U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 25 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni Ing. Kratochvíle, p. Reichl PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 10/12 21/12 3) Možnosti zhodnocení dočasně volných finančních prostředků města Písek 4) Plavecký bazén Písek petice k umístění a informace o postupu přípravy projektových prací 4a) Podání žádosti o dotace na SFŽP 5) Informace o vyúčtování příspěvků na sociální účely za rok ) Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely na rok ) Přehled čerpání finančních příspěvků na volnočasové aktivity v roce ) Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na volnočasové aktivity na rok ) Přehled čerpání finančních příspěvků na sportovní činnost v roce ) Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sportovní činnost na rok 2012, schválení vzorových smluv 11) Návrh na poskytnutí příspěvků z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT, návrh smlouvy 12) Návrh na odstoupení od smluv o poskytnutí příspěvku z grantového programu na podporu cestovního ruchu ) Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky a dohody o splátkách se společností PRAAM spol. s r. o. 14) Záměry prodeje majetku města 15) Výkupy majetku do vlastnictví města 16) Dispozice s majetkem města 17) Konečné schválení majetkových smluv 18) Další záměry s pozemky a budovami v areálu bývalých Žižkových kasáren

2 19) Návrh na schválení projektového záměru Centrum sociálních služeb Písek 20) Návrh na prodej bytových a nebytových jednotek 21) Změna zásad prodeje nebytových prostor 22) Návrh Obecně závazné vyhlášky o místních poplatcích ve městě Písku 23) Dodatek ke zřizovací listině příspěvkové organizace Domovní a bytová správa města Písku 24) Návrh na uzavření darovací smlouvy mezi městem Písek a městem Strakonice Otavská cyklistická stezka informační body 25) Návrh na schválení finančních podílů města na obnově kulturních památek 26) Návrh na schválení roční monitorovací zprávy IPRM za rok 2011 a informace o přípravě 2. etapy 27) Návrh na opravu usnesení ZM č. 261/11 cena dopravního výkonu MHD Písek 28) Akce Tourpropag ) Jmenování člena správní rady Sladovny Písek o. p. s. 30) Zastoupení v Dobrovolném svazku obcí mezi Vltavou a Otavou 31) Zpráva o stavu požární ochrany města Písku v roce ) Informace z jednání výborů, protokoly kontrolního výboru 33) Kontrola plnění usnesení 34) Různé, interpelace 35) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu U s n e s e n í č. 51/12 Zastupitelstvo města schvaluje jako ověřovatele zápisu Mgr. Evu Vanžurovou a Mgr. Milana Rambouse. K bodu 1b) Schválení programu jednání U s n e s e n í č. 52/12 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání dle předloženého návrhu s doplněním bodu 4a) Podání žádosti o dotace na SFŽP. K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 10/12 21/12 U s n e s e n í č. 53/12 Zastupitelstvo města souhlasí s návrhem na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 10/12 21/12 s připomínkou: vyřadit položku Modernizace hřišť na ZŠ T. Šobra ve výši tis. Kč a tuto akci přesunout a řádně narozpočtovat do roku 2013 za předpokladu, že hřiště bude sloužit mimo vyučovací hodiny jako veřejně přístupné sportoviště. Ing. R. Svoboda stránka 2 (celkem 16)

3 K bodu 3) Písek Možnosti zhodnocení dočasně volných finančních prostředků města Zastupitelstvo města projednalo možnosti dočasně volných finančních prostředků města Písek. K bodu 4) Plavecký bazén Písek petice k umístění a informace o postupu přípravy projektových prací U s n e s e n í č. 54/12 Zastupitelstvo města projednalo informaci o postupu přípravy projektových prací a ruší své usnesení č. 224/11 ze dne a současně schvaluje realizaci výstavby plaveckého bazénu v Písku dle varianty č. 1) Aquacentrum střední velikosti s počtem 54 podzemních parkovacích stání za cenu maximálně 200 mil. Kč. K bodu 4a) Podání žádosti o dotace na SFŽP U s n e s e n í č. 55/12 Zastupitelstvo města po projednání souhlasí s podpisem čestného prohlášení pro model provozování VH infrastruktury prostřednictvím nově vybraného provozovatele model č. 1 (Nové koncesní řízení) Ing. R. Honzík K bodu 5) Informace o vyúčtování příspěvků na sociální účely za rok 2011 U s n e s e n í č. 56/12 Zastupitelstvo města po projednání souhlasí s informací o vyúčtování příspěvků na sociální účely za rok K. Vlnová K bodu 6) Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely na rok 2012 U s n e s e n í č. 57/12 1) Zastupitelstvo města souhlasí s informací o rozšíření parku pro aktivní odpočinek seniorů v lokalitě parku DPS na Jiráskově nábřeží čp a souhlasí s vyčleněním částky Kč ,- z prostředků na sociální účely a s jejím účelovým převedením do rozpočtu RIMM k nákupu a instalaci cvičebních prvků. 2) Zastupitelstvo města souhlasí s poskytnutím finančních prostředků na rok 2012 pro jednotlivé organizace, které poskytují služby v sociální oblasti dle Pravidel pro poskytování příspěvků na sociální účely, a to dle přílohy č. 1, 2 a 3, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy. K. Vlnová K bodu 7) 2011 Přehled čerpání finančních příspěvků na volnočasové aktivity v roce stránka 3 (celkem 16)

4 U s n e s e n í č. 58/12 Zastupitelstvo města projednalo informaci o čerpání finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže v roce Ing. M. Cibulková K bodu 8) 2012 Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na volnočasové aktivity na rok U s n e s e n í č. 59/12 1) Zastupitelstvo města souhlasí se schválením vzorové smlouvy o poskytnutí příspěvku na volnočasové aktivity dětí mládeže dle článku IV. a) Pravidel pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí mládeže činnost, která bude jednotlivě uzavírána s žadateli o příspěvek dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. 2) Zastupitelstvo města souhlasí s poskytnutím finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže v roce 2012 dle čl. IV. a) činnost Pravidel pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. 3) Zastupitelstvo města souhlasí s poskytnutím finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže v roce 2012 dle čl. IV. b) akce Pravidel pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle přílohy č. 3 (vyjma žádostí č. 2, 6), která je nedílnou součástí důvodové zprávy. Ing. M. Cibulková K bodu 9) Přehled čerpání finančních příspěvků na sportovní činnost v roce 2011 U s n e s e n í č. 60/12 Zastupitelstvo města projednalo informaci o čerpání finančních prostředků na sportovní činnost v roce Ing. M. Cibulková K bodu 10) Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sportovní činnost na rok 2012, schválení vzorových smluv U s n e s e n í č. 61/12 1) Zastupitelstvo města souhlasí se schválením vzorových smluv o poskytnutí příspěvku na sportovní činnost dle čl. III. a) a III. b) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost, které budou jednotlivě uzavírány se žadateli o příspěvek, a které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy. 2) Zastupitelstvo města souhlasí s poskytnutím finančních příspěvků na sportovní činnost v roce 2012 dle čl. III. a), III. b) a III. c) Pravidel pro poskytování příspěvků na sportovní činnost dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. Ing. M. Cibulková K bodu 11) Návrh na poskytnutí příspěvků z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT, návrh smlouvy stránka 4 (celkem 16)

5 U s n e s e n í č. 62/12 I. Zastupitelstvo města souhlasí se schválením vzorové smlouvy o poskytnutí příspěvku z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT, která bude jednotlivě uzavírána s žadateli o příspěvek II. Zastupitelstvo města souhlasí s poskytnutím příspěvku z Fondu na podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce: 1. Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Oheň života Písek, o.s., IČ: ve výši Kč ,-- 2. Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Šipka Písek, o.s., IČ: ve výši Kč ,-- 3. SSK Písek sportovně střelecký klub, o.s., IČ: ve výši Kč 6 000,-- 4. Jaroslava Habichová, IČ: ve výši Kč ,-- 5. Plavecký klub Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 6. Lucie Závorková, IČ: ve výši Kč ,-- 7. MC Kvítek, o.s., IČ: ve výši Kč 5 000,-- 8. LezeTop s.r.o., IČ: ve výši Kč ,-- 9. O.S. REMI, IČ: ve výši Kč , Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, IČ: ve výši Kč , Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, IČ: ve výši Kč , Základní škola T.G.Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, IČ: ve výši Kč , Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, IČ: ve výši Kč 9 976, Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, IČ: ve výši Kč ,- 15. Regio Písek o.p.s., IČ: ve výši Kč , Skateboardklub Písek o.s., IČ: ve výši Kč , Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Stínadla Písek, o.s., IČ: ve výši Kč , Olga Novotná dos Santos, IČ: ve výši Kč , Taneční centrum Z.I.P. Písek, o.s., IČ: ve výši Kč , TJ Hradiště, o.s., IČ: ve výši Kč , Fotbalový klub Písek,o.s., IČ: ve výši Kč , W sdružení Písek, o.s., IČ: ve výši Kč , Tělocvičná jednota Sokol Písek, o.s., IČ: ve výši Kč , AC Sole, o.s., IČ: ve výši Kč , Autoklub Hradiště v AČR, o.s., IČ: ve výši Kč , OS Mažoretky Písek,IČ: ve výši Kč , HC Švantlův Dvůr Písek, IČ: ve výši Kč , IHC Písek občanské sdružení, IČ: ve výši Kč ,-- III. Zastupitelstvo města souhlasí s přesunem finančních prostředků na položky rozpočtové skladby dle právní formy příjemce příspěvků rozdělených v bodu II. Ing. R. Svoboda K bodu 12) Návrh na odstoupení od smluv o poskytnutí příspěvku z grantového programu na podporu cestovního ruchu 2011 U s n e s e n í č. 63/12 1) Zastupitelstvo města souhlasí s odstoupením od Smlouvy o poskytnutí příspěvku z grantového programu na podporu cestovního ruchu 2011, uzavřené dne stránka 5 (celkem 16)

6 mezi městem Písek a firmou Rozvoj destinace Písecka o.s., IČ a s vrácením již poskytnuté části příspěvku ve výši Kč ,-. 2) Zastupitelstvo města souhlasí s odstoupením od Smlouvy o poskytnutí příspěvku z grantového programu na podporu cestovního ruchu 2011, uzavřené dne mezi městem Písek a firmou Rozvoj destinace Písecka o.s., IČ a s vrácením již poskytnuté části příspěvku ve výši Kč ,- 3) Zastupitelstvo města souhlasí s odstoupením od Smlouvy o poskytnutí příspěvku z grantového programu na podporu cestovního ruchu 2011, uzavřené dne mezi městem Písek a firmou CG1 Invest s.r.o., IČ a s vrácením již poskytnuté části příspěvku ve výši Kč ,- Ing. M. Cibulková K bodu 13) Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky a dohody o splátkách se společností PRAAM spol. s r. o. U s n e s e n í č. 64/12 1) Zastupitelstvo města schvaluje dohodu o započtení pohledávky ve výši Kč se společností PRAAM spol. s r.o., IČ , se sídlem Burketova 52, Písek 2) Zastupitelstvo města schvaluje dohodu o splátkách pohledávky ve výši Kč se společností PRAAM spol. s r.o., IČ , se sídlem Burketova 52, Písek Ing. J. Votýpka K bodu 14) Záměry prodeje majetku města z1) záměr směny pozemků parc.č.682/14, parc.č. 682/15, parc.č. 665/1, parc.č.805/6 a parc.č.825 k. ú. Boudy lesní pozemky z vlastnictví obce Boudy za část pozemku parc.č.682/1 k.ú Boudy lesní pozemek ve vlastnictví města Písek U s n e s e n í č. 65/12 1. Zastupitelstvo města souhlasí se zrušením usnesení: U s n e s e n í č. 61/11 ze dne Zastupitelstvo města se usneslo na usnesení, kterým poskytuje obci Boudy věcné břemeno využití oblasti vrtu a ochranného pásma a věcné břemeno chůze a jízdy k tomuto zdroji pitné vody. Zastupitelstvo města ukládá radě města, aby záležitosti spojené s poskytnutím věcného břemene s žadatelskou obcí vyřešila v rámci své kompetence. U s n e s e n í č. 272/10 ze dne Zastupitelstvo města neschvaluje bezúplatný převod části pozemku parc. č. 682/1 k. ú. Boudy o výměře cca 400 m 2 z vlastnictví města Písek do vlastnictví obce Boudy, Boudy 122, Čimelice. 2. Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem směny pozemků parc.č. 682/14 k.ú. Boudy o výměře 242 m 2, 682/15 k.ú. Boudy o výměře 174 m 2, parc.č. 665/1 k.ú. Boudy o výměře 1428 m 2, parc.č. 805/6 k.ú. Boudy o výměře 1925 m 2 a parc.č. 825 k.ú. Boudy o výměře 241 m 2 ve vlastnictví obce Boudy za část pozemku parc.č. 682/1 k.ú. Boudy o výměře 2540 m 2 ve vlastnictví města Písek. Geometrický plán na oddělení části pozemku parc.č. 682/1 k.ú. Boudy bude vyhotoven na náklady obce Boudy. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení směnné smlouvy. stránka 6 (celkem 16)

7 z2) záměr prodeje pozemků parc. č. 581/16 a parc.č. 581/3 k. ú. Smrkovice skládka TKO Vydlaby Odpady Písek s.r.o. U s n e s e n í č. 66/12 Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem prodeje pozemků parc. č. 581/16 o výměře 2625 m 2 a parc.č. 581/3 o výměře m 2 vše v k. ú. Smrkovice skládka TKO Vydlaby společnosti Odpady Písek s.r.o., IČO , se sídlem Hradišťská 2413, Písek za cenu 164 Kč/m 2. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z3) záměr prodeje části pozemku parc. č. 960/1 k. ú. Písek Na Pakšovce pan Svatek U s n e s e n í č. 67/12 Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem prodeje části pozemku parc. č. 960/1 k. ú. Písek o výměře cca 120 m 2 panu Svatkovi za cenu 700 Kč/m Kč za dřevinu jasan, který se na pozemku nachází. GP na oddělení pozemku bude vypracován na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. z4) záměr prodeje pozemku parc. č. 320/6 k. ú. Smrkovice u Putimské Vysoké pan Majorenko, manželé Fajtlovi U s n e s e n í č. 68/12 Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem prodeje pozemku parc. č.320/6 k. ú. Smrkovice o výměře 860 m 2 formou výběrového řízení obálkovou metodou za minimální cenu 700 Kč/m 2 s tím, že odbor RIMM osloví všechny vlastníky přilehlých pozemků, zda mají zájem se tohoto výběrového řízení zúčastnit. V kupní smlouvě nechť je zakotven závazek kupujícího odprodat městu Písek část pozemku parc.č. 320/6 k.ú. Smrkovice potřebnou na vybudování komunikace za stejnou cenu, tj. 700 Kč/m 2 v případě, že bude stavba této komunikace realizována a zároveň předkupní právo města Písku k pozemku parc.č. 320/6 k.ú. Smrkovice. z5) prodej nedobytných pohledávek města Písku za neuhrazené nájemné a plnění poskytovaná s užíváním bytu U s n e s e n í č. 69/12 Zastupitelstvo města souhlasí se záměrem prodeje nedobytných pohledávek města Písku za neuhrazené nájemné a plnění poskytovaná s užíváním bytu včetně příslušenství dle seznamu v příloze ve výběrovém řízení obálkovou metodou. Jediným kritériem výběru bude výše nabízené ceny. Podmínky výběrového řízení budou schváleny radou města. Kupní smlouva bude předložena ke schválení zastupitelstvu města. Pohledávky nechť jsou předloženy v aktuální podobě k datu schválení podmínek výběrového řízení. stránka 7 (celkem 16)

8 z6) nabídka společnosti KOMTERM a.s. dlouhodobé partnerství s městem Písek U s n e s e n í č. 70/12 Zastupitelstvo města nesouhlasí: 1) se záměrem prodeje ks akcií Teplárny Písek a.s. za cenu 220 Kč/akcii společnosti KOMTERM a.s., IČO , se sídlem Bělehradská 15, Praha 4, čímž společnost KOMTERM a.s. získá v Teplárně Písek a.s. podíl ve výši 23,98%. 2) s uzavřením smlouvy o půjčce cenných papírů na většinový podíl ve společnosti KOMTERM a.s., IČO , se sídlem Bělehradská 15, Praha 4 na dobu 20 let, čímž město Písek získá garantovaný roční výnos z půjčky akcií ve výši 264 Kč/akcii, celkem Kč/rok. z7) záměr darování části pozemku parc. č. 112/1 k. ú. Hradiště u Písku do vlastnictví Jihočeského kraje - Rekonstrukce mostů, směr Zátaví U s n e s e n í č. 71/12 Zastupitelstvo města: 1. souhlasí se zrušením usnesení č. 193/11 ze dne nesouhlasí se záměrem bezúplatného převodu (darování) části pozemku parc. č. 112/1 k. ú. Hradiště u Písku, o výměře cca 40 m 2, z vlastnictví města Písek do vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice. K bodu 15) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup pozemku parc. č. 988/3 k. ú. Smrkovice pozemek pod cyklostezku - Boučkovi U s n e s e n í č. 72/12 Zastupitelstvo města souhlasí s výkupem pozemku parc. č. 988/3 k. ú. Smrkovice o výměře 320 m 2 ze spoluvlastnictví Ing. arch. Boučka a manželů Boučkových za 28 Kč/m 2. k2) změna usnesení výkup části pozemku parc. č. 588/14 k. ú. Nový Dvůr u Písku Zemský hřebčinec Písek, s. p. stavba točny autobusů U s n e s e n í č. 73/12 Zastupitelstvo města souhlasí se změnou usnesení č. 385/07 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text za cenu 240 Kč/m 2 a nahrazuje se textem za cenu dle znaleckého posudku č /12 ze dne ve výši Kč ,-- K bodu 16) Dispozice s majetkem města d1) snížení kupní ceny u schváleného záměru prodeje pozemku parc. č. 253/1 a pozemku parc. č. st. 433/5 vše k. ú. Písek - zahrada, dvůr vlastníci bytových jednotek bytový dům č. p. 158, ul. tř. Národní svobody stránka 8 (celkem 16)

9 U s n e s e n í č. 74/12 Zastupitelstvo města souhlasí se snížením kupní ceny stanovené usnesením č. 157/10 za pozemky parc. č. 253/1 a parc. č. st. 433/5 vše k. ú. Písek a to ze 700 Kč za m 2 na 300 Kč za m 2. Ostatní ustanovení usnesení č. 157/10 ze dne nechť zůstávají nezměněny. d2) Snížení ceny nemovitosti budovy truhlárny bez čp/če na pozemku st. parc. č. 1780,pozemku st. parc. č a pozemku parc. č. 596/6 vše k. ú. Písek lokalita Purkratice předkládáno opakovaně U s n e s e n í č. 75/12 Zastupitelstvo města souhlasí se snížením ceny za nemovitosti - budova bez čp/če postavená na stavební parcele č. 1780, stavební parcela č o výměře 356 m 2 a pozemková parcela č. 596/6 o výměře m 2 vše k. ú. Písek na Kč a ukládá odboru RIMM vyhlásit výběrové řízení na prodej nemovitosti obálkovou metodou. Výběr kupujícího provede majetková komise. d3) žádost o zrušení předkupního práva k pozemku parc.č. parc.č. 722/18 k.ú. Hradiště u Písku ve vlastnictví manželů Šafránkových U s n e s e n í č. 76/12 Zastupitelstvo města souhlasí se zrušením předkupního práva k pozemku parc.č. 722/18 k.ú. Hradiště u Písku ve vlastnictví manželů Šafránkových. d4) souhlas s nabytím nemovitostí do majetku města Písku - stavby kompostárny v lokalitě za Teplárnou Písek a.s. U s n e s e n í č. 77/12 Zastupitelstvo města souhlasí s nabytím nemovitostí v rámci výstavby kompostárny Písek a sběrného dvora na pozemcích parc.č. 950/9, 950/16, 950/17 a 988/12 k.ú. Smrkovice a pozemcích parc.č. 1162/1, 1162/27, 1163/1, 1163/2 a 1166/1 k.ú. Písek. Jedná se o stavby SO01 - kancelář, šatna obsluhy váhy a sociální zařízení, SO02 mostní váha, SO03 kontejnerové stání, SO04 přípojka vodovodu, SO05 přípojka elektro, SO06 přípojka kanalizace, SO07 hygienizace, SO08 otevřený sklad BRO, SO09 zastřešené stání strojů, SO10 plocha pro kompostování, SO11 kanalizace a retenční nádrž, SO12 vodovod a nádrž technologické vody, SO13 meziskládka hotového kompostu, SO14 příjezdová komunikace a zpevněné plochy, SO15 zpevněné plochy sběrného dvora, SO16 zpevněné plochy kompostárny. Tyto nemovitosti budou vystavěny z dotačního titulu Státního fondu životního prostředí. d5) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 216 stránka 9 (celkem 16)

10 U s n e s e n í č. 78/12 Zastupitelstvo města souhlasí s uzavřením smlouvy o budoucí kupní smlouvě pro převod ideální části pozemku parc.č.st. 305 k.ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru za cenu 314 Kč/m 2 s paní Vítovou (č.sml ). d6) prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 216 U s n e s e n í č. 79/12 Zastupitelstvo města souhlasí s uzavřením smlouvy o budoucí kupní smlouvě pro převod ideální části pozemku parc.č.st. 305 k.ú. Hradiště u Písku podle schváleného vzoru za cenu 314 Kč/m 2 s paní Reichovou (č.sml ). d7) přijetí daru - pozemku parc. č. 662/4 k. ú. Hradiště u Písku od Jihočeského kraje - Rekonstrukce ulice Na Rozmezí U s n e s e n í č. 80/12 Zastupitelstvo města souhlasí s přijetím daru - části pozemku parc. č. 662/4 o výměře cca 26 m 2 k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice do vlastnictví města Písek v souvislosti s realizací akce: Rekonstrukce ulice Na Rozmezí. Zastupitelstvo města pověřuje starostu podpisem budoucí darovací smlouvy. d8) přijetí daru - pozemku parc. č. 360/22 k. ú. Písek z vlastnictví Jihočeského kraje - Revitalizace sídliště Portyč Písek - 2. etapa U s n e s e n í č. 81/12 Zastupitelstvo města souhlasí s přijetím daru - pozemku parc. č. 360/22 o výměře 22 m 2, k. ú. Písek, z vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, do vlastnictví města Písek, v souvislosti s realizací akce: Revitalizace sídliště Portyč Písek - 2. etapa. d9) zrušení usnesení výkup budov na pozemcích st. parc. č a st. parc. č vše k. ú. Písek APEK, s. r. o. Hradišťská ul. U s n e s e n í č. 82/12 Zastupitelstvo města souhlasí se zrušením usnesení č. 388/07 ze dne v plném rozsahu. K bodu 17) Konečné schválení majetkových smluv stránka 10 (celkem 16)

11 1) Konečné schválení darovací smlouvy - převod pozemku parc. č. 2230/32 k.ú. Písek z vlastnictví Jihočeského kraje Rekonstrukce ul. Samoty U s n e s e n í č. 83/12 Zastupitelstvo města souhlasí 1. se změnou svého usnesení č. 82/10 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text z vlastnictví Jihočeského kraje - Správa a údržba silnic, Nemanická 2133/10, České Budějovice a nahrazuje se textem z vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice 2. s konečným zněním darovací smlouvy dle přílohy převod pozemku parc. č. 2230/32 o výměře 86 m 2 v k. ú. Písek (odděleného geometrickým plánem č /2010 ze dne z pozemku parc. č. 2230/7 k. ú. Písek) z vlastnictví Jihočeského kraje, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, do vlastnictví města Písek v souvislosti s rekonstrukcí ulice Samoty v Písku (sml. č ). 2) Konečné znění kupní smlouvy a smlouvy o zřízení věcného břemene prodej pozemku st. parc. č. 3143/6 k. ú. Písek paní Chválové pozemek pro výstavbu garáže vnitroblok Kollárova ul U s n e s e n í č. 84/12 Zastupitelstvo města souhlasí s konečným zněním kupní smlouvy a smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy prodej pozemku st. parc. č. 3143/6, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 20 m 2 k. ú. Písek do vlastnictví paní Chválové za kupní cenu ve výši Kč/m 2 a bezúplatné zřízení věcného břemene práva chůze a jízdy po pozemcích st. parc. č. 3143/9 a č. 3143/10 vše k. ú. Písek ve prospěch pozemku st. parc. č. 3143/6 k. ú. Písek za účelem přístupu a příjezdu k tomuto pozemku v koridoru, jak byl vyznačen geometrickým plánem č /2000 ze dne (sml. č b) 3) Žádost o snížení kupní ceny a konečné znění kupní smlouvy prodej pozemku parc. č. 24/19 k. ú. Semice u Písku manželům Pivoňkovým U s n e s e n í č. 85/12 Zastupitelstvo města: 1. nesouhlasí se změnou svého usnesení č. 263/11 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text za cenu 300 Kč/m 2 a nahrazuje se textem za cenu 200 Kč/m 2 2. nesouhlasí s konečným zněním kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 24/19, trvalý travní porost o výměře 15 m 2 k. ú. Semice u Písku do vlastnictví manželů Pivoňkových za kupní cenu ve výši 200 Kč/m 2. (sml. č ) 3. souhlasí s konečným zněním kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 24/19, trvalý travní porost o výměře 15 m 2 k. ú. Semice u Písku do vlastnictví manželů Pivoňkových za kupní cenu ve výši 300 Kč/m 2. (sml. č ) 4) Konečné znění kupní smlouvy prodej pozemku parc. č. 1754/8 k. ú. Písek panu Bílkovi, manželům Trambovým, panu Jestřábovi a paní Mlskové do spoluvlastnictví každému podíl ve výši 1/4 zahrada u domu č. p Táborská ulice stránka 11 (celkem 16)

12 U s n e s e n í č. 86/12 Zastupitelstvo města souhlasí 1. se změnou svého usnesení č. 226/11 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text Tramba... a nahrazuje se textem manželé Trambovi 2. s konečným zněním kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 1754/8, zahrada o výměře 218 m 2 k. ú. Písek do spoluvlastnictví těchto osob: pana Bílka spoluvlastnický podíl ve výši ¼ za kupní cenu 300 Kč/m 2 s jednorázovým uhrazením kupní ceny manželů Trambových spoluvlastnický podíl ve výši ¼ za kupní cenu 300 Kč/m 2 s jednorázovým uhrazením kupní ceny pana Jestřába spoluvlastnický podíl ve výši ¼ za kupní cenu 300 Kč/m 2 s jednorázovým uhrazením kupní ceny paní Mlskové spoluvlastnický podíl ve výši ¼ za kupní cenu 300 Kč/m 2 s jednorázovým uhrazením kupní ceny. (sml. č ) 5) Konečné znění kupní smlouvy a smlouvy o zřízení věcných břemen a smlouvy o zřízení předkupního práva prodej pozemku parc. č. 2639/3 k. ú. Písek společnosti Smart BioEnergy s. r. o. průmyslová zóna U s n e s e n í č. 87/12 Zastupitelstvo města souhlasí 1. s bezúplatným zřízením věcného břemene práva uložení vodovodního řadu pro veřejnou potřebu a práva přístupu za účelem provádění oprav, údržby a odborné revize vodovodního řadu na části pozemkové parcely č. 2639/3 k. ú. Písek a to v koridoru vyznačeném geometrickým plánem č /2009 ze dne a s bezúplatným zřízením věcného břemene práva chůze a jízdy právo přístupu a příjezdu na pozemkovou parcelu č. 2639/10 k. ú. Písek na části pozemkové parcely č. 2639/3 k. ú. Písek a to v koridoru vyznačeném geometrickým plánem č /2012 vše ve prospěch města Písku. 2. s konečným zněním kupní smlouvy a smlouvy o zřízení věcných břemen a smlouvy o zřízení předkupního práva dle přílohy prodej pozemku parc. č. 2639/3, orná půda o výměře m 2 k. ú. Písek do vlastnictví společnosti Smart BioEnergy, s. r. o., se sídlem Praha 10, Korunní 810/104F, PSČ , IČ za cenu Kč ,-- a DPH v zákonné výši, bezúplatné zřízení věcného břemene práva uložení vodovodního řadu a práva přístupu za účelem provádění oprav, údržby a odborné revize vodovodního řadu na části pozemkové parcely č. 2639/3 k. ú. Písek a to v koridoru, jak byl vyznačen geometrickým plánem č /2009 ze dne , dále bezúplatné zřízení věcného břemene práva chůze a jízdy právo přístupu a příjezdu na pozemkovou parcelu č. 2639/10 k. ú. Písek na části pozemkové parcely č. 2639/3 k. ú. Písek a to v koridoru vyznačeném geometrickým plánem č /2012 a zřízení předkupního práva k pozemku parc. č. 2639/3 k. ú. Písek vše ve prospěch města Písku. (sml. č a) P+VB+PP) K bodu 18) kasáren Další záměry s pozemky a budovami v areálu bývalých Žižkových stránka 12 (celkem 16)

13 U s n e s e n í č. 88/12 Zastupitelstvo města odkládá rozhodnutí o záměru prodeje budovy SO č. 45 na pozemku st.parc.č. 1061/3 k.ú. Písek do doby ukončení jednání mezi zástupci města a jednotlivými investory v lokalitě Žižkových kasáren. K bodu 19) Písek Návrh na schválení projektového záměru Centrum sociálních služeb K tomuto bodu nebylo přijato žádné usnesení. K bodu 20) Návrh na prodej bytových a nebytových jednotek U s n e s e n í č. 89/12 1. Zastupitelstvo města nesouhlasí se snížením kupní ceny nebytové jednotky č. 16, v čp. 1830, Kollárova a trvá na svém usnesení č. 285/11 bod 9 2. Zastupitelstvo města souhlasí s prodejem bytu v čp. 410, Třebízského, Písek se stavební parcelou č k. ú. Písek byt č. 1 dražitelce, Nádražní 2295, Písek za částku Kč 3. Zastupitelstvo města souhlasí s prodejem bytu v čp. 887, Kollárova, Písek se stavební parcelou č k. ú. Písek byt č. 18, dražiteli, Na Pakšovce 2335, Písek za částku Kč jako náhradníka určuje dražitele, Harantova 1255/74, Písek za částku Kč Ing. Z. Řezáčová K bodu 21) Změna zásad prodeje nebytových prostor U s n e s e n í č. 90/12 Zastupitelstvo města po projednání souhlasí se změnou Zásad prodeje nebytových prostor dle přílohy č. 1. K bodu 22) Návrh Obecně závazné vyhlášky o místních poplatcích ve městě Písku U s n e s e n í č. 91/12 Zastupitelstvo města odkládá rozhodnutí a vyzývá zastupitele, aby své písemné připomínky k návrhu Obecně závazné vyhlášky zaslali finančnímu odboru do Ing. R. Svoboda K bodu 23) Dodatek ke zřizovací listině příspěvkové organizace Domovní a bytová správa města Písku U s n e s e n í č. 92/12 Zastupitelstvo města po projednání souhlasí s dodatkem č. 1 ke zřizovací listině příspěvkové organizace Domovní a bytová správa města Písku uvedeného v příloze č. 1 tohoto materiálu. stránka 13 (celkem 16)

14 K bodu 24) Návrh na uzavření darovací smlouvy mezi městem Písek a městem Strakonice Otavská cyklistická stezka informační body U s n e s e n í č. 93/12 Zastupitelstvo města souhlasí s návrhem na uzavření darovací smlouvy mezi městem Písek a městem Strakonice. Ing. R. Svoboda K bodu 25) památek Návrh na schválení finančních podílů města na obnově kulturních U s n e s e n í č. 94/12 Zastupitelstvo města schvaluje finanční podíly města na obnově kulturních památek v rámci městského programu regenerace v roce 2012 dle předložené tabulky, a to následovně: kostel Povýšení sv. Kříže, r.č Kč židovská synagoga, r.č Kč dům čp. 139, Kocínova ul., r.č Kč Ing. J. Jambura K bodu 26) Návrh na schválení roční monitorovací zprávy IPRM za rok 2011 a informace o přípravě 2. etapy U s n e s e n í č. 95/12 1. Zastupitelstvo města po projednání souhlasí s roční monitorovací zprávou IPRM za rok Zastupitelstvo města projednalo informaci o přípravě 2. etapy rozšíření revitalizace veřejného prostranství k realizaci v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Písek zóna Portyč. K bodu 27) Písek Návrh na opravu usnesení ZM č. 261/11 cena dopravního výkonu MHD U s n e s e n í č. 96/12 Zastupitelstvo města po překalkulaci provedené dopravcem mění v usnesení č. 261/11 u schválené předpokládané ceny dopravního výkonu MHD Písek pro rok 2012 částku z 38,97 Kč/km na částku 36,06 Kč/km; ostatní části usnesení č. 261/11 se nemění. Ing. M. Kovařík stránka 14 (celkem 16)

15 K bodu 28) Akce Tourpropag 2012 U s n e s e n í č. 97/12 Zastupitelstvo města projednalo informaci o pořádání akce Tourpropag 2012 v Písku Ing. M. Cibulková K bodu 29) Jmenování člena správní rady Sladovny Písek o. p. s. U s n e s e n í č. 98/12 Zastupitelstvo města: 1) bere na vědomí odstoupení z funkce člena správní rady Sladovny Písek o. p. s., Velké náměstí 113, Písek, IČ , Mgr. Romana Duba, ke dni ) v souladu s ustanoveními 12 a 15 zákona č. 248/1995 Sb., o obecně prospěšných společnostech, ve znění pozdějších předpisů, jmenuje člena správní rady Sladovny Písek o. p. s., Velké náměstí 113, Písek, IČ Ing. Editu Kučerovou s účinností od Ing. M. Cibulková K bodu 30) Zastoupení v Dobrovolném svazku obcí mezi Vltavou a Otavou U s n e s e n í č. 99/12 Zastupitelstvo města určuje jako svého zástupce ve výboru Dobrovolného svazku obcí mezi Vltavou a Otavou Ing. Miroslava Sládka a ukládá mu, aby na nejbližším výboru svazku navrhl za člena dozorčí rady Milana Smolu. Ing. J. Votýpka K bodu 31) Zpráva o stavu požární ochrany města Písku v roce 2011 U s n e s e n í č. 100/12 Zastupitelstvo města bere na vědomí Zprávu o stavu požární ochrany města Písku v roce Ing. Z. Hofmanová K bodu 32) Informace z jednání výborů, protokoly kontrolního výboru U s n e s e n í č. 101/12 Zastupitelstvo města: - schvaluje plán činnosti kontrolního výboru na rok 2012 (dle zápisu č. 03/2012) - jmenuje členem osadního výboru Svatý Václav Otomara Gottsteina ml. od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí Ing. J. Votýpka stránka 15 (celkem 16)

16 K bodu 33) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 102/12 Zastupitelstvo města bere na vědomí kontrolu plnění usnesení a souhlasí s vyřazením následujících úkolů: 344/10, 3/11, 50/12. Ing. Z. Hofmanová K bodu 34) Různé, interpelace K bodu 35) Závěr V Písku stránka 16 (celkem 16)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 16.01.2013 Přítomni Z Á P I S č. 01/2013 z jednání, které se konalo dne 15.01.2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Budovcova 207 v Písku Karel Vodička,

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2011 od 12:30 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne

Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne - 1 - Usnesení 29. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 15.3.2010 Zastupitelstvo města : 29/805 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM

Přítomni. 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni. JUDr. Ing. Čapek PROGRAM U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.03.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

41. zasedání Zastupitelstva města Jindřichův Hradec, dne 23.4.2014

41. zasedání Zastupitelstva města Jindřichův Hradec, dne 23.4.2014 41. zasedání Zastupitelstva města Jindřichův Hradec, dne 23.4.2014 Usnesení číslo: 750/41Z/2014 Schválení návrhové komise návrhovou komisi ve složení: - Mgr. Jiří Tříska - mluvčí - Mgr. Zdeněk Kasper -

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu: Kontrola

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení

22. zasedání zastupitelstva města konané dne ve velké zasedací místnosti MěÚ Horažďovice. Usnesení . Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Tel. 371 430 521, e-mail: urad@muhorazdovice.cz Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 8.3.2017 146/13/ZM/2017 Regulace provozování hazardních her - OZV I. Zastupitelstvo

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů USNESENÍ

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů USNESENÍ Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město Děčín USNESENÍ z 9. zasedání zastupitelstva města, které se konalo

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů.

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupitelstva města,

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Boskovice konaného dne v 16:00 hodin v zámeckém skleníku v Boskovicích

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Boskovice konaného dne v 16:00 hodin v zámeckém skleníku v Boskovicích U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva města Boskovice konaného dne 28.04.2014 v 16:00 hodin v zámeckém skleníku v Boskovicích Zastupitelstvo města bere na vědomí: předložené a projednané materiály

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

23. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne

23. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města ze dne 9.4.2018 376/23/ZM/2018 Zprávy o činnosti rady I. Zastupitelstvo města bere na vědomí usnesení z jednání rady ze dne 24.01.2018, 14.02.2018, 28.02.2018

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Informace o přijatých usneseních. z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016

Informace o přijatých usneseních. z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016 z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016 1) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a rozhodlo: a) zvolit návrhovou komisi

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

ZM U S N E S E N Í. z 4. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM U S N E S E N Í. z 4. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Naše čj.: MUSP 17664/2019 Naše sp. zn.: 14759/2019 TAJ/IVNO *MUSPX01ZG6R7* U S N E S E N Í z 4. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 21. 2. 2019 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA ZASTUPITELSTVO STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY USNESENÍ z 29. zasedání ZASTUPITELSTVA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY dne 12. 2. 2018 2 29. ZMO 12. 2. 2018 568/29 ZM 18 Volba ověřovatelů zápisu volí ověřovatele zápisu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.09.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

USNESENÍ 5. zasedání Zastupitelstva města Třebíče konaného

USNESENÍ 5. zasedání Zastupitelstva města Třebíče konaného USNESENÍ 5. zasedání Zastupitelstva města Třebíče konaného 15.09.2016 1/5/ZM/2016 Zahájení a schválení programu zasedání Zastupitelstva města Třebíče č. 5/2016 a volba ověřovatelů zápisu program 5. zasedání

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Žádost o finanční spoluúčast - dluhové poradenství 14309

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Žádost o finanční spoluúčast - dluhové poradenství 14309 Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 3.3.2014 od 15:00:00 do 17:15:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

Město Horažďovice. 19. zasedání zastupitelstva města. konané dne 8. 3. 2010 v 18.00 hod. v Kulturním domě v Horažďovicích.

Město Horažďovice. 19. zasedání zastupitelstva města. konané dne 8. 3. 2010 v 18.00 hod. v Kulturním domě v Horažďovicích. Město Horažďovice Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-14/2016 Datum jednání: 22.09.2016 3) Program jednání (USN-Z3-257/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 12.9.2018 1/30/ZM/2018 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města volí návrhovou komisi ve složení: Jiřina Dufková. Mgr.

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í ze 6. zasedání zastupitelstva města,

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Oddělení starosty V Písku dne: 11.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města bere na vědomí

Více

Informace o přijatých usneseních ze 2. zasedání Zastupitelstva města Šluknov

Informace o přijatých usneseních ze 2. zasedání Zastupitelstva města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 21. září /2015/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 21. září /2015/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 21. září 2015 08/2015/ZM I. ZM bere na vědomí: 08.2015/41ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení č.913/zm/2006

Usnesení č.913/zm/2006 U s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Strakonice konaného dne 26.4. 2006 ve velké zasedací místnosti v budově MěÚ Strakonice - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice konaného dne 13. března 2017

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice konaného dne 13. března 2017 U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice konaného dne 13. března 2017 Zastupitelstvo města po projednání: I. s c h v a l u j e program 17. zasedání Zastupitelstva města Kaplice revokaci

Více

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne Usnesení Zastupitelstva města Šternberka dne 12.09.2012 308 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 2 program zasedání ZM Šternberka dne 12.09.2012 309 / 13 Zastupitelstvo města Šternberka č. 3 bere na

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 02.03.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 79 / 6 č. 2 Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 17.06.2015 program zasedání dne 17.06.2015 80 / 6 č. 3 přehled usnesení Rady města Šternberka za uplynulé období a informace občanům

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 26.11. 2018 53/4/RM/2018 Návrh plánu vedlejší hospodářské činnosti pro rok 2019 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Zpráva o činnosti

Více

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/17Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 16. zasedání s tím, že k němu nebyly

1. Zahájení zasedání Usnesení č. 01/17Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého 16. zasedání s tím, že k němu nebyly Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května /2014/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května /2014/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května 2014 4/2014/ZM I. ZM bere na vědomí: 4.2014/10ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více