Horní Vltavice Regulativy funk ního a prostorového uspo ádání a limity využití území po vydání Zm ny. 7 Textová ást

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Horní Vltavice Regulativy funk ního a prostorového uspo ádání a limity využití území po vydání Zm ny. 7 Textová ást"

Transkript

1 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANK Husova 4, eské Budjovice , telefon , mobil ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU Horní Vltavice Regulativy funkního a prostorového uspoádání a limity využití území po vydání Zmny. 7 Textová ást Záí 2018 Paré íslo: Ing. arch. Jaroslav Dank

2 ZÁZNAM O ÚINNOSTI ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE PO VYDÁNÍ ZMNY. 7 - správní orgán: Zastupitelstvo obce Horní Vltavice - poadové íslo poslední zmny: zmna. 7 - datum nabytí úinnosti poslední zmny: - poizovatel: mstský úad Vimperk - oprávnná osoba poizovatele: Ing. Václav Kokštein - zpracovatel: Projektový ateliér AD s.r.o. ZÁZNAM O ÚINNOSTI ZMNY. 7 ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE - správní orgán: Zastupitelstvo obce Horní Vltavice - datum nabytí úinnosti: - zpracovatel: Projektový ateliér AD s.r.o. ZÁZNAM O ÚINNOSTI ZMNY. 6 ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE - správní orgán: Zastupitelstvo obce Horní Vltavice - datum nabytí úinnosti: - zpracovatel: Projektový ateliér AD s.r.o. ZÁZNAM O INNOSTI ZMNY. 4 ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE - správní orgán: Zastupitelstvo obce Horní Vltavice - datum nabytí úinnosti: - zpracovatel: Projektový ateliér AD s.r.o. ZÁZNAM O ÚINNOSTI ZMNY. 3 ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE - správní orgán: Zastupitelstvo obce Horní Vltavice - datum nabytí úinnosti: - zpracovatel: Projektový ateliér AD s.r.o. - poizovatel: Mstský úad Vimperk - oprávnná osoba poizovatele: Ing. Václav Kokštein - poizovatel: Obecní úad Horní Vltavice - oprávnná osoba poizovatele: Ing. arch. Kupcová Jindiška - poizovatel: Mstský úad Vimperk - oprávnná osoba poizovatele: Ing. Václav Kokštein - poizovatel: Okresní úad Prachatice - oprávnná osoba poizovatele:

3 1. LIMITY PRO VÝSTAVBU OBEC HORNÍ VLTAVICE ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE OZNAENÍ PLOCHY FUNKNÍ VYUŽITÍ ETAPA MAXIMÁLNÍ VÝŠKA ZÁSTAVBY MOŽNOST PODKROVÍ MOŽNOST PODSKLEPENÍ GARÁŽE PARKOVACÍ PLOCHY EVLÁDAJÍCÍ ORIENTACE EBENE DOPORUENÝ SKLON STECHY MAXIMÁLNÍ ZASTAVNÍ PLOCHY V % BAREVNOST LIMITY PRO VÝSTAVBU OCHRANNÁ PÁSMA INUNDACE POZNÁMKY 1 Bydlení S SZ-JV Svtlé pastel. Barvy (kombinace) 2 Technická vybavenost VDJ S írodní 3 Technická vybavenost N Nutné Svtlé pastel. parkovišt 4 Zemlský areál S S J V Z - +5 Svtlé pastel. 5 Veejná zele N írodní 6 Veejná zele N írodní 7 Obanská vybavenost N Nutné parkovišt 8 Obanská vybavenost Bydlení 9 Bydlení N Nutné parkovišt Svtlé pastel Svtlé pastel. S S - J Svtlé pastel. áste zasahuje do ochranného pásma lesa. áste leží v ochranném pásmu komunikace.

4 10 Obanská vybavenost Bydlení N Nutné parkovišt Svtlé pastel. 11 Sport V írodní 12 Technická vybavenost N Nutné parkovišt Svtlé pastel. 13 Zemlský areál S S - J - +5 Svtlé pastel. 14 Obanská vybavenost N Nutné parkovišt 15 Obanská vybavenost N Nutné parkovišt Svtlé pastel Svtlé pastel. 16 Veejná zele V írodní 17 Bydlení vysokopodlažní S S - J - +5 Svtlé pastel. 18 Bydlení vysokopodlažní S S - J - +5 Svtlé pastel. 19 Technická vybavenost Garáže S Svtlé pastel. 20 Veejná zele V Svtlé pastel. zemlského areálu. Pln v ochranném pásmu zemlského areálu. zemlského areálu. Pln v ochranném pásmu VN. 21 Zahrádky S Technická vybavenost S Svtlé pastel.

5 Garáže 23 Sport S írodní 24 Veejná zele V írodní 25 Veejná zele V írodní 26 Veejná zele V írodní 27 Veejná zele V írodní 28 Bydlení S S - J Svtlé pastel. 29 Bydlení vysokopodlažní S S - J - +5 Svtlé pastel. 30 Obanská vybavenost Technická vybavenost Vhodné doplnit zelení. S S - J - +5 Svtlé pastel. 31 Veejná zele V írodní 32 Bydlení S S J Svtlé pastel. V - Z 33 Technická vybavenost Garáže N Svtlé pastel. Zasahuje do biokoridoru. V ochranném pásmu zemlského areálu. V ochranném pásmu zemlského areálu. zemlského areálu. zemlského areálu. 34 Bydlení N Svtlé pastel.

6 35 Bydlení 36 Bydlení 37 Obanská vybavenost Maloobchodní zaízení Kultura a osvta Vhodné doplnit zelení. 38 Obanská vybavenost Ubytování Vhodné doplnit zelení. 39 Obanská vybavenost Stravování Politika a zájmy Vhodné doplnit zelení. S S - J Svtlé pastel. N Svtlé pastel. S S J V - Z S Dle poteb areálu S Dle poteb areálu - +5 Svtlé pastel. S - J Svtlé pastel. S - J Svtlé pastel. 40 Zahrádky S írodní 41 Bydlení N Svtlé pastel. 42 Bydlení S Svtlé pastel. zemlského areálu. zemlského areálu. - bitova. Pln v ochranném pásmu lesa.

7 43 Bydlení 44 Bydlení S Svtlé pastel. N Svtlé pastel. 45 Obanská vybavenost V írodní. 46 Veejná zele V Svtlé pastel. 47 bitov S V - Z - - írodní 48 Veejná zele V írodní Pln v ochranném pásmu lesa. bitova. bitova. Pln v ochranném pásmu hbitova. bitova. 49 Bydlení 50 Obanská vybavenost Technická vybavenost Ubytování Vhodné doplnit zelení. 51 Bydlení S S J Svtlé pastel. S S - J - +5 Svtlé pastel. S V Z S - J Svtlé pastel. bitova. bitova. Pln v ochranném pásmu hbitova.

8 52 Obanská vybavenost Stravování Vhodné doplnit zelení. S S - J - +5 írodní. Pln v ochranném pásmu hbitova. 53 Bydlení S V - Z Svtlé pastel. 54 Technická vybavenost N Nutné parkovišt 55 Obanská vybavenost Nevýrobní služby Vhodné doplnit zelení Svtlé pastel. S S J - +5 Svtlé pastel. 56 Technická vybavenost S Svtlé pastel. 57 Bydlení vysokopodlažní S S J - +5 Svtlé pastel. 58 Technická vybavenost N Nutné parkovišt 59 Bydlení 60 Bydlení Svtlé pastel. S V - Z Svtlé pastel. N Svtlé pastel. bitova. OV. Pln v ochranném pásmu lesa.

9 61 Zahrádky S Svtlé pastel. 62 Zahrádky S Svtlé pastel. 63 Bydlení 64 Obanská vybavenost Stravování Vhodné doplnit zelení. 65 Bydlení 66 Obanská vybavenost Stravování Vhodné doplnit zelení. 67 viz tabulka níže ZM4/B1 + ZM4/VP1 S V - Z Svtlé pastel. S S - J - +5 Svtlé pastel. S V - Z Svtlé pastel. S V - Z - +5 Svtlé pastel. Zasahuje do biokoridoru. Zasahuje do inundaního území. Zasahuje do biokoridoru. Zasahuje do inundaního území. Zasahuje do biokoridoru. Zasahuje do inundaního území. 68 Obanská vybavenost V Nutné parkovišt 69 Obanská vybavenost Bydlení N Nutné parkovišt Svtlé pastel Svtlé pastel.

10 70 viz tabulka níže ZM4/B1 + ZM4/VP1 71 Bydlení 72 Bydlení S V -Z Svtlé pastel. S S J Svtlé pastel. (V Z) 73 Sport S írodní 74 viz tabulka níže ZM4/R2 75 Veejná zele V írodní 76 Bydlení S S J Svtlé pastel. (V Z) 77 Bydlení 78 Obanská vybavenost Školství a výchova Kultura a osvta S S J Svtlé pastel. (V Z) S V - Z - +5 Svtlé pastel. 79 Veejná zele V írodní 80 Obanská vybavenost N Nutnost parkovišt Svtlé pastel. Zasahuje do biokoridoru. Zasahuje do inundaního území. Pln v ochranném pásmu lesa. Pln v ochranném pásmu lesa. Zasahuje do biokoridoru. Zasahuje do inundaního území. bitova. OV.

11 81 Bydlení Obanská vybavenost S S J (V Z) Svtlé pastel. 82 Veejná zele V írodní 83 Technická vybavenost istírna odpadních vod S Svtlé pastel. 84 Veejná zele V írodní 85 Veejná zele V írodní 86 Veejná zele V írodní 87 Bydlení N Svtlé pastel. 88 Bydlení 89 Bydlení S S J V - Z S S J V - Z Svtlé pastel Svtlé pastel. Pln v ochranném pásmu lesa. OV. Zasahuje do biokoridoru. Zasahuje do biocentra. Zasahuje do inundaního území. OV. Zasahuje do biokoridoru. Zasahuje do inundaního území. OV. Zasahuje do biokoridoru. Zasahuje do biocentra. Zasahuje do inundaního území.

12 90 Veejná zele V írodní 91 Veejná zele V írodní 92 Bydlení 93 Bydlení N Svtlé pastel. N Svtlé pastel. 94 Veejná zele V írodní 95 Veejná zele V írodní. 96 Obanská vybavenost Ubytování Vhodné doplnit zelení. 97 Bydlení 98 Bydlení S S J - +5 Svtlé pastel. N Svtlé pastel. N Svtlé pastel. 99 Obanská vybavenost N Nutnost parkovišt Svtlé pastel.

13 100 Bydlení 101 Bydlení 102 Bydlení Možnost doplnní sportovních ploch a zaízení. V S J Svtlé pastel. N Svtlé pastel. V Svtlé pastel. 103 Sport S írodní. 104 Bydlení S S - J Svtlé pastel. 105 Bydlení S Svtlé pastel. 106 Veejná zele V írodní. 107 Veejná zele V írodní. 108 Bydlení Možnost smíšené zóny bydlení a OV, která nenarušuje okolní prostedí. N Svtlé pastel. VTL plynu. komunikace. áste v inundaním území. Pln v ochranném pásu lesa.

14 109 Bydlení Možnost doplnní sportovních ploch a zaízení. V Svtlé pastel. 110 Veejná zele V írodní. 111 Bydlení Možnost doplnní sportovních ploch a zaízení. V Svtlé pastel. 112 Obanská vybavenost Bydlení Maloobchodní zaízení Vhodné doplnit zelení. 113 Bydlení 114 Bydlení 115 Bydlení S S - J - +5 Svtlé pastel. S S - J Svtlé pastel. S Svtlé pastel. S Svtlé pastel. áste zasahuje do biocentra. Pln v ochranném pásmu lesa. Pln v ochranném pásmu lesa. áste zasahuje do inundaního území. áste zasahuje do inundaního území.

15 116 viz tabulka níže ZM6/B2 117 Bydlení Obanská vybavenost Maloobchodní zaízení 118 Bydlení 119 Bydlení 120 Bydlení Možnost doplnní sportovních ploch a zaízení. Rybníky V severní ásti sídla S S J Svtlé pastel. S Svtlé pastel. S Svtlé pastel. V Svtlé pastel. N írodní. Pln v ochranném pásmu lesa. Pln v ochranném pásmu lesa. áste zasahuje do inundaního území.

16 HORNÍ VLTAVICE DETAIL SEVERNÍ ÁSTI 1 Plocha Zmnou ÚPSÚ. 7 zrušena 2 Bydlení 3 Bydlení N Svtlé pastel. N Svtlé pastel. komunikace. Poznámky a použité zkratky: RD - rodinný dm OV - obanská vybavenost TV - technická vybavenost b.j. - bytová jednotka (jeden byt) 1 NP - jedno nadzemní podlaží 2 NP - dv nadzemní podlaží V - Z - východ - západ S - J - sever - jih S - stav N - návrh

17 2. LIMITY PRO VÝSTAVBU - ZASTAVITELNÉ PLOCHY EŠENÉ ZMNAMI ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE V pípad stetu navrhovaných ploch s ochrannými pásmy je nutné ešit výjimku z tchto ochranných pásem v navazujících ízeních. OZNAENÍ PLOCHY POPIS A LIMITY VYUŽITÍ ÚZEMÍ ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE ZMNA. 3 ZM3 DI2 Plocha dopravní infrastruktury Limity využití území: respektovat podmínku ochranného pásma silnice I., II a III. tídy, respektovat zvýšenou hygienickou zátž hluku (viz. Podmínky pro využití ploch - výstupní limity), ochranné pásmo el. vedení, hranice 50 m od okraje lesa, ochranné pásmo hbitova, max. hranice negativního vlivu prostedí OV, regionální biocentrum, lokální biocentrum, lokální biokoridor, nadregionální biokoridor, ochranou zónu nadregionálního biokoridoru, vodovodní ad, kanalizaní ad, radioreléové trasy, hranice záplavového území, aktivní zónu záplavového území, území s archeologickými nálezy, památné stromy, CHKO Šumava, NATURA evropsky významná lokalita Šumava, CHOPAV Šumava a plochy vodní. ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE ZMNA. 4 ZM4 B1+VP1 ZM4 R2 ZM4 R3 ZM4 VS4 Plocha bydlení (B) + plocha veejných prostranství (VP) - v jihozápadní ásti sídla Horní Vltavice, k. ú. Horní Vltavice, proluka v zastavném území. Obsluha území - sjezdem ze stávající místní komunikace. Limity využití území: zohlednit vzdálenost 50 m od okraje lesa (podmínky pro umisování staveb do vzdálenosti 50 m od okraje lesa viz podmínky pro využití ploch - výstupní limity), záplavové území, komunikaní vedení, nadregionální biokoridor NBK 173 a jeho ochrannou zónu, III. a IV. zónu ochrany CHKO Šumava, Evropsky významnou lokalitu - NATURA 2000 a chránnou oblast pirozené akumulace vod Šumava. ešit stet s navrženou trasou kanalizaního adu a zvýšenou hygienickou zátž hluku ze silnice I. tídy (viz kap. f) podmínky pro využití ploch - výstupní limity). Plocha rekreace a sportu - jižní ást sídla Horní Vltavice, na pravém behu toku Vltavy, lokalita se nachází v zastavném území, k. ú. Horní Vltavice. Obsluha území - sjezdem na parkovišt stávající silnice I/4. Limity využití území: zohlednit záplavové území, OP silnice, OP elektrického vedení VN 22kV, II. a IV. zónu ochrany CHKO Šumava, Evropsky významnou lokalitu - NATURA 2000 a chránnou oblast irozené akumulace vod Šumava. ešit stet s navrženou trasou kanalizaního adu a zvýšenou hygienickou zátž hluku ze silnice I. tídy (viz kap. f) podmínky pro využití ploch - výstupní limity). Plocha rekreace a sportu - jižní ást sídla Horní Vltavice, k. ú. Horní Vltavice a k. ú. Žlíbky, lokalita se áste nachází v zastavném území. Obsluha území - sjezd ze stávající místní komunikace. Limity využití území: zohlednit vzdálenost 50 m od okraje lesa (podmínky pro umisování staveb do vzdálenosti 50 m od okraje lesa viz podmínky pro využití ploch - výstupní limity), II. a III. zónu ochrany CHKO Šumava, Evropsky významnou lokalitu - NATURA 2000, chránnou oblast pirozené akumulace vod Šumava a území s archeologickými nálezy. Plocha výroby a skladování - zemlská výroba (VS) - severní ást sídla Horní Vltavice, navazující na zastavné území, k. ú. Horní Vltavice. Obsluha území - po vlastním pozemku investora. Limity využití území:

18 ZM6 SO1 ZM7 DI-D5/8 ZM7 DI-D5/9 ZM7 DI-D5/10 ZM7 DI-1 zohlednit vzdálenost 50 m od okraje lesa (podmínky pro umisování staveb do vzdálenosti 50 m od okraje lesa viz podmínky pro využití ploch - výstupní limity), IV. zónu CHKO Šumava, Evropsky významnou lokalitu - NATURA 2000 a chránnou oblast pirozené akumulace vod Šumava. ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE ZMNA. 6 Plochy smíšené obytné západní ást sídla Horní Vltavice, navazující na zastavné území. Obsluha území - z místní komunikace. Limity využití území: zohlednit vzdálenost 50 m od okraje lesa (podmínky pro umisování staveb do vzdálenosti 50 m od okraje lesa viz podmínky pro využití ploch - výstupní limity, Natura Evropsky významná lokalita Šumava, hranici II. a III. zóny CHKO Šumava, chránnou oblast pirozené akumulace vod Šumava, OP nadregionálního biokoridoru. ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE ZMNA. 7 Plocha dopravní infrastruktury - úsek Solná Lhota - Kubova Hu, návrh vedení silnice v upravené trase - severní ást ešeného území k. ú. Raí. Limity využití území: zohlednit II. zónu ochrany CHKO Šumava. plocha zasahuje do ploch urených k plnní funkcí lesa. plochou prochází železniní tra. plocha zasahuje do ochranného pásma silnice a dráhy. Plocha dopravní infrastruktury - úsek Kubova Hu, návrh západního obchvatu obce Kubova Hu na silnici I/4 s pevn stanoveným tunelovým úsekem, tak aby nedošlo k narušení PUPFL a ke konfliktu s nov vymezeným lyžaským areálem na ploše R-SR9 Kubova Hu - Boubín - severní ást ešeného území k. ú. Raí a k. ú. Horní Vltavice. Limity využití území: zohlednit II. zónu ochrany CHKO Šumava a RBK 6. ešit stet s trasou telekomunikaního kabelu. plocha zasahuje do vzdálenosti 50 m od okraje lesa. plochou prochází železniní tra. plocha zasahuje do ochranného pásma silnice a dráhy. Plocha dopravní infrastruktury - úsek Kubova Hu - kižovatka Nová Houžná se silnicí I/39, návrh homogenizace a peložky stávající silnice I/4 - podél východního okraje obce Horní Vltavice. Limity využití území: zohlednit II. zónu ochrany CHKO Šumava, NBK 173, pírodní památku Pod Ostrohem, írodní rezervaci Zátoská mokina, památné stromy Smíšená alej. ešit stet s elektrickým vedením VN 22 kv vetn jeho OP, trasou telekomunikaního kabelu, územím s archeologickými nálezy. plocha zasahuje do vzdálenosti 50 m od okraje lesa. plocha zasahuje do záplavového území Q 100, záplavového území aktivní zóna a do ochranného pásma silnice. Plocha dopravní infrastruktury - návrh napojení na peložku silnice I/4 v severní ásti obce Horní Vltavice - kižovatka silnice I/4 se silnicí II/167. Limity využití území: zohlednit II. zónu ochrany CHKO Šumava, plocha zasahuje do ochranného pásma silnice.

19 3. stanovení podmínek pro využití ploch s rozdílným zpsobem využití s urením pevažujícího úelu využití (hlavní využití), pokud je možné jej stanovit, pípustného využití, nepípustného využití (vetn stanovení, ve kterých plochách je vyloueno umisování staveb, zaízení a jiných opatení pro úely uvedené v 18 odst. 5 stavebního zákona), popípad stanovení podmín pípustného využití tchto ploch a stanovení podmínek prostorového uspoádání, etn základních podmínek ochrany krajinného rázu (napíklad výškové regulace zástavby, charakteru a struktury zástavby, stanovení rozmezí výmry pro vymezování stavebních pozemk a intenzity jejich využití) ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE ZMNA. 3 Definice použitých pojm Obecn Regulativy u stávajících ploch (stabilizovaných) se vztahují pouze na zmny souasného stavu (pístavby, nástavby a dostavby). Je tedy pípustná možnost, že již stávající zástavba není v souladu s regulativy umožující zmny souasného stavu. (Napíklad souasná zastavnost budovami mže být již v souasnosti vyšší, než umožuje plošný regulativ pro možnost pístavby). Plošné regulativy Zastavnost budovami zastavností budovami se rozumí zastavná plocha samotné budovy navrženého zpsobu funkního využití bez teras, ístupových cest a zpevnných ploch, bazén a samostatn stojících pístešk. Zastavnost celková veškeré údaje o zastavitelných plochách jsou vztaženy k jednotlivým stavebním parcelám celkovou zastavností se rozumí zastavná plocha všemi budovami a vetn teras a pístupových cest a všech zpevnných ploch a bazén a všech samostatn stojících pístešk; plocha lze rovnž identifikovat všemi plochami, které je nezbytné zapoítat do záboru ZPF a kde je nezbytné sejmout pvodní ornici; pro posouzení je vždy uvažována mén píznivá varianta. Výškové regulativy Výška budovy výškou podlaží se rozumí bžná výška 3 3,5 m; obytným podkrovím se rozumí využitelný prostor pdy s nadezdívkou v míst obvodové stny na vnjším líci výšky 0-1 m. Výška budovy do hebene v metrech výškou budovy se rozumí výška mená od nejnižšího místa styku obvodových stn budovy s pvodním terénem (nikoliv s terénem upraveným násypem) ke hebeni. Výška ímsy v metrech výškou budovy se rozumí výška mená od nejnižšího místa styku obvodových stn budovy s pvodním terénem (nikoliv s terénem upraveným násypem) k ímse. Prostorové regulativy Stecha - typ regulativy pro stechu se vztahují na pevládající plochu stešní roviny, výjimku mohou tvoit pouze malé ásti pdorysné plochy v celkovém soutu do 20% napíklad pro zastešení vstup, pístešk pro venkovní posezení, garáže, klny, vikýe a podobn. nepipouští se neklasické pojetí sedlových stech (násobné nebo pilové uspoádání, soustava sedlových stech vedle sebe ); u valbových stech musí zbývat heben v délce alespo 4m. Stecha - sklon regulativy pro stechu se vztahují na pevládající plochu stešní roviny; výjimku mohou tvoit pouze malé ásti pdorysné plochy v celkovém soutu do 20% napíklad pro zastešení vstup, pístešk pro venkovní posezení, garáže, klny, vikýe a podobn. dorys budovy dorysem budovy se rozumí pevládající pdorysný tvar bez zapoítání drobných výbžk.

20 1 Hlavní využití 2 Kód plochy Plochy rekreace ( 5 vyhl.501/2006 sb.) stav ípustné využití Technická zaízení zabezpeující provoz lyžaské sjezdovky (nap.: lyžaské vleky, lanovky, osvtlení, apod.) a poteby území, dále je možné umisovat plochy veejného prostranství (nap.: plošnou nebo liniovou zele), pozemky související dopravní infrastruktury (zejména pší, bžecké a cykloturistické trasy) a technické infrastruktury. Nepípustné využití Jiné než pípustné využití území je nepípustné. R 1 3 Hlavní využití 4 Kód plochy Plochy dopravní infrastruktury ( 9 vyhl.501/2006 sb.) návrh DI 2 ípustné využití Na plochách dopravní infrastruktury (komunikace se zpevnným povrchem) lze umisovat drobné architektonické zaízení (nap.: laviky, altány, pístešky), technická zaízení zabezpeující provoz (nap.: osvtlení), dále je možné umisovat plochy veejného prostranství (nap.: plošnou nebo liniovou zele), pozemky související dopravní infrastruktury (zejména pší, bžecké a cykloturistické trasy) a technické infrastruktury. Podmínné využití - na pozemcích p.. 57/1, 72/6, 72/9 a 72/10 v k. ú. Horní Vltavice budou provedeny stezky v šíi 1,8 2,5m s kaleným povrchem. - na pozemcích p.. 436, 456, 383, 384, 202/3, 203/1, 205/1, 205/2 a 500 v k. ú. Horní Vltavice v úseku kolem bývalého náhonu budou provedeny stezky v šíi 1,8-2,5m s živiným povrchem. - na pozemcích p.. 211/1 a 211/2 v niv toku Vltavy budou provedeny stezky jen jako sekaná luní stezka bez jakéhokoliv zpevnní povrchu s pípadnými poválkami i mostky bez možnosti realizace jakýchkoliv drobných doplkových staveb. Nepípustné využití Jiné než pípustné využití území je nepípustné. Vymezení zastavitelných ploch DI 2 - Plocha dopravní infrastruktury Limity využití území respektovat podmínku ochranného pásma silnice I., II a III. tídy, respektovat zvýšenou hygienickou zátž hluku (viz. Podmínky pro využití ploch - výstupní limity), ochranné pásmo el. vedení, hranice 50m od okraje lesa, ochranné pásmo hbitova, max. hranice negativního vlivu prostedí OV, regionální biocentrum, lokální biocentrum, lokální biokoridor, nadregionální biokoridor, ochranou zónu nadregionálního biokoridoru, vodovodní ad, kanalizaní ad, radioreléové trasy, hranice záplavového území, aktivní zónu záplavového území, území s archeologickými nálezy, památné stromy, CHKO Šumava, NATURA evropsky významná lokalita Šumava, CHOPAV Šumava a plochy vodní.

21 ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE ZMNA. 4 VYMEZENÍ PLOCH S ROZDÍLNÝM ZPSOBEM VYUŽITÍ V grafické ásti Hlavního výkresu v mítku 1 : je patrné lenní území ešeného Zmnou. 4 ÚPSÚ Horní Vltavice do ploch s rozdílným zpsobem využití. Jednotlivé plochy jsou rozlišeny barvou, grafikou a specifickým kódem upesujícími zpsob využití. Plochy stabilizované jsou oznaeny pln, plochy návrhu jsou oznaeny šrafou. Definice použitých pojm Obecn Hlavní stavba - vždy souvisí s hlavním zpsobem využití stavebního pozemku. Doplková stavba - stavba, která se stavbou hlavní svým úelem a umístním souvisí, a která zabezpeuje funknost stavby hlavní (její uživatelnost), nebo dopluje základní funkci stavby hlavní. Plošné podmínky Zastavnost celková Výškové podmínky veškeré údaje o zastavitelných plochách jsou vztaženy k jednotlivým stavebním pozemkm; bude-li v urité etap zastavná pouze ást z navrhované plochy, potom zastavnost bude vztažena na ešenou vymezenou ást; celkovou zastavností se rozumí zastavná plocha všemi budovami, vetn teras, pístupových cest, všech zpevnných ploch, bazén a všech samostatn stojících pístešk; zastavnou plochu lze rovnž identifikovat všemi plochami, které je nezbytné zapoítat do záboru ZPF a kde je nezbytné sejmout pvodní ornici; pro posouzení je vždy uvažována mén píznivá varianta. podlaží je jedna úrove budovy v dané výšce nad i pod zemí; podkroví - obytným podkrovím se rozumí využitelný prostor pdy s nadezdívkou a šikmou stechou v míst obvodové stny na vnjším líci výšky 0-1m Plochy bydlení B1 - návrh Hlavní využití Bydlení v rodinných domech ípustné využití Stavby individuálního bydlení v rodinných a innosti a dje s tímto typem bydlení související, tj. užitkové zahrady, vedlejší samozásobitelské hospodáství, vestavná obanská vybavenost, ubytování, obchody, provozovny služeb, drobná emeslná a výrobní zaízení, která nezatžují hlukem okolní bydlení (nap. kadenictví, krejovství), malá rekreaní a sportovní zaízení (rodinné bazény, prvky zahradní architektury apod.). Umístní musí být v souladu s charakterem využívání okolních ploch. Pípustná jsou rovnž parkovací stání a garáže, stavby ke stavb hlavní formou ístavby nebo i samostatn stojící pro poteby vyvolané pípustným využitím území na vlastním pozemku, nezbytná dopravní a technická infrastruktura, veejná zele a veejné prostranství. Podmín pípustné využití V prostoru soustedném podél silnice I. tídy, jenž je zatížen hlukem, bydlení možné pouze za podmínky, že hluková zátž bude odstranna i nebude pekraovat hygienické limity z hlediska hluku, viz konec této kap. ochrana ped zvýšenou hyg. zátží. Nepípustné využití Odstavná stání a garáže pro nákladní automobily a autobusy, hromadné garáže, výrobní a prmyslové provozovny, kapacitní chovy živoišné výroby a pstitelské innosti, nákupní zaízení nad 300 m 2 celkové zastavné plochy, zaízení dopravních služeb a autobazary. Výstavba samostatn stojících malometrážních objekt sezónní rekreace (sruby, zahradní chaty, stavební buky apod.). Charakter zástavby V lokalit. 1 budou umístny maximáln 3 hlavní stavby a to podél komunikace v návaznosti na stávající rozvolnnou urbanistickou strukturu.

22 Typy podmínek Podmínky pro výstavbu Podmínky pro plošné využití území Celková zastavnost plochy max. 35% Velikost stavebních pozemk min m 2, pro doplkové stavby omezení velikosti pozemku neplatí, za podmínky dodržení max. zastavnosti 35% plochy. Podmínky pro výškové využití území Výšková hladina zástavby max. 1 nadzemní podlaží + podkroví (výška max. 9,5 m) Plochy rekreace a sportu R2 a R3 - stav, návrh Hlavní využití Plochy pro provozování rekreace, zábavy sportu. ípustné využití Lokalita. 2 (R2): Vybavenost sloužící návštvníkm, informaní tabule, rozcestníky, plochy pro oddech a slunní, drobné architektonické zaízení (nap.: laviky, altány, pístešky), nezbytné stavby sítí a zaízení technické infrastruktury zabezpeující provoz (nap.: osvtlení), stavby související dopravní infrastruktury (zejména pší, bžecké a cykloturistické trasy), parkovací a odstavná stání, protipovodová a protierozní opatení, veejná zele a veejná prostranství. Lokalita. 3(R3): Plocha rozšíení lyžaského areálu - povolena je jen výstavba malých staveb pímo souvisejících se zajištním provozu sjezdovek (nap. nástupní a výstupní stanice vlek a lanovek, sloupy vlek a lanovek, technické zaízení pro zasnžování a sportovní prvky typu U-rampy, mstk apod.) a terénní úpravy nemnící výrazn odtokové pomry v území. Technické provedení zasnžování musí být ešeno tak, aby byly splnny všechny hygienické a další limity ve vztahu ke stávající zástavb. Podmín pípustné využití Stavby související s vytvoením sociálního a obanského zázemí (služby pro lyžae a turistické návštvníky, první pomoc, povny lyžaského vybavení, úschovny, oberstvení) za splnní podmínky, že se bude jednat pouze o stavby mobilní. Stavby na lokalit. 2 pouze jako nezbytn nutné objekty a to za podmínky posouzení ovlivnní odtokových pom v záplavovém území, s ohledem na možné hloubky a rychlosti vody a pípadné ohrožení stavby. Jakékoli stavby je možné umisovat pouze se souhlasem vcn a místn píslušného vodoprávního úadu v souladu s ustanovením 17 vodního zákona. V lokalit. 3 je pípustné umístní trvalých nadzemních staveb v II. zón CHKO, pouze pokud pro n bude udlena výjimka ze zákazu. Nepípustné využití Jakékoli innosti a zpsob využití, které jsou nebo by mohly být v rozporu s funkcí hlavní, pop. by bránily tomuto zpsobu využití. innosti a dje, které narušují prostedí, chovatelství, pstitelství, prmyslová výroba a sklady a další funkce, neuvedené jako pípustné, zejména stavby individuální rekreace, napíklad chaty, zahradní domky, zahradní altány, skleníky a využívat území pro zizování a provoz zahrádek, a to ani doasn, zizování zaízení dopravních služeb, autobazary, garáže. Typy podmínek Podmínky pro výstavbu Podmínky pro plošné využití území Poet hlavních staveb v lokalit. 2 maximáln 1 hlavní stavba Celková zastavnost plochy v lokalit. 2 maximáln 50 m 2 Podmínky pro výškové využití území Výšková hladina zástavby max. 1 nadzemní podlaží (výška max. 7,5 m) Plochy veejných prostranství - návrh Hlavní využití VP1

23 Veejný prostor s pevládajícím zpsobem využití zelen. ípustné využití Výsadba a údržba ochranné zelen, pírod blízké devinné porosty, skupiny devin, solitéry s podrostem bylin, ke i travních porost, protipovodová a protierozní opatení. Podmín pípustné využití Stavby pších, cyklistických a úelových komunikací, za podmínky, že budou mít povrchovou úpravu blízkou írod. Nepípustné využití Plochy veejných prostranství je nepípustné oplocovat. Jsou nepípustná jakákoliv využití omezující volný pohyb a pobyt obyvatel na tchto plochách. Plochy výroby a skladování - zemlská výroba VS4 - návrh Hlavní využití Zemlská výroba a skladování. ípustné využití Výlu zemlská, chovatelská a pstitelská výroba. Pípustné je zizovat sklady, skladové plochy, parkovací a odstavná stání a technická a dopravní infrastruktura. Podmín pípustné využití Výstavbu je možné uskutenit za podmínky pístupu zajištného po vlastním pozemku investora. Nepípustné využití Samostatné bydlení všech forem, zaízení vyžadující mimoádnou ochranu ohrožující prostedí (hlukem, vibracemi, prachem, pachem, exhalacemi). Aktivity, které by omezovaly i jinak narušovaly hlavní využití, zemlská výroba se silným dopadem na životní prostedí. U objekt pro zemlství musí být s ohledem na nemožnost zízení pásem hygienické ochrany zajištno, aby objekty byly využívány jen k takovým innostem, aby se nepíznivé vlivy z provozu na okolí neprojevovaly mimo hranice vlastního pozemku nadmrn. Dále je nepípustné zizovat erpací stanice pohonných hmot a samostatn stojící fotovoltaické elektrárny. Druh podmínek využití území Podmínky pro výstavbu Podmínky pro plošné využití území Celková zastavnost plochy maximáln 25% Velikost stavebních pozemk min m²; pro doplkové stavby omezení velikosti pozemku neplatí za podmínky dodržení maximální zastavnosti 25% plochy Podmínky pro výškové využití území Výšková hladina zástavby max. 1 nadzemní podlaží (výška max. 7,5 m) Hlavní využití Biokoridory - stav ípustné využití Je takové využití, které je uvedeno v podmínkách využití daného typu plochy s rozdílným zpsobem využití jako hlavní, pípustné i podmín pípustné, pokud nenaruší nevratn pirozené podmínky stanovišt a nesníží aktuální míru ekologické stability. Jiné jen pokud nezhorší ekologickou stabilitu, pitom nesmí dojít ke znemožnní navrhovaného využití a pírodní funkce souasných biokoridor. Podmín pípustné využití Pouze ve výjimených pípadech stavby nezbytn nutné stavby a zaízení, která jsou v zájmu ochrany pírody a krajiny, nezbytn nutné liniové stavby související s technickou infrastrukturou kížící biokoridor v co nejkratším a pokud možno v kolmém smru, stavby pších, cyklistických a úelových komunikací s povrchovou úpravou blízkou írod soubžn s biokoridorem, výsadba ochranné zelen, a to za splnní podmínky nejmenšího zásahu a narušení funknosti biokoridoru. Nepípustné využití

24 Zmny zpsobu využití, které by snižovaly souasný stupe ekologické stability daného území zaazeného do ÚSES (zmny druhu pozemku s vyšším stupnm ekologické stability na druh s nižším stupnm ekologické stability, nap. z louky na ornou pdu), dále pak zmny, které jsou v rozporu s funkcí biokoridoru, jakékoliv zmny zpsobu využití, které by znemožnily nebo ohrozily funknost biokoridor, nebo územní ochranu ploch navrhovaných k zalenní do nich. ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE ZMNA. 6 Definice použitých pojm: Hlavní stavba - vždy souvisí s hlavním zpsobem využití stavebního pozemku. Doplková stavba - stavba, která se stavbou hlavní svým úelem a umístním souvisí, a která zabezpeuje funknost stavby hlavní (její uživatelnost), nebo dopluje základní funkci stavby hlavní. Zastavnost celková Výška budovy Podkroví veškeré údaje o zastavitelných plochách jsou vztaženy k jednotlivým stavebním pozemkm; bude-li v urité etap zastavná pouze ást z navrhované plochy, potom zastavnost bude vztažena na ešenou vymezenou ást; celkovou zastavností se rozumí zastavná plocha všemi budovami, vetn teras, pístupových cest, všech zpevnných ploch, bazén a všech samostatn stojících pístešk; zastavnou plochu lze rovnž identifikovat všemi plochami, které je nezbytné zapoítat do záboru ZPF a kde je nezbytné sejmout pvodní ornici; pro posouzení je vždy uvažována mén píznivá varianta; Podlaží je jedna úrove budovy v dané výšce nad i pod zemí; obytným podkrovím se rozumí využitelný prostor pdy s nadezdívkou v míst obvodové stny na vnjším líci výšky 0-1m; obytná ást využívající prostor tvoený nadezdívkou a šikmou stechou. Poznámka: Stanovení podmínek u stávajících ploch se vztahuje pouze na zmny souasného stavu (pístavby, nástavby a dostavby). Je tedy pípustná možnost, že již stávající zástavba není v souladu s podmínkami umožující zmny souasného stavu. Plochy bydlení - stav Hlavní využití Bydlení v rodinných domech. ípustné využití Zmny staveb a výstavba nového individuálního bydlení v rodinných domech a innosti a dje s tímto typem bydlení související, tj. užitkové zahrady, vedlejší samozásobitelské hospodáství, obanská vybavenost (nap. administrativní zaízení, obchody do 500 m 2, provozovny služeb), drobná emeslná a výrobní zaízení, která nezatžují hlukem okolní bydlení (nap. kadenictví, krejovství), malá rekreaní a sportovní zaízení (rodinné bazény, prvky zahradní architektury apod.). Umístní musí být v souladu s charakterem využívání okolních ploch. Pípustné jsou rovnž parkovací stání a garáže, stavby ke stavb hlavní formou pístavby nebo i samostatn stojící pro poteby vyvolané pípustným využitím území na vlastním pozemku, nezbytná dopravní a technická infrastruktura, veejná zele a veejné prostranství. V lokalit. 2 na p..211/3 bude možné umístit pouze doplkové stavby (garáž, devník, altán apod.) Podmín pípustné využití Na plochách, které jsou soustedny podél silnice I. tídy a jsou zatíženy hlukem, bude možné bydlení za podmínky, že hluková zátž bude odstranna i nebude pekraovat hygienické limity z hlediska hluku. V rámci následujících správních ízení je nutno posoudit toto pípadné zasažení hlukem a na základ toho navrhnout potebná technická opatení. Nepípustné využití Veškeré innosti narušující venkovské prostedí, odstavná stání a garáže pro nákladní automobily a autobusy, hromadné garáže, výrobní a prmyslové provozovny, kapacitní chovy živoišné výroby a pstitelské innosti, nákupní zaízení nad 500 m 2 celkové zastavné plochy, autobazary. Výstavba samostatn stojících malometrážních objekt sezónní rekreace (sruby, zahradní chaty, stavební buky apod.). Typy podmínek Podmínky pro plošné využití území Celková zastavnost plochy Podmínky pro výstavbu stávající B

25 nebo maximáln 35% (je-li stávající zastavnost vtší než výše uvedená lze ji ponechat, avšak nelze ji navyšovat). Velikost stavebních pozemk minimáln 800 m 2 ; v zastavném území nelze oddlit pozemek (pro další hlavní stavbu) menší než 800 m 2 ; doplkové stavby, dostavby a pístavby jsou možné za podmínky dodržení maximální celkové zastavnosti 35% plochy pozemku ureného ke stavb; za úelem dokoupení zahrady, uspoádání majetkových vztah, smn pozemk apod. lze oddlit pozemek menší za podmínky, že pozemek u stavby hlavní zstane velký minimáln 800 m 2 vetn ploch všech staveb. Podmínky pro výškové využití území Výšková hladina zástavby stávající nebo 1 nadzemní podlaží + podkroví max. však 9,5 m (je-li stávající výška vtší než výše uvedená, lze ji ponechat, avšak nelze ji zvyšovat nad 9,5 m). Plochy smíšené obytné - návrh Hlavní využití Bydlení, vetn podnikání nesnižujícího kvalitu prostedí. ípustné využití Zmny staveb a výstavba nových objekt pro bydlení v rodinných domech, provozoven obanského vybavení a služeb, zaízení pro obchod, stravování, ubytování, domy s peovatelskou službou, zdravotnické zaízení, kulturní zaízení, zaízení pro denní rekreaci (nap. dtská hišt), podnikatelské aktivity a výroby lokálního významu, zaízení, které svým provozováním a technickým zaízením nenarušují užívání staveb a zaízení ve svém okolí a nesnižují kvalitu prostedí souvisejícího území, a které svým charakterem a kapacitou nezvyšují dopravní zátž v území. Pípustná jsou rovnž parkovací stání a garáže pro poteby vyvolané pípustným využitím území na vlastním pozemku, nezbytná dopravní a technická infrastruktura, veejná zele a veejné prostranství. Nepípustné využití Veškeré innosti narušující venkovské prostedí, odstavná stání a garáže pro nákladní automobily a autobusy, hromadné garáže, prmyslové provozovny, kapacitní chovy živoišné výroby a pstitelské innosti. Výstavba samostatn stojících malometrážních objekt sezónní rekreace (sruby, zahradní chaty, stavební buky apod.). Typy podmínek Podmínky pro plošné využití území Velikost stavebních pozemk Podmínky pro výškové využití území Výšková hladina zástavby Podmínky pro výstavbu dle grafické ásti SO max. 1 nadzemní podlaží + podkroví, výšku na maximáln 9,5 m.

26 ÚPSÚ HORNÍ VLTAVICE ZMNA. 7 Plochy dopravní infrastruktury - stav - návrh Hlavní využití DI DI-D5/8, DI-D5/9, DI-D5/10, DI-1 - zabezpeení poteb všech druh dopravy. ípustné využití - silnice I., II. a III. tídy, místní, obslužné a úelové komunikace, zaízení pro dopravu (nap. zastávky, provozní budovy, odpoívadla, apod.); - odstavná a parkovací stání, odpoívadla; - cykloturistické a turistické trasy, chodníky, pístupové cesty; - železniní trat, zaízení pro drážní dopravu (nap. zastávky, nástupišt, související manipulaní plochy); - náspy, záezy, oprné zdi, mosty, protihluková opatení; - zné formy zelen (nap. veejná, izolaní, doprovodná), zelené pásy; - stavby a zaízení liniové technické vybavenosti (plochy pro vodovody, kanalizaci, elektinu, plyn, teplo, spoje a radiokomunikace, apod.) bezprostedn související s danou funkcí technické infrastruktury a obsluhy území; - opatení a zaízení pro ochranu území (opatení pro zachycení pívalových deš, protierozní opatení, apod.); - drobné sakrální stavby (kíže, kapliky). Podmín pípustné využití - garáže, za podmínky, že budou prokázány hygienické a bezpenostní podmínky v návazné projektové dokumentaci a za podmínky, že nedojde k narušení krajinného rázu. - veškeré stavební práce za podmínky souhlasu orgánu ochrany pírody a dále za podmínky minimálního rozsahu stavebních zásah ve II. zón CHKO Šumava; - vedení dopravní a technické infrastruktury, které není nadmístního významu, lze v plochách DI-D5/8, DI-D5/9 a DI-D5/10 umístit pouze v pípad, že nedojde k zamezení vybudování zámru, pro njž jsou DI-D5/8, DI- D5/9 a DI-D5/10 vymezeny; - výstavba mostu pes vodní tok eky Teplá Vltava za podmínky omezení zásah do toku a zachování migraní propustnosti zve. - v míst pekryvu zámru jednotlivých úsek dopravního koridoru D5 s regionálními prvky ÚSES, je nutné provést taková opatení, aby nebyla narušena funknost daného prvku ÚSES. - v aktivní zón záplavového území, kterou je dotena plocha DI-D5/10, nesmí být umisovány, povolovány ani provádny stavby s výjimkou staveb vyjmenovaných v 67 zákona. 254/2001 Sb., o vodách a o zm kterých zákon, v platném znní. Nepípustné využití - objekty bydlení, obanského vybavení, rekreace, výroby a skladování, výstavba mobilních dom a mobilních chatek, stavby a zaízení pro tžbu nerost a zaízení v rozporu s bezpeností v doprav. - umisování staveb nadmístního významu a umisování dopravní a technické infrastruktury nadmístního významu vyjma zám naplujících atributy nadmístního významu stanovené AZÚR JK. Plochy rekreace a sportu - návrh R-SR9 Hlavní využití - plochy pro pevažující využití pozemk pro les, lyžaské louky, dráhy a sjezdovky. ípustné využití - pozemky urené k plnní funkce lesa, lanovky, vleky, technická úprava a údržba lyžaských tratí, opatení a zaízení nezbytná pro jejich provoz (nap. doasné znaení, bezpenostní prvky), informaní tabule, nezastavitelná veejná prostranství, sídelní zele.

27 Podmín pípustné využití - veškeré stavební práce za podmínky souhlasu orgánu ochrany pírody a dále za podmínky minimálního rozsahu stavebních zásah ve II. zón CHKO Šumava. - výstavba lanovek, vlek a lyžaských tratí je možná pouze za podmínek, že bude zajištna ochrana lesních porost podél sjezdových tratí a ochrana ped nebezpeím eroze na odlesnných plochách, dále za podmínky, že se budou realizovat pouze stavební objekty pímo související s provozem lanových drah a sjezdových tratí. - pro plochu je stanovena podmínka zachování prchodnosti RBK 6. - komunikace pro pší a cyklisty za podmínky, že nebudou vyžadovat stavební zásahy a terénní úpravy. Nepípustné využití - jakékoliv využití, které by omezilo umístní navrhovaných tras, stavby a zaízení pro tžbu nerost; - umisování staveb nadmístního významu a umisování dopravní a technické infrastruktury nadmístního významu vyjma zám naplujících atributy nadmístního významu stanovené AZÚR JK. Prvky ÚSES (jedná se o funkci pekryvnou) Hlavní využití - biotop nebo soubor biotop v krajin umožující trvalou existenci pirozeného i pozmného, avšak írod blízkého ekosystému; - migrace organism mezi biocentry a tím vytváení z oddlených biocenter sí. ípustné využití - vodní plochy a toky; - lesní a nelesní listnaté a smíšené porosty; - liniové a plošné keové nelesní a lesní porosty pro ekologickou stabilizaci krajiny - trvalé travní porosty; - opatení ve prospch zvýšení funknosti ÚSES (nap. revitalizace, výsadby autochtonních druh, zatravnní, výsadby porost geograficky pvodních devin, zmny devinné skladby lesních porost ve prospch geograficky pvodních devin, do doby realizace jednotlivých prvk ÚSES stávající využití, píp. jiné využití, které nenaruší nevratn pirozené podmínky stanovišt a nesníží aktuální ekologickou stabilitu území). Podmín pípustné využití - zmny druhu pozemku na vodní plochy, trvalý travní porost, lesní pozemek pod podmínkou prokázání zlepšení funkcí krajiny; - oplocení zámecké zahrady na ploše lokálního biocentra LBC 88 je umožnno pouze za podmínky Pouze ve výjimených pípadech a za podmínky co nejmenšího zásahu, nenarušení funknosti ÚSES a nevytváení migraních bariér. - nezbytn nutné liniové stavby dopravní infrastruktury (nap. silnice, místní a úelové komunikace, cyklistické a pší komunikace), odpoívky, rozšíení i smrové a výškové úpravy tras silnic I., II. a III. tídy, místních a úelových komunikací (rektifikace a homogenizace) do normových parametr; - nezbytn nutné liniové stavby technické infrastruktury a zaízení technické infrastruktury; - vodohospodáská zaízení, stavby vodních nádrží, istírny odpadních vod, opatení pro udržení vody v krajin, revitalizace tok, zachycení pívalových deš, protierozní opatení a další opatení pispívající k vyšší retenní schopnosti krajiny; - zemlské obhospodaování pozemk; - doasné oplocenky pi výsadb lesa a mimo lesní pozemky doasná ohrazení pozemk pro pastvu dobytka nap. formou elektrických ohradníki jednoduchého devného ohrazení; - vymezení skladebných prvk ÚSES v území ložisek není pekážkou k pípadnému využití ložiska za podmínky, že pokud budou funkce ÚSES využitím ložiska nerost doasn omezeny, pípadn dojde k doasné úprav trasy biokoridoru, budou po ukonení tžby obnoveny v odpovídajícím charakteru, trase a v

28 potebném rozsahu; - stavby pro plnní funkcí lesa (posed, kazatelen, krmelc) mimo území chránných území (tj. mimo írodní památky a rezervace); - drobná architektura (menší sakrální stavby [nap. kíže, boží muka, výklenkové kapliky], památníky, sochy, laviky, tabule, apod.). Realizací podmín pípustného využití nesmí dojít k ohrožení dalších zájm chránných ZOPK a veškeré zámry na plochách ÚSES nesmí být v rozporu s posláním a pedmtem ochrany CHKO Šumava. Nepípustné využití - stavby, zaízení a jiná opatení vetn oplocení pro zemlství (vyjma podmín pípustných); - stavby pro lesnictví (vyjma podmín pípustných); - oplocení a jiné pekážky v pohybu zve a lidí (vyjma podmín pípustných); - žba nerost (vyjma podmín pípustného); - stavby a taková technická opatení, které zlepší podmínky jeho využití pro úely rekreace a cestovního ruchu, napíklad, hygienická zaízení, ekologická a informaní centra (vyjma podmín pípustných); - odstavení karavan, maringotek, obytných pív a mobilních dom; - nepípustné jsou zmny zpsobu využití, které by snižovaly souasný stupe ekologické stability daného území zaazeného do ÚSES a dále pak zmny, které jsou v rozporu se zpsobem využití tchto ploch v ÚSES, napíklad zatravnnou plochu pevést na intenzivní obdlávanou pdu; - nepípustné jsou jakékoliv zmny zpsobu využití, které by znemožnily i ohrozily funknost ÚSES, nebo územní ochranu ploch navrhovaných k zalenní do nich, rušivé innosti jako je odvodování pozemk; - pro jakékoliv stavby (mimo podmín pípustné) je toto území nezastavitelné; - umisování staveb nadmístního významu a umisování dopravní a technické infrastruktury vyjma zám naplujících atributy nadmístního významu stanovené AZÚR JK.

ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC. Chaloupky. - zadání - odbor regionálního rozvoje a územního plánování

ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC. Chaloupky. - zadání - odbor regionálního rozvoje a územního plánování ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC Chaloupky - zadání - Poizovatel územní studie: stský úad Žár nad Sázavou odbor regionálního rozvoje a územního plánování Datum: záí 2010 1. Vymezení ešeného území ešené území je vymezeno

Více

Obec K U N I C E Kunice LYSICE

Obec K U N I C E Kunice LYSICE Obec K U N I C E Kunice 16 679 71 LYSICE Zmna.III územního plánu obce Kunice Zastupitelstvo obce Kunice, píslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním ádu (stavební

Více

Husova 4, eské Bud jovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE. Boršov nad Vltavou TEXTOVÁ ÁST

Husova 4, eské Bud jovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE. Boršov nad Vltavou TEXTOVÁ ÁST PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANK Husova 4, eské Budjovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ZMNA. 10 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Boršov nad Vltavou TEXTOVÁ ÁST Únor 2016

Více

Pořizovatel: Steinbrenerova 6, Vimperk. Vypracoval: MěÚ Vimperk, odbor výstavby a ÚP

Pořizovatel: Steinbrenerova 6, Vimperk. Vypracoval: MěÚ Vimperk, odbor výstavby a ÚP ÚZEMNÍ STUDIE NAD TRATÍ P Plloocchhyy S O 4433,, V P 4444,, S O 4455,, V P 4466,,V P 4499,, S O 5522,, V P 5533 zz Ú ÚP PV Viim mppeerrkk ZADÁNÍ Pořizovatel: Městský úřad Vimperk, odbor Steinbrenerova

Více

JAVORNÍK ZMNA.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE (UPRAVENÝ A POSOUZENÝ NÁVRH) POIZOVATEL: Mstský úad Svitavy

JAVORNÍK ZMNA.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE (UPRAVENÝ A POSOUZENÝ NÁVRH) POIZOVATEL: Mstský úad Svitavy ZMNA.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE (UPRAVENÝ A POSOUZENÝ NÁVRH) JAVORNÍK POIZOVATEL: Mstský úad Svitavy ZPRACOVATEL: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 Název územn plánovací dokumentace - ÚPD:

Více

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002 o závazných ástech regulaního plánu Mstské památkové zóny Stíbro Zastupitelstvo msta Stíbra vydalo dne 2.5.2002 v souladu s ustanovením 10 písm. a) a 84 odst.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ŽÁROVNÁ

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ŽÁROVNÁ 1 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANK Husova 4, eské Budjovice 370 01, tel. 387 311 238, 387 312 513, mobil +420605 277 998 ZMNA. 1 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ŽÁROVNÁ VÝSLEDNÝ NÁVRH TEXTOVÁ ÁST

Více

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje Výroková ást zmny: Z 1862 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1862 / 07 Mstská ást: Praha 22 Katastrální území: Pitkovice Parcelní íslo: v lokalit pi hranici M Praha 22 a Praha Keslice, západn od ulice

Více

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Výroková ást zmny: Z 1875 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Parcelní íslo: v úseku "Pankrác Budjovická Hlavní cíl zmny: Zmna funkního

Více

ZM NA. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ÁST. návrh pro spole né jednání ZÁZNAM O Ú INNOSTI

ZM NA. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ÁST. návrh pro spole né jednání ZÁZNAM O Ú INNOSTI PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANK Husova 4, eské Budjovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ZMNA. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU išanov TEXTOVÁ ÁST Záí 2017 Paré íslo: 1 návrh

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MSTA ROTAVA

ÚZEMNÍ PLÁN MSTA ROTAVA ÚZEMNÍ PLÁN MSTA ROTAVA (k.ú. Rotava a Smolná) istopis územního plánu Závazná ást ÚP Poizovatel: Msto Rotava starosta: Mgr. Jií Holan Zpracovatel: Kadlec K.K. Nusle, spol. s r.o. Projektant: Ing. arch.

Více

Horní Vltavice ZM NA. 6 ÚPNSÚ HORNÍ VLTAVICE. Zm na. 6 ÚPNSÚ Horní Vltavice ZÁZNAM O Ú INNOSTI ING. ARCH. JAROSLAV DAN K LEGENDA

Horní Vltavice ZM NA. 6 ÚPNSÚ HORNÍ VLTAVICE. Zm na. 6 ÚPNSÚ Horní Vltavice ZÁZNAM O Ú INNOSTI ING. ARCH. JAROSLAV DAN K LEGENDA ZMNA. 6 ÚPNSÚ HORNÍ VLTAVICE LEGENDA ÚZEMÍ EŠENÉ ZMNOU. 6 HRANICE ZASTAVNÉHO ÚZEMÍ HRANICE ZASTAVITELNÝCH PLOCH Horní Vltavice HRANICE PLOCH S ROZDÍLNÝM ZPSOBEM VYUŽITÍ HRANICE KATASTRÁLNÍHO ÚZEMÍ VYMEZENÍ

Více

východn od Kunratické spojky, smr Vestec Jesenice

východn od Kunratické spojky, smr Vestec Jesenice Výroková ást zmny: Z 1807 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1807 / 07 Mstská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Praha Šeberov, Praha Kunratice Šeberov, Kunratice východn od Kunratické spojky, smr

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ŠT PÁNOVICE

ÚZEMNÍ PLÁN ŠT PÁNOVICE PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANK Husova 4, eské Budjovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ÚZEMNÍ PLÁN ŠTPÁNOVICE TEXTOVÁ ÁST NÁVRH ÚP Datum : Kvten 2012 Paré íslo:

Více

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny Z 1890 / 07 Výroková ást zm ny: A. základní údaje íslo zm ny: M stská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Z 1890 / 07 Hlavní cíl zm ny: Zm na funk ního využití ploch, z funkce izola ní zele /IZ/, zahradnictví

Více

Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, , Neratovice

Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, , Neratovice ZMNA.4 ÚPSNÚ NOVÉ STRAŠECÍ Poizovatel: Projektant: Mstský úad Nové Strašecí Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, 277 11, Neratovice leden 2013 Název dokumentace: Poizovatel: Urený zastupitel: Projektant: Zmna.4

Více

Píloha. 1 ZÁSADY FUNKNÍ REGULACE URBANIZOVANÉ ÚZEMÍ FUNKNÍ PLOCHA FUNKCE VHODNÁ, PÍPUSTNÁ VÝJIMEN PÍPUSTNÁ NEPÍPUSTNÁ. objektech

Píloha. 1 ZÁSADY FUNKNÍ REGULACE URBANIZOVANÉ ÚZEMÍ FUNKNÍ PLOCHA FUNKCE VHODNÁ, PÍPUSTNÁ VÝJIMEN PÍPUSTNÁ NEPÍPUSTNÁ. objektech 1 Píloha. 1 ZÁSADY FUNKNÍ REGULACE RD s pozemky a polohou drobná vestavná obanská bytové domy 3 a více PN B,Bz Bydlení isté neumožující významnjší podíl jiných inností vybavenost (obchod, služby, drobná

Více

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ ÚZEMNÍ STUDIE č.4 DUBIČNÉ LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ zhotovitel: Ing.arch.Karel Paluš Ing.arch. Václav Čada září 2011 schváleno pořizovatelem Obecní úřad Dubičné Dubičné 15, 373 71 Rudolfov Pavel Brůžek starosta

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO - stavby pro bydlení PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 - stavby rodinných domů - stavby bytových domů - stavby občanského vybavení, např. stavby pro vzdělávání a výchovu, stavby pro sociální služby, stavby

Více

OBEC L I BÁ. o závazných ástech územního plánu sídelního útvaru

OBEC L I BÁ. o závazných ástech územního plánu sídelního útvaru OBEC L I BÁ V Y H L Á Š K A o závazných ástech územního plánu sídelního útvaru LIBÁ Starosta obce Libá.wriá.v4 na základ" usnesení Obecního zastupitelstva Libá. ze dne. p o d l e 8 9, odst.3, zákona FS

Více

Obecn závazná vyhláška. 1/2006 obce Tršice. kterou se vyhlašuje závazná ást územního plánu obce. Tršice

Obecn závazná vyhláška. 1/2006 obce Tršice. kterou se vyhlašuje závazná ást územního plánu obce. Tršice 1 Obecn závazná vyhláška. 1/2006 obce Tršice kterou se vyhlašuje závazná ást územního plánu obce Tršice Zastupitelstvo obce Tršice se na svém zasedání dne 10. 10. 2006 usneslo vydat na základ ustanovení

Více

O ZÁVAZNÝCH ÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ANDLSKÁ HORA

O ZÁVAZNÝCH ÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ANDLSKÁ HORA VYHLÁŠKA OBCEANDLSKÁ HORA O ZÁVAZNÝCH ÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ANDLSKÁ HORA Starosta obce And&lská Hora dle usneseni zastupitelstva ze dne 27. kv&tna 1996 vydává podle 29 odst. 2 zákona 7.

Více

Lokalita leží v souasn zastavném území, v jeho zastavitelné i nezastavitelné ásti. Zmnou dojde k rozšíení zastavitelného i nezastavitelného území.

Lokalita leží v souasn zastavném území, v jeho zastavitelné i nezastavitelné ásti. Zmnou dojde k rozšíení zastavitelného i nezastavitelného území. Výroková ást zmny: Z 1497 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1497 / 07 Mstská ást: Praha 4, Praha 12 Katastrální území: Hodkoviky, Modany Parcelní íslo: v rozsahu US Hodkoviky V Náklích Hlavní cíl zmny:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN BOROVÁ LADA

ÚZEMNÍ PLÁN BOROVÁ LADA 1 ÚZEMNÍ PLÁN BOROVÁ LADA TEXTOVÁ ČÁST NÁVRH PRO VEŘEJNÉ JEDNÁNÍ Datum: listopad 2014 Paré číslo: 1 Správní orgán Obec Borová Lada, 384 92 Borová Lada 38 o vydání rozhodlo zastupitelstvo obce nabytí účinnosti

Více

návrh změny č. 5 územního plánu obce Dynín textová část

návrh změny č. 5 územního plánu obce Dynín textová část příloha č. 1 opatření obecné pova hy návrh změny č. 5 územního plánu obce Dynín textová část vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Dynín datum vydání: oprávněná úřední osoba pořizovatele jméno

Více

ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH

ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH 2019 ZPRACOVATEL ZMĚNY Č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH Atelier T-plan, s.r.o. Sezimova 380/13, 140 00 Praha 4 RNDr.

Více

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který změnu č. 7 vydal : Zastupitelstvo obce Holubice Datum

Více

ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE

ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE (VERZE PRO SPOLEČNÉ JEDNÁNÍ) obsah změn Ko2, Ko3, Ko4, Ko5 Ko2: Bydlení na východním okraji obce změna funkčního využití pozemku parc. č. 1338 v

Více

Územní plán obce Přísečná

Územní plán obce Přísečná 1 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANĚK Husova 4, České Budějovice 370 01, tel. 387 311 238, tel. 387 312 513, mobil 605 277 998 Územní plán obce Přísečná Změna č. 2 TEXTOVÁ ČÁST LISTOPAD

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO Plochy jsou určeny k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení, příp. i s hospodářským zázemím, pro občanské vybavení, pro drobnou výrobu a výrobní služby a pro veřejná

Více

Opatření obecné povahy č. 1/2009

Opatření obecné povahy č. 1/2009 Opatření obecné povahy č. 1/2009 Strana 1 (celkem 24) Opatření obecné povahy č. 1/2009 Změna č. 3 územního plánu sídelního útvaru Vimperk Zastupitelstvo města Vimperk příslušné podle 6 odst. 5 písm. c)

Více

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Autor projektu - HIP Zodp. projektant ásti: Vypracoval: Investor Mstys Neustupov, Neustupov 94 Akce: KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Datum: I. 2015 Stupe: Obsah: PRVODNÍ ZPRÁVA Píloha: DSP Zak.

Více

I. ZMĚNA Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU

I. ZMĚNA Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU I. ZMĚNA Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU Textová část územního plánu - Obsah 1. TEXTOVÁ ČÁST... 2 1.1 Vymezení zastavěného území... 2 1.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 2 1.2.1 Koncepce

Více

Husova 4, eské Bud jovice , telefon , mobil ÚZEMNÍ PLÁN. Hvozdec TEXTOVÁ ÁST. Listopad 2018 Paré íslo: 1

Husova 4, eské Bud jovice , telefon , mobil ÚZEMNÍ PLÁN. Hvozdec TEXTOVÁ ÁST. Listopad 2018 Paré íslo: 1 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANK Husova 4, eské Budjovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ÚZEMNÍ PLÁN Hvozdec TEXTOVÁ ÁST Listopad 2018 Paré íslo: 1 Územní plán

Více

ZMNY.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STARÁ PAKA I. NÁVRH ZMNY ÚZEMNÍHO PLÁNU. Textová ást

ZMNY.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STARÁ PAKA I. NÁVRH ZMNY ÚZEMNÍHO PLÁNU. Textová ást ZMNY.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STARÁ PAKA I. NÁVRH ZMNY ÚZEMNÍHO PLÁNU Textová ást Ing.arch.Milan Vojtch, Nerudova 77, Sezemice ervenec 2007 2 I. Textová ást zmny územního plánu str. A. Vymezení zastavného

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic Pořizovatel: UPLAN Zastoupený Ing. Vlastimilem Smítkou Vlastiboř 21 392 01 Soběslav mobil: 773 638 043 e-mail: uplan@uplan.cz

Více

I. 1. Textová ást. Datum zpracování: 10 / 2015. Objednatel: Obec B íš any 508 01 Ho ice ur ený zastupitel: Jaroslav Dostál, starosta obce

I. 1. Textová ást. Datum zpracování: 10 / 2015. Objednatel: Obec B íš any 508 01 Ho ice ur ený zastupitel: Jaroslav Dostál, starosta obce ZÁZNAM O ÚINNOSTI Územního plánu Bíšany Vydalo: Zastupitelstvo obce Bíšany Datum nabytí úinnosti: Poizovatel: Mstský úad Hoice, stavební úad - oddlení územního plánování a regionálního rozvoje... Ing.

Více

Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část

Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část Úprava textu po společném jednání barevně zvýrazněna 9.12.2017. ing. arch. Ladislav Komrska projektant 1 Základní údaje Stupeň dokumentace: Projektant:

Více

A.6.2. STANOVENÍ PODMÍNEK FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ

A.6.2. STANOVENÍ PODMÍNEK FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ A.6.2. STANOVENÍ PODMÍNEK FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ BH BYDLENÍ HROMADNÉ V BYTOVÝCH DOMECH bydlení v bytových domech stavby a zařízení pro kulturu a církevní účely administrativní zařízení školská

Více

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání Regulaní plán Litvínov - Osada Zmna. 5 Zadání (schválené zastupitelstvem msta) Listopad 2015 Zpracováno v souladu s 64 zákona. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním ádu, ve znní pozdjších pedpis

Více

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování Určený zastupitel: Ing. Marie Ježková ZPRACOVATEL: Svatopluka Čecha 513,

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RYNHOLEC POŘIZOVATEL: Obecní úřad Rynholec PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO RYNHOLEC 1 Název územně plánovací dokumentace: Změna

Více

Územní plán Sadová Změna č. 1

Územní plán Sadová Změna č. 1 Územní plán Sadová Změna č. 1 Zpracovatel: Ing. Arch. Hana Vašatová Blodkova 346 500 06 Hradec Králové 6 IČO: 11582278 ČKA: 01063 Objednavatel: Obec Sadová 04 / 2013 Textová část - Změny č. 1 ÚP Sadová

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

NÁVRH. Vrábče. změny č.3 územního plánu obce. upravený pro veřejné projednání

NÁVRH. Vrábče. změny č.3 územního plánu obce. upravený pro veřejné projednání NÁVRH změny č.3 územního plánu obce Vrábče upravený pro veřejné projednání Záznam o účinnmosti Tato změna č. 3 územního plánu obce byla vydána usnesením zastupitelstva obce Vrábče č ze dne. Změna č. 3

Více

ÚZEMNÍ STUDIE. zem lské rodinné farmy SV TNOV

ÚZEMNÍ STUDIE. zem lské rodinné farmy SV TNOV ING. ARCH. JAN PSOTA, S T U D I O P, NÁDRAŽNÍ 52, 591 01 ŽÁR NAD SÁZAVOU TEL/FAX: 566 626 748 e-mail: m.psotova@iol.cz I: 10116435 ÚZEMNÍ STUDIE zemlské rodinné farmy SVTNOV Místo stavby : k.ú. Svtnov

Více

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO

Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO Ú Z E M N Í P L Á N O B C E O B R A T A Ň Z M Ě N A Č. 1 N Á V R H POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PACOV ODBOR VÝSTAVBY ZPRACOVATEL: ING.ARCH. IVAN PLICKA IVAN PLICKA STUDIO ČERVENEC 2007 AUTORISACE Pořizovatel:

Více

Změna č. 1 územního plánu. Návrh

Změna č. 1 územního plánu. Návrh Změna č. 1 územního plánu HARTMANICE Návrh Změna č.1 ÚP Hartmanice Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Hartmanice Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY

ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY POŘIZOVATEL: Obecní úřad KOSTOMLÁTKY ETAPA OBJEDNATEL: Obec KOSTOMLÁTKY Návrh ZHOTOVITEL: ŽALUDA, projektová kancelář Ing. Eduard Žaluda, Ing. arch.

Více

Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U

Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U MORAVSKÝ KRUMLOV Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U Změna Č.5 I. ÚZEMNÍ PLÁN ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, SPOL. S R.O. Akce : MORAVSKÝ KRUMLOV územní plán změna č.5 Evidenční

Více

M I K U L O V. ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

M I K U L O V. ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. M I K U L O V ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 duchacek@usbrno.cz

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE BATŇOVICE Z M Ě N A Č. 1

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE BATŇOVICE Z M Ě N A Č. 1 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE BATŇOVICE Z M Ě N A Č. 1 ZÁVAZNÁ ČÁST VE FORMĚ REGULATIVŮ O B J E D N A T E L M Ě Ř Í T K O O B E C B A T Ň O V I C E - B A T Ň O V I C E 4 5 4 2 3 2 B A T Ň O V I C E PŘÍLOHA ČÍSLO Z

Více

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx 20.6.2017 Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta

Více

Změny II. ÚPSÚ Opočno

Změny II. ÚPSÚ Opočno Změny II. ÚPSÚ Opočno Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna II. 1 textová část 2 hlavní výkres Odůvodnění Změny II. 1 textová část 2 koordinační výkres 3 výkres předpokládaných záborů

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO Plochy jsou určeny k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení, příp. i s hospodářským zázemím, pro občanské vybavení, pro drobnou výrobu a výrobní služby a pro veřejná

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO Plochy jsou určeny k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení, příp. i s hospodářským zázemím, pro občanské vybavení, pro drobnou výrobu a výrobní služby a pro veřejná

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Změna č. 1 územního plánu obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydává: Zastupitelstvo obce Svéradice Datum nabytí účinnosti: 17. 3. 2015 Oprávněná úřední osoba

Více

A. TEXTOVÁ ČÁST. Obsah

A. TEXTOVÁ ČÁST. Obsah A. TEXTOVÁ ČÁST Obsah I. Územní plán... 2 I.1 Vymezení zastavěného území... 2 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 2 I.2.1 Koncepce rozvoje území obce... 2 I.2.2 Koncepce ochrany

Více

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.2/2004 obce VĚDOMICE o vymezení závazné části Změny č. 2 územního plánu sídelního útvaru Vědomice Zastupitelstvo obce Vědomice vyhlašuje v souladu s ustanovením 29 odst. 2 a 3

Více

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY PRO VYUŽITÍ PLOCH DLE PLATNÉ ÚPP D/ PODMÍNKY PRO VYMEZENÍ A VYUŽITÍ POZEMKŮ

Více

ÚZEMNÍ PLÁN NEBOVIDY NÁVRH TEXTOVÁ ÁST

ÚZEMNÍ PLÁN NEBOVIDY NÁVRH TEXTOVÁ ÁST ÚZEMNÍ PLÁN NEBOVIDY NÁVRH TEXTOVÁ ÁST k veejnému projednání 10/2013 Zadavatel: Obec Nebovidy Nebovidy 280 02 Kolín Poizovatel: Mstský úad Kolín Karlovo nám. 78 280 12 Kolín I Projektant: Ing. arch. Vlasta

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

Územní plán obce Mokrovousy Změna č.1

Územní plán obce Mokrovousy Změna č.1 Územní plán obce Mokrovousy Změna č.1 Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna 1 textová část 2 hlavní výkres Odůvodnění Změny 1 textová část 2 výkres předpokládaných záborů půdního fondu

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1

Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1 Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1 SEZNAM PŘÍLOH: A - TEXTOVÁ ČÁST - obsah: a) vymezení řešeného území b) podmínky pro vymezení a využití pozemků c) podmínky pro umístění a prostorové

Více

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice Změna č. 1 územního plánu Střítež Změna č. 1 ÚP Střítež Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Střítež ČJ: ze dne:. Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VELETINY NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU

ÚZEMNÍ PLÁN VELETINY NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU Etapa územně plánovací dokumentace: návrh ÚZEMNÍ PLÁN VELETINY I. NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU PARÉ Č. 1 ÚZEMNÍ PLÁN VELETINY ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Veletiny

Více

ZÁLESNÁ ZHOŘ okr. Brno - venkov

ZÁLESNÁ ZHOŘ okr. Brno - venkov ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ZÁLESNÁ ZHOŘ okr. Brno - venkov I.A TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Obecní úřad Zálesná Zhoř, Zálesná Zhoř 33. 664 84 Objednatel: Obec Zálesná Zhoř Projektant:

Více

Změna č. 1 územního plánu obce Sedlec vydaná Zastupitelstvem obce Sedlec formou

Změna č. 1 územního plánu obce Sedlec vydaná Zastupitelstvem obce Sedlec formou Změna č. 1 územního plánu obce Sedlec vydaná Zastupitelstvem obce Sedlec formou OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Projektant: Projektový ateliér AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav Daněk Husova 4, České Budějovice Pořizovatel:

Více

DOPORUČENÉ REGULATIVY FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ pro zpracování regulačních plánů lokalit Z1, Z2, Z8 a Z11

DOPORUČENÉ REGULATIVY FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ pro zpracování regulačních plánů lokalit Z1, Z2, Z8 a Z11 DOPORUČENÉ REGULATIVY FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ pro zpracování regulačních plánů lokalit Z1, Z2, Z8 a Z11 Doporučené regulativy funkčního a prostorového uspořádání se uplatní při zpracování regulačních

Více

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa A. PRVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikaní údaje A.1.1. Údaje o stavb a) Název stavby Název stavby: Charakter stavby: Stupe PD: Kanalizace a OV Nemojov, novostavba realizaní dokumentace b) Místo stavby Obec:

Více

ZMĚNA Č.1 ÚP HLUBOKÁ NAD VLTAVOU

ZMĚNA Č.1 ÚP HLUBOKÁ NAD VLTAVOU ZMĚNA Č.1 ÚP HLUBOKÁ NAD VLTAVOU Záznam o účinnosti Vydávající správní orgán: Zastupitelstvo města Hluboká nad Vltavou Ing.Tomáš Jirsa starosta města Číslo usnesení: podpis: Datum vydání: Otisk úředního

Více

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I Č Á S T A / I. 1 NÁVRH ZMĚ N Y Č. 2 P ř íloha č. 3 Příloha č. 1 strana 1 z 5 Návrh změny č. 2 Územního plánu Rožnov pod Radhoštěm, kterou se mění Územní plán Rožnov pod Radhoštěm ve znění změny č. 1. Územní

Více

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH Závazná část Regulačního plánu Slatiňany jih se mění v souladu se Stavebním zákonem č. 183/2006 Sb., včetně jeho prováděcích předpisů takto: 1. Změny II.

Více

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA NÁVRH pro společné jednání TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydá: Zastupitelstvo obce Kutná Hora Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední

Více

Odůvodnění Změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka

Odůvodnění Změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka Odůvodnění Změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Odůvodnění změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka obsahuje textovou a grafickou část. Textová část: 1. Vyhodnocení koordinace využívání

Více

I. ZMĚNA Č.4 ÚPnSÚ Nové Hutě (dále jen změna č.4 ÚPnSÚ)

I. ZMĚNA Č.4 ÚPnSÚ Nové Hutě (dále jen změna č.4 ÚPnSÚ) I. ZMĚNA Č.4 ÚPnSÚ Nové Hutě (dále jen změna č.4 ÚPnSÚ) a) Vymezení zastavěného území Zastavěné území vychází z aktuální pozemkové mapy katastrálního území Nové Hutě a Územního plánu sídelního útvaru Nové

Více

L U Ž I C E. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 3. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

L U Ž I C E. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 3. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. L U Ž I C E ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 3 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 duchacek@usbrno.cz

Více

Návrh. na vyhlášení zvlášt chrán ného území a ochranného pásma zvlášt chrán ného území

Návrh. na vyhlášení zvlášt chrán ného území a ochranného pásma zvlášt chrán ného území Návrh na vyhlášení zvlášt chránného území a ochranného pásma zvlášt chránného území ve smyslu ustanovení 40 odst. 1 zákona. 114/1992 Sb. o ochran pírody a krajiny v platném znní a 4 vyhlášky. 64/2011 Sb.

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DOLNÍ MORAVA

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DOLNÍ MORAVA ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DOLNÍ MORAVA Právní stav po vydání Změny č. 6 Závazná část Územního plánu obce Dolní Morava, který byl schválen Zastupitelstvem obce Dolní Morava dne 8. 2. 2001, změněného Změnou č. 1

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František

Více

Změna č. 1 Územního plánu obce Václavov u Bruntálu

Změna č. 1 Územního plánu obce Václavov u Bruntálu (Změna "Územní plán obce Václavov u Bruntálu" schváleného Zastupitelstvem obce Václavov u Bruntálu dne 13. prosince 2006. Nabytí účinnosti obecně závazné vyhlášky č. 1/2006 "O regulativech územního rozvoje

Více

Ú Z E M N Í P L Á N HOLETÍN

Ú Z E M N Í P L Á N HOLETÍN Ú Z E M N Í P L Á N HOLETÍN Územní plán HOLETÍN Zastupitelstvo obce Holetín jako příslušný orgán podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) v

Více

ÚP BRLOH _ návrh BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST. z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1

ÚP BRLOH _ návrh BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST. z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1 Ú Z E M N Í P L Á N BRLOH A1 - TEXTOVÁ ČÁST z.č. 1 / 113 / 10 NÁVRH ÚP - 3/2011 1 A - Územní plán A1 - textová část A2 - grafická část. 1 : 5 000 A2.1 výkres základního členění území A2.2 hlavní výkres

Více

VLACHOVO BŘEZÍ k. ú. Chocholatá Lhota, Dachov, Dolní a Horní Kožlí, Mojkov, Uhřice u Vlachova Březí, Vlachovo Březí

VLACHOVO BŘEZÍ k. ú. Chocholatá Lhota, Dachov, Dolní a Horní Kožlí, Mojkov, Uhřice u Vlachova Březí, Vlachovo Březí PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DANĚK Husova 4, České Budějovice 370 01, telefon 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ÚZEMNÍ PLÁN VLACHOVO BŘEZÍ k. ú. Chocholatá Lhota, Dachov, Dolní a

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA o závazné části Změny č.4 územního plánu sídelního útvaru Borová Lada (č. 1/2006), kterou se mění závazná část územního plánu sídelního útvaru Borová Lada Zastupitelstvo obce Borová

Více

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA NÁKUP VYBAVENÍ LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

Článek 1. Územní rozsah platnosti a lhůty pro vyhodnocení, zda se nezměnily podmínky, na základě kterých byl územní plán obce Osek schválen

Článek 1. Územní rozsah platnosti a lhůty pro vyhodnocení, zda se nezměnily podmínky, na základě kterých byl územní plán obce Osek schválen Obecně závazná vyhláška obce Osek číslo 1/2004 o vyhlášení závazné části územního plánu obce Osek a veřejně prospěšných staveb, pro které lze pozemky, stavby a práva k nim vyvlastnit Zastupitelstvo obce

Více

TEXTOVÁ ÁST ÚDAJE O ÚZEMÍ

TEXTOVÁ ÁST ÚDAJE O ÚZEMÍ TEXTOVÁ ÁST ÚDAJE O ÚZEMÍ Vybrané lánky ze Zákona. 458/2000 o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvtvích a o zmn nkterých zákon (Energetický zákon) Odkazy na Energetický zákon

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 4 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád

Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád Schváleno RM dne 06.06.2012 usnesením. 35/730/2012 Nabývá úinnosti dne 01.07.2012 NAÍZENÍ MSTA NAPAJEDLA. 2/2012, KTERÝM SE VYDÁVÁ TRŽNÍ ÁD Rada

Více

Změna č. 3 ÚPSÚ Ohnišov

Změna č. 3 ÚPSÚ Ohnišov řeší změny ÚPSÚ na k. ú. Ohnišov a na k. ú. Zákraví TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 3 ÚPSÚ obsahuje změnu závazné části ÚPSÚ Ohnišov Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Ohnišov Městský úřad Dobruška Ing. arch.

Více

VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU. OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP

VÍTĚZNÁ ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU. OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍTĚZNÁ OBJEDNATEL: OBEC VÍTĚZNÁ POŘIZOVATEL: MěÚ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM, ODBOR VÝSTAVBY A ÚP ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK DIGITÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Želnava

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Želnava 1/7 PROJEKTOVÝ ATELIÉR AD s.r.o. Ing. arch. Jaroslav DAN K Husova 4, eské Bud jovice 370 01, telefon, fax. 387 311 238, mobil +420 605 277 998 ZM NA. 1 ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Želnava NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ

Více

Ateliér "AURUM" s.r.o., Pardubice

Ateliér AURUM s.r.o., Pardubice Zpracovatel: Ateliér "AURUM" s.r.o., Pardubice Zodpovědný projektant: Ing. arch. Ivana Petrů Autorský kolektiv: Ing. arch. Ivana Petrů Ing. Vendulka Růžičková Ing. Pavel Petrů Michal Izák Olga Lukášová

Více

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. 602 00 Brno, Příkop 8 Akce: Evidenční číslo zhotovitele:

Více

Stavební úřad. Zlín, tř.t. Bati 508. S-projekt plus, a.s. Ing. Kamil Prokůpek. Zábor ZPF a lesních pozemků: Datum zpracování: únor

Stavební úřad. Zlín, tř.t. Bati 508. S-projekt plus, a.s. Ing. Kamil Prokůpek. Zábor ZPF a lesních pozemků: Datum zpracování: únor 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Slavičín Stavební úřad ZPRACOVATEL: S-projekt plus, a.s. Zlín, tř.t. Bati 508 Ředitel a.s.: Ing. arch. František Balajka Vedoucí ateliéru C: Ing. arch. Karel Dokoupil Hlavní

Více