Hodnocení jazykových kurzů EDUCA za období

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hodnocení jazykových kurzů EDUCA za období"

Transkript

1 Hodnocení jazykových kurzů EDUCA za období Turnov, OHS Turnov, Zborovská 519, jazyková učebna č. 202, vždy 12:30-14:00 hodin Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum 17 Lektorka: Mgr. Martina Bergerová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 88% Jste spokojen/a s používanými metodami výuky? 1,07 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,36 Jsem maximálně spokojen! (1x) Kurz je hodnocen velmi dobrými známkami. Vynikající hodnocení získala lektorka, která dosáhla ve všech sledovaných kritériích nejlepší možné známky od všech níků. Žádné návrhy ani doporučení ke zlepšení. Jablonec nad Nisou, EDUCA - Vzdělávací centrum, Mlýnská 46A, vždy 10:30-12:00 hodin Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum 13 Lektorka: Mgr. Veronika Doubová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 54% Splňuje výuka Vaše očekávání? 2,00 Jste spokojen/a s používanými metodami výuky? 2,00 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,57 Byla Vaše lektorka: Průměrné hodnocení: 1,16 schopna reagovat na Vaše potřeby a přání? 1,14 srozumitelná ve výkladu nové látky? 1,50 Dostáváte dostatečný prostor k vlastnímu projevu?: 1,43 Jste spokojeni s prostředím, ve kterém se vyučuje? 2,00 Váš celkový dojem z kurzu? 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 2,29 Kurz je hodnocen ambivalentně. Zatímco lektorka získala ve většině kritérií výborné známky, kurz jako celek byl níky hodnocen různě od výborného až po neuspokojivý. Účastníci nepřipojili žádné připomínky ani vlastní hodnocení, ambivalentnost lze tedy stěží vysvětlit z hodnotících dotazníků. Na základě ústních rozhovorů s níky i garantem lze předpokládat, že důvodem horších známek je nesourodost skupiny co do vstupních znalostí i schopnosti se učit. Doporučení pracovat individuálně se slabšími níky a rozvíjet jejich vnitřní motivaci ke studiu.

2 Kurz: Angličtina pro pokročilé Turnov, OHS Turnov, Zborovská 519, jazyková učebna č. 202, vždy 7:45-10:10 hodin Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum 11 Lektorka: Mgr. Martina Bergerová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 73% Splňuje výuka Vaše očekávání? 1,38 Jste spokojen/a s používanými metodami výuky? 1,13 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,38 Jste spokojeni s prostředím, ve kterém se vyučuje? 1,25 Váš celkový dojem z kurzu? 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 1,31 Výborné hodnocení není "ze slušnosti", jem opravdu naprosto spokojena. (1x) Kurz je hodnocen velmi dobrými známkami. Vynikající hodnocení získala lektorka, která dosáhla ve všech sledovaných kritériích nejlepší možné známky od všech níků. I v ostatních kritériích dosahuje kurz dobrých výsledků a nejsou nutná žádná nápravná opatření. Doporučení průběžně zjišťovat očekávání níků, reagovat na jejich požadavky a podněty. Kurz: Angličtina pro pokročilé Jablonec nad Nisou, EDUCA - Vzdělávací centrum, Mlýnská 46A, vždy 7:45-10:10 hodin Lektorka: Mgr. Veronika Doubová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 44% Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,75 Jste spokojeni s prostředím, ve kterém se vyučuje? 1,50 Váš celkový dojem z kurzu? 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 1,13 "Jsem spokojená, lektorka je profesionální a přitom "kamarádská", spontánní a příjemná. ( ) Kolegové a kolegyně jsou zábavní a výuka je proto nevšední a ne nudná." Kurz je hodnocen dobrými známkami. Vynikající hodnocení získala lektorka. Kurz splňuje očekávání níků a jsou spokojeni i s používanými metodami. Učební materiál nevyhovuje plně pouze jednomu níkovi, který má specifické požadavky (viz poslední uváděné nápady níže), ostatní jsou spokojeni. Kurz nevyžaduje žádná nápravná opatření. Účastníci připojili podněty a nápady na doplnění kurzu: - exkurze a procházky krajem s rozmlouváním v AJ (4x), čtení a porozumění souvislým AJ textům a poslech textů v AJ (1x), zábavné scénky (1x), domácí úkoly (1x), čtení z Bible (1x), černošský slang (1x)

3 Kurz: Němčina pro začátečníky Turnov, OHS Turnov, Zborovská 519, jazyková učebna č. 202, vždy 10:30-12:00 hodin Lektorka: Mgr. Martina Bergerová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 67% Jste spokojen/a s používanými metodami výuky? 1,17 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,00 Kurz je hodnocen velmi dobrými známkami. Vynikající hodnocení získala lektorka, která dosáhla ve všech sledovaných kritériích nejlepší možné známky od všech níků. Žádné návrhy ani doporučení ke zlepšení. Kurz: Němčina pro začátečníky Jablonec nad Nisou, EDUCA - Vzdělávací centrum, Mlýnská 46A, vždy 10:30-12:00 hodin Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum 11 Lektorka: Mgr. Blanka Sutnarová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 27% Splňuje výuka Vaše očekávání? 2,33 Jste spokojen/a s používanými metodami výuky? 1,67 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,00 Jste spokojeni s prostředím, ve kterém se vyučuje? 1,33 Váš celkový dojem z kurzu? 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 1,83 "Trochu více času => malotřídka moc nevyhovuje. Jinak super." "Lektorka je profesionální a příjemná." "Škoda nerozdělení výuky na začátečníky a pokročilé. Preferovala bych více teorie, informace o frázích mluvených a psaných. A také domácí úkoly." Kurz je hodnocen poměrně dobře, zvláště lektorka získala vynikající hodnocení ve všech sledovaných kritériích. Mírná nespokojenost je se splněním očekávání, což souvisí s příliš heterogenní skupinou co do vstupních znalostí NJ. Tento problém však s ohledem na nízký počet zájemců o NJ nelze vyřešit jinak, než individuálním přístupem k jednotlivým níkům kurzu. Nejsou potřebná žádná nápravná opatření.

4 Hodnocení jazykových kurzů EDUCA - smíšené skupiny za období Turnov, OHS Turnov, Zborovská 519, jazyková učebna č. 202, pravidelná výuka pátek 12:30-14:00 hodin Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum 13 Lektorka: Mgr. Lenka Balatková škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 31% Jste spokojen/a s používanými metodami výuky? 2,00 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 3,25 Jste spokojeni s prostředím, ve kterém se vyučuje? 1,25 Váš celkový dojem z kurzu? 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 1,25 Do hodnocení kurzu se zapojila pouze necelá třetina níků, má proto omezenou vypovídací hodnotu. Získané zpětné vazby potvrzují vysokou míru spokojenosti s lektorkou, níci dostávají dostatečný prostor k vlastnímu projevu a výuka splňuje jejich očekávání. Zároveň se ale u části dotazovaných objevuje určitá míra nespokojenosti s učebními materiály a horší hodnocení bylo zaznamenáno i u používaných metod výuky. Účastníci nepřipojili komentáře ani návrhy na změny. S ohledem na blížící se konec jazykového kurzu a nákladnost pořízení jiných studijních materiálů nedoporučujeme měnit učebnice. Problémem zůstává nízká - nepravidelná docházka, úbytek níků. Žádná doporučení ke zlepšení na straně dodavatele. Jablonec nad Nisou, EDUCA - Vzdělávací centrum, Mlýnská 46A, pravidelná výuka pátek 10:30-12:00 hodin Lektorka: Mgr. Veronika Doubová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 22% Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,50 Do hodnocení kurzu se zapojila pouze necelá čtvrtina níků, má proto omezenou vypovídací hodnotu. Získané zpětné vazby potvrzují vysokou míru spokojenosti s lektorkou kurzu i metodami výuky, slabší hodnocení mají jen zvolené učební materiály, ovšem průměrná známka je stále velmi dobrá. Problematickou stránkou kurzu je - nepravidelná docházka, velký úbytek níků od zahájení kurzu. Žádná doporučení ke zlepšení na straně dodavatele.

5 Kurz: Angličtina pro pokročilé Turnov, OHS Turnov, Zborovská 519, jazyková učebna č. 202, pravidelná výuka pátek 7:45-10:10 hodin Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum 11 Lektorka: Mgr. Lenka Balatková škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 36% Splňuje výuka Vaše očekávání? 1,25 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,38 "Materiály by mohly být zčásti v českém jazyce - příprava na další hodinu, např. slovní zásoba" 1x Do hodnocení kurzu se zapojila jen cca třetina níků, má proto omezenou vypovídací hodnotu. Získané zpětné vazby potvrzují vysokou míru spokojenosti s lektorkou kurzu i metodami výuky, slabší hodnocení mají jen zvolené učební materiály, ovšem průměrná známka je stále velmi dobrá. Jedna nice uvedla, že by uvítala materiály z části v češtině kvůli přípravě. Problematickou stránkou kurzu je - nepravidelná docházka, úbytek níků od zahájení kurzu. Žádná doporučení ke zlepšení na straně dodavatele. Kurz: Angličtina pro pokročilé Jablonec nad Nisou, EDUCA - Vzdělávací centrum, Mlýnská 46A, pravidelná výuka pátek 7:45-10:10 hodin Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum 6 Lektorka: Mgr. Veronika Doubová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 83% Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,40 Jste spokojeni s prostředím, ve kterém se vyučuje? 1,50 "Lekce vyhovující." 1x "Výuka zábavná, příjemná a věřím i účinná." 1x "Současná učebna příliš malá a snadno vydýchatelná." 1x Kurz je ve všech sledovaných kritériích hodnocen velmi dobře. Byla zjištěna vysoká míra spokojenosti jak s lektorkou kurzu, tak s používanými metodami. Kurz splňuje očekávání níků. Někteří připojili vlastní hodnocení, pozitivní hodnocení bylo zaznamenáno na formu výuky a její účinnost, negativní komentář se objevil na adresu učebny. Jeden z níků připojil návrhy k obsahu kurzu - zařazení exkurze, výletu, společného zpěvu a čtení z Bible. Proti rozšíření obsahu kurzu o uvedené návrhy nemáme výhrady. Pokud se na lektorka domluví s většinou níků, lze doporučit.

6 Kurz: Němčina pro začátečníky Turnov, OHS Turnov, Zborovská 519, jazyková učebna č. 202, pravidelná výuka pátek 10:30-12:00 hodin Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum 7 Lektorka: Mgr. Dana Andrejsková škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 29% Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,00 Do hodnocení se zapojila necelá třetina níků, má proto omezenou vypovídací hodnotu. Kurz je hodnocen ve všech sledovaných kritériích výbornými známkami, níci nepřipojili žádný komentář ani návrh na změny. Problematickou stránkou kurzu je - nepravidelná docházka. Žádná doporučení ke zlepšení na straně dodavatele. Kurz: Němčina pro začátečníky Jablonec nad Nisou, EDUCA - Vzdělávací centrum, Mlýnská 46A, pravidelná výuka pátek 10:30-12:00 hodin Lektorka: Mgr. Blanka Sutnarová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 44% Splňuje výuka Vaše očekávání? 1,25 Jste spokojen/a s používanými metodami výuky? 1,25 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,25 Byla Vaše lektorka: Průměrné hodnocení: 1,06 srozumitelná ve výkladu nové látky? 1,25 Jste spokojeni s prostředím, ve kterém se vyučuje? 1,13 Váš celkový dojem z kurzu? 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 1,13 "Lektorka se snaží přizpůsobit našim "slabším" potřebám, to je fajn." 1x "Jazykový kurz je skvělý." 1x "Stávající učebna malá a snadno vydýchatelná." 1x "Dvě třídy v jedné není nejlepší metoda výuky, ale jinak to tu nejde." 1x Kurz byl hodnocen ve všech sledovaných kritériích velmi dobrými známkami. Někteří níci připojili i vlastní hodnocení. Převažují pozitivní komentáře, jedna nice negativně hodnotí učebnu. Problematická je také rozdílná znalost níků, která vede k nutnosti vnitřního rozdělení skupiny. Účastníci si na to zvykli a uvědomují si, že při nízkém počtu osob ve skupině nelze kurz dále rozdělovat. Jedna nice vznesla prosbu, zda by nebylo možné vnitřně rozdělit skupinu dle znalostí i v rámci systému distanční podpory na Moodle. Pokud bude lektorka ochotna spravovat v systému Moodle dvě podskupiny, doporučujeme vnitřní rozdělení níků dle znalostí. Žádná další doporučení ke zlepšení.

7 Hodnocení jazykových kurzů EDUCA - vyhrazené skupiny za období Jičín, Hotel Rieger, Komenského náměstí 34, pravidelná výuka úterý + čtvrtek, 14:30-16:00 hodin Lektorka: Mgr. Petra Zelingerová škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 78% Splňuje výuka Vaše očekávání? 1,14 Jste spokojen/a s používanými metodami výuky? 1,14 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,14 Dostáváte dostatečný prostor k vlastnímu projevu?: 1,14 Jste spokojeni s prostředím, ve kterém se vyučuje? 1,43 Váš celkový dojem z kurzu? 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 1,14 Kurz je hodnocen ve většině sledovaných kritériích výbornými známkami, nižší známka je pouze u prostředí výuky. Důvodem je pravděpodobně nedostatečné vytápění, na které jsme byli níky upozorněni. Problém byl diskutován s jednatelem hotelu Jičín a byla přislíbena náprava. Účastníci nepřipojili žádné komentáře ani návrhy na změny. Žádná doporučení ke zlepšení. Liberec, Hotel Ještěd, Horní Hanychov 153; pravidelná výuka pátek 8:15-9:45 hodin 6 Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum Lektor: Mgr. Vojtěch Čejka škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 50% Splňuje výuka Vaše očekávání? 1,33 Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,33 Byl Váš lektor: Průměrné hodnocení: 1,00 dobře připravený na výuku? 1,00 schopen reagovat na Vaše potřeby a přání? 1,00 srozumitelný ve výkladu nové látky? 1,00 Dostáváte dostatečný prostor k vlastnímu projevu?: 1,33 Kurz je hodnocen ve všech sledovaných kritériích velmi dobrými známkami. Účastníci nepřipojili komentáře ani návrhy na změny. Žádná doporučení ke zlepšení.

8 Kurz: Němčina pro pokročilé Liberec, Hotel Ještěd, Horní Hanychov 153; pravidelná výuka úterý + čtvrtek, 8:15-9:45 hodin Garant: PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum 6 Lektorka: Mgr. Kateřina Kozelková škála 1-5 (vysoká spokojenost - nespokojenost) Návratnost dotazníků: 83% Vyhovují Vám zvolené učební materiály? 1,00 Dostáváte dostatečný prostor k vlastnímu projevu?: 1,20 Váš celkový dojem z kurzu? 1 (nejlepší) - 5 (nejhorší) 1,20 Kurz je hodnocen ve všech sledovaných kritériích výbornými známkami. Účastníci nepřipojili žádné komentáře ani návrhy na změny. Žádná doporučení ke zlepšení.

9

VZDĚLÁVÁNÍ ČLENŮ OHK JABLONEC - HODNOCENÍ KURZŮ 2012/2013 PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum

VZDĚLÁVÁNÍ ČLENŮ OHK JABLONEC - HODNOCENÍ KURZŮ 2012/2013 PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum VZDĚLÁVÁNÍ ČLENŮ OHK JABLONEC - HODNOCENÍ KURZŮ 2012/2013 PhDr. Eva Kořánová - EDUCA, vzdělávací centrum Program: Regionální cestovní ruch Kurz: Udržitelnost rozvoje regionálního cestovního ruchu 9.10.2012,

Více

Trénink komunikačních a prezentačních dovedností v oblasti veletrhů, zkráceně Komunikace v praxi

Trénink komunikačních a prezentačních dovedností v oblasti veletrhů, zkráceně Komunikace v praxi Evaluační zpráva pilotního ověření projektu Název projektu: Trénink komunikačních a prezentačních dovedností v oblasti veletrhů, zkráceně Komunikace v praxi Uskutečněno v rámci projektu financovaného z

Více

Spokojenost zaměstnanců

Spokojenost zaměstnanců DOMOV PRO SENIORY STACHY KŮSOV, příspěvková organizace Kůsov č. 1, Stachy, 384 73, IČ: 00477095, tel. +420 388 428 213, e-mail: gal.ladislav@gmail.com, www.domovkusov.cz Spokojenost zaměstnanců Metodika

Více

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz

JAZYKOVÁ ŠKOLA ECO Velké Meziříčí Mlýnská 6, Velké Meziříčí, tel. 602 325 108, www.eco-vyukajazyku.cz Vybírat si můžete ze široké nabídky různých typů kurzů: - intenzivní týdenní - víkendové - měsíční - celoprázdninové - individuální - nebo můžete využít některý z vypsaných kurzů viz. níže Proč letní kurzy?

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ VÝUKA PRÁCE NA PC PRO SENIORY

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKŮ VÝUKA PRÁCE NA PC PRO SENIORY CENTRUM SOCIÁLNĚ ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB příspěvková organizace, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl Pr, vložka 755 Bendova 5/1121, Bendova 5/1121, 163 00 Praha Řepy Tel.: 235 314 141 Tel.: 235 314 141,

Více

Více info zde: PODROBNÉ INFO

Více info zde: PODROBNÉ INFO Kurzy hebrejštiny začnou opět v září 2014, v týdnu od 2. 9. 2014. Biblická hebrejština: začátečníci - kurz čtení z učebnice rabi Richarda Federa Haleluja, pokročilí: čteme a překládáme 1. Knihu Mojžíšovu.

Více

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI CZP PK 2012 ÚSTÍ NAD ORLICÍ Strana: 1 z 3. CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen CZP PK )

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI CZP PK 2012 ÚSTÍ NAD ORLICÍ Strana: 1 z 3. CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen CZP PK ) Strana: 1 z 3 CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen CZP PK ) PRŮZKUM ZAMĚŘENÝ NA ZJIŠTĚNÍ SPOKOJENOSTI UŢIVATELŮ SLUŢEB A ZHODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŢEB V ROCE 2012 Strana:

Více

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena

Kurzy češtiny pro cizince. Otevřené kurzy bez registrace, přijďte rovnou na lekci! Typ kurzu Termín Den Čas Místo Cena Milí příznivci CIC, zde jsou novinky z Centra pro integraci cizinců, o.p.s., zaměřené na prázdninový režim. Kurzy češtiny pro cizince Kurzy češtiny budou probíhat i v létě ještě než si přečtete jejich

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření Ve Dolanech 1.2.2019 Vypracovala Mgr. J. Šubová 1 Docházka dětí do MŠ Odpověď odmítá jít neřeší to těší se počet 4 15 18 Zatím se mu do školky spíše nechce chodit. Na

Více

Příloha 2b. Kurz prevence školní neúspěšnosti a předcházení SPU již v MŠ se zaměřením na lektorské dovednosti. Žďár nad Sázavou,

Příloha 2b. Kurz prevence školní neúspěšnosti a předcházení SPU již v MŠ se zaměřením na lektorské dovednosti. Žďár nad Sázavou, Příloha b Kurz prevence školní neúspěšnosti a předcházení SPU již v MŠ se zaměřením na lektorské dovednosti Žďár nad Sázavou, 1. 13.. 13 Průběžný evaluační dotazník vyplnilo celkem 15 účastníků kurzu KA.

Více

ONLINE KURZ K PŘÍPRAVĚ NA OFICIÁLNÍ ZKOUŠKY CAMBRIDGESKÉ UNIVERZITY

ONLINE KURZ K PŘÍPRAVĚ NA OFICIÁLNÍ ZKOUŠKY CAMBRIDGESKÉ UNIVERZITY ONLINE KURZ K PŘÍPRAVĚ NA OFICIÁLNÍ ZKOUŠKY CAMBRIDGESKÉ UNIVERZITY Preliminary English Test PET (úroveň B1) nebo First Certificate in English FCE (úroveň B2) nebo Certificate of Advanced English CAE (úroveň

Více

Zpráva o hodnocení pracovníka Ing. Josef Novák. 360 zpětná vazba pro střední úroveň řízení. Soubor dotazníků a metodických doporučení.

Zpráva o hodnocení pracovníka Ing. Josef Novák. 360 zpětná vazba pro střední úroveň řízení. Soubor dotazníků a metodických doporučení. Zpráva o hodnocení pracovníka Ing. Josef Novák 360 zpětná vazba pro střední úroveň řízení. Soubor dotazníků a metodických doporučení. Za období 2011 byl pracovník hodnocen celkem 5 hodnotiteli Souhrnný

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření V Poradně Charity Ostrava 2014

Vyhodnocení dotazníkového šetření V Poradně Charity Ostrava 2014 Vyhodnocení dotazníkového šetření V Poradně Charity Ostrava 2014 V Poradně Charity Ostrava proběhlo během roku 2014 anonymní dotazníkové šetření. Cílem bylo průběžně zjišťovat spokojenost klientů s činností

Více

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015

GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 GJP očima RODIČŮ Sběr dat: duben květen 2015 Zpracovala: Mgr. Veronika Vitošková, Ph.D., školní psycholožka, červen 2015 Pasport vzorku (kdo vyplňoval?): Na třídních schůzkách v dubnu byli rodiče požádáni,

Více

Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka Provozovna: FAKTUM OPAVA Masařská 15, Opava-Město

Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka Provozovna: FAKTUM OPAVA Masařská 15, Opava-Město Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka Provozovna: FAKTUM OPAVA Masařská 15, Opava-Město PŘEDSTAVENÍ REKVALIFIKAČNÍHO ZAŘÍZENÍ Mgr. Zbyněk Rybka, Opava Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka působí

Více

GJP OČIMA UČITELŮ POČET UČITELŮ: 18 MUŽI: 8 ŽENY: 8 NEURČENO: 2 SBĚR DAT: LEDEN, ÚNOR 2015

GJP OČIMA UČITELŮ POČET UČITELŮ: 18 MUŽI: 8 ŽENY: 8 NEURČENO: 2 SBĚR DAT: LEDEN, ÚNOR 2015 GJP OČIMA UČITELŮ POČET UČITELŮ: 18 MUŽI: 8 ŽENY: 8 NEURČENO: 2 SBĚR DAT: LEDEN, ÚNOR 2015 Z filmu Obecná škola Zpracovala: Mgr. Veronika Vitošková, Ph.D., školní psycholožka Celkové hodnocení školy Zdroj:

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016 Statutární město Ostrava Úřad městského obvodu Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření 216 V roce 216 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci březnu roku 2012 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

ONLINE PŘÍPRAVNÝ KURZ KE ZKOUŠCE TOEFL IBT (Internet Based

ONLINE PŘÍPRAVNÝ KURZ KE ZKOUŠCE TOEFL IBT (Internet Based ONLINE PŘÍPRAVNÝ KURZ KE ZKOUŠCE TOEFL IBT (Internet Based Test) od ETS Chcete získat certifikát, který dokazuje vaši znalosti angličtiny? Cambridge Institute má řešení. Využijte příležitost a zapište

Více

Závěrečná zpráva z realizace vzdělávacích kurzů v rámci projektu CZ.1.04/1.1.02/35.00262 Vzdělávání - cesta ke kvalitě

Závěrečná zpráva z realizace vzdělávacích kurzů v rámci projektu CZ.1.04/1.1.02/35.00262 Vzdělávání - cesta ke kvalitě Závěrečná zpráva z realizace vzdělávacích kurzů v rámci projektu CZ.1.04/1.1.02/35.00262 Vzdělávání - cesta ke kvalitě Oblastní nemocnice Jičín a.s. Souhrn výstupů ze vzdělávání v rámci projektu Vzdělání

Více

Dotazníkové šetření 2017 BRIGÁDNÍCI A PRAKTIKANTI 2017

Dotazníkové šetření 2017 BRIGÁDNÍCI A PRAKTIKANTI 2017 1 Husova 2119, 580 01 Havlíčkův Brod Dotazníkové šetření 2017 BRIGÁDNÍCI A PRAKTIKANTI 2017 Dotazníkové šetření pro brigádníky a praktikanty v roce 2017 probíhalo od 15. 8. 2017 do 15. 10. 2017, byli osloveni

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově I. Metoda zjišťování a zpracování získaných údajů Pro zjišťování spokojenosti klientů s naší pečovatelskou službou jsme zvolili metodu

Více

18 osobních doporučení

18 osobních doporučení Jazykovky.cz adresář jazykových škol a kurzů v ČR 18 osobních doporučení od studentů individuálních jazykových kurzů PERFECT image s.r.o. Centrála Most Autenticitu osobních doporučení garantuje provozovatel

Více

Zveřejnění výsledků výběrové zjišťování výsledků žáků 2015

Zveřejnění výsledků výběrové zjišťování výsledků žáků 2015 Zveřejnění výsledků výběrové zjišťování výsledků žáků 2015 V souladu s Plánem hlavních úkolů České školní inspekce na školní rok 2014/2015 a v rámci zákonem definovaných úkolů získávat a analyzovat informace

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

Výsledky dotazníkového šetření odpovědi žáků tříd Základní školy Bedřicha Hrozného Lysá nad Labem

Výsledky dotazníkového šetření odpovědi žáků tříd Základní školy Bedřicha Hrozného Lysá nad Labem Výsledky dotazníkového šetření odpovědi žáků 5. 9. tříd Základní školy Bedřicha Hrozného Lysá nad Labem Dotazníky pro žáky naší základní školy byly zveřejněny na www stránkách školy ve dnech 2. 5. 16.

Více

Hodnocení dotazníkového šetření spokojenosti se službou Rok 2017 praktikanti, spolupracující organizace

Hodnocení dotazníkového šetření spokojenosti se službou Rok 2017 praktikanti, spolupracující organizace Hodnocení dotazníkového šetření spokojenosti se službou Rok 2017 praktikanti, spolupracující organizace 1 METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření je zjistit

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 16. září 2019

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 16. září 2019 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2019-2020 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci únoru roku 2013 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI CZP PK 2013 Strana: 1 z 10. Centrum pro zdravotně postižené a seniory Pardubického kraje, o.p.s. (dále jen CZP PK )

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI CZP PK 2013 Strana: 1 z 10. Centrum pro zdravotně postižené a seniory Pardubického kraje, o.p.s. (dále jen CZP PK ) Strana: 1 z 10 Centrum pro zdravotně postižené a seniory Pardubického kraje, o.p.s. (dále jen CZP PK ) PRŮZKUM ZAMĚŘENÝ NA ZJIŠTĚNÍ SPOKOJENOSTI UŢIVATELŮ SLUŢEB A ZHODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŢEB

Více

Přehled a charakteristika kurzů německého jazyka ZÁKLADNÍ KURZ

Přehled a charakteristika kurzů německého jazyka ZÁKLADNÍ KURZ Přehled a charakteristika kurzů německého jazyka ZÁKLADNÍ KURZ 1. ročník NI-4hod/týdně ( začátečníci) Učebnice: Themen aktuell 1 (A1) 2. ročník NII-4hod/týdně ( mírně pokročilí) Učebnice: Themen aktuell

Více

Zapojení do ankety. Elektronická žákovská knížka nám nyní vyhovuje:

Zapojení do ankety. Elektronická žákovská knížka nám nyní vyhovuje: Základní škola Návratnost anketních lístků ZŠ: Zapojení do ankety 41% 59% zúčastnilo se (167) nezúčastnilo se (115) Otázka č. 2: Elektronická žákovská knížka nám nyní vyhovuje: 1% 40% 42% ano ne, uvítali

Více

Popis klíčových aktivit projektu ŠKOLA PRO VŠECHNY

Popis klíčových aktivit projektu ŠKOLA PRO VŠECHNY Základní škola, Trutnov, Komenského 399 Projekt Škola pro všechny, registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.2.21/01.0027 Popis klíčových aktivit projektu ŠKOLA PRO VŠECHNY PRAVIDELNÝ PROGRAM DOUČOVÁNÍ Doučování

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci lednu 216 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odborem sociálních věcí Úřadu

Více

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017

Odpolední kurzy základní: začínají v týdnu od 18. září 2017 Státní jazykovka Frýdek-Místek Aktuální kurzy pro školní rok 2017-18 ANGLIČT Dopolední kurzy: Pomaturitní denní jednoleté studium angličtiny Celoroční intenzívní dopolední výuka pondělí až pátek - 4 vyučovací

Více

Analýza poskytování sociální služby Občanské poradny SPOLEČNĚ- JEKHETANE v Ostravě za rok Řešené zakázky OP Ostrava 2015

Analýza poskytování sociální služby Občanské poradny SPOLEČNĚ- JEKHETANE v Ostravě za rok Řešené zakázky OP Ostrava 2015 Analýza poskytování sociální služby Občanské poradny SPOLEČNĚ- JEKHETANE v Ostravě za rok Poskytovatel sociální služby: SPOLEČNĚ-JEKHETANE, o. p. s. Místo poskytování služby: U Tiskárny 515/3, Ostrava-Přívoz,

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Z celkového počtu 131 vydaných dotazníků se do školy k vyhodnocení vrátilo 85 vyplněných dotazníků. 1) Jste spokojeni s tím, jak je Vaše škola

Více

Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda Horní Stropnice Tel ,

Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda Horní Stropnice Tel , Domov pro seniory Horní Stropnice Dobrá Voda 54 374 01 Horní Stropnice Tel. 386 327 130, e-mail: dd.stropnice@post.cz www.domovstropnice.cz Dotazník spokojenosti za rok 2017 Vyhodnocení Vážení uživatelé,

Více

Gymnázium Jana Šabršuly s.r.o. Mládí 726, Orlová Lutyně STANOVENÉ PRINCIPY HODNOCENÍ

Gymnázium Jana Šabršuly s.r.o. Mládí 726, Orlová Lutyně STANOVENÉ PRINCIPY HODNOCENÍ Gymnázium Jana Šabršuly s.r.o. Mládí 726, Orlová Lutyně STANOVENÉ PRINCIPY HODNOCENÍ 2. pololetí šk.r. 2014/2015 Vážení rodiče, milí studenti, pro lepší orientaci v rámci systému hodnocení jednotlivých

Více

CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen CZP PK )

CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen CZP PK ) Strana: 1 z 18 CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen CZP PK ) PRŮZKUM ZAMĚŘENÝ NA ZJIŠTĚNÍ SPOKOJENOSTI UŢIVATELŮ SLUŢEB A ZHODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŢEB V ROCE 2011 Zpracovala:,

Více

Jazyková škola ETC nabízí Jazykové kurzy pro učitele s pedagogickou a odbornou kvalifikací jinou než daný cizí jazyk v rámci programu Dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Angličtina Němčina Francouzština

Více

30 osobních doporučení

30 osobních doporučení Jazykovky.cz adresář jazykových škol a kurzů v ČR 30 osobních doporučení od studentů jazykových kurzů TANDEM.CZ - firemní jazykové kurzy Praha, Praha 2 Studenti absolvovali a doporučili tyto jazykové kurzy

Více

16 osobních doporučení

16 osobních doporučení Jazykovky.cz adresář jazykových škol a kurzů v ČR 16 osobních doporučení od studentů jazykových kurzů Certifikát je platný do 18. 5. 2016 Gaudeo CB České Budějovice Studenti absolvovali a doporučili tyto

Více

Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště. Seminář neprofesionálních knihoven a 17.8.

Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště. Seminář neprofesionálních knihoven a 17.8. Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště Seminář neprofesionálních knihoven 16. 8. a 17.8. 2016 Spokojenost se službami knihovny Zjišťování spokojenosti uživatelů

Více

Liberecký kraj zveřejňuje výsledky projektu KVALITA OČIMA PACIENTŮ

Liberecký kraj zveřejňuje výsledky projektu KVALITA OČIMA PACIENTŮ TISKOVÁ ZPRÁVA 1. února 2012 Liberecký kraj zveřejňuje výsledky projektu KVALITA OČIMA PACIENTŮ Liberecký kraj se dlouhodobě věnuje projektům KVALITA OČIMA PACIENTŮ a KVALITA PRACOVNÍHO ŽIVOTA zaměřeným

Více

Analýza poskytování sociální služby Občanské poradny SPOLEČNĚ- JEKHETANE v Šumperku za rok Řešené zakázky OP Šumperk 2015

Analýza poskytování sociální služby Občanské poradny SPOLEČNĚ- JEKHETANE v Šumperku za rok Řešené zakázky OP Šumperk 2015 Analýza poskytování sociální služby Občanské poradny SPOLEČNĚ- JEKHETANE v Šumperku za rok Poskytovatel sociální služby: SPOLEČNĚ-JEKHETANE, o. p. s. Místo poskytování služby: Hlavní třída 3/3, Šumperk

Více

27 osobních doporučení

27 osobních doporučení Jazykovky.cz adresář jazykových škol a kurzů v ČR 27 osobních doporučení od studentů jazykových kurzů PERFECT image s.r.o. Centrála Most Studenti absolvovali a doporučili tyto jazykové kurzy skupinové

Více

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky.

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky. Kategorie: Vybráno dotazníků: Návratnost: Co je pro tebe ve škole důležité? Naučit se co nejvíce. Vyhodnocení dotazníků 8.třída 2 95,2 % Motivace ke vzdělávání Určitě ano 2 6 3 Naučit se co nejvíce. Určitě

Více

Evaluace kurzů projektu Postilión za 2. monitorovací období

Evaluace kurzů projektu Postilión za 2. monitorovací období Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková organizace Postilión - projekt zvyšování kvality vzdělávání v oblasti poštovnictví a logistiky s důrazem na konkurenceschopnost

Více

Handicap není překážkou ve vzdělávání

Handicap není překážkou ve vzdělávání Handicap není překážkou ve vzdělávání Název modulu Typ modulu Délka modulu (počet hodin) Tvořivé psaní výukový 21 hodin Platnost modulu (datum, od kterého modul platí) 1.10.2011 - schopnost psát a číst

Více

reg. č. CZ.1.07/1.1.16/02.0099

reg. č. CZ.1.07/1.1.16/02.0099 reg. č. CZ.1.07/1.1.16/02.0099 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Cíle projektu: je zkvalitnit výuku anglického a německého jazyka na naší škole

Více

Výsledky šetření spokojenosti klientů Městského úřadu Žďár nad Sázavou

Výsledky šetření spokojenosti klientů Městského úřadu Žďár nad Sázavou Benchmarkingová iniciativa 2005 Výsledky šetření spokojenosti klientů Městského úřadu Žďár nad Sázavou Ždár nad Sázavou 11.6.2009 Rostislav Honus Metody Mystery Client Dotazníkové šetření Předpoklad: zájem

Více

Gymnázium Jablonec nad Nisou, 6 Italština pro pedagogy. Dr. Randy 4096/13, příspěvková organizace. dotace. Gramatická kompetence. 25 hod.

Gymnázium Jablonec nad Nisou, 6 Italština pro pedagogy. Dr. Randy 4096/13, příspěvková organizace. dotace. Gramatická kompetence. 25 hod. 6 Italština pro pedagogy 6.1 Podrobný přehled témat výuky (obsah), hodinová dotace Kurz je určen pro pedagogy, kteří potřebují komunikovat v italském jazyce se zahraničními kolegy, pracovat s informacemi

Více

Vyhodnocení dotazníků spokojenosti se stravováním ve školní jídelně Základní školy Klenovice na Hané, okres Prostějov, příspěvková organizace

Vyhodnocení dotazníků spokojenosti se stravováním ve školní jídelně Základní školy Klenovice na Hané, okres Prostějov, příspěvková organizace Vyhodnocení dotazníků spokojenosti se stravováním ve školní jídelně Základní školy Klenovice na Hané, okres Prostějov, příspěvková organizace Č. Znění otázky Určitě Spíše Spíše 1. Jste spokojen/a se současnou

Více

NABÍDKA KROUŽKU ANGLIČTINY PRO DĚTI Anglická družina

NABÍDKA KROUŽKU ANGLIČTINY PRO DĚTI Anglická družina NABÍDKA KROUŽKU ANGLIČTINY PRO DĚTI Anglická družina ZŠ Dobřichovice Kontaktní osoba: Mgr. Bohuslav Stejskal tel.: 257 712 551, e-mail: stejskal@zsdobrichovice.cz za Channel Crossings připravila: Mgr.

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na ZŠNČP oceňují Podněty od rodičů Jak

Více

Přínos koučování pro lektory

Přínos koučování pro lektory Přínos koučování pro lektory Vyhodnocení elektronického dotazníku ke koučování Červen 2012 Veřejná zakázka KURIKULUM S - Vzdělávání lektorů a konzultantů formou koučování se realizovala od 6. března do

Více

Domov pro seniory Chvalkov Chvalkov 41, Trhové Sviny Tel Úvodní slovo

Domov pro seniory Chvalkov Chvalkov 41, Trhové Sviny Tel Úvodní slovo 1 Úvodní slovo Vážení čtenáři, v průběhu měsíce března 2014 proběhla jako každoročně v Domově pro seniory Chvalkov dotazníkové šetření s cílem zjistit spokojenost uživatelů a jejich rodinných příslušníků

Více

Studenti a zaměstnanci ESF o fakultním plese Jaroslav Nekuda. Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity

Studenti a zaměstnanci ESF o fakultním plese Jaroslav Nekuda. Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity Studenti a zaměstnanci ESF o fakultním plese 2012 Jaroslav Nekuda Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity BRNO 2012 1. Základní charakteristiky projektu 1.1. Cíl průzkumu Cílem průzkumu bylo získat

Více

Závěrečná zpráva Sasko

Závěrečná zpráva Sasko Závěrečná zpráva Sasko V březnu 2007 proběhl dotazníkový průzkum na školách v Budyšíně a Drážďanech (správní obvod Drážďany) a v Chemnitz a Zwickau (správní obvod Chemnitz). Dotazníky byly školám rozeslány

Více

Příloha ke klasifikačnímu řádu kritéria hodnocení některých předmětů

Příloha ke klasifikačnímu řádu kritéria hodnocení některých předmětů Příloha ke klasifikačnímu řádu kritéria hodnocení některých předmětů Materiál školního roku 2017/2018 Žáci jsou předem seznámeni v jednotlivých hodinách s pravidly klasifikace a s váhou známky. Známky

Více

Hodnocení kvality služby a spokojenosti u Uživatelů DS Kopretina (rok 2016)

Hodnocení kvality služby a spokojenosti u Uživatelů DS Kopretina (rok 2016) Denní stacionář Kopretina, Vlčovice 7, 7 1 Kopřivnice Hodnocení kvality služby a spokojenosti u Uživatelů DS Kopretina (rok 1) METODIKA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového

Více

ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ Josef Řepka

ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ Josef Řepka ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ Josef Řepka Skříň vestavěná Skříně klasické Kuchyň a skříň vestavená Skříně,komodu,poličky Skříně vestavěné 2 kuchyně,skříně vestavěné - pro 2 byty Skříně vestavěné Kuchyň

Více

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI CZP PK 2012 - PARDUBICE Strana: 1 z 5. CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen CZP PK )

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI CZP PK 2012 - PARDUBICE Strana: 1 z 5. CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen CZP PK ) Strana: 1 z 5 CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE (dále jen CZP PK ) PRŮZKUM ZAMĚŘENÝ NA ZJIŠTĚNÍ SPOKOJENOSTI UŢIVATELŮ SLUŢEB A ZHODNOCENÍ KVALITY POSKYTOVANÝCH SLUŢEB V ROCE 2012 Strana:

Více

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky.

Motivace ke vzdělávání. Naučit se co nejvíce. Naučit se učit sám. Naučit se samostatně myslet. Připravit se na přijímací zkoušky. Vyhodnocení dotazníků Kategorie: Vybráno dotazníků: Návratnost: 7. třída 0 00,0 % Motivace ke vzdělávání Co je pro tebe ve škole důležité? Naučit se co nejvíce. Určitě ano 7 0 7 Naučit se co nejvíce. Určitě

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro uživatele služby sociální rehabilitace ke kvalitě poskytované služby za rok 2017

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro uživatele služby sociální rehabilitace ke kvalitě poskytované služby za rok 2017 Vyhodnocení dotazníkového šetření pro uživatele služby sociální rehabilitace ke kvalitě poskytované služby za rok 2017 Dotazníkové šetření ke kvalitě poskytované ambulantní a terénní služby sociální rehabilitace

Více

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Neziskovky Zkvalitnění vzdělávání studentů a dospělé populace se zaměřením na ekonomiku a účetnictví Partneři projektu Úřad práce Břeclav Fintajslova 7, 690 02 Břeclav Město Břeclav Náměstí TGM 42/3, 690

Více

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4.

Do kterého ročníku Váš syn / dcera chodí? Zaškrtněte: 1. 2. 3. 4. Dotazník pro rodiče (r. 2015) Vážení rodiče, máme velký zájem o to, aby byl Váš syn /Vaše dcera ve škole spokojený/á a naše výuka byla co nejkvalitnější. Proto se mimo jiné snažíme získávat co možná nejvíce

Více

Měření efektivity informačního vzdělávání. Mgr. Gabriela Šimková gsimkova@phil.muni.cz KISK, Filozofická fakulta MU

Měření efektivity informačního vzdělávání. Mgr. Gabriela Šimková gsimkova@phil.muni.cz KISK, Filozofická fakulta MU Měření efektivity informačního vzdělávání Mgr. Gabriela Šimková gsimkova@phil.muni.cz KISK, Filozofická fakulta MU Evaluace jako výzkumný proces Formy informačního vzdělávání CEINVE Kontaktní (face to

Více

SOUHRNNÉ VÝSLEDKY ZPĚTNÝCH VAZEB NA PACIENTSKÝ PROGRAM AD VITAM

SOUHRNNÉ VÝSLEDKY ZPĚTNÝCH VAZEB NA PACIENTSKÝ PROGRAM AD VITAM SOUHRNNÉ VÝSLEDKY ZPĚTNÝCH VAZEB NA PACIENTSKÝ PROGRAM AD VITAM 2013 Dotazníkové šetření u pacientů s roztroušenou sklerózou 1. Cíle a způsob provedení dotazníkového šetření Dotazníkové šetření mezi pacienty

Více

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí)

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí) Angličtina ve filmech a písních 8. a 9.ročník (max. 12 dětí) Děti si procvičí angličtinu prostřednictvím filmů a písniček. Středa: 14:15-15:00 hod. Lektor : Alena Sládková Debatní kroužek pro 6. - 9. ročník

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2014. Ve dnech 4.9. 10.10. 2014 probíhají Ostravské týdny pro duševní zdraví akce i viz samostatný plakátek

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2014. Ve dnech 4.9. 10.10. 2014 probíhají Ostravské týdny pro duševní zdraví akce i viz samostatný plakátek PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2014 Ve dnech 4.9. 10.10. 2014 probíhají Ostravské týdny pro duševní zdraví akce i viz samostatný plakátek Aktivity (řazeno podle abecedy): Angličtina začátečníci každá ST

Více

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů

Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Závěrečná zpráva Vnímání školy/školky ve Velkých Losinách očima rodičů Pro ZŠ a MŠ Velké Losiny připravila Kantar TNS Czech s.r.o. Květen 2017 1 Obsah Metodologie 3 Základní škola - shrnutí 4 Základní

Více

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, Žlutice Tel.: IČ

DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, Žlutice Tel.: IČ DPS Žlutice, p. o. Pod Strání 467, 364 52 Žlutice Tel.: 353 393 269 e-mail: dpszlutice@seznam.cz IČ 70891079 Průzkum spokojenosti s kvalitou poskytovaných služeb DPS Žlutice, p.o. 2015 Zpracovala: Veronika

Více

Průzkumy spokojenosti uživatelů v českých knihovnách

Průzkumy spokojenosti uživatelů v českých knihovnách Průzkumy spokojenosti uživatelů v českých knihovnách Mgr. Pavlína Kolínová Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK V. workshop pro pracovníky metodických oddělení veřejných knihoven, Liberec, 18.

Více

Speciální pedagogika ve školním věku SSPSV, KSPSV

Speciální pedagogika ve školním věku SSPSV, KSPSV Speciální pedagogika ve školním věku SSPSV, KSPSV Ot. č. 1 Dosažené průměrné bodové ohodnocení : 4,3 Ot: Jak jste byl(a) celkově spokojen(a) s výukou předmětu? S výukou předmětu jsem byl(a) celkově Vzhledem

Více

Směrnice rektora č. 3/2014 Hodnocení kvality studia z pohledu studentů

Směrnice rektora č. 3/2014 Hodnocení kvality studia z pohledu studentů Vysoká škola sociálně správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. Vysoká škola sociálně správní, Havířov Směrnice rektora č. 3/2014 Hodnocení kvality studia z pohledu studentů Článek 1 Úvodní

Více

NIAS spol. s r.o. REFERENČNÍ ANALÝZA ZPĚTNÉ VAZBY, HODNOCENÍ A OVĚŘENÍ SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ 2013. Tvoříme z neviditelného viditelné.

NIAS spol. s r.o. REFERENČNÍ ANALÝZA ZPĚTNÉ VAZBY, HODNOCENÍ A OVĚŘENÍ SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ 2013. Tvoříme z neviditelného viditelné. NIAS spol. s r.o. REFERENČNÍ ANALÝZA ZPĚTNÉ VAZBY, HODNOCENÍ A OVĚŘENÍ SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ 2013 Tvoříme z neviditelného viditelné. OBSAH Seznam zákazníků / popis služby, spolupráce... 3 Kdy byla zakázka

Více

KURZY PRO VEŘEJNOST 2017/2018

KURZY PRO VEŘEJNOST 2017/2018 KURZY PRO VEŘEJNOST 2017/2018 Kurzy pro vás u nás Top kvalita Jako největší poskytovatel firemní jazykové výuky přinášíme více než 18 let zkušeností nyní i do pravidelných otevřených kurzů. Výborná dostupnost

Více

PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ v aktivitě Ekonomická gramotnost

PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ v aktivitě Ekonomická gramotnost PILOTNÍ OVĚŘOVÁNÍ v aktivitě Ekonomická gramotnost 1. Úvod V souladu s aktivitami projektu byl výukový modul Ekonomická gramotnost pilotně ověřen na primární (děti) i sekundární (pedagogové) cílové skupině.

Více

SWOT 2014. Vyhodnocení dotazníku žáci. - nejhorší průměr 1, 57 Přestupky proti školnímu řádu jsou dostatečně trestány

SWOT 2014. Vyhodnocení dotazníku žáci. - nejhorší průměr 1, 57 Přestupky proti školnímu řádu jsou dostatečně trestány Vyhodnocení dotazníku žáci 3. ročník - průměr třídy 1, 17 - nejhorší průměr 1, 57 Přestupky proti školnímu řádu jsou dostatečně trestány - 1, 5 Domácí příprava na výuku mi netrvá dlouho - připomínky nelíbí

Více

Vyhodnocení dotazníků spokojenosti občanů s prací MěÚ Černošice - listopad 2011, pracoviště Praha

Vyhodnocení dotazníků spokojenosti občanů s prací MěÚ Černošice - listopad 2011, pracoviště Praha 1 Vyhodnocení dotazníků spokojenosti občanů s prací MěÚ Černošice - listopad 2011, pracoviště Praha Celkem bylo odevzdáno 108 dotazníků. V dotazníku bylo celkem 25 otázek. Z toho otázky 1-10 byly ke konkrétnímu

Více

Gymnázium Jablonec nad Nisou, 4 Francouzština pro pedagogy. Dr. Randy 4096/13, příspěvková organizace. dotace. Gramatická kompetence. 25 h.

Gymnázium Jablonec nad Nisou, 4 Francouzština pro pedagogy. Dr. Randy 4096/13, příspěvková organizace. dotace. Gramatická kompetence. 25 h. 4 Francouzština pro pedagogy 4.1 Podrobný přehled témat výuky (obsah), hodinová dotace Kurz je určen pro pedagogy, kteří potřebují komunikovat ve francouzském jazyce se zahraničními kolegy, pracovat s

Více

Studijní portál. Na našich stránkách: www.cizijazyky.info v pravém horním rohu naleznete odkaz Přihlásit se:

Studijní portál. Na našich stránkách: www.cizijazyky.info v pravém horním rohu naleznete odkaz Přihlásit se: Studijní portál Jako student naší školy získáváte zároveň přístup na studijní portál, kde naleznete informace o obsahu výuky, odkaz na české překlady k nahrávkám a jiné užitečné materiály, které Vám usnadní

Více

ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ T-parket s.r.o.

ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ T-parket s.r.o. ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ T-parket s.r.o. INFORMACE O ANALÝZE Datum realizace dotazníku: 19.8.-7.9.2010 Forma dotazování: Telefonicky Zkoumané období: 2009-2010 Počet zákazníků celkem: 87 Počet oslovených

Více

Academic Writing na ZČU. Barbora Katolická Univerzitní knihovna ZČU v Plzni , IVIG

Academic Writing na ZČU. Barbora Katolická Univerzitní knihovna ZČU v Plzni , IVIG Academic Writing na ZČU Barbora Katolická Univerzitní knihovna ZČU v Plzni 7. 9. 2017, IVIG Spolupráce s Centrem akademického psaní AV ČR - seminář pro doktorandy ZČU IVIG 2016 prezentace Odborné psaní

Více

21 osobních doporučení

21 osobních doporučení Jazykovky.cz adresář jazykových škol a kurzů v ČR 21 osobních doporučení od studentů individuálních jazykových kurzů jazyková škola Britannika Centrála Praha 2 Autenticitu osobních doporučení garantuje

Více

Veronika Krabsová Doktorská konference 2013 DP: Formativní hodnocení na 2. stupni ZŠ ve vzdělávacím oboru Český jazyk a literatura

Veronika Krabsová Doktorská konference 2013 DP: Formativní hodnocení na 2. stupni ZŠ ve vzdělávacím oboru Český jazyk a literatura Veronika Krabsová Doktorská konference 2013 DP: Formativní hodnocení na 2. stupni ZŠ ve vzdělávacím oboru Český jazyk a literatura Obsah 1. Výzkumné téma 2. Cíle výzkumu 3. Výzkumné otázky 4. Výzkumné

Více

Ohlédnutí za Pracovními dny Roche pro centralizovanou diagnostiku 2016,

Ohlédnutí za Pracovními dny Roche pro centralizovanou diagnostiku 2016, Ohlédnutí za Pracovními dny Roche pro centralizovanou diagnostiku 2016, které se konaly 19. 20. května 2016 v prostorách kongresového centra Clarion Congress Hotel****, Freyova 33, Praha 9 Vysočany. Dotazník

Více

Zpráva o výsledcích dotazníkového šetření Škola a já

Zpráva o výsledcích dotazníkového šetření Škola a já Zpráva o výsledcích dotazníkového šetření Škola a já Mateřská škola Klubíčko Grusova 448, Pardubice školní rok 2017/2018 (zpracoval Kalibro Projekt, s.r.o.) 1 1. Úvod Kalibro je dlouhodobý projekt, určený

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření Na oddělení sociálních služeb odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava

Více

Prů bě h rěalizacě projěktů:

Prů bě h rěalizacě projěktů: Registrační číslo CZ.1.07/1.3.03/01.008 Název projektu Příjemce Datum zahájení realizace 1.10.2008 Datum ukončení realizace 31.7.2011 Partneři projektu Výchovné problémy základních škol Technická univerzita

Více

PROČ PRÁVĚ ZAČÍT SPOLU?

PROČ PRÁVĚ ZAČÍT SPOLU? ZAČÍT SPOLU ZÁKLADNÍ INFORMACE program Začít spolu (Step by Step) je realizován ve více než 30 zemích v ČR od 1994 v MŠ, 1996 v ZŠ pedagogický přístup orientovaný na dítě spojuje v sobě moderní poznatky

Více

23 osobních doporučení

23 osobních doporučení Jazykovky.cz adresář jazykových škol a kurzů v ČR 23 osobních doporučení od studentů individuálních jazykových kurzů Jazyková škola Lvice Plzeň, Plzeň 3 Autenticitu osobních doporučení garantuje provozovatel

Více

Gymnázium Jablonec nad Nisou, 5 Němčina pro pedagogy. Dr. Randy 4096/13, příspěvková organizace. dotace. Gramatická kompetencež

Gymnázium Jablonec nad Nisou, 5 Němčina pro pedagogy. Dr. Randy 4096/13, příspěvková organizace. dotace. Gramatická kompetencež 5 Němčina pro pedagogy 5.1 Podrobný přehled témat výuky (obsah), hodinová dotace Kurz je určen pro pedagogy, kteří potřebují komunikovat v německém jazyce se zahraničními kolegy, pracovat s informacemi

Více

Dotazníkové šetření 2017 KLIENTI Téma: OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE PODZIM 2017 Služba: Domov pro seniory

Dotazníkové šetření 2017 KLIENTI Téma: OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE PODZIM 2017 Služba: Domov pro seniory 1 Husova 2119, 580 01 Havlíčkův Brod Dotazníkové šetření 2017 KLIENTI Téma: OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE PODZIM 2017 Služba: Domov pro seniory Dotazníkové šetření k hodnocení vybraných otázek k ošetřovatelské péči

Více

Analýza poskytování sociální služby Terénní programy SPOLEČNĚ- JEKHETANE v Šumperku za rok Řešené zakázky TP Šumperk 2015

Analýza poskytování sociální služby Terénní programy SPOLEČNĚ- JEKHETANE v Šumperku za rok Řešené zakázky TP Šumperk 2015 Analýza poskytování sociální služby Terénní programy SPOLEČNĚ- JEKHETANE v Šumperku za rok 205 Poskytovatel sociální služby: SPOLEČNĚ-JEKHETANE, o. p. s. Místo poskytování služby: území obce s rozšířenou

Více

kód kurzu pokročilost den čas učebnice + lekce cena / pololetí zahájení info

kód kurzu pokročilost den čas učebnice + lekce cena / pololetí zahájení info Angličtina klasické (dopolední + odpolední) v kurzu "mini" / min. 7 - max. 8 v kurzu "Maxi" mini 13 AJ 1 úplní začátečníci úterý 16:30-18:00 mini 15 AJ 1 začátečníci úterý 18:30-20:00 mini 10 AJ 1 začátečníci

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci dubnu roku 2014 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

TIMSS & PIRLS Školní dotazník. 4. ročník. Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí Praha 1

TIMSS & PIRLS Školní dotazník. 4. ročník. Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí Praha 1 TIMSS & PIRLS 2011 Školní dotazník 4. ročník Ústav pro informace ve vzdělávání Oddělení mezinárodních výzkumů Senovážné náměstí 26 110 06 Praha 1 IEA, 2011 Školní dotazník TIMSS & PIRLS 2011 Počet žáků

Více