Názory občanů sídla MARŠOV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Názory občanů sídla MARŠOV"

Transkript

1 Názory občanů sídla MARŠOV V. díi Zpracovali : Spojené ateliéry KA, M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Počet dotazovaných osob pro sídlo Maršov : osob z celkového počtu lidí () Levá osa grafů zobrazuje počet odpovědí SRPEN 7

2 .Ve které obci (sídle, osadě) bydlíte? Maršov Všichni dotazovaní bydlí v Maršově.

3 .Jak jste se zde ocitli? Narodil(a) jsem se zde Přiženil / přivdala jsem se Přistěhoval(a) jsem se Většina dotázaných jsou příchozí obyvatelé. Část z nich jsou však jen chalupáři nebo chataři. To naznačuje čím dál tím větší využití sídla k rekreaci.

4 .Váš věk? a více Věkové složení obce není špatné. Je tu dostatek lidí v produktivním věku. Mladší populaci se nám nepodařilo zastihnout.

5 .Vaše pohlaví? Muž Žena Podařilo se nám oslovit stejný počet žen a mužů.

6 .Jak se v obci cítíte? V obci se mi líbí a jsem tu rád V obci se mi líbí, ale možná budu muset odejít V obci mi leccos nevyhovuje, ale nebudu se stěhovat Vážně uvažuji o přestěhování Z grafu jednoznačně vyplývá, že většině dotazovaných (9%) se v obci líbí a jsou tu rády.

7 .Váš vztah k chatařům, chalupářům a turistům? 7 Jsem rád(a), že je tu máme Nevadí mi Někteří mi vadí Nemají tu co dělat Jsou s nimi konkrétní problémy Vztah k chatařům, chalupářům a turistům je neutrální až kladný. Problémy zde nejsou. Lidé jsou si vědomi jejich přínosu pro obec.

8 7.Váš vztah k sousedům a ostaním spoluobčanům? Jsou to dobří sousedé S většonou si dobře rozumím S některými lidmi si nerozumím, mám s Nejsou zde dobří sousedé Mezilidské vztahy v obci jsou na výborné úrovni. Lidé si mezi sebou pomáhají, konflikty jsou zde výjimkou.

9 8.Vaše aktivity v obci (organizování rozličných akcí)? Brigády Lidé se do veřejných akcí zapojují jen velmi málo. Obec by mohla podniknout kroky k možnému zlepšení.

10 9. Na čem jste ochotni podílet se sami při rozvoji obce (výstavba, údržba, brigády)? Sportovní hřiště Hospoda Dětský koutek Koupaliště Knihovna Klubovna Ochotnické divadlo Vodovod Kanalizace Plyn ČOV Silnice Zájem o společnou práci při rozvoji sídla je zde celkem velký. Největší zájem je o vodovod. Uvítáno by bylo i sportovní hřiště a hospoda, které pomohou jak pospolitosti, tak i rekreaci.

11 . Kterou činnost v obci považujete za prospěšnou? Církev Knihovna Kino Zábavy Fotbalisté Sokolové Hasiči Lidé si váží zejména knihovny v nedalekých Malšicích. Z nabízených možností jsou v obci už jen hasiči.

12 .Jak hodnotíte činnost církví v obci (které církve)?,9,8,7,,,,,, Sloupec D K otázce se nikdo nevyjádřil.

13 .Čemu věnujete nejvíce svého volného času, kde jej trávíte? Doma V hospodě Kultura (kino, zábavy) Sport V přírodě Jinde Nejvíce času tráví lidé podle očekávání doma. Je to zejména prací na zahradách a domech. Dalším silným faktorem je krásná okolní příroda.

14 .Jak jste spokojeni s vedením obce (zastupitelsto, starosta, obecní úřad)? Překonávají sami sebe Dělají, co je v jejich silách Snaží se, ale následující věcí bych dělal jinak Spíše jsem nespokojen Odpovědi jsou zde dosti protikladné. Většina lidí je s vedením obce relativně spokojena. Avšak druhé polovině dotázaných něco vadí.

15 .Jaký je vliv podnikatelů na život obce? 7 Zapojují se do činnosti obce a veřejných akcí, jak prací a podporou, Máme je tady, ale nijak výrazně se neprojevují Převážně nám škodí, nelíbí se mi některé jejich aktivity Bylo by lepší, kdyby tu nebyli Většina dotázaných je toho názoru, že podnikatelé v obci jsou, ale nijak výrazně se neprojevují.

16 .Jaké jsou podle Vašeho názoru podmínky pro podnikání u vás v obci? Podmínky jsou dobré, není problém zde podnikat Podmínky jsou dobré, ale vedení by je mohlo zlepšit. Podmínky jsou špatné a obecní úřad nebo zastupitelstvo to nevypodmínky jsou tak špatné, že je lepší nepodnikat Malá informovanost v této problematice zapříčiňuje protikladné odpovědi. Obec by měla více a lépe informovat a umožnit podporu podnikatelských subjektů formou propagace.

17 . Odkud se dozvídáte novinky a zprávy, jak místí, tak celostátní? Noviny Místní list Rozhlas Televize Internet V hospodě Jinde Celostátní novinky a zprávy jsou získávány nejvíce z novin a televize. Místní list je zdrojem místních novinek a informací. Obec by měla přispět k většímu rozšíření internetu, jako zdroje informací.

18 7. Máte přístup k internetu? 7 Ne a nevadí mi to Ne, ale chci se připojit Ano doma Ano, v práci Knihovna Z grafu vyplývá, že lidé přístup k internetu mají ale jeho potenciál pro obec není prakticky vůbec využit. Nová tvorba internetových stránek a jejich zpřístupnění široké vrstvě obyvatel by se ukázaly dobrým tahem, který lidé budou moci využít bez vysokých vstupních nákladů samosprávy.

19 8. Dojíždíte za prací? Ne Ano V sídle je dostatek pracovních míst. Někteří respondenti jsou v důchodovém věku. Za prací dojíždí jen % dotázaných.

20 9.Jak často využáváte automobil? Denně Několikrát týdně Několikrát měsíčně Výjimečně Nemám auto, nepotřebuji jej Lidé musejí téměř každý den dojíždět. Důvodem je potřeba základní vybavenosti, která v sídle chybí.

21 .Jak často využíváte hromadnou dopravu? Denně Několikrát týdně Několikrát měsíčně Výjimečně Vlakem a autobusem nejezdím Využití autobusových linek je velmi sporadické.

22 .Co byste ukázali svým příbuzným v obci a okolí, kdyby za vámi přijeli? Tábor Hluboká n. Vltavou Příroda Rybníky Obyvatelé jsou si vědomi krásné a nedotčené přírody v okolí vesnice. Ta by mohla být největším lákadlem budoucích turistů a rekreantů. Adresná lákadla zde prakticky vyjmenována nejsou.

23 .Co vám v obci chybí, co byste zde rádi měli a co se Vám zde nelíbí? Vodovod Obchod Silnice Autobusové spoje Těžba v maršově Nezájem obyvatel Nezájem zastupitelkanalizace Nepořádek Z grafu jednoznačně vyplývá, že nejvíce obyvatele trápí špatný stav komunikací a chybějící vodovod. Uvítali by mimo jiné i zvýšení četnosti spojů hromadné dopravy a lepší obchod. Vadí jim také těžba v nedalekém lomu.

Názory občanů sídla LÁNY

Názory občanů sídla LÁNY Názory občanů sídla LÁNY III. díi Zpracovali : Spojené ateliéry KA, M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Počet dotazovaných osob pro sídlo Lány: 4 osob z celkového počtu 46 lidí

Více

Názory občanů sídla VŠECHLAPY

Názory občanů sídla VŠECHLAPY Názory občanů sídla VŠECHLAPY VIII. díi Zpracovali : Spojené ateliéry KA, M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Počet dotazovaných osob pro sídlo Všechlapy : osob z celkového počtu

Více

Názory občanů sídla DOBŘEJICE

Názory občanů sídla DOBŘEJICE Názory občanů sídla DOBŘEJICE II. díi Zpracovali : Spojené ateliéry KA, M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Počet dotazovaných osob pro sídlo Dobřejice: osob z celkového počtu

Více

Názory občanů sídla Ratměřice

Názory občanů sídla Ratměřice Názory občanů sídla Ratměřice I. díi Zpracoval: Atelier M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Počet dotazovaných osob pro sídlo Ratměřice: 21 osob Levá osa grafů zobrazuje počet

Více

Názory občanů sídla Kašina Hora

Názory občanů sídla Kašina Hora Názory občanů sídla Kašina Hora I. díi Zpracoval: Atelier M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Počet dotazovaných osob pro sídlo Kašina Hora: 8 osob z celkového počtu 8 lidí Levá

Více

Názory občanů obce Chrášťany

Názory občanů obce Chrášťany Názory občanů obce Chrášťany Zpracoval: Atelier M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. červenec 11 sídla: Chrášťany Benín Soběšovice Černíkovice Celkový počet dotazovaných osob:

Více

Názory občanů sídla Jamný

Názory občanů sídla Jamný Názory občanů sídla Jamný I. díi Zpracoval: Atelier M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Počet dotazovaných osob pro sídlo Jamný: 3 osob z celkového počtu 97 lidí Levá osa grafů

Více

Názory občanů sídla Dobronice u Chýnova

Názory občanů sídla Dobronice u Chýnova Názory občanů sídla Dobronice u Chýnova II. díi Zpracovali : Atelier M.A.A.T. Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Pavlína Skrčená Petra Neradová Počet dotazovaných osob: lidí ze 7 obyvatel (rok ) Levá osa

Více

Názory občanů obce Lužany

Názory občanů obce Lužany Názory občanů obce Lužany Zpracoval: Ateliér M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Březen 212 Celkový počet dotazovaných osob: 38 Celkem dotazováno 38 osob z 638 obyvatel, tj.

Více

Názory občanů sídla Hrzín a Skrýšov

Názory občanů sídla Hrzín a Skrýšov Názory občanů sídla Hrzín a Skrýšov I. díi Zpracoval: Atelier M. A. A. T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. Počet dotazovaných osob pro sídlo Hrzín: 2 osoby Počet dotazovaných osob pro

Více

Názory občanů sídla Mirotice

Názory občanů sídla Mirotice Názory občanů sídla Mirotice II. díi Zpracoval: Atelier M.A.A.T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. březen 2010 Počet dotazovaných osob pro sídlo Mirotice: 98 osob Názory občanů sídla MIROTICE

Více

4. Co Vám ve Vraném nad Vltavou a v jeho okolí chybí?

4. Co Vám ve Vraném nad Vltavou a v jeho okolí chybí? 4. Co Vám ve Vraném nad Vltavou a v jeho okolí chybí? Krajina a příroda hospodářství - obnovení funkce statku stromy v nové zástavbě upravený horní okraj obce a na něm louky a sady častější čištění (odbahnění)

Více

Názory občanů sídla Lučkovice

Názory občanů sídla Lučkovice Názory občanů sídla Lučkovice I. díi Zpracoval: Atelier M.A.A.T. Odborný garant: Ing. arch. Jirovský Martin, Ph. D. březen 2010 Počet dotazovaných osob pro sídlo Lučkovice: 8 osob Názory občanů sídla LUČKOVICE

Více

Vyhodnocení výzkumu KP 2014. Rodina, zaměstnanost, volný čas, bydlení

Vyhodnocení výzkumu KP 2014. Rodina, zaměstnanost, volný čas, bydlení Stránka 1 z 8 Odpovídalo 255 zástupců rodin. Vyhodnocení výzkumu KP 2014 Rodina, zaměstnanost, volný čas, bydlení Výzkum byl vyhodnocen celkově a dále podle počtu dětí v rodinách. Ve výzkumném souboru

Více

1, Jste spokojeni s podobou naší obce? Újezd Zbečno? ano 2 5 spíše ano 21 29 spíše ne 8 19 3 ne 2 9 1

1, Jste spokojeni s podobou naší obce? Újezd Zbečno? ano 2 5 spíše ano 21 29 spíše ne 8 19 3 ne 2 9 1 Celkem odevzdáno: 109 dotazníků 5 bez udání bydliště 38 Újezd 66 Zbečno 39 spíše osobní názor, 64 spíše názor celé domácnosti 1, Jste spokojeni s podobou naší obce? ano 2 5 spíše ano 21 29 spíše ne 8 19

Více

Přístup ke strategii rozvoje. Priorita 4. Životní prostředí. Priorita 5. Cestovní ruch. Priorita 6. Sport, kultura, volný čas, kvalita života

Přístup ke strategii rozvoje. Priorita 4. Životní prostředí. Priorita 5. Cestovní ruch. Priorita 6. Sport, kultura, volný čas, kvalita života Obsah: 1. Aktualizace místního programu obnovy venkova Obec Tršice Plánovací období 2011-2020 Touto aktualizací se mění místní program obnovy vesnice (plán rozvoje obce) schválen ZO dne 29.10.2003 po číslem

Více

Proseč komplexní geografický průzkum

Proseč komplexní geografický průzkum Téma č. 1: Kulturní a sociální profil sídla, bydlení Jak vypadá zdejší společenský život, místní kultura? Fungují zde kulturní spolky? Co je zde nekulturního, jak to vypadá s kriminalitou? Jaká je sociální

Více

Příloha 9 Vyhodnocení dotazníků mezi občany

Příloha 9 Vyhodnocení dotazníků mezi občany S t r a t e g i e C L L D 2 1 4 Příloha 9 Vyhodnocení dotazníků mezi občany Dotazník ke Strategii komunitně vedeného místního rozvoje MAS Hrubý Jeseník na léta 14 - Dotazníkové šetření probíhalo v letech

Více

Strategický plán rozvoje města Rosice pro období 2007-2015

Strategický plán rozvoje města Rosice pro období 2007-2015 Strategický plán rozvoje města Rosice pro období 2007-2015 Zpracováno v období červenec - prosinec 2007 Strana 1 (celkem 9) Část II. Dotazníkové šetření II.1: Úvod, metody S cílem zahrnout obyvatelstvo

Více

Výzkum zaměřený na domácí cestovní ruch

Výzkum zaměřený na domácí cestovní ruch Výzkum zaměřený na domácí cestovní ruch Vyhodnocení etapy léto Šumava IOP č. 5 Sběr informací domácí cestovní ruch Česká republika IOP č. Sběr informací domácí cestovní ruch Česká republika Praha Nobody

Více

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA BŘECLAVI

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA BŘECLAVI STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA BŘECLAVI Vyhodnocení dotazníkového šetření Listopad 2013 Zvýšení kvality řízení, finanční řízení a Good Governance na Městském úřadu Břeclav, CZ.1.04/4.1.01/89.00040 Obsah

Více

Jak se Vám ve městě žije?

Jak se Vám ve městě žije? Jak se Vám ve městě žije? 19% 2%2% 18% velmi dobře spíše dobře ani dobře, ani špatně spíše špatně velmi špatně 59% Co se Vám na Vašem městě nejvíce líbí? BLÍZKOST PŘÍRODY 156 KLIDNÝ ŽIVOT 125 VZHLED OBCE

Více

Program rozvoje obce Lopeník. na období od 2016 do 2026

Program rozvoje obce Lopeník. na období od 2016 do 2026 Program rozvoje obce Lopeník na období od 2016 do Úvod Tento dokument má sloužit jako opora pro vedení obce i veřejnost pro budoucí rozhodování o směřování a rozvoji obce v následujících letech. Zohledňuje

Více

Výzkum zaměřený na domácí cestovní ruch Vyhodnocení etapy zima 2010

Výzkum zaměřený na domácí cestovní ruch Vyhodnocení etapy zima 2010 Výzkum zaměřený na domácí cestovní ruch Vyhodnocení etapy zima CELKOVÉ SROVNÁNÍ TURISTICKÝCH REGIONŮ Česká republika IOP č. Sběr informací domácí cestovní ruch Česká republika IOP č. Sběr informací domácí

Více

Strategický plán městyse Nový Hrádek do roku 2020 DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ

Strategický plán městyse Nový Hrádek do roku 2020 DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ Strategický plán městyse Nový Hrádek do roku 2020 DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2010 OBSAH: 1 DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ - OBČANÉ... 3 1.1 Základní charakteristiky... 4 1.2 Bydlení... 8 1.3 Kvalita života... 11 1.4 Sociální

Více

HMDIS - pasport Výčapy 591939 - Výčapy - Základní údaje. 591939 - Výčapy - Administrativa

HMDIS - pasport Výčapy 591939 - Výčapy - Základní údaje. 591939 - Výčapy - Administrativa HMDIS - pasport Výčapy 591939 - Výčapy - Základní údaje Pasport municipality (obce/městysu/města) vznikl v rámci řešení výzkumného úkolu podporovaného Ministerstvem pro místní rozvoj Název projektu: "Návrh

Více

DOTAZNÍK pro občany obce Pržno

DOTAZNÍK pro občany obce Pržno DOTAZNÍK pro občany obce Pržno Milí občané Pržna, do rukou se Vám dostává dotazník, který si klade za cíl zjistit, jak si Vy občané obce Pržno představujete svoji obec, kde vidíte její problémy a kam si

Více

Prioritní oblast 1: Ekonomika a cestovní ruch

Prioritní oblast 1: Ekonomika a cestovní ruch Prioritní oblast 1: Ekonomika a cestovní ruch Hospodaření a správa města členství města v několika regionálních uskupeních (mikroregion, místní akční skupina, partnerská města, ) zvýšený zájem o věci veřejné

Více

HMDIS - pasport Hrochův Týnec 571491 - Hrochův Týnec - Základní údaje. 571491 - Hrochův Týnec - Administrativa

HMDIS - pasport Hrochův Týnec 571491 - Hrochův Týnec - Základní údaje. 571491 - Hrochův Týnec - Administrativa HMDIS - pasport Hrochův Týnec 571491 - Hrochův Týnec - Základní údaje Pasport municipality (obce/městysu/města) vznikl v rámci řešení výzkumného úkolu podporovaného Ministerstvem pro místní rozvoj Název

Více

muži 98 56,0% státní sektor 29 ženy 77 44,0% soukromý sektor 52 Celkem 175 100,0% Celkem 81

muži 98 56,0% státní sektor 29 ženy 77 44,0% soukromý sektor 52 Celkem 175 100,0% Celkem 81 Tabulka 3.1. Tabulka 3.2. Obec Návratnost dotazníků počet počet Čížov 9 5,1% rozdáno 1573 Havraníky 16 9,0% nevyplněno 1396 Hnanice 8 4,5% návratnost 177 Horní Břečkov 16 9,0% Hradiště 15 8,5% Konice 26

Více

Hodnocení dotazníkového šetření Respondenti: Obyvatelé obce Bohuslavice

Hodnocení dotazníkového šetření Respondenti: Obyvatelé obce Bohuslavice Hodnocení dotazníkového šetření Bohuslavice Termín šetření: od 3. září do 5. října 2007 Počet respondentů celkem: 165 1. Jak hodnotíte následující oblasti života v obci Bohuslavice? Odpověď Průměrná známka

Více

ANALÝZA POTŘEB V OBLASTI SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH AKTIVIT Kaňovice. Institut komunitního rozvoje INKOR

ANALÝZA POTŘEB V OBLASTI SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH AKTIVIT Kaňovice. Institut komunitního rozvoje INKOR ANALÝZA POTŘEB V OBLASTI SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH AKTIVIT Kaňovice Institut komunitního rozvoje INKOR 1. Základní informace Obec Kaňovice se nachází 7 km severně od Frýdku-Místku směr Šenov. Obec

Více

VOLNOČASOVÉ CENTRUM OPATOV

VOLNOČASOVÉ CENTRUM OPATOV VOLNOČASOVÉ CENTRUM OPATOV Mgr. Jana Kovářová 29. 2. 2012 Tento projekt vychází z průzkumu potřeb a zájmů obyvatel Opatova. Volnočasové centrum v mém pojetí má především: OSLOVIT širokou veřejnost pestrou

Více

Dotazník obce Morašice

Dotazník obce Morašice Vážení spoluobčané, dovolujeme si Vás oslovit, jelikož připravujeme Strategický plán rozvoje obce Morašice pro nejbližší léta i dlouhodobějším horizont a Váš názor na stanovení hlavních směrů rozvoje je

Více

Ve městě Šluknov mám trvalé bydliště... let/měsíců *. Ve městě Šluknov nemám trvalé bydliště, ale žiji zde... let/měsíců *.

Ve městě Šluknov mám trvalé bydliště... let/měsíců *. Ve městě Šluknov nemám trvalé bydliště, ale žiji zde... let/měsíců *. Vážená občanko, vážený občane města Šluknov, dovolte, abychom Vás požádali o spolupráci při zodpovězení otázek následujícího dotazníku, který vznikl na základě smlouvy o provedení práce mezi Městem Šluknov

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA. Centrum pro výzkum veřejného mínění, Sociologický. Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Volný čas

TISKOVÁ ZPRÁVA. Centrum pro výzkum veřejného mínění, Sociologický. Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Volný čas TISKOVÁ ZPRÁVA Centrum pro výzkum veřejného mínění Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Jilská 1, Praha 1 Tel./fax: 286 840 129 E-mail: gabriela.samanova@soc.cas.cz Volný čas Technické parametry Výzkum: Naše

Více

Pohlaví. Věkové rozložení

Pohlaví. Věkové rozložení Dotazníkové šetření V dotazníkovém šetření byla zkoumána míra spokojenosti (v hypotézách uvedeno jako spokojenost) obyvatel se současnou životní situací na území, ve kterém žijí a pracují. Co je pro ně

Více

Příloha č. 1: Schválený rozpočet Obce Rožná na rok 2015

Příloha č. 1: Schválený rozpočet Obce Rožná na rok 2015 Příloha č. 1: Schválený rozpočet Obce Rožná na rok 2015 Příjmy tis. Kč Pol. Schválen Správní poplatky ověřování, změna TP,... 1361 10 Místní poplatky: psi 1341 13 systému...) vstupné 1344 1 už.veř.prostranství

Více

Rozpočet na rok 2011 Příjmy 4 780 000 4 883 740 1 337 308 306 000 308 000 178 960 100 000 105 884 105 884

Rozpočet na rok 2011 Příjmy 4 780 000 4 883 740 1 337 308 306 000 308 000 178 960 100 000 105 884 105 884 Příjmy ParagrafPoložka Rozpočet rozpočtová Výsledek změna č.1 k 30.4. 1111 Daň z příjmu fyzických osob 850 000 850 000 289 347 1112 Daň z příjmu fyz.osob ze samost.výděl.činnosti 100 000 100 000 24 115

Více

2.2.2 TÉMATICKÉ OKRUHY DOTAZNÍKŮ A ZJIŠTĚNÉ VÝSLEDKY

2.2.2 TÉMATICKÉ OKRUHY DOTAZNÍKŮ A ZJIŠTĚNÉ VÝSLEDKY 2.2.2 TÉMATICKÉ OKRUHY DOTAZNÍKŮ A ZJIŠTĚNÉ VÝSLEDKY počet počet procento OTÁZKA Č. 1 VYPLŇTE ZÁKLADNÍ ÚDAJE O SVÉ OSOBĚ VĚK A VZDĚLÁNÍ Věk Do 18 let 1 1% 19-40 let 57 38% 41 61 let 40 26% Nad 60 let 54

Více

Dotazník č Menšiny. Kompletní třídění prvního stupně (N = 41)

Dotazník č Menšiny. Kompletní třídění prvního stupně (N = 41) : Dotazník č. 5 - Menšiny Kompletní třídění prvního stupně (N = 41) Vysvětlivky k údajům v tabulkách: N = počet vyplněných dotazníků v dané cílové skupině respondentů. Relativní četnost = procentuální

Více

Analýza potřeb uživatelů sociálních služeb v Šumperku

Analýza potřeb uživatelů sociálních služeb v Šumperku Analýza potřeb uživatelů sociálních služeb v Šumperku OBSAH ÚVOD 2 I. Odd. ZÁVĚRY A SOCIOTECHNICKÁ DOPORUČENÍ 3 Přehled hlavních výsledků 4 Sociotechnická doporučení 13 Vymezení vybraných pojmů 15 II.

Více

Digitalizace televizního vysílání. IV. Vlna

Digitalizace televizního vysílání. IV. Vlna Digitalizace ho vysílání IV. Vl Zpráva z výzkumu Kolesárová, Tomek Sběr data STEM/MARK, a.s. Praha prosinec Obsah. Základní informace o výzkumu. Informovanost o m m vysílání. Technické parametry příjmu

Více

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE Obec Vinaře DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE a VINICE Vážení spoluobčané, Zastupitelstvo obce v současné době zpracovává Program rozvoje obce, ve kterém chce stanovit priority

Více

KEA 2010/2011. Průběh vzdělávání (kvalita výuky) - rodičovský dotazník BGLMV 4. A 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10%

KEA 2010/2011. Průběh vzdělávání (kvalita výuky) - rodičovský dotazník BGLMV 4. A 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 10 Průběh vzdělávání (kvalita výuky) - rodičovský dotazník 9 8 7 6 1 Odpovídá škola Vašim potřebám? Jste spokojen/a s kvalitou výuky cizích jazyků? Jste spokojen/a s kvalitou výuky matematiky? Jste spokojen/a

Více

Monitoring návštěvníků Libereckého kraje zima 2006

Monitoring návštěvníků Libereckého kraje zima 2006 Monitoring návštěvníků Libereckého kraje zima 2006 Pro Krajský úřad Libereckého kraje zpracoval Masarykova univerzita v Brně Centrum regionálního rozvoje červen 2006 Autorský kolektiv Ing, Martin Šauer

Více

Grafy. Vývoj počtu domů a počtu obyvatel ve Žďáru nad Orlicí. Rok. Bilance počtu obyvatel ve Žďáru nad Orlicí -období od roku 1971 (v %)

Grafy. Vývoj počtu domů a počtu obyvatel ve Žďáru nad Orlicí. Rok. Bilance počtu obyvatel ve Žďáru nad Orlicí -období od roku 1971 (v %) Grafy Graf 1 Vývoj počtu domů a počtu obyvatel ve Žďáru nad Orlicí 900 800 700 600 500 400 300 200 100 0 787 117 845 181 190 421 Počet domů Počet obyvatel Rok Zdroj dat: Historický lexikon obcí České republiky

Více

Doprava MHD na Libuši a Písnici a jejich okolí

Doprava MHD na Libuši a Písnici a jejich okolí Doprava MHD na Libuši a Písnici a jejich okolí Vážení spoluobčané, rádi bychom zjistili, jak jste spokojeni s dopravou v naší městské části. Reagujeme tak na změny, které se nám tu snaží prosadit ROPID

Více

ANALÝZA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ OBČANŮ V OBCI PÍŠŤ

ANALÝZA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ OBČANŮ V OBCI PÍŠŤ ANALÝZA DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ OBČANŮ V OBCI PÍŠŤ Regionalisti Ostrava, o. s. Ostrava, listopad 215 Obsah Úvod... 3 Představení výzkumného vzorku a charakteristika dotazovaných... 4 Interpretace výsledků...

Více

DOTAZNÍK OBČANSKÉ SPOKOJENOSTI

DOTAZNÍK OBČANSKÉ SPOKOJENOSTI - 1 - DOTAZNÍK OBČANSKÉ SPOKOJENOSTI Vážení spoluobčané, Obracíme se na Vás s žádostí o spolupráci při tvorbě Strategického plánu rozvoje města Nového Jičína. Máte možnost se vyjádřit k Vaší představě

Více

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE NOVÉHO MĚSTA NA MORAVĚ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE NOVÉHO MĚSTA NA MORAVĚ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE NOVÉHO MĚSTA NA MORAVĚ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ Verze 1.0 květen 2008 Na přípravě a zpracování dotazníkového šetření v Novém Městě na Moravě se podíleli: Mgr. Šárka Palcrová Mgr. Radek

Více

PŘÍLOHA Č.1 PROBLÉMY K ŘEŠENÍ V ÚPD JEDNOTLIVÝCH OBCÍ

PŘÍLOHA Č.1 PROBLÉMY K ŘEŠENÍ V ÚPD JEDNOTLIVÝCH OBCÍ PŘÍLOHA Č.1 PROBLÉMY K ŘEŠENÍ V ÚPD JEDNOTLIVÝCH OBCÍ OBEC BOJANOVICE Zachovalá koryta vodních toků (Kocába) oblast nezatížená nadměrným hlukem a znečištěním ovzduší registrovaný VKP zachovalé území původních

Více

Monitoring návštěvníků v turistickém regionu Jižní Morava. Vyhodnocení etapy zima 2006/2007

Monitoring návštěvníků v turistickém regionu Jižní Morava. Vyhodnocení etapy zima 2006/2007 Monitoring návštěvníků v turistickém regionu Jižní Morava Vyhodnocení etapy zima 2006/2007 www.gfk.cz www.czechtourism.cz Agenda 1 Parametry projektu 2 3 Hlavní výsledky Shrnutí Parametry projektu Monitoring

Více

Místní program obnovy vesnice Klínec

Místní program obnovy vesnice Klínec Místní program obnovy vesnice Klínec Na léta 2011 2015 s výhledem do roku 2020 Tento dokument byl projednán na veřejném zasedání zastupitelstva obce konaném dne 15. 12. 2010 a schválen usnesením č. 2/9.

Více

Vyhodnocení dotazníkového průzkumu

Vyhodnocení dotazníkového průzkumu Dotazníkové šetření mezi obyvateli V rámci přípravy tohoto strategického plánu bylo provedeno dotazníkové šetření mezi zastupiteli a obyvateli města Sadská. Cílem šetření bylo zjistit problémy, nedostatky

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření - Dotazník spokojenosti se školní družinou v ZŠ a MŠ Kácov, okres Kutná Hora

Vyhodnocení dotazníkového šetření - Dotazník spokojenosti se školní družinou v ZŠ a MŠ Kácov, okres Kutná Hora Vyhodnocení dotazníkového šetření - Dotazník spokojenosti se školní družinou v ZŠ a MŠ Kácov, okres Kutná Hora Dotazníkové šetření proběhlo v červnu, vyhodnocení provedli Mgr. F. Procházka a ing. Klára

Více

Nová minibusová linka 243 obslouží Kazín a Dolní Černošice

Nová minibusová linka 243 obslouží Kazín a Dolní Černošice INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 11 / 2016 Vyšlo 15. 06. 2016 Obsah Nová minibusová linka 243 obslouží Kazín a Dolní Černošice... 1 Prázdninový provoz PID 2. 7. 2016 27. 8. 2016... 2 Rozšíření PID na Mělnicku

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Zpráva z dotazníkového šetření Dobromilice

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Zpráva z dotazníkového šetření Dobromilice Zpráva z dotazníkového šetření Dobromilice prosinec 2012 Úvod K obci Dobromilice dlouhodobě směřuje zvýšená pozornost veřejnosti. Důvodem je soužití majoritní společnosti s poměrně početnou romskou menšinou.

Více

Dotazník pro uživatele sociálních služeb a veřejnost

Dotazník pro uživatele sociálních služeb a veřejnost Dotazník pro uživatele sociálních služeb a veřejnost Vážení občané, do rukou se Vám dostává dotazník, který se zabývá plánováním sociálních služeb a rozvojem kvality života ve Vaší obci/ městě. Cílem tohoto

Více

CENTRUM OBČANSKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ: OBČANSKÁ ANGAŽOVANOST 2015 Jan Krajhanzl, Tomáš Protivínský, Ondřej Matějka, Barbora Bakošová

CENTRUM OBČANSKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ: OBČANSKÁ ANGAŽOVANOST 2015 Jan Krajhanzl, Tomáš Protivínský, Ondřej Matějka, Barbora Bakošová Technická specifikace: Prováženo Bez omezení, porovnává celý vzorek Číselné hodnoty označují průměr u spojitých proměnných nebo podíl respondentů s odpovědí ANO u binárních proměnných Barevné škály označují

Více

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 Vyhlášení veřejné sbírky na rekonstrukci ROZHLEDNY NA KŘÍŽKÁCH Účelem sbírky je záchrana a zhodnocení tohoto místa pro současné i příští generace a z tohoto

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2010 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE

Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2010 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Obec Štěměchy Obecně závazná vyhláška č. 1 / 2010 POŽÁRNÍ ŘÁD OBCE Zastupitelstvo obce Štěměchy se na svém zasedání dne 18. 3. 2010 usneslo vydat na základě 29 odst. 1 písm. o) zákona č. 133/1985 Sb.,

Více

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Břeclav

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Břeclav Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Dokument je zpracován pro období 2016-2017 Tento výstup byl financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské

Více

Zájem obyvatel ČR o práci v zahraničí

Zájem obyvatel ČR o práci v zahraničí TISKOVÁ ZPRÁVA Centrum pro výzkum veřejného mínění Sociologický ústav AV ČR Jilská 1, Praha 1 Tel./fax: 286 840 129 E-mail: nadezda.horakova@soc.cas.cz Zájem obyvatel ČR o práci v zahraničí Technické parametry

Více

Analýza potřeb služeb v oblasti sociální a souvisejících aktivit

Analýza potřeb služeb v oblasti sociální a souvisejících aktivit Analýza potřeb služeb v oblasti sociální a souvisejících aktivit Žabeň Institut komunitního rozvoje 1. Základní informace Obec Žabeň se nachází v Moravskoslezském kraji na území vymezené toky Olešná a

Více

Digitalizace televizního vysílání. V. Vlna

Digitalizace televizního vysílání. V. Vlna Digitalizace televizního V. Vl Zpráva z výzkumu Kolesárová, Tomek Sběr data STEM/MARK, a.s. Praha červenec Obsah. Základní informace o výzkumu. Informovanost o m televizním. Technické parametry příjmu

Více

37. Letní filmová škola v Uherském Hradišti

37. Letní filmová škola v Uherském Hradišti 37. Letní filmová škola v Uherském Hradišti Cíl ankety: zmapovat postoje a názory veřejnosti na 37. Letní filmovou školu v Uherském Hradišti Cílová skupina: návštěvníci 37. LFŠ (skupina účastníci) Metodologie:

Více

Výsledky ankety Obchodní politika EU

Výsledky ankety Obchodní politika EU Výsledky ankety Obchodní politika EU 15.1.2004 Cíl ankety Zjistit povědomí mezi českými podnikateli o změnách, které přinese vstup České republiky do Evropské unie v oblasti zahraničního obchodu Zjistit

Více

Máte v provozovně internet?

Máte v provozovně internet? Máte v provozovně intert? Máte v provozovně intert? Máte v provozovně intert? Máte v provozovně intert? 48,0% 52,0% 45,45% 54,55% 34,78% 65,22% 57,89% Máte v provozovně intert? 42,11% 80,0% Máte v provozovně

Více

VÝZKUM VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

VÝZKUM VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Tento výzkum, který je součástí projektu "Dílna kvality Kopřivnice," je spolufinancován ESF prostřednictvím OPLZZ a státním rozpočtem ČR. VÝZKUM VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA AUGUR Consulting, dlouholetý

Více

SHRNUTÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ PRO UŽIVATELE SLUŽEB STŘEDISEK ÚTVARU SLUŽEB SOCIÁLNÍ PÉČE CHARITY OSTRAVA

SHRNUTÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ PRO UŽIVATELE SLUŽEB STŘEDISEK ÚTVARU SLUŽEB SOCIÁLNÍ PÉČE CHARITY OSTRAVA CHARITA OSTRAVA Kořenského 1323/17 703 00 Ostrava-Vítkovice SHRNUTÍ DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ PRO UŽIVATELE SLUŽEB STŘEDISEK ÚTVARU SLUŽEB SOCIÁLNÍ PÉČE CHARITY OSTRAVA V Ostravě 25. listopadu 2015 Předkládá

Více

VYHODNOCENÍ ANKETY OBČANŮ S NÁMĚTY KE ZLEPŠENÍ ŽIVOTA V OBCI

VYHODNOCENÍ ANKETY OBČANŮ S NÁMĚTY KE ZLEPŠENÍ ŽIVOTA V OBCI VYHODNOCENÍ ANKETY OBČANŮ S Na jaře 2014 proběhla anketa obce, ve které se k možnému rozvoji obce vyjadřovali občané zde žijící nebo, případně, bydlící zde přechodně stejně jako do práce dojíždějící. Zároveň

Více

1 ÚVOD. Program rozvoje obce Povrly na období 2008 až 2023

1 ÚVOD. Program rozvoje obce Povrly na období 2008 až 2023 STRATEGIE ROZVOJE OBCE POVRLY NA OBDOBÍ 2008 až 2023 Schváleno zastupitelstvem obce Povrly dne 20.12.2007 1 ÚVOD Cíl dokumentu a komu je dokument určen Strategie rozvoje obce je základním strategickým

Více

List Mořinky. LLi 2/2016. Vážení spoluobčané,

List Mořinky. LLi 2/2016. Vážení spoluobčané, List Mořinky LLi 2/2016 Dejte si do Výtisk kalendáře zdarma VEŘEJNÁ ZASTUPITELSTVA: 19.4. Zasedání zastupitelstva obce Mořinka od 17 hodin 24.5. Zasedání zastupitelstva obce Mořinka od 17 hodin KULTURNÍ:

Více

ROZVOJOVÝ PROGRAM OBCE TISÁ C. ANALÝZA SWOT. SPF Group, v.o.s., Bozděchova 99/6, 400 01 Ústí nad Labem. Obec Tisá, Tisá 205, 403 36 Tisá

ROZVOJOVÝ PROGRAM OBCE TISÁ C. ANALÝZA SWOT. SPF Group, v.o.s., Bozděchova 99/6, 400 01 Ústí nad Labem. Obec Tisá, Tisá 205, 403 36 Tisá ROZVOJOVÝ PROGRAM OBCE TISÁ C. ANALÝZA SWOT Zadavatel: Zpracovatel: Obec Tisá, Tisá 205, 403 36 Tisá SPF Group, v.o.s., Bozděchova 99/6, 400 01 Ústí nad Labem Datum zpracování: únor březen 2014 OBSAH Obsah...

Více

1. Co se Vám na Vraném nad Vltavou a jeho okolí líbí?

1. Co se Vám na Vraném nad Vltavou a jeho okolí líbí? 1. Co se Vám na Vraném nad Vltavou a jeho okolí líbí? Příroda a krajina okolní krajina nádherné scenérie výhledy nádherná rána členitost, rozmanitost krajinný ráz zatím nezdevastovaná krajina zachovalé

Více

Příloha B Průzkum podnikatelského prostředí

Příloha B Průzkum podnikatelského prostředí Příloha B Průzkum podnikatelského prostředí připravila Berman Group ve spolupráci s Komisí pro strategický rozvoj města Děčína Průzkum podnikatelského prostředí II. ÚVOD V červenci a srpnu 000 byl mezi

Více

NÁVRH ROZPOČTU města HEJNICE na rok 2015

NÁVRH ROZPOČTU města HEJNICE na rok 2015 -1- NÁVRH ROZPOČTU města HEJNICE na rok 2015 Příjmy: Kapitálové příjmy 570 Běžné příjmy daňové 33 651 Běžné příjmy nedaňové 24 666 Přijaté transfery 33 672 Příjmy celkem: 92 559 Výdaje: Běžné výdaje 45

Více

Příloha č. 7 Popis postupu zapojení komunity do vypracování strategie 1. Dotazníkové šetření

Příloha č. 7 Popis postupu zapojení komunity do vypracování strategie 1. Dotazníkové šetření Příloha č. 7 Popis postupu zapojení komunity do vypracování strategie Zapojení komunity probíhalo ve dvou vlnách. První proběhla v roce 2013 dotazníkové šetření a kulaté stoly ve dvou největších obcích

Více

Vytvoření strategie MAS Moravská cesta 2014-2020 spolufinancuje Olomoucký kraj Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Moravská cesta

Vytvoření strategie MAS Moravská cesta 2014-2020 spolufinancuje Olomoucký kraj Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Moravská cesta Vytvoření strategie MAS Moravská cesta 2014-2020 spolufinancuje Olomoucký kraj Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Moravská cesta Julie Zendulková předsedkyně MAS Moravská cesta Ing. Miloslava Hrušková

Více

POČÍTAČE A INTERNET v české společnosti

POČÍTAČE A INTERNET v české společnosti POČÍTAČE A INTERNET v české společnosti Šetření o využívání informačních a komunikačních technologií v domácnostech a mezi jednotlivci v roce 2003 Úvod V souvislosti s prudkým rozvojem tzv. informační

Více

ANALÝZA POTŘEB V OBLASTI SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH AKTIVIT

ANALÝZA POTŘEB V OBLASTI SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH AKTIVIT ANALÝZA POTŘEB V OBLASTI SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH AKTIVIT Řepiště Institut komunitního rozvoje 1. Základní informace Obec Řepiště je na spojnici mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem, má tedy dobrou

Více

Závěrečná zpráva z veřejného fóra 4. listopadu 2014

Závěrečná zpráva z veřejného fóra 4. listopadu 2014 Závěrečná zpráva z veřejného fóra 4. listopadu 2014 Místo a čas konání: sál polyfunkčního domu, od 18:05 do 20:00 hodin Přítomno: 117 zapsaných Moderování: Ing. Dana Diváková za NSZM, Ing. Lucie Ponicová,

Více

PROCES. Rozbor udržitelného rozvoje území pro správní obvod obce s rozšířenou působností Ústí nad Labem AKTUALIZACE 2010 textová část vyhodnocení obcí

PROCES. Rozbor udržitelného rozvoje území pro správní obvod obce s rozšířenou působností Ústí nad Labem AKTUALIZACE 2010 textová část vyhodnocení obcí PROCES 2010 Rozbor udržitelného rozvoje území pro správní obvod obce s rozšířenou působností Ústí nad Labem AKTUALIZACE 2010 textová část vyhodnocení obcí Ing. Lubor Hruška-Tvrdý, Ph.D. a kolektiv PROCES

Více

SEŠIT II. Tabulky a grafy všech návštěvníků ŠETŘENÍ A VYHODNOCENÍ STATISTICKÝCH DAT NÁVŠTĚVNOSTI V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH.

SEŠIT II. Tabulky a grafy všech návštěvníků ŠETŘENÍ A VYHODNOCENÍ STATISTICKÝCH DAT NÁVŠTĚVNOSTI V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. SEŠIT II ŠETŘENÍ A VYHODNOCENÍ STATISTICKÝCH DAT NÁVŠTĚVNOSTI V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Tabulky a grafy všech návštěvníků listopad 2008 1 V tomto sešitě jsou umístěny tabulky, grafy a hodnocení, které vychází

Více

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013 Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav IČO 00293164, tel. 515 333 201,www.mesto-miroslav.cz, e-mail.urad@mesto-miroslav.cz R O Z B O R H O S P O D A Ř E N Í za 3. čtvrtletí 2013 V Miroslavi,

Více

2. Jsi spokojen/a se svým třídním učitelem? 0% 1% 1. Chodíš rád/a do školy? 5. Jsi hrdý/á na svou školu?

2. Jsi spokojen/a se svým třídním učitelem? 0% 1% 1. Chodíš rád/a do školy? 5. Jsi hrdý/á na svou školu? Výsledky dotazníku spokojenosti se školou - otázky pro žáky 1. Chodíš rád/a do školy? 2. Jsi spokojen/a se svým třídním učitelem? 73% 1 3. Jsi spokojen/a s ostatními učiteli/učitelkami, které tě učí? 4.

Více

VÝZKUM ZAMĚŘENÝ NA DOMÁCÍ CESTOVNÍ RUCH SOUHRNNÁ ETAPOVÁ ZPRÁVA LÉTO 2013

VÝZKUM ZAMĚŘENÝ NA DOMÁCÍ CESTOVNÍ RUCH SOUHRNNÁ ETAPOVÁ ZPRÁVA LÉTO 2013 VÝZKUM ZAMĚŘENÝ NA DOMÁCÍ CESTOVNÍ RUCH SOUHRNNÁ ETAPOVÁ ZPRÁVA LÉTO 2013 IOP č. 01358 Sběr informací domácí cestovní ruch Česká republika IOP č. 01360 Sběr informací domácí cestovní ruch Česká republika

Více

Jaká je u vás dopravní obslužnost - známka: Co navrhujte pro zlepšení:

Jaká je u vás dopravní obslužnost - známka: Co navrhujte pro zlepšení: Průzkum ke Strategii komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014 2020 MAS Pošumaví - neziskovky Pokud se má region Pošumaví v dalším období zdárně rozvíjet, musí mít jsmě stanoveny svoje

Více

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE BLATEC

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE BLATEC STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE BLATEC Říjen 2015 Schváleno Zastupitelstvem Obce Blatec dne ZPRACOVALA: Mgr. Barbora Jurková 1 Strategické plánování představuje důležitý nástroj regionálního rozvoje. Strategie

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření Revitalizace sídliště Špičák Česká Lípa

Vyhodnocení dotazníkového šetření Revitalizace sídliště Špičák Česká Lípa Vyhodnocení dotazníkového šetření Revitalizace sídliště Špičák Česká Lípa Dotazníkové šetření Revitalizace sídliště Špičák Česká Lípa představuje podklad pro budoucí rozhodování o úpravách a investicích

Více

CENTRUM PRO VÝZKUM VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ SOCIOLOGICKÝ ÚSTAV AV ČR, v.v.i. Jilská 1 110 00 Praha 1 NAŠE SPOLEČNOST 2008 7. 14. 4.

CENTRUM PRO VÝZKUM VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ SOCIOLOGICKÝ ÚSTAV AV ČR, v.v.i. Jilská 1 110 00 Praha 1 NAŠE SPOLEČNOST 2008 7. 14. 4. CENTRUM PRO VÝZKUM VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ SOCIOLOGICKÝ ÚSTAV AV ČR, v.v.i. Jilská 1 110 00 Praha 1 NAŠE SPOLEČNOST 2008 7. 14. 4. 2008 DUBEN OV.1 Jak jste celkově spokojen se svým životem? Jste velmi spokojen,

Více

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce ÚSTECKÝ ZPRAVODAJ Březen (obecní čtvrtletník líbilo a registrace: nestíhali MK jsme ČR dolévat E 19788) do várnice s kohoutkem 1/2013 1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim

Více

Hodnocení kurzu e-lka

Hodnocení kurzu e-lka Hezký den, děkujeme za čas, který strávíte vyplněním následujícího dotazníku. Vyplňování by vám nemělo zabrat více než 30 minut. Vaše odpovědi jsou pro nás velmi cenné a pomohou nám nejen vylepšit kurz

Více

Dopady cestovního ruchu na vytváření regionální identity ve venkovských periferních oblastech Česka

Dopady cestovního ruchu na vytváření regionální identity ve venkovských periferních oblastech Česka Dopady cestovního ruchu na vytváření regionální identity ve venkovských periferních oblastech Česka Dana Fialová, Tereza Gelná, Jiří Vágner GAČR 403/09/1491Význam rekreační funkce sídel a obcí v procesu

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PODMOLÍ. listopad 2015. Návrh Zadání ÚP Podmolí Stránka 1

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PODMOLÍ. listopad 2015. Návrh Zadání ÚP Podmolí Stránka 1 NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PODMOLÍ listopad 2015 Návrh Zadání ÚP Podmolí Stránka 1 Městský úřad ve Znojmě, odbor územního plánování a strategického rozvoje, oddělení územního plánování (dále jen úřad

Více

STRATEGIE ROZVOJE OBCE POHOROVICE NA ROKY 2014 2018

STRATEGIE ROZVOJE OBCE POHOROVICE NA ROKY 2014 2018 STRATEGIE ROZVOJE OBCE POHOROVICE NA ROKY 2014 2018 Tato Strategie rozvoje obce Pohorovice na období let 2014 2018 byla schválena zastupitelstvem obce Pohorovice dne 14.11.2014 Obsah programu 1. Shrnutí

Více

PERSPEKTIVA VENKOVSKÉ TURISTIKY V KRAJI VYSOČINA PERSPECTIVE OF THE RURAL TOURISM AT THE REGION VYSOČINA

PERSPEKTIVA VENKOVSKÉ TURISTIKY V KRAJI VYSOČINA PERSPECTIVE OF THE RURAL TOURISM AT THE REGION VYSOČINA PERSPEKTIVA VENKOVSKÉ TURISTIKY V KRAJI VYSOČINA PERSPECTIVE OF THE RURAL TOURISM AT THE REGION VYSOČINA Marie Pourová, Hana Brabencová, Jana Kašparcová Anotace: Příspěvek se zabývá podmínkami rozvoje

Více

OPTIMALIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2008/09

OPTIMALIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2008/09 Analýza dovedností a tematických částí - český jazyk třída základní školy 9 89 87 82 86 82 77 7 průměrný percentil 2 47 47 46 43 47 46 Celek mluvnice sloh a literatura znalost porozumění aplikace Poznámka:

Více