O ZÁVAZNÝCH ÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ANDLSKÁ HORA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O ZÁVAZNÝCH ÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ANDLSKÁ HORA"

Transkript

1 VYHLÁŠKA OBCEANDLSKÁ HORA O ZÁVAZNÝCH ÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ANDLSKÁ HORA Starosta obce And&lská Hora dle usneseni zastupitelstva ze dne 27. kv&tna 1996 vydává podle 29 odst. 2 zákona 7. 50/1976 Sb. o územním plánováni a stavebním >ádu (stavební zákon) ve zn&ni pozd&jších p>edpisd a v souladu s ust. 24 odst. 1 a 45 pístm. I) zák /1990 Sb. o obcích ve zn&ni pozd&jších p>edpisd obecn& závaznou vyhlášku 7. 1/1996:

2 ÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení lánek 1 Úd vyhlášky (1) Vyhláška vymezuje závazné ásti územního plánu sídelního útvaru And"lská Hora (dále jen" územní plán"). (2) Vyhláška stanoví funk(ní a prostorové uspoádání území a podmínky jeho zastavitelností, vymezuje místní územní systém ekologické stability a plochy pro veejn" prosp"šné stavby. lánek 2 Rozsah platnosti Vyhláška platí pro správní území obce And"lská Hora, vymezeného hranicemi katastrálního území And"lská hora. lánek 3 Vymeteni pojm. (1) Na území obce jsou rozlišovány: a) z hlediska funk(ního využití-polyfunk(ní území a monofunk(ní plochy b) z hlediska prostorového uspoádání - území s rozdílnou intenzitou jeho využiti c) z hlediska zastavitelnosti-území urbanizovaná (stabilizovaná a rozvojová), a neurbanizovaná (nezastavitelná) d) 2 hlediska ekologického - plochy místního územního systému ekologické stability (2) Polyfunk(ní území jsou ur(ena pro stanovené druhy funkci s vymezenim pípustných, po pípad" podmín"n" pípustných staveb a zaízeni. (3) Monofunk(ní plochy jsou ur(eny jen pro vybraný druh funkce, která vylu(uje jejich využiti pro jiné ú(ely. (4) Prostorové uspoádáni se stanovenou intenzitou využiti území je vymezeno koeficienty: zastav"ní pozemku, podlažnosti a obestav"ného prostoru a maximální podlažnosti staveb. (5) Urbanizované území tvoi území a plochy zastav"né a ur(ené k zastav"ní, které jsou: a) stabilizované, jejichž funk(ní a prostorové uspoádání nebude m"n"no b) rozvojové, zahrnující nezastav"né území ur(ené k zastav"ni a území ur(ené ke zm"n" funk(ního a prostorového uspoádání.

3 (6) Urbanizované území tvo>i: a) polyfunk7l území: k) územi 7istého bydleni (B7) l) územi venkovského bydleni (Bv) m) smíšené území rekreace (Rs) n) územi drobné výroby a služeb (Vd) b) monofunk7nl plochy: u) plochy ob7anského vybaveni (OV) v) plochy sportu s p>evahou zelen& (7) Neurbanizované územi tvo>i nezastav&né pozemky, které nejsou ur7eny k zastav&ni (nezastavitelné plochy). Nezastavitelné plochy jsou monofunk7ní plochy: a) zem&d&lského pddního fondu b) lesniho pddního fondu c) vodní plochy d) plochy zelen& e) ostatní plochy mimo zastav&né územi. (8) Na nezastavitelných plochách neni dovoleno umisoovat a povolovat stavby s výjimkou staveb, které jsou ur7eny pro funk7ní využiti t&chto ploch a dále staveb drah a na dráze, pozemních komunikaci, liniových staveb technického vybaveni a úprav vodnich toku. (9) Vyhláška stanoví podmínky pro umisoováni a povolováni jednotlivých druhd staveb, jejich zm&n a zm&n jejich využíváni vymezených podle užitných funkci obecn& závazným p>edpisem 1). Pro ú7ely této vyhlášky se dále vymezuji pojmy, kterými se rozumí: a) chov drobného zví>ectva... b) drobná výroba... c) výrobní služby... d) zábavní st>ediska... ÁST DRUHÁ Závazné regulativy lánek 1 (1) Obec And&lská Hora bude rozvíjena jako souvisle urbanizovaný celek. (2) Ve volné krajin& nebudou vytvá>ena nová sidla nebo samoty.

4 lánek 2 Funk7ní uspo>ádáni území (1) Vymezenému funk7nímu využití polyfunk7ních území a monofunk7ních ploch musí odpovídat zpdsob jejich využíváni a zejména ú7et umisoovaných a povolovaných staveb, v7etn& jejich zm&n a zm&n v jejich užíváni. Stavby a jiná opatfeni, která funk7nímu vymezeni území a ploch neodpovídají, nesm&ji být na tomto území nebo na t&chto plochách umíst&ny nebo povoleny. Funk7ní využití jednotlivých území a ploch je vymezeno na výkresu 7. 1 regula7ního plánu. (2) Dosavadní zpdsob využiti polyfunk7ních území a monofunk7ních ploch, který neodpovídá vymezenému funk7nímu využiti podle územniho plánu, je možný, pokud nenarušuje ve>ejné zájmy nad p>ípustnou mim a nejsou zde dány ddvody pro opat>ení podle zákona 2). (3) UmisOováni a povolováni staveb a za>ízeni technického vybaveni pro obsluhu jednotlivých polyfunk7ních územi a monofunk7ních ploch je p>ípustné jen tehdy, pokud nebude mít negativní vliv na jejich základní funkci nad p>ípustnou m ru. (4) UmisOováni a povolováni parkovišo a odstavných ploch pro osobni vozidla je p>ípustné ve všech polyfunk7ních územích a na plochách ob7anského vybaveni a rekreace, pokud nebudou mít negativní vliv na jejich základní funkci nad p>ípustnou míru. lánek 3 Polyfunk7ní územi (1) Území 7istého bydleni (B7) je ur7eno výlu7n& pro bydleni a umisoují se v n&m stavby obytných domd. Výjime7n& p>ípustné jsou stavby pro obchod, ve>ejné stravováni a výrobní služby, zajišoující obsluhu tohoto území, stavby pro do7asné ubytováni s kapacitou do 20 ldžek, stavby ubytovacích za>ízení pro staré osoby a stavby pro kulturu, zdravotnictví a sport, která slouží pro obsluhu tohoto území. (2) Územi venkovského bydleni (Bv)je ur7eno pro bydleni s odpovídajícím zázemím užitkových zahrad a s chovem drobného hospodá>ského zví>ectva a umisouji se v n&m stavby obytných budov s užitkovými zahradami a chovem drobného hospodá>ského zví>ectva, dále stavby pro obchod, ve>ejné stravováni a výrobní služby, zajišoující obsluhu tohoto územi a zahradnictví. Výjime7n& p>ípustné jsou stavby pro do7asné ubytováni s kapacitou do 20 ldžek, stavby ubytovacích za>ízení pro staré osoby a stavby pro kulturu, zdravotnictví a sport, která slouží pro obsluhu tohoto území. (3) Smíšené územi rekreace (Rs) je ur7eno pro bydlení s odpovídajícím zázemim užitkových zahrad a chovem drobného zví>ectva a pro rekreaci. V tomto územi mohou být umisoovány stavby pro rodinné bydlení s užitkovými zahradami a chovem drobného zví>ectva a stavby pro rekreaci, dále stavby pro obchod, ve>ejné stravování a ve>ejné ubytování, služby a drobnou výrobu sloužící pro obsluhu tohoto území, kulturu, zdravotnictvía sociální pé7i a sportovní za>ízení.

5 Výjime7n& jsou p>ípustné stavby ostatních obytných objektu, zahradnictví a ve>ejné 7erpací stanice pohonných hmot. (4) Území drobné výroby a služeb (Vd) je ur7eno pro umisoování staveb drobné výroby a služeb, které mají potencionální rušivé ú7inky na životní prost>edí. V tomto území se umisouji stavby pro drobnou výrobu a služby všeho druhu a stavby pro skladování, dále pak stavby pro obchod a správu a ve>ejné 7erpací stanice pohonných hmot. Výjime7n& je zde p>ípustné povolovat služební byty a stavby pro kulturu, zdravotnictví a sociální pé7i, stavby pro sport, stavby nákupních center a zábavní st>ediska. lánek 4 Monofunk7ní plochy (1) Plocha ob7anského vybavení je ur7ena pro stavby a za>ízeni, která zahrnují stavby a za>ízeni pro správu, školství, církve, kulturu, sport, zdravotnictví a sociální pé7i, pošty, policii a armádu, požární ochranu.obchod, služby a ve>ejné stravováni a stavby pro do7asné ubytováni. (2) Plochy ob7anského vybaveni s p>evahou zelen& p>edstavuji plochy se stavbami a za>ízeními sportu, na nichž p>evládá vysoká 7i nizká zeles. Mohou se zde umisoovat jen takové stavby a za>ízeni sportu, pro které jsou tyto plochy ur7eny. (3) Plocha rekreace s p>evahou zelen& p>edstavuje rekrea7ní plochy s vysokým podílem zelen& s jedním, p>evládajícím zpdsobem rekrea7ního využiti jako jsou zahrádkové osady, tábo>išt& nebo koupališt&. (4) Plochy pro dopravu p>edstavuji plochy : a) plochy pozemních komunikaci, tj. liniové plochy pro automobilovou dopravu, b) ostatní plochy pro dopravu zahrnuji za>ízení hromadné dopravy, parkovišt&, garáže a ve>ejná prostranství. (5) Plochy technického vybaveni p>edstavuji plochy pro stavby a za>ízeni technického vybaveni a zahrnuji stavby a za>ízení pro zásobováni elektrickou energií, vodou, odvád&ni a 7išt&ní odpadních vod, zpracování a likvidace odpadu, telekomunika7ní za>ízeni. (6) Malé plochy ddležitých za>ízeni nebo ddležitá za>ízení vestav&ná v objektech s jinou základní funkci jsou znázorn&na ve výkresu.1 územniho plánu pouze zna7kou. lánek 5 Prostorové uspo>ádání (1) Zástavba And&lské hora bude rozvíjet sv.j vesnický charakter. (2) Objekty ob(anského vybavení si uchovaji sv.j solitérní charakter.

6 (3) Nová zástavba bude respektovat nepravielný zp.sob rozmíst"ni objektu nebo jejich skupin. lánek 6 Limity prostorového uspo>ádáni (1) V území je možno provád"t stavby a jejich zm"ny jen v takovém objemu a hmot", aby nebyly pekro(eny limity prostorového využiti územi. (2) K regulaci prostorového využiti územi stanoví vyhláška pro jednotlivé druhy polyfunk(ních územi tyto limity: a) koeficient zastav"ni pozemku b) koeficient podlažní plochy c) zp.sob zastešeni d) maximální podlažnost (3) Koeficient zastav"ni pozemku udává maximální procentni podíl zastav"né plochy objektu k celkové ploše pozemku. (4) Koeficient podlažni plochy vyjaduje maximální pom"r sou(tu všech podlažnich ploch k celkové ploše pozemku. (5) Zp.sob zastešení objektu udává typ použité stechy. (6) Maximální podlažnost udává maximální po(et nadzemních podlaží objektu (bez podkroví). (7) Závazné limity prostorového uspoádání pro jednotlivá polyfunk(ní území jsou následující: Funk(ní území koef. koef zp.sob maximální zastav"ni podlažni zasteš, podlažnost pozemku plochy objektu Území istého bydleni (B() ,4-0,8 SS 2 Území venkov, bydleni (Bv) ,4-0,6 ss 2 Území smíšené rekreace (Rs) ,2-0,8 SS 2 Území drobné výroby a služeb (Vd) 50 0,9 ss

7 lánek 7 Místní systém ekologické stability (1) Místní systém ekologické stability je vymezen ve zvláštní píloze územního plánu. (2) Plochy tvoící sou(ásti biocenter a biokoridor. zahrnuté do území a ploch jiných funkcí než zelen" jsou nezastavitelné. ÁST TTETÍ Plochy pro ve>ejn& prosp&šné stavby lánek 1 (1) Veejn" prosp"šnými stavbami jsou: a) obecni úad b) kostel sv.michala c) hbitovní kostel Nejsv"t"jSÍ trojice d) zícenina hradu e) všechny základní systémy technické vybavenosti a dopravy v obci. lánek 2 Statut veejn" prosp"šné stavby je podkladem pro pípadné vyvlastn"ni pozemk. nebo staveb podle zákona 3), pokud nebude možno ešení majetkoprávních vztah. dosáhnout dohodou nebo jiným zp.sobem. ÁST TVRTÁ Záv&re7ná ustanovení lánek 1 Dokumentace územního plánu je uložena na obecním úadu v And"lské Hoe a na Okresním úadu Karlovy Vary, referátu regionálního rozvoje.

8 lánek 2 Tato vyhláška nabývá platnosti a ú7innosti dnem 1996 V And&lské Ho>e dne kv&tn a 1996 zástupce starosty starosta o

OBEC L I BÁ. o závazných ástech územního plánu sídelního útvaru

OBEC L I BÁ. o závazných ástech územního plánu sídelního útvaru OBEC L I BÁ V Y H L Á Š K A o závazných ástech územního plánu sídelního útvaru LIBÁ Starosta obce Libá.wriá.v4 na základ" usnesení Obecního zastupitelstva Libá. ze dne. p o d l e 8 9, odst.3, zákona FS

Více

M Ě S T O Č E L Á K O V I C E

M Ě S T O Č E L Á K O V I C E M Ě S T O Č E L Á K O V I C E VYHLÁŠKA č. 22/94 O ZÁVAZNÝCH ČÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA ČELÁKOVICE Městské zastupitelstvo v Čelákovicích se usneslo dne 19. 09. 1994 vydat podle l6 zákona

Více

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002 o závazných ástech regulaního plánu Mstské památkové zóny Stíbro Zastupitelstvo msta Stíbra vydalo dne 2.5.2002 v souladu s ustanovením 10 písm. a) a 84 odst.

Více

Město Čelákovice, nám.5.května 1, Čelákovice

Město Čelákovice, nám.5.května 1, Čelákovice Město Čelákovice, nám.5.května 1, 250 88 Čelákovice OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. E 1/2005 MĚSTA ČELÁKOVIC, O VYHLÁŠENÍ OBECNÉ ZÁVAZNÉ ČÁSTI ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA ČELÁKOVIC, KTEROU

Více

P o m e z í n a d O h ř í

P o m e z í n a d O h ř í Obec Pomezí nad Ohří Obecně závazná vyhláška 10/1998 ve znění OZV 11/2005 o změně závazných částí územního plánu sídelního útvaru P o m e z í n a d O h ř í Starosta obce Pomezí nad Ohří na základě usneseni

Více

Obec K U N I C E Kunice LYSICE

Obec K U N I C E Kunice LYSICE Obec K U N I C E Kunice 16 679 71 LYSICE Zmna.III územního plánu obce Kunice Zastupitelstvo obce Kunice, píslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním ádu (stavební

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2001 o závazných částech Územního plánu sídelního útvaru Kunžak 1 Zastupitelstvo obce Kunžak na svém zasedání dne 23.8.2001 schválilo v souladu s ustanoveními 84 odst. 2 písm.

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Koloveč

Obecně závazná vyhláška č. 1/1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Koloveč Obec Koloveč Obecně závazná vyhláška č. 1/1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Koloveč Starosta obec Koloveč vdává dle ustanovení zastupitelstva ze dne 12.11.1997 podle 29 ods. 2 zákona

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE

Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD HOŘICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE Zastupitelstvo města Hořic na svém zasedání dne 29.4. 2002 schválilo změnu č. 2 ÚPSÚ Hořice. Učinilo tak

Více

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 21/1996 O ZÁVAZNÝCH ÁSTECH REGULANÍHO PLÁNU PRO VYUŽITÍ AREÁLU KASÁREN

Msto Stíbro. Obecn závazná vyhláška. 21/1996 O ZÁVAZNÝCH ÁSTECH REGULANÍHO PLÁNU PRO VYUŽITÍ AREÁLU KASÁREN Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 21/1996 O ZÁVAZNÝCH ÁSTECH REGULANÍHO PLÁNU PRO VYUŽITÍ AREÁLU KASÁREN Msto Stíbro vydává podle 16 zákona NR. 367/1990 Sb., o obcích a podle 29 odst. 2 zákona. 5O/1976

Více

o závazných ástech územního plánu Obce Ti Sekery Obecn závazná vyhláška Obce Ti Sekery. 1/2002 ÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ lánek 1 Úel vyhlášky

o závazných ástech územního plánu Obce Ti Sekery Obecn závazná vyhláška Obce Ti Sekery. 1/2002 ÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ lánek 1 Úel vyhlášky ÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ lánek 1 Úel vyhlášky Obecn závazná vyhláška Obce Ti Sekery. 1/2002 1) Vyhláška vymezuje závazné ásti Územního plánu obce Ti Sekery schváleného zastupitelstvem obce Ti sekery

Více

Vyhláška č.6 Města Roztoky o závazných částech územního plánu sídelního útvaru

Vyhláška č.6 Města Roztoky o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Vyhláška č.6 Města Roztoky o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Zastupitelstvo města Roztoky se usneslo dne 7.září 1995 vydat podle 16 zákona č. 367/1990 Sb. o obcích (obecní zřízení) ve

Více

V y h l á š k a S K A L K A

V y h l á š k a S K A L K A Obec Pomezí nad Ohří V y h l á š k a o závazných částech územního plánu sídelního útvaru rekreační oblasti S K A L K A Starosta obce Pomezi nad Ohří na základě usneseni Obecního zastupitelstva Pomezi nad

Více

JAVORNÍK ZMNA.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE (UPRAVENÝ A POSOUZENÝ NÁVRH) POIZOVATEL: Mstský úad Svitavy

JAVORNÍK ZMNA.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE (UPRAVENÝ A POSOUZENÝ NÁVRH) POIZOVATEL: Mstský úad Svitavy ZMNA.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE (UPRAVENÝ A POSOUZENÝ NÁVRH) JAVORNÍK POIZOVATEL: Mstský úad Svitavy ZPRACOVATEL: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 Název územn plánovací dokumentace - ÚPD:

Více

Článek 1. Územní rozsah platnosti a lhůty pro vyhodnocení, zda se nezměnily podmínky, na základě kterých byl územní plán obce Osek schválen

Článek 1. Územní rozsah platnosti a lhůty pro vyhodnocení, zda se nezměnily podmínky, na základě kterých byl územní plán obce Osek schválen Obecně závazná vyhláška obce Osek číslo 1/2004 o vyhlášení závazné části územního plánu obce Osek a veřejně prospěšných staveb, pro které lze pozemky, stavby a práva k nim vyvlastnit Zastupitelstvo obce

Více

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.2/2004 obce VĚDOMICE o vymezení závazné části Změny č. 2 územního plánu sídelního útvaru Vědomice Zastupitelstvo obce Vědomice vyhlašuje v souladu s ustanovením 29 odst. 2 a 3

Více

ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC. Chaloupky. - zadání - odbor regionálního rozvoje a územního plánování

ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC. Chaloupky. - zadání - odbor regionálního rozvoje a územního plánování ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC Chaloupky - zadání - Poizovatel územní studie: stský úad Žár nad Sázavou odbor regionálního rozvoje a územního plánování Datum: záí 2010 1. Vymezení ešeného území ešené území je vymezeno

Více

OBEC Sklené nad Oslavou ". 6/2011,

OBEC Sklené nad Oslavou . 6/2011, OBEC Sklené nad Oslavou Obecn! závazná vyhláška ". 6/2011, o místním poplatku za užívání ve#ejného prostranství Zastupitelstvo obce Sklené nad Oslavou se na svém zasedání dne 7.12.2011 usneslo vydat na

Více

Vyhláška zastupitelstva obce Velký Malahov. 1/2005 ze dne O závazných ástech územního plánu obce Velký Malahov

Vyhláška zastupitelstva obce Velký Malahov. 1/2005 ze dne O závazných ástech územního plánu obce Velký Malahov OBEC VELKÝ MALAHOV Vyhláška zastupitelstva obce Velký Malahov. 1/2005 ze dne 27.2005 O závazných ástech územního plánu obce Velký Malahov Zastupitelstvo obce Velký Malahov usnesením. 1 dne 27.2005 podle

Více

Článek 1. Účel vyhlášky

Článek 1. Účel vyhlášky Obecně závazná vyhláška města Žlutice č. 1/2006 o závazné části Územního plánu Města Žlutice Zastupitelstvo města Žlutice vydalo dne 20.12.2006 na základě 29 odst. 3 zákona č. 50/1976 Sb., o územním plánování

Více

č. 1/2000 k Územnímu plánu obce

č. 1/2000 k Územnímu plánu obce Obecní zastupitelstvo obce Těšetice, zmocněné ustanoveními 36 odst. 1 písm. n) zákona č. 367/1990 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů a 26 odst. 2 zákona čís. 50/1976 Sb., o územním plánování a

Více

Obecně závazná VYHLÁŠKA BRUMOVICE

Obecně závazná VYHLÁŠKA BRUMOVICE Obecně závazná VYHLÁŠKA Č. 21/1999 ze dne 14.12.1999 o užívání schváleného Územního plánu obce BRUMOVICE Rada obce Brumovice se dne 14.12.1999 usnesla vydat, na základě ustanovení 29 odst. 3 zák. č. 50/1976

Více

MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU Č. 1/2005 KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU

MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU Č. 1/2005 KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU Č. 1/2005 KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA NĚMČICE NAD HANOU MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU Zastupitelstvo města Němčice nad Hanou OBECNĚ ZÁVAZNÁ

Více

Obec ZÁRYBY O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A. obce ZÁRYBY č. 1/2006, kterou se vyhlašuje závazná část Změny č. 1 územního plánu obce Záryby

Obec ZÁRYBY O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A. obce ZÁRYBY č. 1/2006, kterou se vyhlašuje závazná část Změny č. 1 územního plánu obce Záryby Obec ZÁRYBY O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A obce ZÁRYBY č. 1/2006, kterou se vyhlašuje závazná část Změny č. 1 územního plánu obce Záryby Zastupitelstvo obce Záryby se na svém zasedání dne 29.6.2006

Více

VYHLÁŠKA č. 1/2000 ze dne o závazných částech územního plánu obce STÁRKOV

VYHLÁŠKA č. 1/2000 ze dne o závazných částech územního plánu obce STÁRKOV VYHLÁŠKA č. 1/2000 ze dne 23.02.2000 o závazných částech územního plánu obce STÁRKOV Zastupitelstvo obce Stárkov schválilo na svém zasedání dne 23.02.2000 výše uvedený územní plán obce (dále ÚP). Učinilo

Více

Obecn závazná vyhláška. 1/2006 obce Tršice. kterou se vyhlašuje závazná ást územního plánu obce. Tršice

Obecn závazná vyhláška. 1/2006 obce Tršice. kterou se vyhlašuje závazná ást územního plánu obce. Tršice 1 Obecn závazná vyhláška. 1/2006 obce Tršice kterou se vyhlašuje závazná ást územního plánu obce Tršice Zastupitelstvo obce Tršice se na svém zasedání dne 10. 10. 2006 usneslo vydat na základ ustanovení

Více

Úplné znění obecně závazné vyhlášky obce Zbizuby č. 1/2002 o závazných částech ÚP obce Zbizuby, jak vyplývá z pozdějších změn.

Úplné znění obecně závazné vyhlášky obce Zbizuby č. 1/2002 o závazných částech ÚP obce Zbizuby, jak vyplývá z pozdějších změn. Úplné znění obecně závazné vyhlášky obce Zbizuby č. 1/2002 o závazných částech ÚP obce Zbizuby, jak vyplývá z pozdějších změn. ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ Článek l Účel vyhlášky 1.) Vyhláška vymezuje

Více

ČÁST PRVNÍ. Článek 1. Účel vyhlášky

ČÁST PRVNÍ. Článek 1. Účel vyhlášky Obecně závazná vyhláška č. 1/2003 ze dne 6.2.2003 o závazných částech 1. změny územního plánu sídelního útvaru Jenišovice ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení Zastupitelstvo obce Jenišovice se na svém zasedání

Více

OBEC ROZVADOV. Obecně závazná vyhláška obce Rozvadov. č. 4/2006,

OBEC ROZVADOV. Obecně závazná vyhláška obce Rozvadov. č. 4/2006, OBEC ROZVADOV Obecně závazná vyhláška obce Rozvadov č. 4/2006, kterou se mění a doplňuje obecně závazná vyhláška obce Rozvadov č. usnesení 81/00 ze dne 3.4.2000 o závazných částech Územního plánu sídelního

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MSTA ROTAVA

ÚZEMNÍ PLÁN MSTA ROTAVA ÚZEMNÍ PLÁN MSTA ROTAVA (k.ú. Rotava a Smolná) istopis územního plánu Závazná ást ÚP Poizovatel: Msto Rotava starosta: Mgr. Jií Holan Zpracovatel: Kadlec K.K. Nusle, spol. s r.o. Projektant: Ing. arch.

Více

Píloha. 1 ZÁSADY FUNKNÍ REGULACE URBANIZOVANÉ ÚZEMÍ FUNKNÍ PLOCHA FUNKCE VHODNÁ, PÍPUSTNÁ VÝJIMEN PÍPUSTNÁ NEPÍPUSTNÁ. objektech

Píloha. 1 ZÁSADY FUNKNÍ REGULACE URBANIZOVANÉ ÚZEMÍ FUNKNÍ PLOCHA FUNKCE VHODNÁ, PÍPUSTNÁ VÝJIMEN PÍPUSTNÁ NEPÍPUSTNÁ. objektech 1 Píloha. 1 ZÁSADY FUNKNÍ REGULACE RD s pozemky a polohou drobná vestavná obanská bytové domy 3 a více PN B,Bz Bydlení isté neumožující významnjší podíl jiných inností vybavenost (obchod, služby, drobná

Více

Obecně závazná vyhláška obce Třemešné č. 2/2004

Obecně závazná vyhláška obce Třemešné č. 2/2004 Obecně závazná vyhláška obce Třemešné č. 2/2004 o závazné části územního plánu obce Třemešné Zastupitelstvo obce Třemešné podle 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích a v souladu s 29 odst.

Více

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010,

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, o místním poplatku za užívání veejného prostranství Schváleno ZM dne 1. 12. 2010 usnesením. 2/19/2010 Nabývá úinnosti dne 1. 1. 2011 Msto Napajedla Obecn

Více

Obec Tuřany. č. 4 / 2004. ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. Čl. l. Čl. 2. Rozsah platnosti. Čl. 3. Vymezení základních pojmů

Obec Tuřany. č. 4 / 2004. ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. Čl. l. Čl. 2. Rozsah platnosti. Čl. 3. Vymezení základních pojmů Obec Tuřany O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 4 / 2004 O ZÁVAZNÉ ČÁSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TUŘANY Zastupitelstvo obce Tuřany usnesením č. 48 / 04 ze dne 18.10.2004 schválilo v souladu s 84,

Více

VEEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vydání zastavného území v k.ú. Popovice u Brandýsa

VEEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vydání zastavného území v k.ú. Popovice u Brandýsa Mstský úad Brandýs nad Labem Stará Boleslav ODBOR ÚZEMNÍHO ROZVOJE A PAMÁTKOVÉ PE pracovišt Praha 1 nám. Republiky 3, 110 01 Praha 1, 221 621 111. jedn. : 2008/ 9515-140 65 V/5 Vyizuje: Ing. arch. Bredová

Více

Lokalita leží v souasn zastavném území, v jeho zastavitelné i nezastavitelné ásti. Zmnou dojde k rozšíení zastavitelného i nezastavitelného území.

Lokalita leží v souasn zastavném území, v jeho zastavitelné i nezastavitelné ásti. Zmnou dojde k rozšíení zastavitelného i nezastavitelného území. Výroková ást zmny: Z 1497 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1497 / 07 Mstská ást: Praha 4, Praha 12 Katastrální území: Hodkoviky, Modany Parcelní íslo: v rozsahu US Hodkoviky V Náklích Hlavní cíl zmny:

Více

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje Výroková ást zmny: Z 1862 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1862 / 07 Mstská ást: Praha 22 Katastrální území: Pitkovice Parcelní íslo: v lokalit pi hranici M Praha 22 a Praha Keslice, západn od ulice

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obecně závazná vyhláška obce Korolupy č. 2/2004, o závazných částech územního plánu obce Korolupy. Zastupitelstvo obce Korolupy, vydává dle 84 odst. 2. písm.

Více

kterou se vyhlašují závazné ásti územního plánu msta Lomnice nad Popelkou po zmn.3 územního plánu msta Lomnice nad Popelkou.

kterou se vyhlašují závazné ásti územního plánu msta Lomnice nad Popelkou po zmn.3 územního plánu msta Lomnice nad Popelkou. ZMNY: - zmna vyhláškou 9/2004 Msto Lomnice nad Popelkou Obecn závazná vyhláška Msta Lomnice nad Popelkou.2/2003 kterou se vyhlašují závazné ásti územního plánu msta Lomnice nad Popelkou po zmn.3 územního

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA LOKET ze dne č. 7/2004 o vyhlášení závazné části Územního projektu zóny Loket-centrum

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA LOKET ze dne č. 7/2004 o vyhlášení závazné části Územního projektu zóny Loket-centrum OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA LOKET ze dne 16.12.2004 č. 7/2004 o vyhlášení závazné části Územního projektu zóny Loket-centrum Zastupitelstvo města Loket se usneslo dne 16.12.2004 vydat v souladu s ustanovením

Více

Ú P O O s k o ř í n e k P r á v n í s t a v p o z m ě n ě č. 2

Ú P O O s k o ř í n e k P r á v n í s t a v p o z m ě n ě č. 2 Ú P O O s k o ř í n e k P r á v n í s t a v p o z m ě n ě č. 2 V y h l á š k a č. 3 / 2 0 0 2-2 1 ze dne 16.12.2002 (ve znění vyhl. č. 25-1/2004 ze dne 28.6.2004 a změny č.2 územního plánu obce Oskořínek)

Více

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I

Ing. Lubor Sawicki I autorizovaný architekt ČKA I Ohrada 1854, Vsetín I gsm I I Č Á S T A / I. 1 NÁVRH ZMĚ N Y Č. 2 P ř íloha č. 3 Příloha č. 1 strana 1 z 5 Návrh změny č. 2 Územního plánu Rožnov pod Radhoštěm, kterou se mění Územní plán Rožnov pod Radhoštěm ve znění změny č. 1. Územní

Více

Příloha č.1 obecně závazné vyhlášky č. 4/2006 o závazných částech územního plánu města Slatiňany.

Příloha č.1 obecně závazné vyhlášky č. 4/2006 o závazných částech územního plánu města Slatiňany. Příloha č.1 obecně závazné vyhlášky č. 4/2006 o závazných částech územního plánu města Slatiňany. FUNKČNÍ REGULACE - PLOCHY BYDLENÍ - NÍZKOPODLAŽNÍ Slouží pro bydlení ve spojení s užitkovým využitím zahrad

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 4 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Výroková ást zmny: Z 1875 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Parcelní íslo: v úseku "Pankrác Budjovická Hlavní cíl zmny: Zmna funkního

Více

ÚPNSÚ TROUBKY ZMĚNA Č.4

ÚPNSÚ TROUBKY ZMĚNA Č.4 ÚPNSÚ TROUBKY ZMĚNA Č.4 ZÁVAZNÁ ČÁST ZMĚNY Č.4 ÚPNSÚ TROUBKY REGULATIVY USPOŘÁDÁNÍ ÚZEMÍ V ČLENĚNÍ DLE VYHLÁŠKY O ZÁVAZNÝCH ČÁSTECH ÚZEMNÍHO PLÁNU ZADAVATEL: SCHVALUJÍCÍ ORGÁN: KRAJ: NÁVRHOVÉ OBDOBÍ ÚPNSÚ

Více

A.6.2. STANOVENÍ PODMÍNEK FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ

A.6.2. STANOVENÍ PODMÍNEK FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ A.6.2. STANOVENÍ PODMÍNEK FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ BH BYDLENÍ HROMADNÉ V BYTOVÝCH DOMECH bydlení v bytových domech stavby a zařízení pro kulturu a církevní účely administrativní zařízení školská

Více

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU Obecně závazná vyhláška města Benátky nad Jizerou o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Benátky nad Jizerou Vyhláška č. 5/1998 Na základě usnesení č. 32/98 ze dne

Více

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání Regulaní plán Litvínov - Osada Zmna. 5 Zadání (schválené zastupitelstvem msta) Listopad 2015 Zpracováno v souladu s 64 zákona. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním ádu, ve znní pozdjších pedpis

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č.11/2005 ZE DNE O závazné části Změny č.4 územního plánu města Opavy

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č.11/2005 ZE DNE O závazné části Změny č.4 územního plánu města Opavy Soubor vyhlášek města Opavy Číslo: 11/2005 Název: Obecně závazná vyhláška o závazné části změny č.4 územního plánu města Opavy Garant: Odbor hlavního architekta Účinnost: 11.10.2005 Zrušena dne: STATUTÁRNÍ

Více

Obecně závazná vyhláška města Karlovy Vary č. 1/2004

Obecně závazná vyhláška města Karlovy Vary č. 1/2004 Obecně závazná vyhláška města Karlovy Vary č. 1/2004 Na základě usnesení Zastupitelstva města K. Vary č. z026.0/04 z 15. 6. 2004 Rada města K. Vary vydala dne 24. 8. 2004 úplné znění obecně závazné vyhlášky

Více

Obecně závazná vyhláška Města Ostrov. č. 10/2004, o závazné části Regulačního plánu části města Ostrov, Jáchymovská ulice - vlečka.

Obecně závazná vyhláška Města Ostrov. č. 10/2004, o závazné části Regulačního plánu části města Ostrov, Jáchymovská ulice - vlečka. Obecně závazná vyhláška Města Ostrov Zastupitelstvo města Ostrov se na svém zasedání dne 27.5.2004 usn. č. 93/04 usneslo vydat na základě 29 odst. 3 zákona č. 50/1976 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE Obecně závazná vyhláška č. 9/97 ze dne 15.12. 1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Lanškroun Městská rada podle 45, písm. l zákona o obcích č. 367/90 Sb. a dále podle 26 a násl. zákona

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav

Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Vyvšeno dne : - 4 08-1998 Sejmuto dne : Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Mstské zastupitelstvo v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi

Více

Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, , Neratovice

Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, , Neratovice ZMNA.4 ÚPSNÚ NOVÉ STRAŠECÍ Poizovatel: Projektant: Mstský úad Nové Strašecí Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, 277 11, Neratovice leden 2013 Název dokumentace: Poizovatel: Urený zastupitel: Projektant: Zmna.4

Více

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. ministerstva vnitra eské socialistické republiky ze dne 24. íjna 1981 o ištní komín Ministerstvo vnitra eské socialistické republiky stanoví podle 30 odst. 3 zákona. 18/1958 Sb.,

Více

Město Žlutice ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA Ž L U T I C E. N á v r h NÁVRH ZÁVAZNÉ ČÁSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU (VYHLÁŠKY)

Město Žlutice ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA Ž L U T I C E. N á v r h NÁVRH ZÁVAZNÉ ČÁSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU (VYHLÁŠKY) Město Žlutice ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA Ž L U T I C E N á v r h NÁVRH ZÁVAZNÉ ČÁSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU (VYHLÁŠKY) listopad 2005 SCHVALOVACÍ DOLOŽKA Schvalující orgán : Zastupitelstvo města Žlutic Územní plán města

Více

kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna

kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna VYHLÁŠKA č. 16/1994 kterou se vyhlašují závazné části Územního plánu města Brna ----------------------------------------------------------- Rada města Brna se dne 10. 11. 1994 usnesla vydat podle 16, 24

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU DPOLTOVICE VYHLÁŠKA. o závazných #ástech územního plánu sídelního útvaru

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU DPOLTOVICE VYHLÁŠKA. o závazných #ástech územního plánu sídelního útvaru ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU DPOLTOVICE VYHLÁŠKA o závazných #ástech územního plánu sídelního útvaru ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU DPOLTOVICE VYHLÁŠKA o závazných #ástech územního plánu sídelního útvaru

Více

Obec Vestec Vestec 60 552 05 Vestec

Obec Vestec Vestec 60 552 05 Vestec Obec Vestec Vestec 60 552 05 Vestec. Územní plán obce Vestec právní stav po vydání Změny č.1 - aktualizace Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Objednatel: obec Vestec Září 2014 Právní stav Územního

Více

Obecně závazná vyhláška obce Lázně Toušeň č. 3/2003. o vyhlášení závazné části územního plánu obce Lázně Toušeň

Obecně závazná vyhláška obce Lázně Toušeň č. 3/2003. o vyhlášení závazné části územního plánu obce Lázně Toušeň Obecně závazná vyhláška obce Lázně Toušeň č. 3/2003 o vyhlášení závazné části územního plánu obce Lázně Toušeň Zastupitelstvo obce Lázně Toušeň se na svém zasedání dne 3.12.2003 usneslo schválit na základě

Více

I. 1. Textová ást. Datum zpracování: 10 / 2015. Objednatel: Obec B íš any 508 01 Ho ice ur ený zastupitel: Jaroslav Dostál, starosta obce

I. 1. Textová ást. Datum zpracování: 10 / 2015. Objednatel: Obec B íš any 508 01 Ho ice ur ený zastupitel: Jaroslav Dostál, starosta obce ZÁZNAM O ÚINNOSTI Územního plánu Bíšany Vydalo: Zastupitelstvo obce Bíšany Datum nabytí úinnosti: Poizovatel: Mstský úad Hoice, stavební úad - oddlení územního plánování a regionálního rozvoje... Ing.

Více

VYHLÁŠKA č. 1/98 o schválení územního plánu sídelního útvaru Těchlovice

VYHLÁŠKA č. 1/98 o schválení územního plánu sídelního útvaru Těchlovice VYHLÁŠKA č. 1/98 o schválení územního plánu sídelního útvaru Těchlovice Starosta obce Těchlovice na základě schválení obecním zastupitelstvem vtěchlovicích vydává podle 29 odst. 2 zákona Č. 50/1976 Sb.

Více

Příloha č. 1 Důvodové zprávy

Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 2 Důvodové zprávy Příloha č. 3 Důvodové zprávy Dle Územního plánu Ústí nad Labem kapitola f) se p. p. č. 896/15 v k.ú. Skorotice u Ústí nad Labem nachází v

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE SMOLNÉ PECE. Vyhláška o závazných ástech územního plánu obce

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE SMOLNÉ PECE. Vyhláška o závazných ástech územního plánu obce ÚZEMNÍ PLÁN OBCE SMOLNÉ PECE Vyhláška o závazných ástech územního plánu obce ÚPN-0 SMOLN PECE - VYHLÁŠKA OBSAH VYHLÁŠKY: ÁST PRVNÍ - Úvodní ustanovení Úel vyhlášky Rozsah platnosti Vymezení základních

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA ZASTUPITELSTVA OBCE ŘÍČKY V ORL. HOR.

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA ZASTUPITELSTVA OBCE ŘÍČKY V ORL. HOR. OBEC ŘÍČKY V ORL. HOR. Číslo: 4/06 Dne: 6.9.2006 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA ZASTUPITELSTVA OBCE ŘÍČKY V ORL. HOR. o schválení Změny č. 2 Územního plánu sídelního útvaru Říčky v Orlických horách a vyhlášení

Více

Oddíl I. l. 1- základní ustanovení. l. 2 správa poplatk

Oddíl I. l. 1- základní ustanovení. l. 2 správa poplatk Obecn závazná vyhláška obce Pernink, o místním poplatku ze ps, místním poplatku za lázeský nebo rekreaní pobyt, místním poplatku za užívání veejného prostranství, místním poplatku ze vstupného a místním

Více

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD

Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU . R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Á D TAJEMNÍKA MSTSKÉHO ÚADU. R 03/2007 PODPISOVÝ ÁD Zpracovatel: Ing. Jan Kvasnika, povený vedením odboru kancelá starosty Rozsah psobnosti: uvolnní lenové zastupitelstva, pedsedové výbor ZM a komisí RM

Více

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny Z 1890 / 07 Výroková ást zm ny: A. základní údaje íslo zm ny: M stská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Z 1890 / 07 Hlavní cíl zm ny: Zm na funk ního využití ploch, z funkce izola ní zele /IZ/, zahradnictví

Více

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA VIZOVICE. 4/2001, O VEEJNÉM POÁDKU

OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA VIZOVICE. 4/2001, O VEEJNÉM POÁDKU MSTO VIZOVICE Masarykovo nám. 1007 763 12 VIZOVICE OBECN ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MSTA VIZOVICE. 4/2001, O VEEJNÉM POÁDKU Zastupitelstvo msta Vizovice rozhodlo dne 26. listopadu 2001 usnesením. VIII/149/01 vydat

Více

Obecně závazná vyhláška obce Paseky č.1/2004 ze dne 10.12.2004, KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKY ČÁST PRVNÍ

Obecně závazná vyhláška obce Paseky č.1/2004 ze dne 10.12.2004, KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKY ČÁST PRVNÍ Obecně závazná vyhláška obce Paseky č.1/2004 ze dne 10.12.2004, KTEROU SE VYHLAŠUJE ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PASEKY Zastupitelstvo obce Paseka se na svém zasedání dne 10. 12. 2004 rozhodlo vydat

Více

ZMĚNU č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LIBICE NAD CIDLINOU

ZMĚNU č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LIBICE NAD CIDLINOU Obec Libice nad Cidlinou Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou Zastupitelstvo obce Libice nad Cidlinou, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve

Více

Usnesení Zastupitelstva obce Kolešovice ze dne č.05/01 o schválení územního plánu obce Kolešovice

Usnesení Zastupitelstva obce Kolešovice ze dne č.05/01 o schválení územního plánu obce Kolešovice Usnesení Zastupitelstva obce Kolešovice ze dne 1.10.2001 č.05/01 o schválení územního plánu obce Kolešovice Zastupitelstvo obce po projednání I. Bere na vědomí Stanovisko Okresního úřadu Rakovník, referátu

Více

VYHLÁŠKA Města Mělníka, okres Mělník

VYHLÁŠKA Města Mělníka, okres Mělník VYHLÁŠKA Města Mělníka, okres Mělník Číslo 2/2005 Zastupitelstvo města Mělník na svém zasedání dne 8.11.2005 se usnesla vydat podle 29 odst.3 zákona č.50/1976 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Základní identifikační údaje Název akce: Mutěnice L9-B Místo: k.ú. Mutěnice u Strakonic Zadavatel: Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

V y h l á š k a č.5. o závazných částech územního plánu zóny Na Kopečku - u vodárny v Třeboni

V y h l á š k a č.5. o závazných částech územního plánu zóny Na Kopečku - u vodárny v Třeboni V y h l á š k a č.5 o závazných částech územního plánu zóny Na Kopečku - u vodárny v Třeboni Městské zastupitelstvo Třeboně dne 4. 5. 1994 schválilo podle 16 a 36 odst. 1 písm. n) zákona č. 367/1990 Sb.,

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY

ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY POŘIZOVATEL: Obecní úřad KOSTOMLÁTKY ETAPA OBJEDNATEL: Obec KOSTOMLÁTKY Návrh ZHOTOVITEL: ŽALUDA, projektová kancelář Ing. Eduard Žaluda, Ing. arch.

Více

Č Á S T P R V N Í ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Článek 1 Účel vyhlášky

Č Á S T P R V N Í ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Článek 1 Účel vyhlášky OZV č. 6/1996, ve znění OZV č. 2/2002 Městská rada v Lounech na základě schválení závazné části Změn a doplňků Územního plánu sídelního útvaru Louny Městským zastupitelstvem v Lounech dne 9. 9. 1996 vydává

Více

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice

Střítež. Změna č. 1 územního plánu. Změna č. 1 ÚP Střítež. Vypracoval: Architektonický ateliér ŠTĚPÁN Žižkova 12 České Budějovice Změna č. 1 územního plánu Střítež Změna č. 1 ÚP Střítež Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Střítež ČJ: ze dne:. Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

Obecně závazná vyhláška obce Sány č. 1/2005 ze dne o závazných částech územního plánu obce Sány

Obecně závazná vyhláška obce Sány č. 1/2005 ze dne o závazných částech územního plánu obce Sány Příloha ke kapitole 02 - Srovnávací text dosavadního předpisu obce s vyznačením zásahů Do úplného znění vyhlášky o závazné části územního plánu obce Sány jsou vyznačeny změny. Přeškrtnutím jsou vyznačeny

Více

ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH

ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH ZMĚNA č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH 2019 ZPRACOVATEL ZMĚNY Č. 1 REGULAČNÍHO PLÁNU LOKALITY POD ČILINOU V ROKYCANECH Atelier T-plan, s.r.o. Sezimova 380/13, 140 00 Praha 4 RNDr.

Více

MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY

MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY OBECN Ě ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 2/2006 O ZÁVAZNÉ ČÁSTI ZMĚNY Č. IV ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MNÍŠEK POD BRDY Zastupitelstvo města Mníšku pod Brdy se na svém zasedání dne 16.3. 2006

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO - stavby pro bydlení PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 - stavby rodinných domů - stavby bytových domů - stavby občanského vybavení, např. stavby pro vzdělávání a výchovu, stavby pro sociální služby, stavby

Více

ing. arch. Jaroslav Haluza

ing. arch. Jaroslav Haluza * ( : ing. arch. Jaroslav Haluza územn plánovací dokumentace a podklady ť ť zpt Č ť Č zpt ň Plochy bydlení Plochy bydlení hromadného Plochy bydlení individuálního Plochy rekreace Plochy hromadné rekreace

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO Plochy jsou určeny k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení, příp. i s hospodářským zázemím, pro občanské vybavení, pro drobnou výrobu a výrobní služby a pro veřejná

Více

Parcelní číslo 3501/1, 3501/3, 3501/4

Parcelní číslo 3501/1, 3501/3, 3501/4 - 40 - Podnět na změnu územního plánu č. 58/36 1.3. Č.j. / datum podání (19. 08. 2008) Parcelní číslo 3501/1, 3501/3, 3501/4 zahrady, louky Další specifikace Výměra: 3501/1= 1 990 m 2, 3501/3=745 m 2,

Více

Obecně závazná vyhláška města Mimoně

Obecně závazná vyhláška města Mimoně Obecně závazná vyhláška města Mimoně č.1/1996 Městská rada v Mimoni se usnesla dne 1.července 1996 vydat podle 16 zák.č.367/90 Sb.o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů (úplné znění pod

Více

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Změna č. 1 územního plánu. obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Změna č. 1 územního plánu obce SVÉRADICE TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydává: Zastupitelstvo obce Svéradice Datum nabytí účinnosti: 17. 3. 2015 Oprávněná úřední osoba

Více

Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Obecně závazná vyhláška o závazných částech územního plánu útvaru Města Kojetína a místních částí Popůvky a Kovalovice Na základě schválení územního

Více

ZÁLESNÁ ZHOŘ okr. Brno - venkov

ZÁLESNÁ ZHOŘ okr. Brno - venkov ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ZÁLESNÁ ZHOŘ okr. Brno - venkov I.A TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Obecní úřad Zálesná Zhoř, Zálesná Zhoř 33. 664 84 Objednatel: Obec Zálesná Zhoř Projektant:

Více

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. ČL. I. Účel vyhlášky

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení. ČL. I. Účel vyhlášky OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 30/1997 městského zastupitelstva v Rakovníku o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Rakovník Městská rada v Rakovníku na základě schválení Městským zastupitelstvem

Více

Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád

Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád Schváleno RM dne 06.06.2012 usnesením. 35/730/2012 Nabývá úinnosti dne 01.07.2012 NAÍZENÍ MSTA NAPAJEDLA. 2/2012, KTERÝM SE VYDÁVÁ TRŽNÍ ÁD Rada

Více

ÚZEMNÍ PLÁN NEBOVIDY NÁVRH TEXTOVÁ ÁST

ÚZEMNÍ PLÁN NEBOVIDY NÁVRH TEXTOVÁ ÁST ÚZEMNÍ PLÁN NEBOVIDY NÁVRH TEXTOVÁ ÁST k veejnému projednání 10/2013 Zadavatel: Obec Nebovidy Nebovidy 280 02 Kolín Poizovatel: Mstský úad Kolín Karlovo nám. 78 280 12 Kolín I Projektant: Ing. arch. Vlasta

Více

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO

PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO tab. č. 1 PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ SO Plochy jsou určeny k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení, příp. i s hospodářským zázemím, pro občanské vybavení, pro drobnou výrobu a výrobní služby a pro veřejná

Více

Město Turnov. Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o změně č. 9 závazné části Územního plánu sídelního útvaru Turnov

Město Turnov. Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o změně č. 9 závazné části Územního plánu sídelního útvaru Turnov Město Turnov Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o změně č. 9 závazné části Územního plánu sídelního útvaru Turnov Zastupitelstvo města Turnov se na svém zasedání dne 31. 3. 2005 usnesením č. 32/2005 usneslo

Více

Obecn závazná vyhláška msta Chropyn. 5/2001, o závazných ástech územního plánu ásti Plešovec (pro katastrální území Plešovec)

Obecn závazná vyhláška msta Chropyn. 5/2001, o závazných ástech územního plánu ásti Plešovec (pro katastrální území Plešovec) Obecn závazná vyhláška msta Chropyn. 5/2001, o závazných ástech územního plánu ásti Plešovec (pro katastrální území Plešovec) Zastupitelstvo msta Chropyn rozhodlo dne 17. 12. 2001 svým usnesením vydat

Více

k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel :

k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : ŘIMOVICE k. ú. Řimovice ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 1 TEXTOVÁ ČÁST Zpracovatel : Pořizovatel : Ing. arch. Milič Maryška Městský úřad Vlašim Letohradská 3/369 Odbor výstavby 170 00 Praha 7 a územního plánování

Více

Aktuální otázky územního plánování JUDr. Petr Svoboda, Ph.D. Právnická fakulta UK

Aktuální otázky územního plánování JUDr. Petr Svoboda, Ph.D. Právnická fakulta UK Aktuální otázky územního plánování 9.7.2018 JUDr. Petr Svoboda, Ph.D. Právnická fakulta UK Územní plánování reguluje umísťování staveb z hlediska harmonického využití území v souladu s veřejnými zájmy

Více

Ú Z E M N Í P L Á N S T A R É B U K Y Z M Ě N A Č. 3

Ú Z E M N Í P L Á N S T A R É B U K Y Z M Ě N A Č. 3 Ú Z E M N Í P L Á N S T A R É B U K Y Z M Ě N A Č. 3 T E X T O V Á Č Á S T Z M Ě N Y Č. 3 Ú Z E M N Í H O P L Á N U O B J E D N A T E L M Ě Ř Í T K O O B E C S T A R É B U K Y - S T A R É B U K Y 5 0 5

Více