Zápis ze 45. schůze VV PŠS ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze 45. schůze VV PŠS ze dne"

Transkript

1 Zápis ze 45. schůze VV PŠS ze dne Přítmni: J. Hruška, J. Kvář, R. Wadura, P. Háse, V. Pivňka Hsté: M. Partl, R. Přibylvá, V. Sukup, J. Prkpvá, L. Vlasák Omluveni: J. Krpík, R. Kubíček, V. Rut Nemluven: - Schůze se knala v hrací místnsti Unichess, U Průhnu 24, Praha 7. Byla zahájena v 18:15 a uknčena v 21:45. Prgram: 1. Představení nvých psil (J. Prkpvá, L. Vlasák) 2. Infrmace hlasvání per rllam 3. Kntrla plnění úklů 4. Infrmace z kmisí (Předsedvé kmisí) - STK, KM, TMK, KR, KMK, KD 5. Aktuálně řešená témata (pkud nebudu pkryta v infrmacích z kmisích) - půjčvání svazvéh materiálu - ustavení disciplinární kmise - ptvrzení pdmínek pr žádst dtaci z magistrátu - šklení Swiss managera - výběrvé řízení na turnaje (STK, KM) - zrušení staréh webu - rekapitulace mžných změn v sutěžích družstev pr revizi d STK 6. Různé 1. Představení nvých psil Na úvd schůze J. Hruška krátce představil nvé psily PŠS, a t: Jiřinu Prkpvu, která bude zastávat funkci webmastera webvých stránek PŠS a vyknávat administrativní činnsti pr PŠS, Lukáše Vlasáka, který pvede TCM (viz také bd 2). J. Hruška infrmval, že ba mají zkušensti z šachvéh dění (J. Prkpvá je mj. mezinárdní rzhdčí a předsedkyně KR ŠSČR, L. Vlasák je trenér dětí a mládeže, člen KM PŠS) a vyjádřil přesvědčení, že budu přínsem pr PŠS. 2. Infrmace hlasvání per rllam R. Kubíček inicival dne hlasvání VV per rllam hledně schválení Lukáše Vlasáka jak veducíh TCM pr PŠS. Hlasvání prběhl ve dnech s následujícím výsledkem: jednmyslně schválen. Usnesení per rllam ze dne : VV suhlasí s tím, aby Lukáš Vlasák byl jmenván manažerem TCM pr rk 2018.

2 3. Kntrla plnění úklů Úkl 36/3: VV ulžil předsedvi KD připravit metdiku pr ddíly, jak žádat hl. m. Prahu (resp. městské části) dtace. Termín: Další krky: Vzhledem ke specifikům dtačních prgramů jedntlivých pskytvatelů ulžil VV předsedvi KD připravit puze becné zásady/infrmace, na c si mají ddíly při přípravě žádstí dtace dát pzr. ČÁSTEČNĚ SPLNĚNO V. Pivňka zaslal návrh, ke kterému se VV vyjádří d příštíh VV. Úkl 41/5: VV ulžil R. Kubíčkvi prtřídit seznam trenérů zveřejněných na webvých stránkách PŠS na základě jejich zpětné vazby tak, aby tam byli uvedeni puze ti, kteří mají zájem trénvat zájemce z řad veřejnsti. Termín: POSUN TERMÍNU d knce dubna 2018 ve splupráci s J. Prkpvu R. Wadura rvněž shrnul úkly pr VV a jedntlivé kmise z knference PŠS, a t: VV: uskutečnit anketu mezi ddíly směrech a zdrjích (kapacitách) dalšíh rzvje PŠS R. Wadura: věřit termíny pr schválení a zveřejnění účetní závěrky - R. Wadura infrmval, že pr splky platí ustanvení zákna veřejných rejstřících, že finanční výsledky musí být zveřejněny ve Sbírce listin d 1 měsíce d jejich schválení nejvyšším rgánem (v případě PŠS knferencí), nejpzději však d knce následujícíh rku. Žádný další předpis (ani NOZ ani zákn účetnictví) nestanví další termín pr schválení finančních výsledků a nic tedy nebrání tmu, aby knference PŠS byla i nadále na začátku prsince. KR: zjistit zájem a mžnsti pr rganizaci šklení pr práci s prgramem Swiss Manager; STK: zvážit psunutí termínu pr přihlášky družstev v pražských sutěžích, zaznamenávání a zveřejňvání partií Přebru Prahy družstev a znvu zvážit psílání výsledky na FIDE ELO p měsících; STK: dřívější znamvání výše pkut ze sutěží družstev. Plnění úklů pr KR a STK viz níže zprávy z jedntlivých kmisí, resp. bd Infrmace z kmisí (Předsedvé kmisí) KR P. Háse infrmval, že prběhl šklení rzhdčích dle nvých pravidel FIDE a seminář rzhdčích spjený s rzdělením rzhdčích pr pražské sutěže družstev. Dále P. Háse infrmval, že v pražských sutěžích družstev byl více nebsazených zápasů kvůli nemcem. Na základě pdnětu R. Přibylvé na knferenci PŠS byl na VV dhdnut, že bude zrganizván speciální šklení rzhdčích na pužívání prgramu Swiss manager (zajistí J. Prkpvá) V rce 2018 rvněž prběhne šklení rzhdčích 1. třídy rganizvané ŠSČR. STK (infrmval J. Kvář) Prbíhá sutěž družstev bez významnějšíh incidentu s výjimku th, že družstva TJ Kbylisy B - ŠO TJ Dukla Praha B nepžádala řídícíh sutěže přelžení svéh zápasu v přebrvé skupině, viz bd 5 (ustavení disciplinární kmise).

3 Připravují se prpzice Rejfířva memriálu (Pražský přebr jedntlivců), který se bude knat ve dnech v Tyršvě dmě. STK prvede výběrvé řízení na přadatele Přebru Prahy v rapidu jedntlivců a 4-členných družstev. R. Přibylvá infrmvala, že se bude knat Memriál Věry Menčíkvé ve Střešvické vzvně. Zárveň vyjádřila zájem zařazení uvedenéh turnaje jak Přebru Prahy jedntlivců v rapidu. V.Pivňka ptvrdil zájem uspřádání Přebru Prahy v rapid šachu družstev, který v minulsti již deklarval. KM (z důvdu nepřítmnsti V. Ruta infrmval L. Vlasák) Přebr Prahy družstev ml. žáků bude dne a Finále junirů H18-20 bude V. Pivňka a R. Přibylvá kritizvali, že nejsu ještě zveřejněny prpzice a nebyl zřejmé, zda byl vypsán výběrvé řízení. VV ulžil KM zjednat nápravu. J. Prkpvá udělá fyzicku inventuru phárů pr sutěže dětí a mládeže. Z turnajů: Prběhl Přebr Prahy škl (v jedntlivých kategriích zvítězili ZŠ Curie, Mensa Gymnázium a Gymnázium Jana Keplera); Prbíhají Přebr Prahy družstev st. žáků a Přebr Prahy jedntlivců dětí a mládeže. Účastníci si stěžují, že nebyly pslány výsledky Přebru Prahy mládeže v rapid šachu na zápčet ELO. Uvedená situace byla v minulsti již urgvána u rzhdčíh M. Krečka, ale pětvně k tmu nedšl. J. Prkpvá zajistí kamžité pslání výsledků. Prběhla Olympiáda dětí a mládeže družstv Prahy bsadil 4. míst, Karin Němcvá vyhrála kategrii dívek. TMK ŠSČR sdělil pdmínky pr čerpání dtace TCM (Prjekt KTCM Vybraní účastníci TCM budu rzdělení d 3 tréninkvých skupin dle věku a výknnsti (mezi trenéry budu mj. P. Michalík, M. Petr, T. Kraus). Nvě se budu mci sustředění účastnit puze hráči z listiny talentů. Ta bude průběžně aktualizvaná. L. Vlasák nadefinue nvá pravidla fungvání pražskéh TCM stanví kritéria pr výběr talentů, na základě kterých připraví listinu talentů. Dále zveřejní pdmínky, za kterých se bude čerpat pdpra. L. Vlasák má pslat M. Vkáčvi seznam trénvaných d knce března. R. Kubíček dále infrmval: v rce 2018 se bude přádat šklení trenérů 1. třídy (10 lidí přihlášen, je ptřeba ještě 5), na pdzim pak ŠSČR zrganizuje i šklení trenérů 2. třídy, šklení trenérů 3. třídy mají na starsti KŠS (prbíhají diskuse případném sjedncení pd ŠSČR tak, aby byla zaručena stejná kvalita) ŠSČR dále plánuje vytvřit mapu trenérů L. Vlasák má za úkl dělat skauting za Prahu (vybírat děti na dpručení krajů pr reprezentaci, cílem je vytvřit skupinu dětí, které budu denně trénvat s prfesinálním trenérem). M. Vkáč připraví testy pr krajské TMK.

4 KMK J. Hruška infrmval, že se má zrušit starý web ŠSČR k a je nutné přesunut všechny subry na nvý web J. Prkpvá má za úkl aktualizvat dkazy stránek PŠS. J. Prkpvá zahájila činnst webmastera PŠŠ. U pražských webvých stránek je stále prblém s rychlstí načítání, které je způsbenu pmalu dezvu serveru. Prbíhá analýza mžnsti přechdu k jinému pskytvateli. Bude ptřeba šetřit z phledu GDPR plugin webvých stránek PŠS, který bude vyžadvat suhlas se sběrem infrmací návštěvnících (Ggle analytics). KD V prsinci 2017 byla pdána žádst dtaci magistrátu hl. m. Prahy na Přebr Prahy zamítnuta. Prgram I. (trenérská činnst, prnájem cizích prstr, materiál) byl vypsán magistrátem hl. m. Prahy: je ptřeba připravit žádst a pdat ji d (V. Pivňka, J. Hruška, J. Kvář, R. Wadura, J. Prkpvá), cílem je ji zjedndušit (bez spluúčasti, větší flexibilita), bude nutn ji schválit VV per rllam. Hrmadný nákup materiálu prběhl (využily h všechny ddíly, které bdržely dtaci hl.m. Prahy plus něklik dalších pražských i mimpražských ddílů). V lednu prběhl první předběžné vyúčtvání dtace hl. m. Prahy. J. Hruška připravil metdiku k správnému vyúčtvání dtace, nicméně ve vyúčtvání jsu stále chyby. J. Hruška prbere nedstatky s J. Prkpvu, která je vykmunikuje s ddíly. 5. Aktuálně řešená témata půjčvání svazvéh materiálu (KM) půjčvání kmerčně neb zdarma: Usnesení 45/1: VV schvaluje půjčvání svazvéh materiálu za následujících pdmínek pr akce PŠS a akce dětí a mládeže rganizvané pražskými ddíly zdarma. Ostatní akce dle sazeb ŠSČR. Jednmyslně SCHVÁLENO ustavení disciplinární kmise: Družstva TJ Kbylisy B - ŠO TJ Dukla Praha B v přebrvé skupině nepžádala řídícíh sutěže změnu termínu. M. Paulvič jak veducí skupiny upzrnil řídícíh sutěže. STK nejdřív navrhvala v suladu s článkem Sutěžníh řádu (nedstavení se k zápasu) prhlásit výsledek zápasu za kntumační prhru bu družstev s výsledkem 0:0. Následně pvlila dhrání, nicméně pdala pdnět k dřešení případu před disciplinární kmisí PŠS. K bdbnému případu dšl ve III. třídě u zápasu Skl Praha Vršvice G - SK OAZA Praha G, kdy byla žádst přelžení zaslána řídícímu sutěže krátce před zápasem. Bude tedy ustavena disciplinární kmise (předběžně navrhnuti V. Sukup, J. Prkpvá a P. Vaněk) p bdržení suhlasu všech navrhvaných členů VV schválí ad-hc disciplinární kmisi PŠS pr výše uvedené případy.

5 rekapitulace mžných změn v sutěžích družstev pr revizi d STK: Byl dhdnut, že bude zrganizvána mimřádná schůze STK s účastí předsedy PŠS, kde se prberu případné změny navrhvané na knferenci PŠS, viz výše bd 3. (v druhé plvině dubna) 6. Různé J. Kvář infrmval, že byl za PŠS pdán přiznání k dani z příjmů právnických sb a přiznání plátce daně z příjmů fyzických sb. Knečný výsledek čerpání rzpčtu PŠS za rk 2017 je ,42 Kč. Usnesení 45/2: VV knstatuje, že zápis z 44. schůze bjektivně zaznamenal průběh jednání. Termín 46. schůze VV PŠS nebyl przatím stanven. Zapsal dne : R. Wadura Ověřil: J. Hruška

Zápis z 37. schůze VV PŠS ze dne

Zápis z 37. schůze VV PŠS ze dne Zápis z 37. schůze VV PŠS ze dne 28. 6. 2016 Přítmni: J.Hruška, R. Kubíček, J.Kvář, V. Pivňka, R.Wadura, P. Háse, V. Rut Hsté: M. Partl Omluveni: J. Krpík Schůze se knala v hrací místnsti Unichess, U Průhnu

Více

Zpráva o činnosti výkonného výboru Pražského šachového svazu

Zpráva o činnosti výkonného výboru Pražského šachového svazu Zpráva o činnosti výkonného výboru Pražského šachového svazu Zpracováno dne: 25.11.2018, Předseda PŠS Výkonný výbor (dále jen VV) pracoval v roce 2018 ve složení: předseda Jan Hruška, místopředseda Jan

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16.6. 2006 v Praze

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16.6. 2006 v Praze Z á p i s ze zasedání výknnéh výbru ČKA, knanéh dne 16.6. 2006 v Praze Přítmni: Omluveni: Jančálek, Dbeš, Slavík, Jakubek,Kupvá, Jhn,Maryška (za MMK), Vaňura, Matyášvá, Palánvá, Pluhařvá Kblížek 1. Zahájení

Více

Zápis z jednání TMK , Praha

Zápis z jednání TMK , Praha Zápis z jednání TMK 26. 11. 2018, Praha 1 Zápis z jednání TMK ze dne 26. 11. 2018 Míst: Praha-Strahv Termín: 26. 11. 2018 Přítmni: Flrián, Hbzik, Mendrek, Osičkvá, Rubáš Diskuzní témata Rzpčet na rk 2019

Více

Zápis č. 2/2011 (celkově 51) ze schůze VV ČSRU konané 1.2.2011

Zápis č. 2/2011 (celkově 51) ze schůze VV ČSRU konané 1.2.2011 Zápis č. 2/2011 (celkvě 51) ze schůze VV ČSRU knané 1.2.2011 Přítmni: P.Telička(PT), K.Blažek(KBl), P.Mrázek(PM), R.Rygl(RR), P.Chalupka(PCh), M.Kafka(MK), I.Skčdplvá(IS), P.Pala(PP) Omluveni: T.Tůma(TT)

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

Pravidla pro poskytování příspěvku na náklady spojené s reprezentací mládeže na mezinárodních závodech v roce 2013

Pravidla pro poskytování příspěvku na náklady spojené s reprezentací mládeže na mezinárodních závodech v roce 2013 Pravidla pr pskytvání příspěvku na náklady spjené s reprezentací mládeže na mezinárdních závdech v rce 2013 Stav vychází z kalendáře IFSC k 15.1.2013 Obtížnst: 2 závdy EYC + MEJ + MSJ Buldering: 3 závdy

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov Zápis z veřejnéh zasedání Zastupitelstva bce Pstřekv Míst: zasedací místnst Obecníh úřadu Datum: 26.11.2014 Zúčastnění členvé ZO: Omluveni: -- Jan Kreuz, Jarmír Steinberger, Petr Plák, Dana Vgeltanzvá,

Více

DOBRÁ ŠKOLA Ústeckého kraje 2013/2014

DOBRÁ ŠKOLA Ústeckého kraje 2013/2014 Krajský úřad Ústeckéh kraje Sutěž - DOBRÁ ŠKOLA Ústeckéh kraje 2013/2014 Pdmínky sutěže Odbr SMT 20.11.2013 Pdmínky celkrajské mtivační sutěže na šklní rk 2013/2014 DOBRÁ ŠKOLA Ústeckéh kraje 2013/2014

Více

Výzva č. 3/2017 Dotační program na podporu projektů prevence kriminality v roce 2017

Výzva č. 3/2017 Dotační program na podporu projektů prevence kriminality v roce 2017 Výzva č. 3/2017 Dtační prgram na pdpru prjektů prevence kriminality v rce 2017 Měst Orlvá na základě usnesení Rady města Orlvé vyhlašuje dtační prgram na pdpru prjektů prevence kriminality pr rk 2017 Prgram

Více

16. výzva IROP Energetické úspory v bytových domech

16. výzva IROP Energetické úspory v bytových domech 16. výzva IROP Energetické úspry v bytvých dmech 21.1. 2016 Hradec Králvé Ing. Michaela Bržvá Centrum pr reginální rzvj České republiky Specifický cíl 2.5 Cíl: Snížit energeticku nárčnst bytvých dmů Bytvým

Více

Pozn.: Pokud nejsou dále uváděny výsledky hlasování, VR rozhodla jednomyslně. Jednání bylo zahájeno v 16:00.

Pozn.: Pokud nejsou dále uváděny výsledky hlasování, VR rozhodla jednomyslně. Jednání bylo zahájeno v 16:00. z 1. schůze Výknné rady ČSTS dne 4. 1. 2008 v Praze Přítmni: Barnat (PB), Bartůňkvá (EB), Nvtný (LN), Odstrčil (PO), Siegel (LS) Prgram jednání: 0. Kntrla úklů 0.1. Úkly prezidia 0.2. Úkly VR 0.3. Centrální

Více

Mateřská škola speciální, Praha 8, Štíbrova 1691

Mateřská škola speciální, Praha 8, Štíbrova 1691 Mateřská škla speciální, Praha 8, Štíbrva 1691 INFORMACE O POVINNÉM SUBJEKTU pdle vyhlášky č. 442/2006 Sb. Označení a uvzvací Obsah plžky text 1. Název Mateřská škla speciální, Praha 8, Štíbrva 1691 2.

Více

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

Vnitřní předpis města Náchoda pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) platná d 1.1.2016 Vnitřní předpis města Náchda pr zadávání veřejných zakázek maléh rzsahu (mim režim zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách) Zadavatel je pvinen ddržvat zásady transparentnsti, rvnéh

Více

ZÁPIS ZASEDÁNÍ VVS POOL

ZÁPIS ZASEDÁNÍ VVS POOL ZÁPIS ZASEDÁNÍ VVS POOL SCHŮZE VVS V PRAZE DNE 3. 3. 2015 PREZENCE PŘÍTOMNI ZA VV > Rbin Vladyka PŘÍTOMNI ZA KRK > VIA TELEFON > František Nejedl > Vernika Hubrtvá > Tmáš Vančura NEPŘÍTOMNI PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PORUBA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PORUBA STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PORUBA zapsané ve veřejném rejstříku, vedeném Krajským bchdním sudem v Ostravě, ddíl Dr. XXII, vlžka 392. IČ: 00 40 84 41 schválený shrmážděním delegátů SBD Pruba 28. 5. 2015 Ing.

Více

ZÁPIS ZASEDÁNÍ VVS POOL

ZÁPIS ZASEDÁNÍ VVS POOL ZÁPIS ZASEDÁNÍ VVS POOL SCHŮZE VVS V PRAZE DNE 29. 09. 2013 PREZENCE PŘÍTOMNI ZA VV > Jan Janata JAJ > Jarslav Hřeňvský HOJ > Jarslav Javůrek JAV > Rbin Vladyka VLR > Daniel Pkrývka POD > Dávid Erös ERD

Více

1. Shrnutí povinností pro poskytovatele i žadatele EU dotací. Povinnost odkrýt vlastnickou strukturu a skutečné vlastníky, tzn.

1. Shrnutí povinností pro poskytovatele i žadatele EU dotací. Povinnost odkrýt vlastnickou strukturu a skutečné vlastníky, tzn. 1. Shrnutí pvinnstí pr pskytvatele i žadatele EU dtací Žadatelé Pvinnst dkrýt vlastnicku strukturu a skutečné vlastníky, tzn. učinit prhlášení vlastnické struktuře a skutečných majitelích, ve kterém jsu

Více

Stanovy SKODAMOTOR Veterán Klubu

Stanovy SKODAMOTOR Veterán Klubu Článek 1 Stanvy SKODAMOTOR Veterán Klubu Název, půsbnst, sídl a symbly 1. SKODAMOTOR Veterán Klub (SVK) je samstatným suverénním a dbrvlným bčanským sdružením zájemců v blasti histrie mtrismu, zalžené

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Č. 2

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Č. 2 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Č. 2 Občanské sdružení Míst jednání Waldrfské sdružení Ostrava (WSO) ZŠ Waldrfská Ostrava (ZŠWO) Datum jednání 20.10. 2011, 16.00 18:00 Předmět jednání Valná hrmada 1. AGENDA VALNÉ

Více

Zápis ze zasedání ZO Babice konaného dne 24.8.2015 v 19:30 na OÚ Babice. Zápis č. 12

Zápis ze zasedání ZO Babice konaného dne 24.8.2015 v 19:30 na OÚ Babice. Zápis č. 12 Zápis ze zasedání ZO Babice knanéh dne 24.8.2015 v 19:30 na OÚ Babice Zápis č. 12 Přítmni: Haluza Karel, Marks Marcela, Šebkvá Helena, Chadraba Jan, Jež Mirslav, Klubvá Martina, Vrábelvá Kateřina, Heřmanský

Více

ŠKOLENÍ TRENÉRŮ III. třídy

ŠKOLENÍ TRENÉRŮ III. třídy ŠKOLENÍ TRENÉRŮ III. třídy Přadatel: Beskydská šachvá škla.s., Frýdek-Místek Termín: 19. 22. 7. 2012 Zahájení: ve čtvrtek 19. 7. v 9.00 hd. v SVČ Klíč Míst: SVČ Klíč, ul. Pinýrů 767, Frýdek-Místek, 73802

Více

Zápis č. 1/2018 ze schůze VV a Správní rady ČBaS dne

Zápis č. 1/2018 ze schůze VV a Správní rady ČBaS dne Zápis č. 1/2018 ze schůze VV a Správní rady ČBaS dne 20. 2. 2018 Míst knání: Praha-Strahv Přítmni: Flrián, Prcházkvá, Pavelka, Musilvá, Osička, Martinec, Dstál, Drašnar, Janštíkvá, Knpp, Lsktvá, Kračmar,

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 31.8. 2006 v Praze

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 31.8. 2006 v Praze Z á p i s ze zasedání výknnéh výbru ČKA, knanéh dne 31.8. 2006 v Praze Přítmni: Omluveni: Jančálek, Dbeš,Kblížek Jakubek,Kupvá, Vaňura, Matyášvá, Palánvá, Pluhařvá. Jhn, Slavík, Němec (pracvní důvdy) 1.

Více

Zásady pro činnost rozhodčích ČSJu

Zásady pro činnost rozhodčích ČSJu Zásady pr činnst rzhdčích ČSJu Zásady platné d 1. ledna 2019 Tímt se ruší směrnice z 1. 10. 2016 Vypracval: Kmise rzhdčích ČSJu Schválil: VV ČSJu a Plénum ČSJu 11.12.2018 Obsah 1. Přehled kvalifikací 2.

Více

! STANOVY SPOLKU I. Název MĚSÍČNÍ HOUPAČKA, spolek (dále jen MH) Sídlo: Hřbitovní 29, Ivančice, 664 91

! STANOVY SPOLKU I. Název MĚSÍČNÍ HOUPAČKA, spolek (dále jen MH) Sídlo: Hřbitovní 29, Ivančice, 664 91 STANOVY SPOLKU I. Název MĚSÍČNÍ HOUPAČKA, splek (dále jen MH) Sídl: Hřbitvní 29, Ivančice, 664 91 II. Charakteristika MH a) Sdružení je dbrvlným nevládním neziskvým sdružením vzniklým pdle zákna č. 83/1990

Více

PLÁN ČERPÁNÍ TECHNICKÉ ASISTENCE REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU REGIONU SODRŽNOSTI SEVEROZÁPAD

PLÁN ČERPÁNÍ TECHNICKÉ ASISTENCE REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU REGIONU SODRŽNOSTI SEVEROZÁPAD Sídl: Masarykva 3488/1, 400 01 Ústí nad Labem tel.: 475 240 600, fax: 475 240 610 www.nuts2severzapad.cz, www.eurpa.eu Pracviště: Závdní 353/88, 360 21 Karlvy Vary tel.: 353 502 624, fax: 353 502 353 e-mail:

Více

VIS ČAK - Uživatelský manuál - OnLine semináře

VIS ČAK - Uživatelský manuál - OnLine semináře UŽIVATELSKÝ MANUÁL - ONLINE SEMINÁŘE Autr: Aquasft, spl. s r.., Vavrečka Lukáš Prjekt: VIS ČAK Pslední aktualizace: 11.12.2009 Jmén subru: UživatelskýManuál_OnLine_Semináře_0v2.dcx Pčet stran: 12 OBSAH

Více

Zápis ze setkání koordinační skupiny Systém včasného varování před novými drogami EWS. 9. března 2012, 13:00 15:00 hod.

Zápis ze setkání koordinační skupiny Systém včasného varování před novými drogami EWS. 9. března 2012, 13:00 15:00 hod. NÁRODNÍ MONITOROVACÍ STŘEDISKO PRO DROGY A DROGOVÉ ZÁVISLOSTI Úřad vlády České republiky Nábřeží Edvarda Beneše 4 118 01 Praha 1 Malá Strana tel.: +420 296 153 222 fax: +420 296 153 264 Zápis ze setkání

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

MISTROVSTVÍ EVROPY TEAMGYM SENIOŘI A JUNIOŘI PRAVIDLA ZÁŘÍ 2013 ČESKÝ PŘEKLAD. revize k 1.12.2015. Pravidla TeamGym září 2013 Strana 1 z 14

MISTROVSTVÍ EVROPY TEAMGYM SENIOŘI A JUNIOŘI PRAVIDLA ZÁŘÍ 2013 ČESKÝ PŘEKLAD. revize k 1.12.2015. Pravidla TeamGym září 2013 Strana 1 z 14 MISTROVSTVÍ EVROPY TEAMGYM SENIOŘI A JUNIOŘI PRAVIDLA ZÁŘÍ 2013 ČESKÝ PŘEKLAD revize k 1.12.2015 Pravidla TeamGym září 2013 Strana 1 z 14 Úvd Tat pravidla se vztahují na závdy senirů i junirů. Tat verze

Více

Informace k aplikaci KISSoS. Revize metodik pro výkaznictví Nové moduly aplikace Možnosti rozvoje aplikace

Informace k aplikaci KISSoS. Revize metodik pro výkaznictví Nové moduly aplikace Možnosti rozvoje aplikace Infrmace k aplikaci KISSS Revize metdik pr výkaznictví Nvé mduly aplikace Mžnsti rzvje aplikace Revize metdik pr výkaznictví aplikace KISSS Nminace zástupců jedntlivých služeb: duben až květen 2017 Jednání:

Více

ŽENSKÝ POHÁR 2015 PROPOZICE SOUTĚŽE

ŽENSKÝ POHÁR 2015 PROPOZICE SOUTĚŽE ŽENSKÝ POHÁR 2015 PROPOZICE SOUTĚŽE 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.A. HLASY NA ZASEDÁNÍ PARLAMENTU Řádným dehráním sutěže vznikne příslušnému klubu nárk na hlas na zasedání Parlamentu za pdmínek daných Stanvami.

Více

Zápis z jednání pracovní komise ČKS Chřenovice 20. - 21. 6. 2008

Zápis z jednání pracovní komise ČKS Chřenovice 20. - 21. 6. 2008 Zápis z jednání pracvní kmise ČKS Chřenvice 20. - 21. 6. 2008 Na základě rzhdnutí Kngresu Českéh krfbalvéh svazu ze dne 1. 5. 2008 byla ustanvena tzv. pracvní skupina, jejímž úklem byl nastavení nvých

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název zadavatele Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. Sídl Na Slvance 1999/2, 182 21 Praha 8 IČ 68378271 Právní frma Zástupce zadavatele Název zakázky Druh zadávacíh

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brno: 13. 7. 2015

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brno: 13. 7. 2015 *UOHSX0079VBM* UOHSX0079VBM USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S0301/2015/VZ-16473/2015/512/PMu Brn: 13. 7. 2015 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle ustanvení 112 dst. 1 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách,

Více

Organizační pokyn Hnutí Brontosaurus č. 3.2 Program Akce příroda. Organizační pokyn Hnutí Brontosaurus č. 3.2

Organizační pokyn Hnutí Brontosaurus č. 3.2 Program Akce příroda. Organizační pokyn Hnutí Brontosaurus č. 3.2 Organizační pkyn Hnutí Brntsaurus č. 3.2 Organizační pkyn Hnutí Brntsaurus č. 3.2 1 1. Vymezení prgramu Akce přírda Organizační pkyn Hnutí Brntsaurus č. 3.2 1.1 O c prgram usiluje Hnutí Brntsaurus (dále

Více

ZÁPIS ZASEDÁNÍ VVS POOL

ZÁPIS ZASEDÁNÍ VVS POOL Českmravský billiardvý svaz ZÁPIS ZASEDÁNÍ VVS POOL SCHŮZE VVS V PRAZE DNE 26. 02. 2016 PREZENCE PŘÍTOMNI ZA VV > Rbin Vladyka PŘÍTOMNI ZA KRK > VIA TELEFON > František Nejedl > Vernika Hubrtvá > Tmáš

Více

NÁVODNÁ STRUKTURA MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ

NÁVODNÁ STRUKTURA MÍSTNÍHO AKČNÍHO PLÁNU VZDĚLÁVÁNÍ Místní akční plán Místní akční plán je suhrnný dkument zahrnující něklik částí. Obsahuje analyticku část (zejména metaanalýza stávajících dkumentů, analýza vyvlaná plánváním specifických témat, zjišťvání

Více

Rozpis seriálu Poháru VYSOČINY mládeže pro ročník

Rozpis seriálu Poháru VYSOČINY mládeže pro ročník Rzpis seriálu Pháru VYSOČINY mládeže pr rčník 2015-2016 1. Phár VYSOČINY jedntlivců je veden pr každu kategrii mládeže a skládá se: a) ze 6 turnajů BTM kraje u všech kategrií mládeže b) z kntrlníh turnaje

Více

cestovního ruchu

cestovního ruchu Nárdní prgram pdpry cestvníh ruchu 2010-2013 Pdprgram Cestvní ruch pr všechny Vyhlášen 16. únra 2010 Cíle pdprgramu: zpřístupnění aktivit spjených s cestváním i určitým způsbem znevýhdněným skupinám byvatel;

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROKU 2012 Nadání a dovednosti o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROKU 2012 Nadání a dovednosti o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ROKU 2012 Nadání a dvednsti.p.s. Výrční zpráva Nadání a dvednsti.p.s. za rk 2012 je zpracvána v suladu s ustanvením 21 zákna čísl 248/1995 Sb., becně prspěšných splečnstech. V Praze dne

Více

Š K O L N Í R O K 2 0 1 5 / 2 0 1 6 ZÁKLADNÍ ŠKOLA PROSTĚJOV, E. VALENTY 52. Mgr. Radomír Palát koordinátor ICT, metodik ICT. Plán práce 2015/2016

Š K O L N Í R O K 2 0 1 5 / 2 0 1 6 ZÁKLADNÍ ŠKOLA PROSTĚJOV, E. VALENTY 52. Mgr. Radomír Palát koordinátor ICT, metodik ICT. Plán práce 2015/2016 Š K O L N Í R O K 2 0 1 5 / 2 0 1 6 ZÁKLADNÍ ŠKOLA PROSTĚJOV, E. VALENTY 52 Mgr. Radmír Palát krdinátr ICT, metdik ICT Plán práce 2015/2016 Náplň činnsti Náplň práce ICT krdinátra vychází z vyhlášky 317/2005

Více

Konzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK OHROŽUJE POSKYTOVATELE HRANICE PRO PŘIMĚŘENÝ ZISK?

Konzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK OHROŽUJE POSKYTOVATELE HRANICE PRO PŘIMĚŘENÝ ZISK? Knzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK OHROŽUJE POSKYTOVATELE HRANICE PRO PŘIMĚŘENÝ ZISK? I. Pjem aneb c se jedná (článek IX. Metdiky) Zisk = skutečné výnsy mínus skutečné náklady

Více

Pravidla programu SmartUp

Pravidla programu SmartUp Pravidla prgramu SmartUp Pr kh je prgram SmartUp? Pr všechny ve věku 15 26 let včetně. Rzhdující je datum uknčení přijímání přihlášek dané výzvy. K tmut datu musí být všem členům týmu minimálně 15 a maximálně

Více

Zápis z 21. jednání Výkonného výboru ČNS

Zápis z 21. jednání Výkonného výboru ČNS Zápis z 21. jednání Výknnéh výbru ČNS Účastníci knanéh dne 16.1.2015 18:30-24:00 hdin v Nymburku Výknný výbr Kamil Kleník,Vlastimil Pabián, Vlastimil Stehlík, Michal Hstinský, Ivan Králík (d 22:30 hd.),

Více

Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. listopadu 2006

Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. listopadu 2006 Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. listpadu 2006 Míst knání: Městský úřad Slaný Čas knání: 15. listpadu 2006 Přítmni: Omluveni: RNDr. Iv Rubík, Ing. Petr Klačkvský, p. Jarslav Hlžek, p.

Více

Zápis z jednání ŠKOLSKÉ RADY při ZŠ K. H. Máchy Doksy

Zápis z jednání ŠKOLSKÉ RADY při ZŠ K. H. Máchy Doksy Zápis ze schůze šklské rady 28. 04. 2016 Zápis z jednání ŠKOLSKÉ RADY při ZŠ K. H. Máchy Dksy Datum: 28. 04. 2016; 15:30 hd. Míst: ředitelna ZŠ Přítmni: Bc. Jana Strnkvá Pavlína Karešvá Mgr. Jindřiška

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA REGIONÁLNÍ HÁZENKÁŘSKÁ CENTRA A TRÉNINKOVÁ CENTRA MLÁDEŽE VÝZVA K PODÁVÁNÍ SOUTĚŽNÍCH NÁVRHŮ

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA REGIONÁLNÍ HÁZENKÁŘSKÁ CENTRA A TRÉNINKOVÁ CENTRA MLÁDEŽE VÝZVA K PODÁVÁNÍ SOUTĚŽNÍCH NÁVRHŮ VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA REGIONÁLNÍ HÁZENKÁŘSKÁ CENTRA A TRÉNINKOVÁ CENTRA MLÁDEŽE VÝZVA K PODÁVÁNÍ SOUTĚŽNÍCH NÁVRHŮ Český svaz házené, z.s. IČO 00548979 se sídlem Blzanva 1615/1, 110 00 Praha 1 zapsaný ve

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva

Zápis ze zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání zastupitelstva Jednání čísl 2/2019 Datum, čas 21. 1. 2019 d 19:00 Míst Přítmni (7) Omluveni (2) Hlásná Třebaň, budva Obecníh úřad Tmáš Snpek, Vnislav Knvalinka, Tmáš Přibyla, Jiří Krátký,

Více

Dotační program Dobrá střední škola v Ústeckém kraji 2017/2018 nezřizovaná Ústeckým krajem

Dotační program Dobrá střední škola v Ústeckém kraji 2017/2018 nezřizovaná Ústeckým krajem Krajský úřad Ústeckéh kraje Dtační prgram Dbrá střední škla v Ústeckém kraji 2017/2018 nezřizvaná Ústeckým krajem Pdmínky sutěže Dtační prgram Dbrá střední škla v Ústeckém kraji 2017/2018 nezřizvaná Ústeckým

Více

Projektový manuál: SME Instrument Brno

Projektový manuál: SME Instrument Brno Prjektvý manuál: SME Instrument Brn 1 Obsah 1. C je SME Instrument?... 3 1.1 Pslání prgramu... 3 1.2 Stručný ppis prgramu... 3 2. C je SME Instrument Brn?... 3 2.1 Prč vznikl SME Instrument Brn... 3 2.2

Více

STANOVY FILOSOFICKÉHO STUDENTSKÉHO SPOLKU THEMA

STANOVY FILOSOFICKÉHO STUDENTSKÉHO SPOLKU THEMA STANOVY FILOSOFICKÉHO STUDENTSKÉHO SPOLKU THEMA Preambule Filsfický studentský splek Thema je dbrvlným a zcela nezávislým bčanským splkem studentů a abslventů studijníh bru Filzfie Filzfické fakulty Univerzity

Více

METODIKA ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST

METODIKA ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST METODIKA ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST PODPORUJEME VAŠI BUDOUCNOST www.esfcr.cz Identifikační čísl: MAD 95 Přílha OM OP LZZ: D5 Čísl revize: 12 Čísl vydání: 2.1 Stránka:

Více

Balíček oběhového hospodářství v Evropě

Balíček oběhového hospodářství v Evropě Balíček běhvéh hspdářství v Evrpě Pdkladvý materiál k debatě (9. 2. 2016, Evrpský dům) I. Úvd V sučasné dbě již k zajištění udržitelnéh růstu v Evrpské unii nestačí mdel, na který jsme byli v minulsti

Více

Zásady pro svěření částečné působnosti k pronajímání městských bytů odboru investic a majetku

Zásady pro svěření částečné působnosti k pronajímání městských bytů odboru investic a majetku Kancelář starsty a tajemníka nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškrun, www.mest-lanskrun.cz Čj.: MULA 31385/2012 Pčet listů dkumentu: 7 Pčet listů přílh: 3 Spisvý znak: 53 2 Zásady pr svěření částečné půsbnsti

Více

Zápis zápis z 5. jednání komise rozvoje města a ŽP konané dne 26.5.2015 ve Žďáře n. S.

Zápis zápis z 5. jednání komise rozvoje města a ŽP konané dne 26.5.2015 ve Žďáře n. S. Zápis zápis z 5. jednání kmise rzvje města a ŽP knané dne 26.5.2015 ve Žďáře n. S. Garant kmise: Mgr. Zdeněk Navrátil, starsta města Předseda kmise: Ing. Aleš Studený Tajemník kmise: Ing. Ilna Vráblvá

Více

Konzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK

Konzultační materiál č. 1/2015 Přiměřený zisk PŘIMĚŘENÝ ZISK PŘIMĚŘENÝ ZISK článek IX. Prgramu pr pskytvání finanční pdpry z rzpčtu Zlínskéh kraje k zajištění dstupnsti sciálních služeb na území Zlínskéh kraje pr rk 2019 OHROŽUJE POSKYTOVATELE HRANICE PRO PŘIMĚŘENÝ

Více

Obecné informace podle 26 zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád), o uskutečněných kontrolách za rok 2018

Obecné informace podle 26 zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád), o uskutečněných kontrolách za rok 2018 Měst Vrchlabí Městský úřad Vrchlabí, kancelář starsty Zámek 1, 543 01 Vrchlabí Obecné infrmace pdle 26 zákna č. 255/2012 Sb., kntrle (kntrlní řád), uskutečněných kntrlách za rk 2018 Obsah: 1. Kntrly prvedené

Více

Otázky a odpovědi Pravidel IV doplnění

Otázky a odpovědi Pravidel IV doplnění Oddělení metdiky sy 4 PRV V Praze dne 25. únra 2013 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 765 e-mail: inf@szif.cz Otázky a dpvědi Pravidel IV.1.1 - dplnění Dne 2. ledna 2013 byl

Více

FORMULÁŘ ŢÁDOSTI O PŘÍSPĚVEK. Vyplní odbor kultury a cestovního ruchu města Písku: Číselný kód žádosti: Počet získaných bodů:

FORMULÁŘ ŢÁDOSTI O PŘÍSPĚVEK. Vyplní odbor kultury a cestovního ruchu města Písku: Číselný kód žádosti: Počet získaných bodů: FORMULÁŘ ŢÁDOSTI O PŘÍSPĚVEK Vyplní dbr kultury a cestvníh ruchu města Písku: Číselný kód žádsti: Pčet získaných bdů: 511. /1/.. Pznámka: Jedntlivé ple frmuláře jsu uzamčeny pr grafické úpravy. Pkud vám

Více

VÍTEJTE!!! Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně, příspěvková organizace Ruská 355/7, Mariánské Lázně

VÍTEJTE!!! Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně, příspěvková organizace Ruská 355/7, Mariánské Lázně VÍTEJTE!!! Gymnázium a bchdní akademie Mariánské Lázně, příspěvkvá rganizace Ruská 355/7, 353 01 Mariánské Lázně Vedení škly Ředitel škly Mgr. Milslav Pelc ZŘ Mgr. Klára Tesařvá - rzvrh (suplvání) - dálkvý

Více

METODIKA ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST

METODIKA ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST METODIKA ZPŮSOBILÝCH VÝDAJŮ OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST PODPORUJEME VAŠI BUDOUCNOST www.esfcr.cz Identifikační čísl: MAD 95 Přílha OM OP LZZ: D5 Čísl revize: 11 Čísl vydání: 2.0 Stránka:

Více

Konference Pražského šachového svazu

Konference Pražského šachového svazu Konference Pražského šachového svazu 2017 6.12.2017 Konference PŠS 2017 Program konference 1. Zahájení 2. Schválení programu jednání a jednacího řádu 3. Ustavení mandátové komise, pracovního předsednictva,

Více

Strategické rámce správy a rozvoje klasifikace DRG v roce 2013

Strategické rámce správy a rozvoje klasifikace DRG v roce 2013 Strategické rámce správy a rzvje klasifikace DRG v rce 2013 Ministerstv zdravtnictví má až d knce rku 2013 uzavřenu s NRC prváděcí smluvu k prvádění některých činnstí týkajících se kultivace systému DRG

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pd-O-Lee Datum knání: 13. října 2011 Míst knání: restaurační zařízení Chapadl Prezenční listina: David Nejerál, předseda klubu Pd-O-Lee Vlastimil Černý, místpředseda

Více

Norské fondy Program CZ08

Norské fondy Program CZ08 Nrské fndy Prgram CZ08 Základní údaje Pskytvatel příspěvku (dnr): Nrsk Zprstředkvatel prgramu: Ministerstv financí Partner prgramu - ČR: Ministerstv živtníh prstředí pdílí se na přípravě prgramu včetně

Více

Pravidla programu SmartUp

Pravidla programu SmartUp Pravidla prgramu SmartUp Pr kh je prgram SmartUp? Pr všechny ve věku 15 26 let (včetně). Rzhdující je datum uknčení přijímání přihlášek dané výzvy. K tmut datu musí být všem členům týmu minimálně 15 a

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0141/2017/VZ-13333/2017/522/PKř Brno:

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0141/2017/VZ-13333/2017/522/PKř Brno: *UOHSX009NSX5* UOHSX009NSX5 USNESENÍ Brn: 27.4.2017 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů, ve správním řízení zahájeném

Více

Veřejné zakázky v oblasti obrany nebo bezpečnosti Pohled Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (?)

Veřejné zakázky v oblasti obrany nebo bezpečnosti Pohled Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (?) Veřejné zakázky v blasti brany neb bezpečnsti Phled Úřadu pr chranu hspdářské sutěže (?) Mjmír Flrian 1. Právní úprava zadávání veřejných zakázek v blasti brany neb bezpečnsti (evrpská / nárdní) 2. Pstavení

Více

Město Tábor. Pravidla projektového řízení

Město Tábor. Pravidla projektového řízení Řízení a krdinace akčních plánů v rámci Organizačníh, prcesníh a eknmickéh auditu splečnsti BYTES Tábr s.r.. KPMG Česká republika, s.r.. 30. 7. 2008 Tent reprt bsahuje 12 stran 2008 KPMG Česká republika,

Více

Krajský úřad Karlovarského kraje

Krajský úřad Karlovarského kraje Krajský úřad Karlvarskéh kraje PRAKTICKÝ POSTUP ZAVEDENÍ GDPR ve šklách a šklských zařízení Jaký přístup zvlil Karlvarský kraj Jaká je pdpra zřizvatele šklám Jak prbíhá vstupní analýza? NAVRHOVANÝ POSTUP

Více

MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO

MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO MAS VÝCHODNÍ SLOVÁCKO Suchá Lz č.p.72 687 53 Suchá Lz IČO: 27015777 Zápis z jednání valné hrmady MAS Výchdní Slváck dne 15.11.2012, Strání Přítmni: Hsté: dle prezenční listiny 24 členů Ing. Pavel Rada,

Více

Informace pro občany jiných členských států EU o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky

Informace pro občany jiných členských států EU o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky Infrmace pr bčany jiných členských států EU pdmínkách hlasvání ve vlbách d Evrpskéh parlamentu na území České republiky Vlby d Evrpskéh parlamentu na území České republiky upravuje zákn č. 62/2003 Sb.,

Více

Zápis z 3. jednání Výkonného výboru ČNS

Zápis z 3. jednání Výkonného výboru ČNS Zápis z 3. jednání Výknnéh výbru ČNS knanéh dne 28.2.2017 (17:00-22:15 hd.) v Praze Účastníci Výknný výbr Generální sekretář Dzrčí rada Hsté Omluveni Kamil Kleník, Vlastimil Stehlík, Michal Hstinský, Vladimír

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení, Základní škla, Ostrava-Pruba, Bulharská 1532, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

PLÁN ČERPÁNÍ TECHNICKÉ ASISTENCE REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROZÁPAD

PLÁN ČERPÁNÍ TECHNICKÉ ASISTENCE REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROZÁPAD Sídl: Berní 2261/1, 400 01 Ústí nad Labem tel.: 475 240 600 www.nuts2severzapad.cz, www.eurpa.eu Pracviště: Závdní 379/84A, 360 21 Karlvy Vary tel.: 353 222 624 e-mail: ridicirgan@nuts2severzapad.cz PLÁN

Více

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO Základní umělecká škla, Krnv, Hlavní náměstí 9, příspěvkvá rganizace, PSČ 794 01, IČO 60780541 Tel. +420 554 611 030, e-mail: inf@zuskrnv.cz, www.zuskrnv.cz Ochrana sbních údajů infrmace zpracvání sbních

Více

Sdělení ředitele školy o průběhu maturitní zkoušky v roce 2019

Sdělení ředitele školy o průběhu maturitní zkoušky v roce 2019 Střední průmyslvá škla, Obchdní akademie a Jazykvá škla s právem státní jazykvé zkušky Frýdek- Místek, příspěvkvá rganizace 28. října 1598, 738 01 Frýdek-Místek 558 406 111 ředitel: 558 406 211 skla@spsafm.cz

Více

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, Psáry

Zápis z V. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, Psáry Zápis z V. zasedání Zastupitelstva bce Psáry, knanéh 13. 6. 2012 v 18.00 hdin v zasedací místnsti Obecníh úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítmni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málkvá, Bc.

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče Mateřská škla Slezská Ostrava, Pžární 8, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Studentská Agora. - Proběhne 6 krajských kol debatní soutěže pod dozorem poroty.

Studentská Agora. - Proběhne 6 krajských kol debatní soutěže pod dozorem poroty. Studentská Agra Studentská Agra je škla kultivvané diskuze pr středšklské studenty. Jeh sučástí jsu šklení debatních dvednstí a studentská debatní sutěž. Prjekt se snaží zlepšit debatní prstředí v ČR a

Více

Návod k vyplňování formulářů - vyúčtování

Návod k vyplňování formulářů - vyúčtování Seznam frmulářů služeb Návd k vyplňvání frmulářů - vyúčtvání v P přihlášení d aplikace je třeba zvlit nabídku Finanční vypřádávání a VP a pté pdnabídku Seznam frmulářů. V hrní části kna se nabízí filtr,

Více

Prováděcí předpisy pro soutěžní lezení pro rok 2014

Prováděcí předpisy pro soutěžní lezení pro rok 2014 Prváděcí předpisy pr sutěžní lezení pr rk 2014 1. Přadatel 1.1. Každý ddíl registrvaný v Českém hrlezeckém svazu (dále jen "ČHS") neb právnická či fyzická sba s příslušným právněním má práv pžádat ČHS

Více

4.-13.5. Český jazyk a literatura. Povinná zkouška. Písemná práce (10 témat zadaných Centrem, výběr)

4.-13.5. Český jazyk a literatura. Povinná zkouška. Písemná práce (10 témat zadaných Centrem, výběr) 4.37. Maturitní zkuška na Cyrilmetdějském gymnáziu ve šklním rce 2014/ Průběh a rzsah maturitní zkušky na gymnáziu stanví 77 a další zákna č.561/2004 a vyhláška MŠMT č.177/2009 Sb. v aktuálním znění. Pr

Více

MMB Návrh usnesení: pro velký rozsah uvedeno na další straně. Stanoviska dotčených orgánů:

MMB Návrh usnesení: pro velký rozsah uvedeno na další straně. Stanoviska dotčených orgánů: Rada města Brna MMB2017000001299 45 Z7/32. zasedání Zastupitelstva města Brna knané dne 3. října 2017 ZM7/2906 Název: Prjekt Zateplení bytvéh dmu Knpiska 33, Brn-Bsnhy" - pskytnutí zápůjčky MČ Brn-Bsnhy,

Více

Organizační řád Občanského sdružení NHfree.net

Organizační řád Občanského sdružení NHfree.net Organizační řád Občanskéh sdružení NHfree.net revize 1.3 ze dne 22.2.2009 Občanské sdružení NHfree.net, Stříbrné Hry 121, 341 01 Nalžvské Hry, IČO 27038114, nhnet@seznam.cz, www.nhfree.net Zaregistrván

Více

STANOVY SDRUŽENÍ DOCTOR WHO FANCLUB ČR

STANOVY SDRUŽENÍ DOCTOR WHO FANCLUB ČR STANOVY SDRUŽENÍ DOCTOR WHO FANCLUB ČR Článek 1 Název a sídl 1. Dctr Wh FanClub ČR je bčanským sdružením fyzických sb vytvřeným v suladu se záknem č.83/1990 Sb. sdružvání bčanů. Je samstatným právním subjektem

Více

Pozn.: Pokud nejsou dále uváděny výsledky hlasování, VR rozhodla jednomyslně.

Pozn.: Pokud nejsou dále uváděny výsledky hlasování, VR rozhodla jednomyslně. Zápis ze 7. schůze Výknné rady ČSTS knané dne 2.1.2009 v Praze Přítmni: Barnat (PB), Bartuňkvá (EB), Odstrčil (PO), Siegel (LS), Nvtný (LN) Prgram jednání: 0. Kntrla úklů 0.1. Úkly prezidia 0.2. Úkly VR

Více

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe

Pracovní seminář Koncesní řízení na provozování Vak dobrá praxe Pracvní seminář Kncesní řízení na prvzvání Vak dbrá praxe 12. března 2015 2014 Grant Thrntn Advisry s.r.. All rights reserved. Prgram prezentace 1. Právní rámec pr realizaci vdhspdářských prjektů 2. In

Více

Řádná schůze Chomutovského ostrostřeleckého sboru

Řádná schůze Chomutovského ostrostřeleckého sboru Řádná schůze Chmutvskéh strstřeleckéh sbru Čísl rádné schůze: 7/2018 Datum, čas a míst knání: 5. září 2018 d 18:00 hd Penzinu Sprt Seznam zúčastněných: Celkem: 5 Řádní členvé: Celkem: 0 Čestní členvé:

Více

Zásady dotačního programu pro podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby v Královéhradeckém kraji pro rok 2012.

Zásady dotačního programu pro podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby v Královéhradeckém kraji pro rok 2012. Zásady dtačníh prgramu pr pdpru činnstí, které navazují, kperují neb rzšiřují sciální služby v Králvéhradeckém kraji pr rk 2012. I. Úvdní ustanvení Nestátní neziskvé subjekty, právnické a fyzické sby vyvíjející

Více

1. ZÁKLADNÍ RÁMEC DOTAČNÍHO PROGRAMU

1. ZÁKLADNÍ RÁMEC DOTAČNÍHO PROGRAMU Ev. čísl prgramu D2017-SP2 Datum vyhlášení dtačníh prgramu: 12.7.2017 1. ZÁKLADNÍ RÁMEC DOTAČNÍHO PROGRAMU Název dtačníh prgramu Dtační prgram statutárníh města Chmutva (dále jen Chmutv ) Sprt a vlný čas

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Záznam z kontroly Kontrolního výboru

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Záznam z kontroly Kontrolního výboru MĚSTO HRANICE MATERIÁL pr zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 12. 2017 Bd prgramu: 26 Předkládá: Okruh zpracvatelů: Zpracval: Bc. Lenka Kpřivvá Kntrlní výbr Kntrlní výbr Název bdu: Záznam z kntrly

Více

Manuál k vyplnění Monitorovacích listů za rok 2017 (datum podání do )

Manuál k vyplnění Monitorovacích listů za rok 2017 (datum podání do ) Manuál k vyplnění Mnitrvacích listů za rk 2017 (datum pdání d 31.7.2018) Mnitrvací listy jsu k dispzici na Prtálu farmáře v zálžce Mnitring pdnikatelskéh plánu/prjektu Mnitrvací list. Mnitrvací listy jsu

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI VR ČSTS ZA ROK 2004

ZPRÁVA O ČINNOSTI VR ČSTS ZA ROK 2004 ZPRÁVA O ČINNOSTI VR ČSTS ZA ROK 2004 Obsah: 1. Hlavní úkly 1.1. Mezinárdní splupráce, zahraniční (nesprtvní) reprezentace 1.2. Organizace 1.3. Marketing a PR 1.4. Legislativa 1.5. Odbrná činnst 1.5.1.

Více

INTRANET V JVK ČESKÉ BUDĚJOVICE

INTRANET V JVK ČESKÉ BUDĚJOVICE INTRANET V JVK ČESKÉ BUDĚJOVICE Vladimír Pávek, Jihčeská vědecká knihvna v Českých Budějvicích Úvd Jihčeská vědecká knihvna (JVK) v Českých Budějvicích prvzuje své webvé stránky d začátku rku 1996 (tehdy

Více

Nabídka DVPP pro období září - prosinec 2011

Nabídka DVPP pro období září - prosinec 2011 Prjekty: DVPP v Chebu Reg. č.: CZ.1.07/1.3.11/02.0008 DVPP v Sklvě Reg. č.: CZ.1.07/1.3.11/02.0006 DVPP v Karlvých Varech Reg. č.: CZ.1.07/1.3.11/02.0004 Nabídka DVPP pr bdbí září - prsinec 2011 Vážené

Více

Stanovy České asociace ergoterapeutů- návrh revize

Stanovy České asociace ergoterapeutů- návrh revize Vážení členvé, dvlujeme se na Vás brátit s důležitým sdělením týkajícím se revize stanv ČAE. S účinnstí d 1. 1. 2014 dšl ke zrušení zákna sdružvání bčanů (83/1990 Sb. ZSO ) a k přesunu právní úpravy bčanských

Více

*UOHSX006FTAG* UOHSX006FTAG USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S564/2014/VZ-21123/2014/521/MŽi Brno 31. října 2014

*UOHSX006FTAG* UOHSX006FTAG USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S564/2014/VZ-21123/2014/521/MŽi Brno 31. října 2014 *UOHSX006FTAG* UOHSX006FTAG USNESENÍ Č. j.: ÚOHS-S564/2014/VZ-21123/2014/521/MŽi Brn 31. října 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění

Více