Human Rights Defense z.s. - NGO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Human Rights Defense z.s. - NGO"

Transkript

1 Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L IČ , Identifikátor datové schránky : smd99ty korespondenční adresa : P. O. BOX 8, Chlumec nad Cidlinou Okresní státní zastupitelství k rukám : Mgr. Martin Prokop Ignáta Herrrmanna 227/ Hradec Králové Na vědomí : dle rozdělovníku Z důvodu zajištění důkazního materiálu Náš případ : Vaše č.j. : 1 ZN 219/ Ze dne : 17. září 2018 Doručeno dne : 19. září 2018 Naše sp. zn. : SZIF-2018 Naše č.j. : TO-OKTRR Věc : Oznámení na podezření ze spáchání trestného činu 1. NGO podává oznámení o podezření ze spáchání trestného činu státním zástupcem Okresního státního zastupitelství v Hradci Králové Mgr. Martin Prokop.

2 2. Je podezření, že se dopustil trestného činu 329 odst. 1, 2 a 3 trestního zákoníku č. 40/2009 Sb. 3. Právní úprava Trestní zákoník č. 40/2009 Sb. 329 TZ- zneužití pravomoci úřední osoby odst. 1 Úřední osoba, která v úmyslu jinému způsobit škodu nebo jinou závažnou újmu a) vykonává svou pravomoc způsobem odporujícím jinému právnímu předpisu b) překročí svou pravomoc c) nesplní povinnost vyplývající z její povinnosti odst. 2 a) opatří-li takovým činem uvedeným v odst. 1 sobě nebo jinému značný prospěch e) spáchá-li takový čin zneužívaje bezbrannosti, závislosti, tísně f) způsobí-li takovým činem značnou škodu odst. 3 odnětím svobody na 5 až 12 let bude pachatel potrestán a) opatří-li takovým činem jinému prospěch velkého rozsahu b) způsobí-li takovým činem škodu velkého rozsahu 331 odst. 1 Přijetí úplatku Kdo sám nebo prostřednictvím jiného v souvislosti s obstaráváním věci obecného zájmu pro sebe nebo pro jiného přijme nebo si dá slíbit úplatek, nebo kdo sám nebo prostřednictvím jiného v souvislosti s podnikáním svým

3 nebo jiného pro sebe nebo pro jiného přijme nebo si dá slíbit úplatek, bude potrestán odnětím svobody na 4 léta nebo zákazem činnosti. 331 odst. 2 Kdo za okolností uvedených v odstavci 1 úplatek žádá, bude potrestán odnětím svobody na 6 měsíců až 5 let. 331 odst. 3 Odnětím svobody na 3 léta až 10 let nebo propadnutím majetku bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 v úmyslu opatřit sobě nebo jinému značný prospěch, nebo b) spáchá-li takový čin jako úřední osoba 331 odst. 4 Odnětím svobody na 5-12 let bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 v úmyslu opatřit sobě nebo jinému prospěch velkého rozsahu b) spáchá-li takový čin jako úřední osoba v úmyslu opatřit sobě nebo jinému značný prospěch Předmětné vyrozumění o zamítnutí 35 trestních oznámení Okresního zastupitelství v Hradci Králové, zastoupené státním zástupcem Mgr. Martinem Prokopem je protizákonné a porušuje ústavní pořádek České republiky. Je podezření, že státní zástupce Okresního státního zastupitelství v Hradci Králové Mgr. Martin Prokop zneužívá pravomoc úřední osoby za účelem přijímání úplatků a porušování ústavního pořádku České republiky.

4 Je podezření, že státní zástupce Mgr. Martin Prokop si přijal úplatek, jako úřední osoba od holandského podnikatele p. Jana Bruinsmy v úmyslu opatřit holandskému podnikateli p. Janu Bruinsmovi značný prospěch, což je podezření, že konkrétně znamená zakrýt podezřelou činnost korupčního jednání na SZIF Hradec Králové ve prospěch holandského podnikatele p. Jana Bruinsmy je jeho podílů v některých vzájemně propojených firmách a popř. některých dalších firem v Královéhradeckém kraji. Státní zástupce se podle 367 TZ hodnověrným způsobem dozvěděl o situaci na pracovišti Hradec Králové Státního zemědělského intervenčního fondu. Na základě výše uvedených skutečností je nutno konstatovat, že kdyby si státní zástupce Mgr. Martin Prokop a ředitel Ing. Aleš Sobel (ředitel Regionálního odboru Hradec Králové Státního zemědělského intervenčního fondu) na SZIF Hradec Králové byli tak jistí, že je vše v pořádku, tak by souhlasili s hloubkovou kontrolou celého pracoviště. Je však podezření, že pokud se dotčení pracovníci hloubkové kontrole brání takovým způsobem, že demonstrativně odmítají věc řešit, tak z tohoto jednání dotčených pracovníků vyplývá podezření fictio iuris (právní domněnky), že něco není v pořádku. Je podezření, že Mgr. Martin Prokop podporuje činnost KORUPČNÍ ČINNOSTI NA SZIF HRADEC KRÁLOVÉ. Je podezření, že státní zástupce Okresního státního zastupitelství v Hradci Králové Mgr. Martin Prokop se nechová jako státní zástupce, ale jako jasnovidec, když 35 trestních oznámení ani nezačne vyšetřovat ani

5 nepostoupí k prošetření PČR, ale Mgr. Martin Prokop ihned jak se podívá pouze na trestní oznámení, tak ví, že se vlastně vůbec nic nestalo a ani nepotřebuje věc odůvodňovat. Citace z textu Mgr. Martina Prokopa : Oznamovatel trvá na řešení všech podaných trestných oznámení, přičemž jednak navrhuje, aby tato byla spojena do jednoho společného řízení a dále, aby tato byla postoupena předsedovi dozorčí rady Státního zemědělského intervenčního fondu Ing. Pavlu Kováčikovi jako podnět k provedení hloubkové kontroly na pracovišti Státního zemědělského intervenčního fondu v Hradci Králové. Pokračování citace z textu Mgr. Martina Prokopa :...státní zástupce Okresního státního zastupitelství v Hradci Králové konstatuje, že z žádného z těchto podání ani z množství informací v těchto obsažených se nepodávají a ani ne vyplývají žádné skutečnosti zakládající podezření ze spáchání trestného činu upraveného právním řádem České republiky. Vzhledem k této skutečnosti nebudou z podnětu žádného z uvedených podání - trestních oznámení zahájeny ani činěny další úkony a nebude konáno další šetření. Shora pod č. 1) až č. 35) uvedená trestní oznámení jakož i je doplňující podání ze dne proto státní zástupce bez dalšího opatření odkládá. Na základě výše uvedených skutečností NGO konstatuje, že Mgr. Martin Prokop v souladu s ústavním pořádkem ČR porušil zejména čl. 10 Ústavy ČR a podle Evropské úmluvy o lidských právech Rady Evropy čl. 6 právo na spravedlivý proces, se řádně nevypořádal se všemi námitkami a nevypracoval kompletní odůvodnění.

6 Zároveň je podezření, že Mgr. Martin Prokop je spolupachatelem porušování čl. 6 Evropské Úmluvy o lidských právech Rady Evropy, která je součástí českého právního řádu. Státní zástupce se podle 367 TZ hodnověrným způsobem dozvěděl o situaci na pracovišti Hradec Králové Státního zemědělského intervenčního fondu. Je podezření, že Mgr. Martin Prokop podporuje činnost KORUPČNÍ ČINNOSTI NA SZIF HRADEC KRÁLOVÉ. Citace z podání NGO ze dne 7. září 2018 : Otázky OSZ Jakého konkrétního jednání se měla konkrétní osoba dopustit nebo jaké jednání měla opomenout Jak bylo uvedeno ve výzvě LAICKY VYJÁDŘENO- na pracovišti Hradec králové SZIF někdo něco udělá protizákonně proti vlastníkům půdy a ve prospěch předchozího uživatele LPIS. Při zneužití pravomoci dojde k tomu, že někdo někoho začne chránit( nadržování) a ponechá někoho pokračovat v činnosti(nepřekažení TČ), přitom někdo na jiného začne vydávat stanoviska(přisvojení pravomoci úřadu), také slíbí někomu vliv (nepřímé úplatkářství) nebo přijme úplatek. Všem situace vyhovuje dokud není odezva, protože z toho všichni mají zisk. Forma účastenství je pro koho se činnost na SZIF dělá, tzn. pole v exekuci by získal p. Jan Bruinsma (nikoli p. Langrová).

7 Pokračování citace z podání NGO ze dne 7. září 2018 : ODBORNOST VYŠETŘOVÁNÍ NGO trvá na odbornosti vyšetřování a proto žádá, aby Okresní státní zastupitelství použilo právní úpravu zákona o státním zastupitelství č. 283/1993 Sb. a zákona o Státním zemědělském intervenčním fondu č. 256/2000 Sb. NGO žádá, aby podle výše uvedené právní úpravy Okresní státní zastupitelství v Hradci Králové postoupilo předsedovi Dozorčí rady Státního zemědělského intervenčního fondu Ing. Pavlu Kováčíkovi. Předseda Dozorčí rady SZIF má dostatečné zákonné pravomoci k provedení hloubkové kontroly na pracovišti SZIF Hradec Králové ve smyslu podaných trestních oznámení. Státní zástupce se podle 367 TZ hodnověrným způsobem dozvěděl o situaci na pracovišti Hradec Králové Státního zemědělského intervenčního fondu. Tím, že Mgr. Martin Prokop rezolutně odmítl postoupit věc k odborné hloubkové kontrole, porušil principy ústavního pořádku ČR. Právní úprava : Zákon o státním zastupitelství č. 283/1993 Sb. 1 odst. 1 Zřizuje se státní zastupitelství jako soustava úřadů státu, určených k zastupování státu při ochraně veřejného zájmu ve věcech svěřených zákonem do působnosti státního zastupitelství.

8 2 odst. 1 Státní zastupitelství je při výkonu své působnosti povinno využívat prostředky, které mu poskytuje zákon. 2 odst. 2 Státní zastupitelství při výkonu své působnosti dbá, aby každý jeho postup byl v souladu se zákonem, rychlý, odborný a účinný; svoji působnost vykonává nestranně, respektuje a chrání přitom lidskou důstojnost, rovnost všech před zákonem a dbá na ochranu základních lidských práv a svobod. 4 odst. 2 Státní zastupitelství se v souladu se svou zákonem stanovenou působností podílí na prevenci kriminality a poskytování pomoci obětem trestných činů. Zákon o státním zemědělském intervenčním fondu č. 256/2000 Sb. 10 Dozorčí rada 10 odst. 1 Dozorčí rada je kontrolním orgánem Fondu. Dozorčí rada kontroluje činnost a hospodaření Fondu a jeho orgánů. Dozorčí rada při své činnosti písm. a) kontroluje naplňování poslání Fondu a veškerou činnost Fondu a jeho orgánů Ústava České republiky č. 1/1993 Sb. Čl. 1 odst. 1 Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana. Čl. 1 odst. 2 Česká republika dodržuje závazky, které pro ni vyplývají z mezinárodního práva.

9 Čl. 3 Součástí ústavního pořádku České republiky je Listina základních práv a svobod. Čl. 4 Základní práva a svobody jsou pod ochranou soudní moci. Čl. 9 odst. 2 Změna podstatných náležitostí demokratického právního státu je nepřípustná. Čl. 9 odst. 3 Výkladem právních norem nelze oprávnit odstranění nebo ohrožení základů demokratického státu. Čl. 10 Vyhlášené mezinárodní smlouvy, k jejichž ratifikaci dal Parlament souhlas a jimiž je Česká republika vázána, jsou součástí právního řádu; stanoví-li mezinárodní smlouva něco jiného než zákon, použije se mezinárodní smlouva. Listina základních práv a svobod č. 2/1993 Sb. Čl. 1 Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.

10 Čl. 2 odst. 1 Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii. Čl. 2 odst. 2 Státní moc lze uplatňovat jen v případech a v mezích stanovených zákonem, a to způsobem, který zákon stanoví. Čl. 2 odst. 3 Každý může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá. Čl. 3 odst. 1 Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu. Čl. 3 odst. 3 Nikomu nesmí být způsobena újma na právech pro uplatňování jeho základních práv a svobod. Čl. 4 odst. 1 Povinnosti mohou být ukládány toliko na základě zákona a v jeho mezích a jen při zachování základních práv a svobod. Čl. 4 odst. 2 Meze základních práv a svobod mohou být za podmínek stanovených Listinou základních práv a svobod (dále jen "Listina") upraveny pouze zákonem. Čl. 4 odst. 3 Zákonná omezení základních práv a svobod musí platit stejně pro všechny případy, které splňují stanovené podmínky.

11 Čl. 4 odst. 4 Při používání ustanovení o mezích základních práv a svobod musí být šetřeno jejich podstaty a smyslu. Taková omezení nesmějí být zneužívána k jiným účelům, než pro které byla stanovena. Čl 11 odst. 1 Každý má právo vlastnit majetek. Vlastnické právo všech vlastníků má stejný zákonný obsah a ochranu. Dědění se zaručuje. Čl. 36 odst. 1 Každý se může domáhat stanoveným postupem svého práva u nezávislého a nestranného soudu a ve stanovených případech u jiného orgánu. Čl. 36 odst. 2 Kdo tvrdí, že byl na svých právech zkrácen rozhodnutím orgánu veřejné správy, může se obrátit na soud, aby přezkoumal zákonnost takového rozhodnutí, nestanoví-li zákon jinak. Z pravomoci soudu však nesmí být vyloučeno přezkoumávání rozhodnutí týkajících se základních práv a svobod podle Listiny. Čl. 36 odst. 3 Každý má právo na náhradu škody způsobené mu nezákonným rozhodnutím soudu, jiného státního orgánu či orgánu veřejné správy nebo nesprávným úředním postupem.

12 Součástí českého právního řádu je podle čl. 10 Ústavy České republiky také Evropská úmluva o lidských právech Rady Evropy, Listina základních práv a svobod Evropské unie a Všeobecná deklarace lidských práv Organizace spojených národů. Občanský zákoník č. 89/2012 Sb. 2 odst. 1 Každé ustanovení soukromého práva lze vykládat jen ve shodě s Listinou základních práv a svobod a ústavním pořádkem vůbec. 2 odst. 2 Zákonnému ustanovení nelze přikládat jiný význam, než jaký plyne z vlastního smyslu slov a jejich vzájemné souvislosti a nikdo se nesmí dovolávat slov právního předpisu proti jeho smyslu. 3 odst. 1 Soukromé právo chrání důstojnost a svobodu člověka i jeho přirozené právo brát se o vlastní štěstí a štěstí jeho rodiny nebo lidí jemu blízkých takovým způsobem, jenž nepůsobí bezdůvodně újmu druhým. 3 odst. 2 písm. c) Nikdo nesmí bezdůvodně těžit z vlastní neschopnosti k újmě druhých 3 odst. 2. písm. e) VLASTNICKÉ PRÁVO JE CHRÁNĚNO ZÁKONEM.

13 4 odst. 1 Má se za to, že každá svéprávná osoba má rozum průměrného člověka i schopnost jej užívat s běžnou péčí a opatrností a že to každý může od ní v právním styku očekávat. 5 odst. 1 Kdo se veřejně nebo ve styku s jinou osobou přihlásí k odbornému výkonu určitého povolání, dává tím najevo, že je schopen jednat se znalostí a pečlivostí, která je s jeho povoláním spojena. 8 Zjevné zneužití práva nepožívá právní ochrany. 24 Každý člověk odpovídá za své jednání. 547 Právní jednání musí svým obsahem a účelem odpovídat dobrým mravům i zákonu. 3. Podle 21 TZ se jedná o dokonaný trestný čin. 4. Úmysl je jednoznačně prokázán profesní erudicí. Podle Hlavy II TZ trestní odpovědnost, Dílu 2 TZ Zavinění - 15 Úmysl - odst. 1 písm. b) TZ je trestný čin spáchán jednoznačně úmyslně, protože pachatel věděl, že svým jednáním může takové porušení nebo ohrožení způsobit zájem chráněný zákonem. 5. Podle Dílu 2 TZ 17 písm. a) Zavinění k okolnosti zvlášť přitěžující k okolnosti, která podmiňuje použití vyšší trestní sazby se použije podle písm. a) jde -li o těžší následek a jedná se o úmyslné zavinění.

14 6. Podle Dílu 4 TZ 24 odst. 1 písm. a) TZ se jedná o organizátora trestného činu, který spáchání trestného činu zosnoval nebo řídil. Pozice státního zástupce okresního státního zastupitelství umožňuje pozici organizátora TČ. Podle Dílu 4 TZ 24 odst. 1 písm. b) TZ se jedná o návodce trestného činu vzbudil v jiném rozhodnutí spáchat trestný čin, Cui bono, cui prodest je podezření na návodce TČ neboli tzv. objednavatel TČ holandský podnikatel p. Jan Bruinsma ředitel regionálního odboru Hradec Králové Státního zemědělského intervenčního fondu. 7. Podle 25 TZ v době trestného činu pachatel překročil patnáctý rok věku a proto je trestně odpovědný. 8. Podle 26 TZ pachatel v době spáchání trestného činu oficiálně netrpěl duševní poruchou a proto je trestně odpovědný. 9. Podle 27 TZ v době spáchání trestného činu oficiálně netrpěl duševní poruchou a neměl podstatně sníženou schopnost rozpoznat protiprávnost trestného činu a neměl sníženou schopnost ovládat své jednání a proto je trestně odpovědný. 10. Podle 33 TZ písm. a) a b) nezaniká trestní odpovědnost účinnou lítostí. 11. Podle 34 TZ trestný čin není promlčený. 12. Podle 42 TZ existují přitěžující okolnosti

15 a) pachatel spáchal trestný čin s rozmyslem a po uvážení pachatelem je profesně erudovaný ( 15 odst. 1 TZ písm. b) a duševně zdravý ( 26 a 27 TZ) státní zástupce Okresního státního zastupitelství v Hradci Králové Mgr. Martin Prokop. b) pachatel spáchal trestný čin ze ziskuchtivosti a zvlášť zavrženíhodné pohnutky ziskuchtivost je prokázána zajištěním prospěchu skutečným pachatelům trestné činnosti. d) pachatel spáchal trestný čin využívaje nouze, tísně, bezbrannosti podřízenosti oběti trestného činu e) pachatel trestným činem porušil zvláštní povinnost f) pachatel ke spáchání trestného činu zneužil svého zaměstnání, postavení a funkce -pachatelem je státní zástupce Okresního státního zastupitelství v Hradci Králové Mgr. Martin Prokop. k) pachatel trestným činem způsobil vyšší škodu a jiný škodlivý následek i) pachatel trestným činem získal vyšší prospěch m) pachatel spáchal trestný čin ve větším rozsahu, na více věcech a na více osobách a trestný čin páchal a pokračoval v něm po delší dobu n) pachatel spáchal více trestných činů o) Je podezření, že pachatel spáchal trestný čin jako člen organizované skupiny.

16 Cui bono, cui prodest další spolupachatelé mohou být : SZIF : Ing. Aleš Sobel Mgr. Marek Kaiser p. Ilona Langrová Ing. Alena Veselá, DiS. Společník FytAgro s.r.o. Zemědělské družstvo Všestary Ing. Monika Nebeská p. Jan Bruinsma Ing. Petra Veinhauerová 13. Podle 46 TZ nelze upustit od potrestání protože podle : odst. 1 je spácháno více trestných činů, nelze použít 33 TZ, pachatel neprojevil snahu o nápravu a vzhledem k povaze a závažností spáchaných trestných činů nelze důvodně očekávat, že by pouhé projednání věci postačilo k nápravě pachatele a ochraně společnosti. Odst. 3 Podle 15, 25, 26 a 27 pachatel páchání trestné činnosti rozpoznal a trestný čin je dokonaný. 14. Podle 5 odst. 1 občanského zákoníku č. 89/2002 Sb. Kdo se veřejně nebo ve styku s jinou osobou přihlásí k odbornému jako příslušník určitého povolání, dává tím najevo, že je schopen jednat se znalostí a pečlivostí, která je s jeho povoláním spojena. Jedná-li bez této odborné péče, jde to k jeho tíži. 15. Pokud by se Mgr. Martin Prokop chtěl vymlouvat na to, že je neschopný, tak podle 3 odst. 2 písm. c) občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. nikdo nesmí těžit z vlastní neschopnosti k újmě druhých.

17 16. Pokud by přidělený státní zástupce měl v úmyslu věc odložit a soudce neodsoudit, tak NGO bude reagovat podáním adekvátního trestního oznámení na státního zástupce nebo soudce, i kdyby se mělo jednat o řetězovou reakci, která již začala. 17. NGO bude spisovou dokumentaci postupně zveřejňovat, aby se zabránilo manipulaci se spisovou dokumentací. Současně bude NGO zasílat na vědomí dle rozdělovníku z důvodů zajištění důkazního materiálu. 18. NGO na požádání doplní požadované údaje a objasní všechny dotazy. V Chlumci nad Cidlinou Ing. Ladislava Kryžová dne 28. října 2018 statutární orgán - předsedkyně

18 Rozdělovník : na vědomí Pozn. Podle pravidel Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku vnitrostátní opravné prostředky slouží k tomu, aby stát měl možnost zjednat nápravu na vnitrostátní úrovni a věc nemusela být předkládána k mezinárodnímu řízení. Z těchto důvodů je věc zaslána na vědomí dle rozdělovníku, z důvodu zajištění důkazního materiálu, že všichni o situaci věděli, nápravu nezjednali a proto si Česká republika následně nemůže stěžovat, že bude vyplácet odškodnění a stane se zdrojem negativní publicity při mezinárodním řízení. Nejvyšší státní zástupce JUDr. Pavel Zeman JUDr. Jiří Hajda kabinet nejvyššího státního zástupce oddělení právních a kárných agend, stížností a vztahů k veřejnosti Vrchní státní zástupce JUDr. Lenka Bradáčová, Ph.D. JUDr. Alexandr Pumprla Okresní státní zástupce Ing. Miroslav Toman, CSc. ministr Ing. Martin Šebestyán, MBA Generální ředitel Nejvyšší státní zastupitelství Jezuitská 585/ Brno Nejvyšší státní zastupitelství Jezuitská 585/ Brno Vrchní státní zastupitelství v Praze Nám. Hrdinů Praha Okresní státní zastupitelství Ignáta Herrmanna 227/ Hradec Králové Ministerstvo zemědělství Těšnov 65/ Praha 1 Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách Praha 1

19 Ing. Pavel Kováčík Předseda Dozorčí rady SZIF Ing. Karel Kratochvíle Místopředseda Dozorčí rady SZIF Ing. Aleš Sobel ředitel RO Plk. JUDr. David Fulka ředitel Por. Ing. Miroslav Jaroš komisař Oddělení hospodářské kriminality Ing. Karel Kratochvíle senátor Ing. Pavel Kováčík poslanec Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách Praha 1 Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách Praha 1 Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách Praha 1 Krajské ředitelství Policie Královéhradeckého kraje Ulrichovo nám. 810/ Hradec Králové Krajské ředitelství Policie Královéhradeckého kraje Ulrichovo nám. 810/ Hradec Králové Senát Parlamentu České republiky Valdštejnské nám. 17/ Praha 1 Poslanecká sněmovna parlamentu Sněmovní Praha 1

20 Datové schránky Doručenka datové zprávy Věc: Trestní oznámení ID zprávy: Typ zprávy: Veřejná datová zpráva Stav zprávy: Doručená Datum a čas doručení: v 11:23:05 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Human Rights Defense z.s., Pražská 142, Chlumec nad Cidlinou, CZ smd99ty Právnická osoba Oprávněná osoba Adresát: Česká republika - Kancelář Poslanecké sněmovny, Sněmovní 176/4, Praha 1, CZ ID schránky: bykaigw Typ schránky: Orgán veřejné moci Zmocnění: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Události zprávy: v 11:11:06 EV0: Datová zpráva byla podána v 11:11:06 EV5: Datová zpráva byla dodána do datové schránky příjemce. Je-li příjemcem datové zprávy orgán veřejné moci vystupující v postavení orgánu veřejné moci, byla datová zpráva tímto okamžikem doručena v 11:23:05 EV13: Přihlásila se elektronická aplikace za pomocí systémového certifikátu ve smyslu 29 zákona č. 300/2008 Sb., v platném znění. Datová zpráva je nyní doručena. Případné dřívější datum doručení fikcí nebo doručení dodáním do schránky orgánu veřejné moci není dotčeno. 1/1

21 Datové schránky Doručenka datové zprávy Věc: Trestní oznámení ID zprávy: Typ zprávy: Veřejná datová zpráva Stav zprávy: Doručená Datum a čas doručení: v 13:01:39 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Human Rights Defense z.s., Pražská 142, Chlumec nad Cidlinou, CZ smd99ty Právnická osoba Oprávněná osoba Adresát: Česká republika - Kancelář Senátu, Valdštejnské náměstí 17/4, Praha 1, CZ ID schránky: 44iaeqj Typ schránky: Orgán veřejné moci Zmocnění: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Události zprávy: v 11:11:06 EV0: Datová zpráva byla podána v 11:11:06 EV5: Datová zpráva byla dodána do datové schránky příjemce. Je-li příjemcem datové zprávy orgán veřejné moci vystupující v postavení orgánu veřejné moci, byla datová zpráva tímto okamžikem doručena v 13:01:39 EV13: Přihlásila se elektronická aplikace za pomocí systémového certifikátu ve smyslu 29 zákona č. 300/2008 Sb., v platném znění. Datová zpráva je nyní doručena. Případné dřívější datum doručení fikcí nebo doručení dodáním do schránky orgánu veřejné moci není dotčeno. 1/1

22 Datové schránky Doručenka datové zprávy Věc: Trestní oznámení ID zprávy: Typ zprávy: Veřejná datová zpráva Stav zprávy: Doručená Datum a čas doručení: v 11:11:41 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Human Rights Defense z.s., Pražská 142, Chlumec nad Cidlinou, CZ smd99ty Právnická osoba Oprávněná osoba Adresát: ID schránky: Typ schránky: Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje, Ulrichovo náměstí 810/4, Hradec Králové, CZ urnai6d Orgán veřejné moci Zmocnění: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Události zprávy: v 11:11:06 EV0: Datová zpráva byla podána v 11:11:06 EV5: Datová zpráva byla dodána do datové schránky příjemce. Je-li příjemcem datové zprávy orgán veřejné moci vystupující v postavení orgánu veřejné moci, byla datová zpráva tímto okamžikem doručena v 11:11:41 EV12: Přihlásila se pověřená osoba s právem přístupu ke zprávě ve smyslu 8, odst. 6 zákona č. 300/2008 Sb., v platném znění. Datová zpráva je nyní doručena. Případné dřívější datum doručení fikcí nebo doručení dodáním do schránky orgánu veřejné moci není dotčeno. 1/1

23 Datové schránky Doručenka datové zprávy Věc: Trestní oznámení ID zprávy: Typ zprávy: Veřejná datová zpráva Stav zprávy: Doručená Datum a čas doručení: v 11:20:30 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Human Rights Defense z.s., Pražská 142, Chlumec nad Cidlinou, CZ smd99ty Právnická osoba Oprávněná osoba Adresát: ID schránky: Typ schránky: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, CZ yphaax8 Orgán veřejné moci Zmocnění: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Události zprávy: v 11:11:06 EV0: Datová zpráva byla podána v 11:11:06 EV5: Datová zpráva byla dodána do datové schránky příjemce. Je-li příjemcem datové zprávy orgán veřejné moci vystupující v postavení orgánu veřejné moci, byla datová zpráva tímto okamžikem doručena v 11:20:30 EV13: Přihlásila se elektronická aplikace za pomocí systémového certifikátu ve smyslu 29 zákona č. 300/2008 Sb., v platném znění. Datová zpráva je nyní doručena. Případné dřívější datum doručení fikcí nebo doručení dodáním do schránky orgánu veřejné moci není dotčeno. 1/1

24 Datové schránky Doručenka datové zprávy Věc: Trestní oznámení ID zprávy: Typ zprávy: Veřejná datová zpráva Stav zprávy: Doručená Datum a čas doručení: v 11:17:15 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Human Rights Defense z.s., Pražská 142, Chlumec nad Cidlinou, CZ smd99ty Právnická osoba Oprávněná osoba Adresát: ID schránky: Typ schránky: Nejvyšší státní zastupitelství, Jezuitská 585/4, Brno, CZ 5smaetu Orgán veřejné moci Zmocnění: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Události zprávy: v 11:11:06 EV0: Datová zpráva byla podána v 11:11:06 EV5: Datová zpráva byla dodána do datové schránky příjemce. Je-li příjemcem datové zprávy orgán veřejné moci vystupující v postavení orgánu veřejné moci, byla datová zpráva tímto okamžikem doručena v 11:17:15 EV12: Přihlásila se pověřená osoba s právem přístupu ke zprávě ve smyslu 8, odst. 6 zákona č. 300/2008 Sb., v platném znění. Datová zpráva je nyní doručena. Případné dřívější datum doručení fikcí nebo doručení dodáním do schránky orgánu veřejné moci není dotčeno. 1/1

25 Datové schránky Doručenka datové zprávy Věc: Trestní oznámení ID zprávy: Typ zprávy: Veřejná datová zpráva Stav zprávy: Doručená Datum a čas doručení: v 11:15:27 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Human Rights Defense z.s., Pražská 142, Chlumec nad Cidlinou, CZ smd99ty Právnická osoba Oprávněná osoba Adresát: Okresní státní zastupitelství v Hradci Králové, Ignáta Herrmanna 227/2, Hradec Králové, CZ ID schránky: cdcah52 Typ schránky: Orgán veřejné moci Zmocnění: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Události zprávy: v 11:11:06 EV0: Datová zpráva byla podána v 11:11:06 EV5: Datová zpráva byla dodána do datové schránky příjemce. Je-li příjemcem datové zprávy orgán veřejné moci vystupující v postavení orgánu veřejné moci, byla datová zpráva tímto okamžikem doručena v 11:15:27 EV12: Přihlásila se pověřená osoba s právem přístupu ke zprávě ve smyslu 8, odst. 6 zákona č. 300/2008 Sb., v platném znění. Datová zpráva je nyní doručena. Případné dřívější datum doručení fikcí nebo doručení dodáním do schránky orgánu veřejné moci není dotčeno. 1/1

26 Datové schránky Doručenka datové zprávy Věc: Trestní oznámení ID zprávy: Typ zprávy: Veřejná datová zpráva Stav zprávy: Doručená Datum a čas doručení: v 12:00:06 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Human Rights Defense z.s., Pražská 142, Chlumec nad Cidlinou, CZ smd99ty Právnická osoba Oprávněná osoba Adresát: ID schránky: Typ schránky: Státní zemědělský intervenční fond, Ve Smečkách 801/33, Praha 1, CZ jn2aiqd Orgán veřejné moci Zmocnění: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Události zprávy: v 11:11:06 EV0: Datová zpráva byla podána v 11:11:06 EV5: Datová zpráva byla dodána do datové schránky příjemce. Je-li příjemcem datové zprávy orgán veřejné moci vystupující v postavení orgánu veřejné moci, byla datová zpráva tímto okamžikem doručena v 12:00:06 EV13: Přihlásila se elektronická aplikace za pomocí systémového certifikátu ve smyslu 29 zákona č. 300/2008 Sb., v platném znění. Datová zpráva je nyní doručena. Případné dřívější datum doručení fikcí nebo doručení dodáním do schránky orgánu veřejné moci není dotčeno. 1/1

27 Datové schránky Doručenka datové zprávy Věc: Trestní oznámení ID zprávy: Typ zprávy: Veřejná datová zpráva Stav zprávy: Doručená Datum a čas doručení: v 11:15:57 Odesílatel: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Human Rights Defense z.s., Pražská 142, Chlumec nad Cidlinou, CZ smd99ty Právnická osoba Oprávněná osoba Adresát: ID schránky: Typ schránky: Vrchní státní zastupitelství v Praze, náměstí Hrdinů 1300/11, Praha 4, CZ uzcaety Orgán veřejné moci Zmocnění: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: JUDr. Lenka Bradáčová, Ph.D. Ano Události zprávy: v 11:11:47 EV0: Datová zpráva byla podána v 11:11:47 EV5: Datová zpráva byla dodána do datové schránky příjemce. Je-li příjemcem datové zprávy orgán veřejné moci vystupující v postavení orgánu veřejné moci, byla datová zpráva tímto okamžikem doručena v 11:15:57 EV12: Přihlásila se pověřená osoba s právem přístupu ke zprávě ve smyslu 8, odst. 6 zákona č. 300/2008 Sb., v platném znění. Datová zpráva je nyní doručena. Případné dřívější datum doručení fikcí nebo doručení dodáním do schránky orgánu veřejné moci není dotčeno. 1/1

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG vládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

ilhuman Rights Defense z.s. - NGO

ilhuman Rights Defense z.s. - NGO ilhuman Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG vládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG vládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

1 ZN 240/ Ing. Ladislava Kryžová Human Rights Defense z. s. NGO P.O.Box 8 Chlumec nad Cidlinou. 21. února 2019

1 ZN 240/ Ing. Ladislava Kryžová Human Rights Defense z. s. NGO P.O.Box 8 Chlumec nad Cidlinou. 21. února 2019 Okresní státní zastupitelství v Hradci Králové Ignáta Herrmanna 7, 50 14 Hradec Králové, Česká republika tel.: +40495540111, fax: +4049554015, e-mail: podatelna@osz.hrk.justice.cz, ID datové schránky:

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Doplňuji další skutečnosti k výše uvedeným č.j. Žádám, aby toto podání bylo doplněno k původnímu podání.

Doplňuji další skutečnosti k výše uvedeným č.j. Žádám, aby toto podání bylo doplněno k původnímu podání. Ing. Ladislava Kryžová Pražská 142, 503 51 Chlumec nad Cidlinou ------------------------------------------------------------------------------------------- Státní zemědělský intervenční fond RO Hradec

Více

Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové

Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové Zieglerova 189, PS 39, 500 39 Hradec Králové Tel.: 495 054 211, Fax: 495 512 946, E-mail: podatelna@ksz.hrk.justice.cz, ID datové schránky : p7jabdi 1 KZN

Více

Na vědomí : dle rozdělovníku Z důvodu zajištění důkazního materiálu. Věc : Stanovisko podle 36 správního řádu č. 500/2004 Sb.

Na vědomí : dle rozdělovníku Z důvodu zajištění důkazního materiálu. Věc : Stanovisko podle 36 správního řádu č. 500/2004 Sb. Ing. Pražská 142, 503 51 Chlumec nad Cidlinou -------------------------------------------------------------------------------------------- Krajské ředitelství Policie Královéhradeckého kraje odbor služby

Více

Human Rights Defense z. s. IČO: Pražská Chlumec nad Cidlinou 31. července 2018

Human Rights Defense z. s. IČO: Pražská Chlumec nad Cidlinou 31. července 2018 Okresní státní zastupitelství v Hradci Králové Ignáta Herrmanna 227, 502 14 Hradec Králové, Česká republika tel.: +420495540111, fax: +420495540152, e-mail: podatelna@osz.hrk.justice.cz, ID datové schránky:

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Na vědomí : dle rozdělovníku

Na vědomí : dle rozdělovníku Human Rights Defense z.s. KUKHK-PO-10/OP/2017 Droits de l Homme Defense z.s. Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970, www.hrd-ngo.com

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Ú s t a v n í s t í ž n o s t

Ú s t a v n í s t í ž n o s t Ústavní soud Joštova 8 660 83 Brno ID DS : z2tadw5 Naše č.j. : US-SZIF-167-18022019 Naše sp. zn. : SZIF-2018 Stěžovatel : Human Rights Defense z.s. NGO nevládní organizace francouzský ekvivalent : Droits

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Doručenka datové zprávy

Doručenka datové zprávy ID zprávy: 582139176 Datum a čas doručení: 7. 6. 2018 v 07:51:01 Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje, Ulrichovo náměstí 810/4, 50002 Hradec Králové, urnai6d OOP Broumov Ne 7. 6. 2018 v

Více

Ing. Ladislav Kryže zastoupen na základě plné moci

Ing. Ladislav Kryže zastoupen na základě plné moci Ing. Ladislava Kryžová Pražská 142, 503 51 Chlumec nad Cidlinou Ing. Ladislav Kryže zastoupen na základě plné moci FytAgro s.r.o. k rukám : Ing. Monika Nebeská jednatelka zodpovědná za účetnictví Rozběřice

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Usnesení. zastavuje, Odůvodnění

Usnesení. zastavuje, Odůvodnění ÚŘAD PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 tel.: 234 665 111, fax: 234 665 444 posta@uoou.cz, www.uoou.cz *UOOUX00DCS77* Čj. UOOU-09787/18-26 Usnesení Úřad pro ochranu osobních údajů,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

zastoupený na základě plné moci : Ing. Ladislava Kryžová právní zástupkyně Česká republika ID DS : w4rtyrt KOMUNIKACE POUZE EKEKTRONICKY

zastoupený na základě plné moci : Ing. Ladislava Kryžová právní zástupkyně Česká republika ID DS : w4rtyrt KOMUNIKACE POUZE EKEKTRONICKY Ing. Ladislav Kryže č.j. OSMI 1326/16 7/2016-Ucl Česká republika ID DS : tvpusy3 KOMUNIKACE POUZE EKEKTRONICKY zastoupený na základě plné moci : Ing. Ladislava Kryžová právní zástupkyně Česká republika

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Výzva k podání vysvětlení

Výzva k podání vysvětlení JID: PCR05ETRfo97117367 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Územní odbor Oddělení hospodářské kriminality Mrštíkova 541, 500 09 Hradec Králové Č. j. KRPH-78418-13/ČJ-2018-050281

Více