Sekt & Crémant & Champagne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sekt & Crémant & Champagne"

Transkript

1 Sekt & Crémant & Champagne Vouvray, sekt - brut 340,- Louis de Grenelle, Francie - Loire Jasně žlutá barva s odlesky do zelena, delikátní drobné bublinky. Intenzivní květinový buket následuje svěží, vyvážená chuť zeleného jablka s dlouhotrvajícím perlením a líbivou dochutí. "Petronilla" Muscat Cuvée, sekt - polosladké 390,- Proqin, ČR Víno má přitažlivou plnou vůni muškátového květu a vanilky - základní cuvée je tvořeno z Muškátu Moravského, je lehké s nízkým obsahem alkoholu a harmonicky sladěnou přírodně polosuchou chutí. Saumur, sekt - brut 0,375 l / 260,- Louis de Grenelle, Francie - Loire Směs tradičních šampaňských odrůd, které dodávají vínu nezaměnitelný charakter klasicky vyráběných sektů. Víno má zlatavou barvu s nazelenalými odlesky. Chuť je živá, příjemná s harmonickou kyselinou Crémant de Bourgogne blanc de blancs 590,- Paul Chollet, Francie- Burgundsko Sekt z Burgundska vyrobený tradiční šampaňskou metodou zrání na láhvi, se vyznačuje jemným perlením a osvěžující vůní i chutí po citrusech. Výrobcem je malá, ale vyhlášená rodinná Domaine Paul Chollet. Doporučujeme jej jako aperitiv nebo k nenáročným předkrmům. Roederer brut premiér 1 590,- Louis Roederer, Francie- Champagne Víno vyniká výrazně plnou vůní a svěží barvou. Jemné perlení doprovází eleganci v chuti. Je velice komplexní a vyvážené, jeho "suchost" podporuje celkový svěží dojem, který lze u vín této kategorie dnes najít zcela výjimečně. Můžeme ho servírovat jako aperitiv nebo ve spojení s pokrmy z husích jater, pokrmy z ryb nebo dezerty. Roederer Cristal ,- Louis Roederer, Francie - Champagne Toto prestižní cuvée je opravdovým pojmem mezi znalci Champagne! Vyrábí se pouze v nejlepších letech a jeho produkce je redukována na několik desítek tisíc lahví. Barva je výrazná, vůně velice extraktní, přesto je výsledná chuť subtilní, lehká a vyvážená. Velice jemné perlení, vůně mandlí, medu, lučního kvítí a broskví, doplňuje bílá čokoláda, karamel a lískové oříšky. V chuti najdeme minerální tóny, ale hlavně skvělou vyváženost mezi strukturou odrůdy Pinot Noir a jemnou elegancí Chardonnay. Dochuť je dlouhá a svěží s jemným nádechem karamelu a tabáku.

2 Cuveé Dom Pérignon 1998/ ,- Moët Champagne, Francie - Champagne Dom Pérignon byl v 17. století benediktinský mnich, který vstoupil do dějin jako osoba, která "vynalezla" šampaňské. První ročník Dom Perignon byl uveden na trh v roce Toto Champagne je výsledkem hledání rovnováhy mezi odrůdami Pinot Noir a Chardonnay. Světle žlutá barva se zelenými odlesky. Počáteční vůně čerstvých mandlí a grapefruitu pomalu přechází do tónů koření, oříšků kešu a opečených toastů. Sametová, komplexní a harmonická chuť. Každý ročník je unikátní. Bílá vína MORAVA Veltlínské zelené 2013, polosuché 290,- Vinařství Vlastislav Klobása Vinařská podoblast mikulovská, Obec Dolní Dunajovice, trať Kraví hora Víno kořenité až pepřnaté vůně s jemnou ovocnou chutí a svěží kyselinou. Nezaměnitelný charakter tohoto vína podtrhuje i výjimečná minerální dochuť. Sauvignon výběr z hroznů 2012, polosladké 310,- Vinařství Vlastislav Klobása Vinařská podoblast mikulovská, Obec Nikolčice, trať Neuperk Víno zlatavé barvy se zelenkavým odstínem, plné intenzivní chutě podpořené harmonickým zbytkovým cukrem. Ve vůni převládají černorybízové a bezové tóny s přezrálým angreštem. Slunečný podzim ročníku 2012 proměněný do jedinečného zážitku. Ryzlink rýnský pozdní sběr 2012, suché 310,- Vinařství U dvou lip Vinařská podoblast slovácká, Obec Lužice, trať Na stráni Typickým představitelem této oblasti je ryzlink rýnský s intenzivní vůní lipového nektaru s jemným tónem svěží meruňky. Chardonnay pozdní sběr 2012, suché 340,- Vinařství U dvou lip Vinařská podoblast slovácká, Obec Vracov, trať Klínky Svěží víno zlatavé barvy. V aromatice Vás unese svěží exotická vůně sušeného ananasu, jenž v pozadí doplňuje aroma citrusových plodů. Plná chuť s lehkým ovocným tónem na pozadí zbytkového cukru dává vínu eleganci a kulatost. Víno je ve svém projevu příjemně harmonické. Ryzlink vlašský pozdní sběr 2013, suché 360,- Vinařství Filip Mlýnek Vinařská podoblast mikulovská, Obec Březí, Trať Liščí vrch Typický mikulovský ryzlink vlašský s minerálním aromatem a jemnou exotickou vůní citrusových plodů. Celý aromatický dojem je podtržen bylinnými a travnatými tóny. Středně plná šťavnatá chuť je výrazná svými doteky citrusové kůry. Minerální dochuť s tóny pikantní limetky.

3 FRANCIE OBLAST BOURGOGNE Bourgogne blanc Cuvée ,- Henry de Vézelay Velice přímé a svěží Chardonnay s minerálními a vyzrálými tóny. Jeho hlavní předností je vyvážená chuť a především harmonie mezi kyselinkou a ovocností. Výborně se hodí ke korýšům, drůbeži a kozím sýrům. Chablis 2011/12 670,- Domaine Billaud-Simon Barva vína je slámová s nazelenalými tóny. Ve vůni je lehčí, ale hezky minerální a citrusové. V chuti je středně plné, ale i přes svou mladost příjemně zakulacené a svěží. Chablis ,375 l / 490,- Domaine Billaud-Simon Barva vína je slámová s nazelenalými tóny. Ve vůni je lehčí, ale hezky minerální a citrusové. V chuti je středně plné, ale i přes svou mladost příjemně zakulacené a svěží. Chablis 1er Cru Montmains ,- Domaine Pascal Bouchard Typické minerální a křehké Chardonnay z vesnice Chablis. Nezrálo v dubových sudech, takže je stylově naturální. Vůně jemná s tóny citrónové kůry, mandarinky a lískových oříšků. Na jazyku a patře se příjemně rozvíjí do tónů medového melounu a chlebovinky. Ideální je v kombinaci s různými úpravami lososa a mořských ryb. Meursault Les Nervaux ,- Domaine Chavy-Chouet Víno z jedné z nejvyhlášenějších vesnic v Burgundsku je samozřejmě z odrůdy Chardonnay. Výjimečnost tomuto vínu dodává majitel domény - pan Hubert Chavy, který produkuje vína stejně tak osobitá jako on sám. Víno se na první pohled zdá být avantgardní, a to zejména díky své pestré ovocné chuti, ale v ústech je velmi tradiční, oslovující, plné a když jej necháte Vás přesvědčit o svých kvalitách - stane se z něj jedno z Vašich nejoblíbenějších chardonnay. Hodí se k tradiční burgundské gastronomii - šnekům s bylinkovým máslem. OBLAST LOIRA Sancerre ,- Domaine Tinel Blondelet Víno odrůdy Savignon je žluto-zelenkavé barvy s jemnou vůní angreštů a jablek. Chuť je suchá a výrazná s pestrou skladbou kyselin. Jemné nuance připomínají čerstvé hrušky, zelená jablka, kandovaný zázvor. Víno se velmi dobře snoubí s rybími pokrmy, s kuřecím masem a výborně se hodí ke kozím sýrům.

4 OBLAST VALLEÉ DU RHONE Chateau Grilllet ,- Appelation Chateau Grillet Controlée Chateau Grillet je jednou z nejmenších apelací ve Francii, celková plocha vinice činí pouhých 3,8 hektaru. Patří do majetku známého vinařství Chateau Latour. Je pouze několik restaurací ve světě, které toto vyjimečné víno nabízí! Chateau Grillet se vyrábí z odrůdy Viognier. Má typickou meruňkovou až medovou vůni. Na patře ucítíte kromě meruněk i pomeranče. Chuť je čistá, nazrálá, minerální s příjemnou kyselinkou. SLOVENSKO Chateau Belá Riesling 2009 pozdní sběr do 2g, suché 660,- Egon Müller Barva je krásná, čirá, světlezelená s nažloutlým viskózním okrajem. Ve vůni vína nacházíme svěží ovocné stopy zeleného jablka, svěží grepové tóny, ale i stopu lipového květu. V jeho vyvážené chuti nacházíme příjemně šťavnatou kyselinku v nádechu pomerančové kůry. ITÁLIE Gavi del Comune di Gavi DOCG ,- N. Bergaglio Výrazné, suché a svěží Gavi di Gavi lze považovat za nejvýznamnější bílé víno z oblasti Piemonte. Světlá nazelenalá barva, vůně zralého bílého ovoce s jemnými tóny koření a vanilky. Bohaté víno s výraznou kyselinou a pevnou strukturou díky dozrání v dubových sudech. Dlouhý závěr s aroma zralého ovoce. Můžeme ho doporučit k rybám a bílým masům. Červená vína MORAVA Zweigeltrebe výběr z hroznů 2011, suché 410,- Vlastislav Klobása Vinařská podoblast velkopavlovická, obec Nikolčice, trať Neuperk Výrazná ovocná vůně červeného bobulového ovoce a čokolády a temně rubínová barva podtrhuje kvalitu hroznů a dává tušit jejich dlouhé zrání ve vinici. V chuti hutné, plné, extraktivní víno se sametovou dochutí. Víno vhodné k dlouhodobé archivaci. Frankovka výběr z hroznů 2012, suché 460,- Vinařství Luděk Botur Vinařská podoblast slovácká, Obec Strážnice, trať Horní Hory Víno temně rudé barvy s aromatem ostružin, švestek, jádra peckovin a skořice. Příjemná tříslovina a kořenitost v chuti se bude zráním na láhvi vyvíjet do elegantních a jemných tónů připomínající brusinkovou marmeládu.

5 Roučí 2011 BIO víno, suché 550,- Vinařství Stapleton-Springer Vinařská oblast Morava, Obec Bořetice, Trať Črvrtě Jde o kupáž Rulandského modrého a Svatovavřineckého. Má hluboce rubínovo-purpurovou barvu, na pohled je husté a téměř neprůhledné. Delikátní aroma, ve kterém převládá peckovité ovoce, švestková povidla, exotické koření a hořká čokoláda s chilli. Víno je šťavnaté s příjemnou kyselinkou, harmonickou tříslovinou a s elegantní čokoládovou koncovkou. Toto cuvée se výborně hodí ke kachně nebo huse. Pinot Noir 2011 BIO víno, suché 590,- Vinařství Stapleton-Springer Vinařská oblast Morava, Obec Bořetice, Trať Črvrtě Vyrobeno z odrůdy Pinot noir 70 % a Modrý Portugal 30 %. Svěží víno, buket evokuje drobné letní plody s vůní pivoněk, lučních květů a sena s bylinnými a kořenitými podtóny. Je velmi hutné struktury, plné elegance a finesy, s dotekem lékořice, máty a eukalyptu v přetrvávajícím doznívání. FRANCIE OBLAST BORDEAUX Château du Barail ,- Bordeaux AOC Víno pevného těla a tvrdší chuti se stopami červeného ovoce. Tradiční složení odrůd - Cabernet Sauvignon a Merlot - podtrhuje klasický styl tohoto regionu, jež produkuje vína osobitá, která mají hloubku a zralost. Výborné je v kombinaci s vepřovým masem jak grilovaným, tak pečeným. Château Beaumont ,- Haut-Médoc, Cru Bourgeois Supérieur Chateau Beaumont je prestižní suché červené víno syté granátové barvy a velice elegantního buketu po drobném lesním ovoci a vanilce. Jeho chuť je plná, vyvážená, dobře strukturovaná, delikátně sametová a krásně zakulacená s dlouhou, příjemnou dochutí. V ústech objevíme zralé červené plody v kombinaci s kořením jako vanilka a pepř, s podtóny hedvábných tříslovin. Doporučujeme podávat k telecímu, jehněčímu či všeobecně k červeným masům. Château Peyreau ,- St. Emilion GC, produkce Ch. Canon la Gaffelière Ch. Peyreau se nachází severovýchodně od městečka St. Émilion. Tento zámek patří hraběcímu rodu von Neipperg, stejně jako Clos de l'oratoire, La Mondotte, nebo proslulý Canon la Gaffelière. Ve víně se krásně snoubí šarm a subtilnost a zároveň elegantní zakulacenost. Ucítíme v něm švestky, ostružiny, avšak také hlubší železité tóny a nádech pečeného hovězího masa. Tím by se také mohlo dobře hodit k hovězímu steaku doplněného grilovanou zeleninou. Château Paveil de Luze ,375l / 630,- 0,75l / 990,- Margaux AOC Víno přímo z apelace Margaux, jehož chudé a teplé půdy dávají vzniknout nejelegantnějším vínům. Je měkké a struktura je více ovocná než kořenitá. V chuti jsou tóny jahodové marmelády. Nejlépe se hodí k hovězímu masu nebo křepelce.

6 Château Grand-Puy-Lacoste ,- Grand Cru Classé Víno velice delikátní vůně je na vína z Pauillacu až nezvykle jemné a rafinované. Ideální snoubení živočišnosti, ovocnosti, jemných taninů a tříslovin z něho dělá opravdového šlechtice této významné podoblasti Bordeaux. Ideální doba pro podávání je mezi ti lety stáří. Skvěle doplní například vysokou zvěřinu nebo klasický steak. OBLAST BOURGOGNE Bourgogne Pinot Noir ,- Dom. Chavy-Chouet Toto základní víno pochází z parcely, která leží nedaleko Pommardu. Víno je ovocné, svěží s relativně hlubokými taniny. Ovocná chuť přechází do kořenitých tónů, víno se proto perfektně hodí k pečeným a grilovaným masům nebo ke kohoutovi na víně. Pernand Vergelesses ,- Dom. Antonin Guyon Víno má krásnou granátově červenou barvu, elegantní vůni s tóny červeného ovoce a vanilky. Chuť je příjemně ovocná, jsou zde znatelné živočišné tóny a lehký kořenitý podtext. Víno je v současné době velmi elegantní. Skvěle doprovodí pernatou zvěř se švestkami a grilovaná masa. Gevrey-Chambertinvieilles vignes ,- Dom. Rossignol Trapet Skvěle čistě zpracovaný Pinot Noir z Côtes de Nuits. Bio-dynamický přístup k vinici obohacuje víno o širší paletu vůní. Tato apelace dává v Burgundsku vína s hutnou strukturou, díky níž pomalu a elegantně stárnou. Vychutnat si ho můžete například s grilovaným tmavým masem. Pommard "La Croix Blance" ,- Dom. Parent Pommard - slavná vesnice na jihu Côte d'or - dává vína okouzlující vůně, elegantní, ale pevného těla. Domaine Parrent patří k nejstarším a nejvyhlášenějším výrobcům v této vesnici! O toto vinařství se starají dvě dámy, Anne a Catherine, ale nečekejte jemný a líbivý styl vína. Jejich styl dává vínům pevnost a hloubku. Červené bobulové ovoce, višně, jemná kůže, pepř, hřebíček, příjemná tříslovina doplněná živoucí kyselinkou dávají široké možnosti kombinací s pokrmy. Víno skvěle doprovodí pernatou zvěř, jehněčí nebo hovězí maso a sýry. La Forge de Tart ,- Dom. Clos de Tart Jedná o "druhé víno"slavného Clos de Tart. Toto víno má plnou barvu, ve vůni působí uceleně a výrazně. V ústech je bohaté, s pevnými taniny a tříslovinami. Tento klasický ročník je příjemně vyvážený a elegantní, můžeme cítit kouřově-ovocnou chuť s příjemným podtónem černého koření.

7 OBLAST VALLEÉ DU RHONE Château neuf-du-pape "La Roquette" ,- Vignobles Brunier Ač se vína v Châteauneuf-du-Pape mohou vyrábět až ze třinácti odrůd, v tomto víně jsou mistrně zpracovány tři. Dominantní je Grenache Noir a 30 % v kupáži zbývá na Syrah a Mourvèdre. Toto víno vyrábí rodina Brunierů, která je špičkou v této oblasti. Aroma je plné vyzrálých třešní a višní, ostružin, bezinek a tak jako ve vůni najdeme i v chuti lehké tóny anýzu. Víno nezraje na barikových sudech, ale na dubových sudech velkých objemů, což mu dává možnost zjemnění bohatých taninů a zachování svěží ovocnosti. ITÁLIE Contessa di Radda - Chianti Classico DOCG 620,- Agricoltori del Chianti Geografico Hraběnka z Raddy je atraktivní a velmi příjemné klasické Chianti. Barva rubínově červená se mění se stářím na granátovou. Vůně je příjemně vinná s náznakem fialek. Harmonická chuť je typicky suchá s lehkou přítomností neagresivních tříslovin. Může se pít téměř ke všem pokrmům, avšak nejlépe se hodí k červeným masům, především dušeným. ŠPANĚLSKO Valduero Crianz - RIBERA DEL DUERO D.O ,- Bodegas Valduero Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tinto Fino. Zraje 12 měsíců v dubovém sudu a 4 měsíce v lahvi. Jde o elegantní, komplexní víno s tóny ovoce a dubu. Vhodné ke grilovanému nebo pečenému masu. Dezertní vína MORAVA Ryzling vlašský výběr z bobulí 2011, sladké 0,5 l / 590,- Vinařství Šebesta Vinařská oblast Morava, Podoblast mikulovská, obec Březí, trať Ořechová hora Harmonicky pevné víno s bohatou vůní lučního kvítí a rozinek. V chuti vyniká výraznou medovostí s tóny angreštu a lískového oříšku podpořených jemnou kyselinou. Tento sladký výběr doporučujeme podávat k výrazným aromatickým sýrům, moučníkům a dezertům. FRANCIE Bonnezeaux "F de Fesles" ,375 l / 990,- Toto výtečné víno vyrobené z odrůdy Chenin Blanc, jejíž hrozny jsou napadeny " ušlechtilou botrytickou plísní" je intenzivně sladké s chutí po ananasu a lékořici. Víno je vhodné pro zvláštní příležitosti a velmi příjemně sladí chuťové buňky s dezertem, játýrkama nebo se skvělým sýrem.

8 Portské víno PORTUGALSKO Porto Romariz 0,05 l Romariz - White - sladké 65,- 0,05 l Romariz - White - suché 65,- Porto Ramos Pinto 0,05 l Superior Tawny 65,- 0,05 l Quinta Ervamoira 10 let 159,- Cognac FRANCIE Cognac Daniel Bouju Grand Champagne Tato malá rodinná firma leží přímo v samém srdci nejlepších vinic v Grand Champagne, ve vesničce St. Preuil, přičemž historie výroby Cognacu zde sahá až na počátek 19. století. V současnosti k výrobě vína, tj. základní suroviny k výrobě Cognacu, využívají pouze odrůdu Ugni blanc pravidelně dosahující nejlepších výkonů právě ve vesničkách Segonzac a Saint Preuil, které patří k nejlépe hodnoceným oblastem v Grand Champagne. Postup výroby je zde velmi tradiční - vyrobené víno je destilováno a poté uloženo ke zrání do limousinských dubových sudů. Barva je velmi tmavá, ale čistě přírodní získaná ze zrání v dubových sudech a ne z přidání karamelu, jak je běžné u velkých producentů. V chuti je jemné, neagresivní, ale zároveň plné a bohaté. V dochuti alkohol nepálí, ale naopak příjemně hřeje. 0,04 l DB - V.S.O.P. Reserve Grande Champagne 10 let 135,- 0,04 l DB - Napoleon Grande Champagne 15 let 155,- 0,04 l DB - X.O. Empereur Grande Champagne 25 let 210,-

Sekt & Crémant & Champagne

Sekt & Crémant & Champagne Sekt & Crémant & Champagne Vouvray, sekt - brut 340,- Louis de Grenelle, Francie- Loire Jasně žlutá barva s odlesky do zelena, delikátní drobné bublinky. Intenzivní květinový buket následuje svěží, vyvážená

Více

www.amanderestaurant.cz

www.amanderestaurant.cz www.amanderestaurant.cz Stanislav Omasta Boleradice Ryzlink rýnský 2015 Pozdní sběr, suché. Sytá jiskrná zlatožlutavá barva se zelenkavými odlesky vína je umocněná intenzivní vůní kvetoucích akátů a sušeného

Více

Vinný lístek Wine list Weinkarte

Vinný lístek Wine list Weinkarte Vinný lístek Wine list Weinkarte CHAMPAGNE 0,75 l Moët & Chandon - Cuvée Dom Perignon 4100,-Kč Champagne - Francie Pravé Champagne, nejprestižnější víno z vinařství Moët & Chandon. Jeho ojedinělost je

Více

Libanonský restaurant El Emir

Libanonský restaurant El Emir Libanonský restaurant El Emir I když se v Libanonu mluví arabsky, je tato malá republika ve východním Středomoří domovem potomků jiných slavných obchodníků - dnešní Libanonci se hrdě hlásí ke svým fénickým

Více

V I N N Ý L Í S T E K / W I N E L I S T

V I N N Ý L Í S T E K / W I N E L I S T ROZLÉVANÁ VÍNA / WINES BY THE GLASS Chardonnay Bílé, suché 0,1l 18Kč Veltlínské zelené Bílé, suché 0,1l 18Kč Cabernet sauvignon Červené, suché 0,1l 18Kč Modrý portugal Červené, suché 0,1l 18Kč ŠUMIVÁ VÍNA/

Více

VINNÝ LÍSTEK CHAMPAGNE SEKT PORTSKÁ VÍNA BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES

VINNÝ LÍSTEK CHAMPAGNE SEKT PORTSKÁ VÍNA BÍLÁ VÍNA / WHITE WINES VINNÝ LÍSTEK FRANCIE CHAMPAGNE MOET & CHANDON BRUT IMPERIAL 0,75 1480 KČ SEKT BOHEMIA SEKT NEALKOHOLICKÝ 0,75 180 KČ BOHEMIA SEKT 0,75 180 KČ PROSECCO 0,75 230 KČ PORTSKÁ VÍNA PORTO QUEVEDO 20 YEARS OLD

Více

jakostní suché 2014 245,- Kč

jakostní suché 2014 245,- Kč Tuzemská vína Vinařství Lahofer 0,75l Rulandské bílé pozdní sběr suché 2013 395,- Kč Příjemné, plné víno zelenkavé barvy se zlatavými odlesky. Ve vůni odhalíte polosuché minerální i ovocné tóny, vůni květin,

Více

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr.

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2014 Vinařská obec Velké Němčice, viniční trať Punty Ochutnejte kořenitý veltlínek, který

Více

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr.

180,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Strachotice,, viniční trať. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2014 Vinařská obec Velké Němčice, viniční trať Punty Ochutnejte kořenitý veltlínek, který

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. Chuť provází intenzívní plnost, chlebovost

Více

CHAMPAGNE & CRÉMANT & SEKT

CHAMPAGNE & CRÉMANT & SEKT CHAMPAGNE & CRÉMANT & SEKT Moravský sekt brut - Vinařství Šamšula Cena: 0,75l / 490, 90,-Kč 0,1l / 79,- Kč Odrůdy: Chardonnay a Pinot noir Sekt připravený klasickou metodou druhotným kvašením v lahvi s

Více

Ý L Í S T E K N V I N

Ý L Í S T E K N V I N L Í S T E K Ý V I N N ŠUMIVÁ VÍNA Hrabal Sekt Vinaøství Hrabal 0,75l 450,- Velice pøíjemný suchý sekt, vyrábìný klasickou metodou kvašení v láhvi (9mìsícù) Vyroben citlivou kupáží odrùd Ryzlik Rýnský,

Více

Ý L Í S T E K N V I N

Ý L Í S T E K N V I N L Í S T E K Ý V I N N ŠUMIVÁ VÍNA Hrabal Sekt Brut / Vinaøství Hrabal, Velké Bílovice 0,75l 450,- Velice pøíjemný suchý sekt, vyrábìný klasickou metodou kvašení v láhvi (9 mìsícù). Vyroben citlivou kupáží

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, Vinařství Mádl, podoblast velkopavlovická 330 Kč Víno je plné

Více

ce,, viniční trať U kapličky

ce,, viniční trať U kapličky Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2012 Vinařská obec Starovice, viniční trať Středohoří Suché Veltlínské zelené z Hustopečska

Více

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno

VINNÝ LIST KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: RESTAURANT KLOKO. Chardonnay - Lechovice. bílé víno, červené víno VINNÝ LIST RESTAURANT KLOKO LOKOČÍ KADOV ROZLÉVANÁ VÍNA 0,25L: Chardonnay - Lechovice Merlot 37,- Kč 37,- Kč bílé víno, červené víno ROČNÍKOVÁ VÍNA Z MORAVY 0,75L: Müller Thurgau, pozdní sběr 2012, Moravíno

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, suché Vinařství Mádl, podoblast mikulovská 330 Kč Víno je plné

Více

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé

ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC. BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené. Sauvignon. Rulandské šedé ČESKÁ REPUBLIKA/CZECH REPUBLIC BÍLÁ VÍNA/WHITE WINES Veltlínské zelené Vinařství Kořínek, Hnanice, kabinet /kabinett, suché/dry Barva je světle zelenkavá, chuť je lehčí až středně plná, velmi elegantní

Více

Vinařství Kraus Mělník

Vinařství Kraus Mělník Vinařství Kraus Mělník Mělnická vinařská podoblast 335ha, 42 vinařských obcí. Rulandské modré, jenž nechal dovézt Karel IV. z burgundské obce Chambertin je nejpůvodnější odrůdou této podoblasti. Vinařství

Více

CHAMPAGNE, CRÉMANT, CAVA & PROSECCO. Odrůdy: Viura, Xarel lo, Parellada 0,1l / 70,- 0,75 l / 420,- Prosecco DeGiusti orgoglio extra dry 0,75l / 590,-

CHAMPAGNE, CRÉMANT, CAVA & PROSECCO. Odrůdy: Viura, Xarel lo, Parellada 0,1l / 70,- 0,75 l / 420,- Prosecco DeGiusti orgoglio extra dry 0,75l / 590,- CHAMPAGNE, CRÉMANT, CAVA & PROSECCO Španělsko Cava Maditerrania Codorníu Odrůdy: Viura, Xarel lo, Parellada 0,1l / 70,- 0,75 l / 420,- Itálie Prosecco DeGiusti orgoglio extra dry 0,75l / 590,- Crémant

Více

SEZNAM vystavených vzorků

SEZNAM vystavených vzorků Bílé jakostní známkové víno - cuvée 1 Bitalovi Dobšice, V Zahradách 2015 2,75 2 Vinařství Devíno Chvalovice 2015 muškáty 1,90 ** 3 Ing. Miloš Kolář Dobšice, Pod Tratí 150 2015 2,75 4 Polončáková Renata

Více

Novosedelské sklepy open

Novosedelské sklepy open VINAŘSKÁ NOVOSEDLY Novosedelské sklepy open 18. června 2016 od 10 do 19 hodin Možnost využití kupónů k nákupu ochutnaných vín i v neděli od 9 do 12 hodin Na vaši návštěvu se těší novosedelští vinaři NSOpen-katalog-Mar16.indd

Více

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!!

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!! Vinařství U Mlýnků Dolní Dunajovice Veltlínské zelené 2011 225,- 176,- pozdní sběr, polosuché, Plotny - Dolní Dunajovice 13,3% alkoholu, zbytkový cukr 14 g/l, kyseliny 7,0 g/l Svěží a pepřnatě pikantní

Více

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur ,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur www.mountfield.cz www.mountfield.cz Mountfield a chilská vína! Vážená zákaznice, vážený zákazníku, milí přátelé, opravdu kvalitní

Více

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché

Víno bílé. Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Víno bílé Chardonnay 2015 pozdní sběr suché Díl u Včelína, výrazné aroma, tropické ovoce, hruškový kompot, jablečné pyré, hladké jemné víno. zbytkový cukr: 5,8 g/l obsah kyselin: 6,9 g/l Sauvignon 2015

Více

České pivo a jeho role v české gastronomii

České pivo a jeho role v české gastronomii České pivo a jeho role v české gastronomii Václav Berka Hotel Aquapalace Praha 17.4.2013 1 Před 170 lety se v Plzni zrodil první zlatý ležák plzeňského typu, který záhy začal napodobovat nejen zbytek Čech

Více

Vinný lístek ~ Wine List

Vinný lístek ~ Wine List Vinný lístek ~ Wine List Rozlévaná vína Wine per glass Šumivá vína / Sparkling wines Tanzberg sekt, Brut 0,1 l 140,- Kč 70% Ryzlink Vlašský, 30% Chardonnay, Tanzberg a.s., Česká republika Jean Pernet Champagne

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

Vína jakostní bílá. Chardonnay

Vína jakostní bílá. Chardonnay Vína jakostní bílá Chardonnay Suché Tato odrůda pochází z Francie a je oblíbená a rozšířená v celém světě. Světle zlatožlutá barva, výrazná ovocná vůně, plná, harmonicky vyrovnaná chuť tyto vlastnosti

Více

Vinařská oblast MORAVA

Vinařská oblast MORAVA Vítejte v mikroregionu Mikulovsko. V nejteplejší části České republiky se rozkládá kraj plný přírodních krás, cenných historických památek, živých tradic a pohostinných lidí. K toulkám po Mikulovsku neodmyslitelně

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ. CHAMPAGNE a SEKTY

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ. CHAMPAGNE a SEKTY Nacházíte se na krásném místě Českého ráje v obci s doloženou historií přes 1000 let, v tradičním objektu, který v letech 2009-2010 prošel kompletní citlivou rekonstrukcí s důrazem na zachování původního

Více

Zámek Zábřeh Ostrava & Weingut Kölbl seit 1660, Johanis & Margarit Kölbl, Rőschitz, Dolní Rakousko uvádějí Zámecké víno. MORAVÍNO a.s.

Zámek Zábřeh Ostrava & Weingut Kölbl seit 1660, Johanis & Margarit Kölbl, Rőschitz, Dolní Rakousko uvádějí Zámecké víno. MORAVÍNO a.s. Zámek Zábřeh Ostrava & Weingut Kölbl seit 1660, Johanis & Margarit Kölbl, Rőschitz, Dolní Rakousko uvádějí Zámecké víno karafa 0, 25 l/ 0, 5 l 39,-/ 78,- Veltlínské zelené 2008 Classic ( bílé/ white) Blau

Více

190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Vrbovec,, viniční trať Šác. 190,- Kč 0,75 ltr.

190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. 190,- Kč 0,75 ltr. Vinařská obec Vrbovec,, viniční trať Šác. 190,- Kč 0,75 ltr. Znovín Znojmo a..s..,, se sídlem v Šatově ROČNÍKOVÁ VÍNA JAKOSTNÍ BÍLÁ Veltlínské zelené odrůdové jakostní, ročník 2015 Vinařská obec Šatov, viniční trať Na vinici Veltlínské zelené z jižní části znojemské

Více

Vinný lístek. Uvedené ceny zahrnují DPH.

Vinný lístek. Uvedené ceny zahrnují DPH. Vinný lístek Bílá vína Argentina 0,15l / 0,75l SAN FELIPE CLASIC CHARDONNAY, RUTINI WINES, MENDOZA 2010 Svěží mladé víno žlutozelenkavé barvy s příjemným ovocným aroma. Víno je podávané v karafě. CANDELA

Více

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 600 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 600 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Šampaňské Champagne Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 600 Kč Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 800 Kč Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 900 Kč Šumivé víno Sparkling

Více

Vinařské oblasti. Na zdraví! Eva Svobodová, sommeliérka a nákupčí vína ČR

Vinařské oblasti. Na zdraví! Eva Svobodová, sommeliérka a nákupčí vína ČR Katalog vín Vážení zákazníci, milovníci vína, je mi velkým potěšením představit Vám nový katalog, kde naleznete průřez tím nejlepším, co můžete v našem sortimentu vín najít. A to od špičkových tuzemských

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

LIBANONSKÝ RESTAURANT EL EMIR

LIBANONSKÝ RESTAURANT EL EMIR LIBANONSKÝ RESTAURANT EL EMIR I KDYŽ SE V LIBANONU MLUVÍ ARABSKY, JE TATO MALÁ REPUBLIKA VE VÝCHODNÍM STŘEDOMOŘÍ DOMOVEM POTOMKŮ JINÝCH SLAVNÝCH OBCHODNÍKŮ - DNEŠNÍ LIBANONCI SE HRDĚ HLÁSÍ KE SVÝM FÉNICKÝM

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Bílá vína / White wine. Veltlínské Zelené. Sommelier select, Zámecké vinařství Bzenec, CZ. 0,2l 105 CZK

ROZLÉVANÁ VÍNA. Bílá vína / White wine. Veltlínské Zelené. Sommelier select, Zámecké vinařství Bzenec, CZ. 0,2l 105 CZK ROZLÉVANÁ VÍNA Bílá vína / White wine Veltlínské Zelené Sommelier select, Zámecké vinařství Bzenec, CZ 0,2l 105 CZK Sauvignon Touraine, Grand Cerf, France 0,2l 165 CZK Pinot Grigio Freiherr von Cazan,

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

BÍLÁ VÍNA WHITE WINES 0,75l

BÍLÁ VÍNA WHITE WINES 0,75l BÍLÁ VÍNA WHITE WINES 0,75l MORAVA/MORAVIA SUCHÉ/ DRY Rulandské Šedé, 2015, kabinet, vinařství Mádl, Velké Bílovice 390, Veltlínské Zelené, 2015, pozdní sběr, vinařství Vinofol, Novosedly 390, Ryzlink

Více

Vinný lístek ~ Wine List

Vinný lístek ~ Wine List Vinný lístek ~ Wine List Rozlévaná vína Wine per glass Šumivá vína / Sparkling wines Tanzberg sekt, Brut 0,1 l 140,- Kč 70% Ryzlink Vlašský, 30% Chardonnay, Tanzberg a.s., Česká republika Jean Pernet Champagne

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

Bohemia Sekt Prestige Brut 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 455,- Kč Bohemia Sekt Prestige Demi Sec 0,15 l 95,- Kč

Bohemia Sekt Prestige Brut 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 455,- Kč Bohemia Sekt Prestige Demi Sec 0,15 l 95,- Kč ŠUMIVÁ VÍNA SPARKLING WINES Bohemia Sekt Prestige Brut 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 455,- Kč Bohemia Sekt Prestige Demi Sec 0,15 l 95,- Kč 0,75 l 455,- Kč Bohemia Sekt Prestige Rosé Brut 0,15 l 85,- Kč 0,75 l

Více

Šampaňské Champagne. Sekty Sparling wines. Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 600 Kč. Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 600 Kč

Šampaňské Champagne. Sekty Sparling wines. Jean Pernet Champagne Tradition brut 0,75l 1 600 Kč. Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 600 Kč Šampaňské Champagne Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 600 Kč Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 600 Kč Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 500 Kč Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 500 Kč Sekty Sparling

Více

srdečné víno z Čejkovic

srdečné víno z Čejkovic srdečné víno z Čejkovic průvodce odrůdami ročníku 2011 srdečné víno z Čejkovic Vinařství Esterka založil Vít Esterka v roce 2006 v Čejkovicích na jižní Moravě. Čejkovice nabízí vinařům nejteplejší klima

Více

KOMPLETNÍ NABÍDKA VÍN 23/2016 prodejní ceny jsou platné od 1. 3. 2016. Vína jen do vyprodání zásob. Aktuální nabídka na www.znovin.

KOMPLETNÍ NABÍDKA VÍN 23/2016 prodejní ceny jsou platné od 1. 3. 2016. Vína jen do vyprodání zásob. Aktuální nabídka na www.znovin. KOMPLETNÍ NABÍDKA VÍN 23/2016 prodejní ceny jsou platné od 1. 3. 2016 Vína jen do vyprodání zásob. Aktuální nabídka na www.znovin.cz 1. ZÁKLADNÍ ŘADA VÍN NÁZEV VÝROBKU 0,75 l nevratná lahev 0,75 l nevratná

Více

GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ

GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ GASTRONOMIE PROFESIONÁLNĚ www.potravinydomu.cz 285,- 339,- 1 165,- výběr z nabídky Ceny jsou uvedeny v Kč vč. DPH za 1 ks, objednáte-li více lahví jednoho druhu, získáte slevu. Kompletní sortiment vína

Více

WINE. Červen 2015/6 89 Kč/3,99 EUR

WINE. Červen 2015/6 89 Kč/3,99 EUR WINE Degustation Červen 2015/6 89 Kč/3,99 EUR Zámecké GRAND vinařství Třebívlice T E T Rieslingy z Mosely S VOC Mikulov www.w-d.cz Murcia Za víny na jih Španělska ze sv ta vína Murcia Murcia je nejmenší

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

Státní zemědělský intervenční fond

Státní zemědělský intervenční fond TISKOVÁ ZPRÁVA Značka KLASA nabídne další kvalitní potraviny Praha, 26. 2. 2015 Ke konci minulého a začátkem letošního roku bylo značkou kvality KLASA oceněno 35 nových produktů. Do portfolia oceněných

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč!

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč! BÍLÁ VÍNA PÁLAVA 390 Kč Sladké bílé moravské víno s jedinečným ocáskem. Doporučujeme podávat jako aperitiv, k moučníkům a zmrzlině. DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée,

Více

BÍLÁ VÍNA WHITE WINES 0,75 L

BÍLÁ VÍNA WHITE WINES 0,75 L BÍLÁ VÍNA WHITE WINES 0,75 L MORAVA / MORAVIA SUCHÉ / DRY RULANDSKÉ ŠEDÉ 2014, kabinet, vinařství Mádl, Velké Bílovice 390,- VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 2013, pozdní sběr, vinařství Vinofol, Novosedly 390.- RYZLING

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

Dieta šetřící. Leidemanová Blanka Vrchní nutriční terapeut NEMOCNICE JIHLAVA

Dieta šetřící. Leidemanová Blanka Vrchní nutriční terapeut NEMOCNICE JIHLAVA Dieta šetřící Leidemanová Blanka Vrchní nutriční terapeut NEMOCNICE JIHLAVA Dietu podáváme: Při vředové chorobě žaludku a dvanáctníku v klidovém období při chronických chorobách jater po infarktu myokardu

Více

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ - BIO VÍNO suché Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina je výrazná,

Více

ROZLÉVANÉ VÍNO - WINE BY THE GLASS VÍNO BÍLÉ WHITE WINES

ROZLÉVANÉ VÍNO - WINE BY THE GLASS VÍNO BÍLÉ WHITE WINES ROZLÉVANÉ VÍNO - WINE BY THE GLASS PINOT GRIGIO GARGANEGA Monateo 0,15 59 Kč Veneto, Itálie RULANDSKÉ ŠEDÉ, CLASSIC, JAKOSTNÍ, SUCHÉ 0,15 69 Kč PINOT - CHARDONNAY, ZEMSKÉ, SUCHÉ 0,15 79 Kč SAUVIGNON BLANC

Více

Šampaňské / Champagne. Šumivé víno / Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 500 Kč 60,00

Šampaňské / Champagne. Šumivé víno / Sparkling wines. Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 500 Kč 60,00 Šampaňské / Champagne Jean Pernet Champagne Brut 0,75l 1 500 Kč 60,00 Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč 64,00 Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 800 Kč 72,00 Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 900 Kč

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC 0,75l 1 455 Kč Moët & Chandon Impérial Brut Moët & Chandon, Champagne 0,75l 2 455

Více

Medailová vína 2011-2013 Francie

Medailová vína 2011-2013 Francie Francie Thomas Barton Réserve Bordeaux Rouge AOC 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon Intenzivní, purpurově červená barva. Ve vůni exploze červených bobulí smíchaných s kořeněnými stopami (černý pepř) a

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

Fond mikroprojektů Sekundární produkty révy vinné- nové turistické lákadlo vinařských regionů

Fond mikroprojektů Sekundární produkty révy vinné- nové turistické lákadlo vinařských regionů Fond mikroprojektů Sekundární produkty révy vinné- nové turistické lákadlo vinařských regionů Spolufinancováno Evropskou uniíz Evropského fondu pro regionálnírozvoj Gemeinsam mehr erreichen. Společně dosáhneme

Více

Rozlévaná italská vína a 0,1l

Rozlévaná italská vína a 0,1l Vinný lístek restaurace Di Pietro Rozlévaná italská vína a 0,1l Chardonnay DOC Borgo Sagi (Tenuta Sant Anna) - barva vína je sytě zlatavá s výraznou jiskrou a zelenými odlesky, ve vůni bohaté tóny vyzrálého

Více

PŘEDKRMY ŘEDKRMY: Přejeme Vám dobrou chuť. Doba přípravy jídel je zhruba 45minut dle obsazenosti restaurace Poloviční porce je účtována 75% ceny

PŘEDKRMY ŘEDKRMY: Přejeme Vám dobrou chuť. Doba přípravy jídel je zhruba 45minut dle obsazenosti restaurace Poloviční porce je účtována 75% ceny PŘEDKRMY ŘEDKRMY: 100g Anglický roastbeef s cibulovou omáčkou 105,- (Šťavnatá, dorůžova propečená hovězí roštěná, nakládaná v drceném pepři, dijonské hořčici, citronové šťávě a koňaku podávaná s rozpečenou

Více

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená.

!!! Moravská vína bílá. Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Moravská vína bílá Víno je středně plné, harmonické s pikantní kyselinkou, barva světle žlutozelená. Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu. Chuť výrazně ovocitá, připomínající zralé kiwi. Květinová

Více

Navarre Vieille Réserve Grande Champagne

Navarre Vieille Réserve Grande Champagne COGNAC Cognac je brandy s minimálním obsahem alkoholu 40 %. Od počátku 16. století se vyrábí dvojitou destilací vína pocházejícího z přesně určených odrůd na území definovaném francouzskými zákony. Destilace

Více

Rulandské bílé. Rulandské bílé. 2011, pozdní sběr suché. srdečné víno z Čejkovic. Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr

Rulandské bílé. Rulandské bílé. 2011, pozdní sběr suché. srdečné víno z Čejkovic. Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr Rulandské bílé Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr Zlatožlutá barva s příjemnou ovocnou vůní tropického ovoce. V chuti je víno doprovázeno příjemnou kyselinkou a ovocnou dochutí. Víno je vhodné k

Více

Vítáme Vás v naší rodinné restauraci!

Vítáme Vás v naší rodinné restauraci! Vítáme Vás v naší rodinné restauraci! Vážení hosté, dovolujeme si Vám předložit náš jídelní a nápojový lístek, který odráží náš vřelý vztah k dobrému jídlu a vínu, které, jak doufáme, u nás naleznete a

Více

předkrmy polévky 129, Terinka z uzeného lososa 129, Roládka z kozího sýra 99, Kachní jatýrka Dýňové cappuccino s domácími grissinami 45,

předkrmy polévky 129, Terinka z uzeného lososa 129, Roládka z kozího sýra 99, Kachní jatýrka Dýňové cappuccino s domácími grissinami 45, předkrmy Terinka z uzeného lososa 50 g s koriandrovým gervais, bylinkové toasty 129, Roládka z kozího sýra 90 g v piniové krustě s olivovou tapenádou a pečenou červenou řepou 129, Kachní jatýrka 100 g

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Výjimečná královská káva Dallmayr. Pro výrobu této kávy jsou používány výhradně nejjemnější druhy káv z horských oblastí, nejlepších provincií světa. 1. Espresso malé, velké 32,-

Více

SOARE SEKT a.s. Sekty vyrobené metodou Charmat zastupují značky Mucha Sekt, Rossijskoe Igristoe.

SOARE SEKT a.s. Sekty vyrobené metodou Charmat zastupují značky Mucha Sekt, Rossijskoe Igristoe. SOARE SEKT a.s. SOARE SEKT a.s. - je druhé největší vinařské uskupení v České republice. Ve svém portfoliu má Soare sekt zastoupen kompletní vinařský sortiment tj. sekty, šumivá vína, tichá vína, šumivé

Více

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína

Rozlévaná bílá vína. Rozlévaná růžová vína. Rozlévaná červená vína Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25.125 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75..390 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč

Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Ryzlink Rýnský Vinařství Kamelot 0,25...95 Kč Suché jakostní víno Delicius 0,75...290 Kč bývá právem nazýván králem vín. Barva je světle zelenožlutá. Vůně a chuť je květnatá až ovocně

Více

Restaurace Na Svaté. Přejeme Vám dobrou chuť. Něco dobrého k pivu: Polévka: Předkrm: Ryby: 100g Domácí tlačenka s cibulí a octem 25,-

Restaurace Na Svaté. Přejeme Vám dobrou chuť. Něco dobrého k pivu: Polévka: Předkrm: Ryby: 100g Domácí tlačenka s cibulí a octem 25,- Něco dobrého k pivu: 100g Domácí tlačenka s cibulí a octem 25,- 1ks Škvarková pomazánka, chléb a cibulí 23,- 2ks Olomoucké tvarůžky na chlebu 35,- 100g Uzené maso podávané na prkénku, hořčice, křen, okurka,

Více

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparling wines. Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 500 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč

Šampaňské Champagne. Šumivé víno Sparling wines. Jean Pernet Champagne Tradition brut 0,75l 1 500 Kč. Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Šampaňské Champagne Jean Pernet Champagne "Tradition brut" 0,75l 1 500 Kč Moët & Chandon Brut Impérial 0,75l 1 600 Kč Pol Roger Brut Réserve 0,75l 1 800 Kč Lanson Rosé Label Brut 0,75l 1 900 Kč Šumivé

Více

Hotel Štekl, Bezručova 141, 373 41 Hluboká nad Vltavou Tel.: +420 387967491, Fax.: +420 387965943 Email: stekl@hotelstekl.cz, www.hotelstekl.

Hotel Štekl, Bezručova 141, 373 41 Hluboká nad Vltavou Tel.: +420 387967491, Fax.: +420 387965943 Email: stekl@hotelstekl.cz, www.hotelstekl. BUFETY Bufet č. 1-500 Kč /os. Vejce plněné šunkovou pěnou Závin z listového těsta plněný šunkou a sýrem Zeleninové crudité Variace listových salátů Česneková polévka s opečeným chlebem Vykostěné vepřové

Více

ŠUMIVÁ VÍNA SPARKLING WINES Kč

ŠUMIVÁ VÍNA SPARKLING WINES Kč ŠUMIVÁ VÍNA SPARKLING WINES Kč Sekty Bohemia sekt, brut, demi sec 360,- 13,30 Znovín classic sekt, brut, demi sec 360,- 13,30 Champagne Alfred Gratien Brut 1990,- 73,70 Moët & Chandon Brut 2500,- 92,60

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES

ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ & SEKTY CHAMPAGNE & SPARKLING WINES ŠAMPAŇSKÉ CHAMPAGNE Jean Pernet 0,75l 1 455 Kč Champagne "Tradition Brut" NV Champagne AOC Moët & Chandon Impérial Brut 0,75l 2 455 Kč Moët & Chandon, Champagne

Více

Chateau la Maroutine Blanc Bordeaux AOC (Francie) 2009 Suché víno světle žluté barvy ve vůni s jemnými stopy grapefruitu a citrusů.

Chateau la Maroutine Blanc Bordeaux AOC (Francie) 2009 Suché víno světle žluté barvy ve vůni s jemnými stopy grapefruitu a citrusů. Rozlévaná vína Šumivá vína (0,1l) Hrabal Sekt Vinařství Hrabal Velice příjemný suchý sekt, vyráběný klasickou metodou kvašení v láhvi (9 měsíců). Vyroben citlivou kupáží odrůd Ryzlik Rýnský, Ryzlink vlašský.

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

Cuvée Quatre Michlovský, Czech Cava Giró Ribot Rosado NV, Spain Champagne Blanc de Blancs Brut NV, Gonet Sulcova, France

Cuvée Quatre Michlovský, Czech Cava Giró Ribot Rosado NV, Spain Champagne Blanc de Blancs Brut NV, Gonet Sulcova, France ROZLÉVANÁ VÍNA WINES BY THE GLASS Šumivá vína / Sparkling wines Cuvée Quatre Michlovský, Czech Cava Giró Ribot Rosado NV, Spain Champagne Blanc de Blancs Brut NV, Gonet Sulcova, France 155,- Kč 155,- Kč

Více

Ceník cateringových coffee breaků, menu a galavečeří 2012

Ceník cateringových coffee breaků, menu a galavečeří 2012 Ceník cateringových coffee breaků, menu a galavečeří 2012 Coffee break I Coffee break II Coffee break III Coffee break IV Coffee break V Coffee break VI Coffee break VII Coffee break VIII Coffee break

Více

Chardonnay Grand Cuvée de la Chevaliére suché 130,-

Chardonnay Grand Cuvée de la Chevaliére suché 130,- rozlévaná VÍNA O,15 l ITÁLIE VENETO Sacchetto Sacchetto Prosecco Frizzante Colli Trevigiana DOC 110,- 0,2 L MORAVA Mikulovská podoblast Sauvignon Blanc / pozdní sběr polosuché 110,- Vinofol Novosedly 0,2

Více

ŠUMIVÁ VÍNA. Terrasso, Vinselekt Michlovský / 0,75 l Harmonické, lehké a svěží jemně šumivé polosuché víno doprovázené příjemnou kyselinou.

ŠUMIVÁ VÍNA. Terrasso, Vinselekt Michlovský / 0,75 l Harmonické, lehké a svěží jemně šumivé polosuché víno doprovázené příjemnou kyselinou. ŠUMIVÁ VÍNA Terrasso, Vinselekt Michlovský / 0,75 l Harmonické, lehké a svěží jemně šumivé polosuché víno doprovázené příjemnou kyselinou. 325 Kč Crémant de Vinselekt extra brut Cuvée Quatre / 0,75 l Sekt

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. I chuť provází intenzívní plnost,

Více

Šampaňské & šumivé víno Champagne & sparkling wine. Champagne & Prosecco. Šumivé víno / Sparkling wine. Česká republika / Czech Republic

Šampaňské & šumivé víno Champagne & sparkling wine. Champagne & Prosecco. Šumivé víno / Sparkling wine. Česká republika / Czech Republic Šampaňské & šumivé víno Champagne & sparkling wine Champagne & Prosecco Jean Pernet Champagne Tradition brut N/V Garbèl, Brut Prosecco Treviso Adriano Adami 1.600 CZK 890 CZK Šumivé víno / Sparkling wine

Více

Pol Roger Rich, Demi-Sec 1770,- Pol Roger Blanc de Blanc Vintage 2780,- Lanson Rosé Label Brut 1900,- Moët & Chandon Brut Imperial 1630,-

Pol Roger Rich, Demi-Sec 1770,- Pol Roger Blanc de Blanc Vintage 2780,- Lanson Rosé Label Brut 1900,- Moët & Chandon Brut Imperial 1630,- Šumivá vína 0,75l Francie Pol Roger, Champagne Pol Roger Rich, Demi-Sec Víno vyrobené ze všech tří povolených odrůd, v rovnoměrném poměru. Má žlutozlatou barvu a plynulé perlení. Sladká, elegantní, ale

Více

Bílá vína oblast Morava

Bílá vína oblast Morava Bílá vína oblast Morava Decentní muškátové aroma působí velice příjemným 0,75... dojmem. Chuť vína je ušlechtilá, svěží a nekomplikovaná. Mikrosvín Mikulov podoblast Znojemská SAUVIGNON (2006/7 pozdní

Více

BÍLÁ VÍNA. Ryzlink rýnský Vinařství Šamšula, podoblast Velkopavlovická; Pálava Vinařství Šamšula, podoblast Velkopavlovická;

BÍLÁ VÍNA. Ryzlink rýnský Vinařství Šamšula, podoblast Velkopavlovická; Pálava Vinařství Šamšula, podoblast Velkopavlovická; BÍLÁ VÍNA MORAVA Ryzlink rýnský Vinařství Šamšula, podoblast Velkopavlovická; Cena: 0,75l 459,- Kč / 1,5 dcl 94,- Kč Světlá barva lipového květu se zelenkavým závojem nás přivádí k silné vůni z dlouze

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

Svatba podle Vašich představ

Svatba podle Vašich představ Svatba podle Vašich představ SVATEBNÍ NABÍDKA SVATBA PODLE VAŠICH PŘEDSTAV Svatba je bezesporu výjimečnou životní událostí, kterou chce mít každý dle svých představ. Svoji polohou a romantickou atmosférou

Více

Velkoobchodní ceník moravských vín

Velkoobchodní ceník moravských vín Velkoobchodní ceník V naší nabídce naleznete vína z vinařství: Arte Vini str. 2 Vinařství Arte Vini vyrábí vysoce kvalitní vína v Novém Šaldorfu nedaleko Znojma. V sortimentu naleznete suchá bílá a červená

Více

22, 90 11, 90 6, 50 5, 90 3, 90 6, 90 29, 90. 2015* * Kardinál šunka NABÍDKA PLATÍ VE DNECH 18. 11. - 20. 11. 18.11. - 28.11.

22, 90 11, 90 6, 50 5, 90 3, 90 6, 90 29, 90. 2015* * Kardinál šunka NABÍDKA PLATÍ VE DNECH 18. 11. - 20. 11. 18.11. - 28.11. 18.11. - 28.11. 2015* * Kardinál šunka standard Croissant se sýrem 50 g Delegát světlé výčepní pivo 1,5 l 11, 90 1 kg = 119,- Kč rozpečeno pouze v prodejnách vybavených vlastní pecí 6, 50 1 kg = 130,-

Více

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965

Vinný lístek Wine List Wein Karte. U Královny Elišky. Brno ZALOŽENO 1965 U Královny Elišky ZALOŽENO 1965 Brno Vinný lístek Wine List Wein Karte Mendlovo náměstí 959/1b 603 00 Brno tel. 543 212 578 e-mail: info@ukralovnyelisky.cz www.ukralovnyelisky.cz Setkání historie se současností

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více