lze dvěma způsoby: 1. Pomocí panelu ve vrchní

Více

5 Evidence manželských smluv

5 Evidence manželských smluv 5 Evidence manželských smluv 5.1 Společné vyhledávání v evidencích Společné vyhledávání v evidencích slouží k vyhledání evidovaných závětí, listin i smluv a to pouze vyhledáním podle rodného čísla a data

Více

Constructo. Uživatelská příručka

Constructo. Uživatelská příručka Constructo Uživatelská příručka Constructo 1 Úvod 3 Filosofie systému 4 Registrace do systému 5 Přihlášení do systému 8 Popis rozhraní 9 O projektech 10 Nastavení rolí v projektu 11 Moduly 13 Stavební

Více

Základy práce s aplikací ecba / ESOP

Základy práce s aplikací ecba / ESOP Základy práce s aplikací ecba / ESOP Obsah 1. SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY A REGISTRACE... 2 Nová registrace... 2 2. SPRÁVA PROJEKTŮ... 3 Horní lišta... 3 Levé menu... 4 Operace s projekty... 4 3. PRÁCE S PROJEKTEM...

Více

E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ

E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ Reda e-nabídka představuje mocný nástroj, díky kterému mohou naši registrovaní klienti přímo z prostředí e-shopu partner.reda.cz vytvářet vlastní produktové nabídky pro své zákazníky.

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a nahlížení na stav svých pohledávek v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Registrace do aplikace Komunikace s občany... 2 3. Přihlášení

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka fakultního informačního systému NETFEI, určeného pro evidenci odborných praxí studentů FEI VŠB - TU Ostrava pro roli Garant OBSAH Obecné informace... 2 Firmy... 3 Témata praxí... 4

Více

Uživatelský manuál. Verze 1.0.3 -1- Tel: + 420 555 130 669, E-mail: sales@ictb.cz, WWW: www.ictb.cz

Uživatelský manuál. Verze 1.0.3 -1- Tel: + 420 555 130 669, E-mail: sales@ictb.cz, WWW: www.ictb.cz Uživatelský manuál Verze 1.0.3 ICT Br@ins s.r.o., Fryčovice č. p. 105, 739 45 IČ: 28650891, DIČ: CZ28650891-1- Tel: + 420 555 130 669, E-mail: sales@ictb.cz, WWW: www.ictb.cz 1. Spuštění systému 4 2. Přihlášení

Více

Nápověda aplikace Patron-Pro

Nápověda aplikace Patron-Pro Nápověda aplikace Patron-Pro 1. Popis aplikace Aplikace Patron-Pro slouží k zobrazení souboru zálohy mobilní aplikace Patron-Pro se záznamy o povolených kartách. Dále umožňuje tyto záznamy editovat, vytvářet

Více

ZŠ ÚnO, Bratří Čapků 1332

ZŠ ÚnO, Bratří Čapků 1332 MS Excel 2002 Grada - po spuštění je třeba kliknout do středu obrazovky - v dalším dialogovém okně (Přihlášení) vybrat uživatele, zřídit Nového uživatele nebo zvolit variantu Bez přihlášení (pro anonymní

Více

Elektronické zpracování dotazníků AGEL. Verze 2.0.0.1

Elektronické zpracování dotazníků AGEL. Verze 2.0.0.1 Elektronické zpracování dotazníků AGEL Verze 2.0.0.1 1 Obsah 2 Přihlášení do systému... 1 3 Zápis hodnot dotazníků... 2 3.1 Výběr formuláře pro vyplnění dotazníku... 2 3.2 Vyplnění formuláře dotazníku...

Více

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a

Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Kontrolní hlášení DPH (CZ) od verze Klient 5.12.a Podle novely Zákona o DPH mají plátci DPH od 1.1.2016 povinnost podávat Kontrolní hlášení DPH. Hlášení se podává v elektronické podobě ve formátu XML.

Více

Modul Kontakt s klientem SSP. OKcentrum. Uživatelská příručka. Poskytování součinnosti ÚP ČR

Modul Kontakt s klientem SSP. OKcentrum. Uživatelská příručka. Poskytování součinnosti ÚP ČR Modul Kontakt s klientem SSP OKcentrum Uživatelská příručka Poskytování součinnosti ÚP ČR OKsystem a.s. 2015 1. Obsah 1. OBSAH... 2 2. ZÁKLADNÍ INFORMACE... 2 2.1 Základní pojmy... 2 2.2 Přihlášení uživatele...

Více

Jednoduchý uživatelský manuál k programu Cat s Paradise

Jednoduchý uživatelský manuál k programu Cat s Paradise Jednoduchý uživatelský manuál k programu Cat s Paradise Program spustíte pomocí souboru CatsParadise.jar ze složky kam jste jej nainstalovali. V úvodním okně naleznete 7 tlačítek. Klepnutím na jakékoliv

Více

ŠTÍTKOVÁNÍ. informativní manuál pro uživatele HelpDesku

ŠTÍTKOVÁNÍ. informativní manuál pro uživatele HelpDesku ŠTÍTKOVÁNÍ informativní manuál pro uživatele HelpDesku Hlavní funkcionalita: Štítek je vizuální označení konkrétního požadavku slovním spojením nebo heslem, které usnadní uživateli daný task později podle

Více

Program Půjčovna sportovních potřeb

Program Půjčovna sportovních potřeb Program Půjčovna sportovních potřeb verze 1.67, 3.7.2014 Objednávky V hlavním menu Obchod naleznete dvě nové položky. "Seznam objednávek" a "Přidat objednávku". Obrázek 1: Hlavní menu První z těchto voleb

Více

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části:

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části: Grantové projekty V současné době jsou zpracovány tyto části: - konzultace záměru grantového projektu - registrace grantového projektu - zahájeni realizace grantového projektu 1. Schéma konzultace záměru

Více

FORMÁTOVÁNÍ 2. Autor: Mgr. Dana Kaprálová. Datum (období) tvorby: září, říjen 2013. Ročník: sedmý. Vzdělávací oblast: Informatika a výpočetní technika

FORMÁTOVÁNÍ 2. Autor: Mgr. Dana Kaprálová. Datum (období) tvorby: září, říjen 2013. Ročník: sedmý. Vzdělávací oblast: Informatika a výpočetní technika Autor: Mgr. Dana Kaprálová FORMÁTOVÁNÍ 2 Datum (období) tvorby: září, říjen 2013 Ročník: sedmý Vzdělávací oblast: Informatika a výpočetní technika 1 Anotace: Žáci se seznámí se základní obsluhou tabulkového

Více

27 Evidence kasiček. Popis modulu. Záložka Organizované sbírky

27 Evidence kasiček. Popis modulu. Záložka Organizované sbírky 27 Evidence kasiček Uživatelský modul Evidence kasiček realizuje evidenci všech pořádaných sbírek, jednotlivých kasiček sbírky, dále pak evidenci výběrů kasiček s návazností na pokladnu (příjem výběru

Více

M E T O D I K A W I K I

M E T O D I K A W I K I M E T O D I K A W I K I STŘEDNÍ ŠKOLY INFORMATIKY A SPOJŮ, BRNO, ČICHNOVA 23 NÁPOVĚDA OBSAH Webové stránky Střední školy informatiky a spojů, Brno, Čichnova 23... 3 Moje stránka... 6 Přihlášení... 6 Po

Více

Nový způsob práce s průběžnou klasifikací lze nastavit pouze tehdy, je-li průběžná klasifikace v evidenčním pololetí a školním roce prázdná.

Nový způsob práce s průběžnou klasifikací lze nastavit pouze tehdy, je-li průběžná klasifikace v evidenčním pololetí a školním roce prázdná. Průběžná klasifikace Nová verze modulu Klasifikace žáků přináší novinky především v práci s průběžnou klasifikací. Pro zadání průběžné klasifikace ve třídě doposud existovaly 3 funkce Průběžná klasifikace,

Více

TAXexpert5 modul Kartotéka II.

TAXexpert5 modul Kartotéka II. TAXexpert5 modul Kartotéka II. Strana 1 (celkem 11) Základní obrazovka kartotéky Aplikace Kartotéka nahrazuje od verze 5.4.1 stávající modul CRM. Data byla převedena. Základní obrazovka se kromě společných

Více

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Google Kalendář Google Kalendář je dostupný z hlavní stránky www.google.cz, kde je odkaz Kalendář buď přímo v horní liště: Horní lišta www.google.cz

Více

Obsah. 1.1 Práce se záznamy... 3 1.2 Stránka Dnes... 4. 2.1 Kontakt se zákazníkem... 5

Obsah. 1.1 Práce se záznamy... 3 1.2 Stránka Dnes... 4. 2.1 Kontakt se zákazníkem... 5 CRM SYSTÉM KORMORÁN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah 1 Základní práce se systémem 3 1.1 Práce se záznamy................................. 3 1.2 Stránka Dnes.................................... 4 1.3 Kalendář......................................

Více

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Obsah Kontakt technické podpory... 2 Přihlášení k webmailu... 2 Změna hesla... 2 Nastavení podpisu... 4 Nastavení automatické odpovědi... 7 Jak odesílat e-mailem

Více

Základní školení pro administrátory

Základní školení pro administrátory Základní školení pro administrátory Pozn.: Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor, není-li uvedeno jinak. Obsah : Založení nového žáka 2 Nový stav zápisu do organizace 2 Osobní

Více

2HCS Fakturace 3 - modul Banka -

2HCS Fakturace 3 - modul Banka - 2HCS Fakturace 3 - modul Banka - Autor: Tomáš Halász 2H C.S. s.r.o. Dukelská 691/5, 742 21 Kopřivnice Email: info@faktury.cz Web: www.faktury.cz pro verzi: dne: 3.7.23 a novější 01.09.2010 1/16 Obsah Úvod...3

Více

Tisk vysvědčení pro třídní učitele

Tisk vysvědčení pro třídní učitele Tisk vysvědčení pro třídní učitele (v. 1.0) Obsah: Kontrola osobních dat žáků 2 Závěrka třídního učitele 3 Vyplnění absence u žáků 3 Doplnění známky z chování 4 Doplnění známek z předmětů u žáků 4 Nastavení

Více

POPIS PRÁCE V DAŇOVÉ INFORMAČNÍ SCHRÁNCE

POPIS PRÁCE V DAŇOVÉ INFORMAČNÍ SCHRÁNCE POPIS PRÁCE V DAŇOVÉ INFORMAČNÍ SCHRÁNCE Pro poskytování informací daňové správy daňovým subjektům slouží Daňová informační schránka (dále jen DIS). Naleznete zde informace o stavu osobního daňového účtu

Více

Uživatelský manuál. Verze 1.0.4 -1- Tel: + 420 555 130 669, E-mail: sales@ictb.cz, WWW: www.ictb.cz

Uživatelský manuál. Verze 1.0.4 -1- Tel: + 420 555 130 669, E-mail: sales@ictb.cz, WWW: www.ictb.cz Uživatelský manuál Verze 1.0.4 ICT Br@ins s.r.o., Fryčovice č. p. 105, 739 45 IČ: 28650891, DIČ: CZ28650891-1- Tel: + 420 555 130 669, E-mail: sales@ictb.cz, WWW: www.ictb.cz 1. Spuštění systému 4 2. Přihlášení

Více

Uživatelský manuál: Fuelomat systém

Uživatelský manuál: Fuelomat systém Uživatelský manuál: Fuelomat systém 1 z 18 Obsah: Adresa systému:... 3 Úvodní obrazovka:... 3 Modul: Vozové parky... 3 Menu: Domů... 3 Menu: Transakce... 4 Submenu: Transakce... 4 Submenu: Nastavení...

Více

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol)

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol) 1. PŘÍSTUP K PORTÁLU REGISTRACE - PŘIHLÁŠENÍ Adresa úvodní stránky: www.burzaskol.cz (přechodně: www.sofiazk.cz/burzaskol) Vytvoření uživatelského účtu registrace Pro portál jsou platné přihlašovací údaje

Více

Nástrojová lišta v editačním poli

Nástrojová lišta v editačním poli Nástrojová lišta v editačním poli Název projektu PŘEJÍT NA konkrétní sekci webu ZOBRAZIT zobrazí a) pracovní verzi webu (tj. nepublikovanou) b) publikovanou verzi webu a) Odstranit odstraní zobrazenou

Více

Návod k aplikaci DPH Kontrol

Návod k aplikaci DPH Kontrol Návod k aplikaci DPH Kontrol Obsah I. O aplikaci... 2 II. Jak používat DPH Kontrol... 3 1. Kontrola spolehlivosti plátců DPH... 3 2. Kontrola zveřejněných účtů... 5 III. Další práce s databází záznamů...

Více

Šablona KRYPTON. Slidery na úvodní straně. kompletní návod pro obsluhu všech nově přidaných funkcí

Šablona KRYPTON. Slidery na úvodní straně. kompletní návod pro obsluhu všech nově přidaných funkcí Šablona KRYPTON kompletní návod pro obsluhu všech nově přidaných funkcí Slidery na úvodní straně Na úvodní stranu eshopu lze umístit 3 typy sliderů : Obrázkový slider Produktový slider Video slider 1.

Více

Allegro release 2.00 ( do )

Allegro release 2.00 ( do ) Allegro release 2.00 (19.8.2016 do 16.9.2016) Účetnictví Tisk účetních reportů Do tisku účetních reportů (sestava dle uživatelské definice) byla doplněna možnost místo sloupce předchozího období tisknout

Více

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál DPD CZ Obsah 1. Úvod... 3 2. Přihlášení... 3 Přihlášení... 3 Nový uživatel, zapomenuté heslo... 5 3. Nastavení... 6 Nastavení uživatele... 6 Nastavení bankovních účtů...

Více

Spisová služba/elisa - Dodatek k manuálu - Verze

Spisová služba/elisa - Dodatek k manuálu - Verze Spisová služba/elisa - Dodatek k manuálu - Verze 1.21.0 11.03.2013 Obsah 1. Zařazení vyřízeného dokumentu do spisu... 3 2. Automatický výpočet nabytí právní moci... 4 3. Tisk obálek v modulu Výpravna...

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Osoba jednající za správce číselníku

Osoba jednající za správce číselníku Osoba jednající za správce číselníku Návod k obsluze informačního systému o datových prvcích (IS DP) vypracovala společnost ASD Software, s. r. o. dokument ze dne 13. 09. 2018, verze 1.00 Osoba jednající

Více

47 Mapování přístupnosti

47 Mapování přístupnosti 47 Mapování přístupnosti Modul Mapování přístupnosti slouží ke správě výsledků mapování architektonických objektů z hlediska přístupnosti a především k evidenci zjištěných skutečností o mapovaných objektech.

Více

Aktion.NEXT. Novinky a opravy ve verzi 3.4

Aktion.NEXT. Novinky a opravy ve verzi 3.4 Aktion.NEXT Novinky a opravy ve verzi 3.4 Dashboard windows aplikace Získejte přehled o všech důležitých informacích ze systému Aktion na jednom místě. V nových dlaždicích na pracovní ploše jsme pro vás

Více

Modul RAP. Rozhraní pro občany. Příručka uživatele. od verze 3.74 ...

Modul RAP. Rozhraní pro občany. Příručka uživatele. od verze 3.74 ... Modul RAP Rozhraní pro občany Příručka uživatele od verze 3.74... Obsah 1 Úvod 1.1 Základní vlastnosti a pojmy 1.1.1 Ikony 1.2 První přihlášení 2 Popis práce v aplikaci 2.1 Obecné zásady práce s aplikací

Více

VERSO - Pořízení žádanek

VERSO - Pořízení žádanek VERSO - Pořízení žádanek Přihlášení do aplikace VERSO na webové adrese https://mis.jcu.cz/ (přihlašovací jméno a heslo je stejné jako do počítače/příp. do výplatních pásek). Zobrazí se hlavní nabídka:

Více

Sklady. Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor nebo Správce skladu. Přehled funkcí 2. Postup pro vytvoření nového skladu 2

Sklady. Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor nebo Správce skladu. Přehled funkcí 2. Postup pro vytvoření nového skladu 2 Sklady Níže popsaný návod je určen pro uživatele s rolí Administrátor nebo Správce skladu. Obsah : Přehled funkcí 2 Postup pro vytvoření nového skladu 2 Položky skladů 2 Množství na skladech 2 Inventura

Více

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka

ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka ZAMĚSTNANECKÝ PORTÁL uživatelská příručka Zpracoval: Zavadilová Marcela U Mlýna 2305/22, 141 00Praha 4 Záběhlice Dne: 5.9.2017 tel.: +420 228 809 000 e-mail: info@eso9.cz Revize: Jitka Geršlová www.eso9.cz

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více