U P R A V E N Ý Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N Ý Z Á P I S"

Transkript

1 U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva města (dle presenční listiny) Omluveni Ing. Gavlasz, p. Keclík, Ing. Krejča PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města ve 2. pololetí roku ) Návrh na rozpočtové opatření 4) Stanovení poplatku z prodlení 5) Záměry prodejů 6) Jiné dispozice s majetkem města 7) Výkupy majetku do vlastnictví města 8) Konečné schválení smluv 9) Prodej nebytové jednotky 10) Informace z výborů 11) Stav realizace opatření pro období plynoucích ze Strategického plánu a tvorby koncepce města Písku do roku ) Návrh veřejnoprávní smlouvy se spolkem Naděje 13) Udělení ceny Starosty města Písek 14) Kontrola plnění usnesení 15) Návrh na změnu systému smluvní podpory sportu města Písku 16) Různé, interpelace 17) Připomínky občanů 18) Závěr

2 JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Z jednání zastupitelstva města je pořizován audio záznam. K bodu 1)a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu Jednání zastupitelstva města zahájila a řídila starostka města Mgr. Vanžurová. Zápis z minulého jednání byl řádně ověřen a přišly k němu 2 připomínky. Jde o chybu v psaní, částky se nemění. V usnesení č. 260/17 chybí doplněná věta týkající se navýšení ceny lávky a správné usnesení zní: I. Zastupitelstvo města schvaluje návrh rozpočtu města Písek na rok 2018 s navýšením položky Cyklistická stezka Hradiště + lávka o částku 5 mil. Kč a celkově zahrnující příjmy ve výši tis. Kč, výdaje ve výši tis. Kč, financování splátek úvěrů ve výši tis. Kč a schodek rozpočtu ve výši tis. Kč, který bude kryt z přebytků minulých let. II. Beze změny V usnesení č. 261/17 byla chybně uvedena v poslední větě celá částka 283 mil. Kč, správné usnesení tedy bude znít: 1/ Zastupitelstvo města schvaluje realizaci projektu nového plaveckého bazénu pod lesnickou školou v rozsahu Vnitřní plavecký bazén vč. venkovního areálu a wellness části s limitní realizační cenou do Kč bez DPH, v návaznosti na usnesení zastupitelstva města č. 35/17, dle prováděcí projektové dokumentace (pro realizaci díla) zpracované společností PROJEKTIL ARCHITEKTI s.r.o. s připomínkou zařazení částky 80 mil. Kč do výdajů rozpočtu na rok 2018 kapitoly 740 investic a rozvoj. 2/ beze změny Proti výše uvedené opravě chyb v psaní a počtech v usn.č. 260 a 261/17 neměl nikdo ze členů zastupitelstva žádné námitky. Mgr. Vanžurová konstatovala, že z dnešního jednání se omlouvají Ing. Gavlasz, p. Keclík, Ing. Krejča, pozdější příchod nahlásila paní Kudrlová, dřívější odchod nahlásil MUDr. Tyll, Mgr. Drnec. Jako ověřovatele zápisu navrhuje pana Brože a JUDr. Průšu. Usnesení č. 1/18 Zastupitelstvo města schvaluje ověřovatele zápisu p. Martina Brože a JUDr. Luboše Průšu. Hlasování č. 1 Pro: 21 proti: - zdržel se: 1 (v té době přítomných) K bodu 1)b) Schválení programu jednání Mgr. Vanžurová dodatečně byly zastupitelům zaslány materiály: - Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna Písek 1. etapa - Záměr prodeje pozemků a staveb U Honzíčka v k.ú. Písek Mgr. Vanžurová je navrhuje zařadit do bodu 16) Různé jako body a)b). Dále konstatovala, že byl zastupitelům rozeslán zápis z finančního výboru. Ing. Hořánek materiál 16b) navrhuje zařadit do bodu 5) jako z3) Usnesení č. 2/18 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání s doplněním bodů: - 5)z3) Záměr prodeje pozemků a staveb U Honzíčka v k.ú. Písek stránka 2 (celkem 14)

3 - 16a) Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna Písek 1. etapa. Hlasování č. 2: pro: 22 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) K bodu 2) Informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města ve 2. pololetí roku 2017 JUDr. Veselý finanční výbor doporučil bod projednat. Usnesení č. 3/18 Zastupitelstvo města projednalo informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města ve 2. pololetí roku Hlasování č. 3: Pro: 22 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 3) Návrh na rozpočtové opatření JUDr. Veselý finanční výbor doporučuje schválit. Mgr. Vanžurová informovala o výsledku hospodaření za rok Celkový schodek rozpočtu z roku 2017 je Kč, což je výrazně níže oproti očekávání. Příjmy se naplnily na 104 % a dosáhly tak výše tis. Kč. Výdaje se naplnily z 89 % a dosáhly tak výše tis. Kč. Došlo ke snížení finančních prostředků města. Zůstatek na bankovních účtech činí tis. Kč, tj. pokles o 103 mil. Kč. Tento pokles je dán součtem schodku (11,7 mil. Kč), poskytnutými úvěry (68 mil. Kč) a splátkami přijatých úvěrů (24,4 mil. Kč). Součástí výdajů rozpočtu 2017 bylo i předfinancování některých akcí, kde dojde ke kompenzaci ze strany poskytovatele dotace až v tomto roce. Jedná se o zaplacené výdaje z rozpočtu roku 2017 s příjmem dotace v roce Jedná se o tyto akce: Městská knihovna, cyklostezka Dobešická, obojživejníci, stezka Amerika, zateplení domu Flekačky a nízkoemisní zóny. Tyto předfinancované akce dosáhly výše 11,7 mil. Kč. Usnesení č. 4/18 Zastupitelstvo města rozpočtové opatření č. 1/18 schvaluje. Hlasování č. 4: Pro: 22 proti: 1 zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 4) Stanovení poplatku z prodlení Mgr. Hořánek ohlásil střet zájmu, žadatelku osobně zná. Mgr. Baslerová jsou vázáni mlčenlivostí, co se týká opatrovnictví. JUDr. Průša nahlásil podjatost, manželka rozhodovala soudní spor. Smluvně poplatek z prodlení sjednat nelze. Občanka nezpůsobila vznik poplatku. Dluh je z větší části patrně za vodu z protékajícího WC v bytu maminky občanky. Ale občanka nemusela dědictví přijímat. Navrhuje nechť uhradí 50 % poplatku. Ing. Hořánek - kdy bude dluh promlčen? Ing. Šartnerová promlčení dluhu již není možné, protože částku určil a rozhodl soud. Ing. Hořánek upozorňuje, že pokud nebude schváleno usnesení, DBS bude vymáhat celou částku. návrhy usnesení JUDr. Průša navrhuje usnesení II. prominutí 50 % poplatku stránka 3 (celkem 14)

4 JUDr. Veselý navrhuje prominout poplatek z prodlení v celé výši Hlasování č. 5 o návrhu JUDr. Veselého: pro: 10 proti: - zdržel se: 13 Hlasování č. 6 o návrhu JUDr. Průši: pro: 23 proti: - zdržel se: - Usnesení č. 5/18 Zastupitelstvo města schvaluje prominutí 50 % poplatku z prodlení vedeného v evidenci Domovní a bytové správy města Písku v částce ,28 Kč dlužníka. Hlasování č. 6: Pro: 23 proti:- - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 5) Záměry prodejů z1) záměr prodeje části pozemku parc. č. 962/12 k. ú. Písek za účelem výstavby zděné garáže žadatel lokalita Na Pakšovce, Písek JUDr. Veselý navrhuje c) neschvaluje. Ing. Franců navrhuje a) schvaluje tj. původní návrh. Hlasování č. 7 o návrhu JUDr. Veselého: pro: 3 proti: 1 zdržel se: 18 Hlasování č. 8 o původním návrhu: pro: 16 proti: - zdržel se: 7 Usnesení č. 6/18 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 962/12 o výměře cca 20 m 2 k. ú. Písek žadateli, bytem Písek, Smrkovice 162, za účelem vybudování zděné garáže za cenu Kč/m 2, dle čl. III. zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady žadatele. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Hlasování č. 8: Pro: 16 proti: - zdržel se: 7 (v té době přítomných) z2) prodej pozemku parc. č. 962/24 k. ú. Písek na zahrádky lokalita Na Pakšovce Ing. Kulič pozemek je v hrozném stavu. Navrhuje prodat pozemky pro zahrádky. Ing. Hladík navrhuje záměr prodeje schválit. P. Vodička každý pozemek má mít vlastníka, který se o pozemek stará. Usnesení č. 7/18 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje pozemku parc. č. 962/24 o výměře 5429 m 2 k. ú. Písek za minimální cenu 300 Kč/m 2, dle čl. IX. zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. Pozemek parc. č. 962/24 k. ú. Písek bude rozdělen geometrickým plánem na jednotlivé zahrady, které budou za tuto cenu nabídnuty ve výběrovém řízení obálkovou metodou obyvatelům města Písku s trvalým pobytem ke dni vyhlášení výběrového řízení. Otevírání obálek a hodnocení nabídek provede majetkoprávní komise. Geometrický plán bude vyhotoven na náklady města Písku. Prodej pozemku se stránka 4 (celkem 14)

5 uskuteční až po změně územního plánu, kdy bude pozemek parc. č. 962/24 k. ú. Písek zahrnut do ploch rekreace se specifickým využitím zahrádkové osady. Hlasování č. 9: Pro: 21 proti: - zdržel se: 2 (v té době přítomných) z3) Záměr prodeje pozemků a staveb U Honzíčka v k.ú. Písek Mgr. Hořánek probíhá proces změny č. 1 územního plánu. RSDr. Lejčar požádal jednatele společnosti o představení záměru. P. Mareš (jednatel firmy KEJA) firma je koupena jednoúčelově jako investiční firma. Financování bude zajištěno zahraničním investorem. Plánují nemovitost zbourat a postavit novou stavbu. Prioritní záměr je bydlení pro seniory. Nepůjde o klasický seniorský dům, půjde o lepší bydlení. K uskutečnění záměru však potřebují provést změnu územního plánu. Investovat by chtěli 74 mil. Kč. P. Anděl při stávajícím platném ÚP je možná stavba nekomerčního využití. Při změně ÚP na komerční účel, může dojít k rozšíření zájemců o koupi. Ing. Hořánek bylo by možné prezentaci použít pro veřejnost? P. Mareš souhlasí s použitím prezentace pro veřejnost. Ing. Franců záměr je odvážný. Cenová kalkulace činí 20 tis. Kč na 1 osobu/měsíc. Odkud bude klientela? P. Mareš nechtějí konkurovat zařízení, která ve městě již fungují a jsou dotována státem. V okolí není zařízení tohoto typu žádné. JUDr. Knot mají zkušenosti s prací se seniory? P. Mareš osobně ne, ale v týmu mají lidi, kteří s tím zkušenosti mají. Dále uvedl na dotaz JUDr. Knota ano, byli by ochotni podepsat smlouvu o smlouvě budoucí a zaplatit dohodnutou kupní cenu, ale až po schválení změny ÚP. Jinak by museli znovu jednat s investorem. JUDr. Průša z materiálu nevyplývá, zda byl zveřejněn záměr, který splňuje nabídka firmy KEJA. ZM nejdříve musí schválit záměr, ne rovnou prodej. Bylo by vhodnější počkat do změny ÚP a znovu záměr po změně ÚP zveřejnit. Ing. Hladíková záměr je zveřejňován na stránkách realitní kanceláře. P. Anděl všechna usnesení obsahovala podmínku prodeje při stávajícím ÚP. Ing. Kulič předseda majetkové komise materiál by neměl být zasílán dodatečně. Kolik lidí má v současné době společnost? P. Mareš v současné době má společnost 2 jednatele a jediného vlastníka. P. Vodička územní plán resp. jeho aktualizace č. 1 je připraven k veřejnému projednání (předpoklad schválení je červen). Je možné vyhlásit záměr prodeje. Mgr. Hořánek záměry byly zveřejněny všechny. Navrhuje schválit usnesení č. 2. Realitní kancelář má jiná pravidla. P. Anděl návrh usnesení č. 2 je relevantní. Jak velkou část bude financovat banka? P. Mareš koupě nemovitosti bude 100 % z vlastních zdrojů, majetek firmy se koupí navýší. Stavba bude financována bankou. JUDr. Průša měl by být znovu zveřejněn záměr prodeje. Navrhuje bod odložit, vyřešit sporné věci a pak vyhlásit záměr. Ing. Kulič věc by se měla řešit v majetkové komisi. Ing. Sládek v každém návrhu usnesení je nepřesný pojem změna č. 1 ÚP je přesné znění, usnesení 2)3) by mělo být správně platným ÚP. P. Anděl bude mít společnost zájem o koupi, když zatím není schválena změna ÚP? P. Mareš - nemůže potvrdit zájem, pokud nebude změna ÚP. JUDr. Veselý navrhuje bod odložit dle návrhu JUDr. Průši. Nemá problém hlasovat ani pro usnesení pod bodem 2), ale s vypuštěním.. při stávajícím způsobu využití stránka 5 (celkem 14)

6 návrhy usnesení JUDr. Veselý- navrhuje schválit usnesení č. 2 s vypuštěním při stávajícím způsobu využití, daném aktuálním ÚP - nekomerční využití JUDr. Průša navrhuje usnesení: ZM odkládá projednání bodu na své příští zasedání na Hlasování č. 10 o návrhu JUDr. Průši: pro: 21 proti: - zdržel se: 2 Usnesení č. 8/18 Zastupitelstvo města odkládá projednání prodeje pozemku st.parc. č. 590 o výměře 1957 m 2, jehož součástí je budova čp. 172 U Honzíčka a pozemku parc.č o výměře 2326 m 2 vše k. ú. Písek na své příští zasedání Hlasování č. 10: Pro: 21 proti: - zdržel se: 2 (v té době přítomných) K bodu 6) Jiné dispozice s majetkem města Mgr. Hořánek - navrhuje vypustit bod d2) d1) zrušení předkupního práva ve prospěch města Písku ke stavební parcele č. 3976, jejíž součástí je stavba Budějovické Předměstí č. p vše k. ú. Písek (budova filmové školy) žadatel JUDr. Veselý nahlásil podjatost. Navrhuje schválit zrušení předkupního práva. P. Vodička připomíná, že stejná situace byla se Seniorským domem, který nyní již vlastní rakouský majitel, poté co město očistilo pozemek. Filmová škola se chová neseriozně. Má obavu, že škola chce skončit a přestěhovat se jinam. P. Anděl navrhuje zrušit předkupní právo. JUDr. Knot poděkoval Filmové škole, že ve městě Písku funguje. Souhlasí se zrušením předkupního práva. Ing. Franců nevěří, že by škola přešla do Českého Krumlova. Ing. Hladík město nebude objekt vykupovat zpět. Občan budovy stojí na pozemcích města a částečně na pozemcích ÚZSVM. Neuvažují o přestěhování školy. JUDr. Průša město vlastní spoustu jiných budov. Navrhuje usnesení a). Usnesení č. 9/18 Zastupitelstvo města schvaluje zrušení předkupního práva na dobu neurčitou, které bylo sjednáno kupní smlouvou a smlouvou o zřízení věcného břemene ze dne mezi městem Písek a žadatelem, bytem Písek, ve prospěch města Písku, a to ke stavební parcele č. 3976, jejíž součástí je stavba Budějovické Předměstí č. p. 2068, obč. vyb. vše k. ú. Písek. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení dohody o zrušení předkupního práva. Hlasování č. 11 Pro: 20 proti: - zdržel se: 2 (v té době přítomných) d2) žádost o vyjádření souhlasu s převodem vlastnického práva za současného zachování předkupního práva ve prospěch města Písku k pozemku parc. č. 722/19 k. ú. Hradiště u Písku žadatelé, lokalita Hradiště, Okružní ulice Mgr. Hořánek navrhuje usnesení odkládá. stránka 6 (celkem 14)

7 Usnesení č. 10/18 Zastupitelstvo města odkládá své rozhodnutí o souhlasu s převodem vlastnického práva za současného zachování předkupního práva k pozemku parc. č. 722/19 k. ú. Hradiště u Písku z vlastnictví žadatelů do vlastnictví nabyvatelů s tím, že předkupní právo ve prospěch města do doby vzniku stavby tedy vázne u pozemku parc. č. 722/19 k. ú. Hradiště u Písku o výměře 1505 m 2 i nadále. Hlasování č. 12: Pro: 20 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) d3) zrušení usnesení č. 178/17 ze dne záměr prodeje pozemku parc. č. 2654/18 k. ú. Písek společnost Schneider Electric, a. s. - lokalita Písek, průmyslová zóna Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení schvaluje. Usnesení č. 11/18 Zastupitelstvo města schvaluje zrušení usnesení č. 178/17 ze dne Hlasování č. 13: Pro: 19 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) d4) oprava usnesení č. 276/17 ze dne úprava výměry u pozemku parc. č. 1545/44 k. ú. Písek a v konečném znění darovací smlouvy na bezúplatný převod pozemků parc. č. 1545/44, č. 1545/42, č. 1545/40, č. 1545/41 a č. 1545/43 vše k. ú. Písek do vlastnictví Nemocnice Písek, a. s. a v konečném znění smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení práva stavby stavba neveřejné účelové komunikace ve prospěch města Písek v rámci investičního záměru revitalizace lokality Nástupní prostor Nemocnice Písek Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení schvaluje. Usnesení č. 12/18 Zastupitelstvo města schvaluje opravu svého usnesení č. 276/17 ze dne v tom smyslu, že u pozemku parc. č. 1545/44 k. ú. Písek (odděleného geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 1545/1 k. ú. Písek) se upravuje výměra z 309 m 2 na 310 m 2. Zastupitelstvo města dále bere na vědomí, že k upravení výměry u pozemku parc. č. 1545/44 k. ú. Písek dojde i ve schválené darovací smlouvě a schválené smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení práva stavby - smlouvy byly rovněž schváleny usnesením č. 276/17 ze dne Hlasování č. 14: Pro: 18 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) d5) oprava usnesení č. 150/17 ze dne a usnesení č. 275/17 ze dne oprava adresy trvalého bydliště u kupující Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení schvaluje s připomínkou uvedení správného jména Ing. Sládek doporučuje opravit v textu jméno stránka 7 (celkem 14)

8 Usnesení č. 13/18 Zastupitelstvo města schvaluje opravu svého usnesení č. 150/17 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text žadatelům, bytem a nahrazuje se textem žadateli, bytem a žadatelce, bytem a dále opravu svého usnesení č. 275/17 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text žadatelů, oba bytem a nahrazuje se textem žadateli, bytem a žadatelce, bytem Zastupitelstvo města dále bere na vědomí, že k upravení adresy trvalého bydliště u žadatelů došlo i ve schválené kupní smlouvě - smlouva byla schválena usnesením č. 275/17 ze dne Hlasování č. 15: Pro: 21 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) d6) zrušení usnesení - bezúplatný převod pozemků z vlastnictví ČR - Lesů České republiky, s. p. k. ú. Boudy (lesní cesty) Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení schvaluje. Usnesení č. 14/18 Zastupitelstvo města schvaluje zrušení svého usnesení č. 45/17 ze dne a č. 126/17 ze dne (sml. č ) Hlasování č. 16: Pro: 20 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) d7) výkup usazovací nádrže umístěné na pozemku st. parc. č. 5737/1 k. ú. Písek z vlastnictví společnosti JITEX Písek, a. s. a konečné znění kupní smlouvy areál čistírny odpadních vod Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení schvaluje. Usnesení č. 15/18 Zastupitelstvo města schvaluje 1. výkup usazovací nádrže číslo 2 umístěné na pozemku st. parc. č. 5737/1 k. ú. Písek v areálu čistírny odpadních vod z vlastnictví společnosti JITEX Písek, a. s., IČO , se sídlem Písek, U Vodárny 1506, do vlastnictví města Písku, a to za kupní cenu ve výši Kč. 2. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy č. 2 - předmětem smlouvy je výkup usazovací nádrže číslo 2 umístěné na pozemku st. parc. č. 5737/1 k. ú. Písek v areálu čistírny odpadních vod z vlastnictví společnosti JITEX Písek, a. s., IČO , se sídlem Písek, U Vodárny 1506, do vlastnictví města Písku, a to za kupní cenu ve výši Kč. Hlasování č. 17: Pro: 23 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) K bodu 7) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup pozemku parc. č. 609/10 k. ú. Písek z vlastnictví ČR - Státního pozemkového úřadu akce: Chodník a cyklostezka v průmyslové zóně Dobešická Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení schvaluje. stránka 8 (celkem 14)

9 Usnesení č. 16/18 Zastupitelstvo města schvaluje výkup pozemku parc. č. 609/10 o výměře 251 m 2 k. ú. Písek (oddělen GP č /2017 ze dne z pozemku parc. č. 609/3 k. ú. Písek) z vlastnictví ČR Státního pozemkového úřadu, IČO: , Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov za cenu v čase a místě obvyklou dle znaleckého posudku. Náklady na vypracování znaleckého posudku uhradí město Písek. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení smlouvy. Hlasování č. 18: Pro: 23 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) K bodu 8) Konečné schválení smluv 1) Konečné znění kupních smluv prodej pozemku parc. č. 1591/11 k. ú. Písek do vlastnictví žadatelů, pozemku parc. č. 1591/7 k. ú. Písek do vlastnictví žadatelky a pozemku parc. č. 1591/10 k. ú. Písek do vlastnictví žadatelky lokalita Roháčova ulice, Písek Ing. Hořánek navrhuje usnesení k bodům 1)-3) schvaluje. Usnesení č. 17/18 Zastupitelstvo města schvaluje 1. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 1591/11, ostatní plocha jiná plocha o výměře 60 m 2 k. ú. Písek do vlastnictví žadatelů za celkovou kupní cenu ve výši 600 Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (sml. č a) P) 2. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 1591/7, ostatní plocha jiná plocha o výměře 62 m 2 k. ú. Písek do vlastnictví žadatelky za celkovou kupní cenu ve výši 620 Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (sml. č b) P) 3. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 1591/10, ostatní plocha jiná plocha o výměře 52 m 2 k. ú. Písek do vlastnictví žadatelky za celkovou kupní cenu ve výši 520 Kč. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. (sml. č c) P) Hlasování č. 19: Pro: 23 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) 2) Konečné znění kupní smlouvy prodej pozemku parc. č. 948/5 k. ú. Smrkovice do vlastnictví žadatele - lokalita Smrkovice, ulice Za Humny Usnesení č. 18/18 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy dle přílohy prodej pozemku parc. č. 948/5, ostatní plocha ost. komunikace o výměře 31 m 2 k. ú. Smrkovice (odděleného geometrickým plánem č /2017 z pozemku parc. č. 948/3 k. ú. Smrkovice) do vlastnictví žadatele za cenu 100 Kč/m 2, dle čl. VII. zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek. (sml. č P) Hlasování č. 19: Pro: 23 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) stránka 9 (celkem 14)

10 3) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek na části pozemku parc.č. 2216/12 k.ú. Písek ve vlastnictví Ředitelství silnici a dálnic ČR v rámci stavby Oprava vodovodů Zborovská ulice Písek Usnesení č. 19/18 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene dle přílohy oprava vodovodních řadů ET 250 a Li 300 v délce cca 11 m na části pozemku parc. č. 2216/12 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu na tento pozemek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek jako oprávněným a Ředitelstvím silnic a dálnic ČR se sídlem Na Pankráci 546/56, Praha 4 Nusle, IČO: jako povinným za částku ve výši 1.597,20 Kč včetně DPH. Věcné břemeno bylo vyznačeno geometrickým plánem pro vymezení rozsahu věcného břemene k části pozemku parc.č. 2216/12 k.ú. Písek zhotoveného Geodetickou kanceláří Plavec Michalec, Budovcova 2530, Písek ze dne Geometrický plán byl vyhotoven na náklady oprávněného. Zastupitelstvo města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. Hlasování č. 19: Pro: 23 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) K bodu 9) Prodej nebytové jednotky Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení schvaluje. Usnesení č. 20/18 Zastupitelstvo města schvaluje prodej jednotky č. 1813/66 o výměře 7,94 m 2 v čp. 1813, Otavská, Písek se stavební parcelou č. 3523, k. ú. Písek, Společenství vlastníků jednotek domu čp v Otavské ulici v Písku zastoupené předsedou společenství za město Písek Ivanou Adámkovou, na výjimku ze Zásad prodeje nebytových prostor, článek X. Cena byla stanovena znaleckým posudkem na Kč + fond oprav. Hlasování č. 20: Pro: 23 proti: - zdržel se: - (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 10) Informace z výborů Mgr. Hořánek je předložen přehled o docházce členů výborů. Není navrženo odvolání nikoho z výborů. Počet členů výborů má být lichý apeluje na doplnění členů výborů. Současný systém pravidel pro sport prověřoval kontrolní výbor a vyhodnotil jej jako špatný. Finanční prostředky na sport jsou pro rok 2018 rozděleny a sportovní oddíly s tím počítají. Měnit pravidla nyní by proto nebylo vhodné. P. Brož nejde o předvolební materiál, jak je mu vytýkáno. JUDr. Průša kontrolní výbor se snažil o systémové hodnocení. Mělo by být řečeno, která pravidla město porušuje konkrétně. Některé závazky jsou dané smlouvami, vedle toho jsou smlouvy o svěření majetku na základě zakladatelských smluv. Šlo by řešit směrnicí, kdy je organizacím svěřen majetek k hospodaření. Bylo by možné systém prověřit externím auditem. Občanka formální nedostatky smluv jsou konkretizovány. Smlouvy jsou nedostatečně specifikované. Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení viz níže uvedeno: stránka 10 (celkem 14)

11 Usnesení č. 21/18 Zastupitelstvo města 1. projednalo informaci z jednání výborů zastupitelstva 2. projednalo účasti členů ve výborech zastupitelstva města 3. projednalo protokol o výsledku kontroly kontrolního výboru: číslo 01/2018/KV Kontrola smluv mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o., Městskými službami Písek s.r.o a provozovateli sportovišť a kontroly nájmů sportovišť sportovním oddílům. Hlasování č. 21: Pro: 24 proti: - zdržel se: - Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 11) Stav realizace opatření pro období plynoucích ze Strategického plánu a tvorby koncepce města Písku do roku 2025 JUDr. Knot poděkoval Ing. Venclíkovi za práci. Ing. Venclík podrobně vysvětlil podstatu materiálu. RSDr. Lejčar člen výboru pro investice je důležitý společný postup jednotlivých odborů. Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení viz níže uvedeno: Usnesení č. 22/18 Zastupitelstvo města stav realizace opatření, vyplývajícího ze Strategického plánu a tvorby koncepce města Písku do roku 2025, pro období 2 let, v předloženém dokumentu Naplňování opatření v oblastech Ekonomika a podnikání, Mobilita, Atraktivita města, městská infrastruktura, v průběhu roku 2016, Akční plán ze dne projednalo. Hlasování č. 22: Pro: 20 proti: - zdržel se: 2 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 12) Návrh veřejnoprávní smlouvy se spolkem Naděje Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení schvaluje. Usnesení č. 23/18 Zastupitelstvo města schvaluje veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města spolku NADĚJE, K Brance č. 11/19e, Praha 5, IČO , na rok 2018 ve výši Kč ,-- na úhradu nákladů vzniklých v roce 2018 v souvislosti se: a) zajištěním sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, konkrétně terénní programy, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a nízkoprahová zařízení pro děti a mládež, b) zajištěním fakultativních služeb dle Pověření města, jež jsou navazující činností k sociální službě terénní programy, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a nízkoprahová zařízení pro děti a mládež, c) zajištěním práce s předškolními dětmi, zajištění akcí pro děti a mládež, předložené v příloze č. 1 tohoto materiálu. Hlasování č. 23: Pro: 22 proti: - zdržel se: 1 (v té době přítomných) Zodpovídá: Mgr. Baslerová stránka 11 (celkem 14)

12 K bodu 13) Udělení ceny Starosty města Písek Ing. Cibulková kulturní komise doporučila Folklorní soubor Písečan. RSDr. Lejčar navrhoval ocenit soubor Písečan. Usnesení č. 24/18 Zastupitelstvo města v souladu se Zásadami pro udělování ceny města Písek, čl. 1, bod 2 navrhuje udělení ceny Starosty města Písek za rok 2017 pro Folklorní soubor Písečan. Hlasování č. 24: Pro: 24 proti: - zdržel se: - Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 14) Kontrola plnění usnesení Mgr. Vanžurová navrhuje usnesení dle návrhu. Usnesení č. 25/18 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování úkol č. 229/17. Hlasování č. 25: Pro: 24 proti: - zdržel se: - Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 15) Návrh na změnu systému smluvní podpory sportu města Písku P. Brož materiál navazuje na kontrolu kontrolního výboru. JUDr. Knot materiál je předkládán jako stranický materiál. Na úkol daný radě města je krátký čas, relevantní by bylo do konce tohoto roku. Město má již jeden audit vyhotovený za starosty JUDr. Veselého, který neobjevil žádnou nezákonnost. Pokud se město přestane starat o svůj majetek hřiště, stadion, co s těmi zařízeními bude? Ing. Cibulková přímá podpora sportu probíhá na základě schválených zásad. Systémová podpora je zaměřena na mládež. Od r je provedena úprava zásad alokovaná částka je mezi 8,5 12 mil. Kč. (před r to bylo cca 4 mil. Kč). Odbor školství provádí kontroly. Ing. Velíšková byla pověřena auditem v r prověřovala mandátní smlouvy včetně dodatků. Shledala velkou složitost uzavíraných smluv, ale ne podpory sportu. Ze své pozice může kontrolovat vztahy mezi městem a Městskými službami. MS zúžily počet dodatků. Externí audit, který byl zadán v r šlo o ekonomickou kontrolu. P. Hrádek byla provedena řada auditů sportovišť. Smlouvy jsou postaveny hlavně ekonomicky. Pro všechny druhy sportu není možné použít jednotný systém. Mgr. Janovský systém ve městě je přímá a nepřímá podpora sportu. Jako člen sportovní komise vyzývá kontrolní výbor, aby je oslovil konkrétně, v čem spočívá nesystémovost. JUDr. Veselý přímá podpora je nastavena jasně. Nepřímá podpora se skládá z více věcí. Možná by stačila informace, kolik město stojí provoz sportovišť, kolik sportovní kluby mají z reklam a kolik stojí další pronájmy. Ing. Hladík je kritikem využití sportovních areálů. Stačila by konkrétní částka, kolik se vkládá do sportovišť. JUDr. Průša důležité je přesné zadání, čeho se má audit týkat. Kolik a kdo dostává nepřímou dotací pro jednotlivá sportoviště. ZM by mělo dát dohromady pracovní skupinu, která by zadala přesné zadání k auditu. Nechť např. RM zajistí způsob, jak bude zadání auditu vytvořeno. Mgr. Hořánek navrhuje dát důvěru radě města. JUDr. Knot jednotlivé sportovní kluby mohou podat zprávu odboru školství. stránka 12 (celkem 14)

13 Mgr. Vanžurová odbor školství v současné době nemůže vyhotovovat takovouto informaci. RSDr. Lejčar kontrolní výbor v minulosti nikdy nezjistil nezákonnosti ve smlouvách. Kontrolní výbor by měl navrhnout doporučení. Občanka stačí zadat odboru správy majetku vytažení informací ze smluv. JUDr. Průša musí být metoda zadání - jak rozdělit náklady příjmové, jak rozdělit náklady mezi jednotlivé uživatele. Kolik vlastně činí dotace nepřímá? Návrhy usnesení Mgr. Vanžurová přečetla celý návrh usnesení. Zastupitelstvo města 1. bere na vědomí předložený materiál o Návrhu na změnu systému smluvní podpory sportu města Písku; 2. souhlasí s tím, aby byl městem objednán podrobný externí finanční a majetkový audit existující současné přímé i nepřímé podpory sportu z finančních prostředků města Písku. Zadání zakázky zajistí rada města popř. ve spolupráci se zvolenou pracovní skupinou; 3. ukládá radě města, aby seznámila zastupitelstvo města s výstupem auditu bezprostředně po jeho zhotovení; 4. limitní částka pro provedení auditu do 100 tis. Kč. JUDr. Průša není nutné kontrolovat přímou podporu. JUDr. Knot částka určená na audit není dostatečná, kdo to bude platit? P. Anděl navrhuje hlasovat po jednotlivých bodech. JUDr. Veselý navrhuje částku 300 tis. Kč na audit. Hlasování č. 26 o bodu 1): pro: 22 proti: - zdržel se: 1 Hlasování č. 27 o bodu 2): pro: 11 proti: 3 zdržel se: 9 Dále nehlasováno Hlasování č. 28 o původním návrhu p. Brože bod 1) jím předloženého návrhu na usnesení: pro: 4 proti: 4 zdržel se: 15 Dále nehlasováno. Usnesení č. 26/18 Zastupitelstvo města bere na vědomí předložený materiál o Návrhu na změnu systému smluvní podpory sportu města Písku. Hlasování č. 26: Pro: 22 proti: - zdržel se: 1 (v té době přítomných) Zodpovídá: p. Brož Mgr. Vanžurová konstatovala, že uloží na poradě vedoucích pracovníků vypracování přehledu přímé a nepřímé podpory sportu zainteresovaným odborům a Městským službám, i když audit nebyl odsouhlasen, výsledek bude předložen ZM. K bodu 16) Různé, interpelace a) Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna Písek 1. etapa JUDr. Knot navrhuje usnesení viz níže uvedeno. stránka 13 (celkem 14)

14 Usnesení č. 27/18 Zastupitelstvo města 1. projednalo informaci o přípravě projektu Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna Písek 1. etapa, průběhu výběrového řízení na zhotovitele lávky SO 02 přes řeku Otavu, a o stavu žádosti o dotaci na tento projekt; 2. schvaluje předfinancování akce cyklostezka SO 01, při podpoře z Regionálního integrovaného operačního programu, ve výši Kč a ukládá finančnímu odboru zařadit částku ve výši Kč do rozpočtu města Písku pro rok Hlasování č. 29: Pro: 21 proti: - zdržel se: 1 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Filip Mgr. Hořánek informuje o požadavku některých občanů přijmout vyhlášku o omezení zábavné pyrotechniky. Vedení města k tomuto zatím nepřistoupilo. P. Vodička interpelace výstavba rohového domu u bývalé MŠ Zeyerova - stavba p. Svatoše předá písemně. Žádá o provedení kontroly této stavby. Ing. Jambura na stavbu je vydáno stavební povolení. Nelze použít žádost o přezkum. Ing. Sládek informaci o výsledku stavby Zátavského mostu žádá předat všem zastupitelům. K bodu 17) Připomínky občanů K bodu 18) Závěr Paní starostka skončila jednání v 16:35 hodin. p. Martin Brož JUDr. Luboš Průša V Písku dne: ověřovatel zápisu ověřovatel zápisu V Písku dne: Mgr. Eva Vanžurová V Písku dne: starostka města Zapsala: Lenka Hosnedlová stránka 14 (celkem 14)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 21.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemků a staveb U Honzíčka v k.ú. Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 11.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva města, které se konalo v neděli 9. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku, DBS města Písku V Písku dne: 07.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna zásad prodeje nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Přehled Usnesení 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 27. září 2017 v kulturním domě v Lošticích

Přehled Usnesení 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 27. září 2017 v kulturním domě v Lošticích Přehled Usnesení 23. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 27. září 2017 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 23/1: ZM schvaluje předložený program 23. zasedání Zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 01.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zprostředkování prodeje realitní kancelář RE/MAX návrhy smluv NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města

Více

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne 25. 4. 2018, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 30. 5. 2018 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul. Výbor pro rozvoj a investice města V Písku dne 27.04.2016 Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne 22.04.2016 od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemku pod garáží v lokalitě Kolonka 2. Prodej pozemků mezi rodinnými domy

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 5/2011

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 5/2011 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 5/2011 Program I. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15, 16. Zahájení Ověření zápisu z minulého zasedání Kontrola

Více

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 09.09.2015 Přítomni Z Á P I S č. 05/2015 z jednání, které se konalo dne 08.09.2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Ing. Zdeněk

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 172 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z devatenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 23.06.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 322 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 07.06.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 21.09.2016 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

14. VÝPIS Z USNESENÍ

14. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 14. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 25.09.2008 392/2008 14. ZM V a) v o l í starostkou města Mgr. Editu Vaňkovou, b)

Více

Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne

Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 28. 01. 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

Zápis č.24. z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008

Zápis č.24. z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008 Zápis č.24 z 24. zasedání Zastupitelstva města Prachatice ze dne 25.8.2008 Zastupitelstvo města po projednání a hlasování ne zveřejnění záměru prosté směny bez doplatku a to části parcely KN číslo 961/5

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 25. dubna 2018 č. ZM 12/2018 u p r a v e n á v e r z e Závěrečný účet Města Kynšperk nad Ohří za rok 2017, který tvoří přílohy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 15.12.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 694. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o činnosti Vak - Vodovody

Více

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne USNESENÍ č.18/2010-2014 z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/2010-2014, konaného dne 19.03.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu pro dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 22. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.4.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1044. Zastupitelstvo města v souladu

Více

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod.

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod. Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl (příchod v 19.00), Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef Karbaš,

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ A NEPŘIJATÉ NÁVRHY USNESENÍ ze 5. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, které se konalo dne 2. listopadu 2017 od 16:30 hodin v Domě kultury

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Zápis č. 6 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 6 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 6 ze zasedání ZM ze dne 29. 8. 2018, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 26. 9. 2018 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko ZM města KRNOVA SS 09/15/Ko U S N E S E N Í z 9. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 4. listopadu 2015 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 201/9 226/9

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 20. 4. 2016 v 17.00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.7.2016 75/10/ZM/2016 Jednací řád zastupitelstva města jednací řád zastupitelstva

Více