Human Rights Defense z.s. - NGO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Human Rights Defense z.s. - NGO"

Transkript

1 Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L IČ , Identifikátor datové schránky : smd99ty korespondenční adresa : P. O. BOX 8, Chlumec nad Cidlinou Vrchní státní zastupitelství k rukám : JUDr. Miluše Redlová Nám. Hrdinů Praha Na vědomí : dle rozdělovníku Z důvodu zajištění důkazního materiálu Náš případ : Vaše č.j. : 1 VZN 1691/ Ze dne : 6. září 2018 Doručeno dne : 16. září 2018 Naše č.j. : ZP-VSZ Přílohy dle textu Věc : Žádost o přezkoumání vyřízení podání Podle 16a odst. 7 zákona č. 283/1993 Sb., o státním zastupitelství žádáme o přezkoumání výše uvedeného č.j.

2 I. K procesní stránce věci Státní zástupkyně Vrchního státního zastupitelství v Praze JUDr. Miluše Redlová se v předmětném přípisu nechová jako státní zástupkyně, ale jako tisková mluvčí JUDr. Lukáše Vodičky. JUDr. Miluše Redlová napsala, že bylo odpovězeno a že je vše v pořádku. NGO poukazuje na právní skutečnost, že odpovídat se musí podle zákona a nikoli podle vlastní smyšlené dedukce. Hlavní právní fakt je ten, že JUDr. Miluše Redlová napíše, že je vše v pořádku, aniž by se na cokoliv JUDr. Lukáše Vodičky zeptala resp. JUDr. Lukáš Vodička nebyl vyslechnut. Trestní oznámení je pouze oznámení o podezření z trestné činnosti, které vychází z dosud známých faktů, které jsou přístupné a specifikace konkrétního trestného činu vychází z dokumentace na základě fictio iuris ( právní doměnka). Konkrétní porušení zákona stanovuje až PČR a státní zastupitelství po prošetření věci s tím, že PČR je schopna zajistit důkazní materiál, který nemůže zajistit oznamovatel TČ (trestného činu). II. Citace z trestního oznámení ze dne 14. srpna 2018 JUDr. Lukáš Vodička podezření z rozvracení republiky : Předmětný postup Krajského státního zastupitelství v Hradci Králové, zastoupené státním zástupcem JUDr. Lukášem Vodičkou je protizákonný a porušuje ústavní pořádek České republiky.

3 Na základě výše uvedených skutečností NGO konstatuje, že JUDr. Lukáš Vodička v souladu s ústavním pořádkem ČR porušil zejména čl. 10 Ústavy ČR a podle Evropské úmluvy o lidských právech Rady Evropy čl. 6 právo na spravedlivý proces, se řádně nevypořádal se všemi námitkami a nevypracoval kompletní odůvodnění. Zároveň je podezření, že JUDr. Lukáš Vodička je spolupachatelem porušování čl. 6 Evropské Úmluvy o lidských právech Rady Evropy, která je součástí českého právního řádu. Je podezření, že JUDr. Lukáš Vodička podporuje podezřelou aktivitu organizované skupiny na Krajském ředitelství Policie ČR Královéhradeckého kraje, u které je podezření na snahu rozvrátit ústavní zřízení ČR ve smyslu rozvracení republiky podle 310 TZ. Je podezření, že organizovaná skupina je řízená ředitelem KŘ PČR královéhradeckého kraje plk. JUDr. Davidem Fulkou. Je podezření na další členy organizované skupiny ve složení npor. Ing. Bc. Eduard Petiška, por. Ing. Miroslav Jaroš, policista XY (policista pracující v jedné kanceláři s por. Ing. Miroslavem Jarošem), policistka O... (podepsaná na úředním záznamu dne 14. května 2018) KŘ PČR Královéhradeckého kraje, oddělení hospodářské kriminality, dále Mjr. Mgr. Zbyněk Cimmer vedoucí oddělení vnitřní kontroly KŘ PČR Královéhradeckého kraje a por. Bc. Petr Desenský vyřizující policista podání. Dále je podezření na další tolerující a podporující členy organizované skupiny ve složení JUDr. Lukáš Vodička státní zástupce Krajského státního zastupitelství v Hradci Králové, Mgr. Martin Prokop dozorující státní zástupce Okresního státního zastupitelství v Hradci

4 Králové a JUDr. Miluše Redlová státní zástupkyně Vrchního státního zastupitelství v Praze. Státní zástupce se podle 367 TZ hodnověrným způsobem dozvěděl o situaci na Krajském ředitelství PČR Královéhradeckého kraje. Je podezření, že JUDr. Lukáš Vodička podporuje činnost organizované skupiny, která de facto provozuje rozvracení ústavního zřízení České republiky ve smyslu podezření z trestného činu rozvracení republiky podle 310 TZ. Současně je podezření, že si JUDr. Lukáš Vodička přivydělává přijímáním úplatků od holandského podnikatele p. Jana Bruinsmy, který byl v souvisejících trestních oznámeních označen jako podezřelý z návodce TČ, resp. Objednavatel TČ jako celku (protože je solventní podplatit TČ jako celek) za zasílání korespondence oznamovatelům TČ s cílem, aby oznamovatelům TČ znechutila jakýkoliv pokus o nápravu a řešení situace, což ale nebude účinné u NGO. Zákaz kamerového záznamu pro oznamovatele trestního oznámení, nevydání úředního záznamu a neodbornost vyšetřovatele je základním porušením práva na spravedlivý proces podle čl. 6 Evropské úmluvy i lidských právech Rady Evropy, která je součástí českého právního řádu. Doplnění faktů : Při doplňování trestních oznámení č.j. KRPH /TČ na Krajském ředitelství Policie Královéhradeckého kraje dne 14. května 2018, komisař por. Ing. Miroslav Jaroš prokázal, že je absolutně neodborný pro

5 řešení trestních oznámení. Důkaz je v pokládání otázek. Kdyby byl por. Ing. Miroslav Jaroš dostatečně odborný, tak by nepokládal nesmyslné otázky. Dále, kdyby por. Ing. Miroslav Jaroš nezakázal kamerový záznam, tak by zdokumentoval svoji vlastní neverbální komunikaci, především svoji nechápavost dané problematiky. Por. Ing. Miroslav Jaroš prokázal, že nemá povědomí o řízení před Státním zemědělským intervenčním fondem a nerozumí ani podstatě zákona o zemědělství č. č Sb. a o SZIF č. 256/2000 Sb. Por. Ing. Miroslav Jaroš dokonce prokázal, že nezná ani podstatu správního řízení a správního řádu č. 500/2004 Sb. Por. Ing. Miroslav Jaroš prokázal, že nemá žádné znalosti o zemědělství a zemědělské výrobě pro řešení případu. Por. Ing. Miroslav Jaroš prokázal, že nemá žádné povědomí o funkčnosti zemědělské firmy o velikosti ha. Por. Ing. Miroslav Jaroš dokonce tvrdil, že podle mapy neumí dojet na pole. K tomu je možno dodat, že ještě, že se dnes mzda posílá elektronickým bankovnictvím, protože po. Ing. Miroslav Jaroš by se svými orientačními schopnostmi netrefil do pokladny pro výplatu.

6 III. ZAJIŠTĚNÍ ODBORNOSTI VYŠETŘOVÁNÍ NGO trvá na zajištění odbornosti řešení případu SZIF jako celku. Právní úprava : Trestní řád č. 141/1961 Sb. 1 - Účel zákona Účelem trestního řádu je upravit postup orgánů činných v trestním řízení tak, aby trestné činy byly náležitě zjištěny a jejich pachatelé podle zákona spravedlivě potrestáni. Řízení přitom musí působit k upevňování zákonnosti, k předcházení a zamezování trestné činnosti, k výchově občanů v duchu důsledného zachovávání zákonů a pravidel občanského soužití i čestného plnění povinností ke státu a společnosti. 2 - Základní zásady trestního řízení odst. 4 Trestní věci musí projednávat urychleně bez zbytečných průtahů; Trestní věci projednávají s plným šetřením práv a svobod zaručených Listinou základních práv a svobod a mezinárodními smlouvami o lidských právech a základních svobodách, jimiž je Česká republika vázána; při provádění úkonů trestního řízení lze do těchto práv osob, jichž se takové úkony dotýkají, zasahovat jen v odůvodněných případech na základě zákona a v nezbytné míře pro zajištění účelu trestního řízení. Odst. 5 Orgány činné v trestním řízení postupují v souladu se svými právy a povinnostmi uvedenými v tomto zákoně a za součinnosti stran tak, aby byl zjištěn skutkový stav věci, o němž nejsou důvodné pochybnosti, a to v rozsahu, který je nezbytný pro jejich rozhodnutí. V přípravném řízení orgány činné v trestním řízení objasňují způsobem uvedeným v tomto zákoně i bez návrhu stran stejně pečlivě okolnosti svědčící ve prospěch i v neprospěch osoby, proti níž se řízení vede. V řízení před soudem státní zástupce a obviněný mohou na podporu svých stanovisek navrhovat a provádět důkazy.

7 Státní zástupce je povinen dokazovat vinu obžalovaného. To nezbavuje soud povinnosti, aby sám doplnil dokazování v rozsahu potřebném pro své rozhodnutí. NGO trvá na odbornosti vyšetřování a proto žádá, aby Krajské státní zastupitelství použilo právní úpravu zákona o státním zastupitelství č. 283/1993 Sb. a zákona o Státním zemědělském intervenčním fondu č. 256/2000 Sb a právní úpravu trestního řádu č. 141/1961 Sb. Právní úprava : Zákon o státním zastupitelství č. 283/1993 Sb. 1 odst. 1 Zřizuje se státní zastupitelství jako soustava úřadů státu, určených k zastupování státu při ochraně veřejného zájmu ve věcech svěřených zákonem do působnosti státního zastupitelství. 2 odst. 1 Státní zastupitelství je při výkonu své působnosti povinno využívat prostředky, které mu poskytuje zákon. 2 odst. 2 Státní zastupitelství při výkonu své působnosti dbá, aby každý jeho postup byl v souladu se zákonem, rychlý, odborný a účinný; svoji působnost vykonává nestranně, respektuje a chrání přitom lidskou důstojnost, rovnost všech před zákonem a dbá na ochranu základních lidských práv a svobod. 4 odst. 2 Státní zastupitelství se v souladu se svou zákonem stanovenou působností podílí na prevenci kriminality a poskytování pomoci obětem trestných činů.

8 Zákon o státním zemědělském intervenčním fondu č. 256/2000 Sb. 10 Dozorčí rada 10 odst. 1 Dozorčí rada je kontrolním orgánem Fondu. Dozorčí rada kontroluje činnost a hospodaření Fondu a jeho orgánů. Dozorčí rada při své činnosti písm. a) kontroluje naplňování poslání Fondu a veškerou činnost Fondu a jeho orgánů NGO trvá na odbornosti vyšetřování a proto žádá, aby Krajské státní zastupitelství použilo právní úpravu zákona o státním zastupitelství č. 283/1993 Sb. a zákona o Státním zemědělském intervenčním fondu č. 256/2000 Sb a právní úpravu trestního řádu č. 141/1961 Sb. za účelem zjištění skutečného stavu věci na pracovišti SZIF Hradec Králové. Předseda Dozorčí rady SZIF má dostatečné zákonné pravomoci k provedení hloubkové kontroly na pracovišti SZIF Hradec Králové ve smyslu podaných trestních oznámení. Poslanec Ing. Pavel Kováčík je vysoce profesně erudovaný odborník na zemědělskou problematiku a to jak místního charakteru tak i zemědělskou problematiku EU. NGO zdůrazňuje, že pro řešení předmětné problematiky por. Ing. Miroslav Jaroš má limitované schopnosti a nemůže mít opovážlivost se srovnávat ve znalostech zemědělské problematiky předsedovi Dozorčí rady SZIF.

9 Na základě výše uvedených skutečností NGO žádá podle 16a odst. 7 zákona č. 283/1993 Sb., o státním zastupitelství o přezkoumání výše uvedeného usnesení a písemné vyrozumění. V Chlumci nad Cidlinou Ing. Ladislava Kryžová dne 19. září 2018 statutární orgán - předsedkyně

10 Rozdělovník : na vědomí Pozn. Podle pravidel Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku vnitrostátní opravné prostředky slouží k tomu, aby stát měl možnost zjednat nápravu na vnitrostátní úrovni a věc nemusela být předkládána k mezinárodnímu řízení. Z těchto důvodů je věc zaslána na vědomí dle rozdělovníku, z důvodu zajištění důkazního materiálu, že všichni o situaci věděli, nápravu nezjednali a proto si Česká republika následně nemůže stěžovat, že bude vyplácet odškodnění a stane se zdrojem negativní publicity při mezinárodním řízení. Nejvyšší státní zástupce JUDr. Pavel Zeman JUDr. Jiří Hajda kabinet nejvyššího státního zástupce oddělení právních a kárných agend, stížností a vztahů k veřejnosti Vrchní státní zástupce JUDr. Lenka Bradáčová, Ph.D. JUDr. Alexandr Pumprla Okresní státní zástupce Ing. Miroslav Toman, CSc. ministr Ing. Martin Šebestyán, MBA Generální ředitel Nejvyšší státní zastupitelství Jezuitská 585/ Brno Nejvyšší státní zastupitelství Jezuitská 585/ Brno Vrchní státní zastupitelství v Praze Nám. Hrdinů Praha Okresní státní zastupitelství Ignáta Herrmanna 227/ Hradec Králové Ministerstvo zemědělství Těšnov 65/ Praha 1 Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách Praha 1

11 Ing. Pavel Kováčík Předseda Dozorčí rady SZIF Ing. Karel Kratochvíle Místopředseda Dozorčí rady SZIF Ing. Aleš Sobel ředitel RO Plk. JUDr. David Fulka ředitel Por. Ing. Miroslav Jaroš komisař Oddělení hospodářské kriminality Ing. Karel Kratochvíle Místopředseda Dozorčí rady SZIF senátor Ing. Pavel Kováčík Předseda Dozorčí rady SZIF poslanec Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách Praha 1 Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách Praha 1 Státní zemědělský intervenční fond Ve Smečkách Praha 1 Krajské ředitelství Policie Královéhradeckého kraje Ulrichovo nám. 810/ Hradec Králové Krajské ředitelství Policie Královéhradeckého kraje Ulrichovo nám. 810/ Hradec Králové Senát Parlamentu České republiky Valdštejnské nám. 17/ Praha 1 Poslanecká sněmovna parlamentu Sněmovní Praha 1

12 Datové schránky Datová schránka: Uživatel: smd99ty, Human Rights Defense z.s. Ladislava Kryžová Odeslaná zpráva - Detail zprávy Věc: Žádost o přezkoumání vyřízení podání ID zprávy: Typ zprávy: Dodaná datová zpráva do vlastních rukou Datum a čas dodání: v 06:59:29 Adresát: Česká republika - Kancelář Senátu, Valdštejnské náměstí 17/4, Praha 1, CZ ID schránky: 44iaeqj Typ schránky: OVM Odesílající osoba: Oprávněná osoba Zmocnění: Odstavec: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Přílohy: complet žádost o přezkoumáná Redlová.pdf (97,47 kb) 1/1

13 Datové schránky Datová schránka: Uživatel: smd99ty, Human Rights Defense z.s. Ladislava Kryžová Odeslaná zpráva - Detail zprávy Věc: Žádost o přezkoumání vyřízení podání ID zprávy: Typ zprávy: Doručená datová zpráva do vlastních rukou Datum a čas doručení: v 06:50:04 Adresát: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, CZ yphaax8 OVM Oprávněná osoba Zmocnění: Odstavec: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Přílohy: complet žádost o přezkoumání.pdf (952,04 kb) 1/1

14 Datové schránky Datová schránka: Uživatel: smd99ty, Human Rights Defense z.s. Ladislava Kryžová Odeslaná zpráva - Detail zprávy Věc: Žádost o přezkoumání vyřízení podání ID zprávy: Typ zprávy: Doručená datová zpráva do vlastních rukou Datum a čas doručení: v 06:57:26 Adresát: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Nejvyšší státní zastupitelství, Jezuitská 585/4, Brno, CZ 5smaetu OVM Oprávněná osoba Zmocnění: Odstavec: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Přílohy: complet žádost o přezkoumání.pdf (952,04 kb) 1/1

15 Datové schránky Datová schránka: Uživatel: smd99ty, Human Rights Defense z.s. Ladislava Kryžová Odeslaná zpráva - Detail zprávy Věc: Žádost o přezkoumání vyřízení podání ID zprávy: Typ zprávy: Doručená datová zpráva do vlastních rukou Datum a čas doručení: v 06:57:06 Adresát: Okresní státní zastupitelství v Hradci Králové, Ignáta Herrmanna 227/2, Hradec Králové, CZ ID schránky: cdcah52 Typ schránky: OVM Odesílající osoba: Oprávněná osoba Zmocnění: Odstavec: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Přílohy: complet žádost o přezkoumání.pdf (952,04 kb) 1/1

16 Datové schránky Datová schránka: Uživatel: smd99ty, Human Rights Defense z.s. Ladislava Kryžová Odeslaná zpráva - Detail zprávy Věc: Žádost o přezkoumání vyřízení podání ID zprávy: Typ zprávy: Doručená datová zpráva do vlastních rukou Datum a čas doručení: v 09:00:34 Adresát: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Státní zemědělský intervenční fond, Ve Smečkách 801/33, Praha 1, CZ jn2aiqd OVM Oprávněná osoba Zmocnění: Odstavec: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Přílohy: complet žádost o přezkoumání.pdf (952,04 kb) 1/1

17 Datové schránky Datová schránka: Uživatel: smd99ty, Human Rights Defense z.s. Ladislava Kryžová Odeslaná zpráva - Detail zprávy Věc: Žádost o přezkoumání vyřízení podání ID zprávy: Typ zprávy: Doručená datová zpráva do vlastních rukou Datum a čas doručení: v 06:56:57 Adresát: ID schránky: Typ schránky: Odesílající osoba: Vrchní státní zastupitelství v Praze, náměstí Hrdinů 1300/11, Praha 4, CZ uzcaety OVM Oprávněná osoba Zmocnění: Odstavec: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Přílohy: complet žádost o přezkoumání.pdf (952,04 kb) 1/1

18 Datové schránky Datová schránka: Uživatel: smd99ty, Human Rights Defense z.s. Ladislava Kryžová Odeslaná zpráva - Detail zprávy Věc: Žádost o přezkoumání vyřízení podání ID zprávy: Typ zprávy: Dodaná datová zpráva do vlastních rukou Datum a čas dodání: v 06:59:29 Adresát: Česká republika - Kancelář Senátu, Valdštejnské náměstí 17/4, Praha 1, CZ ID schránky: 44iaeqj Typ schránky: OVM Odesílající osoba: Oprávněná osoba Zmocnění: Odstavec: Naše čís. jednací: Naše spisová zn.: Vaše čís. jednací: Vaše spisová zn.: K rukám: Do vlastních rukou: Ano Přílohy: complet žádost o přezkoumáná Redlová.pdf (97,47 kb) 1/1

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG vládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG vládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG vládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

ilhuman Rights Defense z.s. - NGO

ilhuman Rights Defense z.s. - NGO ilhuman Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

1 ZN 240/ Ing. Ladislava Kryžová Human Rights Defense z. s. NGO P.O.Box 8 Chlumec nad Cidlinou. 21. února 2019

1 ZN 240/ Ing. Ladislava Kryžová Human Rights Defense z. s. NGO P.O.Box 8 Chlumec nad Cidlinou. 21. února 2019 Okresní státní zastupitelství v Hradci Králové Ignáta Herrmanna 7, 50 14 Hradec Králové, Česká republika tel.: +40495540111, fax: +4049554015, e-mail: podatelna@osz.hrk.justice.cz, ID datové schránky:

Více

Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové

Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové Zieglerova 189, PS 39, 500 39 Hradec Králové Tel.: 495 054 211, Fax: 495 512 946, E-mail: podatelna@ksz.hrk.justice.cz, ID datové schránky : p7jabdi 1 KZN

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Na vědomí : dle rozdělovníku Z důvodu zajištění důkazního materiálu. Věc : Stanovisko podle 36 správního řádu č. 500/2004 Sb.

Na vědomí : dle rozdělovníku Z důvodu zajištění důkazního materiálu. Věc : Stanovisko podle 36 správního řádu č. 500/2004 Sb. Ing. Pražská 142, 503 51 Chlumec nad Cidlinou -------------------------------------------------------------------------------------------- Krajské ředitelství Policie Královéhradeckého kraje odbor služby

Více

Na vědomí : dle rozdělovníku

Na vědomí : dle rozdělovníku Human Rights Defense z.s. KUKHK-PO-10/OP/2017 Droits de l Homme Defense z.s. Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970, www.hrd-ngo.com

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z. s. IČO: Pražská Chlumec nad Cidlinou 31. července 2018

Human Rights Defense z. s. IČO: Pražská Chlumec nad Cidlinou 31. července 2018 Okresní státní zastupitelství v Hradci Králové Ignáta Herrmanna 227, 502 14 Hradec Králové, Česká republika tel.: +420495540111, fax: +420495540152, e-mail: podatelna@osz.hrk.justice.cz, ID datové schránky:

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Rozdělovník : na vědomí

Rozdělovník : na vědomí Rozdělovník : na vědomí Pozn. Podle pravidel Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku vnitrostátní opravné prostředky slouží k tomu, aby stát měl možnost zjednat nápravu na vnitrostátní úrovni a

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Doručenka datové zprávy

Doručenka datové zprávy ID zprávy: 582139176 Datum a čas doručení: 7. 6. 2018 v 07:51:01 Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje, Ulrichovo náměstí 810/4, 50002 Hradec Králové, urnai6d OOP Broumov Ne 7. 6. 2018 v

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Výzva k podání vysvětlení

Výzva k podání vysvětlení JID: PCR05ETRfo97117367 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Územní odbor Oddělení hospodářské kriminality Mrštíkova 541, 500 09 Hradec Králové Č. j. KRPH-78418-13/ČJ-2018-050281

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Usnesení. zastavuje, Odůvodnění

Usnesení. zastavuje, Odůvodnění ÚŘAD PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 tel.: 234 665 111, fax: 234 665 444 posta@uoou.cz, www.uoou.cz *UOOUX00DCS77* Čj. UOOU-09787/18-26 Usnesení Úřad pro ochranu osobních údajů,

Více

Doplňuji další skutečnosti k výše uvedeným č.j. Žádám, aby toto podání bylo doplněno k původnímu podání.

Doplňuji další skutečnosti k výše uvedeným č.j. Žádám, aby toto podání bylo doplněno k původnímu podání. Ing. Ladislava Kryžová Pražská 142, 503 51 Chlumec nad Cidlinou ------------------------------------------------------------------------------------------- Státní zemědělský intervenční fond RO Hradec

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Ú s t a v n í s t í ž n o s t

Ú s t a v n í s t í ž n o s t Ústavní soud Joštova 8 660 83 Brno ID DS : z2tadw5 Naše č.j. : US-SZIF-167-18022019 Naše sp. zn. : SZIF-2018 Stěžovatel : Human Rights Defense z.s. NGO nevládní organizace francouzský ekvivalent : Droits

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Oznámení o zahájení řízení

Oznámení o zahájení řízení Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: +420 222 871 620 fax: +420 222 871 765 e-mail: info@szif.cz; www.szif.cz Státní zemědělský intervenční fond Vyhotovil/a: Petr Havelka Regionální odbor: Hradec Králové

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Č. j. KRPH /TČ Hradec Králové 19. února 2019 Počet stran: 3. Výzva k podání vysvětlení podle 158 odst.

Č. j. KRPH /TČ Hradec Králové 19. února 2019 Počet stran: 3. Výzva k podání vysvětlení podle 158 odst. JID: PCR05ETRfo97402421 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje Odbor obecné kriminality SKPV Ulrichovo náměstí 810, 501 01 Hradec Králové Č. j. KRPH-108219-27/TČ-2018-050070

Více

Ing. Ladislav Kryže zastoupen na základě plné moci

Ing. Ladislav Kryže zastoupen na základě plné moci Ing. Ladislava Kryžová Pražská 142, 503 51 Chlumec nad Cidlinou Ing. Ladislav Kryže zastoupen na základě plné moci FytAgro s.r.o. k rukám : Ing. Monika Nebeská jednatelka zodpovědná za účetnictví Rozběřice

Více

zastoupený na základě plné moci : Ing. Ladislava Kryžová právní zástupkyně Česká republika ID DS : w4rtyrt KOMUNIKACE POUZE EKEKTRONICKY

zastoupený na základě plné moci : Ing. Ladislava Kryžová právní zástupkyně Česká republika ID DS : w4rtyrt KOMUNIKACE POUZE EKEKTRONICKY Ing. Ladislav Kryže č.j. OSMI 1326/16 7/2016-Ucl Česká republika ID DS : tvpusy3 KOMUNIKACE POUZE EKEKTRONICKY zastoupený na základě plné moci : Ing. Ladislava Kryžová právní zástupkyně Česká republika

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka Nové Město nad Metují NMNM/6777/2018/ODSH/TriR/37 R. Tříska/

Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka Nové Město nad Metují NMNM/6777/2018/ODSH/TriR/37 R. Tříska/ Městský úřad Nové Město nad Metují Odbor správní Oddělení dopravy a silničního hospodářství náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka Nové Město

Více

usnesení Obvodního soudu pro Prahu 6 sp. zn. 3 T 160/2013 ze

usnesení Obvodního soudu pro Prahu 6 sp. zn. 3 T 160/2013 ze Ústavní soud 10. února 2015 Brno, Joštova 8 Stěžovatel: Jiří Blažek, K parku 733 164 00 Praha 6 Nebušice Zastoupen: Mgr. Pavlem Krasem, V Jirchářích 60/6 400 01 Ústí nad Labem Orgány veřejné moci: 1. Policie

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Věc : Rozklad proti rozhodnutí Ministerstva zemědělství podle 152 správního řádu č. 500/2004 Sb. Přílohy : dle textu

Věc : Rozklad proti rozhodnutí Ministerstva zemědělství podle 152 správního řádu č. 500/2004 Sb. Přílohy : dle textu Ing. Ladislava Kryžová P.O.BOX 33 503 51, Chlumec nad Cidlinou -------------------------------------------------------------------------------------------- Ministerstvo zemědělství Těšnov 65/17 110 00

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více