. Zateplení bvtového domu ř n 1,\Q/'l7. ul. Havířská, Duchcov, změna Zl : Město Duchcov : P-Ol/08/2012 : Seznam dokumentace - změna Zl

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ". Zateplení bvtového domu ř n 1,\Q/'l7. ul. Havířská, Duchcov, změna Zl : Město Duchcov : P-Ol/08/2012 : Seznam dokumentace - změna Zl"

Transkript

1 název dokumentace investor označení dokumentace název dokumentu. Zateplení bvtového domu ř n 1,\Q/'l7 -."". "'" - 1U',J. v,..,... v.va.a..a "".r.a.-.i.." --, ul. Havířská, Duchcov, změna Zl : Město Duchcov : P-Ol/08/2012 : Seznam dokumentace - změna Zl Seznam dokumentace A B F Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva Dokumentace objektů 1.1 Architektonické a stavebně technické řešení 1.l.l Č.V. lzl Technická zpráva - změna Zl l. l. 2 Výkresová část 3Z1 Pohled čelní, nový stav M 1:100 7Z1 Výpis výrobků Rozpočtová část Výkaz výměr Zl Rozpočet Zl- jen paré 1-2

2 I název dokumentace. "'''''''t'''''''''' Zatenlení.U,J"" hvtovaho ""......, domu V"''-A ř"'.... rp 1"9rn...,,.., ul. Havířská, Duchcov, změna Zl investor : Město Duchcov označeni dokumentace : P-Ol108/2012 název dokumentu : Průvodní zpráva, změna Zl Obsah: OZD. a) b) c) d) e) f) g) h) i) popis Identifikační údaje Údaje o dosavadním využití pozemku Údaje o provedených průzkumech a napojení na dopravní a technickou infrastrukturu Informace o splnění požadavků dotčených orgánů Informace o dodrženi obecných požadavků na výstavbu Údaje o splnění podmínek územního rozhodnutí Věcné a časové vazby stavby Předpokládaná lhůta výstavby Statistické údaje a orientační cena stavby / vypracoval: Baštová Jitka zodpovědný projektant: Ing. Eva Golasovská datum : 08/2012 Strana 1 (celkem 3)

3 Změna projel to é dokum ntace je zpra o ána z dů odu zá azného tanoviska ta ebního úřadu Duchcov z s odvoláním na stanovisko PÚ ÚOP Ústí n. L. z , kde stavební úřad stanovil, že původně navržené zateplení uličního průčelí je nepřípustné a rovněž osazení oken v uliční fasádě bude ponecháno ve stávajícím místě osazení, což je v líci fasády. Z tohoto důvodu nebudou splněny předepsané hodnoty tepelněteehniekých vlastností čelní fasády dané předpisy a normami. a) Identifikační údaje identifikace stavby Zateplení bytového domu č.p. 159/32, ul. Havířská, Duchcov, změna Zl stavebník Město Duchcov Správa majetku města Duchova Míru 12/ Duchcov zodpovědný projektant Ing. Eva Golasovská Potěminova 1274/ Teplice autorizace pozemní stavby č vypracoval označení dokumentace Jitka Baštová Slovenská Teplice P-01l08/2012 základní charakteristika stavby Jedná se o částečné zateplení a opravu fasády bytového domu a o výměnu stávajících oken, vstupních a balkonových dveří. b) Údaje o dosavadním využití pozemku ejedná se zásah do pozemku, bytový důmje na parcele 557, k.ú. Duchcov. c) Údaje o provedených průzkumech a napojení na dopravní a technickou infrastrukturu Nevyžaduje napojení na technickou infrastrukturu nebude prováděno. Průzkumy nebyly provedeny. d) Informace o splnění požadavků dotčených orgánů Vyjádření dotčených orgánů nebylo požadováno a bude přiloženo k žádosti o stavební povolení. e) Informace o dodržení obecných požadavků na vý tavbu Stavba je navržena v souladu s obecnými požadavky na výstavbu f) Údaje o splnění podmínek územního rozhodnutí Jedná se o stavební úpravy (zateplení dvorní fasády a štítů, oprava čelní fasády bez zateplení výměnu oken) v bytovém domě, nevyžaduje územní rozhodnutí. a g) Věcné a ča o é vazb sta by Stavba nevyžaduje žádné podmiňující investice ani jiná opatření. h) Předpokládaná lhůta vý tavby Předpokládá se dokončení stavby nejpozději v r Strana 2 (celkem 3)

4 i) Statistické údaje a orientační cena sta by Jedná se o zateplení cca 400 m2 fasády a o osazení 41 ks oken a 2 ks nových vstupních dveří a 1 ks balkonových dveří. Orientační cena stavby: cca 2.100,- tis Kč bez DPH. Strana 3 (celkem 3)

5 název dokumentace : Zateplení bytového domu č.p, 159/32, I ul. Havířská, Duchcov, změna Zl investor : Město Duchcov označení dokumentace : P-Ol108/2012 název dokumentu : Souhrnná technická zpráva, změna Zl Obsah: OZD. l popis Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení Mechanická odolnost a stabilita Požární bezpečnost Hygiena, ochrana zdraví a životního proetředí Bezpečnost při užívání Ochrana proti hluku Úspora energie a ochrana tepla Řešení přístupu a užíváni stavby osobami s omezenou schopností pohybu a orientace Ochrana stavby před škodlivými vlivy vnějšího prostředí Ochrana obyvatelstva Inženýrské stavby (objekty) Výrobní a nevýrobní technologická zařízení staveb vypracoval : BaŠ10vá Jitka / zodpovědný projektant: Ing. Eva Golasovská datum : 08/2012 Strana 1 (celkem 3)

6 Změna projektové dokumentace je zpracována z důvodu závazného stanoviska stavebního úřadu Duchcov z s odvoláním na stanovisko NPÚ ÚOP Ústí n. L. z , kde stavební úřad stanovil, že původně navršené zateplení uličuiho průčelí je nepřípustné a rovněž osazení oken v uliční fasádě bude ponecháno ve stávajícím místě osazení, což je v líci fasády. Z tohoto důvodu nebudou splněny předepsané hodnoty tepelnětechnických vlastností čelní fasády dané předpisy a normami. 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení a) Zhodnocení staveniště Jedná se o stavební úpravy a sice o zateplení fasády bytového domu, kromě čelní fasády, která bude pouze opravena, výměnu oken a o výměnu balkonových a vstupních dveří. Bytový dům není podsklepen a má 2 nadzemní podlaží a půdu. Nejedná se o zásah do pozemku, bytový dům je na parcele 557, k.ú. Duchcov. b) Urbanistické a architektonické řešení stavby Jedná se o stavební úpravy, budou osazena nová dřevěná okna s izolačním dvojsklem a nové vstupní dřevěné dveře částečně zasklené a nové balkonové dveře na balkon rovněž s izolačním dvojsklem a provedeno zateplení fasády bytového domu, kromě uliční fasády. S ohledem na energetický štítek obálky budovy a respektování předpisů o úspoře energie musí být zateplena také podlaha půdy a podlahy v bytech v přízemí. Dále viz výkresová část. c) Technické řešení Jedná se o zateplení dvorní fasády a štítů certifikovaným zateplovacím systémem ETICS fasádním polystyrenem tloušťky ISO mm, čelní fasáda vč. říms bude pouze opravena omítka, přeštukováno a proveden fasádní nátěr. Zateplení bude ukončeno pod podstřešní římsou. Budou vyměněna všechna okna ve dvorní fasádě, většina oken v čelní fasádě (kromě schodiště) byla nedávno vyměněna a budou ponechána a pouze opravena a natřena, okna ve schodišti uliční fasády budou vyměněna a osazena do líce fasády. Do okenního otvoru v bytech uliční fasády bude dle posouzení ing. KuncIa z 06/2011 osazeno jedno jednoduché okno cca 10 cm od vnitřního líce stěny. Bude zateplena podlaha půdy a podlahy bytů v přízemí. Dále viz výkresová část a technická zpráva. d) Napojení stavby na technickou a dopravní infrastrukturu Bude zachováno stávající. e) Řešení technické a dopravní infrastruktury Bude zachováno stávající. 1) Vliv stavby na životní prostředí a řešení jeho ochrany Realizace stavby bude mít dočasný negativní vliv na okolí předpokládanou zvýšenou hlučností a prašnosti. Tento vliv však bude trvat pouze po dobu prováděni hlavních stavebních prací. g) Řešení bezbariérového užívání navazujících veřejně přístupn r ch ploch ení řešeno, jedná se o stavební úpravy stávajícího domu. b) Průzkumy a měření Nebyly prováděny průzkumy. i) Údaje o podkladech pro ení zapotřebí. r ěení sta by Strana 2 (celkem 3)

7 j) Členění stavby na jednotlivé objekty Stavba není členěna na objekty. k) Vliv stavby na okolí Stavba nemá žádný negativní vliv na okolí I) Způsob zajištění ochrany zdraví a bezpečnosti pracovníků Pro přípravu a vlastní provádění stavby je nutné dodržovat zejména ustanovení zákona č.262/2006 sb. (zákoník práce - část pátá), zákona Č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci a nařízení vlády Č. 591/2006 Sb. (O bližších minimálních požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništích). 2. Mechanická odolnost a stabilita Nejedná se o zásah do nosných konstrukcí. 3. Požární bezpečnost Je řešeno v samostatném požárně bezpečnostním řešení, které bude respektováno. 4. Hygiena, ochrana zdraví a životního prostředí Stavební úpravy (zateplení a výměna oken a dveří) nemají žádný vliv na hygienu, ochranu zdraví a životního prostředí. 5. Bezpečnost při užívání Jedná se o běžné užívání bytového domu. 6. Ochrana proti hluku Při užívání stavby nedochází k nadměrnému hluku. 7. Úspora energie a ochrana tepla Jedná se o zateplení obálky domu a výměnu oken a vstupnich dveří - je posouzeno v samostatné části PD - energetický štítek obálky budovy. Jedná se o výměnu oken a dveří za nové s izolačními dvojskly, která budou splňovat doporučenou hodnotu součinitele prostupu tepla DV <=1,2 W/(m2K). Z důvodu stanoviska Památkového ústavu a Stavebního úřadu Duchcov nebude zateplena čelní fasáda a tím nebudou zcela respektovány předpisy o úspoře energie. 8. Řešení přístupu a užívání stavby osobami s omezenou schopností pohybu a orientace Není řešeno, jedná se o stavební úpravy stávajícího bytového domu. 9. Ochrana stavby před škodlivými vlivy vnějšího prostředí Stavba je ve městě Duchcov, v jeho zastavěné části a tudíž se nepředpokládají škodlivé vlivy vnějšího prostředí. 10. Ochrana obyvatelstva Stavební úpravy neohrožují obyvatelstvo. 11. Inženýrské objekty Součástí stavby nejsou žádné inženýrské objekty a stavby aru napojení na stávající sítě a komunikace. Bude zachováno stávající. 12. Výrobní a nevýrobní technologická zařízení staveb Ve stavbě se nevyskytují. Strana 3 (celkem 3)

8 I název dokumentace : Zateplení bytového domu č.p. 159/32, ul. Havířská, Duchcov, změna Zl investor : Město Duchcov označení dokumentace : P-Ol108/2012 název dokumentu : Technická zpráva, změna Zl označení dokumentu : I Z I Obsah projektu název/popis poč.str. Č.v. F - architektonické a stavební řešeni lzl Technická zpráva, změna Zl 4 3Z1 Pohled čelní, nový stav Ml: 100, změna Zl 1 7Z1 Výpis výrobků, změna Zl 3 vypracoval: BaŠ10vá Jitka X- zodpovědný projektant: Ing. Eva Golasovská datum : 08/2012 / Strana 1 (celkem 4 )

9 Změna projektové dokumentace je zpracována z důvodu závazného stanoviska stavebního úřadu Duchcov z s odvoláním na stanovisko NPÚ ÚOP Ústí n. L. z , kde stavební úřad tano '1, že pů odně na ržené zateplení uličního průčelí je nepřípustné a rovněž osazení oken v uliční fasádě bude ponecháno ve stávajícím místě osazení, což je v líci fasády. Z tohoto důvodu nebudou splněny předepsané hodnoty tepelnětechnických vlastností čelní fasády dané předpisy a normami. 1. Charakteristika stavby Záměrem investora je provést stavební úpravy a sice zateplení fasády bytového domu, výměnu oken s částečným použitím stávajících dřevěných oken po jejich vybourání, výměnu balkonových a vstupních dveří. Nepodařilo se dohledat dokumentaci původního nebo stávajícího stavu domu a bylo provedeno zaměření a samostatná projektová dokumentace současného stávajícího stavu (v ). Bytový dům není podsklepen a má 2 nadzemní podlaží a půdu, obvodové zdivo je cíhelné, na kamenné podezdívce, ve štítu smíšené. Konstrukci zastřešení tvoří dřevěný krov s krytinou taškovou (z 90. let) na laťování. Stropy nad přízemím tvoří klenby, nad patrem dřevěný trámový strop. Nejedná se o zásah do pozemku, bytový dům je na parcele 557, k.ú. Duchcov. Budou osazena nová dřevěná okna s izolačním dvojsklem ve dvorní fasádě a v uliční fasádě budou v bytech ponechána stávající dřevěná okna, která jsou zřejmě z období po roce 2000 a budou doplněna vnitřními jednoduchými okny cca 10 cm od vnitřního líce stěny, ve schodišti budou osazena nová okna do líce fasády dle stanoviska NPÚ a stavebního úřadu, V bytě do dvora v patře v sousedství požární zbrojnice, byla již provedena částečná výměna za nová okna nedávno, a není třeba je znovu měnit (3 ks oken v pokojích a kuchyni) je však třeba osadit nové balkonové dveře na balkon rovněž s izolačním dvojsklem. Dále je třeba vyměnit 2 ks vstupních dveří za dřevěné částečně prosklené. Bude provedeno zateplení fasády bytového domu. S ohledem na energetický štítek obálky budovy a respektování předpisů o úspoře energie musí být zateplena také podlaha půdy a podlahy bytů v přízemí. Dále viz výkresová část. Pro přípravu a provádění stavby je nutné kromě této projektové dokumentace mít projekt zaměření objektu zpracovaný v 04/2012, který obsahuje rozměry a k6ty a původní projektovou dokumentaci označeni 01105/2012 z , která platí, kromě nových zpráv a výkresů označených jako změna Zl. 2. Technické řešení Jedná se o zatepleni dvorní fasády a štítů certifikovaným zateplovacím systémem ETICS fasádním polystyrenem tloušťky 150 mm, uliční fasáda vč. říms nebude zateplována a bude pouze zednicky a štukatérsky opravena, přeštukována a natřena fasádním nátěrem s dobrou paropropustnosti, rovněž zdobný štít v úrovni půdy nad schodištěm bude zednicky a štukatérsky opraven bez zateplení. Zateplení bude ukončeno pod podstřešní římsou. Budou vyměněna všechna okna kromě 3 ks v patře dvora Osou již nová) a kromě oken bytů v čelní fasádě, která budou ponechána, zrepasována, natřena a doplněna vnitřním jednoduchým dřevěným čtyřkřídlovým oknem otevíravým a vyklápěcím osazeným 10 cm za vnitřní líc stěny, vstupní a balkonové dveře budou rovněž vyměněny a sklobetonová okna budou nahrazena také dřevěnými otevíratelnými s izolačním dvojsklem. Bude zateplena podlaha půdy a podlahy bytů v přízemí. Ve štítových bytech do ulice směrem k sousednímu bytovému domu je značná vlhkost a výskyt plísní. S ohledem na štít, kde prakticky z důvodu malé odstupové vzdálenosti sousedního domu je fasáda stále stíněna, je nutno provést další opatření a sice odvětrat podlahy v přízemí do protilehlých fasád a tedy provést nové podlahy bytů vč. zateplení a rovněž provést drenáže podél objektu. Dále viz výkresová část. a) Bourací.práce Provede se otlučení vnějších uvolněných a nepevných omítek pod zateplení v rozsahu cca 10% fasáda nad soklem, sokl a přístavek WC bude otlučen ze 100 % uliční fasáda nad soklem bude otlučena pro opravu omítek v rozsahu do 30 %. Provede se plošné vyrovnání zdiva cca 80 % (sokl + přístavek). Na půdě se demontují veškeré dřevěné laťkové příčky. Dále se vybourají veškeré venkovní výplně otvoru (okna, dveře, sklobetony), kromě oken bytů v čelní fasádě, která se ponechají. V přístavku WC pod úrovní podlahy přízemí se vybourají původní zazděné otvory, vyčistí se prostor a osadí se mřížky Strana 2 (celkem 4)

10 k trvalému odvětrání prostoru pod úrovní přízemí, aby zmizela vlhkost. Demontují se veškeré klempířské výrobky na fasádě mimo žlabů (zateplení bude pod římsu), hromosvod na fasádě, krytina v pruhu podél štítů. Podél čelní fasády a štítu se provede odříznutí a vybourání zpevněných povrchů (asfalt, beton).kolem celého domu se vykope se rýha min. Š. 400 mm a hl. 500 mm k provedení drenáže a k ochraně a odvětráni nopovou fólií drenáž se napojí do stávající dešťové kanalizace. Rovněž veškeré svody dešťové vody se napojí přes nové lapače střešních splavenin do stávající dešťové kanalizace. Demontují se výdechové mřížky gamat a od turbo kotlů. Provede se vybourání podlah bytů v přízemi v rozsahu dle výkresové dokumentace. Čidlo požární signalizace umístěné u vstupu do domu si zástupci hasičského sboru buď upraví, nebo přemístí na objekt požární zbrojnice. Investor zajístí projednání se zástupci hasičů. b) Úpravy povrchů t podlahy Po vybourání a osazení oken a dveří se provede úprava ostění vnitřní omítkou. Opraví se otlučené omítky fasády. Provede se plošné vyrovnání zdiva cca 80 % (sokl + přístavek). Uliční fasáda nebude dle stanoviska NPÚ a Stavebního úřadu Duchcov zateplována, provede se oprava stávajících omítek nad soklem do 30 %, celá se přeštukuje a opatří fasádním paropropustným nátěrem v barvě dle výkresové části. Zateplení obvodových zdí dvora a štítů se provede certifikovaným zateplovacím systémem ETICS v tl. ] 50 mm z fasádního polystyrenu. Kolem výdechů z gamat a turbokotlů budou jako izolant použity desky z minerální nebo skelné vaty v ploše 600í600 mm. Vnější ostění otvorů bude zatepleno na zdivo v tl, 30 mm. Kolem otvoru bude zateplení tl. 150 mm sešikmeno pod úhlem 45 z důvodu osvětlení. Zateplení bude ukončeno pod podstřešní římsou. Vrclmí vrstvu zateplení bude tvořit vnější tenkovrstvá probarvená omítka jako součást zateplovacího systému. Zateplení soklu kromě uliční fasády se rovněž provede certifikovaným zateplovacím systémem ETlCS v ti. 150 mm z fasádního polystyrenu do úrovně 250 mm nad terén. Sokl tím bude opět předsazen. Vnější tenkovrstvá omítka soklu bude provedena z marrnolitu. Sokl uliční fasády nebude zateplován, omítka se ze 100 % opraví a opatří vnější tenkovrstvou omítkou rovněž z marmolitu. Zateplení podlahy půdy bude provedeno deskami Isover VNI v ti. 160 mm s partotěsnou zábranou, s překrytím PE fólií a s pochůznou podlahou z OSB desek nebo prken na dřevěný rošt. Podklad pod tepelnou izolaci se místně upraví dorovnáním stávající dlažby z půdovek, Podlahy bytů v přízemí po vybourání stávajících podlah a provedení ošetření zbývajících konstrukcí proti plísni, houbě a hnilobě např. Bochemitem QB budou vybudovány nové odvětrané a zateplené podlahy dle výkresu Č. 6. Zateplení štítů směrem k sousednímu domu i nad střechou požární zbrojnice se rovněž provede certifikovaným zateplovacím systémem ETICS v ti. 150 mm z fasádního polystyrenu až ke střeše. Tím je nutno rozebrat a znovu položit a doplnit krytinu a provést nové oplechování (závětrná lišta) - platí i u přístavku Wc. Lehkou konstrukci zastřešení balkonu je nutno upravit dle zateplení. Ve styku zateplení se střechou požární zbrojnice dojde k úpravě a doplnění oplechování mezi objekty. Barevné řešení zateplení a opravy omítek domu v odstínech okru je dáno výkresy pohledů a bude upřesněno při výběru barev dle vzorníků a vzorků s investorem. c) Drenáže Kolem domu bude drenáž z plastové drenážní trubky DN 100 mm s geotxtilií s napojením do stávající dešťové kanalizace a odvětráním nopovou fólií v pruhu 500 mm ukončenou lištou pod zakládací lištou zateplení soklu. Po zásypu a zhutnění se provede okapový chodník v šířce 400 mm z kačírku se sadovým obrubníkem. d) Kk.mpířské konstnlkce Veškeré klempířské prvky budou ze zinkotitanového plechu, to je oplechování závětrné lišty štítů a parapety oken. Střešní svody budou demontován, po zateplení znovu namontovány a upraveno koleno pod střechou a u nových lapačů střešních splavenin, které je nutno doplnit a napojit. Ve styku zatepleni se střechou požární zbrojnice dojde k úpravě a doplnění oplechování mezí objekty. Schodišťová okna budou osazena do líce uliční fasády a budou tudíž bez parapetů, Strana 3 (celkem 4)

11 e) YýpJJlěoJYOfP. Do otvorů po vybouraných oknech a dveřích se osadí nová dřevěná okna a dveře die výkresové části a tabulky výrobků. Většina oken čelní fasády (kromě schodiště) bude ponechána repasována a natřena, doplní se jednoduché vnitřní otevíravé a sklápěcí dřevěné okno cca 10 cm za vnitřní líc stěny. Jedná se o výměnu oken a dveří za nové s izolačními dvojskly, která budou splňovat doporučenou hodnotu součinitele prostupu tepla UV <=1 2 W/(m2K), veškerá okna budou provedena s mikroventilací. f) Zámrn.ti:MkQmlOJ..kte Stávající trubky pro výdech gamat a turbokotlů se demontují a osadí se nové prodlužené a rovněž se osadí nové mřížky na výdechy. Konstrukce lehkého zastřešení balkonu a zábradlí se přizpůsobí navrženému zateplení. Pod přistavkem WC budou obnoveny otvory pro odvětrání a osazeny ventilační mřížky dle tabulky výrobků. Rovněž do čelní a dvorní fasády se osadí mřížky průměru 100 mm pro odvětrání podlah bytů. g) lo..dlaby. Na zateplené podlaze půdy deskami Isover UNl ti. 160 mm s překrytím PE fólií se provede podlaha z OSB desek nebo prken na dřevěný rošt. V bytech přízemí budou provedeny nové podlahy s nášlapnou vrstvou z PVC viz v.č.ó. h) MalbY- Provedou se nové malby vnitřních ostění po bourání a osazení oken a nové malby bytů v přízemí. i) Nátěry Provedou se nátěry zdiva kolem vybouraných podlah bytů v přízemí Bochemitem QB. Po vybourání stávajících podlah se rovněž ošetří podloží nových podlah. Ponechaná okna bytů z čelní fasády domu se po repasi opět ošetří kvalitním nátěrem v barvě bílé. j) Hromosvo_d Provede se zpětná montáž hromosvodu na fasádě vč. revize. Dále viz výkresová část. Budou splněny podmínky požárně bezpečnostního řešew., Strana 4 (celkem 4)

12 Výpis výrobků - Zateplení bytového domu Havířská č.p.159/32, Duchcov, změna Z1 Poz. Tvar Popis Pfizemi Patro Celkem 1 Okno dřevěné stávajícr čtyfkhdlové otevrravé 1050/1800 mm vč.rámu, zrepasovat a natřít ks ') K prosklené stávajícim ízolač.dvojsklem, barva bílá z vnltfnrho líce dodat a osaditjeitě jedno jednoduché dfevěné okno cca 100 mm od vnltřnlho líce stěny <, 'Ý - vnitmi parapety plastové nebo dřevotfiska, barva bílá / <, - přesné zaměfenl okna provede zhotovitel na stavbě 2 Okno dfevěné čtyfkffdlové otevlravé a Iklápěcí 950/1800 mm vč.rámu a mikroventllace ks '); prosklené izolač.dvojsklem mm K sklo U=1.1 W/m2K, U pro celé okno=1,2 W/m2K, barva okna bllá. <, - vč. kompletního kováni. - bude provedeno vybouráni sláv. oken - venkovnl parapet ZnTi r.š. do 400 V.. vnitml parapety plastové nebo dřevotřlska, barva bllá - přesné zaměřeni okna provede zhotovitel na stavbě 3 Okno stávajlcl čtyfkřidlové 950/ zůstane, nevybouratlll 3 3 ks '>K <,,/ -, / prosklené izolač.dvojsklem - venkovnl parapet ZnTi r.š Okno dřevěné jednokřidlové 500/600 mm vč.rámu oteviravé a sklápěcl ks prosklené izolač.dvojsklem mm, s mikroventilacl sklo k=1.1 W/m2K, k pro celé okno=1,2 W/m2K, barva okna bllá - bude provedeno vybouráni sláv. oken - odvod vody na venkovnl parapel - venkovnl parapet nový titanzinek r.š. do 400 mm - vnitmi parapety plastové nebo dřevofříska, barva bflá - přesné zaměřeni okna provede zhotovilel na stavbě Stránka 1 z 3

13 Výpis výrobků - Zateplení bytového domu Havířská č.p.159/32. Duchcov. změna Z1 Poz. Tvar Popis Pflzeml Patro Celkem 5 Plastová ventilačnl mfižka s pevnými žaluziemi pruměr 100 mm ks 6 Okno dřevěné Jednokřidlové mm vf.rámu otevlravé a sklápěcí 1 1 ks prosklené izolač.dvojsklem mm, s mikroventilacl sklo k=1.1 W/m2K, k pro celé okno=1,2 W/m2K, barva okna bllá - bude provedeno vybourání sláv. oken - odvod vody na venkovnl parapel - venkovnl parapet nový titanzinek r.š. do 400 mm - vnit1n1parapety plastové nebo dřevotřlska, barva bílá - přesné zaměření okna provede zhotovitel na stavbě 7 Okno dřevěné dvoukřidlové oteviravé a sklápěcl 800/1050 mm vě.rámu a mlkroventilace 1 1 ks prosklené izolač.dvojsklem mm / sklo U=1.1 W/m2K, U pro celé okno=1,2 W/m2K. barva okna bílá, \ - vč. kompletnlho kováni - bude provedeno vybouráni stáv, sklobetonového okna - venkovní parapet ZnTi r.š. do vnřni parapety plastové nebo dřevofřlska, barva bllá - přesné zaměření okna provede zhotovitel na stavbě 8 Okno dřevěné dvoukřldlové otevrravé a sklápěci 1000/1400 mm vě.ramu a mlkroventilace 1 1 ks V prosklené izolač.dvojsklern mm sklo U=1.1 W/m2K, U pro celé okno=1,2 W/m2K, barva okna bílá - VČ.kompletnlho kováni - bude provedeno vybouráni stáv. sklobetonového okna - venkovni parapet ln Ti r.š. do vnit1ni parapety plastové nebo dřevoíříska, barva bllá - přesné zaměření okna provede zhotovitel na stavbě 9 Okno dřevěné dvoukřidlové oteviravé a sklápěci 1000/600 mm vč.rámu a mikroventilace 1 1 ks prosklené izolač.dvojsklem mm sklo U=1.1 W/m2K, U pro celé okno=1,2 W/m2K, barva okna bllá - vč. kompletnlho kováni - bude provedeno vybouráni stáv. okna - venkovnl parapet ZnTi r.š. do přesné zaměřeni okna provede zhotovitel na stavbě Stránka 2 z 3

14 Výpis výrobků - Zateplení bytového domu Havířská č.p.159/32. Duchcov. změna Z1 Poz.1 Tvar -10 I Thl. B l ] Okno dfevěné čtyfkffdlové otevlravé a sklápěcí mm vě.rámu a mlkroventilace prosklené izolač.dvojsklem mm sklo U=1.1 W/m2K, U pro celé okno=1,2 W/m2K, barva okna bílá - vč. kompletniho kování - bude provedeno vybourání stáv. okna - osadit do líce fasády - vnřni parapety plastové nebo dřevotřlska, barva bllá - přesné zaměřeni okna provede zhotovitel na stavbě Okno dfevěné Jednokfidlové 550/950 mm vč.rámu oteviravé a sklápěcl prosklené izolač.dvojsklem mm, s mikroventilacl sklo k=1.1 W/m2K, k pro celé okno=1,2 W/m2K, barva okna blili - bude provedeno vybouráni stáv. oken - odvod vody na venkovní parapet - osadit do IIce fasády - přesné zaměřeni okna provede zhotovitel na stavbě Dveře dřevěné vchodové 900/1970 vč. rámu, otevlravé, z 1/3 prosklené prosklené izolač.dvojsklem mm sklo k=1.1 W/m2K, k pro celé dveře=t.ž W/m2K, barva bllá - vč. kompletního kování - bude provedeno vybouráni stáv. zárubni - bude osazeno do stávajiclho otvoru bez překladu - přesné zaměřeni dveri provede zhotovitel na stavbě Dveře dřevěné balkonové vč. rámu, otevlravé, prosklené prosklené izolač.dvojsklem mm sklo k=1.1 W/m2K, k pro celé dveře=1,2 W/m2K, barva bllá - vč. kompletnlho kováni - bude provedeno vybouráni stáv. zárubni - bude osazeno do stávajiclho otvoru bez překladu - přesné zaměřeni dveri provede zhotovite! na stavbě Větrací mřlžka plastová s pevnými žaluziemi vč. rámu Popis Pflzemll Patro Celkem 1 ks 2 ks 2 ks 1 ks 3 ks č.v.7 Z1 Stránka 3 z 3 '""'" ". ":-.-":>

15 POHLED ČELNÍ, ZMĚNA Zl 1 1 ',< I ± 'HH nn '... Z S :,:.,/_:,.,-:'.:T,-":';"";.!''.,400, POZNÁMKA.,.- -,.:... "'" ',:: -, " '," '.-,. :.7;':<:::,;:.)'",:,.:':'?::.t:,::';';:.;:7'<::':::::": ČELNI FASÁDA NEBUDE ZATEPLENA, BUDE PROVEDENA OPRAVA STAVAJIcIcH OMtrEK OK, P/'{ETUKovANI CELÉ PLOCHY A FASADNI PAROPROPUSTNÝ NÁTR ve. AIMS, BARVA HLAVNI PLOCHY SVTLÝ OKR. BARVA AIMS TMAVÝ OKR POOS-mENI AIMSA BILA, PORTÁL U HLAVNlHO VSTUPU A ZOO8NÝ FASÁDNI PRVEK T1TU NAD VSTUPEM BUDOU V BARvt TMAWl OKR, ALE ROl/NU BEZ ZATEPLENI, OMITKA OPRAVENA, P/'{EŠTUKOVÁNO, FASADNI NATtR DÁLE JE NUTNO PROVST ZATEPLENI PODLAHY PŮDY DESKAMIISOVER UNI V TL 160 MM S PAROTSNOU ZÁBRANOU A S P/'{EKRYT1M FÓUI S POCHůZNou PODLAHOU ZOSB DESEK NA ROST, ROVNU ZATEPLENI PODLAHY BYTŮ V paizemi POLYSTYRENEM V TL. 100 MM, TAM JE TA POTAEBA S OHLEDEM NA VÝSKYTVLHKOSn A MNI PROI/ST oovmani PODLAH 00 PROTILEHLÝCH @ BARVA SVJ:.Tl Ý OKR BEZ ZATEPLENI BARVA TMAv1 OKR BEZ ZATEPLENI BARVA BILA (PODSTm:NI MSA) BARVA TMAVÝ OKR OMITKOVINA MARMOlIT (SOKL Y) + NopovA FÓLIE V PRUHU SOO MM POD TERÉN INVESTOR: MJ:.STO DUCHCOV ZMĚNA Z1 MJ:..:1:100 ZODP.PROJ.: ING. GOl.ASOvsKA VYPRACOVAL: BASTovA / MlsTO: DUCHCOV KRAJ: ÚSTECKÝ STAVBA: ZATEPLENI BYTOVÉHO DOMU HAVIsKA Č.P.159/32 DATUM: DUCHCOV, ZMJ:.NA Z1 STUPEŇ: NÁlEV VÝKR.: POHLED ČELNI NOVÝ STAV Č.V.: 3Z1

: Město Duchcov. Seznam dokumentace

: Město Duchcov. Seznam dokumentace název dokumentace : Zateplení bytového domu č.p. 159/32, ul. Havířská, Duchcov investor : Město Duchcov označení dokumentace : P-Ol105/2012 název dokumentu : Seznam dokumentace Seznam dokumentace A B C

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 2. Mechanická odolnost a stabilita 3. Požární bezpečnost 4. Hygiena, ochrana zdraví a životního prostředí

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 2. Mechanická odolnost a stabilita 3. Požární bezpečnost 4. Hygiena, ochrana zdraví a životního prostředí

Více

Identifikační údaje. Identifikační údaje stavby. místo stavby. Identifikační údaje investora. Identifikační údaje zpracovatele projektu

Identifikační údaje. Identifikační údaje stavby. místo stavby. Identifikační údaje investora. Identifikační údaje zpracovatele projektu Technická zpráva 1 Identifikační údaje Identifikační údaje stavby Úpravy objektu občanské vybavenosti č.p.4 Husova 4 289 07 Libice nad Cidlinou místo stavby st.p.51 k.ú. Libice nad Cidlinou Identifikační

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Účel objektu. 2. Charakteristika stavby. Obecní úřad a základní škola praktická

TECHNICKÁ ZPRÁVA. 1. Účel objektu. 2. Charakteristika stavby. Obecní úřad a základní škola praktická TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Účel objektu Obecní úřad a základní škola praktická 2. Charakteristika stavby Objekt obecního domu a základní školy praktické má tři nadzemní podlaží + podstřešní (půdní) prostor a

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Výměna oken, vstupních dveří ul. Chelčického č.p. 691/8, Ostrava-Moravská Ostrava DSP B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA H projektová dokumentace dle 2 vyhl. 499/2006 E 7542/13 1. Urbanistické, architektonické

Více

: Město Duchcov. Obsah:

: Město Duchcov. Obsah: název dokumentace : Zateplení bytového domu č.p. 921/15, ul. Svatopluka Čecha, Duchcov investor : Město Duchcov označení dokumentace : P-O1/02/2012 název dokumentu : Průvodní zpráva Obsah: ozn. a) b) c)

Více

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Název stavby: Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Investor: Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor Projektant: Graphic PRO s.r.o. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Vypracoval:

Více

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Popis stavby Budova dílny a garáží obecního úřadu je jednopodlažní nepodsklepená budova obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou. Přístup do objektu je možný celkem pěti

Více

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560 ZODP. PROJEKTANT PROJEKTANT VYPRACOVAL DATUM: ŘÍJEN 2014 ING. JOSEF ŠKODA ING. MICHAL ŠKODA MIROSLAV ŠRŮTEK FORMÁT: 7x A4 STUPEŇ P.D. : DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY KRAJ: KRÁLOVÉHRADECKÝ INVESTOR:

Více

ZATEPLENÍ OBJEKTU ZÁKLADNÍ ŠKOLY HLAVNÍ BUDOVA ŠKOLY

ZATEPLENÍ OBJEKTU ZÁKLADNÍ ŠKOLY HLAVNÍ BUDOVA ŠKOLY ZATEPLENÍ OBJEKTU ZÁKLADNÍ ŠKOLY HLAVNÍ BUDOVA ŠKOLY NA PARC. Č. 1/1 V POŘÍČANECH D. 1. 1. a - T EC H N I C K Á Z PR ÁVA 1 Stavba: zateplení objektu základní školy v Poříčanech hlavní budova školy Místo:

Více

F. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ. Zakázkové číslo : S 03/14

F. TECHNICKÁ ZPRÁVA. Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ. Zakázkové číslo : S 03/14 F. TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : REKONSTRUKCE ZŠ DUBÍ II, Dlouhá č.p. 167, DUBÍ Zakázkové číslo : S 03/14 Investor : Město Dubí, Ruská 264/128, Dubí 417 01 Stupeň : PROJEKT STAVBY 1.1. Architektonické a stavebně

Více

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné

Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Stavební úpravy obvodového pláště a střechy, mateřská škola v ulici A. Dvořáka, Hostinné SOUHRNNÉ ŘEŠENÍ STAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA POŽÁRNÍ

Více

Technická zpráva. ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ

Technická zpráva. ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ Technická zpráva Všeobecně Název stavby : Místo stavby : ZATEPLENÍ OBJEKTU MŠ a OÚ MŠ Přílepy, Přílepy č.p.4, 769 01 Holešov parcela číslo 25 k.ú. Přílepy Okres : Kroměříž Kraj : Zlínský Investor : Obec

Více

D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA D.1.1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 ÚČEL OBJEKTU Zpracovaná projektová dokumentace k žádosti o stavební povolení řeší stavební úpravy stávajícího objektu MŠ v obci Hrabyně - zateplení střešního pláště a fasády,

Více

NÁZEV STAVBY: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBJEKTU PRO VYTVOŘENÍ SÍDLA FIRMY

NÁZEV STAVBY: STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBJEKTU PRO VYTVOŘENÍ SÍDLA FIRMY P R O J E K Č N Í K A N C E L Á Ř I N G. P A V E L Š E D I V Ý A N T. D V O Ř Á K A 8 9, 6 7 5 7 1 N Á M Ě Š Ť N A D O S L A V O U e - m a i l : s e d i v y. p a v e l @ s e z n a m. c z t e l. 5 6 8 6

Více

1 DPS-2012 020-F01.1/1

1 DPS-2012 020-F01.1/1 Technická zpráva stavební část SO 01- REKONSTRUKCE A ÚPRAVA STÁV. OBJEKTU Akce : Vybudování přístupové komunikace a parkovacích stání k turistickým cílům v DZP Velehrad Zakázkové číslo : 2012 018 - DPS

Více

B. S O U H R N N Á T E C H N I C K Á Z P R Á V A

B. S O U H R N N Á T E C H N I C K Á Z P R Á V A B. S O U H R N N Á T E C H N I C K Á Z P R Á V A B1. URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ B1.a ZHODNOCENÍ STAVENIŠTĚ, U ZMĚNY DOKONČENÉ STAVBY TÉŽ VYHODNOCENÍ SOUČASNÉHO STAVU KONSTRUKCÍ;

Více

Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva 1 Obsah: A. Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje stavby a stavebníka A.2 Základní údaje A.2.1 A.2.2 A.2.3 A.2.4 Základní údaje charakterizující stavbu a její

Více

OBSAH. Ing. Pavel Šimon, Ph.D., Pod Holým vrchem 314, 470 01 Česká Lípa, IČ: 64042502, DIČ: 172-7006252319

OBSAH. Ing. Pavel Šimon, Ph.D., Pod Holým vrchem 314, 470 01 Česká Lípa, IČ: 64042502, DIČ: 172-7006252319 Stavba: Akce: Místo stavby: Zadavatel: Stupeň PD: Bytový dům Zateplení obvodových stěn a podhledu stropu nad průjezdem p.p.č. 2995, Kozákova 681/7, 470 01 Česká Lípa Česká Lípa (561380), část obce Česká

Více

A. Průvodní zpráva. B. Souhrnná technická zpráva

A. Průvodní zpráva. B. Souhrnná technická zpráva Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY PODIA Investor : MĚSTYS SVITÁVKA, HYBEŠOVA 166 679 32 SVITÁVKA Projektant : ATL projekt s.r.o. ing. Jaroslav Chloupek, Česká 11, 679 61 Letovice ČKAIT - 1001709 Zakázka číslo : 17-2014

Více

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO

OBSAH CIVIL ENGINEERING DESIGN STUDIO OBSAH obsah... 1 1) identifikační údaje stavby... 2 2) základní údaje charakterizující stavbu a její budoucí provoz... 3 3) stavebně technické řešení... 3 3.1 Přípravné práce... 3 3.2 Bourací práce...

Více

D.1.1.1. Technická zpráva

D.1.1.1. Technická zpráva STAVBA: Rekonstrukce budovy C sídlo ÚP Brno, Příkop 11, Brno List č. 1 D.1.1.1. Technická zpráva Obsah: D.1.1.1.1. Účel objektu D.1.1.1.2. Zásady architektonického, funkčního, dispozičního a výtvarného

Více

Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz

Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz Náměstí Dr. Josefa Theurera 203, 261 01 Příbram II tel.fax 318 628 077, mob. 603 825 940, e-mail: atelier@aspira.cz Zodp. projektant : Ing. Čestmír Kabátník datum : únor 2013 Vypracoval: atelier ASPIRA

Více

Stavba neklade žádné požadavky na urbanistické a architektonické řešení jedná se zateplení fasády bytových domů.

Stavba neklade žádné požadavky na urbanistické a architektonické řešení jedná se zateplení fasády bytových domů. A. STAVEBNÍ OBJEKT A.1. Architektonické stavebně technické řešení Stavba : Mezi Trhy 1, 3, 5, 7 + Horní nám. 50 (zateplení) Investor : Statutární město Opava Horní náměstí 69, 746 26 Opava Uživatel : Statutární

Více

D.1.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA

D.1.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA Dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení dle přílohy č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. D.1.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY: ZATEPLENÍ OBECNÍHO ÚŘADU V KOŠICÍCH U SOBĚSLAVI

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880.

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Jana Zrzavého 2880. Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ČÁSTI

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ČÁSTI Ing. Milan Bicera, autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ČKAIT:0101781 IČ:71785671 STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU na p. č. 92/8, k.

Více

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2

ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 ateliér BOŘKE HK, Gočárova 504, 500 02 Hradec Králové 2 F1 Pozemní (stavební) objekty: Stavební část 1 - Technická zpráva 2 - Půdorys přízemí - stávající stav + bourací práce 3 - Přízemí - fotodokumentace

Více

A/Průvodní zpráva Vypracoval : Ing. Josef Mareš

A/Průvodní zpráva Vypracoval : Ing. Josef Mareš Zakázka : Kulturní zařízení K Vidouli 727 Zateplení střech a osazení zateplených oken Stupeň : DPP-JP Zakázkové číslo : 6/2014 Datum :7.2014 A/Průvodní zpráva Vypracoval : Ing. Josef Mareš a/identifikace

Více

A1.1-1 Technická zpráva

A1.1-1 Technická zpráva A1.1-1 Technická zpráva Identifikační údaje stavby Název stavby: Místo stavby: Břeclav, p.č. st. 4456 Katastrální území: Kraj/okres: Druh stavby: Stavebník: Zhotovitel stavby: Nemocnice Břeclav Rekonstrukce

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům č.p. 511, Skalice u České Lípy

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům č.p. 511, Skalice u České Lípy Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům č.p. 511, Skalice u České Lípy Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených v tomto poptávkovém

Více

Obsah: 01 Technická zpráva. 02 Půdorys 1.PP. 03 Půdorys 1.NP. 04 Půdorys 2.NP. 05 Půdorys 3.NP. 06 Půdorys 4.NP. 07 Půdorys 5.NP. 08 Půdorys střechy

Obsah: 01 Technická zpráva. 02 Půdorys 1.PP. 03 Půdorys 1.NP. 04 Půdorys 2.NP. 05 Půdorys 3.NP. 06 Půdorys 4.NP. 07 Půdorys 5.NP. 08 Půdorys střechy Obsah: 01 Technická zpráva 02 Půdorys 1.PP 03 Půdorys 1.NP 04 Půdorys 2.NP 05 Půdorys 3.NP 06 Půdorys 4.NP 07 Půdorys 5.NP 08 Půdorys střechy 09 Řez A - A 10 Pohledy na fasády 11 Výpis PSV - plastové výrobky

Více

Architektonicko-stavební řešení. Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny. Záhoří č.p. 86, 387 34 Záboří

Architektonicko-stavební řešení. Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny. Záhoří č.p. 86, 387 34 Záboří D.1.1.a Architektonicko-stavební řešení Objekt SO-03_Sportovní hala Technická zpráva Projekt stavby: Místo stavby: Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny Základní škola Záboří Záhoří č.p. 86, 387

Více

Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice TECHNICKÁ ZPRÁVA. na depozitář Krajské knihovny v Pardubicích XI.2012 3110-12-097

Rekonstrukce bývalého objektu č.2 SOU Ohrazenice TECHNICKÁ ZPRÁVA. na depozitář Krajské knihovny v Pardubicích XI.2012 3110-12-097 VYPRACOVAL: ZODP. PROJEKTANT: KONTROLOVAL: Radek Tušil Ing. Pavel Janda Ing. M. Procházka KRAJ: Pardubický INVESTOR: OBEC: Pardubice Krajská knihovna v Pardubicích PO Pk, Pernštýnské náměstí 77, Pce 53094

Více

Technická zpráva stavební část

Technická zpráva stavební část Technická zpráva stavební část Dokumentace pro výběr zhotovitele a realizaci stavby Zateplení objektu Mateřské školy v Luční ulici Chrastava Investor Vypracoval : Město Chrastava : Jiří Schneider a) Účel

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST

TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST Snížení energetické náročnosti - Zdravotní středisko, Bystřice Výhrada k projektové dokumentaci pro provedení stavby: Vzhledem ke skutečnosti, že v průběhu zpracování projektové

Více

D.1.1 Architektonické a stavebně technické řešení. Technická zpráva. Obsah:

D.1.1 Architektonické a stavebně technické řešení. Technická zpráva. Obsah: D.1.1 Architektonické a stavebně technické řešení Technická zpráva Obsah: a) Všeobecně... 1 b) Zásady architektonického, funkčního, dispozičního a výtvarného řešení a řešení vegetačních úprav okolí objektu,

Více

Akce : Stavební úpravy ZŠ Školní 20 - Šenov u Nového Jičína

Akce : Stavební úpravy ZŠ Školní 20 - Šenov u Nového Jičína Projekční kancelář : Ing. Mojmír Janů Školní 562, 742 42 Šenov u Nového Jičína Mobil: 606 905 005 e-mail: j.projekt@seznam.cz _ A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Stavební úpravy ZŠ

Více

ČÁST D- TECHNICKÁ ZPRÁVA ARCHITEKTONICKO-STAVEBNÍ ČÁST

ČÁST D- TECHNICKÁ ZPRÁVA ARCHITEKTONICKO-STAVEBNÍ ČÁST ČÁST D- TECHNICKÁ ZPRÁVA ARCHITEKTONICKO-STAVEBNÍ ČÁST Název akce : Stavební úpravy objektu bazénu výměna oken Fáze : Dokumentace pro vydání stavebního povolení v rozpracovanosti dokumentace pro provádění

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA A.1. Identifikace stavby DOKUMENTACE STAVEBNÍCH ÚPRAV A.1.1 Údaje o stavbě - název stavby : Rekonstrukce fasády Krušnohorská č.p.203 Umístění stavby : pozemky st.p.č.53/1

Více

D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah:

D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: D.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Účel objektu 2. Zásady architektonického, funkčního a dispozičního řešení 3. Kapacitní bilance prostorů, orientace na světové strany, denní osvětlení, oslunění 4. Technické

Více

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace. D.1.1 Architektonicko stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace. D.1.1 Architektonicko stavební řešení TECHNICKÁ ZPRÁVA ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace Název zakázky: Zateplení sportovní haly, Petřivalského 3 v Přerově Název dokumentace Zodpovědný projektant Ing. Volek Petr D.1.1 Architektonicko

Více

BUDOVY MŠ ZAHRADNÍ 739 MĚSTO CHODOV

BUDOVY MŠ ZAHRADNÍ 739 MĚSTO CHODOV Abras projektový ateliér s.r.o. Dvorská 28, 678 01 Blansko tel. 516 417531-2, fax 516 417 531 IČO 60751151 e-mail: abras@abras.cz http://www.abras.cz SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY MŠ ZAHRADNÍ 739

Více

ZPRÁVA. Ing. Radek Novák

ZPRÁVA. Ing. Radek Novák D.1.1.A TECHNICKÁ ZPRÁVA Oprava hydroizolace spodní stavbyy bytového domu v ulici ŠKOLNÍ 669, Neratovice Odpovědný projektant: Ing. Radek Novák. Hlavní inženýr projektu: Ing. Arch Zdeněk Parduba. Profirevit

Více

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby)

PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) Ing. Miroslav Sekanina Zakázkové číslo: S-07/2013 projekční a inženýrská kancelář Počet listů: 7 Soukenická 2156, Uherský Brod PROJEKT STAVBY (Dokumentace pro provedení stavby) F. DOKUMENTACE OBJEKTŮ 1.

Více

S T A V E B N Í Ú P R A V Y

S T A V E B N Í Ú P R A V Y 1 Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Okresní stavební bytové družstvo, Barvířská 738, Česká Lípa. A. Průvodní zpráva. S T A V E B N Í Ú P R A V Y ROZŠÍŘENÍ LÁVEK U ZADNÍCH VCHODŮ DO DOMU Č.P. 2658

Více

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY DLE PŘÍLOHY Č.2 K VYHLÁŠCE Č. 499/2006 SB.

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY DLE PŘÍLOHY Č.2 K VYHLÁŠCE Č. 499/2006 SB. DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY DLE PŘÍLOHY Č.2 K VYHLÁŠCE Č. 499/2006 SB. A. Pozemní stavební objekty B. Inženýrské objekty C. Provozní soubory a) Identifikace stavby Název stavby : Kulturní dům Práče,

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j PPR-26528-17/ČJ-2014-990656 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Praha 26. listopadu 2014 Počet listů:

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA POŽÁRNÍ OCHRANY Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY POLIKLINIKY LÍŠEŇ na ul. Horníkova 34 v Brně - Líšni PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Investor: Statutární město

Více

ZUBNÍ ORDINACE PŘEDKLÁŠTĚŘÍ

ZUBNÍ ORDINACE PŘEDKLÁŠTĚŘÍ 1 ZUBNÍ ORDINACE PŘEDKLÁŠTĚŘÍ k.ú. Předklášteří, parc. č. 157 Obec Předklášteří 2 A. Úvodní údaje Identifikační údaje o žadateli a zpracovateli dokumentace, označení stavby a pozemku 1. Název stavby: Zubní

Více

REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC TECHNICKÁ ZPRÁVA

REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC TECHNICKÁ ZPRÁVA REALIZACE ENERGETICKO-ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ NA OBJEKTU MŠ OBCE HERÁLEC STRANA 1 Ved. projektant: Ing. LEOŠ POHANKA IP IZOLACE POLNÁ, Zodp. projektant: Ing. TOMÁŠ POHANKA Vypracoval: Ing. RADKA MATOUŠKOVÁ

Více

Střední škola dopravy, obchodu a služeb nám. Klášterní 127, 672 01 Moravský Krumlov ZATEPLENÍ BUDOV SŠDOS KRUMLOVSKÁ 25, IVANČICE

Střední škola dopravy, obchodu a služeb nám. Klášterní 127, 672 01 Moravský Krumlov ZATEPLENÍ BUDOV SŠDOS KRUMLOVSKÁ 25, IVANČICE - 1 - STAVOPROJEKT 2000, spol. s r.o., projektová a inženýrská organizace, nám.armády 1215/10, 669 02 Znojmo tel. 515224829, e-mail: stavoprojekt2000-st@cbox.cz Střední škola dopravy, obchodu a služeb

Více

C. TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST

C. TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST Correct BC, s.r.o., Elišky Krásnohorské 1339/15, 400 01 Ústí nad Labem IČO: 250 285 88, DIČ: CZ250 285 88 Bankovní spojení: : Raiffeisenbank, a.s., pobočka Ústí n.l., č.ú.: 104 700 2980 / 5500 Tel/Fax.:

Více

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou

Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ. Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou Akce : STAVEBNÍ ÚPRAVY WC V KULTURNÍM DOMĚ Místo stavby : Libice nad Cidlinou čp.35, poz.18/1 Investor : Obec Libice nad Cidlinou, Husova 4, 289 07 Libice nad Cidlinou Stupeň : Projektová dokumentace Z.č.

Více

Obecní úřad (dům č.p. 128), Roztoky u Křivoklátu návrh odborné údržby objektu

Obecní úřad (dům č.p. 128), Roztoky u Křivoklátu návrh odborné údržby objektu Obecní úřad (dům č.p. 128), Roztoky u Křivoklátu návrh odborné údržby objektu Realizace: červen 2012 Společnost MILOTA Kladno spol. s r.o. je projekční a inženýrská společnost, která vznikla v roce 1993.

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY ČSN 730802 nevýrobní provozy ČSN 730834 změna staveb skupiny I VYPRACOVAL: KONTROLOVAL: Klicperova 1541 539 01 Hlinsko Ing. Jiří Sokol Milan Netolický www.sonetbuilding.cz

Více

ÚSPORY ENERGIE VE VEŘEJNÝCH BUDOVÁCH ZŠ JIŘÍHO Z PODĚBRAD 3109 AKTUALIZACE 2012 F.1.3. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ

ÚSPORY ENERGIE VE VEŘEJNÝCH BUDOVÁCH ZŠ JIŘÍHO Z PODĚBRAD 3109 AKTUALIZACE 2012 F.1.3. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ ÚSPORY ENERGIE VE VEŘEJNÝCH BUDOVÁCH ZŠ JIŘÍHO Z PODĚBRAD 3109 AKTUALIZACE 2012 dokumentace pro stavební povolení dle Vyhlášky č. 499/2006 Sb. F.1.3. POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ Zhotovitel: Investor: PROFSTAV,

Více

BUDOVY ZŠ NEJDECKÁ 254 MĚSTO CHODOV

BUDOVY ZŠ NEJDECKÁ 254 MĚSTO CHODOV projektový ateliér s.r.o. Dvorská 28, 678 01 Blansko tel. 516 417531-2, fax 516 417 531 IČO 60751151 e-mail: abras@abras.cz http://www.abras.cz SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY ZŠ NEJDECKÁ 254 MĚSTO

Více

Výzva k podání nabídky na zateplení zadního průčelí domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská 2560

Výzva k podání nabídky na zateplení zadního průčelí domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská 2560 Výzva k podání nabídky na zateplení zadního průčelí domu OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská 2560 Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

A / PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: 1. Základní údaje o stavbě: Místo stavby : k. ú. Ostrava, parc. č. 123/1

A / PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifikační údaje: 1. Základní údaje o stavbě: Místo stavby : k. ú. Ostrava, parc. č. 123/1 A / PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje: Název stavby : Bytový (Rodinný) dům Místo stavby : k. ú. Ostrava, parc. č. 123/1 Okres Charakter stavby Účel stavby : Ostrava : Novostavba (Rekonstrukce) : Stavba

Více

DOKUMENTACE OBJEKTU D.1.2

DOKUMENTACE OBJEKTU D.1.2 ČÁST: D DOKUMENTACE OBJEKTU D.1.2 ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ŘEŠENÍ D.1.2.a TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU SK VIKTORIE OŘECH Zbuzanská 180, 252 25, Ořech 05/2013 A07513-1 - Dokumentace je zpracována

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky ZLEPŠENÍ TEPELNĚ TECHNICKÝCH VLASTNOSTÍ OBVODOVÝCH KONSTRUKCÍ BUDOVY STŘEDNÍ

Více

D Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení

D Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení STAVBA: MÍSTO STAVBY : OBJEDNATEL : STAVEBNÍK: Zateplení a výměna výplní otvorů k.ú. Dolní Kralovice, parcela č. 351, 353 a 383 st. Agro Dolní Kralovice s.r.o., Č.p. 16, 257 68 Dolní Kralovice Agro Dolní

Více

F.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

F.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA F.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah Obsah... 1 A. ÚČEL OBJEKTU... 3 B. ZÁSADY ARCHITEKTONICKÉHO, FUNKČNÍHO, DISPOZIČNÍHO A VÝTVARNÉHO ŘEŠENÍ A ŘEŠENÍ VEGETAČNÍCH ÚPRAV OKOLÍ OBJEKTU, VČETNĚ ŘEŠENÍ PŘÍSTUPU A

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM ! INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK PRO ÚČAST VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA ZHOTOVITELE STAVBY Stavební úpravy objektu čp. 62 Klokočná - II.etapa ( REKONSTRUKCE ) V Klokočné dne 1.6.2016 OBSAH:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Zateplení budovy MěÚ Národní třída č.25, Hodonín (UŽŠÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Zateplení budovy

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah:

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Efektivní financování úspor energie. Obsah: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: 1. Identifikace stavby 2. Stavební pozemek 3. Provedené průzkumy 4. Požadavky dotčených orgánů 5. Splnění obecných požadavků na výstavbu 6. Splnění podmínek územního plánování

Více

B. TECHNICKÁ ZPRÁVA A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ČÁST. Identifikační údaje stavby. Dvoupodlažní rodinný dům o jedné bytové jednotce

B. TECHNICKÁ ZPRÁVA A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA ARCHITEKTONICKO STAVEBNÍ ČÁST. Identifikační údaje stavby. Dvoupodlažní rodinný dům o jedné bytové jednotce Identifikační údaje stavby Stavba : A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Dvoupodlažní rodinný dům o jedné bytové jednotce Místo stavby: Obec Vrané nad Vltavou, okres Praha západ Kraj Středočeský B. TECHNICKÁ ZPRÁVA ARCHITEKTONICKO

Více

F. DOKUMENTACE STAVBY - TECHNICKÁ ZPRÁVA

F. DOKUMENTACE STAVBY - TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Sanace bytu č.1, Malšovice čp.13 st.p.č.9/1, k.ú. Malšovice Investor : Obec Malšovice, Malšovice 16, 405 02, Děčín2 Arch. č. : 1445-/13 F. DOKUMENTACE STAVBY - TECHNICKÁ ZPRÁVA Děčín, březen 2013

Více

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona.

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. VÝZVA k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu 2. kategorie zadávanou v souladu s 6 ZVZ a v souladu se Závaznými

Více

Dodatečné zateplení objektů Mateřské školy Školní 518, Klášterec nad Ohří

Dodatečné zateplení objektů Mateřské školy Školní 518, Klášterec nad Ohří Dodatečné zateplení objektů Mateřské školy Školní 518, Klášterec nad Ohří D-1.1.a - TECHNICKÁ ZPRÁVA Pro provedení stavby a) Identifikace stavby Investor stavby: Město Klášterec nad Ohří Místo stavby:

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA. Březinova 779/6, Opava-Předměstí

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA. Březinova 779/6, Opava-Předměstí PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY REKONSTRUKCE OBJEKTU ZEMSKÉHO ARCHIVU V OPAVĚ UL. BŘEZINOVA Březinova 779/6, Opava-Předměstí D.1.1 Architektonicko stavební řešení D.1.1.a) TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa ve Cvikově, ulice Sídliště 561-564

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa ve Cvikově, ulice Sídliště 561-564 Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa ve Cvikově, ulice Sídliště 561-564 OSBD Česká Lípa plánuje v letošním roce zateplení včetně vyzdění MIV a výměny předložených schodišť

Více

ing. Vladimíra Pokorná

ing. Vladimíra Pokorná Autor: Vedoucí projektant: ing. Vladimíra Pokorná Investor: Město Frýdlant nad Ostravicí Náměstí č.p. 3, Frýdlant n. O. HIP: ing. Vladimíra Pokorná Vypracoval: Silvie Uhrová Místo: k.ú. Frýdlant nad Ostravicí,

Více

A.5 Členění na objekty a technická a technologická zařízení není

A.5 Členění na objekty a technická a technologická zařízení není A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě stavba dispoziční úprava šaten v 1.n.p. místo stavby 1.n.p. v budově č.p.375, ulice Pastýřská, Liberec předmět dokumentace DPS A.1.2 Údaje

Více

PODKLAD PRO VÝBĚR PROJEKTANT:

PODKLAD PRO VÝBĚR PROJEKTANT: PODKLAD PRO VÝBĚR PROJEKTANTA REKONSTRUKCE STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU V BRANDÝSE NAD LABEM STARÉ BOLESLAVI VSTUPNÍ BYTY UMÍSTĚNÍ STAVBY: Brandýs nad Labem, Pod Hrádkem, č.p. 191 INVESTOR: PROJEKTANT: Město

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST

TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST Stavba: Stavebník: Rodinný dům RD19z Plutos stavba na parc. 647/30 a 647/74, k.ú. Sluštice novostavba Rudolf Neumann a Jana Neumannová, Konstantinova 34, Praha 4 - Chodov,

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU MŠ SLUNEČNÁ V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 883 v k.ú. Železný Brod B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A PROVEDENÍ STAVBY Investor:

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Výměna výplní otvorů v SV stěně objektu ÚZSVM, Rudoleckého 21, Znojmo. Vypracoval: ing. Daniel Malina

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Výměna výplní otvorů v SV stěně objektu ÚZSVM, Rudoleckého 21, Znojmo. Vypracoval: ing. Daniel Malina TECHNICKÁ ZPRÁVA Výměna výplní otvorů v SV stěně objektu ÚZSVM, Rudoleckého 21, Znojmo Vypracoval: ing. Daniel Malina Datum: XII/ 2012 1 1. Identifikační údaje stavby a investora Název stavby: Zřízení

Více

PROJEKT PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

PROJEKT PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKT PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI Hasičské zbrojnice ve Stěžírkách, čp. 85 OBSAH: A B C D E PRŮVODNÍ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA SITUAČNÍ VÝKRESY C 01 C 02 SITACE ŠIRŠÍCH

Více

AXIOM engineering s.r.o. projekce, energetické audity, dotační poradenství Pernerova 168, Pardubice 530 02 Tel: +420 466 818 530 PRŮVODNÍ ZPRÁVA

AXIOM engineering s.r.o. projekce, energetické audity, dotační poradenství Pernerova 168, Pardubice 530 02 Tel: +420 466 818 530 PRŮVODNÍ ZPRÁVA AXIOM engineering s.r.o. projekce, energetické audity, dotační poradenství Pernerova 168, Pardubice 530 02 Tel: +420 466 818 530 PRŮVODNÍ ZPRÁVA ÚSPORY ENERGIÍ ZATEPLENÍ OBECNÍHO ÚŘADU PROVÁDĚCÍ PROJEKTOVÁ

Více

Technická zpráva. Zateplení základní školy. Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 6/2014 Stupeň: SP

Technická zpráva. Zateplení základní školy. Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 6/2014 Stupeň: SP Technická zpráva Akce: Zateplení základní školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 6/2014 Stupeň: SP 1) Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení a/ Účel

Více

OPRAVA ROZVODŮ ZTI A STAVEBNÍ ÚPRAVY KUCHYNĚ V AREÁLU VV PRAHA PANKRÁC V PRAZE 4

OPRAVA ROZVODŮ ZTI A STAVEBNÍ ÚPRAVY KUCHYNĚ V AREÁLU VV PRAHA PANKRÁC V PRAZE 4 OPRAVA ROZVODŮ ZTI A STAVEBNÍ ÚPRAVY KUCHYNĚ V AREÁLU VV PRAHA PANKRÁC V PRAZE 4 OBJEKT 03 - ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA Praha 4, Soudní 988/1, 14057 Praha 4 B Souhrnná technická zpráva Název akce: Místo stavby:

Více

C O D E, s. r. o. Computer Design IČO 492 86 960. PARDUBICE Na Vrtálně 84 tel. 466 612 411, fax 466 612 428 SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

C O D E, s. r. o. Computer Design IČO 492 86 960. PARDUBICE Na Vrtálně 84 tel. 466 612 411, fax 466 612 428 SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 06 05 04 03 02 01 00 Dokumentace pro provedení stavby 02. 2016 Popis revize Datum Poznámka C O D E, s. r. o. Computer Design IČO 492 86 960 PARDUBICE Na Vrtálně 84 tel. 466 612 411, fax 466 612 428 Projektant

Více

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ v rámci veřejné zakázky ZLEPŠENÍ TEPELNĚ TECHNICKÝCH VLASTNOSTÍ OBVODOVÝCH KONSTRUKCÍ BUDOVY STŘEDNÍ ŠKOLY GASTRONOMIE A SLUŽEB, DVORSKÁ, LIBEREC - ODSTRANĚNÍ

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTŮ č.2,3, v 2.NP a č.8 v 5.NP TUSAROVA 1235/32, PRAHA 7-HOLEŠOVICE D.1.1.1. - STAVEBNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA

STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTŮ č.2,3, v 2.NP a č.8 v 5.NP TUSAROVA 1235/32, PRAHA 7-HOLEŠOVICE D.1.1.1. - STAVEBNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTŮ č.2,3, v 2.NP a č.8 v 5.NP TUSAROVA 1235/32, PRAHA 7-HOLEŠOVICE D.1.1.1. - STAVEBNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY Obsah: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY... 2 STAVEBNÍ

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Červeného kříže 2428-2433, Česká Lípa

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Červeného kříže 2428-2433, Česká Lípa Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa Červeného kříže 2428-2433, Česká Lípa Žádáme Vás, v případě Vašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

architektonické a stavebně technické řešení:

architektonické a stavebně technické řešení: F.1.1.1. Technická zpráva architektonické a stavebně technické řešení: a) účel objektu: Stavební úpravy předmětného souboru všech tří objektů tvořící areál stávající ZŠ Lešná v obci Lešná, představují

Více

KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1

KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1 PROVOZNĚ TECHNICKÁ STUDIE REKONSTRUKCE PŮDNÍHO PROSTORU KAPUCÍNSKÁ 214/2 PRAHA 1 číslo pare 15 Praha únor 2010 obsah: Textová část Průvodní a technická zpráva Výkresová část č. výkresu název měřítko formát

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZŠ A MŠ BRNO, HUSOVA 17, P. O., OBJEKT RAŠÍNOVA 3 OPRAVA PORTÁLU A PŘILEHLÉ ZÍDKY

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZŠ A MŠ BRNO, HUSOVA 17, P. O., OBJEKT RAŠÍNOVA 3 OPRAVA PORTÁLU A PŘILEHLÉ ZÍDKY TECHNICKÁ ZPRÁVA ZŠ A MŠ BRNO, HUSOVA 17, P. O., OBJEKT RAŠÍNOVA 3 OPRAVA PORTÁLU A PŘILEHLÉ ZÍDKY HLAVNÍ PROJEKTANT: ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: Ing. Václav Čech DATUM: 12/2015 TECHNICKÉ PODKLADY, BRNO, ZŠ

Více

1.3.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

1.3.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.3.1.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA TPROJEKT Lanžhotská 3448/2 690 02 Břeclav Tel : 530 502 440 GSM:774 03 03 30 www.tprojekt.cz IČO : 14672316 Bank.spoj: KB Břeclav č.ú.: 120149-651/ 100 e-mail atelier@tprojekt.cz

Více

1.1.1 Technická zpráva

1.1.1 Technická zpráva 1.1.1 Technická zpráva a) účel objektu Účelem stavby jsou dílčí stavební úpravy administrativně správní budovy, které jsou vyvolány poruchami při užívání objektu v zimním období. Také má dojít k částečným

Více

SEZNAM PŘÍLOH : A01 A - A01 - - A02 A03 A04 A05 A06 A07 A08 A09 A10 A11 - A12 - PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.

SEZNAM PŘÍLOH : A01 A - A01 - - A02 A03 A04 A05 A06 A07 A08 A09 A10 A11 - A12 - PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint. SEZNAM PŘÍLOH : A - A01 A02 A03 A04 A05 A06 A07 A08 A09 A10 - - - - - - - - - - - A11 - A12 - TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÚPRAVY - ZATEPLENÍ A - NOVÝ STAV TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ČÁST A01 Technická zpráva

Více

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. B Souhrnná technická zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb.

HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN. B Souhrnná technická zpráva dle vyhlášky 499/2006 Sb. HLUPÍN NOVOSTAVBA SPLAŠKOVÉ KANALIZACE A ČOV V OBCI HLUPÍN parcely č. kat. 598/5, 602/2, 603/2, 1072, 1428/1, 1432, 1436, 1438/1, 1452/1, 1452/3, 1454, 1456/1, 1456/5 v k. ú. Hlupín B Souhrnná technická

Více

ZJEDNODUŠENÁ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE NA STAVEBNÍ OPRAVY V AREÁLU STŘELNICE MV ČR VINAŘICE

ZJEDNODUŠENÁ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE NA STAVEBNÍ OPRAVY V AREÁLU STŘELNICE MV ČR VINAŘICE ZJEDNODUŠENÁ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE NA STAVEBNÍ OPRAVY V AREÁLU STŘELNICE MV ČR VINAŘICE PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA obsah 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2 ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 2 2.1 Účel a zdůvodnění stavebních

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba: Objednatel: Projektant: DIK, dodavatelsko inženýrská kancelář spol. s r. o. nám.svobody 879 79001 Jeseník. Čís.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba: Objednatel: Projektant: DIK, dodavatelsko inženýrská kancelář spol. s r. o. nám.svobody 879 79001 Jeseník. Čís. TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavba: OPRAVA STŘECHY A PODKROVÍ LÉČEBNÉHO PAVILONU Stupeň dokumentace: PROJEKT Objednatel: Psychiatrická nemocnice Marianny Oranžské, Ves Bílá Voda 1, 790 69 Bílá Voda Projektant: DIK,

Více

BE EŠOV, LEDE 2013 VYPRACOVAL : I G. BALATA VLADIMÍR

BE EŠOV, LEDE 2013 VYPRACOVAL : I G. BALATA VLADIMÍR AKCE : ZATEPLE Í A VÝMĚ A ZDROJE VYTÁPĚ Í ZŠ POSTUPICE MÍSTO : ZÁKLAD Í ŠKOLA POSTUPICE, ŠKOL Í 153, 257 01 POSTUPICE OBJEKT A STAVEB ÍM POZEMKU PARCEL Í ČÍSLO 189 V KATASTRÁL ÍM ÚZEMÍ POSTUPICE STAVEB

Více

OBSAH A. ZMĚNA Č. 1 PD... 2 A.1. Identifikační údaje... 2 A.2. Stavební úpravy, kterých se dodatek týká... 3 A.2.1. Náhrada vnějších otvorových

OBSAH A. ZMĚNA Č. 1 PD... 2 A.1. Identifikační údaje... 2 A.2. Stavební úpravy, kterých se dodatek týká... 3 A.2.1. Náhrada vnějších otvorových OBSAH A. ZMĚNA Č. 1 PD... 2 A.1. Identifikační údaje... 2 A.2. Stavební úpravy, kterých se dodatek týká... 3 A.2.1. Náhrada vnějších otvorových výplní... 3 A.2.2. Sanace a zateplení střech, střešních teras...

Více

STANICE DOBRUŠKA - PŘÍSTAVBA GARÁŽE

STANICE DOBRUŠKA - PŘÍSTAVBA GARÁŽE STANICE DOBRUŠKA - PŘÍSTAVBA GARÁŽE ( projektová dokumentace pro stavební povolení ) Stavebník : HZS Královehradeckého kraje nábřeží U Přívozu 122/4 Hradec Králové 3 500 03 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační

Více