efigreen alu + duo + acier PIR/PUR tepelná izolace pro klasické střechy, střechy na trapézovém plechu a terasy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "efigreen alu + duo + acier PIR/PUR tepelná izolace pro klasické střechy, střechy na trapézovém plechu a terasy"

Transkript

1 ŘEŠENÍ TEPELNÉ IZOLACE NOVÝ ACERMI! λ D = 0,023 Nový Acermi! efigreen 100 mm nebo Efigreen Duo + & Alu + & Acier 120 mm Tloušťka dle ČSN PIR/PUR tepelná izolace pro klasické střechy, střechy na trapézovém plechu a terasy alu + duo + acier pod kotvené pod přitížení na trapézové plechy a lepené krytiny

2 efigreen polyuretanová tepelná izolace lehký, a odolný efigreen duo + efektivní Efigreen Duo + je určen pro izolaci střech a teras s přitížením. Efigreen Duo + jsou panely z polyuretanové pěny bez HCFC a HFC s povrchovou úpravou z vícevrstvého kompozitu. Nepřístupné, technické, pochozí a přístupné ploché střechy včetně teras s dlažbou na podložkách, vegetační střechy. Druh podkladní konstrukce*: - Železobetonové panely, desky 0 až 5 %. - Dřevo a derivované panely ve sklonu 1 až 5 %. - Porobeton*. Výhody Efigreen Duo způsoby pokládky - Volná pokládka Efigreen Duo+ v jedné vrstvě** o 160 mm. - Pokládka ve dvou vrstvách: lepení obou vrstev k podkladu**. - R D max.: 6,95 m 2.K/W v jedné vrstvě a 12,20 m 2.K/W ve dvou vrstvách + Dlouhá životnost - Vícevrstvá aplikace zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost izolace. + Úspory - Efigreen Duo+ umožňuje dosáhnout významných úspor na dodávkách materiálu (lepidla) a době pokládky. efigreen alu + Efigreen Alu + je určen pro izolaci střech a teras pod kotvené nebo lepené krytiny. Efigreen Alu + jsou panely z polyuretanové pěny bez HCFC a HFC s povrchovou úpravou z vícevrstvého kompozitu. Nepřístupné střechy pod kotvenou nebo lepenou krytinou, technické střechy včetně přístupových chodníků, pochozí a přístupné terasy včetně teras s dlažbou na podložkách, vegetační střechy. Druh podkladní konstrukce*: - Železobetonové panely, desky. - Dřevo a derivované panely. - Porobeton*. Výhody Efigreen Alu + + Vícevrstvý obklad - Skvělá rozměrová stabilita. - Umožňuje udržení izolačních vlastností po dlouhou dobu. + Zvýšená mechanická odolnost (CS(10/Y) > 200 kpa třída C) - Nižší nebezpečí prohnutí izolace a porušení izolační vrstvy v případě místního nebo náhodného pocházení. * Viz Technická dokumentace použití nebo Technická dokumentace pro instalaci. ** Viz Technická dokumentace pro instalaci. + Skvělé izolační vlastnosti D = 0,023 W/(m.K) - V porovnání s jinými izolacemi o shodné tloušťce zajišťuje Efigreen Alu + nesrovnatelně lepší tepelné vlastnosti. - Při shodné tepelné odolnosti je jeho tloušťka a hmotnost nejnižší na trhu: jednoduchá a rychlá pokládka, menší tloušťka tepelné izolace.

3 INSTALACE EFIGREN DUO+ V JEDNÉ NEBO DVOU VRSTVÁCH odolný, lehký a účinný efigreen duo + Efigreen Duo + + Pěna PUR s oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou včetně hliníkové fólie 1. Nařezání a pokládka izolace do šachovnice. Při aplikaci ve dvou vrstvách se druhá vrstva pokládá s vystřídáním spár. 4. Pokládka a svařování druhé hydroizolační vrstvy. 2. V případě potřeby pokládka první izolační vrstvy na SOPRAVOILE Pokládka stabilizační přitěžovací vrstvy. 3. Svařování přesahů volně ložené spodní hydroizolační vrstvy. Snadné řezání: pilka, nůž. Pokládka v jedné vrstvě bez lepení. způsob aplikace Horní vrstva střechy Přitěžovaná vrstva Dlažba na podložkách* Vegetační souvrství 10 Volně ložený hydroizolační systém SOPRAVOILE 100 s tradičním izolačním povrchem Ochranná vrstva Bez pokud hydroizolační vrstva obsahuje spodní stranu opatřenou nepřilnavou úpravou (např. Styrbase stick) Pokládka izolace Pokládka v jedné vrstvě do 160 mm Pokládka ve dvou vrstvách až do 280 mm Volně 1. a 2. vrstva lepená za studena Bez omezení plochy v případě použití tvrdé horní vrstvy, nebo dlažby na podložkách. Omezení maximálního lokálního tlaku na 3927 Pa v zájmu ochrany majetku. 1 Betonový podklad. 2 Parotěsná zábrana 3 Pokládka 1 izolace Efigreen Duo + v jedné nebo dvou vrstvách na parotěsnou zábranu. 4 Ochranná vrstva. 5 Hydroizolační systém (dvouvrstvý). 6 Kačírek. 7 Dlažba na podložkách. 8 Filtrační vrstva. 9 Drenážní vrstva. 10 Vegetační souvrství Sopranature. * Viz povolené zatížení jednotlivé spoje podle tabulky celkového stlačení v Technické dokumentaci pro aplikaci. V případě asfaltové hydroizolace může být Efigreen Duo + překryt další vrstvou Efigreen A (pro více informací viz Technická dokumentace pro aplikaci Efigreen A) vlastnosti ** Rozměry panelů: od 0,60 m 0,60 m. TEPELNÉ VLASTNOSTI OSTATNÍ VLASTNOSTI Tepelná odolnost Tloušťka PU (mm) R D (m 2 K/W) 1,70 2,15 2,60 3,05 3,45 3,90 4,35 4,80 5,20 5,65 6,10 6,95 Tepelná vodivost = 0,023 W/(m.K) Certifikát ACERMI č. 12/006/761 Rada pro tepelnou regulaci 2012 **pro více informací viz technická dokumentace. Zbarvení pěny: krémové (barva není smluvně zaručena). Balení: v plastové snímatelné fólii. Skladování: chraňte před deštěm a sluncem. Efigreen Duo + je výrobek pro vnější použití.

4 + n Alu + odolný, lehký a účinný efigreen alu + Pěna PUR s oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou včetně hliníkové fólie způsob aplikace 1 Betonový podklad. 2 Parotěsná zábrana. 3 Pokládka izolace Efigreen Alu + lepením na parotěsnou zábranu (viz tabulka, izolační vrstva). 4 5 Hydroizolační systém Jediná vrstva: lepená za studena nebo mechanicky Druh řešení izolačního systému Samolepící Mechanicky kotvená 1. vrstva: lepená za studena nebo mechanicky kotvená nebo volně ložená* 2. vrstva: lepená za studena nebo mechanicky Jediná vrstva: mechanicky * pro upřesnění viz Technická dokumentace pro instalaci Efigreen Alu + 1. vrstva: volně ložená* 2. vrstva: mechanicky vlastnosti ** TEPELNÉ VLASTNOSTI Tepelná odolnost Tloušťka PU (mm) R D (m 2 K/W) 1,70 2,15 2,60 3,05 3,45 3,90 4,35 4,80 5,20 Tepelná vodivost = 0,023 W/(m.K) Certifikát ACERMI č. 12/006/761 Rada pro tepelnou regulaci 2012 **pro více informací viz technická dokumentace. OSTATNÍ VLASTNOSTI Rozměry panelů: 0,60 m 0,60 m. Zbarvení pěny: krémová (barva není smluvně zaručena). Balení: v plastové snímatelné fólii. Skladování: chraňte před deštěm a sluncem. Efigreen Alu + je výrobek pro vnější použití.

5 efigreen acier odolný, lehký a účinný Efigreen Acier +Pěna PIR obložena 2 hliníkovými 50mikronovými stlačenými obklady Vysoce tepelně izolační: D = 0,023 W/(m.K) Zvýšená mechanická odolnost: Odolnost při stlačení o 10 % (kpa) = CS(10)150 Tlaková třída C Lehký: Objemová hmotnost: 34 kg/m 3 Systém BROOF (t3): Efigreen Acier + hydroizolační systém SOPREMA (SBS pásy) + hydroizolační systém VINITEX (PVC/TPO fólie) Reakce na oheň: (Eurotřída) D-s2, d0 pro tloušťky 30, 40, 50 a 120 mm C-s2, d0 pro tloušťky 60, 70, 80, 90 a 100 mm B-s2, d0 v konečných podmínkách použití Při stejné tepelné odolnosti Při stejné tloušťce 30% úspora tloušťky * 30% úspora energie * Omezení rizik ztenčení izolace a poškození izolační vrstvy obkladu v důsledku pocházení během instalace Velký formát: ideální pro střechy s nosnou konstrukcí z trapézového plechu. Lehké a rychlé pokládání, omezuje přetížení a zmenšuje náklady na nosné konstrukce * ve srovnání s tradičním izolantem. Na ploše 1000 m 2 : hmotnost Efigreen Acier = pouhých 1,8 t při 60 mm tloušťky odolný, lehký a účinný TECHNICKÉ ÚDAJE 5 Izolace Vlastnosti Hodnota Jednotka ACERMI Součinitel tepelné vodivosti D 0,023 W/(m.K) č.03/006/ Rozměry Délka (mm) Šířka (mm) Tloušťka (mm) 2500 ± 5 (1) 1200 ± 3 (1) Barva pěny: krémová (barva není smluvně zaručena). Balení: na paletě v plastovém obalu. Skladování: chraňte před deštěm a sluncem. SPECIFIKACE 1 Trapézový plech. 2 Parotěsná zábrana. 3 Pokládka izolace Efigreen Acier lepením na parotěsnou zábranu. 4 5 Hydroizolační systém. Charakteristiky Specifikace Jednotky Hustota Délka (1) Šířka (1) Tloušťka 34 ± ± ± 3 od 30 do 120 ± 2 kg/m 3 mm mm mm Metoda měření EN 1602 EN 822 EN 822 EN 823 Napětí při 10% stlačení CS(10)150 kpa EN 826 Třída stlačitelnosti (40 kpa při 80 C) (1) Rozměr MF mm na vyžádání. C UEAtc TEPELNÉ VLASTNOSTI Tepelné odolnosti Platí pro pokládku ve dvou vrstvách. Tloušťka (mm) R D (m 2.K/W) 1,30 1,70 2,15 2,60 3,05 3,45 3,90 4,35 5,20

6 SOPREMA k Vašim službám Hledáte obchodní kontakt pro Vaše aktuální nebo připravované projekty? Neváhejte nás kontaktovat: SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Tel.: Fax: info@soprema-sro.cz Více informací na SOPREMA je členem národních odborů pro zpracování polyuretanu. SOPREMA Hydroizolace s.r.o. Türkova 2332/1, Praha 4-Chodov, Tel.: , Fax: info@soprema-sro.cz Mateřská společnost SOPREMA SAS s kapitálem Sídlo: 14 rue de Saint-Nazaire-BP STRASBOURG Cedex 1. RCS: SOPREMA si vyhrazuje právo, v souladu s vývojem svých znalostí a technologie, upravovat složení a podmínky využití jejích materiálů a tudíž i cen bez předchozího upozornění. Proto budou vždy všechny objednávky přijímány pouze v souladu s podmínkami a technickými specifikacemi, které jsou platné ve dni jejího obdržení.

Podlahové podklady CLIMAPOR. podmíněně vhodné. výborné dobré

Podlahové podklady CLIMAPOR. podmíněně vhodné. výborné dobré CLIMAPOR podstatně vylepší tepelnou pohodu sníží hluk z chůze a zvýší zvukovou izolaci plošně stálý i při vysokém zatížení snadno si poradí se zbytkovou vlhkostí, jejím odvětráním (v provedení s drážkou)

Více

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ F.1.1.01 Technická zpráva Technická zpráva, Mateřská škola Dukelská 1 OBSAH: AGE project, s.r.o. a) Účel objektu... 3 b) Zásady architektonického,

Více

BRAMACTHERM Systém nadkrokevní tepelné izolace

BRAMACTHERM Systém nadkrokevní tepelné izolace BRAMACTHERM Systém nadkrokevní tepelné izolace Člen MONIER GROUP Systém nadkrokevní tepelné izolace BramacTherm Jen taková skladba střešní konstrukce, která splňuje stavebně fyzikální požadavky zejména

Více

EXPANDOVANÝ POLYSTYREN, EXTRUDOVANÝ POLYSTYREN, MINERÁLNÍ DESKY EXTHERM IZOLACE

EXPANDOVANÝ POLYSTYREN, EXTRUDOVANÝ POLYSTYREN, MINERÁLNÍ DESKY EXTHERM IZOLACE EXPANDOVANÝ POLYSTYREN, EXTRUDOVANÝ POLYSTYREN, MINERÁLNÍ DESKY IZOLACE JAK VYBRAT TEPELNOU IZOLACI DLE MATERIÁLOVÉ BÁZE EPS F Objemov stabilizované fasádní desky z polystyrenu pro kontaktní zateplovací

Více

TEPELNĚ-IZOLAČNÍ MATERIÁLY

TEPELNĚ-IZOLAČNÍ MATERIÁLY TEPELNĚ-IZOLAČNÍ MATERIÁLY a b c d e f g h i j - střešní kašírované izolační dílce značkové str. 30 - střešní kašírované izolační dílce standardní str. 33 Atikové klíny str. 34 POLYSTYREN pěnový holé polystyrenové

Více

1. Použité podklady a předpisy Podkladem pro zpracování požárně bezpečnostního řešení byla projektová dokumentace, DSP, projektant Sinc s.r.o.

1. Použité podklady a předpisy Podkladem pro zpracování požárně bezpečnostního řešení byla projektová dokumentace, DSP, projektant Sinc s.r.o. 1. Použité podklady a předpisy Podkladem pro zpracování požárně bezpečnostního řešení byla projektová dokumentace, DSP, projektant Sinc s.r.o. Požárně bezpečnostní řešení bylo zpracováno podle požadavků

Více

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ KŮLNA Modulární dřevostavba KŮLNA je jedinečný stavební systém, který představuje nejnovější trendy v bydlení. Variabilita systému umožňuje využívat KŮLNU

Více

Technická zpráva. Zateplení mateřské školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 12/2013 Stupeň: SP

Technická zpráva. Zateplení mateřské školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 12/2013 Stupeň: SP Technická zpráva Akce: Zateplení mateřské školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 12/2013 Stupeň: SP 1) Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení a/

Více

KAPACITY, UŽITKOVÉ PLOCHY, OBESTAVĚNÉ PROSTORY, ZASTAVĚNÉ PLOCHY, ORIENTACE, OSVĚTLENÍ A OSLUNĚNÍ

KAPACITY, UŽITKOVÉ PLOCHY, OBESTAVĚNÉ PROSTORY, ZASTAVĚNÉ PLOCHY, ORIENTACE, OSVĚTLENÍ A OSLUNĚNÍ OBSAH 1 A) ÚČEL OBJEKTU 2 B) ZÁSADY ARCHITEKTONICKÉHO, FUNKČNÍHO, DISPOZIČNÍHO A VÝTVARNÉHO ŘEŠENÍ A ŘEŠENÍ VEGETAČNÍCH ÚPRAV OKOLÍ OBJEKTU, VČETNĚ ŘEŠENÍ PŘÍSTUPU A UŽÍVÁNÍ OBJEKTU OSOBAMI S OMEZENOU

Více

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin USKLADNĚNÍ Střešní prosvětlovací panely musí být skladovány tak, aby byly chráněny proti povětrnostním

Více

TECHNICKÝ NÁVOD PRO ČINNOSTI AUTORIZOVANÝCH OSOB PŘI POSUZOVÁNÍ SHODY STAVEBNÍCH VÝROBKŮ PODLE

TECHNICKÝ NÁVOD PRO ČINNOSTI AUTORIZOVANÝCH OSOB PŘI POSUZOVÁNÍ SHODY STAVEBNÍCH VÝROBKŮ PODLE Technický návod je vytvořen tak,aby mohlo být provedeno posouzení shody také podle 5 (vazba na 5a odst.2 nebo 10) Od 1.8.2012 se TN nevztahuje na průmyslově vyráběné tepelně izolační výrobky pro zařízení

Více

DEFINICE STANDARTIZACE MATERIÁLŮ

DEFINICE STANDARTIZACE MATERIÁLŮ DEFINICE STANDARTIZACE MATERIÁLŮ ÚSPORY ENERGIÍ ZATEPLENÍ OBECNÍHO ÚŘADU Obec Očihov PROVÁDĚCÍ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Místo stavby: čp. 7, st.p.č. 54/1 k.ú. Očihov 708917 Investor: Obec Očihov Očihov 7

Více

Výhody a nevýhody extrudovaného polystyrenu. Citlivý na vyšší teplotu (+75 C) Cena

Výhody a nevýhody extrudovaného polystyrenu. Citlivý na vyšší teplotu (+75 C) Cena Základní přehled tepelně izolačních materiálů Zateplení rodinného domu se v dobách neustále rostoucích cen energií stává velice výnosnou investicí, kterou lze ušetřit více než 40% z celkového množství

Více

b e z p e č n o s t n í

b e z p e č n o s t n í P o ž á r n ě b e z p e č n o s t n í ř e š e n í s t a v b y Akce : Stavební úpravy objektu MŠ Sluníčko ul. Školská 104, Janov Stupeň : Dokumentace pro stavební povolení Investor : Město Litvínov Městský

Více

Ještě více flexibility

Ještě více flexibility Nové wedi Fundo Riolito neo Ještě více flexibility Rozšíření produktové řady Fundo Riolito CZ Malé změny velký výkon Vysoce kvalitní kryt žlabu nyní také přímo u stěny Ještě menší počet spár u velkoformátových

Více

ENERGETICKÉ ÚSPORY MNO LÉKAŘSKÁ POHOTOVOSTNÍ SLUŽBA A AUTODÍLNY MNO TECHNICKÁ ZPRÁVA MĚSTSKÁ NEMOCNICE OSTRAVA NEMOCNIČNÍ 20 728 80, MORAVSKÁ OSTRAVA

ENERGETICKÉ ÚSPORY MNO LÉKAŘSKÁ POHOTOVOSTNÍ SLUŽBA A AUTODÍLNY MNO TECHNICKÁ ZPRÁVA MĚSTSKÁ NEMOCNICE OSTRAVA NEMOCNIČNÍ 20 728 80, MORAVSKÁ OSTRAVA OBJEDNATEL : MĚSTSKÁ NEMOCNICE OSTRAVA NEMOCNIČNÍ 20 728 80, MORAVSKÁ OSTRAVA VEDOUCÍ PROJEKTANT ZODP. PROJEKTANT VYPRACOVAL KONTROLOVAL KRAJ: MORAVSKOSLEZSKÝ NÁZEV AKCE: ING. HANA RUMLOVÁ ING. DAVID KANIA

Více

ÚVODEM OBSAH: VHODNÉ PRO STAVBY:

ÚVODEM OBSAH: VHODNÉ PRO STAVBY: 2 ÚVODEM Lidem škodí nepříjemné extrémy. Zima, horko a hluk mezi takové extrémy patří, zvláště pokud na vás působí v prostředí vašeho domova. Kdo by chtěl bydlet tam, kde se půl roku třese zimou, půl roku

Více

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard Dlaždice 30/30; Dlaždice 40/40; Dlaždice 50/50 betonové dlažební desky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími

Více

Ing. Jiří Šír VISTA, Alešova 60, 400 01 Ústí nad Labem Projekční a stavební práce OBLAST STŘEDNÍ ČECHY

Ing. Jiří Šír VISTA, Alešova 60, 400 01 Ústí nad Labem Projekční a stavební práce OBLAST STŘEDNÍ ČECHY OBSAH...2 1) Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení...2 2) Mechanická odolnost a stabilita...7 3) Požární bezpečnost...7 4) Hygiena, ochrana zdraví a životního prostředí...8 5) Bezpečnost

Více

Návrh a tepelnětechnické posouzení skladby jednoplášťové ploché střechy

Návrh a tepelnětechnické posouzení skladby jednoplášťové ploché střechy Návrh a tepelnětechnické posouzení skladby jednoplášťové ploché střechy č. zakázky: 2012-006278-Ná Objednatel: Adresa objektu: Ing.arch. Miloslav Tempír Postřelmovská 2 789 01, Zábřeh na Moravě Plavecký

Více

D.1.1.1 Technická zpráva dle vyhl. č. 499/2006 Sb

D.1.1.1 Technická zpráva dle vyhl. č. 499/2006 Sb akce: Rodinný dům místo stavby: Svinaře - Halouny, č.par. 810/16 stupeň: PD pro stavební povolení investor: Jaroslav a Irena Svitákovi, Selecká 645, 252 30 Řevnice D.1.1.1 Technická zpráva dle vyhl. č.

Více

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY. k dokumentaci pro stavební povolení

POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY. k dokumentaci pro stavební povolení F.1.3 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ STAVBY podle přílohy 1. vyhl. 499/2006 Sb. a 41vyhl. 246/2001 Sb. k dokumentaci pro stavební povolení Identifikační údaje Název stavby : Půdní vestavba obecního úřadu

Více

MONTÁŽNÍ INSTRUKCE PRO SYSTÉM TEFOND

MONTÁŽNÍ INSTRUKCE PRO SYSTÉM TEFOND MONTÁŽNÍ INSTRUKCE PRO SYSTÉM TEFOND Základem systému TEFOND je profilovaná nopová fólie z vysokohustotního polyetylenu HDPE. Dle způsobu použití a umístění ve stavební konstrukci se používají následující

Více

Standard nízkoenergetické domy

Standard nízkoenergetické domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR ALU

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE WINSTAR ALU HLINÍKOVÁ OKN DVEŘE WINSTR LU Hliníková okna a dveře WINSTR LU jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak i bytové nebo průmyslové objekty. Lze je použít v interiéru a také v exteriéru. Naše okna uspokojí svým

Více

BODOVÝ STŘEŠNÍ SVĚTLÍK

BODOVÝ STŘEŠNÍ SVĚTLÍK BODOVÝ STŘEŠNÍ SVĚTLÍK Návod k montáži bodových střešních světlíků DEKLIGHT ACG Plocha, na kterou se instaluje manžeta, přechodový profil nebo křídlo světlíku, musí být zcela rovná, suchá, bez mastnot

Více

DELTA -parotěsné a vzduchotěsné vrstvy

DELTA -parotěsné a vzduchotěsné vrstvy DELTA chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort. parotěsné a vzduchotěsné vrstvy P R E M I U M Spolehlivá ochrana tepelné izolace z interiéru výrazně snižují spotřebu energie Systémová řešení pro

Více

BUDOVY MŠ U KOUPALIŠTĚ 811 MĚSTO CHODOV

BUDOVY MŠ U KOUPALIŠTĚ 811 MĚSTO CHODOV Abras projektový ateliér s.r.o. Dvorská 28, 678 01 Blansko tel. 516 417531-2, fax 516 417 531 IČO 60751151 e-mail: abras@abras.cz http://www.abras.cz SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY MŠ U KOUPALIŠTĚ

Více

Broof(t3) 2,5. min.μ=320 000 424,5. dodavatelské dokumentace Broof(t3) separace - netkaná PP geotextilie

Broof(t3) 2,5. min.μ=320 000 424,5. dodavatelské dokumentace Broof(t3) separace - netkaná PP geotextilie SKLADBY STŘECH OBECNÉ POZNÁMKY: _Všechny materiály a výrobky budou použity a osazeny dle technických podkladů výrobce včetně řešení detailů, skladeb a návazností. _Výrobky a materiály zahrnují i případné

Více

ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ŘEŠENÍ

ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ŘEŠENÍ T E N E T spol. s r. o. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR Horská 64, 541 01 TRUTNOV ČESKÁ LÍPA stavba na pozemku p. č. 3335/11 v katastrálním území Česká Lípa ARCHITEKTONICKO - STAVEBNÍ ŘEŠENÍ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

Více

Modelová řada (200) 200 (300) 300 (500) 500 (800) 800 (1000) 1000 (1500) 1500 (2000) 2000 (2500) 2500 (3000) 3000 (4000) 4000 (5000) 5000

Modelová řada (200) 200 (300) 300 (500) 500 (800) 800 (1000) 1000 (1500) 1500 (2000) 2000 (2500) 2500 (3000) 3000 (4000) 4000 (5000) 5000 Popis výrobku ČR 1. 10. 2011 Hoval (200, 300) ocelový akumulační zásobník pro hydraulické připojení tepelného čerpadla objem 200 a 300 litrů tepelná izolace z tvrzeného polyuretanu, napěněného na ohřívači

Více

PROGRAM ELEKTRICKÉHO VYTÁPĚNÍ Q-TERMO. termo. vnitřní elektrické vytápění Q-TERMO

PROGRAM ELEKTRICKÉHO VYTÁPĚNÍ Q-TERMO. termo. vnitřní elektrické vytápění Q-TERMO PROGRAM ELEKTRICKÉHO VYTÁPĚNÍ Q-TERMO termo vnitřní elektrické vytápění Q-TERMO PROGRAM VNITŘNÍHO ELEKTRICKÉHO PODLAHOVÉHO VYTÁPĚNÍ Q-TERMO Elektrické podlahové vytápění je velmi efektivní, moderní a úsporný

Více

FLOE NATURAL DLAŽBA TOGO NATURAL DLAŽBA NOVINKY. Výrobky z produkce PRESBETON Nova, s.r.o. povrch tryskaný. povrch reliéfní

FLOE NATURAL DLAŽBA TOGO NATURAL DLAŽBA NOVINKY. Výrobky z produkce PRESBETON Nova, s.r.o. povrch tryskaný. povrch reliéfní FLOE NATURAL DLAŽBA Vzhledem k rozměrům (délka 100 cm a šířka cm) řadíme tuto novinku mezi velkoformátové dlažby. Vyrábí se ve výšce a 80 mm a je vhodná pro pochozí plochy. Tryskaný povrch zaručuje výborné

Více

Comfort-Wohnungs-Lüftung. Komfortní jednotka bytového větraní CWL CWL s rekuperací

Comfort-Wohnungs-Lüftung. Komfortní jednotka bytového větraní CWL CWL s rekuperací Technische Technická dokumentace Dokumentation Comfort-Wohnungs-Lüftung Komfortní jednotka bytového větraní CWL CWL s rekuperací Komfortní rekuperační jednotka CWL-180 až 400 Zařízení ve třech základních

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k dokumentaci pro zadání stavby. AKCE : VESTAVBA VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNĚ SPOLEČENSKÉHO CENTRA SÁDEK č.p. 150. k.ú. Sádek p.č.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k dokumentaci pro zadání stavby. AKCE : VESTAVBA VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNĚ SPOLEČENSKÉHO CENTRA SÁDEK č.p. 150. k.ú. Sádek p.č. TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro zadání stavby AKCE : VESTAVBA VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNĚ SPOLEČENSKÉHO CENTRA SÁDEK č.p. 150 k.ú. Sádek p.č. 257 INVESTOR : obec Sádek Sádek 116 572 01 Polička VEDOUCÍ ZAKÁZKY

Více

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky KLADENÍ VEDENÍ 1. Hlavní zásady pro stavbu vedení 2. Způsoby kladení vedení Ostrava, prosinec 2003 Ing. Ctirad Koudelka,

Více

KLIMAFLEX SB DÁME MYŠLENCE TVAR

KLIMAFLEX SB DÁME MYŠLENCE TVAR DÁME MYŠLENCE TVAR PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO FLEXIBILNÍ POTRUBÍ KLIMAFLEX SB MATEICIUC a.s. Ke Koupališti /15, 742 5 Odry, Česká republika telefon: +420/556 12 411, telefon/fax: +420/556 417 e-mail: marketing@mateiciuc.cz,

Více

00 D.1.1. 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA Herčíkova 2190/1 Praha 13 STAVEBNÍ ČÁST. Razítko: Číslo paré: Název:

00 D.1.1. 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA Herčíkova 2190/1 Praha 13 STAVEBNÍ ČÁST. Razítko: Číslo paré: Název: Razítko: Číslo paré: Název: REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA Herčíkova 2190/1 Praha 13 NPROSAN s.r.o - Inženýrské a projektové služby - Provádění a sanace staveb Investor: Odpovědný projektant:

Více

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ Ing. Martina Švecová, Revoluční 29, Krnov

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ Ing. Martina Švecová, Revoluční 29, Krnov TECHNICKÁ ZPRÁVA A. 1 Identifikační údaje A. 1.1 Údaje o stavbě a) název stavby SPORTOVNÍ KABINY KRÁSNÉ LOUČKY OPRAVY, ÚDRŽBA A MODERNIZACE b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní

Více

Požárně bezpečnostní řešení

Požárně bezpečnostní řešení Ing. Jiří Mečíř - Protipožární servis, Radčická 373, Liberec 14, tel. 485122181 IČO 11437456 DIČ CZ500504008 Požárně bezpečnostní řešení Akce: Zateplení a výměna otvorových výplní MŠ Křížany Místo: MŠ

Více

- šedý prášek se speciálními cementy a dobře dispergovatelnými umělými hmotami - záměsný poměr: asi 6,25l vody na 25kg prášku

- šedý prášek se speciálními cementy a dobře dispergovatelnými umělými hmotami - záměsný poměr: asi 6,25l vody na 25kg prášku TECHNICKÉ SPECIFIKACE A TECHNICKÉ A UŽIVATELSKÉ STANDARDY STAVBY Stavba: ÚPRAVY INTERIÉRU VEŘEJNÝCH PROSTOR RADNICE V KUŘIMI M01 M02 M03 M04 M05 Sádrokartonová příčka (1.NP) - sádrokartonové desky připevněné

Více

Nedostatky u příslušenství k sádrokartonu Pátek, 31 Leden 2014 11:20

Nedostatky u příslušenství k sádrokartonu Pátek, 31 Leden 2014 11:20 V roce 2013 probíhaly kontroly specializované na sádrokartonové desky a příslušenství, tj. konstrukční, spojovací a upevňovací prvky, kovové lišty, spárovací materiály a sádrová lepidla. Inspektoři oddělení

Více

6 RODINNÝCH DOMŮ. Pelíkovice Rydvaltice

6 RODINNÝCH DOMŮ. Pelíkovice Rydvaltice Novotný stavební projekce Na Hutích 44, 46601 Jablonec nad Nisou, tel. 483 311 254 projekce.novotny@seznam.cz 777 971 014 6 RODINNÝCH DOMŮ Pelíkovice Rydvaltice INVESTOR : Ing.Herbert GARTNER PROJEKT PRO

Více

ZÁRUBNĚ. Foliované obložkové. 2 typy obložkových zárubní. Materiál: Dakar 1 folie jednopásová; desén buk

ZÁRUBNĚ. Foliované obložkové. 2 typy obložkových zárubní. Materiál: Dakar 1 folie jednopásová; desén buk 2 typy obložkových zárubní rovná oblá Foliované obložkové 90 91 ZÁRUBNĚ Materiál: obložková zárubeň je vyrobena z MDF desky povrchově upravená folií technické řešení obložkové zárubně umožňuje reagovat

Více

Rekonstrukce panelového objektu Praha 8, U Slovanky 268/7-269/9

Rekonstrukce panelového objektu Praha 8, U Slovanky 268/7-269/9 e Název stavby: Rekonstrukce panelového objektu Praha 8, U Slovanky 268/7-269/9 PRAHA III/2011 B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Stupeň: Investor: Zodpovědný projektant: Vedoucí projektu: Vypracoval: Projektová

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOMENSKÉHO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOMENSKÉHO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU Projekční kancelář výtisk č.. Ing. Pavel Šedivý Ant. Dvořáka 89 AKCE: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOMENSKÉHO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU ZATEPLENÍ OBJEKTU A VÝMĚNA OKEN PROJEKTANT: ing. Pavel Šedivý, Ant. Dvořáka 89, INVESTOR:

Více

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560 ZODP. PROJEKTANT PROJEKTANT VYPRACOVAL DATUM: PROSINEC 2014 ING. JOSEF ŠKODA ING. MICHAL ŠKODA MIROSLAV ŠRŮTEK FORMÁT: 4 x A4 STUPEŇ P.D. : DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY KRAJ: KRÁLOVÉHRADECKÝ INVESTOR:

Více

LAMINÁTOVÝCH DVEŘÍ. Obložkové zárubně. 2 typy obložkových zárubní. Materiál: Obložková zárubeň typ rovná; desén dub.

LAMINÁTOVÝCH DVEŘÍ. Obložkové zárubně. 2 typy obložkových zárubní. Materiál: Obložková zárubeň typ rovná; desén dub. 2 typy obložkových zárubní rovná oblá stříbrný Obložkové zárubně 152 153 LAMINÁTOVÝCH DVEŘÍ Materiál: obložková zárubeň je vyrobena z MDF desky povrchově upravená CLPL laminátem technické řešení obložkové

Více

STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST ( 11. stavebnictví, architektura a design interiérů ) RODINNÝ DŮM SLUNEČNICE

STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST ( 11. stavebnictví, architektura a design interiérů ) RODINNÝ DŮM SLUNEČNICE STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST ( 11. stavebnictví, architektura a design interiérů ) RODINNÝ DŮM SLUNEČNICE Zpracovatel : Zdeněk Jiříček, Luční 2001, Vsetín, 755 01 Škola : SPŠ stavební, Máchova 628, Valašské

Více

Technická zpráva. 1. Všeobecné údaje. 2. Základní údaje charakterizující stavbu. 3. Stavebně technické řešení. 3.1 Zemní práce. 3.2 Svislé konstrukce

Technická zpráva. 1. Všeobecné údaje. 2. Základní údaje charakterizující stavbu. 3. Stavebně technické řešení. 3.1 Zemní práce. 3.2 Svislé konstrukce Příloha č. 2 Technická zpráva 1. Všeobecné údaje Název stavby: Dřevostavba pro rekreační účely Místo stavby: Teplá, Máchova, č. parcely 2 358/1 a 2 358/3 Vypracoval: Tadeáš Domin Kontroloval: Ing. Martin

Více

Doc.ing.Vladimír Daňkovský Část 2

Doc.ing.Vladimír Daňkovský Část 2 Doc.ing.Vladimír Daňkovský Část 2 KONSTRUKČNÍ ZÁSADY Konstrukce podlah se dělí podle základních funkčních požadavků, které na ně klade provoz budovy, poloha v budově nebo hygienické a jiné předpisy na

Více

Použití asfaltových pásů

Použití asfaltových pásů Použití asfaltových pásů 1 Složení pásu typu R nebo S R do 1 mm S nad 1 mm a celková tl. nad 4 mm (výjimka V60 S35) Tloušťka krycí vrstvy vrchní strany Tloušťka krycí vrstvy spodní strany Celková tloušťka

Více

Všeobecně lze říci, že EUCOR má několikanásobně vyšší odolnost proti otěru než tavený čedič a řádově vyšší než speciální legované ocele a litiny.

Všeobecně lze říci, že EUCOR má několikanásobně vyšší odolnost proti otěru než tavený čedič a řádově vyšší než speciální legované ocele a litiny. KATALOGOVÝ LIST E-02 A. CHARAKTERISTIKA EUCOR je obchodní označení korundo-baddeleyitového materiálu, respektive odlitků, vyráběných tavením vhodných surovin v elektrické obloukové peci, odléváním vzniklé

Více

TEPELNÁ IZOLACE PRO VNĚJŠÍ KONTAKTNÍ ZATEPLENÍ. MOŽNOST POUŽITÍ POD KLASICKÝMI OMÍTKAMI I LEHKÝMI OMÍTKAMI S MODIFIKOVANÝMI POLYMERY.

TEPELNÁ IZOLACE PRO VNĚJŠÍ KONTAKTNÍ ZATEPLENÍ. MOŽNOST POUŽITÍ POD KLASICKÝMI OMÍTKAMI I LEHKÝMI OMÍTKAMI S MODIFIKOVANÝMI POLYMERY. Izolace První vydání květen 2009 K5 TEPELNÁ IZOLACE PRO VNĚJŠÍ KONTAKTNÍ ZATEPLENÍ. MOŽNOST POUŽITÍ POD KLASICKÝMI OMÍTKAMI I LEHKÝMI OMÍTKAMI S MODIFIKOVANÝMI POLYMERY. Vysoce účinná tuhá fenolová izolace

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ------------------------------------------------------

TECHNICKÁ ZPRÁVA ------------------------------------------------------ Požární bezpečnost staveb projekční, dodavatelská a inženýrská činnost TECHNICKÁ ZPRÁVA ------------------------------------------------------ Stavba : Rekonstrukce osvětlovací soustavy hlavní plochy v

Více

SEZNAM VÝPISŮ SKLADEB: 1. SKLADBY PODLAH... 2

SEZNAM VÝPISŮ SKLADEB: 1. SKLADBY PODLAH... 2 SEZNAM VÝPISŮ SKLADEB: 1. SKLADBY PODLAH... 2 P.1 Podlaha zázemí 1.NP, podlahové vytápění... 2 P.2 Podlaha tělocvičny sportovní palubovka (přesná skladba dle dodavatele... 2 P.3 Mezipodesta schodiště,

Více

Chytré stavební hmoty

Chytré stavební hmoty Chytré stavební hmoty BALKÓNY A TERASY www.quick-mix.cz Systém balkónu quick-mix Balkóny a terasy se zelení jsou obecně místa, na kterých rádi trávíme své volné chvíle především v době hezkého počasí.

Více

Izolační bednění s vysokou tepelnou izolací ze šedého polystyrenu EPS pro energeticky úsporné budovy

Izolační bednění s vysokou tepelnou izolací ze šedého polystyrenu EPS pro energeticky úsporné budovy Izolační bednění s vysokou tepelnou izolací ze šedého polystyrenu EPS pro energeticky úsporné budovy Výstavba tuhých železobetonových konstrukcí najde uplatnění všude - od výstavby bazénů, rodinných domů,

Více

Bike centrum Lázně Libverda

Bike centrum Lázně Libverda VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Bike centrum Lázně Libverda Zadavatel Název zadavatele: Člen sdružení č. 1: Sídlo / místo podnikání: Sdružení zadavatelů Obec Lázně Libverda a Horská služba

Více

Ceník/produktový katalog

Ceník/produktový katalog Ceník/produktový katalog Leden 2015 URSA Optimální účel použití tepelné izolace Šikmá střecha Plochá střecha Strop a URSA PUREONE Strana Mezi krokve - izolováno z interiéru Mezi krokve - izolováno z exteriéru

Více

ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY

ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY Jak správně vybrat dřevěný domek? "Klasický dřevěný zahradní domek zajistí souznění Vaší zahrady s přírodou." www.lanitplast.cz 1.3.2016 1 Jak správně vybrat dřevěný domek Zahradní

Více

POKYNY PRO MONTÁŽ balkonového systému STOMIX varianta PROFI

POKYNY PRO MONTÁŽ balkonového systému STOMIX varianta PROFI Stránka 1 z 13 Tento technologický postup slouží pro sanaci balkónových konstrukcí, lodžiových konstrukcí a teras, která se provádí před zateplením objektu vnějším tepelně izolačním kontaktním systémem

Více

I. Objemové tíhy, vlastní tíha a užitná zatížení pozemních staveb

I. Objemové tíhy, vlastní tíha a užitná zatížení pozemních staveb I. Objemové tíhy, vlastní tíha a užitná zatížení pozemních staveb 1 VŠEOBECNĚ ČSN EN 1991-1-1 poskytuje pokyny pro stanovení objemové tíhy stavebních a skladovaných materiálů nebo výrobků, pro vlastní

Více

Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část

Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část Upozornění V souladu se zákonem č. 137 / 2006 Sb. v platném znění, 44, odst. 11, jsou výjimečně některé výrobky, konstrukční prvky, zařízení a

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE s vnořeným zásobníkem TV

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE s vnořeným zásobníkem TV Návod na instalaci a použití AKUMULAČNÍ NÁDRŽE s vnořeným zásobníkem TV DUO 390/130 CZ verze 1.0 OBSAH 1 Popis zařízení... 3 1.1 Typová řada... 3 1.2 Ochrana nádrže... 3 1.3 Tepelná izolace... 3 1.4 Balení...

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY ZŠ A MŠ KOŠAŘISKA

STAVEBNÍ ÚPRAVY ZŠ A MŠ KOŠAŘISKA STAVEBNÍ ÚPRAVY ZŠ A MŠ KOŠAŘISKA 5. ETAPA MŠ 2.NP AKTUALIZACE DPS - 2015 Obec Košařiska D.1.1 a) TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH : 1. ARCHITEKTONICKÉ A VÝTVARNÉ ŘEŠENÍ STAVBY 2. MATERIÁLOVÉ ŘEŠENÍ STAVBY 3. DISPOZIČNÍ

Více

Montovaná ocelová hala LLENTAB íslo projektu LLENTAB Akce: Datum: 19.5.2016

Montovaná ocelová hala LLENTAB íslo projektu LLENTAB Akce: Datum: 19.5.2016 TECHNICKÁ ZPRÁVA Montovaná ocelová hala LLENTAB íslo projektu LLENTAB Akce: Objekt: Stupe : Investor: Místo výstavby: Vypracoval: CS0578 ZATEPLENÁ T LOCVI NA ZATEPLENÁ OCELOVÁ HALA SE SPOJOVACÍM KR KEM

Více

ČESKÝ VÝROBCE A DODAVATEL PĚNOVÉHO POLYSTYRENU. Katalog produktů

ČESKÝ VÝROBCE A DODAVATEL PĚNOVÉHO POLYSTYRENU. Katalog produktů ČSKÝ VÝROBC A DODAVATL PĚNOVÉHO POLYSTYRN Katalog produktů 1 Profil společnosti P-SYSTMS Výroba SNDVIČOVÝCH PANLŮ Sendvičové panely vyráběné naší firmou P-SYSTMS s.r.o. poskytují velkou variabilitu při

Více

TECHNICKÉ KONOPÍ JAKO SUROVINA PRO TEPELNĚIZOLAČNÍ MATERIÁLY

TECHNICKÉ KONOPÍ JAKO SUROVINA PRO TEPELNĚIZOLAČNÍ MATERIÁLY TECHNICKÉ KONOPÍ JAKO SUROVINA PRO TEPELNĚIZOLAČNÍ MATERIÁLY 01 SESTERSKÁ SPOLEČNOST JEDNOHO Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH ZÁKAZNÍKŮ SPOLEČNOSTI DEKTRADE a.s. SE ZABÝVÁ VÝROBOU TEPELNĚIZOLAČNÍCH MATERIÁLŮ Z TECHNICKÉHO

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE PS 500 E+, PS 750 E+ a PS 1100 E+

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE PS 500 E+, PS 750 E+ a PS 1100 E+ Návod na instalaci a použití AKUMULAČNÍ NÁDRŽE PS 500 E+, PS 750 E+ a PS 1100 E+ CZ verze 1.0 OBSAH 1 Popis zařízení... 3 1.1 Typová řada... 3 1.2 Ochrana nádrže... 3 1.3 Tepelná izolace... 3 1.4 Přípojná

Více

TABULKA ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ 1

TABULKA ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ 1 TABULKA ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ OBSAH TABULKA ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ 1 OBSAH 1 Zámečnické výrobky - úvod 2 Zámečnické výrobky - úvod 2 Technické pokyny 2 Dodavatelská dokumentace 2 Referenční vzorky 3 Závěr

Více

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY. Jaroslava Košťálová. Ing. Jiří Starý D.1.3 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ ÚPRAVA ODD.

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY. Jaroslava Košťálová. Ing. Jiří Starý D.1.3 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ ÚPRAVA ODD. ÚPRAVA ODD.14 V BUDOVĚ ZÁMKU Psychiatrická nemocnice Horní Beřkovice Investor: PSYCHIATRICKÁ NEMOCNICE HORNÍ BEŘKOVICE HORNÍ BEŘKOVICE, PODŘIPSKÁ 1, PSČ 411 85 Generální projektant: Starý a partner s.r.o.

Více

Řešení skladeb a konstrukčních detailů plochých střešních plášťů 1

Řešení skladeb a konstrukčních detailů plochých střešních plášťů 1 Řešení skladeb a konstrukčních detailů plochých střešních pláš ášťů 1 Řešení skladeb plochých střešních pláš ášťů 2 Střešní pláš ášť se skládá z běžné plochy (skladby střešního pláš áště) a konstrukčních

Více

Construction. Vysoce kvalitní, expanzní zálivková hmota s nízkým smrštěním. Popis výrobku

Construction. Vysoce kvalitní, expanzní zálivková hmota s nízkým smrštěním. Popis výrobku Technický list Vydání 24.11.2015 Identifikační č.: 02 02 01 01 001 0 000004 1180 SikaGrout -311 SikaGrout -311 Vysoce kvalitní, expanzní zálivková hmota s nízkým smrštěním Popis výrobku SikaGrout -311

Více

B Souhrnná technická zpráva

B Souhrnná technická zpráva B Souhrnná technická zpráva kontroloval: Ing. Lumír Gazda datum: vypracoval: Ing. Hana Jarošová datum: 8. 9. 2008 str. 1/13 1 Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení a) zhodnocení staveniště,

Více

Termostatický směšovací ventil 2005. 04. Technický popis. Max. pracovní tlak: 1 MPa = 10 bar

Termostatický směšovací ventil 2005. 04. Technický popis. Max. pracovní tlak: 1 MPa = 10 bar TA MATIC 3400 11 5 15 CZ Termostatický směšovací ventil 2005. 04 Technický popis Oblast použití: Ventil je určen především jako centrální směšovač pro přípravu teplé užitkové vody (TUV) ve větších obytných

Více

Osazování oken a dveří Okna a dveře pro nízkoenergetické a pasivní domy (NED a PD)

Osazování oken a dveří Okna a dveře pro nízkoenergetické a pasivní domy (NED a PD) Osazování oken a dveří Okna a dveře pro nízkoenergetické a pasivní domy (NED a PD) Okna se v moderním domě stávají významným prvkem využívání sluneční energie. Výběr okna vhodných parametrů a rozměrů je

Více

A.3.1.2 ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ. Akce: BYTOVÝ DŮM MILADY HORÁKOVÉ 494/52, SVITAVY RESOCIALIZAČNÍ BYTY

A.3.1.2 ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ. Akce: BYTOVÝ DŮM MILADY HORÁKOVÉ 494/52, SVITAVY RESOCIALIZAČNÍ BYTY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A.3.1.2 ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ Akce: BYTOVÝ DŮM MILADY HORÁKOVÉ 494/52, SVITAVY RESOCIALIZAČNÍ BYTY A.3.1.2.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA Zodpovědný projektant: Vypracoval:

Více

A. PR VODNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. PR VODNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : ZATEPLENÍ DOMU S PE OVATELSKOU SLUŽBOU V OBCI ER ANY Místo stavby : Sukova.p.59, 257 22 er any pozemky parcelní ísla st.122/1, 122/2 v k.ú. er any Stavebník : Projektant: Obec er any Václavská.p.36,

Více

SBOČKA DOPRAVNÍCH POTRUBÍ RK 12 0645

SBOČKA DOPRAVNÍCH POTRUBÍ RK 12 0645 Technické podmínky 1 RK 12 0645 R A Y M A N spol. s r. o. KLADNO SBOČKA DOPRAVNÍCH POTRUBÍ RK 12 0645 POČET STRAN: 7 Revize č. 0 PLATÍ OD: 09/2011 Technické podmínky 2 RK 12 0645 Tyto technické podmínky

Více

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ Technické podmínky 1 RK 12 1075 R A Y M A N spol. s r. o. KLADNO ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ RK 12 1075 Obr. 1 Zařízení pro odběr vzorků LEGENDA: 1. Pneumatický válec 2. Těleso vzorkovacího zařízení 3.

Více

HYBRIDNÍ OKNA A DVEŘE WINSTAR

HYBRIDNÍ OKNA A DVEŘE WINSTAR HYBRIDNÍ OKNA A DVEŘE WINSTAR barevná ŠK ÁLA DŘEVA Hybridní okna a dveře představují absolutní revoluci na trhu. Jde o velice elegantní a designově propracovaný výrobek, kombinovaný ze dvou druhů materiálů.

Více

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ Charakteristika a použití Příhradový regál SUPERBUILD je určen pro zakládání všech druhů palet, přepravek a beden všech rozměrů a pro ukládání kusového, volně

Více

OSAZENÍ BAZÉNOVÉ NÁDRŽE

OSAZENÍ BAZÉNOVÉ NÁDRŽE OSAZENÍ BAZÉNOVÉ NÁDRŽE Pro betonové bazény 92 Skimmery 15 l pro betonové bazény 93 Skimmery 17,5 l pro betonové bazény 95 Příslušenství skimmerů pro betonové bazény 97 Skimmery z nerezové oceli pro betonové

Více

Kontaktní rohože. sensing the future. Bezpečnostní elektrický spínač pro aktivaci/deaktivaci strojů a automatických dveří

Kontaktní rohože. sensing the future. Bezpečnostní elektrický spínač pro aktivaci/deaktivaci strojů a automatických dveří sensing the future Kontaktní rohože Bezpečnostní elektrický spínač pro aktivaci/deaktivaci strojů a automatických dveří Spolehlivá, robustní, téměř bezúdržbová Systém je jednoduchý na instalaci Plošný

Více

Produktový katalog pro projektanty

Produktový katalog pro projektanty Produktový katalog pro projektanty Obsah 1. Úvod 161-165 2. Příklad použití ventilu 166 3. Technická data 167-178 4. Návrhový příklad 179 160 1. Úvod Ballorex Thermo Termostatický cirkulační ventil (TCV)

Více

KATALOGOVÝ LIST. VENTILÁTORY RADIÁLNÍ STŘEDOTLAKÉ RSM 800 až 1250 jednostranně sací

KATALOGOVÝ LIST. VENTILÁTORY RADIÁLNÍ STŘEDOTLAKÉ RSM 800 až 1250 jednostranně sací KATALOGOVÝ LIST VENTILÁTORY RADIÁLNÍ STŘEDOTLAKÉ RSM 800 až 1250 jednostranně sací KM 12 3219 Vydání: 12/10 Strana: 1 Stran: 6 Ventilátory radiální středotlaké RSM 800 až 1250 jednostranně sací (dále jen

Více

Evropské technické schválení ETA-13/0159

Evropské technické schválení ETA-13/0159 TECHNICKÝ A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV STAVEBNÍ PRAHA, s.p. Prosecká 811/76a CZ-190 00 Praha 9 Tel.: +420 286 019 458 Internet: www.tzus.cz Autorizován a no tifi k ován podl e článku 10 Směrnice Rady 89/106/EC z 21.

Více

ČSN 1264-4: 4: 2002) ČSN EN

ČSN 1264-4: 4: 2002) ČSN EN Převážně sálavé otopné plochy - úvod Mezi převážně sálavé plochy řadíme i tepelně aktivované stavební konstrukce se zabudovanými teplovodními rozvody nebo elektrickými topnými kabely (rohožemi, fóliemi).

Více

UniGear typ ZS1. Vzduchem izolované, kovově kryté rozváděče vysokého napětí odolné proti vnitřním obloukovým zkratům

UniGear typ ZS1. Vzduchem izolované, kovově kryté rozváděče vysokého napětí odolné proti vnitřním obloukovým zkratům UniGear typ ZS1 Vzduchem izolované, kovově kryté rozváděče vysokého napětí odolné proti vnitřním obloukovým zkratům 2 UNIGER TYP ZS1 UNIGER SE DVĚM ÚROVNĚMI UNIGER TYP ZVC TECHNICKÉ ÚDJE 4 6 8 10 1 2 3

Více

F.1.1.1. Technická zpráva

F.1.1.1. Technická zpráva F.1.1.1. Technická zpráva 1) Stávající stav: 1.1) Založení objektu V rámci projektu snížení energetické náročnosti budovy nebylo zmapováno založení stavby, lze však předpokládat, že základy tvoří rozšíření

Více

OBSAH TABULKA VLASTNOSTÍ MATERIÁLŮ 30

OBSAH TABULKA VLASTNOSTÍ MATERIÁLŮ 30 OBSAH MIDA FIX TOP PV S5 / MIDA FIX TOP PV200 S5 2 MIDA REMONT SUPER / MIDA THERM TOP PV S5 3 MIDA FIX BASE 4 MIDA TOP PV250 S5 / PYE PV250 S52 5 MIDA TOP PV200 S5 / PYE PV200 S52 6 MIDA TOP G S4 7 MIDA

Více

00 D.1.1. 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. DÍLČÍ REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA Mládí 135/4 Praha 13 STAVEBNÍ ČÁST. Razítko: Číslo paré: Název:

00 D.1.1. 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA. DÍLČÍ REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA Mládí 135/4 Praha 13 STAVEBNÍ ČÁST. Razítko: Číslo paré: Název: Razítko: Číslo paré: Název: DÍLČÍ REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA Mládí 135/4 Praha 13 NPROSAN s.r.o - Inženýrské a projektové služby - Provádění a sanace staveb Investor: Odpovědný projektant:

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE BETONOVÁ CIHLA Cihla betonová cihla na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími přísadami s povrchovou úpravou History povrchová úprava History vzniká

Více

PRYČ S VODNÍM KAMENEM! Parní zvlhčovač vzduchu s patentovaným systémem odstraňování vodního kamene Condair RS Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu

PRYČ S VODNÍM KAMENEM! Parní zvlhčovač vzduchu s patentovaným systémem odstraňování vodního kamene Condair RS Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu PRYČ S VODNÍM KAMENEM! Parní zvlhčovač vzduchu s patentovaným systémem odstraňování vodního kamene Condair RS Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu Elektrický parní zvlhčovač vzduchu s patentovaným

Více

1.3. Požárně bezpečnostní řešení stavby

1.3. Požárně bezpečnostní řešení stavby Název stavby: STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ ZE SKLADU, POBYTOVÉ MÍSTNOSTI A KANCELÁŘE NA KNIHOVNU Místo stavby: Tábor, Zborovská č.p. 2696 Investor: Autor projektu: Městská knihovna Tábor, Jiráskova

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Specifikace prací a dodávek

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Specifikace prací a dodávek Ing. Jiří Kulhánek autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - ČKAIT 0006541 Projektová a stavební kancelář telefon : 325 511 966 Malé Valy 1642/1 602 211 517 Nymburk 288 02 e-mail : kulhanek@jkprojekt.cz

Více

TERÉNNÍ ÚPRAVY U NOVĚ BUDOVANÉ DÍLENSKÉ VÍCEÚČELOVÉ HALY, VČETNĚ REKONSTRUKCE PŘÍSTUPOVÉ CESTY A OSVĚTLENÍ

TERÉNNÍ ÚPRAVY U NOVĚ BUDOVANÉ DÍLENSKÉ VÍCEÚČELOVÉ HALY, VČETNĚ REKONSTRUKCE PŘÍSTUPOVÉ CESTY A OSVĚTLENÍ TERÉNNÍ ÚPRAVY U NOVĚ BUDOVANÉ DÍLENSKÉ VÍCEÚČELOVÉ HALY, VČETNĚ REKONSTRUKCE PŘÍSTUPOVÉ CESTY A OSVĚTLENÍ Investor : Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vyškov, Sochorova 15 Stupeň : Dokumentace

Více

Elektromagnetické ventily Danfoss EVR

Elektromagnetické ventily Danfoss EVR Elektromagnetické ventily Danfoss EVR Dodávány jsou přímo ovládané ventily pro zařízení s malými výkony a průměry trubek do 3 / 8 nebo nepřímo ovládané ventily pro větší průtoky a a větší průměry trubek.

Více

Provedení Díly jsou vyráběné z ocelového plechu, opatřené přírubami. Na troubách mohou být umístěny přístupové otvory.

Provedení Díly jsou vyráběné z ocelového plechu, opatřené přírubami. Na troubách mohou být umístěny přístupové otvory. KATALOGOVÝ LIST KM 12 0316a DÍLY KRUHOVÉHO POTRUBÍ Vydání: 3/96 SILNOSTĚNNÉHO Strana: 1 Stran: 8 Díly kruhového silnostěnného potrubí (dále jen díly) jsou určeny pouze pro kompletaci vzduchotechnických

Více