Uživatelský manuál systému ISOV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Uživatelský manuál systému ISOV"

Transkript

1 Uživatelský manuál systému ISOV

2 Obsah manuálu: 1. PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU: UŽIVATELSKÉ MENU POPIS POLOŽEK HLAVNÍHO MENU: Nacenění: Správa vozidel: Statistiky: Nastavení systému: NACENĚNÍ NOVÉHO VOZIDLA VÝKUP VOZIDLA POPIS POLÍ EDITAČNÍHO FORMULÁŘE:...16

3 1. Přihlášení do systému: Do administrační části systému se dostanete po zadání adresy: (zkušební provoz na adrese: ) Na stránce je formulář, do kterého vyplníte Vaše uživatelské jméno a heslo. Po vyplnění správných údajů se dostanete na hlavní stránku.

4 2. Uživatelské menu Na pravé straně nahoře jsou vypsány informace o přihlášeném uživateli. Hlavní menu: je na hlavní stránce zobrazeno v podobě záložek, viz předchozí obr. Po přihlášení budete automaticky nasměrováni na záložku homepage, kde máte k dispozici nejdůležitější položky uživatelského menu. Menu funguje jako rozbalovací roletky po najetí myší na danou kapitolu (Nacenění, Správa vozidel, Statistiky, Nastavení systému) 2.1. Popis položek hlavního menu: Položky hlavního menu Nacenění: Nacenění nového vozu: po odkliknutí je zahájen proces nacenění nového vozidla. Podrobnému postupu při nacěnování je věnována část Nacenění nového vozu tohoto manuálu. Vyhledání nacenění: prostřednictvím této sekce je možné na základě VIN kódu nebo SPZ vyhledat již existující nacenění s následnou možností tisku nebo editace údajů prostřednictvím tlačítek umístěných vpravo v řádku vozidla. Nastavení srážek prodejce: sekce pro editaci, t vorbu nových nebo mazání již existujících srážek prodejce. Při tvorbě se zadává název srážky a její velikost v procentech, obě pole jsou povinná.

5 Správa vozidel: Přehled vozidel: zde se vozidlo zobrazí poté co bylo naceněno. Kliknutím na řádek s vybraným vozem se zpřístupní editační formulář vozu. Celá sekce vypadá následovně. V horní šedivé části se nacházejí rozbalovací menu a pole pro různé volby filrtů k vyhledávání vozidel a zároveň je zde i tlačítko pro vložení nového vozu. Pod těmito filtry jsou vypsána jednotlivá vozidla. Zobrazuje li se symbol, znamená to, že k vozidlu jsou již vložené fotografie. Dále jsou viditelné údaje jako např. ID vozidla, palivo, značka, model, barva,.. Kliknutím na křížek umístěný v řádku vozidla úplně napravo je možné celý záznam o vozidle smazat. Na dalším řádku můžete vidět ještě další symboly používané v přehledu a vysvětlivky k nim. Skrytý Viditelný Nafta Benzín Plyn B2B - nabídka vozidel pro prodejce: V systému Škoda Plus můžete nabídnout k odkupu vozidlo mimo hlavní nabídku pro koncové uživatele také ostatním uživatelům systému. Vozidlo, které chcete nabídnout k prodeji i touto formou zadáte běžným způsobem do systému s jediným rozdílem, a tím je vyplnění pole "cena pro prodejce". Výše ceny pro prodejce a běžné ceny se může lišit. Vozy pro tištěnou nabídku: sekce slouží pro generování nabídek vozidel do formátu PDF. Tisknout nabídky se dá dvěma způsoby. Pomocí šedivých tlačítek tisk napravo v řádku každého vozidla lze tisknout přímo nabídky jednotlivých vozidel. Nahoře v šedivé části f formuláře jesou ještě k dispozici pole pro data platnosti nabídky a kontakt na prodejce. Druhou možností je generování nabídky pro více vozidel najednou. Pomocí checkboxu zatrhněte vybraná auta. Nechybí ani volby SELECT ALL pro výběr všech vozidel a RESET SELECTION pro opětovné zrušení výběru. Jakmile máte vybrána požadovaná vozidla, můžete si pomocí tlačítka SHOW prohlédnout náhled nebo prostřednictvím volby SAVE AS PDF uložit celou nabídku do PDF. Je potřeba mít nainstalovaný Adobe Acrobat Reader. Formulář je k vidění na následujícím obrázku.

6 Cebia: tato sekce zpřístupňuje dvě služby poskytované společností Cebia(Škoda certifikát, Autotracer). Ty jsou přístupné nakliknutím zde v uživatelském menu nebo na stejně pojmenované kartě editačního formuláře vozidla. Podrobný popis a postup pracování s těmito službami naleznete na straně Statistiky: Archív prodaných vozidel: Obsahuje vozidla, která byla nabízena nebo i prodána prostřednictvím projektu Škoda Plus. Informace v základní tabulce jsou VIN, značka, model, cena, odstraněno /datum a čas, kdy bylo vozidlo vyřazeno z nabídky/, počet kontaktů. Archív poptávek: Tato sekce slouží pro archivaci dosud proběhlých poptávek Nastavení systému: Údaje o prodejci: Stránka pomocí které můžete upravit kontaktní informace o Vaší společnosti Správa účtů: Aby mohli pracovat v systému i jednotliví zaměstnanci Vaší společnosti, můžete pro každého zvlášť vytvořit samostatný účet. Nechybí samozřejmě ani možnost následně měnit hesla jak u uživatelů, tak i u manažera. Střediska: Po rozkliknutí tohoto odkazu se Vám zobrazí výpis středisek tak jak je uvedeno na následujícím obrázku. Uveden je vždy název, typ střediska a poznámka k němu.

7 Z obrázku jsou patrné další volby a to prostřednictvím tří tlačítek: Nový záznam: Možnost přidání nového střediska do seznamu. Po nakliknutí bude zpřístupněn ový formulář, kde vyplníte povinné pole název. Dále je možné z rozbalovacího menu vybrat typ sřediska nebo do pole pod ním napsat vlastním typ(např. parkoviště). Poslední pole je pro poznámku ke středisku. Vše se uloží kliknutím na tlačítko Uložit. Celý vyplněný formulář může vypadat tak jak je ukázáno na obrázku na následující straně.

8 Editovat: možnost editace údajů u již vloženého střediska, vše probíhá ve stejném formuláři jako vkládání nového záznamu. Smazat: smaže celý již vložený záznam o středisku Sekce střediska je propojena s editačním formulářem vozidla a všechna zde vložená střediska se Vám zobrazí v rozbalovacím menu Středisko v sekci Vozidlo. Podrobněji se tomuto věnuje část Výkup vozidla tohoto manuálu, konkrétně sekce Popis polí editačního formuláře.

9 3. Nacenění nového vozidla Nové nacenění je možné zahájit dvěmi způsoby. Kliknutím na odkaz "Nacenění nového vozu" hned na úvodní stránce po přihlášení, nebo rozbalením záložky Nacenění a následným kliknutím na odkaz "Nacenění nového vozu". Obojí vede ke stejnému výsledku a po odkliku je otevřena nová stránka s formulářem. Zde vyberete z rozbalovacího menu zemi původu a následně Typ vozidla. Po vybrání typu se ve formuláři objeví další rozbalovací menu, tentokrát nabízející jednotlivé značky vozidel. Opět jednu stejným způsobem vyberte. Následovat bude volba modelu, provedení a na závěr roku a měsíce uvedení

10 do provozu. Pokud vše vyberete správně, měli byste před sebou vidět přibližně to samé co na následujícím obrázku. Pod Vaším výběrem je vypsána sériová výbava a následně pod ní volitelná výbava, která se vybírá zaškrtnutím checkboxu. Po zaškrtání požadované volitelné výbavy již zbývá pouze dole na stránce kliknout na ULOŽIT.

11 Tím postoupíte k formuláři parametrů nacenění viz. následující obr. Hvězdičkou označená pole jsou povinná, musí být tedy vyplněna, to platí u všech následujících formulářů. Po vyplnění klikněte na POKRAČOVAT. Zobrazí se Vám následující okno. V pravé horní části můžete vidět informace o Vámi vybraném autě (druh motoru, palivo, provedení, výkon, tachometr, výbavu..) Levá část je věnována cenám a kalkulacím. Úplně nahoře můžete vidět výchozí cenu z oceňovače a to jak výkupní tak prodejní. Následuje srážka při výkupu a hned pod ní výsledná výkupní a prodejní cena po srážkách.

12 Upřesnění ceny: tato sekce slouží k dodatečnému upravení ceny vyšlé z oceňovače. Je zde několik možností volby. Extra výbava: nejedná se o příplatkovou výbavu vozidla, ale o extra výbavu nabízenou prodejcem, např. sada pneumatik navíc, jiné autorádio než dodávané výrobcem.. Servisní knížka: do tohoto pole doplňujete cenu, o kterou je dle Vás nižší cena vozidla z důvodu špatně vedené nebo neexistující servisní knížky Další upřesnění ceny se již neprovádějí zadáváním číselné hodnoty, ale prostřednictvím čtyř posuvníků, jejichž posunováním doprava nebo doleva nastavujete, jaký cenový vliv podle Vás ma na cenu vozu dané kritérium (Geografické umístění, Stav vozu, Barva vozu, Situace na trhu). Můžete si všimnout, že zároveň s pohybem posuvníků se přepočítává dole uvedená výsledná cena. Výsledek může vypadat nějak takto:

13 Servisní kalkulace: Další volbou, která ještě nějakým způsobem může ovlivnit výslednou cenu je Servisní kalkulace (přístupná pomocí tlačítka Serv. Kalkulace). Ta se používá jestliže je na vozidle nějaká část, která si žádá výměnu nebo opravu. Po jejím rozkliknutí budete nasměrováni do externí aplikace, kde navolíte součást vozidla, způsob opravy apod. Postup a ovládání této aplikace již nejsou předmětem tohoto návodu. Aby Vám byla tato aplikace zpřístupněna, je potřeba mít nainstalovány určité moduly v prohlížeči a zároveň povolena vyskakovací okna. Pokud toto nemáte, prohlížeč Vám instalaci sám nabídne. K odblokování vyskakovacích oken Vás aplikace vyzve následujícím způsobem. Volby po dokončení kalkulace: Výkup: tlačítko pro pokračování k výkupu, odkliknutí zpřístupní další formulář Uložit : tlačítko pro pouhé uložení nacenění do databáze, nedojde k výkupu Zrušit : zrušení celého nacenění Zachovat : uloží nacenění pouze do session, při přepnutí do zákaznického zobrazení zůstanou zachovány hodnoty a nevynulují se

14 Parametry nacenění: Tisk nabídky (dealer) : vygenerování nabídky pro dealery k vytisknutí, výkupní i prodejní cena, technické údaje, uvedení do provozu apod. (viz obr.) Tisk nabídky : vygenerování nabídky pro zákazníky k vytisknutí, stejné jako dealerská nabídka, pouze bez výkupní ceny

15 3.1 Výkup vozidla Následující pasáž bude věnována části výkupu vozidla. Přístupná je po dokončení nacenění nového vozidla spolu se všemi úpravami kalkulací a odkliknutí tlačítka výkup. Dojde ke zpřístupnění následující ho Editačního formuláře. Po pravé straně můžete vidět jednotlivé karty. Editační formulář je rozdělen na oddělené bloky: Vozidlo, Výbava, Foto, Původní majitel, Kupující a leasing, Nákup, Prodej, Tisk, Historie, Maily, Nacenění, Cebia. Je potřeba projít jednu kartu podruhé a vyplnit všechny potřebné údaje. Stejně jako u všech předchozích formulářů, povinná pole jsou označena hvězdičkou.

16 3.2 Popis polí editačního formuláře: Sekce Vozidlo : VIN: výrobní číslo motoru. Pozor VIN je jednoznačný identifikátor vozu a je pro provoz burzy naprosto klíčový. Proto jej vyplňujte správně a kompletně (ne jen pouze posledních šest číslic) status: vyditelné určeno k prodeji vozidlo je vystaveno na internetu nebo skryté - vozidlo je skrýto z nabídky značka: na výběr několik desítek značek automobilů model: po vybrání značky vozu se automaticky změní obsah pole model a vy si můžete vybrat z jednotlivých modelů dané značky. Pokud v nabídce model chybí, můžete vložit nový. další informace o modelu objem motoru objem válců v cm 3 stav tachometru aktuální stav tachometru v km uvedeno do provozu datum uvedení do provozu dle technického průkazu vozu cena cena pro klienta (tedy cena uvedená v internetové burze) palivo: benzín, nafta, plyn homologace: N1, M1 výkon: v KW, výkon v koních se automaticky dopočítá druh: osobní, užitkové karoserie: hatchback, kabriolet, kombi, kupé, limuzína, liftback, MPV, off-road, pick-up, sedan, terénní, VAN, VAN-plus počet dveří: číslice 2,3,4,5 barva: béžová, bílá, černá, červená, fialová, hnědá, modrá, oranžová, stříbrná, šedá, vínová, zelená, zlatá, žlutá typ laku: základní, metalíza, perleť původ: ČR, dovoz STK do: měsíc a rok převodovka: manuál, automat, tiptronic, multitronic, DSG počet stupňů: u manuálních převodovek (4,5,6) délka: délka vozu, číslice, uvedeno v mm šířka: šířka vozu, číslice, uvedeno v mm výška:výška vozu, číslice, uvedeno v mm spotřeba: tři pole, pro spotřebu ve městě, mimo město a kombinovanou spotřebu. Zadávejte číslici, uvedeno v litrech. Používejte tečku místo des. čárky poznámka: poznámka k vozu (ne další výbava) stav: nový vůz, perfektní, velmi dobrý, dobrý,... středisko: zde máte možnost vybrat středisko ve kterém bude vozidlo umístěno. Toto rozbalovací menu je propojené se sekcí Střediska v uživatelském menu a zobrazí se Vám tedy všechna střediska tam již vložená. je Škoda plus: pokud ano, zaškrtněte checkbox je roční vůz: pokud ano, zaškrtněte checkbox první majitel: pokud ano, zaškrtněte checkbox nehavarováno: pokud ano, zaškrtněte checkbox vozidlo je: v majetku prodejce, v komisi cena pro prodejce: Speciální cena pro ostatní prodejce v systému. Uvedením této ceny zařadíte vozidlo do seznamu B2B. Následně se v seznamu B2B spočítá sleva v procentech. Sekce Výbava : jen upřesňuje výbavu. U každé položky je checkbox, který můžete zaškrtnout. Jestliže má vůz nějakou nestandardní výbavu, můžete jí napsat do pole další výbava. Sekce Foto : slouží pro nahrávání fotek k vozidlu. Ke každému musí být přiřazeny alespoň tři fotky. Jejich velikost nesmí překročit 10MB Sekce Původní majitel : pole pro upřesnění údajů o původním majiteli vozidla ( jméno a příjmení, adresa, , telefon,...). Povinná pole označena hvězdičkou.

17 Sekce Kupující a leasing : pole pro upřesnění údajů o kupujícím ( jméno a příjmení, název společnosti, adresa, , telefon,...). Povinná pole označena hvězdičkou. možnost leasingu: zaškrtněte, pokud je možnost vůz prodat na leasing, možno doplnit i další údaje jako leasingovou spolčnost, akotaci, výši splátky apod. převzetí leasingu: standardně je toto pole nezaškrtnuté Jakmile checkbox zaškrtnete, můžete vyplnit odstupné a výši splátek. pojištění: checkboxy k zaškrtnutí pro povinné ručení a havarijní pojištění, dále pole pro pojišťovnu a číslo smlouvy Sekce Nákup : pole s informacemi ohledně nákupu vozidla, povinné položky označeny hvězdičkou. Nákupní cena by měla být doplněna automaticky, je tedy potřeba vyplnit pouze číslo faktury a a původní cenu nového vozu s DPH Sekce Prodej : pole s informacemi ohledně prodeje vozidla, povinná pole označena hvězdičkou. Prodejní cena by měla být doplněna automaticky. Sekce Tisk : pole pro tisknutí štítku nebo nabídky vozidla v PDF ( je potřeba mít nainstalovaný Adobe Acrobat Reader) Sekce Historie : historie editování daného vozidla Sekce Maily : historie mailů od správce systému Sekce Nacenění : výpis provedených nacenění pro vozidlo, opět možnost vytištění dealerské nebo zákaznické nabídky, případně editace údajů Sekce Cebia : Škoda certifikát: nakliknete-li si tuto sekci, zpřístupní se Vám následující formulář Všechna pole by již měla být vyplněna z předchozích zadávání. Po odkliknutí Pokračovat se na základě zadaného VIN kódu prověří, zda auto nebylo např. ukradeno a zda pochází ze spolehlivých zdrojů. Proběhne-li zkouška úspěšně, je možné si vyplnit certifikát o vozidle. Autotracer: v této sekci se objeví stejný formulář jako v předchozím škoda certifikátu, pouze místo roku uvedení bude pole se stavem tachometru. Opět by již vše mělo být vyplněno. Po odkliknutí Pokračovat se spouští externí aplikace, je potřeba mít povolená vyskakovací okna. Aplikace na toto upozorňuje stejným způsobem jako při již dříve popisované servisní kalkulaci. Funkce autotracer zaznamenává všechna data, která o vozidle za dobu jeho provozu Cebia nashromáždila, např. jednotlivé servisní prohlídky a stav tachometru.

Dokumentace administračního systému ŠKODA Plus

Dokumentace administračního systému ŠKODA Plus Dokumentace administračního systému ŠKODA Plus Vytvořili: Tomáš Kružík, Michal Bryndák Et netera a.s. Milady Horákové 108 160 00 Praha 6 Poslední změna: 4.10.2012 1 1. Obsah 1. Obsah 2 2. Přihlášení do

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini

Nápověda k systému CCS Carnet Mini Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

TAXexpert5 modul Kartotéka II.

TAXexpert5 modul Kartotéka II. TAXexpert5 modul Kartotéka II. Strana 1 (celkem 11) Základní obrazovka kartotéky Aplikace Kartotéka nahrazuje od verze 5.4.1 stávající modul CRM. Data byla převedena. Základní obrazovka se kromě společných

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

Tour de ABB 2013 Průvodce online aplikací http://www.tourdeabb.cz

Tour de ABB 2013 Průvodce online aplikací http://www.tourdeabb.cz Tour de ABB 2013 Průvodce online aplikací http://www.tourdeabb.cz 1. V online systému došlo v tomto roce k několika změnám, proto není možno použít uživatelský účet z roku loňského. Prvním krokem je tedy,

Více

Manuál pro Zákaznický servis CCS

Manuál pro Zákaznický servis CCS Manuál pro Zákaznický servis CCS 1 Obsah: 1. PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU 3 2. VÝBĚR Z MENU (DOMŮ) 4 - VYHLEDÁVÁNÍ 5 3. KONTAKTY 6 4. OBJEDNÁVKA KARET 7 5. DOSUD NEVYŘÍZENÉ OBJEDNÁVKY KARET 8 6. DOSUD NEVYŘÍZENÉ

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

TAXexpert5 individuální oceňování - základní

TAXexpert5 individuální oceňování - základní TAXexpert5 individuální oceňování - základní Strana 1 (celkem 17) Individuální oceňování základní Jedná se o základní verzi modulu individuální oceňování, jež slouží k zatřídění, ocenění a uložení konkrétního

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Přihlašte se pomocí přiděleného přihlašovacího jména a hesla a potvrďte tlačítkem Potvrdit.

Přihlašte se pomocí přiděleného přihlašovacího jména a hesla a potvrďte tlačítkem Potvrdit. On Line databáze Danni UPOZORNĚNÍ SYSTÉM DANNI JE KOMPATIBILNÍ POUZE S PROHLÍŽEČEM INTERNET EXPLORER - verze 7 A VYŠŠÍ (máte-li nižší verzi, můžete si ji zdarma aktualizovat na http://www.microsoft.com/cze/windows/internet-explorer/

Více

Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah

Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah Vyhledávání údajů o materiálu... 2 Porovnávání materiálů... 4 Tvorba a editace... 5 Vytvoření materiálu... 5 Vytvořit nový materiál... 6 Vytvoř z

Více

TAXexpert5 ISOV Škoda Plus

TAXexpert5 ISOV Škoda Plus TAXexpert5 ISOV Škoda Plus Strana 1 (celkem 16) ISOV oceňování Jedná se o základní verzi modulu individuální oceňování, jež slouží k zatřídění, ocenění a uložení konkrétního vozidla do systému ISOV, popřípadě

Více

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky Dealer Extranet 3 Cenové nabídky Obsah Vytvoření cenové nabídky se slevou Velux 3 Vytvoření klientské cenové nabídky ze stávající cenové nabídky 10 Vytvoření klientské cenové nabídky pomocí Konfigurátoru

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::..

..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::.. ..:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. ..:: IKV.EVARIANTY.CZ ::....:: Uživatelský manuál pro studenty ::.. 1 OBSAH OBSAH...2 1. Vstup na portál IKV...3 1.1 Registrace...4 1.2 Přihlášení...5 2. Po přihlášení...6 2.1 Hlavní menu...7 Hlavní menu

Více

Modul Kontakt s klientem SSP. OKcentrum. Uživatelská příručka. Poskytování součinnosti ÚP ČR

Modul Kontakt s klientem SSP. OKcentrum. Uživatelská příručka. Poskytování součinnosti ÚP ČR Modul Kontakt s klientem SSP OKcentrum Uživatelská příručka Poskytování součinnosti ÚP ČR OKsystem a.s. 2015 1. Obsah 1. OBSAH... 2 2. ZÁKLADNÍ INFORMACE... 2 2.1 Základní pojmy... 2 2.2 Přihlášení uživatele...

Více

Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR

Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR Manuál elektronické registrace do databáze hodnotitelů OP PPR Verze: 0 Září 2015 Helpline: ISKP.OPPR@praha.eu 1 Po přihlášení do portálu ISKP 14+ (https://mseu.mssf.cz/) je uživateli v levé horní části

Více

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 M j ú et Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 Obsah 1 Přihlášení do aplikace Klientské centrum.......................................................................................... 4 2 Zprávy systému...................................................................................................................

Více

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol)

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol) 1. PŘÍSTUP K PORTÁLU REGISTRACE - PŘIHLÁŠENÍ Adresa úvodní stránky: www.burzaskol.cz (přechodně: www.sofiazk.cz/burzaskol) Vytvoření uživatelského účtu registrace Pro portál jsou platné přihlašovací údaje

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka B2B CENTRUM a.s. 3.2011 Obsah Začínáme... 3 Přihlášení a zapomenuté heslo... 3 Vytvoření uživatele... 3 Editace osobních údajů... 5 Vkládání souborů... 6 Elektronický podpis... 8 Stavební deník... 11 Identifikační

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka fakultního informačního systému NETFEI, určeného pro evidenci odborných praxí studentů FEI VŠB - TU Ostrava pro roli Garant OBSAH Obecné informace... 2 Firmy... 3 Témata praxí... 4

Více

E-aukce- elektronická aukce vozidelmanuál

E-aukce- elektronická aukce vozidelmanuál E-aukce- elektronická aukce vozidelmanuál Úvod Jedná se o interní zaměstnaneckou aukci vozidel skupiny AGEL, ve které lze odprodat vozidla v majetku společností skupiny AGEL zaměstnancům. Účastnit se dražby

Více

Příručka pro editaci kontaktů na eagri

Příručka pro editaci kontaktů na eagri Obsah Úvod... 1 Uživatel a subjekt... 1 Kontakty... 1 Validace hodnoty kontaktu... 2 GPS souřadnice... 3 Certifikát... 3 Datová schránka... 4 Adresy... 4 Změna PSČ v primární adrese a speciální PSČ...

Více

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: ,

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: , Návod - katalog Strana 1/9 Obsah 1. Úvod...3 1.1. Založení katalogu...3 1.2. Drobečková navigace...3 1.3. Popis funkcí katalogu...4 2. Struktura katalogu...4 2.1. Vytvoření kategorie...4 2.2. Hierarchie

Více

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb Uživatelský manuál aplikace Dental MAXweb Obsah Obsah... 2 1. Základní operace... 3 1.1. Přihlášení do aplikace... 3 1.2. Odhlášení z aplikace... 3 1.3. Náhled aplikace v jiné úrovni... 3 1.4. Změna barevné

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu

Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu Informační systém Národní soustavy kvalifikací (IS NSK) Návod na obsluhu interního webu - tvorba kvalifikačního a hodnoticího standardu 28.5.2013 Obsah Interní web IS NSK tvorba standardu Obsah... 2 Návod

Více

Malý program pro EET Uživatelský manuál

Malý program pro EET Uživatelský manuál Malý program pro EET Uživatelský manuál 1) Objednávka a aktivace licence Po instalaci programu běží 30-ti denní zkušební lhůta. Čas zbývající do konce dema se zobrazí na horní liště programu. Pokud se

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

ČNHP. Příručka pro pacienty. Institut biostatistiky a analýz. Vytvořil:

ČNHP. Příručka pro pacienty. Institut biostatistiky a analýz. Vytvořil: ČNHP Vytvořil: Institut biostatistiky a analýz OBSAH. VSTUP DO REGISTRU... 3. ZAPOMENUTÉ HESLO... 3 2. ZÁKLADNÍ OKNO REGISTRU... 4 3. VYHLEDÁVÁNÍ PACIENTA... 5 3. NAPOSLEDY OTEVŘENÍ PACIENTI... 5 4. PRÁCE

Více

Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci

Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci Postup pro doplnění Žádosti o dotaci přes Portál farmáře v operaci 19.2.1 V tomto dokumentu je uveden postup doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu farmáře (dále také jen PF) v operaci 19.2.1.

Více

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308 E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL Platí od 08.2012 www.dhlfreight.cz 840 111 308 Obsah 1. E-BILLING 1.1 Úvod... 3 2. Registrační proces 2.1 Registrace do DHL E-BILLING... 4 2.2 Postup registrace do DHL E-BILLING...

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce na personálním webu Atraktivni-prace.cz Verze 8.01/2013 Autor: Petr Kliment Obsah: 1. Úvod 2. Registrace uživatelského účtu 3. Přihlášení na uživatelský

Více

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části:

Grantové projekty. V současné době jsou zpracovány tyto části: Grantové projekty V současné době jsou zpracovány tyto části: - konzultace záměru grantového projektu - registrace grantového projektu - zahájeni realizace grantového projektu 1. Schéma konzultace záměru

Více

NOVINKY VERZE

NOVINKY VERZE NOVINKY VERZE 12.15.0 ze dne 6. 12. 2017 Vážení uživatelé, v uplynulém týdnu jsme pro vás v informačním systému Insolvenční správce připravili opět několik nových vylepšení. Soustředili jsme se zejména

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY. Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104)

Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY. Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104) 2013 Manuál k e-learningovému vzdělávacímu modulu 1 MODUL HIGH-TECH POTRAVINY Popularizace zdraví Po.Zdrav (CZ.1.07/3.1.00/37.0104) Obsah OBSAH... 1 ÚVOD... 2 PŘÍRUČKA PRO ADMINISTRÁTORA... 3 1. VYTVOŘENÍ

Více

Customer s NGPC Základy práce s katalogem ND

Customer s NGPC Základy práce s katalogem ND Customer s NGPC Základy práce s katalogem ND Po spuštění katalogu se ve stejném okně prohlížeče otevře nabídka se spuštěním katalogu v režimu registrovaného nebo anonymního uživatele. Registrace nového

Více

DIPL 2. Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce.

DIPL 2. Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce. DIPL 2 Stručný manuál pro vysokoškolské kvalifikační práce. Obsah STUDENTI VYTVOŘENÍ VOLNÉHO TÉMATU VŠKP VÝBĚR TÉMATU VŠKP Z VOLNÝCH TÉMAT KONTROLA ZADÁNÍ TÉMATU FORMÁLNÍ ÚPRAVA VYPLNĚNÍ ÚDAJŮ ELEKTRONICKÉ

Více

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků.

Pracovní výkazy. návod k použití. Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 1 Popis aplikace Pracovní výkazy návod k použití Internetová aplikace Pracovní výkazy slouží k zadávání pracovních výkazů od zaměstnanců a externích pracovníků. 2 Technické požadavky klienta Internetový

Více

Průvodce aplikací FS Karta

Průvodce aplikací FS Karta Průvodce aplikací FS Karta Základní informace k Aplikaci Online aplikace FS Karta slouží k bezpečnému ukládání osobních údajů fyzických osob a k jejich zpracování. Osobní údaje jsou uloženy ve formě karty.

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb. UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb http://lesycr.bestdrive.cz/ Tento manuál je určen pracovníkům, kteří jsou pověřeni nákupem pneumatik a pneuservisních služeb pro svou OJ.

Více

Uživatelský manuál: Fuelomat systém

Uživatelský manuál: Fuelomat systém Uživatelský manuál: Fuelomat systém 1 z 18 Obsah: Adresa systému:... 3 Úvodní obrazovka:... 3 Modul: Vozové parky... 3 Menu: Domů... 3 Menu: Transakce... 4 Submenu: Transakce... 4 Submenu: Nastavení...

Více

Rámcový návod pro školitele. doktorských studijních programů

Rámcový návod pro školitele. doktorských studijních programů Rámcový návod pro školitele doktorských studijních programů Univerzitní informační systém (UIS) Obsah Schvalování individuálního studijního plánu (ISP)-----------------------------------------------------

Více

Používání IS Carsystem

Používání IS Carsystem Používání IS Carsystem Zadávání nové servisní zakázky 1. Krok: Přidání zakázky... 1 2. Krok: Karta příjem vozidla... 4 3. Krok: Karta Zadání oprav... 5 4. Krok: Tisk servisní zakázky a pracovního listu...

Více

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. v Operaci

Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře. v Operaci Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře v Operaci 19.2.1 V tomto dokumentu je uveden podrobný postup vygenerování Žádosti o dotaci v Operaci 19.2.1 a následné podání

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Easycars Aplikace pro správu autobazaru

Easycars Aplikace pro správu autobazaru Easycars Aplikace pro správu autobazaru Obsah 1 Úvod... 2 1.1 Požadavky... 2 2 Přihlášení do systému... 3 2.1 Úvodní stránka... 4 3 Správa nabídek vozů a klienů... 5 3.1 Výpis vozidel... 5 3.1.1 Export

Více

WR Reality. Web Revolution. Uživatelský manuál administračního rozhraní

WR Reality. Web Revolution. Uživatelský manuál administračního rozhraní WR Reality Web Revolution Uživatelský manuál administračního rozhraní Web Revolution s. r. o. 2010 WR Reality Administrace uživatelský manuál Praktický průvodce administrací webové aplikace WR Reality

Více

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře. 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup doplnění Žádosti o

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 2. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

Správa obsahu webové platformy

Správa obsahu webové platformy Správa obsahu webové platformy www.dobrovolnik.net Bc. Irina Kushnareva PRAHA 2019 Tento dokument byl vypracován v rámci projektu Dobrovolnictví ve veřejné správě, reg. č. CZ.03.3.X/0.0/0.0/15_018/0005458,

Více

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: ,

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: , Návod - katalog Strana 1/7 Obsah 1. Úvod...3 1.1. Založení katalogu...3 1.2. Drobečková navigace...3 1.3. Popis funkcí katalogu...4 2. Struktura katalogu...4 2.1. Vytvoření kategorie...4 2.2. Hierarchie

Více

WEBsro.cz. Krok za krokem Založení internetového obchodu. krásné weby pro české podnikatele 1 / 9

WEBsro.cz. Krok za krokem Založení internetového obchodu. krásné weby pro české podnikatele 1 / 9 Krok za krokem Založení internetového obchodu Kontakt:... obchod@websro.cz, www.websro.cz Verze:.... / 9 Krok - Založení eshopu Klik na ikonu Nová stránka () a dále Výpis produktů (). Vložte Nadpis ()

Více

SERVICE ON LINE MANUÁL

SERVICE ON LINE MANUÁL SERVICE ON LINE MANUÁL 1 Obsah 1. Přihlášení... 3 1.1 Úvodní stránka... 3 2. Zaměstnanci... 4 2.1 Hledat zaměstnance... 4 2.2 Založit uživatele... 9 2.3 Založte skříňku/oddělení... 11 2.4 Přehled objednávek...

Více

K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/.

K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/. 2. Seznámení K práci je možné přistoupit následujícím způsobem. Odkaz na práci se nachází na osobním webu autora práce: http://stpr.cz/. 2.1. Uživatel (učitel) Uživatelem (učitelem) se myslí osoba, která

Více

Lokality a uživatelé

Lokality a uživatelé Administrátorský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz Datum vydání: 15.října 2013

Více

První kroky administrátora

První kroky administrátora První kroky administrátora Datum zpracování: 28.3.2019 Verze: I. 1 1 NASTAVENÍ FIRMY Nastavení/Firma/Firma. Umožňuje nastavit základní parametry pro aplikaci. Doporučujeme vyplnit uvedené položky: Nastavení

Více

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ

NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ NÁVOD NA VKLÁDÁNÍ A EDITACI AKCÍ PROJEKTŮ 1. ÚVOD...2 2. VLOŽENÍ NOVÉ AKCE PROJEKTU...3 3. EDITACE UVEŘEJNĚNÉ AKCE PROJEKTU...7 4. WORKFLOW...9 4.1 Notifikace... 11 4.2 Komunikace k akci projektu... 12

Více

MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ

MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ MONITORING OBCHODNÍCH PARTNERŮ NÁVOD PRO APLIKACI 1 Obsah: 1. Prvotní spuštění aplikace Část monitoring insolvenčního rejstříku 2. Hlavní okno 3. Monitorované subjekty 3.1 Skupiny monitorovaných subjektů

Více

Jednoduchý návod k použití programu Vinotéka 2006, v 2.0

Jednoduchý návod k použití programu Vinotéka 2006, v 2.0 Jednoduchý návod k použití programu Vinotéka 2006, v 2.0 Demeter Jurista 2006 25.01.2006 Obsah Obsah...2 Instalace programu...3 Spuštění programu...3 Popis hlavního panelu...3 Menu...4 Panel Regály...4

Více

Snadná úprava stránek, nemusím umět HTML, tvořím obsah téměř jako ve Wordu. Jak změnit obsah nástěnky: vpravo nahoře Nastavení zobrazených informací

Snadná úprava stránek, nemusím umět HTML, tvořím obsah téměř jako ve Wordu. Jak změnit obsah nástěnky: vpravo nahoře Nastavení zobrazených informací Školení Wordpress Nainstalované pluginy: WPML Multilingual CMS Adminize Capability Manager Contact Form 7 Wordpress Download Monitor Google Analytics for WordPress Simple Google Sitemap XML Seznámení s

Více

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL WEBOVÝ PORTÁL SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro vkládání článků 1. Přihlášení Otevřete si portál Sociální služby v Plzeňském kraji, viz následující odkaz: https://socialnisluzby.plzensky-kraj.cz/

Více

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Aktivace účtu... 1 3. První přihlášení... 2 4. Práce se zásilkami... 2 4.1. Vkládání zásilek... 2 4.2. Editace zásilek... 3 4.3. Uzavírání dávek... 4 4.4. Tisk

Více

MANUÁL PRO ZEMĚDĚLCE K OBSLUZE PORTÁLU VCELSTVA.CZU.CZ

MANUÁL PRO ZEMĚDĚLCE K OBSLUZE PORTÁLU VCELSTVA.CZU.CZ MANUÁL PRO ZEMĚDĚLCE K OBSLUZE PORTÁLU VCELSTVA.CZU.CZ 1. Úvodní obrazovka Na úvodní obrazovce portálu http://vcelstva.czu.cz/ najde neregistrovaný návštěvník mapu ČR pouze se značkami, které představují

Více

Elektronické výpisy v BankKlientovi

Elektronické výpisy v BankKlientovi Elektronické výpisy v BankKlientovi Nastavení oprávnění pro změnu parametru účtu Nově Vám v BankKlientu přibylo oprávnění pro změnu parametru účtu. Toto oprávnění Vám dává možnost měnit nastavení účtu

Více

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení.

v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. NOVINKY VERZE 14.3.0 ze dne 27. 6. 2018 Vážení uživatelé, v uplynulých týdnech jsme pro usnadnění vaší práce v systému Insolvenční správce opět připravili několik vylepšení. Došlo ke kompletnímu přepracování

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

Návod na základní používání Helpdesku AGEL

Návod na základní používání Helpdesku AGEL Návod na základní používání Helpdesku AGEL Úvod Přihlášení Nástěnka Vyhledání a otevření úlohy Otevření úlohy Seznam úloh Vyhledávání úloh Vytvoření nové úlohy Práce s úlohami Editace úlohy Změna stavu

Více

Katalog NGPC (New Generation Parts Catalogue)

Katalog NGPC (New Generation Parts Catalogue) Katalog NGPC (New Generation Parts Catalogue) 1. Spuštění katalogu: Zákaznický katalog je možné najít na webových stránkách společnosti Agri CS v sekci Náhradní díly, nebo přímým zadáním adresy http:///nahradnidily-katalog-nd

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. PORTÁL KUDY KAM. Manuál pro editaci ŽS. Verze 1.

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. PORTÁL KUDY KAM. Manuál pro editaci ŽS. Verze 1. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. PORTÁL KUDY KAM Manuál pro editaci ŽS Verze 1.0 2012 AutoCont CZ a.s. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument

Více

T-Cloud Zakázka. Uživatelská příručka

T-Cloud Zakázka. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Popis služby Služba T-Cloud ZAKÁZKA (dále jen ZAKÁZKA) poskytuje svým uživatelům informace o 99% veřejných zakázek vypsaných v České republice. Služba nabízí uživatelům následující

Více

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3?

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Systém ESTOFAN je určen pro administraci a editaci webových stránek, které jsou provozovány reklamní agenturou PANKREA. 1. Přihlášení Po objednávce a vytvoření

Více

Uživatelský manuál.

Uživatelský manuál. Uživatelský manuál www.dpd.cz/objednavkaprepravy Obsah 1 Úvod 1 2 Přihlášení 1 2.1 Nový uživatel, zapomenuté heslo 1 3 Nastavení 2 3.1 Nastavení 2 3.2 Uživatelé 3 3.3 Bankovní účty 4 3.4 Adresář 5 3.4.1

Více

Program rozvoje venkova ( )

Program rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře Program rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup doplnění Žádosti o dotaci prostřednictvím Portálu

Více

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek Uživatelský manuál Obsah První spuštění, přihlašování... 3 První spuštění... 3 Přihlášení... 5 Agenda Osoby... 6 Vytvoření nové osoby... 6 Tabletová aplikace...

Více

CRM - manuál. Vypracovala: Monika Balažovičová [1] Softapp s.r.o., Kouty 1419, Valašské Meziříčí, tel.:

CRM - manuál. Vypracovala: Monika Balažovičová [1] Softapp s.r.o., Kouty 1419, Valašské Meziříčí, tel.: CRM - manuál Vypracovala: Monika Balažovičová [1] Obsah 1. Cíl... 3 2. Programové požadavky... 3 3. Přihlašovací údaje... 3 4. Nastavení programu... 4 5. Úvodní obrazovka... 4 6. Marketingové seznamy...

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

Návod pro aktualizaci údajů o školách obnovy venkova na stránkách

Návod pro aktualizaci údajů o školách obnovy venkova na stránkách Návod pro aktualizaci údajů o školách obnovy venkova na stránkách www.ebfle.eu 1. Technické podmínky Databáze škol obnovy venkova (dále v textu "školy") funguje jako součást serveru EBFLE.EU a je dostupná

Více

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1 Faktury Verze 2. Faktury Ve snaze inovovat a zlepšovat zkušenosti našich zákazníků společnost CEMEX vytvořila integrované digitální řešení, které vám umožní správu vaší obchodní činnosti v reálném čase.

Více

Historie. Mapový podklad. Aktuální stav jednotek

Historie. Mapový podklad. Aktuální stav jednotek - 1 - Návod k obsluze mapového serveru vidimte.cz Po zadání internetové adresy http://www.vidimte.cz v prohlížeči Mozila Firefox nebo Internet Explorer se Vám zobrazí úvodní obrazovka. Pro zadání Vašeho

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví (dále FZ) se vyhodnocuje, pokud

Více

LabMeredian Gravik. gravik

LabMeredian Gravik. gravik LabMeredian Gravik gravik 1.Úvod 2.Nápověda 3.Spuštění a ukončení programu 4.Připojení analytických vah 5.Popis ovládacích prvků a tlačítek 6.Aplikace 6.1.Stanovení etanolu 6.2.Stanovení cukru 6.3.Stanovení

Více

Personální evidence zaměstnanců

Personální evidence zaměstnanců Mendelova univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Personální evidence zaměstnanců Uživatelská dokumentace Bc. Petr Koucký Bc. Lukáš Maňas Bc. Anna Marková Brno 2015 1 Popis funkcionality Námi řešená

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( )

Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře. 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova ( ) Podrobný postup pro doložení příloh k Žádosti o dotaci přes Portál farmáře 3. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) V tomto dokumentu je uveden podrobný postup dokládání příloh k Žádosti

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

HYDROEKOLOGICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM VÚV TGM, v.v.i. Evidence úkolů řešených ve VÚV TGM, v.v.i. a jejich výstupů. Dokumentace evidence

HYDROEKOLOGICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM VÚV TGM, v.v.i. Evidence úkolů řešených ve VÚV TGM, v.v.i. a jejich výstupů. Dokumentace evidence HYDROEKOLOGICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM VÚV TGM, v.v.i. Evidence úkolů řešených ve VÚV TGM, v.v.i. a jejich výstupů Dokumentace evidence verze: 3.0 únor 2014 OBSAH 1. Úvod 4 2. Postup sběru a ukládání dat 5

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

Prezenční stránka tréninkové skupiny v systému CzechTriSeries UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Prezenční stránka tréninkové skupiny v systému CzechTriSeries UŽIVATELSKÝ MANUÁL Prezenční stránka tréninkové skupiny v systému CzechTriSeries UŽIVATELSKÝ MANUÁL Datum: 16. 1. 2014 Verze: 01 OBSAH Obsah... 2 1 Přístup k tréninkové skupině v systému CzechTriSeries... 3 1.1 Přihlášení

Více

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře

Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře Podrobný postup pro doložení příloh k Finančnímu zdraví žadatele prostřednictvím Portálu Farmáře 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Finanční zdraví se vyhodnocuje, pokud kritéria

Více

E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ

E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ E-NABÍDKA PARTNER.REDA.CZ Reda e-nabídka představuje mocný nástroj, díky kterému mohou naši registrovaní klienti přímo z prostředí e-shopu partner.reda.cz vytvářet vlastní produktové nabídky pro své zákazníky.

Více

GRANTYS online formulář žádosti

GRANTYS online formulář žádosti GRANTYS online formulář žádosti Jste tu poprvé? Registrovat Znáte své přihlašovací údaje? Přihlásit (přihlašovací jméno = vaše IČ nebo jiná kombinace písmen a číslic, kterou jste dostali spolu s heslem

Více

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup

PTÁČEK - velkoobchod. eshop. ZÁKAZNICKÝ pracovní postup PTÁČEK - velkoobchod eshop ZÁKAZNICKÝ pracovní postup 2009 Obsah Úvod... 3 Autorizace... 3 Přihlášení... 4 Odhlášení... 4 Změna hesla editace uživatele... 4 Hlavní stránka Před přihlášením... 4 Výběr Produktu

Více

Prohlížení a editace externích předmětů

Prohlížení a editace externích předmětů Prohlížení a editace externích předmětů 1. Spuštění modulu Externí předměty 2. Popis prostředí a ovládacích prvků 2.1. Rozbalovací seznamy 2.3. Seznamy 2.3.1. Definice předmětů 2.3.2. Vypsané předměty

Více

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha PRACUJEME S TSRM Modul Samoobsluha V této kapitole Tato kapitola obsahuje následující témata: Téma Na straně Přehled kapitoly 6-1 Užití modulu Samoobsluha 6-2 Přihlášení k systému 6-3 Hlavní nabídka TSRM

Více

Manuál pro žadatele OBSAH

Manuál pro žadatele OBSAH Manuál pro žadatele OBSAH 1. Úvod... 2 2. Registrace žadatele do systému... 3 3. Přihlášení... 5 4. Změna hesla... 6 5. Obnova zapomenutého hesla... 7 6. Vyplňování formuláře žádosti o dotaci... 8 6.1.

Více

Postupy práce se šablonami IS MPP

Postupy práce se šablonami IS MPP Postupy práce se šablonami IS MPP Modul plánování a přezkoumávání, verze 1.20 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 27. 3. 2013, verze 1.01 Postupy práce se šablonami IS MPP Modul

Více