Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.amanderestaurant.cz"

Transkript

1

2 Stanislav Omasta Boleradice Ryzlink rýnský 2015 Pozdní sběr, suché. Sytá jiskrná zlatožlutavá barva se zelenkavými odlesky vína je umocněná intenzivní vůní kvetoucích akátů a sušeného ovoce. Chuť vína je harmonická, s minerálními tóny, podtržená příjemnou kyselinkou s dlouho trvající dochutí. Doporučujeme k rizotu s plody moře, k pstruhu na grilu nebo k sýrům se zeleným pepřem. Rulandské bílé Kč Výběr z hroznů, polosuché. Víno světle žluté barvy má aroma vyzrálého tropického ovoce, zvláště banánu a citrusů. V chuti je patrný cukrový meloun, který střídá šťavnatá kyselinka. Vhodné k listové zelenině, pečené drůbeži, sladkovodním rybám a měkkým sýrům. Hibernal 2015 Pozdní sběr, polosuché. Typické odrůdové víno má zelenožlutou barvu, vůně je intenzivní, příjemně ovocitá, chuť plná, velmi extraktivní, typicky kořenitá. V odrůdovém víně je vyšší obsah kyselin, ve výběrech jemná harmonie. Pálava Kč Výběr z hroznů, polosladké. Víno má barvu ryzího zlata s oranžovými menisky a odlesky bronzových tónů. Vůně vína připomíná kandovanou citrusovou kůru, cibéby či okvětní lístky růže. Chuť je velmi kořenitá a robustní. Můžeme v ní najít růžová poupata, kandované citrusové plody a první jarní med. Zweigeltrebe rosé 2015 Pozdní sběr, polosuché. Barva jemně růžová. V příjemné, bohaté, velmi intenzivní vůni převládá ovocné aroma třešní a višní. Chuť je nazrálá s jemnou kyselinkou a příjemným zbytkovým cukrem při dochuti. Víno je svým charakterem vhodné k ovocným salátům, těstovinám a lehkým úpravám ryb. Svatovavřinecké 2015 Pozdní sběr, suché. Víno má rubínovo-granátovou barvu, ve vůni je svěží ovocitý charakter se stopami višní. Lehčí sametovější chuť s vystupující příjemnou kyselinkou a tóny čerstvě namleté kávy. Dochuť je kratší, ale velmi příjemná. Doporučujeme podávat k výrazně kořeněné úpravě vepřového a hovězího masa, ke zvěřině, těstovinám nebo huse a kachně.

3 Šechtitelská stanice vinařská Velké pavlovice Ryzlink rýnský 2015 Pozdní sběr, suché. Víno se žlutě zelenkavou barvou má velmi svěží a vitální vůni. Dominuje čerstvé citrusové ovoce s nádechem lipového květu a dozrávajícího ananasu. Chuť je šťavnatá se zralými meruňkami, citrusovými plody a grepovou šťávou. Sauvignon 2015 Pozdní sběr, polosuché. Víno s výrazně intenzivní zlatou barvou má velké aroma tropického a kandovaného ovoce. Chuť je plná a mohutná s dochutí kompotu z přezrálých angreštů s medovým nádechem. Pálava Kč Pozdní sběr, polosladké. Šlechtění odrůdy Pálava bylo započato na naší šlechtitelské stanici a dokončeno v Perné. Jde o křížení odrůd Tramín červený a Müller Thurgau. Pálava má slámově žlutou barvu. Elegantní medová aromatika s nádechem přezrálých hrušek a čajové růže. Ve sladké kořenitě dezertní chuti najdeme vanilku, kandované ovoce, mango a hrozinky. Aurelius 2015 Pozdní sběr, polosladké. Šlechtění odrůdy Aurelius bylo započato na naší šlechtitelské stanici a dokončeno v Perné. Jde o křížení odrůd Neuburské a Ryzlink rýnský. Víno jasně zlaté barvy má bohatou aromatiku přezrálých hrušek a meruněk, ale také lipového květu. V hutné chuti najdeme sladký hruškový kompot s nádechem lipového medu, ananasu a kandovaného ovoce. André rosé Kč Pozdní sběr, polosladké. Odrůda vyšlechtěná na naší šlechtitelské stanici, jako kříženec Frankovky a Svatovavřineckého se stává nejpěstovanější (nejprodávanější) odrůdou u nás. Barva je lososová se světle mosaznými odlesky. Vůně je čistá, plná a výrazná, s tóny kandovaného ovoce, meruněk, sušených jahod a třešní chrupek. Chuť je po mazlivé vůni až strohá, převládají chrupky. V dlouhém závěru najdeme vedle jemné kyselinky i třešňové pecky. Dobře vychlazené je ideální k osvěžení v horkém létě. Také se hodí ke specialitám na grilu. Doporučená teplota je 9-10 C. Zweigeltrebe 2015 Pozdní sběr, polosuché. Odrůda původem z Rakouska. Víno rubínové barvy s fialovými okraji. Ve vůni jsou lesní ostružiny, maliny a jahody. V chuti jsou snoubeny tóny lesního ovoce s nádechem zbytkového cukru. Pro svoji jemnou tříslovinku toto víno skvěle doprovodí pokrmy ze zvěřiny.

4 Grand cuvée CH.C. André BARRIQUE Kč Pozdní sběr, suché. Mohutné červené víno vzniklo doplněním konstruktivního, taninového André s aromatickým Cabernet Sauvignonem. Po spojení víno zrálo v barriquových sudech různých typů a různého stáří po dobu 9 měsíců. Tímto víno získalo specifické aroma s tóny ostružin a harmonickou dochuť kakaa. Velké víno s potenciálem k zrání. Hodí se ke grilovaným masům, pečeným hovězím biftekům nebo ke zvěřině. ~ Sekty ~ Bohemia sekt - Demi Sec 230 Kč Šumivé víno s harmonickou jemně polosuchou chutí a svěží středně plnou květnatou vůní. Pro jeho výrobu sekundárním kvašením metodou Charmat jsou vybírána vysoce kvalitní bílá vína a ta jsou do základního cuvée pečlivě sestavována podle originální receptury. Bohemia sekt - Brut 230 Kč Vysoce ušlechtilé šumivé víno má jemnou a svěží vůni, harmonickou chuť s příjemně vystupujícími kyselinkami a jemné dlouhotrvající perlení. CH.C. André - Brut Jakostní šumivé víno, bílé, suché, vyrobenou metodou charmat z nejkvalitnějších odrůd vín, které mu dodávají a zaručují čistou a svěží chuť, s nezaměnitelným charakterem a jemným dlouhotrvajícím perlením. CH.C. André Rose - Demi Sec Jakostní šumivé víno, růžové, polosuché, vyrobenou metodou charmat z nejkvalitnějších odrůd vín, které mu dodávají a zaručují čistou a svěží chuť, s nezaměnitelným charakterem a jemným dlouhotrvajícím perlením. CH.C. André VIP - Brut 695 Kč Řada VIP Vám dodá výjimečný sekt z výjimečné sklizně, výjimečného zpracování v omezeném množství pro výjimečné zážitky. Sekt, který můžete pít hned nebo uložit na velmi dlouhou dobu a nechat zrát, byl vyrobenou tradiční metodou kvašením v láhvi po dobu 36 měsíců.

5 ČERVINKA Ryzlink vlašský 2014 Pozdní sběr, suché. Víno zlatavé barvy. V chuti i vůni plné, kořenité. Víno zrálo půl roku na jemných kalech. Sauvignon 2015 Víno zelenožluté barvy s příjemnou vůní broskví a černého rybízu. V chuti mohutné, umocněné zbytkovým cukrem. Rulandské šedé 2015 Výběr z hroznů, polosladké. Plné, harmonické víno. Ve vůni i chuti převládají medové tóny podpořené zbytkovým cukrem. Pálava 2015 Pozdní sběr, polosladké. Víno zlatavé barvy. V chuti i vůni můžeme hledat typické tóny čajové růže se zralými banány. Solaris 2015 Výběr z hroznů, sladké. Panenské víno vyrobeno z krásně vyzrálých hroznů. Ve víně můžeme hledat ovocito-medové tóny umocněné zbytkovým cukrem. Rulandské modré BARRIQUE 2013 Pozdní sběr, suché. Toto víno zrálo několik měsíců v francouzských sudech, které jsou přímo dělány pro Pinot Noir. Víno je sametově jemné a harmonické. Ve vůni převládá lesní ovoce s tóny vanilky.

6 CHÂTEAU VALTICE Chardonnay 2015 Pozdní sběr, suché. Víno s vůní tropického ovoce, zejména ananasu a jemnými tóny medu. Chuť je harmonická a příjemná. Doporučujeme k drůbeži a k polotvrdým sýrům. Sylvánské zelené Kč Pozdní sběr, suché. Vůně vína je příjemná, ovocná s jemnými tóny květin a posečené louky. Chuť je harmonická, plná a dlouhá. Doporučujeme k drůbežímu masu, grilované zelenině a tvrdým sýrům. Ryzlink rýnský 2013 Pozdní sběr, polosuché. Vůně vína je velmi příjemná, ovocná s jemnými tóny květin a nádechem citrusové kůry. Chuť je plná, vyvážená s dlouhou dochutí. Doporučujeme k rybě, krůtímu masu a tvrdým sýrům. Tramín červený 2015 Pozdní sběr, polosladké. Víno s krásným a výrazným buketem, jež připomíná vůni rozkvetlých růží. Také v chuti je kořenité, plné a extraktivní. Doporučujeme k rybám, kořenitým jídlům a k dezertům. Dornfelder 2015 Pozdní sběr, polosuché. Víno zaujme krásnou, tmavě višňovou barvou s fialovými odlesky. Vůně je příjemná, připomínající višně v čokoládě, ostružinovou marmeládu a černý rybíz. Chuť je plná, ovocná, harmonická s jemnou tříslovinkou. Doporučujeme k tmavým masům a tvrdým sýrům. Merlot 2013 Pozdní sběr, suché. Barva vína je v odstínu tmavé třešně, kterou můžeme najít i ve vůni, spolu s jemným nádechem pecky. Chuť je plná, hladká a nádherně sametová. Doporučujeme ke steakům a sýrům s modrou plísní.

7 GLOSOVI Suvignon 2014 Pozdní sběr, suché. Harmonické víno s bohatým aroma připomínající angrešt, doplněno tóny přezrálých broskví. Rulandské šedé Kč Pozdní sběr, suché. Svěží, elegantní víno s překrásnou aromatikou skořice a citrusových plodů, doprovázeno jemnou vanilkou. Chardonnay 2013 NATURA 295 Kč Pozdní sběr, suché. Hrozny pochází z vinice zařazené do integrované produkce. Hrozny při sklizni dosáhly cukernatosti 23,2ᵒNM. Víno leželo 6 měsíců v kontaktu s bobulemi a na kvasnicích. Poté bylo stočeno spolu s částí kvasnic do sudů, kde zrálo 16 měsíců. Viognier Kč Moravské zemské víno, suché. Je stará francouzská odrůda, která se pěstuje v oblasti Provance a zkouší se v Austrálii, Jižní Africe a Kalifornii. Vůně připomíná kompot z broskví a meruněk, v chuti je plné, extraktivní, s přírodním zbytkem cukru, který je vyvážen příjemnou kyselinou. Víno je komplexní, velmi příjemné a při pití zanechává velmi dobrý dojem. Muškát moravský 2014 Moravské zemské víno, polosladké. Víno žlutozelené barvy s intenzivní vůní a příjemnými muškátovými tóny. V chuti jemné, ovocné a aromatické. Pinot Noir Rosé 2014 Pozdní sběr, polosuché. Toto víno bylo vyrobeno vylisováním celých bobulí dobře vyzrálých hroznů. Cabernet Moravia NATURA BARRIQUE Kč Pozdní sběr, suché. Hrozny pochází z viniční tratě Stará hora, při sklizni dosáhly cukernatosti 21,8ᵒNM. Vinice je vedena v režimu integrované produkce. Víno leželo 5 týdnů na rmutu, po vylisování bylo spolu s částí kalů stočeno do sudu barrique, kde zrálo 28 měsíců. Syrah NATURA BARRIQUE Kč Pozdní sběr, suché. Hrozny pochází z viniční tratě Stará hora, při sklizni dosáhly cukernatosti 23,4ᵒNM. Vinice je vedena v režimu integrované produkce. Víno leželo 5 měsíců na rmutu, po vylisování bylo spolu s částí kalů stočeno do sudu barrique, kde zrálo 24 měsíců.

V I N N Ý L Í S T E K / W I N E L I S T

V I N N Ý L Í S T E K / W I N E L I S T ROZLÉVANÁ VÍNA / WINES BY THE GLASS Chardonnay Bílé, suché 0,1l 18Kč Veltlínské zelené Bílé, suché 0,1l 18Kč Cabernet sauvignon Červené, suché 0,1l 18Kč Modrý portugal Červené, suché 0,1l 18Kč ŠUMIVÁ VÍNA/

Více

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr.

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2014 Vinařská obec Velké Němčice, viniční trať Punty Ochutnejte kořenitý veltlínek, který

Více

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr.

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2014 Vinařská obec Velké Němčice, viniční trať Punty Ochutnejte kořenitý veltlínek, který

Více

Vinný lístek Wine list Weinkarte

Vinný lístek Wine list Weinkarte Vinný lístek Wine list Weinkarte CHAMPAGNE 0,75 l Moët & Chandon - Cuvée Dom Perignon 4100,-Kč Champagne - Francie Pravé Champagne, nejprestižnější víno z vinařství Moët & Chandon. Jeho ojedinělost je

Více

VINNÝ LÍSTEK CHAMPAGNE SEKT PORTSKÁ VÍNA BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES

VINNÝ LÍSTEK CHAMPAGNE SEKT PORTSKÁ VÍNA BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES VINNÝ LÍSTEK FRANCIE CHAMPAGNE MOET & CHANDON BRUT IMPERIAL 0,75 1480 KČ SEKT BOHEMIA SEKT NEALKOHOLICKÝ 0,75 180 KČ BOHEMIA SEKT 0,75 180 KČ PROSECCO 0,75 230 KČ PORTSKÁ VÍNA PORTO QUEVEDO 20 YEARS OLD

Více

jakostní suché 2014 245,- Kč

jakostní suché 2014 245,- Kč Tuzemská vína Vinařství Lahofer 0,75l Rulandské bílé pozdní sběr suché 2013 395,- Kč Příjemné, plné víno zelenkavé barvy se zlatavými odlesky. Ve vůni odhalíte polosuché minerální i ovocné tóny, vůni květin,

Více

SEZNAM vystavených vzorků

SEZNAM vystavených vzorků Bílé jakostní známkové víno - cuvée 1 Bitalovi Dobšice, V Zahradách 2015 2,75 2 Vinařství Devíno Chvalovice 2015 muškáty 1,90 ** 3 Ing. Miloš Kolář Dobšice, Pod Tratí 150 2015 2,75 4 Polončáková Renata

Více

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené Vinařství Kořínek, Hnanice, kabinet /kabinett, suché/dry Barva je světle zelenkavá, chuť je lehčí až středně plná, velmi elegantní

Více

ce,, viniční trať U kapličky

ce,, viniční trať U kapličky Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2012 Vinařská obec Starovice, viniční trať Středohoří Suché Veltlínské zelené z Hustopečska

Více

Vinařská oblast MORAVA

Vinařská oblast MORAVA Vítejte v mikroregionu Mikulovsko. V nejteplejší části České republiky se rozkládá kraj plný přírodních krás, cenných historických památek, živých tradic a pohostinných lidí. K toulkám po Mikulovsku neodmyslitelně

Více

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Víno bílé Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Díl u Včelína, výrazné aroma, tropické ovoce, hruškový kompot, jablečné pyré, hladké jemné víno. zbytkový cukr: 5,8 g/l obsah kyselin: 6,9 g/l Sauvignon 2015

Více

190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Vrbovec,, viniční trať Šác. 190,- Kč 0,75 ltr.

190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Vrbovec,, viniční trať Šác. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2015 Vinařská obec Šatov, viniční trať Na vinici Veltlínské zelené z jižní části znojemské

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

Libanonský restaurant El Emir

Libanonský restaurant El Emir Libanonský restaurant El Emir I když se v Libanonu mluví arabsky, je tato malá republika ve východním Středomoří domovem potomků jiných slavných obchodníků - dnešní Libanonci se hrdě hlásí ke svým fénickým

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, suché Vinařství Mádl, podoblast mikulovská 330 Kč Víno je plné

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. Chuť provází intenzívní plnost, chlebovost

Více

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ - BIO VÍNO suché Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina je výrazná,

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, Vinařství Mádl, podoblast velkopavlovická 330 Kč Víno je plné

Více

Vinařské oblasti. Na zdraví! Eva Svobodová, sommeliérka a nákupčí vína ČR

Vinařské oblasti. Na zdraví! Eva Svobodová, sommeliérka a nákupčí vína ČR Katalog vín Vážení zákazníci, milovníci vína, je mi velkým potěšením představit Vám nový katalog, kde naleznete průřez tím nejlepším, co můžete v našem sortimentu vín najít. A to od špičkových tuzemských

Více

SOARE SEKT a.s. Sekty vyrobené metodou Charmat zastupují značky Mucha Sekt, Rossijskoe Igristoe.

SOARE SEKT a.s. Sekty vyrobené metodou Charmat zastupují značky Mucha Sekt, Rossijskoe Igristoe. SOARE SEKT a.s. SOARE SEKT a.s. - je druhé největší vinařské uskupení v České republice. Ve svém portfoliu má Soare sekt zastoupen kompletní vinařský sortiment tj. sekty, šumivá vína, tichá vína, šumivé

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

Velkoobchod a prodej vína

Velkoobchod a prodej vína Objednávky - T: 702505552 e-mail: cernin.patrik@email.cz Lahvová moravská jakostní a přívlastková vína Odrůda Ročník Zatřídění Zbytkový cukr Balení Ocenění Divoká višeň FRIZZANTE ovocné víno polosladké

Více

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!!

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!! Vinařství U Mlýnků Dolní Dunajovice Veltlínské zelené 2011 225,- 176,- pozdní sběr, polosuché, Plotny - Dolní Dunajovice 13,3% alkoholu, zbytkový cukr 14 g/l, kyseliny 7,0 g/l Svěží a pepřnatě pikantní

Více

Novosedelské sklepy open

Novosedelské sklepy open VINAŘSKÁ NOVOSEDLY Novosedelské sklepy open 18. června 2016 od 10 do 19 hodin Možnost využití kupónů k nákupu ochutnaných vín i v neděli od 9 do 12 hodin Na vaši návštěvu se těší novosedelští vinaři NSOpen-katalog-Mar16.indd

Více

IV. košt vín. Katalog vzork Dolní Lou ky 17. 10. 2015. www.dolniloucky.cz

IV. košt vín. Katalog vzork Dolní Lou ky 17. 10. 2015. www.dolniloucky.cz IV.koštvín Katalogvzork DolníLouky 17.10.2015 www.dolniloucky.cz Vítevínže... selípodleobsahucukruna suché:nejvýšezbytkovéhocukrulitr polosuché:4,1 12zbytkovéhocukrulitr polosladké:12,1 45zbytkovéhocukrulitr

Více

srdečné víno z Čejkovic

srdečné víno z Čejkovic srdečné víno z Čejkovic průvodce odrůdami ročníku 2011 srdečné víno z Čejkovic Vinařství Esterka založil Vít Esterka v roce 2006 v Čejkovicích na jižní Moravě. Čejkovice nabízí vinařům nejteplejší klima

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 330 Kč 0,75 l Veltlínské

Více

ODRŮDA přívlastek ročník alkohol. 1. Rulandské bílé vzh 2012 13,5 8,1 4,2 polosuché 3. 2. Chardonnay vzh 2013 13 6,1 7,7 suché 3

ODRŮDA přívlastek ročník alkohol. 1. Rulandské bílé vzh 2012 13,5 8,1 4,2 polosuché 3. 2. Chardonnay vzh 2013 13 6,1 7,7 suché 3 u Mikrosvín 1. Rulandské bílé vzh 2012 13,5 8,1 4,2 polosuché 3 2. Chardonnay vzh 2013 13 6,1 7,7 suché 3 3. Ryzlink vlašský ps 2014 11 3,7 6,3 suché 2 4. Rulandské šedé ps 2014 11 6 7,4 suché 2 5. Rulandské

Více

KOMPLETNÍ NABÍDKA VÍN 23/2016 prodejní ceny jsou platné od 1. 3. 2016. Vína jen do vyprodání zásob. Aktuální nabídka na www.znovin.

KOMPLETNÍ NABÍDKA VÍN 23/2016 prodejní ceny jsou platné od 1. 3. 2016. Vína jen do vyprodání zásob. Aktuální nabídka na www.znovin. KOMPLETNÍ NABÍDKA VÍN 23/2016 prodejní ceny jsou platné od 1. 3. 2016 Vína jen do vyprodání zásob. Aktuální nabídka na www.znovin.cz 1. ZÁKLADNÍ ŘADA VÍN NÁZEV VÝROBKU 0,75 l nevratná lahev 0,75 l nevratná

Více

Vinařství Kraus Mělník

Vinařství Kraus Mělník Vinařství Kraus Mělník Mělnická vinařská podoblast 335ha, 42 vinařských obcí. Rulandské modré, jenž nechal dovézt Karel IV. z burgundské obce Chambertin je nejpůvodnější odrůdou této podoblasti. Vinařství

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

Vína jakostní bílá. Chardonnay

Vína jakostní bílá. Chardonnay Vína jakostní bílá Chardonnay Suché Tato odrůda pochází z Francie a je oblíbená a rozšířená v celém světě. Světle zlatožlutá barva, výrazná ovocná vůně, plná, harmonicky vyrovnaná chuť tyto vlastnosti

Více

Velkoobchodní ceník moravských vín

Velkoobchodní ceník moravských vín Velkoobchodní ceník V naší nabídce naleznete vína z vinařství: Arte Vini str. 2 Vinařství Arte Vini vyrábí vysoce kvalitní vína v Novém Šaldorfu nedaleko Znojma. V sortimentu naleznete suchá bílá a červená

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno VINNÝ LIST RESTAURANT KLOKO LOKOČÍ KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: Chardonnay - Lechovice Merlot 37,- Kč 37,- Kč bílé víno, červené víno ROČNÍKOVÁ VÍNA Z MORAVY 0,75L: Müller Thurgau, pozdní sběr 2012, Moravíno

Více

VINNÝ LÍSTEK MÁJOVÉ OTEVŘENÉ SKLEPY 2013

VINNÝ LÍSTEK MÁJOVÉ OTEVŘENÉ SKLEPY 2013 VINNÝ LÍSTEK MÁJOVÉ OTEVŘENÉ SKLEPY 2013 Vinařství Fůkalovi Muškát moravský pozdní sběr 2012 Müller Thurgau zemské 2012 Neuburské pozdní sběr 2012 Chardonnay pozdní sběr 2012 Ryzlink rýnský pozdní sběr

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Ý L Í S T E K N V I N

Ý L Í S T E K N V I N L Í S T E K Ý V I N N ŠUMIVÁ VÍNA Hrabal Sekt Brut / Vinaøství Hrabal, Velké Bílovice 0,75l 450,- Velice pøíjemný suchý sekt, vyrábìný klasickou metodou kvašení v láhvi (9 mìsícù). Vyroben citlivou kupáží

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

Ý L Í S T E K N V I N

Ý L Í S T E K N V I N L Í S T E K Ý V I N N ŠUMIVÁ VÍNA Hrabal Sekt Vinaøství Hrabal 0,75l 450,- Velice pøíjemný suchý sekt, vyrábìný klasickou metodou kvašení v láhvi (9mìsícù) Vyroben citlivou kupáží odrùd Ryzlik Rýnský,

Více

Sekt & Crémant & Champagne

Sekt & Crémant & Champagne Sekt & Crémant & Champagne Vouvray, sekt - brut 340,- Louis de Grenelle, Francie - Loire Jasně žlutá barva s odlesky do zelena, delikátní drobné bublinky. Intenzivní květinový buket následuje svěží, vyvážená

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast velkopavlovická 2013

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast velkopavlovická 2013 Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast velkopavlovická 2013 Č. vz. Název vína Jak. zař. Ročník Kat. Č. šarže Zb. cukr. Přihlašovatel/výrobce Body Int. pozn. Kategorie A: Bílá vína suchá a polosuchá

Více

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin

Vinný CZ lístek k ste ný lí Vin Vinný lístek CZ Vinný lístek ResortLednice Bílá vína Vinařství Baloun Velké Pavlovice 0,75 l Sauvignon, pozdní sběr 2013, /vůně je velmi ušlechtilá, dominuje v ní směs zralých broskví a angreštu/ 0,75

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ. CHAMPAGNE a SEKTY

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ. CHAMPAGNE a SEKTY Nacházíte se na krásném místě Českého ráje v obci s doloženou historií přes 1000 let, v tradičním objektu, který v letech 2009-2010 prošel kompletní citlivou rekonstrukcí s důrazem na zachování původního

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

Restaurace Na Svaté. Přejeme Vám dobrou chuť. Něco dobrého k pivu: Polévka: Předkrm: Ryby: 100g Domácí tlačenka s cibulí a octem 25,-

Restaurace Na Svaté. Přejeme Vám dobrou chuť. Něco dobrého k pivu: Polévka: Předkrm: Ryby: 100g Domácí tlačenka s cibulí a octem 25,- Něco dobrého k pivu: 100g Domácí tlačenka s cibulí a octem 25,- 1ks Škvarková pomazánka, chléb a cibulí 23,- 2ks Olomoucké tvarůžky na chlebu 35,- 100g Uzené maso podávané na prkénku, hořčice, křen, okurka,

Více

Velký podzimní moravský košt v Praze Celkové výsledky dle kategorií

Velký podzimní moravský košt v Praze Celkové výsledky dle kategorií Velký podzimní moravský košt v Praze Celkové výsledky dle kategorií 244 aromatická vína Muškát moravský 2002 Znovín Znojmo, a.s. 37 1 91 aromatická vína Irsai Oliver 2004 Vinařství Vladimír Tetur 33 2

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

č.vz př.čislo název vína přihlašovatel/výrobce Město - přihlašovatele vinařská obec vinařská trať kategorie jakostní zařazení číslo šarže cukr

č.vz př.čislo název vína přihlašovatel/výrobce Město - přihlašovatele vinařská obec vinařská trať kategorie jakostní zařazení číslo šarže cukr č.vz př.čislo název vína přihlašovatel/výrobce Město - přihlašovatele vinařská obec vinařská trať kategorie jakostní zařazení číslo šarže cukr kyseliny alkohol velikost šarže ročník odrůda ocenění 1 080241

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

Město - přihlašovatele země oblast vinařská obec vinařská trať

Město - přihlašovatele země oblast vinařská obec vinařská trať č.vz název vína přihlašovatel/výrobce Město - přihlašovatele země oblast vinařská obec vinařská trať kate gori jakostní zařazení číslo šarže ročník body Int.pozn. Nominace Salon vín 370 PN Pinot Noir Arte

Více

CENY JSOU UVÁDĚNY VČETNĚ PŘÍLOH

CENY JSOU UVÁDĚNY VČETNĚ PŘÍLOH M A L Á S T U D E N Á J Í D L A 1. 50g Hovězí carpaccio (tenké plátky s pestem, olivovým olejem, citrónem, černými olivami a parmazánovými hoblinami) podáváno s toastem.....................................

Více

Rulandské bílé. Rulandské bílé. 2011, pozdní sběr suché. srdečné víno z Čejkovic. Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr

Rulandské bílé. Rulandské bílé. 2011, pozdní sběr suché. srdečné víno z Čejkovic. Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr Rulandské bílé Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr Zlatožlutá barva s příjemnou ovocnou vůní tropického ovoce. V chuti je víno doprovázeno příjemnou kyselinkou a ovocnou dochutí. Víno je vhodné k

Více

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965 U Královny Elišky ZALOŽENO 1965 Brno Vinný lístek Wine List Wein Karte Mendlovo náměstí 959/1b 603 00 Brno tel. 543 212 578 e-mail: info@ukralovnyelisky.cz www.ukralovnyelisky.cz Setkání historie se současností

Více

SOARE SEKT a.s. Nejsilnější značky společnosti SOARE SEKT jsou už řadu let vyváženy do mnoha zemí celého světa.

SOARE SEKT a.s. Nejsilnější značky společnosti SOARE SEKT jsou už řadu let vyváženy do mnoha zemí celého světa. SOARE SEKT a.s. SOARE SEKT a.s. patří mezi největší vinařská uskupení v České republice. Ve svém portfoliu má široký vinařský sortiment sekty, šumivá vína, tichá vína, šumivé vinné nápoje, nealkoholické

Více

Weingut Georg Wiesinger - Spannberg - www.weingut-wiesinger.at 141 JO Rösler Hausweingärten Qualitätswein 2013 B #LK601/15 500 79,60

Weingut Georg Wiesinger - Spannberg - www.weingut-wiesinger.at 141 JO Rösler Hausweingärten Qualitätswein 2013 B #LK601/15 500 79,60 Stránka č. 1 z 6 MEDITRINA ŽENY VÍNA 2016 Seznam vzorků - dle země původu vína, přihlašovatele a bodů sest. Č. vz. Odr. Název vína Jak. zař. Ročník Kat. Č. šarže Množství vína v šarži Body Int. pozn. AUT

Více

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Víno Vám rádi dárkově zabalíme do kartonové krabice. Dárkový karton na dvě láhve 0,75l / carton box 15,- Kč Bílá vína- White wine Cuveé RB+SG 2007 (rul. bílé+sauvignon)

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

Vínařství Zaječí vrch

Vínařství Zaječí vrch VINNÁ KARTA Vínařství Zaječí vrch Odrůdová révová vína jakostní Bílá vína 0,75 l. Muller Thurgau jakostní 175,- kč Chardonnay jakostní 175,- kč Veltlínské zelené jakostní 175,- kč Tramín červený jakostní

Více

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965 U Královny Elišky ZALOŽENO 1965 Brno Vinný lístek Wine List Wein Karte Mendlovo náměstí 959/1b 603 00 Brno tel. 543 212 578 e-mail: info@ukralovnyelisky.cz www.ukralovnyelisky.cz Setkání historie se současností

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

Vinařství Tanzberg Mikulov

Vinařství Tanzberg Mikulov Vinařství Tanzberg Mikulov Ryzlink rýnský 2008 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 435,- (Kč 360,-) alkohol 12,5%, zbytkový cukr 12,2 g/l, kyseliny 8 g/l Skvěle nazrálý, komplexně bohatý a vysoce ovocitý ryzlink s tolik

Více

GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ

GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ www.potravinydomu.cz 285,- 339,- 1 165,- výběr z nabídky Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH za 1 ks, objednáte-li více lahví jednoho druhu, získáte slevu. Kompletní sortiment vína

Více

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Víno Vám rádi dárkově zabalíme do kartonové krabice. Dárkový karton na dvě láhve 0,75l / carton box 15,- Kč Bílá vína- White wine Cuveé RB+SG 2007 (rul. bílé+sauvignon)

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

HOTELU MEDLOV. expert PDF. MladÄ våno z poslednå sklizně. Toto ovocnä våno se svěžå kyselinkou VÑm jistě bude přåjemnüm společnåkem.

HOTELU MEDLOV. expert PDF. MladÄ våno z poslednå sklizně. Toto ovocnä våno se svěžå kyselinkou VÑm jistě bude přåjemnüm společnåkem. VINNÄ LÅSTEK HOTELU MEDLOV BÇlÉ vçna MÑller Thurgau - ročnçk 2010 moravská zemská vçno 145,- Kč bude přåjemnüm společnåkem VeltlÇnská červená raná - ročnçk 2010 Moravská zemská vçno 145,- Kč bude přåjemnüm

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé

Bohemia Sekt demi sec Rosé Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč!

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč! BÍLÁ VÍNA PÁLAVA 390 Kč Sladké bílé moravské víno s jedinečným ocáskem. Doporučujeme podávat jako aperitiv, k moučníkům a zmrzlině. DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée,

Více

Templařské sklepy Čejkovice 02142 Zámecká Frankovka 1/ 1 8594063030149 89/ 13A

Templařské sklepy Čejkovice 02142 Zámecká Frankovka 1/ 1 8594063030149 89/ 13A Výrobce prodejce Číslo položky Název vína EAN Číslo šarže Templařské sklepy Čejkovice 00642 Zámecký Muller 1/ 1 8594063030118 130/ 13 Templařské sklepy Čejkovice 00642 Zámecký Muller 1/ 1 8594063030118

Více

Jídelní lístek pro měsíc listopad

Jídelní lístek pro měsíc listopad Jídelní lístek pro měsíc listopad 1. týden 2. 11. 2015 3. 11. 2015 4. 11. 2015 5. 11. 2015 6. 11. 2015 přesnídávka Kmínový chléb, sýrová pomazánka s kapií, ovoce, čaj lesní plody se smetanou oběd polévka

Více

Na zdraví o Vánocích i v novém roce! VÍNO JAKO DÁREK

Na zdraví o Vánocích i v novém roce! VÍNO JAKO DÁREK Na zdraví o Vánocích i v novém roce! VÍNO JAKO DÁREK nejušlechtilejší pokušení z Moravy VINO PARTNER Kvalitní víno, věnované jako dárek, je vždy dobrou volbou a známkou vytříbeného vkusu. Pro tyto příležitosti

Více

NEPRAŠ & CO. RIESLING MZV ,75 l 350,- SUCHÉ, BÍLÉ, KABINET, PAVLOV, TRAŤ ALTENBERG STARÁ HORA

NEPRAŠ & CO. RIESLING MZV ,75 l 350,- SUCHÉ, BÍLÉ, KABINET, PAVLOV, TRAŤ ALTENBERG STARÁ HORA NEPRAŠ & CO RYZLINK VLAŠSKÝ 2013 0,75l 390,- SUCHÉ, BÍLÉ, KABINET, KOBYLÍ, PAVLOV, TRAŤ POD PÁLAVOU VÍNO S INTENZIVNÍ KOŘENĚNOU KVĚTINOVOU VŮNÍ TYPICKOU PRO VINICE BLÍZKÉ SKALNATÉ STRÁNI POD DÍVČÍM HRADEM,

Více

STUDENÉ PŘEDKRMY TEPLÉ PŘEDKRMY NĚCO K PIVU A VÍNU POLÉVKY RYBY

STUDENÉ PŘEDKRMY TEPLÉ PŘEDKRMY NĚCO K PIVU A VÍNU POLÉVKY RYBY STUDENÉ PŘEDKRMY 100g Italská mozarella s rajčátky,olivovým olejem a bazalkou 100g Domácí zvěřinová paštika s brusinkami,rozpečená bagetka 60,-Kč 55,-Kč TEPLÉ PŘEDKRMY 80g Toasty na grilu s kuřecími nudličkami

Více

Velký podzimní moravský košt v Praze Seznam přihlášených vín

Velký podzimní moravský košt v Praze Seznam přihlášených vín Velký podzimní moravský košt v Praze Seznam přihlášených vín číslo vinařská obec(trať) objednávková vzorku odrůda (název) ročník predikát producent cena s DPH 49 André 2004 Mitoma Vrbice s.r.o. Vrbice

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

Vinařství Petr Tomčala, Kobylí Název vína Zatřídění Ročník Kategorie Objem Cena

Vinařství Petr Tomčala, Kobylí Název vína Zatřídění Ročník Kategorie Objem Cena Vinařství Petr Tomčala, Kobylí Veltlínské zelené doporučuji pozdní sběr 2009 suché 0,75l 170 Kč Sylvánské zelené pozdní sběr 2008 suché 0,75l 190 Kč Neuburské pozdní sběr 2008 suché 0,75l 170 Kč Ryzlink

Více

Neoficiální výsledky Grand Prix Vinex 2010. č.vz kategorie přihlašovatel/výrobce název vína ročník jakostní zařazení body země číslo šarže

Neoficiální výsledky Grand Prix Vinex 2010. č.vz kategorie přihlašovatel/výrobce název vína ročník jakostní zařazení body země číslo šarže 47 1 VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s. Hibernal BIO 2008 pozdní sběr CH/1 CZE 1481 109 2 VINSELEKT MICHLOVSKÝ a.s. Sauvignon 2008 pozdní sběr 1 CZE 1568 187 3 Ing. Richard Tichý Pálava 2008 výběr z hroznů 1 CZE

Více

VO - Karbula s.r.o. Okouzlení malými skvosty

VO - Karbula s.r.o. Okouzlení malými skvosty VO - Karbula s.r.o. Reevvool luuččnní í 327,, Moorraavvsskkýý PPí ísseekk - kkool loonni iee Tel l..:: 518 387 343,, fax:: 518 387 345 ee-maai il:: vvoo..kkaarrbuul laa@sseezznnaam..cczz Ceník výběrových

Více

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický

Bohemia Sekt demi sec Rosé. Bohemia Sekt Chardonnay brut. Bohemia Sekt nealkoholický Šumivá vína - Sekty Bohemia Sekt demi sec 240,-Kč 0,75l - Bohemia Sekt demi sec je šumivé víno harmonické, jemně nasládlé chuti a svěží, středně plné květnaté vůně. Cuvée je sestavováno podle originální

Více

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Slovácká 2015

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Slovácká 2015 Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Slovácká 2015 Č. vz. Název vína Jak. zař. Ročník Zb. cukr. Č. šarže Přihlašovatel/výrobce Body Ocenění Kategorie A: Bílá vína suchá a polosuchá Ryzlink vlašský

Více

dv_winelist Aktuální test - DATUM Aktuální test - KATEGORIE Vinař Víno Ročník Jakost prvně v únoru 2011, během jara 2011 již 4 nebo 5 lahví...

dv_winelist Aktuální test - DATUM Aktuální test - KATEGORIE Vinař Víno Ročník Jakost prvně v únoru 2011, během jara 2011 již 4 nebo 5 lahví... VÍNO (nejen) PRO ZAČÁTEČNÍKY DANIELOVA HODNOTÍCÍ STUPNICE Vinný lístek - vína z Moravy a Čech i love it poslední aktualizace dv 2011.08.13 i like it pro doplňující informace: it's ok vinoprozacatecniky.cz

Více

PINOT GRIS, 2014, BARRIQUE

PINOT GRIS, 2014, BARRIQUE 2016 zlatá medaile: Od roku 1988 získalo Vinařství DVOŘÁČEK LTM, s.r.o. mnoho ocenění na nejrůznějších prestižních výstavách. K největším úspěchům a nejvyšším oceněním patří: VINUM Bojnice 2016, Slovensko:

Více

NÁZEV/TÉMA: TECHNOLOGIE VÝROBY VÍNA

NÁZEV/TÉMA: TECHNOLOGIE VÝROBY VÍNA NÁZEV/TÉMA: TECHNOLOGIE VÝROBY VÍNA Vyučovací předmět: Technologie potravin Učitel: Ing. Jitka Gálová, Ph.D. Časová jednotka: 90 minut (2 vyučovací hodiny) Použité metody: klíčová metoda, skládankové učení

Více

Vzorový jídelníček na týden č.1

Vzorový jídelníček na týden č.1 Vzorový jídelníček na týden č.1 Pondělí Jídelníček sestavila nutriční terapeutka Dis. Anežka Dvořáková Snídaně: 100g chléb bílý čaj či káva (max. 50ml mléka do kávy) 30g džem Energie: 2 094kJ bílkoviny

Více

Aktuální test - DATUM. přívl., pozd. 2009 sb. polosuché 2010.11.03 bez nápadu velmi slušné červené, napadlo mne "takový malý francouz"

Aktuální test - DATUM. přívl., pozd. 2009 sb. polosuché 2010.11.03 bez nápadu velmi slušné červené, napadlo mne takový malý francouz VÍNO (nejen) PRO ZAČÁTEČNÍKY DANIELOVA HODNOTÍCÍ STUPNICE Vinný lístek - vína z Moravy a Čech i love it poslední aktualizace dv 2011.05.20 i like it pro doplňující informace: it's ok vinoprozacatecniky.cz

Více

předkrmy polévky 129, Terinka z uzeného lososa 129, Roládka z kozího sýra 99, Kachní jatýrka Dýňové cappuccino s domácími grissinami 45,

předkrmy polévky 129, Terinka z uzeného lososa 129, Roládka z kozího sýra 99, Kachní jatýrka Dýňové cappuccino s domácími grissinami 45, předkrmy Terinka z uzeného lososa 50 g s koriandrovým gervais, bylinkové toasty 129, Roládka z kozího sýra 90 g v piniové krustě s olivovou tapenádou a pečenou červenou řepou 129, Kachní jatýrka 100 g

Více

VINNÝ LÍSTEK VINAŘ VÁCLAV OVČÁČÍK VELEHRAD. Cuvée Moravské zemské víno 0,75 l. 120 Kč. Chardonnay pozdní sběr 0,75 l. 490 Kč

VINNÝ LÍSTEK VINAŘ VÁCLAV OVČÁČÍK VELEHRAD. Cuvée Moravské zemské víno 0,75 l. 120 Kč. Chardonnay pozdní sběr 0,75 l. 490 Kč VINNÝ LÍSTEK VINAŘ VÁCLAV OVČÁČÍK VELEHRAD Cuvée Moravské zemské víno 0,75 l jakostné víno známkové suché, 2013 Ryzlink rýnský pozdní sběr 0,75 l přívlastkové suché, 2009 Ryzlink rýnský pozdní sběr 0,75

Více

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Slovácká 2014

Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Slovácká 2014 Národní soutěž vín - oblast Morava - podoblast Slovácká 2014 Č. vz. Název vína Jak. zař. Ročník Kat. Zb. cukr. Č. šarže Přihlašovatel/výrobce Body Int. pozn. Kategorie A: Bílá vína suchá a polosuchá Ryzlink

Více

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list

Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Vinný lístek hotelu Vinopa Wine list Víno Vám rádi dárkově zabalíme do kartonové krabice. Dárkový karton na dvě láhve 0,75l / carton box 15,- Kč Bílá vína- White wine Aurelius 2006/7 304,- 0,75 výběr z

Více

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů

STANDARDNÍ ŘADA. AURELIUS 2009, pozdní sběr. CABERNET SAUVIGNON 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, pozdní sběr. CHARDONNAY 2009, výběr z hroznů STANDARDNÍ ŘADA AURELIUS 2009, pozdní sběr Vinařská oblast Morava, podoblast Mikulovská, obec Sedlec, trať Stolová hora Ve vůni se objevují tóny lipového květu a zeleného čaje. Chuť je velmi příjemná,

Více

Národní soutěž vín 2011 - znojemská podoblast

Národní soutěž vín 2011 - znojemská podoblast 33 Rulandské šedé výběr z hroznů 2009 907 AGRODRUŽSTVO NOVÝ ŠALDORF Znojmo A 3300 87,00 S* 36 Rulandské šedé výběr z hroznů 2009 907 AGRODRUŽSTVO NOVÝ ŠALDORF Znojmo A 3000 80,33 * 45 Ryzlink rýnský pozdní

Více

PLATNÝ OD

PLATNÝ OD PLATNÝ OD 23.10.2017 PRESTIGE COLLECTION RYZLINK RÝNSKÝ / slámové / 2015 Obsah cukru: sladké Objem: 0,2l 329,75 Kč bez DPH/399 Kč s DPH Hrozny pro výrobu tohoto vína ležely po dobu tří měsíců na slámových

Více