konané dne od 19:00 hod v Komunitním centrum sv. Prokopa na adrese V Hůrkách 1292/8, Praha 5 - Nové Butovice.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "konané dne od 19:00 hod v Komunitním centrum sv. Prokopa na adrese V Hůrkách 1292/8, Praha 5 - Nové Butovice."

Transkript

1 Zápis ze členské schůze Bytového družstva Petržílkova konané dne od 19:00 hod v Komunitním centrum sv. Prokopa na adrese V Hůrkách 1292/8, Praha 5 - Nové Butovice. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva Petržílkova zahájil předseda družstva Ing. Jan Rosenthaler v 19:00 hod. poté, co byla ukončena prezence a sečteny podpisy a plné moci přítomných družstevníků. Konstatoval, že schůze s 82 platnými hlasy je usnášení schopná dle platných stanov družstva je potřeba 82 členů, aby schůze byla usnášení schopná. Družstvo má 162 členů. Dále seznámil přítomné s tím, že za byt hlasuje vždy pouze jeden z manželů zvednutím ruky s hlasovacím lístkem a při hlasování ti, kteří mají více hlasů díky plným mocím, ať hlasují viditelně více lístky. Na začátek navrhl, aby se na této schůzi hlasovalo tzv. aklamací (veřejným hlasováním) v opačném pořadí, což znamená zvednutím ruky v pořadí kdo je proti, kdo se zdržel a odečtem bude zjištěno, kdo je pro. Návrh usnesení: Navrhuji hlasovat o jednotlivých návrzích aklamací, tj. veřejným hlasováním, a to zřetelným zvednutím ruky, v pořadí proti, zdržel se a odečtem zjistit, kolik je pro. Ti členové družstva, kteří při hlasování uplatní plnou moc svěřenou jim jiným členem družstva, oznámí počet hlasů při jejich sčítání v průběhu hlasování. Výsledek hlasování: počtem 82 hlasů pro, 0 proti, 0 zdržel se byl tento návrh Dále navrhl, aby provedením zápisu ze schůze byl pověřen Martin Šmíd a poprosil přítomné o jiný návrh na zapisovatele. Nikdo jiný nebyl navržen, a proto nechal hlasovat o tom, aby zápis provedl. Návrh usnesení: Navrhuji, aby provedením zápisu ze schůze byl pověřen Martin Šmíd. Volba předsedajícího schůze Dalším bodem byla volba předsedajícího schůze. Byl podán návrh na Ing. Jana Rosenthalera předsedu představenstva družstva. Přítomní byli vyzváni, aby podali jiný návrh na předsedajícího schůze. Jiný návrh na předsedajícího schůze nebyl podán. Návrh usnesení: Navrhuji, aby předsedajícím schůze byl zvolen Ing. Jan Rosenthaler. 2. SCHVÁLENÍ PROGRAMU SCHŮZE Předsedající navrhl přijmout změněný program schůze v podobě, který byl představen členské schůzi. Otázal se, zda má někdo z přítomných pozměňující návrh? Pozměňující návrh nebyl podán, a proto předsedající navrhl dát hlasovat o usnesení v této podobě.

2 Návrh usnesení: Navrhuji přijmout změněný program členské schůze v podobě, jak byl prezentován na členské schůzi 1. prezence, 2. schválení programu schůze, 3. změna sídla družstva 4. změna stanov 5. vyjádření kontrolní komise k účetní uzávěrce za rok schválení účetní uzávěrky za rok 2007, 7. schválení zřízení ostatního fondu 8. správa o hospodaření družstva za rok 2008, 9. předložení účetní uzávěrky za rok 2008, 10. vyjádření kontrolní komise k účetní uzávěrce za rok 2008, 11. schválení účetní uzávěrky za rok 2008, 12. vyúčtování záloh a nákladů za jednotky za rok 2008, 13. platby nájemného, 14. zpráva o práci představenstva a kontrolní komise za rok 2008, Geosan, 15. volba členů představenstva, kontrolní komise a zástupce družstva ve výboru SVJ 16. plán investičních a ostatních akcí na rok 2009, odprodej podílu města za korunu BD, ostraha, černé nájmy 17. dotazy, připomínky, diskuse. usnesení přijat 3. ZMĚNA SÍDLA DRUŽSTVA Předsedající navrhl přijmout následující usnesení. Návrh usnesení: Členská schůze schvaluje změnu sídla družstva. Novým sídlem družstva bude Sluneční náměstí 2588/14, Praha ZMĚNA STAVOV Nové znění stanov bytového družstva je přílohou zápisu. Předsedající přečetl všechny změny v návrhu stanov, zeptal se družstevníků, jestli mají nějaké připomínky a navrhl přijmout následující usnesení. Návrh usnesení: Členská schůze schvaluje nové znění stanov bytového družstva a změn, tak jak byly představeny na schůzi družstva. 5. VYJÁDŘENÍ KONTROLNÍ KOMISE K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE ZA ROK 2007 Poté předseda kontrolní komise Ing. Peterka seznámil přítomné s výsledkem kontroly účetní závěrky za rok 2007:

3 Závěrku zkontrolovala kontrolní komise družstva a konstatuje, že formálních nedostatky v účetnictví byly odstraněny. Součástí účetní závěrky je vyrovnané hospodaření družstva. daňový základ je Kč daň je Kč. 6. SCHVÁLENÍ ÚČETNÍ UZÁVĚRKY ZA ROK 2007 Předsedající navrhl přijmout následující usnesení. Návrh usnesení: Členská schůze schvaluje účetní závěrku za rok 2007 v podobě, jak byla předložena kontrolní komisi a byla předložena i v roce 2007 ke schválení. Výsledek hlasování: počtem 0 hlasů proti, 0 hlasů zdržel se a 84 hlasů pro byl tento návrh 7. SCHVÁLENÍ ZŘÍZENÍ OSTATNÍHO FONDU Předsedající vysvětlil, že tento bod již není relevantní a proto se tento bod se nebude se projednávat. Mimo to informoval členy družstva o současném problému s firmou GEOSAN. Bytové družstvo vymáhá po stavební firmě GEOSAN penále za vady a nedodělky vzniklé při realizaci stavby bytového domu. Na základě zjištění a dokladů BD Petržílkova toto penále v současné době činí...kč a družstvo h v součinnosti s městskou částí zřejmě bude vymáhat soudně. GEOSAN však v poslední době začal obcházet jednotlivé členy družstva a nutí je k podpisu dokladů, které by ho zprošťovaly odpovědnosti za tyto vady a nedodělky. Dodatečným podpisem anitidatovaných dokumentů se mu významně podařilo snížit částku určenou pro družstvo, čímž bylo družstvo finančně poškozeno. Existuje i podezření, že GEOSAN mohl členy družstva k podpisu dokumentů motivovat i finančně. Předsedající vysvětlil, že penále činilo 5000 Kč za vadu a den, a proto by se tento postup GEOSANu vyplatil. Předsedající apeloval na členy družstva, aby v žádném případě žádné dokumenty firmě GEOSAN nepodepisovali, protože tím poškozují družstvo. Několik členů družstva sdělilo své zkušenosti z jednání s GEOSANem, které bylo velice nátlakové a v některých případech se je dokonce zástupce GEOSANu pokoušel uvést v omyl, když vadu označoval za reklamaci. Někteří členové družstva připustili, že podepsali GEOSANu dokumenty, aniž se s nimi řádně seznámili. 8. SPRÁVA O HOSPODAŘENÍ DRUŽSTVA ZA ROK 2008 Předsedající seznámil přítomné s některými vybranými položkami zprávy o hospodaření družstva: stav k stav k běžný účet , ,33 účet , ,00 pokladna 8 418, ,00 Výsledek hospodaření ,00 Náklady ,00

4 služby ,00 z toho: advokát ,00 kontrola ,00 nedodělků správa ,00 ost. Daně a poplatky 1 845,00 daň z nemovitostí ,00 odměny představenstva ,00 ostatní náklady 0,00 poplatky na účtu ,00 daň z příjmů ,00 Výnosy ,00 smluvní pokuty ,00 ostatní výnosy 1 500,00 úroky 7 222,00 příjem spoluvlastníka SVJ ,00 Zálohová položka nájem ve výši , bude převedena na účet ostatní fondy a nebude vrácena ve vyúčtování. Zisk byl způsoben jednostranným započtením pozastávky vůči firmě GEOSAN. Za normálních okolností bychom neměli hospodařit s takovýmto ziskem, protože potom z něho musíme platit vysokou daň. Bohužel, nejsme firma, která by si mohla před koncem roku zvýšit náklady a tím snížit zisk. 9. PŘEDLOŽENÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY ZA ROK 2008 Předseda představenstva Ing. Jan Rosenthaler předložil členské schůzi podle stanov družstva ke schválení účetní závěrku za rok Tato byla připravena Ing. Janou Nohejlovou, účetní ze společnosti doma a.s. a zkontrolována autorizovaným daňovým poradcem, Ing. Vladimírem Opatrným. Některé z podstatných údajů, které jsou obsahem závěrky, byly zmíněny v předchozím bodu. 10. VYJÁDŘENÍ KONTROLNÍ KOMISE K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE ZA ROK 2008 Poté seznámil předseda kontrolní komise Ing. Peterka přítomné s výsledkem kontroly účetní závěrky za rok 2008: -Závěrku zkontrolovala kontrolní komise družstva a nenašla závady bránící jejímu přijetí -Součástí účetní závěrky bylo vyrovnané hospodaření družstva. -Daňový základ je Kč daň je Kč, zisk po zdanění je Kč 11. SCHVÁLENÍ ÚČETNÍ UZÁVĚRKY ZA ROK 2008 Předsedající navrhl přijmout následující usnesení. Návrh usnesení: Členská schůze schvaluje účetní závěrku za rok 2008 v podobě, jak byla předložena kontrolní komisi.

5 Výsledek hlasování: počtem 0 hlasů proti, 0 hlasů zdržel se a 84 hlasů pro byl tento návrh 12. VYÚČTOVÁNÍ ZÁLOH A NÁKLADŮ NA JEDNOTKY ZA ROK 2008 Vyúčtování ještě není hotovo. BD navrhovalo SVJ projednání měrných jednotek za rok 2008 již od podzimu Ing. Slamják na schůzi informoval, že na SVJ byly jednotky minulý týden projednány. Vyúčtování bude provedeno a zasláno doporučeným dopisem každému členovi družstva. 13. PLATBY NÁJEMNÉHO Předsedající informoval přítomné, že družstvo se během roku potýkalo s dluhy některých družstevníků na zálohách. Tito neplatiči byli vyzváni správou BD k zaplacení dlužné částky formou upomínky. Za neplacení poplatků nebo nájmů jsou ve vnitřních předpisech družstva uvedeny sankce. 14. ZPRÁVA O PRÁCI PŘEDSTAVENSTVA A KONTROLNÍ KOMISE ZA ROK 2008 Předsedající informoval o činnosti představenstva a kontrolní komise. Představenstvo oslovilo městskou část ohledně převodu podílu města v BD na družstvo. dle Smlouvy o sdružení obce a družstva pro realizaci akce 166 bytů Petržílkova, která byla uzavřena mezi Městskou částí Praha 13 a Bytovým družstvem Petržílkova se městská část v článku 9, odstavci 3 této smlouvy zavázala, že převede po uplynutí 20 ti let od nabytí právní moci kolaudačního rozhodnutí svůj podíl ve sdružení, který činí 51%, na družstvo. Představenstvo na městské části požaduje sdělení, zda z již existujících dokumentů vztahujících se ke sdružení Městské části Praha 13 a BD Petržílkova vyplývá, že městská část převede svůj podíl 51% ve sdružení po 20 ti letech na BD Petržílkova bezplatně, případně za symbolickou částku. A případě, že toto v žádném dokumentu uvedené není, tak sdělení podmínek, za jakých městská část svůj podíl na BD Petržílkova převede. Oficiální stanovisko městské části bychom měli dostat do týdne. Představenstvo připravilo vnitřní předpisy, které prošly připomínkovým řízením i mezi členy družstva. Byly vyvěšeny na internetu i na nástěnce v domě. Návrh usnesení: Členská schůze schvaluje vnitřní předpisy, tak jak byli vyvěšeny na internetu a na nástěnce ve vstupní hale. Výsledek hlasování: počtem 1 hlas proti, 0 hlasů zdržel se a 83 hlasů pro byl tento návrh 15. VOLBA ČLENŮ PŘEDSTAVENSTVA, KONTROLNÍ KOMISE A ZÁSTUPCE DRUŽSTVA VE VÝBORU SVJ Předseda představenstva družstva informoval, že je nutné provést změny v personálním obsazení představenstva a kontrolní komise. Předseda Jan Rosenthaler a místopředseda Martin Šmíd oznámili záměr odstoupit z funkcí v představenstvu družstva z důvodu časové zaneprázdněnosti. V minulém měsíci byli osloveni někteří členové družstva, aby kandidovali na místa v představenstvu, avšak neúspěšně. Předsedající vyzval všechny členy družstva k účasti v představenstvu.

6 Vzhledem k tomu, že se nepodařilo nalézt nové členy představenstva družstva, pan Rosentahler i pan Šmíd stáhli svou původně zamýšlenou rezignaci a uvolili se ještě po dobu zhruba 6ti měsíců setrvat ve funkcích, dokud nebude nalezen nástupce na jejich místo. V případě, že by představenstvo nemělo zákonné 3 členy, musel by být soudem jmenován správce družstva, což by pro družstvo bylo krajně nevhodné řešení. Návrh na zvýšení odměn představenstvu, jakožto motivační prvek, představenstvo odmítlo. Zástupce družstva ve výboru SVJ Předsedající informoval o potížích představenstva BD Petržílkova prosazovat své zájmy a návrhy na výboru SVJ (Sdružení vlastníků jednotek), jehož je BD členem. Družstvo v SVJ zastupuje Ing. Pavel Rakouš, který však není členem představenstva BD. Ing. Rakouš je velice vytížen ve svém zaměstnání a komunikace mezi ním a představenstvem BD tak, aby bylo možné zkoordinovat kroky v SVJ, je krajně obtížné. Ing. Rakouš potvrdil, že pracovní zaneprázdněnost mu nedovoluje věnovat se práci v SVJ tak, jak by si sám přál. Z tohoto důvodu předsedající na základě podnětu Kontrolní komise navrhl, aby za zástupce družstva ve výboru SVJ byl navržen předseda představenstva družstva. Návrh usnesení: Navrhuji, aby zástupcem družstva ve výboru SVJ byl vždy předseda představenstva družstva. Výsledek hlasování: počtem 0 hlasů proti, 0 hlasy zdržel se, 84 hlasy pro byl tento návrh Pan Ing. Rakouš na základě tohoto usnesení na nejbližším jednání SVJ oznámí svou rezignaci na funkci ve výboru SVJ. 16. PLÁN INVESTIČNÍCH A OSTATNÍCH AKCÍ NA ROK 2009, ODPRODEJ PODILU MĚSTA ZA KORUNU BD, OSTRAHA, ČERNÉ NÁJMY Investice BD se musí řešit ve spolupráci s SVJ. Například vrata do garáží se projednávají na výboru SVJ od podzimu Jde totiž o společný prostor bytových i nebytových jednotek. V současné době jsou k dispozici 3 nabídky. Cenový rozsah je tis. Vrata by měla fungovat na ovladač od závor a měla by mít průmyslový motor. BD bude investovat opět ve spolupráci s SVJ do roštu pro vysílače na antény na střeše domu. Návratnost investice je díky pronájmům těchto míst asi 6 měsíců. Průjezd v garážích mezi -4. a -3. patrem je úzký. Hledají se řešení, jak by šel rozšířit. Ing. Slamják informoval o obsazení nebytových prostorů v domě. Objekt C - květinové studio, solárium, možná prodejna ruských specialit, v 1. patře Remax Objekt A - Žabka, kanceláře, čistírna, nábytek a kuchyně, Sloane park Objekt B - Kooperativa, zájemce o restauraci, v jednání relaxační centrum (wellness, fitnes) Černé podnájmy dle vnitřních předpisů jsou postižitelné. Do konce června musí dát všichni, kdo podnajímají družstevní byty, dát podnájmy do souladu s vnitřními předpisy. To se týká bytů i garážígarážových stání. V krajním případě může být člen družstva kvůli černým podnájmům i vyloučen z družstva. Předseda vyzval k dodržování nočního klidu. V případě problémů doporučil volat polici, která má k řešení těchto problémů mandát.

7 Je problém s ostrahou. Předsedající upozornil členy družstva, aby nepouštěli do objektu nikoho, kdo nemá klíče. Smlouva s ostrahou je v rukou SVJ. V současné době dle smlouvy a za současných finančních podmínek funguje spíše jako hlídka požárního zabezpečení. Přeměna na recepční službu by stála více peněz. Budou se měnit měrné jednotky na placení ostrahy dle podlahové výměry. K technickým nedostatkům v objektu uvedl Ing. Slamják, jakožto zástupce správce, následující. Původně bylo v domě asi 1000 vad, už se většina vyřešila. Stabilní problém je zatékání na mnoha úrovních domu. Zatékání v garážích řeší GEOSAN v rámci reklamací. V 17. patře to však už dělá jiná firma, která to zkouší vyřešit, ale nedaří se. Střecha nad 17.p již byla 3x rozebrána. Všechny závady se řeší, ale nalezení prostupového bodu prosakující vody je obtížné i při použití moderní techniky. Internet v domě ze zákona musíme poskytnout jakémukoliv poskytovateli přístup do domu. Byly pouze výborem SVJ stanoveny jednorázové poplatky pro poskytovatele za vstup do domu. Úklid garáží čistící stroj se kupovat nebude. Bude se zajišťovat externě. Domovník má k dispozici čerpadla kvůli haváriím vody. Osvětlení před vchodem domovník má vlastní lešení (už se nebude volat externí firma) a budeme zkoušet různé typy svítidel kvůli zvýšení životnosti. 17. DOTAZY, PŘIPOMÍNKY, DISKUZE Nebyly vzneseny žádné další dotazy nebo připomínky. Předsedající ukončil členskou schůzi.

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 27. 05. 2015 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN,Pod Homolkou 1482,

Více

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 20. 6. 2017 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN, Pod Homolkou

Více

Zápis z členské schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z členské schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z členské schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 5. 2018 od 18:00 hodin v Kulturním domě Plzeňka, Plzeňská 83/48, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 1. 12. 2015 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA

BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, PRAHA 4, IČO : ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA BYTOVÉ DRUŽSTVO JEZÍRKA, V JEZÍRKÁCH 1542/10, 149 00 PRAHA 4, IČO : 042 49 020 ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA Konané dne: 03.11.2016 v Komunitním centru Matky Terezy, U Modré školy 2337/1, 149

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne 13.5.2019 klub Aero, Odolena Voda Pořad jednání : 1. Zahájení jednání 2. Volby komisí, zapisovatele a ověřovatele zápisu 3. Informace

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů).

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů). Zápis ze členské schůze Společenství vlastníků jednotek Rižská 1492, Praha 15, konané dne 21.8.2008 Datum konání : 21.8.2008 Místo : Toulcův Dvůr, Praha 15 Předsedající schůze : Lucie Šimková Zapisovatel

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 které se konalo dne 24. června 2014 od 18 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027, 155 00 Praha 5. Bod 1) programu Prezence členů a kontrola

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek SPOLEČENSTVÍ PODVINNÝ MLÝN 2348 A 2349, PRAHA 9, IČ: 27414752 Místo konání: podzemní garáže pod SVJ PM 2348 a 2349 Datum a čas konání: úterý 5.11.2013 od 19:00 Schůze

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 5a, 618 00 Brno Den konání: 14. června 2006 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Předseda družstva:

Více

Bytové družstvo INSTART

Bytové družstvo INSTART Bytové družstvo INSTART Mladotova 7/667 103 00 Praha 10-Kolovraty (IČ: 00 54 93 80) Zápis z členské schůze bytového družstva konané dne 2. 5. 2007 Přítomni: 77 družstevníků ze 143, tedy 53,85 % Hosté:

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10

Společenství vlastníků jednotek domu Bazalková č.p. 831, Praha 10 Zápis ze schůze shromáždění Místo konání: Termín konání: Bytový dům Kolovrátek (garáž) Bazalková 831/1, Praha 10, 103 00 20. května 2011 (pátek) od 19:00 hod.. Za první Schůze shromáždění Společenství

Více

Zápis z ustavující schůze

Zápis z ustavující schůze Zápis z ustavující schůze Společenství vlastníků V Olšinách 3138 3140, Praha 10 - Strašnice konané dne 21. 2. 2018 od 18:00 na adrese Praha 10, Přetlucká 130 Ůčastníci: vlastníci bytových, nebytových jednotek,

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Datum: 5. června 2013 Místo: Konferenční sál nadačního fondu Maják, Dusíkova 824/5 Přítomni: za výbor - Ing. Martin Lisý předseda

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012 Bytové družstvo U Arény Ostrava Vítkovice, Sovova 1340/14, PSČ 703 00 IČ: 26829681 Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Dr 1746 http://bd-u-areny.unas.cz ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků Sulova 1356 Sulova 1356 156 00 Praha 5 Datum konání: 8. června 2006, 18:00 20:00 hodin Místo konání: Základní škola, ulice Nad parkem č.p. 1180, 156 00

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 konaného dne 24. 3. 2015 ve 14. ZŠ, Zábělská 25, Plzeň ÚČAST: Členové společenství vlastníků jednotek pro

Více

Oznámený program shromáždění a členské schůze samosprávy č.222:

Oznámený program shromáždění a členské schůze samosprávy č.222: ZÁPIS ze shromáždění vlastníků jednotek E. Beneše 1531-1534 a členské schůze samosprávy č.222 konaném dne 21. května 2015 od 18:00 hodin v jídelně Harmonie I, Tř. E. Beneše 1747, HK 12. Oznámený program

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin Společenství vlastníků jednotek domu Křivoklátská čp. 302, 199 00 Praha Letňany IČO: 26718499, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 2623

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6

Společenství vlastníků pro dům Vondroušova , Praha 6 Zápis z jednání zasedání shromáždění Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154-1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek vedeném

Více

ZÁPIS. 3. Informace o stavu vytápění v našem domě a výběr dodavatele ventilů a termohlavic k otopným žebříkům v koupelnách

ZÁPIS. 3. Informace o stavu vytápění v našem domě a výběr dodavatele ventilů a termohlavic k otopným žebříkům v koupelnách ZÁPIS Z členské schůze Bytového družstva Stojanova 6, družstvo, se sídlem Brno, Stojanova 370/6, PSČ 602 00, IČO: 27737284, konané dne 14. 2. 2011 v prostorách domu Stojanova 6 1. Zahájení Schůzi zahájil

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Den konání: 12. dubna 2012 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Viz. prezenční

Více

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné.

Schůzi zahájila předsedající schůze, předsedkyně výboru Ing.Michaela Holá. Na úvod přivítala všechny přítomné. Zápis z 8. schůze shromáždění Společenství pro dům Habartická 496-503, Praha 9, konané dne 20. 11. 2014 od 18:00 v jídelně Gymnázia Litoměřická 726, Praha 9. Program : 1. Zahájení, zpráva o účasti na Shromáždění

Více

Zápis ze zasedání členské schůze družstva

Zápis ze zasedání členské schůze družstva Program schůze: Zápis ze zasedání členské schůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 V pondělí dne 14.03.2016 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha

Více

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne..

Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků bytových jednotek pro dům č.p. v Holýšově ze dne.. 1) Shromáždění zahájil/a v hod předseda výboru/pověřený vlastník společenství pan/paní. Ten/ta konstatoval/a,

Více

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s.

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. ZÁPIS z řádné valné hromady akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. Se sídlem Uherský Brod - Těšov, ul. 1. Května 333 IČ: 262 36 788 Zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně,

Více

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016

P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Společenství VJ Běluňská 1841, Běluňská 1841, Praha 9, IČ.: 247 46 151 P O Z V Á N K A na shromáždění Společenství VJ Běluňská 1841 č. 3/11/2016 Datum konání: středa 23. listopadu 2016 v 18.30 hod. Místo

Více

Zápis z jednání náhradní členské schůze

Zápis z jednání náhradní členské schůze Zápis z jednání náhradní členské schůze Bytového družstva Písecká 11 a 13, se sídlem České Budějovice, Písecká 1040/13 konané dne 28. května 2015 ve sborovně Základní školy Vltava, v Českých Budějovicích.

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 11. 2014 Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Jana Starostová DiS, Zdeněk Hlaváček,

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p. 930-938, Praha 9 Datum a místo konání: 9. 9. 2014, Galerie Praha 14 Předsedající: Ing. Václav Toman Zapsala: Adéla Pieschová Účastníci:

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze )

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Z á p i s ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Přítomni: Celkový počet členů členské samosprávy: dle prezenční listiny: přítomno.. členů členské samosprávy nepřítomno

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 19. května 2015 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV IČ: 287 95 741, DIČ: CZ 287 95 741 Zápis č. 2011-01 Ze shromáždění konaného dne 28. dubna 2011 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Datum konání: Místo konání: 21.května 2014, v 18.00 hod. suterén domu Ravennská 321,322, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy 1 Přítomni Předseda:

Více

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013

Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 Zápis s jednání členské schůze Bytového družstva Nevanova 1037-1042, v ZŠ Laudova, konané dne 30.května 2013 1 - Zahájení členské schůze Předseda představenstva p. V.Strupek přivítal přítomné členy BD

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK domu č.p. 497, 498, 499, 500, 501, ul. J.A.Komenského, v Mostě konané dne 18. 9. 2006 od 17. 00 hod. Program shromáždění: 1. Zahájení 2. Kontrola usnášení

Více

Přítomno Pro Proti Zdržel se 54882 54882 0 0

Přítomno Pro Proti Zdržel se 54882 54882 0 0 1 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu čp. 2136, Jabloňová 11, Praha 10 Záběhlice, konaného dne 20. května 2013 od 18.30 h v Kulturním domě Barikádníků, Saratovská 20, Praha 10 Strašnice

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 114

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 114 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo Blansko, Pražská 66, konaného dne 17. května 2016 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva RIVERSIDE

Zápis z členské schůze bytového družstva RIVERSIDE Zápis z členské schůze bytového družstva RIVERSIDE Schůze konaná dne: 29. 11. 2012 Začátek konání: 18:00 hod Skutečné zahájení: 18:00 hod Ukončení schůze: 20:00 hod Místo konání: ZŠ Křídlovická Počet zúčastněných

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Asociace pro využití tepelných čerpadel

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Asociace pro využití tepelných čerpadel ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Asociace pro využití tepelných čerpadel konané dne 13. 12. 2016 od 10:30 hod. v konferenčním centru VŠCHT Kunratice, Praha 4 - Kunratice, Chemická 952, 14800 Na začátku valné hromady

Více

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod.

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 se sídlem Praha 5, Jinonice, Bochovská 564/7 konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. v posluchárně č.

Více

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne

Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne Zápis ze schůze SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ Společenství vlastníků Rižská 1580/7, Praha 10 konané dne 17. 3. 2016 Datum 17. 3. 2016 Místo Toulcův dvůr, Kubátova, P10 Účastníci Členové SVJ pro dům Rižská 1580

Více

ZÁPIS Z 16. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE

ZÁPIS Z 16. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE ZÁPIS Z 16. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, 190 00 PRAHA 9 KONANÉHO DNE 02.11.2016 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství vlastníků Zlonická 703/2, 190 00 Praha 9 se

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Strana 1 (celkem 6) STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Na shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Strakonice, konané ve čtvrtek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Dašice dne 12. 12. 2012 Přítomni: Na začátku jednání 12 členů zastupitelstva, omluveni Bc. Jiří Hora a Ladislav Racek. Zasedání zahájil předsedající starosta Mgr.

Více

Průběh shromáždění: Předsedající na shromáždění : Vratislav Kadeřábek, předseda výboru SVJ

Průběh shromáždění: Předsedající na shromáždění : Vratislav Kadeřábek, předseda výboru SVJ 1 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu čp. 2136, Jabloňová 11, Praha 10 Záběhlice, konaného dne 14. listopadu 2016 od 18.30 hod. v Kulturním domě Barikádníků, Saratovská 20, Praha

Více

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha

Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Zápis ze společné schůze sdružení vlastníků jednotek Jablonecká 409 420, 713 a 714 a družstevníků nájemců členů SBD Praha Konání schůze: 29.11.2006 od 19 hod. v Gymnáziu Českolipská 373, Praha 9. Zápis

Více

2. Volba předsedy valné hromady, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedy valné hromady, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů ZÁPIS z jednání valné hromady obchodní společnosti Společnost pro zemědělskou výrobu Ostře dek, a.s., IČ 46355871, se sídlem Ostředek, pošta Chocerady, PSČ 257 24 konané dne 23.6.2014 od 16.00 hodin v

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

ZÁPIS. z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10. konaném dne v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí

ZÁPIS. z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10. konaném dne v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí ZÁPIS z 11. Shromáždění SVJ Padovská 585, Praha 10 konaném dne 16.04.2013 v prostorách jídelny ZŠ Veronské náměstí Předsedající: Jarka valová Skrutátor: Tomáš Mach Zapisovatel: Irena Křivánková 1) Zahájení

Více

Zápis z členské schůze

Zápis z členské schůze Zápis z členské schůze konané dne 23.5.2019 v 18:00 hod. v sušárně v suterénu domu Přítomni: Dle prezenční listiny, která tvoří přílohu zápisu, se schůze zúčastnilo 19 členů. Z toho 15 členů bylo přítomných

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 2. 12. 2014 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Zápis ze společné schůze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová a Členské schůze Bytového družstva Bronzová

Zápis ze společné schůze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová a Členské schůze Bytového družstva Bronzová Zápis ze společné schůze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 a Členské schůze Bytového družstva Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 16. června 2015, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod.

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 139

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 139 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 28. května 2019 v 15.30 hod. ve velké zasedací místnosti Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Zámezí, družstvo, se sídlem Zámezí 14, 621 00 Brno Den konání: 24. října 2012 Místo konání: Základní škola, Blanenská 1, Brno-Jehnice Přítomni: Předseda družstva:

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE

ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE ZÁPIS Z NÁHRADNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE A+B DRUŽSTVA ZE DNE 30. 11. 2005 Z důvodu neusnášeníschopnosti řádné členské schůze A+B družstva, se sídlem Jabloňová 2136/11, Praha 10 (dále jen družstvo), konané dne 15.11.2005,

Více

Zápis ze zasedání členské schůze družstva

Zápis ze zasedání členské schůze družstva Zápis ze zasedání členské schůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 V pondělí dne 27.4.2015 od 18:30 hod Ve volném bytě po paní Baitlové ve druhém patře na adrese J. Masaryka 2, Praha

Více

Podklady pro jednání členské schůze konané dne

Podklady pro jednání členské schůze konané dne Podklady pro jednání členské schůze konané dne 24.6.2015 bod č. 2 Zpráva představenstva o činnosti družstva v roce 2014: Zpráva představenstva o činnosti družstva v roce 2014 Vážení členové, dovolte mi,

Více

Schůzi zahájil a řídil předseda Bytového družstva Pavlišovská 2283, 2284 a 2285, Pavlišovská 2283/1 Ing. Aleš Reichl.

Schůzi zahájil a řídil předseda Bytového družstva Pavlišovská 2283, 2284 a 2285, Pavlišovská 2283/1 Ing. Aleš Reichl. Zápis z 5. členské schůze Bytového družstva Pavlišovská 2283, 2284 a 2285 která se uskutečnila v neděli 23. května 2010 v 19:00 hodin v sušárně domu Pavlišovská 2285/5. Schůzi zahájil a řídil předseda

Více

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 3.10.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3

Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3 Zápis z 6. schůze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Baranova 10 Praha 3 I. Shromáždění SVJ Baranova 10 Praha 3 se sídlem Baranova 1878/10, Praha 3, 130 00, IČ: 248 30 003 (dále jen Společenství)

Více

Bytové družstvo Cafourkova - členská schůze 10.12.2013.

Bytové družstvo Cafourkova - členská schůze 10.12.2013. - členská schůze 10.12.2013. Schůze svolána jako náhradní (po řádné členské schůzi konané 16. 11. 2013, která nebyla usnášeníschopná); Zápis: Začátek schůze: 18:00 Řídícím schůze ze strany představenstva

Více

ZÁPIS Z 17. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE

ZÁPIS Z 17. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, PRAHA 9 KONANÉHO DNE ZÁPIS Z 17. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ ZLONICKÁ 703/2, 190 00 PRAHA 9 KONANÉHO DNE 08. 11. 2017 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství vlastníků Zlonická 703/2, 190 00 Praha 9

Více

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Datum konání: Místo konání: 1. října 2014, v 18.00 hod. suterén domu Ravennská 321,322, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy 1 Přítomni Předseda:

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek Datum a místo konání: 29. 5. 2013, Litoměřická 405/9, vestibul domu, 19:00 hodin Předsedající: Ing.

Více

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 29.6. 2006 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatelem zápisu byla jmenována Regína Kolandová Ověřovatelem zápisu byla jmenována

Více

Bytové družstvo Žižkova 2801

Bytové družstvo Žižkova 2801 Bytové družstvo Žižkova 2801 se sídlem Karviná-Hranice, Žižkova 2801/3, PSČ 733 01 IČ: 285 97 036 Zápis v OR vedeném KS Ostrava, oddíl Dr., vložka 2375 Zápis z jednání náhradní členské schůze, konané dne

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Zápis ze shromáždění společenství vlastníků jednotek v budově č.p. 730,731 Otradovická, Praha 4, konané dne 2.12.2010 v jídelně ZŠ Písnická Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu

Více

ZÁPIS ZE 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE 14. SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM Č.P. 703, PRAHA 9 LETŇANY KONANÉHO DNE 20.11.2014 1. MÍSTO SCHŮZE SPOLEČENSTVÍ Schůze Společenství pro dům č.p. 703, Praha 9 Letňany se sídlem Zlonická

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis č. 6/07 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 27. 3. 2007 v Praze

Zápis č. 6/07 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 27. 3. 2007 v Praze Zápis č. 6/07 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 27. 3. 2007 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatel zápisu: Iva Chludilová Ověřovatel zápisu: Michal Beránek Sčitatel hlasů:

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

Zápis z valné hromady

Zápis z valné hromady Zápis z valné hromady Honebního společenstva SEJŘEK - SKOROTICE se sídlem Sejřek 12, 592 62 Nedvědice konané dne 22.03.2013 v Sejřku s tímto programem: Program: 1) Zahájení a schválení programu valné hromady

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis z členské schůze družstva

Zápis z členské schůze družstva Zápis z členské schůze družstva Datum: 25. 2. 2010 Doba konání: Od 18.30 hod do 20.15 hod. Místo: Dům Seniorů LUKÁŠ, Zasedací místnost., Trávníčkova 1746, Praha 13 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE BYTOVÉHO DRUŽSTVA AVION OLOMOUC Datum konání: 10.5.2017 v 18:00 hod v restauraci Avion Přítomni zastupitelé: Jiří Padevět, Blanka Lasovská, Eva Koblihová Přítomni kontrolní komise:

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154 1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více