PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ"

Transkript

1 PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s., K Ryšánce 1668/16, Praha 4, IČO: , zapsané v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze, ddíl B, vlžka 1434, (dále jen splečnst ) při výknu pdnikatelské činnsti. Splečnst PRAGOPROJEKT, a.s. se zavazuje k chraně sbních údajů a jiných důvěrných infrmací získaných a zpracvávaných v rámci své činnsti. Splečnst při shrmažďvání a dalším zpracvání sbních údajů pstupuje v suladu s platnými právními předpisy, zejména se záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů, ve znění pzdějších předpisů, s příslušnými ustanveními bčanskéh zákníku, jakž dle i příslušných nrem Evrpské unie. Splečnst implementuje pžadavky nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen nařízení ) a deklaruje, že ke dni účinnsti tht nařízení dne 25. května 2018 je připravena plnit pvinnsti kladené na splečnst jak správce neb zpracvatele sbních údajů. Ochrana sbních údajů je sučástí krprátní dpvědnsti a řízení rizik splečnsti. V suladu s tímt přístupem splečnst zpracvává puze takvé sbní údaje, které jsu nezbytné pr plnění smluvních neb záknných pžadavků. I. ROLE SPOLEČNOSTI Splečnst PRAGOPROJEKT, a.s., zpracvává sbní údaje jak správce, cž znamená, že určuje účel a prstředky zpracvání sbních údajů, prvádí zpracvání sbních údajů a dpvídá za něj. V některých případech splečnst PRAGOPROJEKT, a.s. prvádí zpracvání sbních údajů jak zpracvatel na základě smluvy se správcem jak bjednatelem činnstí suvisejících s přípravu a realizací staveb dpravní infrastruktury. II. JAKÝM ZPŮSOBEM ZPRACOVÁVÁME OSOBNÍ ÚDAJE Infrmace bsažené v tmt prhlášení se týkají fyzických sb, jejichž sbní údaje splečnst zpracvává, především se jedná vlastníky neb nájemce nemvitstí dtčených stavbu dpravní infrastruktury neb sby pdílející se přípravě neb realizaci těcht staveb (dále jen subjekt údajů ). Účely zpracvání a právní základ zpracvání Splečnst shrmažďuje sbní údaje v rzsahu nezbytném pr naplnění stanvenéh účelu a zpracvává je puze v suladu s účelem, k němuž byly shrmážděny. Osbní údaje jsu zpracvávány pr účely zeměměřičských činnstí, gelgických prací, inženýrské činnsti a majetkprávníh vypřádání pzemků, výknu technickéh dzru investra, správce stavby neb krdinátra BOZP na staveništi.

2 Účel zpracvání sbních údajů vyplývá zejména, nikli však výlučně, z následujících právních předpisů: zákn č. 256/2013 Sb., katastru nemvitstí České republiky (katastrální zákn), ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 183/2006 Sb., územním plánvání a stavebním řádu (stavební zákn), ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 254/2001 Sb., vdách a změně některých záknů (vdní zákn), ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 416/2009 Sb., urychlení výstavby dpravní, vdní a energetické infrastruktury a infrastruktury elektrnických kmunikací, ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 184/2006 Sb., dnětí neb mezení vlastnickéh práva k pzemku neb ke stavbě (zákn vyvlastnění), ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 458/2000 Sb., pdmínkách pdnikání a výknu státní správy v energetických dvětvích a změně některých záknů (energetický zákn), ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 127/2005 Sb., elektrnických kmunikacích a změně některých suvisejících záknů (zákn elektrnických kmunikacích), ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 200/1994 Sb., zeměměřictví a změně a dplnění některých záknů suvisejících s jeh zavedením, ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 62/1988 Sb., gelgických pracích, ve znění pzdějších předpisů, zákn č. 309/2006 Sb., zajištění dalších pdmínek bezpečnsti a chrany zdraví při práci, ve znění pzdějších předpisů. Záknnst zpracvání sbních údajů plyne pr splečnst z následujících právních titulů: čl. 6 dst. 1 písm. b) nařízení zpracvání je nezbytné pr splnění smluvy, jejíž smluvní stranu je subjekt údajů, nebť bez sbních údajů subjektu údajů by nemhl djít k uzavření záknem předpkládaných smluv, kupř. smluvy kupi nemvitsti, smluvy věcném břemeni, nájemní smluvy, apd. čl. 6 dst. 1 písm. c) nařízení zpracvání je nezbytné pr plnění právní pvinnsti, která se na správce vztahuje. V suvislsti s výknem naší pdnikatelské činnsti, zejména při zajištění činnstí krdinátra BOZP na staveništi, plníme řadu právních pvinnstí, na jejichž základě splečnst zpracvává sbní údaje. čl. 6 dst. 1 písm. e) nařízení zpracvání je nezbytné pr plnění úklu prváděnéh ve veřejném zájmu, kterým je příprava a realizace veřejně prspěšných staveb dpravní infrastruktury. Splečnst PRAGOPROJEKT, a.s. byla tímt úklem smluvně pvěřena investrem těcht staveb. čl. 6 dst. 1 písm. f) nařízení zpracvání je nezbytné pr účely právněných zájmů správce. Tím se rzumí zájem splečnsti PRAGOPROJEKT, a.s. splnit smluvní závazky vyplývající ze smluv s bjednatelem prací. Za právněný zájem správce se rzumí rvněž zpracvání sbních údajů v případech, kdy správce tyt údaje nezbytně ptřebuje pr určení, výkn neb bhajbu právních nárků při řešení sprných tázek neb sudních sprů.

3 Jaké sbní údaje zpracváváme Pr účely, které jsu ppsány v tét infrmaci, zpracvává tyt kategrie sbních údajů: adresní a identifikační údaje fyzické sby služící k jednznačné a nezaměnitelné identifikaci subjektu údajů (jmén a příjmení, titul, ppř. rdné čísl, datum narzení, adresa trvaléh pbytu, IČO, DIČ, čísl sbníh dkladu) a údaje umžňující kntakt se subjektem údajů (kntaktní adresa, čísl telefnu, čísl faxu, vá adresa a jiné pdbné infrmace) ppisné údaje (např. bankvní spjení) další údaje nezbytné pr plnění smluvy Kmu pskytujeme Vaše sbní údaje Zpracvané sbní údaje jsu předávány na základě plnění záknných pvinnstí neb smluvních závazků: investrům staveb jak jsu Ředitelství silnic a dálnic, územní samsprávné celky neb bce, správním úřadům v rámci územníh, stavebníh neb jinéh správníh řízení, katastrálním úřadům. Vaše sbní údaje zpracváváme na území České republiky a d jiných zemí je nepředáváme. Dba uchvání sbních údajů V suladu se spisvým řádem splečnsti a příslušnými právními předpisy jsu sbní údaje ulženy p dbu nezbytně nutnu k zajištění práv a pvinnstí vyplývajících jak ze závazkvých vztahů, tak i z příslušných právních předpisů. P uplynutí tét dby jsu sbní údaje řádně zklikvidvány a vymazány z infrmačních systémů splečnsti. Jak získáváme sbní údaje Splečnst shrmažďuje sbní údaje přím d subjektů údajů, z veřejně dstupných rejstříků (např. bchdní rejstřík, živnstenský rejstřík, katastr nemvitstí, apd.) neb z vlastní činnsti, d třetích sb, zejména rgánů státní správy neb samsprávy při plnění právních pvinnstí neb na základě zvláštních právních předpisů, d správce, pkud je splečnst v pzici zpracvatele sbních údajů. III. PRÁVA SUBJEKTŮ ÚDAJŮ Kdykli během zpracvání sbních údajů má subjekt údajů: a) práv na přístup ke svým sbním údajům a na přízení kpie sbních údajů, které splečnst zpracvává Subjekt údajů má práv kdykli pžádat správce ptvrzení, zda sbní údaje, které se h týkají, jsu či nejsu zpracvávány, a pkud tmu tak je, má práv získat přístup k těmt sbním údajům za předpkladu, že pskytne dstatečné infrmace umžňující jeh identifikaci. Správce pskytne subjektu údajů na jeh žádst kpie sbních údajů, které zpracvává.

4 b) práv na pravu Subjekt údajů má práv na pravu sbních údajů, pkud jsu nepřesné neb neúplné. Správce je pvinen žádsti vyhvět d jednh měsíce d bdržení žádsti. c) práv na výmaz Subjekt údajů má práv na t, aby správce bez zbytečnéh dkladu vymazal sbní údaje, které se danéh subjektu týkají, a správce má pvinnst sbní údaje bez zbytečnéh dkladu vymazat, pkud je dán některý z důvdů: sbní údaje již nejsu ptřebné pr účely, které byly shrmážděny neb jinak zpracvány, subjekt údajů dvlá suhlas, na jehž základě byly sbní údaje zpracvány, a neexistuje žádný další právní důvd pr zpracvání, subjekt údajů vznese námitky prti zpracvání sbních údajů ve veřejném zájmu neb při výknu veřejné mci neb pr účely právněných zájmů správce, a neexistují žádné převažující právněné důvdy pr zpracvání, sbní údaje byly zpracvány prtiprávně, sbní údaje musí být vymazány ke splnění právní pvinnsti stanvené v právu EU neb členskéh státu, sbní údaje byly shrmážděny v suvislsti s nabídku služeb infrmační splečnsti pdle čl. 8 dst. 1 nařízení (zpracvání sbních údajů dítěte). V suladu s článkem 17 dst. 3 písm. b) a e) nařízení subjekt údajů nemá práv na výmaz sbních údajů, které se danéh subjektu údajů týkají, pkud je zpracvání nezbytné: pr splnění úklu prvedenéh ve veřejném zájmu neb při výknu veřejné mci, kterým je správce pvěřen, neb pr určení, výkn neb bhajbu právních nárků. d) práv na mezení zpracvání Subjekt údajů má práv pžadvat mezení zpracvání sbních údajů, pkud se dmnívá, že sbní údaje jsu nepřesné, zpracvání je prtiprávní a subjekt údajů nepžaduje výmaz a žádá míst th mezení jejich zpracvání, správce již sbní údaje neptřebuje, ale subjekt údajů je ptřebuje pr bhajbu právních nárků, neb subjekt údajů vznesl námitku prti zpracvání, dkud nebude věřen, zda právněné důvdy správce převažují nad právněnými důvdy subjektu údajů. e) práv vznést námitku Subjekt údajů má práv vznést námitku prti zpracvání sbních údajů, které se týkají jeh knkrétní situace a jsu zpracvávány na základě právníh důvdu, kdy zpracvání je nezbytné pr výkn úklů vyknávaných ve veřejném zájmu neb při výknu veřejné mci. f) práv pdat stížnst u dzrvéh rgánu Správce pskytne subjektu údajů infrmace přijatých patřeních, a t bez zbytečných dkladů a nejpzději d jednh měsíce d pdání žádsti. Pkud správce nepřijme patření, které subjekt údajů žádal, infrmuje správce subjekt údajů důvdech nepřijetí a mžnsti pdat stížnst u dzrvéh rgánu Úřadu pr chranu sbních údajů, pkud se subjekt údajů dmnívá, že zpracváním jeh sbních údajů je prušen nařízení.

5 IV. POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ, KONTAKTY Každý subjekt údajů má práv kntaktvat splečnst PRAGOPROJEKT, a.s. jak správce a pžadvat pskytnutí infrmace a přístup k sbním údajům, které má splečnst subjektu údajů ulženy, žádat pravu, výmaz neb mezení zpracvání sbních údajů, pžadvat vysvětlení neb pdat námitky či stížnsti prti zpracvání sbních údajů. Žadatel subjekt údajů může pžádat infrmace písemnu cestu. Písemná žádst musí být dlžena úředně věřeným pdpisem žadatele. Tut cestu hdlá splečnst PRAGOPROJEKT vyhvět pžadavkům nařízení, které prstřednictvím čl. 11 dst. 2. a čl. 12 dst. 2 předpkládají řádné zjištění ttžnsti žadatele. Infrmace budu žadateli sděleny písemně nejpzději ve lhůtě d jednh měsíce d pdání žádsti. Pkud t žadatel prjeví zájem, budu mu infrmace pskytnuty v elektrnické pdbě. Subjekt údajů ve stejné lhůtě bdrží infrmaci, pkud jím pžadvaná patření nebudu přijata, včetně důvdnění. Pskytnutí infrmace může být zpplatněn, jsu-li žádsti zjevně nedůvdné neb nepřiměřené. Správce pskytne žadateli bezplatně kpii zpracvávaných sbních údajů. Za další kpie může splečnst účtvat přiměřený pplatek na základě administrativních nákladů. V případě, že je splečnst PRAGOPROJEKT, a.s. v pstavení zpracvatele a zpracvává sbní údaje pr správce, pstupí neprdleně žádst subjektu údajů správci k vyřízení a sučasně vyrzumí subjekt údajů pstupení jeh žádsti správci. KONTAKTY Subjekt údajů se může brátit na splečnst se žádstí bližší infrmace buď pštu na adresu: PRAGOPROJEKT, a.s. K Ryšánce 1668/ Praha 4 neb lze splečnst kntaktvat elektrnicky na adrese gdpr@pragprjekt.cz. Všechny dtazy neb pžadavky subjektů údajů budu bratem předány k vyřízení dpvědné sbě zajišťující v rámci splečnsti infrmační pvinnst. Zastupvání subjektů údajů V případě zastupvání subjektu údajů neziskvým subjektem, který subjekt údajů pvěřil zastupváním při uplatnění svých práv pdle článku 80 nařízení, je pvěřený subjekt pvinen prkázat právnění jednat jménem subjektu údajů plnu mcí s úředně věřeným pdpisem subjektu údajů. V. WEBOVÉ STRÁNKY Webvé stránky nepužívají subry ckie.

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s. (dále jen splečnst neb správce ) při výknu pdnikatelské činnsti. Splečnst

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, IČ 00845451, U Splavu 76/14A, 725 28 Ostrava Lhtka, jak správce sbních údajů (dále jen jak správce neb

Více

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů.

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů. Zásady chrany sbních údajů Ochrana sbních údajů Zásady chrany sbních údajů jsu vytvřeny na základě přijetí Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií:

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Technický dvůr Ostrava Svinv, příspěvkvá rganizace městskéh bvdu Svinv, Nad Prubku 838, 721 00 Ostrava Svinv, IČ 71174231, jak správce sbních údajů

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s. Zásady chrany sbních údajů splečnsti Ostravské výstavy, a.s. Dne 25. května 2018 nabude účinnsti Nařízeni Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) č.2016/679 ze dne 27. Dubna 2016 chraně fyzických sb v suvislsti

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o.

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o. OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyC s.r.. Splečnsti SiMyC s.r.. udělujete dbrvlně suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s právními předpisy na chranu sbních údajů, zejména nařízením

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení, Základní škla, Ostrava-Pruba, Bulharská 1532, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče/záknní zástupci dětí/zaměstnanci Mateřská škla, Ostrava Pruba, Nezvalv nám. 856, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt

Více

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s.

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s. Splečnsti GALATEA GROUP, a.s udělíte suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s česku legislativu, zejména se záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů a změně některých

Více

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení uživatelé, rdinní příslušníci a zaměstnanci, Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace (dále jen Dmv Čujkvva),

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče Mateřská škla Slezská Ostrava, Pžární 8, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. E DOŘE KRÁLOÉ NAD LABEM Žádám stipendium v akademickém/šklním rce 08/09 Čísl účtu: Míst narzení: Kntaktní adresa: Telefn:

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, vážení klienti, vážení zaměstnanci, Základní škla a mateřská škla Ostrava, Ostrčilva 10, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů,

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

GDPR ochrana osobních údajů

GDPR ochrana osobních údajů GDPR chrana sbních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, Mateřská škla Ostrava- Pruba, Dvrní 763, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24.5.2018 Pslední aktualizace: 20.11.2018 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2 Účely zpracvání

Více

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace Základní škla a Mateřská škla Ostrava-Krásné Ple, Družební 336, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů pr záknné zástupce, žáky a zaměstnance Úvdní infrmace Základní škla a Mateřská škla

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, zaměstnanci, klienti Mateřská škla Ostrava, Pděbradva 19, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.drinkvna.cz

Více

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace Mateřská škla Ostrava, Hrnická 43A, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci šklu vzdělávaných dětí, zaměstnanci, zástupci splupracujících rganizací,

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, zaměstnanci a návštěvníci stránek, Dmv Magnlie, Ostrava Vítkvice, p.., (dále jen rganizace) jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci, rdiče Mateřská škla Ostrava- Petřkvice, U Kaple 670, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Infrmace k chraně sbních údajů (pdle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení

Více

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvdní infrmace Základní škla lgpedická s.r.., Paskvská 65/92, 720 00 Ostrava-Hrabvá jak zpracvatel sbních údajů, tímt infrmuje naplňvání Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady

Více

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů;

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů; Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Základní škla, Ostrava-Hrabvá, Paskvská 46, příspěvkvé rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO Základní umělecká škla, Krnv, Hlavní náměstí 9, příspěvkvá rganizace, PSČ 794 01, IČO 60780541 Tel. +420 554 611 030, e-mail: inf@zuskrnv.cz, www.zuskrnv.cz Ochrana sbních údajů infrmace zpracvání sbních

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24. 5. 2018 Pslední aktualizace: 8. 4. 2019 Verze: 1.3 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ Česká pšta, s.p. Praha 1, Plitických vězňů 909/4, PSČ 225 99 zapsán v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze ddíl A, vlžka 7565 IČO: 47 11 49 83 DIČ: CZ47 11 49 83 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, pr uživatele sciálních služeb Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt, za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky)

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky) I. Úvd Tyt zásady a pstup při zpracvání bsahují základní infrmace, jak naše splečnst LM Cnstructin s.r.., se sídlem Křižíkva 506/62, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO: 24820831, zapsaná v Obchdním rejstříku

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvková organizace

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvková organizace MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci dětí naší mateřské škly, Mateřská škla Ostrava - Dubina, F. Frmana

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní http://www.chladicirucnik.cz

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení rdiče, záknní zástupci dětí, Mateřská škla, Ostrava-Pruba, Sklvská 1168, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

UNNI Trading, s.r.o.

UNNI Trading, s.r.o. Infrmace zpracvání klientských sbních údajů Tat infrmace ppisuje základní principy, pdle kterých splečnst, IČ 27802221, se sídlem: Na Letné 57, - Lazce, zapsaná v bchdním rejstříku u Krajskéh sudu v Ostravě,

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče a zaměstnanci Mateřská škla Ostrava Nvá Bělá, příspěvkvá rganizace, Na Pláni 2/609, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

BYT: 1. ŽADATEL 2. ŽADATEL. příjmení. jméno. titul. číslo OP. OP vydaný dne. adresa současného trvalého pobytu dle OP s uvedením PSČ a odkdy

BYT: 1. ŽADATEL 2. ŽADATEL. příjmení. jméno. titul. číslo OP. OP vydaný dne. adresa současného trvalého pobytu dle OP s uvedením PSČ a odkdy dbr majetkprávní Žádst uzavření nvé smluvy nájmu bytu 1 z 7 ŽÁDOST O UZAVŘENÍ NOVÉ SMLOUVY O NÁJMU BYTU (např. prdlužení nájmu bytu, bnva nájmu bytu, z důvdu rzvdu manželství, sňatku, zúžení sb splečných

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany:

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Smluva uzavření buducí kupní smluvy Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: 1. Jmén buducíh prdávajícíh, r.č..., bytem., jak buducí prdávající na straně jedné (dále jen buducí prdávající

Více

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh Základní škla a mateřská škla Ostrava Zábřeh, Ksmnautů 13, příspěvkvá rganizace Ksmnautů 2218/13, 700 30 Ostrava - Zábřeh Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážená paní, vážený pane, naše

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.pravprpdnikatele.cz

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Pvinně zveřejňvané infrmace 1. 1) Oficiální název Obec Tčník 2) Důvd a způsb zalžení Obec Tčník vznikla jak územní samsprávná jedntka v suladu s 1 a 2 zákna č. 367/1990 Sb. bcích a dle 4 tht zákna vystupuje

Více

Ochrana osobních údajů v e-shopu

Ochrana osobních údajů v e-shopu Ochrana sbních údajů v e-shpu Ochrana sbních údajů v e-shpu VitalSupprt I. Úvd 1. Účelem tht dkumentu Ochrana sbních údajů v e-shpu VitalSupprt (dále jen zásady ) je pdrbné vysvětlení pdmínek zpracvání

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Sien slutin a.s., se sídlem Na Kpci 340/3e Havířv-Suchá, 735

Více

Vydávání opisů matričních dokladů

Vydávání opisů matričních dokladů 1. Identifikační čísl 2. Kód 3. Pjmenvání živtní situace Vydávání pisů matričních dkladů 4. Základní infrmace k živtní situaci Opisy matričních dkladů (rdnéh, ddacíh neb úmrtníh listu) vydá matriční úřad,

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015. Pravidla sutěže Desperads Facebk sutěž" Přadatel sutěže: Přadatelem sutěže je splečnst Heineken Česká Republika, a.s., se sídlem v Krušvicích, U Pivvaru 1, IČO 45148066, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném

Více

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ...

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ, NÁVŠTĚVNÍKY AREÁLU Ve splečnsti Mramis s.r..se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava -

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti RESTYL s.r.., se sídlem Hdkvická 669, 463 12 Liberec 23, IČO:

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ, OSOB KONAJÍCÍCH PRÁCI MIMO PRACOVNÍ POMĚR A ZÁSTUPCŮ Ve splečnsti Mramis s.r.. se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava - Mravská Ostrava, IČO: 26090881,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti ELEMAN spl. s r.., se sídlem Nádražní 344/23, 150 00 Praha 5,

Více

Základní škola Ostrava Mariánské Hory, Gen. Janka 1208, příspěvková organizace, PSČ , tel

Základní škola Ostrava Mariánské Hory, Gen. Janka 1208, příspěvková organizace, PSČ , tel Základní škla Ostrava Mariánské Hry, Gen. Janka 1208, příspěvkvá rganizace, PSČ 709 00, tel. 596 622 284 Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci, bchdní partneři,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "Pojištění je dobrá rada"

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Pojištění je dobrá rada ÚPLNÁ PRAVIDLA sutěže "Pjištění je dbrá rada" Tat pravidla sutěže (dále jen "Pravidla") upravují sptřebitelsku sutěž "Pjištění je dbrá rada" (dále jen "Sutěž") jak jediný závazný a úplný dkument. 1. Přadatel

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení návštěvníci, vážení zaměstnanci Zlgická zahrada Ostrava, příspěvkvá rganizace ( z ), jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI pr zákazníky, ddavatele, uchazeče zaměstnání, návštěvníky areálu Ve splečnsti BONATRANS GROUP a.s. se sídlem: Revluční 1234, 735 94 Bhumín, Česká

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE S V A Z E K O B C Í M I K R O R E G I O N O B C Í P A M Á T K O V É Z Ó N Y 1 8 6 6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pr veřejnu zakázku maléh rzsahu Veřejná zakázka Vydávání Zpravdaje

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů Tímt prhlašujeme, že veškeré sbní údaje (dále také údaje ) jsu pvažvány za přísně důvěrné a je s nimi nakládán v suladu s platnými záknnými ustanveními České Republiky v blasti chrany

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti KOŘAN NÁBYTEK s.r.., se sídlem Pěnkavva 277/16, 326 00 Plzeň,

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní https://www.veselyprimestak.cz/

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Diadema Internet s.r.. se sídlem Mrseva 1126/5, 301 00 Plzeň,

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

Narození dítěte vydávání rodných listů (prvopis)

Narození dítěte vydávání rodných listů (prvopis) 1. Identifikační čísl 2. Kód 3. Pjmenvání (název) živtní situace Narzení dítěte vydávání rdných listů (prvpis) 4. Základní infrmace k živtní situaci Příslušný k zápisu narzení je matriční úřad, v jehž

Více

Zpracování údajů je založeno na souhlasu subjektu pro následující účely:

Zpracování údajů je založeno na souhlasu subjektu pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů klientů 1. Úvdní infrmace Dmv pr seniry Iris, Ostrava Mariánské Hry, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Základní škla Ostrava-Michálkvice, U Kříže 28, příspěvkvá rganizace, 715 00 Ostrava-Michálkvice 596 231 614, mbil: 731 152 578, IDDS: t8gy4tc, e-mail: sekretariat@zsmichalkvice.cz Infrmace zpracvání sbních

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK V družstvu ZLATNÍK, družstv umělecké výrby, se sídlem Lešetínská 16, 719

Více

Základní škola, Ostrava-Poruba, I. Sekaniny 1804, příspěvková organizace

Základní škola, Ostrava-Poruba, I. Sekaniny 1804, příspěvková organizace Základní škla, Ostrava-Pruba, I. Sekaniny 1804, příspěvkvá rganizace Ivana Sekaniny 1804/15, Pruba, 708 00 Ostrava vedená v bchdním rejstříku u Krajskéh sudu v Ostravě v ddílu Pr, vlžce čísl 727 Infrmace

Více

(dále jen Zásady ) ÚVOD

(dále jen Zásady ) ÚVOD Zásady zpracvání sbních údajů ve splečnsti Travel Service, a.s. (dále jen Zásady ) Správce sbních údajů: Travel Service, a.s., IČ: 256 63 135, se sídlem Praha 6, K Letišti 1068/30, PSČ: 160 08 (dále jen

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci a přátelé škly, Základní škla Slezská Ostrava, Bhumínská 72, p.., jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Žádosti o informace podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím se podávají

Žádosti o informace podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím se podávají Žádsti infrmace pdle zákna 106/1999 Sb. svbdném přístupu k infrmacím se pdávají ústně v kanceláři úřadu písemně sbně v kanceláři úřadu neb pštu na adresu úřadu Obecní úřad Úherce K Mexiku 94, Úherce 330

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci a přátelé škly, Základní škla Slezská Ostrava, Bhumínská 72, p.., jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení zaměstnanci, pr zaměstnance Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie Zásady chrany sbních údajů a subrů ckie VŠEOBECNÉ INFORMACE Tyt Zásady chrany sbních údajů infrmují Uživatele tm, jaké sbní údaje mhu být shrmažďvány při pužívání webvých stránek www.sabaparking.cm (dále

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX0068T4T* UOHSX0068T4T ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S539/2014/VZ-16583/2014/532/IBu Brn 7. srpna 2014 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI

O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE -SLUŽEBNOSTI KiUi UZAVŘENI BUDUCÍ SMLUVY ZŘÍZENI VĚCNÉH BŘEMENE -SLUŽEBNSTI pdle ust. 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákna č. 89/2012 Sb., bčanský zákník, a ustanvení 25 dst. 4 zákna č. 458/2000 Sb., pdmínkách pdnikání

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení zaměstnanci, pr zaměstnance Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI pr zákazníky, ddavatele, uchazeče zaměstnání, návštěvníky areálu a další sby Ve splečnsti MS UTILITIES & SERVICES a.s., se sídlem Bezručva 1200,

Více

Obchodní a dodací podmínky

Obchodní a dodací podmínky Obchdní a ddací pdmínky ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyt bchdní a ddací pdmínky (dále jen bchdní pdmínky") bchdní splečnsti Akční Ceny s.r.., se sídlem Ve Slatinách 3242/3, Praha 10- Záběhlice, 106 00 IČO: 030

Více

Informace pro občany jiných členských států EU o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky

Informace pro občany jiných členských států EU o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky Infrmace pr bčany jiných členských států EU pdmínkách hlasvání ve vlbách d Evrpskéh parlamentu na území České republiky Vlby d Evrpskéh parlamentu na území České republiky upravuje zákn č. 62/2003 Sb.,

Více

Krajský úřad Karlovarského kraje

Krajský úřad Karlovarského kraje Krajský úřad Karlvarskéh kraje PRAKTICKÝ POSTUP ZAVEDENÍ GDPR ve šklách a šklských zařízení Jaký přístup zvlil Karlvarský kraj Jaká je pdpra zřizvatele šklám Jak prbíhá vstupní analýza? NAVRHOVANÝ POSTUP

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího inspektora Oblastního inspektorátu práce pro hlavní město Prahu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího inspektora Oblastního inspektorátu práce pro hlavní město Prahu Oznámení vyhlášení výběrvéh řízení na služební míst veducíh inspektra Oblastníh inspektrátu práce pr hlavní měst Prahu Praha 18. srpna 2015 Č. j. MV-108490-4/OSK-2015 Náměstek ministra vnitra pr státní

Více

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvkvá rganizace K r a v í h r a 2, 6 1 6 0 0 B r n, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k pdání nabídky

Více

OBEC OSTRAVICE, č. p. 577, Ostravice

OBEC OSTRAVICE, č. p. 577, Ostravice OBEC OSTRAVICE, č. p. 577, 739 14 Ostravice ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Obecní úřad Ostravice (dále jen úřad ) v rámci samstatné půsbnsti a přenesené půsbnsti dle zákna č. 128/2000 Sb., bcích, zpracvává

Více

2 1) ZajiŠtěnívýknu technickéh dzru stavebníka (TDs dle příslušnélegislativy) za stavebníka (investra), kteru je Městská Část BrnČernvice (případně i příslušné svj _ Splečenstvívlastníků jedntek, jehž

Více

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou.

1. Státní fond rozvoje bydlení (dále jen Fond ) je právnickou osobou. STATUT STÁTNÍHO FONDU ROZVOJE BYDLENÍ NOVÉ ZNĚNÍ Článek 1 - Úvdní ustanvení 1. Státní fnd rzvje bydlení (dále jen Fnd ) je právnicku sbu. 2. Fnd byl zřízen záknem č. 211/2000 Sb., Státním fndu rzvje bydlení

Více

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI

OBNOVU KULTURNÍCH PAMÁTEK POŠKOZENÝCH POVODNĚMI Jihčeský kraj vyhlašuje na základě usnesení zastupitelstva kraje čísl 158/2003/ZK ze dne 24. června 2003 ve smyslu ustanvení 16, dst. (1), zákna čísl 20/1987 Sb., státní památkvé péči, v platném znění,

Více

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat Stránka 1 z 5 Pravidla sutěže Každý bankmat je Equamat I. Přadatel a rganizátr sutěže 1. Sutěž Každý bankmat je Equamat (dále jen sutěž) bude prbíhat prstřednictvím prfilu Equa bank v aplikaci serveru

Více

Herním prostorem se rozumí herna nebo kasino. Do těchto prostor platí zákaz vstupu osobám mladším 18 let.

Herním prostorem se rozumí herna nebo kasino. Do těchto prostor platí zákaz vstupu osobám mladším 18 let. 01. Identifikační kód PDY00048 02. Kód živtní situace ZU00015 03. Pjmenvání (název) živtní situace Pvlvání umístění herníh prstru 04. Základní infrmace k živtní situaci Od 1. 1. 2017 nabyl účinnsti zákn

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka OBCHODNÍ PODMÍNKY Ing. Petr Adámek se sídlem: Pd Cihelnu 4, 161 00 Praha 6 identifikační čísl:cz7104240792 IČ:43094554 pr prdej zbží prstřednictvím n-line bchdu umístěnéh na internetvé adrese www.nniprdukty.cz

Více

Shop System - Smlouva o poskytování software

Shop System - Smlouva o poskytování software Shp System - Smluva pskytvání sftware Pskytvatel: NetSystems Slutin s.r.., zapsaná v bchdním rejstříku Městskéh sudu v Praze, ddíl C, vlžka 151732 Zenklva 37, Praha 8, Libeň 180 00 IČ: 28896416, DIČ: CZ28896416

Více

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané Husv náměstí 42 41156 Bhušvice nad Ohří tel.: +420 416781122 fax: +420 416781122 e-mail: mu@bhusvice.cz Bhušvice nad Ohří, dne 8.března 2011 Věc: Výzva k pdání cenvé nabídky na veřejnu zakázku maléh rzsahu

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DĚTSKÝ KLÍČ Šumperk,. p. s., se sídlem Kzinva 35/5, 787 01 Šumperk, IČ: 25852957, zpracvává sbní údaje při pskytvání sciálních služeb sbám s kmbinvaným ps?žením, především

Více

Povinné informace. 1. Název Město Mariánské Lázně

Povinné informace. 1. Název Město Mariánské Lázně Pvinné infrmace 1. Název Měst Mariánské Lázně 2. Důvd a způsb zalžení Měst Mariánské Lázně je veřejnprávní krprací, má vlastní majetek, vystupuje v právních vztazích svým jménem a nese dpvědnst z těcht

Více

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů)

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů) Infrmační memrandum (Infrmace zpracvání sbních údajů) Autškla Zubr a Autškla Břevnv s.r.. (dále jen Autškla ) dbá chranu Vašich sbních údajů a zavázala se tyt údaje chránit v suladu s transparentnstí,

Více

Informace pro zákazníky podle zákona č. 256/2004 Sb.

Informace pro zákazníky podle zákona č. 256/2004 Sb. Infrmace pr zákazníky pdle zákna č. 256/2004 Sb. Tent dkument je určen pr zákazníky splečnsti ZFP Investments, investiční splečnst, a.s. (dále Splečnst ), včetně ptencinálních zákazníků, a bsahuje infrmace,

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbr majetku města Přílha č. 1 Specifikace veřejné zakázky maléh rzsahu na akci: Opravy chdníků - realizace akce Míst akce : následující chdníkvá tělesa - Ke Kryčce

Více